Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΑ


            Αγαπητοί κι αγαπητές, χαίρεσθε. Διακοπές σημαίνουν αποτοξίνωση και ολίγη ηρεμία εν όψει των ομορφιών του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνίας, που είναι προ των πυλών. Κι όταν λέμε « κοινωνία », εννοούμε όλο τον γλόμπο πλέον που έχει βαλθεί να αλλάξει τους χάρτες του. Ηρεμία λοιπόν πάνω στην Πελασγία μέχρι αύριο που επιστρέφω στο κλεινόν άστυ. Προσωρινά όμως.

           Όπως προσωρινά θα γυρίσει κι ο Μελισσανίδης από το Ιόνιο κι ο Δημητρέλος από την Πάρο. Ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει την Τρίτη για να ενημερωθεί ο Κασνακίδης – ναι αυτός που την είχε στο τσεπάκι του την άδεια που από 12 % θα του έδινε το 37%  των μετοχών - που τον είχαν αφήσει στην απ’ έξω σχετικά με την πρόταση Βιντιάδη και χάλασε την ησυχία όλων των εμπλεκομένων. Οι οποίοι με το καινούργιο τρικ του Αδαμίδη σχετικά με το εφοπλιστικό ενδιαφέρον, κατώρθωσαν να αναβάλουν την συνέντευξη Μαύρου, που ξαναπιάστηκε κορόϊδο.

           Κορόϊδο όμως που δεν πιάστηκε ο Άρης. Καθότι ο τίμιος κι εναντίον της ντόπας υποργός καθάρισε και παίρνει έναντι την χορηγία από τον Οπαπ, οπότε δεν έχει πλέον σχέση με την ΕΕΑ. Και θα παίξει κανονικά σε αυτό το πρωτάθλημα, που προσωπικά δεν το βλέπω να τελειώνει όσο και να κάνει τα στραβά μάτια η δικαιοσύνη στις δεκάδες καταγγελίες που πηγαινοέρχονται. Ακόμα και για την εκλογή του Μώραλη – ναι καλά διαβάσατε - , που προσωπικά δεν με ενοχλεί αν δεν σχετιζόταν με την τιμωρία του Κούγια που έπεσε στον έναν χρόνο από τους τρεις αλλά και την κατάρτιση του πίνακα των διαιτητών από τον επικείμενο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ.

              Προσωρινοί λοιπόν στην Αθήνα, όλοι οι εμπλεκόμενοι μέχρι την Τετάρτη, που ο γράφων θα βρεθεί στο Πόρο Χέλι παρέα με όλους τους προαναφερθέντες για το γνωστό ετήσιο πάρτυ, με αυτοκίνητα και σκάφη , στην Κόστα. Στον απόηχο της γενικής συνέλευσης της ΑΕΚ, που εγώ προσωπικά την βλέπω να αναβάλεται ξανά αφού ο Θωμάς πιέζει για αλλαγή τουλάχιστον δυό μελών του ΔΣ αλλά κι είναι ουτοπία να θέλεις ξανά να προκηρύξεις ΑΜΚ δέκα μύριων, την ώρα που ούτε εκατό χιλιάρικα δεν μπήκαν στον λογαριασμό της εταιρείας από την συνέλευση την προ τριών εβδομάδων.

              Δέκα μύρια για την απόκτηση του 51% από τον Βιντιάδη – τόσα του ζητάνε και πάγωσε ο άνθρωπος – αλλά τελικά πάνε να του κλείσουν το deal στα είκοσι μύρια για να του φορτώσουν το 85% των μετοχών. Κι επειδή τα λεφτά υπάρχουν, έγινε ο αντιπερισπασμός του ελέγχου των εξήντα ημερών – ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – αφού κάπου τα κουκιά ΔΕΝ βγαίνουν. Πώς το 51% κάνει δέκα αλλά το 85% είκοσι; Υπάρχει κι αέρας στην αποτίμηση των μετοχών; Και γιατί 85%; Διότι αγαπητοί, η ερασιτεχνική τελικά δεν έχει 25% που όλοι μας πιστεύαμε αλλά μόνο 15%. Κι είναι άλλο ένα σημείο διάτρητο για την λειτουργία της εταιρείας, αφού έχουν ανοίξει κάνουλες που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει – κι ο νοών νοείτω.

              Όλα αυτά την ώρα που διασυρόμαστε από τα μεταγραφικά σήριαλ αλλά και αγωνιστικά για όσους είδαν το ματς της Πάτρας , που ακόμα δεν ντρέπονται οι υπεύθυνοι να μιλάνε για παίκτες με ταλέντο, για Ευρώπη κι όλα όσα τσαπμουνάει ο Βλάχος. Για λύπηση είμαστε σε όλα τα επίπεδα, όπως και για λύπηση είναι και το θέμα των υπογραφών για το πάγωμα των χρεών. Πραγματικά θυμίζει το « μαζί τα φάγαμε »  του Πάγκαλου. Αντί να θέλουμε κάθαρση και κλείσιμο της εταιρείας, όπως ολόσωστα έχουν επισημάνει τακτικοί αρθρογράφοι , να θέλουμε να δημιουργήσουμε κι άλλα χρέη; Εκτρώματα λοιπόν θα γίνουν αλλά, όπως και οι διακοπές, το μαρτύριο της σταγόνας τελειώνει.

              Δηλαδή, ο Θωμάς πότε θα μιλήσει; Στον βωμό της δήθεν ενότητας – που πρακτικά είναι η μοντέρνα έκφραση για την διατήρηση της ομερτά - , θα βγει μετά πό εξήντα μέρες να καταγγείλει, να αποχωρήσει και με την βούλα, την ώρα που η ομάδα θα διαλύεται στα τεραίν και την ώρα που θα βλέπουμε τον σούπερ εμφύλιο στις κερκίδες; Αν βέβαια γίνουν όλες οι λαμογιές και παίξουμε ή ΑΝ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΑ – και δεν κάνω καμία πλάκα. Οι επαφές είναι πολύ προσωρημένες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

              Υγ1. Να περνάτε καλά. Σίγουρα θα είμαστε παρέα στις εξελίξεις και φυσικά όταν κάτι έρχεται στην γνώση μου.

              Υγ2. Η πτώση στην Δ, σβήνει όλα τα χρέη εκτός από αυτά προς τους ιδιώτες. Τα χρέη της εταιρείας προς τους ιδιώτες είναι τίποτα σε σχέση με αυτά προς το δημόσιο, τα οποία άνετα τα πατσίζει το κωλοκράτος που ζούμε με τα λεφτά του Ψωμιάδη. Άρα; Τι άρα; Χάνει κανείς;

8 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας19 Αυγούστου, 2012 17:33

    "Μαυροκιτρινο" προφανως γιατι πρωτα θα ερθει το μαυρο και κατοπιν το κιτρινο.
    Δηλαδη πρωτα "ακρα του ταφου σιωπη" και μετα "ουκ εστιν ωδε".

    Οτι η -φερομενη- προταση Βιντιαδη,ειναι ενα παραμυθι ωστε να φρεναρει οσο γινεται χρονικα τις -αναποφευκτες- εξελιξεις και να κρυψει την γυμνια των αρκουδογυφτων που κυβερνουσαν και κυβερνουν ακομα στην ουσια το σαπιοκαραβο της ΠΑΕ,ειναι γνωστο.
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως ο Βιντιαδης δεχεται να παιζει αυτο το παιχνιδι του Παπα. (γιατι ασφαλως δεν ειναι πρωτοβουλια μονο του τζιτζιφιογκου του Αδαμιδη. Συνεχιζει και ειναι υπαλληλος αλλωστε.)
    Του Παπα που δεν ασχολειται και κουραστικε,αλλα δεν αφηνει ο ατιμος με τιποτα να γινει ελεγχος σοβαρος και να πεσουν κεφαλια,αφου μαλλον το "παιδι του Λαλιωτη", ο κοντοβρακης,με καποιο τροπο τους εχει μαγκωσει.
    Οχι μονο τους "δαγκωσε" δηλαδη οικονομικα,αλλα και τους "μαγκωσε" εταιρικα.

    Κανεις δεν ασχολειται δηλαδη εκ της ομαδας των λεγομενων μεγαλομετωχων αλλα και κανενας πουστης εξ αυτων δεν αφηνει να συμβει αυτο που θα επιζητουσαν-και κανουν οταν χρειαστει- στις δικες τους εταιριες: Πτωχευση-επανασυσταση.
    Γιατι ρε μουλοι;

    Ακου εγινε προταση για εξαγορα του 51% για δεκα μυρια. Και μαλιστα για 20 μυρια το 85%;
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ-ΠΛΑΝΗΤΗ-ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ -80 ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΗΔΕΝ.
    Ποιος ειναι αυτος που δινει λεφτα με την σεσουλα και ειναι ετοιμος να αγορασει ΜΟΝΟ χρεη,αφου ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ;
    Να μου τον δειξετε. Να τον φιλησουμε ολοι σταυρωτα,η να τον μουτζωσουμε ομαδον.
    ΔΕΝ υπαρχει.
    Αυτος ο Μαυρος δεν εχει ντιπ μυαλο. Εαν ειχε,δεν θα ειχε μεινει στην καφετερια θα μου πεις. Σωστα.
    "Ελπιζουμε και αναμενουμε" λεει. Τι αναμενεις βρε συ; Δεν μπορεις να βαλεις σε σειρα εστω δυο συναψεις στον εγκεφαλο σου και να σκεφτεις το εξης απλο: Πως θα ερθει καποιος να δωσει μια μεγαλη περιουσια για να αγορασει απλα τα χρεη καποιων αλλων και στην ουσια παραλαμβανοντας ΤΙΠΟΤΑ; Ουτε κτηρια,ουτε εγκαταστασεις,ουτε γηπεδα,ουτε προπονητηρια,ουτε παικτες-περιουσιακα στοιχεια,παρα μονο ενα ξεπουπουλιασμενο "brad name"; Ποιος δινει 10-20 εκ. για να αγορασει 80 εκ. χρεη;

    Βεβαια με ολα αυτα που βελπουν το φως της δημοσιοτητας τα τελαυταια χρονια και γελανε και οι πετρες,σιγουρα θα αναρωτιεται ο καθε νοημων ΑΕΚτζης αλλα και πολιτης: Μα,καλα,αυτοι πως εκαναν λεφτα; Πως διοικουν τις εταιριες τους; ΕΤΣΙ κανουν και εκει;
    ΟΧΙ μεγαλε. Δεν κανουν ετσι.
    Απλα η ΑΕΚ ειναι συνδεδεμενη με το "βαθυ ΠΑΣΟΚ".
    Οσο το βαθυ Πασοκ "γεννουσε" και μεγαλωνε τον γαυρο, παραλληλα "εκλανε" τον βαζελο και η ΑΕΚ ηταν και ειναι πια ο αχρηστος πλακουντας.

    Ειναι μια κλωστη που διατρεχει την Σιμητια περιοδο,την χοντρομπαλια περιοδο,την ΓΑΠια περιοδο, και την Σαμαρια περιοδο.
    Ενας αστηρ απο σκονη και σκατα,μυστικα κλεψιες,λοβιτουρες,και πουστιες, που αντι να σκασει τελος παντων καπου προτιμουν να τον συντηρουν σε τροχια. Ετσι για να τον βλεπουν τα οπαδικα "365" και "Ωρες".
    Ενα "Κοσλοντουι", με μισογκρεμισμενους τοιχους που εχει το θρασσος ο συρφετος που το δημιουργησε,να κανει και παρτυ και συνεστιασεις στα ετοιμοροπα.
    Μπουρλοτο ρε γαμημενοι. Να αποκτησουν ραδιενεργα ισοτοπα οι κωλοτρυπιδες σας.

    Καλη συνεχεια στις διακοπες,καλη επανοδο και καλη επανααναχωρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ " ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ". ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙ ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, που επιτέλους ξεπεράσθηκαν οι φοβίες και προχωράμε.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα ειχε εσοδα η εταιρια δλδ ποιος θα την πουλαγε?και ποσο θα την πουλαγε?και ποιος θα την αγοραζε τοτε?
    -οταν εχει μια ετιρια εσοδα απλα δεν πουλιετε.

    αυτος που πουλαει μια εταιρια που εχει εσοδα γιατι την πουλαει?
    επειδει θα βγει στην συνταξη η επειδει βαρεθηκε η κουραστηκε?
    -ξερω και εγω,ποιος θα μου την λυση αυτην την απορια?

    αμα θες να αγορασεις μια εταρια,θα πας να αγορασεις μια εταιρια που εχει εσοδα η εξοδα πιο πολλα?
    -φυσικα θα πας να παρεις μια που εχει εξοδα η μαλλον μια που βρισκετε πριν τον γκρεμο,γιατι σαν καλος επιχηρηματιας που εισαι θα την φερεις στον σωστο δρομο.Και φυσικα θα την παρεις και σε τιμη ευκαιριας.

    Τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση σαλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς DIMI.

    ΕΞΟΔΑ

    Τα χρήματα που έχει καταβάλει συνολικά η ΑΕΚ σε παίκτες (πρώην και νυν), συνεργάτες, Δημόσιο και άλλους πιστωτές ανέρχονται στο ποσό των 2.305.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων αφορούσε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές και φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο Γκούντγιονσεν εισέπραξε 200.000 ευρώ, περίπου 150.000 πήρε ο Δέλλας, 130.000 ευρώ ο Αργυρίου, 100.000 ευρώ ο Γκερέιρο και από 50.000 ευρώ οι Λυμπερόπουλος, Γεωργέας. Επίσης, σχεδόν όλοι οι παίκτες εισέπραξαν έναντι για τους διακανονισμούς που υπέγραψαν, ενώ δόθηκαν και κάποιες (μικρές) προκαταβολές για μεταγραφές.

    Από εκεί και πέρα, περίπου 500.000 ευρώ διατέθηκαν για να εξοφληθούν οι (επί πέντε μήνες απλήρωτοι) υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι λοιποί συνεργάτες της εταιρείας, 150.000 ευρώ δόθηκαν στο ΙΚΑ για την εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας, 150.000 ευρώ δόθηκαν στην Εφορία (μετά και την τελευταία καταβολή) για ΦΠΑ και φόρους μισθωτών υπηρεσιών, 195.000 ευρώ δόθηκαν για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής της νέας σεζόν (στοίχησε 50% λιγότερο από πέρσι λόγω της μείωσης του μπάτζετ), 50.000 ευρώ ήταν τα έξοδα της προετοιμασίας, ενώ η ΑΕΚ έχασε και 150.000 ευρώ που της κατέσχεσε από του... πουθενά ο Ντιούφ (με απόφαση της ΦΙΦΑ) απ' ευθείας από τα χρήματα της Λιλ για τον Κλωναρίδη. Τέλος, 110.000 ευρώ ήταν το ποσό που δόθηκε ως έναντι οφειλομένων στο πρώην τεχνικό τιμ (συμπεριλαμβανομένου του Γκρέταρσον).

    ΠΑΙΚΤΕΣ: 1 εκατ. ευρώ

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 500.000 ευρώ

    ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ: 195.000 ευρώ

    ΙΚΑ: 150.000 ευρώ

    ΕΦΟΡΙΑ: 150.000 ευρώ

    ΝΤΙΟΥΦ: 150.000 ευρώ

    ΠΡΩΗΝ ΤΕΧ. ΤΙΜ: 110.000 ευρώ

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 50.000 ευρώ

    ΣΥΝΟΛΟ: 2.305.000 ευρώ

    ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

    Από την διαφορά των εσόδων της ΑΕΚ (2.900.000 ευρώ) με τα έξοδά της (2.305.000 ευρώ) τους τελευταίους μήνες προκύπτουν τα ταμειακά διαθέσιμα που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα και δεν ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ. Και το εν λόγω ποσό μέρα με τη μέρα θα μειώνεται, καθώς οι ανάγκες της ΠΑΕ «τρέχουν».

    ΕΣΟΔΑ: 2.900.000 ευρώ

    (-)ΕΞΟΔΑ: 2.305.000 ευρώ

    ΣΥΝΟΛΟ: 595.000 ευρώ

    Ελα DIMI ολα φορα παρτιδα-κανε μας την αναλυση σου....
    εχετε δει καποια αλλη εταιρια να βγαζει ετσι τα οικονομικα της?
    σαν την Ελλαδα ενα πραμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι προφανες οτι το να εξηγω οικονομικα και ισολογισμους σε σενα δεν εχει νοημα μιας και δεν διαβαζεις καν, απλα πετας copy-paste οτι βρεις.

    Αυτα τα νουμερακια που βρηκες καπου (στο 365? στο site του δημητρελου μηπως?) ειναι πολυ ομορφα.

    Μονο που 'ξεχασαν' να μας πουνε αφου απο περσυ τετοιο καιρο ειναι ΟΛΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ, (το 44, οι παικτες που ΟΙ ΙΔΙΟΙ παραδεχωνται οτι ΤΩΡΑ πληρωνουν) που πηγαν τα λεφτα του europa league ας πουμε που ειναι 5εεκ ευρω?
    Τα περσυνα λεφτα απο τα διαρκειας? 2,3 εκκ
    Το 1,2 απο το Κινο +350 απο τη Diners?
    Τα λεφτα της ΝΟVA? 2,5εκκ?
    Απο καποιον Σκοκο (τον θυμασαι?)εμεινε 1,2 εκκ ευρω στο ταμειο του σταυρακα..
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ χωρις αλλα εσοδα ειναι 13-14 εκκ ευρω?
    Μην ειναι σε κανα συρταρι? Μη παραπεσανε στο μαξιλαρι του καναπε?
    Μηπως ειναι αναμεσα στο χειροφρενο στο τζιπ του σταυρακα?


    Αυτα ειναι χρηματα που εισεπραξε το αφεντικο του Δημητρελου, ο σταυρακας, απο τον Σεπτεμβριο του 2011, λιγοτερο απο ενα χρονο πριν δηλαδη.
    Απλα ξεχασαν να τα βαλουν στην 'αναλυση' τα παιδια..

    Εχουν οντως πολυ πλακα οταν παρουσιαζουν τετοιες αναλυσεις-μπακαλικου που φυσικα οταν ερχεται η ωρα του ισολογισμου πανε για χορτα.

    Απο τη στιγμη βεβαια που υπαρχουν καποιοι που τις πιστευουν καλα κανουν. Απλα μη μου βαζεις εμενα τετοια.
    Αυτα στη κοπελα στη γραμματεια να τα δειξεις, θα βαλει τα γελια..


    Και για να ξερεις οι εταιρειες πουλιουνται απο τους εξυπνους (Κοκκαλης 80 'ΚΑΘΑΡΑ' δηλαδη χωρις τα δανεια της Θρυλλος μεσα) οταν ειναι στα πανω τους και απο τους βλακες (σαν και τους δικους μας) οταν πιασουν πατο..Το ιδιο και ολα τα πραγματα απο ποδοσφαιρηστες μεχρι οικοπεδα..

    Ειδες ποσο εξυπνοι ηταν οι δικοι μας με τις κοστολογησεις των 200εκκ, και το αλλο το γατι με πεταλα ο Τζιγγερ που τη πηγε οπως ειχε παει το γυμναστηριο πριν απο αυτο και την Genesis πριν απο αυτο..

    Αντιστοιχα αυτοι που αγοραζουν μια εταιρεια την περνουν οχι για να κανουν τα 40 με τα κολυβα, αλλα επειδη θελουν ΑΜΕΣΑ κερδη και αποτελεσμετα σε μια ηδη υπαρχουσα βαση.
    Επενδυεις παντα σε κατι που εχει μια αξια, εχει μια βαση και μια δομη που θα σου αποφερει added value σε αυτο που θες.
    Οχι σε χρεη.

    ΦΥΣΙΚΑ λοιπον πουλιουνται ΤΑ ΠΑΝΤΑ, η Man united πουληθηκε-λες να μην εχει εσοδα? 3δις δολλαρια ειναι η αξια της σημερα..
    Αγοραζωνται - ΕΞΑΓΟΡΑΖΩΝΤΑΙ- ΣΥΓΧΩΝΕΥΩΝΤΑΙ καθημερινα ΔΕΚΑΔΕΣ εταιρεις για το λογο αυτο.
    Δεν ειδα ομως κανενα να αγοραζει!!! χρεη.
    Αυτα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ γινωνται και φυσικα αυτος ειναι ο λογος που ολοι φευγουν ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ μολις δουν τι μποχα υπαρχει απο πισω.
    Και φυσικα αυτος ειναι ο λογος που τρωμε στη μαπα ΓΛΑΣΤΡΕΣ των 200 χιλιαδων/ετος εδω και χρονια που ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ του γκοντου και της παρεας..
    Δημητρελους-Σταυρακες-Θανοπουλους-3Κ-Κασνακιδηδες και λοιπους ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ.

    Γι αυτο και στην ΑΕΚ οι μονοι επενδυτες που θα βλεπεις θα ειναι τα troll του σταυρακα που την μια ειναι peti scato, την αλλη ανωνυμοι αραβες, τη τριτη fund απο το Λονδινο, τη αλλη ο Ξενιαδης, ο Κοζωνης, ο Μακρης, καποιοι Ρωσοι που γινωνται Τουρκοι και οτι αλλο κατσει αρκει να χρονοτριβουμε και να εισπρατουμε..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας20 Αυγούστου, 2012 14:08

    Προς "karaoyli": Αδερφε,εχει δικιο ο αδερφος.
    Αφου ολα ειναι ενταξει, γιατι η ομας θελει 12 εκατομμυρια ως το τελος της χρονιας; Για να στολισει το χριστουγεννιατικο δεντρο;

    Τα νουμερα που αναφερεις,-ακομα και αν ολα δωθηκαν οπως γραφονται-ειναι της υστατης στιγμης. Για να μη κλεισει το μαγαζι και ετσι χασουν την ευκαιρια να αρμεγουν τα πιο χοντρα. Γιαυτο αναγκαστηκαν να ψευτοπληρωσουν με κατι κατοσταρικα και πενηνταρικα τις τρεχουσες υποχρεωσεις,αφου αυτες επρεπε να μπαλωθουν ωστε να λαβουν τα απαραιτητα χαρτια ωστε να συμμετασχουν στο επομενο πρωταθλημα. (την Ευρωπη την εχασαν)

    Θελω να πω,ηταν αναγκασμενοι εκ των πραγματων να μοιρασουν προκαταβολες η να εξοφλησουν αποχωρρησαντες παικτες γιατι ελοχευε κινδυνος προσφυγων και δικαστηριων.
    (αυτοι που δεσμευονται με τις υπογραφες τους ειναι οι κοντος,Θανοπουλος,Αδαμιδης. Πες μου τωρα, αυτοι οι παραπανω,ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ;Ειναι παρον.)

    Εαν δεν ψιλομπαλωναν ετσι αυτα τα τρεχοντα,πως μετα θα ειχε τα μουτρα ο Δημητρελος να τρεχεις στις εφοριες και στα υπουργεια να ζηταει παρατασεις και διακανονισμους για τα "ωραια" τα "μεγαλα" και τα "δυνατα";

    Ολα αυτα που αναφερεις, μας κανουν σουμα 2-3 εκ. Τα υπολοιπα,καμια δεκαρια τουλαχιστον ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    Θα επρεπε ηδη να ειναι πληρωμενες οι δοσεις της εφοριας και του 44.
    Αλλα δεν ειναι. Δεν ειναι ουτε καν το ΟΑΚΑ.
    Τι βλεπει κανεις απο τα παραπανω; Οτι ετρεξαν να καλυψουν τις υποχρεωσεις προς ιδιωτες-αφου υπηρχε κινδυνος για μια ιδιωτικη "πουτσα"- αλλα τα κρατικα χρεη ΟΛΑ εχουν μεινει πισω. Δεν εχει πληρωθει τιποτα.
    Με λιγα λογια (που λεει ο λογος) το κρατος εχει πιασει την ΠΑΕ απο τα αρχιδια.Και την φερνει σβουρα οποτε θελει.

    Ας κανει κατοπιν καποιος τους συνειρμους. Με ποιον τροπο καταφερνουν να ξεγλυστρανε απο τα κρατικα σαγωνια,ενω τα ιδιωτικα,οταν φτανουν στο παρα 5 αναγκαζονται να τα πληρωνουν;

    Γιατι "εγω και εσυ" ειμαστε αναγκασμενοι να πληρωνουμε ΠΡΩΤΑ την εφορια και κατοπιν να αγοραζουμε ψωμι για το σπιτι,αλλα οι πονηρες εταιριες (αλα ΑΕΚ) κανουν το αντιθετο;
    Τα λαδωτηρια πανε συννεφο.

    Βεβαια πια ο κομπος εφτασε στο χτενι. Εως τωρα εταζαν αποπληρωμες δοσεων μεσω μελλοντικων εσοδων και δεσμευσαν τα παντα. Τωρα πια δεν υπαρχει τιποτα να ταξουν. Εκτος και αν δωσουν τον κωλο τους. Καθολου απιθανο.(αν δεν το εχουν ηδη κανει προ πολλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς DIMI&Χρηστο.
    Κανει μπαμ οτι εκανα αντιγραφη αλλα δεν περιμενα και να μου το υποδειξεις.
    Εγω δεν μιλησα για τα προηγουμενα χρονια,ειδικα του αδαμιδη ηταν τελειωτικα,αλλα για φετος.Για μενα ειναι αδικο και κριμα για μια ομαδα που την καταχραστηκαν οι προεδροι της και οι οπαδοι της να παρει ολο το φταιξιμο μονη της,και αμα η δικαιοσυνη ηταν πραγματικα στην θεση της η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    Οσο για τα γαυρακια φανηκε και χτες οτι και φετος παλι πουτσες θα τρωνε εκτος συνορων......απο τοσες καταρες που εχουν φαει τι περιμενεις?

    Χρηστο και εγω μαζι σου...αραγε που να πηγαν τοσα λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας20 Αυγούστου, 2012 22:48

    "που ειναι τα λεφτα..." οπως αναρωτιωταν- ψευτικα εκεινος- ο ΓΑΠ.
    Εμεις εδω αναρωτιωμαστε ειλικρινα. Και εχουμε και δικαωμα να ξερουμε γιατι το μεγαλυτερο μερος τους-για να μη πουμε ΟΛΑ- ηταν απο τις τσεπες μας βγαλμενα. Δηλαδη δικα μας.
    Τι ζητας θα μου πεις τωρα στη χωρα του "ποτε". Ερευνες,στοιχειοθετησεις και αποδοσεις ευθυνων; Αστεια πραγματα.
    "ελληνικη δημοκρατια" ειναι η εκουσια ανοχη του κλεπτομενου προς τον κλεφτη,με την σιωπηρη συμφωνια των δυο οτι καποτε θα αλλαξουν ρολους".
    Με αυτο το "ονειρο" ζει ο περισσοτερος πληθυσμος.
    Ποιος φταει και καταντησε ετσι,ας μη το πιασουμε τωρα. Θα ξημερωσουμε. Ενα μονο σου λεω: "μαζι τα φαγαμε" λεει στεντορια και συνεχως, ο Παγκαλος. Δεν λεω αν εχει δικιο. Λεω οτι το φωναζει. Το τονιζει. "σας καναμε σαν τα μουτρα μας" δηλαδη.

    Τελος παντων.
    Γυριζοντας στα της ΑΕΚ (στα της ΠΑΕ καλυτερα γιατι ειναι ΑΛΛΟ το ενα και αλλο το αλλο) να πουμε οτι εαν δεν πληρωσουν αυτοι που πρεπει,δεν πρεπει επ'ουδενει η ομαδα να συνεχισει να υπαρχει υπο αυτες τις συνθηκες και με αυτα τα βαρη. Πρωτον γιατι δεν μπορει και δευτερον γιατι θα μικραινει συν τω χρονο.
    Δεν εξεταζουμε βεβαια και το μεγαλο θεμα της ηθικης βλαβης. Της δικης μας εννοω.
    Οταν ο πολιτικαντης σε κλεβει η ο δημοσιος υπαλληλος σε τυρανα τι λες; "να γαμηθει ο πουστης".
    Οταν αφορα ομως την παιδικη προτιμηση,την ομαδα μας,τις αναμνησεις δηλαδη και αρα το συναισθημα,τοτε δινουμε καιθε λιγο αφεση αμαρτιων σε αυτους που την εκμεταλευονται. Δεν ζηταμε την τιμωρια τους. Οχι. Ζηταμε την βοηθεια.Την "ακρη". Το φτιαξιμο.

    Γιατι το θεμα αφορα το συναισθημα. Και το συναισθημα δυσκολα το στινουμε στα 6 μετρα.
    Αυτο λοιπον ελκμεταλευονται και οι πασης φυσεως "Μακηδες" "κοντοι" "Αδαμιδηδες" "Δ.Χ" (ναι και αυτος μεσα) και καθε καο συναπαντημα.
    Πατανε πανω στην καψουρα μας. Και οτι αυτη θα συμπαρασυρει στην ληθη και στηνν συγχωρεση τα κριματα τους και τα "αμασρτηματα" τους.
    Ε, λοιπον,απο πλευρας μου σου λεω ΟΧΙ.

    Να παει η μαχαιρα ως την κοκκαλα και ας πονεσει και η καψουρα.Δεν παθαινει τιποτα. Μπορει να ταρακουνηθει λιγο,αλλα θα επανελθει
    Καλο ειναι και ενα "χαστουκι" που και που.
    Αν δεν συμβει αυτο, η οσο απομακρυνεται μια τετοια εξεληξη,τοσο η καψουρα θα στεκεται στα φαναρια και θα την πηδα ο ενας και ο αλλος.
    Τι να το κανω; Να την κοιταζω απο απεναντι και να κανω το σταυρο μου;
    Χιλιες φορες "μπουρλοτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή