Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

A ΡΕ ΑΕΚ

         Α ρε Αεκάρα μας. Για πλάκα ξεπουλάς τα παιδιά σου, και χωρίς μάλιστα να βγάζεις τίποτα. Φυσικά ξέραμε τους στίχους του Μαρκόπουλου αλλά τους είχαμε για διασκέδαση. Τι είναι αυτό; Προπονητική μοντέρνα, καινούργια βλάχικη τοποθέτηση ή επικοινωνιακό παιχνίδι, τύπου για την σωτηρία και καλά για να συγκινηθούν τα οκτακόσια χιλιάρικα που διάβασε ο Μαύρος; ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ: ΝΑΙ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ. ΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ;
           Στα αρχίδια τους και προχωράμε. Ποιά είναι τα αρχίδια τους ; Τα κανονικά αλλά και των υπόλοιπων παλαιμάχων, ΠΟΥ ΟΙΠΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, πρακτικά την κηδεύουν. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ. Αλλά, όπως και να το κάνεις, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΜΙΑ ΑΛΛh ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, όταν κλείνουν δρόμους κι απαιτούν σεβασμό από αστυνόμους. ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ Ή ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΣΩΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ;
             ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
                   ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ.
            Και σήμερα χάθηκε κάποιο παιδί της ΑΕΚ. ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΕΚ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΚΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ, για όσους βλέπουν μπάλα φυσικά. ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, χωρίς να το θέλει,  ΚΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ, ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.
               ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ, ενώ η Τατιάνα κάνει το κορόϊδο. Έχει ψυχή ο Μάκος, και δεν είναι σπουδαία μητέρα  σαν την κερατά που γιατί να διαφωνήσει αν κάνει τα ίδια κι αυτή; Που στ' αρχίδια μου ποιός πρωτοπηδιέται εκεί μέσα. Αλλά δεν είναι στ' αρχίδια μου, το ποιός δεν ανέλαβε δράση για την ΑΕΚ - στο θέμα Ψωμιάδη - κι ενώ το έπαιξε παρουσιαστής για το γήπεδο ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CRISIS MANAGEMENT, και σήμερα είναι κότα και φυσικά στα ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.
               Μα σήμερα, πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ, με αυτά ασχολείσαι; Άστα για αργότερα.ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΩΣΙΜΟ, για πρόσκαιρη ζεστασιά,  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, που βρήκαν βλάκα μπροστάρη. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ. Ο ΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. 120 ΜΥΡΙΑ.
            ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΩΚΟΥΝ - και σωστά - ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΑΤΑΙ Ο ΜΑΚΟΣ
- τεράστιος Αεκτζής - ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ : " Η ΑΕΚ να ξαναγίνει φόβητρο. Να μας φοβούνται, κι όχι να μας λυπούνται." ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ;
              Τι να πει; ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. Διότι με αυτήν την στάση, σε λίγο θα πειστούν οι χαπάκηδες οτι είχαμε χρυσό στα σεντούκια και για κάποιον περίεργο λόγο, όλοι οι προκάτοχοι του προπονητές δεν ξέρανε τι να κάνουνε. Κι ήρθε ο Βλάχος για να σκίσει. ΕΝΩ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, σαν τον αρχηγό της Original που τα έκανε όλα και φυσικά πήρε τον πούλο με την πρωτοβουλία του μπάσκετ αλλά με την άριστη απόδοση αθλημάτων που έχουν έχουν διαλυθεί όλοι. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΗΔΕΝ.
             ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΤΙΤΛΟ.
               ΚΑΙ;
               ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ;
                   ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΒΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ Ή ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ;
                    Αγαπημένε Γρηγόρη, να πας στο καλό. ΜΕ ΤΟ 21 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.  Και τα 140 χιλιάρικα που χάρισες. ΕΣΥ, ΜΟΝΟ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ;
                    ΕΣΥ ΜΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ.
                      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΣΩ, ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
                   ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ; ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ;
               ΥΓ. ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.                 

9 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας11 Ιουλίου, 2012 00:50

    Οπως μπιρ-παρα εδωσε ο Στουρναρας Κυριακατικα 3 air bus με 31 εκατομμυρια,ενω αγοραστικαν 160,ετσι και το alter ego της καταχρεωμενης Ελλαδας,η ΑΕΚ εδωκε μπιρ-παρα τον Μακο με 300 χιλιαρικα,ενω τον ειχε παρει πολλαπλασια.
    Αυτοι ειναι οι ορισμοι της αγοραπωλησιας. Το αξιωμα του καλου selling. Ο καλυτερος τροπος και να πεις "παραδινομαι",αλλα και να πας στο γκρεμο.

    Και αγωνιστικα,δεν ξερω πως ακριβως ο Βλαχος θα ορισει το "να μας φοβουνται". Ποιον να φοβουνται; Τα εμβληματα,η τις ασπρομαυρες φωτογραφιες; Υπαρχει κατι που προκαλει αν οχι φοβο,εστω ανησυχια,σε αντιπαλο; Οταν ηδη απο την "μεση" σου,λειπουν οι Βαργκας-Μακος,τοτε τραβα να μαζεψεις κανενα πουρναρι,στα βουνα.

    Δεν προκαταβαλουμε την πορεια της ομαδας στο επομενο πρωταθλημα-αν την ξεκινησει και κυριως αν την ολοκληρωσει-και μακαρι να πανε ολα δεξια.
    Αλλο οταν εισαι ξυπολυτος,πεινασμενος και ρακενδυτος,το να απειλεις τον πορτιερη του "Μεγαλη Βρετανια" οτι "θα μπω και θα τα κανω λιμπα",το πολυ-πολυ να γελασει μαζι σου ο "Λουκανικος".

    Συνδικαλιστικες δηλωσεις, ανθρωπων που κινουνται μεταξυ ανεργιας και αεργιας.
    Παντα οι προπονητες,-ειδικα εδω στην ΕΛλαδα-ετσι ηταν. Οι τεμπελιδες του χωριου,οι "ξερολες", που δεν ξερουν να βγαλουν τα ματια τους. "Οι τεμπελιδες της κοιλαδας,που δουλευουν τον κοσμακη.
    Και βεβαια πουλανε αγαπη και παθος,και οχι επαγγελματισμο-οπως θα ηταν υποχρεωμενοι- για εναν πολυ απλο λογο: Οχι απο λατρεια η καψουρα για την ομαδα-οπως ισως φανταζεστε-αλλα ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΣΤΟΝ "παθιασμενο" ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ,ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ.
    Αλλιως "ζυγιζεται" στα ματια της κοινωνιας,η του "πελατη", ο σκληρος επαγγελματιας,και αλλιως "το δικο μας το παιδι"
    Πολυ απλο και πολυ νεοελληνικο.

    Το οτι ο Βλαχος,η ο Τσιαρτας, η ο Κωστης,εχουν λαβει το ρολο του Στουρναρα πχ η του Αβραμοπουλου, μπορω να το δεχτω.
    Αλλα και το οτι ο Μαυρος μπορει να εχει την μοιρα αλλα και την πορεια του Σαμαρα,ουτε που το περιμενα. Ουτε που το θελω ασφαλως.
    Ιδωμεν.
    Αλλα προς το παρον βλεπουμε μονο πορδες και τα αυγα παραμενουν αβαφα.
    Το διαρκειας παντως θα το παρω.
    Ετσι για να παμε ολοι μαζι κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μποτιλιαρισμα" εχουμε στο Αιγαιο...
    Το απογευμα,αλλες τεσσερις επιστολες παραιτησης εφτασαν στο Μαξιμου.Ειχαν γραφτει απο την περασμενη βδομαδα,και μονο στο ακουσμα "Στουρναρας...".
    Για αυτο και το σχολιο περι Τριτης.Η μια εξ`αυτων,σταθηκε αφορμη καταποσης υπογλωσσιων απο τον Σαμαρα,λογω στενοτατης φιλιας.Το ξυλο ομως και την δημοσια ξεφτυλα για να τα αντεξεις πρεπει να εισαι κολοπετσωμενος.Οι ενεργειες που εγιναν ησαν αμεσες,και οι παραιτησεις πηραν παραταση για το πολυ μια βδομαδα.Εχω δει κομματα να χανουν τους αρχηγους τους,αλλα αρχηγους να χανουν τα κομματα τους πρωτη φορα θα δουμε.
    Οσον αφορα τωρα τον Μακο,και γενικα την ΑΕΚ,για να μην παμε κοντρα και στο blog,καλα εκανε το παιδι κι εφυγε.Για την ΑΕΚ,θα ξαναπω πως ειναι καλυτερα οταν ο καρκινος κανει μετασταση,να μπει αμεσα νυστερι καθαριζοντας και λιγο απο τις περιξ περιοχες που εχει προσβαλλει.Ριξιμο να τελειωνουμε,και απο κει και περα οποιος λαμογιαρει η φευγοντας αφηνει χρεη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΝΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Steven, ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ? ΔΕΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα! Να τελειώνει ρε παιδί μου αυτή η ιστορία. ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ! Πτωχεύμουμε, διαλυόμαστε, ξεβρωμίζουμε από τις χολέρες όλες, ΤΕΡΜΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΑΥΡΕ ΘΕΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ, Steven κράτα γερά, πολύ αντρίκιο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εμφανιστουν αλλοι 4-5 σε εκπομπες,και πουν αυτο που ειπε η Σκοπουλη,πως "δεν εχω τι να κανω στο υπουργειο και ηρθα στην εκπομπη σας...!!!!!!!",τοτε βλεπω αυτο που εγραψα παραπανω να γινεται πραγματικοτητα,και δεν ειναι για γελια.Θα χασει ολο το κομμα οπως το παει ο Σαμαρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Μακος ρε Στηβ?σιγουρα μας κανεις πλακα ετσι?απο τοτε που ειρθε στην ΑΕΚ το παιχτακι ποσα παιχνιδια καλα εχει παιξει?ενα δυο?
    και παλι καλα να λες που τον πουλησαμε κ τοσα.Και οχι οτι υπαρασπιζομαι τον Θωμα κ το Βλαχο αλλα αυτος ο παιχτης ποτε δεν μου γεμισε το ματι,ποτε δεν ειπα "πω ρε φιλε τι μαγεια ηταν σημερα ο Μακος?".Σε ομαδα β εθνικης πηγε ο "παιχταρας" μην τρελαθουμε κ τελειως ετσι?Η ΑΕΚ γ αυτον ηταν μια πολυτελεια,ενα ονειρο φανταστικο αλλα ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε.Ρε μην τρελενεστε που θα πεζουμε με τους πιτσιρικαδες του χρονου,αυτο πρεπει να κανουν ολες οι ελληνικες ομαδες κανονικα,συμφωνα με τα γηπεδα που εχουμε,τα συστηματα κ τις υποδομες.Και ο Λεο αμα γινετε να παρει τον πουλο ας τον παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας11 Ιουλίου, 2012 12:09

    Προς conpater: Μιλαμε για μεγαλο στοκο. Θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Και βεβαια και πολυ κλαμα. Κι'αλλο. Οχι μονο απο αυτους που ηδη κλαινε,αλλα και απο εκεινους που εριξαν στην καλπη-μετα απο εκφοβισμο και πιεση-το κουκι στον μαλακα,αφου το συστημα (δηλαδη ο εκφραστης τους,τα ΜΜΕ)τους "επεισε" οτι ετσι δεν θα χασουν τον μισθο τους η τα φραγκοδιφραγκα που εχουν για "καταθεσεις".

    Ακομα δεν εχει τελειωσει τις ψαλμωδιες ο Ιερωνυμος απο τις ορκωμοσιες (αληθεια ποσες εκανε; Ειναι η πρωτη κυβερνηση που ορκιζεται εμβολιμα. Με δοσεις) και ηδη οι μισοι θελουν,χουν δηλωσει, η εχουν απιλησει οτι θα φυγουν. Ηδη 3-4 την εχουν κοπανησει. Ραπανοι Νικολοπουλοι κλπ. Το δε κατασκευασμα του δικομματισμου,ο Κουνελης,δεν προκανει να μετραει αποχωρησεις.


    Φυσικα οπως βλεπουμε,εχει απλως αλλξει η αζεντα" μεσω της οποιας γινοταν η διαχειρηση του ψηφοφρου-πελατη-μαλακα.
    Εως χθες γινοταν διαχειρηση των επιθυμιων του.Απο σημερον,γινεται διαχιρηση των φοβων του.
    Εως χθες ειχαμε τα "θα σε διορισω" "θα σου δωσω αυξηση" "θα σου φερω λεφτα" κλπ. τωρα,προσαρμοστικαν και οι μηχανισμοι αυτοι στα καινουρια "κελευσματα": "με εμενα δεν θα βγεις απο το ευρω" "μαζι μου δεν θα σταθεις στην ουρα για τα συσιτια" "κοντα μου,δεν θα αναγκαστεις να πηδηξεις απο το μπακλονο" "ελα μαζι μου,εαν θελεις να βρισκεις τον μισθουλακο σου καθε 1η στο ΑΤΜ" κλπ.

    Και μεγαλο μερος της ηδη αρκουντως κατατρομαγμενης "μαριδας",ακολουθει. Ικανο μερος του κοπαδιου,τετοιο που να επιτρεπει τυολαχιστον τις συγκροτησις κυβερνησεων εστω και με αντισυνταγματικες αλχημειες,παρασερνει στον Καιαδα ολους τους υπολοιπους.

    "Μα και τι να κανουμε";
    Δεν ξερω ρε μαλακα τι να κανεις. Να κοψεις τον λαιμο σου. Παντως ΟΧΙ αυτο που κανεις τωρα. Οχι Στην τυφλη ακολουθια στον φοβο. Οχι Στο σουρσιμο απο την μυτη. Ακομα και μεσα απο τοσα,ακομα και μετα απο τοση βαβουρα,ανακατωσουρα,"αγανακτηση" και σαμΑτα,τι εγινε; Τελικα ΑΚΟΜΑ σε σερνουν απο την μυτη ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΩ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ "ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΕΣ" Η ΜΟΥΤΖΩΣΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΝΕ MORE TIME ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ "ΛΥΣΟΥΝ" ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΧΩΡΟΣ" ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΧΩΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΝΑ.
    ΕΥΓΕ.
    Ηλιθιο περκοχανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ: Αδερφέ, παικτικά δεν έχει τόση σημασία πλέον. Έχει όμως σημασία στο ξεκατίνιασμα των Αεκτζήδων, που ξέρουν τι θα πει φανέλλα. Τα 300 χιλιάρικα είναι πολύ λίγα ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ιδέα των νέων παιδιών, πιστεύω δεν πειράζει κανέναν. Η φάση όμως με τον αγωνιστικό υποβιβασμό, τρομάζει πάμπολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς όλους τους ΑΕΚτζήδες

    ...δηλαδή τί είναι προτιμότερο να τους ξεπουλήσουμε όλους τους βασικούς παίκτες για παίξουμε στην SL, και να τρώμε σφαλιάρες κάθε Κυριακή απο κάθε ομαδα που θα βρίσκεται μπροστά μας, ή Δ' Εθνική και να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ μας απο κάθε λαμόγιο που τόσα χρόνια έχουν ξεσκίσει την ομάδα.

    Θέλω να έχουμε καθαρό κούτελο όπως λέμε και στην περιοχή μου. Αυτή η αξιοπρέπεια που έχει χαθεί απο τους δοιηκούντες και χάνεται σιγα σιγα και απο τους φιλάθλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H SL δεν ειναι δα και το καμπιονατο η Πρεμιερ πχ,ενα πρωταθληματακι της πλακας ειναι μεταξυ συγγενων και αγνωστων οπως και η κυβερνηση.Ειδαμε οταν ειχαμε και την ομαδαρα του χιμενεθ ποσες 5αρες κ 6αρες μαζεψαμε και ποσοι μας καναν πλακα.Ας αφησουμε τις προκαταληψεις και τα προφητικα και ας βοηθησουμε την ομαδα μας τωρα που μας εχει πραγματικα αναγκη.Οσο για την Δ δεν εχω κανενα προβλημα να δω την αγαπημενη μου ομαδα εκει αλλα μονο την διαχειρειση να την κανει καποιος ο οποιος να εχει εκλεγει απο τον λαο και οχι απο το ΔΣ H' Η ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή