Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ

           Καλός καιρός διάβασα στην Κέρκυρα. Κι εδώ τα ίδια είχαμε, παρά τις εγκυρότατες προβλέψεις της ΕΜΥ που μίλαγε για καταστροφή του Δράμαλη. Οπότε άνετα δεν θα περιμένουμε διακοπές στην μετάδοση του αγώνα, που φαίνεται να είναι το τελευταίο χαρτί της Κέρκυρας, που πήρε και τον Μίχο για σχολιαστή στον πάγκο, και για μας κάτι σαν ημιτελικός. Εμάς που ζούμε στην ευφορία του sugar - ενώ δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό ακόμα - και η οργάνωση έκανε το βήμα για να πείσει και τον τελευταίο οτι το πρωτοδικείο είναι μονόδρομος, αφού έφαγε τον Αγγελίδη. Παιχνίδια για μικρά παιδιά δηλαδή, όπως θάταν και το σημερινό για την παλιά ΑΕΚ.
            Και ξεκίνησε πάρα πολύ καλά ο ρυθμός μας, η κάλυψη των χώρων και η κυκλοφορία της μπάλας μαζί με την κατοχή της. Υπήρχε ένα πλάνο μέσα στο γήπεδο, που το εξυπηρετούσαν άριστα ο Μητρόπουλος κι ο πολύ καλός Φούντας. Παρά τον αεροδιάδρομο στα αριστερά, που ο Τσουμάγκας ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Που τον πήρε είδηση κάπως αργά ο Παπακώστας αλλά κι όταν άρχισε να τον εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος αναλωνόταν σε ανούσιες σέντρες, βούτυρο στο ψωμί του Ντίμι. Την ώρα μάλιστα που είχαμε προηγηθεί κι άρα τα πόδια της Κέρκυρας βάραιναν επάνω σε αυτό το χωράφι.
             Πρακτικά το ματς ήταν σούπα στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό βέβαια, αφού πλέον υπάρχει αυτοσκοπός κατάκτησης βαθμών με οποιονδήποτε τρόπο. Και η Κέρκυρα ήταν πιο μαλθακή από το αναμενόμενο με αρκετά κενά σε πιθανή κόντρα. Κενά όμως που πρέπει κι εμείς να διορθώσουμε αφού φάγαμε μπόλικες φάσεις σε τακτική άμυνα, άσχετα αν δεν το πληρώσαμε. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι από το μεσαίο εικοσάλεπτο, που είδαμε δημιουργικά ωραίες προσπάθειες με τον επίσης καλό Ρότζερ και καλό passing game χωρίς τελεσφόρηση. Την φάση του Κορδρέρο, προσωπικά την είδα πέναλτυ αλλά δύσκολα ο Θανός θα σφύριζε κι αυτό. 
               O οποίος διαιτητής, ήταν ασορτί με την κλωτσοπατινάδα που είδαμε στο δεύτερο μέρος. Που θύμιζε σχολικό παιχνίδι με μαθητές που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί. Κι από τις δυό ομάδες αλλά με κύρια ευθύνη του πολύ καλού Φέτση που δεν κλείδωσε το παιχνίδι στην φάση του. Και μετά μίλησε η κλάση του προπονηταρά που έχουμε στον πάγκο. Που μάλλον πρέπει να ήταν ο μόνος που δεν κατάλαβε οτι ο Κορδρέρο αποβλήθηκε, έστω κι άδικα. Και τα έκανε μπάχαλο.
              Γιατί; Διότι όταν αποβάλλεται ένα πνευμόνι στο κέντρο, κι όταν πρόκειται να δώσεις γήπεδο στον αντίπαλο, σημαίνει οτι θα πας για την αντεπίθεση. Άρα όλος ο αντίπαλος θα φτάσει στην γραμμή του κέντρου, έστω για γιόμες, κι οπότε εσύ με βαθειές μπαλιές και με κενό μισό γήπεδο, χρειάζεσαι ταχύτητα. Που σημαίνει οτι ο Φουρτάδο αλλά κι ο Τσίτας είναι άχρηστοι. Άρα την βαρύτητα την παίρνει ο Φούντας και σαν αλλαγή του ο Παυλής. Φυσικά την ώρα που το κέντρο έχει φορτωθεί με ένα ακόμα παίκτη. ΑΜΕΣΑ, χωρίς να περιμένεις την εξέλιξη του παιχνιδιού και χωρίς να έχεις έναν ρόμβο που παρέμεινε κολοβός για καθοριστικό χρονικό διάστημα.
              Οπότε το ξυλίκι ήταν οι μεν να γεμίζουν και οι άλλοι να μην μπορούν να κρατήσουν στοιχειωδώς την μπάλα και να κάνουν μια απλή μπαλιά προς τα πλάγια και μπροστά στα σέντερ μπακ της Κέρκυρας που είχαν γίνει χαφ. Και πώς να την κάνουν όμως, αλλά και πού να την κάνουν; Στον Τσίτα που έπαιζε στον άξονα; Άστα να πάνε στο διάολο δηλαδή με τον Λίνεν που έκοψε την ομάδα εντελώς στη μέση και μετά έτρεχε να σκουπίσει τον κώλο του με την σωστή αλλαγή του Τσούπρου αφού κι ο αντίπαλος προπονητής τα έχασε. Και την γλυτώσαμε λόγω μιας ρέντας που έχουμε αυτήν την εποχή. Φυσικά όποιος αμφιβάλει για την κριτική μου, ας ξαναδεί τα στατιστικά του δεύτερου μέρους σε σχέση με την κατοχή και τις τελικές. Που χάσαμε τα αβγά και τα καλάθια. Και σωθήκαμε επειδή η Κέρκυρα πλέον είναι στην δεύτερη κατηγορία.
              Τέλος καλό όμως κι όλα καλά. Τουλάχιστον να ησυχάσουμε από το μαρτύριο του υποβιβασμού, που σε κάποια φάση ήταν ορατότατος. Ας ανάψουμε μια λαμπάδα σε αυτόν τον παίκτη που λέγεται Μητρόπουλος - διότι αυτός είναι η ουσιαστική βελτίωση μας - κι ας ευχαριστήσουμε την μοίρα που οι θερινές μπαλαδόφατσες πήγανε στο σπίτι τους να παίξουν το πουλί τους. Ο ένας που θα γαμούσε με τα μωρά, ο άλλος που είχε τον Ισπανό αμυντικό χαφ κι ο τρίτος που ήθελε να ανδρώσει τα αμούστακα. ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, γαμώ το φελέκι τους. Ένας παίκτης ήρθε και μαζεύτηκε το σύμπαν. Που ήταν διαθέσιμος από το καλοκαίρι και τρέχουν οι σημερινοί ηλίθιοι να ανανεώσουν άλλα συμβόλαια αντί από τώρα να μαζεύουν τα 250 χιλιάρικα που θέλει το Αγρίνιο.
            Βέβαια κάποιοι θα πιστώσουν τη νίκη σήμερα στον Λίνεν. Είναι θέμα αντίληψης παιχνιδιού και δεν με πειράζει καθόλου αυτό. Και το Κατάρ άμα έρθει με επενδύσεις, όλοι θα μιλήσουν για τον συμφοιτητή του φελού που πήγε κι έφερε πετροδόλαρα ενώ ο ίδιος δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο. Αλλά στην MRB θα ψηφιστεί σαν ο καταλληλότερος άρχων.
            Οπότε σωστά η κριτική σταματάει εδώ και κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα που φέρνει την ΑΕΚ ακόμα και για πεντάδα ( δεν κάνω πλάκα πλέον βάσει των λοιπών αποτελεσμάτων ) ενώ ο ρεαλισμός σε κανονικούς Αεκτζήδες είναι ξεκάθαρος: Αυτό που παίζει η Λειβαδιά. Ένα γκολ και μετά κράτα καημένο Τεπελένι. Που δεν πειράζει όμως αφού ο μη ορατός στόχος επετεύχθη ( της παραμονής ) διότι στο τριάντα είσαι ασφαλής την ώρα που έχεις Βέροια, Θράκη μέσα, Σπανό έξω και σίγουρα δεν έχεις να φοβηθείς αλογοτροφή και Δώνη. Αλλά και την ώρα, που χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, γιατί η φανέλα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ να μην κάνει το θαύμα της στα Γιάννινα και στην Λειβαδιά; Πλέον μπήκαμε για τα καλά στο καζάνι και δεν ξέρω πού θα λείψει για κάρτες ο Μητρόπουλος. Κι οπότε,                                        ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
             

15 σχόλια:

  1. niki mesa ston pneumatiko kai oloi oi alloi na pane na gamithoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: Γιατί ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει διπλό; Πού το έχει κάνει; Εγώ τον πνευματικό, θα τον ξέχναγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Εν τω μεταξύ, πιστεύω να έχετε διαβάσει από το έγκυρο site οτι ο Κάκος ετέθη σε διαθεσιμότητα. Μιλάμε οτι οι άνθρωποι ούτε ρεπορτάζ δεν ξέρουν να κάνουν. ΑΠΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, δεν έχω απαιτησεις για κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας10 Φεβρουαρίου, 2013 21:06

    Συγχαρητήρια στα -πεινασμένα κατ'ομολογίαν τους- παιδία.
    25 βαθμοί ήδη. Οι οποίοι έμοιαζαν "βουνό" μέχρι την 15η αγωνιστική.
    Ο Λίνεν τα κάνει όλα στραβά,αλλά- ελεω τύχης- θα γίνει στο τέλος κατά λάθος ήρωας. Δεν γαμιέται. Ας σωθουμε και ας γίνει "ήρωας με παντούφλες"

    Από την φαινομενικά αλλά και όπως αποδείχθηκε και πρακτικά σχετικά εύκολη εξάδα αγώνων που ακολούθησαν πήραμε 10 βαθμούς που κάνουν την διαφορά και μας "φιγουράρουν" (παναγία μου) σχεδόν κατά μεσής της βαθμολογίας.
    Η εύνοια της τύχης στους τελευταίους αγώνες ήταν απαραίτητη αλλά και καθόλου σκανδαλώδης. Θα ήταν πολύ κρίμα να είσαι και άφραγκος και ελειπής και άτυχος.

    Το επόμενο "πακέτο" αγώνων, έως την 28η αγωνιστικη,είναι πάρα πολύ δύσκολο,τουλάχιστον φαινομενικά. "Παίζει" δηλαδή η πιθανότητα να φτάσουμε ως την εν λόγω αγωνιστική και να έχουμε μόλις 5-6 βαθμούς παραπάνω από ότι σήμερα.
    Και αν λάβουμε υπ'όψην ότι οι Πλατανιάς,Βέροια και Θράκη θα παλαίψουν επί ίσις όροις για να αποφύγουν τον υποβιβασμό,-και καλά θα κάνουν, μπορεί κάλλιστα να βρεθούμε κάπου εκεί μπλεγμένοι στις τελευταίες αγωνιστικές.

    Αλλά μπορεί να συμβεί και το άλλο. Να πάρουμε περισσότερους πόντους από όσους πιο πάνω προυπολογίσαμε και τελικα-ενώ οι απο πάνω μας να έχουν απώλειες- να βρεθουμε ώξω α΄πο την πόρτα των play-off, δεδομενου ότι οι απο πάνω μας,δεν είναι και τίποτα "κάστρα". Κάτι Γιαννενα είναι παραπάνω, ο ΟΦΗ, η Λειβαδια και ένας παναθηναικός για τα μπάζα.

    Είδωμεν. Τουλάχιστον να ανασάνουμε ολοκληρωτικά απο αυτην την απαράδεκτη και ψυχοφθόρα ζώνη των ααστεροειδών προς την Β' Κατηγορία. Και βλέπουμε.
    Δύο τινά:
    Η απλά θα σωθούμε -λόγω φανέλας- και θα θυμόμαστε μια δίχως προηγούμενο χρονιά, η που θα πάρουμε και την 2η θέση στα Play-off, θα περάσουμε στους ομίλους του C.L και επιτέλους θα χορτάσουν κρέας τα παιδία,γινόμενοι η μεγαλύτερη έκπληξη, μετά την "τιμημένη-γαμημένη" κούπα του Οτο.

    Ρε λες ο Μελισσανίδης να περιμένει αυτό; Η ακόμα "χειρότερα",λέτε να προγραμματίζει να μας βγάλει 2ους και οι παρεχωρούντες την ομάδα,μετά, να βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας10 Φεβρουαρίου, 2013 21:20

    Κάτι οι δηλώσεις του "τίγρη" στους οργανωμένους,κάτι το κάλεσμα του κοντού μάνατζερ συναυλιών,("όλοι γήπεδο το Σάββατο") θα μαζέψει αρκετό κόσμο το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ και άρα θα δουν κανένα φράγκο στους λογαρισμούς τους τα ταλαίπωρα παιδιά.
    Κοιτάτε βρε ρεμάλια εκεί στην ΠΑΕ με αυτά τα λεφτουδάκια να πληρώσετε τους απλήρωτους.
    Τους παίκτες και βέβαια το προσωπικό της εταιρείας, που και αυτό ψωμολυσάει και "ζει" με μπροστάτζες.

    Και ότι περισέψει, δώστε το στον Βιντιάδη να σας το ξαναδώσει με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης.
    Για να δει και κανένα κανονικό "εξτρέ" τραπέζης απο τον "νεαρό εφοπλιστή" και ο Μπρουσιανός. Γιατι το άλλο που είδε,εκείνο το φημολογούμενο των 9 μυρίων,δεν ήταν "εξτρέ".Ηταν ο καραγκιόζης εξτρέμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας10 Φεβρουαρίου, 2013 22:15

    Να ευχηθούμε καλό ταξίδι-αν πηγαίνει κάπου- στην Αριστέα Μπουγάτσου. Δημοσιογράφο -σκαθάρι.Με την έννοια ότι έκανε "μπαλάκια" αρκετες πολυ βρωμερές υποθέσεις.
    Με τα μούτρα έπεφτε σε βρωμουποθέσεις,είχε συμβάλει στο να αποκαλυφθούν αρκετές και βαριές μάλιστα, όπως η siemens,το Βατοπέδι, οι υποκλοπές,τα έργα και οι ημέρες του Λαυρεντιάδη-από τον οπόίο απελύθει- κλπ
    Και πάντα μακρυα από τα φώτα.
    Από τα φώτα στραβώνονται μόνο οι άνθρωποι-λαγοι.

    Σε έναν κόσμο όπου η Ελένη Λουκά και ο "Κατ-μαν", έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα απο όση ο Ελύτης, μπορεις αβίαστα να συμπεραίνεις ότι "όποιος εθελοντικά είναι στο παρασκήνιο, είναι μεγάλος μάγκας και πραγματικός άνθρωπος".

    Παράσημα, οι αμέτρητες εναντίον της αγωγές και βέβαια απόδειξη ότι δεν ήταν "σούργελο",το ότι θα δυσκολευτείτε να βρείτε φωτογραφία της στο διαδύκτιο.,παρόλη την διαδρομή και τις επιτυχίες της.
    Τι λεεί αυτο;
    Οτι έχουμε-είχαμε- να κάνουμε με άνθρωπο που αναζητα την ουσία και αδιαφορεί για την ρεκλάμα.
    Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον δημοσιογλύφτη-τσουτσέκι και στον δημοσιογράφο-λύκο, είναι η μοναχικότητα της διαδρομής.

    "Ευτυχως" για κάποιους ξεμπέρδεψαν σχετικά νωρίς μαζί της, αφου πλέον χαιρετά την διαπλοκή απο την κάσα μόλις 49 ετών. Καρκίνος. Οχι στο ζώδιο. Καρκίνος ο λόγος που έπαψε να ζει.
    Κάτι μου λέει, ότι αν είχε διαλέξει άλλο επάγγελμα,θα ζούσε περισσότερο.
    Αλλά το "περισσότερο" είναι σχετικό. Ειδικά αν μιλάμε για ανθρώπους- λύκους.

    Απο τα κλαδια του χρόνου πιάνονται μόνο οι αδύνατοι. Μη τυχόν και πέσουν στο χώμα.
    Τσου ρε "Λάκη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ρε είναι φοβερό. Να σου αποβάλουν χαφ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, κι εσύ να αλλάζεις επιθετικούς κρατώντας τα χαφ λιγότερα.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ Ή ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    Γιατί το λέω αυτό; Το site το έγκριτο, είχε πει οτι η ΑΕΚ θα αλλάξει πολλούς προπονητές φέτος!!!
    ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑΣΟΥ ΚΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟΥ, η συνάδελφος βουλευτής.
    ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ; ΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ. ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας10 Φεβρουαρίου, 2013 23:13

    Ειπαμε, ο άνθρωπος θα καθήσει λίγο παραπάνω από όσο υπελόγιζε.
    Αμ τι νόμιζες ρε Γερμαναρά. Θα τα φτύσεις τα υπολογιζόμενα. Εδώ είναι Ελλάδα. Μέχρι και ο Φούντας μπορεία σε φέρει σε "δύσκολη θέση. Αν δεν φτάσει η θερμοκρασία 35 βαθμούς, δεν έχεις να πας πουθενά..

    "Ξεχασαν" να βάλουν τους εαυτούς τους στις μειώσεις των διπλών συντάξεων που αφορούσαν τους υπόλοιπους. Βολευτές, δήμαρχοι νομαρχες κοινοτάρχες, απολαμβάνουν τις συντάξεις στο 100%. Δεν πρόκαναν λεέι γιατι είχαν δώσει όλη την προσοχή στους μαλακες...συγνώμη στους "μαζι τα φαγαμε ψηφοφορους". Δύο εκατομμύρια νοματαίοι είναι αυτοί. Λογικό είναι να καθυστερήσουν να κατακρατήσουν τα των ιδίων οι εκλεκτοί.
    Δεν πειράζει ρε. Υγεία πάνω από όλα.

    Εδώ να πω ότι-προσωπική μου άποψη βέβαια- καλώς κάνουν και κόβουν συνταξεις και μισθους, αφου δεν δικαιολογούνταν απο την ανύπαρκτη παραγωγικά οικονομία μας.
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί ορυωνται αρκετοί με τα ταμεία. "μας έκλεψαν τον ιδρώτα. Μας έφαγαν τις συντάξεις"
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΨΕΥΤΙΚΗ ΗΤΑΝ. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ.
    Οσο "στραβός" και ανακόλουθος με την πραγματική οικονομία ήταν ο μισθός που έπαιρνες και τώρα στον κόβουν, το ίδιο ανακόλουθη και "ψεύτικη" ήταν και η συνταξη ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. Νουμερα ηταν. Οχι πραγματικη αποταμιευση.

    Οπως ΔΕΝ έπρεπε να πληρώνεσαι με 1.800 ευρω΄μισθο σε μια παρασιτκή και μεταπρατική οικονομία,αλλα με 1.000, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ επρεπε να νομίζεις ότι σου πρέπει και ανάλογα "στραβή" σύνταξη..Οχι 150 ευρω σύνταξη,αλλα 800.. Οχι 2.500 αλλα 1500.
    Τίποτα δεν άλλαξε λοιπόν.

    Δεν ευθυνεσαι εσυ βεβαια,αλλα αυτοι που σε επεισαν οτι εχεις αναπτυξη. Οι "Σιμητιδες". Απο κοντα και το ΚΚΕ. "ο μισθος να εξομοιωθει με τον Ευρωπαικο και να γινει 3.000" ελεγε μεχρι χθες. Στα αρχιδια του πως αυτα τα λεφτα θα βγουν και απο ποια οικονομια. ΣΤα παπαρια του οτι τα εργοστασια εκλειναν το ενα μετα το αλλο και ο δανεισμος και η επιδοτηση πηγαιναν συννεφο.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,νερο στο μυλο των ολιγαρχων ριχνουν. Απο εκει πληρωνονται αλλωστε.

    Για να σε εγκλωβισουν απαντες, στο ζοφερο σημερα.Οπου ολοι τους χειροκροτουν ο ενας τον αλλον και ολοι μαζι σου δειχνουν τα παπαρια τους οτι θα παρεις.

    Εκεί που πρέπει οι μισθοί, εκεί που πρέπει και οι συντάξεις.
    Η μόνη μου διαφωνία είναι στους χαμηλοσυνταξιούχους και χαμιλόμισθους. Δηλαδή το να κόβεις από την απλη σύνταξη του ΟΓΑ και απο 370 να δίνεις 340, συμαινει οτι και εισαι και γυφτος και μισανθρωπος.
    Το σωστο ειναι τα μινιμουμ να ανεβουν ενα σκαλι και τα μαξιμουμ να πεσουν δυο τρια σκαλοπατακια.
    Αυτόματα και αισθημα δικαιου υπαρχει αλλα και πραγματικη οικονομια γινεται.

    Τελος παντων. Αυτα θα τα λυσει ο Κασιδιαρης οταν ανελθει στην εξουσια. "θα καταγγειλουμε το μνημονιο" λεει. Σε ποιους; Σε εκεινους που σας πληρωνουν θα πατε να το καταγγειλετε βρε κουρεμενο γιδι;
    Επισης: "θα απελασουμε ολους τους μεταναστες".
    Δεν ειναι πιο πρακτικο να φυγεις εσυ; Ευκολοτερο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο γαρατζέος11 Φεβρουαρίου, 2013 00:03

    Σήμερα ο Βλάχος έκανε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι...ρε κοίτα που έχουμε και παίκτες! Μιά χαρά κι ο Φέτσης, όπως και τα καθαρίσματα του μπούγα. Από τους λοιπούς, ο φούντας έτρεχε γύρω γύρω σα μεθυσμένος...ο γερομπάαντερ του λέει να παίξει δεξί εσωτερικό αμυντικό χαφ μόλις βγαίνει ο κορδέρο και αυτός -μα τη μπαναϊα...- έτρεχε και μάρκαρε έξω αριστερά!!!!!!!!
    Ποδοσφαιρικό σκαρί ο μικρός και θρασύτατος, αλλά από μυαλό μπρόκολο...
    Ως και κανονικό τερματοφύλακα είχαμε σήμερα!
    Επιθετικά ήμαστε για τα μπάζα, ο γκερέιρο δε λέω, ξέρει μπάλα, αλλά εχω πει ξανά και ξανά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ.
    Αλλά, όπως έγινε και με τον Πετρόπουλο, έχει αναλαμπή σε 3 παιχνίδια που φτάνει να μας τα κερδίσει.
    Fine...
    Εδώ που τα λέμε, η Κέρκυρα σήμερα ήταν σκατά. Όπως ήταν κι ο σκώληξ της συμπρωτεύουσας. Μιά πάσα δε μπορούσαν να αλλάξουν.
    Με 4 βαθμούς από Πλατανιά-Βέροια τετέλεσται για φέτος. Οι παίκτες κάναν το καθήκον τους και ο μπροστινός του μπροστινού θα φέρει την τέντα γιουνάιτεντ στο σπάτο και θα επιτύχει τις 200 δόσεις.

    Α, και συμφωνώ 100% για την θεότρελη διαχείριση του γερομπάαντερ. Ρε ένα κόλλημα με τον Φρουτάδο...Μόνο η αλλαγή του τσούπρου είχε λογική. Αλλά τι να του πεις...άσπρη γάτα, μαύρη γάτα. Πάντως στον τομέα της ψυχολογίας τους έχει μιά χαρά. Και έφερε και 3 παίκτες που επέφεραν ισορροπία και ψυχολογία.

    Τέλος, σχόλιο από αποψινό κείμενο ΑΕΚ στο σώτο365: "Nτεμαρος προεδρος,τιγρης χρηματοδοτης και δεν θα μας χωρανε ουτε 2 ΟΑΚΑ μετα!!!!!!!!"...
    Δε σας κάνω πλάκα, υπάρχουν όντα δίποδα εκεί έξω που τα πιστεύουν αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Ναι, μου το έχει εξομολογηθει. Θέλει να είναι ιδιοκτήτης ο Μελισσανίδης και να έχει μπροστινό τον Ντέμη. Απλά ντρέπεται να το πει στον άνθρωπο που τον φωνάζει " πρόεδρο " και χέζεται επάνω του.
    Νομίζω του έχει κάνει πρόταση και για την Aegean αλλά τον έφαγε στην στροφή ένας της Citibank. Κρίμα ρε γαμώτο. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΤΟΝ Κωστόπουλο. Άντε και τον Λαλιώτη, άντε τον Κακλαμάνη, άντε τον Φοίβο, άντε τον Λαζόπουλο, άντε ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    Τι; Είναι αδερφές όλοι αυτοί; Και; Ο Ψυχάρης μια χαρά δεν το πάει το Βήμα; Ο Προτεντέρης τον χαμό; Για κάντε μας την χάρη. ΑΕΚ Είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας11 Φεβρουαρίου, 2013 16:22

    Δεκάδες κλέφτες και καταχραστές εκατομμυριων,δημοσίου χρήματος, έχουν συλληθφεί. Ησύχως και αόπλως.Μετά γραβάτας και δικηγόρων. Κάποιοι εξ'αυτών μακροημερεύουν σε vip πτέρυγες και πολύ περισσότεροι προέβησαν εις "διακανονισμούς" και αφέθησαν ελεύθεροι,ώστε να συνεχίσουν το δαιμόνιο επιχειρείν.
    Δυο "ρομαντικοι" νεαροί, στο Βελβεντό Κοζάνης, που "τόλμισαν" να βάλουν χέρι σε τραπεζικο μπεζαχτα, δηλαδή στο ιδιωτικό χρήμα, εβρέθησαν τουμπανο στο ξύλο σε βαθιά κελιά και δεν θα ξεμπλέξουν ποτέ.
    Συμπέρασμα: Μη κλέβετε τράπεζες. Κλέψτε το κράτος. Αν κάνεις το δεύτερο, θα πας "μπροστά". Μη σου πω ότι κάποια μέρα ίσως βρεθείς με δική σου τράπεζα. Αν κάνεις το πρώτο, θα βρεθείς "στο χαντάκι" αναρωτόμενος: Ποια είναι μεγαλύτερη απόσταση: Απο το γκισε ως το ΑΤΜ μιας τράπεζας, η απο την κάσα που θα είσαι,ως στην Αγία τράπεζα της εκκλησίας όπου θα ακους της "εξοδιο" σου;

    Μα μυαλό δεν έχετε μωρέ; Εχετε δει ποτέ αστυνομία έξω απο εφορία;
    Που πας στα μαγαζια των Λατσοβαρδοκωστοπουλοσαλέων;
    Τράβα να βρεις μια κρατική "επιχορήγηση", μια επιδότηση, ενα "προγραμμα χρηματοδοτικό" στήσε μια επιχείρηση στο πόδι βρε αδερφέ τέλος πάντων,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
    Που πας και μπλεκεις με τους γκαγκστερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας11 Φεβρουαρίου, 2013 20:28

    Ανακοίνωση Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ: " Ο Μελισσανίδης ανέλαβε να ηγηθεί διοικητικά και οικονομικά".
    ...Ο Μελισσανίδης το ξέρει;

    Πάρ΄τον ένα τηλέφωνο ρε Steven, μη πέσει απο τας νεφέλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ΅: Μ' έπιασες. Με αυτόν μιλάω τώρα στο εστιατόριο
    " Νεφέλη " στον Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας11 Φεβρουαρίου, 2013 22:37

    Παραιτήθηκε ο πάπας, διαβάζουμε. Στα παπάρια μας.
    Ενας ένας οι "πάπες" μας αφήνουν
    Πρώτα ο Χατζιχρήστος,κατόπιν ο Βενέδικτος.
    Και οι δύο για να αποφύγουν την "τανάλια" ασφαλώς.
    Αλλη για τον μεν άλλη για τον δε, βέβαια,αλλά σημασία δεν έχει.
    Τόπο στα νιάτα.

    Αλήθεια,αν θέλουν να λύσουν άπαξ δια παντός το προβλημα της ανά κάθε τόσο εκλογής πάπα,εκεί στο Βατικανό,τους έχω την λύση. Να κάνουν πάπα τον Μητσοτάκη. Μια και έξω.Θα ξενοιάσουν. Θα πάψουν να κοιτάνε την καμινάδα για τουλάχιστον 500 χρόνια.
    Eίναι εξασφαλισμένο ότι θα προκάνει και την 2α παρουσία. Μη σου πω και την 3η
    Ε, βέβαια θα έχουμε και 3η. Αφού σαν ξανάρθει ο Χριστός, θα τον συλλάβει ο Μητσοτάκης για βασκανία, εξέγερση πλήθους και παράνομο παρκάρισμα όνου. Και φυσικά θα τον θανατώσει. Οχι με σταυρό αυτή τη φορά. Για να είναι σίγουρος, θα τον τσιμεντάρει στον Τίβερη. Οχι άλλο κόλπα Ναζωραίε
    Hademus Dracum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή