Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ

            Μπουκάρανε κάποιοι περίεργοι στο ταχυδρομείο μου κι αφήσανε μια κριτική για την κριτική μου. Ωραία πλάκα βρήκαμε. Να υπάρχει blog και νάμαι εγώ υποχρεωμένος να διαβάζω τον κάθε ψυχάκια που ούτε ηλεκτρονικά δεν θέλει να καταθέσει την άποψη του ακόμα και με ταυτότητα που σιγά μην βάλω τον " κλέφτη " να τον βρει. Από την στιγμή που όλες οι γνώμες γράφονται και περνάνε στον χώρο αυτό, τι νόημα έχει να διαβάσω εμπιστευτικά; Να αλλάξω;
             Γιατί να αλλάξω; Ούτε Βασιλάκη χρειάζομαι, ούτε κάποιον άλλον για να γράψω για το τι είδαν τα μάτια μου. Υποχρεωτικά ο οπαδός είναι τυφλός; Ποιός τα λέει αυτά; Εντάξει τα λέει ο φίλος μου ο αποδυτηριάκιας, αλλά παίρνει τον μέσο όρο. Και σωστά τα γράφει και σήμερα : " ...φταίει ο προπονητής κι ο διαιτητής...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ..." Με μιά διαφορά την οποίαν και πρέπει να κατανοήσατε στο υστερόγραφο μου. Όσοι δεν το κάνατε, ξαναδιαβάστε το.
            Ασφαλώς και έχασε η ΑΕΚ. Αυτή η ρημάδα η αγάπη μας, που είναι υποχρεωμένη να προχωράει με αυτήν την ιδιοκτησία, με αυτήν την αχυρένια διοίκηση και με αυτό το καρτούν στον πάγκο. Και συνέχεια να ψάχνει για αλλαγές. Όμως η ιστορία το έγραψε: Ο Πλατανιάς έκανε την μεγαλύτερη νίκη του κι εμείς μια ήττα στην κυριολεξία αχρείαστη. Τζάμπα. Εγώ δεν πρόβαλα πουθενά την διαιτησία για την οποίαν κάνανε την κριτική οι Παπαδόπουλοι και οι Γερμανοί, που στα ψιλά γράμματα κάτι ψέλισαν για λάθη τους. Κάτι είπαν για μικρολεπτομέρειες. Πάλι καλά.
              ΔΕΝ είμαι εναντίον του ξεπλύματος χρήματος, ό,τι χρώμα κι αν αυτό έχει, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Κι άρα στην μόρφωση των οπαδών, που υποχρεωτικά βρίσκονται στους κόλπους οποιουδήποτε κοινωνικού κινήματος. Εδώ όμως έχουμε κανονική υποδαύλιση της προσεχούς βίας κι ηθελημένη τύφλωση των ήδη τυφλών.
           ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ " ...μετά από τόσους αγώνες, χάσαμε..." Η είδηση είναι να βγεις και να πεις οτι η ομάδα ήταν άψυχη, άνευρη και μετά να ψάξεις να βρεις τι πραγματικά έφταιξε. Όχι να τρελαθούμε που τα νότια προάστια είπαν να βάλουν κάτι και γίναμε μπουρδέλο που ένας απατεώνας δεν είχε πάρει τα χάπια του κι είπε να ξαναεμφανιστεί. Δηλαδή για έξι εβδομάδες και με έξι αήττητα, σε κάθε αγώνα σαν μπουρδέλο δεν πηγαίναμε; είχε αλλάξει κάτι και δεν το είχα πάρει πρέφα;
          Και συμφωνώ οτι πάντα κοιτάμε μπροστά. Πού να κοιτάξει ο δικέφαλος και πού ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ; Στο κράτος που θα του ξαναφέρει πίσω τις χαμένες πατρίδες ή μήπως να πάει ο Δημητρέλος στην ΚΕΔ και να εκφράσει παράπονα για τον Ιωαννίδη; Αφού ήταν και γνωστός στους κόλπους των ανύπαρκτων ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μάθανε και οι Μπρουσιανοί παρασκήνιο. Ρε κάτι εξελίξεις που έχουμε. Ρε κάτι μούσμουλα που ρίχνουν χειμωνιάτικο. ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
         Αρχίζω και ξεφεύγω, αλλά κι εγώ δεν ξέρω από πού να το πρωτοπιάσω. Οπότε ξαναμπαίνω στα αγωνιστικά, που δεν παίζουν και πολύ μεγάλο ρόλο, για δυό λόγους:
                    -  Την Κυριακή θα έχει κόσμο, και
                    -  Τέτοια σύμπτωση για τόσα λάθη μαζεμένα, αποκλείεται ( πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός, όπως ΚΑΙ σε ανάρτηση αλλά ΚΑΙ σε σχόλιο, απέκλεια επιτυχία στα Χανιά ).
         Αυτή αγωνιστική, είναι η πιο κρίσιμη για όλους. Για το τριαντάρι της σωτηρίας και τους καινούργιους θιασώτες που θα παίξουν την δεύτερη ομάδα με την αγωνία μέχρι το τέλος. ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΡΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ. Που δεν μας νοιάζουν όμως εμάς, διότι η ΑΕΚ έχει σωθεί με τις εντός έδρας νίκες που θα κάνει επί της Βέροιας και της Κομοτινής.
        Το μέτωπο μιλάει για το κατόφλι του 28. Εκεί που στακάρεις εν όψει ΟΥΕΦΑ που έρχεται στα μέσα Μαρτίου για τις νέες άδειες. Εκεί που η Βέροια θα δώσει την σκυτάλη σε άλλη ομάδα από τον βορρά, εκεί που ο Πανιώνιος θα κουνήσει το κεφάλι του, η Θράκη θα πρέπει να διαλέξει για εκλεκτούς και τα λοιπά που προκύπτουν από το πρόγραμμα.
            Εκεί όμως που ο Βασιλόπουλος προχωράει ακάθεκτος κι άνετα μετά από ένα διπλό την Κυριακή υποσκελίζει τα Γιάννινα, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Όπως και τον Παράσχο. Και φυσικά λεφτά δεν έχουμε για άδεια, αλλά για όσους βλέπουν, ο Πλατανιάς ήταν το μήνυμα για την πεντάδα και το όνειρο του να κοιτάμε ψηλότερα. Αφού με νίκη επί της αλογοτροφής - ακόμα και τώρα - τα πάντα θα ήταν στο χέρι μας, σκεφθείτε ισόβαθμοι. Το τηγάνι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού υπάρχει και για τον αντίπαλο. Σε αυτό το πρωτάθλημα που έρχεται όπως απαιτείται χωρίς ιδιαίτερο στήσιμο, αφού μια νίκη σε πάει Ευρώπη και μια ήττα σε φέρνει στον υποβιβασμό. Ναι; Για να παίζει του χρόνου ο χάπιας με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Εθνικό Γαζώρου; Χαίρετε.

17 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 01:14

    Ωραίος πάτος αδερφέ μου στη φωτο.
    Μου έρχεται να γονατίσω και να τον φιλήσω ευλαβικά.

    Οσο για το με ποιον θα παίζει η Βαγγέλα του χρόνου, αυτά να μας τα επι η "Ωρα" που βλέπει "κυνηγητα" "χειρουργία" και "στημένες διαιτησίες" και διαιτητές "προαιώνιους εχθρούς".
    Ναι ρε μαλάκες.Σας κυνηγάνε όλοι γιατί σας ζηλεύουν. Την ομορφιά σας και την κορμοστασιά σας.
    Καλικατζαραίοι.

    Εαν μείνουμε με "0" βαθμούς στα επόμενα 2 ματς-πράγμα καθόλου παράξενο-, ασφαλως και δεν θα είναι εκπληξη, ούτε "εκτός προγράμματος" Αλλά θα έχουμε μεσα στα "πόδια" μας 4-5 ομάδες.
    Και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει μετά από αυτο και με μερικές μόνο αγωνιστικές να απομένουν, το άμαθο στην ουρά κιτρινόμαυρο ερίφιον.
    Μπορεί να χρειαστεί να γίνει και καμια "ποδοσφαιρκή ομορφιά". Και εκεί να δούμε τι θα λέει η "Ωρα".
    Ασε ,ξέρω: "Δικαίωσης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 01:25

    Μια τα χαρά τα λέει αυτός ο Γκρίλο, αν και δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει. Δεν φαινεται να κουβαλάει βαριά συμφέροντα, αν κρινουμε, απο το "προφίλ" του. Ποσοστό Τσίπρα έλαβε, κάνοντας και εκέινος την εκπληξη ,η οποία καθόλου ως τέτοια δεν πρέπει να διαπιστωθεί, αφού και στην 'Ιταλία οι καμπανεςε έχουν βαρέσει για τον μέσο Ιταλό, άσχτα αν η χώρα αυτή καθάυτή, έχει περισσοτερες και μεγαλύτερες δυνατότητες ανάκαμψης δια ευνόητους λογους.

    Οπως και να΄χει, σωστά τα μιλάει ο σενιόρ Γκρίλο, με το κασκολάκι στον ώμμο και το αριστεροεπαναστατικό ύφος: "πρέπει τα "γουρουνάκια" να ενωθούμε, είπε αναφερόμενος στα γνωστά ΜΕσογειακά PIGS για τα οποία δήλωνε περίφανος ο μεγάλος ηγέτης ΓΑΠ.
    "πρέπει να ενωθούμε, να συσφυχτουμε, να δούμε τι θα αποκάνουμε με αυτους τους κωλομπαράδες τους Γερμανούς κατά πρώτο λόγο και τους Γάλλους κατά δεύτερο, (αναφερόμενος στις τράπεζές τους) Μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας" είπε πάνω-κάτω ο ηλικιωμένος "Τσίπρας.
    Δεν τα πάει καλά γενικά με το πολιτικό προσωπικό,ούτε γενικά με τους πολιτικους. Μια χαρα λοιπόν μπορει να τακιμιάσει με τον "καβαλιέρε" αφου δεν είναι πολιτικός. Τον παριστάνει, κοροιδεύοντας τους πάντες. Μπίζνες κάνει ο άνθρωπος, όταν δεν είναι με τη μούρη ανάμεσα στα σκέλια καποιας Ιταλίδας.

    Αν και είπαμε, δεν τον κόβω για δούρειο ίππο σαν τον δικό μας, αλλά μάλλον πρόκειται για μια αντιδραση πολλών Ιταλών που βλέπουν τον γκρεμο μπροστα. Και να γίνονται από "δήμαρχοι "κλητηρες". Τι κλητήρες... Φιλιπινέζες δεν λέω καλύτερα.

    Αν δούμε αίφνης -και σε άλλες χώρες- μη αποκλειόμενης και της δικής μας αργότερα στο εγγύς μέλλον -να αναλαμβάνουν οι επιχειρηματίες, αυτό σημαίνει οτι οι "γύφτοι" τραπεζίτες τοκογλύφοι (οι γνωστοί) μάλλον θεώρησαν κακή την υπερεέκθεση τους τα τελυταία χρόνια και παρεχωρούν τις "επίσημες" καρέκλες στους διαχειριστες. Οχι πολιτικοί μεν, αλλά όχι και γύφτοι πια μπροστά. Πάει πολύ ρεεε σας πήρανε χαμπάρι και τα προβατα. Οχι τίποτα άλλο, αλλα θα αρχίσετε να χάνετε και τα άλλοθι, που με κόπο και πουστιές αποκτήσατε πριν αρκετά χρόνια.

    Και μάλλον πρεπει να γυρίσετε στις φυσικές σας θέσεις. Στα παρασκήνια. Αστε μπροστα κάποιον άλλον που μπορει και ξέρει και το "έχει". Ο γύφτος παραμένει γύφτος. Και γίνεται έυκολα στόχος. Αφήστε τους "Καβαλίερε" μπροστά,έστω, για το "θεαθήναι". Σιγά το πράγμα πια. Που θέλετε και φανερές εξουσιες και πρωθυπουργίες. Αφού δεν σας "πάει".
    Τρομάζετε τον κόσμο. Αφήστε λοιπόν τις κάμερες,τα φλας, και τα έδρανα και κάντε αυτό που ξέρετε καλά αιώνες: ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
    Εκαστος στο είδος του.
    Πάμπλουτοι μεν, παντοτινοί σφωγγοκωλάριοι δε. Αυτη και αν είναι κατάρα.

    Υ.Γ Επίσης: Καλή επιτυχία στον Αναστασιάδη. Τον Σαμαρά της Κύπρου. Που και εκείνος βρίσκει το φάρμακο του μνημονίου αναπόφευκτο,αλλά και χαραμαδα ελπίδας.
    "Απάγκίστρωση" λέει θέλει κάποτε και αυτός. Την θυμάστε την ωραία αυτή λέξη που είχε χρησιμοποιήσει και η δική μας η μαιμου, ο Κουβέλης. Ολοι απ΄το αγκύστρι. Σαν χάνοι.
    Ρε βοιδόπουστες που θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μέτωπο μιλάει για το κατόφλι του 28.Απο εκει και κατω δεν καταλαβα τιποτα αν και γενικα σε πιανω.Αν θες μας το κανεις πενηνταρακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 08:59

    Βιβλίο έγραψε ο Μητσοτάκης. Βέβαια...
    Αντι να γράφουμε εμείς για κέινον, γράφει εκείνος για μας. Ακόμα. 70 χρόνια στην πολιτκή ξάπλα, αυτός ο μέγας τεμπέλαρος, που συνεχώς, -ακόμα και προχθές- ζήτησε ξανά από όλους μας δουλειά. Περισσότερη δουλειά. Πολύ δουλειά. Συνέχει δουλεια, να πετύχουμε τους σστόχους ΤΟΥ.τους στόχους ΤΩΝ. Οι δικοί μας στόχοι; Δεν υπάρχουν δικοί σου ρε μαλάκα. Μόνο ο Μητσοτάκης, οι Μητσοτάκηδες έχουν στόχους για σένα. Σου δείχνουν δρόμους δουλευτικούς και μονοπάτια ιδρώτα. Με ποιό δικαίωμα ζηττας να ξέρεις; Δεν ξέρεις εσύ. Ξέρει ο Μητσοτάκης. Κα οι συν αυτώ και οι σαν αυτόν.
    Δουλεια για τους άλλους βέβαια. Για μας, μονο 15 συνταξεις. Δουλευτε για τους Μητσοτάκιδες και τα Μητσοτακαίικα.

    Δουλεύτε για τον Γκαντέμη. Για τον Γρουσούζη. Για τον Γκρινιάρη. Για τον Παπαστρούμφ. Ολόκληρος είναι ένα χωριό των Στρουμφ, μόνος του.
    Τι καλό περιμένεις να ακουσεις. Κανείς δεν άκουσε καλό από το στόμα του,εδω και 120 χρόνια. Αφου στο λέει και το όνομα του. Ξεκινάει με ΑΡΝΗΣΗ: ΜΗ-τσοτάκης. "ΜΗ" σου λέει. ΜΗ πλησιάζεις.

    Δουλεια ζήτα λοιπόν. Δουλειά δεν υπάρχει βεβαια και οι μισοί είμαστε άνεργοι, αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Ακόμα και το οτι υποφέρεις, ειτε δουλέυοντας και λιώνοντας ειτε στερούμενος και πεινώντας λόγω ανεργίας, αυτό είναι χαρα για τον Μητσοτάκη, έναν που τρέφεται με αίμα δηλαδη, για να μη ξεχνιόμαστε. Και αυτο που δεν πρέπει να "πάθεις" ποτέ μα ποτέ, είναι το εξής: Να χαρείς. Μη τολμίσεις, κάτω απ΄τους προποδες του Κάστρου του Δράκουλα, να ακουστει γέλωτας παιδιου η άλλος ανέμελος. Την γάμησε.

    Βιβλίο ο Δρακουμέλ λοιπόν. Ο Απέθαντος. Ο συνεργάτης του Αδου. Ο τελώνης του Αχέροντα.Βέβαια. Στο Μέγαρο του Λαμπράκη το παρουσίασε. Βέβαια. Και κόσμος πολύς ναι. Βέβαια. Ολοι ήταν εκεί. Οσοι έχουν απομεινει βέβαια. Γεμάτη όμως η αίθουσα. Δεν έπεφτε ούτε μίζα.

    Και τι λέει το βιβλίο; "Κακώς με "ρίξανε" το 93. Αν δεν με ρίχνανε,, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική..". Θα είχε κάνει παιδομάζωμα; Θα δηλήτηρίαζε ομαδικά τους κάτω των 40; Θα έριχνε υδροκυάνιο στη λίμνη του Μαραθώνα; Θα ανατίναζε τα εργοστάσια της ΔΕΗ; Που να ξέρω τι εννοεί...
    Αν δεν σκότωναν τον Μπακογιάννη,δεν θα γινόσουν πρωθυπουργός. Αν δεν σε "έριχνε" ο Σαμαράς,-εφόσον είχες ολοκληρώσει πλέον την προετιμασία για την είσοδο των διαπλεκωμένων που λες και συ, δεν θα ερχόταν ο Σημίτης. Και όλος ο συρφετός της "ανάπτυξης", την οποία ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ. Πως θα ήταν "άλλη" η Ελλάδα αν είσουν εσύ, αφού κατ'εσε μια χαρα τα κατάφερε η περίοδος Σιμήτη; Ε, ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. Η μάλλον δεν γαμιόσαστε και οι δυο; Η καλύτερα, δεν γαμιόσαστε όλοι παρεα,τεμπελόμουργοι.

    Και φυσικά, μετά δεν θα ερχόταν ο ανεψιός, τον οπίο στήριζες ,και μετα πως θα γινόταν το μπουρδέλο τελειως μπουρδέλο με τις ευλογίες σου πάντα, ωστε να έρθει το παιντι ο ΓΑΠ και να φερει ολα αυτα που σήμερα λαχταράς.: Παιδια να λυποθυμάνε, άνθρωποι να σαλτάρουν από τα μπαλκόνια και να κόβουν τις βλέβες τους, κλάματα στα σπίτια, κατήφια στους δρόμους. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΜΆΡΩΝΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ.

    Τα κατάφερες.
    Εζησες,έφτασες ως εδώ για να δεις το έργο σου...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...;
    Μόνη λύση να μας "χαιρετήσει" ο Μητσοτάκης είναι μία: Γελάτε. Εστω και υποκριτικά. Η με λόγους. Δεν ΄΄εχει σημασία. Πιάνει. Γελάτε. Χαχανιτα. Γέλια στους δρόμους. Περνατε κάτω από το σπίτι και κορνάρετε γελώντας. Αν ακουέι γέλια, παθαίνει διαλυση κυττάρων.Αποσυντηθενται. Ζει, τρέφεται με το κλάμα και τη δουλειά των άλλων. Είναι ο μόνος τρόπος λοιπόν να ησυχάσουμε. Γελάτε γιατί χανόμαστε.
    Είναι ο μόνος τρόπος να τον ξεπαστρέψουμε. Οχι ασημενιες σφαίρες και ξύλινα παλούκια. Δεν πιανουν αυτά. Ειναι "εξελιγμένο είδος".
    Γέλια. Χαρές. Τραγούδια. Χαμόγελα.
    Τέλος. Τον πέθανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 09:29

    Εχουν λυσσάξει: "Κίνδυνος ακυβερνησίας στην Ιταλία" "Χάος στην Ευρώπη λόγω Ιταλίας" "Τρόμος".
    (έτσι λέγεται πιά η διαδικασία εκλογής κυβέρνησης σε μια χώρα: "Χαος" και "Ακυβερνησία". Αμ τι νόμιζες;)

    Τελείωσανε με τα δικά μας εδώ και αρχίσανε με τους δίπλα. "Χάος". "Πανικός στο Βερολίνο". "Σκεφτικοί στο Παρίσι". "Αχνα απο τις Βρυξέλες".
    Να μη προκάνουμε ανάσα να παρουμε. Στη "πρόκα" πάλι.

    Τι είναι "κυβερνησία" και τι "ακυβερνησία";
    Ακου λοιπόν:
    Κυβερνησία,είναι όταν οι ολογάρχες αποφασίζουν σθεναρά κα με πάθος,με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου,για το καλό σου.. Ακυβερνησία, είναι όταν προσπαθεί απεγνωσμενα,άσκοπα.. άκαιρα και με χάσιμο χρόνου το πόπολο σπαρταρώντας να ξεφύγει από τα δύχτια τους,νομίζοντας ότι έτσι θα σωθεί, ενώ πάει προς το γκρεμό, δίχως την καθοδήγηση των "Γκαργκάνων", των "Προβόπουλων" των "Στουρναραίων",, των γουρλομάτιδων, των κοιλάράδων, των Τεμπελόσκυλων και όλων αυτών των Φωτισμένων Αληταράδων.

    Υπάρχει λύση. Αφου την έχετε κατα νου: καταργειστε τις εκλογές να μη έχετε αγχος, πια. Αι στο διάολο με δαύτες. Και που ψηφίζει δηλαδή ο τελειωμένος μικρομεσαίος τι καταλαβαίνει; Σάμπως γίνεται κάτι από αυτό που νομίζει; Αλλα γίνονται. Ετσι κι'αλλιώς. . Οπότε,καθυστέρηση είναι, για το "πρόγραμμα".
    Αφου τα έχουμε ξαναπεί. Καταργείστε τες. Παντού. Πανευρωπαικα.
    Εδώ βγήκε ο Παρθενώνας από τον κατάλογο με τα "θαύματα". Βγαίνει η Πάλη από τα Ολυμπιακά αθλήματα. Βγάλτε και την -κατ'επίφαση- κωλοδημοκρατία της Πνύκας.
    Μη "πνήγεστε". Δεν είναι καλό ψυχολογικά. Be your self.
    Γίνετε οι εαυτοί σας επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Μιλώ για τη νέα δύναμη που έρχεται στην αλογοτροφή άλλά και την συσσώρευση ομάδων στο 28, που ΔΕΝ έπρεπε ακόμα να το περάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 13:42

    EINAI ΓΚΕΥ Ο "ΜΠΑΛΙ-ΜΠΕΙ"...; Τι λες τώρα ρε...;
    "Είσαι γκέυ Μπαλί-μπέι...
    Μπαλί-Μπέι..Μπαλί-Μπε-ε-ί"
    Βιάστικε ο "Αποδητηριάκιας" να βρει τον ιδανικό άντρα. Επεσε σε οπή.
    Ψάξε...ψάξε....

    Παρεπιπτόντως: Steven, στο site δεν "δουλεύουν" τα "μηνύματα-σχόλια" γιατί μάλλον το σύστημα είναι εκτός. Εδώ και μέρες έχω γράψει κάποια- και προφανώς αρκετοί άλλοι- αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Αρα δεν υπάρχει "κουβέντα" και επαφή με τα κείμενα. Το έχουν δει;
    Πισωγύρισμα είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να αναφέρω ότι μετά το 365,με μπλόκαρε και το 1924 για απόλυτα δικαια και κόσμια σχόλια μου που συγκέντρωναν διψήφιο κ τριψήφιο αριθμό likes(όχι οτι με ενδιέφερε,απλά έλεγα τη γνώμη μου)---κανένα πρόβλημα...απλά κατάλαβα τι ρόλο παίζουν-μάλλον πάει για φούντο η ομάδα(δεν είναι η ΑΕΚ αυτό το πράγμα κατα την ταπεινή γνώμη) --- Welcome back mr.Αποδυτηριάκια !!!
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν σημερα λοιπον...

    Χωρις καμία διαθέση παρελθοντολογίας θα ηθελα να αναφερθώ στην πιο αγαπημενη μου προσωπικα Νικη μας στο Καραισκάκημ σαν σημερα στις 26 Φεβρουαρίου του 1997 για τον επαναληπτικο αγωνα του Κύπελλου Ελλάδας.

    Ψαχνωντας στο youtube βρηκα αυτο το εξαιρετικο video
    http://www.youtube.com/watch?v=6hZ-Y_a4ay8

    Προκειται για πραγματικο Αριστουργημα σκηνοθεσιας και οφειλω να δωσω τα προσωπικα μου συγχαρητηρια σε που το μονταρε και το ανεβασε αυτον (αν και κατα πασα πιθανοτητα θα προκειται για κανιβαλλο-χουλιγκανο).

    Χαρακτηριστικα αναφερω τα εξης σημεια
    - το σημειο που σκαει το ρεφρεν του ‘Fuck you, I won't do what you tell me’ των Rage Against The Machine πανω στο γκολ
    -η μανια του Μανωλα να ξαναμπει στο ματς χτυπημενος ενω ο Νικολάου προσπαθει να τον συγκρατησει μεχρι να του φροντισει το τραυμα.
    - η κουρσα του Κετσπο στο γκολ και ο πανηγυρισμος του Ντεμινιο
    -αντιδραση του Μανωλα στην αποβολη
    -ο Μπαγεβιτς στα κοκκινα, ο Ραβουσης birth of the cool
    -το τρεξιμο των γαβρων στην τρυπα της φυσουνας
    -οι Αετοι που πανηγυριζουν με 8.000 Ενωσιτες στο πεταλο.


    ολη η Περηφανια μας συμπυκνωμενη σε 01.48, οταν σε μια κρισιμη καμπη της Ιστοριας του συλλογου ημασταν ακομα ενωμένοι, φαινοταν οτι ειχαμε απορροφησει το σοκ του προηγουμενου καλοκαιριου με την αποχωρηση,η ομαδα επαιζε καταπληκτικο ποδοσφαιρο και υπηρχε αισιοδοξια για το μελλον. Ισως επειδη η ομαδα ηταν ακομα η Ένωσις…

    την καλημερα μου.

    Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 17:48

    Τι είναι αυτά που διαβάζουμε ρε.
    Θα συναντηθεί λέει το απόγευμα ο προπονητής με τον ...μάνατζερ μερικών παικτών γιατί έχει παράπονα. Ο μάνατζερ.
    Είναι να παίρνεις τα βουνά.
    Μήπως να απολογηθεέι και ο προπονητής και η διοίκηση μαζί στον μάνατζερ,γιατί τα "παιδιά του"- του μανατζαραίου- δεν τυγχάνουν της μεταχέιρησης και της ...επικαιρότητας που εκείνος νόμιζει ότι θα ήταν η πρέπουσα;
    Μήπως να μας βάλει όρια; Μήπως να κάνουν στην άκρη όλοι; Μήπως να του δίνουν όλοι τους μισθούς τους; Μήπως να αναλάβει την ομάδα εν λευκώ και δωρεάν; Μήπως να τον κάνουμε αποκλειστικό μάνατζερ για τα επόμενα 100 χρόνια;

    Και ο μαλάκας ο προπονητής- ο Λίνεν εν προκειμένω- θα συναντηθεί. Θα πάει. Αντί να του πει να πάει να γαμηθεί του Καρασαβίδη του μυτόγκα απο το τηλέφωνο, θα καθήσει να του δώσει εξηγήσεις; Γιατί έκανε παρατήρηση στον Κατίδη του και στον Μπουγαίδη του; Η γιατί δεν παίρνουν χρόνο συμετοχής ο Σταματής του και ο Παυλής του;

    Υπάρχει ιεραρχία η δεν υπάρχει; Υπάρχουν εντολές η όχι; Είναι επαγγελματίες η επειδή τα παιδά είναι από την Κ20 να τα πάρουμε με το μαλακό σαν νηπιαγωγειο;
    Μηπως να τα κανακεύουμε και να τα υμνούμε κάθε μερα και εμείς και οι της ΑΕΚ, μπας και πιάσουν καλύτερη τιμή αργότερα "τα παιδιά του Καρασαβίδη" και του κάθε Καραμαλάκα;

    Εξηγήσεις του Λίνεν στους Καρασαβίδηδες.
    Μα καλά λέω ότι εσύ δεν είσαι πια Γερμανός, εδω και χρόνια. Ελληνάκι είσαι.
    ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΡΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΛΙΝΕΝ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ "ΑΠ'ΕΞΩ".
    Του από κάτω,άμα δεν του αρέσει η άποψη η η απόφαση μας, να πάει να γαμηθεί.
    Η δουλειά του ποιά είναι;
    Από πάνω προς τα κάτω οι εντολές,απο πάνω προς τα κάτω και οι ευθύνες.
    Σε επαγγελματική ομάδα είσαι, η σε προσκοπική κατασκήνωση;
    Τι λέω και εγώ ο μαλάκας τώρα...

    Εκτός και αν "παίζει" τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 18:06

    Με ελικόπτερο προσπάθησε ο Βρεττός.
    Δεν ξέρει ότι από το προηγούμενο φιάσκο των φυλάκων, εκείνοι έλαβαν τις απαραίτητες εντολές από τους έμπειρους ανωτέρους τους και είναι εκπαιδευμένοι να κοιτάνε πλέον μόνο ψηλά; Μόνο επάνω; Κολάρα φοράνε για να κρατάνε το λαιμό τους πίσω;
    Αρά;;; Αρα με ΠΟΔΗΛΑΤΟ έπρεπε να λακίσεις ρε Βρεττέ. Χαμηλά.
    Ακόμα και στολή βατραχανθρώπου να φόραγες,δεν υπήρχε πρόβλημα. Αρκεί να επέλεγες επίγειο μέσο.
    Α, ρε πούστη μου. Μυαλό δεν υπάρχει;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΝΕΝ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ?ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟΣ?ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ?

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΕΣΑ ΕΡΧΕΤΕ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας26 Φεβρουαρίου, 2013 19:56

    Προς "ανώνυμο": Καλά μην αρπάζεσαι. Το "ποιός είναι ο Λίνεν" το έχουμε βρει εδω, από όταν τα "φιλικά sites" και οι βρωμοφυλλάδες έβλεπαν την "Γερμανική Λύση" να έρχεται. Εδώ και κάτι μήνες δηλαδή.

    Αλλο λέω όμως. Ακόμα και δικές του να μην είναι οι επιλογές των παικτών-που σίγουρα δεν είναι- ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ.Αυτό λέω.
    Δηλαδη αν κάποιος προσληφθεί προσωπάρχης σε μια εταιρεια, οι εργαζόμενοι τον καβαλάνε,επειδη προσελήφθηκαν πιο πριν από άλλον;
    Αρα δεν νοιώθει όχι μόνο σαν προπονητής, αλλά ούτε καν σαν προιστάμενος κάτι 18χρονων. Περιμένει να περάσει ο καιρός, να τελειώσει το 6μηνο συμβόλαιο-αφού δεν του έκατσε να απολυθεί ως τώρα- και να πάει να φάει κανένα σουβλάκι ήρεμος και με το πορτοφόλι όχι τελείως άδειο.

    Απλά αναφέρουμε,-για άλλη μια φορά- το πως ΔΕΝ λειτουργεί τίποτα σωστά εκεί μέσα. Στο μπουρδέλο της Σούλας.
    Οτι είναι και αυτός, ένας μαλάκας και μισός.
    Εχουμε αχυράνθωπους στην διοήκιση. Μαλάκες στα πόστα. Και έναν αρχιμαλάκα στον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ ( για το νέο site ), όλα δουλεύουν αλλά πέφτει χοντρή λογοκρισία. Θα μου πεις, σε μένα; Το ψάχνω αυτήν την στιγμή και θα έχεις απάντηση στο ταχυδρομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( που δεν είναι ) ΝΙΚΟ: Για τα άλλα sites, δεν ξέρω. Για το καινούργιο, το ψάχνω τώρα. Το εδώ πάντως, είναι ελεύθερο. Για την ουσία των λόγων σου, σε διαβεβαιώ οτι η ομάδα δεν πάει για φούντο εκτός από την ιστορία της μέσης του Μάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( με το παρελθόν ): Μέσα ήμουν αλλά απλά να αναφέρω οτι η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό που βλέπεις σήμερα στην Ελλάδα, που ο ένας θέλει να φάει τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, στο ταχυδρομείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή