Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΜΑΚΡΙΑ Η ΚΟΝΤΑ;

             Αύριο θα ανηφορίσω για να επιτελέσω το χρέος μου. Να πάρω τα τρία διαρκείας της οικογένειας και να βοηθήσω κι εγώ τον Μαύρο στο πέσιμο του στον γκρεμό. Το σκέφτθηκα από εδώ, το έφερα από εκεί και τελικά επικράτησε η παρόρμηση. Να χάσω το πάρτυ ειδικά τώρα που ο Λαγός παραμένει και δεν κρίθηκε ικανός να παίξει στην Δρέσδη; Ποτέ. Κι είναι μεγάλη ιστορία που θα είναι μαζί μας ο Παναγιώτης. Διότι από φθινόπωρο και μετά, οι λαγοί θα είναι οι πιο δημοφιλείς υπάρξεις. Λαγοί από την εφορία, λαγοί από το ευρώ, λαγοί από τις δουλειές. Κι η ΑΕΚ θα έχει τον δικό της.
             Είναι κι άλλα όμως. Οι έσχατοι έσονται πρώτοι στην νέα κατάσταση των πραγμάτων. Διότι το να ξεκινάς με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, δεν το έχουμε ξαναδεί κι οπότε με δεδομένο τον στόχο, τι μπινελίκια να ρίχνεις; Αυτά τα κατεβάζεις όταν σε παραμυθιάζουν με τις επαναδιαπραγματεύσεις και τις αυξήσεις των μισθών καθώς και με την ανάπτυξη. Ή τον πολύ σκληρό πρωθυπουργό που νομίζει οτι ακόμα ζούμε στην εποχή των σπηλαίων. Δεν ξέρω αν το μάθατε :
        - Μαλάκα Βύρωνα, πες οτι θα δώσεις ένα επίδομα χιλίων ευρώ σε όλους τους τεμπέληδες υπάλληλους της βουλής.
        - Μα το πήραν στις προηγούμενες εκλογές. Πάλι;
        - Πες το ρε μαλάκα.
        - Εντάξει Αντώνη μου.
         Και μόλις έβγαλε την απόφαση ο τσολιάς Μπάϊρον, επί τόπου έπεσε το τηλέφωνο στον νέο πρόεδρο του σβαϊνστάϊγγερ για να αναχατισθεί η πρόταση - η καραστημένη - και να φανεί το στιβαρόν του Αντουάν. Ο οποίος Αντουάν έκλεισε και το εστιατόριο του Μαξίμου που κόστιζε 65000 ευρώ τον χρόνο και τώρα θα τρώνε οι οικονόμοι από delivery του Κολωνακίου, που θα κοστίζει ο θεός και η ψυχή μας αφού σιγά να μην έχουμε και συστηματικό εξοδολόγιο. Γίνεται χαμός και με το κλείσιμο των ειδικών γραμματειών με εξαίρεση το ΣΔΟΕ. Το οποίο το γλυτώσανε τελευταία στιγμή αφού ο άλλος είχε πάρει τα μαχαίρια κι απειλούσε να μην υπάρχει τίποτα κρατικό, παρά μόνο το διευθυντήριο των τριακοσίων και των κομματικών υπαλλήλων τους.
            Και αξίζει να δει όποιος μπορεί, τα πιτσιρίκια που θα επιλέξει ο Βλάχος. Για τα παιδιά μας, δεν λέμε όλοι; Γι' αυτά κι εγώ. Κι ας τα δούμε λοιπόν :
       Γιώργος Αρέστη: 18άρης Κύπριος αριστερός μπακ χαφ, που θα καλύπτει από τον Λαγό και μπροστά. Έχει βέβαια ένα πρόβλημα με την στρατιωτική του θητεία αλλά την αναβολή " ...όποτε θέλουμε την έχουμε στο τσεπάκι μας. "
        Χρήστος Παπαδημητρίου : Όλοι στις ακαδημίες μιλάνε με σπουδαία λόγια για τον κεντρικό επιθετικό( 18 ετών ), ο οποίος δεν έχει πρόβλημα με την θητεία του καθότι εδώ είναι Ελλάδα και τον γράφουμε τύποις σε κανά ΙΕΚ οπότε δικαιούται αναβολής.
        Κριστοφερ Ντούμπερετ : Ο 18 ετών στόπερ είναι άνετος με την θητεία του διότι σαν τον Όμηρο τον διεκδικούν επτά διαφορετικές χώρες και μέχρι να καταλήξουν εμείς θα τον έχουμε ήδη πουλήσει.
          Μιχάλης Τσαμουρλίδης : Αυτός είναι μεγαλύτερος ( 20 ), παίζει και αριστερά και δεξιά στο κέντρο κι εντυπωσίασε στα έξι ματς που έπαιξε με την Γλυφάδα. Στα υπόλοιπα δεν αγωνίστηκε καθότι φύλαγε τα σύνορα μας. Η Γλυφάδα είχε πρόβλημα με την θητεία του.
          Κώστας Βλάχος : 17άρης, άρα μικρός για θητεία, κεντρικός αμυντικός, που το όνομα του αρέσει ιδιαίτερα στον προπονητή μας.
          Βαλεντίνος Βλάχος : Μάλλον ο πιο έμπειρος 20άρης σε επίπεδο θητείας, τόσο στον στρατό όσο και στον Θρασύβουλο στον οποίο είχε γεμάτη σαιζόν με 29 παιχνίδια αλλά και μερικά γκολ. Κι αυτουνού το όνομα είναι αποδεκτό.
               ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΛΑΘΟΣ ΒΛΑΧΟΣ.
            Όπως την πάτησε ο λάθος Σαμαράς από την Μέρκελ κι όχι αυτός που έβαλε το γκολ και μια χαρά περνάει με την μουνάρα στο νησί. Και που μπορεί να την πατήσαμε κι εμείς όπως ο Πολύδωρας σαν Έλληνες, αλλά τι να πατήσουμε σαν Αεκτζήδες; Καλύτερα όλοι μαζί - που λέει κι ο Σκάϊ με το νούμερο που έχει μαζέψει από τον κόσμο 1,3 μύρια ΜΕ ΜΟΝΟ 600 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ( ψάχτε να βρείτε ποιός έχει βάλει τα λεφτά, εύκολο είναι ) - παρά η ΑΕΚ μόνη.
            Που δεν είναι κι ακριβώς μόνη. Ο ένας τρέχει να σώσει το σπίτι του κι άρα κάτι θα φέρει, ο της εκκλησίας κάτι θα τσοντάρει για τα μάτια του κόσμου και του Θωμά, ο άλλος όλο και κάτι θα στείλει αφού βγήκαν αυθαιρεσίες στα Σπάτα και πρέπει η υπόθεση να καθυστερήσει αλλά κι ο γιός του ανθρώπου της ΚΥΠ, κάλεσε σε διακανονισμό. Δηλαδή η κηδεία θα είναι ανθόσπαρτη. Δεν θα είναι φτωχική σε ξωκλήσι και παριστάμενο τον κτηνοβάτη του Αγρινίου μόνο. Θάμαστε κι εμείς εκεί.
             Ή εδώ ανάμεσα σε ανεμιστήρες ιπτάμενους - helicopter brand - με επίγεια νόβα  και τους παλαίμαχους να μαλώνουν ποιός τελικά κέρδισε τον Πλατανιά. Είναι συναρπαστικό το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα όταν διεξάγεται σε υψηλή κατηγορία. Κι ειδικά όταν υπάρχουν οι εχθροί, ενώ οι Σκωτσέζοι τι να δουν τώρα που σπάσανε το δίπολο; Μα είναι χώρα αυτή που τηρεί τις δεσμεύσεις της; Μάλλον γι' αυτό φοράνε φούστες εκεί ενώ εμείς εδώ βαγγέλικα παντελόνια. Και να πω οτι δεν είχαμε τότε άντρακλες με τις αρβανίτικες φούστες; Μπα. Οι γυναίκες φταίνε που φορέσανε τα παντελόνια και τελικά πείστηκαν και οι άντρες οτι για να φοράμε όλοι το ίδιο, μάλλον είναι γυναίκες κι αυτοί.
          Ξεφύγαμε; Ποτέ. Τα παιδιά είναι το μέλλον και τα ερασιτεχνικά οδοιπορικά. Και το κωλοκάθισμα στα πόδια και στο ιατρικό τημ με ένα μπουκάλι νερό. Κι αν ο λουσάτος - που κάνει κίνηση για μείωση των εξόδων - αμφιβάλει, δεν έχει παρά να περιμένει δυό χρονάκια. Τότε που θα γίνει λαγός από τα ξένα αλλά κι από τις αποστολές στα εκτός έδρας. Που θα θυμίζουν πολεμικές ανταποκρίσεις από τα υψίπεδα του Γκολάν μια και οι εναπομείναντες μάζες δεν θα μπορούν να ποδηγετηθούν από τα παραγοντάκια της λίγδας που κερνιούνται ένα ούζο και νομίζουν οτι σώσανε τα πάντα.
              Την καλημέρα μου.
           Υγ1. Χιλιάδες θέματα ρε παιδιά. Η κόντρα Σπανουδάκη - Ταγματάρχη, η μάχη για το πρωτάθλημα του 2013 ( ναι υπάρχει κι αυτό ), ο Πλατινί κι ο Μπλάτερ με το τσιπάκι της μπάλας για την γραμμή του τέρματος. Τι να πρωτογράψεις; Καλά να είμαστε και με cash flow. Αυτό είναι το πρόβλημα μου Χρηστάρα καθότι ο τζίρος καλός είναι αλλά επισφαλής ακόμα και σε μεγάλα μαγαζιά. Και το εμπόριο - καθώς γνωρίζεις - είναι το πρώτο δείγμα του " ο σώζων ευατόν σωθήτω ", όπως πολύ σωστά λέει κι ο Τάκης.
            Υγ2. Πήγα σήμερα στην εφορία για να βγάλω ΑΦΜ στον γιό μου που θέλω να βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Ειλικρινά ντράπηκα. 200 άτομα καθισμένα σε σκαλάκια και στο πάτωμα, όλων των ηλικιών - να περιμένουν έξω από την πόρτα που έγραφε μητρώο. Σηκωθήκαμε και φύγαμε. Το ΑΦΜ μπορεί και να περιμένει. Κι όλο αυτό διότι έπρεπε να βεβαιώσω οτι το παιδί φιλοξενείται από εμένα στο σπίτι. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΡΤΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. Ειλικρινά λυπήθηκα για την κατάντια του Έλληνα φορολογούμενου, του ανθρώπου που πάσχιζε να εξυπηρετήσει αλλά και του πούστη που πέρασε από την καρέκλα του υπουργού οικονομικών. Τα ήξερα βέβαια από την εποχή των μη ηλεκτρονικών δηλώσεων, αλλά ακόμα να μην έχει αλλάξει τίποτα ( κι άλλο κείμενο ); Έχουν δίκιο οι ξένοι. ΕΔΩ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΟΔΟΥ ( όχι εγώ για το ΑΦΜ αλλά αυτοί που θέλανε να δηλώσουν ), ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΔΡΟΜΟ;
         

7 σχόλια:

  1. Ναι Τακη,για λυπηση ειναι ειναι ο μαλακας.Με την εννοια του φτυσιματος και της φυματικης ροχαλας στο στομα.Οταν παιρνει αυτο το λυπητερο υφος οταν κανει δηλωσεις,δειχνει σαν να λεει "εγω ο κακομοιρης,τι να κανω,προσπαθω..."...
    Οταν προεκλογικα,"κυκλοι" των ευρωπαιων του ελεγαν πως καποιες αλλαγες θα τις κανουμε αρκει να βγεις κυβερνηση,- ετσι δεν ειναι κυριε Γιαννη? - αυτος μην εχοντας τι αλλο να κανει αρχιζε και ελεγε για επαναδιαπραγματευσεις και αλλες παπαριες.Ας φαει στην μαπα τωρα τις δηλωσεις του Στουρναρα,που τελικα αποφασισε,περι μη επιτευξης στοχων οποτε τι να ζητησουμε απο τους δανειστες μας.Ας φαει τωρα και την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Προβοπουλου,ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ θελει να τον αλλαξει,γιατι ο τραπεζικος μαλακας δεν ειναι.Βλεπει οτι το εργο παει σε αιματοχυσια και σου λεει εγω ειμαι για happy end,οχι να μην μεινει τιποτα ορθιο.!
    Να σε δω την Τριτη,οταν θα σου φυγουν τα χοντρα και τα ψιλα,ξερεις που.Που ειναι ο Μιχελακης? οεοοο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Λ Ε Φ Τ Α Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν "...
    " Ε Π Α Ν Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ε Υ Σ Η Τ Ω Ρ Α..."
    Και στα δυο πηραμε τα αρχιδια του Καραμπελα...Ο "πρωτος" εφυγε νωρις,ο "δευτερος" ειναι ακομα εδω μεχρι να φυγει.
    Ουτε στην βουλη δεν εχει παει ακομα,και τον αδειασαν μεχρι και οι δικοι του.Μια ο Στουρναρας,μια ο Σταικουρας,τον πηρε και τον σηκωσε.Βγηκε κι ο Ασμουνσεν και τον εκοψε φετες.Θα ξαναπει για επαναδιαπραγματευση τωρα? Γιατι μεχρι την Τριτη θα εχει μεσολαβησει ενα τετραημερο που εχει να γινει της πουτανας γενικως.Ηδη στην ΔΗΜΑΡ,λογω ηλικιας δεν επαιξαν ξυλο χθες και σημερα.Και στο ΠΑΣΟΚ δεν ειναι και σιγουρος ο Βενιζελος τι θα προκυψει απο το πουθενα ετσι οπως τα εκανε σαν τα μουτρα του.
    Κακομοιρη Σαμαρα,εικοσι χρονια στην απεξω,δεν εμαθες τιποτα.Ειδε κανεις τον Μιχελακη....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας06 Ιουλίου, 2012 01:21

    Προς conpater: Αλλωστε,εκτος απο "Κομανετσης",το αλλο του "ονομα" ειναι "Καιλας".
    Κλαμα,παραπονο και μουρμουρα. Εχεις ματαδει ανθρωπο να κανει ασκησεις εδαφους κλαιγοντας; Μιλαμε για μεγαλο θεατρο. Δελφιναριο μπορει να σηκωσει μοναχος του. Μονοπρακτο.

    Φυσικα λογω "ονοματος" προτιμηθηκε η σωστη σειρα. Πρωτα βαζουμε εναν "Παπανδρεου" να κανει την καθαρη δουλεια,και οταν ολα θα γινουν κωλος,βαζουμε μπροστα τον γνωστο "Πακιστανο των φαναριων". Τον εγγονο της Π.Δελτα. Τον Σαμαρα. Τον χαμαλη. Το παιδι για τα θεληματα.

    Πρωτος λοιπον στην βλακεια ειναι ετουτος. Δετερος,με πολυ κοντινη αποσταση,σχεδον "ενα κεφαλι διαφορα" που λενε και στον ιπποδρομο,ειναι ο αλλος μεγαληθικος ηλιθιος, ο τουρκογλου. Ο γαμπρος του Μπακατσελου. Ο σογαμπρος της Θεσσαλονικης.Ο αρχομανης με το μηδεν ιστορικο. Ο Καλιγουλας της πολιτικης. Ο φαταουλας. Κυριολεκτικα. Τρωει ακομα και τις λεξεις που προφερει,αν εχετε παρατηρησει. Τις προφερει,και ταυτοχρονα τις μασαει και τις καταπινει. Ο ακρατητος. Ο οδοστρωτηρας. Ο μεγας μαλακας και καργα κομπλεξικος. Που αφου δεν μπορει να γαμισει,μονο τρωει. Και "γαμει" οποιους βρει μπροστα του. Το τουβλο-θρεφταρι. Ο αιωνια αχορταγος. Ο σκατιαρης. Ο ανθρωπος-αγλεορας.

    Τοσο προπετης και βιαστικος,τοσο μοναντερος και στρακαστρουκας, που ηδη ο βλαξ ΓΑΠ του εχει κανει τρεις ταφες. Τον εχει θαψει τρεις φορες. Ποιος; Ο ΓΑΠ. Μια με το περιφημο Ζαπειο,πουν εφαγε τα μουτρα του. Την δευτερη που τον εριξε στον λακο του Υπουργειου Οικονομικων και τον εβγαλε απο την ασφαλη θεση,και τριτον με την παραδοση της αρχηγιας ενος κομματος που πηγαινε για φουντο.

    Μιλαμε για μεγαλο μπουφο. Για τεραστιο σκατοκεφαλο. Ειναι ικανος να δαγκωσει τα παντα. Οχι απλα την "λαμαρινα" της εξουσιας,αλλα και αγκυρα πλοιου. Μιλαμε για ενα βυτιο σκατα με ποδαρακια.

    Γεια σου ρε γιγαντα ΓΑΠ. Τους ξεσκισες. Τους εβαλες στην θεση τους. Μονο ενας βλακας-καλλιτεχνης,με βαρυ ονομα, μπορει να αναδειξει τους σουπερ-βλακες που κρυβονται γυρω του.
    Ενας πραγματικα πανιβλκας "αντιεξουσιαστης στηνν εξουσια". Το εκανε πραξη.

    Ποτε αλλωοτε δεν ηταν μαζεμενο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και σε τοσο περιορισμενο χωρο,ολο το "Δρομοκαειτιο". ΒΛακες ειχαμε παντα. Και παντα ηταν χρησιμοι.
    Ποτε αλλοτε ομως δεν εγινε αυτο το stupid parade,που καταφεραν να οργανωσουν αι μεγαλαι δυναμεις στην χωρα μας,ενεργοποιοντας ταυτοχρονα,οτι πιο αναπηρο,οτι πιο σακατικο,οτι πιο στρεβλο και αποχαζεμενο,οτι πιο "λειψο" εχουμε στον τοπο μας.
    Μιλαμε για τον "Επιταφιο" της ηλιθιοτητας.
    Για την αλλη Μεγαλη μας Παρασκευη.
    Και ολοι ξερουμε τι ακολουθει,μετα απο αυτην την μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ:
    ....Διάθεση να συζητήσει με την ΑΕΚ για να υπάρξει συμβιβασμός έδειξε την Πέμπτη ο δικηγόρος της οικογένειας Ψωμιάδη, Αγγελος Παρσάλης, με δηλώσεις του. Μετά την προφυλάκιση και του Σταύρου Ψωμιάδη τα πράγματα γίνονται....πιο δύσκολα για τον Μάκη και παράλληλα πιο ευχάριστα για την Ένωση καθώς η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου ασχολείται εκτενώς με το θέμα των δεκάδων εκατ. ευρώ που διεκδικεί η ΑΕΚ.
    Αναφερόμενος στο θέμα, λοιπόν, ο δικηγόρος Αγγελος Παρσάλης έδειξε διάθεση να προσεγγίσει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, λέγοντας σχετικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ: «Ο Σταύρος Ψωμιάδης προφυλακίστηκε επειδή είναι γιος του Μάκη. Το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει ότι κρίνεται ύποπτος φυγής γιατί υπάρχει το προηγούμενο του πατέρα του! Η κυρία Πόπη Παπανδρέου είναι η μόνη εισαγγελέας που ασχολείται συστηματικά με την οικογένεια Ψωμιάδη. Ο εξαίρετος ανακριτής Γιώργος Κασίμης μετατέθηκε περιέργως στην Κόρινθο. Αν η ΑΕΚ εισφέρει στοιχεία και ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος των εποπτικών αρχών, εμείς είμαστε πρόθυμοι να καθήσουμε σ΄ένα τραπέζι και να κουβεντιάσουμε. Αρκει να μην υπάρξουν παράλογες απαιτήσεις».....

    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΑΦΜ;

    Νότιος-Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από αρκετά χρόνια, βρήκα φέτος τη στιγμή να ξανα-αγοράσω διαρκείας (μαζί με το δευτερότοκό μου γιο που ψιλο-ενδιαφέρεται) όπως τότε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 που ήμουν παντελώς ανύποπτος για το τί θα ακολουθούσε στην ομάδα μου αλλά και στη χώρα μου.
    Και μπορεί να λέμε οτι αγοράζουμε το διαρκείας για να βοηθήσουμε την ομάδα που αγαπάμε, αλλά ίσως κατά βάθος θέλουμε να επαφέρουμε στη ζωή μας στιγμές από περασμένες εποχές που όλα ήταν (ή απλά φαίνονταν;) καλύτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας06 Ιουλίου, 2012 11:42

    Με αυτο το "cash flow" δουλευουν ολοι. Στο μιλητο δηλαδη.
    Η που θα τιναχτουν ολα στον αερα,η που θα δωθει εντολη να χαλαρωσουν τα λουρια,γιατι το σκυλι ηδη εχει αρχισει να δαγκωνει την ουρα του.
    Και φυσικα,οτι θετικο γινει,δεν θα το πιστωθει καμια κυβερνηση,αφου ολες ειναι της πλακας και πληρως ελεγχομενες,αλλα στους προστατες μας. Που ισως δουν οτι: αρκετα με την "φαλαγγα",ωρα να λυσουμε τον αιχμαλωτο και να υπογραψει τα παντα. Με δεμενα χερια,πως να υπογραψεις;

    "Δεχομεθα διακανονισμο" ειπε μεσω του δικηγορου ο Ψωμιαδης. Ομολογια δηλαδη οτι "ναι χρωσταμε",ενω μεχρι χθες ελεγε "ποιος Θανασης". Φυσικα και αυτο,δεν πιστωνεται σε καμια δικαιοσυνη και σε κανεναν Οικονομοπουλο, η κοντο.
    Αλλοι τραβανε τα λουρια που ειναι δεμενα στο λαιμο του Μακαρου.
    Με μερικες σακουλες μαυρες λοιπον,θα την βρουμε την ακρη.
    Η χρησιμοποιηση των παιδιων,των γονων,παντα ηταν ενα καλο κολπο,ειτε για τις συμμοριες,ειτε για την μαφια. Ακομα και για την επισημη μαφια,το κρατος δηλαδη.
    Συλλαμβανουν, η προσαγουν τον υιο,για να μαλακωσει ο πατηρ.
    Ειναι η δευτερη φορα που ο υιος Ψωμιαδη συλλαμβανεται. Την πρωτη για να αποκαλυφθει ο πατερας και τωρα για να πληρωσει.
    Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα,βεβαια. Οχι οτι και αυτο το μαλακισμενο ειναι αμετοχο,αλλα αμα εχεις μεγαλωσει μεσα στην κοπρια,τι αλλο θα γινεις παρα μια καρκατσιλα.

    Ασχετο. Αλλα παντα εχω αυτην την απορια. Αυτος ο ΓΕωργατζογλου,τι νουμερο ειναι; Συμμετεχει και παραιτειται ταυτοχρονα συνεχως επαναλαμβανομενα και επι αυτα. Φ,Χ Ψ τετραγωνικη ριζα του 2,επι το γινομενον του παρονομαστη πολλαπλασιαζομενο επι τον διαιρετη της παρακειμενης διαιρεσης,εφαπτομενο της υποτεινουσας κλπ-κλπ.

    Μιλαμε για μεγαλο νουμερο. Για τρελο ψωνιο. Φωτογραφια διπλα σε κυπελα,σε υπουργο,η σε βετερανο δωστου, και παρτου την ψυχη.
    Φευγει απο εδω,παει απο εκει,μπαινει στην Ερα,μπαινειστο μπασκετ,φευγει απο τ μπασκετ,μπαινει στους supporters,φευγει απο την Ερα,μπαινει στην ποδηλασια,βγαινει,μπαινει σε καποια ομαδα διασωσης,φευγει,διαφωνει,ξαναρχεται,παει παραπερα,συμφωνει,διαφωνει,τωρα φευγει απο τους suporters...
    Σαν τους τρελους που βλεπουμε στα ρεπορταζ των καναλιων,που βαζουν την μουτσουνα τους στο πλανο,ασχετα με το θεμα. Παντου. Οπου δουν καμερα,χωνουν την μουρη τους.
    Τα ιδια και αυτος. Και κιτρινομαυρη λεκανη να δει,θα χεσει με το ζορι.
    Ρε τι μαλακας ειναι τουτος. Τι χαιβανι ειναι αυτο;

    Ρε δε μπας να κανεις κανεναν νουμερο με τον Σεφερλη,μπας και προκοψεις και βρεις και την υγεια σου και ησυχασουμε ολοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας06 Ιουλίου, 2012 21:14

    "Ειμαστε καταδικασμενοι να παρουμε το πρωταθλημα" ειπε στις-φερομενες ως- προγραμματικες δηλωσεις- ο ολυμπιακος-τι αλλο θα ηταν- Σαμαρας,σαν αλλος Τσαλουχιδης.
    Προγραμματικες ειναι οι δηλωσεις οι οποιες ειναι συγκεκριμενες και απαριθμησμενες. Και τιθενται στο μελλον σε συνεχη ελεγχο και συγκριση.

    Τι ειπε σημερα ο στραβος τυπος που παριστανει τον "στραβουλιακα";
    Τιποτα.
    Αερολογιες. Σαν προεκλογικος λογος,γραμμενος φυσικα απο τους τεμπελαραιους που παριστανουν τους επικοινωνοιολογους και τους λογογραφους. Μπουρδες. Nada. Γιατι; Πολυ απλα γιατι θα πρεπει να τα παρει πισω πολυ συντομα,αφου οι τροικανοι βανδαλοι θα ζητησουν οτι ζητανε εδω και 2 χρονια: Μετρα-μετρα-μετρα.
    Ενω αμαδεν λες τιποτα,δεν χρειαζεται και να ελεγχθεις για κατι. Βεβαια εθπωθηκαν καποια 18 σημεια προεκλογικα,αλλα "προεκλογικα",στην Ελλαδα σημαινει "προπολεμικα.
    Η "προμεσαιωνικα". Πολυ παλια και ποιος θυμαται και δεν γαμιεται δηλαδη.

    Βεβαια ακουστικαν δυο παραδειγματα ονομαστικα,αλλα οχι σε οτι αφορα σε καποια ανακουφηση,ουτε σε καποια αναπτυξη. Αλλα στον γνωστο και γνωριμο για τους πατριδοκαπηλους χωρο των "αποκρατικοποιησεων. ΔΕΗ-ΟΣΕ. ΓΡηγορα-γρηγορα λεει να γινει οτι γινει, "για να ερθει αναπτυξη". Μαλλον η Αναπτυξη ειναι καποιος ομηρος που βρισκεται σε καποιο βαγονι του ΟΣΕ και πρεπει να βρεθει και να απελευθερωθει.
    Κατι θα ξερουν.

    Οταν σε εχουν για κρεμασμα και το αντιλαμβανεσαι,μονο μετα την χαρωπη μερα της εκλογικης "νικης",τοτε παριστανεις τον αρρωστο,και βεβαια οταν παρουσιαζεσαι στο κοινο,εισαι κατακιτρινος,η λευκος σαν πανι.

    Και το παραμυθι ξαναπαει συννεφο. Τραβιξτε κουπι γιατι μας πλησιαζουν κορκοδειλοι. "πρωτα θα καλυψετε το χαμενο εδαφος (θα ξεπουλησεται δηλαδη,αφου πλεον φοροδοτικα εχετε πεθανει) και κατοπιν θα κουβεντιασουμε για την επομενη δοση (παλι τα ιδια δηλαδη). Και εκει που ο κακομοιρης,με την αποχη του η μετην "αντιμνημονιακη" ψηφο του,περιμενε καποια ανασα,τελικα πλα θα ξαναμετρησει τις μπαλωθιες που θα φαει στο κωλο,απο τους Ουνους,μεσω των Ελληνογλωσσων Τσολακογου.

    Αυτο θα πει "σταθερη πολιτικη". Ειτε ειναι πολιτικαντης,ειτε τραπεζιτης,ειτε "δεξιος" ειτε "σοσιαλιστης", η ξεπουλιτικη πολιτικη της αρκουδογυφτιας να παραμενει η ιδια και απαραλλαχτη.
    Σαν να "αλλαζει" σωβρακο ο γυφτος και να βαζει το καφε μπροστα και το κιτρινο πισω.

    Υ.Γ Εν τω μεταξυ τα μπακλονια-βατηρες, εχουν πολυ μεγαλη περαση.Aυξηση αλματωδη (κυριολεκτικα) των ερασιτεχνων "Ικαρων" 2-3 την ημερα πλεον. Οσονουπω θα "χανουμε" ενα χωριο την ημερα.
    Θα περπαταμε σε λιγο και θα βλεπουμε σκηνες αλα World Trade Cender. Θα σαλταρει κοσμος και θα πεφτει πανω στα καπο και στις ζαρντινιερες,σαν περιστερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή