Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

VAMOS ΟΥΣΤ

                Αυτή γενική συνέλευση, φυσικά και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι. Τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι γνωστά σε όλους και πλέον βρίσκονται στα χέρια των πραγματικών μετόχων. Αυτό το ΣΚ θα είναι καθοριστικό για τα ελλείμματα, τον τοκογλύφο και την επερχόμενη αδειοδότηση. Κι όπως αναβλήθηκε το eurogroup της Δευτέρας κι όλα σπρώχτηκαν για την επόμενη εβδομάδα, έτσι και η ΑΕΚ αυτό το χρονικό σημείο περιμένει για να μάθει την τύχη της.
                Είχαμε όμως δυό θετικά σημεία: Τον Δημητρέλο, που εμένα δεν με άφησε αδιάφορο η ομιλία του και την αποχώρηση του Αδαμίδη. Του χειρότερου πρόεδρου που πέρασε από την καρέκλα αυτή. Και δεν τα λέω τώρα. Από την πρώτη στιγμή τον είδα καχύποπτα και ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε μια θετική ενέργεια στην διάρκεια της θητείας του, που κομψά την ονομάζω έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να την λέω " λαίλαπα ". Και σε αυτό το σημείο να καταθέσω όλες τις κόντρες που είχα με τον Μελισσανίδη σχετικά με την επιλογή του Παπά και την έγκριση Νοτιά.
               " Είναι φοβερό να θέλει κάποιος να μας πείσει οτι άφησε μια καριέρα στην Αγγλία για να έρθει σε μια φαλημέντο χώρα, σε ένα φαλημέντο πρωτάθλημα αλλά και σε μια φαλημέντο ομάδα, μόνο και μόνο επειδή είναι Αεκτζής." Αυτή ήταν η ατάκα μου από εδώ, όταν ανέλαβε. Όταν δήλωσε οτι " το πάρτυ τελειώνει." Ένα πάρτυ που σήμερα τελειώνει ουσιαστικά με την αστεία πρώτη γραμμή της δήλωσης αποχώρησης του: " Σήμερα τελειώνει η θητεία μου ως προέδρου της ΑΕΚ...", ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ και "...θα συνεχίσω να προσφέρω όπως και όταν μου ζητηθεί..." ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ούτε να του το ζητήσουν αλλά κι αν Σταύρο στο ζητήσουν πάρε ένα αεροπλάνο και πετάξου μέχρι την Ζιμπάμπουε και βρες έναν φύλαρχο που θέλει να επενδύσει μπανάνες στην ΑΕΚ.
               Ο λαός της ΑΕΚ χόρτασε τόσα ψέμματα, τόσες κωλοτούμπες, τόσο μίκρυμα σε κοινωνικό, οικονομικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο, όσο ποτέ άλλοτε. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία οτι οι μέτοχοι ήταν ασυνεπείς. Την γνώμη μου την έχω πει για όλους και η αλήθεια είναι μια: Και ο Αδαμίδης πληρωνόταν μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού αλλά και ήταν αυτός που στην ουσία έβγαλε στη σέντρα όλη την παρέα του 2004, με εξαίρεση τα προσωπικά του αφεντικά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΣ ( ο Γκίκας ήταν το ίδιο μετοχολόγιο ) ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. Οτι τσακώθηκε με τους μισούς χορηγούς της ομάδας μας, οτι σύμπραξε με την αλογοτροφή κι όταν έκανε την κρίσιμη κωλοτούμπα έκανε δώρο στην δαφνοστεφανωμένη έχοντας αφανίσει το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας στον βωμό της πτώσης του budget ενώ το έλλειμμα αυξήθηκε.
              Και αυτά τα λέω διότι πίσω από το προσκήνιο υπάρχει αυτή η αλήθεια που προείπα: Ακόμα και οι δυό τελευταίοι ήσαν αρκετοί για να παρουσιάσουν μια αξιόμαχη ομάδα. Όσο κι ο Παπάς επέδειξε μια τρομερή ξεροκεφαλιά με την επιλογή του Αδαμίδη κι όσο κι αν ο Νοτιάς υπεχώρησε στην απόφαση του το καλοκαίρι. Και οι δυό μέτοχοι, ήρωες θα είχαν γίνει αν στην θέση του Αδαμίδη υπήρχε ένας άνθρωπος ( διαχειριστής τους ) που δεν ήταν τσακωμένος με την αλήθεια, δεν λάτερυε τόσο πολύ την ίντριγκα και τα συγκοινωνούντα δοχεία ( ο νοών νοείτω ) και δεν ήταν τόσο ματαιόδοξος. Με πολύ απλά πράματα: Έναν σοβαρό οικονομικό διευθυντή κι έναν τεχνικό διευθυντή της προκοπής.
              "...πολλές φορές ήθελα να πω το παρασκήνιο κάποιας απόφασης, αλλά δεν το έκανα για να προστατεύσω την ιδέα της ΑΕΚ..." Ακόμα και τώρα ο αντιαεκτζής και μη Αεκτζής τέως πρόεδρος προκάλεσε. Όπως προκάλεσε με τις χασοδικίες του, την δήθεν ελληνοποίηση του ρόστερ, την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς το προσωπικό της εταιρείας, τις απολύσεις χαμηλόμισθων υπαλλήλων και φυσικά με την σημερινή παράδοση της ΑΕΚ κυριολεκτικά πάνω από τον γκρεμό που παρά λίγο να μην έχει εισιτήρια για την Κυριακή .
              Ακριβώς σαν τον φελλό που ξεστόμισε οτι " είμαι περήφανος που σώσαμε την χώρα." Την ώρα που έχουμε ένα μύριο άνεργους, που δεν δουλεύει τίποτα, που γυρίσαμε στα συσσίτια, που έχουμε νεκρούς άνεργους. Που παραποίησε τα στοιχεία για να φέρει μηχανισμούς ξεπουλήματος. Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ χτυπάει μονοψήφιο νούμερο. Υποθέτω οτι ο Αδαμίδης πρέπει να ψηφίζει δαγκωτό αυτό το κόμμα για να δηλώνει  για την εξυγίανση της εταιρείας κι όλα τα άλλα που μόνο αυτός βλέπει. ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΕΙΝΑΙ το πώς τον παραίτησαν στην ουσία. Έτσι κι ο άλλος που έχει πάθει εγκεφαλικό αλλά δεν το έχει πάρει είδηση.
              Είμαι από τους ανθρώπους, που χωρίς να είμαι καχύποπτος ασπάζομαι τον πεσιμισμό σαν στάση ζωής. Και θέλω την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι. Φρούδες ελπίδες και μεγάλες παρόλες δεν μου ταιριάζουν. Ούτε ψεύτικοι ενθουσιασμοί ή υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Με αυτές τις πεποιθήσεις προχωρώ στην προσωπική κι επαγγελματική μου ζωή, όπως και στα χόμπυ μου. Με όλα αυτά κοντραρίσθηκε ο Αδαμίδης και γι' αυτό εξαπέλυσα αυτόν τον πόλεμο εναντίον του.
             Αισθάνομαι δικαίωμένος; Αυτό μην το ψάχνετε. Μπροστά κοιτάω ό,τι σόϊ πληγή και να έχει μείνει ανοιχτή από κάποιο μολυσμένο τσιμπούρι. Επομένως τον νέο πρόεδρο τον χαιρετίζω και περιμένω να μην σκάσει η βόμβα στα χέρια του. Δεν είναι τόσο πολύ στις δυνάμεις του βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε οι αποφάσεις του θα είναι πολύ πιο Αεκτζήδικες και πιο ορθολογιστικές. ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, αφού τα σταγονίδια δεν απομακρύνονται και τόσο εύκολα, ειδικά αν όλο το ΔΣ είναι το προηγούμενο κι ειδικά επειδή τρεις μέρες πριν ήθελε εγγυήσεις και τώρα δεν ξέρω τι πήρε. Αλλά αυτά θα τα δούμε αργότερα, αφού είναι άνθρωπος που ακούει.Γιατί δεν άκουγε ο προηγούμενος; Τα είπαμε. Διότι ΔΕΝ ήταν Αεκτζής κι απλά χρησιμοποιούσε την ΑΕΚ για τα προσωπικά του.
              Άντε λοιπόν τελεμέ στα τσακίδια. Και ελπίζω να μην μπαζώσουνε το θεμέλιο21 με σένα. Θάναι ευάλωτο στους  σεισμούς που έρχονται. Τους καλοκαιρινούς εννοώ.

30 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ( 1,90 ) ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΜΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦΑΚΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΡΙΚΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ, ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥΣ: ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ LINK ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα απο ταν κοινα-καλα το λες- που εχουν οι δυο τους, ο αποχωρησας και νεοεισελθων, ειναι οτι ενω απαιτησαν καποιους ορους,ενω προβαλαν αντιστασεις,ενω ζητουσαν δυο εξασφαλισεις,τελικα βουτηξαν με την μια στην πισινα. Ουτε το νερο δεν ελεγξαν με τα ακροδαχτυλα. Καιει; Ειναι μπουζι; Τιποτα. Βουρ. Περιεργα πραγματα.
    Που μονο καποιος σκεπτομενος δια της προσωπικης οδου,μπορει να δει λογικη.
    Δηλαδη "τραβατε με και ας κλαιω".

    Μακαρι ο σημερινος,δεδομενων ολων των ευλογων αδυναμιων του, να φανει τουλαχιστον ανυποχωρητος σε οτι αφορα την ΑΕΚ αυτη καθ'αυτη.
    Μπορει να μη μπορεις να πληρωσεις,μπορει να μη μπορεις να κρατησεις ολο το ροστερ,μπορει να περιοριζεσαι,μπορει να δινεις και εσυ λογο καπου, αλλα ρε κερατα Αδαμιδη (αυτο παει και στον τωρινο) τιποτα δεν σε εμποδιζει να βαρας το χερι στο τραπεζι και να μιλας οχι μονο σαν ισος προς ισο,αλλα σαν ΑΝΩΤΕΡΟΣ οταν βρισκεσαι στα ιδια τραπεζια της βρωμολιγκας και των βουβαλιων η των υαινων της.

    Μπορει να εχεις μικροτερο μπατζετ,μπορει να δεσμευεσαι σε περισσοτερα (εταιρικα,οικονομικα,χρονικα κλπ) αλλα αυτο σε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με τον τροπο με τον οποιο αφηνεις να σε αντιμετωπιζουν οι "νταβελιδες". Τα γυφτικα σκερπανια της Ελληνικης ποδοσφαιρικης τρουμπας. Και αυτο εχει αυτοματα αντικτυπο σε ολοκληρη την ΑΕΚ,με οτι αυτο συνεπαγεται. (τα ζησαμε δυο χρονια με τον μαλθακο,ανευρο και δοσιλογο προηγουμενο)

    Κουβαλας-καλως κακως-εκτος απ'τον εαυτο σου,και ολοκληρη την Πολη πισω σου, ενα εμβλημα και 80 τοσαχρονια ιστοριας.
    Και στο κατω-κατω, με τι εχεις να κανεις; Που απευθυνεσαι; Στους περισσοτερο κλεφτες,καταχραστες και ποδοσφαιρικους τσαρλατανους της χωρας.

    Πιαστους απ'τα αρχιδια και γυρνα τους μια σβουρα, μπας και σε δουν με αλλο ματι.
    Μας φτανουν οι "ΓΑΠ" γαμω το φελεκι μου. Μπουχτισαμε. Νισαφι.
    Τι διαολο. Εγινε της μοδας το "πουστριλικι";
    Εκανε τοση δουλεια κοινωνικα ο πορνοβοσκος ο Κωστοπουλος;

    Εχεις "ασπιδα" τρια τεραστια γραμματα.Σε σκεπαζουν δυο φτερουγες και τους κοιτανε δυο κεφαλια. Επιτηδες σε καλουν να τα πεταξεις απο πανω σου. Και να νοιωσεις ανημπορος. Ετσι σε θελουν.

    Γιγαντας πρεπει να ειναι καποιος μονο και μονο λεγοντας "ΑΕΚ".
    Ποσο μαλλον το να μπορει να λεει "προεδρος της ΑΕΚ"
    Βρε γαμα τους ορθιους. Θα τους αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα προτιμούσα έναν μέτοχο για την προεδρία, αλλά κανείς τους δε θέλει". Γι αυτο είπες να τους βγάλεις απο τη δύσκολη θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε τι εγινε σε 2-3 μηνες.
    Τελος ο Ισπανος,τελος ο Αδαμιδης,πανε "βαζελοι" υπαλληλοι,πανε καποια "Κ", οι supporters πηγαν καταης και εγιναν "θεμελια" ο Μηχαλης βγηκε απ το καστρο της παρανοιας και δειχνει το δρομο,οι αμετοχοι εγιναν υπερμετοχοι,ψηφηστικε το νομοσχεδιο που επιτρεπει εμπορικα κεντρα σε γηπεδο ανατολικων προαστιων(ρηξικελευθο αυτο. Πρωτια παγκοσμια. Πρωτοπορια. Ποιος να το σκεφτηκε αραγε,οτι μπορει να φιλοξενισει ενα γηπεδο και εμπορικους χωρους διπλα σε οδο που το ονομα της ξεκιναει απο "Δ". Ρε τι χωρα ειμαστε;)

    Υ.Γ Steven μπηκα και δεν ειδα κατι. Που πρεπει να παω;
    Οπως και να εχει,αν ειναι αυτο που νομιζω,ειναι μια μεγαλη ικανοποιηση. Ηταν αδικο να ξευτισει η ομας και να "νικηθει" απο την σαβουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ορθά τα λες, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο οτι ο άνθρωπος ούτε κατάλαβε πού μπήκε, ούτε κατανόησε πώς να το διαχειριστεί , κι οτι έκανε παιχνίδι μόνο για την πάρτη του; ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ, και λοιπόν; ΆΜΑ ΘΈΛΩ ΣΟΥ ΓΑΜΏ ΤΗ ΜΆΝΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΉΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ( τι σου λέω τώρα, αλλά κράτα το ). ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΙΣΑ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΜΕΤΑ οι χειροκροτητές και ο κόσμος που " είναι μόνο για τα εισιτήρια." ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ. ΚΙ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυτικα προαστια,εκανα λαθος. Μη πανε και το χτισουν αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ WEB MASTER ΚΑΘΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ( πλάκα κάνω ). ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΩ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΘΑ ΣΧΙΣΤΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "μονο για τα εισητηρια" η " μονο για τα διαρκειας" ειπε;
    Γιατι μαλλον ειδα το δευτερο γραμμενο καπου.
    Ασφαλως και εκανε το αγροτικο του στην διοργανωση συναυλιων.
    Τι ειναι οι απο κατω; Ουνοι που αλλαλαζουν.

    Μαλλον ειχε παραστασεις απο τα γιδοπροβατα στο χωριο του. Φλογερα,δεν ξερω αν παιζει.
    Παντως τα βυζια απ'τις γιδες φαινεται να ξερει να τα τραβαει.

    Αλλα οπως λες "λογω της ημερας", αστο να παει στο διαολο. Για να μη χαρακτηριστει και κανενας ως θεμελιοσπάστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενταξει. Οποτε μπορεις. Μη σε χασουμε και πανω που σταματαει ο Δελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2012 23:17

    Ρε χρήστο, ποιό χέρι στο τραπέζι να βαρέσει το παρτσακλό. Ποιός να δείξει τα κότσια του στο βαγγέλα και τις λοιπές ύαινες της λίγδας? Για να σε ΦΟΒΗΘΟΥΝ πρέπει να είσαι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΑΝΙ από αυτές. Να ξέρουν ότι άμα κάνουν μαλακία του βρίσκουν και με τσιμεντένιες παντόφλες στο σαρωνικό.
    Η'
    Σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ. Αλλά εκεί όλα ξεκινάνε από τα εν οίκω. Όπως λες, δεν είναι θέμα μπάτζετ. Είναι θέμα ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗΣ και ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗΣ. Να είσαι άξιος να φέρεις τον τίτλο του προέδρου της αυτοκρατόρισσας.
    Πιστεύεις ότι το αγαμίδι ήταν ικανό να το φοβούνται ή να το σέβονται? Ότι θα βάραγε το χέρι στο τραπέζι και θα σωπαίναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαλημερα σε ολους.
    Γιωργη, ασφαλως και διαπιστωσαμε ολοι οτι αυτο ηταν αδυνατο απο εναν ανθρωπο οπου μετεφρε την υπαληλικη του νοοτροπια και στην καρεκλα του προεδρου.
    Αυτο δεν καταλαβε. Οτι ναι μεν μπορει να εισαι ακομα και μπροστινος καποιου,αλλα ειναι τετοια η θεση και τοση η δυναμη που απορρεει απο αυτη,που το μονο που μενει για να σε υπολογιζουν ειναι να μην εισαι μικρος εσυ σαν χαρακτηρας.
    α) να μη δεχεσαι "κολεγιες"
    β)να μην ανεχεσαι προσβολες
    γ)να "χυμας" απανω στον καθε
    δ) να απαιτεις την αντιμετωπηση που σου πρεπει.
    ε)να συμπεριφερεσαι σαν να εισαι ανωτερος.

    Σιγουρα, η γλωσσα που καταλαβαινουν καλα,ειναι αυτη του "Μπακα".
    Ακομα ομως και αν -εκ των πραγματων- δεν ειναι αυτη η δυναμικη η η ταση του καθε προεδρου,εχει την ισχυ της ιδιας της θεσης.
    Και οτι ωθηση δινει αυτη. Μα να εισαι στην ΑΕΚ και να συμπεριφερεσαι σαν "Θρασυβουλας";
    Ασφαλως και ειναι και θεμα τακτικης,αλλα πρωτιστως ειναι και θεμα χαρακτηρα.

    Τους "Αδαμιδηδες" του κοσμου,και στο Καπιτωλιο να τους βαλεις να καθησουν, θα τους δουλευουν και θα τους σερνουν οι Αχμαντινετζαντιδες και οι Σαρκοζιδες.
    Ειναι θεμα υποτακτικης συμπεριφορας.
    Ενας που για χρονια ηταν υπαλληλος,δηλαδη λειτουργουσε υπο εντολες,λογικο ειναι και σε προεδρικη καρεκλα να κατσει,οτι θα αναζητησει ξανα τετοιες.

    Ακομα και αν υποθεσουμε οτι δεν εχεις "τα μεσα" αυτων, ο καλυτερος τροπος ωστε οι αγενεις ασβοι της Λιγκας η αλλου να σε βλεπουν ως πραγματικα κατι σημαντικο ειναι ενας: ΝΑ ΛΕΣ ΛΙΓΑ.
    Να μη δειχνεις μεχρι που μπορεις να φτασεις. Να μενουν με την απορια μεχρι που μπορεις να το τραβιξεις.
    Αν σιγουρευτουν με τι εχουν να κανουν και σου παρουν τα μετρα,καικες. Θα γινεις κλωτσοσκουφι.

    Ο δικηγορος νομιζε οτι ηταν σε αιθουσα της Ευελπιδων και οτι οσα περισσοτερα ελεγε τοσα περισσοτερα εμεναν στα πρακτικα και αρα τοσο καλυτερο αποτελεσμα θα ειχε. Μπερδευτικε ο φουκαρας.
    Και παντα συμβαινει αυτο: Οταν ακους πολλα κερασια,κρατα μικρο καλαθι. Στην πολιτικη,στις επαγγελματικες συμφωνιες,στα ερωτικα. Παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σε όλους.
    Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΨΕΦΤΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ GRANDE - LAMOGIO. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ...ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στίβεν μην ξεχάσεις τον Χρήστο. Δεξί ή αριστερο μπακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θέλω να ακούω αρλούμπες.
    Του στυλ ότι η αγάπη μας για την ΑΕΚ είναι μεγάλη γι' αυτό μαζευόμαστε να την σώσουμε!
    Το σωστό είναι η αγάπη μας για τις περιουσίες μας είναι μεγάλη.
    Έτσι δεν είναι Ανδρέα,Νικόλα,Ντέμη,Πετρο κλπ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ,
    ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ,Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,
    'Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,
    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΑ
    ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ,
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΑΜΙΔΗ,
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΠΟΝΗΡΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΣ
    'Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ,
    Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.

    ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,
    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΛΟ,
    ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ...ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΗΓΕΤΗ"
    ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΕ,
    ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΜΟΓΙΑΣ,ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΣ,
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ,
    ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ,
    'Η ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ
    ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ
    ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ
    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΕΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυσανασχετησαν-διαβαζω- οι μετοχοι και ο κοντος πρωτιστως,διατι δεν εκαθησε ολιγας ημερας ακομα στην θεση του ο Αδαμιδης,παρα τον επιασε μια ξαφνικη πρεμουρα να σηκωθει και να φυγει,δινοντας την καρεκλα στον Δημητρελο.

    Τι τον επιασε σου λεει ξαφνικα αυτον που οντας παραιτημενος εδω 3 μηνες,δεν εφηνε την καρεκλα ουτε με βιτζι.
    Και τωρα δεν μπορουσε να περιμενει μεχρι να ανακοινωσουμε τα αποτελεματα μας και να κοτσαρουμε εναν δικο μας επανω;

    Ελα μωρε. Ενα μικρο πραξικοπημα εγινε. Για καλο ειναι αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ steven
    Ναι οκ να παρουμε. Αντε και περνουμε 1000 κομματια να κανουμε τη πλακα μας.
    1000 κομματια ΑΠΟ ΤΙ ΟΜΩΣ?
    Τα λεφτα που θα δωσουμε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ?

    Γιατι εγω σε αντιθεση με τον νεο (αλλα και τους προηγουμενους) ΑΛΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ με τα λεφτα μου δεν ειμαι.
    Ουτε μου εχουν δεσμευσει τη περιουσια- κριμα ποτε δεν θα γινω και εγω προεδρος της ΑΕΚ...

    Εξαλλου εγω ακομη Κασκανετρ-Πλυντηριο του ΠΑΠΑΤΖΗ βλπεω στο ΔΣ και αγαμιδη στο Θεμελιο (που θελει να μας διοικησει).

    Αλαξε κατι?
    Αλλαξε η μετοχικη συνθεση?
    ΠΛηρωθηκε κανα χρεος?
    ΞΕ-ενεχυρησιαθησαν οι μετοχες?
    Ξερεις βεβαια οτι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΚ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ μιας και οι μετοχες ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ MORGAN STANLEY.

    Τις μαλακιες που γραφει ο αγαμιδακος, περι εξερεσαιως προτιμησης υπερ παλιοων μετοχων, ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ, ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ..

    Αυτα πες τα σε κανα ΚΙΑΤΟ που ακομη μπερδευει το αλβανικο με τη ριγανη..


    Η νομιζεις (λεμε τωρα) οτι επειδη επι 15 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μασησα?

    Ειδες καμμια ουσιαστικη αλλαγη στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβληματα?

    Η μασησαμε απο Δημητρελους και λοιπους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ και ΤΣΙΡΑΚΙΑ τυπου ΤΟΓΕΛΟΥ?

    Καλο το παραμυθι αλλα γι αυτους που το τρωνε.

    Αφου τα γνωριζεις ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ μπορει να γινει καποια αλλαγη..

    ΥΓ Ποια αδειοδοτηση για Ευρωπη ρε ΦΙΚΟ? Γλαστρα περιοπης που ακομη δεν ξεκινησες αρχισες..
    Βγαλε πρωτα αδειοδοτηση για την Ελλαδα και βλεπουμε.
    Γιατι συμφωνα με το νομο ΘΕΣ 18,5 (οσα το ελλειμα) για να μην εισαι παρανομος.
    Και αντε και τα βρηκες (μου αρεσει που εβαλες και περιθωριο κανα μηνα)

    Εισαι σιγουρος οτι η Αρμαδα του ΧΑΖΟ-ΠΑΤΕΡ θα ειναι στη πενταδα? Βλεπεις οσο και να προσευχεται ο μαλακας, ο αναστοπουλος!!!!(Η Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α) τον εφτασε ηδη..

    Η μηπως τους εχεις κοψει τοσο χουβαρνταδες να δωσουν ενα ταληρο ετσι αερα?

    Στα λογια τα εχουν ξεχρεωσει βεβαια.

    Στα εργα χτες στις 6 το απογευμα με το ζορι μαζεψαν 40 χιλιαρικα για να παει ο κοσμος!! στο γηπεδο

    Εκει πηγες προεδρος. Με αυτους ΕΠΕΛΕΞΕΣ να συνδιαλεγεσε.
    Οποτε οχι ΓΛΑΣΤΡΑ αλλα ΦΙΚΟ θα σε φωναζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. DIMI συμφωνώ απόλυτα. Ανθρωπος που πρίν 4 ημέρες έλεγε οτι θέλει εγγυήσεις απο τους μετόχους και τώρα θα κάνει επαφές μαζί τους αφού ανέλαβε, που μπαίνει πρόεδρος ενος ΔΣ που ελέγχεται 100% απο τον Αδαμίδη, που ζητάνε οι μέτοχοι (απο τους οποίους περιμένει λύση) να περιμένει και αυτός βιάζεται να κάνει την αλλαγή, δε μου φένεται και πολύ σόι. Απο την άλλη όμως περιμένεις κάτι απο αυτόν? Οσο γρηγορότερα φύγει μαζί με τον Αδαμίδη που όλο φευγει και ολο εδω είναι, τόσο το καλύτερο. Απο οτι φαίνεται πάλι διοίκηση Ντέμη θα έχουμε σε λίγο. Δε βαριέσαι, χειρότερα δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφου εφτασε ο κοσμος και οι εφημεριδες να μιλανε για"κυκλο Αδαμιδη" και για "ελεγχο Αδαμιδη" τοτε τελος.
    Ειναι τοσο χαλια και κυριως τοσο ανυποληπτη η ολη κατασταση που ο Αδαμιδακος της φαπας φερεται ικανος να εχει φτιαξει δικο του κογκλαβιο. Να ελεγχει κατι και να κινει νηματα πισω απο πορτες.

    Και απο κει που ετρεχε με δικογραφα στο χερι κατω απο την παντοτινη Λονδρεζικη βροχη,σημερον ομοιαζει στον καθρεφτη που κοιτιεται, σαν τον Πουτιν.
    Παρεδωσε προς το παρον στον Δημητρομεντβεντεφ και αποσκοπει να επανελθει για να ασκησει εξουσια και να λατρευτει.
    Ο καρεκλοκενταυρος Χειρων.
    Τι ελεγχει; Την θερμοκρασια της καφετιερας;
    Ρε ολοι οι χαλιες να θελουν να εχουν αυλη.
    Ετσι ειναι. Αμα δεν εχεις και εναν "κυκλο" γυρω σου,τι να τους κανεις τους αλλους κυκλους; Μονο κατω απ'τα ματια;

    "Αν μεινω θα με παρουν φαλλαγγι. Αν φυγω,δεν θα με αναζητησει κανεις. Αρα, στεκομαι στο κατωφλι και περιμενω να γινει το φαι να με φωναξουν στην τραπεζαρια"

    Αλευρωμα και πεταμα στις γουρνες που θελετε. Μαιμουδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τρομερη μεταδοση:
    "Μεγαλη φαση για τον Παναθηναικο και...ναι, οχι..η μπαλα στο δοκαρι.Ναι,δοκαρι για τον Παναθηναικο,στη ριζα του δοκαριου μαλιστα αν προλαβα να δω καλα και θα παρακαλουσα τα παιδια απο το στουντιο να μου πουν..."
    - Ε, δεν ειναι δοκαρι...ειναι 10ποντους απ'το δοκαρι
    - Μαλιστα.Παραλιγο δοκαρι λοιπον κυριες και κυριοι για τον Παναθηναικο...

    Απ'τη ζωη στο θανατο,ειναι ενα μονοπατι
    κι'ο κωλος απο το μουνι,δυο δαχτυλα και κατι.

    .........τωρα μολις εβαλε γκολ ο Κομποτης. 1-0
    Ο σπηκερ δεν φωναξε τοσο οσο στο παρ'ολιγον δοκαρι.
    Μαλιστα η φωνη του, μετα το γκολ,ειναι σαν να εχει χασει 10 χρονια ζωης.

    Αντικειμενικα πραγματα.
    Φευγοντας μη ξεχασεις και τον σκουφο σου. Εκεινον με τα δυο αρχιδια που κρεμονται δεξια και αριστερα.
    Καρναβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την Δευτερα-διαβαζουμε- με συνεντευξη τυπου θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα του τεστ "ΠΑΠ".

    Την οποια θα δωσει δια λογαρισμο και των υπολοιπων ο αποδιοπομπαιος τραγος (κυριολεκτικα) Νικολαιδης. Να λαβει και λιγη απο την αφεση αμαρτιων η οποια-μεταξυ αλλων- επιχειρηται.
    Να σωσει λιγη αξιοπρεπεια.

    Οι μετοχοι που συναντιωνται επαναλαβμανομενα και καθημερινα,αντιστοιχουν ουτε στο 50% του ενεχυριασμενου μετοχολογιου.
    Κουλης-κοντος εχουν ενα αντε 7-8 μαζι. Ο ΠΑπας κανονικα-οπως λεει-εχει 10% αλλα του εχουν φορτωσει και αλλο ενα 22-23%.

    Ο Νοτιας περιμενει λεει να ακουσει το νουμερο και απλα να στειλει το εμβασμα. Βολικο παιδι.
    Γκουμας-Χατζιωαννου, οι διδυδμοι, εφυγαν πληρωνοντας αλλα ακομα δεν μπορουν να σφαλισουν τα ματια τους με ησυχια.
    Δεν ξευρωμεν αν η "τροικα" εχει επαφη μαζι τους η εχει λαβει καποια διαεβαιωση.

    Το χαρακτηριστικο της υποθεσης ειναι οτι γινονται επι του κασιδη την κεφαλην μπακαλουπολογισμοι διχως να εχει γινει πρωτα ολοκληρωτικος,πληρης και ενδελεχης ελεγχος σε ολες τις χρησεις.

    3 μηνες διηρκεσαν προηγουμενοι ελειπεστατοι και κολοβοι ελεγχοι.
    Ετουτοι,αποφασισαν να ψαχτουν, να δουν βιβλια,να τα μελετησουν με ορκωτους,να υπολογισουν,να συνενοηθουν και βγαλουν ενα νουμερο μετα απο διαβουλευσεις, και να το ανακοινωσουν.
    Συνολο χρονου ολων αυτων: 10 μερες.
    Τι λετε ρε παιδια.

    Δεν πατε μια βολτα απο το Μαξιμου. Να κλειστειτε με τους τροικανους 10 ωρες,αγκαλια με ισολογισμους,λογιστες,οικονομολογους,κομπιουτερακια και τελικα να βγαλετε το χρεος σαν "και πολυ βιωσιμο" αφου "η Ελλαδα=ΑΕΚ δεν εχει χρεη".

    Δεν προκαταλαμβανω τιποτα.
    Αν το νουμερο, η τα νουμερα που θα ακουσουμε,θα ειναι στη γελοια κλιμακα του 2-3-4 εκ. και καθαρισαμε,τοτε να βγαλτε τα κουστουμια,να φορεσετε λευκες χειρουργικες μπλουζες και να πατε σε καμια Μ.Ε.Θ. στον Ευαγγελισμο να "σωσετε" διατηρωντας στη ζωη κανεναν φουκαρα-για τις επομενες 5 μερες.

    Γιατι αυτο δεν θα ειναι "ξεκαθαρισμα". Σκαλισματα απο κοτες θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατ`αρχην να αναγνωρισω πως εκανα λαθος οσον αφορα την αποφαση της Χαγης.Κι αυτο γιατι παρασυρθηκα απο "ψιθυρισματα"...
    Παρ`ολο που σε συζητησεις ειχα αντιθετη αποψη,παρομοια με του Χρηστου,εντουτοις ειπα να παω με τους πολλους...και την πατησα.Δεν τελειωνει ομως το θεμα εδω.Οτι εγραψα ισχυει μεχρι κεραιας για τις αναβολες και τις πιεσεις,καθως τωρα το μπαλλακι πεφτει στην κυβερνηση και στον υπουργο δικαιοσυνης,αφου υπαρχει αποφαση και πρεπει να μπει μια υπογραφη για την εκτελεση της.Εχει συνεχεια...
    Θα ηθελα,απο οποιον μπορει,να μου εξηγησει το θεμα της θυγατρικης και της μεταφορας χρεων.Υπαρχει λογος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα!
    Ο Θείος Μανωλάς είπε την αλήθεια.Φυσικα έχει βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι στο βουνό αλλά αυτό δεν αλάζει την πραγματικοτητα.
    Από την Real news:
    ..Eχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφών. Και όχι μόνο επί Ντέμη, αλλά και μετά. Από το 2004 μετράμε 120-130 μεταγραφές και, αν προσθέσουμε αυτές επί τις Enic φτάνουμε τις 250. Μόνο οι προμήθειες των μάνατζερ είναι 15-20 εκατομμύρια ευρώ. Φαντάσου, όσο σχεδόν το άνοιγμα της ΠΑΕ. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά δύσκολα η ομάδα του χρόνου θα παίζει στη Superleague. Μην έχει την τύχη του μπάσκετ φοβάμαι. Δεν έχει δικαίωμα η ΠΑΕ να κάνει μεταγραφές, ούτε να ανεβάσει ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα.

    Τα χρήματα που χρωστάει είναι πάρα πολλά. Τώρα είναι σε χειρότερη κατάσταση από το 2004. Το σχέδιο Τροχανά μπορεί να λειτουργήσει μόνο για το γήπεδο. Να στηρίξω την προσπάθεια, αλλά πως αφού δεν έχω τα χρήματα; Εδώ έρχονται εκκαθαριστικά στους απλούς πολίτες 3 ευρώ, πώς να βρεθούν μετά λεφτά για ποδόσφαιρο; Ποιος θα επενδύσει; Σε τι; Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει καν ΑΕΚ. Τι να λέμε, απλώς για να κοροϊδεύουμε τον κόσμο; Είμαι απαισιόδοξος. Τη βλέπω την ΑΕΚ να ψάχνει για ΑΦΜ…".
    Και συνεχίζει:
    ''Αυτό που έχω να καταθέσω για αυτούς τους εννέα μήνες(που ήταν τεχνικός διευθυντής) είναι υπεράριθμο προσωπικό, υψηλοί μισθοί και πανάκριβες μεταγραφές όπως του Κυργιάκου – 1,5 εκατομμύριο ευρώ με την εφορία – του Μπασινά, 1 εκατομμύριο, του Χουανφράν, του Τζιμπούρ.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Φεβρουαρίου, 2012 11:58

    Χαράλαμπε τη διάβασα κι εγώ. Δε μπορώ να βρω ούτε ένα κόμμα λάθος εκεί μεσα.
    Οι ψ-Ωρες βέβαια κραυγάζουν ότι ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Ο γκοντό και τα παιδιά της μαμάς θα βάλουν κάτι ψίχουλα και το χρέος θα πληρωθεί μέχρι κεραίας...Ένα κουμπί, 2 σουβλάκια πίττα, τα έσοδα από την πώληση σε charity auction για την ΑΕΚ της προπέρσινης γκαρνταρόμπας του γκοντό (μάρκας ΛΑΚ, φυσικά, που είναι συλλεκτική πια) και 2 φθαρμένα λάστιχα από τις βαρέλες του τιτάνα.
    Πάει το χρέος, εξαϋλώθηκε...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ! Ακούστε τις ψ-Ωρες, λεφτά υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημερα,
    Η οποια πολιτικη θα συνεχισθει ΑΚΑΘΕΚΤΗ και φετος μιας και 2-3 σταματανε (ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ απο περσυ απλα δεν στο εχει πει κανεις ακομη) οι δανεικοι φευγουν, συμβολαια ληγουν, και φυσικα μενουν κυριολεκτικα οι:
    Αραμπατζης
    Φουλης!!!! δεν φευγει ποτε.
    Μπυγαιδης
    Κοντοες
    Αραουχο !!!(ΔΕ ΘΥΕΛΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΕ..)
    Ρικκα
    Κλωναριδης
    Σιαλμας.

    Οι υπολοιποι πρεπει να κανουν ΝΕΑ συμβολαια (μακος μανωλας βαργκας γυφτακι ροτζερ καρλος) και φυσικα το ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΡΙΑΡΙ Ο Γκουντι.
    Και επειδη φορολογικη ενημερωτητα ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ (επειδη δεν θελουμε οχι επειδη δεν μπορουμε) και παικτες απο την Β' ΔΕΝ ανεβαζουμε, ετοιμαστητε να βλεπουμε τον Ρικκα (η το γιο του steven) σαν Ινιεστα.

    Ενωθηκε λεει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ με το ΓΚΟΝΤΟ..
    1)Γιατι ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣΑΝ?
    2)Ρε ΓΚΟΝΤΟ θες να επιστρεψεις σε αυτους που εκραζαν τον ...Μαιστοροβιτς? Τωρα να δεις κραξιμο στον... Χελγκασον.
    3) Ρε ΠΑΠΑΤΖΗ εσυ δεν μας ελεγες τοσα χρονια οτι την ΠΑΕ, ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΦΑΛΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΣΩΝΑΝ?

    ΤΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟ ΣΩΤΟ ΠΙΑ?

    @Γκοντο. Πραγματικα πιστευεις οτι θα ερθει κοσμος αμα εμφανιστεις? Επειδη εχεις βαλει τις Ψ-ΩΡΕΣ να σε λιβανιζουν και να σε εμφανισουν ηγετη?

    ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΑΣ?

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    Ξαναλεω τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ 2 λυσεις που υπαρχουν.

    1)Νεο ΑΦΜ (το εχω πει πριν τα Χριστουγεννα οταν εγινε η πρωτη κρουση στο Θρασυβουλο) για να γινουν νεα συμβολαια σε ολους (και να φαμε αναλογα) αλλα να αφησεις την αδειοδοτηση πισω
    2) Δ' Εθνικη

    Εκτος αν δωσουν 18,5 εκκ κια καλυψουν την οικονομικη εξυγιανση του ΜΑΛΑΚΑ.
    Αλλιως εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να σε κλεισουν.

    Θα επιχηρηθει κολο-μπαλωμα 2-4 εκκ ευρω αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ουτε για ζητω..

    ΥΓ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ξερουν αυτοι) Τι εγινε ρε ΒΟΔΙΑ? Παλι Α2 το μπασκετακι του χρονου? Δε πηρε ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Α2 κουπα ο αRχηγος?
    Καλα σας τα εγραψα χτες: κανα ΤΑΣΑΚΙ να παρετε και πολυ σας ειναι.

    Αιντε ΖΩΑ να στριψετε καμμια ριγανη, που αποκτησατε και αποψη.
    ΠΙΘΙΚΙΑ

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ.... ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ DIMI: Σιγά τον παίκτη. Ο γιός μου είναι καλύτερος. Θα τον γράψω στο Πέρα Κλουμπ κι από εκεί θα τον αποκτήσει η ΑΕΚ κατόπιν συστάσεως μου προς το κοφτερό μάτι του Άρναρ. Αλέξανδρος Αβραμίντανσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ steven
    Να κανονισουμε να τον παρω μαζιμου τις δευτερες, σοβαρα μιλα.
    παιζουμε 8χ8 με καλη ομαδα απεναντι μας- παικτες πρωην α εθνικης (οφη), 1 απο κορινθο οσο ηταν Β, και 2 απο Γ.
    φυσικα και οταν παιζουν μας κανουν μια χορτα, αλλα γενικα τα ματσακια ειναι αμφιροπα και με καλη μπαλλα κατα 70%.
    Ασε που θελω κανα πνευμονι διπλα μου στα χαφ, γιατι οι περισσοτεροι μπροστινοι μαρκαρουν με τα ματια, ενα πργαμα σαν τον Τσιπρα ας πουμε.

    Ο Αρναρ και ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ειναι σε σεμιναριο μανατζερ και τον εστειλε ο προεδρος (ο πριν) 10 μερες τωρα!!
    Μιλαμε ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ!
    Δεν εχουν λεφτα να σφραγισουν εισητηρια και στελνουν τον Αρναρ 10 μερες σε συνεδριο..

    ΥΓ Παντως αν θες να τον γραψεις καπου εχει οντως καλα σωματεια και εδω κοντα. Στο μαρουσι οι 2 προπονητες ειναι σοβαρα παιδια και μαθαινουν (ειδικα ο ενας) σωστα το αθλημα. Τωρα το αν βγει μακελελε η ρικκα ειναι καθαρα θεμα ταλεντου και μυαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στα εταιρικα τωρα:

    Εχουμε μια εταιρεια που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ κατα δηλωση των μετοχων της (θα μαζευτουμε να ρωτησουμε το λογιστη)

    Εχουμε μια εταιρεια που ανεβοκατεβαζει τη μετοχη ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ μις και απο 6.4 πηγε 1.2 μετα 0.33 (για να ΞΕΠΛΥΝΕΙ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ) και μετα 1.2 παλι

    Εχουμε μια εταιρεια που εχει 18.5 εκκ ευρω που λειπουν ΧΤΕΣ για να μπορει ΝΟΜΙΜΑ να λειτουργει.

    Εχουμε μια εταιρεια που δεν θελει (αλλιως μπορει) να βγαλει φορολογικη ενημερωτητα, και παει κυριολεκτικα απο μερα σε μερα κλεινω ανοιγω. ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ αν π.χ την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Εχουμε μια εταιρεια που ο αρχι-ΠΑΠΑΤΖΗΣ λεει οτι δεν ειναι μετοχος αλλα παει να πληρωσει το κεφαλαιο που του αντιστοιχει σαν μετοχος!!!!

    Παραλληλα μας λεει 2 χρονια τωρα οτι πληρωνει ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, αλλα τωρα ευχαριστως θα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ μαζι με τους αλλους!!!! το μεριδιο του...

    Τωρα ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

    Μεσα σε ολα αυτα !!! γινεται και μια ΑΜΚ (η 53356η σε σειρα) για να αγορασει καποιος μετοχες σε μια εταιρεια που νομικα ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΕΙ, μιας και ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΗΝ MS.

    Τελος καλειται ο καθε ενας να επενδυσει με μια εταιρεια με ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ (ουδεις επισημα γνωριζει ποσοστα, εστω ενεχυριασμενα) με αγνωστα χρεη και με αγνωστο (στη καλυτερη) μελλον.

    Πας δηλαδη να αγορασεις μεριδιο σε κατι που δεν ξερεις καν ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ (μιας και συμμετεχεις ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΧΡΕΗ) δεν ξερεις απο ποιους αποτελειται και δεν ξερεις ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

    Σε αυτο το μαγαζι κουμαντο κανει (στα χαρτια) καποιος ΤΟΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΜΟ... (το γνωστο φανταζωμαι..)

    Σε αυτο το μαγαζι μπηκε ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ, ο γνωστος πλεον ΦΙΚΟΣ που το παιζει και ΑΥΤΟΠΟΤΙΖΩΜΕΝΟΣ...

    Μιλαμε για το ζενιθ της παρανοιας..

    Μεχρι την επομενη μερα φυσικα..

    ΥΓ Πραγματικα στεναχωρηθηκα για την προσπαθεια του ΔΧ και της οργανωσης στην Α2. Περιμενα οτι θα πεφτανε κατηγορια αλλα καταφερε ο ΔΧ και τη κρατησε την ομαδα..
    Ε κοντα 1 μυρριο επισημα τσιμπησε κατι ειναι και αυτο..

    Ξερεις τι budget και τι λαο εχει ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ και το Λαυριο?
    Μιλαμε για εκκ ευρω και χιλιαδες κοσμου. Ειδικα για τον Αρκαδικο εμεθα οτι μιλαει με το Κομπε..

    Δεν σας εκανε ο γιαουρτας ε? Οπως δεν σας εκανε και ο μελισσανιδης αλλα σας εκανε ο ζουπας.

    Δε πειραζει θα συνηθησετε...να πλακωνεστε ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ οπως χθες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή