Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

           Παράπονο δεν γίνεται να έχετε. Προειδοποιημένοι ήσασταν για τους δυό κύκλους και για τον πόλεμο εκ των έσω που διεξαγόταν μέχρι σήμερα εναντίον του Μαύρου. Έτσι είναι. Ενώ καποιοι βλέπανε ενότητα, εγώ είχα τραβήξει τον δρόμο του γραφικού συνωμοσιολόγου. Αλλά δεν χρειάζεται βιασύνη. Όσο οι ημερομηνίες είναι πιεστικές, τόσο πιο γρήγορα έρχεται και η δικαίωση και δεν προλαβαίνει καμία οργάνωση είτε να προσεταιρισθεί είτε να επιτεθεί. Ειδικά κι αν έχει να κάνει με άνθρωπο που έχει λυμένο το οικονομικό του πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι που παραμένουν στις καρέκλες ή ελέγχουν διοικητικά συμβούλια - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ - είναι όλοι ένοχοι.
           Ο πόλεμος λοιπόν αποκαλύφθηκε κι επισήμως και μπορούμε να μετρήσουμε δυνάμεις. Όλα ξεκίνησαν με την άρνηση του ΔΧ να πάει στην καφετέρια. Δεν ήθελε να αναγνωρίσει τον Αεκτζή. Μιλάει μόνο με θεσμικούς. Ας καγχάσω. Ακολούθησε η μη επίσκεψη του Μαύρου στο δωματιάκι, χώρο τον οποίο είχε επισκεφθεί όμως ο κοντός που πλέον δεν είναι και τόσο χαφιές όσο ήταν. Η λέξη  " χαφιές " από ουσιαστικό έχει γίνει επίθετο. Χαφιές, χαφιέστερος, χαφιέστατος. Ε, τα πανώ ουδέποτε χρησιμοποίησαν τον υπερθετικό βαθμό. Όλα μίλαγαν απλά για χαφιέ.
            Το γάντι το σήκωσε ο παλαίμαχος - πρόχειρα και στο πόδι όπως ομολόγησε κι ο ίδιος, ξανά γραμμένα όλα εδώ μέσα - κι οπότε να μην χαλάσουν οι δυό μεταγραφές που ήταν επιλογές του; Κι εδώ ήταν η παιδιάστικη αντίδραση. " Εγώ ποτέ δεν είπα οτι θέλω θεσμικό ρόλο. Ας είναι όποιος θέλει στην διοίκηση. Εγώ θέλω να είμαι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος." Θέλε, απεφάνθη ο ιμάμης. Και του τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια πικάροντας τον τόσο, που βγήκε να μιλήσει σήμερα και στην ουσία να δείξει την ανυπαρξία του. Διότι μην γελιέστε. Και μην σας κουράζουν οι όποιες συμπάθειες. Εδώ γίνεται κριτική προς όλους, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ. Όλα τα άλλα κι όλοι οι άλλοι, είναι απλώς οδοντόκρεμες.
           Οδοντόκρεμες λαμογιών που έχουν συμμαχήσει, κι έχουν  παρέα κάτι δημοσιογραφάκια της πλάκας κάργα λαδωμένα, που από τη μιά δήθεν αποθέωναν τον Μαύρο, από την άλλη μιλάγανε για μεταγραφές κι από την τρίτη μιλάνε σήμερα για όνειρα κι ελπίδες για αγωνιστικά θαύματα με τα παιδάκια που παίζουν φιλικά στην Αγγλία. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ Η ΟΜΑΔΑ. Αλλά άμα κάποιος Κοντοές, βγει και μιλήσει για προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. Χώρια που εξαφανίζεται κι από τις δηλώσεις του Βλάχου : " Περιμένω τον Τσουκαλά, το τάδε και τον δείνα..." αλλά όχι την " αποθεραπεία " του πιο σταθερού περσινού μας παίκτη.
            Χθες λοιπόν, στην καφετέρια πήγαν όλοι οι μπροστινοί. Προσοχή. Σήμερα στην ΑΕΚ, δεν τους λένε αχυράνθρωπους. Τους λένε εκπρόσωπους. Όπως και στην Ελλάδα, οι απολύσεις και τα κοψίματα των μισθών και των συντάξεων, λέγονται αναδιαρθρώσεις. Και το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Μάκης επανέλαβε το λάθος για τα 150 ευρώ στην τιμή των διαρκείας - " ε όχι ρε Θωμά που θα μας κάνεις κι οικονιμική πολιτική " - , ο Σίμος μίλησε για τα οφειλόμενα στον Χιώτη από την εργάρα των Σπάτων κι ο άλλος της ερασιτεχνικής τόπαιζε ελληνικά : Μαζί σου αλλά πού είναι τα λεφτά;
               Κι ο πόλεμος βέβαια, πάντα έχει δολιοφθορές και θύματα. Το κατάλαβε αργά ο Μαύρος, παρά τις προειδοποιήσεις από εδώ μέσα. Βρήκε οτι το μέτωπο του είχε διασπασθεί. Διότι ο Τσιάρτας κι ο Βλάχος θα συνεχίσουν την δουλειά τους στηριζόμενοι επικοινωνιακά, ενώ ο Κωστής θα αντικατασταθεί από τον Δημητριάδη. Οπότε ο Μαύρος σήμερα ΔΕΝ είπε τίποτα και πρακτικά άνοιξε άλλη μια τρύπα στο νερό με το περίφημο " ...αν δεν βάλετε λεφτά, βουλώστε το." Ωραία κουβέντα, αλλά αν εγώ είμαι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας και θέλω να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι, δεν θάρθει κι ο πελατάκος να μου δώσει τελεσίγραφο ενός μήνα για να του ορίσω δικό του διοικητικό συμβούλιο. Όπως δεν πήγαν οι σημερινοί ιθύνοντες στην καφετέρια για να του αλλάξουν γκαρσόνια. Τέζα λοιπόν ο δικός σου και οι έξι χιλιάδες παραπανίσιοι που πήραν τα διαρκείας. Αυτό που μετράει είναι τα χίλια της οργάνωσης, που μόνο αυτή μπορεί και να τα κάνει μπουρδέλο αύριο. Διότι καθώς προχωράει κι η ηλικία προς τα πάνω, άνετα ο κομουνιστής μπορεί και να γίνει λόγω ανασφάλειας Αγίου Παντελεήμονος ή δωρεάν διανομής τροφίμων στην Κοκκινιά, και χρυσαυγίτης.
               " Μόλις δεν θα τον έχουν ανάγκη, θα τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα ", έγραφα. Όταν λοιπόν πλαφονάρησαν τα εισιτήρια, μόλις ο Κολοκοτρώνης έδιωξε τον Τούρκο, να μην αναλάβουν οι " σοβαροί "; Ο Δημητρέλος ξαναμίλησε για άκαιρη αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου αφού προέχουν οι ρυθμίσεις - πάντα να θυμάστε τον Βύζαντα Μεγάρων - αλλά κι ο Βούρος που τον πρότεινε ο Θωμάς, φέρθηκε γνήσια πασοκικά : " Με τιμά η πρόταση και με γεμίζει ευθύνες, αλλά δεν είναι ώρα να αλλάζουμε διοικήσεις. " Ούτε και funds λέω εγώ, αφού οι Κινέζοι είναι με τα τσουβάλια χρημάτων έτοιμοι μέχρι να σηκωθούν κερκίδες, ο κάθε κάτοχος διαρκείας να κάθεται πάνω σε χαρτονομίσματα αντί για καρέκλες.
             Φυσικά το μεγαλύτερο θύμα είναι η ΑΕΚ. Κι όταν λέω ΑΕΚ, εννοώ πλέον τον κόσμο ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΧ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, που καταγγέλει αλλά δεν κατονομάζει κι ακριβώς ο Μαύρος. Και λογικά αφού το σχέδιο στήθηκε στα πρόχειρα και δεν έβαλε γρανάζι κατασκοπίας αλλά κι αποκωδικοποίησης των επάρατων που θέλουν το ποδόσφαιρο ΚΑΕ κι όταν θάχουν φύγει όλοι, νάχουν μείνει μόνο αυτοί που δήθεν την ακολουθούν παντού, οπότε κι όταν βρεθεί κάποιος μαλάκας να αγοράσει, υποχρεωτικά να στηριχτεί σε αυτούς. Μεγάλα σχέδια διπλών πρακτόρων, που είναι αδύνατον να τα πιάσουν άνθρωποι που ακόμα έχουν μια κάποια οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια. Ρομαντικών δηλαδή, που επέμειναν πάντα να χαρακτηρίζουν τα πέταλα πίθηκους ή απλά τρελούς , ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΙ.
            Για να μην παρεξηγηθώ όμως. Η οργάνωση φταίει για την σημερινή κατάντια; ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2005. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΙΛΗΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, τύπου " ...τώρα έχουμε τον άνθρωπο μας στην ΠΑΕ..." Κι αυτό πρέπει να το καταθέσω. Μπορεί κάποιοι να βριζουν την οργάνωση, αλλά στην ουσία είναι υποταγμένοι σε αυτήν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Το κρυφοκοιτάζω, αλλά δεν το ψηφίζω. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, μήπως έχει την φωλιά της λερωμένη; Διότι ο Μαύρος έχει πει πολλά και δεν είμαστε τώρα για τον εισαγγελέα που λέει κι ο Χρήστος.  

6 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗΒΕΝ.
    ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΓΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ,ΤΟΣΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ?
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ,ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ: Βεβαίως και υπάρχει λύση : Η ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ - όλων των ερασιτεχνικών εννοώ - ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΕ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ, τα αρχίδια δεν απαιτούνται και τόσο. ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗ, είτε ιδιωτικά είτε δημόσια. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΝ, όπως και οι κομματικές ληστοσυμμορίες εδώ μέσα με τους ψηφοφόρους υπαλλήλους.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΗ; ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας31 Ιουλίου, 2012 21:33

    Θα μπορουσε να αλλαξει ο περιωνυμος νομος,με τον ιδιο τροπο που "θεσμοθετηθηκε". Με την πιστολα στο κεφαλι δηλαδη.
    Αλλα που...


    Εμφανιστηκε το κοντο απο το πηγαδι. "να τι ειπα στο Θωμα".
    Στα αρχιδια μας τι ειπες στο Θωμα...

    Αιφνης ολα ηρθαν ξανα στο παρα 1 και ετσι βγηκε απο το πηγαδι και αφου χρειαζομαστε καμια 400 χιλ. για την δοση του 44 ως την Παρασκευη,εμφανιστηκε-μεσω Αραβιας" παλι και καποιου Αλ Σαουνταρι-σαν ο απαραιτητος και χρησιμος χωτηρ του παρα 5.
    ΑΡχισε παλι να τον κοβει κρυος ιδρωτας και εμφανηστικε "να βοηθεισει" βεβαιως-βεβαιως.

    Τρικλοποδιες στις τρικλοποδιες και πισωκαρφωμα στο πισωκαρφωμα. Αλλα παντα "ενωτικα" και "οτι θες εδω ειμαι".
    Τις πουτανας.
    Γι αυτο και η μεγαλυτερη υπηρεσια που θα μπορουσε να προσφερει ο Μαυρος-με την δεδομενη και δεδηλωμενη πλεον την προχειροτητα του και την αδυναμια διοικησης- να τα κανει ολα ισωμα.
    Σαν μουτζαχεντιν επρεπε-και πρεπει-να μπουκαρει. Και οχι μη μου απτου,μπας και πεσει ο πυργος με τα τραπουλοχαρτα.
    Βρε τραβα τους απο το γιακα. Βρε βρισε και πετα κανενα τασακι.
    Βγαλε χαρτια και οτι υπαρχει διαθεσιμο. Ζητα ΣΔΟΕ. Ζητα ελεγχους.
    Απαιτησε εισαγγελεις και ανοιγματα λογαριασμων. Ποια ΕΑΚ να σωσουμε; Το δορυφορο του γαυρου; Τον ποδογυρο του προταθληματος; Τον περιγελο της Λιγδας; Τετοιο "σωσιμο"; ΝΑ σωσεις την πουτανα απο την ζωη και να την συντηρεις στο πεζοδρομιο μη και δυσαρεστηθουν οι πελατες και ο νταβας;
    Με ποιους συνδιαλεγεσαι και μαλιστα το καταλαβες καθυστερημενα οτι "δεν μπορω να συνεννοηθω με αυτους που εκαναν ετσι την ΑΕΚ".
    Ποιος σου ειπε να συνενοηθεις;
    Να γαμησεις ειναι το θεμα. Οταν γαμας,πιανεις και κουβεντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΟΜΩΣ.
    " Τι σε ώθησε σε τέτοια κατάσταση και τα λοιπά. "
    ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, που θεωρούν μαγκιά το να κάνουν κοκαϊνη με δικά μας λεφτά.
    ΑΔΕΡΦΕ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ. ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΠΥΡΟ (ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΧ)....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΦΥΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΩΣ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΕΓΗΝ (ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙQ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΑΡΑ...!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ 1000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΙQ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ TOOLAEK: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΤΟΝ ΦΩΚΙΩΝΑ, ΤΟΝ " ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ " ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, που πραγματικά έχουν χίλιους μαλάκες δίπλα τους.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, πραγματικά έχει μαλάκες δίπλα τους. Οπότε - ανεξάρτητα IQ - είναι κι ανίκανος από την δεξαμενή να βρει και κάποιους πιο καλούς, που σίγουρα υπάρχουν. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΛΥΣΗ, που επενδύει πάνω του η Αγγελοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή