Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

A E K - ΠΑΟΚ

              Χοντρό ξενύχτι αδερφάκι μου, αλλά άξιζε τον κόπο. Μια τρομερή παρέα τα έκανε λίμπα στο καταπληκτικό ταβερνάκι της Ελένης της Ροδά. Τι κουβέντες και τι τραγούδι έπεσε δεν λέγεται. Σε αυτό το όμορφο στέκι του Φαλήρου με το φανταστικό σπιτικό φαγητό και τις απίστευτες τιμές. Με την προσοχή της Ελενίτσας, τις όμορφες ατάκες της και φυσικά την φωνάρα της. Να πάτε όσοι δεν το έχετε ανακαλύψει, όπως θα πάω κι εγώ στο γήπεδο παρότι κουτουλάω. Βλέπετε, ναι μεν οίνος ευφραίνει καρδίαν αλλά όταν σε πάει μέχρι το πρωί, τότε θυμάσαι κι εκίνο το νούμερο στην ταυτότητα. Δεν πειράζει όμως αφού μετά τον Δώνη, μπορεί να αρχίσει και η αποκατάσταση.
               Και για πολύ αναπαλαίωση μιλάω. Σκευρώσαμε από την υγρασία, την βροχή και το χαλάζι. Αυτός ο καιρός ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους. Που το ξεκίνησε πολύ δυνατά η ομάδα μας με δυό καταπληκτικές ευκαιρίες , που όμως ισοφαρίσθηκαν αργότερα από τον αντίπαλο αφού χάσαμε το κέντρο παρά το εκπληκτικό παιχνίδι του Φέτση και του Μητρόπουλου. Και πλέον το γήπεδο είχε μεταβληθεί σε λιμνοθάλασσα κατά τόπους - κύρια στη μεσαία γραμμή - που δυσκόλευε πολύ εμάς με τον ρόμβο και την κάθετη ανάπτυξη ενώ ο ΠΑΟΚ την έψαχνε στα στεγνά πλάγια. Κι είναι γεγονός οτι ήταν πια πιο επικίνδυνος.
             Το πάθος όμως ήταν περισσό και μας χάριζε ένα παιχνίδι δυνατό και μια συναρπαστικότητα που εγώ προσωπικά την χαιρόμουνα. Μ' αρέσουν βλέπετε αυτά τα παιχνίδια αφού αναδεικνύουν τους γνήσιους αγωνιστές αλλά και τους τεχνίτες που εύκολα μπορούν να κοντρολάρουν το τερέν και να πάρουν κάρτες από τους αντιπάλους. Μια δεύτερη κίτρινη κάρτα, που χάρισε ο διαιτητής στον Κάτσε. Κι επειδή ήταν μπροστά στα μάτια του, τολμώ να μιλήσω για δόλο. Όχι για να ευνοήσει τον Ιβάν. Όχι. Απλά για να κρατήσει τις ισορροπίες για δικούς του λόγους. Μην το διαβάζετε στραβά. Το ξαναλέω : Πάντα ο διαιτητής πάιζει για την πάρτυ του πρώτα, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ. Τι σημασία έχει αυτό; Για μένα έχει, αφού αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας του κι εδώ τα κείμενα δεν είναι μόνο για το ματς, αλλά με αφορμή αυτό να βλέπουμε κι άλλα. Όπως ας πούμε μια αδικαιολόγητη ολιγωρία του Αναστασόπουλου στον αμυντικό τομέα. 
              Και το οποίο πάθος μας αντάμειψε όλους εμάς στις κερκίδες, που πλησιάσαμε τις είκοσι χιλιάδες. Και το οποίο το ανταπαδώσαμε με τις φωνές και τα συνθήματα ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. Κι ήταν αυτό που πρέπει να κρατηθεί από το παιχνίδι, αφού ήμασταν χειρότεροι σε δημιουργία και κατοχή κι εντελώς ακίνδυνοι στο δεύτερο μέρος. Όχι οτι απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, αλλά αν κάποιος προσπάθησε στην δημιουργία, αυτός δεν έχει σχέση με μας. Καθαρά λόγω ρόστερ, να μην κρυβόμαστε.
             Πάντα είναι πιο εύκολη η καταστροφή και η άμυνα, από την δημιουργία. Μια άμυνα, που για μένα ανέδειξε κορυφαίο παίκτη τον Μπουγαίδη κι επιτέλους έφερε στο γήπεδο αυτό που λέω πολύ καιρό τώρα : Το 4-4-2 στην ευθεία, όσο κι αν οι αλλαγές δεν το δικαίωσαν. Αλλά σήμερα, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο προπονητής, που από την αρχή της εβδομάδας ήθελε τον βαθμό ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Διάβασε μια χαρά την ανάγκη μαζί με τις αναγκαστικές απουσίες του Κορδρέρο και του Κατίδη και δικαιώθηκε.
              Όπως βέβαια δεν διακαιώθηκε ο αντίπαλος που πνίγηκε στην ανασφάλεια του Δώνη. Που κι αυτός το ρόστερ του δεν το ξέρει καλά, αφού περισσότερο σκέφτεται την καρέκλα του παρά το σύμβολο το οποίο κοουτσάρει. Και συγχωρέστε με για την κριτική αυτή, αλλά εγώ είμαι από τους παλιούς Αεκτζήδες που τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω κι εύχομαι τώρα με τον Ιβάν να ξαναγίνει αδερφός μας. Κι είναι η μόνη ομάδα την οποία προσπάθησα να παρακολουθήσω στο γήπεδο σαν αντίπαλο. Σε όλα τα παιχνίδια κοιτάω συνήθως εμάς.
            Υπάρχει όμως κι ένα συμπέρασμα, πέραν του δίκαιου αποτελέσματος. Οτι πλέον η ΑΕΚ απέκτησε μέταλλο και δεν είναι ξεγραμμένη πουθενά. Με πολύ σταθερό άξωνα και με ανθρώπους που αναδεικνύονται κι εφόσον δεν ξεπουληθούν του χρόνου, θα μας δώσουν χαρές. Βγαίνουν τα πλάγια μπακ, ο Φέτσης αποκτά τρομερές παραστάσεις κι ο Φούντας ωριμάζει. Δίπλα στα κανονικά άρματα μάχης, που λέγονται Κουτρουμπής, Μητρόπουλος και Πετρόπουλος. Που κάνουν την ΑΕΚ να κοιτάξει ψηλότερα αφού οι δαντέλες περισσεύουν. Κατίδης, Ανάκογλου και Κορδρέρο ήταν όλοι έξω. Κι οπότε τα πάντα είναι εύκολα για το ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον και την πεντάδα. Κι είναι η πρώτη φορά που το ομολογώ.
           Είναι καλό το αποτέλεσμα; Φυσικότατα. Το πλάνο εξυπηρετήθηκε μέσα σε ένα γήπεδο που έβγαζε μονομάχους. Ο δικέφαλος μας έβγαλε καρδιά κι απίστευτη αγωνιστική σκληράδα. Ακόμα κι αυτός ο Ρότζερ έκανε ό,τι μπορούσε. Οπότε και μια ήττα να ερχόταν, όλοι θα ήμασταν χαρούμενοι οτι όσοι μπόρεσαν και γίνανε αλλαγές, τα δώσανε όλα. Δηλαδή μας χάρισαν την χαρά του οπαδού: Παίξτε ό,τι μπορείτε κι ας χάσετε. Μα με αντίπαλο τον Δώνη; Κι εγώ στενοχωριέμαι, αλλά δεν κρύβω την αλήθεια. Ήταν καλύτερος κι έψαχνε τη νίκη, ενώ η ΑΕΚ πήγαινε να την κλέψει.
                                                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

24 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, φέρτο εδώ το άρθρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 22:23

    Ολα μαζί:
    Ενα τρακτερ "ειδικό" για την συλλογη υδάτων σκάει μύτη στο ταρτάν του ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα. Ωραία.
    Και λες.: υπάρχει μηχάνημα που ενώ βγαίνει το ίδιο στον βροχερο καιρό να μαζεύει νερά,ο οδηγός του είναι εκτεθημένος και φορά νιτσεράδα,λες και βρίσκεται σε γαριδάδικο στην Νορβηγία;
    Μόνο στην Ελλάδα τα βλέπεις αυτά. Πάλι καλά που δεν του είχαν βάλει για "σκέπαστρο", καμια ομπρέλα θαλασσης που να γράφει "ΑΓΝΟ".
    Αντε και με τη νίκη, αν και για καρα-Χ είναι το ματς. Καθόλου άσχημα.Συναντήσεις ένα κάρο.Αχρηστες. Ο Παπάς θα δει τον "τιγρη". Ειδε και τον Βιντιάδη. Ο Βιντιάδης θα συναντηθει λέει με τον Μελισσανίδη. Ο Νοτιάς δεν ξέρουμε αν δεχθει συνάντηση. Η Ορίτζιναλ συναντιέται κάθε μέρα και με κάποιον και κάνει την προξενήτρα η φουκαριάρα (στερνη μου γνώση). Υπόσχεση του Δημητρέλου ότι θα συναντηθει ο υπουργός με τον Βιντιάδη. Το αυτό προσπαθει και ο δεύτερος...

    Παπάρια. Μια συνάντηση πρέπει να γίνει. Του Αμερικανοπόντιου Μελισσανίδη με τον Ρώσσοπόντιο Σαββίδη. Να "συναντηθούν" και να αποφασίσουν ότι θα παίρνουν εναλλαξ τα επόμενα 15 πρωταθλήματα αφήνοντας στην πείνα τους άλλους δύο, που είναι και η μεγαλύτερη πληγή.

    Χ το ματσάκι. Καλά είναι. Λασπομαχία φουλ.
    Συνεχίζεται το αήττητο σερί, με τον Λίνεν να εμφανίζεται όλο και πιο κατσούφης από ματς σε ματς, βλέποντας την αποζημείωση να κάνει φτερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας16 Φεβρουαρίου, 2013 22:48

    Προς J.Patikas: Αδερφέ,ξέχασα για το χθεσινό σχόλιο. Για το "γιατί εμπλέκετε το όνομά μου" που είπε,- η φέρεται να είπε- ο Μελισσανίδης.
    Οπως είδες, ο Μελισσανίδης είπε και το άλλο- κατά Δημητρέλο: "θα συμμετάσχω, αλλά δεν θα ηγούμε".
    Υπάρχει άνθρωπος που συμμετέχει κάπου χωρις να εμπλέκετε;
    Συνήθως, μπορεί να συμβει το αντίθετο και το βλέπομεν κατα κόρον. Να εμπλεκετε κάποιος χωρις να συμμετέχει. Βιντιάδης π.χ..

    Εμπλέκετε λοιπόν.
    Εκτός και αν βγει ο ίδιος ο "τίγρης" πια και πει "γιατί εμπλέκει ο Δημητρέλος το όνομά μου. Ποτέ δεν είπα,ούτε ότι θα ηγήθώ, ούτε ότι θα συμμετάσχω. Απλά έχω δώσει την ευχή μου"
    Ε, και σε αυτήν την περίπτωση εμπλέκετε. Σαν ηγούμενος,που κρατά αντι για πούρο,κομποσχοίνι.

    Αν δεν θες να "εμπλέκεσε",δεν μιλας- δημοσια τουλάχιστον. Οταν το ανοίγεις το ριμάδι,τότε εχεις ήδη εμπλακεί.
    Και ο σκοπός του αυτός είναι άλλωστε. Να εμπλακει, μπλέκοντας οι άλλοι τα μπουτια τους. Αφου τα έλεγε και η προ τριών ημερών ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Δεν γίνεται να μην εμπλακεί. Το θέμα όμως είναι, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ κι αυτό το έχουμε πει προ τριετίας. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ κι αλλαγή νοοτροπίας ( sic ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστημενο σε κοβω.Φαινεται οτι περασες καλα στη Ροδά!με τις αναθυμιασεις κινεισαι ακομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς oulkas: Αδερφέ, σε κάποια φάση μου λέει ο γιός μου οτι πρέπει να βγει ήλιος για να μην βλέπουν οι παίχτες από την εξάτμιση του νερού. ΧΑΧΑΧΑ.
    Αφού τόβγαλα και το σημερινό, μάλλον δεν θα πεθάνουμε ποτέ πουτάνα νεκροθάφτη. Γιατί πουτάνα; Σιγά μην πάρει το κορμί μου άντρας. ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, ΠΙΠΕΣ ΘΕΛΩ. ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εισαι παλαλος για δεσιμο.χαχαχαχαχα!!!!!!!!!
    πως το 'λεγε το φιλαρακι σου,''τα νεφρα μου παλιοπουστα'''.

    υ.σ μην τυχον πεθανεις πριν δοκιμασεις το ''ΤΑΣΟΥΛΚΑΣ''

    ΦΙΛΩΣΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Πιάσανε κάτι υπάλληλους του ΣΔΟΕ για παθητική δωροδοκία. Στη Λευκάδα ήταν οι αδιάφθοροι. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    Γουστάρω ελέγχους με στικάκια, με cd, με Κωσταντοπούλου να κράζει και με κάποιον να θέλει ανάπτυξη.
    Γιατί το λέω; " Πιάσανε κοντέϊνερ με ναρκωτικά. "
    ΕΝΑ ΗΤΑΝ, ή πιάστηκε το ένα για να περάσουν τα άλλα 500;
    Μόνο δυό ένοχοι στο πουτανόσωμα; Ή...
    Ρε τι μούκανε το Ελενάκι χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ oulkas: Τι λες αγόρι μου; Τώρα που βρήκα το " Τασούλκας ", τώρα θα πεθάνω; Εδώ ζούσα με το Μπαμπατζίμ. Ετοιμάζω πιπεριές ΄Φλωρίνης μπουκοβάτες, σκίζω μια φάβα με κρομμύδι κόκκινο της φωτιάς, βαστάω φέτα τελεμέ από τα Κοίλα με κάτι ντουντούκια σπιτικά, κάτι θεϊκά κυχιά από την θείαν την ογδοντάρα, κι ένα λάχανο τουρσί βγαλμένο από τα βάθη του Φουντουκλιού ( που ξέρει να μου το φτιάχνει η καλαματιανή που με ανέχεται ) και ρίξε στο τραπέζι ΛΟΖΕΚ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.
    ΝΑΙ. ΦΙΛΩΣΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουκανικα ''Πατσόκα'',ειδικη παραγγελια,λουκανικο Τζουμαγιας,μελιτζανα γεμιστη τουρσι και κασερι ''μακεντονσκα'''.αφου τα δοκιμασεις ολα,ζητας απο τον Λινεν να σε βαλει στο τελευταιο δεκαλεπτο με τον δαφνοστεφανωμενο στο Καραισκακη ,κανεις το 1-3 στις καθυστερησεις και δεν εχεις σταματημο!.Σκετη ντοπα δικε μου.

      Φιλωσεν

      Διαγραφή
    2. Ναι, και ουσίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ. Ρε θα με βλέπει ο χάπιας και δεν θα βρίσκουμε τις πρώτες ύλες που ανέφερες. Θα τα αγοράει όλα σου λέω. Κρύψε τον Τασούλκα, μην σε πάρει για τεχνικό διευθυντή.

      Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣ oulkas: Α, ξέχασα πριν. Δεν στο είπα. Είμαι την ίδια μέρα γεννημένος με τον " νεφρά ". Μια δεκαετία διαφορά, αλλά ίδιο μαιευτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ti enoouses xtes me ton hlektroniko fila8lo?
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ Ε.Μ : Δεν εννοούσα. Είπα. Ξεκινάει η διαδοχή του Φ, που θα λέγεται αποδυτηριάκιας. Ελπίζω αύριο να είμαι ακριβής στην ημερομηνία, που αυτή τη στιγμή είναι για 19/02. Απλά θέλω επιβεβαίωση για τα δοκιμαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας17 Φεβρουαρίου, 2013 02:08

    Tης ποτάνας το μαγκάλιον στον ΟΠΑΠ. Ανακάλυψαν την ανάγκη να εκτιμηθεί!Ο "θείος" δηλαδή. Ε, βέβαια, μη μας πιασουν και κορόιδα. Η πουλάμε, η όχι. Θα μου πεις "τι να εκτιμηθει; Στο χρηματιστήριο δεν είναι; Δεν φαίνεται από εκεί η εκτίμηση;.
    Δεν αποκλείεται, η εταιρεία που θα κάνει την αποτίμηση να λέγεται intra- κάτι. Ικανός είναι αυτ΄ς. Και τελειως στο pay-rol του ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος μηχανισμος κράτους.
    Εχει δέσει τους πάντες. Σαν χταπόδι.

    Οι "άλλοι" του λένε: "βολέψου με τα λαχεία". Μην αγοράσουμε μαζι με τον ΟΠΑΠ ΚΑΙ την intralot." "χο-χο-χο" λεέι ο "θείος"
    ( ο ΟΠΑΠ ειναι γυμνος. Δεν μπορεί να δουλέψει ουτε μέρα χωρίς αυτην. Ενω θα μπορούσε. Αν δεν ήταν δέσμιος του Κόκκαλη βεβάιως. Αυτο είναι το μεγαλυτερο επίτευγμα του "θείου". Ενώ προγραμματιστες μέσα στον ΟΠΑΠ και προγράμματα υπαρχουν σωρο, τους "αναγκαζε" να αγοράζουν από την εταιρεία του. Φύκια δηλαδή πουλάει και αυτός,σε ένα κράτος απόλυτα μπουρδέλο. Ενω θα μπορουσε ο ΟΠΑΠ να δουλεύει ανεξάρτητα. "αμα είναι έτσι τότε τι θα έκανε ο θέιος" θα μου πεις "Κλεφτης θα γινόταν"; Σωστο.

    Πόλεμος. Εχουν βγέι μπαζούκας. Ο "θείος" θέλει να τον καταπιεί ολόκληρο μέσω intralot, η opoία έχει χωθεί τόσο βαθειά στον ΟΠΑΠ τόσα χρονια, που αν τον πάρει άλλος θα πάρει προίκα και τον Σωκράτη μαζι. Δύσκολο να σπάσεις τους δσμου΄ς που έχει φτιάξει με τον μηχανισμο αυτός ο σατανάς. Βέβαια ο καθένας βρίσκει κάποια στιγμή τον δασκαλό του.
    Και το "ομόχνωτον" του "τίγρη" με τον "καπετάνιο", δεν αρέσει καθόλου στον κατάσκοπο. Τρενάρει την πώληση,εώς το τέλος της σύμβασης ανανέωσης της ιντρα με τον ΟΠΑΠ,η οποία λήγει αρχες Απρίλη. Και το "ΣΔΟΕ" των εκτιμητών, θα σουλατσάρει εκει μέσα μέχρι και τον Ιούνιο. "κράτει όλα" λεέι ο "θείος".
    "Ετσι νομίζεις" του λένε οι άλλοι. Και βλέπει ο "θείος" κάτι funds απο Αμερική να αγοράζουν καθημερινα μετοχες,κομμάτια δηλαδη της εταιρέιας που εποφθαλμια. Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακουλι.

    Αυτά λοιπόν. Τα ίδια και με αγωγούς,αέρια, νερά, σκουπίδια,ρεύματα,πετρέλαια, ακτές λιμάνια κλπ. Οι ύαινες έχουν στήσει πάρτυ και η μια δαγκώνει την ουρά της άλλης. Οχι λέοντες. Υαινες. Πτωματοφάγοι και "καθαριστες" στέπας. Μακάρι να είχαμε λέοντες. Χαλάλι τους θα ήταν. Αλλά έχομεν κοντόκωλες υαινες.
    Δεν βαριέσαι. Οτι είναι τα σκατα,είναι και το φτυάρι.

    Για να δούμε που θα καταλήξουν οι μάχες και σε πια χέρια θα πέσουν οι περιουσίες που έχουμε χρυσοπληρώσει. (οπώς με τα περισσότερα άλλωστε Σοβιετικού τύπου μαγαζιά που θρέφουμε εδώ και δεκαετίες και τώρα τρέχουν να τα "αποκρατικοποιήσουν". Δηλαδη να τα ξεκοκκαλίσουν,να τα φουλάρουν χρεη και μετα από καμια 15αρια χρόνια να τα πάρει πάλι το κράτος ώστε με δάνεια να τα φέρει στα "ίσα" τους, να τα θρέψει...

    ... και κατόπιν, κάπου στο 2025, να ξαναφτωχίνουμε, να ξανάρθει κάποιος Σοιμπλε και κάποιο ΔΝΤ και να πει "πουλήστε μπιρ-παρα αυτά που με κόπο,φόρους και θυσίες "εξυγείανε" ο κόσμος,ωστε να τα ξανα-δώσουμε στα μεγαλοκοράκια και αυτά με την σειρά τους να τα ξανα-παρουν δια ένα πιάτο φακή,ώστε να τα ξανα-ξεζουμίσουν και όταν μετα από κάποια χρόνια θα τα ξανα-κάνουν χρέπια, να τα ξανα-πετάξουν στη μούρη του κράτους να τα ξανα-θεραπεύσει με δανεικά κ.ο.κ. Η ΟΥΛΕΝ ΕΥΔΑΠ και μετά ξανά ΟΥΛΕΝ και μετα ξανα ΕΥΔΑΠ...έως της συντέλειας του κόσμου. Αμην.
    Ωραία "φάμπρικα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας17 Φεβρουαρίου, 2013 13:32

    Σκωτομός θα γίνει ανάμεσα σε Πλατανιά-Αρη- Βέροια. Η Κερκυρα-παρ'όλο την χθεσινή νίκη- δεν μένει. Και οι τρείς πρώτοι θα αναζητήσουν τους σωτήριους +10 βαθμούς ακόμα.
    Η ΑΕΚ, με δυο νίκες ακόμα,έχει καθαρίσει. Βάλε και 2-3 ισοπαλίες, και άλλες τόσες ήττες, πάμε στους κοντά 35 βαθμούς.
    Ο τελευταίος στα play-off- με την τωρινη βαθμολογία- ΠΑΣ, έχει ήδη 31 βαθμούς. Οι από πάνω του,Αστέρας- Ατρόμητος,ειναι σίγουρο ότι θα συμετάσχουν στα play-off. Δεν βλέπω δηλαδή να προκάνουμε τίποτα για Ευρώπη.
    Αξιόλογη η πορεία της Ξάνθης, η οποία μεχρι πριν λίγο καιρό βολόδερνε στην ουρά και τώρα χτυπά και αυτή την πόρτα των πλέοντων όφεων.

    "Μεγάλη μπουκιά φάε" λέει ο θυμόσοφος και πάντα "ριγμένος" λαός μας. Ο Πανιώνιος, ο "εκεί-εκεί στη Β Εθνική" που φώναζε στο μεταξύ μας παιχνίδι στην πλατεία, θα λαχταρίσει, αφου πλησάζει στο συνωστισμό της αποβάθρας της ουρας προς την Β κατηγορία.
    Και καλα να πάθει, αφου πρεπει συχνά πυκνά να υπενθυμίζεται εκεί στην πλατεία το "ποιός είναι ποιός" και το "έκαστος εφ΄ω ετάχθη". Αλλο ο μπακάλης και άλλο το μπακαλογατί.

    Ο Πανθρακικός επίσης κάνει αξιόλογη πορεία στον Β γύρο και φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. Την συμπαθω αυτήν την ομάδα.

    Για τον παο,τι να πεις. ούτε θα πέσει, ούτε θα βγεί Ευρώπη κατά την γνώμη μου. Οταν έχεις έναν Αλλα-φοουουου-ζω στο τιμόνι, μπορει να μη πάρεις μεγάλες δουλειές,αλλά θα δείχνεις ντοκιμαντέρ και θα κάνεις "δράσεις" με ποδήλατα και θα μαζεύεις σκουπίδια απο τις παραλίες και θα φυτεύεις κανένα δεντράκι.
    "έκαστος εφ΄ω ετάχθη" και εδώ.

    Το πρωτάθλημα ασφαλως θα το πάρει ο ΠΑΟΚ...έλα ρε...αστειεύομαι. Μη πεις τίποτα στο χοντρό και πάρει κανενα μπλιστερ prozac.
    Τι αντιπαθητικός άνθρωπος. Τι κακοκεφιά που σου προκαλεί, με το που τον βλέπεις. Τι συννεφιά, τη μαυρίλα, τι πλάκωμα είναι αυτό στο στήθος με το που τον βλέπει κανεις. Ετσι δεν είναι;
    Ε, φαντάσου τωρα, αυτη τη μουτσούνα να πρέπει να την βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέφτη. Να είσαι αυτός δηλαδή. Τι θα κάνεις; Δεν θα πέσεις αναγκαστικά στα χάπια; Τουλάχιστον.
    Και αφού θα πριστείς και θα γίνεις μπαλόνι, δεν θα πέσεις αναγκαστικα στα διπλά χάπια; Γάματα.

    "πως ρε πούστη έχουν λεφτά αυτοί οι άνθρωποι"; Αυτή είναι η κουβεντα που υπάρχει στα χείλη πολλών. Λογικη απορία. Λογική και η απάντηση με την μορφή "επερώτησης":
    ΓΙΑΤΙ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας17 Φεβρουαρίου, 2013 15:00

    Α, ρε "τίγρη". Ολοι σε περιμένουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Για τον τίγρη ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xρηστος χοντζεας17 Φεβρουαρίου, 2013 21:39

    Προς Steven: Ναι,αλλά όχι για τον Μελισσανιδη. Δεν είναι δα και ο μόνος που "βρυχαται". Μη τρελαθούμε. Μπορεί να μην έχουμε προβλήτες με Πακιστανούς, αλλά από έναν-δύο από δαύτους όλοι έχουμε λίγο-πολύ...σε κάποιο φανάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ναι οκ, αλλά η ντίνα το πέρασε για ραντεβού γνωριμιών; Είπαμε οτι οι Αεκτζήδες είμαστε πάνω από όλα εραστές, αλλά δεν είχα βάλει σχετικό μπανεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρηστος χοντζεας17 Φεβρουαρίου, 2013 23:20

    Ένα μπανερακι με το: "χαθηκαν-βρεθηκαν αντικειμενα" δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

    Τα "εχωσε" άγρια ο Λινεν στα δημοσιογραφακια. Μόνο και μόνο για αυτό,άξιος ο μισθός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωπ! εμάς μας ρώτησες;Που Πας;
    ................................................

    Οχι των ΗΠΑ για την πώληση της ΔΕΠΑ σε Ρώσους!
    Σε άτυπη ενεργειακή ομηρία με σοβαρές γεωπολιτικές προεκτάσεις οδηγείται η Ελλάδα εφόσον πωληθεί η ΔΕΠΑ στη ρωσική εταιρεία Gazprom διαμήνυσε η Ουάσιγκτον μέσω υψηλόβαθμου στελέχους του Στέητ Ντιπάρτμεντ που επισκέφθηκε ατύπως την Αθήνα.

    Η επίσκεψη και οι επαφές του υψηλόβαθμου στελέχους της αμερικανικής διπλωματίας με την κυβέρνηση κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
    Το γεγονός ότι η αμερικανική πλευρά δεν έβλεπε με καλό μάτι την απόκτηση της ελληνικής εταιρείας από το ρωσικό γίγαντα του αερίου, ήταν γνωστό από καιρό. Ωστόσο κατά τις επαφές που είχε στην Αθήνα το υψηλόβαθμο στέλεχος του Στέητ Ντιπάρτμεντ, ανέλυσε μια σειρά από λόγους ευρύτερου γεωπολιτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, που καθιστούν ανεπιθύμητη μια τέτοια εξέλιξη. Οι αμερικανοί θεωρούν ότι η Μόσχα θέλει να διατηρήσει συνθήκες μονοπωλίου στην αγορά αερίου της ευρύτερης περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας18 Φεβρουαρίου, 2013 16:31

    Eνω το μονοπώλιο θα αποφευχθεί εάν πάρουν την δουλειά οι Αμερικάνοι.
    Το τραβάνε το κράτος-πουτάνα από δω και από κει. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση αλλά η "Πάολα".
    Οπως και οι προηγούμενες βέβαια, αφού το "σπίτι" τι άλλο να παράγει,εκτός από τσούλες.
    Ούτε ψύλος στον κόρφο του του γερμένου στραβούλιακα Σαμαρά.
    Τον τραβάνε Γερμανοί,τον τραβάνε Ρώσσοι,τον τραβάνε Αμερικάνοι. Δεν ξέρει κατά που να γείρει τον στραβό ίσκιο του. Σαν Καλαματιανή ελαία. Θα στραβώσει τελείως με τα πολλά.

    Τον ηγάπησε ο Μέρκελ, γιάυτό και τα σούρτα-φέρτα πότε αυτός σε κείνη, πότε εκείνη σ'αυτόν.
    Βλέπει το αδιέξοδο, στο οποίο έχωσε η Αμερική την Γερμανία- εις έτιν.
    γι'αυτ'ο μιλάμε για χαιβάνια τους Γερμανούς και για προδότες της ΄χωρας τους τους κυβερνόντες αυτήν.
    Πρέπει να εισαι πολύ μαλάκας, η πολύ πουλημένος, με το να πιστεύεις και να λες, οτι, η επιβολή λιτότητας-μη αγοραστικής δύναμης δηλαδή- στις ΄χωρες στις οποίες κατά κόρον εξάγεις τα προιόντα σου,θα αποφέρει κέρδος για σένα. Είναι σαν να πτωχεύεις να κλείνεις δηλαδή τις "κάνουλες" στον πωλητή σου. Σε ατόν που σου ξεπουλάει την πραμάτια σου.
    Για τόσο βόδια μιλάμε. Και-προς το παρόν- επιχαίρει το Γερμανικό πόπολο, πιστεύοντας τις ανοησίες του: "χρηματοδοτούμε τους τεμπέλιδες του Νότου. Αφήστε τους να ψοφίσουν".
    Μη βλέποντας το γκρεμό, τα γίδια.

    Μπορεί προσκαιρα να έχεις παράταιρα οφέλη από τις διαφορές επιτοκίων δανεισμού, μεταξυ εσου και εκείνων,αλλά συν τω χρόνο,αφου τα πάντα θα "στεγνώνουν" και ουδείς θα αγοράζει, το αποτέλεσμα είναι να στοκάρουν τα προιόντα στις αποθήκες μη μπορώντας πλέον να εξάγεις. Και προς το παρόν το "τραίνο" της παραγωγής ξεγελά τα νούμερα με συνεχεις "ενέσεις", τόσο στα εργοστάσια, όσο και με επιδοματικη πολιτική, "κρύβοντας" το πρόβλημα με τσιρότα.. Αλλά όλα έχον ένα όριο. Οταν πια τα φαινόμενα ανεργίας, λουκέτων, πτώσης ανταγωνισμου και φουσκώματος των ελειμάτων θα κάνουν την εμφανιση τους-ήδη βλέπουμε μερικά προεόρτια- τότε να δούμε πως θα γλυτώσουν οι "Βεστερβέλε" οι "Ρέσλερ" και οι λοιποι μούλοι, που θα τους κυνηγάνε με τσουγκράνες οι όλο και ογκούμενοι άνεργοι πλέον και άφραγκοι αναγώστες της Bild.

    Που να γύρει ο Σαμαρας; Τον τραβάει ο ΓερμανοΚόκκαλης από την μία, ο Αμερικανο"τίγρης" απ΄την άλλη ο ΡωσσοΣαββίδης απο δω...
    Το ξεχείλώσατε το παιντί ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή