Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

            Κόντρα εμείς στην απεργία και κόντρα στην αεργία. Αφού το έφερε παράξενα ο αστερισμός του υδροχόου. Όπως πάνσωστα το έφερε η σημερινή πραγματικότητα, για όσους θέλουν να βλέπουν καθαρά. Οι δημοσιογράφοι απεργούν μια μέρα νωρίτερα από την πανελλαδική αποχή, με σκοπό να καλύψουν τα γεγονότα. Ποιά γεγονότα; Όταν δεν παράγεις κάτι, υπάρχουν ειδήσεις; Τι πρόκειται να καλύψουν δηλαδή οι εντεταλμένοι της ενημέρωσης; Το φύλλο που δεν κουνιέται; Ή μήπως πέσει καμιά μάπα σε κάποιο από τα μπλόκα; Πολύ σοβαρά πράματα δηλαδή σε μια Ελλάδα που αναπαράγει τον εαυτό της. Να ενημερωθούμε οτι σήμερα δεν δουλέψαμε. Οτι τα ξύναμε όλη μέρα. Σιγά την πληροφορία.
            Όμως έχω την χαρά, να προαναγγείλω την έναρξη ενός καινούργιου site. Το οποίο βγαίνει με όλες τις παιδικές αρρώστειες της χαράς των δημιουργών του. Σαν το παιδί που βιάζεται να βγει στον έξω κόσμο. Σαν τη μουτζούρα που μας έμενε στα χέρια. Κι άρα δεν μπορώ να σας πω αν ο συγκεκριμένος χώρος θα δουλεύει από το πρωί ή από το μεσημέρι και μετά. Ή κι από την Παρασκευή. Οι προετοιμασίες δεν είναι εύκολες, υπάρχει και το τρακ του πρωτάρη ή του τελειομανούς, αλλά η συνεχής αναβλητικότητα δεν μπορεί και να τα φτειάξει όλα. Η έκθεση και η κριτική του κοινού πάντα είναι ο καλύτερος οδηγός. Ο μηχανικός πάντως, δηλώνει για αύριο το απόγευμα.
          Ξεκινάει λοιπόν αυτό, που μας είχε αναγκάσει να κόψουμε την καθημερινή συντροφιά μας με την εφημερίδα. Πολλοί κόψαμε και το τσιγάρο ή και τον καφέ. Τι να κάναμε; Να γινόμασταν life style και να παρηγοριόμασταν με ό,τι φρούτο έγραφε ο κάθε τυχάρπαστος; Ξεκινάει ο ηλεκτρονικός αποδυτηριάκιας, η κανονική διαδοχή του μεγαλύτερου brand name της αθλητικής, και όχι μόνο, δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, τα τελευταία τριάντα χρόνια.
          Με μεγάλη ορμή, τεράστια διάθεση, και με το μαχαίρι στο στόμα. Καυστικός όπως πάντα, ανατρεπτικός, γεμάτος εμπειρίες και ανατροπές του προσκηνίου. Με όπλο την μοναδική του πληροφόρηση, την μανία για σαρκασμό κι αυτοσαρκασμό ανθρώπων και καταστάσεων και φυσικά το χιούμορ. Με αφετηρία το αθλητικό γίγνεσθαι και με συνέχεια την κριτική διάθεση επί παντός επιστητού. Η στοά, δεν μπορεί να έχει όρια και συμβατικά εμπόδια.
           Υπόσχεται αποκαλύψεις και διεισδύσεις για όλα αυτά που βλέπουμε κι όλα αυτά που υπονοούνται. Όλο αυτό το περίγραμμα της ζωής μας, της οικονομικής, της αθλητικής, της πολιτικής και της κοινωνικής, που το έχουν κάνει τόσο φτωχό οι επαγγελματίες μυαλοπώληδες, που απήργησαν αλλά έχουν πάθος να ενημερώσουν για την απεργία. Δηλαδή για το τίποτα.
           Το site φιλοδοξεί να είναι πρωτοποριακό σε επίπεδο άμεσης πληροφόρησης. Πανεύκολο στην χρήση, με αμεσότητα στην κατηγορία που ενδιαφέρει τον καθένα και συνεπικουρούμενο από την δύναμη της φωτογραφίας. Μοντέρνο στην όψη όπως απαιτούν οι καιροί και οι γενιές αλλά με τις αξίες τις κλασσικές που όλοι μας τις γνωρίσαμε από την πρώτη έντυπη εμφάνιση του το 1982. Σεβασμός στο μυαλό του αναγνώστη και φωτισμός σε δρόμους για διαμόρφωση προσωπικής άποψης μέσω του αιρετισμού. Χωρίς αυτός να είναι αυτοσκοπός. Αν έχουμε σύκα, στην σκάφη θα τα βάλουμε.
            Στην πορεία το site θα εμφανίσει και άλλες φωνές, πέραν του αποδυτηριάκια. Θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Με bloggers, με σκέψεις και με καινούργιες κριτικές. Είτε αναγνωστών, είτε ανθρώπων που θέλουν να καταθέσουν μια ιδέα και  μια φωνή πέραν της παγκόσμιας συμβατικότητας. Αυτά θα τα λέμε σιγά σιγά κι όσο το site θα γιγαντώνεται.
             Ποιά είναι η καινούργια ηλεκρονική πατρίδα του αποδυτηριάκια; Απλά πράματα:

                                                 www. apodytiriakias .gr
                                      και προσοχή στις απομιμήσεις.

              Κι ας δούμε τα ένθετα του:
         - Αθλητικά: Ό,τι δεν πιάνουν οι κάμερες κι ό,τι δεν βλέπουν οι πολλοί.
         - Κουλτούρα: Σχετικά με τον πολιτισμό μας, αν υπάρχει τέτοιο.
         - Χρήμα: Υπάρχει δεν υπάρχει, οικονομία σίγουρα υφίσταται.
         - Κοινωνικά : Χωρίς διαιτητή το παιχνίδι και χωρίς τερματοφύλακα ο αντίπαλος.
         - Πολιτικά: Στη σέντρα ο πολίτης και στην  εξέδρα ο πολιτικός.
         - Πρωτοσέλιδα: Εμείς, βάζουμε τα μανταλάκια κι όχι ο περιπτεράς.
         - Media : Η ενημέρωση δεν ανήκει μόνο στους σεσημασμένους.
         - Σεντόνια: Τα διαχρονικά διαμάντια της στήλης.
        
               Εύχομαι καλές αναγνώσεις.

           Υγ. Τα σχόλια δεν θα είναι ελεύθερα. Ο καθένας θα γράφει ό,τι θέλει φυσικά, αλλά με την δύναμη της ταυτότητας του. Αυτά που θα έχουν αξία κειμένου και συνέχισης διαλόγου, θα δημοσιεύονται μετά από αξιολόγηση του αρχισυντάκτη, που θα τον μάθετε σύντομα.

17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ, που έχουν και τρία αρχίδια για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας20 Φεβρουαρίου, 2013 22:54

    Γιατί παρακαλω;Μια χαρά είμαστε "άφωνοι".
    Τι θες τώρα και τους ξεσηκώνεις; Αστους να απεργήσουνε.
    (ήθελα να ήξερα γιατί απεργούν. Συνήθως απέργίες κάνει αυτός που ή έχει χασει την δουλειά του, ή κινδυνεύει να την χάσει. Αυτοι οι αιώνιοι κηφίνες, γιατί παριστάνουν ότι απεργούν;
    Μη φοβάστε ρε "που-ρου-που-πούδες". Είστε εξασφαλισμένοι. Απολύθηκε ποτέ κανεις απο δημόσιο τομέα, που θα απολυθεί σήμερα;

    Καλύτερα λοιπόν χωρίς τα: " η μπάλα στον τσεσχ" "σπάει μπάλες ο Ινιέστα" και "κατοχή 62-38 όπως βλέπετε" και " εδώ βλεπετε ο Μέσι πιάνει το γονατό του".
    Στραβοι είμαστε ρε μαλακα και δεν βλέπουμε;

    Ασ΄τους.
    Ανοίγεις τον ήχο της τηλεόρασης στο 100%, παιρνεις και το ποτάκι στο χέρι και είσαι μια χαρά. Σαν να είσαι μέσα.
    Ασε που άμα το καθιερώσουν να μη τους ακούμε και να έχουμε φυσικό ήχο από το γήπεδο, ίσα που σκεφτομαι να ανοίξω νέο επάγγελμα: Θα πουλάω τσιμεντένια σκαμπουδάκια.

    Υ.Γ: Kαλοτάξιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη επιτυχια.!!!!!!!!!!!!


    υγειαν και ευλογιαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ oulkas: Τασούλκα μου, να στείλεις τις ευχές σου απ' ευθείας στους συντελεστές. Σε μένα μια γκράπα... Εγώ, μια πληροφόρηση δίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΤΑΝΚΕΡ ΓΡΑΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ(ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΟΤΑΝΚΕΡ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ)ΚΑΙ ΤΟΥΡΣΙ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.

      ΦΙΛΩΣΕΝ!!!

      Υ.Σ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΤ;ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

      Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Είναι να μην κολλήσω.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΤ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας21 Φεβρουαρίου, 2013 01:18

    Προς Steven: Δεν αντιλέγω. Να κλείσουν. Αλλά πως,αφού...
    Προς Ντίνα : Τώρα τι να σου πω. Τα΄θελες και τα'παθες.
    Πήγαινε.
    Θα έρθω και εγώ μετά.
    Στον έρωτα όλα όλα επιτρέπονται.
    Αρκεί να συμφωνουν και οι πέντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας21 Φεβρουαρίου, 2013 10:51

    Εκταμίευση πάλι αποφασίστικε σήμερα. 2.2 δις. Στραγάλια θα μου πεις. Ναι,αλλά ουδείς ασχολείται πλέον.Καθημερινό φαινόμενο. Ερχονται "μαρούλια" φουλ. Και που πάνε; Σε ημέτερους, σε τράπεζες και σε ιδιωτικές τσέπες. Οχι μαλάκα. Δεν έχει τίποτα για σένα.

    Οι τράπεζες των πούστιδων, όταν δεν εκβιάζουν κλάινε και όταν δεν κλαίνε, εκβιάζουν.
    Στα πήραν όλα, και ένω "έπεσαν έξω" (αφού είπαμε είναι μπουριά που πίνουν άιμα. Δεν είναι αποθήκες χρήματος. Ειναι μόνο τα μπουριά). Και αφού λοιπόν έμειναν χρέπια και έμειναν οι κυλιόμενες πόρτες,τα καγκελάκια και οι γκισέδες, τις επανακεφαλαιοποίησες με πραγματικό χρήμα, δηλαδή με αυτό που έχεις ήδη η που πρόκειται να το παράξεις για λογαριασμό τους.
    Αυτοί σου δίνουν "φωτοτυπίες" δίχως αντίκρυσμα και εσύ τους επιστρέφεις χρήμα με αίμα. Δηλαδη πραγματικό και με αντίκρυσμα.

    Αφού λοιπόν ήρθαν και έδεσαν, με τα περίπου 150 δις που πήραν με ΕΣΕΝΑ εγγυητή, ήρθε η ώρα να σου πουν "ευχαριστώ". Ε, βέβαια. Μην είμαστε και αχάριστοι.
    Τι κάνουν; Καθαρίζουν τους ισολογισμούς τους από τα λεγόμενα "κόκκινα δάνεια" τα οποία πλέον είναι υπεράριθμα και ανυπόφορα για τα ευαγη αυτά ιδρύματα.
    Τι είπες; Τα "σβύνουν"; Τα "καινε"; Θα το ήθελες. Ακου τι σε περιμένει:

    Τα ξεφορτώνονται από πάνω τους και τα δίνουν σε funds. Σε εταιρείες-κοράκια. Σε μεγαλα κοράκια. Σε ξένα κοράκια. Που δεν σε ξέρουν και στ'αρχίδια τους τι λες.
    Και τα κοράκια αυτά,φυσικά, δεν αγοράζουν "κόκκινα δάνεια" για την ψυχή τους. Θέλουν κέρδος. Πως θα βγει κέρδος απο δάνεια που πια θεωρούνται για τις τράπεζες "ανεισπρακτα";
    Ποιος είπε ότι είναι ανείσπρακτα; Επειδή δεν μπορεί η τράπεζα να τα εισπράξει, σημαίνει οτι δεν μπορεί κανείς; Σε γελάσανε.

    Ετοιμάσου να σου βαρέσουν την πόρτα. Οχι να χτυπήσουν το κουδούνι; Οχι. Θα την "βαρέσουν" κανονικά. Με κλωτσιές. Εισπρακτικές εταιρείες. Τέτοιες, που οι ήδη υπάρχουσες θα μοιάζουν με προσκοπικά σωματεία μπροστά τους.
    Και βεβαια, θα δινεις ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ. Εαν μπορείς να κλέψεις,η να βγαλεις την κόρη σου στο πεζοδρόμιο, η να πουλήσεις το νεφρό σου, καλώς. Θα δώσεις χρήμα.
    Αν πάλι δεν μπορείς, δεν θα τα χαλάσουμε βρε αδερφέ. Βγες από το σπίτι. Κατάσχεται.
    Αν δεν μπορεί το κράτος να φτάσει σε αυτό το σημείο,λόγω αγκυλώσεων και "κοινωνικών λόγων", ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΜΑΣ.

    Ξεκίνα μια καινούρια περιπλάνηση. Δεν άκουγες Θεδωράκη σε συναυλίες; Δεν τραγούδησες Μπιθηκώτση σε ταβέρνες; Ετοιμάσου...
    "Πάρ'το στεφάνι μας, πάρ΄το γεράνι μας στην Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωη...";

    Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία. Βέβαια,αφού όλα καταπίνονται,κατάσχονται και υποθηκεύονται με γοργους ρυθμους,από σπίτια έως ακτές, νησιά, χωράφια,παραλίες, βουνά και λόγγοι, σε λίγο δεν θα έχεις που να σταθείς. Θα είσαι ένας παρίας στον τόπο σου.

    Η, κατά μια πιο πρόσφατη και ελαφριά εκδοχή,θα σιγοτραγουδας στην αγαπημένη πατρίδα: "φιλοξενούμενος,πάνω στο στρώμα σου, μεσα στο σώμα σου,ένας ακόμα σου...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=345196

    Η «Ε» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Α. ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
    Στο... λάκκο του Ξενιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ oulkas: Δεν βρίσκω κάποιο ψέμα, ούτε κάτι περίεργο. Όταν μιλάς για Ξενιάδη, μιλάς για Αδαμίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    ΠΡΟΣΟΧΗ

    Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Μπείτε κι ελάτε για σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας21 Φεβρουαρίου, 2013 23:09

    Τελικά είναι ο...Ξενιάδης.
    Και προς τι τα αποσιωπιτικά; Σωστά.
    "μακάρι να μην είναι αυτός και να είναι κάποιος άλλος"... "αν δεν είναι αυτός,δεν υπάρχει πρόβλημα"... γράφει κάποιος. Με αποσιωπιτικά: "αν είναι ο...Ξενιάδης"
    Ακου, "αν είναι ο...Ξενιάδης" Γιατί να είναι ο...Ξενιάδης" βρε παιδί μου. Πρέπει ντε και καλά να είναι ο....Ξενιάδης; Που πάει το μυαλό σου στο κακό παναθεμά σε; Πως σου΄ρθε ότι μπορεία να είναι ο ...Ξενιάδης; Αλλα άντε και είναι ο ...Ξενιάδης. Και τι έγινε δηλαδη που ίσως να είναι ο ...Ξενιάδης πίσω από τα λεφτά;
    Ποιός θες να είναι; Ποιόν περιμένεις να είναι στο μπουρδέλο της Σούλας; Οι γνωστοι πελάτες. Τι σε πειράζει εσένα; Δεν πληρώνουμε κύριε; Ε, μπαίνουμε και γαμάμε, φτύνουμε στο πάτωμα και φεύγουμε,μέχρι να ξανάρθουμε όταν μας καβλώσει. Εσύ τι θες. Τι λόγος σου πέφτει;

    Τώρα που "είναι ο...Ξενιάδης"; Τι γίνεται; Να τα πάρουμε τα 400 την Παρασκεύη κατα Δημητρέλο τη Δευτέρα κατά τον... Ξενιάδη, η όχι; Και αν τα πάρουμε, αυτό θα σημαίνει ότι θα μπουκάρει να πάρει το πακέτο. Γρήγορα να κάνετε τη μετοχή 5 ευρώ τη μία,ώστε να μη μπει.
    Αλλα και απ΄την άλλη "πως να πει όχι η ΑΕΚ στα 10 εκατομμύρια,στην τραγική θέση που βρίσκεται, ακόμα και αν είναι του...Ξενιάδη".

    Υπάρχει λύση ρε. Πάρτε αυτά τα 400 χιλιάρικα και σε περίπτωση που θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο το καλοκαίρι,τα περνά στο όνομα του Θ(ε)ωμά και έτσι θα φαίνεται ότι τα κεφάλαια δεν προέρχονται από τον "ενοχλητικό" Ξενιάδη ( του οποίου τα 400.000 τα θέλουμε αλλα όχι τα 10.000.000) αλλά έγιναν από καφέδες και αναψυκτικά που πούλαγε ο Θωμας...ο ΘΕωμας θέλω να πω, τόσα χρόνια.
    Ετσι θα εξαγνιστούν τα χαρτονομίσματα, θα αποκτήσουν ηθική και μάλιστα "Θεική" υπόσταση και έτοιμα πλέον,θα εξαγορασουν το πακέτο των μετοχών.
    Και ο Θ-ΕΕΕ-ωμάς πρόεδρος, και ο ...Ξενιάδης ιδιοκτήτης και εμείς ήσυχοι ότι δεν λάβαμε "γελοία" λεφτά,αλλά λεφτά "εκ Θεού".

    Ρε δεν γαμιόσαστε λέω εγώ. Ο Ξενιάδης είναι η επιτομή της σοβαρότητας μπροστά σας.
    "Μία" δεν πιάνει σε γελοιότητα.
    10 Ξενιάδιδες θέλετε στην καθησιά σας. Τι να κάνει ένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΣΡΗΣΤΟ: Έχεις παλαβώσει; ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ. Στα έχουν πει όλα και συ κάνεις πισωγύρισμα;
    Και το όνομα Ξενιάδης, δεν είναι τυχαίο. ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΙΑ ΛΕΦΤΑ, που πρέπει να φιλοξενήσουμε.
    Το ΣΔΟΕ, πότε μπάινει; Έχεις ακούσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας21 Φεβρουαρίου, 2013 23:45

    Λάθος. Δεν είναι ο...Ξενιάδης. Ουφ..ηρεμήσαμε ρε πούστη μου. Παραλίγο.

    Για να ακριβολογούμε, εμπλέκεται (ωραία λέξη..και της μόδας) ο...Ξενιάδης,αλλά τα λεφτά δεν είναι του Ξενιάδη.Είναι "Κινέζικα". Λέγοντας "Κινέζικα" δεν εννοώ "μαιμού". Οχι δα. Είναι απο χρηματοδότηση Κινέζικη. Τι σε κόφτει τώρα εσένα; Σε κόφτει; Αφού δεν είναι του...Ξενιάδη,αφου δηλαδή δεν βγήκαν από το παντελόνι του η τον λογαριασμό του, δεν υπάρχει θέμα ηθικής η γελοίας τάξης.

    Αυτός ο Λιμοτζόγλου, ο κουλουράς, λέει ότι εκπροσωπεί τους Κινέζους και σαν τέτοιος εμφανίστικε στην εταιρεία ΑΕΚ ΠΑΕ.. Και ο Ξενιάδης "αποκάλυψε" ότι τα λεφτά δεν είναι δικά του,αλλά Κινεζων. Εκπρόσωπος δηλαδή και αυτός. Δύο εκπρόσωποι. έως τώρα. Δύο τα λαμόγια.

    Γιατί εμφανίστικες τώρα ΒΑσίλη; Δεν είπαμε να παραμείνεις κρυφός;
    Α, ξέχασα. Ο "χρηματοδότης" έχει θέσει βέτο με "ανωνυμία¨". Οχι εσύ. Ούτε ασφαλώς και ο κουλουράς που υπέγραψε και σύμβαση πανάθεμα τονε.
    Αρα οι όροι της κουλούριας συμβάσης ισχύουν. ακόμα και το χρονοδιάγραμμα. Το ντεντ-λαιν.

    Στην Κίνα είναι μέρα,εδω νύχτα. Αρα όταν έγινε η σύμβαση εδώ ήταν μεσημέρι,πράγμα που σημαίνει ότι μια με΄ρα παρπάνω την δικαιούνται οι "Κινέζοι". Εδώ είναι σωστός ο Δημητρέλος. Α, να τα λέμε όλα εδώ πέρανε.. Καλώς και δικαίως έδωσε παράταση έως αύριο Πρασκευή. "τι φταίνε οι Κινέζοι που η γή είναι στρογγυλή" "θα μπορούσε να είναι σαν πάσαλος και να καθόμασταν όλοι πάνω στη ώρα Γκρίνουιτς." Σωστός.

    Μέχρι την Δευτέρα, λέει ο ...Ξενιάδης. ( μη ξεχνάμε τα αποσιωπητικά) "την Δευτέρα θα έρθουν τα λεφτά".
    Υπογράφεις τριήμερη σύμβαση,έστω και με τη γη στρογγυλη και λες τώρα Δευτέρα; Για στάσου ρε Βασίλη: Δηλαδή δεν ξέρουμε από Γεωγραφία; Ρε για μαλάκες μας περνάνε; Δεν έχουμε πάει σχολείο; Δεν έχουμε δει που είναι η Κίνα;

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ. .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΡΑ,ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...
    ΑΛΛΑ "ΔΕΥΤΕΡΑ";
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ;
    ΑΡ ΓΙΟΥ ΣΙΡΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Συγνώμη για το Σρήστο. Αλλά έχω μουρλαθεί να γράφω κι από εδώ κι από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή