Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΣΚΙΖΟΥΜΕ

        Είμαι σίγουρος οτι για τον άνδρα και πολιτικό Ιωαννίδη, ο καύσωνας δεν αποτελεί δικαιολογία. Πλέον ο " αγωνιστής " ξανθός έχει καθυποταγεί από το σύστημα και την αργομισθία του. Αν του ξαναπεις να παέι να παριστάνει τον προπονητή ξανά, ίσα που μπορεί και να πάθει και κανά έμφραγμα. Δεν εξηγείται αλλοιώς η δήλωση του " ...είμαι εναντίον του ντόπινγκ κι εναντίον της βίας..." Και δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει ψέματα, αφού έχει ξανακάτσει στην ίδια καρέκλα. Και το έργο του γνωστό.
           Όπως γνωστό είναι πλέον και το έργο στην ΑΕΚ. Όπου όλοι αποδεικνύονται μικρότεροι των περιστάσεων. Αυτοί όμως μπορεί και να μπορούν να επικαλεστούν τον καύσωνα αφού όλο το αγωνιστικό τημ κάνει προπονήσεις κάτω από τον ήλιο και ρεύμα στα Σπάτα δεν υπάρχει για να δουλεύουν τα κλιματιστικά. Ας είναι καλά η καφετέρια του Μαύρου. Κι ας είναι καλά κι όσοι από τα μεγέθη, φέρανε την ΑΕΚ σε αυτήν την θέση.
              Που δεν έχει καμιά διαφορά από την χώρα. Χωρίς ελέγχους πηγαίναμε ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ  ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, και τώρα ψάχνουμε να διορθώσουμε τα πάντα σε μια τριετία. Γαμώντας τον κόσμο. Στην ΑΕΚ δε, από πού να το πιάσεις το ψάρι; Ανίκανες διοικήσεις που μεγαλώνανε τις τρύπες κι απλά ήλπιζαν οτι τα μεγέθη θα καλύπτουν τις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ. Κι αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν οι ΕΔΕ και οι εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές γίνονται για τα μάτια του κόσμου με παντοτινό αποτέλεσμα το κουκούλωμα - ίδια με τους διαχειριστικούς ή οικονομικούς ελέγχους στην ομάδα μας , ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΠΑΡΙΑ.
            Που τα ίδια βγάζει και η περίφημη επαναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά και των ψηφοφόρων του, που πρακτικά όχι μόνο δεν λύνει κάτι αλλά ζητάει κι άλλα μέτρα ύψους τριών δις. Και τι σύμπτωση ! Κι η ΑΕΚ θέλει σε ένα μήνα τρία μύρια. Μόνο χίλιες φορές είναι μεγαλύτερη η Ελλάδα από την ΑΕΚ; Παίζει κανέναν ρόλο; Όχι βέβαια. Ούτε το ένα καράβι στρίβει, ούτε το άλλο. Κι αν έναν αγώνα μπορεί και να τον σώσει και κάποια βροχή, αντίστοιχα μεγενθύνοντας, την Ελλάδα την σώζει μόνο ένας πόλεμος. Κι ειδικά άμα χρησιμοποιήσουμε και το υποβρύχιο που γέρνει. Όλοι θα περιμένουν υποθαλάσσιες τορπίλες, αλλά το δικό μας, λόγω κλίσης, θα πετάει τις ρουκέτες στον αέρα και θα χάνει η μάνα την κόρη και τούμπαλιν. Ίσα που θα ανακηρυχτεί κι ο Άκης εθνικός ευεργέτης για την ξύπνια αγορά του.
           Όπως ο ξανθός που ΔΕΝ ντοπάρησε ποτέ αθλητές του. Κι όταν του παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο σχέδιο για το αντιντόπινγκ από τον γράφοντα, μόνο που δεν λιποθύμησε. Αλλά σήμερα την βιόλα την παίζει αλλοιώς. Εθνικά δήθεν. Και από την μια θα κυνηγάει τα φαρμάκια αλλά με το ΟΑΚΑ και τον ΕΣΚΑΝ να μην παίρνουν φράγκο για ελέγχους, κι από την άλλη θα κάνει ερασιτεχνική την τρίτη κατηγορία ποδοσφαίρου κι οπότε θα πιάνει και κανά περίεργο αλευρωμένο και θα πουλάει έργο στα νούμερα που τον ψηφίζουν. Τα ίδια εξ άλλου δεν έχει κάνει και για την καταπολέμηση της βίας; Ποιός έσκαψε τον λάκο του Ορφανού κάνοντας συναντήσεις με τους οργανωμένους των τριών ομάδων της Σαλονίκης; Εγώ; Εκείνος. Κι ακούγοντας τα παράπονα τους για το νόμο της ΝΔ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
            Και λέγε λέγε, πείστηκε κι ο Βλάχος. Αυτοπείστηκε ουσιαστικά. Το μαγαζί έβαλε κι επίσημα ταμπέλα περί γενικού ξεπουλήματος στο όσο όσο, κι αυτός απειλεί τον Πλατανιά και την Κάτω Τραχανοπλαγιά, οτι η ΑΕΚ θα γίνει φόβητρο. Ειδικά άμα βρίσκει λεφτά για να ταξιδεύει εκτός έδρας. Ποιόν προσπαθεί να δουλέψει ο αρχιπροδότης που αυτομόλησε τότε στην αλογοτροφή - ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ - αλλά ας μην το τραβήξω τώρα που ο τεθνησόμενος μπήκε στην μονάδα ενισχυμένης φροντίδας. Αυτός είναι  προπονητής, που χωρίς κανένα προηγούμενο έργο, θα βγάλει ταλέντα και θα τρομάξει τους πάντες, όταν ακόμα δεν ξέρει ποιοί θα είναι παίκτες του; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ " ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ "; ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ, κι όπως παλιά αγόραζε ο ποτοποιός από τα καράβια στον Πειραιά κάτι περίεργους μαύρους, εμείς ισοπεδώσαμε τα πάντα και σκοτώνουμε κάθε ασημικό ή χάλκινο διαθέτει το σπίτι.
             Πού να πας έτσι; Και το ξαναγράφω φόρα μόστρα για τους πιθανούς άπιστους : Ο ΜΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ, χάρισε λεφτά, ΚΑΙ, δεν ακολούθησε τις συμβουλές των μανατζαραίων που του έλεγαν να κάνει προσφυγή και να πάρει παραπάνω από την ομάδα στην Γερμανία. ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Και χθες, δεν έγραψα για κάποιον παικταρά. Για έναν καινούργιο Γεωργέα μίλησα, άκρως απαραίτητο στην ομάδα, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. Ενώ τώρα η ομάδα έμεινε με τον Καράμπελα  και τον Κωνσταντόπουλο στον αγώνα για να μην υποβιβαστεί.
               Κι ας μιλάει ο πρόεδρος σαν πολιτικός περί στόχου Ευρώπης. Έχουμε έναν μήνα για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα λόγω ΕΕΑ, αλλά αν ξεπεράσουμε τον σκόπελο, τότε πάμε για Ευρώπη; Ούτε ο Χατζηχρήστος δεν θα έλεγε τέτοιες μαλακίες. Ίδιες με του Βούρου, που την μια μίλαγε για τους Κινέζους και το γήπεδο και την άλλη - αφού πήρε το μικρότερο από την κάλπη - έχει αποστασιωποιηθεί από το θέμα. Πόσο ψέμα ρε πούστη μου αντέχει ο Έλληνας; Από τον Ιωαννίδη, από τον Βλάχο, από τον πασόκο πατέρα της γυμνής κι από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΑΕΚ;
               Που, τι στο διάολο ψάχνει κι ενοποιείται με τα βαρεμένα επικοινωνιακά παιχνίδια; Κι εδώ εμφανίζει τον εαυτό του " κατώτερο των περιστάσεων ". ΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ. ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΦΕΡΕ ΤΠΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
              Που " αν η ΑΕΚ αλλάξει ΑΦΜ " , τότε θα χάσει τα 80 μύρια του Ψωμιάδη; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ.
              Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΝΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΜ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΑ. Κι αφείστε τις μπαρούφες οτι αν το κάνουμε αυτό, ο Ψωμιάδης θα μας εκμεταλλευτεί με συμβιβασμό για λιγότερα ποσά. Αυτά είναι φτηνά κολπάκια του Οικονομόπουλου που υπερασπίζεται τον πελάτη του. Που κινδυνεύει να πάει μέσα. Που δεν με ενδιαφέρει εμένα να πάει μέσα. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Ή ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. Σιγά που θα τους θέλουν βέβαια άφραγκους, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Το αν δεν θέλει πια για γαμπρό τον Άκη η μάνα της Βίκυς, με αφήνει ειλικρινά αδιάφορο. Κι η Βανδή ας πάει μέχρι το στρουμφοχωριό κι ας βρει τον Δρακουμέλ. Κι αυτό δεν με νοιάζει.
                Με νοιάζει ο Αεκτζής να έχει ανοιχτά τα μυαλά του. Και να δείχνει την όποια διαφορετικότητα του, σκεπτόμενος πάνω από όλα. ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, πού τι κάνουν παρά το οτι περιμένουν μέσα στο νοσοκομείο τον θάνατο; Και να μην τρώει σύκα και να νομίζει οτι έχει την σπέσιαλ συναγρίδα. Οι Τσάκες και οι Ιωαννίδιδες είναι παντού. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΤΖΗΔΕΣ ( αργότερα γι' αυτόν ).
               ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;  Α, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
- αυτή πάντα πηγαίνει με τον νταβά της - ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΕΣ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΛΑΪΚΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΑΕΙ. ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΏΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ Ή ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΟΧΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ. ΜΑΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΟΧΙ Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.
             Όταν λοιπόν Τροχανά πάλι βγαίνεις και ζητάς πεντοχίλιαρα ( προχθές ) και λέσχες, πάρε και τα στατιστικά. 25% είναι η ανεργία. Κι άρα πες στον Μαύρο, οτι τα 800 χιλιάρικα Αεκτζήδες, αναλογικά με την Ελλάδα είναι πια, 600. Κι αν δεχτείς , ΠΑΝΙΒΛΆΚΑ, τριμελείς οικογένειες, μπορείς να ποντάρεις μόνο σε 200 χιλιάδες πληρώνοντες. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 3, του ενεργού και του ανενεργού, ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ , ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
                 ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙΟΛΑΣ.
                 ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
                 ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.
                Υγ1. Δεν έχω τίποτα με τον Δημητρέλο. Αλλά οι εμπορικές επιχειρήσεις, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.  ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.
                 Υγ2. Πολλά τα θέματα κι έκανα τα αγαπημένα μου αποδητήρια σε σεντόνι.    

8 σχόλια:

  1. ενα σχολιο (σε 2 σκελη)ανα 15ημερο που παρακολουθω την αεκ και πολυ λιγο τη κουβεντα:

    Σωστα αναφερεται οτι το ΑΦΜ ακολουθει υποχρεωσεις (χρεη) αλλα και οποιες διεκδικησεις (Μακης)
    Σωστοτατα αναφερεται η περιπτωση Μακου και συμφωνω στο ηθικο κομματι 100%.
    Στο ποδοσφαιρικο κομματι, σε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ο συγκεκριμενος ειναι ΑΛΛΑΓΗ, οπως ηταν και στο euro. o λογος ειναι απλος- ο παικτης ειναι ΑΤΕΧΝΟΣ εντελως και το μονο που κανει ειναι να κοβει. εχει εμα τεραστιο ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ οτι παρασυρεται μονιμα και ειναι εκτος θεσης, ξεχνιεται δεξια αριστερα του γηπεδου. Τον σωνουν λιγο τα πνευμονια του αλλα μεχρι εκει. απο δημιουργια ΜΗΔΕΝ. αυτο φανηκε εντονα περσυ οταν στο πρωτο μισο της σαιζον ηταν χαμενος στο διαστημα και μολις πιρε μπρος ο σκουρος και εκανε ολη τη δουλεια (κραταγε μοιραζε κοντα και σωστα) εμφανιστηκε και ο μακος στο γηπεδο. με το που 'αρρωστησε' η γυναικα του σκουρου, εξαφανιστηκε και ο μακος.. (αληθεια ειναι καλα η γυναικα? εμαθα οτι καλυτερεψε αμεσα η υγεια της μολις τον χαρησαμε και αυτον στην Αγγλια..)
    τωρα θα μου πεις ακομη και αυτος ο μακος θα ηταν οαση στην αρμαδα που θα δουμε φετος. εκει συμφωνω οπως και στο τροπο που ο ιδιος χειρησθηκε το θεμα και τα οποια λεφτα πεταξαν (λεω πεταξαν γιατι οι γερμανοι αποφασισαν ποσα και ποτε) στην αεκ.

    μονο ο ορος για 25.000!!!!! bonus αν κανει λεει ανοδο κατηγορια η ομαδα τα λεει ολα.. 25 χιλιαρικα θα παρει η ΑΕΚ αμα αναβει κατηγορια η Μοναχο και αλλα 100 αν κανει λεει 25 συμμετοχες..
    μιλαμε για λεφτα οχι αστεια... κατι λιγοτερο απο οσο μας στοιχησε ο ....μισος Χελγκασον..

    τρομερη ατακα του θωμα: αν λεει θελετε ελατε εσεις να του πληρωσετε το συμβολαιο!!! θεος ετσι?
    ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ τι σε βαλανε εκει? για να πληρωνουμε εμεις?

    δεν λεω οτι δεν εχει ενα δικιο αλλα μη τα ισοπερωνουμε ολα. αμα ειναι ρε θωμα καθε φορα που εχει η αεκ ενα εξοδο να πληρωνουμε εμεις τοτε να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και οτι μπαινει να το μοιραζωμαστε μετα τα ματς στην εξοδο του ΟΑΚΑ.

    μοιρασε ας πουμε τα 500-600 χιλιαρικα απο τις συμμετοχες των δυο στο euro στο κοσμο. πως σου φαινεται?

    εκτος αν ο κοσμος ειναι μονο για να πληρωνει για να βλεπει τον βλαχο με τα βλαχακια να παλευουν τα ντερμπυ με τον ΟΦΗ.

    αλλιως το να σκοτωσεις οτι υπαρχει sorry αλλα δεν το λεω ακριβως κινηση σωτηριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ 1 Ο προεδρος ΔΕΝ ειναι προεδρος. Πλακα μας κανουν και το εχω πει απο την πρωτη μερα. Γλαστρα ειναι. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ με ολη την σημασια της λεξεως.
    Προεδρος ειναι ακομη ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ μιας και δεν εχει αποσταλει το καταστατικο για δημοσιεση στο ΦΕΚ. Οτι αλλαγες και να κανει μια ΓΣ και οσα χαρτοσημα των 10 ευρω να πλρωσει, αν ΕΠΙΣΗΜΑ δεν σταλει στην εφορια και στο τυπογραφειο για δημοσιευση κατι, παραμενει απλα μια πραξη. τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.

    ΥΓ 2 Τελικα αποδειχτηκε οτι ουτε ο πρωην προπονητης δουλευε δωρεαν. Μια χαρα ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΧΕ και μαλιστα μεχρι το μεσημερι παζαρευε το διακανονισμο του. Και ολα αυτα τα φουμαρα περι αεκφροσυνης και τα εγω φευγω και δεν θελω μια ηταν για το ποπολο.

    υγ 3 ο ΦΟΥΛΗΣ (το πουλεν μου μαζι με τους αργεντινους) ειχε συμβολαιο 120 χιλιαδες. τον εδιωξε ο θωμας με πια προοπτικη ακριβως?
    θα βρει καλυτερο?
    θα βρει φθηνοτερο?
    τα 120 ειναι πολλα να εχεις ΕΝΑΝ παικτη στην ομαδα η στα αποδυτηρια που ξερει τι ειναι ΑΕΚ?
    Θα κανεις μεταγραφη? Με τι? Με συκα και καρπουζια? και φοβηθηκες μη τυχον και σου πιασει τη μια απο τις τρεις μεταγαρφες που εχεις?
    εχεις πολλους φουληδες και την πολυτελεια να διωχνεις εναν ανθρωπο που επι 10 χρονια ουδεποτε μιλησε ουδεποτε προβληματισε, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ επαιξε τα εδωσε ολα ακομη και κουτσος?


    ΥΓ 4 και σουδαιοτερο.
    ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ. Ειναι ΜΕΓΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ αυτο.
    ο λογος που θα παει ειναι γιατι η επιτροπη δεν θα δωσει λογω χρεων ΕΓΚΡΙΣΗ. Αυτο δεν σημαινει οτι η διαγραφωνται τα χρεη της εταιρειας
    Απλα θα αγωνιζεται σε αλλη κατηγορια. η εταιρεια ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ κανονικα και εχει οτι χρεη εχει.

    η μονη και σωστα αναφερεται 'διαγραφη' θα ειναι με την αλλαγη ΑΦΜ. Και δεν θα ειναι διαγραφη απλα τα χρεη θα μεινουν (μαζι με τις οποιες διεκδικησεις απο μακη) στο παλιο ΑΦΜ.

    Με το 44 να επιστρεφει στα 130 εκκ και αλλα 80 που χρωσταει ακομη απο τις χρησεις των σωτηρων θελουμε τον Μακη τον κοσκωτα τον μπατμαν και κανα δυο ακομη να ερθουμε μια η αλλη.

    αυτα λεμε πανω απο χρονο τωρα,

    αστο ρε συ Θωμα. Σε αγαπαω σε θεωρω (και εισαι) ΑΕΚΑΡΑ αλλα κατσε στη καφετερια σου..
    Μανατζερ θελει η κατασταση που θα μιλησει ευθεως (σωστο το τελευταιο σχολιο) και θα κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ RESET.

    Tα αλλα με τα εικασαρικα του ενος, τα να μας φοβουνται του αλλου και τις 752.000 οικογενειες του ψυχακια ειναι για τα τσιρκα.

    κοινως: καληνυχτα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουλίου, 2012 12:16

    Καλημερα. Νομιζω οτι πλεον ακομα και ο καλυτερος μανατζερ,και η διανοια περι διοικησης επιχειρησεων να ερθει,δεν προκειται να κανει τιποτα γιατι η ομας-δηλαδη η εταιρεια-ειναι πολυ-πολυ "μεσα" για να εχει ελπιδες ο καλυτερος του ειδους να την διασωσει.
    Δηλαδη πολυ απλα-οπως λεει και ο Μητσοτακουλας-αυτα τα θαυματα,ουτε ο Ιησους Χρηστος δεν τα κανει.

    Εκτος και αν "διασωση" ονομαζουμε την περιπετεια του να λιμναζουμε καπου στη βαθμολογια και να τρωμε τα ποδια και τα χερια μας για να επιβιωσουμε. Εκει πια,και παλι δεν χρειαζεσαι καποιον μανατζερ,αφου αυτο,μπορω να το κανω και εγω.
    Αρα,ειτε ειναι ο Δημητρελος,ειτε ο Θωμας με την καφετερια,ειτε καποιος αλλος,καμια διαφορα δεν θα υαρξει. Πεντε πανω-πεντε κατω,οτι ειναι ανθρωπινως δυνατον θα γινει μεν,αλλα επανακαμψη και εξυγειανση-γιατι αυτος ειναι υποτιθεται ο στοχος-δεν θα υπαρξει.

    Οσος χρονος μπορει να χαθει με μια υποτιθεμενη πτωση στην 4η κατηγορια,αλλος τοσος και ακομα περισσοτερος θα χαθει-και χανεται ηδη-με την περιπλανση μεταξυ φθορας και αφθαρσιας,εχοντας τον ρολο του κομπαρσου,στην Λιγδα.

    Η αλλαγη ΑΦΜ και καποια συγχωνευση με μια μικροτερη ΠΑΕ,μπορει να μοιαζει κρυα λυση και εξωσυναισθηματικη,αλλα ειναι η μονη,αφου πλεον τα ποσα που αναζητουνται και τα οποια βαραινουν την υπαρχουσα ΠΑΕ,ειναι δυσβασταχτα. Πως λενε και οι "ειδικοι": "μη διαχειρισιμα". ΟΠως Ελλαντα. Και θα την τραβανε πισω καθε χρονο.
    Και απλα καποια στιγμη θα γινει το αναποφευκτο. Και θα εχει χαθει και ακομε περισσοτερος χρονος. Πολυτιμος για τον ολοενα και συρικνουμενο κοσμο της ΑΕΚ και την εικονα της.
    Εκτος και αν μπροστα μας εχουμε μια περιπτωση "Ιπσουιτς" και δεν το εχουμε ακομα αντιληφθει.


    Ο τριτος της παρεας του ΠΟΚ-και ο πιο ενοχλητικος,εαν εως τωρα ειχε τον ρολο που ειχε,απο εδω και μπρος-και μαλιστα προσαρμοζομενος πλεον στις νεες συνθηκες και πολιτικες "επιταγες",αυτον τον τριτο πολο του ΠΟΚ τον θελουν να συνωστιστει-κατα Ρεπουση- στις αποβαθρες του Ελληνικου πρωταθληματος και κυριως στις αποβαθρες της Ελληνικης μνημης,αφου και το εμβλημα και οι καταβολες της ομαδας,ειναι το ιδιο ενοχλητικες οσο και η υπενθυμηση της Μικρ. Καταστροφης η της υπαρξης της Αγιας Σοφιας,η των μαρμαρων της ΕΦεσου.

    Αν καποτε "μοδα" ηταν το να θυμασαι,σημερα μοδα ειναι το να ξεχνας,ακομα και εσκεμενα.Ολα στο πνεβμα (σωστα ειναι γραμμενο) του Σκαι και του 1821 "η γεννηση ενος εθνους" οπου λιγο ως πολυ μας ειπαν οι Βερεμιδες και οι οτι αφου ΚΑΙ εσυ φερτος εισαι και οχι γηγενης,τοτε μην αντιδρας και στους αλλους φερτους που ερχονται εδω και διεκδικουν κομματια γης. Ισα ειμαστε ολοι. Ειτε σε λενε Γιωργη,ειτε Αντουλ Χασαν,ειτε Ραιχενμπαχ,εχουμ ολοι τα ιδια δικαιωματα και το ιδιο "στομαχι".) Ωστε να δεχθεις σιγα-σιγα την ιδεα του μισου Αιγαιου,της Μισης Μακεδονιας κλπ.

    Τι μας λενε απο παντου,ακομα και χωρις λογια; Το εξης: "Δεν χαθηκε ο κοσμος βρε αδερφε,αν μοιραστουμε και πεντε πραγματα,που τα εχεις και ριμαζουνε. Οτι μεχρι τωρα υπερασπιζοσουν,τελικα ηταν ενα προβλημα προς την αναπτυξη και μια τροχοπεδι. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΟΥ". Αυτο μας λενε κατα βαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΙ: Συμφωνώ πλήρως με το τελευταίο σχόλιο σου κι ούτως ή άλλως κι εγώ έχω μπει στο τημ της σωτηρίας της ομάδας με τα εισιτήρια.
    Μας έδωσε χαρές; Ας μας δώσει και λύπες. ΑΕΚ είμαστε πάντα και παντού. ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουλίου, 2012 12:27

    Νεες εποχες νεα ηθη γαρ. Και αν θες να ζησεις "ειρηνικα" και να "συμφιλιωθεις" με τους γειτονους,να παψεις τουλαχιστον να εισαι εριστικος αναδεικνυοντας αυτα που σας πικραινουν και σας θυμιζουν τις παλιες πληγες,αλλα πλεον να αναζητας αυτα που μπορει να σας ενωνουν. Δηλαδη το δουλικο ζειμπεκικο του ΓΑΠ μπρος στα ποδια του Τζεμ.

    Εδω για τους νεοταξιτες σκατοκουλτουριαραιους,ειναι αιτια "εμπλοκης" των σχεσεων των λαων,ακομα και μια περιγραφη μαχης,ακομα και μια φραση καπου γραμμενη σε ενα βιβλιο. Και δεν ειναι ολοκληρος Αυτοκρατορικος Βυζαντιονος Δικεφαλος αετος,που εχει κοτσαριστει εδω και 85 χρονια πρωτη μουρη στο Ελληνικο πρωταθλημα-και αρα στην Ελληνικη κοινωνια- και μαλιστα παιρνει και πρωταθληματα; Δεν ειμαστε με τα καλα μας.

    Ελπιζω να μην επιφυλασσουν οι αρσενικοι Ρεπουσιδες του ποδοσφαιρου και της πολιτικης,τετοια μοιρα για την "ενοχλητικη" ΑΕΚ.
    Γιατι πολυ απλα θα φανε τα μουτρα τους. Οχι γιατι αυτο θελουμε η μας συμφερει,αλλα γιατι ειναι αδυνατον με "τεχνιτους" τροπους να αφαιρεσεις ολοκληρες εποχες και με κουτες αφαιρεσεις μερων και στοιχειων,να διαγραψεις χιλιετιες ολοκληρες.
    Οι εποχες και τα ηθη τους αλλαζουν με τον καιρο και τον χρονο.
    Και οχι με διαταγματα, η νομιδια, η αλητικες αλοιωσεις,με σκοπο την κονομα.
    Ειναι πολυ "φρεσκια" η περιοδος,και πολυ μεγαλη,αφορητα μεγαλη,την οποια επιχειρουν να διαγραψουν,στο ονομα καποιων τρυπανιων και γεωτρυσεων κατα μεσης του Αιγαιου.

    Σπανια αλλη χωρα και οι εκπροσωποι της ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ,Η ΓΑΛΟΥΧΙΣΑΝ.
    Μονο εδω υπαρχει αυτη η τοση τρελα.
    Ενω αλλαχου οι παντες κανουν τα παντα,ακομα και να εκθεσουν ενα κοματι ξυλο,η πετρα,που να καταδεικνυει την σχεση με καποιο αυτοκρατορικο παρελθον,μπας και παρουν "ποντους" κατ'αυτον τον τροπο και διεκδηκισουν τα αυτονοητα,εδω,οι νενεκοι κρυβουν ολοκληρους "ελεφαντες" μεσα σε πυθαρια. Ντοκουμεντα και μαρτυριες που χρειαζονται μια βιβλιοθηκη να καταγραφουν,τις κρυβουν πισω απο μια μονοκοντιλια. Μνημια ολοκληρα,εχουν γινει "αορατα".
    Ιστορικες περιοδοι ολοκληροι,περνανε απο πλυντηρια και βγαινουν "ροζ".
    Λες και νρεπονται να τολμισουν να δειξουν το μποι.
    Σκυβουν,για να μη φανουν ψηλοτεροι απο τα αφεντικα.

    Το κολαν του ΓΑΠ θα φερει καλυτερα αποτελεσματα,αν το αναρτησουμε σε ιστο;
    Αν εχετε αρχιδια,φτιαξτε πλατφορμα εξωρυξης και στην κορυφη της βαλτε μια σημαι να ανεμιζει ο Βυζαντινος χρυσος Δικεφαλος.
    Αν εχετε αρχιδια καντε το.
    Αυτο θα εκαναν ΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΔΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουλίου, 2012 13:11

    Και να πω και κατι που αφορα στον Μελισανιδη.
    Το εαν τελικα θα "ασχοληθει",με την ΑΕΚ,ειναι σε μεγαλο συσχετισμο με τα παραπανω.
    Το εαν τελικα "θα επιτρεψει στον εαυτο του" η "εαν θα του επιτρεψουν οι ανωθεν" να "ασχοληθει" με εναν συλλογο που πρεπει να πεσει στη ληθη.
    Το εαν τελικα τα συμφεροντα του δεν πανε κοντρα στα συμφεροντα της ΑΕΚ.
    Αν δηλαδη ο ρολος του επιχειρηματια,δεν ειναι κοντρα με αυτον του "ασχολουμενου με την ΑΕΚ"
    Αν δηλαδη κανει γαργαρα την υποθεση ΑΕΚ,-με την οποια θα ηθελε οντως να "ασχοληθει",ελεω απιχειρηματικων ευκαιριων,στη χωρα-συντριμι

    Αφου τα προταγματα αυτην την εποχη και το γεωστρατηγικο βαρομετρο,δειχνουν οτι δεν συναδουν αυτα τα δυο και δεν μπορει κανεις να ζητα πετρελαια εχοντας και την "ασχολια" με την "ενοχλητικη" ΑΕΚ.
    Και μια χαρα απολυτη δικαιολογια ειναι τα αφορητα οντως οικονομικα βαρη της ΠΑΕ,ωστε να λειτουργουν ως αποτρεπτικος παραγων.

    "Ξεχαστε με". Και "μονο τρελος η λαμογιο".
    Και πως να ασχοληθει,αφου θα πρεπει να αναιρεσει τον εαυτο του και τις δηλωσεις του μετα;
    Ηθελα μονο να ηξερα,ολες αυτες οι κατα καιρους μικροενασχολησεις με την ΑΕΚ,με τις "συναντησεις" και τις ευστοχες η αστοχες δηλωσεις,τι ακριβως ειναι,αν δεν ειναι ο τζαμπαμαγκητικος ορισμος του "εμπλεκομαι" αλλα "δεν εμπλεκομαι".

    Δεν θα μπορουσε να ειναι απων απο κερκιδες,δηλωσεις και συνατησεις σε τραπεζια και ταβερνες με λογια μεταξυ ουισκυ και αχλαδιου,ωστε ετσι να τροφοδοτουνται οι φυλαδες και τα sites,με το αεναο ονειρο της επιστροφης του καβαλαρη. Με την συνεχη ροη ελπιδας και την συνεχη παρουσια του,αφου η επιχειρηματικη του παρουσια θα γινει ακομα πιο εντονη στο μελλον εντος Ελλαδος,θα ηταν ακομψο να στρεφει το κεφαλι απο τον κοσμο της ΑΕΚ αλλα και να απαξιει να μιλα για αυτην.
    Αλλα ειναι και απαγορευτικο απ'την αλλη να ασχοληθει ενεργα.
    ΑΕΚ η δουλειες; Δουλειες φυσικα.
    Οποτε επελεγει ο μεσοβεζικος και και καθολου κοστοβορος τροπος του "ηξης-αφηξης".
    ΑΦου ο κοσμος τον ορισε σαν λυτρωτη,τοτε θα παιχτει το εργο ετσι. Αλλοι κανουν αμαν και αμαν για να βρουν τετοιο ρολο. Θα τον αφησει να πει χαμενος;

    Οτι ισχυει λοιπον για τους νενεκους πολιτικαντιδες και "κουλτουριαριδες" με τα τσιγκινα διπλωματα,ισχυει και για τον "τολμηρο επιχειρηματια" που βουταει στα βαθεια. Δηλαδη αναλαβμανει τα μπαζα και τα χαλασματα αφου εχουν πολυ καλες ευκαιριες.
    Αναμενοντας το πρασινο φως να μπουκαρει σε μια αγορα πεθαμενη.
    Και αυτο ονομαζεται επιχειρηματικο δαιμονιο.
    Το νε περιμενεις το "ο.κ."
    Και το να βλεπεις δηλαδη κερδος απο φρουτακια και μηχανες τζογου,σε μια χωρα καθημαγμενη,στοχευοντας στο 20ευρο του συνταξιουχου,η στο χαρτζιλικι του φοιτητη.
    Και δεν ξερω τι αλλη διαφορα υπαρχει απο τον "ξυστο" Κοκκαλη του ΟΠΑΠ,με μονη ισως οτι τουλαχιστον εκεινος "ασχοληθηκε" με 12 πρωταθληματα,ενω ο τωρινος,δεν εχει-δεν του δινεται-ουτε καν αυτη η επιλογη.

    (εχω την εντυπωση οτι ο Μελ. βλαστιμαει την ωρα και την στιγμη που "ασχοληθηκε" με αυτην στο παρελθον. Εαν ειχε "ασχοληθει" με τον ΠΑΟ πχ.,τωρα θα ηταν προεδρας εκει και με τον μισο ΟΤΕ,την μιση ΔΕΗ και τον μισο ΟΠΑΠ δικο του.Α,ρε ποτανα ζωη.Δεν πειραζει ομως. Δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα. )

    Απο καποιον που κατα τους λογους του δεν ειναι ουτε τρελος ουτε λαμογιο,αλαλ ειναι αρκετα ξυπνιος ωστε να πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.

    Υ.Γ Η προηγουμενη και επιτυχημενη "ενασχοληση" του Τιγρη με την ΑΕΚ,ηταν ενα διαπιστευτηριο-εξεταση του προς την "Αγια Οικογενεια" του τοπου.
    "Κοιτα τι μπορω να κανω" ειπε ο προσφυγας στον "καπετανιο"
    "κανεμε φιλο και οχι αντιπαλο".
    Εισαι γιγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΙ ΟΛΗ Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ -ΑΚΗΣ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.
    ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΤΑΔΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ; ΜΑΓΚΑΚΟΚΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ; ΝΤΕ ΧΙΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ; ΣΒΑΪΝΣΤΑΪΓΓΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ;
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΔΩ, ΤΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστο,κανεις ενα σοβαροτατο λαθος οσον αφορα τον Μελισανιδη.
    Η "αδεια" δοθηκε απο τους εχοντες βλεψεις παρακαπτοντας τους θεσμικους.Το εγχειρημα επιασε,"πιαστηκε" κι αυτος,για αυτο και καποια περιοδο στην Μεση Ανατολη ολοι κυκλοφορουσαν πλατη στον τοιχο.Κι οταν λεμε ολοι,εννοουμε ολοι,και οι εδω και οι αλλοι απο την Αμερικα.Καταλαβαν στο τελος,πως ολοι μαζι χωρουσαν,και αυτο εκεναν.Στριμωχτηκαν βεβαια,αλλα χωρεσαν.Μοιραστηκαν καποια κομματια παραπανω,αλλα τελος καλο ολα καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή