Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ

              Αυτά που συμβαίνουν αυτήν την στιγμή στην ΑΕΚ, θυμίζουν πλήρως τους πολιτικούς αρχηγούς της Ελλάδας ( αυτούς που στηρίζουν την κυβέρνηση- sic ). Κυριολεκτικά πάνω στο πτώμα της χώρας μάχονται να περάσουν επικοινωνιακά το ποιός διαπραγματεύεται καλύτερα. Ενώ είναι πασιφανές οτι δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Και το ίδιο τίποτα κάνουν και οι δήθεν έχοντες έρθει στην ανακωχή για την σωτηρία της ομάδας.
             Γραμμένα είναι βέβαια όλα εδώ μέσα και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που ο κοντός πρότεινε τον λογιστή και τον καταμερισμό των χρεών. Που οι μεν είχαν αποχωρήσει κι άρα δεν είχαν ευθύνη των επόμενων χρήσεων, οι δε που είχαν αποχωρήσει αλλά είχαν αφήσει το pour boire και οι τρίτοι που πλήρωναν αλλά παραπάνω από την αναλογία τους. Δηλαδή κοινώς, μύλλος. Που νερό του έριξε το ντεμοτεχνείο, το οικογενειακό περιβάλλον του Νοτιά, η δυσαρέσκεια του Παπά για την στάση του Ντέμη και σήμερα ξανά ο Αδαμίδης με την ανακοίνωση του. Που σαφέστατα εξακολουθεί να επιτίθεται στον κοντό και να το παίζει ασπίδα σε αυτούς με τους οποίους έχει το ιδιωτικό συμφωνητικό. Κι αυτός μιλάει για την μη υπάρχουσα ανακωχή και συμπλέει με τις δηλώσεις του Βούρου που καλεί σε βιασύνη. Πιστεύω τα ξέρετε όλα.
             ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ( και μιλάω πολύ σοβαρά ). Και να παραθέσω την συλλογιστική τους : Αν η ΑΕΚ τιμωρηθεί στις 16/2, τότε ξεμπλέκει με την ΟΥΕΦΑ και πλέον περιορίζεται στα της μπανανίας και νταραβερίζεται μόνο με την λίγδα και την ΕΠΟ. Λίγο οι σχέσεις, λίγο η επιφάνεια κάτω από το τραπέζι, ολίγον πολιτικό κόστος και δένει το γλυκό. Και δεν υποβιβάζομαι, αλλά  και συμμετέχω, έστω και σαν κομπάρσος, στη μεγάλη κατηγορία.
             Είναι έτσι όμως; Όχι αδέρφια. Αυτά είναι προτάσεις του Αδαμίδη προς τα αφεντικά του. Είναι σαν αυτό που λένε διάφορες ιδιωτικές εταιρείες στους εργαζόμενους τους οτι κι αν χαθούν οι δυό παραπανίσιοι μισθοί, θα εντάξουν τα χρήματα αυτά στις ετήσιες απολαβές. Δεν είναι έτσι όμως η εκτέλεση. Διότι τώρα μιλάνε οι Βησιγότθοι. Κι αν επομένως χαθούν τα δώρα, θα περάσει και σχετική νομοθετική ρύθμιση για πάγωμα αυξήσεων τα προσεχή τρία χρόνια. Κι άρα καμία εταιρεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όταν μιλάμε για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, μιλάμε ακριβώς γι' αυτό.
            Όταν λοιπόν, και αν, η ΑΕΚ τιμωρηθεί με πρόστιμο γύρω στα 300 χιλιάρικα και με τριετή αποκλεισμό, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΙΡΜΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Για άλλη μια φορά οι μέτοχοι αλλά και οι ιθύνοντες δρουν μπακάλικα.Και το λέω αυτό παρότι τα πράγματα ακόμα δεν είναι τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται από τις εφημερίδες, αφού η πραγματική προθεσμία για την προσαρμογή, είναι η έφεση και η προσφυγή στο CAS. Δηλαδή παραπάνω χρόνος. Και το λέω αυτό χωρίς να έχει παίξει η εταιρεία μας και πιθανό χαρτί αναβολής της εκδίκασης λόγω συνελεύσεων κι αλλαγής καρεκλών.
            Τελικά είναι μαύρα ή γκρίζα τα πράματα ( άσπρα δεν υπάρχουν ); Κατάμαυρα είναι. Παρόλο που πάλι παίζουν τα τερτίπια τα γνωστά ελληνικά. Με 1,5 - 2 μύρια η MS θα κλείσει το δάνειο ( μέσα στα 21 ) των 7 μύριων, κι άρα θα πέσουμε στα 14. Οπότε και με άλλα 4 των μετόχων, θα φέρει ο κοντός τον φίλο του με τα άλλα 3, οπότε πήγαμε στα 7.  Κι άρα θα δείξουμε στην Ευρώπη οτι ΚΑΙ βελτιώσαμε την θέση μας αλλά ΚΑΙ με το ρεαλιστικό πλάνο της πώλησης κάποιων παικτών το καλοκαίρι, ΚΑΙ την δικαστική απόφαση που θα βάλει στο φάκελλο ο Αδαμίδης σχετικά με την υπόθεση Ψωμιάδη ( άλλα 21 μύρια ), τότε η ΑΕΚ πάει στο + 14.  Δεν είναι κακιά η σκέψη. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ που γύρναγε στον θεό, είχε άποψη για την φωτογραφία του τάφου. Λες και θα την έβλεπε ο ίδιος. Αλλά η σκέψη ποιά είναι; Έχει κάποια βαρύτητα; Αμέ.
               Για μας. Για τους άλλους; Γιατί να δεχτεί η MS; Αφού λεφτά υπάρχουν. Κι επισφαλές να έχει κηρυχτεί το δάνειο, δεν μπορεί να ξαναγυρίσει σε διεκδικήσιμο; Που τέτοιο είναι και μην γελαστείτε από τις μαλακίες που θα γραφτούν στον τύπο. ΤΑ 4 ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ του μπροστάρη, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ. Και τα 3 τα βάζει ποιός; Κάποιος που ΔΕΝ είναι Αεκτζής, κάποιος που ΔΕΝ θέλει εμπλοκή με τα διοικητικά, κάποιος που βασίζεται σε μελλοντικά κέρδη της φαλημέντο ΠΑΕ σε φαλημέντο διοργάνωση σε φαλημέντο χώρα και μάλιστα αυτήν την στιγμή; ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ στοιχειώδες μυαλό να υπάρχει. Αυτά είναι κομμάτι του δάνειου που δεν πήγε στην εταιρεία ή πήγε κι αφαιρέθηκε για άλλους σκοπούς. Κι έχει πλάκα η ιστορία οτι με τέτοιους φίλους ο Ντέμαρος, γιατί μπλέχτηκε με Θεσσαλονικείς τοκογλύφους; Αν υπήρχε ο φίλος, αυτός εμπιστεύεται πιο πολύ την ΑΕΚ σήμερα κι όχι τότε παλιά τον Ντέμη; Τρα λα λα , έξω η ψαραγορά αλλά και τα βιβλία που βρέθηκαν και πέρασε το μήνυμα. Έτσι δεν είναι τζάκια; Έτσι δεν είναι καζαμία;
            Και μια ερώτηση: ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΟΣ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ. ΗΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΟΣ. Που δεν είναι κακό αυτό άμα έχεις τα λεφτά. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ; Λέμε τώρα και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Εξ άλλου blog είναι, δεν είναι η Αυριανή ούτε η Καθημερινή που την διαβάζουν και οι μαμάκες  των τζακιών.
                Κι ο στόχος λοιπόν, είναι να περάσουμε την πειθαρχική. Κι άντε και την περάσαμε. Τέλος Μαρτίου αλλά και μέσα Ιουνίου, ξεκινούν οι διαδικασίες για τη νέα χρονιά. Αυτές πώς τις περνάς; Άντε και τους πούλησες όλους τους παίκτες κι άντε και βρήκες και καλές τιμές. Να πας να παίξεις για ποιό λόγο; Πώς; Με τι παίκτες; Με τι λεφτά θα καλύψεις τις ήδη υπάρχουσες τρύπες αλλά και τις άλλες που θα δημιουργηθούν με τη λήξη κάπποιων συμβολαίων; Τρέχα γύρευε εν άλλοις και γι' αυτό έγραψα οτι οι μέτοχοι σκέφτονται την εκούσια παραίτηση από την Ευρώπη για να προσαρμοσθούμε δημοσιονομικά πρώτα στην χώρα μας. Μια σκέψη εντελώς λαθεμένη βέβαια αφού τα οικονομικά βελτιώνονται μόνο με την είσπραξη χρημάτων. Και μια πηγή είναι τα ΟΥΕΦΑ. Αν κλείνεις τις βρύσες, δεν είναι δυνατόν να περιμένεις οτι θα κάνεις μπάνιο. Γιατί είναι πάρα πολύ αστείο τα λεφτά που γλυτώνεις από ένα συμβόλαιο, να θεωρείς οτι τα έχεις στο ταμείο. Μάλλον έτσι θα είναι , αλλά που είμαι self made, δεν καταλαβαίνω γιατί διώκεται ο τοκογλύφος κι όχι κι ο άλλος που πήγε σε αυτόν και τα πλήρωσε όλα. Μάλλον είμαι μαλάκας Έλληνας, που πιστεύει οτι τα χρέη του Γαβαλά γίνανε τόσα εν μία νυκτί κι όχι οτι τον κάλυπτε κάποιος εφοριακός ή πολιτικός που του έπαιρνε το κωλαράκι. Ή του έστελνε καμιά μοντέλα η επιχειρηματίας μοδίστρα. Να μην ξεφεύγω όμως διότι και το blog δεν είναι βιβλίο. Βιβλίο είναι ο Έλληνας που είναι αποφασισμένος να μην μάθει ποτέ.
                  Τι πρέπει να γίνει; Τα έχω πει αλλά ονομάσθηκα από τον καζαμία ποικιλοτρόπως , χώρια τον ευτελή δρόμο που επέλεξα να ακολουθήσω. Και πραγματικά την λύση του " θεμέλιο 21 " δεν την είχα σκεφτεί. Αν αυτή είναι η εξέλιξη. Που θα απορροφήσει και τους supporters, που όμως κι αυτοί δεν το δέχονται. Που θα προτάξει τα στήθια του Μπάγιεβιτς και του Σεραφείδη κι άρα ο κόσμος θα πειστεί. Ειδικά τώρα που παίχτηκε και το χαρτί του γηπέδου, που αν θυμάσθε, κάθε φορά παιζότανε μετά από ήττες ή διοικητικές αστάθειες. Σαν τις τρομοκρατικές οργανώσεις που ενώ σήμερα θα έπρεπε να βαράνε ανεξέλεγκτα, αυτές έχουν λουφάξει. Κρατικές οργανώσεις ήταν ή έχουν ξεμείνει κι αυτές από λεφτά λόγω κρίσης; Πού να ξέρω κι εγώ; Μπορεί να βρίσκονται κι αυτές σε ανακωχή σαν εμένα, που απλά τα γεγονότα καταγράφω χωρίς μένος αλλά με Αεκτζήδικη ταπεινοφροσύνη. Ίδιον της ανακωχής που αγαπητέ καζαμία δεν συμμερίζομαι οτι την υπερασπίζεσαι όταν ακόμα και σήμερα μιλάς για πραγματικά μεγέθη, faux self made και υποχρεωτική αναδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού. ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ; ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ; ΚΟΙΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ και στο που θα πάει.
                Διότι αν αγαπητοί κι αγαπητές, ο Μπάγιεβιτς με την συμμετοχή του στο θεμέλιο διαγράφει τα πάντα ( εννοώ τα δικά του , ο κόσμος όσο ακραίος και να ήταν ή και είναι, δεν παύει να είναι κόσμος - μέσα κι ο Λευτέρης ) , αν ο ΔΧ και η οργάνωση διαγράφει τα πάντα παρόλο το οικογενειακό του πρόβλημα, αν ο Μιχάλης θεωρεί οτι μπορεί να εμπνεύσει ο ίδιος αλλά κι ο Πασόκος βουλευτής που τον καλώ να κάνει μια βόλτα στο Σύνταγμα, τότε εγώ είμαι από το Αφγανιστάν και θέλω το κακό της ΑΕΚ. Κι αν αυτές είναι οι εξελίξεις, τότε ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ BLOG ΣΕ LIFE STYLE Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΡΕΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΙΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 44 ( η ΑΕΚ χρωστάει μόνο στις γνωριμίες του Στάθη και σε κανέναν μέτοχο ) ή ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ όπως έπρεπε να είχε γίνει κανονικότατα το 2004. Όλα τα άλλα θα επιφέρουν τον αγωνιστικό υποβιβασμό. Και τα χρέη να παραμένουν. ΚΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. Αν ο Τροχανάς έγινε original ( " ..όποιος μιλάει για τρίτη εθνική...") σε αυτήν την ηλικία, τότε δεν έχω καμία αμφιβολία οτι έχει μίνιμουμ γεροντική άνοια.
                  Βρε ό,τι και να γίνει, θα αλλάξει κανείς ομάδα; Όλοι τα λαμόγια δεν θέλουμε να φύγουν από το κορμί μας; Τι μας φέρνει το θεμέλιο; Τους πολιτικούς που αφού μας φέρανε σε αυτήν την θέση, να πιστέψουμε οτι θα μας σώσουν κιόλας; Ρε τι είναι αυτό το πράμα με τις καρέκλες ! Να σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Αλλά και η ΑΕΚ στην Ελλάδα δεν είναι; Τι να είχε μπροστάρηδες; Τους παραγοντίσκους τους παλιούς. Να έχουμε την ασφάλεια της λοιδωρείας. Ποτέ αλλαγή. Εκεί στα σκατά. Ε, τα σκατά είναι για πιο κάτω κατηγορία. Κι αν θυμάμαι καλά ο Τροχανάς είναι Πυργιώτης.
           Υγ. Πραγματικά τα στημένα τελείωσαν. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ γίνανε καλά. Ο ΟΦΗ ποιανού είναι; Τι θα γίνει; Στο στάδιο του Ηρακλή τι θα γίνει; Στην Λειβαδιά ποτέ. Εκεί είναι 40 τα παλληκάρια. Η ΑΕΚ θα πάρει κανά δυό διπλά ή παίζει καθαρά; Υπάρχει ακόμα Πατέρας ή Μαρινάκης;  Λέμε τώρα.

23 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ AEK365 ARXIZOYN KAI TA VLEPOYN. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; ΠΟΣΟ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΣ; ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποταμος σημερα. Σε κεφια.
    Το οτι προσπαθουν να την ριξουν στα βραχια για να μη αναλαβει αλλος την ευθυνη,το βρισκω πολυ αλτρουιστικο.
    Αν και θα τους αξιζε μια τετοια καταληξη.
    Οπως και να'χει τα νουμερα δεν βγαινουν. Και δεν μιλαμε για τα μεγαλα και τα γενικα της 8ετιας ( και συμφωνω με το μαγειρεμα που λες,των στοιχειων με "οπλο" το χαλκινο βιλβιο της χρησης 2005-2006)
    αλλα για τα τρεχοντα,τα αμεσα σαν απειλη νουμερα.
    21 θελει να δει η συμμορια του Πλατινι.
    Οχι "θεμελια" αλλα εκατομμυρια.

    Και ενω η παλη αναμεσα στον κοντο και τον Αδαμιδη καλα κρατει,το αφεντικο του δευτερου,ειπε "ναι" τελικα στα νουμερα που ειπε ο πρωτος. Παρ'ολο που εκεινος τους λεει "εγω χρεη "0" εσεις 49"
    Και αφου συμφωνει οτι "ετσι ειναι" τοτε γιατι ο εντεταλμενος δικηγορος του,δεν καθοταν 1-2 βδομαδες,παρα την "εκανε" απο το προσκηνιο και δουλευει "παρασκηνικα". ( ο καθενας θελει,ειπαμε να εχει- η να δειχνει οτι εχει-την κουρτινα του. Το παραβαν του.Να ειναι μπροστα και πισω απ'την αυλαια. Καθε μαλακας και κοντοτσουτσουνος το παιζει "θεατραρχης". Να κινει νηματα σαν μικρονονος. Εστω να κρατα δυο φιγουρες σαν τον Σπαθαρη.)

    Η κωλοπηλαλα που τους εχει πιασει,σε συνδυασμο με τις αβεβαιες εν γενει εξελιξεις και με επισης συνθασμο τις ετεροκλητες θεσεις τους και την εχθρα που εχουν "αρμονικα" αναπτυξει απο το 2004, εχουν σαν αποτελεσμα να βλεπουμε αυτες τις κομηκωτραγικες εικονες. Τ"ζακια" που "δεν αντεχουν" και μπροστινους κοντους στην αυλαια,παλαβους που στηνουν θεμελια, χαμενους που ψαχνουν γωνια να χεσουν, η Ευρωπη τους εχει στο στοχαστρο και ενας βουλευτης που ανακαλυψε την αθλητικη καμερα,μετα απο μηνες μνημονιακης σιωπης.

    Το-αναμενομενο καθε φορα- "σηκωμα" του θεματος "γηπεδο" απο τον Βουρο,εχει περισσοτερο να κανει με την διαφυλαξη της κεφαλης του απο φρουτα η πετρες σε επικειμενη εξοδο σε δρομο. Αλλα ελα που οι "προδωμενοι-μαλακες-αγανακτισμενοι" δεν ειναι μονο ΑΕΚτζιδες.
    "ενταξει ολα ετοιμα,παμε να βαλουμε μπουλντοζες,αλλα δεν υπαρχει σαλιο,παρα μονο κατι χιλιαρικα απο το ΕΣΠΑ για το παρκιγκγ. Μιλαμε για γελοιοτητες
    (τρομερη η ατακα σου παρεπιπτωντως,χθες, οτι "χρειαστηκαν τρεις γαμοι και μια κηδεια" για να περασει το νομοσχεδιο και να συμφωνισει και ο Δημος.)

    Υ.Γ "Τζακι",δεν ειναι οτι μπαινει διχως face control και πιανει πρωτο τραπεζι στην Ζηνα. Ουτε η υποκληση του θυρωρου που ειναι ντυμενος "ναυαρχος" μονο και μονο για να ξεγελασει τον μαλακα νεοπλουτο οτι ειναι ενα σημαινον προσωπο.
    Ουτε και η επιδηξη αναμεσα σε χαχολους.
    Ειναι να μπορεις να τα "βαλεις" τουλαχιστον με τους ομοιους σου και πολυ περισσοτερο με τους δυνατοτερους σου. Και να φτασεις εκει.
    Αντε με τους "Καζαμιες" που δεν ειναι παρα ημερολογιο της μονης Βατοπεδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Steven
    Αν αποκλειστεις απο την ΟΥΕΦΑ για την ευρωπη, αυτόματα υπάρχει αποκλεισμός απο το νομο και για το πρωτάθλημα
    Και καμμια ΕΠΟ δεν μπορει να κάνει τίποτα μιας και επιβάλλεται απο την ΟΥΕΦΑ πλεον.

    Ως συνήθως ο χασοδικης που ακόμη κάνει κανονικά κουμάντο (ο φίκος είναι για γέλια) δεν έχει διαβάσει το κανονισμο και έχει μαύρα μεσάνυχτα.

    Το χαρτί Μάκη επίσης είναι καμμενο μιας και οι ΑΜΚ και οποιαδήποτε μη πιστοποιημένο κατα 100% έσοδο μέχρι τον Ιούνιο δεν μετράει πια. Μας μάθανε ..

    Ο μπαοκ για να παίξει προσκόμισε χαρτί της γερμανικής ομοσπονδίας μιας και τα δικα του για το θέμα βιερινια ΔΕΝ γίνονταν αποδεκτά ...

    Τα αλλα αύριο αλλα γενικα ορθοτατη τοποθέτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλοι λαολαγνοι και αυτοι.
    Μιλαμε για την "Αυριανη" του ηλεκτρονικου τυπου.
    "σπαει την σιωπη του ο Αδαμιδης"..."sos απο Αδαμιδη" μεχρι προχθες.
    "ακομα να φυγει ο παραιτημενος προεδρος" "πηγε στα Σπατα ο παραιτημενος" "ηξερε και δεν μιλαγε ο παραιτηθεις" απο προχθες και μετα.

    " η εφημερις που γκρεμισε το Αδαμισμο" ενω πιο πριν ηταν "η εφημερις που γκρεμισε ενα σαπιο καθεστως 6 χρονων"
    Με την δυναμη του "απλου λαου" ασφαλως.
    Αυτος δεν ειναι λαος. Ο Καριμπου ειναι.

    Μιλαμε για ανθρωπους "σπαθι".
    Λυγιζουν σαν σταχια στον αερα του λαικισμου
    Αναλογα με τα "χτυπηματα" αλλα και τα τηλεφωνα που πεφτουν και την επισκεψιμοτητα, στρυφογυριζουν τις αποψεις τους σαν σε πληντυριο και "ανεβοκατεβαζουν" την φωνουλα τους σαν καναρινια.

    Η ορθη αποψη ειναι "σημερον εμου αυριο εταιρου,ουδεποτε τινος". Τα παντα ειναι επισφαλη. Και με τον Πιλατο και με τον Καιαφα.
    "Σολωμοντιες" λυσεις. 50-50. Μισος ο κωλος στη στερια,μισος στη θαλασσα.
    Μονη ασφαλεια, το μεροκαματο δια του εμπαιγμου της αγελης.
    Καλα κανουνε.Αφου βρισκουν κουτορνηθια που αναζητουν "μεγαλες αληθειες απο ψηλα" και λυσεις απο "ανωθεν φωτισμενους" που ταχα ειναι "στα μεσα και στα εξω".
    Ενω απλα κανουν πλακα με το ποπολο και βγαζουν και τα προς το ζειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΕΚ θα πέσει κατηγορία
    Ότι και αν γίνει, είτε β απο τον μισέλ είτε δ απο τα φέσια
    Τα θεμέλια τα γκοντα οι πρόεδροι-γλάστρες και το τσούρμο των άξυριστων βουρων είναι για τα γέλια
    Αυτοί όχι 9 μέρες που είναι η παρουσίαση αλλα χρονια το παλεύουν και ακόμη δεν μπορούν να συννενοηθουν.

    Ασε που οι προσφυγες δεν έχουν αποσυρθεί ακόμη ε πρόεδρε ??

    Ασε που έχουν φτάσει στη νιον και κάτι χαρτάκια για κάτι χρωστούμενα ...

    Στα ισπανικά είναι γραμμένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai twra tous epiase i kwlosfyksoura sto 365 gia tin aek!otan epairnan tis eidiseis itan kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dimi kwlogavre de se ksexnaw mpine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η κριτικη καλη ειναι ......εχει να προτεινει κανεις καμμια λυση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα
    @dimitri
    Κανονικα σε 2 αξονες μπορεις να κινηθεις.ο Πρωτος που ειναι ο κυριοτερος:

    1) Πας ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ στην Νιον αυριο το πρωι, ΠΡΙΝ την ακροαση και δηλωνεις οτι λογω οικονομικων προβληματων ΔΕΝ ΘΕΣ να συμμετεχεις σταεπομενα κυπελλα Ευρωπης. Αντι να περιμενεις την 3ετη καμπανα που θα τη φας σιγουρα, παρουσιαζεις για πρωτη φορα τουλαχιστον ενα προσωπο ειλικρινιας.
    2)Δεσμευεις το οποιο εσοδο εχει απομεινει (μαλλον τηλεοπτικο) και ξεμπλοκαρεις τις μετοχες απο την MS. Το οτι το δανειο απο την MS ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ χαμενο δεν σημαινει οτι εχει διαγραφει. Με 1,5-2εκκ ευρω εστω και σε 1 χρονο ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ με χαρτια της ομοσπονδιας,το δανειο θα κλεισει και θα εελευθερωθουν οι μετοχες.
    3)Παρουσιαση ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ και ελεγχος απο σοβαρη εταιρεια Delloitte-PWC στα οικονομικα στοιχεια ανα χρηση απο την εφαρμογη του αρθρου 44 και επειτα
    4)Ελεγχος απο το ΣΔΟΕ και διακανονισμος σημερα που το ελληνικο δημοσιο καιγεται για εσοδα.
    5) Με τα 3 και 4 παρουσιαση ΚΑΘΑΡΗΣ ΘΕΣΗΣ εταιρειας και μετοχων, οποιος εχει ασχοληθει λιγο γνωριζει τι εννοω.
    6)Μετοχη στα 0,33 που ειναι το κατωτατο οριο και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αποτιμηση αξιας μετοχων βαση χρεων. Αν τα χρεη ειναι 80 και οι μετοχες 40 τοτε η αναλογια ειναι 2-1 κοκ

    Αρχικα αυτα στον ενα τομεα για να δεις ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ. Χωρις αυτα ουδεις μπορει να κανει κατι. Πως θα λυσεις ενα προβλημα αν δεν ξερεις ποσο μεγαλο ειναι?

    Δευτερος αξονας:

    1)Ποινικη διωξη στον αγαμιδη για απιστια και για δωροδοκια. Ιδιωτικα συμφωνητικα, ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, εξαπατηση ΟΥΕΦΑ που το λεει επισημα πλεον, με ΠΛΑΣΤΑ παραστατικα και ΨΕΥΔΗΣ δηλωσεις εξοφλησης παικτων εις βαρος της εταιρειας αποτελουν ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΕ Α.Ε

    2)Μετα απο τον ελεγχο του ΣΔΟΕ τα ιδια για το Θεμιστοκλη που ειχε χασει χρησεις!!! ποινικο αδικημα, τοσα χρονια και τις βρηκε ολως τυχαιως μετο που τον φωναξαν να μας σωσει και οποιο αλλο ΛΑΜΟΓΙΟ εχει και καλα δεσμευμενη περιουσια.

    3) Αποβολη απο το ΟΑΚΑ των 3εκκ !!!! και μεταφορα στη Ριζουπολη. Ο ιδιος ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ειχε πει για υπερογκο νουμερο των 40,000.
    Σε 20 αγωνες δηλαδη ακομη και ετσι να ειναι θα δωσεις 800, οχι 3εκκ..
    Ασε που με 300-400 ο Αλαμανος θα κανει τουμπες. Τα ειχε και χτες η θα τα εχει και αυριο απο τον Απολλωνα??

    4)ΔΙΩΞΙΜΟ στα τσιμπουρια. Λυμπεροπουλοι των 38 χρονων και 250 χιλιαδων να πανε στο ΠΑΟ ως βαζελοι που ειναι. Αιντε με το τριμαλακα που εχει καταπιει τη γλωσσα του,ως αρχηγος. Ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ εχουν μιλησει απο το γυφτακι μεχρι τον καραμπελλα και το Δεαλλα μονο το αρχιδι εχει μουγκα..

    Εμ βεβαια 250 πηρε για να το παιζει πατεριτσα του αγαμιδη στα αποδυτηρια.Καλα εκανε και σε σουταρε ΠΡΩΤΟ ο τζιγγερ τοτε.Και επισης καλα εκανε ο ΟΤΟ και ουδεποτε σε χωνεψε. ΤΣΑΤΣΟ

    650 ο ...Σμαρι? Ασε ρε μεγαλε. Ισλανδικη μαγεια των ΕΝΟΣ (1) γκολ σε 10 ματς, υπαρχει Χ10 σε οποια ομαδα της Γ Εθνικης και να κοιταξεις.

    Συμβολαια των 200 χιλιαδων σε ολους πλην 2-3 παικτων ΤΥΠΟΥ βαργκας ο οποιος παιρνει τα ιδια χρηματα με το Τσιπρα!!! 250...

    Ροστερ δηλαδη με 3,5-4εκκ ευρω ΟΣΟ ΕΙΧΕ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ..
    Τοσο αντεχεις να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    6)Φθηνα διαρκειας και εισητηρια να εχεις μονιμα γεματο το γηπεδο-αρα εσοδα. Δε γινεται μια οικογενεια να θελει 100-120 ευρω να παει 1,5 ωρα γηπεδο να δει τον Καραμπελα. Ξυπνατε ρεεεεεε.

    7)Εκκαθαριση απο γραφικους:Βουροι, 17κ και λοιποι ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ-ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ, Αρναρ και αλκοολικοι Βασιλοbillaroi, τεχνοκρατες του κολου που ζουν ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ σε μια ΠΑΕ με 5!!! αντιπροεδρους, προεδροι ΓΛΑΣΤΡΕΣ τυπου σημερινου, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΚΗΔΕΣ ΧΡΕΩΝ τυπου Κασνακιδη, αποτυχημενοι εμπορικοι που κλεινουν χορηγιες με σουβλατζιδικα και βοθρατζηδες!!!, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΡΑΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ Δ-Ρ-Ο-Μ-Ο

    Ας ξεκινησουν τα ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

    Ας παρουν και ενα προπονητη. Γελασαμε με το μαλακα που νομιζει οτι προπονητης εισαι αμα φορας κουστουμι, δε γελας και λες 8 απολυτικια στο ημιχρονο. Φτανει

    ΥΓ Ανωνυμε ουτε εγω ξεχναω να βγαλω τα σκουπιδια εξω καθε μερα. Οπως το στομα σου απο τη πεινα: Βρωμανε αμα τα αφησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimi

    και τι πρεπει να βαλεις για ολα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ dimitri

    Τιποτα, εκει ειναι το ολο θεμα.
    Στο πρωτο σκελος περαν της αμοιβης του ελεγχου ΟΛΑ τα αλλα ειναι δωρεαν. UEFA, ΣΔΟΕ, κλπ δεν εχουν κοστος.

    Την MS θα την κλεισεις συμβιβαστικα μετο επομενο τηλεοπτικο μεσω ΕΠΟ ωστε να μη βαλει κανενα λαμογιο το χερι να κλεψει.
    Οπως ειναι τα χρηματα απο την ΕΠΟ καταθεση στην MS και απλευθερωση μετοχων

    Τα αλλα μονο οφελη εχουν, οχι εξοδα!

    Φιλε η ΑΕΚ ειναι μαγαζι ΓΩΝΙΑ και μια χαρα εσοδα εχει. Και σωστο κοσμο εχει, και ιστορια εχει και φανελλα εχει.Δεν ειναι Ηρακλης. Υπομονη θελει να στηθει σωστα. Και οχι ΜΠΟΥΡΔΕΣ της οργανωσης να τα γαμαμε ολα για ενα κατσαρολι.

    Οι ΚΛΕΦΤΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ να φυγουν και μια χαρα θα βρει το δρομο της. Εστω και αν αργησει λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dimi

    εαν εισαι μεσα και τα αλλα παιδια εδω επισης, εγω ειμαι μεσα και κανω δωρο την αμοιβη του ελεγχου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αμοιβη να δωθει απο τα λεφτα του κοσμου που ΗΔΗ εχει δωσει στους supporters.
    H επειδη και αυτα εχουν παει υπερ πιστεως οπως τα λεφτα του λογαρισμου του Μολυβιατη για τους πυροπληκτους.πρεπει να δωθουν καινουρια; Και τι ειναι τα λεφτα; Πλαστικα πιατα μιας χρησεως;

    Και οτι αλλο χρειαστει,να χωσουν τις χερουκλες τους στις τσεπες.
    Ειδ'αλλως να παρατησουν-οπως εχουν καθε δικαιωμα- την εταιρια στην τυχη της, η οποια αποκλειεται να ειναι πολυ χειροτερη απο οση "τυχη" της επιφυλλασαν εως σημερα αυτοι οι ανικανοι.

    Να βαλουνε το χερι στην τσεπη και να πληρωσουνε,την ΟΠΟΙΑ εξυγειανση, η μνημονικη πολιτικη εχουνε κατα νου.
    "Τζακια υπαρχουν", κατα το: "λεφτα υπαρχουν".

    Η πληρωστε και μεινετε (δικαιωμα σας ειναι)
    Η πληρωστε και φυγετε
    Η μη πληρωνετε και φυγετε και αφηστε να δουμε τι θα γινει.
    Αλλα με πουστιες και τσιρωτα,στο τελος θα γαμηθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω απο την αλλη ΔΩΡΑ σε τζακια εφοπλισταδες και γκοντα ΔΕΝ κανω.

    Δε καταλαβα γιατι να κανω δωρο?
    Τους λειπουν? Δεν εχουν? Δικια μου ειναι η ΠΑΕ?
    Μηπως φεσωθηκε απο μενα?
    Εχω καποιο ποσοστο?
    Πηρα ποτε εστω και μια δραχμη εδω και 30+ χρονια?

    Ο ενας εχει καραβια, ο αλλος τσιμεντα, ο αλλος εταιρειες (με ...δεσμευμενη περιουσια) ο αλλος εχει ακομη περισσοτερα καραβια κλπ κλπ

    Απο μενα και σενα περιμενουν λογιστη να ελεγχει το ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ?

    Θες να πληρωνεις τον λογιστη μου στην εταιρεια?

    Η μηπως δεν δωσαμε οσα χρονια,182 εκκ ευρω(επισημο το νουμερο) σε διαρκειας εισητηρια και εσοδα?

    Θα ειχε χορηγο την LG αν δεν ειχε 25,000 διαρκειας?
    Γιατι τωρα μα τα 8000 εχει χορηγο το σουβλατζηδικο ο ωραιος.
    Και τις εκκενωσεις βοθρων ο αχορταγος.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ αν φτιαχθει το καταστημα

    Εγω λεφτα ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ δεν ξαναδινω, να τα τρωνε και να παιζουνε τη κολοκυθια στις καρεκλες και στις ευθυνες.

    Κανεις δε φταιει:

    Οχι εγω αυτος
    Οχι αυτος ο αλλος
    Οχι ο αλλος ο προηγουμενος
    Οχι ο προηγουμενος ο επομενος

    H στρωστε το πληρωνωντας και βαλτε το σε μια σειρα, η κλειστε το (που ειναι και το πιθανοτερο)

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παραιτηθηκε οπρωην συνδικαλισταρας της ΑΔΕΔΥ και μεχρι πριν λιγο υφυπουργος εργασιας Κουτσουκος.
    Πνηγηκαν οι "συμπολιτες" του στην Ηλια,ειπε να πνηγει και εκεινος απο ιερη αγανκτηση,την οποια ομως ΟΥΤΕ μετεφρασε σε ολικη παραιτηση απο τον σταυλο της πλατειας Συνταγματος,αλλα ουτε και συνεχισε με πραξεις αυτο που-κατα τα αλλα- πολυ σωστα αναφερει στο μεσον της ανακοινωσης-παραιτησης:

    "...Οι δανειστές μας αγνόησαν τα επιχειρήματα και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του Υπουργείου Εργασίας, αλλά και του Υπουργού Οικονομικών και με τρόπο εντελώς εκβιαστικό, ανοίκειο και ιταμό επέβαλλαν μέτρα που κατεδαφίζουν το οικοδόμημα των εργασιακών σχέσεων και κατακτήσεων, μέτρα που βρίσκονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα, τις Διεθνείς Συμβάσεις και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

    Έτσι, επιβεβαιώνονται οι αρχικοί μας φόβοι για τις βαθύτερες επιδιώξεις και τους στόχους του Δ.Ν.Τ., το οποίο δεν είναι μόνο δέσμιο των ιδεοληψιών του, αλλά είναι φανερό ότι εξυπηρετεί και συγκεκριμένα συμφέροντα, αφού αγνοεί τις αρνητικές επιπτώσεις των μέτρων στα δημόσια οικονομικά και στην ύφεση..."

    Δηλαδη ενω αναγνωριζει και δολο των τροικανων και συμπαιγνια των δικων μας και εσκεμενη φτωχοποιηση με σκοπο "αλλοτρια συμφεροντα", εν τουτοις απλα αποχωρει και ευχεται καλη τυχη στους συνεχιστες αυτων των "διαπραγματευσεων" μεχρι την ολοκληρωση αυτων των "δανειακων συμβασεων.
    Πραγματα που-σε ατομικο επιπεδο-μονο με μηνυση και δικες θα μπορουσαν να αντιμετωπιστουν.
    Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με κρατη,και μαλιστα Ουνων. Οποτε, την ουρα στα σκελια και παμε να σωσουμε κανενα πνηγμενο στην Ηλεια,αφου πρωτα "σωσαμε"-εστω και ημιτελως- την χωρα.

    Ειναι αυτο που λεμε Τζαμπα Μαγκας.
    Ριψασπις που θα λεγανε και παλια. Τοτε που το "αναγκαιο κακο" το "μη χειρον βελτιστον" και το "αναποφεφυκτον" ηταν ανηκουστα.

    Ουτε μαχη,ουτε αντισταση. Αλλα: "τρεχατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κωλος μου"

    Τα λογια απεχουν απο τις πραξεις παρασαγγας. Και οχι οσο η μια τρυπα απο την αλλη.

    Βγες βρε δουλε και πες "σας κατηγορω και σας διωκω με καθε ενδικο μεσο" για να σου πουμε "μπραβο".
    Τι μπουρδες ανεξοδες ειναι αυτες,μπας και γλυτωσεις απο το αλευρωμα-η τα χειρωτερα που ερχονται.

    Κουτσουκε-Κουτσουκε.
    Απο "κουτσουκους" εχουμε φουλ. Ειμαστε πληρης απο κουτσους κουκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ελλας=αεκ
    ο καρατζαφυρερ κατεθεσε 1000 ευρω στη τραπεζα για να δειξει λεει οτι υπαρχει εμπιστοσυνη!
    τα υπολοιπα εκκατομυρια ευρω ειναι σε ....αλλους λογαριασμους offshore ελβετιες κλπ

    ο γκοντο ειπε θα βαλει οσα μπορει μιας και ειναι και δεσμευμενη η περιουσια του
    του εδωσε η δεσποινα 300 ευρω για βενζινη στο ferrari και το γκοντο τα εκανε θυσια για την αεκ
    η eleven και η security μαλλον δεν ανηκουν στη 'περιουσια' του γκοντο

    Οι αρχηγοι περνουν απο τους φιλους τους δανεικα για να ξαναγυρισουμε το ...2020 να χρωσταμε οσα το 2008. και μεχρι τοτε ο κοσμος θα τρωει τα δαχτυλα του

    Οι μετοχοι θα βαλουν (οατν και αμα) 4 εκκ και το γκοντο θα μας δανεισει 3κκ απο κατι φιλους του!!! (εχεις και αλλους φιλους εκτος απο αυτους που μαζεψανε για τοκογλυφια?) για να μας πανε και αυτοι στη κατασταση του 2008!!

    ΥΓ1 Αφου ρε γκοντο δανειζωσουνα με 6% το ΜΗΝΑ γιατι δεν πηγαινες στους 'φιλους' σου τους χουβαρνταδες και ετρεχες στους τοκογλυφους?
    Οι 'φιλοι' που θα δανεισουν τη ΠΑΕ θα πληρωσουν και το χαρτοσημο 3,5% προς το ελληνικο δημοσιο? Γιατι ΜΟΝΟ αυτο ειναι 105 χιλιαρικα..
    Με τι τοκο θ δανεισουν οι 'φιλοι' οταν μονο το χαρτοσημο ειναι 3.5%?

    ΥΓ2 Ρε μαχαιρωνωσαστε και στο βολλευ γυναικων? ΠΟΣΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ μπορει να εισαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O Kαρατζαφυρερ μας λεει στιχους του Καβαφη και τραγουδια των beatles

    Μηπως να παρουμε τον mick jagger για πρωθυπουργο? ΧΑΛΑΡΑ καλυτερος. ενα tour να κανουν οι stones καθαρισαμε. τι 300 και μαλακιες ... Αυτα ειναι στραγαλια για τον mick + co
    Ασε που με τον θεο το richards δεν θα βγαλει ακρη οχι τροικα αλλα ουτε ο θεος ο ιδιος..

    Τι hard days night και φλωρικα yellow submarine?

    Stoned λεγεται το κομματι και θα ειναι και χαρουμενη η οργανωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε μωρε με το αγραμματο βοδι.
    Αντι να βαζει χιλια και να παιρνει απο την πισω πορτα το κομμα τα μαρκα και τα ευρω απο τους Ουνους, να μας πει καλυτερα που βρηκε 150 διαμερισματα.
    Απο το σανο η τα γαλατα;
    "Μπραβος" σε κωλομπαρα στην Αμερικη, "μπραβος" του δικομματισμου στην Ελλαδα.
    Μαθε τεχνη και μη την αφηνεις.

    Που εμαθε ρησεις και αποφθεγματα; Εκανε ταχυρυθμα στην Αραβαντινου οσο σκατοσφουγγιζε τον Μητσοτακουλα;

    Δεν παει καλυτερα σε κανενα αγροκτημα στη Γερμανια να τον ζεψουν σε κανενα χωραφι,μπας φανει σε κατι χρησιμο,το ζωο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMI: ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΛΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ; ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΩΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΑΛΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΝΟΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΚΑΒΛΑΣ, ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΥ, ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟΥ. ΚΟΒΕΙΣ ΕΝΑ " Μ " ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να του πουμε και εμεις ενα τραγουδακι:
    "για δες καιρο που διαλεξε ο διαολος να σας παρει
    τωρα π'ανθιζουν τα καυλια,ποιος θα τον πρωτοπαρει";

    Επισης εχει ξεχασει μερικες ρησεις,καποιων αλλων, τους οποιους τους θυμοταν οταν πουλαγε ελληνοφρενεια.

    "ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ" γαιδουρι σανοπωλη.
    Μπορεις καλλιστα να το ερμηνευσεις κατα το δοκουν.
    Δηλαδη "Ελατε να τα παρετε". Αυτο δεν σημαινει;
    Ε,τοτε γιατι δεν το χρησιμοποιει καμια φορα βγαινοντας ετσι σκυθρωπος σαν το βαρυ πεπονι παριστανοντας τον σκεπτομενο;
    Αφου αυτο λενε εκει μεσα στο σταυλο της Βουλης ολοι: "ελατε να τα παρετε".

    Ρε μηπως ο Λεωνιδας ειχε στησει κωλο και απλα καποιοι παραχαραξαν την ιστορια;
    Ρε μηπως ο "Γορδιος δεσμος" που ελυσε η "αδερφη" ο Αλεξανδρος, δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια δυσκολη σταυροβελονια στο πλεκτο που εκανε για να φτιαξει την προικα του;
    Ρε μπας και το σχεδιο του Θεμιστοκλη τελικα απετυχε και δεν καταφερε να φερει εντος των τοιχων τους φιλους Περσες;

    Ρε μπας και ο Σιμωνιδης τα επαιρνε απο τους τοτε ακροδεξιους και σκαλιζε ερημην της αληθειας τα αποφθεγματα του;

    Ρε μηπως αν ζουσε,θα εγραφε για τους σημερινους και τις δοσοληψιες τους με τους Ουνους,καλοσοριζοντας τους: "Ω ξειν, αγελειν τις λακο δαιμονιοις, οτι τηδε κειμεθα τοις κυνων χρημασι πυθωμενοι"
    Μεταφραση: "Ω ξενη αγελη, στον λακο των δαιμονιων που ηρθατε,εδω ειμαστε αραχτοι,ετοιμοι σαν σκυλια να χρηματιστουμε και να χωθουμε στα πυθαρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαμαρας ο οποιος εδωσε και αυτος την "μαχη" του.
    Και "τσακωθηκε" με το αλλο βοδι τον Βενιζελο για τα ματια των εναπομεινοντων ηλιθιων που ακομα εμενουν στο κομμα.


    Αν ειναι ετσι να δινουμε μαχες,καλυτερα να μη παταει κανεις. Μπορει και να παρουν οι αλλοι τον αγωνα στα χαρτια με 2-0 και μετα να παμε με εφεση στο KAΣ.

    Τους εχουν κλεισμενους για τρεις μερες στα δωματια του Μαξιμου. Τα εγγραφα βεβαια ειναι ετοιμα. Υπογεγραμενα απο την πρωτη στιγμη.
    Απλα καθονται και παιζουν με τα κινητα,στελνουν κανενα mms,σερφαρουν στο internet,βλεπουν Nova...

    Η ωρα να περνα και να βγουμε μετα απο την καταλληλη ωρα και κατακοποι να νακοινωσουν τα αποτελεσματα της "μαχης" :

    Επισημο ανακοινωθεν : "ειπαμε ναι σε ολα. Ηταν πολυ δυσκολο για μας. Αυτοι επεμεναν οτι "οχι δεν χρειαζεται.Αυτα αρκουν" Αλλα εμεις πιστοι στον ορκο μας και στην υπηρεσια της πατριδος,δεν καναμε σπιθαμη πισω. "οχι ρε φραγκολεβαντινοι.Δεν θα περασει. Η θα τα υπογραψουμε ολα,η απο εδω μεσα δεν θα φυγει κανεις. Τελικα η λεονταρισια ελληνικη ψυχη μιλησε τελαυταια και μετα απο σκληρο αγωνα βγαινουμε με περιφανεια και σας ανακοινωνουμε: Τους αναγκασαμε να πουμε σε ολα "ναι"
    Ζητω το εθνος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...και ολα αυτα εν'οσο περιμενουμε με αγωνια την διαγνωση του Παπα.
    Θα συμφωνησει με τα νουμερα που θα του πουν οι δικοι του ανθρωποι η οχι;

    Εν'τω μεταξυ ο Σιαλμας ο σαλαμας λεει: "θελω πολυ να βαλω γκολ μεσα στο Καραισκακη"
    Οπως λεμε, "θελω πολυ να παιξω αντιπαλος της Μπαρτσελονα και να σκοραρω μεσα στο Νου Καμπ"
    Ρε που παμε ρε...

    Ασφαλως και μεσα στο Καραισκακη πρεπει να σκοραρεις. Αν ειναι να σημαδευεις τα πουλια και βαλεις γκολ απεναντι στη σταση του ηλεκτρικου,δεν εχει νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ; ΜΟΝΟ Ο ΔΧ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ; ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ; ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΛΙΜΝΕΣ; ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΑΕΚ; ΡΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ORIGINAL ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΩ ΤΟ 10% ΜΕΣΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ, καθότι για να βρει κανά γαμπρό παίζει εκεί. ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗΣΑΝ.
    Προσωπικά, δεν περιμένω τίποτα. Γουστάρω να πάρω το πισώκεντρο. Τα άλλα δεν τα πιστεύω. ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ Η ΒΙΖΙΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΙΜΗ VERSUS ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΡΥΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή