Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

TO ΟΝΕΙΡΟ

            Διάβασα, διάβασα και ξαναδιάβασα. Τι έγινε με τον Καρασαββίδη, τι απήγγειλε ο Λίνεν ( δεν είπα τυχαία το άντε γαμήσου στην κριτική μου ) για τα λάθη του και το πώς ο καθένας βλέπει το μέλλον μας. Όταν λέω ο καθένας, μιλάω για τους υπεύθυνους που κατευθύνουν τον κόσμο ανάλογα με τις περιστασιακές και σπαστικές αποφάσεις της Γλυφάδας, που είναι σε απόλυτη σύμπραξη με τους καταληψίες των Σπάτων. Δεν χρειάζεται πληροφόρηση. Χρειάζεται διαχείριση των δημοσιευμάτων, αντίληψη του τι γράφεται κάθε μέρα από τα sites ( ναι, των επίδοξων ιδιοκτητών ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ διότι από το άλλο δεν υπάρχει σάλιο ) και σχετική κρίση.
           Είμαι από τους ανθρώπους, που ΔΕΝ θεωρώ τον Έλληνα μαλάκα. Εκ φύσεως μιλάω. Η αγωνιστικότητα είναι περασμένη στο DNA του, άλλο αν κατέληξε να μην είναι πολίτης αλλά τεμπελχανάς λόγω συστήματος. Κι άρα επέλεξε την μαλακία σαν στάση ζωής για να μπορεί να τα ξύνει ελεύθερα. Αυτό εξ άλλου φαίνεται στο σεξ και κύρια στην γυναίκα που τυγχάνει να φοράει το ξώβυζο ή το μίνι μέχρι το όργανο κι όταν την πλησιάζεις ( λογικότατα για μια βιτρίνα ), αυτή να βγάζει όλον τον παρθενισμό της αφού σκέφτεται τον παππού της. Κάνοντας κι αυτή έτσι, πώς να καταντήσει κι ο άνδρας; Να μην βγει μαζί της για να πιεί ένα ποτό στον Ρουβά;
          Κι είμαι από τους Αεκτζήδες, που ενώ η διοίκηση μίλαγε το καλοκαίρι για Ευρώπη και συνεπικουρούσαν οι άμπαλοι και οι χαρτζηλικωτοί δημοσιογράφοι, ήξερα καλά να μιλάω για παραμονή στην κατηγορία. Χρειάστηκαν πέντε, έξι αγωνιστικές για να μπουσουλήσουν όλοι αυτοί οι μυαλοπώληδες με κύριο αρχηγό τον τζογαδόρο της εφημερίδας, που μέχρι και η γυναίκα του τον άφησε και τράβηξε να βρει κανά πουλί αλλού. Τι να κάνουμε; Ακόμα και η βίζιτα είναι προτιμότερη για το προσωρινό, σε σχέση με την αδερφάρα που είπε να δικαιωθεί κοινωνικώς. Τοπικά βέβαια. Κατά τα άλλα, ας είναι καλά που οι δόσεις για το 44 δεν είναι απαιτητές.
         Σαν Αεκτζής λοιπόν, δεν καταλαβαίνω την συνεχόμενη ηττοπάθεια. Κι όχι την κατακεραύνωση του φιδιού άμεσα. Ήταν ομάδα ο Πλατανιάς, για να χάσουμε; ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΚ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ( πλην του Τσούπρου που ακόμα κι αυτός θα είχε κόψει τον άλλον στο πέναλτυ αφού η φάση έγινε σχεδόν στο κέντρο της περιοχής ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΚΟΡΔΡΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΓΚΕΡΕΪΡΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΜΕΣΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.
         Να μην τα ξαναλέμε αυτά, που μπορώ να βρω κι άλλα. Είναι αστείο κάποιοι να λένε οτι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε με την υπόθεση Ξενιάδη και να δίνουν δικαιολογίες ή άλλοθι. Η ΟΜΑΔΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. Γιατί τα λέω αυτά; Διότι αυτή είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα: Να σου σπρώχνει την προσοχή αλλού. Είδηση να είναι, η ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Ή το στοχευμένο αλλού.
          Διότι σε εμένα σαν Αεκτζή, μου στερήσανε το όνειρο. ΕΠΙΤΗΔΕΣ, χωρίς καμία διαιτησία. Και μου μιλάνε ακόμα για κάποιο τελικό με την Βέροια και για κάποια σωτηρία, την ώρα που γράφουν διθυράμβους για τη νίκη στο τηγάνι. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Όπως στα παπάρια μου η Ακρόπολη και η μάχη του Ρούπελ. Όπως στ' αρχίδια μου που κάποτε είχα Διονυσίου και σήμερα τον τάδε μαλάκα από το talent show. Οπως στα παλιά μου τα παπούτσια που ο Μπαζίνας γουστάρει dancing with the stars, την ώρα που η Ντορέτα κέρδισε την Τριφύλη ή την Μπάρμπα. Εντάξει;
         Γιατί λοιπόν, μου κόβεις το όνειρο; ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, αλλά την ώρα που λες βλάκα οτι " ...μόνο ο κόσμος έμεινε..." , ΤΟΤΕ ΠΏΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑ;
         ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ; ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα μιλήσω με κάποιον που τελειώνει τώρα μια σχολή. ΚΑΘΙΣΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ; Ποτέ. Ο χάπιας τον έβγαλε στη σέντρα, όπως βγάζει ο λύκος τον τεως αρχηγό του και του σπάει τον λαιμό.
         Και ξαναείπα οτι η σωτηρία ήταν το πρώτο. Μετά; Δεν υπάρχει δεύτερο ρε νούμερα; ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, σαν την πάρτη σας; Ποιόν κυνηγάει για την πεντάδα και κύρια για έσοδα; Την Μποταφόγκο ή τον Μέσι; Κάτι Γιάννινα, κάτι Κομπότηδες και τ' αρχίδια μου κουνιούνται. Έτσι θέλετε να πουληθεί η ομάδα, ακόμα και στον Βιντιάδη που ήθελε σοβαρή βαθμολογική θέση για να μπει; Ακόμα κι αυτό το παραμύθι σας δεν πιάνει. Και δεν συνεχίζω άλλο, αφού η μαλακία σας είναι αυταπόδεικτη παρέα με το εγκάθετο σας .
                            ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ; ΓΕΝΟΥΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

1 σχόλιο:

  1. Χρηστος Χοντζεας27 Φεβρουαρίου, 2013 00:27

    Δεν βλέπω να προκάνουμε για play-off. Οχι μόνο λόγο περιορισμένων αγωνιστικών ως το τέλος και υπαρκτής δυσκολίας που αυτό έχει.
    Αλλά κυρίως γιατί, εάν το ενδιαφέρον του εν λόγω πρωην φαρμακοτρίφτη είναι υπαρκτό για την προεδρία του βάζελου, τότε βλεπω να καπαρώνει την εναπομείνασα 5η θέση που οδηγει στα μπαραζ, για μίνιμουμ τα μαρούλια του Europa και μάξιμουμ αυτά του C.L.
    Οι θέσεις 2η- 3η- 4η είναι καπαρωμένες. Δεν προκάνει. Μόνο μερικές τρικλοποδιές στον ΠΑΣ αν κάνουν,ίσως μπουν καταιδρωμένοι στην 5η.

    Εμας,μας βλέπω να τερματίζουμε απλά 3-4 βαθμούς πάνω απο τον τελευταίο πεσόντα.Στην τιμητική 10η θέση. Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεία κανείς τι περάσαμε, και κυρίως με ποιούς τα περάσαμε.
    Αντε και του χρόνου,αντί για φασολάδα,φακές.
    Οσο η ΑΕΚ είναι εκεί που είναι, την "Ωρα" δεν την φοβάμαι. Την ΑΕΚ φοβάμαι.

    Υ.Γ Ο Λίνεν και οι "άλλοι" ζητούν από τον κόσμο να σταθεί κοντά, όχι και για τα μπαραζ. Πως σου'ρθε; Μεχρι την 30η αγωνιστική.
    Μεχρις εκεί. Να σωθεί η παρτίδα. Μετά, ποιός γαμεί και τα μπαράζ και τας Ευρώπας.
    Αφου το ρόστερ,-άρα και τα έξοδα αναλόγως-από τα 7-8 μύρια που ήταν πέρσυ, φέτος έπεσε στα 2, ποιός τους πιάνει. Να τα "χαμένα" λεφτά από Ευρώπη, πως ρεφάρονται και δεν έχουμε χασουρα (στην τσέπη) Πουλάμε και κανένα πιτσιρίκι και είμαστε μάγκες.
    Κάλιο 5 και στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή