Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

PAPAΧΡΗΣΤΟΥ

           " Στην πατρίδα μου έχουμε πολλούς μαύρους μετανάστες κι οπότε τα κουνούπια του Νείλου είναι πολύ τυχερά μια που τρώνε σπιτικό φαγητό." Βούλα Παπαχρήστου. Τα γράφω για κάποιους που δεν διάβασαν την μαλακισμένη δημοσίευση στο twitter της αθλήτριας. Και γιατί μαλακισμένη; Διότι πρώτον η κοπέλα δεν έχει καταλάβει σε τι δήθεν κόσμο ζει, δεύτερον διότι δεν έχει καταλάβει οτι είναι δημόσιο πρόσωπο και τρίτον διότι η δήλωση της είναι κάργα ρατσιστική και υποτιμητική  για τα κουνούπια τα οποία δεν περιορίζονται στους μετανάστες αλλά προτιμάνε Έλληνες.
           Και η τρίχα στην χώρα της μπαρούφας έγινε τριχιά. Και δεν θα περίμενα τίποτα διαφορετικό. Βγήκαν όλες οι κατίνες και οι ανεγκέφαλοι καρεκλοκένταυροι, κι άρχισαν να μιλούν καταδικάζοντας ένα νέο κορίτσι για μια μαλακία της. Μαλακία δηλαδή επιπέδου των ανέκδοτων που κυκλοφορούν στην Γαλλία για τους Βέλγους, στην Αμερική για τους Πολωνούς και στην χώρα μας για τους πόντιους ή τις ξανθιές. Τόσο ρατσιστική ήταν η δήλωση της κοντβράκαινας που χρειάζεται τρία άλματα για να βρει το σκάμα. Α συγνώμη, είναι η τεχνική του αθλήματος.
           Με την λογική αυτή λοιπόν, όλοι είμαστε ρατσιστές. Για ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι. Εγώ ας πούμε, θεωρώ τους ολυμπιακούς βλάκες. Θα έρθουν να με συλλάβουν; Τι twitter, τι blog.  Μα δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Και λοιπόν; Δημόσια δήλωση κάνω και προκαλώ. Πιο πολύ φοβούνται μια αθλήτρια από έναν παλαβό μηχανικό; Μάλλον αυτό δείχνει την πνευματική και φυσική ανεπάρκεια των ιθυνόντων ( κι άλλος ρατσισμός ).
           Διότι βγαίνει το Πασόκ και " ...καταδικάζουμε τις τοποθετήσεις που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση ...κι ελπίζουμε η δημόσια συγνώμη της νάναι ειλικρινής." Δηλαδή ψιλοαμφιβάλουμε κιόλας. Ποιοί; Οι επίσημοι πασόκοι. ΟΙ και με την βούλα ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ. Διότι μια δημόσια συγνώμη για την Siemens και τα λεφτά που πήρε ο Τσουκάτος σαν ταμίας του κόμματος ή ο Μαντέλης για χορηγία, δεν έχω ακούσει ακόμα. Έστω για τα μάτια του κόσμου. Που αν ο κόσμος ήταν σοβαρός, θα ζητούσε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.
           Αλλά την μαλακία η αθλήτρια την έκανε. Εξ άλλου τόπε και η ίδια. Και δεν υπερασπίζομαι εδώ πέρα καμιά Αεκτζού. Άλλα προσπαθώ να αναδείξω. Με κύριο στόχο, το τι είναι αυτοί οι αγώνες της κονόμας, που ονομάζονται ολυμπιακοί ακόμα. Και το ποιοί συμμετέχουν σε αυτούς. Ξεκάθαρα, αυτοί οι κάργα ντοπαρισμένοι που ξεπέρασαν κάποια όρια συμμετοχής. Δεν συμμετέχουν πολιτικές προσωπικότητες ή αντιρατσιστές ή αθώα περιστέρια. Κι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Τι φοβούνται οι ιθύνοντες; Μην πάρει η Παπαχρήστου το χρυσό μετάλλιο κι επειδή όλη η Ελλάδα θάναι στα πόδια της αύριο, αυτή πετάξει καμιά δήλωση επιπέδου χρυσής αυγής κι όλη η Ελλάδα την βγάλει μονοκούκι; Εδώ βρε η Ελλάδα δεν αντιδράει στην χρηματοδότηση του Τσίπρα μέσω Αγγελοπούλου, με το τριπλούν θα ασχοληθεί;
             Το θέμα όμως πήρε σοβαρότατες διαστάσεις, που αναγκάστηκε να επέμβει μέχρι κι ο Κούβελος. Ξέρετε. Αυτός που βρίσκει την Μπακογιάννη μουνάρα και ξέχασε να δηλώσει κι ένα μύριο ευρώ στην τελευταία δήλωση του. Κι αυτός είναι πρόεδρος στην ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ( να μην κλάσω ). Ο ξεχασιάρης. Που δεν έκανε σκόπιμη μαλακία μην δηλώνοντας το μύριο σε σχέση με την μαλακία που σίγουρα κουβαλάει η Παπαχρήστου. Όχι ρε παιδιά. Μην είστε υπερβολικοί τώρα. Αυτός για την πουστιά του, έχει την θέση του πρόεδρου, την αργομισθία του αλλά και τα δωρεάν λούσα για παραμονή στο Λονδίνο.
              Και δεν φτάνουν αυτά. Βγήκε ο παπάρας και μίλησε για ολυμπιακά ιδεώδη και για άλλους κατιμάδες για τους αθλητές που δεν πρέπει να έχουν ρατσιστικές θέσεις. Χώρια που απαγόρεψε στους άλλους αθλητές να γράφουν στα twitter για θέματα άσχετα με τους αγώνες. Τώρα ρε ανεπαρκή; Γιατί δεν τόκανες και πριν; Τώρα φοβάσαι μην βγουν κι άλλα; Και μετά ο Ισίδωρος αποκεφάλισε την αθλήτρια για το ανέκδοτο της. Που αν υπήρχε εδώ μέσα δικαιοσύνη, θα έπρεπε ο τύπος να ήταν ήδη με κομμένο χέρι για κλοπή απέναντι στο δημόσιο για ένα μύριο.
             Αλλά να ρωτήσω κι εγώ. Ποιά ακριβώς είναι τα σημερινά ολυμπιακά ιδεώδη; Ποιός είναι ο σημερινός κότινος; Ο Ρογκ μίλαγε προχθές για τα δις των δις που συγκεντρώθηκαν φέτος από τους σπόνσορες και τους χορηγούς. Ούτε μια φορά δεν αναφέρθηκε, έτσι για τα αφτιά του κόσμου, σε κάποιο ιδεώδες. Έστω του αντιντόπινγκ κοντρόλ που και φέτος θα επιτρέψει στους προστατευόμενους του συστήματος να παραμείνουν πρώτοι ενώ ήρθαν πρώτοι. Για κάποιους που το παίζουν ερασιτέχνες ενώ είναι κάργα επαγγελματίες, και φυσικά μέσα τους αν τα προγνωστικά τους φέρνει κοντά στην δεύτερη θέση, να εύχονται να του κοπεί το πόδι του πρώτου και να βρεθούν αυτοί στην θέση τους. Διότι τώρα δεν θα πάρουν το κλαδί ελιάς ή ένα μπουκάλι λάδι, αλλά μύρια και προτάσεις για σώβρακα, καπότες, αποσμητικά και βιταμίνες.
                Διότι η μεγαλύτερη μπίζνα του πλανήτη σε επίπεδο ειρήνης, είναι αυτοί οι αγώνες. Που τους κατευθύνει μια κλίκα που κλέβει τα λεφτά του κόσμου και τα ρίχνει πάντα σε μίζες στους πολιτικούς, που πάντα ξέχασαν να αγοράσουν κι άλλο ένα σύστημα παρακολούθησης ή ασφαλείας ( sic ), που πρέπει να γίνει με ανάθεση. Η Αγγλία βέβαια, δεν πιάστηκε τόσο κότσος όσο εμείς και προτίμησε να βάλει πύραυλους σε πολυκατοικίες. Εμείς είχαμε πάρει το σύστημα και τόχουμε στα κουτιά ολοκαίνουργιο. Ιδεώδες σύστημα σαν το σκέπαστρο του Καλατράβα που έλαχε να είναι γαμπρός του Σάμαρανκ και πήρε το έργο ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΗΝΑ 2004, σαν κάργα μαλάκες που είμαστε.
                  Η κυριά Βούλα λοιπόν την πάτησε. Και την καταλαβαίνω πλήρως. Τι μάσκες για την απόκρυψη ουσιών, τι ουσίες, τι θυσίες χρόνια τώρα για τρεις μερούλες. Αυστηρότατη η ποινή κι άδικη αλλά το σπίρτο εκείνη το άναψε. Κάτσε κοπέλα μου στις άμμους κι άσε τα κουνούπια. Άμα ανακατεύεσαι με αυτά, στο τέλος θα σε τσιμπήσουν. Και μην μας λες " ...ποτέ δεν ήθελα να προσβάλω την ελληνική ομάδα του στίβου..." και τις λοιπές μπαρούφες. Είπες την γνώμη σου και την πλήρωσες. Τώρα πια άνετα σε περιμένει πολιτική καριέρα στον αντίστοιχο χώρο των ανεκδότων. Κάθε εμπόδιο σε καλό. Κάθεσαι και γλύφεις τα απολειφάδια επιπέδου Κούβελου και πασόκ; Μέχρι και Σεβαστή που ένιψε τας χείρας του. Ρε γάμησε τους και βουρ για σταθμό Λαρίσης.  Θέλω νάσαι Θάνου που πραγματικά έπεσε με τον Κεντέρη από την μηχανή. Μην μου μιλάς κι εσύ για ιδεώδη. Άσε την ερασιτεχνική ΑΕΚ να κάνει την δουλειά της και να βγάζει ανακοινώσεις.
                     Υγ1. Η σοβαρότατη διαχείριση του ΔΧ έδειξε τον δρόμο. Μηδέν χρέη, την ομάδα την παίρνει κάποιος Αλεξίου και με τα καλό μετά από τρία χρόνια ξανά στον Φιλίππου. Και τα χρέη στους τρεις υπεύθυνους. Μάθανε τα παιδιά και θα την έχουν καθαρή. Άρα θελκτική για κάποιον μαλάκα που αέναα θα ονοματίζεται επενδυτής. Είμαι περίεργος αν και φέτος θα γίνονται αδικίες κατά την οργάνωση κι αν η οργάνωση θα είναι εκεί. Δηλαδή πόσοι από όλους αυτούς, που βρίσκανε τον ΔΧ άριστο θεματοφύλακα. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ : Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ( OSCAR WILD ΚΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ).
                 Υγ2. Στο ποδόσφαιρο πάμε καλά. Μέχρι κι ο Καράμπελας φεύγει. Αλλά ενημερότητες βγαίνουν. Πάμε παιδιά. Δυνατά. Μακριά η κάθαρση. Του χρόνου να κάνουμε τα του μπασκετ. Ε ρε κάτι λεχρίτες.    

15 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας26 Ιουλίου, 2012 00:06

    Απολυτως γελοια και η αντιδραση και η δραση.
    Και φυσικα παμε σιγα-σιγα σε προτεσταντικου τυπου "τιμωρια". Επιλεκτικα "πιανουμε τον μοναχο με το λουκανικο στο στομα" τον τιμωρουμε διχως ελεος ωστε να παραδειγματιζονται οι υπολοιποι.
    Και βεβαια τωρα φουσκωσε το γλυκο της λαθρολαγνειας και της πλυσης εγκεφαλου 15 χρονια τωρασε οτιδηποτε μη Ελληνικο: Μην εγγιζεται. Μην ενοχλειτε. Μην ακουμπατε.
    Οτι ειναι Ελληνικο; Ε,χεσε πανω του.Κατουρα,φτυσε. Ελευθερα. ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Ξενο μη πειραξεις μονο.

    Και ειναι ενα το κυριο χαρακτηριστικο της συγκεκριμενης υποθεσης-περα απο το παραπανω: Για την Παπαχηστου και οτι ειπε,ελαβαν λογο,παρισταναν του ελεγτες ηθικης και τους αμεμτους, οι απολυτα λερωμενοι. Οι απολυτως βρωμικοι και χωμενοι στις λασπες.
    ΠΑΣΟΚ; Κουβελοι και Κουβελιδες; ΟΕΑ; Ωεω;
    Ρε μουλοι,ρε αρουραιοι.

    Η απολυτη υποκρισια. Αυτο ειναι το σημερινον συμπερασμα.
    Καποιος η καποια,εγραψε σε ενα σαιτ κοινωνικης δυκτιωσης- ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ, οτι θελει.
    Και προσβαλεται ποιο; Το συστημα το πανβρωμικο. Φορεις και κομματα, που γλεντοκοπανε και κλεβουν με τις γραβατες; Και υπερασπιζονται τι; Το "ιδεωδες"; Τι ειναι αυτο; Τρωγεται; Αν υπηρχε τετοιο,θα επρεεπ να ειχαν απαγορευτει οι ολυμπιακοι αγωνες τελειως. Για να προστατευει.

    Και κοβουμε το κεφαλι σε καποιον και δεν τον αφηνουμε να παει ΠΟΥ; Στο Λονδινο; Στην Αγγλεταιρα; Δηλαδη στην ΕΔΡΑ του ρατσισμου; Στο χωραφι που εγινε βασιλειο με τους μαυρους και το στιψιμο τους; Που παριστανουν τους πολιτισμενους,με τα κοκκαλα και τα κορμια εκατομμυριων υπανθρωπων απο την Αφρικη και αλλου;

    Και σε αυτους τους υποκριτες, δινουν λογο μπας και τους δυσαρεστησουν οι Σεβαστιδες και οι Κουβελοι και ολοι οι με δημοσιο χρημα ρεμπεσκεδες κλεφτες;
    Και τι επιτρεπεται,αν οχι επιβαλεται; Η ενδον υβρης. Μπορεις να καψεις σημαια,η να χεσεις στον αγνωστο στρατιωτη,και απλα να παρεις και εκπομπη στην τηλεοραση,μη σου πω.
    Εβρισες,προσβαλες,μειωσες καθε τι Ελληνικο; Λαχειο. Ισως βγεις και βουλευτης. Τουλαχιστον θα βρεις καρεκλα σαν δημοσιογραφος-ρουφιανος.


    Η Ρεπουση κατουραει πανω στις αποβαθρες της Σμυρνης.
    Ο Τατσοπουλος κλανει στη μουρη του Κολοκοτρωνη

    Και οι δυο αυτοι,ειναι βουλευτες σημερα.

    Μπραβο μαλακες. Μπραβο βοδια.

    Δεν φταινε αυτοι. Καθολου. Λεφτα παιρνου. Βολευοντυαι. Πλακα κανουν. Αραχτοι ειναι. Κοροιδα εχουν βρει.
    ΕΣΥ τι κανεις ρε μαλακα; Γιατι τους δινεις χωρο;

    Περιμενε λοιπον σε λιγο καιρο που θα σε μπουζουριαζουν αλα Παπαχρηστου,η θα σε αποπεμπουν, η θα σε τιμωρουν ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ.

    Πολυ Δημοκρατια ρε.Εσκασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ`εναν ανοιχτο βοθρο τιγκα στο σκατο απο κωλους Ολυμπιακων Ιδεων,πηγε η Παπαχρηστου κι αφησε την σερβιετα της.Επειδη ξεχωριζε το "κοκκινο" μεσα στο βαθυ "καφε",τιμωρηθηκε...
    Η μαλακια βεβαια ειναι καταδικια της,χωρις αμφιβολια.Καλυτερα να εκανε μια δηλωση πως διαφωνει με τον Ρονγκ οσον αφορα το λεπτο σιγης για τους Ισραηλινους αθλητες,για να εχει τους "αλλους" μισους μαζι της.Αλλα ποιος εχασε το μυαλο για να το βρει η Βουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι τα Σκόπια θα αγωνιστούν με το όνομα Μακεδονία δεν ενοχλεί τη ΔΗΜΑΡ, το ότι όλη η Ευρώπη βρίζει τους Έλληνες ως τεμπέληδες και διεστραμένους δεν ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το ότι μπαίνει ο Έλληνας να ψωνίσει σε κατάστημα άλλης χώρας και τον παρακολουθούν ως κλέφτη δεν στεναχωρεί το ΠΑΣΟΚ. Αρκεί να μην θίξουμε τα πακιστανά και τα αφρικανά τους. Αλλά τέτοιοι μαλάκες που τους ψηφίζουν πού να τα κατανοήσουν αυτά. Ψιλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλακες δεν ειναι αυτοι,εισαι εσυ που τους ονομαζεις πακιστανα και αφρικανα.Γιατι κι εσυ "πακιστανος" εισαι πανιβλακα στην ιδια σου την χωρα,αλλο αν δεν το παραδεχεσαι.Οι ανθρωποι δεν φταινε σε τιποτα,ειδαν φως και μπηκαν.Και το φως δεν το αναψα εγω κι εσυ (υποθετω),το αναψαν ολοι αυτοι που ειναι ΚΑΙ υπερ ΚΑΙ κατα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο..ενα ατυχες , αστοχο και ακαιρο τιτιβισμα ( δεν ηταν δικο της το σχολιο ) εγινε η αφορμη να βγαλουν απο την σκονη τα αθλητικα ιδεωδη ολα τα κομματα..τα βουτηγμενα στην ντοπα αθλητικα ιδεωδη..αυτα του κεντερη κ της θανου..των αλβανορωσοκαυκασιων ολυμπιονικων που για χαρη του μεταλλιου , της κορδελας και των φωτογραφιων γινανε μεχρι κ βουλευτες επικρατειας κ λοχαγοι του ελληνικου στρατου..ειπε μια μαλακια κ εξαντληθηκε η ευαισθησια της ολυμπιακης επιτροπης..η ιδια επιτροπη πανω κατω που στο ανεδοτο για τον κεντερη που τον κυνηγαγανε 7 μαυροι γελαγε χωρις σχολια..
    και ενα κοριτσι 24 χρονων βλεπει τους κοπους μια δεκαετιας να διαλυονται για ενα αστοχο σχολιο..μπραβο ρε μαγκιτες υποκριτες κ φαρισαιοι..ο αλλος μας λεει τεμπεληδες...ο παραλλος μας λεει κλεφτες φορα παρτιδα κ δεν τρεχει καστανο..το κοριτσι ειπε την αληθεια..οτι εχουμε γινει αφρικανικο κρατος και τους εσφιξε η κωλοτρυπιδα που τους ρεζιλεψε με τετοιο τροπο..γιατι το ξεφτυλικι δικο τους ειναι..αυτοι ευθυνονται που η μιση αφρικη εχει ερθει στην ελλαδα..
    ολα μια χαρα λοιπον..θα περασουν κ τα μετρα μεσα στην αναμπουμπουλα κ τα καναλια θα ασχολιουνται με την παπαχρηστου..μηπως το εχουμε ξαναδει το ποιημα λεω γω?


    υ.γ στηβεν μακαρι να αναθεωρησεις..μπορει να μην γραφουμε ολοι, αλλα δεν υπαρχει μερα που να μην διαβαζουμε το μπλογκ..ειναι κατι σαν τον Φιλαθλο..λεει αληθειες που πονανε..αν μεινουμε με το 365 και τις Ωρες θα βαρεσουμε ενεσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα Ολυμπιακά ιδεώδη είναι τα ιδεώδη του Βαγγέλα και ως εκ τούτου πρέπει να τα σέβονται όλοι. Νταξ; Με τα λεφτά δεν παίζουν.

    Από κει και πέρα η χρυσαυγίτισα Βούλα δουλεύει στο μαγαζί του Ρογκ (καρμικού κουμπάρου του Βαγγέλα) και ως εκ τούτου θα έπρεπε να έχει κάνει τα κουμάντα της. Δεν μπορεί να πηγαίνει κόντρα στην πολιτική του μαγαζιού.

    Και τώρα τι θα γίνει ρε παιδιά, θα σκάσει καμιά ατομική βόμπα στο Λονδίνο ώστε να ξεκινήσει ο Γ' Π.Π., να αναβληθεί η Σούπερ Λίγδα 12-13 να γλιτώσουμε την ξεφτίλα;

    Όχι;

    Καλά μωρέ δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΤΕ-BANK..............Κατοπιν σκληρων επαναδιαπραγματευσεων η κυβερνηση αποφασισε πως 5 δις ειναι καλα λεφτα.Το οτι το 1/5 της ελληνικης γης ειναι υποθηκευμενο και θα παει πακετο με τα δανεια σε ξενα χερια,δεν χρειαζεται να το συζητησουν αφου εκκρεμουν κατι εκατονταδες εκατομμυρια σε δανεικα και αγυριστα απο τα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ27 Ιουλίου, 2012 10:47

    Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα.
    Οπότε αν νιώθεις Στίβεν ότι δεν έχεις να γράψεις τίποτα άλλο καλά θα κάνεις να μην γράψεις.
    Τα ουζάκια που ήπιαμε θα μείνουν έτσι κι αλλιώς στην ιστορία...και τα μπινελίκια που πέσανε σε αυτό το blog θα μείνουν και αυτά στην ανάμνηση μας.
    Εξ άλλου αυτό που μετράει πάνω απ'όλα είναι η γνωριμία που κάναμε μεταξύ μας.
    Για την Βούλα τι να πω,κρίμα. Ας βάλει τώρα ο Κούβελας την γυναίκα του με την τεράστια κωλάρα που έχει να πηδάει αυτή να το ευχαριστηθεί....
    Η μόνη λύση για την ομάδα μας είναι μία.
    Να πάει στην Χίο. Δεν κάνω πλάκα,σοβαρά!
    Όχι γιατί είναι η πατρίδα του Νοτιά και πιθανόν να τον πετύχουν τον Αύγουστο μπας και τους δώσει κανένα ψιλό..
    Αλλά γιατί εκεί γίνονται θαύματα. Το 60% τον τυφλών εκεί, που έπαιρναν και επιδόματα σχετικά με την αναπηρία τους, ξαναβρήκαν το φως τους! ΝΑΙ είναι αλήθεια! Μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν ξεκινήσει να οδηγάνε και αμάξι,όχι σαν τον Αλ Πατσίνο στο ''άρωμα γυναίκας'',κανονικά μιλάμε.
    Οπότε αλλάζοντας έδρα η ΑΕΚ και έχοντας την Χίο σαν νέα έδρα μπορεί και αυτή να βρει το φως της.Φως στο τούνελ που λένε.60% πιθανότητες είναι αυτές.
    Και θα έχουμε σαν νέο ύμνο της ομάδας το παλιό τραγούδι:"άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη''
    Συν τους νέους σπόνσορες την ''μαστίχα Χίου'' και τον χυμό ''κάμπος Χίου μανταρίνι''΄και τα δυνατά φιλικά που μπορεί να δίνει με την Καλλονή στην Μυτιλήνη αλλά και τις απέναντι ομάδες της Τουρκίας.
    Θα αποκτήσουμε και νέους οπαδούς στα απέναντι παράλια λόγο καταγωγής της ομάδας.
    Πολλά τα οφέλη κατ εμέ. Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή