Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

              Για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά. Τι έλεγε ο κοκαλιάρης την ώρα που με μαύρα γυαλιά ηλίου έσπρωχνε το χρήμα του κατάσκοπου στους διαιτητές μέσω χρηματιστηρίου; Εκεί που στεγαζόταν μέχρι πρότινος η " Άποψη " κι εκατό μέτρα λίγο πριν τα ενωμεήνα χρηματιστήρια. " Όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Την διαφορά την κάνει η διαιτησία. " Και θυμάστε βέβαια τα όσα όμορφα γινόντουσαν.
              Σήμερα έχει αλλάξει κάτι; Πάρα πολλά. Η εφημερίδα έκλεισε και το χρηματιστήριο πάτωσε. Διότι στην διαιτησία τι να έχει αλλάξει; Ο ένας είχε τον Μπέο κι ο άλλος τον Ψωμιάδη. Ο ένας είχε τον Βασάρα κι ο άλλος τον Βαρούχα. Ξύλο φάγανε κι οι δυό και φυσικά δεν έκανε τίποτα η δικαιοσύνη, αφού μηνύσεις δεν υποβλήθηκαν. Κι όλη την περσινή χρονιά, ο ένας που απέμεινε, είχε τον πρόεδρο της ΚΕΔ - Σαρρής λέγεται - που τον σπρώχνει στην προεδρία της ΕΠΟ.
               Ο άλλος λοιπόν έβαλε μπροστά την μηχανή. Για τον κόσμο δηλαδή που ανέχεται να βλέπει τον σαγόνια να καταγγέλει συνέχεια μέχρι βέβαια να αλλάξει κανάλι και ρότα. Ο Βοργιάς λοιπόν, μίλησε για κάποιο δάνειο που πήρε ο Δούρος ( υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών ) με εγγύηση του υποδιευθυντή της τράπεζας στο Μενίδι. Η Πειραιώς είναι για να μην είστε στα σκοτάδια. Ο δε υποδιευθυντής είναι ο έγκριτος διαιτητής εν ενεργεία, Γιάχος. Καμία αξία δεν έχει η καταγγελία αφού όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, εκτός από τον ιδιοκτήτη του καθαριστήριου που τον κυνήγαγε με μια σκούπα η γυναίκα του Μαραγκού, είναι της αλογοτροφής.
              Εκεί λοιπόν εστιάζεται η προσοχή του κόσμου κι αυτή η νούλα που λέγεται ΚΕΔ. Που έβγαλε και ανακοίνωση για επιχείρηση απαξίωσης, σπίλωσης αλλά και εκφοβισμού της. Βάλτε εδώ άνω τελεία. Και ρωτείστε : ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ Ή ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ; Να απαντήσω; Δεν υποτιμώ την κρίση σας.
             Το παρασκήνιο βρίσκεται αλλού και συγκεκριμένα στον πράσινο πολιτικό χώρο. Κι ο χάπιας είναι, εκτός από τα αγωνιστικά του στριμώγματα, στα μαχαίρια με τον κουμπάρο του αλλά και σε κάτι σχοινάκια για τον έλεγχο της διαιτησίας. Καλόβολη ήταν η Βέροια αλλά τα μύρια φεύγουν κάτω από τα τραπέζια κι οι επόμενοι δεν θα είναι απλοί. Όπως δεν είναι απλός ο μπροστινός της συμμαχίας. Που έπεισε τον πασόκο Ψωμιάδη να αποσύρει την υποψηφιότητα του από την ΕΠΟ, αλλά και να χαρίσει τις 12 ενώσεις που τον ψήφιζαν στον Γκαγκάτση. Και πάμε για ντέρμπυ χρημάτων στην " απειλούμενη " ΚΕΔ, συγνώμη στην ομοσπονδία που αγωνίζεται για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Διότι η τότε παράγκα μπορεί να γκρεμίστηκε - τρίχες είναι αυτά - αλλά το δόγμα του κοκαλιάρη παραμένει. ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ.
            Ο Ιωαννίδης δεν μπορεί να μπει στη μέση πλέον αφού έσωσε τη Σαλονίκη και τις ομάδες της κι οπότε πέταξε το μπαλάκι στον Μποροβήλο - ναι καλά διαβάζετε - για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ΤΑΖΟΝΤΑΣ κι άλλα χρήματα από τον οπαπ ενώ έχει πλήρη γνώση οτι του χρόνου ο οργανισμός θα έχει αλλάξει χέρια και θα είναι ιδιωτικός αλλά κι οτι η κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών θα έχει πεθάνει. Αλλά αυτός είναι ο πολιτικός. Να δουλεύει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί και για όσο περισσότερο χρόνο τον παίρνει.
            Και η κάθε διαιτησία πλέον, θα κρίνεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Δύο - δύο είναι οι εφημερίδες κι ένα - ένα τα κανάλια που ελέγχουν τα βουβάλια. Το βάρος λοιπόν πέφτει στις ανεξάρτητες και σε οπαδικές τύπου Ώρας, που θα κατευθύνουν το κοινό με τις κριτικές τους. Αυτά μέχρι τον Οκτώβριο, που θα γίνει η εκλογική αναμέτρηση, που αν την κερδίσει ο φτωχός θα καλύψει τα αγωνιστικά κενά του αλλά  αν την κερδίσει ο πλούσιος, η διοργάνωση πάπαλα. Και φέτος δεν μπορούν να ανεβούν όλα τα άρματα μάχης στην Τούμπα. Χώρια που η πλατφόρμα του ασκέπαστου γιγαντώνεται.
              Υγ. Ο Οικονομόπουλος ξαναχτύπησε σαν γνήσιος άνθρωπος του κοντού και ξαναπροειδοποίησε τον Αδαμίδη ( γιαουρτά να τον λέμε από εδώ και πέρα ). Ο κόσμος βέβαια πιστεύει κάτι για επενδυτές, όπως πιστεύει οτι ο Μάκης είναι μέσα και δεν κάνει την προσπάθεια του συμβιβασμού με κάποιο ποσό που θα εμφανιστεί σαν 80 μύρια.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΝ ΤΑ ΖΩΑ Ή Ο ΓΑΜΩΝ ΤΑ ΖΩΑ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΜΑΛΩΝ. ΚΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΖΩΑ ΓΑΜΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ας πούμε, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΖΩΟ αλλά απλό εξάρτημα για την βελτιστοποίηση του έρωτα του να είσαι πολίτης στην Ελλάδα.
    Είναι σαν να θεωρείς σε ταυρομαχία, τον ταυρομάχο ζώο σε σχέση με τον ταύρο. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ Ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΓΑΜΕΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΩ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΚΙ ΑΡΑ Ο ΠΑΙΡΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ. ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ. Ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ. ΛΑΓΟ ΚΙ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ. Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,
    Εξελισεται ενα πρωτοφανης αστειοτητας σηριαλ στο resort.
    Εσταλησαν τα δημητρελια-αδαμιδια 'στοιχεια' στους Αγγλους οι οποιοι και μολις τα ειδαν σκεφτηκαν: ρε τους ελληνες εχουν πολυ χιουμορ.
    -Ωραια η πλακα παιδια και παντα χρειαζεται για να σπαει ο παγος. Πειτε μας τωρα πραγματικα.

    1) Με πιο σκεπτικο εκχωρειτε μελλοντικα εσοδα σε τριτους ΕΚΤΟΣ εταιρειας και μαλιστα ΕΝΤΟΚΑ με 5,9%?
    2) Πια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η οικονομικη πολιτικη της εταιρειας? (εδω γελαμε ΔΥΝΑΤΑ) Δηλαδη υπαρχει budget εσοδων εξοδων?
    3) Κοστολογηση ροστερ. Θα θυμαστε βεβαια το περιφημο 29εκκ ευρω που ειχε βγαλει η BDO ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ-δηλαδη τον Παπα. Και ειδατε απο τα 29 εκκ ευρω ποσα εισεπραξε η εταιρεια μιας και απο τοτε ολο το ροστερ αποχωρησε.Αν εξαιρεσεις τα 1,2 που αφησε ο Σκοκο τα αλλα 27,8 εκκ ευρω μαλλον τα εφαγε και αυτα ο Μακης.

    Αυτες τις 3 απλες ερωτησεις κανει λοιπον ο Haris στο τιμιο ΛΑΜΟΓΙΟ δημητρελο που ως προεδρος πρεπει να απαντησει, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΘΕΣΗ.
    Γιατι ωραια τα κατεστραμενος και τα μυξοκλαμματα στις εφοριες αλλα η καρεκλα εχει και καποιες υποχρεωσεις ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ακομη και για τη ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ που θα βαλει την υπογραφη του.

    Ο οποιος Δημητρελος θελει λεει να τους καλεσει στην Ελλαδα να τους παει για καλαμαρακια και ουζακι,θα τους παει και ενα μπουζουκακι το βραδυ και θα τους ριξει τους κουτοφραγκους...

    Αυτο ειναι το πλανο του τιμιου, που εχει αρχισει τα ξερετε δεν ειναι ετσι και τα πραγματα ειναι περιπλοκα και να τα πουμε απο κοντα και εμεις ΘΑ, μα ελατε καλε μου κυριε, θα σας εξηγησω κλπ κλπ.

    Ελα ομως που ο αλλος ειναι σκυλι!! και του εχουν κανει ιδιαιτερη εντυπωση 2 περιπτωσεις

    Ραφικ Τζιμπουρ και αλλη μια που κανει μπαμ και θα τα πουμε εν καιρω...

    ΥΓ Ο Χαρις ειναι Αγγλος και στο Λονδινο εχει πολλους Ελληνες που μια σχεση με την ΑΕΚ την εχουν, οπως επισης και η γουνα τους εχει καει απο Δημητρελο-Σταυρακες..

    ΥΓ2 Χτες ηρθε βασικος αυριο? Τουλαχιστον δειξτε του τις φανελες να ξερει με ποιους παιζει.. Α ρε ΑΕΚ που καταντησες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α και ενα που ξεχασα:

    Γιασαν στο Γιωργο Δωνη τον Ελληνα Πεπ-Βεγκερ που αφου καταφερε να χανει (και να γυρισει το ματσακι πριν μια εβδομαδα στο 80-φευγα) χτες εφαγε μια μεγαλοπρεπη τριαρα απο μια ομαδα που ειναι στα ορια Πας-Πλατανια, και sorry αν βριζω τις ελληνικες ομαδες.
    Το πρωτο ματς που ειδα οι τυποι δεν αλλαζαν τριτη πασα- ειναι χειροτεροι απο εμας που παιζουμε για τη πλακα μας.

    Μπραβο Γιωργο κανε 2-3 τετοια ακομη και η πρωτη παρελαση θα μοιαζει μακρινος στοχος. Βλεπεις εκει δεν εχει απο πισω το γαυρο να σε στηριζει ΑΝΟΙΚΤΑ με παικτες και διοικηση.Εχει ενα δεκανικι αλλα μεχρι εκει.

    + 3 μπαλακια, -4 μυρια και καλη αρχη..

    Βγες να κανεις δηλωσεις για την ΑΕΚ τωρα, ξερεις εσυ. Που δεν εχεις προβλημα (γιατι να εχεις αλλωστε 700 για 5 μηνες πηρες...) αλλα αυτο σε τσουζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας31 Αυγούστου, 2012 13:24

    Pαρασκηνιο φουλ. Δεν εχει παραπονο κανεις.
    Ο γαμευσας του γαμευσαντος.
    "κατασκοποι" "κοκκαλιαριδες", υποκλοπες, τηλεφωνα, μαυρα σε σακουλες, ραβδι,ματσουκι,"ντου","αγαπουλες", "γιαουρταδες", ξυλικια, πελεκιματα,εκβιασμοι, "χαρες" και πααει λεγοντας.
    Σε αυτην την αγαπημενη και ρομαντικη ατμοσφαιρα καλουμαστε να βουτιξουμε διχως να γεμισουμε σκατα και κατουρα. Ντυσκολο.

    Για τα τις ΑΕΚ,δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας Haris. Μονο το Χαρη Κατσιμηχα ξερω. Κατι φωτο βλεπουμε ενος σταυροχεριασμενου με φοντο μια φωτο της πουστρας του Μπεκαμ.
    Σαν τον γυφτο που βγαζει φωτο με φοντο την καλντερα και γυριζοντας στον Πυργο λεει με καμαρι στις φυλες εκει: Ντικα μου ολα ειναι μπρε.

    Αρκει να σκεφετει κανεις απλα και λογικα: Οι εως τωρα-φερομενοι και μη- διεκδικητες της ΠΑΕ και της πλειοψηφιας
    των μετοχων Γιατι δεν ευοδωσαν; Απλη απαντηση: Γιατι τα χρεη ειναι πολυ-πολυ περισσοτερα απο τα επισημα ομολογημενα
    .Αρα,εφο'οσον λενε ψεματα παντου,γιατι να πουνε αλήθεια στον Χαρη; Τον εχουν ταξει στην Τηνο;

    Φυσικα το παραμυθι,δεν ειναι προς τον Χαρυ,αλλα προς τον κοσμο κυριως. "καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος".
    Ιδιωτικοποιηση κερδων και κοινωνικοποιηση ζημιων.
    Μα αυτα κανουν και οι τραπεζες.Κεφαλαιοποιει ο Σαλας και ο Κωστοπουλος και οταν γινει το μπαμ "παρε τον "παπα" μαλακα. Παρτην πανω σου".
    Αυτα κανουν και οι εταιριες που φαλιριζουν. Χρονια γινονται αυτα. Παντου. Απο τον καιρο που ο Αδαμ δανεισε ενα μικρο ποσο στο Θεο και ο δευτερος μη μπορωντας να ξοφλησει,και να ακολουθησει τα επιτοκια και τα πανοτωκια, εφτιαξε την Ευα την εδωσε στον Αδαμ να την βγαλει στο κλαρι και να εχουν απο μισα τα κερδη.
    Εκτοτε η Ευα γαμιεται για το "ζητω", ο Αδαμ μπεκροπινει στον καφενε και ο Θεος απο ντροπη δεν λεει να εμφανιστει και κανει τις μανουβρες του πισω απο νεφη. (Αυτο το τελευταιο καλειται "θεια προνοια").

    Ετσι λοιπον και το ΑΕΚ. Ριχνει το φταιξιμο πανω μας.
    "παρτε την ΠΑΕ". " η ομαδα στον κοσμο".
    Ο.Κ. Δεν εχω αντηρηση. Να μου την δωσετε. Ομως χωρις τα φεσια. Λευκο χαρτι. Clean.
    Πως δηλαδη ο Μελισσανιδης την ζητα λευκη σελιδα; Εγω γιατι να πρεπει να την παρω γραμμενη και με μουτζουρες; Ειναι πιο μακγας εκεινος η εχει κατουρισει στο πηγαδι;
    Δωστε τη μου λευκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή