Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ

             Δεν είναι και τόσο εύκολο να μπεις στην δουλειά μετά τις διακοπές. Κάτι η θερμοκρασία που σε καλεί ακόμα στο παραλιάκι, κάτι οι ωραίες εικόνες επιπέδου οφθαλμόλουτρου στην ακρογυαλιά σε σχέση με τον κώδικα αμφίεσης για την δήθεν σοβαροφάνεια όλων των συμμετεχόντων στην πλάκα που λέγεται εργασία, κάτι τα ξενύχτια που απαιτούν διακοπές μετά τις διακοπές, τι απόδοση να έχεις; Όχι οτι χρειάζεται κιόλας, αφού η εβδομάδα θα είναι προσαρμογής, αλλά όσο και νάναι σου λείπει το πριν.
              Αυτό που δεν λείπει από την λίγδα και το νέο πρόεδρο της, που έχει πάθει εργασιομανία. Οπότε συνεδριάζει για να λύσει θέματα. Τριτιάτικο. Τι να λύσει δηλαδή; Έχει αντίπαλο ή υποστηρίζει κάποιον συνεταιρισμό; Μια χαρά την έκανε την δουλειά ο Τσολάκης χθες και βρέθηκε σήμερα να πανηγυρίζει η ολυμπιακάρα που κέρδισε την Βέροια. Υπενθυμίζω οτι ο Σάββας είχε μιλήσει για ντέρμπυ στην Μακεδονία, το οποίο και κατεκτήθη, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στον κόκκινο Έλληνα που κι αυτός έχει μείνει στην δεκαετία του 60. Ρε να μην στρώνει κανείς παρά τα κωλοδάκτυλα που τρώει καθημερινά. Θα μου πεις, είναι εύκολο να ρίξεις γιαούρτια στον Μαρινάκη, τον πλούσιο; Εγώ λέω οτι είναι πανεύκολο αλλά κατανοώ και την οικονομική κρίση που σε σπρώχνει να τα φας προσωπικά ή να τα κάνεις υπόθετα.
               Η λίγδα λοιπόν, έχει θέματα. Έξι τον αριθμό με κυριότερο το έκτο. Που έχει επικεφαλίδα την λέξη " διάφορα ". Κι εδώ μπορείτε να βάλετε την λεκτική διαμάχη της αλογοτροφής με την δαφνοστεφανωμένη, σε επίπεδο πρώην συνεταίρων. Σαν νωρίς ξεκίνησαν οι πολεμικές ανακοινώσεις που πρακτικά βέβαια είναι σαλιαρίσματα δυό φελών. Ο ένας έχει την Φόρθνετ και την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων κι ο άλλος πάει μέσω του οτέ τιβί και την παλιά πλατφόρμα, να σπάσει την ιστορία αυτή. Είναι πολλά τα λεφτά για τους πλούσιους, οπότε θέλουν τους σπόνσορερς τους. Οπότε επίκεινται νέες ανακοινώσεις αύριο, που έχουν βγάλει τον Γιαννάκη έξω από τα ρούχα του, αλλά κι αυτός τι δουλειά θα έκανε αν δεν ήταν γλύφτης;
                  Τι να κάνει η λίγδα για την διαιτησία; Αφού την ελέγχει η ΕΠΟ. Κι αφού εκεί θα βγει ο Σαρρής - ο πρώην της ΚΕΔ - που λόγω τεράστιας ευθιξίας έφτιαξε τον πίνακα και μετά είπε να παραιτηθεί για να προχωρήσει για πρόεδρος της ομοσπονδίας. Μιλάμε για χοντρή ευθιξία, συγκρινόμενη με του Γκαγκάτση που τις έχει τις 35 ομοσπονδίες και δεν αποσύρεται όπως ζήτησε ο Προζάκ, διότι πλέον αυτομόλησε κι έχει προβάρει την πράσινη τουαλέτα. Αυτήν που τον αδίκησε στην Λειβαδιά, αυτήν που ευνόησε την χοντρή, αλλά στο αποτέλεσμα της διαίρεσης έχουμε μηδέν στο υπόλοιπον. ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΕΔΡΕΣ.
                  Φυσικά η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο, αφού πήρε τα τρία Κ ( εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά ). Έτσι δεν είπαν οι εφημερίδες; Ε, αφού το είπαν, έτσι θα είναι. Κι ο Αεκτζής στο 60 ζει ακόμα. Γιατί; Α, όλα κι όλα. Η κοπέλλα στην τηλεόραση είπε το εξής τρομερό : " Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις." Μάλιστα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εταιρεία που οφείλει να παράξει τζίρο και κέρδη. Έχει υποχρεώσεις αγωνιστικές. Ενώ θα του γούσταρε να κάθεται και να τα ξύνει και να κονομάει ( μακάρι κι εγώ ) , τον υποχρέωσε το σύστημα να παίξει και να διαλύσει την Θράκη. Είναι μια μορφή παρουσίασης της Ελλάδας σήμερα , ίδια με την δική μου που είχα δύδκολη προσαρμογή υποχρεωμένος να δουλέψω για την τσέπη μου.
                Μην ξεφεύγουμε όμως. Ευτυχώς που οι παίκτες σήμερα είναι αστείου βεληνεκούς παρασκηνιακά κι οπότε η αρλούμπα θα πηγαίνει σύννεφο μέχρι να ξυπνήσει κι ο οποιοσδήποτε φίλαθλος που πανηγυρίζει για την νίκη επί κάποιων ανύπαρκτων αντιπάλων. Ευτυχώς που θα έρθει κι η Ευρώπη αργότερα κι όλοι θα καταλάβουν τι είναι ο ηγέτης τους. Ε, δεν μπορεί. Θα βρεθεί κι ένα 10% που θα αυτομολήσει και θα μάθει να κρίνει. Και για πλάκα να σας πω και κάτι από ένα εξιτ πολ του ΟΑΚΑ προχθές: Δέκα ολυμπιακοί και παναθηναϊκοί σαν παρέα, πήγαν να δουν την ΑΕΚ και τα μωρά του Βλάχου. Και  μιλάω πολύ σοβαρά.
                 Και μέχρι να χυθεί το αίμα των βουβαλιών, η ΑΕΚ οφείλει να δουλέψει σοβαρά και μουλωχτά ( με την καλή έννοια ). Να βγάλει πέντε από τα δεκαπέντε πιτσιρίκια και να εκμεταλλευτεί την απόλυτη μαλακία των απατεώνιων, που είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα διακόψουν το πρωτάθλημα. Όχι λόγω της μαλακίας που τους δέρνει, αλλά επειδή θα δουν τις παράπλευρες απώλειες με τις ομάδες που πρόστυχα νομιμοποίησαν αλλά και της βίας που θα κυριαρχήσει σε όλα τα γήπεδα. ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Όταν βάζεις στο λεωφορείο - τότε παλιά - ταμπέλα τύπου " απαγορεύεται το πτύειν ", σημαίνει οτι κάποιοι φτύνανε. Και πάμε πρώτα με τις συστάσεις και μετά με την περιφρούρηση. Μπήκαμε στον δρόμο της πάταξης πλέον αλλά και του σύριζα με την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ κι όλα τα συνοδευτικά ξηροκάρπια του ποτού.
                 Κάποιες φορές, τον κώλο της γκόμενας τον πιάνεις όταν έχεις κάνει σχέση. Κάποιες φορές, τον πιάνεις κι όταν δεν είσαι καλός λεκτικά αλλά δυνατός στις ορμές σου. Η ιστορία τις καταγράφει μισές μισές. Το πέταλο το πάει καλά. Καλά κι ο Δημητρέλος. Το ιατρικό επιτελείο να το έχουμε καλά, σαν τον πανικοβλημένο Μώραλη που τρέχει και δεν φτάνει με το νούμερο που φέρανε στον πάγκο αλλά και τον Γόντικα που τα έριξε όλα στο στρουμφάκι και τα 15 μύρια της συμμαχίας που μάζεψε ένα αλλά κύρια μάζεψε τον Λυριτζή και τον Οικονόμου που είχαν ψιλοξεφύγει με την δαφνοστεφανωμένη αλλά σήμερα μιλάνε για το καλό του ποδοσφαίρου.
 
                ΚΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 60....που την φυλάει ο αστυνομικός βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος της φωτογραφίας που γαμεί ένα βαποράκι ναρκωτικών, ΤΟΤΕ ΚΛΑΦΤΑ.

5 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας27 Αυγούστου, 2012 23:58

    Oσο ειναι "αντιπαλοι" και "τσακωνονται" ο οικολογος καραφλας με τον χαπια (οπως τον λες) αλλο τοσο ηταν "στα μαχαιρια" ο Βαρδινογιανης με τον Κοκαλη. Η ακομα καλυτερα,αλλο τοσο και ακομα περισσοτερο ειναι αν;τιπαλα κομματα και εχουν διαφορετικα συμφεροντα το πασοκ με την Νδ. Η βαλτε οποιο αλλο διπολο θελετε.
    Αφου οι πολοι ειναι πιασμενοι.
    Καθε δραση προκαλει αντιδραση. Οταν λοιπον δρας-και εισαι καπατσος- οφειλεις να καπελωσεις, την-αναμενομενη- αντιδραση. ΦΤιασιδψνοντας την,ωστε να φαινεται σαν τετοια. Στην ουσια μουλουχιζοντας οποιαδηποτε ειδους πραγματικης αντιδρασης-αντιστασης.
    Μακρυα πηγαμε.

    Μαλακιες λεω; Μπορει.
    Αλλα οσο αφορα στους συγκεκριμενους δυο,απλα επειδει ειναι επιτιδευτοι,δηλαδη μαλακοπιτουρες και χωρις ταλεντο αλλα και εμπνευση στις τεχνιτες αντιπαραθεσεις, γι'αυτο και φαινονται τοσο προχειρα και γελοια τα ξεκατινιασματα τους.
    Δεν εχουν την χαρη και το ταλεντο των προκατοχων τους.

    Πολωση λοιπον. Σηκωμα των κυμματων. Φουσκοθαλασσια να φαινεται. Και ας γινεται ο "πολεμος" μεσα σε μια μπανιερα. Με παπακια. Μιλαμε για γελοια πλασματα.

    Ισως και να τους παιρνει,οπως θα νομιζουν.
    Καποτε ,για να κερδισουν την ευνοια του οχλου,ωστε αυτος να μετατρεπεται σε εναν πολιορκιτικο κριο,ωστε να εκβιαζονται κυβερνησεις και να κερδιζονται δουλειες,οι προκατοχοι,επαιζαν το παιχνιδι,πολυ γηπεδικα. Πολυ αλανιαρικα.
    Οι σημερινοι μπαμπουινοι προεδροι των μεν και των δε,ειναι τοσο προχειρα "εχθροι, τοσο απροκαλυπτα και ανεπιτιδευτα παριστανουν τους ασπονδους,ισως γιατι πιστευουν οτι ο πλεον εδω και 3-4 χρονια αποκαμωμενος απο τα παντα -κυριως οικονομικα-κοσμος,δεν μπορει,δεν εχει την πολυτελεια να αναζητησει καν το βαθος η το ξαφνικο σπασιμο των δυο ασπονδων οι μεχρι χθες συστεγαζομενοι τηλεοπτικα και συμμετοχοι.
    Ισως πιστευουν οτι ο πληρως ζαλισμενος απο τις χαστουκες της τροικας και των δοτων κυβερνησεων κοσμος,δεν θελει και μεγαλο θεατρο να δει,ωστε να πειστει οτι ΚΑΙ αυτο που βλεπει μπροστα του,ειναι μια αντιπαραθεση,και οχι μια κοροιδια δυο πονηρων που εχουν κατι καραβια. Και περιμενουν το ο.κ. αλλα και τις ευλογιες απο Αμερικα για να κανουν τρυπες στο Αιγαιο και να κουβαλανε μαυρο χρυσο,στην υγεια του πρασινου και του κοκκινου μαλακα.
    Πως την λεει την "Συμμαχια" ο αλλος; "Πρασινη Συμμαχια". Ουτε εκει καν δεν προσπαθησαν να πρωτοτυπησουν η να ξεχωρισουν.
    "Δημοκρατικη Συμμαχια" ελεγε το αποκομμα της η ευνοημενη του χοντρου. Και πιο πριν "καθαρη Συμμαχια" ειχε ονομασει την επιχειρηση καθαριοτητας σαν δημαρχος Αθηνας που ηταν.
    Δηλαδη,εαν απο σημερα,γινοταν προεδρος του γαυρου ο Αλαφουζος και του βαζελου ο Μαρινακης, ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟΣΟ "ΕΧΘΡΟΙ" ΕΙΝΑΙ.

    Ουτε εμπνευση. Ουτε λιγη ανανεωση δεν ενοιωσαν την αναγκη να κανουν. "μαλακες ειναι σου λεει"... "θα τα χαψουν" ολα". ΕΕΕΕΕ-ΟΟΟΟΟ
    Ουτε μερικες λεξεις καν να αλλαξουν. Ολα με τον ιδιο μπουσουλα. Προχειρα,γρηγορα, τσατρα-πατρα. Ολουρμο στο μαυρο χρυσο και στα τηλεοπτικα δικαωματα. Οτι εχει μασα, μας ενωνει. Αλλα απαραιτητη προυποθεση ειναι να χωρισουν οι αλλοι στα δυο. Μη μας παρουν χαμπαρι.

    Στο στομα φιλιουνται λοιπον και οι δυο. Οχι γιατι αγαπιουνται,αλλα γιατι και οι δυο ειναι αδυναμοι μονοι τους. ΑΥΤΗΝ την συμμαχια εχουν φτιαξει, λοιπον. Τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα.

    Και ενας αλλος, απομακρα,τους κοιταζει με το πουρο και γελαει.
    Ξερετε κανεναν που ειναι γαμιας,να βγαινει καθε πρωι στην πλατεια και να το φωναζει, η να τσακωνεται με αλλους; Χοντροι και καραφλοι τα κανουν αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας28 Αυγούστου, 2012 10:54

    Συνεδρια ξανα σημερα για να δουν πως θα ανεβασουν τις πεπτοκωτες αμαρτωλες Καβαλα,Βολο,Ηρακλη στην γη της επαγγελιας της Λιγδας.
    4-2 η 5-3; Ποσες να ανεβουν και ποσες να πεφτουν; Να κανει η μανα.
    ΜΕσα και η Νοβα, που κανονιζει το προγραμμα. Μεσα και η ΕΠΟ,που κανονιζει τους διαιτητες. Μεσα και το διπολο,που κανονιζει τα λεφτα του C.L. Ολοι ανακατα. Ενα κουβαρι μαλακιας και πουστιας.

    Να κανετε το εξης ρε ρεμπεσκεδες: Να εχει δικαιωμα το διδυμο της συμφορας κυριως (οσφπ-παο) να επιλεγουν ποιες ομαδες θα τραβιξουν στην Α απο την Β αναλογα με τις βαθμολογικες τους αναγκες. Και για να μην υπαρχει προβλημα και μπερδεμα στη σειρα,θα το κανουν εναλλαξ. Μια ο νεας μια ο αλλος. Δικαια πραγματα. Οι οποιες ομαδες-δορυφοροι, σε περιπτωση δυσαρεσκειας,-εαν πεσουν σε δυσμενεια δηλαδη,στα ματια του χοντρου και του καραφλου- θα επιτρεπεται να ξαναπεφτουν στην παρακατω κατηγορια μεσουσης της περιοδου και θα ανεβαινουν αλλες,οι οποιες θα εχουν ηδη εκδηλωσει ενδιαφερον να προσδεθουν σε καποιο αρμα. ΕΤσι κατ'αυτον τον τροπο,θα συμβαινουν δυο τινα,τα οποια ειναι απαραιτητα,ουτως η αλλως,εις οιονδηποτε ζωντα οργανισμο να παραμεινει τετοιος: Θα ανακυκλωνει και θα αναζωογωνει τα "κυτταρα" (τους δορυφορους δηλαδη) και θα παραμενει αεναο το ενδιαφερον των ομαδων-νενεκων να δεθουν στο αρμα των κατσαπλιαδων με τους πολλους οπαδους)
    Οι δυο μεγαλοι πολοι,θα δημιουργησουν μια ορμη,μια αμιλα και εναν ανταγωνισμο τετοιο, που θα φτασομεν εις ανωτερα επιπεδα.

    Αντε με το μπουρδελο σας αρκουδογυφτοι,που τα αναφερετε-σαν ευρωλιγουριδες- "Super" και League. Τιποτενιοι.
    Ακου "super". Δεν πατε να πιασετε κανεναν ασβο να τον ψησετε, γυφταραιοι,που θελετε και την NASA χορηγο.
    Sαν τους απλυτους που ζητανε καλτσες βαμβακερες.
    "Σουπερ ονομαζουν την Λιγκα τους και οι Αλβανοι. Υπαρχει κατι "σουπερ"; Αντε γυφτοι. Αντε αρκουδιαραιοι.
    "Σουπερ" η Λιγκα αλλα Football" η παρακατω λιγκα. Λες και στην Α λιγκα δεν παιζουν football αλλα βολευ. Μαλλον το "σουπερ" ειναι-σαν "σουπερ"- κατι παραπανω απο football.Ειναι "και γαμω". Ειναι Hyper-football. Δηλαδη "super".

    Με κατι τετοιες μαλακιουλες ευπεπτες, διαφεντευονται οι χωρες-αποικιες.
    Οπως λεμε: Ανεξαρτητη Δημοκρατια του Σουριναμ. Δημοκρατια του Βορνεο.
    Σοσιαλδημοκρατικη Ανεξαρτητη κηποσυνθεση. Ενωση Ανεξαρτητων χωρων Ζαχαρακαλαμου.
    Οτιδηποτε ηχηρο και τρανταχτο δηλαδη σαν ονομασια,ωστε να κρυφτει απο πισω η πληρης δεσμευση και ο απολυτος ελεγχος των αποικιων.
    Οσο εφυγαν οι Γαλλοι απο την Αλγερια,οι Αγγλοι απο την Ινδια, αλλο τοσο εφυγαν οι ΑγγλογαλοΓερμανοι απο την Ελλαδα.
    (εμεις οπως βλεπετε,λογω καταγωγης,θεσης,φυσης,δεν εχουμε εναν κυριο προστατη αλλα τρεις. Η και παραπανω. Οσοι καθε χρονικη-ιστορικη περιοδο εχουν αυτοκρατορικες τασεις και δυναμικη,το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να θεσουν υπο την προστασια τους την Ελλαδα. Δεν ερκει ενας νταβας. Οχι. Τρεις το λιγοτερο. Και οσοι παει.
    Τωρα; Χαμος. Αμερικη-Ρωσσια-Αγγλια-Γαλια-Γερμανια. Με οποια σειρα θελετε.
    Οχι μονο "super". Αλλα "Hyper-extraGAlaxian-Asteroid-Planetarian Football- System Android League επρεπε να την λενε. Με σκετο "super" τους βρισκω πολυ μετριοφρωνες. Μαλλον θελουν να κρυψουν την μεγαλοσυνη τους. Και η πουτανα,και να θελει να κρυφτει,δεν μπορει.Γνωστο αυτο.

    Σε εχει κλεισμενο ο νταβατζης στην γκαρσονιερα. Στα διαλειματα,οταν δεν φερνει πελατες να σε γαμανε για να τα κονομαει,εσυ στηνεις τους βολους στο πατωμα και οκλαδον παιζεις,μαζι με τα ποντικια. Αυτο, ονομαζετε Ελληνικη Δημοκρατια και Super League.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα,
    Το ελληνικο ποδοσφαιρο (εστω αυτο που νομιζουμε οτι ειναι ποδοσφαιρο) ζει και θα ζησει ακομη περισσοτερο την ολοκληρωτικη απαξιωση.
    Οταν παιχτηκε στο ταβλι η ιδιοκτησια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πριν 30 χρονια μπηκε η ταφοπλακα του.
    Δηστυχως στο ταβλι παιζουν ΜΟΝΟ 2 παικτες.Τριτος μπαινει μονο αμα σηκωθει ο ενας, και παει για κατουρημα.Ετσι ακριβως μπηκε η ΑΕΚ για 3-4 χρονια το 90.

    Αυτο που οι ιδιοι οι ιδιοκτητες ακομη και σημερα δεν μπορουν να καταλαβουν ειναι οτι με τις μονοπωλιακες τακτικες των σερι 'τιτλων' το μονο που στο τελος καταφερνουν ειναι να ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ την ομαδα τους. Απο τη κοκαλο-περιοδο δημιουργηθηκε αυτο το απιστευτο σερι που ειναι παγκοσμια πρωτη. Ουτε καν στη Σκωτια των 2 ομαδων δεν ειχαμε 10-12-15 πρωταθληματα σε μια ομαδα. Και που φυσικα ΔΕΝ ενδιαφερει την ΟΥΕΦΑ, ουτε καν της κινει την περιεργια ΠΩΣ γινεται η μικτη ομαδα Marvel Comics με τον superman-batman-hulk-spiderman-iron man (και ολους τους –man) απο την μια να κανει σερι 10-15 τιτλων εντος αλλα εκτος να μη μπορει να σταυρωσει διπλο επι 11 χρονια!! Να αποκλειεται απο κατι απιθανους και να ειναι η χαρα (και οι μοναδικες νικες) σε κατι τυπους με καρδουλες και κατι ομαδες που ισως να μην υπαρχουν πια στο χαρτη.
    Με τα λεφτα του Champions League βεβαια να ειναι το πραγματικο επαθλο και τις αναλογες συμμετοχες μια ομαδα εχει παρει κοντα 300 εκκ ευρω!! Και ολες οι αλλες απλα φυτοζωουν, για να φτασουμε στη σημερινη κατασταση οπου 6 ομαδες παιζουν χαρηστικα, αλλες 2-3 με ΨΕΥΤΙΚΑ-ΠΑΓΩΜΕΝΑ χρεη και βεβαια ολες με ισολογιμους που κανουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη επιχηρηση να κλεινει.
    Φτανει λοιπον ο ιδιος ο γαυρος, εκει που κουβαλαγε Καρεμπε Ζιοβανι και Ζαχοβιτς (και για αλλους λογους) να αγοραζει κατι παρταλακια απο την Β Ισπανιας και τιποτε υποσχωμενα ταλεντα. Που βεβαια μια χαρα ειναι για να βγαλουν εντος των τειχων τη σαιζον (και το 20αρικο του ch.l με το αναλογο σπρωξιμο) αλλα παραεξω η φαπα παει συννεφο.
    Ολοι οι αλλοι τη βγαζουν με κατι Κουινσι αν ειναι τυχεροι, με ‘μωρα’ και με Παμπλο-Μαλαματινα-Γκαρσια στα 137 του.
    Αυτη ειναι η Λιγκα λοιπον ενα προιον που οι ιδιοι το εχουν φτασει στο μηδεν. Και αν δεν τους ενδιαφερει τιποτε αλλο, ισως καποια στιγμη τους ενδιαφερει η τσεπη τους.
    Με εισητηρια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και λιγοτερα, με τα τηλεοπτικα να εχουν παρει τη κατω βολτα- φετος η μειωση ειναι 25% και παλι καλα μιας και ειχε κλεισει το deal πολυ πριν σκασουν τα προβληματα σε ΑΕΚ-ΑΡΗ-ΟΦΗ κλπ. Με χορηγους εξαφανισμενους, απλα θυμηθειτε τι ειχε η ΑΕΚ στη φανελα επι κοντου και τι εχει σημερα.. και με τον ΟΠΑΠ να δινει (σωστα) ολο και λιγοτερα, μεχρι να πουληθει και να κοπει κατα 60-80%. Εκτος αν πιστευει κανεις οτι ΙΔΙΩΤΗΣ θα δινει λεφτα για να βλεπουν ΚΙΝΟ στη φανελλα του Αρκουδα και του Κουρελα 7-8 χιλιαδες νοματαιοι εκ των οποιων οι 2-3 ειναι χασισωμενα του καθε ΔΧ.
    Με εμπορικα σηματα ΜΗΔΕΝ και αναλογα εσοδα: στο γηπεδο προχτες δεν υπηρχε (και πως να υπαρχει δηλαδη) νεα φανελα της ΑΕΚ στο κοσμο. Ειδα απο Γεωργεα μεχρι Κασαπη!! Και απο Νικολαιδη μεχρι Σαβεφσκι!!Μιλαμε για κομματια 8-10 ετων.
    Εκει παει το προιον και επειδη ειμαστε στο Ελλαντα απλα δεν εχει κλεισει ακομη το καταστημα. Το οποιο ειναι θεμα χρονου να κλεισει αν συνεχισει ετσι μιας και οι νεοι ‘παραγωντες’ τυπου Βαγγελα και Αλαφουζου ειναι χειροτεροι απο τους παλιους.
    Επι καπετανιου η ΑΕΚ πηρε και πρωταθλημα, πηρε και ο Μπαοκ επι Νταιφα πηρε (οπως το πηρε) και η Λαρισα. Τα πρωταθληματα δεν τελειωναν με 20 και 30 βαθμους διαφορα!!!! Και υπηρχε ενα νοημα-εστω υποτυπωδες. Εδω ετσι οπως το πανε σε λιγο ο ‘πρωταθλητης’ θα βγαινει τα Χριστουγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαια θα μπορουσαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι 6 (ΑΕΚ-ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ) να πουν το απλο: Οκ δεν κατεβαινουμε παιξτε μονοι σας. Κανουμε και μια καταγγελια στην ΟΥΕΦΑ οτι ο ΠΑΟ εχει -54 στον ισολογισμο του, οτι ο γαυρος εχει -63 και οτι ωραιες οι συμμαχιες και τα πρασινοκοκκινα αλογα αλλα εδω στο συνολο της η Λιγκα εχει ελλειμα ΑΝΩ ΤΩΝ 250ΕΚΚ ΕΥΡΩ. Και το ελλειμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ μιας και εσοδα ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩΝΤΑΙ
    Το πρωταθλημα σας μαρανε?
    Βεβαια αφηνουν οι Δημητρελοι των ομαδων καρεκλες-χαρτζηλικια και εστω αυτα τα 5-10 εκκ ευρω? Οχι βεβαια. Αφου εχουν βρει τα κοροιδα και οι εφοριες δινουν ενημερωτητες, τα ΙΚΑ ασφαλιστικες ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΑΚΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ κλπ γιατι να σκαμε? Εχουμε το καταστημα που εχει εσοδα και τα εξοδα πανε παγο ολα. Δινουμε σε ιδιωτες και κανα ψιλο να μην μας πανε δικαστικακαι ολα οκ. Ο μηνας εχει 9. Τι να χρωσταμε 80 τι 90?Αφου μας αφηνουν ολα καλα..
    ΥΓ Ολα τα λεφτα (σωστα λεει ο γραφων) η ανακοινωση του μπαφο-αρχηγου:
    *Δεν αναβουμε βεγγαλικα-προχτες μεχρι πυροσβεστηρες ανοιξαν και ειναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΑ που φυσαγε προς το μερος τους και τον εφαγαν ολο στη μουρη-οχι οτι καταλαβαν και κατι δηλαδη αλλα λεμε.
    *Δεν μπουκαρουμε στο γηπεδο οποτε γουσταρουμε. Θα σας λεμε εμεις ποτε ειναι για ντου-βλεπε τελικο κυπελλου- και ποτε ειναι να πλακωσετε τιποτε γυναικοπαιδα στο ξυλο
    ΥΓ2 Εγω αμα ειμουνα εφορος θα φωναζα τον κατα τα αλλα τιμιο Δημητρελο και θα του εκανα την απλη ερωτηση: Ρε τεραστιε κατεστραμενε: 50,000 στον εργοτελη, 30,000 στο κουγια, και 50,000 στη Χερεθ κανουν συνολο ΜΟΝΟ για τις ομαδες 130,000 ευρω. Μεχρι χτες κλαψομουνιαζες οτι δεν εχεις φραγκο και σημερα δινεις 130 και αλλα τοσα στους παικτες για συμβολαια? Σα κατι δε μας λες καλα.
    Μεχρι να πληρωσεις 1,25 για το περσυνο 44-γιατι ερχεται σε 15 μερες και το φετινο και παμε στα 2,5... δεν ξανασφραγιζεις ουτε φρονημιτη οχι εισητηρια. Και θα στειλω και ενα μπιλιετακι στο ΟΑΚΑ τα εισητηρια ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ να τα διαθετει ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΕ, να κραταει το συνφωνηθεν ποσοστο του και οτι μενει να στο αποδιδει.
    Πως το βλεπεις? Εκει να δεις τρεξιμο ο τιμιος...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας28 Αυγούστου, 2012 16:20

    Ποια Χριστουγεννα. Απο το καλοκαιρι δεν λες; Απο την κληρωση.
    Τι λεω. Πριν την κληρωση.
    Ποιο δυσκολα μαντευεις την πορεια καποιου που κραταει τον κωλο του και παει κατα την τουαλετα,παρα την πορεια του γαυρου-κυριως.
    Ο ενας παει κατα την λεκανη και ο αλλος για βεγγαλικα στο λιμανι.
    Καλα κανουν και οι δυο. Αφου ο μεν εφαγε χαλασμενα στριδια και ο δε παραμενει ανενοχλητος απο τους μαλακες που τον κοιτανε.

    Το οτι κυριως αυτοι ο ιδυο κατσαπλιαδες χαλασαν- η καλυτερα εμποδισαν την οποια ανοδο μπορουσε να υπαρξει-ειναι γνωστο.
    Και δεν ειναι παραξενο,εαν δουμε το ποδοσφαιρο απο την γνωστη κοινωνικη του σκοπια,που οι περισσοτεροι εδω,απο αυτην βλεπουμε.
    Γαμιουνται 100 για να φανε το παντεσπανι 2-3.
    Το αυτο,πρατουν και οι φαμελιες οι πολιτικες. Για δυο-τρεις οικογενειες, γαμιουνται στον καιαδα μερικα εκατομυρια αλλες.
    Για να εχει ετοιμο μελλον ο γιος ενος πουστη, μπορει να ξεπατωσει ενα ολοκληρο συστημα εκοπληστικο, η να ξεχαρβαλωσει ολοκληρη δημοσια διοικηση. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. ΜΟΝΟ.
    Για να "φτιαξει την φαμελια του, η για τα ματια μιας πουτανας, ξεκωλωνει ο αλλος ολοκληρους προυπολογισμους. Γαμει τα παντα, για να εξασφαλισει τις σπουδες του τεμπελη γιου στο εξωτερικο, η τα ακριβα γουστα της πουτανας που την λεει "συζυγο".

    80 χρονων σκατογεροι και συγκεντρωνουν 40 σπιτια και 500 οικοπεδα,γιατι η πουτανα η πεινα που ενοιωσαν οταν ηταν "στεγνοι" δεν τους αφηνει να κοιμηθουν. Και δεν υπαρχει πιο ατιμο πραγμα,απο το να σε κυνηγα ο φοβος της πεινας,ακομα και αναμεσα σε φουα-γκρα και γιωτ.
    Κοιμουνται-ακομα και τα πιο πλουσια μελη μεγιστανων και αγιων οικογενειων με ενα μπαστουνι σαλαμι κατω απο το μαξιλαρι,(οπως λεει καποιος) και απο την δυναμη της συνηθειας,που και που βγαινουν παγανια,εκει στα ακριβα αλσηλια των βορειων προαστιων που μενουν και κλεβουν κατσικια,τραβωντας τα στο σπιτι τους και θαβοντας τα στο χωμα. Αυτο ειναι το λεγομενο "κλεφτικο",αν εχετε ακουστα. (ρε τι πλακα που εχουμε)

    Τελος παντων. Αυτο που λεμε,ειναι οτι ασφαλως ειναι "ταμαμ" η ποδοσφαιρικη εικονα,με την κοινωνικη. Οχι γιατι το ενα μημειται το αλλο,ουτε αντιγραφονται. Απλα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια. Ειναι ΕΝΑ. Και πολλες φορες,το ποδοσφαιρο προλαβαινει την κοινωνια και μεσα σε αυτο μπορει κανεις να δει σαν μια σφαιρα μαγου,το τι θα προκυψει και κοινωνικα,στο αμεσο μελλον.
    Ειδικα,αυτο που συμβαινει με την ΑΕΚ εδω και 2-3 χρονια,(αυτο που λεμε ΑΕΚ=Ελλαδα) ειναι χωρις προηγουμενο. Μοιαζουν ακομα και στα ποσα. Ακομα και στις ημερομηνιες. Ακομα και στα χρονιδιαγραμματα που καθε φορα τους δινονται. Στα παντα. Η συμπτωματολογια,ειναι απιθανα κοινη.

    Το κοινο τους τραινο λοιπον λεει "επομενη σταση Οκτωβριος" μεχρι εκει φτανει το καντιλακι τους. Παραπερα,δεν μπορει να δει κανεις. Ουτε μαγος,ουτε στελεχος,ουτε γκουρου, ουτε επιτελαρχης. Ουδεις.
    Το οτι δεν γνωριζουμε την πορεια καποιου πραγματος η μιας καταστασης,δεν σημαινει ασφαλως οτι αυτη δεν εχει φροντιστει, η δεν εχει προμελετηθει.
    Ανω σχωμεν τας καρδιας.

    Υ.Γ Τελικα αποφασησαν; Εχουμε μια αγωνια. Ποσες και ποιες ομαδες θα ανεβουν και ποσες θα περφτουν και απο ποτε και για ποσο διαστημα. Τιτανια μυαλα εχουν μαζευτει. Απιστευτες ποσοστητες ρεουσας ενεργειας διαχονται παντου εκει στην περιοχη που εδρευει η ΕΠΟ. Περαστε να δειτε. Χαμος. Γιγαντες σκεψης. Ατλαντες διανοιας.
    Βγαλτε μιαν αποφαση.
    Θελουμε να ξυσουμε τα αρχιδια μας και δεν ξερουμε απο ποιο να αρχισουμε. Απο το δεξι η απο το αριστερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή