Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ΔΩΝΣ

             Ρε παιδιά, όχι οτι θέλω να γίνω κακός, αλλά θέλει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Κι ας λέω οτι δεύτερη ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ. Μούχει μείνει από τον πατέρα μου που τότε πολύ παλιά από την ομάδα αυτή ξεκίνησε κι όταν κατέβηκε στην Αθήνα, το γύρισε στην ΑΕΚ. Που τότε βέβαια τα δυό σωματεία ήταν αδελφά. Σήμερα φροντίσανε οι παράγοντες αλλά και οι οργανωμένοι εκατέρωθεν, να γίνουμε από δυό χωριά χωριάτες.
              Τέλος πάντων. Αυτή η Δωνς, πάντα στο λαιμό μου καθότανε. Από την αλογοτροφή μιλάω, που αντί να τρέχει ντοπαρισμένος τίποτε εμπόδια, διάλεξε να προσποιείται το δεξί μπακ. Και μετά την κούρσα στο Άμστερνταμ και την πάσα στον Βαζέχα, πιάσανε κότσους τους άμπαλους Άγγλους και τον μοσχοπουλήσανε. Κι όταν ο παπάρας ήρθε σαν παίκτης στην ΑΕΚ, ρε να μοιάζω οτι είχα ψύχωση με την εμμονή να τον βρίζω. Τέτοιο φοβίτσουλα δεν είχα ξαναδεί.
             Πάνε όμως αυτά, αφού ο τίποτας μπήκε στην προπονητική. Τα αποτελέσματα του τα είδατε και τα θυμάστε στην ομάδα μας, με την τρέλα του για το 4-3-3 και την μετατροπή του Ριβάλντο σε εξτρέμ. Θα θυμάστε βέβαια και τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, τα κεφαλοχτυπήματα στα αποδυτήρια της Φυλής αλλά και τα δάκρυα που κέρδισε τον Αστέρα στα χασομέρια. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ που πανηγύριζε, αντί να τα βάλουν με τον μαλάκα προπονητή.
              Δεν έκανε δουλειά στον Ατρόμητο; Έτσι λένε οι δημοσιογραφάρες. Έχετε δει το Περιστέρι φέτος; Δεν μιλάω για την Αγγλία - ο Σέρβος ήταν πάντα χέστης - αλλά για τις ελληνικές υποχρεώσεις. Όταν θα έχετε την ευκαιρία, συγκρίνετε το περσινό συνοθύλευμα του παραρτήματος με το φετινό. Και κρίμα για τον ΠΑΟΚ, που πιάστηκε κι αυτός κότσος και πήρε την Δωνς για να του φτιάξει αγωνιστική ταυτότητα.
              Το χάρηκα σας λέω για την βλογιοκομμένη, που τέτοιος αντιαεκτζής δεν πρέπει ποτέ να έχει περάσει από τον πάγκο μας. Είναι αυτό που λένε: Θεραπεύεται η μαλακία; Μόνο αν παραδεχτείς οτι είσαι μαλάκας. Πού να το κάνει αυτό η Δωνς; Εδώ πέρσι, με όλα τα όπλα του χάπια και του βενζινά ανοιχτά, κι ήθελε να κάνει καριέρα στην Αγγλία αλλά ο μάνατζερ του, του έφερε πρόταση από την Θύελλα πετρομαγούλας κι έμεινε στην Χαλκηδόνα. Στον δε ΠΑΟΚ, τι άλλο να έκανε; Άσε τις τιμωρίες που γι' αυτές είναι υπεύθυνοι οι μαλαματίνες. 4 μύρια στο βρόντο με τη Ραπίντ; Να μην επαναλαμβάνομαι όμως, διότι τα αντίστοιχα τα έχει ποστάρει ο Dimi.
              Την χαρά μου ήθελα να μοιραστώ, τώρα που σε λίγο θα αναλάβει τα Άσπρα Χώματα και θα εξαφανιστεί από το ποδοσφαιρικό στερέωμα. Πρώτον σαν αντιαεκτζής, δεύτερον σαν επιλογή του κοντού και τρίτον και κυριότερον σαν αυτοκάθαρση του ποδόσφαιρου από τύπους επικίνδυνους με γνώμη σαν κωλοτρυπίδα και μόνιμος μπουρλιοτιέρης της ηρεμίας και τεμπελχανάς αγωνιζόμενος να περάσει ντόπες σαν προπονητικά συστήματα.
                 Ένας πραγματικά επικίνδυνος τύπος, βαθύτατα κομπλεξικός, εγωπαθής, που με ένα επιτελείο δημοσιογράφων περιφέρεται δήθεν πετυχημένα στον χώρο της πρώτης εθνικής, εκμεταλλευόμενος το μπουρδέλο που λέγεται διοργάνωση ή χώρα. Και που αύριο θα μελετήσει βαθύτατα τον Πλατανιά για να τον συντρίψει με διαφορά ενός γκολ στην Τούμπα την κατάμεστη και την πύρινη. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΛΑ.
                  Είπαμε, λείπει η χήρα από το κρεβάτι; Γιατί να μην χαρώ με την Δωνς; Τι να το παίξω; Δημοσιογραφάρα και να κάνω την ήπια τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού; Εγώ βλέπω το ταμπλώ. 3-0. Και το παιχνίδι δεν το έβλεπα, αφού πιο πολύ ο Σέρβος με απασχολούσε. Άρα δεν έχω γνώμη για ατυχίες ή σφαλτσοσφυρίγματα και κρατάω την ουσία. Η Δωνς για άλλη μια φορά με δικαίωσε, σε πλήρη αντιδιατολή με τον σπέσιαλ φάπα της Ισπανίας που τον Βιλανόβα τον έκανε μια χόρτα ή προϊόν που αντιπροσωπεύει το όνομα του. Ούτε βέβαια και το κλάσικο το είδα. Το ταμπλώ πάλι είδα και την ιστορία. Όπως βλέπω και το μέλλον του champions league.  Όπως βλέπω και το παρόν. Η Δωνς θα βγάλει κανά τρίμηνο κι ο σπέσιαλ φάπας θα διαλέγει στυλό για υπογραφές. Τυχαίο; Αμέ. Τι είναι η ζωή; Τύχη και timing.  Απλά υπερεκτιμήθηκε το -5, ενώ η ντόπα παίρνεται την κατάλληλη στιγμή.
            Υγ. Χρειάζονται αρχίδια για μεγάλη ομάδα. Ειδικά άμα πας να την βάλεις από κάτω σου. Κι άλλο γάλα κι άλλο Καβάλα. Κι άλλο Παοκ κι άλλο Ρεάλ, που πόσο καιρό είχε να δει τίτλους;

9 σχόλια:

  1. Έχει ένα ωραίο φεγγάρι έξω όμως εμένα μου φαίνεται πιο μαύρο και από μαύρο της ομάδας μας.
    Ο λόγος; Γύρισα μετά από τις διακοπές ξανά στο μπουρδέλο.
    Τέτοια ώρα έπινα τα ποτάκια μου στην παραλία και με δρόσιζε το θαλασσινό αεράκι!
    Από σήμερα τα κεφάλια ξανά μέσα.
    Από την σαρδέλα Καλλονής και το ούζο Πιτσιλαδή ξανά να ασχολούμαστε με τους απατεωνίσκους παράγοντες της ΑΕΚ.
    Ρε πως θα γίνει να την κάνουμε από αυτό το μπουρδέλο την Αθήνα;
    Άντε καλή συνέχεια σε όλους,δεν λέω χειμώνα διότι έχω σκοπό να κάνω κι άλλα μπάνια ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Δώνη εύχομαι να φάει και άλλες πούτσες για να φανεί ποιος είναι πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο φυσικα και εκ αποτελεσματος στο ΧΑΛΒΑ που πηρε το κυπελλο και νικησε με 2-1.
    Χαιρωμαι ιδιαιτερα οταν πανυγηριζει εξαλα ο ΧΑΛΒΑΣ και ολοι οι ακολουθουντες ενα κυπελλο που παρθηκε στην εδρα του με διαφορα τερματων.Αυτοι ειναι οι κανονες και εγραψα για τη γκαφα του Βαλντες που μπορει να στοιχιζε το κυπελλο.

    Οποτε μπραβο και παμε παρακατω. Εστω και με -5.Νωρις ειναι ακομη.

    Πηρε λεει δανεικο και τον Εσιεν.
    Αντε μεγαλε εχει μεινει μονο ο Darth Veider, o Gandalf, ο Bruce Wayne και ο Σεφερλης.
    Αντε μπας και γινει κανα θαυμα γιατι παλι πλατη θα βλεπεις..

    Το αστειο ειναι οτι και περσυ που δεν ειδες πλατη ΟΛΟΣ ο πλανητης,και μιλαω ΚΑΙ για ειδικους ποδοσφαιρου, τη Μπαρτσα εβλεπε. Κουβεντα για την αρμαδα και τη μουτσουνα σου.Εκει ειναι που τρελενεσαι.
    Ρε να ειμαι ο καλυτερος (δηλωση του) να ειμαι ο ΝΟ1 (ξεχωριστη δηλωση του) να μην υπαρχει αλλος σαν και μενα (αλλη δηλωση του) και να μη μπορω να τους περασω?


    Ο δε 'καλυτερος' εχασε για ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΡΙ χρονια τη χρυση μπαλλα.Και ας ειχαμε βαλει ολη τη Ρεαλ και τη Πορτογαλια να αποθεωνει τον παικτη-σαμπουαν. Υπομονη μικρος εισαι ακομη.
    Οπως ειπα και ο Σεφερλης επι χρονια προσπαθει για να γινει ο αρχοντας του Δελφιναριου..

    Ισως φταει το κουρεμα, ισως πρεπει να αλλαξουμε μοντελο-γκομενα (αληθεια εχει δει κανενας EVER τη κοπελα του Μεσι- η μηπως ειναι gay??) , ισως NA MHN ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ αλλα να πηγαινουμε στο σταδιο του Φρανκο.

    Στα της ΑΕΚ ο προπονητης Βλαχος θα βαλει 2-3 παικτες που εχουν?? 3 προπονησεις να παιξουν στη Ξανθη που παμε για το διπλο (παντα με διπλη πιτα χορταινεις).
    Ο δε κοδρερο ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ απο αυτα που λενε και θα ειναι σαν να εχουμε παρει τον Τσαμπι Αλονσο απο τη Ρεαλ (αγαπημενος παικταρας απο τα χρονια της Liverpool).
    Τωρα πως θα κανει εστω και τα βασικα αφου προχτες ηρθε και πως θα καταφερει να συννενοηθει ποδοσφαιρικα εστω με τους Φουντο-τσιτες αυτο το ξερει ο κοουτς Βλαχος..

    Ενα σχολιο για τον Δωνη επειδη ημουν τοτε Αγγλια: Πηρε ΤΟΤΕ 3εκκ λιρες με ισοτιμια (1993) 350 δραχμες και γυρισε στην ελλαδα το 1995 με ισοτιμια 490 δραχμες. Εβγαλε ΜΟΝΟ απο την ισοτιμια 450εκκ δραχμες. Οσο για την ΑΕΚ τον ειχε παρει τοτε ο ξερετε ποιος με 600 εκκ δραχμες και φυσικα το γκοντο οπως ειπα του εσκασε ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ αλλα 700 χιλιαρικα ευρω

    ΥΓ Μαθαινω οτι ξανα-εμφανιστηκε το γκοντο απο τας εφημεριδας. Και μιλησε λεει με τον Βιντιαδη. Ειπαμε απο χτες- δεν του καθισε καλα το ΕΝΤΟΚΟ επιτοκιο του Αγγλου.Με κλειστα λεφτα απο τη Nova και ΜΗΔΕΝ ρισκο 5,9% για 6 μηνες? Ουτε η ρουλεττα δεν αφηνει τοση γκανιοτα (λιγο κατω απο 3%)

    Βεβαια το κοντοπουτανο μυριστικε χρημα και βγηκε απο το λαγουμι. Ασε που ο αλλος εχει εκτος του Ραφικ (που βγηκαν στη φορα κατι για 350 χιλιαρικα..) αλλο ενα θεμα ΣΟΒΑΡΟ με τις χρησεις και ειδικα με τα εσοδα που γραφουν (εστω αυτα τα ψευτικα).
    Και σε αυτα οι απαντησεις του ΛΑΜΟΓΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ (οποιος θελει να δει που πηγαν τα λεφτα ας ψαξει μονος του!!!) δε περνανε...

    Ασε που ειναι και τα ΠΟΙΝΙΚΑ στη μεση και σφιγγουν οι κωλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας01 Σεπτεμβρίου, 2012 12:45

    Οπως υπαρχουν οι υπερτιμημενοι παικτες,υπαρχουν και οι φερομενοι ως προπονητες.
    Και παντου τελος παντων υπαρχουν οι "υπερτιμημενοι".
    Μεχρι να τους παρει χαμπαρι η πιατσα στην οποια λειτουργουν,εχουν καταφερει να κανουν εναν μικρο κυκλο και να μαζεψουν μερικα εκατομμυρια,και ετσι να ζουν το υπολοιπο του βιου τους εις υγειαν των ηλιθιων.
    Ειναι και αυτο ενα ταλεντο. Δεν λεω. Το να φαινεσαι σαν κατι,ενω δεν εισαι τιποτα.
    Ειναι σαν να πουλα κανεις κουκουναρια για ηλεκτρικες λαμπες.
    Αυτο ειναι η Δωνς (ωραιο). Ενας κλεφτης. Ενας λωποδυτης της ζωης.

    Χαραλαμπε καλως ηρθες,και καλη δυναμη. Το ποιοι και γιατι καταδικασαν τους Ελληνες να ζουν στον κατω κοσμο της "πρωτευουσας",ειναι μεγαλο θεμα. Αλλα ας μη λεμε τιποτα. Ας την χαρουμε.

    Αυριο-στα της ΑΕΚ- δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Δεδομενης της-μη- δυνατοτητας πλεον του ροστερ αλλα και της καταστασης στην οποια βρισκεται η Ξανθη. Στην Κρητη τον Οφη τον επαιξε μονοτερμα και το 0-0 ηταν απλα ενα θαυμα.
    Θα μου πεις, "ο Οφη,εχει προβληματα και παιζει με αναγκαστικο σχημα". Γιατι εμεις τι κανουμε;
    Δεν βλεπω δυστυχως να παιρνουμε βαθμο η βαθμους. Μακαρι να μη γινει ετσι.

    Το επομενο μας "ευκολο" ματς,ειναι την 6η αγωνιστικη με την Κερκυρα νομιζω,μετα εχουμε την 8η ενα ακομα "ευκολο", παλι εντος με "αδυναμη" ομαδα και μετα παλι την 12η.
    Ολα τα υπολοιπα,δεν βλεπω να μαζευουμε 4-5 βαθμους. Αν βαλουμε στην καλυτερη και 3 νικες απο τα 3 ευκολα εντος ματς, τοτε παμε να κλεισουμε τον πρωτο γυρο με 15-17 βαθμους. Αν υποθεσουμε οτι παρομοιος θα ειναι και ο 2ος γυρος-στην χειροτερη- θα εχουμε μαζωξει 30-34 βαθμους. Ειναι στα ορια και λιγο πανω απ την ζωνη υποβιβασμου. Με λιγα λογια-και δεδομενου του οτι ισως να πεσουν 2 ομαδες με το μαγειρεμα της επαναφορας των 18 ομαδων απο του χρονου,δεν το βλεπω να πεφτουμε κατηγορια. Θα βαστιχτουμε.
    Εκτος και αν γινει κανενα "collapse" στον 2ο γυρο και δουμε το Χριστο φανταρο.
    Οπως και να εχει,φετος θα βλεπουμε την βαθμολογια και δεν θα πιστευουμε στα ματια μας. Και η πλακα ειναι οτι θα πρεπει να το συνηθησουμε αυτο. Δεν ειναι ενα ξαφνικο γκρεμισμα. Ειναι ενα απαλο συρσυμο προς τον ταφο. Ηρεμα και απαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωλ Κατσετης.

    16 χρονων ηρθε απο την Αυστραλια περσυ και επαιρνε μεχρι χτες 1000 ευρω το μηνα +ΙΚΑ.
    Αλλα τοσα επαιρνε και ο πατερας του!!! (ναι καλα διαβαζετε) + σπιτι + αυτοκινητο.
    Ειχε προσλαβει το μπαμπα του μικρου ο τιμιος στη ΠΑΕ ΑΕΚ!!!!

    Ειχε δε κανει προφορικη συμφωνια με τον τιμιο Δημητρελο να υπογραψει συμβολαιο στην ΑΕΚ.

    Τα λεφτα ομως ο 'τιμιος' μια χαρα τα εδινε ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ουτε καν ενα συμφωνητικο..

    ΒΛΑΚΑΣ Η ΚΛΕΦΤΗΣ? Ξερω εγω? Εγω απλα γεγονοτα παραθετω.

    Δηλαδη ο παικτης με τον μπαμπα του μας κοστισαν ΧΑΛΑΡΑ μια 50αρα για ενα χρονο χωρις να εχει συμβολαιο ΚΑΝ.

    Ο Δημητρελος σου φταιει ρε μεγαλε? Γιατι, ρωταω εγω, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ δηλαδη 6 μηνες τωρα?

    Ο οποιος Δημητρελος ειχε κανει λεει και ραντεβου μαζι του πριν φυγει η ομαδα για Αγγλια, αρα ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ.

    Η μπλε καρτα του παικτη ηρθε κανονικα στην ΕΠΟ αλλα ο τιμιος δεν ασχολειται τωρα με τετοιες μικροτητες. Στα παπαρια του τωρα τα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας, σιγα μην ασχολουμαστε με μπλε καρτες,παικτες και βλακειες.
    Σιγα μην αφησουμε τις διακοπες στη Παρο για να τρεχουμε για 50 ψωροχιλιαρικα.

    ΣΑΜΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? Αυτος απλα 'δε ξερει' που πανε τα λεφτα.

    Ηρθε λοιπον κανονικοτατα η καρτα, η ΑΕΚ εκεινη τη στιγμη ασχολειτω με την μεταγφαφη του Ντανι Αλβες για backup του Κοντοε και ο παικτης πηγε ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ πηρε τη καρτουλα του, εστειλε λεει και στον ΠΕΠ-ΒΕΓΚΕΡ ενα sms οτι φευγει και ειπε απο μεσα του εις υγειαν του κοροιδου και ευχαριστουμε για την πενηνταρα στα 16 μου!
    50,000 ευρω δαγκωσε τον 'τιμιο' Δημητρελο ενας 16χρονος Αυστραλος..

    Και υπεγραψε στην Κατανια!!

    Πως το ειπες ρε συ Harris? Θες λεει να δεις τα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας και πως τα διαχειρηζεται ο 'τιμιος'?


    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας01 Σεπτεμβρίου, 2012 14:43

    Το παραξενο δεν ειναι οτι χαθηκε αλλος ενας,εστω και αμουστακος.
    Το πραξενο ειναι στον τροπο που δεν μας αποχαιρετησε.
    Ενω θα μπορουσε καλιστα να φυγει οποια ωρα ηθελε επικαλουμενος τον παραγκωνισμο,την αδιαφορια,την ελειψη προοπτικων και ενα σωρο αλλων δικαιολογιων,απο την ΑΕΚ,εν τουτοις εφυγε νυχτα,την 12η ωρα και απηχθει απ'την... Κατανια λες και προκειται για το χρυσομαλλο δερας.
    Σαν να τον ειχαν ταξει ενα πραγμα.Σαν το ταμα στην Τηνο.
    Που να ξερω τι και ποιος καταφερε-ΚΑΙ απο αυτην περιπτωση- να βγαλει απο την πεθαμενη μυγα λιγο ακομα ξυγκι.

    Ειμαστε ενα κουφαρι κατα μεσης της σαβανας. Ειναι νυχτα πλεον. Πολλα ζωακια-ακομα και αναμεσα στα κοκκαλα βρισκουν σαρκα και τσιμπολογανε τα τελευταια πριν χαραξει και βγουν τσαρκα τα μεγαλα ζωα για επιτηρηση της περιοχης.


    Υ.Γ-ερωτημα. Ασχετο (ισως): Ο γαυρος επι μακρον και επισταμενως αναζητουσε καποιο καλο ονομα και δεν καταφερε να κανει καμια μεταγραφη ξενου της προκοπης,παρ'ολο που εχει χρημα,το διεθετε και δεν υπηρχε κατα βαση οικονομικο προβλημα.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ λοιπον ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, η καλυτερα ο λογος που δεν πλησιαζουν και τρεχουν μακρυα οπως τα πουλια πριν την καταιγιδα; ( ο ευρων κερδιζει ενα καραφακι ουζο στο επομενο τραπεζωμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, καμία προσπάθεια για μεταγραφή δεν έγινε. Τα δημοσιεύματα ήταν για τον λαό του θρύλου. Ο χάπιας πάει να μαζέψει τα έξοδα με σίγουρη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χρηστο:
    champions league > 20εκκ
    miralas> 7,8 εκκ
    διαρκειας> 7,2 εκκ
    τηλεοπτικα> 4,3 εκκ
    δεν γνωριζω χορηγιες διαφημισεις κλπ να πουμε 4 εκκ να ειμαστε μεσα (η αεκ περσυ πηρε 1,2 μονο απο το κινο)
    συνολο> 43 εκκ χονδρικα

    43 εχει ηδη στη τσεπη λοιπον

    παει ακομη για αλλα 5 απο το pull της oufa μιας και ο βαζελος μας αφηε χρονους + οτι βαθμους μαζεψει απο τα ματς (300 η νικη 150 η ισοπαλια) να πουμε 2 νικες και ενα χ μεσα?
    αλλα 700 δηλαδη
    βαλε ακομη εισητηρια στη σαιζον να πουμε 10.000 χ 15 ματς= 150χιλ χ 30 ευρω= 4,5 εκκ

    οποτε χωρις δυσκολια παει τα 43 να τα κανει 53-55

    να βαλουμε και τα εξτρα εσοδα απο το κουπονι καθε εβδομαδα?

    εδιωξε τον σουηδο με 1,5 και πηρε το χιλιανο με 500. εκοψε και εκει αλλο ενα μυριο.

    γιατι να κανει μεταγραφη? να χτυπησει τον αρκουδα και τον τοτσε?

    πλακα κανουμε?

    λεμε απλα 2-3 μαλακιες να πουλαει και ο σαββας κανα φυλλο στο λαο..

    απλα ειναι τα νουμερα. και εμεις κοιταμε τον δημητρελο να μασουλαει σωστα λες λιγο πετσα απο το κοκαλο και ο αλαφουζος εμαθε το twitter και αφησε το πουλι του για νεο παιχνιδι..
    οι αλλοι εχουν τον πεπ-βεγκερ και ο αρης πουλαει μοθρη που εχει λει ρητρα καποιος γιαννιωτας.

    super league 2012-13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας01 Σεπτεμβρίου, 2012 20:25

    Προς Steven και Dimi. Καλα,δεν υπαρχει αμφιβολια οτι δεν χρειαζεται καμια μεταγγραφη αφου ανταγωνισμος δεν υπαρχει. Και το οτι, ολο αυτο ισως να ειναι σοτο για τον κοσμο του,ειναι σωστη σκεψη.
    Αλλο λεω. Οτι οι εξω μαλλον δεν ερχονται-κανεις αλλωστε δεν εφερε καποιον ξενο της προκοπης- αφου θα παιζουν στην κοιλαδα του θανατου. Σε χωρο υπο καταρευση και με κινδυνους. Να χαθουν λεφτα και τα συμβολαια να γινουν χαρτοπετσετες.
    Ακομα και αν εκανε οντως καποια προσπαθεια να φερει καποιον,δεν νομιζω να πλησιαζει κανεις στο "κοζλοντουι" των Βαλκανιων.
    (στα τοσα εσοδα που σστα αναφερεις,δεν ειναι τιποτα να δωσει 3-4 εκ για εναν κραχτη. Αλλωστε θα τα εβγαζε με κατι φανελες,καποια παραπανω διαρκειας και λοιπες μαλακιουλες).
    Αφου δεν επενδυει κανεις-αναμενοντας ολοι την καταρευση-γιατι να επενδυσουν οι μανατζαραιοι;
    Λεω.Δεν ξερω.
    Εγω,αν ημουν μανατζαρεας,με τιποτα δεν θα εστελνα καποιον πελατη εδω,αφου οι επισφαλιες ειναι στο κοκκινο.Δηλαδη θα χασω και εγω.
    Τελος παντων.

    Ο κατασκοπος του παρεδωσε την ομαδα στην πιο δυσκολη και σφυχτη εποχη. Σαν κατασκοπος που ηταν ηξερε ποτε θα ερθουν οι μουσωνες και πηρε τις καμηλες του και αλλαξε σαβανα.

    Το σφυξιμο των ματσωμενων,ειναι κατα πολυ πιο μεγαλο και αγχωτικο απο αυτο των μικρομεσαιων,σε τετοιες εποχες.
    Αλλο ο μισθος απο 150 στα 800 και αλλο το 1 δις να γινεται 200 εκατομμυρια. Δεν εχεις που να κρυφτεις μετα. Ουτε στα φουστανια της πουτανας που κουβαλας στα γκαλα δεν μπορεις να κρυφτεις,καθ'οτι απο κατω μυριζει.

    Βεβαια-οπως ελεγε και μια ψυχη "καλυτερα να κλαις μεσα σε μια λιμουζινα,παρα στο πεζοδρομιο." Ειναι και αυτο μια αποψη.

    Η επισημη πτωχευση, το "σμπαρο" δηλαδη,μπορει ανετα να οδηγησει σε "νεες ευκαιριες". Αφου το ειπε και ο φελος,μιλωντας στο ποπολο και κλεινοντας το ματι στα συνεταιρακια που τον ανεβασαν ως την καρεκλα του πατερα του.
    Ηδη,πριν καν συμβει αυτη, τα παντα εχουν υποτιμηθει και απαξιωθει. Τελευταιο θυμα το Τ.Τ. Το αλλωτε κραταιο Τ.Τ. Του οποιο του εδωσε την χαριστικη βολη το ιδιο το στουρναρι που ειναι υπουργος (δηλαδη εκπροσωπος των "δανειστων")

    το επομενο μεγαλο φιλετο,ειναι οτι ιδιο το Αιγαιο.(για την γη δεν κουβεντιαζουμε. Το 1/3 μεσω Αγρ. Τραπεζας,ειναι δωσμενο.)
    Ακονιζουν μαχαιρια και τρυπανια τα κορακια. Χαμος.
    Αντε βρε, καλοφαγωτα.

    Υ.Γ Καθε 60-70 χρονια,αυτη η δουλεια γινεται. Παρε-δωσε. Απο ουλεν σε ευδαπ και ξανα μανα ουλεν. Ρε σεις. Μηπως κατα βαθος ειναι κοροιδα, που αναγκαζονται και διπλοτριπλοαγοραζουν το ιδιο πραγμα τοσες φορες; Και πως να κανεις δικο σου κατι που δεν ειναι κοντα σου και δεν μεταφερεται και μαλιστα πανω σε αυτο κατοικουν αλλοι οι οποιοι ανερυθριαστα διατεινονται οτι ειναι δικα τους; Και πρεπει να τα επαναγοραζεις,υπενθυμιζοντας τους ποιος ειναι ο πραγματικος κατοχος. Αλλα που...
    Κοιτα να δεις μπλεξιμο.

    Αλλωστε "πλουσιος" δεν σημαινει απαραιτητα εξυπνος. Σιγουρα ομως σημαινει "φαταουλας" και "καλιγουλας". Αν δεν βρισκεις κατι να φας,μπορει να φας την ιδια σου την γλωσσα. Μιλαμε για αρρωστια αγιατρευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή