Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ

          Πώς σας φάνηκε το νεογέννητο; Με τρίχες στο μέτωπο και ψιλοάσχημο. Ναι; Λογικά πράματα δεν είναι αυτά; Μόνο βλάκας μπορεί να βλέπει το μωρό κουκλί. Ή ερωτευμένος. Το ίδιο πράμα είναι εξ άλλου βάσει ψυχολογίας. Ο ερωτευμένος με τον άρρωστο ή τον βλάκα. Μην παρεξηγιέστε. Ο Γιάλομ τα έχει παει αυτά, όχι εγώ. Ποιός είναι ο Γιάλομ; Ελληνικά τίποτα. Παγκόσμια, κάτι είναι. Φυσικά αν σκεφτούμε οτι εμείς είμαστε ο ομφαλός του σύμπαντος, μπορούμε να ακυρώσουμε κι αυτόν. Εξ άλλου κι οι δημόσιοι υπάλληλοι του Καποδιστριακού, αισθάνονται πιο επιστημονάρες από αυτούς του Harvard.  Τι κάνανε για την χώρα; Η πουτάνα το κράτος φταίει.
           Που εγώ δεν λέω όχι. Τους συμπαθώ τους δημόσιους υπάλληλους που τους φταίει το κράτος. Αλλά αν τους φταίει, γιατί κάνανε αίτηση να διοριστούνε; Γιατί δεν τραβάγανε στην Αυστραλία που όλα είναι πιο δίκαια; Εκεί που τα καγκουρώ νομοθετούν κι εκεί που το δίκαιο είναι των κροκοδείλων μέσα στα νερά. Εκεί που σαν μαλάκες, ορμάνε στο νερό και μετά μετράνε απώλειες άκρων επειδή τους φάγανε καρχαρίες. Γιατί μείνανε εδώ οι επιστημονάρες κι αφού βγάλανε χαρτιά υπέρβασης του συστήματος , διαφωνούν μαζί του;
           Ξέρω τον αλήτη τον Έλληνα. Από όλες τις μεριές. Τον τίποτα που ήθελε να είναι παντού. Τον ανύπαρκτο που όμως θέλει να λέει οτι αυτός πολέμησε εναντίον του Τούρκου ή οτι αυτός έφτειαξε την Ακρόπολη. Ξέρω τον πούστη που το παίζει άφραγκος αλλά κάθε μέρα μπλοκάρει τους δρόμους. Ξέρω τον αλήτη που μπροστά τις επιδοτήσεις της πουτάνας της ΕΟΚ, βρήκε τον εαυτό του και τόριξε στο χρηματιστήριο και στις αρωγές του πουλημένου κράτους.
              Και το μωρό τι είπε; Νιάου. Τι να πει; Μπήκε ο αποδυτηριάκιας στην ζωή μας κι έσχισε χασέδες. Τόσο καιρό ακίνητους σε επίπεδο μαλακίας ή καναπεδάτης επανάστασης. Τι να σου πουν οι μυαλοπώληδες με την φωνή του Βενιζέλου; Ηρωικές καταστάσεις και συντάγματα και ζήτω η επέτειος της μικρασιατικής καταστροφής. Κι από κοντά και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να υποστηρίξουν το βλακώδες μυαλό του αμόρφωτου που αισθάνεται σπουδαίος επειδή του επιβάλουν κάλπες κάθε τόσο και νομίζει οτι κυβερνάει. Εκλέγοντας την μαλακία του ή το ποιός θα πηδήξει την κόρη του όταν κάνει και μια πίπα σαν αποχρέωση του ρουσφετιού.
              Νιάου μπλέ γατούλα. Και την είδα αυτήν την σπάνια ράτσα. Βρήκα ρε παιδί μου το παρελθόν μου. Βρήκα την απόλυτη σταρ. Σε αυτό το site, που πρακτικά τα πήρε όλα. Και ξέρω τι θα πείτε: Αφού είσαι μέσα και κολλητός, τι θάλεγες;
             Κι απαντώ: Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ, θά έλεγα. Κι όπως το λέω τώρα που κάποια τεχνικά προσπαθώ να τα φέρω στην ιδεολογία μου. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ; Έτσι τους έχετε τους φίλους σας εσείς; Χωρίς κριτική; Είναι φίλοι σας ή κοινωνικές γνωριμίες;
             Και πολλά μου την σπάνε και ΘΑ μου την σπάνε. Και λοιπόν; Πόσο καιρό είχατε να διαβάσετε τέτοια κείμενα; Για κάποιους συγκεκριμένους τομείς. Αν τα έχετε διαβάσει, κάντε μου την χάρη να μου υποδείξετε κι εμένα τα σχετικά sites. Διότι μάλλον εγώ, δεν ήξερα πού να πηγαίνω τόσο καιρό που έχασα τον Φ από τους ιδιοκτήτες του - κι όχι από τους δημοσιογράφους του - αφού κάπου άκουσα οτι κάποιος Ανδρέας ( ρε τι σύμπτωση στα ονόματα )  Κουρής διώκεται για λεφτά. Πέστε μου ρε να μορφωθώ.
             Μην γελιόμαστε. Όλοι φίλους έχουμε κι όλοι θέλουμε  να τους υποστηρίζουμε και να μας αγαπάνε. Εδώ όμως υπάρχει μια στοά. Και σε αυτήν κατοικούν ζιζάνια. Μανιτάρια δηλητηριώδη. Σε επίπεδο ηλικίας αλλά κι αντίληψης των πραγμάτων. Κι εκεί μέσα γίνεται πόλεμος, πριν η Σύγκλητος βγάλει το απόφασιστικό βήμα για να μιλήσουν οι περιμένοντες το δόγμα. Δόγμα είπα, έτσι; Δεν είπα αξίωμα. Μην μπερδευόμαστε.
            Όπως δεν μπέρδεψε κανέναν το ξεκίνημα σήμερα του ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ. Που σκέπασε τα πάντα. Επτά λεπτά παραμονή για τον κάθε επισκέπτη είναι σημαντικά, με τόση ηλεκτρονική μουτζούρα. Ήδη δείχνει την ποιότητα του κοινού, που εξ άλλου αυτή τον ενδιαφέρει. Ο αποδυτηριάκιας ακούει τα τραγούδια του πλανήτη, δεν ακούει τα καθημερινά σουξεδάκια που ΄παρασύρουν τα άλλα κοινά, και προσπαθεί μέσω αποστόλων να διορθώσει τις μουσικές. Το κοινό δεν διορθώνεται. Αν διορθώσει τον εμπνευστή ο αποδυτηριάκιας, ίσως και να έχει ελπίδα ο κόσμος. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ. Φυσικά αναμένει την βία έξω από τον ναό του από τους Φαρισαίους, αλλά και τι μπορούν να κάνουν οι πτωχοί τω πνεύματι στους πλούσιους; Άντε να δώσουν κανά πέναλτυ εκτός περιοχής.

18 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 00:20

    ΠΡΟΣ SFEVEN: Δεν υπάρχει πρόβλημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 00:22

    Προς Ντίνα: ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 00:28

    Αυτό το " θα ερθεις" θα το κάνουμε "σλόγκαν".
    Το βλέπω: www.thaertheis.com

    O Ολυμπιακός έχει μια "μικρή" πτώση. Φαίνεται; Εννοώ διαρκείας. Εννοώ χρονία. Και μελλοντική. Μόλις εδω και κάνα χρόνο μπήκε στο σκοτείνό τούνελ.
    Φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: άμα μπλέξεις με αδερφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 00:59

    Και μετά την ήττα, ήρθαν οι διαπιστώσεις. απαντες, δημοσιογραφοι, καλεσμένοι σχολιαστες,το Γιανακόπουλάκι, ο Καράμπελας, ο πρώην δικός μας που πήρε των ομματιών του και τα αρχίδια του και τα πήγε στην Ισπανια.
    Τι φταίει για την ήττα: ΑΠΛΟ: φταιει η ΚΡΙΣΗ.
    Και στην Ισπανία ρε Καράμπελα δεν έχει κρίση; Τι έχει; Βρύση;

    Αυτό είπαν τέλος πάντων όλοι κουνώντας τα άδεια κεφάλια τους.
    Επεσαν οι ομάδες, ελάχιστος ο ανταγωνισμός, χρόνο με το χρόνο, ήρθε και η κρίση, πάνε ο ΠΑΟΚ,πάνε η ΑΕΚ, πανε ο ΠΑΟ, πάνε ο ΑΡΗΣ.
    Αρα,με ποιόν να παίξει το κακομαθημένο παιδί του Πειραιά; Με τον Εθνικό Πειραιά;
    Συμπέρασμα: ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΠΛΕΟΝ.

    Δεν φτάιει που η κριση απλά ξεγύμνωσε την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται ο με δάνεια και πουστιες ντοπαρισμένος νεοέλληνας. Οχι. Φτάίει η κρίση που μας έβγαλε από τον κανονικό δρόμο μας.

    Τι λέτε ρε και δεν ντρεπόσαστε. Ποια κρίση μας έκανε ζημιά και μας πήγε "πίσω";
    Πουθενα δεν σε πήγε. ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΦΕΡΕ.

    Αυτά είναι τα πραγματικά κυβικά της χώρας και των κατοίκων της,άρα και των ομάδψν της.. Αυτά που βλέπετε σήμερα. Και στο ποδόσφαιρο, και σαν κοινωνία, και σαν επιχειρηματικότητα, και σαν κράτος και σαν μισθοί και σαν ανεργία και σαν απασχόληση και σαν νοσοκομεία. Σε όλα.
    Μάσκα ΄φοραγε,τοσα χρόνια.
    Με λευκές και κόκκινες ρίγες.

    Το αν αύριο, ανέβεις κατηγορία σαν κοινωνια,αυτό είναι άλλο. Εκει μπορείς να λες "δικαιούμαι "αυτό".
    Τωρα,προς το παρόν και στο εγγύς μέλλον, δεν μπορείς να μιλάς. Δεν μπορείς να ζητάς τίποτα, κλεφτάκο, μπερμπαντάκο απατεωνάκο, λαμογιάκο και ψευτάκο.
    Αργότερα, ίσως.
    ΤΩΡΑ, ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 01:12

    "Πλέον ο στόχος είναι το πρωτάθλημα...απο κει και πέρα,του χρόνου, θα κάνουμε αυτά που πρέπει, θα διορθώσουμε τα λάθη και ετσι στόχος και πάλι θα είναι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη"
    Τάδε έφη ο Χοντρός.
    Και τελείωσε λέγοντας: "ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής"
    Οπως λέμε σε κάθε εθνικη γιορτή: "και...Ζήτω το Εθνος".

    "Μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα,εγώ έτσι σ'αγαπάωωω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο γαρατζέος22 Φεβρουαρίου, 2013 01:51

    Τα τρια του καράμπελα στην Ισπανία, το φιόρε του λεβάντε στην τρούμπα.
    Ο χάρτινος απλά κοιτάχτηκε για ακόμα μία φορά στον καθρέφτη και είδε ποιός ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    Ο τζάμπα μάγκας. Ο τίποτας. Το ποντίκι που βρυχάται.
    Ο εδώδιμος νταβατζής (με πλάτες των τοπικών αρχών, πάντα) που έξω είναι απλά "γαριδάκι"
    Δίνει χαρές, τουλάχιστον, μεσοβδόμαδα, μην παραπονιόμαστε.
    "Ουυυυγκ ουυυγκ, ρεεεεε....μη μιλάτε ρε αεκάκια....όσα πρωταθλήματα έχουμε εμείς, ουυυυυγκ ουυυυγκ ουυα α α α α...έχουτε όλοι οι υπόλοιποι μαζί...ουυυ ουυυ ουυυγκ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος22 Φεβρουαρίου, 2013 02:16

    Στα εν οίκω (τι εν οίκω...ανοχής...) τελικά τα 400 που ουδείς ρωτούσε ποιανού ήταν και φάγαν και τον παπάρα τον ηλιόπουλο προέκυψαν...Ξενιάδης reloaded...
    Ο λεμοντζόγλου -δηλωμένος αεκάρα- το έπαιζε σφήγξ...Ο γκετζετζόγλου έγραφε "πάρτε τα και μη ρωτάτε, πάμε για ευρώπη!"...τα πιπιλισμένα δε μιλάγαν, αλλά από τους διαλόγους της σφηγκός προκύπτει ότι συνομιλητής ήταν ένας απ ' αυτούς. Άρα ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ δεν ξέραν τίποτα ("και γιατί δε μας το λες, μόνο κάθεσαι και κλαις..."). Ο βέγγος, που όλο παραιτείται, προκύπτει ότι πάλευε να κάνει το colpo grosso: CEO (oh yeah... this is aek) με 8 χιλιαρικάκια μηνιαίως και 500 πριμ υπογραφής. Άξαφνα ο Ξενιάδης πετάγεται ωσάν τον κινέζο στην έρημο που φωνάζει supliiiies (κλασικό αμερικάνικο ανέκδοτο)!!!!! Εγώ είμαι!!!!

    Και άπαντες ποιούν την νήσσαν. Ειδικά η σφήγξ πολύ σφίχτηκε ρε παιδί μου και σα γνήσιος αεκάρας πέταξε μιά διάψευση που διαψεύστηκε πιο γρήγορα απ ότι παίρνει να σε σερβίρουν στο πατσατζίδικο "Αυτόφωρο" μιά μερίδα με μπόλικο μπούκουβο....Κάτι σαν τους πολλαπλασιαστές του ΔΝΤ ένα πράμα...Τελικά παραδέχεται ότι εκπροσωπούσε κινεζική εταιρία (μα κάτσε...αφού έλεγε για κυπριακή) ή οποία είναι και αυτή γεμάτη με αεκάρες από κούνια που θέλαν να δανείσουν άτοκα και αυτοί. Κίτρινη φυλή είναι ποιά ομάδα να υποστηρίζουν? Ο δε βέγγος των σπάτων διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι -και καλά- δεν τον είδε δεν τον ξέρει.

    Και όλα κλέινουν με έναν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Ξενιάδη, αφού τους έχει κάνει πουτάνα, να λέει "τι 400...εγώ βάζω και 900!" Στο μιλητό πάντα και από Δευτέρα, λόγω "τεχνικών δυσκολιών". Αφού τη γλίτωσε από το αυτόφωτο και επανήλθε τι άλλο έχουν τώρα για να τον συμμαζέψουν? το μπόγια? το τρελάδικο? την αντιτρομοκρατική? το ΣΔΟΕ? την ΕΥΠ? την Αλ Κάιντα?

    Πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ...μεγάλος performer...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 03:35

    "παντα έιμουν είμαι και θα είμαι ΑΕΚτζης. Οπως όλη η οικογένειά μου...και θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ ως το τέλος της ζωής μου"

    Τι μας θυμίζει; Μα το κλασσικό και διαχρονικά προσοδοφόρο: "Πάντα είμουν και θα είμαι αριστερός. Για την αριστερά έχω υποφέρει, όπως και η οικογένειά μου... και θα συνεχίσω να το κάνω...είμαι υπηρέτης της"
    Αυτά λένε όλα τα λαμόγια. Πάντα.

    Να μας πει ο Λιμοτζόγλου ότι έχει υποστεί φάλαγγα επί δικτορίας Μελισσανίδη να τον πιστέψουμε. Οτι τον τρέχαν μπράβοι στο members club,τον έντυναν πουλί και τον έβαζαν μέσα σε σε ένα σακί παρέα με δυό γάτες.

    Να μας εξιστορίσει και ο Αδαμίδης -με τον "Ενωσίτη" παραμάσχαλα-το πως γλύτωσε απο την ασφάλεια της Ευελπίδων,καθώς χωροφυλάκοι τον κυνηγούσαν και βρήκε καταφύγειο στην Βρεττανική πρεσβεία. Κατόπιν διέφυγε στο Λονδίνο και απο εκεί στην Κύπρο,όπου και οργάνωσε τον αντιδικτατορικό του αγώνα, συστήνοντας τον Φαγοποτικό Ομιλο.

    Να βγεί και ο Δημητρέλος να μας πει για τις περιπέτειες του στα άδυτα των εφοριών της "Μπουμπουλίνας". Οτι τον είχε δεμένο κατωκέφαλα ο έφορος και του έδινε να τρώει φορολογικές δηλώσεις....χωρίς νερό. Και ότι για κείνον φτιάχτικε το τραγούδι "χτυπουν το βράδυ στην ταράτσα τον Αντρέα,μετρώ τους κτύπους τον πόνο μετρώ΄..."
    Και ψάχνει και για σύνταξη των 8.000

    ...CEO; CEO ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ; TSA-TSA ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 04:23

    Λες ποτέ "ναι" σε κάτι "άγνωστο"; Συμφωνείς ποτέ σε κάτι, με έναν που θέλει να είναι "ανώνυμος"; Βάζεις την υπογραφή σου με τον απέναντι να είναι σε παραβάν Δίνεις μάχη με τον αόρατο άνθρωοπο;
    Πολεμάς ανεμόμυλους;

    Συμφωνούν με τον "άγνωστο", υπογράφουν σύμβαση με το υπερπέραν και μόλις πάρει σάρκα και οστά ο άγνωστος, κάνουν πίσω. Αλλο πάλι και τούτο. εμεις ξεραμε ότι η λογικη λέει το αντίθετο. Λες ναι στο υπαρκτο και όχι στο φανταστικό. Αυτοί κάνουν τα αντίθετα.
    Είναι σίγουρα εταιρεία εκει μέσα και όχι κόμικ της "marvel";

    Τι είναι; Σακατεμένοι, πολύ απελπισμένοι, η απλά ένα μάτσο λαμόγια που αδιαφορουν για το καράβι και το φορτώνουν τσουβάλια-δάνεια από όπου νάναι; Το δεύτερο είναι.

    Πως ο Ξενιάδης λέει ότι "δεν είναι δικά μου λεφτά αλλά Κινέζων" και μετά τα παίρνει στη κράνα ο μεγιστάνας και λέει "θα βάλω αντι για 400, 800";
    Αφου ρε Κετσετζόγλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικά του,τι σε πειράζει ο Ξενιάδης. Αν εγώ του πω "πάρε αυτά και τράβα στην ΑΕΚ να τα δώκεις" θα πεις όχι; Θα αρνηθείς; Εχουν ονοματεπώνυμο τα λεφτά;
    Γιατί όχι ο φουκαράς ο Ξενιάδης; Τι σας έκανε; Αν τα έβαζε ο Μαρινάκης και το μάθαινες σε ένα μήνα το θά'λεγες; "καλύτερα να ήταν ο Ξενιάδης παρά αυτό που πάθαμε";

    Λέτε "ναι" στο άγνωστο; Στο σκότος; Σε αυτό που μπορεί να είναι από μια πλάκα,από ένα χαβαλέ, μέχρι κάτι που μπορεί να σε στείλει στη φυλακή και να ξευτυλίσει τα πάντα σαν όνομα;
    Δίνει κανείς το παιδί του σε άγνωστο να το πάει βόλτα; Τρέχει κανεις στα μαύρα σκοτάδια; Υπογράφεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
    Τι διάολο,μυαλο στο κεφάλι σου δεν έχεις καθόλου; Τι έχει μέσα; Σφηνωμένα τσιγκάκια;
    Και αν τελικά αύριο σπασει ο διαολος και μπουν τα λεφτά τι θα κάνεις; Πόλεμο; Η θα πεις "καλοφάγωτα";

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, Η ΕΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ. ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΑΡΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ.
    ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ "ΚΑΙΡ": "ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ"
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    100.00 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 12:32

    Οπως το περιμέναμε: Βοσκός από το Μέτσοβο, ο οποίος ήταν "έξω απ΄την κάπα του" με τις απώλειες,πήρε τηλέφωνο στην ΠΑΕ:
    - Θα σας γαμίσω ότι έχετε και δεν έχετε,παλιοζαγάρια. 17 ζα. 17. Ουτε ένα,ούτε δύο. 8 βετούλια, και 9 αίγες: 5 γκίοσες 3 κάμπινες και μια μπάρτσα. Ποιός θα πληρώσει για αυτά ρε χαμένοι;
    - Κάντε υπομονη κύριε.
    -Κύριος είσαι και φαίνεσαι.
    - Περιμένουμε τα λεφτά. Πιθανόν σήμερα. Αν όχι, την Δευτέρα.
    - Α, δηλαδή σεις πάτε φιρί-φιρί να μου ψοφίσετε το κοπάδι ολάκερο...
    - Ακούστε...ο κος Ξενιάδης, με τον οποίον είχαμε επικοινωνία,γνωρίζει για τα ζωντανά.Δηλαδή για τα "πρώην ζωντανά". Είναι διατεθημένος να αναλάβει την μεταφορά,το γδάρσιμο και το ψήσιμο των εριφίων, και να κάνει μια μεγάλη γιορτή με δωρεάν διαθεσή τους στην πλατεία Ομόνοιας. Δωρεάν επίσης κρασί και ζωντανή ορχήστρα με την κα Θώδη.
    Οσο για εσάς,θα λάβετε 200 ευρώ για κάθε "πρωην ζωντανό".
    - Δηλαδή...δηλαδή θα αποζημιωθω δηλαδή". λέει ο βοσκός που βλέπει άλλη μια επιδότηση στον ορίζοντα.
    - Ασφαλως κύριε μου.
    - Εμ πέτε μου έτσι ρε παιδια. Εμ τότενες εντάξει. Α, να σα πω: Υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί το έργο αυτό. Εχω πολλά ζωή νάχουν αλλά δεν μπορώ να τα θρέψω.Είμαι και άρρωστος άνθρωπος...έχασα και την κυρά μου πρόσφατα... Αν θέλατε ίσως....
    - Να ξεκάνουμε μερικά ακόμα έναντι αποζημείωσης;
    - Αιμ μπράβο.
    - Και βέβαια άνθρωπε μου. Υπάρχει περιθώριο. Είδατε που ξεκινά μια συνεργασία και βιαστίκατε να μας κατηγορήσετε;
    - Να είστε καλά μπρέ παιδια. Και από μένα ότι θέλετε. Μεχρι και διαρκείας θα πάρω.
    - Μα τι να το κάνετε; Πως θα έρχεστε από την αλλη άκρη;
    - Ποιός σου΄πε ότι θα έρχομαι; Σάματις έρχονται οι άλλοι που μένουν αφτού; Το θέλω, για να το κρεμάσω στο αυτί της Μάρως. Είναι η γελάδα μου. Μία την έχω. Και έχει χάσει το ταμπελάκι της "ΕΟΚ" που είχε στ΄αυτί. Και θέλω ένα,να μην είναι "άνομη". Τα παράνομα ζευγάρια,δεν τα θέλουμε ιμείς εδώ...και..και δεν θέλω να μας κακολογεί ο κόσμος. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 12:53

    O αποδεκατισμός συνεχίζεται και ο βοσκός τρίβει τα χέρια του:
    Στην ΠΑΕ,σήμερα-μετά την επικοινωνία με τον βοσκό- έφτασε ένα "χαρτί", απο την Κίνα (έχουν χαρτιά στη Κίνα;)
    Το οποίο "χαρτί" "λεέι", 'οτι τα λεφτά κατατέθηκαν. Από εκεί, μέσω Γερμανικής τράπεζας και από κει σε Ελληνική τράπεζα. ( η Κύπρος που είναι; Γιατί λείπει; Α, κάτι βρωμάει εδώ)
    Ο Ξενιάδης τους "είπε" με αυτόν τον τρόπο: "ορίστε κύριοι τα λεφτά"
    Α,όχι, λένε τα ξεφτέρια στην ΠΑΕ. "θέλουμε να δούμε χαρτί τραπέζης. Οτι κατατέθηκαν".
    Αμα ξέρεις να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα σου,ορίστε πως πρέπει να αντιδράς. Πάρτε μαθήματα ρε.

    Το δίχως άλλο,με βάση και τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, ακόμα 10-12 κατσίκια υπολογίζεται ότι θα πέσουν μέχρι το μεσημέρι στο βωμό της Κωμωδίας.
    Μέχρι να ολοκληρώσει το "ντιλ" ο Ξενιάδης θα γίνει Ολοκάυτωμα. Εκατόμβη.
    Ισα που στο τέλος θα έχει δωσει περισσότερα στο βοσκό, παρά στο Δημητρέλο, για την ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 14:43

    Βγήκε ανακοίνωση από τους κατσικοφονείς: "παύει να ισχύει η συμφωνία μας εφόσον τα χρήματα δεν καταβλήθηκαν". Ακου "καταβλήθηκαν". Πως δεν είπατε "καταρήφθηκαν";
    Συμπέρασματα:
    1) Γλύτωσαν τα εναπομείναντα κατσίκια.
    2) Ο βοσκός θα πάρει τα παπάρια μας
    3) Η "Μάρω", θα συνεχίσει να κρατά παράνομο τον δεσμό μαζί του.
    4) χιλιάδες κόσμου θα παραμείνουν νηστικοί,αφού το γλέντι στην Ομόνοια αναβάλεται.
    5) Ο Δημητρελέλος δεν θα γίνει ceo.Θα παραμείνει ufo.
    6) Τα 400.000 "ευτυχώς" δεν ήρθαν και επομένως τα δύσκολα δεν θα χρειαστεί να τα περάσουμε.
    7) Τώρα αρχίζουν τα "εύκολα", αφου δεν πήραμε τα 400.000 που θα μας έκαναν την ζωή "δύσκολη".
    8) Να πάτε να γαμηθείτε όλοι παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 15:46

    Μάλλον τα κατσίκια θα συνεχίσουν να σκάνε και να πέφτουν ξερά.
    Μπρουσιανός. Ο Καραφλός: "αν ξέραμε ποιός είναι από πίσω, δεν θα μπαίναμε καν σε συζητήσεις".
    Και γιατί δεν ρωτήσατε ρε γίδι;
    "δηλαδή τι να λέγαμε; Οχι δεν τα θέλουμε; Ειμαστε σε απελπιστική κατάσταση"
    Εμένα το λες; Δεν το βλέπω; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελπισία για τον ΑΕΚτζη από το να σας βλέπει,να σας ανέχεται και να "καμαρώνει" τα καραγκιοζιλίκια σας. Αρχιδομούριδες.
    Ολοι μαζί, δεν κάνετε ούτε ένα κοφίνι αχινούς.

    Ναι αλλά μετά : "...εάν αυτά τα λεφτά τελικά κατατεθούν, θα κάνουμε Δ.Σ και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε...".

    "Αν...αν...αν" Αλλος Κίπλιγκ μας βρήκε
    Δεν έπρεπε να σε λένε Μπρουσιανό, αλλά Ανανά.

    Αν θέτατε ώς προυπόθεση να γνωστοποιηθεί ο "ευεργέτης", δεν θα φτάναμε ως εδώ.
    Αν σεβόσασταν τον χώρο που είστε,δεν θα αφήνατε περιθώρια για καζούρες και πλάκες.
    Αν είχατε παπάρια και όχι μουνόχειλα, θα προτιμούσατε να πάτε αυτανδροι και όχι να παιζεται ρόλους,για ένα πιάτο φακές, ΛΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.
    Αν δεν είσασταν λαμόγια, επίσης δεν θα φτάναμε ως εδώ..
    Αν δεν είσασταν αδιάφοροι και Μπροστινοί,δεν θα φτάναμε ως εδώ.
    Αν η γιαγιά μου είχε το μουνί στο κούτελο,θα ήταν κουμπαράς.
    Αν δεν είμασταν φιλόζωοι, θα σας είχαμε κάνει μήνυση.
    Αν είχες μαλλιά...


    Μόνο ένα "Αν" δεν υφίσταται: Το ΑΝ είστε μαλάκες. Είναι απαντημένο. Το μόνο που δεν ξέρουμε,είναι το βάθος και το ύψος.
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ. Αυτό μπορείς να μας το πέις;

    Ενα ακόμα "Αν": Αν παρουσιαστεί ακόμα ένας "άγνωστος" που θα δίνει κάποια 500 χιλιάρικα η ότι άλλο, θα κάνετε Δ.Σ και σύμβαση, θα απαιτήσετε να γίνει "επώνυμος" η "επειδη είσαστε απελπισμένοι" θα δεχθείτε αφου "η ΑΕΚ δεν έπαθε τίποτα...δεν ήρθαν τα λεφτά και τέλος";

    Εσείς δεν πάθατε τίποτα. Η ΑΕΚ σύρεται και διασύρεται. Γίνεται περίγελος και ξευτιλίζεται γινόμενη ανέκδοτο στα στόματα όλων. Και άντε να αποκατασταθεί. Εκέινη παθαίνει βλάβες. Εκείνη τρώει τις ροχάλες.
    Λες στον άλλον "ΑΕΚ" και αμέσως βλεπεις ένα χαμόγελο,πονηρό και ειρωνικό μαζί.
    ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, "ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΙ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΟΝΗ 15ΕΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Στην ΑΕΚ η ζημιά. Ασφαλώς. Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ; Η ΖΗΜΙΑ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ.

    Εσείς; Τι να πάθετε; Σήμερα σας έβαλαν εκεί, για "κάποιους" λόγους είπατε το ναι, και αύριο τρώτε κλωτσια και φεύγετε. Τρέχει τίποτα; Εχασε κανείς από την λεζάντα και την μπροσούρα;
    Εσεις δεν παθαίνετε τίποτα. Σωστά. Τι να πάθει ο χιμπατζης; Τι ζημιά να υποστεί ο γίββωνας. Τι τον νοιάζει τον ασβό αν βρωμάει; Αφού η φύση του είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 16:09

    Φυσικα ΑΝ υπήρχαν μέτοχοι,ενεργοί, και συνεβαινε κάτι τέτοιο,θα είχε ξηλωθεί ολόκληρο το Δ.Σ.
    Καταλάβατε γιατί πλέον εδώ και καιρό Η ΑΕΚ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΜΑΙΟ των "Μπρουσιανων", των "Αδαμίδηδων", των "Δημητρέλων" των "Δ.Χ" των " Ξενιάδηδων", των "Βιντιάδιδων" και όλου αυτού του συρφετού;
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΖΑΜΠΑ.

    Ποιοι "μέτοχοι να ενεργοποιηθούν" και να "συναντηθούν" και ποιά "τηλέφωνα" και ποια "ραντεβού" και τι "ναι" και "ειμαι ζεστός" και τρίχες κατσαρες.Τι μαλακίες είναι αυτές που λέγονται και γράφονται. Και προσμένει και ο κοσμάκης μεσ΄την απελπισία του "θαύματα" και "επανενώσεις".
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ. ΕΝ ΛΕΥΚΩ. ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΘΩΝΙΑ.
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. "κάντε τη πουτάνα, βάλτε τη σε άρμα, κάντε τη επαιτη,κάντε τη γύφτυσσα, βγάλτε τη στα φανάρια, κάντε διακανονισμους, κάντε ότι μεταγγραφες θέλετε, υποθηκευστε ότι μελλοντικα έσοδα θέλετε, δανειστειτε όσα θέλετε και μπορείτε,.. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΩΝ.

    Το μόνο που θλεουμε είναι Α) μη μας ενοχλειτε και Β) μη μας μπερδευετε με "νομικά ζητήματα". ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2090. ΚΡΑΤΈΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΣ ΟΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ.

    Ποια Ρωσσίδα, ποια Ρουμάνα δεν θέλει να τις "χαρίσουν" έναν άρρωστο με σύνταξη και σπίτι; Μιλάμε ότι έχουν πιάσει από ένα μικρό λαχείο ο καθένας εκει μέσα.
    "ΡΟΥΜΑΝΕΣ" ΚΑΙ "ΡΩΣΣΙΔΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας22 Φεβρουαρίου, 2013 16:43

    Ολος ο κόσμος,άπαντες πλέον έχουν χωνέψει ότι η ΑΕΚ είναι στα χέρια τους. Στα χέρια των μπροστινών που κάνουν πάρτυ. Ολοι ξέρουν ότι η εταρεία ΠΑΕ ΑΕΚ, το "ανάκτορο" ΑΕΚ,είναι πια στα χέρια των μνηστήρων που γλεντοκοπούν.

    Τελειωμένα πράγματα. Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος, και να τα έχει "400", που να θέλει να πλησιάσει, σαν διεκδικητής της. Είναι αποσαφηνισμέννο αυτό στην πιάτσα. Εχουν φροντίσει να γίνει κατανοητό πλήρως.
    Δεν χωρά τίποτα. Το έχουν χωνέψει όσοι πιθανόν να είχαν βλέψεις να εισχωρίσουν,να επενδύσουν,να μπούν σε αυτήν ως χρηματοδότες.
    Ειναι ξεκαθαρισμένο.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΕΨΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    Γιατί; Είναι βλάκες,άρρωστοι, η ερωτευμένοι; Το τρίτο, και άρα σαν και τα δύο πρώτα.
    Οπως είπε και o Steven, στην κατα Γιάλομ εξήγηση, πιο πάνω.

    Οι τυφλοί, οι στραβοί από τον έρωτα, δεν βλεπουν την πραγματικότητα. Δεν τους νοιάζει αυτή άλλωστε.
    Το αντικείμενο του πόθου τους νοιάζει. και το πως αυτό δεν θα πεθάνει και πως θα συνεχίσει να προσφέρει τα απαραίτητα καρδιοχτύπια. απαράιτητα για την συνέχηση της σχέσης.
    Και γιάυτό δέχονται τα πάντα. Δέχονται σκληρές συνθήκες, αβάσταχτες προσβολές, δυνατά χαστούκια, ελεεινές συμπεριφορές.
    Για το "αμορε". Για την "κάβλα". Για την "μαστούρα". Για την "πόρωση".

    Αυτό, η εξάρτηση τους, η με κάθε τρόπο και κάθε κόστος συνέχιση αυτού του έρωτα, έιναι και το μέγα όπλο των αλητών. είτε είναι στην ΑΕΚ,είτε αλλού, όπου "ενεδρεύει" ο έρως. Οποιος έρως.
    Αυτή είναι και η δύναμη που έχουν και οι φίλοι της ΑΕΚ.
    Να πάψουν να τροφοδοτούν αυτούς που ζουν από τον έρωτά τους. Αυτούς που τους πουλάνε μελλοντικά καρδιοχτύπια, ενώ δεν μπορούν να τα προκαλέσουν. Τάζουν,μόνο για να ταίζονται.
    Να τους στραγγίξουν. Να τους στείλουν.

    Πως; Να απαιτήσουν πραγματικα καρδιοχτύπια και δυνατές συγκινήσεις απο το "αμορε", αφήνοντας το για λίγο στην "πείνα".
    Να λειτουργήσουν για λίγο, σαν "ζιγκολο". Σαν επαγγελματίες εραστές. μόνο για λίγο.
    Μη φέρεσαι σαν οπαδός,αλλά σαν πελάτης. Για λίγο. Κάνε μια δοκιμή. Κάνε την καρδιά σου για λίγο πέτρα.
    Και να δεις πως εξαφανίζονται οι βδέλες που ζουν στο δέρμα του "ζεύγους".
    Αλλα πως; Οταν είσαι με τη λαμαρίνα στο στόμα, είσαι σαν κουτάβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ25 Φεβρουαρίου, 2013 22:19


    Ο Άμπραχαμ Λεμπ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, και ο Έντουιν Τέρνερ από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, έχουν μία πρωτότυπη ιδέα που θα μας βοηθήσει ίσως να εντοπίσουμε εξωγήινους πολιτισμούς!













    Σύμφωνα με αυτήν, η προσπάθεια αναζήτησης εξωγήινου πολιτισμού θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αναζήτηση του «φωτισμού», δηλαδή του τεχνητού φωτός που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι!

    Όπως τα φώτα της Γης φαίνονται από το Διάστημα (στη φωτογραφία), δίνοντας το μήνυμα στους "έξω" πως ο πλανήτης κατοικείται, έτσι θα πρέπει κι εμείς να αναζητήσουμε ανάλογα σημάδια σε άλλους πλανήτες, λένε! «Η λάμψη από το τεχνητό φως αντανακλάται στο Διάστημα, οπότε αν υπάρχει εξελιγμένος εξωγήινος πολιτισμός η αντανάκλαση του φωτός που παράγει δεν αποκλείεται να φτάνει μέχρι το ηλιακό μας σύστημα, στην ζώνη αστεροειδών Κούιπερ», προσθέτουν!

    Για να καταφέρουμε όλα τα παραπάνω, οι δύο καθηγητές εκτιμούν ότι θα πρέπει να εστιάσουμε στην παρατήρηση των σωμάτων της ζώνης αυτής και να προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τυχόν μεταβολές στην λαμπρότητα τους.

    Αν αυτό συμβεί, τότε θα έχουμε ανακαλύψει τον πλανήτη που χρησιμοποιεί... λάμπες φωτισμού, λένε βασίζοντας την θεωρία τους στην πιθανότητα οι εξωγήινοι να μοιάζουν σημαντικά με εμάς και να χρησιμοποιούν τεχνητό φωτισμό στους δικούς τους πολιτισμούς! Ελπίζουμε πάντως να μην πληρώνουν και τέλος ακινήτων στην... εξωγήινη ΔΕΗ!

    Δείτε στο βίντεο, πώς φαίνονται τα φώτα του πλανήτη μας από το μακρινό διάστημα, για να αντιληφθείτε τι ακριβώς προτείνουν να ψάξουμε οι δύο επιστήμονες:




    Read more: http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/89812/ki-an-oi-exwghinoi-anaboyn-ta-fwta-th-nychta#ixzz2LwaHus00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας25 Φεβρουαρίου, 2013 22:57

    Τώρα αυτό το λές,για να βρουμε τον Ψωμιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή