Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΜΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ

             Προσπαθώ να τα κρατήσω όπως είναι. Και να κρατήσω και τα δικά σας. Αφού με τον βομβαρδισμό των πληροφοριών, λογικό είναι άλλος να κάνει όνειρα για Ευρώπη, άλλος να περιμένει να δει τον χάπια με στρινγκ κι άλλος ( νεότερος κατά τεκμήριο ) να θέλει να ζήσει τον μύθο της
" ομορφιάς του ποδοσφαίρου ". Άντε κι εκείνον πιο παλιά, που ενώ είχε συμφωνηθεί η ώρα έναρξης του αγώνα, ακριβώς τότε μπήκε η υδροφόρα και κατάβρεχε το γήπεδο. Θα τα ξαναπούμε σιγά σιγά.
             Προς το παρόν, υπάρχουν ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες που ελπίζω να γραφούν κι αλλού. Μια τέτοια είναι η ανακοίνωση των παλαιμάχων - για να ξεκινήσω με την ιστορία που έχει καταλήξει κοινό τζαμπατζηλίκι - που χαιρέτησε την πρόταση του Μελισσανίδη. Η οποία πρόταση βέβαια, δεν έχει γίνει ποτέ και προς κανέναν. Είναι κάτι σαν τη μάνα του Κίτσου, που η γυναίκα απλώς καθόταν και την κάνανε τραγούδι.
            Η " πρόταση " λοιπόν αυτή στην ταβέρνα - δηλαδή σε σοβαρότατο κέντρο αποφάσεων - ήρθε από τον Ηλιόπουλο στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Το οποίο προπαθούσε να συντάξει τις επιστολές όταν ακούστηκε η φωνή του Σίμου ( αυτός είναι ο αντι του Νοτιά ) : " Δεν αναγνωρίζω καμία πρόαταση αν δεν είναι γραπτή." Κι έγινε του κουτρούλι ο γάμος εκεί μέσα με κύριο θέμα οτι οι αχυράνθρωποι των άλλων, δεν είδαν με καλό μάτι τον αχυράνθρωπο του αμερικάνου. Φυσικά ένας ψύχραιμος παρατηρητής θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος που έμαθε οτι η λέξη " αχυράνθρωπος " δεν είναι ουσιαστικό αλλά επίθετο πλέον. Αχυράνθρωπος - αχυρανθρωπότερος - αχυρανθρωπότατος αν θέλετε σε μια λέξη που δεν είναι σωστή γραμματική καθότι οι σύνθετες λέξεις δεν έχουν βαθμούς μονολεκτικούς αλλά περιφραστικούς: Αχυράνθρωπος - πολύ αχυράνθρωπος - πιο πολύ αχυράνθρωπος - αχυράνθρωπος κατά το πλείστον.
             Ένας βέβαια εκτός συμβουλίου, παρέμεινε ψύχραιμος. Ομιλώ για τον Δημητράκη, που συνέχισε να προσπαθεί να κλείσει τα ραντεβού με το υπουργείο για τις 4,500 δόσεις. Κι αναμένει να ακούσει από επίσημα χείλη την πρόταση του sugar. Έτσι κάνουν οι έμπειροι παίκτες, παρόλο που βρίσκεται μπροστά σε δυό δυσκολίες.
             Η πρώτη έχει να κάνει με το επάγγελμα του σαν broker πλοίων, αν βέβαια κάνει κάτι τέτοιο. Το κακό κράτος μας, σκοπεύει να τριπλασιάσει τον φόρο στις προμήθειες της αγοραπωλησίας πλοίων ( μιλάω σοβαρά ), πράγμα το οποίο τον ρίχνει ελαφρώς έξω στον προγραμματισμό του για την ΑΕΚ. Φυσικά ένας επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς, άνετα μπορεί να απαιτήσει από τον υπουργό να κάνει τις δόσεις 13,500. Άρα υπάρχει ελπίς.
           Η δεύτερη έχει να κάνει με το χρήμα το οποίο έχει συσσωρεύσει. Ξέρετε εκείνα τα 9,5 για φέτος και τα άλλα 4 για του χρόνου. Τα οποία, όπως πλέον γνωρίζετε καλά, δεν είναι δικά του αλλά είναι κι άλλων ( δικό του είναι το ένα ). Και τα οποία έχουν μαζευτεί με την απαίτηση, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΕΚ. Καταλάβατε ή όχι; Το fund του Δημητράκη δεν θέλει συμπαίκτες ή αν θέλει, τότε ίσως το διαθέσιμο ποσό αρχίσει να πέφτει αφού κάποιοι χρηματοδότες θέλουν να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη από την ΠΑΕ κι όχι να την βγάλουν με ποντικοκούραδα. Έχουν κάνει τα κουμάντα τους οι άνθρωποι ρε αδερφέ. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε κι αυτό.
            Την ώρα που το μέγεθος - μωρό θέλει να συναντηθεί πια. Την ώρα που κι ο κοντός είναι θετικός ( αυτός ακόμα ψάχνει τα ποσοστά επί των χρεών ) αφού ο φαλακρός - εκδότης ξερογλύφεται για κανά περιοδικάκι ακόμα. Εντάξει ο Τάκης ψιλοκολλάει παίρνοντας μαζί τον κούλικο ενώ ο Πόλυς ( ακριβώς το ένα και το αυτό με τον Γκίκα ) τα έχει πληρώσει όλα, ενώ ο ΔΧ μετράει ξανά τα κουκιά μετά την κίνηση ματ που στοίχησε την θέση εργασίας μιας υπηρετικής βοηθού. Βλέπετε η " ταβέρνα " δεν είναι ανακοινώσιμη όσο κι αν η άλλη τρόμαξε με 50 παπάκια του Μπίκου.
             Τι έχει γίνει; Απολύτως τίποτα. Όπου λαούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Κι όπου ακούτε πολλές ανακοινώσεις, σημαίνει οτι χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Κι εδώ βρίσκεται κι ο αγαπητός Κώστας από δίπλα, που έκανε την πρόταση κλειδί : " Πείτε οτι συνεργάζεστε και μετά εκθέστε τον. Ψυχή θέλει μόνο." Κι εγώ λέω άλλα. Άντε και την κατέθεσαν την ψυχή. Και πάνε όλοι μαζί με τον sugar. Κώστα μου, ξέρεις ποιό είναι το επόμενο βήμα; " Οκ. 30 δεν λέτε οτι είναι τα χρέη; Βάλτε εσείς 30, εγώ άλλα 30 και το γήπεδο δικό μου."
            ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ. Τριάντα δεν κάνανε οι διοικήσεις σας; Δεν κυνηγάω κανέναν. Τριάντα εσείς που οφείλετε στην ΑΕΚ, οι μετοχές δικές σας ακόμα, τριάντα εγώ για την ανάπτυξη και τα μελλοντικά  Μπάκια, ό,τι μετοχές μου αναλογούν και φέρτε κι εδώ τον άλλον με τη μάνα για να συζητήσουμε για την Αγιά Σοφιά και τις ζαρτιέρες που χρειάζεται το σκάκι γυναικών για να μαζευτούν οι λοιποί αυθόρμητοι. Καλό deal δεν είναι; Ασυλία κι όλοι βολεμένοι αφού έχουν βαπτισθεί στην σχετική κωλυμπήθρα. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ όμως, ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ. ΣΕ ΧΡΗΜΑ. Κι εγώ, ακόμα πληρώνω για τους νεκρούς γονείς μου. Είτε σε διαβάσματα, είτε σε λαμόγια για καντήλια και περιποίηση τάφων είτε σε εκκρεμότητες που κληρονόμησα. Γκε γκε; Μην πετάς παρόλες απλά. Μιλάς για πρωτογενή επιχειρηματία. Δεν μιλάς για μεγέθη που κληρονόμησαν. Μόρφωνε και λίγο τον κόσμο. Ναι αυτόν, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ, δηλαδή στο να υπογράψει απλά και δωρεάν για μεταβίβαση των χρεών του Ψωμιάδη στο δημόσιο, συγκέντρωσε μόλις 18000 υπογραφές. Από την δεξαμένη που όπως λέτε είναι γύρω στα 800 χιλιάρικα. ΤΣΑΓΚΑΝΕΛΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ( αυτός βέβαια μας έχει για 2,5 μύρια ).
            Κι αυτή είναι η πρόταση του Μελισσανίδη. Εγώ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ - έχω συνταχθεί με το καλημέρα του blog αυτουνού, με την πρόταση αυτή. Ούτε αμφιταλαντεύθηκα, ούτε άλλαξα, ούτε ανακάλυψα σήμερα το βουνό. Κι έχω ακούσει πολλά εδώ μέσα. Μέχρι και υπάλληλο του με είπανε κάποιοι ηλίθιοι και μέχρι και τη μάνα μου βγάλανε κάποιοι δοτοί εγκάθετοι οτι ήταν " το πρώτο τσιμπούκι του σχολείου ". Χώρια που βγήκανε και κάτι ανθρωπίδια και δήθεν σνομπάρανε για μεγέθη και λοιπά συναπτά. Δεν με κούνησε τίποτα. Ξέρω να διαχωρίζω φιλίες, δουλειές και ΑΕΚ. Με την αντίστοιχη κριτική. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΡΙΞΕΙΣ.
            Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια; Όχι βέβαια, αλλά όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια. ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 αλλά οι καταστροφείς να είναι ακόμα ενεργοί. Ενώ θάπρεπε να είναι δια βίου τιμωρημένοι. Γρανίτσας και Χατζηχρήστος δηλαδή. Και δεν συνεχίζω, αφού θα ξεφύγω τελείως από την ουσία του κείμενου, που πήγα να το βγάλω με χιούμορ αλλά όσο μπαίνω βαθειά, τόσο η Ελλάδα ( sorry η ΑΕΚ ήθελα να πω ) με πικραίνει. Την καλημέρα μου.
            

33 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 00:34

    Eντάξει. Ο Κετσε προσπαθεί να σπρωξει τους νυν μετόχους στην Ρώσσικη ρουλέτα. Λες και οι ίδιοι δεν ξέρουν για τι είδους "πρόταση" πρόκειται. Περιμένουν από κείνον. Την έχουν ξανακούσει.
    Τι να "τεστάρουν",λες και δεν ξέρουν.

    Το προηγούμενο ήταν "70 εγώ,70 εσείς". Εστω και δια τηλεφώνου.
    Το τωρινό είναι "30 εσείς 30 εγώ"(Τα ποσά πέσανε,καθότι έχει κάνει και εξυγείανση στην εταιρεία ο γιαουρτάς. Ασε που απο τα 200 μύρια που κοστολογούσε ο Τάκης την εταιρεία, τώρα κάνει όσο μισό πιάτο φακές)

    Φυσικά, μόλις μάθουν την "πρόταση" του Μελισσανίδη οι -ομολογουμένως αγανακτισμένοι με όλα- φίλοι της ΑΕΚ θα σιχτιρίσουν και με το δίκιο τους. "πάλι τα ίδια ο Μελισσανίδης" "δεν θέλει να μπει και ψάχνει δικαιολογίες" "θέλει να την πάρει τζάμπα" κλπ.

    Κατανοητό. Είναι ψυχοφθόρο και σπάσιμο νεύρων.
    Αλλα και ο άλλος τι να κάνει δηλαδή; Επειδή εσύ κουράστικες με τους "αμέτοχους" να σκάσει 30 μύρια πληρώνοντας τα χρέη τους για να ανακουφιστείς; Και μετά άλλα τόσα για ανοικοδόμηση; και τα διπλά όλων αυτων ακόμα για γήπεδο;
    Και όλα αυτά για να μη κακοκαρδιστεί κανείς;
    Θέλει κανένας να τον λένε μαλάκα; Η να το δει σαν αγαθοεργία;
    Χώρια την "βεντέτα" που υπάρχει με τα μεγέθη της "λίμνης" του 2004.

    Κάθεσαι σε μια ταβέρνα,στη θάλασσα και τρως. Και σου λέει το δίπλα τραπέζι: "επειδή ξέρω ότι θες να καθήσεις εδώ, αφου σου αρέσει. Μου πληρώνεις τον λογαριασμό να σηκωθω;
    Τι του λες; Δεν του λες να πάει να γαμηθεί; Η τον πληρώνεις όσο-όσο; Για να καταλάβω δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 04:01

    To παράπονο-δικαιολογημένο ΜΟΝΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ- πολλώn ΑΕΚτζιδων- κυρίως νεαρων- είναι: Μα σιγά μωρέ. Τι είναι 10 -20 - 30 εκατομμύρια για τον Μελισσανίδη; Μια τριχα από τα απαυτά του." "Δις έχει." "Τόσα θέλει μόνο για πούρα". "μια πλώρη καραβιού είναι". "σαν να λέμε δίνω εγώ 100 ευρώ και κάνω το κέφι μου" Και πολλά άλλα.
    Τι λέτε ρε. (που έλεγε και ο Θανόπουλος) 30 εκατομμύρια είναι πάρα πολλά λεφτα. Αντικειμενικά. Οπως και να τα δεις. Είτε από "πάνω" είτε από κάτω" Και για μένα είναι πολλα και για τον Μελισσανίδη είναι πολλά. Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν τα έχω ενώ εκείνος τα έχει. (...εδώ ενοχλούμαι λίγο,αλλά το ξεπερνάω για την οικονομία της κουβέντας)
    Και λοιπόν; Αυτό, μετατρέπει το ποσό σε αμελητέο;

    Λέτε να μην έχει την αίσθηση του χρήματος, η να την έχασε στη πορεία προς τα "πάνω";
    Μα επειδή την έχει και μάλιστα ανεπτυγμένη στον υπέρτατο βαθμο, γι'αυτό είναι πάρα-πάρα πολλά. (θα τσοντάριζα εγώ το ποσό, αλλά έχω πλήρη απώλεια αυτής της αίσθησης,αρα δεν το διαθέτω. Είναι σαν να μπαίνει κάποιος σε ένα ζαχαροπλαστείο και να μη του μυρίζει τίποτα. Για τέτοιο χάλι μιλάμε)

    Διαφορετικά θα ήταν απένταρος. Και ειδικά εάν μιλάμε για "πρώτης γενιάς" επιχειρηματία. Δηλαδη αυτόν που φτιάχνει την περιουσία. Την οποία θα ξεκοκκαλίσουν και θα ριμάξουν οι επόμενες γενιές. Οι γνωστοί και ως από-γονοι. Η "τζάκια". Η "μεγέθη".(αυτοί,μάλιστα.Είναι ότι πρέπει για "δάγκωμα")

    Πως νομίζεις ότι κάνουν λεφτά; Θεωρώντας τα εκατομμύρια φυστίκια; Αν ήταν έτσι, απλά δεν θα τα είχαν μαζέψει. Τόσο απλό είναι. Γιατί να μαζέψεις κάτι που δεν έχει αξία για σένα;
    Σκεφτείτε ρε λίγο "κανονικά". Μην ακούω αηδίες.
    Ακου λεέι "μπούκαρε και χώστα". Και ποιός είναι; Ο Γκουσγκούνης;

    Αμ το άλλο: " ο Μελισσανίδης κέρδισε απ΄την ΑΕΚ"."Εβγαλε". Και το λένε σαν να είναι μομφή. Α,ρε ΚΚΕ τι μας κάνεις. Και από που και ως που είναι κακό να έχει κανεις κέρδος απο μια εταιρεία, όταν μάλιστα και η ίδια η εταιρία "ανεβαίνει" μαζί του και η ίδια έχει λογης οφέλη; Δεν είναι το ζητούμενο αυτό;

    Δηλαδή να μη ποτιστεί και η γλάστρα με τον βασιλικό; Ξερή να μείνει; Η θα μας αφορήσει η Αλέκα απο τον Περισσό; Ρε τι τραβάμε.
    Αυτός ο Μπάρλος, έχει κάνει ζημιά,τελικά.

    Και ο μετά τον Μπάρλο αγαπημένος πρόερδρος για τον κόσμο,είναι αναμφισβήτητα ο Μελισσανίδης. Και εδώ είναι και η μικρη σύγχυση του κόσμου. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο "2ος Μπάρλος" της χρυσής εποχής των τίτλων, τελικά αποδείχθηκε επιχειρηματίας και όχι "μάρτυρας" ! Δηλαδή δεν πέθανε φτωχός και καταχρεωμένος, αλλά ζει κι μάλιστα μεγαλοπιάστηκε!
    Ενώ εκείνοι τον "προόριζαν" για Μπάρλο του '90, εκείνος τους βγήκε μικρός Ωνάσσης.
    Φτου...!
    Και αυτό είναι κακό ρε παιδιά; Για συνέλθετε. Αν είχε πεθάνει φτωχός κατασκευάζοντας το members club,με δάνειο, πως θα είχαμε την δυνατότητα να τον "επιστρατεύσουμε" ξανά σήμερα, που είμαστε σε δύσκολη;
    Δείτε και τα θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη το παρεακι του 2004 μπηκε στην ΑΕΚ για να την καταστρεψει?
    οτι εκαναν απο το 2004 μεχρι το 2008(οσο ηταν ολοι στο σχημα)ηταν εναντια στα συμφεροντα της ομαδας?κανεις δεν λεει οτι τα εκαναν ολα σωστα.Αλλα το να ριχνεις το αναθεμα σ'αυτους ,που ,εστω ,προσπαθησαν να σηκωσουν την ΑΕΚ,ΟΤΑΝ οι αλλοι το επαιζαν απλοι παρατηρητες και ασχολουνταν με τις μπιζνες τους,νομιζω οτι το λιγοτερο εισαι εμπαθης.Τι ακριβως τους καταλογιζεις;κλεψανε;ζουσαν εις βαρος της ομαδας;παιζαν παιχνιδια βρωμικα;γιατι τοσο μισος στον κοντο;αν ξερετε κατι,βγεστε και πεστε το να το μαθουμε κι'εμεις;Ο Μελλισσανιδης εβγαλε λεφτα απο την ΑΕΚ και μαλιστα χοντρα λεφτα ,οταν την πουλησε.Το κερδος του ομως δεν περιοριστηκε μονο στο χρημα αλλα στις ''πορτες''που του ανοιξε το προεδριλικι.Τα κονε που εκανε μεσω του τοτε πολιτικου κατεστημενου τον εκτοξευσαν(μαγκια του).Συνεπως ,ο μονος ωφελειθης τα τελευταια χρονια απο την ΑΕΚ ηταν αυτος.Αυτα.

    υ.σ χρηστακη,λαβε υπ'οψιν σου οτι και οι δυο ειναι Ποντιοι.Δηλαδη,αρρωστοι εγωιστες και ''κατακεφαλοι'.σε χαιρετω.
    Υγειαν και Ευλογιαν.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 12:28

    Προς oulkas: Καλημέρα. Καταλογίζω βλακεία και αδιαφορία στα "πρωτα" ονόματα και κλεψια και λοβιτούρα στα πρόσωπα τα οποία τους περιτριγύριζαν. Κατανοητό;
    Και δεν έχει διαφορά ο αδιάφορος,απο τον καταχραστή. Ακόμα και η νομική επιστημη δέχεται ότι η υπερβολικη αδιαφορία ισούται με δόλο.
    5 αδιάφοροι "στηρίζουν" κοιμόμενοι και ένας βλάκας είναι στο τιμόνι.Τι άλλο περιμενες να συμβεί;

    Δεν μπήκαν για να την καταστρέψουν αλλα την κατέστρεψαν. Στις προθέσεις θα κολλήσουμε τώρα, η το αποτέλεσμα που άφησαν μας ενδιαφέρει;
    "ο μόνος οφελημένος τα τελευταία χρόνια ήταν αυτός". Αυτό λέω και εγώ εδώ. Ουδείς άλλος τα κατάφερε. Πρέπει να είσαι πολύ στόκος εάν ανεβαίνοντας στο "Αρμα" ΑΕΚ, στο "όχημα" ΑΕΚ, τελικα καταφέρνεις να βγείς χαμένος. (φυσικά δεν αναφέρομαι στον θείο Λουκά γιατί εκεί, μιλάμε για την εξάιρεση του κανόνα. Δηλαδή εκει, ο εν λόγω, "έχασε" οικονομικά, αλλά κέρδισε την "αθανασία" και την )

    Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Δεν τους γνωρίζω άλλωστε. Τη βλακεία δεν μπορώ να δικαιολογίσω φίλε. Ακόμα και τον "αγαπόύλα", μπορώ να τον κατανοήσω για ότι έπραξε (προσοχή δεν λέω "δικαιολογίσω") Αντιλαμβάνομαι τα "ελατήρια" του. Λαμόγιο είναι, αυτά έκανε.
    Οι άλλοι όμως, με όλα τα καλά στα πόδια τους, τα έκαναν μουνί -καπέλο. Πρέπει να είσαι πολύ ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να το πούμε με μια λέξη,ώστε να καταφέρεις να βρεθείς καταχρεωμένος, έχοντας διαχειριστεί γύρω στα 300 μύρια και με την ομάδα καθαρή από χρέη. Πρέπει να είσαι για το άσυλο. Να μη σου επιτραπει να ανοίξεις ούτε περίπτερο.

    Πιστεύεις ότι έτσι κάνουν και στις δουλειες τους ο Παπας και ο Νοτιας; Οχι βέβαια. Θα είχαν φαλιρίσει. "μα πίστεψαν τον κοντό". Κακό του κεφαλιού τους λέω εγω. Και κακό της ΑΕΚ τελικά.
    Τον Νικολαίδη δεν τον λέω κλέφτη. Οχι γιατί πιστεύω ότι είναι ο Αγιος Φραγκίσκος,αλλά γιατί στοιχεία δεν έχω. Εχουμε όμως τεράστιες ενδείξεις, για τρομερή κακοδιαχειρηση. Για απίστευτη σπατάλη. Και για να γίνει αυτή, χρειάζονται πολλά προσωπα. Δεν μπορεί ένας,ετσι δεν είναι; Αρα, πολλά λαμόγια, λογης΄λογης κλεφτες περιστράφηκαν γύρω απο τον Νικολαίδη, ο οποίος,μάλλον, είχε δω΄σει όλη του την προσοχή να νικήσει τον Κόκκαλη-εδώ γελάνε- και δεν έβλεπε ότι τα ταμεία είχαν τρύπες.
    Ο Ναπολέων, ήτο απησχολημένος με την πορέια του στρατού. 10.000 ευρώ. Για το ίδιο το γραφείο δε, έδιναν 50.000 ευρώ. Και για την καφετιέρα,που θα έβαζαν πάνω στο γραφείο, έδιναν ακόμα 5.000. το αυτό και στις συμβάσεις που έκαναν, στιτς μεταγραφες που έκαναν κλπ.
    Και σαν άχρηστος τελειως στρατηγός, έστελνε στο "θάνατο" χιλιάδες, η αγόραζε "παλτα" για "όπλα". Πιστεύω να με καταλαβαίνεις.

    Και όπως ξέρεις ο φέρων υπογραφή,φέρει και ευθύνη. Και την κοπάνησε πρώτος. Η μαιμού των κάγκελων.

    Οι μεν με χρήμα,όντας "μεγέθη", η ομάδα με διακανονισμένα χρέη και μεγάλο μέρος τους σβυσμένα, ο δε ο κοντός με τεράστιο "μομέντουμ" (είναι και τις μόδας η λέξη) και "γκελ" στον κόσμο, ο κόσμος διψασμένος για νέα μεγάλη αρχη, στάθηκε για χρόνια, και δίπλα τους και πλάι τους,για χρόνια.
    Τι άλλο δηλαδή πρέπει να ζητήσει κανείς σαν προυπόθεση προκειμένου να πετύχει; Τι άλλο; Ολα τα είχαν. Και τι έκαναν; Οχι απλά μια τρύπα στο νερό,αλλα έφτιαξαν καινούρια χρέη,το ύψος των οποίων ουδείς πραγματικά γνωρίζει.

    Και το χειρότερο;-για μένα. Κακόμαθαν,μια ολόκληρη γενιά ΑΕΚτζιδων και "ολυμπιακοποίησαν" έναν κόσμο. Πουστροποίησαν την εξέδρα, και εκεί που ο μέσος ΑΕΚτζης γούσταρε κύμματα και θάλασσες, εκείνοι του έφτιαξαν μια λιμνούλα και τον πέταξαν μέσα κάνοντας τον χρυσοψαρο.
    Διαχειρίστικαν πάνω-κάτω 300 μυρια.Περίπου. Και χρωστούσαν φευγοντας καμια 50αριά.Δηλαδη 350 το σύνολο.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; που έλεγε και ο ΓΑΠ.
    Και το κυριότερο: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 12:39

    Oσο για το αν είναι Πόντιοι και οι δύο,το ξέρω.
    Οπως ξέρω, ότι τους Πόντους τους διακρίνει κύρια- εκτός από αυτά που περιέγραψες- η καπατσοσύνη και η ντομπροσύνη.
    Πράγμα το οποίο δεν το βρίσκεις και συχνά στους "Ελληνάρες" Ελλαδιστές.
    Γιατί αν υπήρχε, πολύ απλά, δεν θα είχαμε εφτάσει σε αυτά τα χάλια σαν κράτος και σαν κοινωνία.

    Χαιρετε και αγαλλιάσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 13:21

    Ο Παπάς -λεει- περιμένει πρωτοβουλία του "τίγρη".
    Βρε πάρτον ένα τηλέφωνο.
    Οπως έλεγε και ο Κωσταντάρας σε μια ταινία: "...δυο βήματα είναι...κάν'τα.."

    Ηρθε και η "Τέντα". Και η πούτσα μας είναι τέντα απο την ικανοποίηση.
    Ετσι αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητα των επαφων του στην Κίνα,του Βιντιάδη.
    Πήγε σε ένα καλυβοχώρι, έδωσε απο 3 δολάρια σε κάτι χαμίνια του δρόμου, και κουβαλήθηκαν εδώ. Αργησαν λίγο. Οχι γιατί δεν είχε αεροπλάνα. Αλλά γιατί ήρθαν σαν λαθρεπιβάτες με κάποιο ποστάλι. Σαν την Βουγιουκλάκη.
    "Κατέπλευσαν" προχθες. Ευκαιρία είναι για τον Λίνεν να δει κανέναν από αυτούς. Μπορεί να "βγει". Η αν δεν "βγει" κάποιος, μπορεί κάλιστα να τους εκμεταλευτεί όλους και να ανοίξει εταιρεία.
    Στις μετακομίσεις οι Κινέζοι είναι "μανούλες".
    Μεταφοραι-μετακομίσεις "ο Ατλας".

    Ασχετο: Αυτος ο Φάμπρι, τι νούμερο είναι; Γιατί δεν του τραβάνε πέντε κλωτσιές να τον στείλουν απο κει που ήρθε;
    Ολα τα είχαν, ο δεκανέας του Φράνκο τους έλειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε σήμερα η δίκη των υπευθύνων της εταιρείας Aegean Oil για λαθρεμπορία και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος.

    Νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε η 1η Μαρτίου 2013.

    Η δίκη των υπευθύνων της Aegean Oil για λαθρεμπορία και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος είχε καθοριστεί να διεξαχθεί στην αίθουσα 310 του 3ου ορόφου του Εφετείου Πειραιά.

    Είχε αριθμό 11. Στις 14:30 αποφασίστηκε από την έδρα να πάρει αναβολή για την 1η Μαρτίου. Ο λόγος που αναφέρθηκε ήταν η μακρά διάρκεια της δίκης με αριθμό 8-9 και αμέσως μετά της συνέχισης της δίκης με αρ.6, που είχε νωρίτερα διακοπεί.

    Στο δικαστήριο παρευρίσκονταν ο κατηγορούμενος Ιάκωβος Μελισσανίδης, νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας και αδελφός του ιδρυτή της Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και οι δύο μάρτυρες κατηγορίας Στάθης Κατσάς και Σεβαστή Σίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ oulkas: Τα πάντα έχουν γραφτεί εδώ.
    Απλά ξαναγράφω: 2 εταιρείες στην πλάτη της ΑΕΚ, 2 κλειστά συμβόλαια προπονητών με απίστευτες ρήτρες και 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΙ 2 ΧΑΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΟΚ ή να σου πω και για τα πάγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 14:23

    Εχουμε μπερδευτεί.
    Ο Πάπας θα συναντηθεί με τον Μελισσανίδη και ο Παπάς παραιτείται για το καλό της Εκκλησίας, η το αντίθετο;

    Βροχή και σήμερα...
    και μες στο internet
    αδύνατον να μπω.
    Ξανα συνδέωμαι
    μα ξεσυνδέωμαι
    απο τον κεραυνό.

    Χάλια η σύνδεση
    τζάμπα τα φράγγα μου
    και όυτε ενα σήμα σου
    στον υπολογιστή.

    Καριόλα vodafon
    "κώτσους" μας έπιασες
    και μας τα έφαγες,
    ατέλειωτη βροχή.

    Προς "ανώνυμο". Δεν μας είπες: Καφεδάκια ήπιαν; Και αν ναι, σε πλαστικό η κάθησαν στο απέναντι "καφε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο: Ωραία. Το συμπέρασμα λοιπόν, ποιό είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαθρεμπορία και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος..

    Η οποια βεβαια ειναι προς το παρων κατηγορια και οχι καταδικη οριστικη.

    Απο την αλλη ετσι τυχαια κατηγορειται ο ... αμεμπτος?

    Η ειναι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που κατηγορειται ο.... sugar για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ?

    Και αν κατηγορειται αδικως γιατι παιρνει συνεχως αναβολες και δεν ΑΠΑΙΤΕΙ να εκδικαστει η υποθεση, παρα αφηνει να τραβαει σε χρονια και να διασυρεται?

    Ποιος αλλος αδικως κατηγορουμενος αφηνει επι χρονια το ονομα του να σερνεται στα δικαστηρια για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και δεν παρουσιαζει ξεκαθαρα τα πειστηρια της αθωωτητας του?


    Εχει βλεπεις διαφορα το λεθρεμποριο αναλογα το προιον.
    Εχουν διαφορα οι κουμπουριες στο members απο τις κουμπουριες του καπετανιου που καβαλαγε τα καγκελα και τα screw you στο σισε..
    Εχει διαφορα ο ...sugar που παρεδωσε στον τροχανα !!! και μετα εκανε το μπροστινο της ENIC (παντα αμισθι και ανιδιοτελως..)

    Κατα τα αλλα μας φταινε οι αλλοι, αλλα μολις (και αν ποτε) εχουμε την ευκαιρεια ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΜΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    Αυτο ειναι το συμπερασμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 15:18

    Αδερφε μου, αν αναζητάς την "Μαρία Τερέζα", είσαι σε λάθος επίπεδο.
    Στους ουρανούς πρεπει να αναληφθείς για αυτό.
    Δεν ξέρω αν έγινε λαθρεμπορία η όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    Η πραγματικότητα είναι εδώ: Αυτά τα κάνει ακόμα και ο πιο "ταπεινός" μπακάλης.
    Αλλος κλέβει στη φέτα,άλλο στις προμήθειες. Απλά είναι θέμα μεγέθους.

    Ασε που- για να πούμε και το "ανατρεπτικό"- είναι και "ρατσισμός¨. Δηλαδή λόγω μεγέθους να βγαίνουν τα μεγαλο"άπλυτα" στη φόρα ενός μεγιστάνα, ενώ το μικρο ποντικάκι που κλέβει ψύχουλα με κάθε τρόπο και τα μεταφέρει στο σπιτάκι του, απολαμβάνει της προστασίας της "ανωνυμίας" εν μέσω του όχλου.

    Και η ακόμα πιο σκληρή πραγματικότητα είναι επίσης εδώ: Οσοι-σε αυτές τις περιπτώσεις- παρουσιάζονται ως "Ιαβέριδες" και αναζητούν το "δίκαιο" κυνηγόντας τους κακους "μεγιστάνες", συνήθως λειτουργούν για λογαριασμό άλλων μεγιστάνων που εποφθαλμιούν τα "θυράματα" του πρώτου, η αναζητουν τρόπους "συνετισμου" του.
    Δεν πρόκειται για καποια "μάχη" ανάμεσα στο "καλό" και το "κακό" όπως ίσως ρομαντικά φαντάζεσαι, αλλά για σύγκρουση συμφερόντων. Τα οποία θα υπάρχουν όσο γυρίζει η γη.

    Μην "ανακαλύπτουμε" ξανά και ξανά την Αμερική επομένως.
    Ας ανακαλύψουμε τον Παπαδημούλη- που "ειναι" και ΑΕΚτζης όπως λέει για ξεκάρφωμα- ο οποίος δίνει μάχη για να μη ξεπουληθεί ο ΟΠΑΠ. Οχι για να μη πουληθεί. Πρόσεξε. Το ΠΟΥ θα πάει έχει για αυτόν σημασία. Που έγινε και "μάρτυρας" ξυλοδαρμού στο ΟΑΚΑ. Το "θύμα".
    Ο διατεταγμένος "πελεκάνος" που ανακάλυψε τις πετρελαιοκηλίδες.
    "Σύριζα" περνάνε και μας κάνουν αέρα στα παπάρια, να τους πείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο: Δεν μου βρε αδερφέ. Αν αθωωθεί ΣΤΗΜΕΝΑ, θα το μάθεις; ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, μπορώ να τα συζητήσω, αλλά βλέπω οτι πρέπει να σου συμπληρώσω πολλά κενά. Άρα σε αναμένω αν ενδιαφέρεσαι ( για εδώ μέσα μιλώ ).
    Ο συγκεκριμένος, τι σου φταίει σε επίπεδο χρεών;
    Βλέπεις εδώ ύμνους; Ή οτι βρήκα κάποια ευκαιρία; Μήπως με μπερδεύεις με άλλο site;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 15:29

    Συγνώμη λάθος-λάθος. "ξυλοκοπήθηκε" όχι ο Παπαδημούλης αλλα ο έταιρος Καπαδόκης. Ο πως τον λένε... ο Στρατούλης.
    Καθώς βλέπεις και από τα ονόματα, λήγουν σε "-ούλης".
    Ποιους αποκαλούσες εσύ έτσι όταν είσουν μικρός;
    Εγώ τους "Λούλιδες" - "Μπούλιδες" κλπ.

    Οι νεοπασόκοι υπεραπίζονται τα παλαιοσυμφέροντα απο το νεοκόμμα του Συριζα ΕΚΜ.
    Αυτό το ΕΚΜ μου θυμίζει το "...εχμμμμ" που κάνει κάποιος όταν είναι σε αμηχανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το μονο που λεω ειναι οτι δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ με τους αλλους.
    Δεν σε κατηγορουν επανηλλημενα για λαθρεμποριο και κακουργημα επειδη τους τη βαρεσε.
    Και αν τους τη βαρεσε, εσυ φροντιζεις ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ την συκοφαντια και να ξεμπροστιασεις τους συκοφαντες.
    Δεν πας απο αναβολη σε αναβολη, δεν κανεις εισαγωγη στο Τζανειο (για οποιον θυμαται παλιοτερα οταν χτιζωταν η ...αυτοκρατορια) για να αποφυγεις τη συλληψη και σιγουρα δεν κανεις τη παπια σαν εταιρεια. Ουτε θαβεις το γεγονος στα μεσα-ακουσε κανεις τιποτε πουθενα?

    Μα φυσικα θα αθωωθει. Εκτος απο το Κωσκοτα εχει καταδικασθει κανενας? Και αυτος 12 εκανε και τωρα ειναι εξω.
    Ακομη και αυτοι που ειναι μεσα δεν εχουν καταδικασθει. Ουτε ο Μακης ουτε ο Λαυρεντης ουτε ο Ακης.
    Αλλοι δεν μπηκαν καν σα το Χριστοφορακο, τον εναν με τα στικακια και τον αλλον που πηρε τον αμυντικο σχεδιασμο της χωρας σπιτι του να παιζει τα βραδυα στρατιωτακια.

    Μερικοι βγηκαν ηδη σαν τον Αχιλλεα που εχει κανει προσφυγη στα ανθρωπινα δικαιωματα!!!!

    Και μιλαω για 5-10 γνωστα ονοματα, ασε τους αλλους που δεν ακουγωνται καν.

    Δεν μιλαω για επιπεδο χρεων. Μιλαω οτι παρουσιαζουμε και καλα ενα τυπο που δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ απο τους αλλους σαν ιδανικο 'μαγκα' την ωρα που οποιος κανει τις ιδιες 'μαγκιες' ειναι αλογοτροφη, στρουμφακι, χαπιας, καραγκιοζης, λαμογιο κλπ.

    Οσο για τα χρεη, φυσικα και πρεπει να πληρωθουν απο αυτους που τα δημιουργησαν.

    Οπως και τα λεφτα που θελει η αεκ απο το Μακη να πανε σε αυτους που τα κλαινε με το 44.

    Γιατι εχουμε την εξυπναδα η αεκ να εχει σαν εταιρεια διαγραφη με το 44 ανω των 100εκκ ευρω και να 'καθαριζει' σε υποχρεωσεις απο το 2004 και μετα- ως παρθενογεννηση- αλλα να εχει κανονικα απαιτησεις για ΠΡΙΝ το 2004.

    Δηλαδη μπηκε παγος σε οποιον χρωσταγε η αεκ αλλα οποιος της χρωσταγε συνεχιζει και της χρωσταει...

    Τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας> Χαρρυ Κλυν 1981...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβασα με μεγαλη προσοχη την αναλυση σου Χρηστο.Επιμενω οτι εχεις εμμονες σε ζητηματα που απτονται τον Νικολαιδη,το οτι κοντραρε στα ισα τον Κοκκαλη (εδω δεν γελαω) ,περιπτωση 2008 ,το αμφισβητεις μονο εσυ.Τα μπατζετ της ΑΕΚ αστεια μπροστα σε αυτα του κοκκαλη.ΤΟ οτι υπηρχε παραγκα ,οχι μονο ποδοσφαιρικη,μαλλον το γνωριζεις.Για να πηγαινε τουαλετα εκεινα τα χρονια ο Σημιτης ,επρεπε να ρωτησει τον κροκους.Δυσκολα χρονια φιλε,οχι μονο ποδοσφαιρικα ,αλλα και ηθικα ,κοινωνικα κλπ.Ενα περιβαλλον γεματο χτυπηματα κατω απο τη ζωνη και πισωπλατες μαχαιριες.Αν καποια στιγμη η τυχη τα φερει ετσι και συναντηθουμε ,θα σου πω καταστασεις και θα φριξεις.Ο Νικολαιδης βαρυνεται με το εξης λαθος,κατα τη γνωμη μου,θανασιμο ομως λαθος για τον ιδιο,κρατουσε το στομα του κλειστο και δεν μιλησε οταν επρεπε.
    Τα υπολοιπα που λεεει ο Στηβεν για ρητρες φερερ,δωνη ηταν λαθος.ΜΑς στοιχισε και ο αποκλεισμος απο την κυπριακη ομαδα το 08,καποια εκατομμυρια.Οταν εφυγε ο Νικολαιδης το χρεος ηταν περιπου 7-8 εκατομμυρια(;),μαλλον παλευοτανε.Υπαρχει τεραστιο παρασκηνιο για την ομαδα του 2004.ποιοι τους πολεμησαν ,πότε και γιατι.Ο Σαμπρακος εγραψε ενα βιβλιο ,για ποιο λογο ο ηρωας του βιβλιου αναγκαστηκε να εξαφανιστει;
    Ολοι εχουμε κριση και μνημη Χρηστο.Ο καθενας τα ζυγιζει με το δικο του ματι.Απολυτοι δεν πρεπει να ειμαστε.Στις μερες μας η ανιδειοτελεια οδηγει στο περιθωριο καποιον ενω το αντιθετο δημιουργει μυθους ,εστω και προσωρινους.
    Παντως να ξερεις δεν εχω διαθεση κοντρας ουτε ανηκω σε στρατοπεδα.Τα γραφω αυτα γιατι εκτιμαω το υφος και το στυλ του μπλογκ και πιστευω οτι ολες οι αποψεις εινα σεβαστες.

    υ.σ το σαββατο κατεβαινουμε οακα ,οπως τον παλιο καιρο.Μην νομιζεις οτι ειμαστε τζοβενα.Ολοι ειμαστε πανω απο 50.
    Φιλωσεν ,υγειαν και ευλογιαν!!
    oulkas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 16:16

    Εδώ σε κλέβει το ίδιο το κράτος και συ μου λες για τον Μελισσανιδη;
    Επίσημα. Με βούλες σφραγίδες και υπογραφές μπαίνουν στην τσέπη σου. Εκει,δεν μπορείς να τους πας στα δικαστήρια, ένεκα το νομότυπο.
    Οταν κάτι έχει σφραγίδα και υπογραφή κρατική, τέλος.
    Αρα; Τι ψάχνουμε να βρούμε;

    Τους "Μελισσανίδηδες" ένα κράτος σοβαρό και όχι σκερβελές σαν και το δικό μας, θα έπρεπε να τους "εκμεταλεύεται" και όχι να τους κυνηγά, πουλώντας είτε εκδούλευση ενατι μίζας σε κάποιον άλλον, είτε πουλώντας λαικισμό στον κοσμάκη.
    Ειναι αναπόφευκτη η παρουσία τους. Δεν υπάρχει κονωνία που δεν αναδεικνύει ανθρώπους που αναζητούν τα πολλα. Που "μεγαλοβλέπουν". Ακόμα και στη ζούγκλα θα βρείς τέτοιους.
    Το θέμα είναι άλλο: Τι κάνεις με αυτούς.

    Η Αθηναική ηγεμονία, έγινε τέτοια, γιατί τους πλούσιους δεν τους κυνηγούσε, αλλα το αντίθετο τους έβαζε στη "μηχανή" της.
    Εκανε στραβα μάτια σε λοβιτούρες και λαθρροχειρίες. Βεβαίως. Αλλα το "ταλέντο" κάποιων να δημιουργούν κεφάλαιο, δεν το τιμωρούσε. Αντίθετα τους τραβούσε.

    Απλά είχε τους μηχανισμούς εκείνους, ώστε οι μεγιστάνες να "ξεφορτώνουν" μεγάλο μέρος της παραγωγικης τους δημιουργίας στο κράτος, με την μορφή υποχρεωτικων χορηγιων. Και μεγάλο μέρος αυτου του πλούτου μεταφερόταν στην κοινωνία,στην πόλη και έτσι γινόταν μια αέναη "ανακύκλωση"
    Ωστε έτσι αυτοί,"ξαλαφρωμένοι" να συνεχίζουν τις "επιθέσεις" για νέο κεφάλαιο κ.ο.κ.
    Δούλευαν δηλαδή εκείνοι για αυτό! Εξυπνο.

    Ενα έξυπνο κράτος, αφήνει τους έχοντες την ικανότητα να παράγουν πλούτο, να "δουλευουν" για λογαρισμό του. Μα, "δεν είναι κορόιδα. Για πάρτυ τους δουλεύουν". Ασφαλώς. Ετσι νομίζουν,λέω εγώ. Αφου το παραχθεν κεφάλαιο, ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ.Δεν είναι αέρας. Δεν είναι αύλο.Πρέπει κάπου να τοποθετηθει, να αυγατίσει η μίνιμουμ να προστατευεθει. Και εδώ έρχεται το κράτος,αν είναι τέτοιο και όχι σκερβελές όπως το δικό μας. Και του λέει "εδώ είμαι εγω."
    Τα υπόλοιπα που λέμε,είναι για το ΚΚΕ που από κει πληρώνεται.Ωστε η επιχειργματικότητα να παραμεινει κρατικοδίαιτη και να απαγορευθει δια ροπάλου κάθε άλλο επιχειρειν.

    (Γι'αυτό και με την ευγενικη χορηγία του ΠΑΜΕ, και του συνδικαλισταριού,έκλεισαν τα παντα και ο μισθος πήγε στα 500 ευρω.Απολυμένος δημόσιος κανένας και ριμαγένο τον ιδιωτικο τομέα. Κατα τα άλλα φταίει "το κεφάλαιο". Λες και χωρίς κεφάλαιο μπορεί να ζήσει κανεις. Να το χαίρεστε).

    Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να παράγουν πλούτο σε μεγάλο βαθμό. Λίγοι μόνο.
    Για ένα κράτος σοβαρό-επαναλαμβάνω- αυτό είναι οικονομία δυνάμεων. Οταν ο ένας μπορεί να παράξει για 1000, αυτό δεν είναι κατάρα,είναι ευλογία.
    Η κατάρα είναι να ζεις στο κωλοκράτος το σημερινό.

    Ο ρομαντισμός, αφορά τις σχέσεις τις προσωπικες. την σχέση μας με την φύση. την τέχνη κλπ.
    Οταν πρόκειται για την κοινωνια και την πολιτέια, δηλαδη για το "τι είδους κράτος και άρα ποιότητα ζωής θα έχομεν", τότε είμαστε πραγματιστες και ρεαλιστες.
    Ολα τα άλλα είναι μπέρδεμα τις πούτσας με την βούρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: Εντάξει, μάλλον δεν σε ενδιαφέρουν τα ιστορικά στοιχεία οπότε δεν χρειάζεται και να τα γράψω.
    Απλά, μια μικρή διευκρίνηση: 1. Το Τζάνειο ήταν ακριβώς τότε που πιάστηκαν η Avin και η BP. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ
    2. Ο συγκεκριμένος δεν μπλέκεται σε χρέη πριν το 2004 προς οποιονδήποτε.
    Τέλος για το οτι είναι ίδιος με τους άλλους, το γράφω αμέσως για να το ευχαριστηθείς :
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .
    Πιστεύω να καλύπτεσαι, όπως πιστεύω να συμφωνείς οτι αυτόν εγώ θέλω για την ΑΕΚ. Γιατί; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    Με μια αίρεση: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ.
    Γκε γκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς ulkas: Σεβαστότατες όλες οι απόψεις και ποτέ δεν έχει κοπεί κάποια.
    Μίλησα επίσης και για 2 εταιρείες και για 85 μεταγραφές μαζί με 2 χαμένες χρήσεις, πέραν των άλλων που γνωρίζω και τα έχω γράψει. ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ.
    Τώρα για το Σάββατο, αν έρθεις λίγο νωρίτερα από το ματς, συναντιόμαστε για ένα καφεδάκι. Μου στέλνεις τηλ στο ταχυδρομείο και σε καλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 16:45

    Prow "oulker: Δεκτές οι αντιρήσεις και δεν αντιμαχούμε. Κουβεντιάζουμε.
    Το πόσο " εγκυος" έιναι ο νικολαίδης, δηλαδή πόσο φταίει, είναι σχετικό για τον καθένα. Οπως σχετικος είναι και ο χαρακτηρισμός που μπορεί να του αποδωθέι.
    Αλλα ένα είναι σίγουρο: Τα έκανε μουνι-καλλιγραφία.
    Και αυτό γιατι κάποιοι ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ- νόμιζε ότι το να βάζεις γκολ,είναι το ίδιο με το να "τρέχεις" μια επιχέιρηση.
    Οτι δηλαδη η επιτυχία και η ευστοχία των σουτ θα τον ακολουθούν και στην επιχειρηματικη ζωή. Οπως είδαμε,λανθασμένα.

    Επρεπε να είχε την φρόνηση, μετά το κάλεσμα τόσο στον κόσμο όσο και σε επιχειρηματίες, το οποίο ξεκίνησε πολύ επιτυχημένα, ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ. ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ.

    Αντι αυτού, είδαμε μια μονωπωλιακης αντίληψης "διακυβέρνηση", μια "ιδιοκτησιακου" τύπου συμπεριφορά. Λες και η ΑΕΚ τους ανήκε. Λες και 'εσωσαν τη Λολα απο την φωτιά και την παντρεύτικαν. Και συμπεριφέρονταν ως μονάρχες σε αποικία.
    Δεν "ανοιξαν" την ΑΕΚ σε ευκαιριες που παρουσιάστηκαν κατόπιν.Δεν αναζήτησαν ανθρώπους και δυναμεις,ώστε να θεμείωθει ακόμα βαθύτερα η ΑΕΚ και να προστατευτει. Και όσοι παρουσιάστηκαν, τους "λάκισαν".
    Εφτιαξαν ένα "Γαλατικό χωριό". Του κώλου.
    Και όποιος ζητούσε να μπει, του ζήτουσαν διαβατήριο. Οι "Καισαρες" της πλάκας.

    Τι θα πει "ήρθε τώρα αυτός να μας πάρει την δόξα και να πάρει μερίδιο απ΄τα κέρδη"; και τι είναι η ΑΕΚ βρε μαλάκα "κοκέ"; Παραμάγαζο σου;
    ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Βέβαια και ο Μελισσανίδης δεν την έβαλε. Με μια διαφορά. Ο ένας ήξερε και μπορούσε, οι δε αγνοούσαν και ήταν "μωρά".

    Τώρα; Τώρα: " οι δε εκζητούντες τον κύριον, ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού"


    Εύχομαι να τα πούμε και από κοντά.

    Ευλογία Κυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειλικρεινα ,περαν των διαφωνιων,αισθανομαι πολυ καλα γραφοντας στο μπλογκ σου Steven.Aυτο ειναι που μετραει τελικα ,ο σεβασμος στην αλλη αποψη ,οχι ο προσποιητος στυλ τηλεπαραθυρων αλλα ο γνησια λεβεντικος.Εχουμε μελλον .Παντως και ο Χρηστοε ειναι αψογος σε επιχειρηματα παρ'ολο που διακρινω μιαν οργη.

    υ.σ αν κατεβω,μονο αν ο καιρος ειναι καλος,γιατι τα χιλιομετρα ειναι περιπου 500 και 500 επιστροφη,θα τα πουμε και απο κοντα.Θα εχετε την ευκαιρια να δοκιμασετε την καλλυτερη γραππα που κυκλοφορει,καθ'οτι παραγωγος.

    φιλω σας .Υγειαν και Ευλογιαν!!!

    oulkas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1. Μα οσοι εμπλεκωνται σε λαθρεμποριο ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ειναι! Παραγουν κατι και δεν το ηξερα? Ο Μακης δηλαδη παρηγαγε χρυσο? Η αμα εισαι μεταφορεας δεν λογιζεσαι για λαθρεμποριο? (αν φυσικα καταδικαστει τελεσιδικα βαση νομου..)

    2.Δεν ανεφερα πουθενα οτι ευθυνεται για παλιοτερα χρεη (απο το 2004 και επειτα δηλαδη).
    Ισα ισα που ειπα > Οσο για τα χρεη, φυσικα και πρεπει να πληρωθουν απο αυτους που τα δημιουργησαν.

    Αρα τι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ αναμενεις για την ΑΕΚ απο την στιγμη που θες να κανει τα ιδια? Μα φυσικα τιποτε. Και ΟΡΘΟΤΑΤΑ αναμενεις ΑΝ ερθει να κανει τα ιδια γιατι οταν ο απεναντι εχει μπαζουκας εσυ δε πας με σφεντονα (η με ποδηλάτα που ελεγε και ο δον Φερναντο).

    Οποτε εφοσον ειναι ιδιος και αναμενεις τα ιδια- προσδοκουμε και εμεις ενα χαπια να μας σωσει..Σωστα?

    Και φυσικα οι οποιες αρχες μας και τα οποια πιστευω μας πανε ορτσα με το συμφερον μας. Τα οποια βεβαια θα τα αλλαξουμε αν αλλαξει η Ελλαδα. Λες και η Ελλαδα ειναι τα βουνα και τα ποταμια και οχι η νοοτροπια και το σκεπτικο των ανθρωπων της...Τι σου λεω τωρα ε??

    Μην αγχωνεσαι δεν περιμενω να μου διαμορφωσεις γνωμη..
    Μια χαρα γκε γκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς oulkas: Έλα βρε. Γκράπα; Για κανόνισε να την τσακίσουμε. Εγώ συνήθως προμηθεύομαι τα αποστάγματα του Μπαμπατζίμ με κορυφαίο το " μοσχάτο " κι εκείνο το παλαιωμένω που είναι χρυσαφί.
    500 χιλιόμετρα, από πού έρχεσαι αδερφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Ανώνυμο: Μια χαρά μου τα λες και μια χαρά γκε γκε κι εγώ. Είδες κάπου άγχος;
    Βέβαια η Ελλάδα είναι η νοοτροπία των ανθρώπων της ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΧΑΠΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και τα πάντα, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΔΕΡΦΕ. Πρώτα φτιάχνουν τα άλλα και τελευταίο αυτό. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. Δηλαδή για πιο λιανά, στον βόθρο δεν θα μπω με κουστούμι ούτε με αρχές σαλονιού.
    "...δεν περιμένω ...γνώμη..." Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό, αφού ο χώρος έγινε για κουβέντα ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί εμπλέκετε τον Μελισσανίδη? Ο άνθρωπος απουσιάζει απο τα της ΑΕΚ εδώ και 15 χρόνια και απλά κάποιοι προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι αναφέροντας και μόνο το όνομα του χρόνια τώρα. Αν είναι έτσι, ας ψάξουμε στις χιλιάδες των ΑΕΚτζήδων να βρούμε ποιοί έχουν λεφτά και πως τα έκαναν για να χουμε να ασχολούμαστε. Ο Μελισσανίδης δε θα πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο απο οποιοονδήποτε άλλο φίλαθλο της ΑΕΚ, μέχρι και αν (που εγώ το αποκλείω) να ασχοληθεί ο ίδιος με την ΑΕΚ (και όχι να τον εμπλέξουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 19:43

    Δεν τον εμπλέκουμε. Εκείνος εμπλέκεται. Και δεν τον ακούσσαμε να παραπονιέται που τον "εμπλέκουμε". Τα "δεν ασχολούμαι", είναι για τον Κλείδωνα.
    Αμα δεν θέλει να τον "εμπλέκουμε", να μη μπλέκεται σε μεταγραφές και σε ταβερνοκουβεντολόι με οργανωμένους.
    Θέλει η ποτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

    Οσο για το "να μας σώσει", η "να μας λυτρώσει" που ακούμε κατά καιρούς και άλλα τέτοια Σωτηριολογικά, τα βρίσκω για την Δραματική Σχολή.
    Να χτιστεί κανένα γηπεδάκι, να παρθεί κανένα πρωταθληματάκι και να έρθουμε στα ίσα μας.
    Περί αυτού πρόκειται και μόνο.
    Για ποδόσφαιρο μιλάμε και όχι για τα νεφρά μας,ούτε για τα παιδιά μας.

    Οταν έχουν φουντάρει από τα μπαλκόνια 4.000 άνθρωποι, το να ζητάμε και να συζητάμε για την ΑΕΚ, τον "μούσια", τον κοντο, τον "τίγρη" ( ο οποίος είναι του πάρκου και όχι της ζούγκλας όπως έχω πει) και τα λοιπα είδη,είναι πολυτέλεια,ήδη.

    Εδώ ο Σαμαράς, παράγει έργο, όπως ακούω, από τα λαγούμια...δηλαδή τα κανάλια Εγινε εργολάβος. Και έχουμε και μια χώρα να σώσουμε. Μη μας απασχολείτε. Ντο νοτ ντισταρμπ... ντοντ χαγκ απ, αν τιλ γιου χιρ δε μπιζι τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρηστος Χοντζεας13 Φεβρουαρίου, 2013 20:21

    8. Εχει "ειδήσεις" τώρα. Μην ενοχλείτε.
    Τα τετράγωνα των αστέρων.
    Τα 4 παράθυρα του Μούγκα τσάνελε,έτσι όπως τα βλέπετε, έχουν έσοδα, ΑΕΠ δηλαδή, όσο μια πόλη 20.000 κατοίκων. Μαζί με τους μετανάστες.
    Και συζητάνε θωρυβοδώς για τον κατώτατο μισθό Σου.

    Εαν δουλέυεις, η εάν βρείς δουλειά. Ε, ναι ρε μαλάκα. Τι δηλαδή; Θες να σου βρουν και δουλειά;
    Μεγάλη χάρη σου.

    Τις παλίες τηλεοράσεις, με τις λάμπες,αντε και μπορούσες να τις αδειάσεις και να βάλεις καμιά κότα μέσα, να έχεις φρέσκα αυγουλάκια για το παιδί.
    Τι σημερινές, τις plasma, πως διάολο να τις μετασκευάσεις;
    Μια καλή ιδέα είναι, έτσι λεπτες, ντελικάτες και ανθεκτικές που είναι, να τις κάνεις παραθυρόφυλλα.
    Με το "τζάμι" απ'εξω, όμως. Για να βλέπει τις ειδήσεις και ο απέναντι γέιτονας, γιατι είναι πιθανόν να του έχει κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα.

    Ενας άλλος τρόπος είναι, να τις μετασκευάσεις σε συλλέκτη. Να βάλεις 3-4 απο δάυτες στην ταράτσα και θα έχεις ζεστό νερό δωρεάν. Ειδικα άμα πιάνεις και nova, την ώρα της τσόντας, θα μπορείς να ψήνεις πάνω και κανενα αυγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Eιπα δεν περιμενω να μου διαμορφωσεις την γνωμη δεν ειπα να μην εκφρασεις τη γνωμη σου.
    Εξαλου μαγαζι σου ειναι και φυσικα δεν εχω προθεση να προσβαλω κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα τον ξεχασεις τον μπαμπατζιμ.θα γινει αναμνηση οταν δοκιμασεις το ''τασουλκας''.Απο Κιλκις πατριδαν εχωσεν!

    υγειαν σ'ολτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Δεν είναι μαγαζί. Δεν κονομάω. Είναι φόρουμ απόψεων. Η ανάρτηση σήμερα ( αύριο ) είναι αφιερωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ oulkas: ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, κάντα όλα λιανά. Έλα ρε τασούλκα. Σε περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ: ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή