Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ

          Προχωράμε λοιπόν αλλά δεν ξεχνάμε. Να βλογήσω και λίγο τα γένεια μου; Για πόλεμο δεν είχα μιλήσει στην ΑΕΚ; Με τους δυό ομόκεντρους αλλά αντίρροπους κύκλους; Να πέρασαν πέντε ημέρες; Ε, πλέον δεν κρατιούνται τα στρατόπεδα και οι συγγενείς πάνω από το κουφάρι. Με κύριο στόχο το δεύτερο γράμμα μας. Ναι, η ενότητα πήγε περίπατο κι όλα τα μελιστάλαχτα που ακούγονταν τις πρώτες ημέρες του Μαύρου. ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
         Και πλέον περάσαμε στο επίπεδο του κατινισμού. Η οργάνωση δεν πήγε στην καφετέρια κι ο Θωμάς δεν πάει στο δωματιάκι. Η Ανάκασα και το Μενίδι πήγαν στον καφέ ψιλοδιαφοροποιούμενοι, όπως πήγαν και οι Πειρατές, τα Πατήσια, οι defenders και η ένωση φίλων της ΑΕΚ. Ο ΔΧ ζυγίζει τις ισορροπίες και δείχνει την δύναμη του με τα χίλια διαρκείας που έχει πουλήσει ( από τα 2500 μέλη που θεωρητικά έχει ) και τραβάει για την Ξάνθη την δεύτερη αγωνιστική. Στηρίζει όμως, όπως κι ο Κασνακίδης που δεν έχει βαρεθεί να σκάβει τον λάκο του Μαύρου. Πού να ήξερε οτι έρχεται η σειρά του...
         Διότι πλέον ο Θωμάς, που έχει αρχίσει και κουράζεται μην αντέχοντας τον πανδαμάτορα χρόνο, τράβηξε την κορώνα : " ...ή πληρώνετε ή δίνετε τις μετοχές σας. Οπότε θα μπω μπροστά με θεσμική θέση για να πείσω τον κόσμο και φυσικά να μάθω κι εγώ, που έχω την περιέργεια, πού πήγαν τα 232 μύρια του κόσμου που διαχειρίστηκαν οι διοικήσεις από το 2004 μέχρι το 2012. " Δηλαδή, θέλει να επιχειρήσει κάθαρση ή έστω εύρεση των σπάταλων.
           Και δεν ήθελε πολύ ο άλλος κύκλος. Η οργάνωση αποφάσισε οτι δεν είναι οργανωμένος σύνδεσμος κι ήθελε απομόνωση δωματιακίου, ο Δημητρέλος - που έμαθε οτι δεν θα είναι στο επόμενο θεωρητικό διοικητικό συμβούλιο - είπε οτι οι κουβέντες του Θωμά είναι άσκεφτες και την ώρα που η διοίκηση βρίσκεται μια ανάσα από την ρύθμιση, όλα θα πάνε πίσω και τέλος το παραδιπλανό blog μίλησε για την βλακεία του Κωστή που επείγεται να κάνει μεταγραφές με τα λεφτά που έχουν υποσχεθεί στο μιλητό κάποιοι Αεκτζήδες. Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται πάνω από το πτώμα στο άκουσμα και μόνο της θεωρίας.
             Διότι θεωρία είναι η κάθαρση, όπως θεωρία είναι οτι ένας περαστικός είναι δυνατόν να υποσκελίσει την πρώτη Αυγούστου τους βασικούς μέτοχους, να αυτοδιοριστεί πρόεδρος και να βρει και διευθύνοντα σύμβουλο της αρεσκείας του, που μάλιστα θα επωμιστεί κι όλα τα συσσωρευμένα βάρη. Τώρα αν ο Σταυρόπουλος ( του Πύργου ), ο Ηλιόπουλος ( του Πρυτανείου ), ο ανηψιός του που είναι δικηγόρος και ο παλιός του συμπαίκτης ο Θεοφιλόπουλος ( για όσους θυμούνται ), μπορούν να ανατρέψουν την ιστορία, ίσα που θα μιλάμε για πραγματική επανάσταση. Που δεν την βλέπω. Είναι πιο μεγάλα τα συμφέροντα της συγκάλυψης, άσχετα αν ο Δημητρέλος το έκανε το βήμα και παζάρεψε την Παρασκευή το βράδυ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ το ΑΦΜ του ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.
             Και φυσικά δεν μπορούμε να μιλάμε για εκατέρωθεν σοβαρότητα, όταν όλες οι κουβέντες για την σωτηρία αλλά και τον μελλοντικό σχεδιασμό γίνονται όχι σε γραφεία αλλά στο μαγαζί του Μαύρου, την ώρα που παραδίπλα κάθονται απλοί πελάτες. Ούτε είναι σοβαρά πράματα τα περί Γιάγκο ( επιλογή Βλάχου ), και τα περί Μώρα ( επιλογή Τσιάρτα ) κι αυτόματη εκσφενδόνιση του Μπουγαϊδη στον παγκο. Ακόμα δεν ήρθατε ωρέ παλληκάρια και πλακωθήκατε στο εμπόριο σάρκας; Εσείς συμπεριφέρεστε σαν τα εκατομμύρια να έχουν βρεθεί κι όλα να είναι μια χαρά. Που κι έτσι να είναι, θα σας αφήσουν να κάνετε κουμάντο όταν οι άλλοι θα έχουν βγάλει την εγγυητική επιστολή; Τι να κάνω όμως; Είμαι υποχρεωμένος κι εγώ να παρακολουθώ το σήριαλ του παραλόγου με την γνωστή συνέχεια.
             Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη αλλά πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα των συνδικαλιστών. Ανάπτυξη σχεδιάζεται αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα κηρυχτεί αύριο στάση πληρωμών κι οπότε όλα θα γραφτούν στο χιόνι. Ο λαός είναι με τον Μαύρο αλλά τα διαρκείας δεν πιάσανε ούτε το περσινό νούμερο. Ο Βλάχος είπε οτι "... δεν υπάρχει φυσική κατάσταση, δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει τακτική..." αλλά " ΑΕΚ είμαστε κι άρα πρέπει να μας φοβούνται " και το αλαλούμ καλά κρατεί. Και μέσα σε όλο αυτό το φρενοκομείο, ευτυχώς που υπάρχουν και οι Πειρατές με την ορθόταη στάση: " Δεν μας ενδιαφέρει το πού θα παίζουμε. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως να βρεθούν οι ένοχοι. " Στάση που δεν έχει καμιά συνεννόηση με το blog αυτό, που αυτό φωνάζει εδώ και τρία χρόνια.
             Στάση όμως, που δεν έχει και πολύ μεγάλη τύχη αφού οι εχθροί είναι ακόμα μέσα στην ΑΕΚ. Κι άλλος μιλάει για funds, άλλος για έτοιμα δάνεια και ραντεβού με υπουργούς κι άλλος για ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Μια ανοργανωσιά, ένα μπακαλόχαρτο γραμμένο στο πόδι και κατά τα άλλα ο κύριος όγκος του λαού που δεν λέει να συσπειρωθεί. Σε τι ρε να συσπειρωθεί; Στην οργάνωση, στους σύνδεσμους που πήγαν αλλά δεν δίνουν φράγκο, στους supporters, στον Δημητρέλο ή στον προπονηταρά και στα μελλοντικά αγωνιστικά κατορθώματα; Βλέπετε οτι ακόμα κι ο Σέρβος με όλη την ανυπαρξία την διοικητική γύρω του, μάζεψε και 15 χιλιάδες διαρκείας. Ο κόσμος, που να πάει; Με ποιόν; Να πάει στο μπουρδέλο και να ταχτεί με την τσατσά ή με την πουτάνα; Δεν γίνεται. Διότι τον κόσμο μόνο ένας νταβατζής μπορεί να τον μαζέψει. Αλλά όλοι ξέρουμε οτι πρώτος ο νταβατζής βάζει τα λεφτά και μετά ακολουθούν κι όλα τα άλλα. Ακόμα και οι εφορίες με τις αυστηρές ρυθμίσεις. Την καλημέρα μου.  

10 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας24 Ιουλίου, 2012 05:57

    Δημητρελος σημερον: Όπως ανέφερε η τρέχουσα διοίκηση έχει αναλάβει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα και οποιαδήποτε αλλαγή τη δεδομένη χρονική στιγμή θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.

    Παπαδημος 11-04-2012: "...Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε χρόνο. Τα προβλήματα δεν περιμένουν. Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου έχει δύσκολο έργο μπροστά της. Κι εμείς πρέπει να εργαστούμε ώστε η νέα κυβέρνηση να παραλάβει κράτος σε πλήρη λειτουργία και να παραδώσουμε επεξεργασμένες εναλλακτικές επιλογές ώστε να πάρει με πληρέστερο τρόπο τις αποφάσεις της»

    Εφ'οσον ο ΓΑΠοΑδαμιδης μιλουσε και εκεινος για το "τι ΑΕΚ θελουμε" διαπιστωνοντας οτι "Η ΑΕΚ βουλιαζει" σαν τον ομοδοξο του τον ΓΑΠ του "Η αλλαζουμε η βουλιαζουμε" και του "Ειμαστε Τιτανικος",ηταν επομενο το δαιχειριστικο μερος της διαχειρησης της κρισης,η μαλλον των ταυτοσημων κρισεων που περνουν η Ελλαδα και η ΑΕΚ να συμπορευονται ως το Τερμα.

    Και φυσικα καμια απο τις δυο δεν θα χαθει,αφου μια -πιθανη-επικειμενη πτωχευση τους,θα τις απαλλαξει απο τα δεινα τα περασμενα και θα γινει αφορμη για εναρξη νεων λοβιτουρων και διασπαθησεων,αλλα εως τοτε η μια θα εχει φτιαξει γηπεδο και θα εχει παρει και κανενα πρωταθλημα,η δε αλλη θα εχει φτιαξει ακομα περισσοτερους δρομους και γεφυρια,και για μια ακομα 10ετια θα μας υμνουν οι "εταιροι" για τα νουμερα και τις επιδοσεις μας,μεχρι να ερθει ο επομενος Σοιμπλε να μας βαλει στο καροτσι καποιου ΔΝΤ, τι αμεριστι βοηθεια ασφαλως των παμπολων ΓΑΠ που ενδημουν στην πατριδα μας.

    Αντε και τις πηρε τις μετοχες ο Μαυρος-που ΔΕΝ προκειται-τι θα τις κανει; Θα γεννησουν λεφτα, η θα ορμηξει ο κοσμος, ζαλισμενος απο την καθαροτητα της καταστασης μετα την φυγη των α-μετοχων υπευθυνων;
    Kαλο θα ηταν, αυτο,να ηταν προυποθεση ωστε ΝΑ αναμιχθει και οχι κατοπιν,οταν ηδη ειναι αναμεμεμηγμενος. Και αν ειναι να τις δωσουν,θα στις δωσουν εσενα ρε Θωμα; Και δεν τις δινουν στον "ανθρωπο μας",τον κοντο η τον ΔΧ (το ιδιο πραγμα ειναι). Σε "ξενα" χερια η ομαδα-εταιρια; Και με τοσους "σκελετους" στα συρταρια της; Ε,οχι.

    "ειμαι διπλα σου...μεγαλωσα με εσενα" ειχε το κοντο βρακι στον Θωμα κατα την ελευση του.
    ( σαν τις ευχες για επιτυχια της κυβερνσης Σαμαρα,που εδωσε ο Τουρκογλου στον Καλαματιανο. Για τοση μεγαλοψυχια μιλαμε)
    Εκτοτε,αγνοειται η τυχη του κοντου. Ρε να μην τον εχουμε χρειαστει ακομα...
    Το "ειμαι διπλα σου" ισχυει βεβαια. Πιο "διπλα" δεν γινεται. "Διπλα" και "μεσα".Στην "μικρη περιοχη". Σεντερ φορ ειναι αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας24 Ιουλίου, 2012 05:59

    Και γιατι τους ζηταει να παραδωσουν τις μετοχες; Για να βγουν λαδι; Μαζι με τις μετοχες δεν παραδιδουν ΚΑΙ χρεη ΚΑΙ ευθυνες που δεν εχουν αποδοθει;
    Απ την αλλη δεν τις δινουν εκεινοι βεβαια με τιποτα,-ΑΚΟΜΑ-γιατι οι μετοχες πλεον-οσο ξευτυλισμενες και αν ειναι ονομαστικα και αξιακα- εχουν ενα μεγαλο προτερημα: Παρεχουν προστασια. Οσο τις κρατουν-μεταφορικα- τοσο το αβατον στα γραφεια θα ισχυει και τα λογιστικα βιβλια θα "χανονται",η οι "ελεγχοι" των "ενδιαφερομενων Ξενιαδηδων" θα προκαλουν γελωτες και η ομας των ποντικων ενδον θα συνεχισει να ριμαζει οτι εχει απομεινει,ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ,αφου οι μεν καλυπτουν τους δε με το αζημιωτο. Και ετσι η γαγγραινα θα παραμενει,μεχρι την τελικη σηψαιμια. Την πτωχευση.
    Οι συγκεκριμενες μετοχες-αν μπορουμε πλεον να τις ονομαζουμε ετσι,εχουν ενν μονο δρομο: Του Πρωτοδικιου. Και κατοπιν στον κλιβανο.

    Τελικα αυτο που θελουν και οι -οποιοι και αν υπαρχουν-ενδιαφερομενοι αγοραστες-ιδιοκτητες, οσο και οι τωρινοι αμετοχοι,ειναι το λυσιμο της εταιρειας. Το περας. Η παυση. Το τελος. Πες το οπως θες.
    Οι μονοι που αποζητουν συνεχιση αυτης της αρρωστιας,ειναι τα ποντικια του "Τιτανικου",αφου "no AEK,no party" και οι "ρομαντικοι" Μαυροι,αποβλεποντας στην γιατρια,οπως αποβλεπει στην ιαση του καρκινου η κυρα μας η μαμη,με τα βοτανια.

    Υ.Γ Αφου η ΑΕΚ ειναι ιδεα και αρα δεν περικλειεται σε μερικες κρατικες και υπουργικες κολλες χαρτι, η σε καποια μητρωα που καθε τοσο αλλαζουν κατα το δοκουν,τοτε τι φοβαται κανεις μηπως και χαθει η ΑΕΚ εαν αλλαξει εναν 9ψηφιο αριθμο στην εφορια,η εαν λαβει καποιον νεο αριθμο πρωτοκολου σε καποιο εγγραφο;

    Τελικα την ΑΕΚ την κρατα ζωντανη η ιδια της η ιστορια και ασφαλως ο κοσμος, η το εκαστοτε υπουργειο με τα μαγικα κολπα; Ειμαστε γεννημενοι ελεω κοινωνικων-πολιτισμικων γεονοτων, η αποφασησε να μας φτιαξει σαν νομοσχεδιο μια προπαρασκευαστικη επιτροπη της βουλης; Ζουμε,υπαρχουμε,γιατι υπαρχουν και μνημες και συναισθηματα, η γιατι ο εφορος ειναι διαλακτικος και δεν μα εχει σβυσει με την γομολαστιχα;
    Χρονο για ρομαντισμο εχουμε. Χρονο για αλλη αρρωστια δεν εχουμε. Χορτασαμε πονο και φαρμακα-βοτανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοικητικα:

    Ο ανδρομικος 'προεδρος' -ναι υπαρχει και αυτο στην ΑΕΚ-δηλαδη ενας τυπος Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο-Μ-Α επι 6 μηνες να υπογραφει και να δεσμευει μια Α.Ε!!!! ΧΩΡΙΣ να ειναι προεδρος, αλλα να γινεται αναδρομικα!!!!- καταλαβε χτες... οτι η τραπεζα δεν δινει εγγυητικη χωρις φορολογικη ενημερωτητα!

    Ερωτηση: Αν σε μια 'αποφαση' του προεδρου πηγαινε καποιος (μια τραπεζα, μια Δημοσια Υπηρεσια, ενας τριτος κλπ) και ελεγε τι λετε εδω αυτος ΔΕΝ ΕΧΕΙ δικαιωμα υπογραφης, ΤΙ ΓΙΝΩΤΑΝ?
    Βεβαια στην απαντηση καλο θα ηταν να μας ελεγαν ποιος ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ προεδρος και δεσμευε με την υπογραφη του την κινηση των λογαριασμων. Γιατι αντε και δεν μας ενδιαφερουν τα πρακτικα των ΓΣ κλπ. Τα ΜΠΛΟΚ και τα εμβασματα ποιος τα δεσμευε?
    Τι λες Σταυρο ξερεις? Η να ρωτησουμε το Μακη που ηταν εκει γυρω?

    Ο προεδρος μιας Α,Ε καταλαβε (η μαλλον εμαθε ...χτες) λοιπον οτι η τραπεζα θελει φορολογικη ενημερωτητα! Για τετοιο τζινι μιλαμε..
    Κατεστραμενος οπως λεει και ο ιδιος. Αλλα ΠΡΟΕΔΡΟΣ οχι αστεια..

    Την ωρα που θες ενημερωτητα για να παρεις ενα παπι ο ...προεδρος δεν ηξερε οτι θες ενημερωτητα για να βγαλεις εγγυητικη.
    Τωρα δεν ηξερε? παραμυθιαζε το κοσμο? Ο καθενας διαλεγει και παιρνει. Για τετοιας εμβελειας 'προεδρο' μιλαμε...

    'Προεδρε' προσεχε μονο γιατι να ξερεις οτι καποια στιγμη θα σου χρειασθει και αντιγραφο ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ. Τα ζηταει αυτα η 'θεση'.

    Ο 'προεδρος'επαθε πανικο μολις εμαθε τα λεγωμενα του αφελη θωμα. Τηλεφωνα ΑΜΕΣΑ για ληψη εντολων (ναι το κινητο του-σαν του αλλου προεδρου..- το πληρωνει η ΑΕΚ ΠΑΕ) οποτε εχει μοναδες. Και ειδικα για απομακρυσμενες περιοχες.
    Βεβαια τελικα αποδειχτηκε οτι το κινητο του αλλου προεδρου οπως και την ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οχι η ΠΑΕ ΑΕΚ, προς 250,000 USD ΑΝΑ ΕΤΟΣ.
    Σε μια Star Bulk χρεωνωνταν για ..... νομικες υπηρεσιες και με καταθεση σε τραπεζα του Λονδινου (οποιος καταλαβε εχει καλως).

    Δεν ειναι καιρος για ηρωισμους και εξυπναδες ειπε η αλλη μερια της γραμμης στον 'προεδρο' και αυτος ως σωστο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ βγηκε και ειπε οτι τωρα δεν γινεται να αλλαξει το ΔΣ.
    Εχουμε που εχουμε τις ποινικες ευθυνες (ναι και αυτο παει αναδρομικα ρε γαμωτο) θα σας δωσουμε και τα κλειδια?
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    Εχει πολλα ακομη πραγματικα απειρου καλους, αλλα θελει σελιδες για να τα γραψεις. Νομιζα οτι ο αδαμιδαρος ηταν ο χειροτερος... Αλλα μπροστα στον Δημητρελ ο Σταυρακας ειναι σχολιαροπαιδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θωμας:

    Συναντηση σε καφετερια για το μελλον της ΑΕΚ. Αντε με το καλο το budget να το πειτε στο Θαναση στο Μοναστηρακι (με καλο κεμπαμπ), τα μεταγραφικα στο καραβι στο Σχοινια και την διαλυση (το καθενα με τη σειρα του) στο Nammos να εχει και μια αιγλη το πραγμα..

    Στη συναντηση ηρθαν οι Πειρατες με τον Τζακ Σπαροου, ο Σπαιντερμαν, ο μπαμπης ο σουγιας και ειχε πολλυς ΤΖΟΚΕΡ ελλειψη Μπατμαν..Ολοι οι decision makers δηλαδη...

    Α ρε θωμα..σε ειχα για σοβαρο. ΚΡΙΜΑ

    Μεταγραφικα:

    Ο νεος πατερ δηλωνει οτι γελαει με το ροστερ..Εμεις να δεις μεγαλε..γελια που εχουμε ριξει μονο που σε ειδαμε!!

    Το οτι η ΑΕΚ εφτασε να παρακαλει τον .... Μωρα (επιπεδο μεταξυ Β-Γ Εθνικης και διωγμενος απο την ... Σουονσι!!! με μια συμμετοχη και την Τσεζενα!!! με 15) ειναι ενδεικτικο του Γελιου που θα ριξουμε.
    Του Βαγγελακη που επι ΑΕΚ ερχωταν η μπαλλα και φωναζαμε απο την εξεδρα: 'με το καλαμι Βαγγελη γρηγορα' μπας και φυγει μακρια.
    Μεγααααααλος παικτης ο Βαγγελης. Ενας αμυντικος ΠΙΟΥ.

    Για τον αλλο Βαγγελη το Ματζιο ντε τα λογια ειναι περιτα. Οταν μια φυση επιθετικη ομαδα φτανει να παρακαλαει επισης ενα παικτη που πριν 2-3 χρονια ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΩΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ-ΣΚΟΚΟ κλπ βαζαμε τα γελια.. δειχνει την απελπισια του Θωμα που ειναι λεει και επιλογη του.
    Η οποια βεβαια μεγαλωνει οταν βλεπει το ...σηκωμενο γιακα και τον παυλη. Εχει βαλει ενα πιστιρικα να μαζευει τις μπαλλες απο τα περιξ χωραφια. Ασε που ζητησε και ανω διχτυ στο Σπατο αλλα δεν υπαρχει φραγκο..

    Αστο ρε θωμα. Πιασε 2 φραπε μετριους και αστο το ρημαδι να παει εκει που ειναι να παει.

    Δε στριβεις και αυτα ειναι γραφικοτητες.Στην εδωσα τη καρτα μονο και μονο για τις συγκινησεις που μου προσφερες τοτε.
    Και ας εκβιαζες τον Λουκα για 5,000 δραχμες ανα γκολ σε αντιθεση με τον Μπαγεβιτς τοτε.
    Για να μην νομιζεις οτι τα ξεχασαμε και αυτα..
    Αλλα χαλαλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ.
    ΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟ.
    Η ΕΡΡΡΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
    ΜΠΑΡΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.
    ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Σπύρο: Γιατί ρωτάς; Δέν ξέρεις ; Πιστεύω η ανάρτηση που έρχεται να σε καλύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ,Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΑΕΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΜΑΔΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ(ΛΟΓΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ),ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΧΕΔΟΝ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?
    ΚΑΙ ΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ 150 ΚΩΛΟΕΥΡΩ.
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΟΙ ΚΟΛΟΓΑΒΡΟΙ ΠΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΛΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΤΗ ΦΥΣΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ,ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΦΥΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ -ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ-ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ?Ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ: Έχει πάει κανείς κόντρα από εδώ μέσα; Εγώ έχω βρει ακόμα και ανθρώπους που βρίζανε μέχρι χθες, να 'εχουν συμπορευτεί.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΣΤΙΚΑ. ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ.
    Πού είναι το λάθος; Η κριτική;
    ΜΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΣΤΗΒΕΝ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ.
    ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο DIMI KAI ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΕΚ365 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.
    ΡΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ?
    ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΑΡΑΓΕ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?
    ΣΤΗΒΕΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΗΜΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ: Αγαπητέ αδερφέ, το να πάω στον Θωμά είναι πανεύκολο κι από χιλιάδες δρόμους. Είτε από τους παλαίμαχους, είτε από κοινούς γνωστούς, είτε από την ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Θες κι από τους επιχειρηματίες , είτε σαν συνοδοιποόρους; Ό,τι θέλεις βάλε.
    ΑΠΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή