Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΓΟΥΡΙ

            Τώρα πια έχουμε πραγματικό πρόβλημα. Πάνε και οι ταμειακές διευκολύνσεις, πάνε και τα βιντιάδια, πάνε στο διάολο όλα. Είναι κι αυτή η πουτάνα η βαθμολογική θέση του Άρη, γάμα τα. Έρχεται το ΣΔΟΕ κι ελπίζω οι δυό χαμένες χρήσεις να είναι στα ντέξιον, όπως κι όλα τα παραστατικά των διευκολύσεων όσο αναφορά τα χαρτόσημα. Επίσης ελπίζω ο πρόεδρος να έχει φορολογική ενημερότητα για να δικαιολογήσει τις αποδείξεις παροχήες υπηρεσίας του αν και η περιουσία του είναι μπλοκαρισμένη.
             Την γλύτωσες Δημητράκη μου. Και πραγματικά δεν έφταιγες σε τίποτα. Θόλωσες κι εσύ από την πρωτοσέλιδη προβολή και τα εύκολα γκομενάκια. Τώρα μπορείς να ξαναρχίσεις τους έρωτες κι όπου βγει. Πάρε και κανά γιούρτι από τον πατρόνα σου και βάλτο στην κατάψυξη γιατί θα χρειαστεί στο μέλλον. Και πριν πας στην κανονική πτέρυγα, πέρνα κι από την VIP να πάρεις και λίγα φουντούνια από τον άλλον.
           Να μην γράψουμε άλλα, αφού όπως δεν πρέπει να προκαταλαμβάνεις τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, δεν πρέπει να επιρρεάζεις και το άτεγκτο ΣΔΟΕ. Άσε να βρουν αυτό το εκπληκτικό που αναγράφεται στο φιλικό site : " ...η ΑΕΚ κινδυνεύει με πρόστιμα για παρατυπίες, παραλείψεις και λοιπά, ΚΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ...¨"
           Πιστεύω να καταλαβαίνετε το μέγεθος της ανατριχιαστικής πληροφόρησης. Αν έχει γίνει κάτι μεμπτό, υπάρχει και η πιθανότης να μην φταίει κάποιος υπεύθυνος. Μπορεί να φταίει το άτακτο σύμβολο μας, αυτός ο αετός που πήγε και ράμφισε έγγραφα, σφραγίδες και λοιπά αρχίδια καπλαμά, που θα ψάξει το κράτος. Ένα κράτος που διψάει για έσοδα κι επειδή είναι πάντα στην ουσία, ίσως να επιβάλει νέους φόρους στους κατόχους διαρκείας της ομάδας ή σε όλους αυτούς που πήγαν στα γκισέ κι αγόραζαν χαρτάκια. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. Και μην βιάζεστε να απαλλαγείτε από την ευθύνη. Πρόχειρα αναφέρω εμένα και τόσους άλλους που νε την φετινή αγορά των διαρκείας, λαμβάναμε μια απόδειξη χειρόγραφη με κάποιο ποσό που θα πήγαινε υπέρ κάποιας ΑΜΚ. Υποθέτω να κατανοείτε κι αρχίστε τα τηλέφωνα. Εγώ είμαι ήδη σε επικοινωνία με τον Οικονομόπουλο.
            Κι όλα αυτά την ώρα που ερχόντουσαν κι άλλα μίνιμουμ από επενδυτή που μιλάει με τον κοντό και μέσου Κύπρου που εκεί κατά σύμπτωση εδρεύει η εταιρεία του γιαουρτά. Πώς κι αυτή η σύμπτωση; Είναι να μην σε θέλει η πουτάνα. Σαν μια παντρεμένη γκόμενα που είχα παλιά κι ήρθε να με συμβουλευτεί για το ήθος της ο σημερινός πήδουλας της. Ρε μπλέξιμο με τον έλεγχο από το 2004 και μετά. Τέσσερις διευθύνοντες συμβούλους είχαμε και  μια χαρά τα είχαν βρει οι ΤΡΕΙΣ άνθρωπες αφού ο άλλος απαλλασσόταν λόγω του δανείου της τράπεζας. Χώρια που μερικοί εντεταλμένοι της πληροφόρησης ακόμα αναρωτιόντουσαν : " ρε πώς δεν τα κατάφεραν οι μπαλαδόφασες το καλοκαίρι
και τα κατάφεραν οι άσχετοι τώρα; " ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΩΡΑ; Ή μήπως μάθανε μπάλα από τον Λίνεν οι Μπρουσιανοί και οι Δημητρέλοι; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμείδια;
           Θα μου πεις, μπορεί και να μην έχουμε ΑΕΚ αύριο. Ήδη δειλά ψιλογράφτηκε κι αυτό. Γιατί; Πού θα είναι η ΑΕΚ; Θα αλλάξουμε ομάδα; Όχι βέβαια κι ας είναι όπου θέλει να είναι. Ήδη ο σχετικός νόμος μιλάει οτι καταργείται η τέταρτη εθνική και πλέον η τρίτη γίνεται ερασιτεχνική, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ καθότι ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να παίζει σαν σωματείο. Οπότε; Οπότε πάρε μια Β στην χειρότερη που ο Δημητράκης θα επιμείνει να βάζει υπογραφές και μετά τον αυταπάγγελτο μήνα της προθεσμίας που του ήρθε ουρανοκατέβατος . Εκτός αν κι αυτός συντάχθηκε με τους καταληψίες ή τους μικρομετόχους, κι είπε δυό φωνήεντα στον υπουργό. Πού να ξέρω κι εγώ;
            Φυσικά καταλαβαίνω οτι όπως έχουμε γίνει όλοι, κάποιος θα πεταχτεί και θα μιλήσει για κάποια συνωμοσία του sugar.  Όχι άδικα, αφού όταν προσπαθείς να πάρεις τον ΟΠΑΠ σίγουρα μιλάς και με τον υπουργό παρότι τον αλλάξανε λίαν προσφάτως κι έτσι το deal πήγε για Απρίλιο. Οπότε μπορεί κάποιος να σκεφτεί οτι ήθελε κάτι περίεργο. Να ξαναδιαψεύσω; Ε, αυτήν την δουλειά θα κάνω συνέχεια; Κι ειδικά τώρα που προσπαθώ να αλλάξω τη νοοτροπία μου και να τραβάω γραμμές. Και να μην έχω ρεβανσισμό  αλλά να έχω σεβασμό στα βουνά και στα λαγκάδια, όσο κι αν μ' αρέσει το τραγούδι "...όταν γυρίσω θα τους γαμήσω..." που όπως σωστά επεσήμανε παλαιότερα ο Χρήστος, αναφερόταν στους Έλληνες.
         Αλλά κι αν το ΣΔΟΕ βγάλει τίποτε περίεργο - το πιο περίεργο είναι να τα βρει όλα καθαρά και σωστά καμωμένα με την ελάχιστη λεπτομέρεια των 30 μύριων χρεών - εδώ είναι και η μάνα. ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Με σωστή απορία: Σε τι φταίει η ΑΕΚ όταν δεν φταίνε σε τίποτα οι διευθυντές της; Είπαμε, είναι θέμα ραμφίσματος ενός άτακτου δικέφαλου πουλιού. Κι ακόμα έχει πολύ γέλιο η ιστορία με το παρεάκι, που καλύπτει ένα άλλο παρεάκι που επισύρει άμεση παρέμβαση του καζαμία για την τάξη που διασαλεύεται αφού τον αφήσανε απ' έξω. Μπορεί βέβαια νάχει και κλάμα, αλλά όταν καλείσαι να αλλάξεις μια νοοτροπία, δεν γίνεται να ξαναείναι οι ίδιοι που θα μας σώσουν. Εκτός αν επιβληθεί καταναγκαστικό έργο και τηρηθεί το μετοχολόγιο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 παρά τις δωρεάν παραχωρήσεις των χαρτιών στη μάνα. Εκεί να δείτε άμεσες επιστροφές και κότες "...τις πήραμε διότι δεν ξέραμε, για λόγους συμμετοχής στα συμβούλια..." ΧΑΧΑΧΑΧΑ
           Δυστυχώς αγαπητοί είναι όλα αυτά. Αλλά δεν με τρομάζουν. Είμαι πρόσφυγας που έχασα τα πάντα και ξαναέγινα. ΑΥΤΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ LIFESTYLE κι όσους χαρτζηλικώθηκαν από ένα νοσηρό περιβάλλον. Και μπορώ να ξαναγίνω, αφού ΚΑΙ δυνάμεις διαθέτω αλλά ΚΑΙ αλλαγμένη νοοτροπία. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Μπουρλότο στο κομματικό κράτος και RESET. Kι όποιος αντέξει. Όποιος δεν αντέξει, ας βάλει το αγγούρι στον κώλο του. Σιγά μην στενοχωρηθώ. Τι να γίνω; Παλιοελλαδίτης που κάγχαζε στο δράμα της προσφυγιάς; Που θεώρησε οτι οι άνθρωποι αυτοί ήταν κάτω από το στάνταρ της τουαλέτας του κήπου κι οτι οι γυναίκες της προσφυγιάς ήταν πουτάνες που πλενόντουσαν; Κι οτι όλοι αυτοί, απλά κάνανε ένα τουριστικό ταξίδι από ξεχαρβαλωμένες πατρίδες για νάρθουν να ζουν σαν τους γύφτους στα γκράβαρα; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, που αυτό τους κατέστρεψε;
             Και σταματώ με το σύνθημα: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΣΑΣ Ή ΜΕΣΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ( σωστή κουβέντα ). ΟΠΟΙΟΣ ΌΜΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΑΣ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.
              Υγ1. Πάλι πολιτικά ήθελα, άλλα με πρόλαβε το θέμα. Θα πάμε έτσι μέχρι την κριτική του αγώνα. Ενός αγώνα, που αναβιώνει μια φιλία ( για όσους καταλαβαίνουν ). Δεν μιλάω για τα λεφτά του Ιβαν - αφού αυτά προορίζονται για τον καινούργιο αγωγό και την ζάχαρη.  Μιλάω οτι ο άνθρωπος πρακτικά γάμησε όλη την Τούμπα ΚΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΑΥΤΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΧΡΗΜΑ; ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αν την ξέρεις, είσαι απλά Βαρδινογιάννης.
               Υγ2. Πάλι έχασα το στοίχημα. Είχα παίξει την δαφνοστεφανωμένη αδερφή, στα + 6 γκολ. Γαμώ την γκαντεμιά μου.
              Υγ3. ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ, τι δουλειά κάνεις; Πάνε καλά τα κουλούρια στην Ομόνοια;  Τα λουλούδια στα φανάρια;       

25 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας15 Φεβρουαρίου, 2013 00:36

    Και ο φόβος μη και βρεθει κάποιος και την πάρει με 2 μύρια,ειναι τρομερός.
    Τι να πάρει βρε χαιβάνια; Να "αγοράσει" με 2 εκατομμύρια, 60 εκατομμύρια χρέη;
    Τι κάθεστε και λετε ρε στο κοσμάκη, τον έχετε χαζέψει τελείως.

    Αμ το άλλο; "μπορει ο ¨αγνωστος" να βάλει 20 μύρια και να πάρει το πλειοψηφικο πακέτο στην ΑΜΚ που τρέχει";
    "οχι" του λένε κάθιδροι, "γιατι μπορει να βρεθεί κάποιος στο '90 και να βάλει και εκείνος άλλα τόσα και έτσι το ποσοστό του "αγνώστου" να πέσει κατα το ήμιση"

    - Και τότε τι κάνουμε; ρωτά εκείνος
    - Μα κυριέ μου...απλό: Βάζει άλλα 20,σύνολο 40 και ξαναπάει το ποσοστό εκεί που υπελόγιζε"
    - Ναι, αλλά αν και ο άλλος συνεχίσει και βάλει και εκείνος τα ίδια"; λεει έντρομος ο εντολέας του "αγνώστου" πατρός επενδυτή.
    -Ω, μα κυριέ μου η αφέλεια σας μας τρομάζει. Θα κάνει το εξής: Θα βάλει ακόμα 40, 80 σύνολο και έτσι θα ρεφάρει στα ποσοστά"
    "ναι αλλα άμμα ο άλλος...."
    - Α, δηλαδή εσείς θα μας τρελάνετε. Δεν έχετε ιδέα από επιχειρείν; Τότε πάμε στο plan C: Βάζει άλλα 80, σύνολο 160 εκατομμύρια και το πλειοψηφικό είναι δικό του"
    - Και τότε είμαστε σίγουροι ότι όντως θα..."
    Σας παρακαλω" τον διακόπτει ο προεδρος. "έχουμε και ένα όνομα στην αγορά.

    Στο προ-προηγουενο Δ.Σ ο Δημητρέλος πήγε με "υποσχετικη προφορικη" του Βιντιάδη. Ουτε καν ένα σημείωμα. Ενα ραβασάκι. Οχι. Και κάθονταν και τον άκουγαν οι άλλοι, αντι να του φέρουν την καφετιέρα στο κεφάλι.
    Στο αμέσως επόμενο,στο προηγούμενο δηλαδη, πήγε πάλι κάποιος ασθμαινοντας απο κάποια ταβέρνα και τους ΕΙΠΕ-στο μιλητο και αυτός δηλαδή-δίχως να παρουσιάσει τίποτα. "έχω πρόταση" λέει. Και εξυναν το πηγούνι τους οι άλλοι με την "προσφορά" που έφερε ο Φειδιπιδης ο Πρυτανειος. Αντι να βγουν όλοι μαζι να κατουρίσουν το φίκο στο διάδρομο.

    Στο σημερινο Δ.Σ. τα ίδια. Μάζεψαν κάποιον και του είπαν "κάνε τον εντολοδόχο ανωνύμου". Τον έκανε. "έχω προσφορά για ταμειακη διευκόλυνση" λεει σε αυτους πουυ μαζι φτιάξανε το σενάριο."Εντάξει" του λενε αυτοι. Δεχόμαστε" "τι δεχόσαστε" λεει εύλογως ο Φειδιπίδης. "κακως συνεδριαζουμε". "αμα δεν σου αρέσει φύγε" του λεει ο μπροστινος του μπροστινου που παριστάνει τον προεδρο. "παραιτούμαι" λεει ο Φειδιπιδης. "στο καλο" του λέει ο "προεδρος" "θα συνεδριασουμε ξανά κύριοι την Δευτέρα,για να αποφασίσουμε αν δεχόμαστε την πρόταση που κάναμε"
    "εντάξει" λενε.
    Στο τέλος έρχεται το ΣΔΟΕ και όλοι είναι "ευχαριστημένοι".

    Και αυτά λέγονται και γίνονται σοβαρά. Γίνονται Δ.Σ. εκεί. Μιλάμε για αχούρι. για μπουρδέλο. Ούτε μπακάλης με την γυνίκα του δεν κάνει τέτοιους υπολογισμους στο κρεβάτι το βράδυ. Και αυτό γιατό ο μπακάλης ΕΙΝΑΙ ιδιοκτήτης στο μπακάλικο.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας15 Φεβρουαρίου, 2013 03:29

    Εκσυγχρονίστικε το πρόγραμμα του "902" TV.
    Aφού είδαν και αποείδαν για 3 μήνες παιζοντας "μπάρες",ότι δεν μπορούν να πουλήσουν μια συχνότητα που ανήκει στο κράτος,δηλαδή στον λαό, είπαν να ξανανοίξουν το κανάλι σχεδόν δίχως πρόγραμμα και εκπομπες. Και ΄δωστου ταίνιες.

    Ναι,αλλα τι ταινίες. Θυμάσαι εκέινες τις Ρώσσικες,παλιές που έδειχνε, με θέματα ανάλογα των κομματικών ανησυχιών; Δηλαδη εργάτες που ζητουν το δίκιο τους από τον σκληρόο εργοδότη, η ζωή στα μεταλεία και η ανάγκη για δημιουργία κινήματος συνδικαλιστικου για προστασία από τα σκληρά αφεντικα, ένα ζευγάρι βιοπαλαιστών-αλλιώς προλετάριων- και η ζωή στο χωράφι με τα δρπάνια κλπ-κλπ. Τα γνωστα;

    Κάνετε λάθος κύριοι. Επεσα πάνω στην τηλεοπτικη "περεστρόικα" Ωρα 2, ύπνος δεν με πιάνει,χαζό ζαππιγκ, και να΄σου τα παιδία! Ταινία: Παράξενη. Είναι στη μέση η υπόθεση και δεν την "πιάνω¨". Αλλα βλέπω έναν νταβά, να βάραει κάτι κακόμοιρες δεμενες πισθάγκωνα,κάτι "ντιλ" πονηρά να κλείνονται, μια πουτανίτσα ξανθιά-γκόμενα μάλον του νταβά- να μιλά για κάτι διαφημιστικά που της πρότειναν...
    Τι γίντετε ρε πούστη μου εδώ λεω..

    Και νάταν μόνο αυτο; Καθώς βλέπω, υπάρχουν marlboro τσιγάρα στο τραπέζι, η γκομενα κάποια στιγμη σβύνει το τσιγάρο σε ένα κουτάκι seven-up, τα μαλιά της είναι σαν Αμερικανίδας από την Καλιφόρνια...τι 'γινεται εδώ ρε συ; Μάλλον μπερδεύτικαν τα σήματα και βλέπω λίγο από Star channel και λίγο από 902. Λες; Μπα. Καθαρή εικων.
    Αντικείμενα "δυτικα" στα σκηνικά του έργου. Η τηλεόραση, το τηλέφωνο, το κασετοφωνο, το ρολόι του ηθοποιού...μέχρι και τα χαρτονομίσματα,είναι δολλάρια! Εμεινα άναυδος.

    "μεταγλωτισμένη Αμερικάνικη ταινιά στο κανάλι που πολεμά το κεφάλαιο; Αν είναι δυναμόν. Δεν μπορεί. Προσέχω τα χείλη των πρωταγωνιστών και προσπαθω να τα συνδυασω με την γλωσσα που μιλάνε. Οχι! Αν είναι δυναμόν! Μιλάνε κανονικά Ρώσσικα! Πώς γίνεται; Το ζευγάρι, μπαινει σε ένα νυχτομάγαζο, που πάνω απ΄την πορτα γράφει "Night Club" Το αυτκίνητο εν τω μεταξύ που οδηγούσε μέχρι να φτάσει ως εκεί, είναι Lada! Οπως και τα υπόλοιπα στο έργο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας15 Φεβρουαρίου, 2013 03:32

    Μάλλον το κανάλι,κάνει ταχύρυθμα εξευρωπαισμου στους εναπομέιναντες αρτηριοσκληρωτικούς τηλεθεατές του.
    Τι γίνεται ρε πούστη μου εδώ πέρα; Δεν είναι καν μια Αμερικανική ταινία. Δεν είναι καν "εισβολή" της Δύσης. Είναι πλήρης μαιμουδοποίηση της Ανατολης και μπάσταρδος ενστερνισμός της Αμερικανιάς.

    Χρονολογία της ταινίας; Αν κρίνω από τα μοντέλα των αυτοκινήτων, τα κουστούμια,αλλά και το "χρώμα" της ταινίας,μιλάμε για αρχες του 1980! Οταν δηλαδή οι αγωνιστές των δρόμων φοράγανε τραγιάσκες και έψαχναν τα δίκια τους κάτω από τα σφυροδρέπανα. Μιλάμε για πτώση του "τοίχους" πριν το τοίχος. Μιλάμε δηλαδή,ότι δεν υπηρχε κανένα ιδεολογικό τοίχος, παρα μονο αυτο που ΄χωριζε τους δύστυχους προλετάριους.

    Οχι καινούρια λοιπόν. Θεόπαλια. Απο κείνες που έβλεπαν οι αρχηγοι της Κομσομολ, του Κρεμλίνου,όταν αποκαμωμένοι απο τις εκτελέσεις, τις απολάμβαναν στο ιδιωτικο cinema της οικίας.Κρατούσαν την Αμερική για τους ίδιους και "έδιναν" την Ρωσσία στους εξαθλιωμενους και καταφοβισμένους Ρώσσους.

    Είναι μια Ρωσσικη ταινία που ΘΕΛΕΙ να μοιάσει Αμερικάνικη. Ρωσσοι ηθοποιοί,μιλώντας την μητρική τους γλώσσα, τρώνε,καπνίζουν πίνουν γλεντάνε, διασκεδάζουν,ακομα-ακόμα συμπεριφέρονται Αμερικάνικα. Ωιμε!

    Αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερος ξεπεσμός-εκφυλισμός για το πάλαι ποτέ κραταιό "μπλοκ". Τώρα έχει μετατραπει σε μπλοκ επιταγών. Η πάντα έτσι ήταν,απλα δεν βλέπαμε δολλάρια αλλά ρούβλια; Μάλλον.
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μαρξ...
    Θα στριφογυρνάει στο μαυσωλειο του ο Λένιν.. Τι θα έλεγε ο σύντροφος Στάλιν; Η μήπως...

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ,-από τον Στάλιν έως τον Τσαουσέσκου ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΚΗ. Την Ρωσσία την "πούλαγαν" στο πόπολο. Εκείνοι ήταν "εκτος" Ρωσσίας. Σε όλα. Με "Σαρλώ", "Γουέστερν" και "Ντάλλας" της έβγαζαν. Αυτόγραφα ζητουσαν από τους αστέρες. Εδιναν όσο -όσο. Ακόμα και μια καροτσιά εργάτες για ένα αυτόγραφο της Μεριλιν η του Κάρυ Γκραντ.
    Κάτσε εσυ και πολέμα το κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο : Όταν έγραφα " μην τον εμπλέκετε τον Μελισσανίδη" μου είχες απαντήσει "Εκείνος εμπλέκεται. Και δεν τον ακούσσαμε να παραπονιέται που τον "εμπλέκουμε".
    Το είχα γράψει λαμβάνοντας υπόψη και τα γραφόμενα του steven οτι "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΙΘ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ" αλλά και το ξεκάθαρο συμπέρασμα των γεγονόντων απο την επίσκεψη στην ταβέρνα. Τώρα τα λέει και ο ίδιος:
    Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου''».

    Οτι έχω σούρει σε ερασιτεχνική, οργανωμένους και τα λοιπά, τα παίρνω πίσω έαν μπεί το ΣΔΟΕ. Είτε απο μαλακία τους, είτε επειδή το ήθελαν, εάν μπει το ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο καλό που θα μπορούσαν. Να τελειώνουμε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Απο το σερνώμαστε σαν Ακράτητος ή Θρασύβουλος και να πανηγυρίζουμε τη σωτηρία, καλύτερα να προχωρίσουμε μπροστά, οτι κι αν έχει εκεί μπροστά. Τουλάχιστον να μάθουμε ποιοι ειναι ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Κι ας μην πληρώσουν χάρη στην προστασία του νόμου.

    Διαβάζω στις κρεασμένες εφημερίδες και γελάω μόνος μου (θα με κοροιδεύουν οι περαστικοί) : "ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ, τα τυχόν πρόσθετα πρόστιμα διώχνουν τους επενδυτές"
    Για να τους διώξεις, πρέπει πρώτα να έχουν έρθει. Εκτός και εννοούν τον Βιντιάδη και τον Ανώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @steven: Ευχαριστούμε ρε φίλε που μας ανοίγετε τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ, τα μάτια όλων των Αεκτζήδων είναι ανοιχτά. Απλά κάποιοι ζηλεύουνε τα κλεμμένα λούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο χάπιας κινείται να διαγράψει τον διαιτητή τον χθεσινό. Ήδη τον Σαρρή τον έκανε ρόμπα. Αντί για ξηροκάρπια, κατέβαζε ληγμένα χθες. Ά, ρε Ξανθούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ελπίζω από σήμερα το βράδυ, να έχετε ενημέρωση για τον ηλεκτρονικό Φίλαθλο. Αρκεί να μην έρθουν τίποτα περίεργοι εκεί στο Φάληρο και μας αρχίσουν τις μαλακίες με τα παπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ελπίζω να το διαβάσατε: " Θετικός για τίγρη ο Βιντιάδης." ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ. Ο ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ. Το λέω, διότι με τρώγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Τα ίδια τρώνε και την ΟΥΕΦΑ, μετά την καταγγελία του χάπια. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ. ΧΩΧΩΧΩΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ: Πώς είναι το γαμήσι; Φήμες λένε οτι όταν σου πιάνουν τον προστάτη με ολόκληρη παλάμη, γαμάς καλύτερα. Να τις πιστέψω; Ή εσύ χύνεις και στον ουρολόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο γαρατζέος16 Φεβρουαρίου, 2013 00:18

    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ? ΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΟΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΓΙΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ? Έτσι είναι τα πράγματα άμα είσαι Πολίτης...κάνουν μπούκα οι βαζιβούζουκοι και πρέπει να την κάνεις στην εσπερία για να γίνει η δουλειά.
    Λογικόν βέβαια...σαν κρατική ΔΕΚΟ, η δαφνοστεφανωμένη έτυχε της ίδιας μεταχείρισης: Όλι Ρεν / ΔΝΤ (διαιτητής): " Εντάξει, κάναμε ένα λαθάκι, αλλά εσείς στο σκασμό τώρα. Φάτε τα 3 του καράμπελα....". ΌΠως ΑΕΚ=Ελλάς έτσι και ΟΣΦΠ=Ελληνικό κράτος. Το εν και το αυτό ή το μέρος του (κ)όλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μια αποψη ειναι αυτη:
    Αντίθετα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη που είπε ότι δεν είναι κορόιδο να μπει στην ΑΕΚ και να πληρώνει τα λάθη των άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε πρόβλημα να είναι κορόιδο. Δεν κάθισε να εξετάσει ποιος και πόσα έβαλε μέσα τον ΠΑΟΚ, αλλά έβαλε το χέρι στην τσέπη και έχωσε 15 εκατομμύρια στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που μαζί με τα 10 που είχε βάλει πριν από οκτώ μήνες έφτασαν το σύνολο στα 25. Χωρίς να ζητήσει από τους αμέτοχους να καθαρίσουν τα χρέη, χωρίς να ζητήσει από τον κόσμο να τσοντάρει, έτσι χωρίς πολλή κουβέντα, επειδή όταν παίρνεις ένα μαγαζί το παίρνεις με τη φήμη και την πελατεία του, αλλά και τις υποχρεώσεις του. Ο Ιβάν χωρίς «σουξουμούξου και σε ταμάς» τα ακούμπησε και όχι σε μεταγραφές για να φτιάξει τον κόσμο, αλλά στο Δημόσιο για να μην έχει κανέναν gay στο κεφάλι του. Νοικοκυρίστικα και περιποιημένα πράγματα.

    Η αλλη αποψη ειναι βεβαια οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει τα φεσια αλλων και πολυ σωστα ζητει να καθαριστει το μαγαζι πρωτου πωληθει, η τελος παντων πρωτου ζητηθει συμμετοχη.
    Βεβαια εδω εχω μια απορια: Αν το μαγαζι ξεχρεωθει ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ?

    Ολες οι αποψεις βεβαια απο την μερια που τις βλεπει καποιος εχουν δικιο.

    Το μονο σιγουρο ειναι οτι το μαγαζι ΩΣ ΜΑΓΑΖΙ πρεπει να ειναι ξεχρεωμενο μιας και δεν φταει τιποτε η εταιρεια να ειναι φεσωμενη. Τωρα αν θα επενδυθουν η οχι κεφαλαια για να γινει μαγαζαρα η απλα θα ειναι μια η αλλη ειναι στο χερι των μετοχων του.

    Αν ομως ΟΝΤΩΣ εχεις βλεψεις η θεληση να συμμετεχεις δεν καθεσαι να παιζεις με τηλεφωνα και τσοντες τυπου Ανακογλου. Βγαζεις μια επιστολη αλλα Πολυ που λες: Κυριοι ΠΛΗΡΩΣΑ και με το παραπανω οτι μου αναλογουσε και δεν εχω σκοπο να ξανα εμπλακω.
    Οποτε μη με πρηζετε.

    Αν εχεις ορεξη απο τη αλλη να ασχοληθεις, πας αλλα Ιβαν και καθαριζεις τη μπουγαδα ΚΑΙ ΜΕΤΑ αν θες ψαχνεις να δεις τι εγινε. Η πας αλλα Βαγγελα που στην μεταβιβαση πηρε οτι πηρε και εδωσε οτι εδωσε αλλα παρελαβε και 63 χρεη.

    Ολα τα αλλα (οπως ειπα και πιο πανω απο οπου τα δεις μπορει να εχουν δικιο) αλλα ειναι απλες οδοντοπαστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο γαρατζέος16 Φεβρουαρίου, 2013 00:42

    Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με το γκετζετζόγλου...άξαφνα, μας έπιασε το άγχος μη και μπει το ΣΔΟΕ και τρομάξουμε τον επενδυτή και ανασχεθεί ο καλπασμός της ομάδος...και φυσικά όχι μόνο αυτός, αλλά και ένα κάρο άλλα δημοσιογραφάκια "εν τη παλάμη" σκούζουνε τώρα ότι θα χαλάσει το προξενιό...όταν όμως τα χάλκινα βιβλία των χρήσεων 2004-2005 ήταν "ξεχασμένα" στο κελάρι δεν ύπήρχε ζήτημα. Και φυσικά η παρουσία από το πουθενά του δανειστή και του λεμονάτου κομιστή του κανέναν δεν παραξένεψε...
    Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χρηστος χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 00:59

    Σωστές και εύλογες οι σκέψεις και οι ενστάσεις αδερφέ,αλλά να μη λησμονούμε τα έξεις. Α. ο μεν βαζει λεφτά της γκαζπρομ και ο δε,καλείται να βάλει από την τσέπη του. Β) ο ΠΑΟΚ έχει γνωστά χρέη,ενώ η ΑΕΚ άγνωστα. Γ) οι μετοχές του παοκ η του ΟΣΦΠ είναι "γνωστες",ενώ της ΑΕΚ όχι. Δ) ο ΠΑΟΚ δεν έχει εταιρειες αλά εμπαιρ στην πλάτη του,ενώ η ΑΕΚ έχει δύο (τουλαχιστον). δεν είναι λοιπόν απλά τα πράγματα. πέρα βεβαια από το γεγονός ότι πρέπει καλύψει χρέη αυτών που τον πούλησαν 2005 και τον σνομπαραν επί σειρά ετών. αν αυτά συνέβαιναν και στο σαβιδη,στον ΠΑΟΚ δεν θα έμπαινε με ΑΜΚ,αλλά με ΣΔΟΕ και "συγνωμες". Πόντιος και αυτός,γαρ. Απλά με εμάς τα γίνει λίγο πιο "πολυπλοκα" δια ευνόητους λόγους, αφού οι μεν ο δε, "γνωριζονται" από παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρηστος χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 01:12

    ...Και γιατί έχεις πάθει πλάκα και είναι "απίστευτος"; αυτά θα τα παθαινες ΕΑΝ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ το ΣΔΟΕ,η έστω εάν το καλοσοριζε. Άρα,προς τι η έκπληξης; ΑΝαμενόμενα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι, σε μας θα έρθει στα 70 του ο Μελισσανίδης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρηστος χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 02:10

    δεν τον θελουμε για τζοβενο. Αλλωστε είναι ήδη 63. τι είναι 7 χρονια ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς ανώνυμο: δεν το έχουμε κρυψει και λέγεται οπαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα έρθει πριν τον Λάτση ή μετά? έλα ρε χρήστο, ο άνθρωπος δεν θέλει και είναι δικαίωμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χρηστος χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 13:00

    Av είναι να μην έρθει,ας μην έρθει. Και πάλι φίλοι. Δηλαδή,χεστικαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο γαρατζέος16 Φεβρουαρίου, 2013 13:09

    Παιδιά, ανάσταση! Πήγε ο από πίσω στον μπροστινό του μπροστινού του και του είπε ότι καλό θα ήταν να πάνε και ο από πίσω και ο μπροστινός του μποστινού του, χωρίς το μπροστινό πίσω από τον μπροστινό του μπροστινού (αυτός επένδυσε τις μπροστάντζες σε αγελαδινά γιαούρτια, είναι busy τώρα να ψάχνει δανειστές και κομιστές αυτών...) στον tiger για να του πουν τι? Να πληρώσει τα σπαζμένα του πισινού, των υπολοίπων πισινών και του πισινού πίσω από τους άλλους πισινούς. Ο πισινός πίσω από τους πισινούς έχει εκφραστεί θετικά ότι καλό θα κάνει να βρεθεί ο tiger και να μετατραπεί στο γάιδαρο που θα σηκώσει τα σπαζμένα όλων των πισινών και των μπροστινών. Αυτός είναι, άλλωστε, απασχολημένος με συναυλίες αιδοιών -συγγνώμη αηδών ήθελα να πω...- και με την πώληση της 19ης χέστρας. Παρόλα αυτά διακρίνεται μία ανησυχία ότι κάνα 2 πισινοί -κυρίως ο πισινός των πισινών- ενδέχεται να βρεθούν πίσω από τα κάγγελα, μαζί με τον Lakis και τον Akis, οπότε οι πισινοί των πισινών και του πισινού τους μπορεί να γίνουν και λίγο σουρωτήρια. Οπότε άπαντες θέλουν να βάλουν τους πισινούς τους στην καρέκλα γύρω από ένα τραπέζι, στο οποίο απλά θα πουν στον πόντιο να πλερώ τα δικά τους σπαζμένα. Σε περίπτωση άρνησης του, μιά χαρά θα βρεθούν οι πράβδα και οι "εν τη παλάμη" δημοσιογραφίσκοι παρέα με κύκλους γλυφάδας και το κονκλάβιο του γκέμπελς-καισαρόπαπα με τα πιπιλιζμένα του να λεν ότι το γατάκι κώλωσε, ενώ οι πισινοί και οι μπροστινοί το παλεύουν...does that make sense to you? (που λεν και στο τωρινό χωριό μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χθεσινές σκέψεις του Δώνη σε off the record κουβέντα. Σκέφτεται να δώσει χώρο στην ΑΕΚ αφού η ομάδα του ούτε τρεξίματα έχει ούτε αντοχές (οι περισσότεροι παίκτες του είναι στα όρια της θλάσης) και να παίξουν στα 10 μέτρα ο Σαλπιγγίδης με τον μαύρο τον Μπουγαίδη με τον Κουτρουμπή, αφού θεωρεί ότι αυτοί δεν μπορούν να στρίψουν! Πιστεύει σε σκόρ 1-3!
    Ο Ιβάν έχει αποφασίσει να στείλει τον γιαλαντζί Μουρίνιο το καλοκαίρι σπίτι του. ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!
    ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστος Χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 20:42

    Ενα τρακτερ "ειδικό" για την συλλογη υδάτων σκάει μύτη στο ταρτάν του ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα. Ωραία.
    Και λες.: υπάρχει μηχάνημα που ενώ βγαίνει το ίδιο στον βροχερο καιρό να μαζεύει νερά,ο οδηγός του είναι εκτεθημένος και φορά νιτσεράδα,λες και βρίσκεται σε γαριδάδικο στην Νορβηγία;
    Μόνο στην Ελλάδα τα βλέπεις αυτά. Πάλι καλά που δεν του είχαν βάλει για "σκέπαστρο", καμια ομπρέλα θαλλασης που να γράφει "ΑΓΝΟ".
    Αντε και με τη νίκη, αν και για καρα-Χ είναι το ματς. Καθόλου άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή