Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Προβλέπεται διακοπή από την καθημερινότητα με κείμενο από το ταχυδρομείο. Καλές βουτιές για το ΣΚ αν και οι πληροφορίες μιλάνε για συνέχιση του καύσωνα.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται
στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικα έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,

Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν. Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.

Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας. Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν Εβραίους φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.

Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα “συστήσει” ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα. Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.

Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.

Καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί.
Φιλικά,
Gordon O’Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας

9 σχόλια:

  1. Την είχα διαβάσει προ ημερών την επιστολή,έχει ενδιαφέρον και ολίγη πλάκα.
    Μόνο που ο Υουργός κάνει μια "εγκληματική" γενίκευση,η οποία βεβαίως τον βολεύει.
    Δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες,δολοφόνοι,βιαστές και πρώην "ράμπο".Δεν γνωρίζω βέβαια,εαν στον Καναδά έχουν μεταναστεύσει,λαθραία,όλα τα αποβράσματα του κόσμου,οπότε ο Υπουργός σωστά τα λέει,αλλά και στατιστικά δεν νομίζω να συμβαίνει.
    Επίσης και κάποια δικαιώματα,έστω και λίγα,εξακολουθούν να έχουν και οι παραβάτες.
    Έξυπνη επιστολή,αλλά και άκρως επικίνδυνη στους πονηρούς καιρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισαν τα οργανα...Εγιναν σημερα τα "δοκιμαστικα",το "ζεσταμα" στα κλαρινα,στο τουμπερλεκι...
    Οι του ΟΕΚ,ηταν απ`εξω,και θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι μερα με την μερα.
    Ρε αμαν,ρε ζαμαν,γαμηθηκαν οι τροικανοι για ραντεβου με τον Τσιπρα.Εστω για 10`,ενα τεταρτο να του "ευχηθουμε" για το παιδι!!! Τιποτα ο αλλος,εχω δουλεια για τις προγραμματικες!!!
    Συναντηση γιοκ.Τα καλυτερα ερχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουλίου, 2012 01:17

    Ποια "επικινδυνοτητα"; Μη τυχον και δακρυσουν οι "ΜΚΟ" και ο Θεοδωρακης ο Σταυρος;
    Και ολα αυτα απο εναν υπουργο,μιας χωρας η οποια ζει και αναπνεει απο τον μεταναστευτισμο. Υπ'οψιν. Οχι απο καποια "χωρα-Ταλιμπαν".
    Απλα εννοει οτι υπαρχουν ορια. Αλλο μεταναστευω και βρισκω την δουλεια η την τυχη μου σε μια χωρα,και αλλο ερχομαι να σου αλλαξω την Παναγια κυριολεκτικα και μεταφορικα.
    Ε,τοτε την "Παναγια" θα σου την αλλαξω εγω. Πολυ απλα.
    Αυτα σε χωρες και κυβερνησεις βεβαια που εχουν "κοκκινες γραμμες" και ορια και οχι σε σκερβελοκυβερνησεις προσκυνημενων και πουληταριων,οπως εδω.
    250 εκατομμυρια "μεταφερονται"-μεταναστευουν απο χωρα σε χωρα,σαν γυφτοι. Ειναι πολιτικη πραξη. Ειναι εργαλειο οικονομικο.Ειναι εργασιακος μεσαιωνας. (Ακομα και στην Κινα,κανεις δεν εργαζεται εκει που ζει. Μεταφερονται απο την ενδοχωρα στα εργοστασια.ΨΑξτε να βρειτε γιατι.ελλατε τωρα...)

    Και μαζι με αυτους τους φουκαραδες βεβαια,ανα τον κοσμο,φορτωνουν και τους φυλακοβιους,τους μαχαιροβγαλτες,τους νταβαδες,τους μαστρωπους. Ετσι για να απλωνεται και η "αρρωστια". Το τερπνον μετα του οφελιμου.
    Και μιας και ο λογος για "μεταναστευση, να πουμε οτι αυτη ειναι καταντια και οχι κατορθωμα. Δεν ειναι μια επιλογη,ειναι μια αναγκη,στην οποια εξωθεισαι. Αρα μιλαμε για ξευτιλα. Το οτι μεσα απο αυτην απορρεουν ορισμενες δρασττηριοτητες,οπως πχ, η μεταναστευτικη μουσικη και τα τραγουδια, η η αναπτυξη κοινοτητων που αναγκαστικα ψαχνουν τα κοινα γνωρισματα τους ωστε να μη "χαθουν" στον ξενο τοπο, η οι κατα τοπους "Καζατζιδιδες" των χωρων-πειραματοζωων, κλπ. που τραγουδουν και κλαινε για τους ξενητεμενους.
    Καμια διαφορα δεν εχει ο προσφυγας απο τον μεταναστη. Η λεξη αλλαζει μονο. Και οι συνθηκες εκδιωγμου. Στην πρωτη περιπτωση γινοτναι λογω εφυλιακων η αλλοφυλων συγκρουσεων,στην δε δευτερη λογω "οικονομικων προβληματων". Γιατι κανεναν δεν ξερω, που να σαλταρε,να παρατησε την καλη του δουλεια και τις απολαβες του στη χωρα του,να χαιρετησε την οικογενεια του και να μπουκαρε στο τραινο για τις φαμπρικες και τα εργοστασια.
    Ελαχιστοι ειναι αυτοι που το κανουν εξ επιλογης,η απο "χομπυ".


    Περα και πανω απο ολα αυτα,τα παρελκομενα, η μεταναστευση,ο "βιαιος" εξωθισμος δηλαδη πληθυσμων-λογω κατασκευασμενης φτωχοποιησης,ειναι μια πληγη. Ειναι ενα καταντημα.
    Κανεις δεν θελει να κουναει μαντηλια απο πλοια και τραινα. Η να κοβει την οικογενεια του στη μεση.
    Δημιουργουνται "Λεροι" και "Μακρονησια". Απλα η-αναποφευκτα- καλυτερη (απο οικονομικης κυριως αποψης- διαβιωση στο νεο περιβαλλον,περικαλυπτουν το κυριο και βασικο χαρακτηριστικο της: Προκειται για πολιτικη επιλογη καποιον,να δημιουργουν στρατιες ευπλαστων και ευμεταχειριστων και κυριως ξεκρεμαστων εργατων.
    Αχαρτογραφητους και αποκομενους,ετοιμοι ειτε να παρουν προαγωγη και αυξηση,ειτε να φανε κλωτσια.
    Και αλλο να φας κλωτσια κοντα στο σπιτι σου, και αλλο μακρυα απο αυτο. Ποναει περισσοτερο. Ασε που δεν μορεις να την ανταποδωσεις,οταν εισαι μακρυα. Ενω εδω, μπορει και δωσεις και καμια ντοπια κλωτσια. Εξω,κανεις "ΜΟΚΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συζήτηση,η όποια συζήτηση,γίνεται στη βάση,πως μιλάμε για μια χώρα που έχει νόμους και τους τηρεί.Αν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα,πρέπει να αλλάξουμε οπτική.Όταν οι ίδιοι (και πολίτες και κράτος) δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας ,πως να απαιτήσουμε (που είναι το δίκαιο),να το κάνουν οι άλλοι.
    Υ.Γ. αν θυμάμαι καλά ο conpater,προ ημερών είχε μιλήσει για έλεγχο των υδάτινων πόρων ,μέχρι και τις γεωτρήσεις.Σήμερα ο κομανέντσι,στις προγραμματικές δηλώσεις,έκανε λόγο για «προσεκτική» αποκρατικοποίηση εταιρειών υδάτων, με ρυθμιστικό έλεγχο του κράτους πάνω στη διαχείριση των υδάτινων πόρων.
    Και προ ημερών το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έδωσε παράταση,εως το τέλος του έτους,για την υποβολή δικαιολογητικών από τους αγρότες σε ό,τι αφορά στη χορήγηση άδειας, για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις.
    Ακριβό μου νεράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι ειναι.Καταθετεις τα δικαολογητικα για την γεωτρηση σου,κι αφου ξερουν πλεον ποιος εχει ποιες,θα`ρθει ο νομος του κρατους και θα σου πει πως νερο στο "δικτυο" θα ριχνουν μονο οι εταιριες που εχουν αναλαβει την διαχειρηση υδατινων πορων.Οσο για την αρδευση,θα απαγορευεται το ποτισμα απο καθε ειδους γεωτρηση,αν δεν ειναι συμβεβλημενη με την ιδιωτικη εταιρια,για αρχη αυτο.Μετα,θα τις παρουν κι αυτες με καποιο σχεδιο νομου περι δημοσιας υγειας και ασφαλειας,αφου φροντισουν να δημιουργησουν το καταλληλο κλιμα περι επιδημιων απο τον ΜΗ ελεγχο των γεωτρησεων.....Και μην ξεχναμε πως η αρχη θα γινει απο τα φιλετα της ΔΕΗ,η οποια εκμεταλευεται τα φραγματα και τους ταμιευτηρες.
    Εχει καταντησει αηδια το θεμα.Ξερουμε τι θα κανουν,ξερουμε πως θα το κανουν,ξερουμε οτι τελικα θα γινει,και καθομαστε σαν τα ζωα και τους χαζευουμε....Κι οπως ελεγε κι ο Καραγιαννιδης,"ποτε θα πεθανω δεν ξερω μονο...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Filia apo to spiti twn pe8erikwn moy sto Lincolnshire (exou kai ta greeklish).
    Ka8e mera brexei edw, gamw thn metanasteush mou.
    BRAVO ston ellhniko lao poy pshfise ton mega kwlotoumpa, blepw oti h EPANADIAPRAGMATEUSH proxvraei me gorgous ry8mous, exei xestei apanw ths h merkel...
    Fysika eimaste akoma sto euro, fysika SWSANE tis kata8eseis tous (etsi nomizoun) ta 55+ elloxim, fysikotata diasfalisan tis epidothseis toys oi 55+ agrotes twn mercedes kai twn kwladikwn kai, ennoeitai, OOOOOLOI (kai ennooume ooooooloi) 8a broune doyleies sthn anaptyxh kai to "asfales" klima tou Samara...
    Bre na mhn perimenei oute kana mhna gia thn kwlotoumpa...

    YG: ENNOEITAI, conpater mou, oti h arrwstia htan KARAMOUFA.
    Siga kai mhn phgaine autos me ta swbraka katebasmena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υπουργος αναφερεται σε φανατικους μουσουλμανους και οχι σε ολους.Σε αυτους που καταπιεζουν τους ιδιους τους συμπολιτεςτους εκτος τους αλλοθρησκους (που πρεπει να αλλαξοπιστησουν ή να πεθανουν οπως λεει και το κορανι),που το"διαβαζουν"οπως τους βολευει.
    Χιλιαδες εχουν σφαγει και κρεμαστει απο αυτα τα ζωα και δεν χρειαζονται κανενα οικτο παρα μονο αφανισμο,αυτοι και οι οικογενειες τους.
    Κανεις δεν μπορει να ξεχασει το ξυλινο κιβωτιο με τα τρια κεφαλια φοιτητων στον Ιραν γιατι ειχαν αναρτησει μια γυμνη φωτο απο το playboy στον υπολογιστη του πανεπιστημιου,τους αμετρητους κρεμασμενους ομοφυλοφυλους σε ολα αυτα τα κρατη,τις αμετρητες λιθοβολισμενες γυναικες,τους αμετρητους φονους δασκαλων σε Αφγανισταν και νοτια Ταιλανδη,το συγλονιστικο βιντεο του μικρου Ιρανου;που κοβει το κεφαλι Κουρδου 'αλλοθρησκου',το λιθοβολισμο παρανομων ζευγαριωv στην Παλαιστινη και στο Αφγανισταν..κ.α.
    Τι να πρωτοθυμηθεις.Λες να κανουν προβοκατσια οι Αμερικανοι;
    Μεσαιωνας ειναι μπορει να περασει,οπως περασε; και των χριστιανων.
    Εχεις και ΤΗΝ κοντη Αχμαντινετζαμπ να διοικει ενα κρατος υπερδυναμη, να προσευχεται στο πηγαδι του 12ου Ιμαμη "που ηρθε και τον έπισκευτηκε στον υπνο του"να προκαλει να αιματοκυλισει τον κοσμο.
    Η πρωτη γκομενα(γιδα) στη θεση του συνοδηγου και οι γυναικες στο πορτ-μπαγκαζ.Για τα λυσσασμενα διποδα δεν υπαρχει αντιδοτο.Η πρεζα της θρησκειας εχει παρει πολλους στο λαιμο της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουλίου, 2012 18:09

    Γιωργη τι χαμπαρια απο τα ξενα; Καλη διαμονη και καλη δυναμη.
    Ευχομαι τουλαχιστον σε αντιδιαστολη ολων των χαμενων που δεν εχεις εκει,να τα αντικαταστησεις με οικονομικα οφελη,ωστε να γυρισεις συντομα να τα φας εδω περα.
    Καλο κουραγιο.

    Εδω ειναι οπως τα ξερεις. Ζεστη,ηλιος λαμπρος,πολυ φως,νησια,βολτες,ουζα,καθαρες θαλασσες,μπανια και ξενιασια. Χαλια μαυρα. Δεν βλεπομεν την ωρα να γινει αναστροφη πολων και να ερθουμε εμεις στο Γκρινουιτς και να ερθει η Αγγλετερα εδω κατω,μπας και στεγνωσουν οι κατοικοι απο την υγρασια. Μαθαινω οτι ολοι εκει πανω εχουν βγαλει μουχλα. Εχουν ενα πρασινο χρωμα,σαν Αλιεν.Αληθευει;

    Λιγο ακομα και θα σε επιανε το εμπαργκο του Καμερον. Το οποιο βεβαια ειναι ενας πλασματικος μυθος. Οχι μονο δεν θα κλεισουν τα συνορα,αλλα θα ανοιξουν τις αγκαλες τους,οσοι εχουν αναγκη απο φρεσκα και φτηνα εργατικα χερια. Η μεταναστευτικη εργασια,παντα ηταν -και ειδικα τωρα-ειναι η πρωτη προταιρεοτητα. Ασε το Καμερον να λεει τις μαλακιες του. Ετσι ειναι. Μετα την φαλαγγα,ερχεται το πικαρισμα. Ετσι γινεται,οταν σε πρωθυπουργευουν ΓΑΠοΣαμαραδες,δηλαδη ξεχαρβαλωμενοι μαλακες,δουλοι.

    Καλη δυναμη εκει στην ξενιτια.Σε ολους.
    Δεν ζει και ο Καζατζιδης,να κανει καμια περιοδεια στις φαμπρικες της Γερμανιας και στου Βελγιου τις στοες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8a sas stelnw entypwseis apo to politismiko shock ths epanaforas mou sth ghraia albiwna se doseis kai eidika meta apo 1-2 ebdomades pou 8a exw egkatasta8ei (euxomai) sto tsardi mou. En tw metaxy xanamatanaparagw ena wraio...xronografhma apo anarthsh enos anagnwseh sto enikos.gr:

    "καλημερα σταθη και σε ολη τη παρεα.
    αυτες τις μερες εχω παρατηρησει κατι καταπληκτικο, δουλευω στο μαγαζακι μου και μερες που ειναι οι περισσοτεροι μιλανε για πολιτικα, για το τι συμβαινει και για το τι θα επρεπε να κανουν οι δικοι μας πολιτικοι.
    οταν τους ρωταω πως παει η δουλεια η απαντηση ειναι ιδια απ ολους, κανεις δεν φτιαχνει τιποτα γιατι ο κοσμος φοβατε, ο κοσμος υποφερει, ο κοσμος δεν εχει να φαει, ο κοσμος δεν τα βγαζει περα.οι περισσοτεροι μου εχουν εκμυστηρευτει οτι ψηφισαν ν.δ για να προστατεψουν τις καταθεσεις τους.
    συμπερασμα:οσο ο κοσμος υποφερει επανασταση δεν γινεται γιατι υπαρχει μεγαλη αποσταση απο το υποφερουμε.
    οταν κοιτουν να προστατεψουν και 100χιλ ευρω λεω εγω και δεν τους νοιαζει αν αυριο θα εξαφανιστουν αυτα και δεν θα υπαρχουν δουλειες ουτε για 20 ευρω μεροκαματο, λυπαμαι πολυ αλλα τα θελει ο κολος μας, αυτο συμβαινει γιατι θελουμε τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.
    διαβαζω το χωνι, το unfollow, τη real και το hot doc αποκαλυψεις και ρεπορταζ που σου σηκωνεται η τριχα καγκελο και δεν ανοιγει μυτη, δεν τα σχολιαζει κανεις απ τους υπολοιπους δημοσιογραφους.ο φοβος φυλαει τα ερμα ετσι δεν ειναι ή απλα γαμησε το τωρα δεν το αγγιζω εγω να το κανει καποιος αλλος;
    τις προεκλογικες εξαγγελιες αν καποιος δεν τις τηρει πρεπει να ερχεται αντιμετοπος με τη δικαιωσυνη τελικα ναι ή οχι;
    βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια και τελικα εχει την ιδια ευθυνη ο σταλιν με τον χιτλερ;το κκε θα συνεχιζει να βριζει ολους τους ψηφοφορους ειτε ειναι της χ.α ειτε του συριζα ειτε του καμμενου;τις πολιτικες ευθυνες θα τις αναλαβει ο καραμανλης και ο γαπ;τις ποινικες κανεις;δεν υπαρχουν βεβαια.
    ποιος ειναι πιο δυνατος ο κιτρινος νιτζα ή ο μαυρος;ποιο τρεχει ποιο πολυ το μαυρο αλογο ή το ασπρο;ερωτησεις εκτος τοπου και χρονου για να δινονται απαντησεις απο καποιους μονο και μονο για επιδειξη γνωσεων και στην ουσια μηδεν.
    λοιπον δεν θελω τιποτα, δεν περιμενω τιποτα γιατι δεν μπορω να κανω κατι (προς το παρον).αν δεν νιαστω εγω για μενα δεν μπορω να περιμενω απ τους αλλους, αυτα τα ξεσηκωθητε απο καποιους τους επιστρεφονται μετα αηδιας.στην ελλαδα της ταμπελας εγω μερος δεν παιρνω.ποιος ειναι πιο πολυ πατριωτης απ τον αλλον, να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε.καλημερα και συγνωμη απλα σημερα εχω αυτες τις σκεψεις, αυριο βλεπουμε."

    "...στην ελλαδα της ταμπελας εγω μερος δεν παιρνω..."...oute ki egw magka...apo aneka8en...

    ΑπάντησηΔιαγραφή