Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

            Ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας του αντιπροέδρου μας, μόνο τέτοια αποπνέει. Κι είμαστε πολύ τυχεροί που αυτός ο άνθρωπος διαδέχτηκε τον Ρεξ ( δεν πιστεύω να τον ξεχάσατε ). Διότι ο άνθρωπος έχει ένα πλάνο και η κάθε του κουβέντα πέφτει σαν μαρμαρόπλακα στο τραπέζι. Κι είναι κρίμα που περιορίζεται στα εσωτερικά της ΑΕΚ και δεν εξάγεται στην λίγδα ή σε άλλα μετερίζια μέσω των οποίων η αρωγή και η πυγμή του θα είχαν και ανάλογη προβολή από τον τύπο. Χώρια που θα μπορούσε να βρει και γκόμενα.
              Μίλαγα λοιπόν με κάποιους παίκτες εχθές, που στα ρεπορτάζ εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις σταράτες κουβέντες του αντιπροέδρου. " ...δεν φταίμε εμείς, που ο Βιντιάδης έπεσε έξω στις ημερομηνίες..." και "...δεν είναι Τσάκας ο Βιντιάδης..." Επίσης "...μην θεωρείτε το θέμα λήξαν αλλά μην το θεωρείτε και θέσφατο..." Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς επισκέπτης του blog, που δεν αισθάνεται ήδη την ίδια εφορία.
             Αλλά κι αν υπάρχει, οι παίκτες - άλλοι ήταν παρόντες στην ενημέρωση κι άλλοι απλά άκουσαν τα λόγια των αρχηγών - μου εξέφραζαν χονδρικά την ίδια απορία: Ή εμείς είμαστε μαλάκες κι έτσι μας χειρίζεται ο Μπρουσιανός ή πραγματικά εκείνος είναι μαλάκας και δεν καταλαβαίνει τι λέει. Εγώ όμως τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ δεν τον γνωρίζω κι άρα δεν μπορώ να καταθέσω άποψη περί της εγκεφαλικής του ικανότητας παρά μόνο για την επιχειρηματική του δεινότητα. Που δεν χρειάζεται να την γράψωκαθότι όποιος θέλει μπαίνει στο διαδίκτυο και βρίσκει ισολογισμούς - δεν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια αφού δεν υφίσταται εταιρεία - και εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας.
             Το σίγουρο είναι οτι ενώ ο άνθρωπας πήγε για να ηρεμήσει τους παίκτες, προκάλεσε μια ταραχή που ούτε ο Πανταζής δεν θα μπορούσε να αποδώσει σωστά. Την στιγμή μάλιστα που ο Δημητράκης κρατάει 13 μύρια και ο Κιθ σκέφτηκε να επενδύσει στο τεράστιο πλυντήριο που λέγεται Πόρτσμουθ. Πόρτσμουθ... Πόρτσμουθ... Μπασινάς... ελληνοποιημένη ομάδα και τα λοιπά τα κατανοείτε πιστεύω. Μιλάμε για κανονική αλυσίδα, σαν την διάθεση που έχει αποκτήσει ο γιαουρτάς να φραντσαϊζίσει το σούπερ προϊόν που σε κανά εξάμηνο φυσικά θα ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει.
             Κι αυτοί ρε παιδί μου οι παίκτες, μίλαγαν για θράσος. Δηλαδή για υποσχέσεις και οράματα ανόδου των προσωπικών μετοχών τους ( λογικότατο αφού όλοι είναι για πούλημα ) και με εσωτερική αναζήτηση κιόλας : "...πώς νάσαι ικανοποιημένος, όταν σου λένε οτι δεν ξέρουμε τίποτα για το μέλλον σου..." Θράσος του αντιπροέδρου, που αίφνις αισθάνθηκε κάτι παραπάνω από τον Δημητρέλο κι είπε να ηρεμήσει την κατάσταση.
               Μαντάρα βέβαια τα έκανε αλλά δεν πειράζει. Κι οι μεγάλοι επιχειρηματίες μερικές φορές κάνουν λάθη κι οι ακόμα μεγαλύτεροι μπερδεύουν τις ημερομηνίες. Με τόσα πλοία που έχει ο εφοπλιστής ή με τόσα πλοία που πουλάει σαν broker - διίστανται οι πληροφορίες πλέον για το τι δουλειά κάνει ο Δημητράκης κι αυτό είναι κακό σημάδι για τους πιστούς ειδικά όταν διαφωνούν χαρτζηλικωτά ΜΜΕ που αύριο θα αγωνιστούν για το ποιός προτοείπε την αλήθεια - είναι λογικό να μην προλαβαίνει να φτύσει. Και δεν θέλω μαλακίες τύπου, " καλά ο Ωνάσης πότε προλάβαινε να γκομενίζει ή ο Λάτσης πότε προλάβαινε να γαμήσει ".
               Αυτα γίνανε σε μεγαλύτερες ηλικίες κι όχι στην άνοδο τους. Τα ίδια εξ άλλου γινόντουσαν και με τον sugar. Όταν ανακατεύτηκε με το λιμάνι, συνέχεια τον θυμάμαι να με ρωτάει σε κάτι καπηλειά του Κορυδαλλού που πηγαίναμε, πώς είναι το γαμήσι. Εγώ του απαντούσα οτι είναι ίδιο όπως τότε που είχε την σχολή οδηγών, αλλά την δυσπιστία την έβλεπα στα μάτια του. Και την ζήλεια, που εγώ ακόμα το έκανα, διότι είχα διαλέξει δρόμο τίμιου βιοπαλαιστού. Μην ξεφεύγω όμως. Ο Δημητράκης βρίσκεται στην εκτόξευση αυτήν την στιγμή και γι' αυτό τον παράτησε κι η Ιωάννα. Τα έχουμε ξαναπεί. Είναι τόσο μεγάλη η κρίση σήμερα, που οι γυναίκες παντρεύονται από έρωτα. Όμως ο Δημητράκης το βλέπει αλλοιώς. Αυτός θέλει να γαμήσει την κρίση. Θέλει να χτυπηθεί μαζί της ρε αδερφέ και να σώσει, εκτός από την ΑΕΚ, και την Ελλάδα ολάκερη και γι' αυτό δεν πήγε στις πεθαμένες αμερικές και γερμανίες αλλά κατ' ευθείαν στην Σαγγάη κλείνοντας μια τρομακτική συμφωνία με εταιρεία που κάνει τζίρο 2,5 μύρια ( καλά διαβάζετε ) ευρώ δηλαδή κατά τι λιγότερο απότι κάνει η δική μου εταιρεία. Μιλάμε για μαμούθ.
               Εν τω μεταξύ, για να γνωρίζετε και το απώτερο μέλλον, θέλει σώνει και καλά ο Δημητράκης να κάνει κακό στο προφίλ του. Έχει μια μανία ρε παιδί μου. Ίδια με το πάθος για την αγαπημένη του ομάδα της οποίας δεν χάνει αγώνα. ο Μπρουσιανός συνέχεια του στέλνει dvd με τους αγώνες κι αυτός τα βλέπει εις βάρος του ύπνου του αφού στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να έρθει καθότι ΔΕΝ είναι Τσάκας που συνέχεια σουλατσάριζε στις σουίτες και χλαπάκιαζε τους σολωμούς. Όχι. Ο δικός μας ένα φτωχικό σούσι τρώει κι αυτό από delivery. Σουβλάκι θάπαιρνε αλλά ακόμα ο Αδαμίδης δεν έχει ανοίξει τέτοια επιχείρηση στην Άπω ανατολή.
            Οπότε κι ο αντιπρόεδρος, σε ένα διάλειμμα από το πόκερ, είπε τα απλό: Παίχτε ρε μαλάκες, διότι όλοι θα δουν οτι σώσατε την ομάδα ενώ είστε απλήρωτοι κι όλοι θα φανταστούν πόσο πιο καλά θα παίζατε αν σας είχαμε ταϊσμένους. Κι είναι μια ατάκα επικίνδυνη εν όψει Κέρκυρας, που άλλαξε και προπονητή κι υπάρχει αυτή η πουτάνα η παράδοση στις αλλαγές. Ενώ άνετα θα μπορούσες να πας από Δευτέρα να ενημερώσεις για το τίποτα και να κρατήσεις και τον άλλον τον ξύπνιο που μίλησε για ήρωες.
            Υγ1. Η θέση μου για τα ντοπαρίσματα είναι χιλιογραμμένη. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Σε μας συνέβη το " όπου φτωχός κι η μοίρα του." ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘ' ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟ. Που τον ξέρουμε όλοι και πρέπει να τον ξέρετε κι εσείς, και δεν μπορώ να γράψω όνομα διότι βαριέμαι να τρέχω στα δικαστήρια. Πάντως ήταν για απομάκρυνση τώρα κοντά μετά από άρνηση παίκτη να φαρμακωθεί.
            Υγ2. Το να λέει κάποιος βλάκας οτι "...στην ΑΕΚ μόνο φρούτα και γιαουρτάκι "- δήθεν οτι αποκαλύπτει παρασκήνιο - δείχνει την ηθική υπόσταση του ατόμου για την ενημέρωση. Και θέλω να μου κάνει την χάρη, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, που την βγάζω μόνος μου κι όχι με πεντοχίλιαρα χορηγίας για ενημέρωση όλων των αμόρφωτων που διάλεξε σαν target group. Η ΑΕΚ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΜΙΝΙΜΟΥΜ, ΣΚΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΝΤΟΠΑΡΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, κι ελπίζω να μην επανέλθω και να κλάψετε το γάλα της μάνας σας. Τι σημαίνει αυτό; ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ, τίμιοι, ηθικοί λεχρίτες, τραμπούκοι με γραβάτες.
             Υγ3. Αύριο θα πάμε κοινωνικοπολιτικά με ένα κείμενο μου που το έχω αναβάλει τρεις εβδομάδες. Και μαζί στα αθλητικά, για τα σχόλια στο ματς με την Κέρκυρα, το απόγευμα της Κυριακής.
             Υγ4. Η φωτογραφία είναι τυπική για όλους όσους υποστήριξαν τον τίποτα. Κι αρκετή υπομονή έκανα. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, αλλά ξεγράφουν έναν αθλητή που τον ντόπαραν, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ. ΦΟΙΒΟΙ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ. ΑΝΤΕ, μην αρχίσω κι άλλα.
            

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ. ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΑΛΗΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΑΛΗΤΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Βρε όταν γυρίσω, θα τους γαμήσω. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας07 Φεβρουαρίου, 2013 23:49

    Aνανεώνουν-λέει- ο Βλάχος με τον Μπουγαίδη και σειρά έχει ο Παυλής.
    Απο την εφορία δεν ξαναέχουμε ενόχληση παρόλο που δεν πλερώνονται οι δόσεις, μας ξέχασε και το 44 και το ΟΑΚΑ.
    Εν τω μεταξύ ο Κολιάδης στέλνει SOS για την κατάσταση στο τμήμα και οι πάικτες μοιράστηκαν απο 250 ευρώ για να αγοράσουν μακαρόνια και σπορέλαιο.
    Μπορεί κανενας φωστήρας που γνωρίζει "καλά" τα της ΑΕΚ -ακόμα και ιδιοκτήτης site- να μας διαφωτήσει πως στο διάολο συμβαίνει αυτό;
    Υπάρχει οικογένεια που έχει λεφτά για συνδρομητικό κανάλι και κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν έχει λεφτά για να ταίσει τα παιδιά της;
    Μήπως είναι της μόδας να φαίνονται τα κόκκαλα;

    Η τα παιδία της ΑΕΚ πεινασμένα πιάνουν καλύτερες τιμες για τους μανατζαραίους, μιας και ο πεινασμένος έτσι κι'αλλιώς δεν μπορεί να έχει απαιτησεις;
    Απο τους "Σκόκους" βγαίνουν λεφτά γιατί ναι μεν θα πάρει πολλά για τον εαυτό του ο παίκτης,αλλά το ποσό το συνολικό, επιτρέπει μεγάλη μιζα.
    Απ΄την άλλη και απο τους "Βαλεντίνους" μπορεις να βγάλεις καλά λεφτουδάκια, αφου ναι μεν είναι πολύ μικρότερο το συνολικό ποσό,της μεταγραφης,αλλά το αμούστακο παικτάκιον θα πάρει μόνο όσα για βάλει κανενα ρουχαλάκι πάνω του, άντε και για κανένα κινητό τηλέφωνο. Μεγάλο περιθώριο κέρδους.

    Περιμένω πληροφορίες για τον...τραπεζίτη που είναι στην "ομάδα" του ...μη χρεωκοπημένενου Χάρις. Οπως και του ....επιχειρηματια, οι οποίοι 3 αυτοί, βλέπουν την Πόρτσμουθ. (όπου "στην Αγγλία οι νόμοι λειτουργούν και δεν περιμένουν τους υπουργούς για να βρουν φορολογική λύση".
    Δηλαδη, αν χάσουμε τον κελεπούρι "Βιντιαδης"και τον πεινάλα Αγγλο, θα φταίει το κράτος και όχι το ότι δεν έχουν "μια"; Ο Σαββίδης γιατι δεν περίμενε το κράτος και μπήκε στον ΠΑΟΚ; Είναι κορόιδο;

    Ρε κάτι μάγκες...
    Και σαν πολύ περι πολλού δεν έχεις τους κλεφταράδες εκεί πάνω στην Αλβιώνα; Απλά κλέβουν ΜΕ το κράτος και όχι ΤΟ κράτος. Αυτή είναι και η διαφορά με τους εδώ "Χάριδες".
    Κατά τα άλλα, μιλάμε για χαμίνια του δρόμου. Ποιός "Χάρις";

    Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ και ασχολείσου με καμιά "σούπερ έξτρα, υπερπροσφορά μας, με κλήρωση τρεις υπερτυχεροί θα έχουν την τύχη να δουν την αγαπημένη μας ΑΕΚαρα ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν, στο επόμενο εντός έδρας ματς.
    Δηλώσεις συμμετοχής στο 090-116969 ...σας περιμένουμε. Αβάδιστα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Τώρα διάβασα πάλι για τον Πήδουλα. Είπαμε, κάποιοι δεν ντοπάρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο το contra.gr

    ......Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ μετέβησαν στο σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Βούλα με την πρόθεση να συναντηθούν μαζί του. Εν τέλει, το ραντεβού ενδέχεται να γίνει σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων όπου πήγε να δειπνήσει ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ......

    θα περάσουν και απο το γιαουρτάδικο μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΤΡΟΣ: Εγώ τώρα τι να πω; Βάλε κι εσύ το γνωστό τραγούδι του Βασίλη : "...όταν γυρίσω θα τους γαμήσω..." Δεν πήγαν για συγνώμη, αλλά για να γλυτώσουν το παλούκωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή