Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

            Στην ίδια ιστορία είμαι κι εγώ. Με αυτήν ασχολούμαι πηγαίνοντας πίσω πιο σοβαρά θέματα που μαζεύονται στο μυαλό μου και στο ταχυδρομείο μου. Τι πολιτικά, τι κοινωνικά, τι το ταμείο της αλληλεγγύης των ποδοσφαιριστών , τι οι αναδιαρθρώσεις των κατηγορίων ( που θα ρίχνανε τον χρόνο αναμονής μας ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ), τι οι επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων με αποκορύφωμα το " Σκάστε " της οργάνωσης που έχει μνήμη ελέφαντα ( και την ίδια οξυδέρκεια θα πρόσθετα ) και θα μιλήσει μετά το πέρας του τουρνουά. " Η μεγαλύτερη οργάνωση της ΑΕΚ " κατά την παρουσίαση, που αριθμεί περί τα 2000 μέλη κι ενώ τα υπόλοιπα διαρκείας είναι γύρω στα 6000. Κλάσανε μέντες όλοι.
             Κι ειδικά ο Δημητρέλος από την επιτροπή κατάληψης των Σπάτων. Και γι' αυτό, ενώ έχει δώσει την γραπτή παραίτηση του στους μπούρδες που έχουν καταπατήσει ξένο χώρο αλλά ο Νοτιάς είναι και γαμώ τα μεγέθη, πρόκειται την Δευτέρα να ξαναμείνει ολίγες ημέρες ακόμα στην καρέκλα. Την ώρα που ο παραιτηθείς πρόεδρος της ερασιτεχνικής, ήταν με κάποια στοιχειώδη κάθαρση αλλά τα υπόλοιπα στελέχη πάνε για λύση πρωτοδικείου. Γιατί; Μα παγώνουν τα χρέη, κι ο κόσμος ξανακαλείται για σωτηρία μέσω οβολού ενώ οι υπεύθυνοι κερδίζουν κι άλλο χρόνο. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΗΡΕ 5 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ;
             Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι εδώ το θέμα μου. Ούτε βέβαια και στις μαλακίες που γίνονται στα αποδυτήρια, αλλά και ούτε σε βαρύγδουπες καταγραφές, τύπου : " ...αν υπήρχε ένας σοβαρός πρόεδρος, όλοι θα ήταν κοτάρες..." ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ παλιότερα ( δεν πιάνω άλλες ομάδες ) ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, αλλά κι όσους έχουν παρακολουθήσει τα αποδυτήρια της Ρεάλ πρόσφατα. Εκτός κι αν ο Μουρίνιο ή η διοίκηση της Μαδρίτης, είναι σαν την σημερινή ΑΕΚ.
              Το θέμα μου είναι το παιχνίδι με την αλογοτροφή, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα για σωτηρία, καλό θα ήταν να έχει τα κουμάντα του στα Χανιά. Εδώ είναι μια άλλη ιστορία, που έχει και μπόλικη προπαγάνδα αλλά μπολονιέζ.
               " Βρήκε τα λεφτά ο Αλαφούζος. " Και η άδεια είναι διαδικαστικό θέμα. Και ο Φάμπρι μιλάει για τον τελικό της ζωής του και τα κοντοβράκικα είναι έτοιμα να καταπιούν χασέδες. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Τίποτα δεν βρήκε ο Αλαφούζος, πέραν της ενόχλησης του Βγενόπουλου. Τίποτα δεν υπάρχει απέναντι παρά μόνο επικοινωνιακός πόλεμος. Ούτε σέντερ φορ υπάρχει, ούτε καν ο Σώ στο κέντρο. Μιλάμε για την απόλυτη γύμνια.
               Κι αν εξαιρέσω όλους αυτούς τους παλαβούς, που δεν ξέρουν την κανονική ροή της μπάλας και που δεν δέχονται ποτέ οτι η ΑΕΚ χάνει κανονικά, οι νορμάλ παρατηρητές παίζουν το παιχνίδι στο διπλό. Αυτό λέει η λογική. Με τον αποπροσανατολισμό που αντικατοπτρίζεται κύρια στον τύπο που αμισθί το παίζει έφορας κι έχει μια ψιλοδιαφωνία ( θεμιτό )  με τον Μητρόπουλο που είναι ο αναμορφωτής του χάους. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΥΤΟΥΝΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
             Όμως κι εγώ παλαβός είμαι με την φανέλλα που κουβαλάει τις αναμνήσεις μου από τις διηγήσεις της προσφύγισσας γιαγιάς μου αλλά κι αυτήν την φανέλλα που κατώρθωσε κι άλλαξε ομάδα στον πατέρα μου ( οι παλιοί στον χώρο θυμούνται οτι ήταν Παοκτζής ). Κι αυτό το χρώμα, που αντικατοπτρίζει μίσος ( αγωνιστικά μιλάω ), για την ομάδα με την οποία μεγάλωσα σαν αντίπαλος. ΤΟΝ ΦΤΕΡΩΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, λόγω υψηλής προστασίας, ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΥΣΙΑ. ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΛΕΦΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.
          Κόντρα λοιπόν στις πληροφορίες της πιάτσας, θέλω ακόμα το όνειρο. ΝΑ ΣΩΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, για όσους βλέπουν ακόμα κινδύνους. ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ, για όσους ακόμα ξέρουν να είναι ανατροπείς της ιστορίας. Και να μην κλαίνε για τον Λίνεν ή την ανύπαρκτη μετοχική σύνθεση ή την επαγγελματική τους απόλυση λόγω ΄τρόϊκας και μπόλικη συζήτηση για την ΠΟΤΑΝΑ την κοινωνία στα καφενεία. Ξέρετε τι ήταν οι πρόσφυγες και πού βρέθηκαν; Ξέρετε πώς τους αντιμετώπισαν οι εδώ Βενιζελικοί και οι άλλοι οι βασιλικοί;  Ξέρετε, τι αρχίδια πήραν όλοι αυτοί από τους πρόσφυγες;
           Και μπαίνω τρομερά οπαδικά στο γήπεδο. Κόντρα στα πάντα. Ανατρέποντας τις πληροφορίες. Να δώσω τον αγώνα μου από την εξέδρα κι ας φανώ γραφικός. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Είμαι οπαδός για τις ώρες του αγώνα και πιστεύω οτι μπορώ να νικήσω. Μαζί με άλλους τριάντα χιλιάδες. Ακόμα και αλογοτροφές, που θα υποχρεωθούν λόγω συνθηκών να μας υποστηρίξουν.
            Οι χαμερπείς, γράφουν για τελικό με την Βέροια. Εντάξει. Μαθηματικά, έτσι πάει. Σαν το βρώμικο παιχνίδι τους, να είναι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και να πουλάνε αρθράκια στα αρρωστάκια, μπαίνοντας και τζάμπα στο γήπεδο. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Κι ένας να φάει μπουκέτα, άλλοι τόσοι θα βγουν, σαν  την " μεγαλύτερη οργάνωση της ΑΕΚ " που είναι νύχι στο ανθρώπινο σώμα.
                                   ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ.
            Υγ1. Θα πήγαινα πολιτικά ως συνήθως για το ΣΚ, αλλά θα αφήσω το κείμενο μέχρι το ματς. Μπας κι εμψυχωθεί και κανάς άλλος καναπεδάτος.
             Υγ2. Ρε τι μπουρδέλο η δικαιοσύνη. Μέχρι και στο Αρκούδα να θες μετάφραση : " Ένας χρόνος αποκλεισμός αλλά με δίμηνη αναστολή " ΚΙ ΕΝΩ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ. Αυτό πάλι, πώς το ακούτε; Εσείς δεν θα διαγράφατε άμεσα τον παίκτη που σας πρόσβαλε; Ή μήπως το δώσαμε εμείς;
            Υγ3. Μας έχεις γαμήσει ρε φίλε με "...το ρόστερ που σε άλλες εποχές, δεν θα παίρναγε ούτε απ' έξω από την ΑΕΚ..."   ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; Τα ρόστερ των άλλων ομάδων, θα παιρνάγανε; Έχει βρει η Μπαρτσελόνα τον άλλον Μέσι; Ένας Μουρίνιο είναι και κάνει πλάκα με κάτι λοιμά που έχει. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΟΥ. Γι' αυτό σε λεω επίδοξο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Που στο 2013, μας μιλάς ακόμα για την Ακρόπολη. Νεοέλληνα βλάκα. Σε λίγο θα μας πεις οτι την επανάσταση εναντίον των Τούρκων, ΔΕΝ την κάνανε Αλβανοί.

19 σχόλια:

  1. Σε παρακολουθώ αν και δεν μπορώ πάντα να σε....ακολουθήσω, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Μια ερώτηση, ψιλοάσχετη με το σημερινό σου κείμενο: είτε διαισθητικά είτε από πληροφόρηση είτε λογικά, τι βλέπεις εσύ ως πιθανότερη εξέλιξη στα διοικητικά; Βλέπεις κάποιο φως ή θα συνεχίσουμε να ζούμε τη μέρα της μαρμότας;; Όσο για το Κυριακάτικο, ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ. Αν θα νικήσουμε είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κυριακη θα φαει πιστολια ο βαζελος.
    ΜΑΥΡΟΣ ΠΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ξέρεις αδερφέ, προσπαθώ να διαχωρίσω το συναίσθημα, την ελπίδα και τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που γίνονται. Αν θέλεις να σου απαντήσω μονολεκτικά, μαρμότα βλέπω. Γι' αυτό ζητάω και χατζάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ! ΠΟΡΩΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ! "ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ-ΚΛΕΦΤΗ! ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υ.γ. χατζαρα ζηταμε ολοι μας... το θεμα ειναι ποιος μας ακουει! γιατι η μαρμοτα δεν αντεχεται αλλο!το θεμα ειναι πως? πως θα οργανωσει κανεις αυτη τη διαχυτη αναγκη του απλου κοσμου της ΑΕΚ για χατζαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας01 Μαρτίου, 2013 15:10

    Aκούτε ρε εδώ πράματα: Η ΑΕΚ λέει, ζητάει και θα "πάρει" από την Γιουβέντους, τροφεία (!) για τον Τάσο Δώνη, τον γιο του "Μουρίνιο",ύψους 70.000 γιουρο.
    Τι το τάιζαν δηλαδή εδώ πέρα το παιδί; Χαβιάρι; Ποδοσφαιριστή μεγαλώναμε, ή το νέο Στάλιν;

    Μαλακίες βέβαια. Οτι πήρε και από τα 400-900 του Ξενιάδη, ότι πήρε και για τον Σορεντίνο, αυτό θα πάρει και τώρα.
    Βέβαια, εύλογα θα αναρωτιέται ο "μέσος ΑΕΚτζης" (όπως λέμε "μέσος πολίτης") πως διάολο, αφού από πουθενά δεν έρχονται λεφτά, τι κάνουν και επιβιώνουν;
    Μα έχουν αφήσει τα πάντα απλήρωτα και ενδιαφέρονται μόνο για την επόμενη μέρα. Οχι μεταφορικά. Κυριολεκτικά. Ζουν όπως και ο Ράμπο: "day by day".

    Να μας εξηγήσει μόνο ο Δημητρέλος, ή κάποιο "φιλικό site", πως γίνεται τη μια μέρα " η ΠΑΕ να αντιμετωπίζει προβλημα ακόμα και να στείλει την αποστολή στον αγώνα με τον Πλατανια" και την άλλη ώρα να βρίσκει τρόπο να τυπώνει τα εισητήρια για το ντέρμπυ;
    Πως κάποιος ενώ δυσκολεύεται για 5.000, ξαφνικά βρίσκει τα 40.000 για το σφράγισμα των εισητηρίων;
    Πως από την μια "καιγόμαστε για ρευστό" και την άλλη βρίσκουμε;
    Και πως ενώ ξέρουμε πως δεν έχουμε όταν βρίσκουμε κανείς δεν αναρωτιέται το "πόθεν";
    Ναρκωτικά πουλάνε; Εχουν βγει στα φανάρια; Πουλάνε από ένα νεφρό ο καθένας τους την εβδομάδα;
    Πως ρε φίλε "Κετσε" την βγάζει η ομάς; Εχεις καμιά ιδέα; Πως ενώ-κατά τα λεγόμενά τους- πνήγονται στην κουταλια το νερό, εν τουτοις βρίσκουν τρόπο να κολυμπουν στη θάλασσα;

    "Να μη μας νοιάζει"; "Να βγάλουμε το σκασμο"; Γιατί ρε παιδιά.
    Αυτοί μπορεί να πουλάνε κομμάτι-κομμάτι τα "άγια χώματα". Που το ξέρω;
    Μπορεί να έχουν ήδη παρεχωρήσει το μισό ρόστερ αλλού.
    Μπορεί να να έχουν επινοικιάσει τα Σπάτα στην "Τέντα". Μπορεί να πουλάνε γραφεία.καρέκλες, βάζα, ψύκτες και οτι έχει απομείνει σαν "περιουσιακό στοιχείο".
    Εχεις ιδέα από ποντικούς;. Οχι του αγρού, τους μικρους. Τους άλλους, των φρεατίων. Σαν "Φολκσβάγκεν" είναι.
    Θα τους αφήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχετο αλλα γιατι τοση εμμονη και υστερια με τον Δωνη?? Δεν μας εκανε- δεν του καναμε, παμε παρακατω... Τοσοι και τοσοι περασανε και εχουν να περασουνε ακομα... Δεν τον υπερασπιζομαι,ουτε ομως τον θεωρω και νουμερο. Εντυπωση πχ μου εκανε οτι οταν πηγε ο Σκοκο για την αρπαχτη του στο Καταρ, σε μια συνεντευξη αναδρομικου χαρακτηρα ειπε οτι την καλυτερη προπονηση την εκανε ο Δωνης. Γιατι να το πει αυτο ενας μισθοφορος?? Δεν το ειπε στο πλαισιο δηλωσεων ''φετος στην Αυστρια καναμε την καλυτερη προετοιμασια'' κλπ κλπ. Θελω να πω δηλαδη οτι ολη αυτος ο βαθμος απαξιωσης για τον Δωνη καπου δεν κολλαει, περισσοτερο μου κανει εντυπωση ποσο την εκστρατεια αυτη την ενορχηστρωνει το ψευτοσαητ του Κετσε. Αλλωστε δεν ειχε δικιο ο Δωνης για αυτα που ειπε μετα τις αλητειες με τις οικογενειες των ποδοσφαιριστων του Ατρομητου στην ληξη του τελικου του '11?? Να τα λεμε αυτα γιατι ηταν ντροπιαστικες στιγμες για την ΑΕΚ.
    Τωρα, ναι το περασμα του απο την ΑΕΚ ηταν αποτυχημενο, για το αν ειναι καλος προπονητης θα φανει στην πορεια αλλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα στις ομαδες που εχει δουλεψει ασχετο σιγουρα δεν τον λες.

    Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τον Δώνη ασχολούμαστε διότι α) διέλυσε την ομάδα του 2008, που είχε πάρει πρωτάθλημα στο γήπεδο, επειδή την είχε δει Μουρίνιο. β)σε ο,τιδήποτε λέει περιλαμβάνεται η λέξη ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, Steven, το ανάστημα να πάρουν το βάρος της Χατζάρας και να μη κουνηθεί φύλλο το έχει μόνο ένας αλλά δεν φαίνεται να έχει διάθεση να χρεωθεί μια τέτοια επιλογή που-στην Ελλάδα ζούμε-κάποια στιγμή θα του γυρίσει μπούμεραγκ. Το χειρότερο θα είναι να πάμε σε χατζάρα υπό "ελεγχόμενο περιβάλλον". Δλδ οι εγκληματίες που μας φέρανε ως εδώ, να την αφήσουν να διαλυθεί και να είναι οι ίδιοι που θα αναλάβουν και πάλι τα κόζια ως Εθνοσωτήρες. Κάποιους δεν βολεύει αυτό, ακόμα, γι αυτό δεν έχει προχωρήσει. Προς το παρόν ζούμε την εφαρμογή του σχεδίου ¨πτωχή πλη τίμια ΑΕΚ" που αυτοσυντηρείται ίσα-ίσα για να μη κατεβάσει ρολά. Τους βολεύει όλους, μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας01 Μαρτίου, 2013 16:08

    Προς "ανώνυμο".: Κατάρχας-αν αναφέρεσαι σε αυτό- το παραπάνω σχόλιο, δεν ήταν για τον Δώνη,αλλά για τους ρεμπεσκέδες της διοίκησης. Των τελευταίων διοικήσεων για την ακρίβεια, όπου στην ουσία πρόκειται για ΜΙΑ.

    Οσο για τον Δώνη αυτον καθ'αυτόν, σαν προπονητή, ο καθένας διατηρεί την άποψη του την προσωπική Ασφαλως και "δεν τον λες για πέταμα". Τον λες "του πεταματού για την Β Εθνική" άνετα όμως.
    Αμα σπας το πόδι σου δυο φορές το χρόνο, μπορεις να γιάνεις ποτέ.
    Ουτε και τον Αλέφαντο τον λες για πέταμα. Ουτε και τον Βρούτο τον ΓΕωργιάδη, ούτε και τον Πλυχρονίδη και πολλούς άλλους. Προφανώς κάποιες ομάδες μπορούν να τις κοουτσάρουν. Ποιές όμως; Τις "Ανω Ραχούλες". Οχι τις "ΑΕΚ".

    Οσο για το "δεν μας έκανε-δεν του κάναμε- και πάμε παρακάτω", δεν είναι και ακριβώς έτσι. Γιατί "παρακάτω" με απανωτούς "Δώνηδες" δεν πας, ούτε βήμα.
    Και γιατι ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ και γιατί ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,αφου οι "Δώνηδες" ειναι απανωτοί. Σαν εγκεφαλικά ένα πράγμα.
    Αμα σπας το πόδι σου κάθε 6 μήνες, μπορείς να γίανεις;

    Η Ελλάδα,είναι γεμάτη "Δώνηδες". Δηλαδή υπερτιμημένους και υπερκοστολογημένους τίποτες.
    Τυχαία νομίζεις ότι βουλιάξαμε σαν κράτος;

    Βέβαια, κατα βάση και κύρια, δεν φταίνε οι "Δώνηδες", αλλά αυτοί που τους επιλέγουν, η που βολεύονται με τέτοιους.
    Εκει συμφωνούμε πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε πάλι, ευνοϊκά ήρθαν τα αποτελέσματα σήμερα για μας! Ειδικά άμα κερδίσει και ο γαύρος τον ΟΦΗ και εμείς αύριο τον βάζελο θα είμαστε ταμάμ!
    Σχολιασμός από το όμορφο λιμάνι του νησιού! Ένα τριήμερο για χαλάρωση και πόσις Πιτσιλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μαγια του πνευματικου δεν πιασανε στο νησι του Αγιου Σπυριδωνα.Δεν υπαρχει πουθενα να παιζουν τρεις ομαδες απο Κρητη στην σουπερ λιγκα,πρωτος υποψηφιος για υποβιβασμο ειναι ο πλατανιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας02 Μαρτίου, 2013 20:48

    Γιατί να μην έχει 3 ομάδες η Κρήτη; Επειδή ειναι μικρό κράτος; Ε και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρατος?σιγα μην ειναι και πλανητης.Γιατι ετσι πρεπει,ποια ειναι η Κρητη που θα εχει τρεις ομαδες?ολες μαζι να συχωνευτουν ομαδα δεν προκειτε να φτιαξουν.Ολα στην Ελλαδα πανε αναλογικα πχ οποιος εχει λεφτα περνει πρωταθλημα η ευνοηση απο τα κορακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο: Η Θράκη, γιατί να έχει δυό ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Εγώ σας τα είχα πει, αλλά κάποιοι αγρόν ηγόραζαν. Ο τεράστιος δεν έχει πατρίδα. Επειδή γεννήθηκε στην Πορτογαλλία, σημαίνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας02 Μαρτίου, 2013 22:46

    ανώνυμε: "κουκουρούκου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστο Χοντζεα: "κλαιν μαιν οβερλαιν οντισαιν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας03 Μαρτίου, 2013 09:25

    Συμφωνώ απολύτως. Για όλα φταίνε οι Γερμανοί΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας03 Μαρτίου, 2013 14:58

    Δυο νεκροί φοιτητές στην Λάρισσα και ακόμα 3 χαροπαλεύουν, από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού.
    Ακους εκεί "αυτοσχέδιου". Αγοράστε ρε ρεμάλια ένα μαγκαλάκι. Πόσο έχει πια;
    Και εδώ η κρίση σας φταίει;

    Για να μη το πάμε και πιο "πέρα", και έχουμε και "μπλεξίματα". Το αυτοσχέδιο μαγκάλι,είχε πριν χρησιμοποιηθεί για μπαρμπεκιου! Δηλάδη φάγαμε κοψίδια. Και κρασί και μπύρες άρα.
    Και δεν έχετε λεφτά για θέρμανση; Θέλετε να στείλουμε το ΣΔΟΕ εκέι πάω να γίνει χαμός;
    Να κάνετε τον σταυρό σας που ζείτε σε ανεκτική κοινωνία και δημοκρατικό κράτος....
    Αντε να μη γαμίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή