Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ

            Να λέμε ψέματα; Δεν είδα τα φιλικά της ομάδας μας, αφού ναι μεν συνδρομητικό διαθέτω στο σπίτι αλλά δεν μπήκα στον κόπο να μετακομίσω τον αποκωδικοποιητή. Πάνε οι παλιές καλές εποχές, που δεν μπορούσα να την χάνω από τα μάτια μου. Προτίμησα λοιπόν να είμαι στους ανεμιστήρες και να διαβάζω τον " πωλητή του καταραμένου βιβλίου " , από τα να είμαι καταραμένος παλαίμαχος και να λέω μαλακίες. Άλλωστε από τα φιλικά, ποτέ δεν βγάζεις συμπεράσματα αλλά μόνο οπαδισμό και προσκαιρη ελπίδα.
                 Όμως εφημερίδες ήρθανε κι ήταν καταπληκτικά τα πρωτοσέλιδα: " Ναι, υπάρχει μέλλον. " " Αυτή η ΑΕΚ μπορεί να κάνει πολλά. " " Τα μωρά του Βλάχου, δείξανε τον δρόμο. " Άνοιγα μετά μέσα - πάντα τα πρωτοσέλιδα είναι για το καλό της ομάδας και οι μέσα σελίδες για το καλό των φιλάθλων - και διάβαζα τις ατομικές κριτικές: Όλοι ήταν δράμα αλλά κι οι καλύτεροι θα έπρεπε για ασφαλέστερα συμπεράσματα να δοκιμαστούν με πιο δυνατούς αντιπάλους. Υποθέτω επιπέδου Ελλάδας και μάλιστα Πλατανιά. Αλλά δεν βαριέσαι. Για όποιον ξαναδιάβασε σήμερα την συνέντευξη Κοντοέ και τον αθλητικό στόχο - των εργαζομένων - εύκολα βρίσκει τα δυό στρατόπεδα που αντιπροσωπεύουν τα δυό κεφάλια του δικέφαλου. Υπενθυμίζω οτι ο πρόεδρος μίλησε για στόχο Ευρώπης.
               Διότι ακόμα κάποιοι ενοχλητικοί, με απασχολούν με την ανακύκλωση των νεκρών αλλά και τα τόσα χρόνια συνήθειας μου να πετάω τα γυάλινα μπουκάλια της μπύρας Φιξ αλλά και του ούζου Βαρβαγιάννη. Κι όσο ο Φιξ ξαναπιάστηκε μαλάκας, αυτήν την φορά από την Δήμητρα Ματσούκα - που θα παντρευόταν με κάποιον εύπορο δημοσιογράφο στο τέλος Αυγούστου - και πιστεύει οτι τον αγάπησε η διάδοχος της Καπεζάνου, άλλο τόσο κι εγώ σπρώχνω τους υπάλληλους του δήμου για την περισυλλογή των αποβλήτων. Ή κάνω μια αίτηση για νέα θέση στην κοινωνία. Ή εγώ ή αυτοί. Αυτοί τι κάνουν τελικά; Μου δίνουν συγχαρητήρια για τον οικιακό διαχωρισμό μου; Να πηγαίνω στην χωματερή κατ' αυεθείαν να πετάω τα διαχωρισμένα απόβλητα μου και να ησυχάσω;
            Είπαμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, αλλά να μην μας γαμήσουν κι όλας. Φραπέ στην παραλία μπορώ να φτειάξω και να φέρω κι ομπρέλλα και παγάκια. Όχι και να κάνω κράτηση στον πούστη της Ψαρού. Που δεν υπάρχει λόγω βαριετημάρας μου αλλά επειδή η βιζιτού που έχω για ένα γαμήσι στο ξεπέταγμα μου στο νησί για μιά δουλειά, θέλει να δείξει οτι ξέρει καλύτερη μπάλα από τον διπλανό μαλάκα που έδωσε λιγότερα για να γαμήσει. Κι επειδή στην δουλειά είναι σίγουρα χειρότερος από εμένα, διαλέγει να μου την βγει με την βίζιτα του επόμενου ΣΚ.
               Με νοιάζει τόσο πολύ; Προσωπικά, όσο έχω τον ευατό μου ευχαριστημένο, δεν με απασχολεί. Αλλά με πιάνουν κάτι σκέψεις περίεργες. Εντάξει, το έλος είναι στη λίμνη Κουμουνδούρου και η παιδοφιλία στην πλατεία με το ίδιο όνομα. Εκεί μόνο θα μείνουν τα έντομα και οι παράξενοι; Ρε μπας κι επεκταθούν; Προλαβαίνω να πεθάνω μέχρι να επεκταθούν όλα αυτά; Αγώνα με τον χάρο κάνω τώρα; Κι αν τον πιάσουν ντοπαρισμένο αυτόν και με ξαναφέρουν πίσω;
                 Πολλά μπορεί να γίνουν, όπως γίνανε στο φτωχικό μας. Ένα σαλονάκι έχουμε κι ένα κουζινάκι για τα μαγειρέματα διαχωρισμένο με έναν μπερντέ από τα υπνοδωμάτια. Εκεί που έχει μονόκλινο ο Λαγός κι ο Γκερέϊρο - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ - και ξαφνικά βρέθηκε το πιο ποιοτικό στοιχείο του ρόστερ μας κι έκανε κι αρχηγική εμφάνιση. Και δεν χρειάζεται να δεις τίποτα σε αυτήν την ηλικία.
                 Είμαι 38 χρόνια δίπλα στην ΑΕΚ. Έχω περάσει όλες τις τάσεις του ημίτονου. Και πάνω και κάτω. Έχω πιστέψει, κι έχω πέσει έξω. Δεν έχω πιστέψει, και δεν έχει γίνει λάθος. Τα σκατά ήταν πάντοτε σκατά κι ο χρυσός αποδείχτηκε πάντα σκατά.  Σκατά στα μούτρα μου δηλαδή, ΑΦΟΥ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ, δεν πρόκειται ναπάθει τίποτα. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, που τρέμουν οι σημερινοί ιθύνοντες. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.
                  Που συνεχίζουν τα ίδια. Ο Τσάρτιας είναι παράνομος αφού είναι ατζέντης της Ευρώπης, τα δυό μπλοκ εμφανίστηκαν ( οι δυό ομόκεντροι κύκλοι με την αντίστροφη φορά  ) και πλέον, άλλο πράμα η ΑΕΚ, άλλο πράμα ο Δημητρέλος κι άλλο πράμα ο Μαύρος. ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ. Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.
             Γιατί επιμένει ο Μαύρος στον Μάντζιο - που αξιώνει τα διπλά σε σχέση με τον ΟΦΗ - κι ο Δημητρέλος ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΙΑΡΤΑ - κοντυράρει αυτόν που θεωρητικά μάζεψε τον κόσμο; ΕΛΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
            - Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΖΙΟ που θεωρητικά τον ελέγχει. ( Μπούρδες ).
            - Ο Τσιάρτας θέλει τον πανύψηλο Ιάπωνα για να κάνει το παιχνίδι του.
              ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡ, για την πλάκα σου και την κόντρα σου, ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ;
               Αγωνιστικά είναι αυτά; Τι να κάνω; Αυτά λέει ο Θωμάς κι αυτά δεν λέει ο Δημητρέλος. Με την αγαστή συνεργασία. Ο Μαύρος σε αυτά που ξέρει - που δεν ξέρει τίποτα - κι ο πρόεδρος στα άλλα - που δεν ξέρει τίποτα επίσης. ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΧΟ, που σαν προπονητής είναι επιλογή μαλακία με σύμμαχο την συμφωνία δύο μαλακών.
                  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
                 Ενότητα λέει η καινούργια φυλλάδα. ΜΑ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΗΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ " όχι κάθαρσης " κι ο Μαύρος πάει για το χτύπημα της νέας ΓΣ της Τετάρτης , ΠΟΥ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΥΡΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΑΖΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ. ΚΙ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
          ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΑΧΩΝ. Ειδικά τώρα που ο υπουργός δικαιοσύνης, δεν δέχεται μειώσεις για την παραδικαστική πελατεία του. Ειδικά τώρα, που ο Τσιάρτας είναι παράνομος σαν τεχνικός διευθυντής αλλά ο Δημητρέλος τον θέλει για να αποδυναμώσει τον Μαύρο. ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ, ΤΟ ΦΟΡ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ.
              ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΘΩΜΑ, σε θεσμικό επίπεδο. Αφού αυτό μας προέκυψε.
            Λογικό; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Παράλογο; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.
             ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.
               ΑΛΛΟΙΩΣ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ " τους νέους πολύ καλούς αλλά τους παλιούς χάλια¨" ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
            ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ.
             ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ORIGINAL ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
                Αλλά σήμερα να έχουν από δυό χωριθά χωριάτες οι Μαύροι και οι Δημητρέλοι; Και να υπάρχουμε και 8 χιλιάδες διαρκείας; Και να μην ξέρουμε και ποιά είναι η καλή ΑΤΕ και η κακή. ΤΌΣΟ ΛΑΜΌΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ; ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ;
                           ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.΄ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ.
                 Υγ. Ο Τσάρτας το έχει ακόμα το διαρκείας στην δαφνοστεφανωμένη; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΧ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ; Α, ΞΕΧΑΣΑ , ΕΝΏ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
                           ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑ. ΑΛΛΑ ΑΕΚΑΡΑ.
                      

2 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας30 Ιουλίου, 2012 12:52

    Φυσικα το να επαναλαμβανουμε τις ομοιοτητες της ΑΕΚ και της Ελλαδας σημερα,εχει καταντησει ανυποφορο και κουραστικο. Αλλα οι συγκρισεις και οι συνειρμοι ειναι αναποφευκτοι.

    Η κυβερνηση συνεργασιας στην διοικηση της ΑΕΚ Νοτια-Σαπορτερς,θελει να μετατρεψει τον Μαυρο σε...Κουβελη.
    Φυσικα με την πληρη αντιθετικου τυπου αλλ ολοθερμη στηρηξη του "ριξηκελευθου" "ΚΚΕ" (ΔΧ) το οποιο ειναι "εναντια" στον δικομματισμο,αλλα φουλ θετικα στα προνομια και στα κρατικα λεφτα τα οποια αυτο μοιραζει.
    "Ειμαστε μαζι σου ΑΛΛΑ,χρειαζομαστε λεφτα" ειχε πει απ'την αρχη της εισοδου του Μαυρου, ο Χατζιμαλακας.
    Αυτο το "αλλα" οπως ξερετε,ειναι η ουσια,παντα,οταν το βλεπετε σε καποια προταση.

    "Μεινετε μακρυα απο τον Συριζα" φροντοφωναζε η Αλεκα.
    Δηλαδη "ψηφειστε ξανα,εστω και με βαρια καρδια,τους χρηματοδοτες μας.Το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ".

    Ο Δημητρελος, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΧΙΚΟΣ,οπως δεν θα μπορουσε ποτε π.χ. ο Πικραμενος να ειναι Αντιμνημονιακος.
    Πως να πας κοντρα,σε αυτους που σε τοποθετουν καπου; Μαλακιες κουβεντιαζουμε; Δεν τον θεωρω πρωτεργατη,και πως θα μπορουσε να ειναι ο -κατ'ομολογιαν του- φουκαρας,αλλα σιγουρα ειναι συνενοχος. Ειτε το γουσταρει,ειτε οχι,ανηκει στο κλαμπ του εσωτερου κυκλου που ακομα διοικει την ΑΕΚ. Δηλαδη την πετσοκοβει αργα-αργα. Και αναμενει τιποτα φραγγα απο την υποθεση ΨΩμιαδη. Και ο δευτερος λογος και κυριοτερος,που δεν αφηνουν τις μετοχες και την διοικηση-ομηρια,ειναι γιατι πλεον σε μια τετοια περιπτωση,η κατασταση θα ειναι ελευθερη σε ελεγχους,σε ορκωτους,σε ΣΔΟΕ.
    Και οπως ειναι γνωστο,η απαγορευμενη λεξη στην ΠΑΕ,ειναι η λεξη "Εισαγγελεας".

    Ο Μαυρος,ειτε εκ σχεδιασμου,ειτε εξ'αμελιας, εχει μπλεξει.
    Και αυτο που περιμενω,οπως και πολυς κοσμος φανταζομαι,ειναι να τα κανει ολα μπουρδελο.
    Θα ηταν πραγματικα τραγικο,το να προφθλασεις-και σωστα- το ονομα σου,μενοντας μακρυα απο τα τρεχοντα και να καθεσαι στα συνεφα σαν ημιθεος, και αιφνης-απο μια τρελα, η οπως λενε και μερικοι κακεντρεχεις λογω οικονομικων προβληματων της καφετεριας και του ιδιου (μεχρι εκει εφτασαν)-να πεφτει απο τα συννεφα που τον ειχαν καθησμενο οι ΑΕΚτζιδες και να βουταει στις λασπες των παραδιοικιτικων,των παραοικονομικων,των λαμογιων, των μανατζαραιων, των αγορασμενων παιχνιδιων,των κυφων βιβλιων,των αντιΑΕΚτυζιδων εν τελει που εχεουν ενσκυψει στην ΑΕΚ τα τελευταια χρονια στην ΑΕΚ, σιγονταροντας και κανοντας support στο παιχνιδι η στα παιχνιδια τους σπιλωνοντας το ονομα του και κυριως απομυθοποιωντας μια καλως-κακως εικονα που ειχε φτιαξει.

    Θα ηταν τρομερο του λαθος,εαν τα αφησει στη μεση.
    Οι μισοι θα λενε οτι ηταν μπροστινος των μεγαλομετοχων,ωστε απλα να ξεπουληθει το ενπομειναν ροστερ (το αναποφευκτον του 3ου μνημονιου δηλαδη)χρεωνοντας του και μιζαρισμα και οι αλλοι μισοι θα τον λουζουν σαν προπετη,ατασθαλο,εγωιστη, μικρονου και σαν εμποδιο στην προαλειφουσα εισοδο του κοντου για δευτερη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας30 Ιουλίου, 2012 12:56

    Επαναλαμβανω,οτι για μαλακα δεν τον εχω. Δεν ειναι ξουραφι βεβαια επιχειρηματικο.Ουτε και ειναι υποχρεωμενος να ειναι. Για αλλα προοριστικε στη ζωη,για ποδοσφαιρικα εντος γραμμων και τα καταφερε μια χαρα. Αλλα ουτε δυνατους επιχειρηματιες (φαινομενικα και κατα δηλωση του) εχει πισω,ουτε η ωθηση καποιας πανστρατιας ειχε μεγαλη απηχηση,ουτε και διοικηση μπορει να κανει. Αρα; Αρα μενει ο Μαυρος-φορ. Ο Μαυρος εγωιστης.
    Η θεση του,να ζητησει και μετοχες και δικο του Δ.Σ. ειναι ολοσωστη.Ολοσωστη,οχι γιατι θα τα καταφερνε λιγοτερο η περισσοτερο καλα,αλλα γιατι πολυ απλα,στροιμωχνει τους μετοχους ΚΑΙ την Ερα στον τοιχο.

    Και η οποια αποχωρηση του,ανευ ορων με κατεβασμενα χερια και σαν αποτυχημενος και με την σταμπα του μπροστινου,κατα την γνωμη μου δεν "παιζει". Με τιποτα.
    Θα εκπλαγω τρομερα δυσαρεστα.
    Ηδη εχω εκπλαγει απο την-φαινομενη επαναλαμβανω- "προχειροτητα" και βιασυνη με την οποια αποφασησε να ασχοληθει με εναν χωρο που δεν τον ξερει και κυριως να συγχνωτιστει με ΚΑΡΑλαμογια του κερατα,τα οποια εδω και χρονια εχουν φτιαξει σφηκοφωλια.
    Το να σαλταρε, η να λυγισε απ τα βασανα της ΑΕΚ, ΤΩΡΑ, και να εκανε το απονενοημενο διαβημα της αυτοκτονιας της υστερφημιας του, μου φαινεται λιγο απλικο και δυσκολο.
    Το τι ακριβως παιζει,δεν το γνωριζω. Και σιγουρα δεν ειναι αυτο που φαινεται. Παραειναι "ευκολο".
    Και δεν θελω με τιποτα να τον δω να γινεται "κοντος" η "Μανωλας" η Τσιαρτας κλπ.
    Η πολεμος, η μη μπεις καν στον κοπο. Αφου μπηκες,τοτε Πολεμος. Τιποτα αλλο.

    Υ.Γ Τωρα που ανεφερα μερικα ονοματα,δεν σας φαινεται παραξενη ολη αυτη η "υπαλληλικη" σχεση που υπαρχει με το λιμανι; Με τον γαυρο; Στον παγκο του ολυμπιακου καθησε ο "κοντος" σαν προεδρος και διπλα στον θειο στις εξεδρες. Ο Μανωλας δινει πεσκεσι το ανηψι εκει. Ο Τσιαρτας ειναι επισημος μανατζερ της ομαδας του Περαια. Και ηθελα να ηξερα,κανονιζει τις μεταγραφες της ΑΕΚ η αυτες που θα γινουν ΑΠΟ την ΑΕK ΠΡΟΣ το λιμανι; Ο Παπας χρειαστικε να επιστρατευσει την μανα του, για να μας πεισει τι ομαδα ειναι.
    Ο Νοτιας δεν ειναι τιποτα. Ειναι Χιωτης.
    Οι Κασνακιδηδες και τα αλλα "Κ" οπως και ο Αδαμιδης (ο οποιος ειναι ενεργοτατος προεδρος ακομα) περιτο να πουμε τι χρωμα φορανε.
    Και η ερωτηση βεβαι ειναι: Εαν τοσοι και τοσοι εκει μεσα ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο κιτρινομαυρο,τοτε για ποιον δουλευουν και τι ελπιδα εχει αυτη η ομας σημερον; Καμια,ειναιη απαντηση.
    Γιατυο λεμε οτι πρεπει να πεσει βομβα ναπαλμ. Καυση.

    (Ο Αδαμιδης περσυ χαλασε την σουπα με την στηριξη στο πρασινο στρατοπεδο και εφαγε τα μουτρα του. Φετος,γινεταιεπαναπροσδιορισμος των δορυφορων γυρω απο τον πλανητη-"Vagelis 120" ( το 120 ειναι τα κιλα). Ενας απο τους χρησιμους δορυφορους,ειναι ο κιτρινομαυρος, ο οποιος εκτος των αλλων μπορει να κοψει βαθμους εναντι αλλων δορυφορων, που ισως δεν ανηκουν εξολοκρηρου στην Vangelis 120.

    Ειναι πραγματικα να κριμα και ντροπη ασφαλως να μας δινονται οι αφορμες ωστα να μιλαμε ετσι για την προσφυγογεννημενη και πορφυροκληρονομημενη ομαδα της Πολης,αλλα τελικα τιποτα δεν μενει αναλοιωτο και ατοφιο.
    Και ολα ειναι η φωτογραφια-λεζαντα της παραπανω αναρτησης: ΕΝΑΣ "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ;Οχι μονο για λογους αντεκδικησης,αλλα κυριως γιατι ειναι απαραιτητο για την οποια αναγεννηση. Αλλιως δεν γινεται τιποτα. ΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή