Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

           Είναι φοβερό. Ρε παιδιά, έχω κι έναν προγραμματισμό για τα κείμενα όσο κι αν στην χώρα  του καραγκιοζισμού, ανά πάσα στιγμή υπάρχουν θέματα που είναι η χαρά του δημοσιογράφου. Αν μια χώρα δούλευε στοιχειδώς νορμάλ, θα είχαμε τόσους λεχρίτες να υποστηρίζονται από φυλλάδες ή κανάλια; Κι ειδικά αν οι ειδήσεις έχουν βγει την παραμονή από το διαδίκτυο, κι οπότε οι εφημεριδάρχες πρακτικά δεν πουλάνε φρέσκα κουλούρια. Άρα; Άρα από κάπου αλλού τα βγάζουνε κι όχι από την ουσία της επιχείρησης τους. Κι άρα ο δημοσιογραφικός λεχριτιασμός, ακόμα ζει και θριαμβεύει. Σαν τον ελληνισμό που φυλάει την ιερή αγελάδα που λέγεται δημόσιος τομέας κι ακούει ακόμα μαλακίες για αναστροφή της πορείας της χώρας.
            Τι έγινε λοιπόν την Παρασκευή; Πήγανε δέκα μαλάκες και κάνανε το τάμα. Και τι είπε ο άλλος; Τα απλά και προφανή. " Πληρώστε ή μέσα..." ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Και ξαφνικά το μηδέν, έγινε άπειρο κι ελπίδα και σιγουριά κι αρχίδια καπαμά.
           ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ, Η ΝΕΩΚΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΦΉΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Την δουλειά μου την έχω, την οικογένεια μου επίσης και τα χόμπυ μου. ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ή ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Ή ΟΙΘ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ των παλαιότατων κομμάτων που θα υπερασπίσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες.
           Είναι τρομερά αστείο και κωμικό, το διοικητικό συμβούλιο που έγινε στην ΑΕΚ. ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ή ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΙΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, να πάει να γαμηθεί.
           Διότι η ΑΕΚ διασύρεται με όλες αυτές τις ιστορίες. Τι είναι αυτός ο Ηλιόπουλος που έτσι πήρε το μήνυμα και έβγαλε κι ανακοίνωση; Ποιό μήνυμα πήρε; Τι ακριβώς κατάλαβε; 30 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, εγώ θα το γράψω πρώτος. ΤΕΛΟΣ. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.
         Θέλεις συνωμοσιολογία; Πάμε: Πέταξε το τυράκι ο Μελισσανίδης για τα 100 χιλιάρικα του Ανάκογλου ή αυτά που πήρε ο τάδε στην Βέροια. Και τσιμπήσανε όλοι. Μια μαλακία
" διαφορετικών",  από δημοσιογράφους μέχρι φιλάθλους, από οργανωμένους επαγγελματίες συνδικαλιστές μέχρι μέλη δοικητικών συμβουλίων, πέσανε στη λούμπα. Και τι κάνανε; ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Μπας και τα " ΜΙΝΙΜΟΥΜ " γίνουν λιγότερα.
              Ποιός είναι ο αλήτης; ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ Ή ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
             Ποιός θα μείνει σαν επαγγελματίας; ΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΙΤΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που πηγάζει από την χωρίς κόπο ελπίδα για τον μεσσία.
             ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; Πού να είναι όμως; Εδώ ακόμα υπάρχουν στρατιές παγκόσμιων ηλίθιων που γιορτάζει την ανάνασταση από τους νεκρούς κι οτι η κοπελιά γονιμοποιήθηκε από κάποιο λουλούδι. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
             Ποιός είναι λοιπόν αυτός ο Ηλιόπουλος ή ο Χατζηχρήστος ή ο οποισδήποτε φούφουτος, που προτάσσει ανακοινώσεις ή ειδήσεις για να κονομήσει μέσω εξασφάλισης της θέσης του ή μέσω μπανερακιού, και  μιλάει για τον Μελισσανίδη; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;
              ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ.
            Ο Μελισσανίδης δεν είπε τίποτα. Δήλωσε ξανά Αεκτζής, τσόνταρε στην ιστορία με την ασφαλιστική εταιρεία ( δεν θέλω να μιλήσω ) κι είπε αυτό που λέω εδώ ( εντάξει ρε μαλάκες μου δίνει χαρτζηλίκι για να γράφω τα δικά του ) : " ΠΛΗΡΩΣΤΕ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ. "
             Και βγήκε ένα κανονικό νούμερο - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - με ανακοίνωση. Άλλος που ψάχνει να βρει γκόμενα μέσω ΑΕΚ. Θυμίζοντας τον νεοέλληνα πολυάσχολο :
               - Τι κάνεις; Σε πεθύμησα. Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε.
               - Ναι, οπωσδήποτε αγάπη μου. Πρέπει να τα πούμε.
            ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΟΥΣ. Που ο ένας θα έχει φαγωθεί από τους δικούς του, ο άλλος θα έχει κλείσει τα γιαούρτια του χάπια ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ. Κι όσο κι αν επιμένει ο καζαμίας - Κιντής, δεν θα έρθει απλά η Κοκκινιά που σνομπάρεται, αλλά θα έρθουν δυνάμεις που κάτι απόφοιτους του Κολλέγιου, θα τους σταυρώσουν οι ίδιες. Μαζί με όλους αυτούς που κάνανε ίνδαλμα του κόσμου ένα απλό ναρκομανή. ΠΑΣΟΚ κατά διαβολική σύμπτωση.
              Κλείνω.
                  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΙΘ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΣ. ΜΕ ΤΗΝ SEYMOUR PRICE KAI TA 13 MYΡΙΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ και παρακαλώ να σταματήσουν οι κωλοτούμπες που ξαφνικά βρήκαμε άλλη ιστορία για να πουλάμε πρωτοσέλιδα. Που σε μια νύχτα, εξαφανίσατε τις θέσεις σας : " ...μόνο ο Βιντιάδης υπάρχει...δεν φταίει σε τίποτα...ας ελπίσουμε..." ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
                 Ψιλά γράμματα βέβαια είναι αυτά, που θα μαθευτούν μετά τις γερμανικές εκλογές. Προς το παρόν όμως, εδώ θα ακούτε τα δυσάρεστα: Ο ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ. ΟΧΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.
                       ΚΑΘΑΡΟ; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑΝΑΙ.










19 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Είναι δυνατόν να παραιτείται ο εκπρόσωπος του θεού δια βίου; Έχω πάθει την πλάκα μου. Διότι μπορεί να είμαι ορθόδοξος, αλλά καταλαβαίνω οτι είναι αιρετικός βάσει καθολικισμού.
    Αν δεν έχω τον κανόνα, πώς να πορευτώ σαν εξαίρεση; Γαμιούνται και τα δύο.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ - τα πρόβατα είναι αυτά - ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΔΕΡΦΑΡΩΝ ΕΝ ΒΑΤΙΚΑΝΩ ΕΥΡΙΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ.
    Μιλάμε έχω υγρασία εκ των κάτω. Ξεκινάει από τα παπούτσια και γίνεται βαρβατίλα κτηνοβάτη που έχουν καεί τα ζώα από πυρκαγιά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΘΑΜΝΟ Ή ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΡΟΥΝΟ.
    ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ: Η κτηνοβασία είναι νόμιμη αρκεί το ζώο να μην καταγγείλει οτι έγινε παρά την θέληση του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο γαρατζέος12 Φεβρουαρίου, 2013 00:15

    Ο πάπας παραιτείται...ο δημητρέλος όμως ΑΚΟΜΑ στο πόστο του είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: διότι μιλάει με τον Παπά που σαν μέγεθος συζητάει προτάσεις με την μαμά του. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ξέρετε γιατί δεν είναι μέγεθος; Διότι πέθανε η μάνα μου. Θα πάω στην εκταφή και θα της ζητήσω τον λόγο. Πώς τόλεγε ο καζαμίας; " ...το πρώτο τσιμπούκι του σχολείου..." ΠΟύ νάξερε τώρα οτι αρσενικό θα γίνει το πρώτο τσιμπούκι...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 00:51

    Προς Steven: ...και κοίτα να δεις σύμπτωση. Γα αυτό που λες για το σύμφωνο συμβίωσης με τα ζώα, που ψηφησαν οι άθεοι και "ζωόφιλοι",
    ένα απόσπασμα απο κάτι που διάβασα πρόσφατα:

    "...Κτηνοβάτες με "αιτία" ...Κτηνοβάτες με σοβαρή "σχέση" και καλό "σκοπό". Και βέβαια μιλάμε μόνον για τους φανερούς, γιατί οι κρυφοί μάλλον θα είναι περισσότεροι. Μερικοί από αυτούς βγήκαν δημοσίως να υπερασπιστούν τα "αισθήματά" τους και τις πολυετείς τους "σχέσεις", διαβεβαιώνοντάς μας ότι συνευρίσκονται ερωτικά με τα κτήνη, έχοντας προηγουμένως εξασφαλίσει τη σύμφωνη "γνώμη" των τετράποδων "συντρόφων" τους ...Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τους κτηνοβάτες από ανάγκη και σεξουαλική στέρηση και οι Γερμανοί μας αποκάλυψαν ότι στην κτηνοβασία υπάρχει και "αίσθημα".

    Οι Γερμανοί κτηνοβάτες μπέρδεψαν τα ανώτερα με τα εμετικά και "ψέλλισαν" κάτι περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πασαλείφοντάς τα με ζωικά κόπρανα. Νόμισαν μάλιστα ότι "επαναστατούν" κατά του πουριτανισμού και ότι γίνονται φορείς νεωτεριστικών ιδεών, που κανένας πριν από αυτούς δεν είχε "τολμήσει" να αγγίξει. Το μόνο που δεν μας είπαν για κάποια εξωτικά τετράποδα είναι ότι δικαιούνται —μετά από πολυετή σχέση με Γερμανό "επιβήτορα"— και τη γερμανική υπηκοότητα.

    Γιατί να υπάρχει μόνον ο γερμανικός ποιμενικός και όχι και ο γερμανικός γορίλας μετά από μακρόχρονη σχέση με Γερμανό κτηνοβάτη; Αυτό δεν πρέπει να το εξετάσει η Σρέντερ ως αρμόδια υπουργός για όλων των τύπων τις "οικογένειες"; Αφού λύσει το πρόβλημα του "φύλου" του Θεού, ας λύσει και το πρόβλημα των κοινωνικών παροχών, που δικαιούνται τα ζώα που "χηρεύουν".

    Γιατί να χάνει τη σύνταξη του Γερμανού συντρόφου της μια φτωχή "μετανάστρια" από την Αφρική; ...Επειδή είναι ζέβρα; Θα της φερθούμε ρατσιστικά, επειδή είναι μισή "μαύρη", ενώ στην πραγματικότητα είναι μισή "άσπρη"; ...Αδίστακτοι ανώμαλοι υπήρξαν πολλοί στον κόσμο, αλλά τόσο ηλίθιοι μόνον στη Γερμανία τολμούν να εμφανιστούν. .."

    Απο Π. Τραιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 01:09

    Το ωραίο με την περίπτωση Μελισσανίδη,τόσα χρόνια, ειναι το "πήγαινε-έλα" τόσο τον οπαδών όσο- κυρίως των φυλλάδων, sites και των τσιρκάνθρωπων από τους οποίους απαρτίζονται.
    Οσο δεν έρχεται "παίζει" το "ασε μας ρε γατάκι" "δεν υπάρχει άλλος παρα μόνο του "τάδε" (σήμερα ο "τάδε" λεγεται Βιντιαδης) " σωτήρας είναι μόνο ο κόσμος" "να το πάρουμε απόφαση" κλπ.

    Οταν κάνει ότι λέει κάτι μεταξύ τυριού και αχλαδιού ο Μελισσανίδης, ακόμα και "ράδιο αρβύλα" να είναι το παίρνουν μελαχτάρα οι τιγροστερημένοι και το απλώνουν στην δημοσιογραφική μπουγάδα: "μπουκάρει ο τίγρης" "σεισμός με τίγρη" "μπαινει ο Μελισσανίδης" "ραντεβου με τίγρη"

    Μιλάμε είναι για γέλια και για κλάματα μαζι. Είναι σαν να βρίσκεται κάποιος σε ένα αδειο δωμάτιο και να βαράει κουτουλιές πότε στον ένα τοίχο και πότε στον άλλον. Πραγματικα ένα εκρεμες απίστευτης βλακείας,αλλα και πονηρής εκμεταλευσης.

    Ηθελα να ήξερα, ο ίδιος τι θέλει και μιλάει. Τι το ανοίγει το ριμάδι;
    Πειρασμός είναι βέβαια,το καταλαβαίνω,αλλά μετά ας περιμένει και τις ακατανόητες ενέργειες και τις εσκεμένες παρερμηνείες και την εκμεταλευση του "μομέντουμ" απο τους κουτοπόνηρους και τις ακαταλαβίστικες απαιτήσεις που έχει ο κόσμος κλπ.

    Αλλά για να τον "ανακαλύπτουν" οι οργανωμένοι και εκείνος αντι να τους πει "χαιρεται και αντίο" να κάθετε να τους αραδιάζει ένα κάρο φούμαρα, μάλλον θα έχει τον σκοπό του. Βιάζεται να πληρώσουν τα μίνιμουμ οι φταίχτες; Η ήταν απλά μεθυσμένος και έπιασε κουβεντολόι; Το πιο πιθανό.

    Τέλος πάντων. Δεν βαριόμαστε ποτέ στο πλανήτη αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΣΕ ΦΑΓΑΔΙΚΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ, λες να μην ήταν πιωμένος; Με την καλή έννοια μιλάω: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. Οι πρώτοι πλήρωσαν με την συγνώμη. ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΝΩΜΕΣ δεν βγαίνουν τα γαμισιάτικα κι αυτό το ξέρει πρώτος ο Σέρβος, που ακόμα και με τον Σπανό απέδειξε πόσο μαλάκας προπονητής ήταν και είναι ( το ΘΑ, αποκλείεται από το ποδόσφαιρο).
    ΘΑΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΏΡΑ;
    ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: " Με τα μεγέθη..." είπα. Με τον ΔΧ, τι να χωρίσει; ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. Σύμφωνα με την συνείδηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 01:40

    Και για να μη σας δουλεύουν, θα σας αποκαλύψω τι έγινε, καθώς οι οργανωμένοι, μύριστικαν ότι εκεί σε κάποια ταβέρνα μέσα θα σβύνει τον πόνο και τα ακριβά του πούρα ο Μελισσανίδης με το ένα καραφάκι μετά το άλλο,με βλέμα απλανες να πίνοντας στην -ανύπαρκτη-υγεία του Τσάβες.
    Καθώς και τον διάλογο των τρωκτικών των Σπάτων με τις νυφίτσες των ΜΜΕ.

    (όπως θα έλεγε και ο Ζαμπέτας, βιβλίον όγδοον σελις 1864,κάθετος Ψ και κάτι ψηλά... έξω η μπόρα έβρεχε ραιντντντ....
    Εκείνοι, ψάχνουν παντού. Τελικά βρισκουν τον "γαμπρό", ώρα τρεις στο καπηλιό του Χατζιθωμά να τσακίζει μια πιατέλα παιδάκια.

    Τον κάνουν τσακωτό. Η μάλλον τους κάνει τσακωτούς.
    - ...Συγνώμη" του λένε με ένα στόμα.
    - Δεν πειράζει. Ετσι κι'αλλιώς έχω τελειώσει.
    - Εννοούμε "συγνώμη"... για τότε....
    - "τότε"...;
    - Ναι, "τότε"...
    - Ε, τότε, εντάξει....

    "το και το" του λένε ασθμαίνοντας.. "χανόμαστε"... "χανόμαστε"... "δεν το καταλαβαίνεις";
    - Α, αυτό είναι του Μητροπάνου. Ο "χιονάνθρωπος" δεν είναι; Το βρηκα;
    - .....

    Και κοιτάτε τώρα τι μπορεί να συμβεί από μια παρανόηση:
    Εκείνη την ώρα ο Μητσάρας σηκωνεται να πάει στην τουαλέτα και παράλληλα τον ρωτάνε με ένα στόμα: "τι θα γίνει τελικά";
    - Ι'l be back τους λεει ο tigernator, εννοοντας ότι "πάω να κατουρίσω και έρχομαι".
    Εκείνοι όμως το εξέλαβαν σαν απάντηση στο πάγιο αίτημα όλων των ΑΕΚτζίδων.
    "θα γυρίσει...θα γυρίσει..." "γρήγορα Ηλιόπουλε,παρε τηλέφωνο στα Σπάτα. Να συγκληθεί Δ.Σ άμεσα"

    ... οι συγγενείς της νύφης, κάνουν συμβούλιο μετά τα "νέα" δεδομένα.
    Μετα την πόρτα που νομίζουν ότι άνοιξε ο "γαμπρός", παίρνουν τηλέφωνο στα εφημερίδosite για να βάλουν τον γάμο στη στήλη με τα "χαρμόσυνα".
    "ακούσατε- ακούσατε...αναλαμβάνει διοικητικά και οικονομικά"
    - Τι ακούω ωρε Αντρίκο; Αληθεύει μωρε; Ερχεται γαμβρός; Να βγούμε στο μπαλκόνι;
    - Τι να σου πως μωρε Κωστη. Είμαι μπερδεμένος. Γράψε εκεί στο "365 κανάτια" ότι νομίζεις.
    - Να γραψω ότι δήλωσε ότι θά'ρθει, η ότι ΄θάρθει αδήλωτος;
    -Τι να σου πω αδερφέ μου. Τους έχουμε τρελάνει. Θα μας πάρουν στο κυνηγι στο τέλος.
    - Βρε πες μου τι να γράψω...;
    - Γράψε: "αναλαμβάνει διοικητικα και οικονομικα" Σκέτο. Ασε τα υπόλοιπα να αιωρούνται. Τα γνωστα μωρέ...
    - Ε, μίλα ντε και ίσα που τον προλαβαίνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ¨ελα να πραshνισουμε και πράshna να σμείξουμε, κι από την πραshνάδα μαsh να φάει κι η γΕλλάδα μαsh...."
    re ton Vintiadi pou hathike idi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 02:50

    Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιοδήποτε τρόπο το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα.
    (προδότης ο Παπούλιας,ε;)

    Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να παρεμποδίσει κάποιον απ’ αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και β) να μεταβάλει το πολίτευμα του Κράτους.
    (πλατείες και αγανακτιση ε;)

    Η επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή. Τιμωρείται με δια βίου καθειρξη η θάνατο.

    Εδώ η "καμπάνα" βαράει για εμάς. Παρά τρίχα την γλυτωσαμε από τον Παππούλια. Αν ήθελε, θα μας είχε στε'ιλει εκει που εμείς τον απειλούσαμε ότι θατον στέλναμε. Γουδη.Οπως και οι αλλοι στο Σύνταγμα.
    Α ρε "γατάκια". Η Δημοκρατία, όχι μονο δεν έχει αδιέξοδα, αλλά μπορεί και να στη φέρει από "πίσω". Να κάνετε τον σταυρό σας που γλυτώσατε. Ακου "προδότης" ο Παππούλιας...


    Άρθρο 150
    Νόθευση αποδεικτικών

    Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κράτος τιμωρείται με κάθειρξη.

    αυτο αφορά τον ΓΑΠ. Παραλίγο να έχουμε πόλεμο με τους Αβορίγηνες της Αυστραλίας,αφού διεκδικούσε έναν μάρσιπο, δίνοντας αντάλλαγμα το Καστελόριζο.
    Το ύψος της διανοιας σου προσκηνούμεν μεγάθυμε.


    Άρθρο 150
    Νόθευση αποδεικτικών

    Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κράτος τιμωρείται με κάθειρξη".
    Παπακωνσταντίνου, ο απρόσεχτος. "δεν το έκρυψα...το έδωσα προς φύλαξην...στη γραμματέα μου." Και εκείνη το έβαλε στο μουνί της για να παίξει κρυφτό το βράδυ;


    Άρθρο 146
    Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας

    Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείτια με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
    Σε καιρό πολέμου ο υπαίτιος τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών."
    Τούρκογλου.
    Και όπως έχει πει ο ίδιος ο χοντρός "είμαστε σε πόλεμο". Μη μιλάς φαφλατα, δυσχαιρένεις την χοντροθέση σου.

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    Άρθρο 138
    Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας

    Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει (προσέξτε την λέξη) από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.
    Οι διατάξεις των άρθρων 135 και 137 έχουν και εδώ εφαρμογή.

    Εδώ είναι Πάγκαλος. Επανειλημένα προσπάθει να μετακομίσει εαυτόν, δημιουργόντας θέμα "γκρίζων ζωνών" . Πέρσυ, έκανε "ξερο" καθώς κολυμπούσε κάπου κοντά στη Λίμνο και αμέσως προσγειώθηκαν πάνω του δύο Τουρκικά ελικόπτερα για αναγνώριση. Αναχαιτίστικαν απο δυο δικά μας F16, αλλά τι να το κάνεις. Είναι πρόβλημα. Είναι μια κινούμενη ξέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την αποκατάσταση της αλήθειας η κυρία Τζένη δεν ήταν στην ταβέρνα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 12:36

    Τι ξευτύλες.Κάνουν Δ.Σ χωρίς αντικείμενο,εδώ και καιρό.
    Το προηγουμενο Δ.Σ. έγινε με βάση την εξής "εξέλιξ"η: Μετέφερε προφορικώς λεει ο Δημητρέλος στο συμβούλιο την πάγια θέση του Βιντιάδη να συνεχίζει να μαζεύει λεφτα για να πάρει την ΠΑΕ
    Και αποφάσησαν οι κεφαλες του Δ.Σ.:
    α) να του δώσουν ακόμα περθώριο 1 μηνα.
    β ) να περιμένουν 30 μέρες
    και γ) να αφήσουν να μπει ο Μάρτης.

    Τώρα,πάλι, κάτι είπε πάνω στη ρέκλα του ο Μελισσανίδης και πάλι κάποιος που παριστάνει τον Φειδιπιδη, έτρεξε να πει τα νέα ξανά προφορικώς στα Σπάτα και εκείνοι είδαν ότι τα "μαντάτα" χρηζουν νέου Δ.Σ. Αλλο που δεν θέλουν. Είναι φτιαγμένοι για να συνεδριάζουν.

    Ξαναμαζεύονται λοιπόν και αποφαίνονται:
    α)να μπει μπροστά ο Μελισσανίδης
    β) να αναλάβει οικονομικά και διοικητικά ο Μελισσανίδης
    και γ) να ειδοποιήσουν τους άλλους ότι "μπαίνει μπροστά ο Μελισσανίδης"
    Επίσης,αποφάσησαν ΑΜΚ 25 εκατομμυρίων την οποία "θα καλύψει ο Μελισσανίδης" με αποκλεισμό παλαιών μετόχων,καθότι "θα μπει μπροστά ο Μελισσανίδης".

    Τους πετάει ο άλλος τα "αποφάγια" του και εκείνοι τα κάνουν δείπνο. ΤΑ τσόκαρα. ;

    Προς "Κετσέ": Αυτή η ακρίβεια στην πληροφορία είναι που μας τρελαίνει στο "365 κανάτια". Ηταν η σύζυγος η όχι.

    . "Aνέλαβε να ηγηθεί οικονομικά και διοικητικά ο Μελισσανίδης";
    Μήπως ότι θα ΄βαλει τα περισσότερα για να καλυφθούν τα χρωστούμενα άλλων; Γιατί αυτο καταλαβαίνω.
    Μήπως ότι θα πάρει το δίσκο και θα κάνει γύρα να μαζέψει απο τους αμέτοχους τα λεφτα που λείπουν; Και αυτό μπορεί να εξαχθεί σαν συμπέρασμα; Μήπως θα αρχίσει σειρές τηλεφωνημάτων,ώστε να πείσει τα μεγέθη να το ξανασκεφτούν; Και αυτό "παίζει" σαν εκδοχή, διαβάζοντας τον παχύ τίτλο.
    Ρε τι μαλακίες κάθεστε και γραφετε.

    Ηταν εκεί η συζυγος. Απλά όταν κοίταξες εσύ, εκείνη είχε σκύψει να πιάσει το σκουλαρίκι που είχε πέσει κάτων απ΄το τραπέζι. Είδες που καμιά φορα γίνονται και λάθη; Ο Βιντιάδης που είναι,αλήθεια;

    Πρόταση: Πάρε την ΠΑΕ, κάνε και έναν μαραθώνιο αγάπης με sms μέσω του site. (μπορεί να σε βοηθήσει και η Κορομηλά σε αυτό) και όλα θα πάνε καλά. Αν τα κλικαρίσματα τόσο καιρό,των φίλων ΑΕΚτζίδων γίνουν sms θα γλυτώσουμε.
    Ασε που θα ανοίξεις τον δρόμο στον Μελισσανίδη. Αυτό που το πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 13:44

    Η πρώτη χυλόπιττα έφτασε στα μούτρα του Δ.Σ, από τον Πόλυ.
    Επονται και οι υπόλοιπες. Γιατί οι χυλόπιττες δεν αφορούν τον Μελισσανίδη. Αφορούν τους ίδιους, αφου οι ίδιοι πήραν "πάνω τους" το "αναλαβάνει διοικητικά και οικονομικά ο Μελισσανίδης". Μιλάμε για τσέρκια. Τους δίνει ο άλλος το τυράκι και εκείνοι το μεταφέρουν στη φωλιά τους.

    Αντι να του πουν "τράβα κύριε να τους βρεις, και αν τα βρείτε, εδώ είμαστε" πετάνε τα βεγγαλικά: "αναλαμβάνει"."μπαίνει μπροστά". Ισα για μερικά πρωτοσέλιδα,εισητήρια, και μερικά κλικαρίσματα. Και κάνουν και Δ.Σ να τρεξουν τις εξελίξεις και να εκμεταλευτούν το "μομέντουμ". Μιλάμε για χαιβάνια.
    Ακόμα και αν έχει πιει μερικά ποτηράκια, τους παίζει στα δάχτυλα.

    Και ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι αυτά τα κάνει ο Μελισσανίδης για λόγους διαφήμισης.Γιατί δεν αντέχει εκτός πρωτοσέλιδων. Ενω με αυτα, εκείνοι που κερδίζουν λεζάντα και διαφήμιση ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ.Ψοφάνε για αυτά τα μικρά "come-back". Aκομα και αν αυτά δεν υπάρχουν ούτε κατα διανοια, τα δημιουργούν απο μόνοι τους. Πόσο μάλλον τώρα, που έχουν και την αφορμή.

    "ψάχνει για συμπαίκτες ο Μελισσανίδης". Μα πόσο βλάκες η και πονηρούλιδες είστε.
    Ψάχνει για συμπαίκτες, ένας που λειτουργεί επιχειρηματικά σαν λύκος; Τι να τους κάνει τους ...συμπαίκτες και μάλιστα για να πάρει την ΑΕΚ, η οποία απο οικονομικής άποψης,τώρα, είναι σαν μισή προβλήτα της Aegean με τρεις Πακιστανούς πάνω; Τι λέω. Χωρίς τους Πακιστανούς.
    Η μήπως πέτυχε κανένα πολυμετοχικό σχήμα και δεν το ξερουμε;
    Οπότε, τι αρλούμπε λέτε και γράφετε.

    Δεν θέλει "συνευθύνη". Τι να την κάνει; Για να έχει ένα κάρο μουσαφιραιους στα πόδια του; Θέλει να πληρώσουν όσοι έφτιαξαν τα χρέη και επαιξαν το παιχνίδι τους και να φύγουν. Αλλιώς....ότι να'ναι. Ας πάνε Πρωτοδικείο,ας αναλάβει ο Δ.Χ,ας γίνουν κλέφτες, η ας κόψουν το λαιμό τους.

    Εμπρος λοιπόν, μαλάκες, ετομαστείτε για τις υπόλοιπες και για την ευθύνη τις αστοχίας να εκμεταλευτείτε το "μομέντουμ".

    Λογικά θα αρνηθούν και οι υπόλοιποι, αφου θα ισχυριστούν ότι μέχρι τώρα λένε: "βάλαμε αρκετά,δεν μπορούμε άλλο,χαίρετε"
    Απο τις-για άλλη μια φορά-αναμενόμενες αρνητικές απαντήσεις, προκύπτει το εύλογο ερώτημα. Αν οι κύριοι μέτοχοι έχουν βάλει όσα τους αναλογούν,τότε τα χρέη που δημιουργήθηκαν ποιός τα έκανε και τα κλεμένα-καταχρασθέντα που είναι; Γιατι μη πει κανείς ότι" τα έφαγε ο "αγαπούλας",γιατί μιλάμε για μετα 2004 εποχή και δώθε.

    Εδώ σε θέλω κάβουρα. Ουδείς μιλάει για αυτά. Ολοι εκει μέσα ψάχνουν για "επενδυτές" τάχα. Παπάρια. Οχι μόνο δεν θέλουν "Μελισσανίδη" αλλά τρέμουν μη βρεθεί κανείς τέτοιος. Γιατι ατυτό αυτομάτως θα σημαίνει δύο πράγματα. Η πληρωμή των "σπασμένων" απο τους φταίχτες (και ψάξε να τους βρεις τώρα) η έλεγχος στα πεπραγμένα,που και πάλι οδηγει στο ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε...;

    Από όταν πάρκαρε τις-φερόμενες- μετοχές του ο Παπας και οι υπόλοιποι και λάκισε και ο Χιώτης, αυτο που θέλουν, οι διαχειριστες εκει μέσα, ΔΕΝ ειναι να βρεθει επενδυτης. Ειναι ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ επενδυτης. Μια χαρα τα μασουλανε τα ψυχουλάκια τους εκει μέσα. Δεν τους ενοχλεί κανείς.
    "μα εχουν χρέη". Δεν τα έχουν αυτοί. Η εταιρεία τα έχει. Και η Ελλαδα εχει υπερχρέη. Εμποδίζει αυτό σε τίποτα τα χιλιάδες τρωκτικά να τρώνε δεκαετίες τώρα;
    Δεν μας ενδιαφέρουν κύριε τα χρέη. Μας ενδιαφέρουν τα έσοδα. Τα οποία έρχονται απο τους φορολογούμενους-οπαδούς.
    Ρε "φάλαγγα" που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ : Εΐλικρινά, την ώρα που μιλάγαμε μου διέφυγε να τον ρωτήσω. Αν η πληροφορία έχει σημασία, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε παλιόπαιδα, γιατί κοροϊδεύετε τον Βιντιάδη;
    Μια χαρά σκηνοθέτης είναι ο Μεγακλής.

    Δεν ξέρω αν μπορούμε να κερδίσουμε την ομάδα της Γκαζπράμα το Σ/Κ, αλλά την Βαζελίνα την έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς υπεύθυνο διαδυκτιακού χώρου: Ειλικρινά δεν έχει καμία σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 16:34

    ρε τι διαβάζουμε...
    Απο τον οσονοούπω ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, "Κετσε": "'...έτσι κι αλλιώς μόνο ο Ζαφειρόπουλος και ο αξεπέραστος Μπάρλος τα πρώτα χρόνια είχαν την ΑΕΚ μόνοι τους στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου..."
    Δηλαδη ο Μελισσανίδης τι ήταν; Με παρεα;Τον καρρα;
    Ο Γιδόπουλος τι ήταν; Ο Γενεράκης ακομα-ακομα τι ήταν. Μέχρι και ο "αγαπούλας" μόνος ήταν.
    Και ότι καλό θυμάται η ΑΕΚ, συνέβει επί "μοναχών".

    Ποια "ομάδα" και ποιοί "συμπαίκτες; Ειδε ποτέ καμι΄'α ομάδα προκοπή με πολυμετοχικότητες; Δεν βλέπουμε που κατέληξε ο παο; Δεν τα είδαμε τα χαμπέρια μας με το παρεάκι του Νικολαίδη;
    Οι ποδοσφαιρικοι σύλλογοι ΔΕΝ είναι εταιρείες. Δεν είναι κανάλια, η εφημερίδες, η τράπεζες, για να υπάρχουν πολλαπλοί ιδιοκτήτες, παράλληλα κουμάντα και πολυκέφαλες ιδιοκτησίες και επιμερισμός μετοχών.
    Πότε θα το καταλάβουμε αυτό;

    Είναι η "άμυνα". Είναι το όπλο, η το πλυντήριο ενός επιχειρηματία. Η ακομα-ακόμα το κέφι του και η γκαβλάτζα του.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν μπορεί να τα κάνει παρέα με άλλους, αφου υπάρχει η αδυσώπητη σύγκρουση συμφερόντων.
    Η τράπεζα, "ανακεφαλαιοποιείται", η κλέινει η συγχωνεύεται Η εφημερίδα κλείνει και ξανανοίγει. Το ίδιο και το κανάλι.
    Με την ομάδα τι γίνεται; Πως ξεμπλέκεις αν είναι 5-6 νοματαίοι;

    Οι περιχειρηματίες ΔΕΝ έχουν ποτέ κοινά συμφέροντα. Εχουν, ενίοτε, κοινά "θηράματα". Εδώ μπερδεύετε πολυς κόσμος και νομίζει ότι "συμπλέουν". Οσο "συμπλέει ένα λιοντάρι με μια τίγρη (καλή ώρα) όταν τύχει και συναντηθούν στο κυνηγι.
    Η ομάδα λοιπόν, είναι μονοιδιοκτησιακή υπόθεση, για εντελώς ιδιαίτερους λόγους.
    Αλλο πως εκείνη ξεκίνησε, η το πως ιδρήθηκε. Μη πάμε εκεί.Αυτά είναι για την ιστορία. Δηλαδή για μνημόσυνα.

    Τι "κάλεσμα" στους μετόχους να κάνει ο "τίγρης"; Σιγά να μη πάει και στα σκαλοπάτια από κάτω. Οταν ο ίδιος έχει πει "δεν ταιριάζουν τα χνώτα μου με αυτών",είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει.
    Και όσοι τον καλούν να συμπράξει με τους "άχνωτους" ενώ γνωρίζουν αυτην την πληροφορία,τότε, απλά είναι νούμερα.

    Και σιγά να μη "δοκιμάσουν" τον Μελισσανίδη τα μεγέθη. Αν είναι έτσι, γιατί δεν ξανα-μπαίνουν από μόνοι τους; 5-6 από δάυτους είναι ζωή να΄χουνε. Τι περιμένουν απο τον έναν; Να τους "σώσει";
    Προσέξτε μη σπάστε κανένα νύχι ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας12 Φεβρουαρίου, 2013 17:08

    "Εκλεισε ραντεβού με το υπουργείο" ο Βιντιάδης; Με το κτήριο;
    "Πότε" ρωτάτε; Ε μα την άλλη εβδομάδα. Ε, ναι, τι, αυτή νόμιζες; Την άλλη βρε.
    Την άλλη εβδομάδα, ο μήνας τελειώνει. Βέβαια. Μπαινουμε στο Μάρτη. Ετσι είναι αυτά.Ιαγουάριος ( από το "ιαγουάρος") Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος...ανοίγει το Τριώδιο. Ερχονται οι πρώτοι "χαιρετισμοί", οι παπαρούνες ανθίζουν, τα χελιδόνια ξεκινάνε να χτίζουν φωλιές, τα παιδιά ολοκληρώνουν τις κοπάνες, ο Παπούλιας ξανανεβαίνει στην εξέδρα της Εθνικής εορτής για να τον "αποθεώσουν" οι "προδομένοι", ο Ακης αποφυλακίζεται και ο κώλος της δικαιοσύνης λάμπει σαν πυγολαμπίδα, ο Δημητρέλος έχει εισπράξει ακόμα 2-3 μηνιάτικα, ο Αδαμίδης έχει κλείσει 2-3 γιαουρτάδικα, ο Χατζιχρήστος έχει ακόμα 2-3 τρίχες πάνω στο κεφάλι του και ο Ροτζερ έχει βάλει 2-3 γκολ ακόμα.

    Εμπα γίγαντα μου. Σάρωσε τα όλα.Μερικά ραντεβού με τις επόμενες 2-3 κυβερνήσεις έμειναν και να΄σου το πλειοψηφικο πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή