Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

             Θαυμαστικό στο τέλος της επικεφαλίδας, έτσι; Για να σας δείξω το πόσο γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις με μοναδικό ευτύχημα οτι ο Φλεβάρης φέτος έχει μόνο 28 ημέρες, διότι αλλοιώς η νέα γενική συνέλευση θα είχε οριστεί στις 29. Και μην πει κανείς πονηρός οτι θα έπρεπε να είναι την 01/03, διότι θα ανέτρεπε το " η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται." Ενώ ένα κακό τέλος του μήνα, άνετα αφήνει ελπίδα για μιά νέα αρχή για το παρεάκι που " θα βάζει σταδιακά χρήματα μέχρι τον Ιούνιο."
            Φυσικά αφού αποφασίστηκαν ξανά, εκπληκτικά πράματα. Διότι αγαπητοί κι αγαπητές, έχουμε την 1500η προκήρυξη μιας ΑΜΚ και την αριθμητικά αντίστοιχη αναβολή της παραίτησης του Δημητρέλου. Σας θυμίζει καθόλου την Ελλάδα που αναπτύσσεται ήδη, αλλά εγώ σαν εταιρεία δεν μπορώ να παραλάβω εμπορεύματα καθότι η απεργία των ναυτεργατών έχει συσσωρεύσει  καμιά εκατοστή χιλιάδες containers στην Πάτρα; Ίδια είναι τα πράματα, ακόμα και για τους πιο δύσπιστους που θεωρούν αυτόν τον χώρο όργανο του sugar. Ναι είναι αλήθεια αυτό. Ο δύσπιστος γίνεται καχύποπτος και μετά σκεπτόμενος.
             Εν πάσει περιπτώσει, είχαμε ιστορικές αποφάσεις. Πλέον δεν θέλουμε 17 μύρια εκ των οποίων ο Δημητράκης είχε βρει τα 13. Θέλουμε πλέον 25. Αυτά είναι για τεχνοκρατικούς υπολογισμούς. Διότι αν κάποιος δυσκολεύεται να βρει τέσσερα, ίσως και να μην τα βρίσκει επειδή πιέζεται από αυτό το ρημάδι το περιθώρειο που άφησε η ΑΜΚ. Οπότε μάλλον θα είναι ευκολότερο να βρει δώδεκα. Κι ασφαλώς μπορείτε να ανατρέξετε στον καζαμία που έχω γράψει και στον οποίον ο Κιντής είχε προτείνει μια ΑΜΚ με άπειρο ποσό για να λυθεί το θέμα. Εσείς νομίζατε τότε βέβαια οτι διαβάζατε χιουμοριστικό κείμενο. Κι όπως είχε πει κάποιος, τι είναι η τραγωδία; Κωμωδία συν πέντε λεπτά. Άρα, με απλό συνειρμό, η κωμωδία είναι κατά πέντε λεπτά συντομότερη σε επίπεδο χρόνου από την τραγωδία.
                Κι άρα μπορείτε να χαμογελάσετε. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ, μηδενός εξαιρουμένου ( ακόμα δηλαδή κι αυτοί που κάνουν κατάληψη ). ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛ ΦΑΤΑΧ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ 13. ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει άλλα τρία χιλιάρικα για τον πρόεδρο και καλή στέγη για τους καταληψίες. Εσείς προτιμάτε το σπίτι σας ή την βίλα Αμαλία;
                Οπότε η επιτροπή που θα πάει στον Στουρνάρα - ναι αυτόν που δέχτηκε κάτι σφαίρες σήμερα - και μετά ίσως και στον Ράιχενμπαχ και στον Ιωαννίδη και στον Άδωνι και σε όλους τους υπεύθυνους, υποχρεωτικά πρέπει να είναι με περισσότερα μέλη. Ένας Οικονομόπουλος που είχε αναλάβει το ποσό του 1,2 χρέος απο τα οφειλόμενα του Μάκη για την δόση του 44, πού να φτουρήσει; Ενώ άμα οι υπεύθυνοι δουν τέσσερις νοματαίους, αμέσως θα κάνουν την παρακράτηση από τον εκδοθέντα αλλά που δεν έχει κι εκδοθεί κι επακριβώς.
               Βλέπετε η ΚΥΠ τους προσέχει τους ανθρώπους της. Δεν παίρναγε καλά εκεί ο Μάκης και τον φέρανε εδώ. Έκανε κι ένα μήνα φροντιστήριο στον γιόκα του και τσουπ, νάτο και το βούλευμα ή το προεδρικό διάταγμα. Ελεύθερος ο τύπος που κονόμαγε μύρια από τότε που φόραγε pumpers. Αλλά είναι ειλημμένη η απόφαση του Οικονομόπουλου να κυνηγήσει ακόμα και τα εγγόνια του Μάκη. Το είπε σήμερα και συγκλονίστηκα. Όχι διότι τα εγγόνια δεν θα φταίνε αλλά διότι ο δικηγόρος μας είναι σίγουρος για τα εξής: Ή οτι θα ζει ακόμα ή οτι τα παιδιά του θα τον διαδεχτούν στην δικανική τέχνη και θα συνεχίσουν το έργο του. Ελπίζω το δικό μου εγγόνι να μου κάνει μια ενημέρωση την ώρα που θα συσκέπτομαι με τα ραδίκια. Θα τόχω κι εγώ άγχος. Και ξέρετε πώς είναι ο πεθαμένος όταν δεν ησυχάζει.
              Σωρεία λοιπόν εξελίξεων και σήμερα με τους καταληψίες ήρεμους - κάτι πρέπει να τους βάζουν μέσα στο delivery καθότι δεν υπάρχει μάγειρας στα Σπάτα resort - αφού η μετοχή ορίστηκε στο 1,2, που όμως θα πέσει στο 0,30 μπας και τσοντάρει ο κόσμος στην επόμενη ΓΣ που θα προκυρήξει ακόμα μεγαλύτερο ποσό αφού ο Δημητράκης είναι εν ενεργεία κομουνιστής κι αφού έχει βρει τα 25, θα θέλει και τη λαϊκή μάζα για συμπαίκτη δικαιώνοντας ξανά τον Κιντή του καζαμία, που για όσους αναρωτιούνται αν βρέθηκε ο σχολιογράφος, θα απαντήσω αρνητικά. Και ξέρετε όλοι τι σημαίνει μια διάψευση.
               Τώρα βέβαια είναι ολόσωστο να περιμένουμε και τα ΜΜΕ μας. Πώς θα σερβίρουν την συγκινητική προσπάθεια του Δημητράκη να κάνει 48 δόσεις ( παράξενη η επιμονή του αυτή, εγώ θα πήγαινα για 1000 για να μην χάσει λεφτά το ελληνικό δημόσιο - κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει, που λέει κι ο αναπτυσσόμενος θυμόσοφος γίγας  ) και να πειστεί οτι τελείωσε η περίοδος των μεταγραφών κι άρα δεν απαιτούνται χρήματα. Που η προσπάθεια του μπορεί να συγκινήσει κι άλλους Αεκτήδες όταν ανακοινώσει οτι θα κρατήσει το ένα δικό του μύριο ( κατά τον πατέρα του ) και τα άλλα θα τα διαθέσει υπέρ της Seymour Price που μπορεί και να κλείσει, ενώ η ΑΕΚ και την ερασιτεχνική κατηγορία να πάει, άνετα θα είναι ανοικτή.
               Θα κλείσω όμως εδώ, αφού τρέχουν κι απίθανα πολιτικά με την απλή επισήμανση οτι η τετραμελής επιτροπή θα πρέπει να πιέσει προς την κατεύθυνση του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ. Δηλαδή για να αγοραστούν χαρτοπετσέτες.
                Υγ. Για κάποιους περίεργους ακόμα: Έγραφα την Παρασκευή : "...θα υπάρχει έλλειψη χαπιών το Σάββατο..." Τότε του ανακοινώθηκε οτι αύριο παίρνεις τον πούλο. Και τότε κατάλαβε οτι έχει κάποια σχέση ειδική με την δικογραφία που δεν προχωράει αλλά και τον άλλον που δεν έχει εκδοθεί. Βλέπετε το έγγραφο επάνω δεξιά γράφει δημοκρατία της Μακεδονίας. Οπότε ήπιε και λιγο παραπάνω καθότι φιλόπατρις ο ατιμούλικος. Φυσικά κάποιοι θα πουν οτι ήρθε όταν δεν είχε αντιπάλους. Σωστά. Το να φας τον άλλονα παρασκηνιακά, δεν πιάνεται. Την καλημέρα μου κι υπομονή. Η Ελλάδα από τα κανονικά ονόματα πήγε στα υποκοριστικά. Η ΑΕΚ εδώ θα πάει λίγο ανάποδα.      
                 

6 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας05 Φεβρουαρίου, 2013 00:02

    Χρειάζονται θαυμαστικά, γιατί τα έχει πια κόψει και ο "ΠΑΕ365".
    Σου λέει "μη το παρακάνουμε...μας πήραν χαμπάρι...πάμε πιο "ταπεινά".
    Είδες που κάτι μαθαίνεις άμα επισκέπτεσαι και τον χώρο εδώ, βρε χοντρούλη;

    Eiχε μαζέψει - ο "νεαρος εφοπλιστης"- 10 μυρια,αλλά μετά απο 4 μήνες, βαθέων υπολογίσμών είδε ότι χρειάζονται 18-20...και ενώ έτρεχε να τα μαζέψει στη γέφυρα του Αδάμ στη Νότιο Κίνα,σήμερα μάθαμε οτι και 13,5 είναι υπεραρκετά,αρκέι να γίνουν οι δόσεις απο 24,48,πράγμα το οποίο ξέραμε μεν αλλά και υπολόγιζε 'οτι θα ψηφιζόταν έτσι κιάλλιώς το νομοσχέδιο,αλλά αυτό-το νομοσχέδιο- δεν προχώρησε και έτσι,ενώ μέχρι χθες το πρόβλημα ήταν τα λεφτά, απο σήμερα είναι οι δόσεις.
    "λεφτά υπάρχουν".
    Γελάστε ρε.
    Γιατί δεν γελάτε με τους γελοίους,που κρύβονται πίσω απο ανύπαρκτους;

    Εχω πειστεί ότι ο υιός Βιντιάδη έχει απαχθεί. από συμμορία, από ΑΤΙΑ,δεν ξέρω. Και αυτός που πρεπει να ανησυχεί,εναι όχι εμείς σαν ΑΕΚτζίδες, αλλά πλέον ο πατέρας του.
    8 μήνες τώρα και έχουμε "δει" μόνο δυο -φερόμενες ως δικές του- σημειώσεις.

    Σαν να το βλέπω. Μετά από χρόνια, η Χατζιβασιλείου, θα έχει στο "παμε πακέτο" απο την μιά μερια του τοίχου τον πατέρα και από την άλλη τον γιο.
    Θα 'εχουμε αγκαλιές και φιλιά, επανένωσης πατερα-γιου. Οπου ο πρώτος θα ρωτα τον δεύτερο με αναφιλιτά: "εκείνο το εκατομύριο που είπα ότι έίχες...το έχεις ακόμα, η το χάλασες;"

    4 Φλεβάρη. Τελείωσαν τα ψέματα...
    ...Φέρτε μας άλλα.
    Κάντε ότι είναι δυνατόν. Τραβήξτε τις ημερομηνίες απο τα "αυτιά".
    Κάντε ότι πρέπει. Βάλτε τα "μίνιμουμ". Λεφτάδες του κώλου και γελοια "μεγεθη".
    Θα πληρώνετε και θα φαίνονται άλλοι. "ενας ανωνυμος αρρωστος ΑΕΚτζης"... "ενας Ελβετός"..."ένας σαπόρτερ"...." ο γαλατας της γωνίας"...
    Αυτή είναι τιμωρία. Και να βάζεις το χέρι στην τσέπη και να μη πρέπει να φαίνεσαι.
    Αυτό θα πει "Χριστινική ηθική"...
    Γονατιστοί στην Παναγία τη Σουμελά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Απλά πράματα. Όσοι φάγανε, πληρώνουνε. Κι εμείς το ίδιο ζητάγαμε. Και πού να δεις τον ισολογισμό τον καινούργιο. Βρε κερδοφόροι είμαστε. Σαν κάτι εταιρείες της Ελλάδας που πουλάγανε στα νοσοκομεία. Γαμώ τις κερδοφορίες, αλλά κλείσανε επειδή δεν τους πληρώνανε. Σε αυτά είναι πολύ καλός ο Λαυρέντης, που τον γαμούσε ο διάκονος κι ο ίδιος έκλεινε deals. Ε ρε γέλια κι ακόμα δεν μπήκαν οι απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας05 Φεβρουαρίου, 2013 12:45

    Mε μηνιαίες δόσεις των 650.000 ειναι αδύνατον να βρεθεί επενδυτής-χρηματοδότης. Με 350.000 είναι ευκολότερο.Λένε. Οταν δεν έχεις "μία", όση και να είναι η δόση, απλά δεν μπορείς καθόλου. Λέω εγώ.

    Ας υποθέσουμε ότι το ποσό που πρέπει να καταβάλει η ΑΕΚ είναι 15.600.000 δια 24 μήνες μας κάνουν το "αβάσταχτο" 650.000 το μήνα. Αν πάλι κάνεις τις δόσεις 48 μήνες το ποσό είναι 325.000. Εντάξει. Είτε έτσι,είτε αλλιώς,όμως, το συνολικό ποσό δεν αλλάζει.Πρεπει να "σκασεις" 15.600.000. Και το ερώτημα είναι: ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ;

    Εαν πάλι δεν το διαθέτεις, τι να σου κάνουν και οι 48 και οι 56 και 74 δόσεις,αφού αυτές θα αποπληρώνονται απο τα προσερχόμενα κατα καιρούς έσοδα της ΠΑΕ και όχι απο κάποια συγκεκριμένη "τσεπη";
    Και το επόμενο ερώτημα είναι: Αφου κανείς δεν διαθέτει το απαιτούμενο ποσό αλλά και ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ, ΕΣΤΩ, ΤΑ 350.000 ΤΟ ΜΗΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ- ΣΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ "44";

    Εκτος και αν σκοπός τους είναι -με τα πολλά- να φτάσουν την δόση σε 50.000 το μήνα. Οπότε, η αποπληρωμη της εύκολα γίνεται και από τα έσοδα ενός εντός έδρας ματς.
    Και γιατί δεν δίνουν την ΑΕΚ όπως είναι στον κόσμο να τελειώνουμε, μια κι'έξω;

    Εγω ξέρω,ότι ΟΤΑΝ έχεις το ποσό, πας βουρ στο υπουργείο και λες "τι μπορούμε να κάνουμε για να "αλληλοβοηθηθούμε"; Ορίστε οι εγγυήσεις,φτιάξτε μου τις δόσεις."
    Οταν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ που να πας, ποιά πόρτα υπουργική να βαρέσεις και τι ραντεβού να ζητήσεις και ποιός να σε ακούσει και γιατί να σε ακούσει; Απλά πράγματα.Τι να διακανονίσεις δίχως "μούρη";
    Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΙ ΝΑ ΚΛΑΥΣΟΥΝ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    Ακόμα και από τα λεφτά του Μάκη αν είναι να περιμένει το δημόσιο να πάρει τα αναλογούντα για λογαριασμό του, εφόσον έχουν ειδικαστεί, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΠΑΕ ΑΕΚ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ; Και σε αυτήν την περίπτωση, τι παριστάνετε εκέι μέσα στην ΠΑΕ; Τους "τζάμπα μάγκες"; Ερώτησεις κάνω,δεν ξεύρω.
    Εκτός και αν περιμένετε όντως τα 40 μύρια απο τον αγαπούλα, ώστε να μασήσετε τα υπόλοιπα. Είστε βαθειά νυχτωμένοι,λέω.

    Οπως και να΄χει, είναι δύκολο το έργο τους και χαλάλι τους ότι μας κοστίζουν.

    Μισθωμενοι,ταισμένοι και χορτάτοι ψάχνουν λύση για το προβλημα ΣΟΥ. Οτι κάνουν και οι άλλοι οι ρεμπεσκέδες στη Βουλή δηλαδή. Α, ρε ΑΕΚοΕλλαδα.
    Είδατε βρε παλιόπαιδα, που συνέχεια γκρινιάζετε; Α, βρε αχάριστοι, που δεν σέβεστε τον αγώνα τους. Παλιοοπαδοί και παλιοψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας05 Φεβρουαρίου, 2013 13:36

    Απεβίωσε χθες ο παππούς στον οποίο είχε διαγνωστεί καρκίνος στον πνεύμονα πριν καμια 40αριά χρόνια. Εκείνοι δηλαδή που του τον διέγνωσαν, οι γιατροί, πέθαναν χρόνια πριν από αυτόν.
    Και γλύτωσε ασφαλώς, αφού είχε την απλή ιδέα, να μη κάνει καμιά απο τις "θεραπείες" που του είχαν συστήσει, οι απο καιρό τώρα κείτοντες ανασκελα γιατροί. Ούτε χημειοθεραπεία, ούτε ακτινοβολίσεις.
    Πήρε των ομματιων του και πήγε στην Ικαρία και έκανε την εξής θεραπεία: έπινε κρασί ντόπιο και έπαιζε τάβλι, γράφοντας τα όλα στα παπάρια του. Το αποτέλεσμα ήταν να θάψει τους γιατρούς του και να φτάσει τα 100.

    "Μα,σιγά, μπορεί να συμβεί αυτό σε όλους"; θα μου πεις. Οχι. Αλλωστε τίποτα δεν συμβαίνει "σε όλους". Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες.
    Αλλο λέω: Εχουν γίνει συγκριτικές μελέτες του πόσοι επεζησαν μετα από ακτινοβολίες και χειμιοθεραπέιες και πόσοι-αναλογικά έζησαν μη κάνοντας τιποτα απο αυτά και απλα επιστρέφοντας στο χωριό και την φύση; Εχετε δει καμιά τέτοια μελέτη; Οχι βέβαια. Μόνο την Ελεωνόρα βλεπουμε.

    Εάν δηλαδή τελικά, απο τους 1.000 που μπαίνουν στην επίπονη,πολυέξοδη και ψυχοφθόρα διαδικασία των παντώς είδους ραδιο-χημειο-ακτινο-βολίσεων, επιζούν (με αμφίβολη ποιότητα ζωής) οι 100 και από την αλλη, έχουμε 100 που είχαν την φαεινη ιδέα να μη κάνουν τίποτα από αυτά αλλά να αφήσουν την φύση και τον οργανισμό να αντιδράσουν και τελικά σώζονται οι 10 (πιστέυω ότι είναι πολλοί περισσότεροι,αλλά έστω 'οτι είναι τόσοι,για να βοηθήσουμε την κουβέντα) τότε ποιός στο διάολο ο λόγος να τραβιόμαστε,να ξοδεύουμε περιουσίες να ξενυχτάμε,να πονάμε, να γερνάμε μαζί με τον άρρωστο μας, να λιώνουμε σαν κεριά μέσα σε κλινικές και τελικά σαν ποσοστά θνησιμότητας- ιασης και στην μία και στην άλλη περίπτωση να μην αλλάζει τίποτα;
    (για να μη πω ότι σε σκοτώνουν με μέθοδο,αφού πρώτα σε αφαιμάξουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά)

    Ελα τωρα...

    "μα 'ολοι οι γιατροί είναι στο κόλπο"; θα πει κάποιος.
    "Μα μπορούν να κάνουν κι΄'αλλιώς"; ρωταω εγω.
    Εάν δεν συστήσει τις "ενδεδειγμένες θεραπείες", και πραξει "κάτι άλλο", απλά χάνει την άσπρη μπλούζα και πάει και φυλακή αφου δεν λειτουργεί by the book. Κανείς-σχεδόν- δεν τολμά να πάρει άλλο δρόμο και αντιμετωπίζουν τις "ενδεδειγμένες θεραπείες" σαν τοτεμ.
    Δεν τους επιτρέπεται καν να σκεφτούν να προτείνουν "κάτι άλλο". Ακόμα και αμφιβολίες εάν έχουν, τις κρατούν για το σπίτι, την ώρα του φαγητού. Οχι καριέρα δεν βλέπεις σαν γιατρός εαν προτείνεις "κάτι άλλο", αλλά ούτε καν επάγγελμα. Πας στον κατα τόπους "Κορυδαλο".
    Mιλάμε για δεσμώτες.

    Προς τι όλα αυτά; Χαζή ερώτησης.
    "ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΓΩΜΕΝ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΒΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙ";
    Σωστο. Συγνώμη φαρμακοτριφτη μου

    Κονομάμε απο σένα,όταν είσαι υγειής αφού είσαι φορολογούμενος και ξανακονομάμε όταν αρρωσταινεις, αφου θα είσαι και φορολογούμενος και άρρωστος. Τι το καλύτερο;
    Προκάνομε μέχρι να σε "στείλουμε" να σου φάμε την περιουσία"; Αυτο είναι το μέγα ερώτημα που πλανάται πάνω απο τις φαρμακοτριφτικές εταιρείες, τα εργαστήρια και τις κλινικάρες.

    "δε είσαι ασφαλισμένος η δεν έχεις περιουσία; Ψόφα"
    Ασε που έτσι ίσως και να σου βγεί σε καλο και να έχεις την τύχη του παππού από τη Ικαρία..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας05 Φεβρουαρίου, 2013 18:35

    "...έδωσαν άλλο ένα εικοσαήμερο στον Βιντιάδη. Καλό είναι αυτό (!!!) γιατί όλοι μας είμαστε απογητευμένοι από την καθυστέρηση και την αναποφασιστικότητα του Βιντιάδη αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει όλοι να συνηδητοποιήσουμε, για να μην νιώθουμε και... τύψεις επειδή ο Βίντι από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει επί της ουσίας τίποτα, πως θα είχε ήδη ξεχαστεί και η ΑΕΚ θα είχε προχωρήσει μπροστά αν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη λύση..."

    Οοοχι...περίμενε...έχει και καλύτερα παρακάτω:

    "...Αλλά ζημιά ( ο Βιντιαδης)στην ΑΕΚ δεν έχει κάνει . Στον εαυτό του σίγουρα έχει κάνει (!!!) αφού επικοινωνιακά από ένα σημείο και μετά η μία γκάφα διαδέχονταν την άλλη. Η ΑΕΚ δεν έχει πάθει τίποτα και για να είμαστε και ειλικρινείς αυτή η ελπίδα που συντηρείται εδώ και έξι μήνες μόνο καλό έχει κάνει στο να μην διαλυθούν τα πάντα. Φυσικά δεν λέω να πούμε και... μπράβο (πάλι καλά) επειδή κρατάει την ελπίδα (!!!) ζωντανή (!!!) αλλά επαναλαμβάνω πως δεν έχει κάνει ζημιά.

    Σου λέει: ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Ουτε ο πεθαμένος φοβάται μη πονέσει απο άλλη εχγείρηση. Ούτε και η πουτάνα κωλώνει να "φάει" άλλον έναν...

    " Κακά τα ψέματα όποιος θέλει παίρνει την ΑΕΚ..." Ασφαλώς. Και μια χειροβομβίδα όποιος θέλει την κρατάει. Υπάρχει κανείς;

    "Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει εμφανιστεί κανείς παρά μόνο ένας άνθρωπος, ο Βιντιάδης, που κάνει μια προσπάθεια να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια..." ΠΟΥ 'εχει εμφανιστεί; Να πάμε να τον δούμε και εμείς. Ελα ρε...δεν σε πιστεύουμε.

    " Δεν θα συμφωνήσω πως είναι Τσάκας..."
    Εδώ συνυπογράφω. Ετσι είναι. Ο Τσάκας εμφάνησε και έναν "Φωτόπουλο-εμιρη" Ο οποίος έδωκε και μια-δυο συνεντεύξεις. Είδαμε και την μουτσούνα του. Ακούσαμε και την φωνούλα του. Εκλεισε και ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Εγινε δηλαδή μια παράσταση, έστω και τέτοια. Εδω,σε εμάς, τίποτα. Μηδέν. Ουδείς. Ανθρωπος. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Κυριολεκτικά.

    "...Δηλαδή θα πάει κάποιος στην τράπεζα με 1 ευρώ για αγορά μετοχών της ΠΑΕ και θα ζητήσει 0.70 ρέστα; Μήπως θέλει κανείς ή καμιά παρεούλα με 2-3 εκατομμύρια να βάλει στο χέρι πάνω από το 50% της ΠΑΕ ΑΕΚ";

    Αυτός ο "φόβος" μήπως και βρεθεί κανένας πονηρός και κλέψει το κελεπούρι τζάμπα, πολύ με ξετρελαίνει.

    Ξέρεις κανένα κορόιδο να δίνει 2.5 μύρια για να "αγοράσει" τα χρέη της παρέας του κοντού; (50 φανερά, 80 "αφανέρωτα";) Αν,ναι, να τον αφήσεις να μπει πάρ'αυτα. Μη το κουβεντιάζεις καθόλου.
    Δεν είναι ώρα να κοιτάμε τα "δόντια" του "γαιδάρου" τώρα.
    Βέβαια, δεν θα είναι "μεγάλο" κορόιδο ίσως, όσο κάποιος που θα έβαζε 10-15 όπως καλή ώρα ο "νεραρός εφοπλιστής" που περιμένετε (τάχα), αλλά έστω και έτσι, κάτι είναι. Καλύτερα ένα απλό έστω κορόιδο, παρα χωρίς κάποιο κορόιδο εντελώς.

    "η τρελός, η λαμόγιο". Ακόμα και έτσι να μην είναι, ένας που θέλει να μπει στην ΑΕΚ, πρώτα διαβάζει αυτήν την δήλωση.
    Αν νομίζεις ότι θα βρεθεί ο αφελής η το λαμόγιο που δεν ξέρει να διαβάζει,κάνεις λάθος μέγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας05 Φεβρουαρίου, 2013 18:39

    Παραλειψης: Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι απο τα "σφηνάκια".
    Να αναφέρουμε και τις "πηγές".
    Ακόμα και αν είναι σαν του "Καματερού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή