Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΡΕ ΖΗΤΩ


Καλημέρα ή καλησπέρα αγαπητοί κι αγαπητές. Όπως τα έχουμε ξαναπεί, τα πάντα ρυθμίζονται στο Χέλι. Στο Πόρτο δηλαδή, που ήδη στήνονται οι εξέδρες για αύριο κι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εχθροί της χρυσής αυγής να ξεκουβαλάνε επιβάτες και να τους εγκαθιστούν στα διάφορα φτωχικά. Φαίνεται ότι στην Αργολίδα δεν ασχολείται η τοπική οργάνωση με λεπτομερειες ή χρηματοδοτείται από εδώ ή απλά δεν την παίρνει να κάνει τηλεοπτικές μαγκιές ή λοιπά εθνικίστικα κορωνάτα.

               Όπως δεν πήρε και τον Μουρίνιο χθες ή τον Αλαφούζο ή την ΕΕΑ κι όλο το λαμογιάρικο κράτος που ψάχνει την δικαιοσύνη, την ώρα που ο πρωθυπουργός διαπραγματεύτηκε τις απολύσεις και κατήγαγε νίκην ιστορικήν στο πεδίο της πεθαμένης Ευρώπης. Ίδια με αυτήν που κέρδισε ο ΔΧ κι οπότε ανέβαλε την υπόθεση του για του χρόνου. Παρέα με όλους εκείνους που πέρασαν από το δωματιάκι και βάλανε ένα λιθαράκι στην ευνομία του « μαζί ΔΕΝ τα φάγαμε ». Απίστευτα λαμόγια σε τόσο μικρή έκταση.

               Απίστευτο ήταν και για τον Θωμά ότι δεν απαντούσε το κινητό του Βιντιάδη, απίστευτο ότι δεν κατάλαβε το πώς του αναβάλανε την συνέλευση και τα δύο πρόσωπα που θα έβαζε στην εταιρεία κι απίστευτο που ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι θα φορτωθεί τα πάντα στην επικοινωνία ειδικά μετά το μεθαυριανό αποτέλεσμα. Βλέπετε ότι το τίποτα θα χρεωθεί την ενίσχυση της ομάδας, που βέβαια δεν είναι ακριβώς το τίποτα αλλά η ομάδα που θέλει σώνει και καλά να σηκώνει κύπελλα, να φτιάχνει πρωταθλήματα και να τηρεί με δικό της άνθρωπο πλέον την ευνομία. Κι ευνομία σημαίνει ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ.

                 Αλλά τι μιλάτε εσείς; Τα πήρατε όλα. Πιστοποιητικά, ενημερότητες και φυσικά τα δεξιά κι αριστερά παπάρια για να ανεβείτε τον λόφο του μαρτυρίου. Με την σοβαρότατη επενδυτική τράπεζα που όμως πάει να αγοραστεί από το Αζερμπαϊτζάν ή να πάρει δάνεια από την Ρωσία μπας και καλύψει τις ζημιές της. Και τι άλλο θα μπορούσε να βρει ο γιαουρτάς – ο Αδαμίδης δηλαδή, που για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν, διατηρεί παγωμένο γιαούρτι στην Γλυφάδα – με τα λεφτά του κιτρινόμαυρου κόσμου;

                Δεν κάνω αντίσταση κατά της αρχής. Απλά βγάζω με το σταγονόμετρο

έτσι πρέπει – τα νέα για την απόλυτη μαλακία που έκανε ο Μαύρος αλλά κι ο Δημητρέλος που θα μείνει στην ιστορία σαν τον πατριάρχη που προτίμησε την τουρκική ημισέληνο σε σχέση με την παπική τιάρα. Και ξαναλέω ότι ο Δημητρέλος δεν είναι λαμόγιο. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, κάνει τον κομματάρχη. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ, τότε παλιά.

               Ξεκινάει περιπέτεια παιδιά, την ώρα που το ρόστερ δεν υπάρχει αλλά κι ο λαός είναι διχασμένος κι άλλος πετάει στην ανατολή κι άλλος στην δύση. Την ώρα που θα γίνει προσπάθεια ΣΗΜΕΡΑ να αποσύρει την καταγγελία ο Κούγιας ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΑΝ ΑΡΜΣΤΟΝΓΚ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΜΑΛΆΚΙΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΉ, Η ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ που μετά το ντους  ξαναπέφτουν για κολύμπι στον υπόνομο ή στο δημόσιο κατουράδικο, που λέγεται θάλασσα.

                   

           Κι ειδικά αν στα τυρκουάζ νερά υπάρχει και σκάφος που αδειάζει τον υπόνομο του εκεί που κολυμπάς. Κι ειδικά όταν υπάρχει κι αφαλάτωση και πετάει τόνους αλάτι στο νερό, σκοτώνοντας ο,τι κυκλοφορεί σε ψάρι. Τι μας νοιάζει; Θα παίξουμε κανονικά και μετά θα απορροφήσουμε τον πόνο. Τα ξέρει αυτά ο πρόσφυγας. Ο ανίκητος κι ο τίμιος που έζησε στα σιδερένια κουτιά αλλά σήμερα γάμησε την ομάδα του αφού θέλησε για δεύτερη φορά να συμμετάσχει στη λαμογιά του ελληνικού κράτους, ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΧΑΠΙΩΣΑ.

              ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ.     

17 σχόλια:

  1. Ποντάρω στην μη λήξη του πρωταθλήματος λόγω ανωτέρας βίας για να γλιτώσουμε την αγωνιστική ξεφτίλα.

    Ρε ακόμα να μπομπαρδίσει την Τεχεράνη το Ισραήλ; Πα, πα, πα...

    Ο Βαγγέλας τι παίρνει; Ζανάξ, Πρόζακ και Βιάγκρα αν καταλαβαίνω καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαρκειας εγω πηρα αντι στεφανου. για να μη λεμε οτι στο παρα ενα αφησαμε τον ασθενη χωρις μηχανικη υποστηριξη.
    εν γνωση μου οτι αφου οι ΙΔΙΟΙ που εβαλαν τον λαμογιο-δημητρελο στη καρεκλα, πιο πριν ειχαν βαλει και τον σταυρακα και τον απι-θανοπουλο κλπ κλπ.
    τους πηρε και μερικους μηνες να του δωσουν και επισημα τα κλειδια βεβαια-ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.
    το ταμειο βεβαια δεν του εδωσαν, κατα δηλωση του ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΚΕ και αρα ΣΥΓΚΑΛΗΨΕ βεβαιως βεβαιως.
    Πως αλλιως εξηγηται ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ να αναλαμβανεις γραφωντας στο ΠΑΓΟ οτι εχει κανει ο (και καλα) προκατοχος, και να δημοσιευεις τουλαχιστον ΑΣΤΕΙΕΣ απολογητικες-απολογιστικες χρησεις τριμηνου? ξεχνωντας (ταχα μου) τα ΕΣΟΔΑ που ειχε η εταιρεια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ?
    γιατι ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος roger rabbit του ΣΔΟΕ-ΙΚΑ-ΟΓΑ κλπ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ θυμηθηκε να μας πει και τι ειχε μεινει απληρωτο.
    για το ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!

    Να το πω πιο απλα?
    Ο τσιλιαδορος στις ληστειες ειναι μελος της συμμοριας? Η επειδη δε μπουκαρει μεσα θεωρειται απλα κατεστραμενος?

    Τωρα αμα εισαι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ και αναλαμβανεις μονο να σε βριζουν και να δηλωνεις κατεστραμενος τοτε δε ξερω αμα ειναι καλυτερο να κανει παρτυ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ και εσυ να το παιζεις Μαρια Βουρστη με απειλες (του κολου) περι παραιτησεων και αεκοφροσυνης.

    και επειδη εγω απο αυτη τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ που λυμαινεται την ΑΕΚ απο το 2004 και επειτα δεν εμπιστευωμαι ΚΑΝΕΝΑΝ, πλεον ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ενοχοι ειναι ολοι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου και οχι το αναποδο.

    Αλλωστε την ανοχη? στηριξη? αδιαφορια? των μετοχων την εχει.
    γιατι ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ο κασνακιδης (δηλαδη ο παπας) και ο νοτιας ειναι ακομη μεγαλομετοχοι ακομη και μεσω αυτων και του σταυρακα τοποθετηθηκε ο λαικος ηρως δημητρελος στη καρεκλα..

    για το θωμα ακριβως ετσι ειναι και κριμα. ξεκινησε το καψιμο απο τη βραβευση του σταυρακα !! και το τελειωσε με το γραφικο πλεον μπλεξιμο του, και το δουλεμα που τρωει απο τους μετρ του ειδους

    Οχι βιντιαδης, οχι harris ουτε ο μπιλ γκειτς αν δεν παρουσιασει μετοχολογιο στο ονομα του ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ

    Οσο για την ομαδα, στηριξη οχι μονο για τη φανελα αλλα για ολα.

    και αν τη γλυτωσουμε μεθαυριο κυριακη κοντη γιορτη.
    μαχη θα δωσουμε μιας και οι βασικοι μας αντιπαλοι (ο πας και ο οφη δηλαδη) παρουσιαζωνται δυνατοι, και μας βουτηξαν και τους μεταγραφικους μας στοχους..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας24 Αυγούστου, 2012 22:43

    H ξευτιλα ηδη θα διαμορφωνεται στο κουπονι πριν -πιθανον-να διαμορφωνεται καθε Κυριακη στο χορταρι. Με αποδοσεις μοιρασμενες απεναντι σε ομουψεις και τους μπουκ αντιπαλους, μεταξυ ΑΕΚ, Αστερα, ΟΦΗ, πιθανον Πλατανια και οπωσδηποτε με μεγαλυττερη αποδοση απο Σκοντα, Ατρομητο κλπ στις μεταξυ μας αναμετρησεις
    Η αληθεια ειναι στο κουπονι.

    Ολοι πιστευουν οτι η ομας θα παλεψει για την παραμονη. Μακαρι απαντες να διαψευστουν και να κανουμε μια εκπληκτικη πορεια ισα μεχρι το ΟΥΕΦΑ. (αυτος ειναι πλεον ο εφικτος στοχος εδω και μερικα χρονια. Φετος,δεν ξευρω)

    Και ο Δ.Χ σαν την Αλεκα,γβηκε στις επαλξεις,δηλαδη απο τον καναπε του σπιτιου- η δωματιακιου-και ειπεν Συβιλικα: "Οποιος δεν βοηθησει και τωρα,θα ειναι προδοτης". Εχετε δηλαδη μια ακομα ευκαιρια,πριν σας γραψει στα μαυρα καταστιχα ο ιμαμης. Οπου και παλι μπορειτε να βγειτε απο εκει,αν πληρωσετε. Ολα γινονται αν εισαι ταμειακα ενταξει. Τα παντα. Ακομα και ΑΕΚτσης μη σου πω γινεσαι.

    Αντε βρε σαχλοπουστα, που θα μου βαλεις ορια και ταμπελα. Που θα κρινεις. Παρλαπιπα. Αμπλαουπλα της δεκαρας. Φτηνε κατσαπλια της εξεδρας.

    Με το Μαυρο να νοιωθει μαλλον σαν μαλακας. Με τον Δημητρελο σαν σημαντικος πιονιερος. Με ταμεια μαυρα και αραχνα και μεταγγραφες" καθημερινες στον "τυπο". Με τηλεφωνα και αναμονες απο μεγιστανες απο Αγγλια και αλλου,μπας και ακομα καποια κοροιδα συνεχισουν να [πιστευουν σε καποια σωτηρια. Με σωτηρα καποιο πλουσιο κοροιδο που δεν θα δει τα 100 εκ. χρεη.
    Σαν τους γυφτους τριγυριζουν στο τριγωνο της βερμουδας: ΕΕΑ-ΕΠΟ-Εφορια. Τα χαρτια να ειναι ετοιμα. Κλασσικα και ελληνικα. Ουσια μηδεν και προορισμος το αγνωστο. Αλλα ποιος το γαμει; Η ΑΕΚ εχει ακομα "γλυκαδια" για γλυψιμο. Τι τρωνε ηθελα να ηξερα. Τα πουπουλα; Το ραμφος; Τα νυχια; Τιποτα δεν εμεινε. Αφειστε και τιποτα να βρουμε να θαψουμε ρε πουστιδες. Η θα πηδηξετε και σεις μεσα στον επερχομενο ταφο;

    Ρε κανεις να μη θελει το ξαστερο και το ισο. Ολοι με το κωλο και την κλαψα.
    Ε,ρε Σοιμπλε που σας χρειαζεται,μουλοι. Να σε γαμει αναπηρος και συ να νομιζεις οτι σε πηδα καποιος Ηρακλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Αυγούστου, 2012 02:43

    Νομίζω ότι τα πιτσιρίκια θα πρέπει να στηριχθούν.
    ΑΥΤΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ και αυτό που γίνεται τώρα έπρεπε να είχε γίνει ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ εδώ και 7 χρόνια.
    Αλλά πως θα βγαίναν οι μίζες για τις 100 τόσες μεταγγραφές, πως θα παραγγέλνονταν τα 80.000 μπλουζάκια ρίμπο?

    Πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες σε αυτό το μπλογκ δε θα γιουχάραν ΠΟΤΕ αμούστακα παιδιά με το δικέφαλο, ακόμα και αν φάν 3.

    Φυσικά το μαύρο τον πιάσαν κώτσο και τον κάναν επικοινωνιακή ασπίδα για το ξεπούλημα. Την έπαθε, αλλά εδώ πιάσαν κορόιδα εφοπλιστάδες, στον καφετζή θα κολάγαν?
    Από κει και πέρα, κουβέντα για κάθαρση...μώκο άπαντες...(εκτός από εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα καταφέραμε και θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον κ. Καββαδία, που συνέβαλαν ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα, χωρίς όμως να χαριστεί τίποτα στην ΑΕΚ, και να μπορέσουμε να πάρουμε κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.

    Ταδε εφη προεδρος.

    *ΔΕΝ χαρισθηκαν απο το 44, ανω των 120 εκκ ευρω.
    *ΔΕΝ χαρισθηκε η εφορια που εδω και ενα χρονο περιμενει 1,25εκκ και ελαβε εκ νεου υποσχεσεις οτι 'θα'. Αυτα δε τα χαρτια του Δημητρελου πρεπει να μοιαζουν με τους προλογους του Star Wars οταν ξεκιναει το εργο και τα γραμματα χανωνατι καπου στο απειρο του γαλαξια..
    *ΔΕΝ χαρισθηκε ξανα η εφορια που ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ επετρεψε στο Δημητρελο να τρυπησει στη ΔΟΥ εισητηρια και να πουλαει!!
    Εχει δοκιμασει κανεις να παει να θεωρησει βιβλια η να τρυπησει απλα (οχι εισητηρια που ειναι ΑΜΕΣΑ εισπρακτεα) αλλα ενα βιβλιο-ας πουμε τιμιλογιων η ΤΔΑ?
    *ΔΕΝ χαρισθηκε η ΕΑΑ που ΠΑΡΑΤΥΠΑ και κατ εντολη αλλων (μην ανοιξουμε τωρα το θεμα γιατι ΤΣΟΥΖΕΙ) εβγαλε δελτια.
    *ΔΕΝ χαρισθηκε ουτε η ΕΠΟ που απο εκει που επρεπε να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝ η ομαδα, εβγαλε την αποφαση-σταθμος για 3 μεταγραφες ανω των 24!!!(α ρε γατακι Πλατινι κοιτα να μαθαινεις..)
    *ΔΕΝ εχει χαρισθει ουτε το ΟΑΚΑ που θα παμε σημερα να παιξουμε και εχει να δει λεφτα απο τοτε που ο σταυρακας τα ειχε (στο μιλητο) ξοφλησει ολα
    *ΔΕΝ χαρισθηκαν ουτε πρωην και νυν παικτες που ΨΕΥΔΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ οτι εχουν λαβει ωφειλωμενα για να παει το χαρτι στην ΕΑΑ. Ουτε βεβαια χαρισθηκε η ΕΑΑ (που ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι) που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ.
    *ΔΕΝ ξανα-χαρισθηκε η ενημερωτητα των 20 ημερων για να μπορει το ΛΑΜΟΓΙΟ που καλυπτει τα αφεντικα του να κανει το αυτονοητο: Να πανηζυριζει οτι η ΑΕΚ θα συμμετεχει στο πρωταθλημα! Μπραβο ρε Δημητρελο το καταφερες, εσυ φετος και αλλες 87 φορες το εχουμε κανει μονο. Ολες τις αλλες (πριν το 1924) δεν συμμετεχαμε.

    -Πως το ειχε πει ο προεδρος? Το εψαξα λιγο: Εγω δεν γνωριζω!!! τα οικονομικα πριν αναλαβω και οσο προεδρος ηταν ο Σταυρος. Αμα θελετε απαντησεις ψαξτε τα μονοι σας.

    ΝΑΙ αυτο ειπε μεσες ακρες ο προεδρος Δημητρελος.
    Πηγε σε μια Α.Ε ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ και απλα παρελαβε (τροπος του λεγειν) τα κλειδια του μαγαζιου ως προεδρος και ΔΣ αλλα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι εχει γινει, οχι πριν ενα χρονο, αλλα στη διαρκεια της οικονομικης χρησης που θα κληθει ο ιδιος να υπογραψει.

    Θα υπογραψει δηλαδη (λεμε τωρα) εναν ισολογισμο για τον οποιο δεν θα εχει ιδεα, αλλα θα του πει ο φερεγγυος σταυρακας οτι ολα ειναι οκ..
    Και δεν αναρωτιεται ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ? Οχι τιποτα παραξενα και κρυφα,αλλα τα 5εκκ ευρω απο την ΟΥΕΦΑ που η παε ελαβε μεχρι και τον Φεβρουαριο σε 3 δοσεις???

    Και οχι μονο δεν 'γνωριζει', αλλα δεν τον ενδιαφερει ΚΑΝ να μαθει.

    Ετσι του ειπαν να λεει, ετσι λεει το παιδι. ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ κανονικος.
    Αλλα τιμιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργο τον Μαυρο ΦΥΣΙΚΑ και τον επιασαν κωτσο. Ο σταυρακας εψαχνε καιρο κατι αναλογο να ριξει το μπαλακι. Και ειχε αρχισει τις 'βραβευσεις' περσυ (και καλα) που αλλοι μασησαν και πηγαν και αλλοι του ειπαν το γνωστο: αι γαμ.. και βαλε το κυπελλο στο πατο σου.
    Βρηκαν το Θωμα που οι πιο παλιοι τον ξερουν και οι πιο νεοι τον ακουν σα μυθο.Οπως οι γαυροι το Δεληκαρη και οι βαζελοι το Δομαζο.
    Αφελης ο Θωμας πηγε και εμπλεξε και καλουσε κοσμο στη καφετερια για να λυσει το προβλημα της ΑΕΚ..
    Βουτηρο στο ψωμι του Σταυρακα. Απο τη μια ο Θωμας στη καφετερια και απο την αλλη ο Δημητρελος να κανει το roger rabbit στις δημοσιες υπηρεσιες, και αυτος να κραταει το ταμειο.

    Σημερα απο περιεργια θα παω να δω, πληρωνωντας εισητηριο μιας και το διαρκειας μου το εδωσα στο μικρο. Καθε χρονο παω να δω,περσυ πηγα με τους Γεωργιανους με τη κορη μου, που 12 χρονων μεχρι και αυτη πηρε χαμπαρι το ΓΙΔΙ-ΟΝΣΕΝ και με ρωταγε μπαμπα αυτος ο χοντρουλης με τα ροζ μαγουλακια καινουργιος ειναι-πως ειναι εστι κοντευει να σκαει..(η ερωτηση εγινε στο 20λεπτο του αγωνα..)
    Αντε να εξηγησεις τωρα οτι ο ευτραφης-απομαχος ηρθε να βαλει τα 72 του Ισμαελ και να αντικαταστησει το Σκοκο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..

    Οτι και να γινει σημερα κριτικη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει σε κανεναν.
    Ουτε στα παιδια ουτε στο προπονητη (και ας μου ειναι αντιπαθης)
    Που να κανεις κριτικη? Στο Φουντα και στο Γροντη?
    Εδω απο την ενδεκαδα ειναι ζητημα να ξερω 3-4, θα ειναι η πρωτη φορα που θα δω την ομαδα και δεν θα ξερω οχι ονομα αλλα ουτε καν τι θεση παιζει ο καθενας.
    Θα βλεπουμε σεντερ φορ σε κανα κορνερ σε αμυνα και θα νομιζουμε οτι ειναι στοπερ..

    Τοσο καλα.

    ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ να σωθει η ομαδα απο περιπετειες και τιποτε αλλο.

    Γιατι τα ματς που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ειναι αυτα στο ΟΑΚΑ με αυτες τις ομαδες. Τουμπα-Ταψι κλπ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.
    Η ομαδα πρεπει να χτυπησει ΟΛΑ τα εντος εδρας με τις ομαδες 5-12 και οτι κανει με τις ιδιες εκτος. Για να μην εχουμε κλαμματα..

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A και ενα τελευταιο που μου αρεσε:

    Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην αποστολή που επέλεξε για το παιχνίδι δεν συμπεριέλαβε τους Μανωλά και Βλαχοδήμο, από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

    Δηλαδη αν με τον Αβρααμ τραυματια, και σε εξελιξη η αναζητηση παικτη πισω απο τον Κοντρερας (που εχει κανει? 5 προπονησεις ολες και ολες), δεν μπαινεις ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ρε συ Κωστακη, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ λες να μπεις?

    Αυτα παθαινουν Κωστακη οσοι βιαζωνται και ειναι και κολοπαιδαραδες.. Καλα εκανες και κοιταγες να πληρωνεσαι αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα που πρεπει να σεβεσαι κωστακη..
    Γιατι αν δεν ειχες το ονομα και την ΑΕΚ να σε κανει μαγκα, αμφιβαλω αν θα επαιζες καν στο Θρασυβουλο ακομη.

    Οπως υπαρχουν και αλλες 999,000 ομαδες που μπορουσες να πας, εκτος απο τον κολογαυρο.
    Αλλα εσυ εκει,να φιλησεις τον δαφνοστεφανωμενο πουστη.

    Δε πειραζει κωστακη. Βαλε Nova τωρα να δεις την ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα όσοι πάμε γήπεδο,πρέπει να είμαστε έτοιμοι για στήριξη προς όλες τις κατευθύνσεις.Στήριξη στα παιδάκια,που σε ένα βράδυ έγιναν επαγγελματίες,αλλά και στήριξη στον διπλανό μας,θέλει δύναμη να είσαι σήμερα στο γήπεδο.
    Αλλά αν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στα μετοχικά της ομάδας,πόσο πιο ωραία θα ήταν...Έστω και με παιδάκια.
    Κωστάκη υπάρχει πρόβλημα,έχει κλείσει και στα στόπερ ο Ατρόμητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας26 Αυγούστου, 2012 00:35

    "Κριτικη Αγωνα"; χμ...
    Ειδαμε δυο ομαδες που θα παλαιψουν για την παραμονη τους. Αναλογης "υφης" και "τεχνοτροπιας" ηταν και το παιχνιδι που εκαναν.
    Ειχαν απο μια ευκαιρια η μια. Η μεν εκανε γκολ η δε,ου.
    Ο Αστηρ επαιζε σαν να εχει αντιπαλο τον ΠΑΣ και η ΑΕΚ επαιξε σαν να εχει αντιπαλο τον γαυρο. Αρα και οι δυο ομαδες εκινουνται εις τα ιδια υδατα.

    Οοιαδηποτε κριτικη κανουμε απο τουδε και ως το περας του ανεκδοτου που λεγεται πρωταθλημα,να εχουμε κατα νου κυριως οτι αι εκαστοτε 11δες απαρτιζονται απο amatures. Αρα, οχι σκληρη κριτικη στους παικτες,καθοτι ειναι τα σφαγια,αλλα στους ιερεις που και φετος οργανωσαν την παρουσια της ΑΕΚ στην εμποροπανιγυρη, μονο και μονο για να μη.
    Το μενος και αι υβρεις, μονο προς τους γυφτους που χτυπανε το ντεφι. Οχι στον Αρκουδα και τα λοιπα αρκουδακια.

    Απορια: Ποια-θα-ειναι μεγαλυτερη και πιο βροντερη ξευτυλα: α) να παιζεις στην Β κατηγορια σαν ΑΕΚ εναντι μικρων, η να παιζεις στην Α σαν μικρος εναντι-στα ματια σου- "μεγαθηριων"; Δηλαδη ποια ειναι λιγοτερο επωδυνη ξευτυλα; Να αντιμετωπιζεις την Παναχαικη σε αγονα γηπεδα με 200 θεατες, η να δινεις μαχες με Πλατανιαδες στην Α και οι γυρω σου,καθως κοιταν τον αγωνα στην καφετερια,να κουνανε με συγκαταβαση το κεφαλι και καμια εντυπωση πλεον να μη κανουν οι ηττες εντος απο "Πλατανιαδες" και "Αστερες";
    Δηλαδη-ξανα- να βλεπεις την φανελα της ΑΕΚ να παιζει σαν τις "Σερρες",γατζωμενη στην Α κατηγορια, η την ΑΕΚ να ριχνει 5αρες στις Δοξες τις Β' κατηγοριας;
    Προτιμω το δευτερο. Εγω. Δεν ξερω εσεις.
    Το πιθανον δουλεμα σε περιπτωση εκουσιας πτωσης λογω χρεων και καθαρσης,στην Β' θα ηταν προχειρο,συντομο και με πολυ αμηχανια.
    Ο οικτος ομως,στην τωρινη κατασταση της παραμονης με καθετηρες στην Α', ο διαρκης οικτος, το χτυπημα στην πλατη και η μονιμη πλεον πονετικη ματια του "αντιπαλου" γαυρου η βαζελου, πραγματικα θα ειναι μαχαιρια."δεν πειραζει ρε φιλε...ετσι ειναι η ζωη".
    Και δεν θα μπορεις και να του αντιγυρισεις κανενα περιφημον "οταν γυρισω θα σας γαμησω". Οχι. Θα εισαι εκει και θα παριστανεις το γιουσουφακι. Γαμουν τα γιουσουφακια; Ο Δ.Χ τι λεει;

    Ο Δ.Χ. σιγουρα θελει να "παλαιυει". Τι να την κανεις την υπεροχή. Τι την θες την πραταγωνιστικη τροχια προς τα πανω. Το παν ειναι να "παλαευεις". Να ψυχοραγεις κουρελιασμενος. Να μη τα παρατας και να ξυνεις τον πατο με τα νυχια σου. Αυτο θα πει "αρχοντια" και "τιμιοτης".
    Αλλωστε οι προσφυγες-κατα το κρατος αλλα και κατα τους κρατικοδιαιτους νενεκους,-δεν ηταν μορφωμενοι αρχοντες που πρεπει να βρεθουν εκει που ηταν,αλλα ενα ματσο βρωμογυφτοι που μας κουβαληθηκαν απο την Ανατολη και μας λερωνουν τις γειτονιες.
    Ας κονομησομεν ομως τιποτα απο δαυτους. Ποιος τους γαμει. Και ποιος γαμει και την ομαδα τους.

    Γεια σου ρε Χατζιχρηστο "αντιστασιακε". Γεια σου ρε ΚΚΕ που πας εναντια στο ρευμα ενω πλενεσαι καθημερινα μεσα σε αυτο.
    Αντε βρε πονηροι. Αντε βρε "Προκρουστιδες". Οτι ειναι μεγαλο,ας το βαλουμε στον ντορβα και ας το φερουμε στα μετρα μας. Στα τιποτενια.
    Αντε. Καλο ποδοσφαιρομπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέκα χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα μωρά του Βλάχου, επιδεικνύοντας εξαιρετικό φίλαθλο πνεύμα ακόμα και μετά το γκολ του Αλβαρεζ που εκτός από τη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης έδωσε και τη χαριστική βολή στο ηθικό των παικτών της ΑΕΚ που στην πλειοψηφία τους προσπάθησαν, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, έχασαν όμως τη δυνατότητα διεκδίκησης της νίκης εξαιτίας του τραγικού λάθους του ανεκδιήγητου Κωνσταντόπουλου.

    Τελικά κανείς δεν ήξερε αν πρέπει να χαρεί για τα παιδιά αυτά που έδωσαν ότι είχαν ή να λυπηθεί βλέποντας ότι η ΑΕΚ απέναντι σε μία κάκιστη ομάδα έμοιαζε να παλεύει σαν να έχει απέναντί της κάποιο μεγαθήριο...

    Οι αλλαγές του Φουρτάδο και του υιού Σταματή για την τόνωση της επίθεσης το μόνο που κατάφεραν ήταν να ενισχύσουν την εντύπωση ότι η σχέση τους με το άθλημα μόνο με αυτήν του ...Πίου μπορεί να συγκριθεί!

    Κι αν για τον πρώην παίκτη της Παναχαϊκής υπάρχει το άλλοθι της έλλειψης προετοιμασίας, για την επιλογή Σταματή με βάση την εικόνα των φιλικών δημιουργείται εύλογη απορία, όταν μάλιστα παροπλίζεται ο μοναδικός φορ περιοχής, ο Τσίτας, ενώ αγνοήθηκε η λύση Παπαδημητρίου που έδειξε καλύτερα στοιχεία στα φιλικά.

    Δυστυχώς η ΑΕΚ με τις εμφανείς ελλείψεις κυρίως στον επιθετικό τομέα είναι αναγκασμένη να κινηθεί μεταξύ σφύρας και άκμονος σε κάθε αγώνα και ευχή όλων είναι να γίνουν έστω και την ύστατη στιγμή κάποιες προσθήκες για να μην ακολουθήσει τη μοίρα της ομάδας μπάσκετ...
    Γιάννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα,
    Το ματς ηταν επιπεδο Α Τοπικο. Μακαρι να ηταν Β Εθνικη εκει τουλαχιστον εχει και λιγο παθος.
    Ο Dimi ειχε 2 φασεις. Τη μια την ειδα Var De Saar και το επνιξε και μετα απο κανα δεκαλεπτο σε μια γιομα δεν μπορουσε να υπολογισει το σκασιμο της μπαλλας. Μια ζωη αστειος ηταν δεν αλλαζει στα 33 του.
    Η αμυνα στο κεντρο μια χαρα αν και δεν πιεστηκε καθολου, στα ακρα και ειδικα ο Κοντοες ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ μια χορτα. Κοντρολ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 μετρα, λαθος μεταβισασεις και γενικα ενας παικτης που πραγματικα δε ξερω γιατι παιζει ποδοσφαιρο και οχι κρικετ. Με λιγα λογια ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ-ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ στις φασεις. Εκανε και το μαγκα!!! εκτος φασης μπροστα στο δευτερο οταν πεταξε κατω στο 85!! αντιπαλο.
    Ορισμος της κοκκινης με το βλακομετρο και τη γλυτωσε.

    Ο Γιαγκο μου θυμιζει πιο πολυ το παλιο του Φωσκολου, το Δρακο. Θα τους πηδηξω ολους αλλα οταν ερχεται η ωρα να το κανω με παιρνουν φαλλαγι μεχρι και οι καθαριστριες.

    Υποφερτο το κεντρο αλλα μεχρι εκει. Δεν υπαρχει ανθρωπος να παρει τη μπαλλα, ποσο μαλλον να τη δωσει.

    Επιθεση ο παυλης κανει μια χαρα για βοηθος σεβριτορου.Γυρναγε στη σεντρα εκανε 20-30 μετρα κουρσα και μολις εφτανε εξω απο τη περιοχη ηταν σκασμενος.Ασε που απο δυναμη ειναι λιγο παραπανω απο τη κορη μου.

    Επειδη δεν ξερω τους παικτες και δεν με νοιαζει και να τους μαθω θα βαλω νουμερα-θεσεις:

    Το 21 επαιξε καλα αλλα χανωταν στη γραμμη του πλαγιου. Ειχε και την ευτυχια να εχει πισω του τον Κοντοε-daniel alves και ετρεχετο παιδι να καλυψει το καραγκιοζη.
    Το 88 και το 88 επισης καλα οπως και τα 2 σεντερ μπακ ο μπουγα και ο αλλος.

    Καλα εννοω δεν εκαναν μαλακιες χοντρες. Μη φανταστουμε κατι.
    Αλλα δεν περιμενα κατι αλλο. Ισα ισα που ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    Ο Λαγος ειναι ο παικτης που θες να πηδηξεις το καγκελο και να τον στραγγαλισεις στη σεντρα. Απλα ΜΑΛΑΚΑΣ μια ζωη.Προκλητικα μαλακας ομως.Οπως σωστα φωναξε καποιος απο πισω: Λιγο πιο βλακας να εισαι πεθαινεις.

    Ροτζερ:2 κορνερ δεν εφτασαν καν στη μεγαλη περιοχη.

    Για τον ΠΙΟΥ δεν υπαρχουν λογια, δειτε τη διαφημηση ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.

    Οσο για το Βλαχο: Σκασε ρε νουμερο που κανεις και ατομικη κριτικη σε παικτες. Πουθενα στο κοσμο δεν γινεται αυτο. Ο Γιαγκο σου φταει η εσυ που τον πηρες σεντερ μπακ και τον εκανες αμυντικο χαφ?
    Σου φταινε τα πιτσιρικια και κανεις το μαγκα?
    Επρεπε να εχει,οχι πολλους, αλλα τον Τζιμπουρ μονο στα αποδυτηρια να σε εβλεπα. ΚΟΤΑ ΒΑΖΕΛΟ-ΛΥΡΑΤΗ

    Γενικα: Περιμενα χειροτερα. Οι μικροι ειναι σε καλο επιπεδο.

    ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ Χ-Τ-Ε-Σ, 4-5 βασικοι παικτες ειδικα στο κορμο: ενα στοπερ ενα αριστερο μπακ (ας παει πισω στο Πανιωνιο αυτο το νουμερο ο Κοντοες) ενα αμυντικο χαφ-κοφτης,ενας υποτυπωδης δημιουργος να περναει και καμμια μπαλλα και επιθετικος.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ και σε κανα διμηνο θα αρχισουν οι θλασεις και τα μυικα. Θυμηθητε το, σα κοτοπουλα θα πεφτουν.
    Ηδη χτες μετα το 60 ξαφνικα κρεμασαν ολοι..

    ΥΓ1 Νατοι νατοι οι πρωταθλητες φωναζαν τα μαλακισμενα χτες. Μιλαμε για τσιχλα στο μυαλο οχι αστεια.Γελαγε ο κοσμος με το μαλακα το ΔΧ και τα μπαφο-καπνισμενα του.

    ΥΓ2 ΡΕ ΣΥ ΘΩΜΑ εχεις μεγαλομανια? Τι θα πει ο προεδρος σας καλοσωριζει απο τα μεγαφωνα? Εσενα ηρθαμε να δουμε?
    Την ΑΕΚ ηρθαμε να δουμε. Στο San Siro λες να φωναζουν τα μεγαφωνα ο Galliani σαν καλοσωριζει, η ο Roman στη Τσελσι?

    Αμ το αλλο να τυπωνεις τη φατσα σου στο εισητηριο?



    Ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο γαρατζέος26 Αυγούστου, 2012 11:44

    @DIMI: Κι εγώ από το νησί περίπου τα ίδια είδα. Εντάξει, δε περιμένουμε το...λαγό (η ελπίδα έχει πεθάνει για αυτόν εδώ και καιρό) ή το μισοπλέμονο -που ΄θα λεγε και ο γεωργίου- το γκερέιρο να κάνουν τίποτα καλύτερο. Μείναν απλά διότι δεν είχαν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού να πάνε. Στα αζήτητα.

    Τριμάλακας και ο ντίμι, κρέμασε όλη την ομάδα. Τι να τις κάνω ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τις συγγνώμες μετά? Τον 1/3 βαθμούς που χάσαμε και μπορεί να κοστίσουν (διότι πάμε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ για παραμονή φέτος) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ποιός θα μας τους δώσει πίσω? Τα αμούστακα παιδιά που τους έκοψες τα πόδια 33 χρονώ μαντράχαλος? ΜΑΛΑΚΑ....

    διαφωνώ ως προς τον κοντοέ διότι α) ουδέποτε ήταν "τεχνικός", αλλά πιο φύζικαλ (εντάξει, ευφημισμός για "κατσίκι" ακούγεται αλλά τι να κάνουμε) και β) είναι δεξί μπακ. Εδώ απορώ. Ο Βλάχος τι όνειρο είδε και τον έβαλε από κει? Οπότε, για εκεί που τον βάλαν και για τη μπάλα που ξέρει, μιά χαρά είναι. Στη φάση που λες δε φταίει επί τη ευκαιρία.
    Τον Παυλή και τον Πίου δεν τους κρίνω λόγω ανετοιμότητας, ο παυλής το πάλεψε αλλά...μόνος πολύ μόνος.
    Τα παιδιά ΟΛΑ ΔΕΙΞΑΝ ΚΑΤΙ. Δεν περιμένουμε θαύματα, αλλά εγώ είδα από όλα διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και κάποιες μεμονωμένες ενέργειες και συνδυασμούς που ήταν...κανονικών ποδοσφαιριστών. Τέλος πάντων, για να μην είμαστε αρνητικοί, εγώ τα είδα και δουλεμένα και με προοπτική. Φοβάμαι ότι θα καούν από τις μαλακίες των "έμπειρων" (θεέ μου, ποιούς καταντήσαμε να αποκαλούμε έμπειρους) και από προσδοκίες που είναι ανέφικτες γι' αυτά. Η αραμονή και κατόρθωμα θα' ναι...
    Κλείνω με μία συμπλήρωση περί Μαύρου. DIMI μου, είπαμε. Ναι, ο καφετζής είναι ΠΑΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά και θα έχει και τη ματαιοδοξία του, ειδικά τώρα στη μέση ηλικία. Από κει και πέρα και η φάτσα η τυπωμένη στο εισητήριο, και οι αναγγελίες στα μεγάφωνα ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ. Είπαμε, ένα προπέτασμα θέλουν ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ για να ξεπουλήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Βρήκαμε τον γεροκαφετζή, του πιπιλίσαμε λίγο το μυαλό και τώρα τον βάζουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ενώ στα παρασκήνια προχωράμε με τις μίζες, τα ξεπουλήματα, τις λαθροχειρίες, την ομερτά και τους δοσιλογισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το στοίχημα πλέον παίζεται στα γκολ.
    1.παρθενικο γκολ
    α.2ο ματς 3.50
    β.3ο-4ο 2.00
    γ.5ο-6ο 1.50
    2.Συνολικα γκολ
    α.10- 3.50
    β.11-20 1,30
    γ.21-30 2.50
    δ.30+ 15.00
    3.ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ
    1.Φρουταδο 2.00
    2.Κατσικοκερης 2.00
    3.Παυλης 2.00
    4.Αυτογκολ 1.50
    Το οτι φέτος θα καταρρίψουμε τα ρεκόρ χειρότερης επίθεσης και άμυνας απο καταβολής πρωταθλήματος είναι στο ΝΟ ΒΕΤ .
    Κακά τα ψέματα .Οταν η επιλογές σου για 3 μεταγραφές άνω των 24 είναι ο Γιαγκο και ο Φρουταδο όσο και να προσπαθούν τα πιτσιρίκια όση στήριξη και να έχουν από τον κόσμο
    (που μετά τις σφαλιάρες που θα ακολουθήσουν θα αραιώσει επικίνδυνα) η καταστροφή
    έρχεται ολο και πιο κοντά. Δεν ξέρω αν οι Κατιδης –Κατσικοκερης-Κορδερο αποδειχτούν λίρα εκατό και καταφέρουν να βελτιώσουν την ομάδα .Θα δειξει. Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Υ.Γ. Αυτόν πάντως που εγω ξεχώρισα χθες ήταν ο Φουντας. Δυνατός, τεχνίτης, γρήγορος και «αλήτης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φρουταδο? καλα τον εγραψες. ο τυπος χτες εδειξε οτι εχει τεχνικη καταρτιση -17.Και αυτο φιλε δεν ειναι ελλειψη προετοιμασιας. η το εχεις η δεν το εχεις.
    ο σκοκο (η μεγαλυτερη μπαλαδοφατσα που εχει περασει απο τα γηπεδα μας εδω και 10 χρονια (μαζι με του φουνες τον αλβαρεζ τον οκο και τον σεστιτς για τους παλιοτεορους) αδειαζε 3 σε τηλεφωνικο θαλαμο στο ζεσταμα..
    ο βλαχος (αντιπαθεστατος κατα τα αλλα) κανει κατι σωστο, κοιταει πρωτ το πισω και μετα το μπροστα. βεβαια οι πισω παντα ειναι φθηνοτεροι να αγορασεις και φυσικα αλλο δημιουργω και αλλο κατστρεφω. βεβαια εχουμε δει πισω γκαμαρα και αλβες (στα 20 του) που εκαναν μπαμ οτι το ειχαν.
    θεωρω οτι ενα καλο ματι μπορει να φερει (αν υπαρχουμε μεχρι τοτε) 3-4 παικτακια τυπου σεζαρ (150 χιλ) μαντουκα (200 χιλ δανεικος 1εκκ αγορα μετα απο 1 χρονο με δεδομενα 2007) εντινιο (300 χιλ) η αναλογης ποιοτητας με τα περσυνα χαφ του αποελ που ειχαν μεσο ορο κοστους 200 χιλιαρικα βραζιλιανακια πορτογαλακια.
    και θα σου στρωσουν την ομαδα και θα κρατανε τον αντιπαλο πισω και θα σε ανεβασουν.
    κυκλοφορουν πολλοι παικτες μη ξεχναμε οτι ο σκοκο επαιζε στο μεξικο ο μπλανκο στη β αργεντινης ο σοαρες στον οφη, τον εμμερσον τον πηρες 300 χιλιαρικα εστω στα 34 του και μαζι με το ζηκο τοτε εκοβαν μεχρι και το οξυγονο στο κεντρο..

    ας παρουμε ΕΣΤΩ 2 δανεικους ασουνσαο γιατι αλλιως ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ με τα μικρα.

    τα οποια μικρα ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗΣ και απο μενα την εχουν 100%.

    ειδα χτες ενα μπουγαιδη που αν κανει την ιδια προοδο περσυ με φετος αλλες 2 χρονιες εκτος απο κολωνα ΑΝΕΤΑ τον δινεις 3-4 εκκ ευρω.
    μου αρεσε και το 21 και το 88 και το 80. πρωτοι στη μπαλλα, χωρις πουληματα και με τρεξιματα.

    απλα οι μικροι τρεχουν χωρις λογο (δεν ξερουν) και φυσικα δεν μπορουν να κανουν διαχειρηση δυναμεων κατι που θα φανει σε 7-10 ματς που θα αρχισουν να τα φτυνουν.

    η ομαδα θα παλεψει να μην πεσει φετος. και τα ματς σαν το χθεσινο ΠΡΕΠΕΙ να τα παρεις γιατι στη Ξανθη στον ΟΦΗ στον ΠΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ κακα τα ψεμματα.

    ΠΡΕΠΕΙ στο οακα να παρεις το maximum των βαθμων στα 12 παιχνιδια σου (γαυρο-παο-παοκ) θα τα χασεις λογικα.

    οποτε θες απο εκει 20-25 ποντους και αλλους 10-15απ εξω για να πας 30-40 ποντους να σωθεις.

    το γιατι εδιωξες το φουλη (120 χιλιαρικα περσυ και φετος εμενε ΑΝΕΤΑ με τα μισα) για να παρεις το γιαγκο κανεις δε το καταλαβε...

    Οι κυπριοι (ειδα και την ΑΕΛ προχτες) δειχνουν τον ευκολο δρομο με ομαδες 3-4 εκκ ευρω.

    Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν να φυγει ο καρκινος με τους δημητρελους και τους λοιπους ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ και να μπει μια υποτυπωδης ταξη

    υγ γιωργο στη φαση χτες και οι δυο κλωτσαγανε ΑΦΟΥ ειχε σφυριξει ο ref το φουλ. το σπρωξιμο μετα του ΒΛΑΚΑ ΚΟΝΤΟΕ ειναι κοκκινη και φυσικα δειχνει το ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!! ειναι. δεν εχει σημασια αν πως και τι.
    ο Materazzi πηρε πακοσμιο κυπελλο απο αυτον το βλακα το ζιζου (ακου ονομα λες και ειναι ροζ κανις)
    και επειδη θα με προλαβετε ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΟ Ο ΖΙΖΟΥ ηταν μια μπαλαρινα απλα..

    πρωτιμω 1000 φορες μπαλαδοφατσες τυπου Ρικελμε και Αιμαρ παρα τον επαναστατη του κολου που μας τα επρηξε με την καταπιεσμενη αλγερια και μετα πηγαινε και φοραγε το εθνοσημο των καταπιεστων του. Αιντε με τη κομωτρια, δε πα να παρει 100 κυπελλα..

    μου αρεσουν παλαιας κοπης παικτες και ας χανουν

    γι αυτο εξαλου ποτε δεν χωνεψα τη βραζιλια αλλα παντα ειμαι με την αργεντινη και την ιταλια..και ας χανουμε.

    μου φτανει που ειδα ντιεγκο βλεπω μεσι και ο θεος-μπατζιο τους επαιζε μονος του στο τελικο 120 λεπτα με ενα ποδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ημουν στο γηπεδο στην 35 !! ξεκιναω απο τον κοσμο..

    ειναι ντροπη σε πρεμιερα ασχετα απο το τι υποσχεσεις σου δινει η ομαδα , να μην εχεις τουλαχιστον 25χιλ κοσμου..ειδικα οταν αποδεδειγμενα τα πιτσιρικια βασιζονται ΚΑΙ στη βοηθεια του κοσμου περισσοτερο απο καθε αλλη φορα στην ιστορια της ΑΕΚ..
    και αυτοι οι μετα βιας 15χιλ. αναθεμα αν σηκωθηκαν να φωναξουν ΑΕΚ για πανω απο 2-3 φορες..εξαιρω την 1 & 35 που δεν σταματησε δευτερολεπτο..

    στα αγωνιστικα τωρα..

    απο τον εμπειροτερο παιχτη σου που ειναι κ τερμας περιμενεις οχι απλα να καθαριζει τα απλα , αλλα να σου δινει κ το κατι παραπανω..ο Ντιμι δεν το εκανε κ αυτο εριξε ψυχολογικα ολη την ομαδα που μετα το γκολ αλλου πατουσε κ αλλου ηταν..

    το αμυντικο κεντρικο διδυμο ηταν πολυ καλο..και σιγουρα ο Κουτρουμπας ειναι σκαλες ανωτερος σε σοβαροτητα, τεχνικη και δυναμη απο τον Κωστακη της εξεδρας του γαυρου..νομιζζω οτι ειναι το πρωτο λαχειο που μας βγαινει..ο Μπουγαιδης ηταν κ αυτος πολυ αξιοπιστος..γενικα μαλακιες εκει δεν γινανε..

    στα ακρα ο Αρκουδας ειναι μαχητικος και ακουραστος..οχι τοσο τεχνιτης και μαλλον δεν εχει πολυ το κατεβασμα και την σεντρα..αλλα δουλευεται αυτο..

    ο Κοντοες ηταν ο κλασσικος ατεχνος κομαντο που δεν επαιζε στη φυσικη του θεση..περα απο τα αμυντικα του καθηκοντα που τα πηγε καλα σαν σκυλι αταιστο δεν ειχε προωθησεις..αναμενομενο..

    ο Γιαγκο που τρωει κραξιμο δεν ειναι αμυντικο χαφ..ειναι στατικος και δεν πιεζει ακαταπαυστα..εχει καλη και σιγουρη σχετικα κοντινη πασα αλλα η θεση του ειναι στην αμυνα..οταν εχεις μονο τον Ρικκα αμ.χαφ τοτε κανεις αλχημειες..η τριπλα που τρωει ( νομιζω ειναι ακομα βιδωμενος ) απο τον Σανκαρε ηταν η ατυχη στιγμη του..αλλα αν δεν εκανε την μαλακια ο Ντιμι δεν θα την θυμοταν κανεις..

    ο Φουντας ειναι ατμοπλοιο..λιονταρακι κανονικο..με καλα ποδια..αν κ μικροτερος δειχνει πιο ξεψαρωμενος κ ετοιμος απο ολους τους πιτσιρικαδες..ηταν ο κορυφαιος για εμενα απο τους μικρους μπροστα..

    ο Γροντης κ ο Κουρελας χαιρομαι καταρχην που ειναι αριστεροποδαροι κ τεχνιτες..θελουν δυναμη ομως να μπαινουν στις διεκδικησεις δυνατα κ να κερδιζουν κοντρες..δουλει κ παλι δουλεια..

    ο Λαγος με τα πανω του κ τα κατω του..στο δευτερο ηταν αρκετα καλος κ προσπαθησε να δημιουργησει ρηγματα..ποτε δεν ηταν ηγετης κ ουτε θα γινει ανγκαστικα λογω ηλικιας..αλλα χθες για εμενα ηταν καλος κ προσπαθησε οταν οι αλλοι πιτσιρικαδες το ειχα ψιλοπαρατησει..

    η επιθεση με τον Πιου κ τον οριτζιναλ ανυπαρκτη..ο Κατσικοκερης νομιζω οτι θα βοηθησει περισσοτερο..εμενα μου αρεσε απο περυσι γιατι ειναι ταυρακι..

    ο Γκερειρο ηταν αθλιος και με ακομα πιο αθλια στημενα χτυπηματα κ πασες..το τελευταιο κορνερ ενδεικτικο τις αθλιοτητας του..επηρεασμενος μαλλον απο τον μηνα του τραυματισμου του..

    θελουμε οπωσδηποτε ενα κλασσικο κοφτη σκυλαρο..και ενα εξαρι που ελπιζω να ειναι αυτο ο Κορδερο..ο οποιος απο οτι εμαθα απο ισπανο που πινουμε μπυρες δεν ειναι κοφτης αλλα στυλ Μιτσελ..

    επισης εκτος της προσθηκης του Κατιδη στα χαφ θελουμε κ αριστερο μπακ..

    το ποδοσφαιρο που παιζανε ηταν στρωτο και χωρις τις πολλες γιομες του παρελθοντος..απο 18χρονα δεν μπορεις να απαιτεις να γινουν ξαφνικα μπαρτσελονα , ουτε καν ΑΕΚ της προηγουμενης πενταετιας..

    ο κοσμος πρεπει να στηριξει την ομαδα στα δυσκολα..οχι για τα λαμογια αλλα για την πιτσιρικαρια που ειναι στο 90% ΑΕΚ ..

    εμενα προσωπικα δεν μου περισσεψαν ουτε τα 15 ευρω που εδωσα..( και παραδεχομαι οτι μπηκαμε 2 ατομα με ενα εισιτηριο)..αλλα για ενα παιχνιδι τον μηνα τα 15 ευρω δεν θα με σωσουν..η ομαδα θα σωθει αν δεν παρατηθει..η δεκαδα θα ειναι θαυμα φετος..



    χαιρετω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΦΡΟΥΤΑΔΟ". Από το "τι φρούτο ειν'τουτο ωρε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή