Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

      Άλλο πράμα εσήμαινε παλιά η λέξη αυτή κι αλλοιώς έχει καταντήσει. Διότι περί κατάντιας μιλάμε και μόνο. Κάτι σαν την πρόοδο και την εξέλιξη δηλαδή. Που κατά ένα μαγικό τρόπο, όλοι τις λέξεις αυτές τις αντιλαμβάνονται σαν θετικά σημάδια ενώ πρακτικά είναι πισωγυρίσμτα κι αρνητικό βάδισμα. Η πουτάνα η ελληνική γλώσσα ρε παιδιά. Τι βαρύτητα έχει στον εγκέφαλο και τι πρακτικό αποτέλεσμα στην σημερινή ζωή όλων μας.
             Και θυμάμαι όταν πέταγα για την Αυστρία, τώρα κοντά, που φτάνω στο αεροδρόμιο κι ενώ πάω να κατευθυνθώ στα πατροπαρόδοτα γκισέ για την χαρτούρα, με σταματάει μια αποτυχημένη γκόμενα - αν ήταν πετυχημένη δεν θα δούλευε εκεί τέτοια ώρα - και μου λέει :
             - Έχετε κάνει ηλεκτρονικό check - in;
             - Όχι ρε κοπέλα μου, απαντώ.
             -  Αρκετά δεν έχω μάθει με τα ηλεκτρονικά συστήματα σε αυτήν την ηλικία;
             - Πρέπει να το κάνετε τώρα. Και είμαι διατεθειμένη να σας βοηθήσω.
                Ομολογώ οτι συγκλονίστηκα από υπάλληλο που δεν είμαι σίγουρος αν είναι δημόσιος ή ιδιωτικός καθότι στ' αρχίδια μου πού ανήκει το αεροδρόμιο. Και κάνουμε παρέα την διαδικασία και πριν προχωρήσω στον γκισέ, ακούω την συμβουλή της.
            - Ξέρετε κύριε, σε λίγο καιρό μόνο έτσι θα μπορείτε να επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο. Πρέπει να εξοικειωθείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
               Κι όπως ήμουν άκεφος χαράματα αλλά και άκαφος - δεν είχα πιεί καφέ ακόμα - της αντιγυρίζω:
            - Κοπέλα μου, όσο πιο γρήγορα τα μάθω αυτά, τόσο πιο γρήγορα θα βρεθείς άνεργη. Σου έχει περάσει ποτέ η σκέψη αυτή;
               Απομακρύνθηκα και δεν ήξερα ποιός είχε κερδίσει σε αυτήν την σκακιέρα. Σίγουρα πάντως εγώ πήγαινα προς το αεροπλάνο, ενώ έβλεπα την γκόμενα ακίνητη λες και την είχε πηδήξει τέρας που είχε εκτοξεύσει στο όργανο της παγωμένο σπέρμα.
            Οπότε σήμερα έχουμε μπέρδεμα με την θεματοφυλακή. Από την μια έχουμε την πρόθυμη να διδάξει και μετά να πάει στον ΟΑΕΔ κι από την άλλη, στην ΑΕΚ, έχουμε τους ανθρώπους που κόπτονται για το αν η τιμή της μετοχής της ΑΕΚ θάναι ένα ευρώ, ή 1,20 ή 0,30. Και με επιχειρηματολογία κιόλας. Αν μπεις με ένα, θα πάρει και λεφτά η μάνα ερασιτεχνική. Εντάξει, αν μπεις με τα δεκαδικά θα πάρει λιγότερα αυτή. Εσένα όμως ρε μαλάκα, τι σε κόφτει ακριβώς; Το αν θα σωθεί η εταιρεία ΑΕΚ ή αν θα σωθεί το τμήμα του Χατζηχρήστου; Έλεος δηλαδή.
            Κι όπως σωστά επεσήμανε εχθές ο Χρήστος, έχουμε και συνέχεια : "...αν η μετοχή πάει στο 0,30, τότε κινδυνεύει η ΑΕΚ να την πάρει ένα παρεάκι αμφιβόλου υποστάσεως..." Ρε κάτι θεματοφύλακες. Επί της ουσίας πάντα. Κι ενώ περιφέρουν το κουφάρι ακόμα, τώρα μπαίνουν και διαδικασίες κοινοβουλίου. Τέσσερις κάλπες ή τριάντα. Βρε βόδι όρθιο, τι δουλειά έχει η τιμή της μετοχής με την ανάπτυξη ( προσέχτε λέξη ε; ) της ομάδας; Η ομάδα θέλει λεφτά για να πληρώσει τα χρέη της ή για να πάρει αθλητές. Είτε τα λεφτά υπάρχουν στο ταμείο και τα διαχειριστεί ο μεγαλομέτοχος, είτε υπάρχουν στην τσέπη του μεγαλομέτοχου και τα ρίξει για ό,τι απαιτείται, ποιός χαλιέται; Δεν βαρεθήκατε να γράφετε μαλακίες τόσο καιρό; Από πέρσι τον Αύγουστο μας έχετε φλομώσει στην παπαριά. Με αυτόν τον Δημητράκη, πού τι άλλο να γράψουμε;
             Κι επειδή πάντα είμαστε στην ουσία, να ρωτήσω το απλό: Τώρα που μπαίνουνε κάποια χρήματα απο διαβολοσκορπίσματα και ανεμομαζώματα, έχετε κάνει καμιά έρευνα ποιός τα βάζει και για ποιόν λόγο; Τώρα που οι δόσεις του 44 δεν είναι απαιτητές, τώρα που το ΟΑΚΑ ξαφνικά μουγκάθηκε και τώρα που δεν υπάρχει πρόβλημα με το σφράγισμα των εισιτηρίων. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
             ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 0,30 Ή ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ; Αυτά γιατί δεν τα ψάχνετε και μπαρουφιάζετε τον κόσμο; Αλλά μπαρουφιάστε τον, δεν έχω πρόβλημα εγώ, ούτε και ο Τσίπρας που διεκήρυξε την αντίθεση του στα μνημόνια μέσα από την γιάφκα του Harvard και του Columbia κι από το μετερίζι της Washington.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Ενώ είστε νούμερα με περικεφαλαία ή απλά χρηματοδοτούμενοι από κάπου.
             Τώρα να βρω το κάπου;  Έχω και σοβαρότερες δουλειές. Και στο φινάλε, αν κάποιος θέλει να είναι μαλάκας και να παραμείνει τέτοιος, γιατί να του χαλάσω την εξέλιξη και την πρόοδο; Το μόνο που οφείλω να κάνω είναι να μαλακώσω και να τον πάρω με το καλό, αφού όταν θα εξεγερθεί ο ηλίθιος, δεν θα εξετάσει ποιός του έγραφε αλήθειες ούτε και θα ψάξει αν αυτός ήταν υπεύθυνος για την τεμπελιά του ή την απουσία του μυαλού του. Όχι. Θα δει κάποιον δίπλα του που δεν μπήκε στον βόθρο και θα τον θεωρήσει οτι αυτός φταίει. Κακά τα ψέματα. Έχει μια αλληλεγγύη ο Έλληνας στην κατάντια και στον πολιτισμό του υπονόμου.
              Κι οπότε στην ΑΕΚ, ουδείς ασχολείται με την ουσία. Που είναι κάποιος να την πάρει και να την πάει ήρεμα με συγκεκριμένους στόχους. Όλοι φταίνε κι όλοι δεν φταίνε αν έρθει ο Δημητράκης. Εδώ μέχρι κι ο Γρανίτσας - αυτό το όρθιο βλήμα - που γκρέμισε το γήπεδο αθωώθηκε κι ο Χατζηχρήστος που έριξε το μπασκετ στην ερασιτεχνική κατηγορία. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Κι οπότε "...σίγουρα ο Βιντιάδης δεν έχει κάνει κακό στην ΑΕΚ..." Μιλάμε για ΤΟΥΣ συνειρμούς. Των θεματοφυλάκων των θεσμών. Μιλάμε για αύξηση της κρίσης του κοινού μέσω ουσίας. " Ουσίες, ουσίες κι οινοπνεύματα..." αρκεί να υπάρχει ο μαλάκας και κάποιοι να κονομάνε υπηρετώντας τον.
                                               Την καλημέρα μου.

4 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας06 Φεβρουαρίου, 2013 20:33

    Ο άλλος επιμένει: "κακώς η μετοχή στις 4 φλεβάρη θα είναι 0.30 και όχι 1.20 ευρώ.
    "αν θέλει βέβαια ο Βιντιάδης, μπορεί να περιμένει έως τότε και αντί για τα 10 μύρια, να βάλει 2.5 και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο"
    ΑΛΛΑ " και πάλι θα πρέπει να βάλει τα απαραίτητα για να βγει η χρονιά..."
    Και ολα αυτά "για να μη βρεθεί κανένα κακό "παρεάκι" και έτσι χάσουμε το κελεπούρι; Δηλαδξη τι φοβάται; ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΠΑΕ-ΑΕΚ" ΕΤΣΙ ΚΙΆΛΛΙΩΣ;
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΕΤΣΙΔΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΕΚΕΙ, ΙΣΩΣ ΔΕΧΘΕΙ.
    ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ "ΑΡΜΑ".
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ", ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    Ηθελα να ήξερα μεθυσμένοι γράφουν; Τι στο διάολο έχουν στο μυαλό τους μέσα μερικοί. Τσιγκάκια;

    Αφού ρε μεγάλε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 2.5 ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ 7-8 ΜΥΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΕΚ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ 0.30 Η ΜΕΤΟΧΗ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΥΡΙΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΙΣΟΔΟ" ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΠΡΩΞΕΙ" ΑΚΟΜΑ 7-8 ΜΥΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Η "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΤΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΝ ΤΙ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΜΕ 2.5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΑΝ ΠΑΛΙ, ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ 2.5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΕΙΟΝ 2.5 ΜΥΡΙΑ (ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΡΕΑΚΙ" ΜΕ 2.5;
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ "ΠΑΡΕΑΚΙ" ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ; ΕΝΑ ΜΕ 10 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΛΑΜΠΑΔΑ;

    ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΑΧΝΕΙΣ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ "ΠΑΡΕΑΚΙ" ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΣ;
    Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΕΑΚΙ";
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ "ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ" ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ 10 15- 20 Η ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ";

    ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ; 50; 100; 500 ΜΥΡΙΑ;
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ;
    ΑΝΤΕ ΠΙΑ,ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, Η ΤΡΕΛΟΣ. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΠΑΡΤΗ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ Δ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, έχω καταλάβει πολλά πράματα. Και σκέφτομαι το blog αυτό, να το κάνω life style. Πώς κλώτσησε ο Ρότζερ, πώς έκλασε ο Κατίδης και πώς ο Χατζηχρήστος θα αγωνιστεί για την ιδέα. Και να βάλω και διαφημίσεις για καπότες αριστερά και για αποσμητικά δεξιά. Πιστεύω οτι τα σχόλια ή τα άρθρα ή οι ιδέες θα αυξηθούν.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ, κι οπότε έχει δίκιο ο Τάκης της Γερμανίας, οτι δεν έχουμε καμιά διαφορετικότητα σαν Αεκτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας06 Φεβρουαρίου, 2013 23:04

    Μη ξεχασεις και ενα θυμιατο. Να λιβανιζεις την ΠΑΕ. ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
    Και με τον Παπα και με τον Νοτια. Και με τον παπα και με τον ζευγα. Και με τον "μεν" και με τον "δε". Και με εκεινο και με το αλλο. Και ετσι και γιουβετσι. Και απο πισω και απο μπρος.
    Αρκει να πεφτει το μπικικινι.

    Και "οι "αμετοχοι" που μας εφεραν ως εδω" και " οι κατοχοι των μετοχων να κανουν κατι"
    Και "εξαφανισμενος ο Παπας" και "ενεργοποιειται ο Παπας"
    Και "κρυβεται ο Νοτιας" και " ο μονος που μπορει να βρει λυση για την ΑΕΚ ο Χιωτης εφοπλιστης"
    Και "κρυμενος ο Ντεμης" και " βγαινει μπροστα ο Ντεμης"
    Και "παρεακι" η λιμνουπολη και "να τα βρουν και να τα χωσουν" οι τις παρεας.
    Και "μπακαλογατος και παιδι για θεληματα ο Δημητρελος" και "εδωσε ανασες στην ΑΕΚ ο Δημητρελος"
    Και "η Γιωργαρα ο Κιντης ο προεδρος του Πανιωνιου" και "η λυση Κιντη".
    Και "τεραστια λαθη η περιοδος Αδαμιδη" και "δεν εγιναν κλοπες την περιοδο Αδαμιδη"
    Και "γνώστης της αγορας ο Τσιαρτας" και "αστοχες οι επιλογες του Βασιλακη"

    (για τον μονο που δεν υπαρχει κακος-καλος και μετα ξανα κακος λογος,ειναι ο Δ.Χ. Εκει εχουμε μονο καλα. Μαλλον γιατι εχουνε κοινη "φαμπρικα")


    Και η πιττα ακοπη και ο σκυλος χορτατος.
    Και με τον εναν και με τον αλλον και μετα παλι με τον πρωτο και μετα ξαν-μανα με τον δευτερο και υστερα και με τον τριτο και με τον τεταρτο και οτι βρεξει ας κατεβασει και δεν πανε να τρωνε σκουπιδια και γαιδουραγκαθα οι μαλακες που διαβαζουν και στον μπουτσο μας ολα.
    Αρκει να πεφτει το μπικικινι.

    Θελω να πιστευω οτι εχει μεινει λιγη "φυρα" απο ΑΕΚτζιδες, ικανη να γνωστοποιησει ξανα την -φερομενη ως πια- "διαφορετικοτητα. Το πιστευω. Βεβαια στο παραθυρο, στην μπροσουρα βγαινουν οι "κοντοι" ΑΕΚτζιδες. Οι "λιμνολατρες". Οι "βαλτε ενα γκολ". Οι "κατσε κατω απ'τη μπαρα". Οι "γιατι,αυτοι οι κλεφτες ειναι πιο μαγκες απο μας"; "θελουμε εναν Κοκκαλη επιτελους". Οι δυστυχως πλανεμενοι απο τους πονηρους που βολευονται με μια ΑΕΚ σαπια και κλαιουσα.
    Αν δεν μπορεις να εχεςι οφελη απο πρωτιες και νικες, μπορεις καλλιστα να βγαζεις μεροκαματακι με κλαψα, κατα μεσης της βαθμολογιας,της αξιοπρεπειας και της ερημου.

    Καποιος πολυ σωστα ειχε πει-στο εγχειρηδιο του περι του "αγωνα" για κοινωνικη-επαγγλεματικη "ισοροπια": "πρεπει να στεκεσαι σε τετοιο σημειο,στην ιεραρχια, ωστε οι αποκατω σου να σε βλεπουν μεγαλο και επικινδυνο και οι αποπανω σου να σε βλεπουν μικρο και ακινδυνο" .
    Με λιγα λογια, με κομενα αρχιδια στο Σαραι,να πειραζεις και να διατασεις τις παλακιδες-οντας μουλουχισμενος- και σαν μπαινει καποιος Αγας, να στεκεσαι σε σταση φλαμιγκο.Στο ενα ποδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, το κείμενο βάλτο ξανά στην νέα ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή