Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΓΙΟΡΤΕΣ

           Υπό κανονικές συνθήκες, τέτοια εποχή, θα έπρεπε να κάναμε ανάλυση της κλήρωσης του πρωταθλήματος και κατά πόσο είναι εφικτοί οι στόχοι που πάντα θέτει η διοίκηση στο τεχνικό τημ. Υπό τις παρούσες συνθήκες, όλοι μας έχουμε γίνει διαφορετικής ειδικότητας επιστήμονες και τρέχουμε σαν τα στρουμφάκια. Άλλος κλαίει, άλλος γελάει, άλλος κατηγορεί κι άλλος ελπίζει. Εντάξει, δεν είμαστε και μόνοι μας. Έχουμε την χαρά να ανήκουμε στην πλειοψηφία της λαμογιάς των ποδοσφαιρικών εταιρειών αλλά ταυτόχρονα και στην μειοψηφία των οπαδών. Κάτι είναι κι αυτό.
            Και καθότι οι συνθήκες είναι ηφαιστιογενείς κι άρα θα έπρεπε να γίνει εγκατάλειψη των απειλούμενων χωριών, εμείς λέμε να αγνοήσουμε τον κίνδυνο και να κόψουμε και μια χωριάτικη σαλάτα στο κηπάκι. Αφού δεν μπορούμε να σβήσουμε την φωτιά, είμαστε τυχεροί που ζούμε σε περιορισμένα στρέμματα κι άρα κάποια στιγμή θα σβήσει μόνη της αφού θα φτάσει στην θάλασσα. Μετά βέβαια θα κοιτάμε το χαμένο τοπίο, αλλά " δόξα τω θεώ " που σωθήκαμε χωρίς να εξετάζουμε τον θεό αν έχει βάλει το χέρι του για την φωτιά.
              Μην λέμε πολλά όμως. Τα πράγματα στην ΑΕΚ είναι πλέον εντελώς χειροπιαστά. Η λαμογιά δείχνει να περνάει με τα προσωρινά έγγραφα όλων των δήθεν αυστηρών κρατικών επιτροπών - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ - κι οπότε πάμε κανονικά στο ατέλειωτο πρωτάθλημα με πολύ συγκεκριμένα δεδομένα.
               Προπονητής κάποιος που είναι πρόγονος της σέρβικης σχολής. Τεχνικός διευθυντής, κάποιος που δεν πέρασε ούτε έναν παίκτη. Πρόεδρος κάποιος που ακόμα ενημερώνεται χωρίς να μπορεί να πατήσει πόδι. Ομάδα για τα μπάζα, που αυτήν την στιγμή έχει μόνο ένδεκα συμβόλαια ( με τρεις τερματοφύλακες ) κι ανέτοιμους τους καινούργιους - αν βγουν συμβόλαια - και παιδάκια στα πρόθυρα θλάσεων ή πολύ σοβαρών τραυματισμών. Τι σημαίνει αυτό;
               Οτι ήταν προτιμότερο να πιεστεί η λίγκα για αναβολή του αγώνα μας. Οτι εισιτήρια δεν θα έπρεπε να σφραγιστούν για να μην υπάρχει κόσμος. Διότι πάμε για καραμπινάτο διπλό απέναντι στον Αστέρα. Και φυσικά για καραμπινάτο φαλημέντο σε επίπεδο εισπράξεων όσο αναφορά την προσέλευση του κόσμου κι έξτρα εσόδων. Και δεν μιλάω για τίποτα δυνάμεις παρασκηνίου, για τους καχύποπτους.
               Φυσικά υπάρχει κι ο Βιντιάδης και το υπαρκτό παρόν με τα λεφτά. Λάθος κύριοι. Υπάρχει το μέλλον. Ο άνθρωπος δεν είναι μαλάκας και αυτήν την στιγμή δεν είναι λαμόγιο για να παίξει χρηματικά αλλά κι επικοινωνιακά λάθος. Στο άδειο βαρέλι δεν μπαίνουν χρήματα κι ούτε σε μια κατάσταση που ακόμα υπάρχουν σταγονίδια του παρελθόντος. Αυτά γίνονται μόνο με την λευκή σελίδα του Μελισσανίδη ή του αγωνιστικού υποβιβασμού με στόχο το γήπεδο αλλά και την προοπτική ανόδου κι άλλα πολλά τύπου games Orlando.  Στις 14/09 να κάνει τι; Επενδυτικός όμιλος, πώς να βγάλει τα λεφτά του από φούρνο που καταρρέει; Υποσχέσεις πρέπει να δώσει ή κουβέντα του Μαρξ : " Μέσα από απανωτές ήττες θα έρθει η νίκη."
                Τι να κάνει κι ο Μαύρος; Σάμπως ξέρει και τίποτα; Τον πήρε το ποτάμι κι η " ενότητα " και μπροστά στην σοβαρή πρόταση υποχώρησε το επιθετικό του μένος. Σαν τον Σιαλμά, που μέχρι να φύγει, έκανε την κορώνα την κιτρινόμαυρη. Και τον ψάχνουν ακόμα. Όπως θα ψάχνουν κι άλλα πολλά οι λοιποί κοινοί γνωστοί, αν μπει ο Βιντιάδης. Που παίρνει ενημέρωση από τα σταγονίδια σαν την ΕΕΑ. Που " στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, περπατούσε η πάπια μονάχη ".  Απλά εκεί που το έκανε αυτό, μετρούσε νεκρά παλληκάρια.
                Υγ1. Πιστεύω  να είχατε προειδοποιηθεί από εδώ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΚΟΙΝΩΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.
               Υγ2. ΤΟ ΣΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ τα μη μεγέθη αποφασίσουν ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ. ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΣΑΚΗ, για όσους κατανοούν.

3 σχόλια:

  1. Γαμώ την πουτάνα μου. Γυρνάω στην Αθήνα μετά απο διακοπές και περιδιαβαίνω τα διαφορα ιστολόγια. Και τα παίρνω όταν διαβάζω για άλλη μια φορά για τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ. Δεν μου φτάνουν τα δικά μου προβλήματα , η χρεωκοπία της Ελλάδας,οι καθημερινές αυτοκτονίες για τις οποίες δεν μιλάει σχεδόν κανένας πούστης, έχω και τα προβήματα της κιτρινόμαυρης.Μα καλά που ζούνε αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται οτι αγωνιούν για την σωτηρία της δικέφαλης. Πότε θα καταλάβουν επι τέλους ότι η λύση είναι μια και απλή. Δ Εθνική για διαγραφή χρεών και στην συνέχεια ο επενδυτής, πάει και τα χώνει σε έναν πρόεδρο μιας ομάδος που αγωνιζεται στη β εθνική πχ Θρασύβουλος,αγοράζει την ομάδα, ρετοσάρει λίγο για μερικά χρόνια το όνομα και σε ένα χρόνο επανέρχεσαι ως βαρβάτη ΑΕΚ στη Α εθνική. Μόνο εγώ έχω μυαλό σ αυτή τη χώρα ρε πούστη μου. Αντε....., γιατί έχουμε άλλες ποιό σοβαρές υποθέσεις να διεκπεραιώσουμε το Χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημητρελος πουλαει εισητηρια χωρις να εχει παρει φορολογικη ενημερωτητα!!

    Δηλαδη παρανομα!

    Και το ομολογει:

    Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος. Να εξασφαλίσουμε τη φορολογική ενημερότητα και να μην έχουμε πρόβλημα. Αν πάνε όλα καλά μπορεί να την έχουμε πάρει και αύριο το πρωί. Έχουμε βρει τον τρόπο και μένουν κάποιες εκκρεμότητες.


    Για τα εισιτήρια της πρεμιέρας: «Έχουν αρχίσει και διατίθενται ήδη».

    Βεβαια ο κοσμος κατα τον λαμογιο-δημητρελο κοιμαται και ξυπναει με αυτη την εννοια..Πως δηλαδη ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (εμας δηλαδη) πως θα κοροιδεψει τον καθενα που σαν κοροιδο παει να πληρωνει τα χαρατσια για να μπορει ο ....Δημητρελος να εχει ανοικτο το μαγαζακι του και να κονομαει.
    Με αναφορες εξοδα-εσοδα ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ και αβαβα στο τι εγιναν τα χρηματα 6 μηνες πριν..

    Και δελτια εβγαλε ο Δημητρελος χωρις καν να περιμενει την ΕΑΑ αφου:
    «Τα πήραμε στα χέρια μας τα δελτία. Υπάρχει και η εκκρεμότητα με την ΕΕΑ. Και παράταση να μη δώσει η ΕΕΑ, που είναι πιθανό και αυτό, δεν επιβάλει καμία ποινή, γιατί όποια απόφαση και να πάρει θα πάει στα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ.

    Ετσι ειναι. Σε αυτη τη χωρα ανταμοιβωνται τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τυπου Δημητρελου ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    Πληρωστε κοροιδα ΔΕΗ, ΕΤΑΚ, ΦΠΑ 23% για ενα σουβλακι, ΚΑΘΗΣΤΕ 1,5 ΕΚΚ ΑΝΕΡΓΟΙ και ολοι οι αλλοι με 500 ευρω ανασφαλιστα.
    Εχει αλλες πρωτεραιοτητες η εφορια.

    Πρεπει να τα παρει απο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ για να συνεχισει να επιδοτει ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ το μαγαζακι του Δημητρελου, που ΞΑΝΑ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕ τα ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ 44.

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ!

    Υποσχεση οτι ΘΑ τα πληρωσει δηλαδη, και ολοι ξερουμε ποσο κυριος ειναι ο Δημητρελος στις υποσχεσεις του.

    Αλλωστε ο ιδιος στη πρωτη δηλωση του ειχε πει: εγω τελος του μηνα Απριλιου, ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ...

    ΥΓ Υπαρχει και η αλλη λογικη του Δημητρελου που πραγματικα την ακουω και γελαω: Αμα κλεισει λεει η ΑΕΚ το δημοσιο δεν θα εισπραξει τιποτα.
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ εχει τρελλαθει να εισπρατει.
    Οσο μενει ανοιχτη η τρυπα μεγαλωνει αλλα κατα τον Δημητρελο αυτο συμφερει λεει το δημοσιο γιατι εχει λαμβανειν..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα,
    Ας πουμε λιγο για μπαλλα (πλακα εχει ο Δημητρελος αλλα μεχρι εκει):

    72%-28% η κατοχη χτες-πρεπει να ηταν μεγαλυτερη απο των Γερμανων στην Ευρωπαικη ενωση..

    3-2 και ας οψεται ο Βαλντες που εκανε μαγκιες στον Ντι Μαρια (που μπορει να ειναι ψιλο-κομμωτρια αλλα ΔΕΝ του κανεις μαγκιες..ειδικα αμα εισαι τερματοφυλακας!!) και δεν εληξε 3-1, χωρις να μετρησω τα χαμενα-ξυστα της Μπαρτσα.

    Μια Μπαρτσα που παλι ΔΕΝ ΕΙΧΕ (οπως σχεδον περσυ ολη τη σαιζον) Βιγια και εβαλε αλλαγη!!! τον καλυτερο παικτη του euro jordi-alba..

    Αναμενω τοο δευτερο ματς, που η αληθεια οτι με 3-1 θα ηταν πιο..διαδικαστικο.

    Θεωρω οτι ενα γκολ θα το βαλουμε οποτε παει για 3 ο special-καραγκιοζης..

    Χλωμο? Μπορει.

    Ιδωμεν

    Κατα τα αλλα ο special-καραγκιοζης ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΙΛΑΝΟΒΑ δεν νικησε.
    Μηπως να τον αγορασουμε και αυτον?

    Αυτα για μια ομαδα που μαλλον εχει αλλο τροπο και αλλη φιλοσοφια και μαλλον δεν στηριζεται τοσο σε προπονητη πλεον-αλλα σε συνεχιστη της τακτικης της.

    Οπως εχω ξαναπει: 10 champions να παρει ο ΧΑΛΒΑΣ-ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΥΓ ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ η διαιτησια εφταιγε!Πιο γραφικος και απο ηλιοβασιλεμα στη Σαντορινη..

    ΥΓ2 Ολα τα λεφτα η φαση στα μεσα του Α ημιχρονου που ο Μεσι εκοβε βολτες παραλληλα εξω απο την περιοχη και κουτουλαγανε τα βλαμμενα σα κορινες του bowling- επρεπε να μπει αυτο.
    Και ομως υπαρχουν ΑΚΟΜΗ ανθρωποι που πληρωνουν τον σαμπουαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή