Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Α Ε Κ

            Ματς δύσκολο πριν την έναρξη. Κύρια λόγω Άγγελου στον πάγκο του αντιπάλου. Που ποτέ δεν κατάλαβε από φανέλες κι ονόματα. Όπως δεν κατάλαβε από το συστημικό Άγιο Όρος που είναι υποχρεωμένο να ρίχνει τα χαράτσια για την συντήρηση του Πατριάρχη. Κι άρα λογικά κάνει το προσκύνημα του στον Εσφιγμένο. Και φυσικά πήγαινε για τη νίκη σήμερα, αφού το ίδιο στραβά κάθισε για όλους μας εκεί κάτω το αποτέλεσμα της Βέροιας. Που δεν άλλαξε την μαθηματικοποιημένη σωτηρία των 30 βαθμών, απλά μίκρηνε τις αποστάσεις.
             Όπως σμικρύνθηκα κι εγώ με αυτό που αντίκρυσα στο πρώτο ημιχρόνιο. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Να φταίγανε τα λεφτά του Ξενιάδη ή οι τοπικοί οπαδοί που δεν είχαν μιλήσει με τους καταληψίες των Σπάτων; Τι είδαμε; Το απόλυτο τίποτα με δυό γκολ από τους δυό χειρότερους του γηπέδου. Να μασάς και να φτύνεις στο αποφασιστικό παιχνίδι για τις δυό ομάδες. Ευτυχώς που το κατάλαβε κι ο σπήκερ κι άρχισε να μιλάει για τα όσκαρ.
            ΑΕΚ; Μπήκε στο γήπεδο; Πού ήταν η αμυντική συμβολή της επίθεσης και πού το κέντρο; Πραγματικά δεν υπήρχε κανένας πουθενά. Σαν να κατεβήκαμε για να απλώσουμε λερωμένες φανέλες. Ούτε αρχή ούτε τέλος. Ένας Μητρόπουλος να τρέχει άσκοπα κι ένας Κουτρουμπής που προσπαθούσε να διακρίνει από πού θα του έρθει το κακό. Όχι οτι κι αυτοί ήταν καλοί, αλλά να πούμε κάτι για μια στοιχειώδη σοβαρότητα. Με μια ομάδα αστεία σαν αντίπαλο, βγαλμένη μέσα από πολύ σκοτεινά μονοπάτια άλλης, κατώτερης κατηγορίας.
           Κι ειλικρινά, σαν Λίνεν, δεν θα ήξερα ποιόν να πρωτοαλλάξω αφού εκατό τοις εκατό φταίγανε οι παίκτες κι όχι αυτός ο ρόμβος που άνοιξε πάλι στέλνοντας τον Ρότζερ πάνω στην γραμμή. Ούτε πλάγια μπακ, ούτε άξονας , ούτε στοιχειώδες κράτημα της μπάλας μπας κι αναιχετισθεί το τουρλουμπούκι του Πλατανιά με το οποίο χαμένα τα είχε κι ο Αγγελάρας. Τι να κοουτσάρει κι αυτός; Τι να πρωτοδιορθώσει; Που όμως εμείς είχαμε την μεγαλύτερη ευθύνη, κακά τα ψέματα. Διότι όταν βρίσκεις αυτήν την άπειρη ομάδα με έναν ξαφνικό τραυματισμό στη μέση της ερήμου, της βάζεις δυό γκολ και κάθεσαι και ξεκουράζεσαι.
           Αυτά βέβαια τα έλεγα πριν την διακοπή. Διότι δεν άλλαξε τίποτα στην διάθεση και στον σχεδιασμό της ομάδας. Ο Άγγελος έδεσε κόμπο τον Λίνεν, που τον πήρε και τον έβαλε στον λαιμό του. Κι αυτοκτονήσαμε κανονικά. Την ώρα που ο αντίπαλος δεν είχε ούτε έναν αμυντικό στο παιχνίδι του. Στο κέντρο μιλάω, εκεί που έπρεπε να επέμβει ο πάγκος λογικά.
           Αλλά, για ποιά λογική μιλάμε; Από την προηγούμενη αγωνιστική φώναζε οτι ρόμβος με αριστερό χαφ τον Ρότζερ, δεν υφίσταται. Πόσο μάλλον δει, όταν ο Τσουκαλάς είναι εκτός αποστολής για αντικατάσταση του Βλάχου - που λογικά κλάταρε, γαμώ τις αναγνώσεις στα εργομετρικά - κι οπότε είδαμε τον Ισπανό να πηγαίνει εκεί, αφού βέβαια πριν είχε πάει ο κάποιος Καραλής που την είχε ξαναπαίξει την θέση κάποτε στο σχολείο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Που εντάξει, δεν πάει καλά η ομάδα, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ΒΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, που δεν είχαμε την έμπνευση των πλάγιων κοτόπουλων λες κι είχανε μπει στο Μπερναμπέου.
           Και φυσικά είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μην γελιέστε από τον γελοίο Παπαδόπουλο και τις μαλακίες που είχατε εισπράξει για τον διαιτητή Ιωαννίδη. Που ακόμα θεωρήθηκε κι ο παρατηρητής διαιτησίας υπεύθυνος, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Και την ώρα που βρέθηκε μέσα στο γήπεδο ο Φουρτάδο σαν δεύτερο φορ και την ώρα που ο Φούντας ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ενώ ο Ρότζερ έτρεχε να καλύψει σαν δεξί μπακ τα ακάλυπτα. Τι έκανε ο Αναστασιάδης; Απλά χτύπησε την μαλακία που βάρεσε σαν κεραυνός τους πάντες στην ΑΕΚ. Που όμως, μην γελιέστε. Θα κάνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και θα προκηρύξει ΑΜΚ.
            Τι να γινότανε; Εκατομμύρια εμπνεύσεις. Δέστε τον πάγκο σε αναπλήρωση και πέστε μου αν υπήρχαν λύσεις σε κανονική λογική. Ένα συνοθύλευμα ήταν τα πάντα λες και πήγαν να συμπληρώσουν χαρτιά για ρύθμιση. Κι εσύ κάνεις ό,τι μπορείς. Ανοίγεις τον ρόμβο και βάζεις Κατίδη. Έχεις κανονικό μπακ για αλλαγή. ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ, δεν έχεις και στα δεξιά. Αυτό το δημιουργείς εσύ. Όπως δημιουργείς και το κενό στην όποια δημιουργία, αποσύροντας τον Ισπανό. ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ; ΜΗΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΕΞΩ;
         ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙΣ; ΤΟΝ ΗΡΩΑ; Με αυτές τις δηλώσεις, : "...όποια στιγμή μου έλεγε η ΑΕΚ να έρθω, εγώ θα ερχόμουνα..." Σώπα ρε παραδόπιστε Γερμανέ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ, λέγοντας οτι το ρόστερ είναι επιπέδου Κ-20; Δεν ήρθες όταν ανέβηκε η αμοιβή κατά 25 χιλιάρικα;
        Και θέλω νάμαι δίκαιος, παρά τον εκνευρισμό. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ 100%. Αλλά με αυτούς θα πάω μέχρι τέλους - όπως και με αυτόν τον ηλίθιο που το παίζει λογοτέχνης στον πάγκο - και δεν θα ξεχάσω την μπάλα που ξέρω για να κερδίζω τον Πλατανιά. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ σαν Ρεχάγκελ για την ύψιστη προσπάθεια του. Και περισσότερα αύριο, για να μην πλακωθώ στα μπινελίκα που δεν ΄πέσανε και λίγα την ώρα που θαύμαζα αυτούς που υπόφεραν το θέαμα εκεί μέσα.
          Υγ. Δεν ήταν πέναλτυ; Ε, ήταν το δεύτερο που δεν έδωσε. ΕΘΕΛΕΣΘΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΣΘΑ.
                                          ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
         

20 σχόλια:

  1. Ο Αναστασιάδης ήταν η επιλογή μας για προπονητή μετά τον άσχετο Βλάχο. Όχι ο Λίνεν. Αυτός ήταν δευτερο-τρίτη επιλογή.
    Φυσιολογικά ο καλύτερος προπονητής έδεσε κόμπο τον χειρότερο.Χάλια απόδοση οι παίχτες μεν αλλά το παιχνίδι το έχασε 100% ο Λίνεν.Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες! Τώρα; Τρεχάτε ποδαράκια μου και ο θεός(!) να μας φυλάει,η Παναγιά μαζί μας και όλα τα σχετικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει κανενας προπονητης αναστασιαδης και δεν υπαρχει φυσικα ουτε λινεν,και οι δυο ειναι για καμια παραλια μαζι με τον φουρταδο να τους κουναει τον φοινικα.Στην ομαδα πρεπει να ερθει νεος προπονητης,μπαλαδοφατσα να εμπνεει τους πιτσιρικαδες, για να τους βγαινουν τα χαρασμιτακα χωρις να χρειαζετε να ακουν τα μπινελικια του καθε πνευματικου και καθε ασχετου που νομιζει οτι ειναι ο πλανηταρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο:
    Αν έβλεπες γήπεδο θα καταλάβαινες αν υπάρχει προπονητής Αναστασιάδης.
    Φυσικά και δεν είπα ότι είναι ο μίστερ τέλειος ούτε και ο καλύτερος που υπάρχει στην Ελλάδα. Προπονητής ή μάλλον κόουτς είναι...
    Την μπαλλαδόφατσα ποιος θα την πληρώσει σήμερα και με τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ΧΑΡΗΣ

    ο αναστασιαδης ποτε εγινε προπονητης?και τοσα χρονια που νομιζει οτι ειναι,που πηγε και εφτιαξε ομαδα μοντελο?εκτος και αν εσυ θεωρεις οτι μετα τα 60 γινετε καποιος προπονητης.Και τι το φοβερο εκανε σημερα ο πλατανιας για να παρει το ματς?κλοτσοσκουφι επαιζε και μπαμπα μπουμπα.Τελος παντων για κανεναν πλατανια....μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δεν έχεις άδικο, στα μοντέλα. Αλλά είσαι στην Ελλάδα, οπότε δεν χρειάζεται και τίποτε παραπάνω για να κερδίσεις έναν Γερμανό ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΤΗΝ ΑΕΚ, μέχρι και κάτι Σέρβοι έχουν γίνει προπονητές. Όπως και να το κάνω, οι Σέρβοι ξέρουν παραπάνω μπάλα από τους Γερμανούς.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
    ΟΠΟΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς steven: H ΑΕΚ ομως,τουλαχιστον στο δευτερο γυρο,δεν εχει παιχτες για αντισταση κατα την γνωμη μου,οχι για πλει οφ,δεν τα χρειαζομαστε αν θελουμε να κτισουμε κατι δυνατο,αλλα εχει ροστερ αξιολογο που ο λινεν δεν ξερει τι να το κανει,εχει χασει την μπαλα.Γιατι δεν ειναι καθε κυριακη του Αγ Γιαννιου ετσι?
    Το ιδιο ισχυει και για τον αναστασιαδη.....μονο κακο θα μπορουσε να κανει αυτος ο προπονητης στην ομαδα μου και μπραβο του που δεν ειρθε γιατι γνωριζει τα ορια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμιστε μου ενα ματς που το κερδισε ο παγκος.υπαρχει;
    δουλευει τα τελευταια χρονια σε μεγαλο κλαμπ ευρωπαικο κανενας σοιμπλε;ουδεις.ισως ειναι οι καλυτεροι στην οργανωση σην ψυχολογια κλπ.αυτα μεχρι την παρασκευη.Σαββατοκυριακο ψανεις ιταλο,ιβηρα για την στρατηγικη και το κοουτσαρισμα.τι βλεπει στο φουρταδο και δεν βλεπουμε εμεις;αυτο με τη φουντα θα τραβηξει πολυ ακομα;ο καραλης;
    .

    υγειαν σκετη..(αλλη φορα ευλογιαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Για άλλο λόγο δεν ήρθε. ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, μην το ξεχνάς.
    Γιατί σωθήκαμε; Μην το ψάχνεις. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ.
    Για να σωζόμασταν, καλό θα ήταν να είχε έρθει. Φυσικά κατανοώ οτι σου την σπάνε τα θρησκευτικά, αλλά εμένα μου την σπάνε τα αυτονόητα ποδοσφαιρικά που δεν βρίσκουν εφαρμογή.
    Τέλος πάντων, καλό είναι να γνωρίζουμε τα όρια μας, ΑΛΛΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ...
    Συνωμοσία, ε; Όση είναι κι οτι τα λεφτά για το 44, δεν είναι απαιτητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ oulkas: Μέχρι και η Μπάγιερν, ΠΗΡΕ ΙΣΠΑΝΟ. ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα αδερφε .
      να φανταστεις ποσο ξυλα απελεκητα ειναι,την μοναδικη στρατηγικη ιδιοφυια τους την αναγκασαν σε αυτοκτονια.Μιλαω για τον Ρομελ.Παντα εεριχναν στη μαχη ανδρες απολυτα πειθαρχημενους ,προβατα σε σφαγη.Θεος ια σε αριθμο αψυχων η εμψυχων.ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.(ακομα και στις ταινιες θελουν να τους φοβουνται και οχι να τους σεβονται)

      Υ.Σ. ξεπερασα την ητα στα περιβολια με ''ΤΑΣΟΥΛΚΑΣ'',Ως εκ τουτου..επανερχεται και η ευλογιαν.

      ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΝ.

      Διαγραφή
  10. Ως γενικη παρατηρηση θα ηθελα ρε γαμωτο σε καποια φαση και ο τερματοφυλακας να μπορει να καθαριζει καποια ματς. Αυτο ο 'Ντιμι' καλο παιδι αλλα αυτο ειναι προσον περισσοτερο για καθηγητης πληροφορικης σε ΙΕΚ και δεν επαρκει για μια θεση που την εχουν τιμησει μεγαλες μορφες των γκολποστ. Να μπορει να παρει και καποια αποτελεσματα μονος του γαμωτο, οπως ο Σπυρος Οικονομοπουλος την χρονια του Πρωταθληματος το '89. 'Η να μπορουσε να κανει καποιες αποκρουσεις-στοπ, οπως πχ ο Ατμα στο Parc des Princes που κρατησε το 0 στο ματς με την Paris Saint-Germain τον Μαρτιο '97 για την φαση των 8 του Κυπελου Κυπελλουχων (και κριμα που εχασε ο Ντεμης tête à tête,αν και πιεζομενος απο 2 αμυντικους, γιατι αν το εβαζε θα πηγαιναμε με αλλο αερα στον επαναληπτικο στα Φιλαδελφεια)

    Αλλος Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κριμα παντως που δεν εφερε αποτελεσμα -για μενα μονο ενα ηταν το αποτελεσμα,η Νικη γιατι αν εχεις φτασει να πηγαινεις για να παρεις το Χ με τον Πλατανια στα Περιβολλια υπαρχει προβλημα μεταλλαξης του Raison d'être της ομαδας. Και το εννοω αυτο με την συγκεκριμενη συνθεση του ροστερ της ομαδας. Οφειλε να παει εξ'αρχης για Νικη. Με αυτους που τελικα επαιξαν, με αυτους που ηταν στο παγκο, με τον συγκεκριμενο προπονητη,με την συγκεκριμενη κατασταση στην διοικηση και την συγκεκριμενη διαιτησια. Πραγματικα - και σε καμια περιπτωση δεν το λεω αυτο υπεροπτικα για το συμπαθες σωματειο των Χανιων απο τα οποια κουβαλαω τις ομορφοτερες των αναμνησεων- οφειλε να παρει την Νικη και ουτε να το κανει θεμα. Αλλωστε ηταν η πρωτη εμφανιση της Ενωσης - απο οσο εγω θυμαμαι - στα Χανια και αυτος ηταν ακομα σοβαροτερος λογος καθως αυτα μενουν και στα ιστορικα αρχεια και στην ζωσα μνημη των φιλαθλων της περιφερειας. Και βεβαια υπηρχε κοσμος στο γηπεδο που αγαπουσε και διψουσε να δει απο κοντα την ΑΕΚ. Δυστυχως βεβαια ολα αυτα περνανε στο ντουκου απο την ομαδα.

    ο ιδιος Αλλος Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ: Μα ο Dimi, δεν είναι τερματοφύλακας πλέον. Την μέση του έχει αλλά επειδή δεν του χρωστάνε ( τάχει παρει προκαταβολικά ), δεν παίζει ο Αραμπατζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και μια και αναφερθηκε το ονομα του Rommel θα συμφωνουσα οτι ηταν εξαιρετικη στρατηγικη φυσιογνωμια σε αντιθεση με τον Freyberg που εχασε την Μαχη της Κρητης το '41. Ο συγκεκριμενος δεν ειχε καμια στρατηγικη αντιληψη και μαλιστα την εχασε απο τη αρχη που στραβωσε η Μαχη παρα το γεγονος οτι τα πραγματα δεν ηταν τελικα και τοσο τραγικα και μπορουσε να επαναρθωσει τις πρωτες 2 μερες. Δυστυχως επεμενε να κοιταζει προς την μερια της θαλασσας απο οπου συνεχιζε να περιμενει την κυρια επιθεση-παρα το γεγονος οτι ειχε πληροφοηθει μεσω του Ουλτρα την διαταξη μαχης των αντιπαλων. Και για να γυρισουμε λοιπον στην σημερινη ηττα, ο Νεοζηλανδος την εχασε την Κρητη οπως ο Γερμανος Lienen σημερα. Ηταν ανετοιμος,με κακο σχεδιασμο,κακο στησιμο και με αδυναμια αντιδρασης. Σε ενα παιχνιδι που ενας ΄τακτικιστης΄οπως πχ ο Τοζα Βεσελινοβιτς θα το ειχε ανετα γυρισει,μαθημενος απο τον τζογο και τα αλογατα και δεν θα καθοταν να εβλεπε τους ποντους να χανονται ετσι αδοξα και κυριως ακοπα.

    Καληνυχτα σας ομως για αποψε. Θα τα ξαναπουμε την επομενη Αγωνιστικη.

    Παλι ο ιδιος Αλλος Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο γαρατζέος25 Φεβρουαρίου, 2013 02:27

    Ότι κάποια στιγμή θα τελείωνε η ρέντα όλοι το καταλαβαίνουμε.
    Ότι είναι παράλογο να παραμένουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες από όλες τις τραγελαφικές καταστάσεις, με τον βέγγο και τον χαρτοπαίχτη να τους εκθέτουν με τον Ξενιάδη (επιπρόσθετα να την ένδιεα και την ανασφάλεια που σίγουρα τους τσακίζει τα πόδια), είναι επίσης κατανοητό.
    Ότι τα 2 κεντρικά μπακ θα βρεθούν κάποια μέρα και οι 2 μαζί εκτός φόρμας, καθώς και ο πετρόπουλος και ο μητρόπουλος κάποια στιγμή θα βγάλουν την κούραση, και αυτό παίζει.
    Εγώ αναγνωρίζω ότι ο γερο-μπάαντερ το παλεύει και ότι προσπαθεί να συγκρατήσει την κατάσταση εκεί μέσα. Επίσης εμένα ΔΕΝ μου φαίνονται -γενικά- αδούλευτοι οι παίκτες.

    Αλλά ρε πούστη μου ΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ? ΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚ ΚΑΒΑ? ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΑΝΤΙ ΠΑΥΛΗ/ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΡΥΔΙΑ? ΠΑΛΙ...ΠΑΛΙ...ΠΑΛΙ ΦΟΥΡΤΑΔΟ? ΚΑΤΙΔΗΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 80? ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ? ΦΟΥΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ 11ΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ?

    Ναι, το πέναλτι ήταν τραβηγμένο. Αλλά 1 κανονική φάση δε βγάλαμε ως εκεί. Είδαμε τουλάχιστον και τον Γκερέιρο δεξί μπακ στο τέλος, κάτι είναι κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας25 Φεβρουαρίου, 2013 16:12

    Για να πω την αλήθεια,δεν περίμενα ήττα. Μετά και τις ήδη δυό απανωτές νίκες του Πλατανιά και την ακολουθούσα καλοτυχία μας- η οποία μάλλον μας αποχαιρετα,αφού ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται- περίμενα ενα ωραιότατο "Χ".
    Τελικά δε ήρθε. Θα μου πεις, "τι ένας βαθμός, τι κανένας". Ε, πως. Για ομάδα που ψάχνει την παραμονή,μπορεί και αυτός ο ένας να αποβεί μοιραίος....ε, σωτήριος ήθελα να πω.

    Και ο Λίνεν, το Γερμανικό αυτό στραβοκατσάβιδο, έστησε την ομάδα για το "Χ"...με την μόνη διαφορά, ότι ξέχασε να πάρει κοντά του....αμυντικούς και είχε στον πάγκο 5-6 - ο θεός να τους κάνει- επιθετικούς. Οπότε έριξε μέσα εκείνο το παρτσακλό τον Καραλή και τον Φουρτάδο να μαρκάρει και να σκοράρει, καθότι οι μάυροι - όπως είναι γνωστό,είναι πολυμήχανοι και πολυσχιδείς, εκτός από ψωλαράδες.

    Ας μη ΣΟΥ ΦΕΡΝΑΝΕ τους Πετρόπουλο, Μητρόπουλο,Τσουμάγκα και δεν σου κουνάγαν κάποιοι το κεφάλι μετά απο 10 ολόκληρες αγωνιστικές, να το γυρίσεις σε 4-4-2 και θα έβλεπες που θα΄σουνα τώρα, σκερβελε. Ζήτημα είναι αν είχαμε 18-20 πόντους και όχι 26. Ισα που θα φτάναμε την ψωλή του Φουρτάδο.

    Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, που λέει και ο πολύτεκνος Ρουβάς.
    2 ντέρμπυ. Ενα με τον βάζελο, που ναι μεν είναι στα μαύρα του τα χάλια, αλλά παίζει πλέον και με το μαχαίρι στα δόντια, και άλλο ένα "καπάκι", στο στάδιο του Καραισκάκη...και πολύ φοβάμαι, ότι θα έχουμε "συνωστισμό" στις αποβάθρες του Φαλήρου,μιας και η ομάδα μας θα είναι του "ταλήρου". (έκανα και ρίμα")

    Εκτος και αν βρεθεί κανένας νέος Στάθης και δωσει την εντολή για ένα νέο Ζάλογγο. Δηλαδή για ένα ακόμα "πέστε κάτω".
    Η μπορεί και τα ξεγραμένα παλικάρια, να σταθουν σαν τα παλικάρια στο Μανιάκι, και μετά την σκληρή μάχη, να αναζητήσει ο νικητής Ιμπραήμ-Χοντρός τον μαύρο κι΄άραχνο ΠαπαΓκερέιρο, να του φίλήσει την ηρωική κεφαλή.
    "Βρείτε τον ωρέ και στήστε τον κάτου απ΄την ελαία....θέλω να του ρίξω ένα....φιλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας25 Φεβρουαρίου, 2013 16:16

    Η Βέροια, είναι πολύ σκληρή για να ψοφήσει κατά πως φαίνεται-και καλά κάνει. Οπότε δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ποιός θα ακολουθήσει την καταδικασμένη Κέρκυρα, που καλά να πάθει που πέφτει. Μα σε 12 εντός έδρας αγώνες, 6.000 εισητήρια; Δηλαδή 500 ανά αγώνα; Ολάκερο νησί και μάλιστα από τα πιο πλούσια, και πάνε στην ομάδα τους 500 νοματαίοι;

    Μάλλον είναι "μπανάλ" το γήπεδο για τους πρώιμα φωτισμένους από την Εσπερία,Κερκυραιους. Ασε που έχουμε να μετρήσουμε και κάτι γρόσια. Ασε που πρέπει να κρεμάσουμε και τα βρακιά μας στα στενά, πάνω απ΄τα κεφάλια μας για να γνωρίζουμε ο ενας τον άλλον Δηλαδή ποιός πηδάει ποιόν.
    Ρε στη Β και στη Γ να πάτε;
    Οπότε λοιπόν,σκούρα τα πράγματα. Αφού δεν ψοφάει κανείς για να συνοδέψει τους τσιγκουναραίους Κερκυραίους, θα πάμε έτσι ως το τέρμα.

    Πιστέυω ότι το κόλπο με την "ταμειακή διευκολυνση",ηταν κακά χρονισμένο. Γιατί τέτοιο ήταν. Το έκαναν από την ΠΑΕ για να πάρουν τα πόδια των παιδιών φτερά,τώρα που τα πιάνουν οι κράμπες και οι θλάσεις. "να τους πούμε ότι περιμένουμε λεφτά...καλά λεφτα...".
    Αλλά το σκαρφίστικαν νωρίς, πέρασαν οι μέρες, μεσολάβησε και αυτός ο αναθεματισμένος ο Ηλιόπουλος,πάνε στράφι όλα.
    Κοίτα Αντρέα, την επόμενη φορά,να το κάνεις παραμονές του αγώνα. Μη σου πω ανήμερα. Να μη μπορει να αντιδράσει κανείς και να έχεις και φρέσκους και τους παίκτες.
    Το επόμενο ματς, με τον βάζελο,είναι Σάββατο,απόγευμα. Εσύ, πουρνό-πουρνό, ξεφούρνατο το νέο. Με το που θα λαλίσει ο κόκκορας, βγάλε ανακοίνωση.
    Με την τσίμπλα στα μάτια. Μη σου πώ άυπνος. Τα χαράματα.

    Και κανείς δεν θα σου πει τίποτα, αν δεν μπουν λεφτά. Αφου "η ΑΕΚ έχασε μόνο χρόνο και τίποτα άλλο απο αυτήν την ιστορία" όπως λέει και ένας χοντροκέφαλος από ένα "φιλικό site".
    Αρα-με αυτήν την λογική, ας γίνεται μια-δυό φορές το μήνα,δεν χάλασε ο κόσμος.
    Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.Ούτε και ο γαμημενος τον νοιάζει αν "αρπάξει" άλλη μία.
    Ασε που, με τα πολλά, μπορείανα μπερδευτεί και ο ίδιος ο Ξενιάδης και να την κάνει την κατάθεση. Να τον πιάσουμε εμεις "κώτσο" δηλαδή.
    Εσύ παραμονές αγώνα, μέχρι να ληξει το πρωτάθλημα και σωθούμε "ολοσχερώς", να κάνεις αυτό. Πριν χαράξει, κάθε Σ/Κ-σαν άλλος Θεμιστοκλής- θα βγαινεις και θα λες: "ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΤΟ ΤΣΕΚ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑΔΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας25 Φεβρουαρίου, 2013 20:18

    Στρίβουνε την κατάλληλη ώρα οι Ιταλιάνοι.
    Φέρτε τον Σϊλβιο στην εξουσία !
    Ανθρωπο που γαμάει, μη τον φοβάστε.
    Αλίμονο απ΄τους αγάμητους, τις κακογαμημένες και τις πούστρες.

    Βγες και πάρε μια βολτα τη Λαγκαρντ να σου βάψει τα μαλλάκια με το μαύρο της το δάκρυ. Kαι σαν θα πας στη Γερμανία, πάρε μαζί και τον Μπαλοτέλι να ρίξει ένα μπούτσο στη Μέρκελ
    Πήδα τους Καβαλιέρε
    La vita a volta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ε, ποιόν να βγάλουνε οι άνθρωπες; Αν βλέπει πλέον όλος ο κόσμος επιχειρηματικά τις χώρες, επιχειρηματία πρέπει να εκλέξουν.
    Και νάχει την Μέρκελ για να καθαρίζει ψάρια για καμιά μπουγιαμπέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας25 Φεβρουαρίου, 2013 21:11

    Πάτος και για το "Λίνκολν". Τον Αβραάμ, του Σπίλμπεργκ.
    Ρε τι γίνεται. Τα χαστούκια πέφτουν βροχή.
    Εδώ, να βάλει υποψηφιότητα ο Βιντιάδης. Σαν πρωθυπουργός. Ταμάμ.
    Ισα που μπορεία να τρενάρει την πώχευση για μια τετραετία.
    Θα πηγαίνει- τρόπος του λέγειν- στις Βρυξέλες και με email θα "ξεκαθαρίζει για τετρακοσιοστή έκτη φορά τηΝ Θ¨ΕΣΗ ΤΟΥ : "είναι είλημένη απόφαση και δεδομένη να αναλάβουμε τις δεσμεύσεις μας και να τηρήσουμε τα κάτωθι....αρκεί να γίνουν γνωστές οι δόσεις των δανεικών. Περιμένουμε τις νέες ρυθμίσεις που θα μας κάνετε ,ωστε κατόπιν μετά να επανακαθορίσουμε τις θέσεις και τις κινήσεις μας....μπλά...μπλά...μπλά...."

    Ισα που θα γεράσουν οι μεσίληκες, θα έχουν ψοφήσει οι γέροι εκεί μέσα, και καθώς θα έχουν περάσει καμιά 20αριά χρόνια,εκείνος ακόμα θα στέλνει ε mail και σημειωματα, ιδιοχειρα.
    Με αυτόν μόνο θα γλυτώσουμε.

    Ελεύθερος κατηγοριών ο "Ψωμιάδης-παίκτης". Σαν στοιχηματίας δηλαδή, δεν ευρέθει κάτι μεμπτό απο τον αξιοσέβαστον εισαγγελέα.
    Καταλαβαίνεις τι σε περιμένει εσένα, μικρέ πτωχέ εάν πέσεις στα χέρια του και πρέπει να διορθώσει το "λάθος" αυτό με ένα που θα αφορά εσένα. Ισα που σε γάμισε για ένα καρβέλι ψωμί. Σαν τον Αγιάννη θα πας.
    Αφου είναι γνωστό,όπως και στην διαιτησία- ότι το ένα λάθος "διορθώνεται" με ένα άλλο.

    Ο "Ψωμιάδης-κλέφτης" είναι ακόμα στα Σκόπια. Ολες του οι εκφάνσεις μας έχουν επισκεφτεί. Ολες οι παράμετροι και όλες οι επαγγλεματικές του "δράσεις" μας εχουν κάνει την τιμή να περάσουν το κατώφλι μας.
    Μόνο ο Ψωμιάδης-καταχραστής της ΑΕΚ, είναι στο εξωτερικό. Δεν πάει άλλο.
    Μήπως πρέπει να προσλάβουμε κάποιους ghostbusters για να μας τον φέρουν μέσα σε καμια ηλεκτρική σκούπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή