Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

OI ΤΙΠΟΤΕΣ

                 Αδέρφια, μου είναι αδύνατον να γράψω για την ΑΕΚ. Ενώ οι ειδήσεις είναι πάμπολλες ταυτόχρονα με την μάχη του παρασκηνίου. Ειδικά όταν μιλάμε για ελληνικά πράματα που τα πάντα θα γίνουν στο παραπέντε. Το γνωστό σήριαλ που ως γνωστόν θα τελειώσει κι αυτό ανάλογα με τι εντολή έχει πάρει ο κοτσαμπάσης κι ανεξάρτητα τηλεθέασης ή κόστους. Αυτά είναι για τους βουλευτές του Λαός που σώσανε τις καρέκλες σαν αντίσταση επί της εξουσίας. Και καλά κάνανε. Το καπιταλιστικό σύστημα πάντα επικροτεί αντίθετες φωνές. Ειδικά άμα μπορεί να σου γαμήσει την γυναίκα κι ειδικά άμα στην έχει δώσει και σ'  έχει παραδώσει στον τομέα των ανδρών.
                Δεν πρέπει να γελιόμαστε στην ΑΕΚ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ, που δεν τα φοβήθηκε τότε ο Κόκαλης, γέλασε ο Βαρδινογιάννης και κοντοστάθηκε ο Μαρινάκης. Μην σας πω οτι φτερνίστηκε ο Μπέος ή έξυσε την μασχάλη του ο Σπανός και φυσικά ξύρισε τα μούσια ο Ψωμιάδης. Κι η μεγάλη πλάκα ήταν άλλη. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ " δεν θελήσαμε ποτέ να ασχοληθούμε με το παρασκήνιο." ΒΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Και λυπάμαι που τα λέω αυτά. ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ; ΤΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ; Όλοι οι άνθρωποι θυμίζουν κάποιο ζώο. Αλλά ένα ζώο είναι πιο ικανό από το άλλο. Τι ζώα σας θυμίζουν αυτοί;
                  Και νάχω φύγει σήμερα από τον Σαμαρά και τις γελοίες δηλώσεις του, από την αριστερά που ξαφνικά σταμάτησε, αλλά κι από την μπούρδα οτι υπάρχουν κι 66 ανεξάρτητες πουτάνες που παλεύουν για το καλό της χώρας. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΦΟΡΙΩΝ  ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΕΣΩΝ. Τι μαλάκας είμαι που δεν πείθομαι; Για το καλό μου όλοι αυτοί, την ώρα που εγώ δουλεύω κι αυτοί κονομάνε καθήμενοι στα τραπέζια τους; Την ώρα που ο επιχειρηματίας, τους δίνει το σχέδιο κι αυτοί φτιάχνουν τον νόμο για να τον δώσουν στα δικά τους λαμόγια και να μοιράσουν το κέρδος;
                  Ήθελα να  μιλήσω για τα φάουλ και τα πέναλτυ του Σαμαρά. Του τίποτα ηλίθιου που άνοιξε τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες . Που έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ με λεφτά του Κόκαλη που τότε ήταν σοσιαλιστής. Που έκανε κόμμα εναντίον της ΝΔ και σήμερα το παίζει αρχηγός της. ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ " ΝΑΙ", δηλαδή τον εσωκομματικό του αντίπαλο ( Μπακογιάννη ), ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ " ΟΧΙ", ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ".  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΣ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ. Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ.
                    Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΦΩΤΙΣΗ. ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΟΥΝ. ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ, και Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΑ και ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ προκειμένου να μην απομυθοποιηθούμε.
                  ΚΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ; ΕΚΛΟΓΕΣ. Κάθε φορά που κατεβαίνει στην κάλπη, τα λύνει όλα. Τα είπα κι εχθές. Η δημοκρατία δεν έχει εδιέξοδα, αφού έχει έξοδα. Που θα τα πάρουν οι ανεξάρτητοι, άλλοι μπλέ κι άλλοι πρασίνοι. Κλασσικοί άνεργοι που σίγουρα θα πανε στην φήμη οτι ο Παπαδήμος θέλει να κάνει κόμμα. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ: Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ. Ήταν σταθερή θέση ψηφοφορου. Κοινού μαλάκα δηλαδή.
               Ο Παπαδήμος δεν αμείβεται; Δεν ήταν σύμβουλος του Σιμήτη αλλά και του φελλού; Λάθος τα έχω διαβάσει; Δεν μαγείρεψε τα στοιχεία της ΕΟΚ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ; ΚΙ ΑΥΤΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που δεν παίζουν κάποιο λόγο. Ο μαλάκας, είτε έχει δικτατορία είτε δημοκρατία του πρόβατου, ΑΝΤΕ ΝΑ  ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
              Κι εγώ λέω οτι και για τα τρία, είναι ανίκανος. Γιατί; Διότι δεν έχει τρία. Και να μην ξεχνιόμαστε,  τρία ψάχνει κι ο Νικολαίδης για την άδεια. Το τρία είναι το πρόβλημα. Το 21 ποτέ. Άντε λοιπόν τα τρία μεγέθη να βρουν τα τρία και να σωθεί η ΑΕΚ από την τρίτη κατηγορία. Άντε χωρίς τα τρία του πρωθυπουργού να κάνεις κάτι. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, να ζήσουν τα παιδιά σου. Δεν έχεις; Άκουσα καλά; Μάλλον επιλογή σου θα είναι. Το να είσαι αδερφή, το αποκλείω. Στην διακυβέρνηση της Ελλάδας, μόνο άντρακλες υπήρχαν πάντα. Κυριότερα μετά τον Ευταξία.

37 σχόλια:

  1. @ Χρηστο
    Οπως σου ειπα εχω εμπιστοσυνη στο κοντο.
    2 ασιστ 1 γκολ
    βγαλαμε το μπουκαλακι και τις πιτσες για τα κερασματα..
    ευκολα.......

    τον special θελω ομως να ευχαριστιεμαι να τον βλεπω να κανει καραγκιοζιλικια. με τον σαμπουαν μαζι, παντα χρειαζωνται ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ για να γελας. το ενα ειναι βαρετο...
    μπενζεμαδες, κεντιρες και πεπε να κανουν τα κριαρια.

    Οι μερκελ ειναι για προπονηση. Χωρις τσαβι και με ινιεστα μισο.

    28 γκολ σε 29 ματς ch.l εχει ο λιονελ. και μετα μου λενε για special και μαλακιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMI: ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η ΡΕΑΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ξεγελιέστε με τη Λεβερκούζεν, την Μπαρτσελόνα την είδα "άδεια" όσο οι Γερμανοί είχαν κλείσει διαδρόμους...

    ΥΓ. αύριο ξαναβγαίνει η Ελευθεροτυπία, άντε να παίρνει σειρά κι ο Φίλαθλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μαλακας που σου ειπε οτι " ο Παπαδημος μας κανει χαρη" ειναι πανω απο 8 χρονων; Ειναι απο αυτον τον πλανητη;
    Δεν θυμαται ο μαλακας,τον "χαριτωμενο Παπαδημο" οταν εκανε τον τροχονομο στον υπερδανεισμο και στις φουσκες του ΧΑΑ;
    12 χρονια ηταν επικεφαλης ελεγχου ολων των τραπεζοπιστωτικων και του γενικου ελεγχου.
    Μεχρι τον χρυσο απο τα υπογεια του πηρε του μαλακα.
    Τι εκανε ο μαλακας οταν ο Παπαδημος τον εθαβε ζωντανο; Διακοπες με διακοποδανεια, η τον επαιζε με μαλακοδανεια;
    Αλλα ο μαλακας ειναι τετοιος,γιατι πολυ απλα ενω νομιζει οτι γαμαει,στην ουσια τον γαμανε πατοκορφα και στο τελος λεει "πειτε μου τι χρωσταω να πληρωσω,θελω να ειμαι ενταξει".

    Οσο για τον Σαμαρα,ειναι ενας ξενιστης της δεξιας,τον οποιον τον φυτεψε,τον εφερε εκει ο αλλος μεγαλος ξενιστης και καταστροφεας της δεξιας, ο δρακουλας Μητσοτακης. Ο εξ αριστερων,δηλαδη ο παλαιοπαπανδρεικος Μητσοτακης.
    Τον οποιον τον εφερε στην ΝΔ. απο την Ενωση Κεντρου ο Καραμανλης. Ο "εθναρχης". Ο βλαχος που ηθελε να μυρισει καμαριλα,η το μουνι της Φρειδερικης. Ο "παπανδρεικος" Καραμανλης ο οποιος εφερε απο την Αμερικη τον γιο του "γερου",τον Αντρεα,για να πιασει δουλεια.

    Ο οποιος Αντρεας ειχε "στρατολογισει" κατι ρεμαλια,κατι ρεμπεσκεδες,ετοιμους να πεσουν στο λαδι σαν τα ποντικια,τυπου Παγκαλου,Αρσενη,Ακη,Λαλιωτη,Κουλουρη,Παπουτση και σια. Μιλαμε για τον κοινωνικο αποπατο. Οτι πρεπει για τις δουλειες που τους ανεθεσε.
    Τους οποιους πρωτα τους "βαφτησε" στην θεια κολυμβηθρα της Αριστερας,(για οσους απορουν "γιατι υπαρχει το ΚΚΕ") να παρουν καποιο καλπικο ενσημο καποιας "αντιστασης",καποιου "Πολυτεχνειου" η καποιας εξοριας σε καποιο ξενοδοχειο του Μοναχου η της Στοκχολμης,οπου αναμενοντας τηλεφωνημα απο τον γαμικο και μπεκρη για την επιστροφη τους εν μεσω ιαχων,πηδουσαν κατι ξελιγομενες η πηδιοντουσαν μεταξυ τους. Οταν ηρθε η ωρα της "αλλαγης"τους μαζεψε εδω περα και οι "μαλακες" εδω νομιζαν οτι "τους εκαναν χαρη".
    Σαν τον μαλακα απο πανω.


    Μπερδευτηκατε; Μα ειναι απλο: Ειναι ολοι τους πρωτοξαδερφα μιας "οικογενειας" Αυτην του κατ'επιφαση δικομματισμου (για να βαυκαλιζεται ο "μαλακας" πιο πανω) και παιδια τους ειναι οι νταβατζιδες της Διαπλοκης.
    Οχι μονο καμια εχθρα δεν υπαρχει αναμεσα στον Σαμαρα και τον δρακουλα,οχι μονο καμια βεντετα δεν υφισταται,αλλα ειναι ο πρωτος,το καλυτερο εργαλειο,το αγαπημενο παιδι του δευτερου.
    (τον "εριξε" ο Σαμαρας,εφόσον ειχε ολοκληρωσει το εργο του ο Εφιαλτης. Μοιρασε τις συχνοτητες στους μετεπειτα νταβαδες,γιγαντωσε τους τραπεζιτες,που ως τοτε ψωμολυσαγαν ανοιξε τον χορο των αποκρατικοποιησεων,ανοιξε τα συνορα,και τελος "επεσε" απο κακο "βολι συντροφου",για να λαβει και τον χαρακτηρα του θυματος. Αυτος ο μεγαλος πολιτικος και κυριως κοινωνικος θυτης. Αυτο το παλιοτομαρο.

    Και ενω λυωνουν παιδια με καρκινο στα νοσοκομεια,ζει ακομα αυτο το απανθρωπο πλασμα. Αυτος ο μαθουσαλας της διαπλοκης,τηςπουστιας και της ραδιουργιας.
    Ειστε σιγουροι οτι υπαρχει θεος;
    Και πολυ περισσοτερο: οτι βλεπει κι'ολας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ιδια βεβαια ισχυουν για ολα τα λεγομενα "πρωτοκλασατα" στελεχη εκατερωθεν. Την ξερουν την σειρα,και στριμωχνωνται στις αυλες,εκει που βραζουν οι κατσαρολες των προωθησεων,ωστε να λαβουν θεση.
    Το δε ΚΚΕ-και τα αλλα εξαπτερυγα του-απλα ειναι ο "νονος".Ενας "νονος" που βρυχαται,ενω εχει μεινει στο δρομο.Αλλα συντειρειται απο τα ΜΜΕ και τους μυθους.
    Μια αναμετρηση στα ισα,θα το εθαβε για παντα. Αλλα-οπως σωστα λες- ο "θρυλος" των βουνων και των "παρα ποδα",ριχνει τον ισκιο του στον απεναντι τοιχο και φανταζει σαν τερας. Ενω ειναι ενα κοριτσαι χωρις σπιρτα. (επισης ο "θειος" Καραμανλης, φροντισε για την αποκατασταση του,νομημοποιωντας το. Οχι φυσικα απο δημοκρατικα αισθηματα,που να τα βρει ο αφιλος. Απλα για λαβει τον ρολο που εχει ακομα και σημερα. Του "μπαμπουλα" των μαζων,ωστε οι μαριδα να στριμωχνεται στις μυλοπετρες του διπολισμου.)

    Οποιος δεν λαβει θεια μεταληψη απο τους Σταλινικους,οποιος δεν παρει την χαρη και δεν αναγνωριστει ως "αντιπαλος",δεν εχει πολιτικη μοιρα.
    Μια χαρα ειναι κανονισμενα.

    Δινουν τα χερια πριν βγουν στη σκηνη και εκει παιζουν μια κακοφορμισμενη πλεον παρασταση. Καθε μερα,καθε χρονο 40 χρονια τωρα.
    Η μακροβιοτερη παρασταση. Ουτε οι "Γατες" στο Μπροντγουει,ουτε κανενας Αμλετ σε κανενα Βασιλικο θεατρο,δεν εχει κατσει τοσες δεκαετιες.
    Μιλαμε για κατσικωμα. Για σβερκωμα.
    Τι ειναι λοιπον ολοι αυτοι;Γιατι αποκλειστικα 3-4 οικογενειες,εδω και εναν αιωνα περιπου; Μα ειναι ΜΟΝΟ οι επιτροποι,οι τροχονομοι των δανειων, των αφεντικων τους,των "εξ" και φροντιζουν για την συνεχη ροη και αναγκη για υπερδανεισμο και το μονιμο γονατισμα. Με το αζημιωτο ασφαλως.
    Χρημα,καρεκλα,ασυλια.

    Τουλαχιστον οι γειτονες τριγυρω,εχουν απο εναν,ο οποιος ειναι γεματος παρασιμα,σαρδελες και γαλονια και τριγυριζει σαν τον Καισαρα.
    Ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα δηλαδη. Δεν υπαρχει συγχυση.
    Η γουσταρεις, η σε γαμω.

    Εδω, οι γραβατωμενοι "Χουσεινιδες" και "Κανταφιδες" που μας ηρθαν μαζι με τις εξωθεν "βοηθειες", καταφεραν να μπερδεψουν με τα πολλα κουστουμια,τα κοινοβουλια,της ψηφους,τις εδρες και την πολυ "δημοκρατια" τον κοσμο.
    Μα η αληθεια ειναι, οτι ζουμε την πιο υποκριτικη την πιο εξωφθαλμα ψευδοδημοκρατικη και κατ ουσιαν την πιο αφορητη και ζημιογονα φασιστικη περιοδο στα τελευταια 200 χρονια. Ειδικα τα τελευταια 60, φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ steven

    Δεν θελω τελικο κυπελλου ισπανιας. Δεν μου λεει κατι. Η χαρα μου εγινε στα προημητελικα
    Μεσα στο γηπεδο των ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ.
    Της βασιλισσας του χουαν καρλος.

    Διπλα ματς με το νουμερο θελω.
    Διπλη χαρα.
    Πρωταθλημα θα παρει βεβαια. Καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο.

    Βιγια, τσαβι, ινιεστα (μισος), πεδρο (αλλαγη στο 80) και Πικε εξω σημερα.
    Με μιση ομαδα και 76% τελικη κατοχη.

    1-3 ΧΑΛΑΡΑ σε ματς των 16 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
    Καλα ειναι.
    και 8 παικτες απο την Μασια.
    Ποσους ειπαμε οτι εχει φερει απο τις ακαδημιες ο ΧΑΛΒΑΣ?
    Α ΝΑΙ ΜΩΡΕ:
    K-A-N-E-N-A


    Φυσικα θα του πουν και ευχαριστω. Στο πρωταθλημα του καρικ του ρουνει και του τζονσον θα παει να σηκωσει KAI AN κουπα.

    Moνο να του ετοιμασουν και καμμια 200αρα budget να 'χτισει' την επομενη ομαδαρα.

    Στοπερ εχει. Τον αμπονσα-καρβαλιο.. οπου παει τη κουβαλαει τη παικτουρα, οπως ντουσαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ -10. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΤΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ. Ο ΜΗΔΕΝ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΚΙΑΣ ΦΥΓΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ; ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΒΛΕΠΩ. ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε σιχαινωμαι τη ρεαλ
    Όπως σιχαινωμαι αυτο το βλακα που τον έχουν κατασκευάσει τα media ότι ταχα μου κάτι έγινε
    Ένας απο τους πολλούς απλα
    Που ουδέποτε έδειξε θέαμα
    Ουδέποτε ανέδειξε παίκτη
    Ουδέποτε παρουσίασε κάτι νέο

    Έχω ξαναπεί
    Άμα αυτός είναι σπεσιαλ ο σανκλυ ο λιπι ο χάπελ ο τραπατονι ακόμη και ο πέπ που του έχει πάρει τα δωράκια τόσα χρονια τι είναι ;;

    Έλεος με το χαλβα του καταστροφικού ποδοσφαίρου
    Έλεος πλεον με τον μόνιμα αδικημένοι των αγορασμενων ομάδων των δις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαδοπουλος- Παττακος-Μακαρεζος το 67
    Μητσοτκης- Φλωρακης- Κυρκοςτο 89
    Παπανδρεου-Σαμαρας-Καρατζαφερης το 2011.

    Δυο αποριες εχω: Γιατι ρε παιδια καθε 22 χρονια αυτη η βιολα;
    Επισης: Ποια τριανδρια ηταν η βλακωδεστερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ομολογω οτι εκανα λαθος. Ειχα πει οτι "ο Μουρινιο επρεπε να παει του χρονου στην Ισπανια." Λογω Μπαρτσελωνα
    Σωστα πηγε φετος. Δεν ξερω αν το υπελογιζε,αλλα του ηρθαν κουτι οι αποτυχιες της.
    15 χαμενοι βαθμοι. 6 ισοπαλιες.
    Ποτε δεν εχει κανει πανω απο 3 νικες σερι στο πρωταθλημα.

    Ειναι δυσκολο να πει κανεις για το ποια ομαδα "χανει" το πρωταθλημα, η αν τελικα το "κερδιζει" η αλλη,αναμεσα σε αυτες τις δυο.

    Και ο Πελεγκρινι στην Ρεαλ ειχε αναλογες με του Μουρινιο συγκομιδες για την ομαδα των ανακτορων.
    Αλλα ειχε και αλλη Μπαρτσα απεναντι του.
    Φετος,η αμυνα μπαζει, το γυρω-γυρω γινεται περισσοτερο απο "ψαξιμο" και οχι με σχεδιο και οι τελικες πολυ λιγοτερες.
    Οι πολλοι τραυματισμοι φετος,ειναι απόρια του συνεχους-επι 4 χρονια- ανελεητου παιξιματος.
    Φαινεται οτι ακομα και το αδιορατο ελαφρο ροτεισον,δεν καταφερε να κρατησει σε καλη κατασταση τους βασικους παικτες-κλειδια,με αποτελεσμα να παραδωσουν το πνευμα. (ελπιζω να μην εχουμε κανενα θανατο και εδω,οπως στην Σεβιλη πριν λιγο καιρο).

    Αυτα δειχνουν οτι το κερακι σβυνει απο φετος.
    Μακαρι να πεφτω εξω,προς τερψην και εμου και οσων αγαπουν το καλο ποδοσφαιρο.
    Αλλα οι κυκλοι αυτοι συμπληρωνονται με οροσιμο την 5ετια.
    Ειδωμεν.

    Οσο για τον Μουρινιο την γνωμη μου την εχω πει.
    Ταραχωδης τυπος,εγωπαθης και φιλαυτος,με σπρωξιμο απο το κατα τα αλλα "εχθρικο περιβαλλον" των "σιωνιστων" του ποδοσφαιρου,αλλα και με κομπιουτερ στο κεφαλι. Και κυριως με αστρο.
    Ναι.Υπαρχει και αυτο.

    Και ειναι η αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να εχεις παιξει μπαλα σε υψηλο επιπεδο για να γινεις κατι σοβαρο στον παγκο.Το αντιθετο μαλιστα.
    Οταν δηλαδη οσοι δεν διακριθηκαν εντος του χλοοταπητα,αποζητουν μια δευτερη ευκαιρια απο τον παγκο.

    Μη κοιτας που εδω εχουμε εναν μαλακα υπουργο οικονομικων που τωρα ανακαλυψε την οικονομια και τα εχει κανει μανταρα,γιατι ο πατερας του τον εστελνε στο μπακαλικο να φερει τυρι και εκεινος το ετριβε κομματακια,το εβαζε στις φακες,επιανε ποντικια και τα πουλαγε στα ιατρικα εργαστηρια για πειραματα.
    Ηταν απο τοτε φανερο οτι "κατι σημαντικο" θα γινει στα οικονομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο ειναι λογικο μετα απο ΑΜΕΤΡΗΤΑ ματς τοσα χρονια,οπως και αμετρητες κουπες (μονο το 2009 πηρε 6 σε ολες τις διοργανωσεις) καπου να κανει κοιλια και να χασει και 5-10 ποντακια σε ενα πρωταθλημα.
    Και το ροστερ μεγαλωνει ηλικιακα σε βασικες μοναδες (Τσαβι-Πουγιολ) και ερχεται και κορεσμος και φυσικα κουραση.

    Τα 10 ποντακια του παπαρα εχουν γινει απο μια Οσασουνα και μια Μαλαγα. Σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια που ηταν 10-12 μεν αλλα ειχε και ποντακια απο τα μεταξυ τους παιχνιδια.
    Ποιος αλλωστε ξεχναει τα 2-6 και τα 1-5 μεσα στο χαφιεδογηπεδο.

    Ορθως παιρνει το πρωταθλημα ο καραγκιοζης λοιπον.

    Οπως ορθως ειπε χτες ο Πεπ πριν το ματς οτι το CH.L για εμας ειναι μια ευχαριστη διακοπη απο την Ισπανικη Λιγκα.
    Με λιγα λογια: Βαρεθηκαμε? Σας εχουμε παρει τα στριγκακια? Κουραστηκαμε? Ποσες φαπες πλεον να ριξω στο special? δεν ξερω τι εννοουσε ο ποιητης αλλα χτες με ΜΙΣΗ ομαδα εκανε πλακα.

    Φυσικα η αμυνα μπαζει, λογικο οταν η μιση ομαδα ειναι εκτος και δεν σου μαρκαρει το κεντρο σου.
    Μη ξεχνας οτι λειπουν μοναδες ΣΟΒΑΡΕΣ, δεν λειπει ο Λυμπε που ειναι δεν ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ τον εχουν τα αντιπαλα χαφ..
    ο Βιγια π.χ ειναι βιγια γιατι καλυπτει ΟΛΗ τη πλευρα και ειναι κοντα στο μπακ με βοηθεια. Δεν μπορει να εχεις την ιδια βοηθεια απο τον Χιλιανο που ειναι μεν καλος αλλα ειναι και 5 μηνες στην ομαδα και ακομη ΔΕΝ εχει μπει στον αυτοματο
    Οπως δεν εχει μπει και ο Σεσκ.

    Η διαφορα του Πεπ με το ΝΟΥΜΕΡΟ ειναι οτι εντασει και αναδυκνυει παικτες απο την Μασια, και ενιοτε αγοραζει και 1-2 αν σαιζον.
    Παιζει ενα ΜΟΝΑΔΙΚΟ συστημα κατοχης, χωρις σεντερ φορ.
    Εχει μια συγκεκριμενη αντιμετωπιση στο παιχνιδι του.

    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ απο την αλλη εχει αλλο συστημα:
    Ποσο κανει αυτος? 50? Τον θελω
    Ποσο κανει ο αλλος 100? τον θελω
    Ποιος ειναι ο καλυτερος στο κοσμο? Τον θελω
    Μπορω να αναδειξω ενα παικτη η να ανεβασω επιπεδο καποιον που ΗΔΗ εχω?
    Οχι βεβαια αφου ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.

    Τι μπαλλα θα παιξουμε σημερα?

    Αμα βρω κανα κακομοιρη θα του βαλω 5

    Αμα βρω κανα σοβαρο θα αρχισω το ταμπουρι και τη κλωτσια, λες και ειμαι η κατω ραχουλα, και αμα κατσει καμμια κοντρα βλεπουμε.

    Αμα βρω παλι τα κοντα θα βαλω τον ΠΕΠΕ να κανει το γιδι με κλωτσιες, θα φαω τα παστελια μου και μετα θα πω για την διαιτησια, και την ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα..

    Και φυσικα θα κανω τα καραγκιοζιλικια μου, θα σκασω μυτη με καμμια σαγιοναρα σε επισημη συνεντευξη, θα κανω 17 γκριματσες μολις με παιρνει η καμερα, θα παω να βγαλω κανα ματι με το χερι μου, θα κλωτσαω μπαλλες, και διαφορα ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.

    Οτι χρειαζεται για να ειμαι και καλα στη επικαιροτητα και να με λενε Special (μαλακα).

    Ο τυπος εχει τον ΚΑΚΑ στην ομαδα και βαζει τον Οζιλ!
    Ο τυπος εχει στοπερ το ΠΕΠΕ... και τον Καρβαλιο!! Ναι τον Καρβαλιο που μεχρι και ο Καραγκουνης τον ειχε κανει βλακα ΔΙΣ!!
    Ο τυπος εχει μπακ τον Μαρσελο!! Ενα ΒΑΙΟ απο τενικης πλευρας τυπο, που απλα πεφτει με φορα στη μπαλλα.

    Απο την αλλη εγιναν 2 μεταγραφες. Η μια χτες εβαλε 2 γκολ και τραβηξε ολο το ματς και η δευτερη ηταν η επιστροφη του Σεσκ...

    Ο αλλος ΕΔΙΩΞΕ ΕΤΟ ΚΑΙ ΙΜΠΡΑ, αμα ηταν ο special οχι μονο θα τους κραταγε αλλα θα ζηταγε και αλλες 5 μεταγραφες των 50εκκ η μια...

    ΥΓ Βαρεθηκα να μιλαω για μια χρεοκωπημενη χωρα και τους ηλιθιους που την διοικουν
    Οπως και για μια χρεοκωπημενη ομαδα που σε μερικες μερες ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, εκτος αν ο ΓΛΑΣΤΡΑ-ΦΙΚΟΣ δημητρελος βρει σημερα τα 21εκκ ευρω.
    Γιατι αυριο ειναι η ΟΥΕΦΑ..
    Εκτος αν χρειαζωμασταν αλλο εναν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ να κατσει στη καρεκλα και να μας πει οτι χρειαζεται λεφτα η ΑΕΚ. σωωωπααα.

    Ρε ποση ματαιοδοξια εχει ο ανθρωπος. Να τον πουν προεδρο και τι στο κοσμο. Ακομη και αν τον κοροιδευουν η τον βριζουν ολα ειναι αποδεκτα. Απλα να του λενε αντε γαμησου Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ..
    Εχει μια αιγλη μια διαφορα απο το να σου λενε αντε γαμησου σκετο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2012 12:26

    Αφού βλέπεις ότι τσάβι,ινιέστα,άλβες και πικέ (δευτερευόντως) είναι σα ξεφούσκωτες ομπρέλες. Τραβήξαν 2 καλοκαίρια την Ισπανία, 4 χρόνια τη Μπάρτσα σε Ισπανία, κύπελλο και πρωτάθλημα.
    Όσα ματζούνια και να τους δώσεις, όση προπόνηση και συντήρηση και να τους κάνεις, κάπου θα τα φτύσουν. Άσε που είναι και 32 ο τσάβι πια...
    Πάντως η μπάρτσα έβαλε τη σφραγίδα της στη δεκαετία, όπως ο Άγιαξ το 70 και το 90 (μαζί με τη μίλαν) και η λίβερπουλ το '80. Δεν αναφέρομαι σε ομάδες που κέρδισαν μόνο τρόπαια. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ.
    Γι αυτό, όσο και αν παραδέχομαι πολλά στον μουρίνιο, συγγνώμη αλλά ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ έχεί ΟΥΤΕ πρόκειται να δημιουργήσει. Είναι ένας εκπληκτικός διαχειριστής και τακτικός, αλλά δεν έχει όραμα να ΑΛΛΑΞΕΙ το παιχνίδι. Η τενική ομάδα της μπάρτσα το έκανε (και σε όποιον αρέσει το τίκι τάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Φεβρουαρίου, 2012 12:27

    ξεφούσκωτες "σαμπρέλες" εννοούσα...και οι φάμπρεγκες που έρχονται από πίσω δεν...απλά δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιωργο τα ιδια λεμε.
    Μονο μη βιαζεσαι μιας και τα προβληματα ειναι πλεον Τσαβι (οσονουπω 33) και Πουγιολ.
    Οι αλλοι ειναι σε καλες ηλικιες.
    Ντανιελ αλβες- Αμπινταλ-Πικε ειναι οκ
    Ινιεστα-Μπουσκετς (δενμου αρεσε ποτε αλλα χρησιμος) οκ
    Μεσι παει 24
    Βιγια να δουμε αν θα γινει αυτο που ηταν
    Πεδρο 22!!!!!!!!
    Ο χιλιανος δε ξερω αλλα ειναι πιτσιρικος
    Για το σεσκ θα διαφωνησω. Ειναι παικταρας απλα παιζει 6 μηνες εκει.
    εδωο μεσι εκανε 2 χρονια να βρει ρυθμο.
    Ο σεσκ της Αρσεναλ σε αυτοπεποιθηση και ρυθμο, οταν δεσει δε παιζεται..
    Και αυτον βλεπω για αντι τσαβι.
    Χτες εβγαλε 2 παρε βαλε παντως και στο πρωτο γκολ ηταν διπλα.

    Ενα τερμα θες, ο Πιντο ειναι για τα θηρια
    Ενα σεντερ μπακ ακομη, γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος να παιξεις με ομαδα του special και να σου σπασουν κανα ποδι.
    Αλλο ενα χαφ διπλα στον Μασερανο που χτες ΚΑΤΑΠΙΕ τους Μερκελ δυο-δυο και εφτυνε τα κουκουτσια...
    Και ΔΙΔΑΞΕ σε αυτο το ΓΙΔΙ τον Πεπε πως παιζεται η θεση ηρεμα και με2-3 ΑΠΛΑ ΦΑΟΥΛ στο ματς.
    Ενας Καμπιασο στα νιατα του θα ηταν ιδανικος.
    Η ενας Σβαισταιγκερ.

    Τι κριμα για τον special να μη μπορει να αγορασει απο εκει για να χτισει την επομενη αρμαδα της παπαριας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 16 αυριο και οι μοιραιοι-αβουλοι ακομα να βρουν ποσα χρωστα ο καθενας.
    Η ακομα να αντιληφθουν το μεγεθος που εχουν.
    Σαν τον Γκλετσο,που ποτε δεν καταλαβε ποσο μεγαλος ηθοποιος ηταν και πηγε και εγινε δημαρχος για να μπαζωνει δρομους στη Στυλιδα.

    Θα στειλουν υπομνημα λεει για να παρουν παραταση για τον Μαρτη.
    Κανονικα και ελληνικα πραγματα δηλαδη.
    "υπομνημα": αυτο που βρισκεται κατω απο το μνημα.

    Δεν βλεπουν τους αλλους,τα πολιτικα μεγεθη,ποσο γρηγορα την προχωρανε την δουλεια; "τσακ-μπαμ".
    Α, εδω μας τα χαλατε παιδια. Ειπαμε ΑΕΚ=Ελλαδα. Μη καθυστερειτε την αναπτυξη και την προοδο.

    Τους ζητησαν παλι υπογαρφες να βαλουν. Οπως η γατα που εχει μαγκωσει το ποντικι και πλεον παιζει μαζι του,οντας χορτατη.

    "Τι τις θελουν τις υπογραφες,εφ'οσον οι δουλοι μιλανε με εργα καθημερινα"; θα αναρωτιεται καποιος. Τιποτα. Ετσι. Πλακα κανουν. Σαν τις γατες.

    Εφ'οσον σε καθε ευκαιρια και με την μια, κανεις ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ,τι νομημα μπορει να εχουν μερικες καθε λιγο και λιγακι ανοητες τζιφρες πανω σε κατι κωλοχαρτα;
    Τιποτα.Ουσιαστικα καμια. Μονο ενδειξη υποταγης ειναι.
    Δηλαδη αν ο Σουλτανος δεν εστελνε τα φιρμανια,δεν θα πληρωναν οι Γραικοι;
    Μαλακιες κουβεντιαζουμε;
    Επιδειξη γινεται,ισχυος.
    "σε εχω", "σε πηδαω" και "το φωναζω".

    Κανενα προβλημα ασφαλως απο τους υποτακτικους-συνεργατες λαδεμπορους.
    "any time,any where" σου λενε. Οτι θες,οπως θες. Καρεκλατο,πισοκωλητο,,πιπα,69,74,124,456,οτι θες.
    Αρκει να "σωσουμε την χωρα".
    Δηλαδη τα σοια μας. Τις φαμιλιες μας.
    Τι διαολο, δεν μπορουν ακομα και υπο αυτες τις συνθηκες,10 εκατομμυρια μαλακες να θρεψουν καμια χιλιαδα πατριωτες;
    Αλοιμονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην αγχωνεσαι

    Απο τα 21 εκκ ευρω ο ΦΙΚΟΣ εχει μαζεψει ΗΔΗ 12 ευρω και 72 λεπτα.
    Μειον 2,80 που ειναι τα διοδια αττικη οδος μενουν 9,92.

    Τα υπολοιπα τα μαζευει τα μισα το γκοντο απο κατι φιλους του (δεν θελω αλλες ερωτησεις) και ο νεος χασοδικης ο φιλος του αγαμιδι απο τον Μακη.


    Τωρα που ειπα αγαμιδης. Ρε τεραστιε το τζιπ θα το γυρισεις πισω στη ΠΑΕ?
    Και σταματα πλεον να πηγαινεις στα γραφεια και να μοιραζεις διαταγες.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ προεδρος πλεον.

    Εκτος αν εισαι και δεν το εχουν πει ακομη στο ΦΙΚΟ το Δημητρελο..

    Ρε ΦΙΚΟ εσυ και τα αφεντικα σου.
    Πριν δωσετε τα 21εκκ δεν δινετε 30 χιλιαρικα να σφραγισετε κανα εισητηριο στην εφορια?

    ΑΙΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ που εγινες και εσυ προεδρος τρομαρα σου.
    Εβαλες και εσυ τη φωτογραφια σου διπλα στο γκοντο το κιντη και τον αγαμιδη.
    Πρεπει να εισαι πολυ περηφανος..ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο "ντροπαλος" Παπουλιας, ο δανειστης της Αγραμπελης και μεγαλος τεμπελης του Εθνους,συναντηθηκε με το κτηνος που μαθαινει προσθαφαιρεση στις πλατες μας και του ζητησε να κινησει λεει τις διαδικασιες ωστε να παψει να λαμβανει τον μισθο του.

    Το βρισκω λογικο.
    400 χιλιαρικα το χρονο,επι 6 μας κανουν κοντα 2.5 εκ.
    Νομιζω οτι ειναι αρκετα ωστε να κλεισει ενα δωματιο στη Μυκονο και να κανει καθημερινα παρτυ εως το πρωι στο paradise maζι με το πουσταριο.
    Νεο παιδι ειναι,κοντα στα 90. Η ηβη στις δοξες της.
    Να μη χαρει και λιγο την ζωη; Δεν εχει ψυχη δηλαδη αυτος; Ποτε δηλαδη θα ξοδεψει αυτα που με κοπο εβγαλε;
    Οταν περασει απεναντι; "Απεναντι" το μονο που θα του ζητησει ο Χαρος,ειναι ενα νομισμα. Οτι να'ναι. Γιουρω,δραχμη,ρουβλι,τσιγκακι.

    Τωρα που το σκεφτομαι,νομιζω οτι αποπενταριζουν,ξεφραγκιαζουν τον κοσμο για το μεταθανατιο "καλο" του.Δηλαδη για να ξαναχρεωθει και μετα θανατον
    Σε συνεργασια παντα με την παντα συνεργασιμη Εκκλησια,εχουν σχεδιασει το εξης:
    Εαν κανενας Ελληνας δεν εχει μια,ουτε κερμα,οταν ερθει η ωρα του θανατου και χρειαστει να περασει τον Αχεροντα, τι ακριβως θα δωσει ως αντιτιμο; (σημ: ρε τον πουστη τον Ελληνα.Ακομα και εκει
    "λαδωμα" πρεπει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (μου ηρθε διαλογος):
    Τιποτα δεν θα δωσει,αφου δεν θα εχει ουτε πενταλεπτο.
    -"ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντα" θα πει στον Χαρο
    -Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ρε τζιμανι" θα του πει εκεινος. "τραβα στο υποκαταστημα που διατηρουμε,εκει πισω απο την τριτη σπηλια. Κανε μια αιτηση,οτι απακδυεσαι ολων των αιτηματων περι νεκραναστασης και μετεμψυχωσης και σε λιγη ωριτσα θα εχεις τα κερματα που θες"
    - Νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτω λιγο.Μπορω να ανεβω "επανω" να το κουβεντιασω με τους δικους μου;
    - Αστα αυτα πονηρε. "Δικοι σου" πλεον ειναι οι κατοκοσμιτες. Επανω,τελος. Λεγε λοιπον,γιατι εχω και δουλειες.Κατι στεγαστικα εχω προς επιβεβαιωση.
    - Τι; Δινετε και στεγαστικα;
    - Βεβαιως μπρε τζανεμ'.
    -Μπορω να αιτηθω επαυλη; Ηταν το ονειρο μου. Με κηπο. Και κυκλικες σκαλες. Οπως αυτες του "Δρακου".
    - Μαλλον δεν καταλαβες...το "στεγαστικο" αφορα μονο την τελευταια σου κατοικια. Τον "ταφο" οπως πολυ ακομψα και αστοχα αποκαλειτε.
    - Α...
    -- Α, μη μουτρωνεις. Δεν ειναι και λιγο να μη χρειαστει να σε "ξεσηκωσουν" μετα την παρελευση της 5ετιας,προκειμενου να "παραχωσουν" αλλον στην θεση σου. Με το δανειο αυτο,πλεον, η τελευταια σου κατοικια,γινεται μονιμη.
    - Και τα χαρτια που εβγαζα στην απανω ζωη οπου ελεγαν "Μονιμη κατοικια"...;
    - Μα εισαι κουτος; Ειναι ποτε μονιμη μια κατοικια την οποια την φτιαχνεις και μετα πεθαινεις και απομακρυνεσαι απο αυτην; Κολπα των τραπεζων ειναι.
    Μονο που πρεπει να υπογραψεις αυτο το χαρτι που λεει οτι σε πιθανη ανασταση νεκρων,δεν θα το κουνισεις ρουπι.
    -Μα...
    -Μη φοβασαι. Σε καταλαβαινω. Καμια "ανασταση" και καμια "επαναφορα" δεν θα συμβει ποτε. Τα εχω κανει πλακακια με τον "Αλλον". Αυτα ειναι για τους αμοιρους,"επανω",προκειμενου να περνανε τις περιουσιες τους απο το Εκκλησιαστικο τελωνειο.Τις δωρεες δηλαδη. Πως νομιζεις οτι βρισκουμε τα κεφαλαια για αυτες τις επενδυσεις,οπως αυτη που σου προσερω τωρα.
    -Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει,δηλαδη.
    - Δεν ξερω τι κανει ο Γιαννης,παντως ο Κωστας,ειναι ενα παραδειγμα το οποιο θα επρεπε να ακολουθησετε οι περισσοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. - .....
    -Ο Μητσοτακης ντε....α μη σταυροκοπιεσαι...δεν εχεις δικιο. Τον βλεπεις ετσι ακμαιο που τον διατηρουμε; Ξερεις ποσων αιωνων ειναι; 8 παρακαλω. Γεννηθηκε με τις Σταυροφοριες. Αυτος πρωτος μπηκε στα Ιεροσολυμα και βουτιξε το χρυσο παγκαρι.
    -Μα πως ειναι δυνατον...
    Ειναι και παραειναι. Και ειναι,γιατι αντεληφθηκε πρωτος απ'ολους τα πλεονεκτηματα του νεκροζωντανου.
    -Δηλαδη;
    -Δηλαδη: Εαν αποδειχθεις καλος συνεργατης εδω, και προωθησεις και την ιδεα αλλα και τις επιδιωξεις μας,τοτε,με ενα μικρο αντιτιμο, παιρνεις παραταση και συνεχιζεις το "υποχθονιο" εργο, στην επανω αφορητη ζωη,προκειμενου να την κανεις υποφερτη.
    - Δηλαδη δεν ξαναζωντανευει συνεχως; Απλα υπαρχει ΑΠΟ ΤΟΤΕ;
    - Ακριβως φιλε μου. Δεν εχει αιμα.Σας τα κρυβουν αυτα. Στην Ελβετια που ειχε παει,εκει στη χωρα θυσαυροφυλακιο των κλοπιμαιων σας,αναγκασθει να εξετασθει απο γιατρους,οι οποιοι κατα μεσης της εξετασης πεταξαν τις μπλουζες τους και εφυγαν τρομαγμενοι.Τετραπυρινους επεξεργαστες και χρυσα καλωδια βρηκαν.Ολα μυριζαν καμενο λιβανι.
    -Τι μου λες...
    -Ολο αυτο το συστημα που εχει στηθει,ποιος νομιζεις οτι το επλεξε και το συντηρει...
    -....
    -Βλεπεις τους "αλλους"; Τους ομοιους του; Εμεις τους βαλαμε. Μια γυναικα καμπουρα που δεν προκαλει υποψιες,στην Γερμανια.Με εναν "σακατη" υπουργο που σερνει κοντα της. Εναν κοντο κοντοψωλη,στην Γαλλια. Εναν ακινδυνο μουνοδουλο στην Ιταλια. Ενα καθυστερημενο καραφλο σε εσας. Κατι αδερφες αγραμματες στα σκορπια κρατιδια του κεντρου της Ηπειρου. Ποιος απο αυτους σου μοιαζει για "μεγαλος εχθρος";
    -Κανεις...
    -Ειδες...; Τελος παντων. Ειναι πολλα αυτα που θα μαθεις. Ειτε ετσι ειτε αλλιως.
    -Τι θα πει αυτο;
    -Θα πει οτι, ειτε πληρωσεις με τον τροπο που σου ειπα,ειτε οχι και ξεμεινεις εδω στην οχθη περιμενοντας καποιο συγγενικο προσωπο να τα κακαρωσει και να ερθει να σε δανεισει,παλι εδω θα εισαι. Απλα σου προσφερω μιας ευκολιαν. Λεγε...
    -Οτι πεις. Φαινεται μονοδρομος.
    -Ναι αλλα δεν ειναι. Και η Κηφισιας,μονο ανοδο εχει στη μια πλευρα. Κατα βαση,ολοι οι δρομοι ειναι μονοδρομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Eν τω μεταξυ το παρεακι ΗΔΗ αρχισε να ξεκοκαλιζει τα λεφτα που ΘΑ? παρει απο το Μακη.

    Τα 3 εκκ που θα βαλουν οι... φιλοι του γκοντο, δηλαδη οι ιδιοι με αλλο ονομα, για να ξεχρεωσουν ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, θα τα παρουν πισω απο το Μακη..

    Ο δε Οικονομοπουλος ετοιμαζει, με πια ιδιοτητα???, χαρτια και δεσμευει τη ΠΑΕ, ως τι?, για λεφτα που ΘΑ παρει ΑΝ τα παρει.

    Ακομη απορει κανενας γιατι δεν αφηνουν τις καρεκλες?

    21εκκ ειναι αυτα.
    Και τα μισα να εκδικαστουν ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΗΔΗ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ τα τσιμπησαν οι ...δανειστες χωρις ονομα (κατι σαν τους Κυπριους Κροισους ενα πραγμα).

    Φεσωσαν την εταιρεια και μετα την δανειζουν για να την ξεχρεωσουν με λεφτα της εταιρειας που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ με αυτους...

    Αν δηλαδη ΔΕΝ υπηρχε η υποθεση Ψωμιαδη, δεν επρεπε να πληρωσουν τα φεασια τους??
    Η θα δανειζανε την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να ξεχρεωσει τα δικα τους φεσια???

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

    Οντως χρειαζεται ο κοντοβρακης. Τετοια πατεντα ΚΛΕΨΙΑΣ ουτε ο αγαμιδης δεν τη σκεφτηκε. Και αν εχει ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ...

    Μια χαρα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ε ΦΙΚΟ? Με το καλημερα 3 μυρια..
    Μηπως γι αυτο ΣΕ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ και σενα?
    Για να μας 'εξυγιανεις'??

    Α ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ που μου ανυσηχουσατε και για την υστεροφημια του ....μπαμπα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχουμε λοιπον μια ΑΕΚ που χρωστα επισημα καποια λεφτα.
    Τα χρεη αυτα δημιουργηθηκαν απο τους μετοχους.
    Τελος.

    Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ να ελεγχουν το ταμειο και τις συμφωνιες της εταιρειας τους.

    Το αν επιλεγουν το γκοντο το ψηλο το κιντη η τον αγαμιδη ειναι βεβαια δικαιωμα τους, αλλα αυτος ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    Οπως ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των μετοχων να καλυψουν τα 18,5 εκκ της εξυγιανσης του υπαλληλου τους..

    Το να δανειζουν οι 'φιλοι' (ποιοι φιλοι ρε μαλακα κοντε-για τοσο ζωα μας περνας? εσυ ετρεχες στους τοκογλυφους με 10% το μηνα και ξαφνικα βρηκες φιλους ατοκα?) την εταιρια ΔΕΣΜΕΩΝΤΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ,ειναι ΚΑΘΑΡΗ Κ-Λ-Ε-Ψ-Ι-Α.

    Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ εχει λαμβανειν καποια χρηματα.

    Αυτα ειναι ΠΡΟΙΚΑ της ΑΕΚ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΑ και οχι λεφτα που θα καθαρισει τα σκατα του ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ και το παρεακι.

    Με αυτα τα λεφτα χρηματοδοτεις το μισο γηπεδο και οχι τη τσεπη του Τακη του πετρου και του γκοντο.

    Ετοιμαζουν τη μεγιστη ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΕΨΙΑ μιας και η ΑΕΚ θα μεινει στα χερια τους μεχρι να την ξαναπανε εκει που ειναι σημερα.

    Θα φανε τα φραγκα,ΗΔΗ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, και μετα μια απο τα ιδια.

    Γιατι με το εξυπνο κολπο του 'δανειου' τα λεφτα του Μακη θα καταληξουν στις ΤΣΕΠΕΣ τους για να κανουν αυτο που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κανουν απο μονοι τους.

    Οποτε αν η ΑΕΚ παρει τα λεφτα το μονο που θα γινει ειναι να σβησουν ΜΕΡΟΣ των χρεων και ΚΑΠΑΚΙ να κανουν νεα μιας και ουτε γηπεδο εχεις ουτε ροστερ ουτε προπονητη ουτε τιποτα..

    Με λιγα λογια ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα,μιλαμε οτι ουτε ο Ταμτακος δεν θα τα εκανε αυτα,στον αραβωνα του.
    Προφορικες δεσμευσεις απο αγνωστους οτι θα βαλουν 3 εκ. εαν βαλουν πρωτα οι μετοχοι τα δικα τους.
    Και αυριο πανε στην Νιον.
    Τι θα παρουσιασουν; Την προφορικη δεσμευση οτι τα 3 που θα δωθουν εαν και οταν,θα δωθουν αλλα με βαζοντας ενεχυρο μελλοντικα ισοποσα εσοδα;
    Δηλαδη μια τρυπα στο νερο; Δηλαδη "Ελληνικη μαγειρικη";
    Κοιτα που ο Παπαδημος εφτιαξε "σχολη".

    Μαζωχτηκαν σε hotel πολυτελειας,για να μας πουν τι τελικα,ενα μηνα μετα; οτι "περιμενει ο ενας τον αλλον".
    Γιατι δεν κανατε την συναντηση στην πλατεια Βαθης,εκει σε καμια γαμιστρωνα; Γυφτοι.

    Βρε γαμηστε τους τα πρεκια,εκει στην ΟΥΕΦΑ. Μια φορα και εγω να μη τα σουρω στους Ουνους. Μια φορα να πω οτι επραξαν σωστα: Τιμωρειστε τους. Οπως τους αξιζει. Στειλτε τους στο διαολο και κρεμαστε τους αναποδα στην πλατεια. Τυλιχτε τους σε μια κολλα χαρτι και δωστε τους μας πισω.

    Οι μπινεδες που παλι με κοντοβρακια μπλεχτικαν και με μαυρα,κρυμενα ανεξιχνιαστα προφορικα ποσα ,ψαχνουν την αναβολη και την παραταση.
    10 τζακια κρυφτηκαν και μοστραρουν μπροστα ενα κοντο μαγκαλι.

    Και κατοπιν θα μου ζητησουν να βαλω πλατη στο θεμελιο του παλαβιαρη. Δηλαδη τα δικα μου λεφτα φανερα και με ονοματεπωνυμο και διχως δεσμευση και τα δικα τους "καποιες εγγραφες δεμευσεις καποιων που θα φερουν κατι" το οποιο "κατι" θα δεσμευει εσοδα απο το μελλον.

    Αγορασατε ενα αρχοντικο ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να το διαχειριστειτε.
    Και τωρα παριστανετε τους συντηρητες και τους ανασκευαστες ,απλα και μονο φερνοντας δυο εργατες Πακιστανους και μια σκαλωσια;
    Γαμω τα λεφτα σας και γαμω τα true self made.
    Καραβλαχοι που περισσοτερο σας ταιριαζει το μαντεμενιο καπακι της ΕΥΔΑΠ στο κεφαλι,παρα τα ημιψηλα καπελα.

    Κανεις δεν σας υποχρεωνει να παριστανετε τους μεγιστανες. Κανεις. Μονο η ματαιοδοξια σας.Δεν εχετε δυναμεις,η ρευστο; ΦΥΓΕΤΕ. Αφου πληρωστε. Αν οχι ετσι,ριξτε τη στην Δ' ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
    Τον μαλακα περιμενετε να του δωσετε την ναρκη;
    Παλιοκιριζα.

    Δεν πατε να μπαλωσετε κανενα σωβρακο βρε μασκαραδες,αντι να μπαλωνετε τον χρονο μας και αυτον της ΑΕΚ;
    Η καλυτερα: Δεν πατε στο διαολο και ακομα παραπερα φτωχομπινεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Μάλιστα κυκλοφόρησε στην πιάτσα μια πληροφορία ότι Μπάγεβιτς και Μελισσανίδης έφαγαν μαζί σε μαγαζί στον Πειραιά και συζήτησαν για την ΑΕΚ.

    Ο Ντούσκο, λέγεται, πως πήγε να τον "ψήσει" να μπει στην Ένωση, όμως παρότι το ψητό που έφαγαν στο γεύμα ήταν πεντανόστιμο, η συζήτηση που είχαν για την ΑΕΚ δεν μπήκε ποτέ στο ...ψητό.

    Ο Μπάγεβιτς πάντως, την έκανε την πρώτη προσπάθειά του για την εμπλοκή του Τίγρη. Δεν "έπαιξε", όμως, το καλό του χαρτί που πολλοί ισχυρίζονται ότι αν το χρησιμοποιούσε, ίσως να έπειθε συναισθηματικά τον ισχυρό άνδρα της AEGEAN..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οντως ο δανειστης της μιμης για τη ροζ βιλα εχει κονομησει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μιας και δεν πληρωνει ΤΙΠΟΤΑ 300.000 ευρω ΚΑΘΑΡΑ το χρονο.
    Εχει ΟΛΑ τα εξοδα του πληρωμενα και εχει κονομησει 7 χρονια τωρα ΠΑΝΩ απο 2εκκ ευρω.

    Βεβαια εινια μια δικαιη αμοιβη για να υπογραφεις τα αντισυνταγματικα μνημονια και να φιλας ΜΟΝΙΜΑ κατουρημενες ποδιες.
    Η για να σε βριζουν και να σε κυνηγανε απο παρελασεις και αγιασμους..

    Το δε κκε ζητησε να παραιτηθει ο καρολος απο την αποζημιωση του, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ καμμια αλεκα η κανα νουμερο σαν τη Κανελη που σπευδει με γαλατα και φρατζολες στη βουλη.
    Οπως βεβαια αξιωνει 1500 μισθο κατωτατο αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το μισθολογιο των 600 ευρω στις επιχηρησεις του.
    Βεβαια απο καπου πρεπει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να βγαλει κανα φραγκο ε Αλεκα μου?
    Εχει παει και 12.000 το Αμερικανικο Κολλεγιο τη χρονια..
    Μας εβαλε ο Μακης 4 εκκ ευρω μεσα, ναι Μακη μου εσενα τον Ζουγκλα λεω, τον αδεκαστο με το cayenne και τις εκδοσεις, που να τρεχουμε..

    Αληθεια στο Κολλεγιο το τεκνο παει με το σφυροδρεπανο στο πετο? Οχι τιποτε αλλο μην εχουμε και τιποτα μολοτοφ..

    Σαν αυτες που καταλαβε στις 9 του μηνα ο πρυτανης, ημερα Παρασκευη, και καθισε να γραψει επιστολη και να την στειλει ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ στη ΓΑΔΑ για να προστατεψει τη Νομικη το Σαββατοκυριακο..

    Η οποια επιστολη φυσικα εφτασε στη ΓΑΔΑ τη Τριτη..
    Ουτε τηελφωνο ουτε e-mail ουτε καν το κολο του δεν μπορουσε να κουνησει ο... πρυτανης να ανεβει την Χαρλαου τρικουπη 2 χιλιομετρα δρομο, να παει στην ΓΑΔΑ..

    Βεβαια τα e-mail δουλευουν κανονικα μιας και εχουν βγει στη φορα πολλα απο 'εκπαιδευτικους' που παροτρυνουν τους φοιτητες να λαβουν δραση για να ΜΗΝ γινουν εκλογες.

    Αντιστοιχα εχουν βγει και πολλες φωτογραφιες οπου οι γνωστοι αγνωστοι βγαινουν απο κλουβες της ΕΛ.ΑΣ και χαριεντιζωνται με τους ΜΑΤΑΖΗΔΕΣ πριν αναλαβουν δραση.

    Μια δραση που ειχε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ αποτελεσματα με 45 φωτιες σε σημεια που ηταν αδυνατον να παει η πυροσβεστκη ακομη και σε κανονικες συνθηκες..

    Συνθηκες που δειχνουν να εγκαταλειπουν αυτο το κουτσαυλο τον Σοιμπλε που μας υποδυκνειει ποτε πρεπει να κανουμε εκλογες και αν.
    Εγω λεω να μας πεις και το αποτελεσμα μεγαλε. Μη το κουραζουμε και τρεχουμε.

    Αν ζοριζεσαι ρωτα το μπαμπα σου η το παππου σου, η τους αντιστοιχους της Μερκελ και των λοιπων ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ δηλαδη (ξερψ ξερω εσεις δεν εισασταν η στη καλυτερη δεν καταλαβατε..) που βουτηξαν 486 εκκ ευρω το 1943-44 σε χρυσο απο την ελλαδα και με τους τοκους της ΕΚΤ φτανουν πλεον τα 86 δις.

    Δεν τα λεω εγω, βουλευτης της Γερμανικης βουλης και προεδρος του τριτου κομματος των πρασινων τα λεει. Γερμανος..

    @ steven φιλε επειδη πραγματικα δεν προλαβαινω μπορεις σαν πρωτο να κρατησεις αυτο το σχολιο γι αυτο που λεγαμε..

    ΥΓ Μπορουμε να κανουμε ενα παρεακι και εμεις και με τα λεφτα του Μακη να σωσουμε την ΑΕΚ?? υποσχωμαι να δωσω και 100 ευρω στον ΔΧ η 3 σακια ριγανη για την οργανωση.
    δικηγορικο τμημα καλο εχουμε στην εταιρεια και εμεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οντως ο δανειστης της μιμης για τη ροζ βιλα εχει κονομησει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μιας και δεν πληρωνει ΤΙΠΟΤΑ 300.000 ευρω ΚΑΘΑΡΑ το χρονο.
    Εχει ΟΛΑ τα εξοδα του πληρωμενα και εχει κονομησει 7 χρονια τωρα ΠΑΝΩ απο 2εκκ ευρω.

    Βεβαια εινια μια δικαιη αμοιβη για να υπογραφεις τα αντισυνταγματικα μνημονια και να φιλας ΜΟΝΙΜΑ κατουρημενες ποδιες.
    Η για να σε βριζουν και να σε κυνηγανε απο παρελασεις και αγιασμους..

    Το δε κκε ζητησε να παραιτηθει ο καρολος απο την αποζημιωση του, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ καμμια αλεκα η κανα νουμερο σαν τη Κανελη που σπευδει με γαλατα και φρατζολες στη βουλη.
    Οπως βεβαια αξιωνει 1500 μισθο κατωτατο αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το μισθολογιο των 600 ευρω στις επιχηρησεις του.
    Βεβαια απο καπου πρεπει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να βγαλει κανα φραγκο ε Αλεκα μου?
    Εχει παει και 12.000 το Αμερικανικο Κολλεγιο τη χρονια..
    Μας εβαλε ο Μακης 4 εκκ ευρω μεσα, ναι Μακη μου εσενα τον Ζουγκλα λεω, τον αδεκαστο με το cayenne και τις εκδοσεις, που να τρεχουμε..

    Αληθεια στο Κολλεγιο το τεκνο παει με το σφυροδρεπανο στο πετο? Οχι τιποτε αλλο μην εχουμε και τιποτα μολοτοφ..

    Σαν αυτες που καταλαβε στις 9 του μηνα ο πρυτανης, ημερα Παρασκευη, και καθισε να γραψει επιστολη και να την στειλει ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ στη ΓΑΔΑ για να προστατεψει τη Νομικη το Σαββατοκυριακο..

    Η οποια επιστολη φυσικα εφτασε στη ΓΑΔΑ τη Τριτη..
    Ουτε τηελφωνο ουτε e-mail ουτε καν το κολο του δεν μπορουσε να κουνησει ο... πρυτανης να ανεβει την Χαρλαου τρικουπη 2 χιλιομετρα δρομο, να παει στην ΓΑΔΑ..

    Βεβαια τα e-mail δουλευουν κανονικα μιας και εχουν βγει στη φορα πολλα απο 'εκπαιδευτικους' που παροτρυνουν τους φοιτητες να λαβουν δραση για να ΜΗΝ γινουν εκλογες.

    Αντιστοιχα εχουν βγει και πολλες φωτογραφιες οπου οι γνωστοι αγνωστοι βγαινουν απο κλουβες της ΕΛ.ΑΣ και χαριεντιζωνται με τους ΜΑΤΑΖΗΔΕΣ πριν αναλαβουν δραση.

    Μια δραση που ειχε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ αποτελεσματα με 45 φωτιες σε σημεια που ηταν αδυνατον να παει η πυροσβεστκη ακομη και σε κανονικες συνθηκες..

    Συνθηκες που δειχνουν να εγκαταλειπουν αυτο το κουτσαυλο τον Σοιμπλε που μας υποδυκνειει ποτε πρεπει να κανουμε εκλογες και αν.
    Εγω λεω να μας πεις και το αποτελεσμα μεγαλε. Μη το κουραζουμε και τρεχουμε.

    Αν ζοριζεσαι ρωτα το μπαμπα σου η το παππου σου, η τους αντιστοιχους της Μερκελ και των λοιπων ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ δηλαδη (ξερψ ξερω εσεις δεν εισασταν η στη καλυτερη δεν καταλαβατε..) που βουτηξαν 486 εκκ ευρω το 1943-44 σε χρυσο απο την ελλαδα και με τους τοκους της ΕΚΤ φτανουν πλεον τα 86 δις.

    Δεν τα λεω εγω, βουλευτης της Γερμανικης βουλης και προεδρος του τριτου κομματος των πρασινων τα λεει. Γερμανος..

    @ steven φιλε επειδη πραγματικα δεν προλαβαινω μπορεις σαν πρωτο να κρατησεις αυτο το σχολιο γι αυτο που λεγαμε..

    ΥΓ Μπορουμε να κανουμε ενα παρεακι και εμεις και με τα λεφτα του Μακη να σωσουμε την ΑΕΚ?? υποσχωμαι να δωσω και 100 ευρω στον ΔΧ η 3 σακια ριγανη για την οργανωση.
    δικηγορικο τμημα καλο εχουμε στην εταιρεια και εμεις..
    Να βρω μονο και εγω ενα κοντο βρακι μιας και ειμαι 1.83 και δεν εχω...
    3 ορους μονο:
    α) τζιπ εχω δικο μου οποτε ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ να το φερει πισω κρατηστε το
    β) δεν κανω tattoo μη με πουν και ανθρωπο τους.. εχει και η ξεφτιλα ορια
    γ) δεν ανεβαινω σε συρματα. μεγαλωσα για μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ( άνθρωπος του blog το ξέρει αυτό ). ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΨΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ DIMI: ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ 18 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, όπως και του Χρήστου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ MEETING ΑΥΤΟ διότι παραβρώμισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παπαρηγα, η οποια ναι μεν στελνει την κορη στο Αμερικανικο Κολεγιο,αλλα για τα "ισοδυναμα" στελνει και το "ΠΑΜΕ" στο Αμερικανικος πρεσβειος.

    Το οποιο "ΠΑΜΕ" δεν εχω καταλαβει που ακριβως μας καλει να "παμε". Να φυγουμε απο την χωρα; Να παμε στη Μοσχα; Να τσουλισουμε τα ροδακια του Σοιμπλε;
    Να βρουμε το χαμενο καραφλο μαλακα σε κανενα ποταμι;
    Να περιφρουρισουμε τους κουκουλοφορους;
    Τι ακριβως μας ζηταει; Να "παμε" να γαμηθουμε;

    Και δεν πανε μοναχοι τους να φτιαξουν ενα ελκηθρο επανω στην Σιβηρια και να σερνουν σα Χασκυ την μουμια του Λενιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οκ δεκτό. Αύριο θα το έχεις
    Μαζι με αλλο ένα για τα περίφημα δάνεια της εξυγίανσης αν προλάβω
    Απλα αυτές οι δυο εβδομάδες ήταν πολυ γεμάτες επαγγελματικά με ένα βαρύ συμβόλαιο
    18 ε;
    Αποφοίτησε ;;;

    Αναμένω για το meeting ..

    Για το φαγητό με τα κι ίδια και λίγα είπες ... Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, δεν είναι αμερικάνικο το κολλέγιο. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PIERCE, το παλιό θηλέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχην ελπιζω να μιλαμε για το ιδιο. Δηλαδη για το "ΒενιζελοΜπενακιο" κατορθωμα,το οποιο εσυστηθει κατ'οπιν Αμερικανικης εντολης.
      "αι κυβερνηται και λοιποι αξιωματουχοι,να φυονται εις τιαυτον σχολειον αποκλειστικως". (δια ευνοητους λογους)
      Απο τον Σαμαρα,τον και τον Μανο,εως τον Μπιστη τον Παπακωνσταντινου και τον Βοριδη. Απο Λατση,Σαλα Τζιγκερ,εως τον Στραβελακη και τον Καψη.
      Ολα τα καλα παιδια του Σκορτσεζε.

      Και μια ερωτηση βρε αδερφε εχω μονο: Αφου ολοι αυτοι οι φωστηρες τοσο καλα τα "πηραν" τα γραμματα και τοσο θωρακιστικαν εκει, γιατι ειναι οι ιδιοι που μας εφεραν ως εδω που ηρθαμε; Η δεν κυβερνουν ολοι αυτοι εδω και 60 χρονια;
      Η τελικα αυτο το σχολειο παραγει "αποτυχημενους"; Δεν ειναι τα αποτεσματα των μαθητων η αποδειξη;
      Αλλα καθολου δεν απετυχαν. Ουτε "ετυχαν". Παρα "πετυχαν".
      Εφτιαξε ολοκληρες "ταξεις" απο τροχονομους. Τροχονομους των δανειστων. Πολιτικους και "επιχειρηματικους" τροχονομους.
      Οι μεν παρεδιδαν στους δε την πολιτικη εξουσια και οι δε παρεδιδαν στους μεν την οικονομικη ολιγαρχια και τα μονοπωλια. Η οχι;

      Το μονο που μπορει να δει κανεις κοιτωντας τις επετηριδες και τους ασπρομαυρες φωτο στους διαδρομους του, ειναι μια ιστορια υποδουλωσης και γονατισματος μιας ολοκληρης χωρας,προς οφελος μιας χουφτας τεμπελιδων, που το μονο που πραγματικα διδαχτηκαν-και διδακονται- ειναι πως να αντιλαμβανονται σωστα και να εκμετλευονται "αριστα" μια χωρα η οποια τους ανηκει ετσι κι'αλλιως με κληρονομικω δικαιωματι.
      Η οικονομικη κληρονιμια του κοσμου βρισκεται στα χερια 10 αλητων που βαφτηστικαν "επιχειρηματιες και η πολιτικη κληρονομια του, βρισκεται στα χερια 10 πουστιδων που βαφτηστικαν "πολιτικοι".
      Τι ειναι ολοι αυτοι μαζι; Ενας βρωμερος υποκοσμος,πληρως υποταγμενος στους δανειστες.

      Δεν αμφιβαλω οτι μαθαινονται καλα τα αρχαια και τα νεα Ελληνικα εκει,οπως και παντα διαφερει η διατροφη του μεσου αστου της φασολαδας απο τα γουρουνοπουλα με τα δαμασκηνα του "τζακατου".

      Αλλωστε η σωστη χρηση της Ελληνικης,παντα εχει καλα αποτελεσματα απο τα μπαλκονια.
      Και αφου οι ιδιοι αντιλαμβανονται την ευεργετικη επιδραση της γνωσης της Ελληνικης, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ;
      Ειμαι σιγουρος οτι εχεις την σωστη απαντηση.

      Διαγραφή
  31. Dimi κοιτα τα mails σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΕΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ. ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΛΟΙΔΩΡΙΑΣ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ; ΣΕ ΡΩΣΣΙΚΟ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΑΣΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ;
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, όπως και τα δικά μας με τις δικές μας.
    Εδώ σκοτώνουνε κάθε μέρα χιλιάδες εχθρούς με το play station αλλά αν βρεθούν με κάποιον αναρχικό στο κέντρο, ξαφνικά γίνονται όλα θρήσκα.
    ΡΕ ΕΔΩ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ. ΡΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. Παλιά είχαμε την κοινωνία, σήμερα έχουμε το πρωτογενές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παίζει η μεγαλύτερη ομάδα στο πλανήτη..
    Εδω και 30 χρονια συνέχεια..
    Όχι φωτο βολίδα 3-4 χρονια
    Van basten gulit donadoni inzagi raicard Maldini nesta barezi savicevic pirlo zeedorf ibraimivic κλπ κλπ

    Τι να λέμε , βλέπεις το τρόπαιο θήκη στο San Siro (αξίζει να πας μόνο γι αυτο) και πάθαινεις ιλλιγγο

    Forza Milan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και φυσικα Gennaro Ivan Gattuso, το σκυλι του πολεμου.

    το αμυντικο χαφ που χαλαρα παιζει μονο του οποιαδηποτε ομαδα της super league...ολη μαζι.

    1 FIFA WORLD CUP
    6 LEAGUE SUPER CUP
    3 INTERCONTINENTAL CUP
    3 EUROPEAN SUPER CUP
    2 CUP WINNERS CUP
    7 CHAMPIONS LEAGUE
    5 ITALIAN CUP
    15 ITALIAN LEAGUE
    3 LEAGUE TITLE

    Μιλησε κανεις?

    ΥΓ Οταν η Milan χρειασθηκε επεσε Β Ιταλιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ. ΤΟΣΟ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΛΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή