Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ

             Να σας εξομολογηθώ την αμαρτία μου. Ποτέ δεν είδα με καλό, θετικό, μάτι την προβολή που επιχειρούν κάποιες επιχειρήσεις για τα προϊόντα τους όταν αναφέρουν το από πότε είναι στον χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται. " Ψωμί από το 1955." " Στον χώρο της ένδυσης και της εμπιστοσύνης σας εδώ και 80 χρόνια." Καταλαβαίνω βέβαια τι υπονοούν για τις στέρεες βάσεις ή για την παράδοση, αλλά ρε παιδί μου αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Διότι μπορεί ο ιδρυτής να έφτιαξε κάτι που το αγκάλιασε ο κόσμος, αλλά είναι σίγουρο οτι κι ο απόγονος τηρεί τις ίδιες αρχές; Χώρια που μερικές φορές με πιάνει και το αρνητικό μου με την σκέψη ," σκέψου το εργοστάσιο του να είναι ακόμα όπως ήταν πριν μισό αιώνα. " Φυσικά δέχομαι οτι μπορεί να κάνω λάθος αλλά προτιμώ να είμαι δύσπιστος παρά να ακούω τις φανφάρες των διαφημιστών. Πηγαίνω και διαπιστώνω ιδίοις όμμασι τι σερβίρει το μαγαζί.
           Τώρα τι με έπιασε, θα αναρωτηθείτε. Τίποτα το πολύ σπουδαίο. Αλλά να. Με ενοχλεί ο καϊλισμός που βγάζουν πια όλοι οι πολιτικοί. Παλιότερα ο Τσοβόλας που ήταν ο γιός του αγωγιάτη. Μετά ο Ρουσόπουλος που δεν εδέησε να ακολουθήσει τα βήματα του ταχυδρόμου πατέρα του. Σήμερα βλέπω τον Καρατζαφέρη που είναι εκατομμυριούχος ενώ παλιά πούλαγε σανό και γάλα στο μαγαζί του μπαμπά του. Από δίπλα τον Βενιζέλο που μιλάει για τα βήματα του στις δυτικές συνοικίες της Σαλονίκης. Τον φελό που έκανε αντίσταση στην χούντα με το να μην προδώσει τον πατέρα του και τον Σαρλ της προεδρίας που είχε πολεμήσει τους Γερμανούς.
           Εγώ πάλι στον δρόμο μου. Τι με νοιάζουν οι ιδρυτές των καταστημάτων και τι με ενδιαφέρουν τι κάνανε οι πρόγονοι των πολιτικών για να τους βγάλουν από την φτώχεια; Δεν έχω καμία αντίρρηση για την τιμιότητα των προγόνων. Σήμερα με νοιάζουν τι κάνουν όλοι αυτοί με την ταπεινή καταγωγή. Που δεν καταλαβαίνω γιατί καταφεύγουν στο παρελθόν τους. Ντρέπονται για το τώρα τους; Δηλαδή να ξεχάσω το Βατοπέδι επειδή ο μπαμπάς μου έφερνε την αλληλογραφία μου; Την καταδίκη του ειδικού δικαστηρίου επειδή ο μπαμπάς οδηγούσε καλά το κάρο; Και τόσα άλλα που θα γίνω κουραστικός.
             Όπως κουραστικό έχει καταντήσει το μαρτύριο της σταγόνας και το παραμύθι της διάσωσης μιας χώρας που σε λίγο δεν θα έχει κατοίκους. Θάχει μείνει μια ταμπέλα περί αυτονόμησης το 1821 αλλά και την σπουδαία ιστορία που έγραψε η Αθήνα, η Σπάρτη και τα λοιπά των αρχαίων. Τι με νοιάζουν αυτά; Εγώ σήμερα ζω κι αυτό με ενδιαφέρει, όπως με ενδιαφέρει να πάω ταξίδι με σημερινό πλοίο κι όχι με τα παραδοσιακά σκαριά του Αγούδημου. Το σημερινό αυτοκίνητο με καλύπτει κι όχι η αντίκα του πατέρα μου. Οι τωρινές πράξεις και υπογραφές των πολιτικών μου για να μην φέρω τα παιδιά μας στην κατάσταση να γελάνε με το μαγαζί που είναι στο εμπόριο από το 1930.
           Διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κι οι ηγέτες συνεχίζουν να προκαλούν. " Και νέα μέτρα τον Ιούνιο ", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κι όλοι οι δημοσιογράφοι τον κοίταζαν σαν χάνοι. Ρε ούτε ένας να μην κάνει ένα συνειρμό: Μμμμ, γιατί; Μα προφανώς επειδή θα αποτύχουν τα τωρινά. Τότε γιατί τα παίρνετε; Έτσι για να βρισκόμαστε σε δουλειά και ψηφοφορίες;
         Δηλαδή πλάκα κάνουμε. Όπως κάνει και το μαγαζί που δουλεύει από το 1950 ή ο παραμύθης που λέει για τον μόχθο του πατέρα του. Κι όλοι τώρα βαράνε τα νταούλια της ανάπτυξης και το πόσο αναγκαία είναι. Ρε τους άτιμους που βρήκανε και το βουνό αλλά και τον Μωάμεθ ταυτόχρονα. Αλλά οι μοχλοί για ανάπυξη είναι δύο: Ρευστότητα και ανέβασμα της ψυχικής διάθεσης του λαού. Γι' αυτά δεν λένε κάτι. Και τι να πουν; Όταν ρευστότητα δεν υπάρχει αλλά κι όταν κλείνεις τον άλλον στο σπίτι του λόγω χαρατσιών, πώς να κινηθεί η οικονομία; Πώς να εμπιστευτούν τα πρόβατα σαν φύλακα τον λύκο, όταν μέχρι χθες τα έτρωγε; Κι αυτό το απλό, πλέον το λένε κομψά " πολιτικό πρόβλημα." Οπότε άνετα οι μεν ετοιμάζουν διαδοχή και οι δε ετοιμάζουν τα κουτάλια. Όπως ο Καρατζαφέρης προειδοποιεί για κρεμάλες ( αρέσουν αυτές στον λαό ) και η αριστερά λέει να κάνει και τέταρτο κόμμα μην τυχόν και γίνει κανά λαθος και της ζητηθεί καμιά συγκυβέρνηση.
           Με αποκορύφωμα για την αγάπη του Έλληνα για τα παλιά μαγαζιά, την προχθεσινή δημοσκόπηση; " Φοβάστε για το μέλλον; " 77% απάντησε θετικά. " Θεωρείτε οτι το ευρώ είναι η σωτηρία μας; " 79% απάντησε θετικά. " Τι πρόθεση ψήφου έχετε;" 46% απάντησε αριστερά. Ολόσωστα λοιπόν δουλεύει η διαφήμιση για το έτος ίδρυσης του τάδε μπακάλικου. Πάμε οι μισοί σχεδόν στην αριστερά, που όμως αυτή ΔΕΝ γουστάρει το ευρώ. Τι να με νοιάξει το καινούργιο μαγαζί. Αφού αυτό υπάρχει από τότε, εκεί θα πάω κι εγώ να ψωνίσω. Τα ίδια χούγια με τον παπού μου δεν έχω;
            Αμέ. Το ΑΒ από πότε είναι αλυσίδα; Ας πούμε από το 1965. Μάλιστα. Σήμερα όλοι αυτοί που πάνε εκεί, γνωρίζουν οτι είναι γερμανικό; Έχουμε υπολογίσει οτι με 1000 ευρώ ετησίως αγορές ελληνικών προϊόντων, οι ξένοι χάνουν 10 δις; Έχουμε υπολογίσει το πώς μπορούμε την εσωτερική υποτίμηση να την κάνουμε όπλο μας; Ή γουστάρουμε το " καλύτερα χαμηλοί μισθοί παρά ανεργεία " σαν το καινούργιο μότο που θα πέσει απλόχερα στο χαλί μέσα από τα ΜΜΕ που συνέχεια χασκογελούν την ώρα που περιγράφουν το μέλλον λες κι αυτοί είναι παρατηρητές του ΟΗΕ που καταγράφουν μια κατάσταση που δεν τους αφορά. Όπως δεν αφορά τον διαφημιστή να πει και μια  μπαρούφα για το από πότε δουλεύει η τάδε επιχείρηση, όπως δεν αφορά κι εμένα το τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς προέδρου της ΓΣΕΕ πριν ο γιός αναλάβει τα κοινά για προστασία.
            Υγ1. Το σύστημα καίει χαρτιά καμένα ούτως ή άλλως. Έτσι πάει η υπόθεση του Άκη αλλά και το μύριο του Ισίδωρου. Κι είναι τόσο μαλάκες που τους πήρε μια εβδομάδα για να πουν το παραμύθι. Που δεν θεωρώ κακό το οτι βγήκε το ποσό. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΠΕΚΤΗΘΗ ΝΟΜΙΜΑ.
           Υγ2. Ο Κωστένογλου μίλησε σωστά.  Η κατάντια της ομάδας μας οφείλεται στους μετόχους, στους παίκτες και στην απουσία νέας γενιάς. Οι βετεράνοι οπαδοί δεν μπορούν να κάνουν πολλά παρά μόνο να κοιτούν το έτος ίδρυσης αλλά και την μπάλα που έχουν δει. Καταλαβαίνω βέβαια οτι αν η ΑΕΚ δεν είχε μικρύνει, δεν θα είχε τον Νίκο προπονητή ( θα πείτε κάποιοι ). Θα πω όμως κάτι: Είναι σπουδαίο ακόμα κι αυτήν την ώρα, που υπάρχει Αεκτζής στον πάγκο. Το ΔΝΤ με τον Χιμένεθ δεν πήγε και πολύ καλά. Χώρια που λόγω καθυστέρησης της δόσης, ο τύπος ζητάει όλο το συμβόλαιο του. Ευτυχώς που δεν μας μίλησε κι αυτός για το τι επαγγελόταν ο μπαμπάς του. 

37 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΜΑ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΟΥΝ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.
    ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταφέρω αυτό πού έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση κι ας με συνχωρήσει ο Στήβεν ( χαλάω το internet-etiquette) αλλά θα΄θελα να ακούσω γνώμες.
    Λέω λοιπόν τα εξής:

    Ποιά προσαρμογή ποιού προπονητή?
    Αυτά είναι μαλακίες ολκής πού τίς λέγανε στην δεκαετία τού 70΄ και τού 80΄ όταν ακόμα μπορεί και να ισχύανε.
    Μιλάμε για 3-4 συστήματα πού τα ξέρουν πλέον ΟΛΟΙ οι προπονητές και επιλογή τού κατάλληλου παίκτη για την κατάλληλη θέση στο κατάλληλο μάτς.
    Σιγά τα ωά δηλαδή.
    Δεν είναι φυσικά αυτή η δυσκολία, κι αν ένας προπονητής αποτυχαίνει σ΄αυτά, τα ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, τότε αποτυχαίνει σε τέστ IQ.
    Δεν χρειάζεται φυσικά καμιά περίοδος προσαρμογής όσον αφορά στα παραπάνω. Η σκαμπάζεις η δεν σκαμπάζεις.
    Τελεία.
    Ούτε καν την εκγύμναση δεν κάνουν οι προπονητές εδώ και πάνω απο 25 χρόνια.

    Κι αν υπήρχε κάποια αμφιβολία πόσο απλά είναι αυτά χρειάστηκε ένας...διερμηνέας (λέγε με Μουρίνιο) για να αποδείξει το καρα-αυταπόδεικτο. Οτι οποιοσδήποτε μπορεί να τά κάνει, κυριολεκτικά οποιοσδήποτε, αρκεί να έχει ένα άλφα μυαλό (όχι τίποτα τρομερό).
    DIMI, πρίν προτρέξεις να με κατηγορήσεις για Μουρινιόφιλο. Βενγκερικός είμαι, και τα έχουμε συζητήσει αυτά.
    Λέω απλώς ότι ένας διερμηνέας ξευτύλισε ΕΝΤΕΛΩΣ τον μύθο τού προπονητή με τα...συστήματα.

    Μ΄όλα αυτά δεν υποννοώ σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχει καλός και κακός προπονητής.
    Αλλάζει όμως αυτό όσο εξελλίσεται το σπόρ. Καμία σχέση ο "καλός" προπονητής τής δεκαετίας τού 80 (και τού 90΄ ακόμα) με τον "καλό" τού σημερα.

    Ο "καλός" τού σήμερα κάνει διαχείρηση ψυχολογιών και χημείας τής ομάδας, ενός μεγάλου δηλαδή συνόλου ανθρώπων, και ναι, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.
    Αυτός είναι πού θα διαχειριστεί τίς ήττες αλλά και τίς νίκες μέσα απο το σύνολο αλλά και την ψυχολογία τής μάζας. Διότι ακόμα και 20-22 ανθρώποι μάζα είναι. Αλλά και 22 ξεχωριστά ατομα ταυτόχρονα.
    Εχει να διαχειριστεί εγωισμούς, περηφάνιες, μικρότητες, πουστιές, πισωμαχαιρώματα, κλίκες, άρρωστες φιλοδοξίες, ΠΑΘΗ (για να χρησιμοποιήσω και το αγαπημένο concept τού Στήβεν αυτές τίς μέρες), έχει να διαχειριστεί χίλια δυό πράματα ΠΕΡΑΝ των ποδοσφαιρικών πλαισίων.
    Και σήμερα, εκεί θα κριθεί η επιτυχία του κι η αποτυχία του.

    Αν πάραυτα, αποτυχαίνει σε αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα, δηλαδή συστήματα, στησίματα, επιλογές, τότε ειναι Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ. Διότι πρεπει να είσαι μαλάκας για να αποτύχεις σ΄αυτά, κι ειδικά σ΄αυτά δεν χρειάζεσαι προσαρμογές και παπαριές. Στο αψε-σβήσε καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις. Κυττάς το ρόστερ, βλέπεις τούς παίκτες σου σε λίγες προπονήσεις και 4-5 μάτς και έχεις ΗΔΗ εικόνα.

    Το παραμύθι με τα 4-4-2 και 4-2-3-1 και δεν ξέρω τί άλλο σότο πουλιέται απ΄τα μήντια ως τάχα μου "σημαντικό" πρέπει να τελειώσει.
    Η πιο επιτυχημένη Εθνική στην ιστορία τού ποδοσφαίρου, η Γερμανία, παίζει αιωνίως το 4-4-2. Λοιπόν?

    Το ποδόσφαιρο δεν έχει την απίστευτη πολυπλοκότητα τού αμερικάνικου football. Τεχνικά μιλώντας, κι ειδικά απ΄την σκοπιά τού προπονητή, είναι ΑΠΛΟ.

    Γι΄αυτό ακριβώς τόσο ο Αποτυχιμένεθ όσο κι ο "καθηγητής" Φερέρ ηταν ΜΥΡΟΥΔΙΑΔΕΣ και εντελώς τής πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Τακη
    μα γιατι να σε πω μουρινικο? τα αυτονοητα λες
    Οτι δηλαδη ενας ΜΑΛΑΚΑΣ, ενα ΝΟΥΜΕΡΟ βρηκε και τους τα παιρνει απο 2-3 κοροιδα που του αγοραζουν την αφροκρεμα και αυτος απλα τους βαζει να παιζουν αντιποδοσφαιρο.
    σιγα τα ωα

    Σιγα την ανακαλυψη, σιγα το επαναστατικο-φαντεζι ποδοσφαιρο που ειδαμε στη τσελσι, τη τρομερη κατοχη και τα νεα ταλεντα στην ιντερ, η τη μπαλλα?? με τα τεσσαροταληρα που αρπαζει στη ρεαλ.

    Αυτα ειναι για αυτους που μασανε απο σωτο.
    Σιγα το κλαψομουνη το μαλακα που ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν βγηκε να πει ΝΑΙ ΡΕ ΕΦΑΓΑ 3-4-5 γιατι με κανανε μια χορτα οι απεναντι. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ετσι για το γαμωτο.

    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ που θα παρει και πρωταθλημα. Και ο μπιγκον εχει παρει
    και ο sir-τακης αβιαστα και αβαδιστα στο χωρο σας.
    Εδω πηρε και ο Σεγκουρα πρωταθλημα. Και αυτος με μια ΤΕΣΣΑΡΑ στη πλατη..

    Προπονητης ειναι ο σανκλυ, ο χαπελ, ο τραπ, ο σακι, ο λιπι κλπ κλπ
    Ομαδες ειναι οι λιβερπουλ του 76-82 η μιλαν του 89-94 η μπαρτσα του 08-12

    πιαζουν μπαλλα που χανεται το τοπι, βγαζουν παικτες, εχουν συστηματα νεα, και στο τελος καθεσαι να τις βλεπεις.

    τα αλλα ειναι πορτογαλικες ΚΟΥΡΑΔΕΣ και ch.l με το σεντερ φορ να παιζει στοπερ (μιλιτο) η το στοπερ να θυμιζει ες-ες σε αποσπασμα (πεπε) που πρεπει να φαει 3-4 για να του πει ο commandand μπραβο..

    ΥΓ Μα φυσικα μιλησε σωστα ο πατερ. Σε αυτη την ομαδα παντα φταινε οι αλλοι. ποτε εμεις..
    Κουτσοι στραβοι στον αγ.παντελεημονα..
    Ρε λιγη ΤΣΙΠΑ ρεεεεεεε
    Δεν τα ηξερες αυτα πατερ?
    Η τωρα τα ανακαλυψες? σου ειχαν πει οτι θα παιζει μπροστα ο σοαρες και βρηκες τον σιαλμα?
    περιμενες τον ινιεστα και βρηκες το μακο?
    μια χαρα τα ηξερες και μια χαρα πατησες το λογο της τιμης σου (ποιας??) για να γινεις και εσυ προπονητης. ΜΑΛΑΚΑ

    αι γαμησου που ανακαλυψες την αμερικη. ΝΟΥΜΕΡΟ


    Και καλα κανει ο αλλος και ζηταει ολο το συμβολαιο. Ας μη του το κανανε και ας μη καιγωταν ο προεδρος να του ανανεωσει..

    Εδω βεβαια ΔΕΝ βγαζουμε φορολογικη επειδη δεν θελουμε οχι επειδη δε μπορουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς οι πόντιοι πάντως που δεν καταλαβαίνουμε από κρίσεις αγοράζουμε ΙPHONE 4S. Δείτε την παρουσίασή του στα ποντιακά από τον Γιάννη Τσομπανίδη.Όσοι ξέρετε ποντιακά θα το ευχαριστηθείτε.
    http://l.wbx.me/l/?instId=fd6cdc27-87bf-4bf5-ba6b-4bf8d236e684&token=96c3427b648e1266d849560b930a2552f970a9e900000135c2d4466c&u=http%3A%2F%2Fexplosionwebradio.blogspot.com%2F2012%2F02%2Fiphone-4s-hands-on-video-2.html
    νασται όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η σωστη διευθυνση για όσους ενδιαφερονται ειναι
    http://pontiakblog.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DIMI,
    δεν νομίζω ότι η Μπάρτσα παίζει κάποιο καινούργιο σύστημα. Επίσης δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει κάποιο καινούργιο σύστημα τα τελευταία 15 χρόνια.
    Η Μπάρτσα βασίζεται σε 2 πράγματα για τίς φοβερές της επιτυχίες:
    α. σε μιά απίστευτα χαρισματική φουρνιά ποδοσφαιριστών πού βγηκαν κατα κανόνα απ΄τίς ακαδημίες της, και
    β. στο ότι ο πυρήνας τών παικτών αυτών αφέθηκαν να παίζουν μαζί επί χρόνια (αφού η Μπάρτσα μπορουσε οικονομικά να τούς κρατήσει) με αποτέλεσμα να αναπτύξουν εκπληκτική χημεία μεταξύ τους.

    Θεωρώ (με σχετική σιγουριά) ότι αν ο Γκουαρντιόλα πάει οπουδήποτε αλλού να δοκιμάσει την τύχη του στην καλυτερη περίπτωση θα αποδειχθεί ένας "οκέι" προπονητής. Χωρίς να αποκλείω το να ξεβρακωθεί.
    Για τον Μουρίνιο συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μουρίνιο δεν ανακάλυψε τον τροχό. Ούτε καν το κατενάτσιο δεν ανακάλυψε όπως δεν το ανακάλυψε ούτε ο Ρεχάγκελ αλλά ούτε κι ο Σάντος.
    Το κατενάτσιο, το οποίο φυσικά ζει και βασιλεύει, μπορεί να μην σού κερδίσει συμπάθειες αλλά μπορεί να σού κερδίσει τίτλους.
    Πολλούς περισσότερους απ΄αυτούς πού επιλέγουν το μη-κατενάτσιο όπως κι αν εκφράζεται αυτό, ειτε είναι Βενγκερικό, είτε είναι Γερμανική σχολή, είτε είναι οτιδήποτε είναι.

    Ειναι πιο εύκολο (και πάντα ηταν) να μην δεκτείς γκόλ απ΄το να βάλεις.
    Κι όσο παραμένουν απαρχαιωμένοι οι κανονισμοί τού ποδοσφαίρου το κατενάτσιο θα συνεχίζει να γαμεί και να δέρνει.
    Εδώ μιά απ΄τίς πιο άμπαλες ομάδες πού έχω δεί στη ζωή μου, η Ελλάδα τού 04΄, σήκωσε κούπα παίζοντας ενα παλιομοδίτικο κατενάτσιο.
    Μπορούσε να παίξει και τίποτα άλλο? Οχι, αλλά έτερον εκάτερον.
    Ε, κι ο Μουρίνιο, πού μπορεί να είναι αντιπαθητικός για κάποιους, μπορεί να είναι αλλαζόνας, αλλά μαλάκας δεν είναι, κατάλαβε κι αυτός ότι το κατενάτσιο είναι το...μέλλον.
    Αυτός φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. albert
    μπορει ο πεπ αν παει αλλου να κανει οτι λες.
    εγω ξερω οτι αυτος εβγαλε τον μεσι (μπορουσε ανετα να τον καψει ενας ....μουρινιο με το να τον βαζει να κανει τα καραγκιοζιλικια του cr7) τον πεδρο, πηρε τον πικε και τον εκανε το καλυτερο στοπερ σημερα βαζωντας ΠΙΣΩ του και οχι διπλα του οπως θα εκανε ο καθενας, το πουγιολ.

    εδιωξε ετο και ιμπρα και πρεπει να ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν εχει σεντερ φορ..

    αντιθετα εστησε την ομαδα ετσι που οποιος και αν εχει τη μπαλλα να εχει ΠΑΝΤΑ 2 επιλογες για πασα σε ελευθερο συμπαικτη.
    αποτελεσμα οι κατοχες των 70 και 75 % μεσα στο μπερναμπεου του special μαλακα.

    ανεβασε τα 2 πλαγια μπακ αμπινταλ και αλβες κοντα στη σεντρα εκμεταλευωμενος την ταχυτητα τους και ΓΥΡΙΣΕ τα δυο χαφ (κυριως τον βιγια) κοντα τους ετσι ωστε να πνιγουν τη κυκλοφορια

    και οταν εχουν τη μπαλλα (δηλαδη συνεχεια) να παιζει ενα 2-5-4 μπροστα και οι αντιπαλοι να χανουν το φως τους..

    φυσικα και επεσε σε καλη φουρνια

    αλλα δεν επεσε στο τρυπακι ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΟΥ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ.

    Πηρε παικτες που εδεσε στην ομαδα, οχι οτι κυκλοφορει.

    τραβηξε το μασερανο επειδη παιζει μπαλλα και σου καθαριζει το ματσακι πισω χωρις να ανοιξει ρουθουνι , δεν πηγε να μου παρει το πεπε..

    πηρε το σαντσεζ οχι τον οζιλ..για να βαζει στο παγκο το κακα!!!

    ο πυρηνας παιζει επι χρονια γιατι ΑΥΤΗ ειναι η επιλογη του να ανεβαζει την Μασια οχι να αγοραζει..
    Σιγα μην εβγαζε κανα πεδρο η κανα πικε ο παπαρας. φερτε μου ειναι συνεχεια...

    εκει ειναι και η διαφορα! που λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν εχεις ζηση βρυζα και καψη με καραγκουνα παιζεις κατενατσιο να σταματησεις το ζινταν και τον νετβεντ

    οταν εχεις οτι τραβαει η ψυχη σου ΠΡΕΠΕΙ να παιζεις μπαλλα..

    και μπαλλα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ποτε δεν επαιξε.

    Βαρεμαρα μεχρι αηδιας ολες οι ομαδες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα, για να το ξεκαθαρίσω κιόλας, ποτέ προσωπικά δεν μάσησα τον μύθο τού Μουρίνιο. Το λέω άλλωστε και παραπάνω λέγοντας ότι το κατενάτσιο πάντα σήκωνε κούπες, ακόμα και στίς μέρες μας, κι ότι ο Μουρίνιο είναι ένας ακόμα εκφραστής αυτού τού γεγονότος.
    Εδώ με κατενάτσιο σήκωσε κουπίτσα ο...Χαριστέας κι ο Μπασινάς. Τι να λέμε?

    Αν σε κάτι παραδέχομαι τον Μουρίνιο κι αυτό είναι το ΜΟΝΟ πού δεν τονίζεται όσο πρέπει στην ιστορία του είναι ακριβώς το ότι όντας διερμηνέας έγινε γκράντ προπονητικό όνομα αποδυκνείοντας (στούς νοούντες) πόσο ΜΥΘΟΣ είναι το επάγγελμα τού προπονητή ποδοσφαίρου.

    Στα υπόλοιπα τι να παραδεκτώ? Το αντιποδόσφαιρο? Τίς κούπες? Δεν μασάω από κούπες. ΑΕΚτζής είμαι άλλωστε κι εχω μάθει να ζω χωρίς αυτές και να καβλώνων με άλλα πράματα (ναι, στα βάθη τού παρελθόντος, δεν έχει σημασία).

    Για τον Γκουαρντιόλα δεν ξέρω τι συμμετοχή είχε στίς ακαδημίες τής Μπάρτσα, δέχομαι αυτό πού λές αν όντως το ξέρεις.
    Μιλάω γι΄αυτό πού βλέπω στην τωρινή Μπάρτσα και το οποίο ελάχιστα έχει να κάνει με...συστήματα.
    Το ότι η Μπάρτσα μπορεί να έχει γαμήκουλες ακαδημίες (και προφανώς έχει) είναι φυσικά μεγάλη ιστορία.
    Παίζουν ρόλο όμως και τα λεφτά, δηλαδή ότι μπορεί να κρατήσει τούς παίκτες πού κατασκευάζει σε αντίθεση π.χ με έναν Αγιαξ πού ακόμα κάνει φοβερή παραγωγή παικτών αλλά δεν μπορεί να τούς κρατήσει.
    Μαγκιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμενα αυτο που με "φοβιζε" μικρος σαν ειμουν,ηταν αυτες οι τρομερες ημερομηνιες. "ειδη προικος απο το 1910" κλπ
    Στο χωριο υπηρχε-υπαρχει ακομα- ενα μικρο "μαρκετ" (ονοματα δεν λεμε)
    το οποιο εγραφε "...απο το 1960"
    Και αυτο που σκεφτομουν ηταν "μα καλα οι πουστιδες πουλανε κρεατα και φρουτα απο τοτε";
    Το συγκεκριμενο ειχα και ενα λογο παραπανω να το "φοβαμαι" καθ'οτι ηταν φορες που κυριολεκτουσε,οσο αφορα στις ημερομηνιες.
    Μπορουσε να βρει κανεις κονσερβες απο την 7ετια, η και μπακαλαους απο την κατοχη.

    Απο τους ιδιους "μαρκεταδες" υποφερουμε και σημερον.
    Οι οποιοι κρυβονται πισω απο την ρομαντικη ημερομηνια γραμμενη με "καλλιγαφικα γραμματα".
    Η κολυμβηθρα της φτωχιας,ειναι το μερος οπου καθε λιγο επιστεφει περιστασιακα και στα λογια ο γραβατομενος πλεον αλητης,προκειμενου να παρει παραταση και να κανει "ρετους".
    Το αλοθι του κλεφταρα,το οποιο ειναι η "ταπεινη καταγωγη",ειναι μια καλη γομολαστιχα,που σβυνει τα παροντα αισχη.Οπου πανω σε αυτα γραφει αλλα.

    Η ιδια πιθανοτητα που υπαρχει να παθεις σαλμονελα απο ενα "μαρκετ" καποιου "απροσεκτου" μπακαλη, ειναι και αυτη με την οποια μπορεις να παθεις "πτωχευση" απο εναν "απροσεκτο" Βενιζελο-Μπακατσελο ο οποιος πριν μας ψησει το ψαρι στα χειλη,εψηνε μπιφτεκια και εβαζε τσιμεντοκονη (ετσι ειπε ο Καλαμουκης της Ελληνοφρενειας. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια.Αλλα αν κρινω απο το ποιον και το προφιλ του Κτηνους,εχω να πω οτι ευτυχως που αρκεστηκε στην τσιμεντοσκονη και δεν ειχε μπροστα του αρσενικο η υδροκυανιο).

    Γενικα παντως,οταν ειλικρινα και κυριως αναποφευκτα, τιθεται ζητημα επιβιωσης,ειναι αναγκαιο να ξεκολας την αραχνιασμενη,ξεφλουδισμενη ταμπελα και να βαζεις αλλη. Με "νεον" ισως. Η οτι σου καβλωσει, η οτι νομιζεις οτι θα ταιριαζε,τοσο στο γουστο σου,οσο-κυριως-στα γουστα των πελατων.

    Κατα μια εννοια λοιπον,η παραπανω αναρτηση προιδεαζει καποιους οι οποιοι ειναι αρηκτα δεμενοι με την νοσταλγικη "ημερα ιδρυσης",οτι μπορει να δουν και κανενα νεο "μαρκετ" να κανει "βολτα" στην Λιγδα-καποια στιγμη- με την χαρακτηριστικη πια επωνυμια "ΑΕΚ",αλλα να λειπουν μερικες νοσταλγικες ημερομηνιες, η αλλες λεπτομεριες.

    Θα ειναι το ιδιο;
    Ας πουμε το εξης: Ενας ταφος ειναι καταστικτος απο λουλουδια,τριγυριμενος απο χιλιαδες φιλους που τιμουν τον νεκρο.Ολοι πιανουν το μαρμαρο και χαιδευουν τα περιτεχνα σκαλισματα του.
    Ο οποιος ταφος ομως ειναι κενοταφιο.Ουδης μεσα δηλαδη. Ας πουμε οτι ο χαμενος, πνηγηκε η αποτεφρωθηκε. Αλλα η αγαπη αγαπη,η παρουσια παρουσια,η μνημη μνημη και η αναμνηση αναμνηση.
    Που ειναι το κακο;
    Πουθενα.
    Η αναγκη για συγκεντρωση και αναποληση να υπαρχει. Και τροποι,βρισκονται χιλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στήβεν,
    η ατάκα στο κείμενο σου
    "..και η αριστερά λέει να κάνει και τέταρτο κόμμα μην τυχόν και γίνει κανά λαθος και της ζητηθεί καμιά συγκυβέρνηση"
    θα μπορούσε να είναι γκράφφιτι σε τοίχο τών Εξαρχείων.
    Από μέρους μου αυτό είναι μεγάλο κοπλιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εβλεπα παρεπιπτόντως σήμερα το βράδυ μιά συνέντευξη ενός συγγραφέα στην ΕΡΤ (μη ρωτάτε όνομα, το έπιασα απο τη μέση), ο οποίος σε ένα μυθιστόρημα πού έχει γράψει έχει την εξής ατάκα στον επίλογο:
    -"...το ελληνικό κράτος είναι η μοναδική Μαφία στον κόσμο πού χρεωκόπησε. Ολες οι άλλες Μαφίες κερδοφορούν".
    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην "μαχη" Γκουαρντιολα- Μουρινιο (και κατ'επεκταση Μπαρτσα- Ρεαλ) εχουμε γραψει και αντιταξει ουκ ολιγες σελιδες εδω μεσα.

    Σε αυτο που συμφωνουμε φανταζομαι ολοι ειναι οτι ο μεταφραστης ξεβρακωσε το "συστημα". Νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα. Απεδειξε οτι οι πολυπλοκοι μηχανισμοι και οι υπερεξελιγμενες με ισχυρε αυτοαμυνες και "ειδικες περιπτωσεις" και αλλα χαζα,δεν ειναι τιποτα αλλο απο κατι μαλακες που καθονται σε εναν παγκο,μασανε τσιχλα,κοιτανε τα ματριξ,παιζουν με τον φακο και στο τελος κανουν κατι αργοσυρτες,δραματικες δηλωσεις λες και ακους μηνυμα του Μπιν Λαντεν.
    Δηλαδη παπαρια.

    Οσο αφορα στην τυχη που μπορει να εχουν και οι διο τους στο μελλον,δεν το ξευρω.
    Το γεγονος ομως ειναι οτι ο Γκουαρντιολα θα δυσκολευτει πολυ να κρατησει το ιδιο "υψος",για δυο λογους. α)ευτυχησε να εχει στα χερια του μια μαγικη φουρνια,η οποια αρχισε να αποδιδει στα καλυτερα της χρονια (δε το βλεπω να κραταει για πολυ,οπως ολα. 1 χρονο ακομα ισως) και β) προερχεται αοι "οικογενειακο περιβαλον". Αυτο ειναι στα συν οταν δουλευεις μεσα στην οικογενεια,αλλα ειναι ισως μειον οταν πρεπει να βγεις απο αυτην και να πας στο πεζοδρομιο",οπου κυριαρχουν αλλα ηθη,αλλες αρχες,αλλες προτεραιοτητες αλλες νοοτροπιες κλπ.

    Αυτο το προβλημα δεν το εχει ασφαλως ο "κυνηγος επικηρυγμενων", Μουρινιο. Αυτος ειναι λυκος μοναχος.
    Περναει εξω απο το σαλουν,διαβαζει την προκηρυξη,ανεβαινει στο αλογο,τραβαει για την ερημο,"διαβαζει" τα ιχνη,στηνει καρτερι,αρπαζει τον επικηρυγμενο,τον δενει σαν σαλαμι,τον πεταει πανω στη σελα και τραβανε και οι δυο πισω στη πολη. Ο ενας φυλακη, ο αλλος με τα λυτρα στο χερι και βουρ για το σαλουν. Ετοιμος για τον επομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο πού στην μάχη Μπάρτσα-Ρεάλ ο Μουρίνιο είναι ο επικηρυγμένος κακός πού μπαίνει στο σαλούν με τα Κόλτ ανα χείρας και βλέπει έναν κοντούλη καχεκτικό τυπάκο στο μπάρ (Ινιέστα? Μέσι?) να πίνει μιά λεμονάδα με την πλάτη πρός τον Μουρίνιο.
    Και τού την λέει κατευθείαν:
    "...αρχίδι, γύρνα να λογαριαστούμε".
    Κι αυτό είναι το τελευταίο πού λέει στη ζωή του καθώς 2 σφαίρες ξεκινουν απο την πλευρά τού κοντούλη και καρφώνονται στο στήθος τού εμβρόντητου Special One.
    Ο δε κοντούλης, όλη αυτήν την ώρα δεν έχει κουνηθεί καθόλου απ΄τη θέση του.

    Ο Ζοζέ θα πάρει κούπα φέτος, αλλά θα΄ναι γεμάτη δηλητήριο.
    Εκανε μεγάλο λάθος πού πήγε στην Ρεάλ. Μόνος του στραπατσάρισε το θρύλο του κι άντε τώρα να τον ξαναφτιάξει.
    Αλλά, να, αυτά είναι τα πάθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Albert_AEKstein: Φυσικα και βαρεσε κανονι η εδω "μαφια" αφου αναζητησε να ειναι Η ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ. Επαψε δηλαδη να δουλευει στον φυσικο της χωρο,στο παρασκηνιο και περασε μπροστα.
    Και κοιτα να δεις. Αυτο ειναι το μεγα λαθος,της "Μεγαλης Συμοριας" που λυμαινεται τον κοσμο.
    Εως τωρα στεκοταν πισω απ'την κουρτινα. Αφηνε τα σκυμβαλα,τους υπαλληλους της, πολιτικους να κανουν την δουλεια. Μαφια και προσκηνιο δεν υπαρχει.Ειναι τελειωμενη.
    Ο μεγας Ροτσιλντ (μεγαλη η χαρη του) ειχε πει: "δωστε μου την κοπη του χρηματος και παρτε οσες εξουσιες πολιτικες θελετε".
    Και αυτος ηταν επι χρονια ολοκληρα,αμετρητα, οτροποε διακυβερνησης του κοσμακη.
    Μπροστα η γραβατα,απο πισω το εξασφαιρο και η φαλτσετα.
    Ποτε δεν επιζητησσαν την "επισημη" εκδοχη. Ποτε δεν αναζητησαν να βγουν μπροστα στους "θεατες" σαν οι επισημοι πρωταγωνιστες. Οχι. Αφηναν την δουλεια στους ηδη πουλημενους και μιλημενους πολιτικους.
    Οι ιδιοι τους "βαφτιζαν" σαν "εθναρχες" η "πατερες" η "οραματιστες" και οτι αλλο ηθελε ο κοσμακης.
    Εξ'ου και "Νονοι".

    Τα τελυταια χρονια ομως βλεουμε να εχει ξωκοιλει απο τις βασικες γραμμες της. Να παραβιαζει χοντρους κανονες επιβιωσης της.
    Και ο πρωτος που παραβιαζεται ειναι "η με καθε τροπο παραμονη στο παρασκηνιο".
    Συμβαινει αυτο που λεμε "χορτασε η ψειρα και βγηκε στο γιακα".
    Αναλαμβανουν πλεον οι ιδιοι τα πολιτκα ηνια. Προσβλεπουν σε καρεκλες. Γουσταρουν καμερες και ντιμπειτ. Επιζητουν οι ιδιοι να διαμορφωνουν πολιτικες και οι ιδιοι να φαινονται οι κακοι της υποθεσης.

    "Ψειρα ομως που εχει ματια για το σκοταδι προσαρμοσμενα. Το φως δεν το ξερει.Μαθημενη στα καταγωγια.Ακομα και αν αυτα ειναι βιλες.
    Επειδη ομως τα καταγωγια,οσο λουξ και αν ειναι,οσο 5αστερα και οσες πισινες και χεστρες να εχουν,ποτε δεν θα παψουν να ειναι καταγωγια και επειδη πλεον οι ποντικοι, οι πραγματικη μαφια, επιζητα την υστατη δικαωση,δηλαδη ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΓΑΘΥΔΡΙΣΗ ΤΗΣ,μπρος στα ματια του κοσμου πλεον,με τον πιο επισημο τροπο, ετσι,πρατει και το θανασιμο της λαθος.

    Τα αρπακτικα,προσαρμοζουν με τα χρονια το χρωμα και το τριχωμα,ακομα και την οραση,αναλογα με την συσταση της περιοχης στην οποια κυνηγουν. Αν μια τιγρη,με τις ζωηρες της ριγες, αναγκαστει να ζησει και να βγαινει για κυνηγι σε στεπα δεν εχει καμια τυχη. Θα ψοφισει απο πεινα,εχοντας καταντησει ενα πτωματοφαγο πλεον,απο κυνηγος που ηταν. Το ιδιο ισχυει και για εναν μαυρο ιαγουαρο.

    Η μαφια,εχει αποκτησει με τα χρονια μερικα θεμελιωδη χαρακτηριστικα,την οποιαν την κρατουν ζωντανη και ακμαια.
    Οταν γινεται το λαθος και βγαινει να "περπατησει" σε δρομους πολυβοους,αγνωστους και αναγκαστει να μετατραπει σε μηχανισμο τεοιον ο οποιος πλεον δεν θα μπορει να χρησιμοποιησει τις τακτικες της, η οταν το κανει,θα γινεται με "εκωφαντικο" και αρα λανθασεμνο τροπο που θα προσελκυει το μενος και την οργη πολλων στο δασος,τοτε ειναι καταδικασμενη να ζησει την φθορα,τον πολεμο,(τον εμφυλιο πολλες φορες)και εν τελει την αποσαθρωση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρήστο,
    αν μιλάς για τήν περίπτωση τής Ελλάδας συμφωνώ απολύτως.
    Αν μιλάς για την διεθνή μαφία τότε δεν έχει κάνει τέτια λάθη.
    Συνεχίζει να δρά πίσω απο τίς κουρτίνες, συνεχίζει να χρησιμοποιεί πρακτικές παρασκηνιου δοκιμασμένες στούς αιώνες τών αιώνων αμήν, και συνεχίζει να χρησιμοποιεί εξαπάτηση και απάτη για να επιτύχει.
    Και το κάνει, θεωρώ, καλύτερα από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι,δεν αμφιβαλω. Εκει αλλαζουν τα κοζα.
    Κοιτα.Σε μεγαλη υποληψη,ουτε εγω τον εχω.ΤΟ εχω πει αλλωστε.Ενας ξιπασμενος ναρκισσος ειναι.
    Βεβαια,αυτο δεν φαινεται να ειναι λιγο προσον σε ενα κοσμο που γουσταρει "σωτηρες", "μεγαλους" και ολοι θελουν να βλεπουν το εαυτο τους στο προσωπο του Μουρινιο.
    Εχει αντιληφθει σωστα και πολυ νωρις τι ειναι αυτο που κινει τον κοσμο και παραλληλα φερνει χρημα-αναγνωρηση κλπ.: Το ψεμα. Το δηθεν. Η σκια του ποντικου στον τοιχο που φαινεται ελεφαντας.
    Και το απολαμβανει. Με γεια του με χαρα του.
    Και εχω πει οτι αυτο του το αναγνωριζω.Δεν εμεινε μεταφραστης,αλλα "ειδε" οτι μπορει να δουλεψει πολυ κοσμο.
    Αλλα δεν προκειται να λαβει κανενα ευσημο οσο αφορα στην προποννητικη αυτη καθ'αυτη. Οχι γιατι ειναι κακος η λιγοτερο καλος απο οσο νομιζαμε, η κατι αλλο.
    Οχι.Απλα "προπονητικη δεν υπαρχει.Πλεον Οτι ηταν να βρεθει,βρεθηκε.Οτι ηταν να "επινοηθει" σαν συστημα, η σαν τακτικη βρεθηκε. Δεν ειναι δα και ιατρικη,ωστε να κανεις αλματα καθε λιγο επαπειρον.
    22 μαλακες κλωτανε μια φουσκωμενη μπαλα. Τι να κανεις δηλαδη εκει;

    Γι'αυτο και αυτα τα "προπονηταρας" και "μεγαλος" τα ακουω βερεσε. Αυτα ειναι για τον Γεωργιου που τον βρικει "θαυμα επι γης". Λες και δεν βλεπει "Ιντερ" "Τσελσι" και "Ρεαλ" και εδω στην Ελλαδα τοσα χρονια.Σε μικροτερη κλιμακα βεβαια,αλλα τα ιδια σκατα.
    Παιζει καπως αλλιως πχ. η Σκοντα του Πανοπουλου η ο ΟΦΗ του Αναστοπουλου;
    Κανει κατι αλλο ο βαζελος 20 χρονια τωρα;
    Παρατας το σουβλακι για να φας μπεργκερ;
    Βρε δεν γαμιοσαστε "ειδημονες" που φτιαχνεται "ειδικους" Μουρινιο για να φαινεται και ειδικη η δουλεια που κανετε.
    Και δεν κανετε τιποτα αλλο απο το να αναχαρασετε και να αναμασατε το γρασιδι οπως τα γιδια.
    Με "επιστημονικο" και "εξειδικευμενο" μασουλημα, προιον χρονων ερευνας και εμπειριας,ωστε το υπολοιπο κοπαδι να μενει αφωνο με την "ικανοτητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για την διεθνη μιλαω.Που κανει σοβαρα λαθη.
    Οι "παπαδημοι" οι "Σοιμπλε" και "Μοντι",πολυ ευκολα πηραν τα ηνια απο τους εως χθες βλακες,μουνοδουλους,χαζοχαρουμενους πολιτικαντιδες,δεν βρισκεις;
    Οι δρασεις των "ιδρυματων" (ευαγων παντα) Ροτσιλντ,Ροκφελερ,Γκειτς, βγαινουν φορα-παρτιδα:
    Πρεπει να μειωθει ο πληθυσμος" "δεν παμε πουιενα ετσι.Φταιτε για την μολυνση και για τον περιορισμο των φυσικων πορων και πρεπει να μειωθειτε"

    "πρεπει αν αυξηθουν οι εμβολιασμοι για να προστατευτει ο πληθυσμος" λεει ο microsoft. Παραλληλα λεει "μια μειωση 15% του πληυσμου θα ηταν ενδεδειγμενη". Προφανως αυτο θα γινει με τα εμβολια "προστασιας" που χορηγει το ιδρυμα στον τριτο-προς το παρον κοσμο.

    Παιζει κανενα ρολο,εστω και διακοσμητικο πλεον ο μαυρουκος του Καπιτωλιου;Τι ερχεται μεα απο αυτον; Μηπως καποιος-αλλος ενας- πολιτικαντης, η ξεκαθαρα καποιος μαφιοζος;
    Ποιος ξερει τον πρωθυπουργο της Ολλανδιας. Ποιος γνωριζει τον προεδρο της Γερμανιας. ποιος ξερει τον πρωθυπουργο του Βελγιου. Υπαρχουν αυτοι; Ειναι ζωντανοι; Τους βλεπει κανεις; Γιατι μονο κατι σκατιδες βελπουμε,κατι πουστιδες προεδρους τραπεζων, κατι επιτροπους,κατι κομισαριους,κατι οικονομικους διευθυντες,κατι χρηματοπιστωτικους ελεγκτες.
    Μια ΕΚΤ,μια Ντοιτσε μπανκ,εναν Μπενρακε,εναν Σορος,εναν Στιγκλιτζ εναν οικος Μουντις,ενας αλλος Φιτς,κατι Μονιμους Μηχανισμους οικον. σταθεροτητας,κατι Ειδικα Ταμεια,κατι IIF κατι ΔΝΤ,κατι Λαγκαρντ και παει λεγοντας.

    Η ιδια η μαφια επιζητα πλεον να ειναι μπροστα. Φατσα καρτα. "
    Εδω ειμαστε και εισαστε απροστατευτοι. Ποιος θα σας προστατεψει απο ...εμας; Μα εμεις οι ιδιοι ασφαλως"!

    Σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος γυφτοι.
    Τι να το κανεις το κοστουμι,οταν δεν ξερεις που να διπλωσεις την ουρα σου βρε αρουραιε.
    Γυρνα στη αποχετευση γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχει χρειαστεί να βγάλουν στην μπροστάτζα τούς τραπεζίτες, όντως.
    Βλέπεις δηλαδή απο έναν τραπεζίτη σε καίριο πόστο κάθε κυβέρνησης (Παπαδήμος, Σόιμπλε, κλπ, υπάρχουν αρκετοί).
    Λογικό αυτό, σε οικονομικό σκέλος μαίνεται (..πρός το παρών) ο πόλεμος αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
    Στον Ψυχρό Πόλεμο βγάζανε μπροστάτζα τούς στρατιωτικούς, πάλι λογικό.
    Δεν το θεωρώ λάθος αυτό με την έννοια ότι δεν μπορούν εύκολα να το αποφύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και λέω πιο πάνω "...πρός το παρών" γιατί θεωρώ ότι αργά η γρήγορα (και μάλλον πρός το...γρήγορα ρέππει η κατάσταση) πάλι θα προτιμηθεί η παλιά καλή λύση τού πολέμου.
    Πού πιθανότατα θα ξεκινήσει σε τοπικό επίπεδο (Ιράν, Συρία) και θα εξαπλωθεί σε παγκόσμιο.
    Η Κίνα είναι ο στόχος πού έχει...χαλάσει την πιάτσα.
    Αλλά ταυτόχρονα, κι η τωρινή κρίση είναι τεράστια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου.

    Ομως, αυτό πού εννοούσα προηγουμένως γράφοντας ότι η διεθνής μαφία λειτουργεί καλύτερα από ποτέ είναι ειδικά στον τομέα τής προπαγάνδας και ακομα ειδικότερα στίς False Flag επιχειρήσεις, επιχειρήσεις προπαγάνδας μαζικής εξαπάτησης αλλάκαι σε αυτές ψυχολογικού πολέμου.
    Εκεί γίνεται πρωτοποριακή δουλειά.
    Κι η δουλειά πού πήρε οκτακόσια Οσκαρ σ΄αυτό τον τομέα ήταν φυσικά η 11η Σεπτέμβρη.
    Εκεί γύρισε το μάτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. όσο δίκιο κι αν έχετε όλοι για τον Μουρίνιο, το χάνετε με την εμπάθειά σας... α! και κάτι ακόμα : η Τσέλσι παθαίνει πλάκες από τον κάθε τυχάρπαστο, η Ίντερ κοντεύει να πέσει με τον Παράσχο της Ιταλίας και η Πόρτο αποκλείεται με 4 παστέλια στην Ευρώπη... λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για 30 χιλιαρικα και τη φορολογικη ενημερωτητα που δεν ηθελε αλλα εβγαζε ο μαλακο-Σταυρος (που ειναι και καλο παιδι συμφωνα με το ΔΧ, απο αδελφη που ηταν περσυ τετοιες μερες) φευγει ενας πιτσιρικας και παει σε αυτα τα γατακια της Μιλαν..
    Και απο πισω ειναι ο γαυρος..

    Ο γαυρος που ειπε οχι στα 6,5 της ΤΣΣΚΑ για τον μιραλας (τον εχει παρει 1,7εκκ) και εχει βαλει τιμη 6εκκ στο Τζιμπουρ..

    ΕΤΣΙ κανουν τις δουλειες

    Τα αλλα Χρηστο για Ροτσιλντ Παπαδημους κλπ καλα ειναι αλλα κουρασαν.
    Τα ειπαμε 100 φορες φτανει πια. Οχι αλλο καρβουνο..

    Απο τη στιγμη που κατι ειναι αυτο που ειναι, κοιτας να παιξεις 'μπαλλα' με αυτους τους ορους, εφ οσον δεν μπορεις να τους αλλαξεις.

    Τι κανει λοιπον η ΑΕΚ που λεγαμε και χτες για τον ΠΕΠ?

    Χανει ενα παικτη, που μονο που τον δοκιμαζει η Μιλαν!! καταλαβαινεις για τι προκειται, για 30 χιλιαρικα.

    Που ακομη και αν δεν το παρει σημαινει οτι ο πιτσιρικας σε 3-5 χρονια μπορει ΑΝΕΤΑ να πουληθει οχι σε μια Μιλαν αλλα σε μια Λατσιο μια Τοτεναμ κλπ με ενα ταληρο..

    Βεβαια εχεις Δημητρελο και Κωστενογλου να σου διαχειρηστουν το υλικο σου.

    ΜΕΓΑΑΑΑΛΑΑΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ειδικα ο δευτερος..
    Αλλα κατα πως ακουω ανθρωποι μας. ΑΕΚτζηδες..

    Αρα ειναι και μεγαλο πραγμα να εχεις ΑΕΚτζηδες στα ποστα.

    Εξαλλου ΑΕΚτζηδες δεν ειχαμε με το γκοντο, το γιο της μαμας και το Νοτια?
    ΑΕΚτζης δεν ειναι και ο Θεμελιος?
    Και ολοι αυτοι που μαζευτηκαν στη ΜΒ πριν κανα μηνα?

    ΑΕΚτζης δεν ειναι και ο Δ.Χ?

    Ενω αμα ειχα στο παγκο τον αναστοπουλο ας πουμε η τον τεννε η παικτη προπονητη το Δελλα, τα πραγματα θα ηταν χειροτερα..

    Ο Νικολας μας κραταει.. σταθερα στα play off.

    Οχι για πολυ βεβαια μιας και ο Δωνης ηδη ειναι 4 βαθμους πισω σημερα με ενα ματς λιγοτερο.

    Και επειδη το Νικολα τον εχω σε εκτιμηση βλεπω με το ζορι 1-2 ποντακια στα ματς με ΑΡΗ και ΠΑΟ..

    Αλλα προς θεου μη βγαλουμε το Τσιπρα απο την ενδεκαδα!

    Αλλωστε τι αξια εχουν πιτσιρικαδες που τους θελει η Μιλαν για 30 χιλιαρικα μπροστα στον Τσιπρα των 157 χρονων και των 250,000 ευρω ετησιως?

    Απο οσο βλεπω ΤΙΠΟΤΕ δεν προκειται να αλλαξει.

    η ομαδα παει παλι στα χερια του Ντεμακου, παλι θα εχουμε πατερ και διαφορους απιθανους τυπους στα 'ποστα' και παλι μια απο τα ιδια.


    Αυτη ειναι η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ΑΕΚ και η καταρα της.

    Να εχει ΑΕΚτζηδες προπονητες και προεδρους...

    Κωστενογλου!!!!(που να το πεις και να μη γελανε με το ΜΑΛΑΚΑ) και Δημητρελους-γλαστρες..

    Κριτηριο δεν ειναι η ικανοτητα, ουτε η αληθεια ουτε η ειλικρινια.
    Ειναι να εισαι ΑΕΚ.

    Αλλωστε η πρωτη κατηγορια οταν μιλαει και λεει τα αυτονοητα καποιος ειναι εισαι γαυρος..

    Καλα καθηστε και κοιτατε απο μακρια τωρα,κλαψομουνιαστε τη ατιμη τη κοινωνια και ριχτε τα ολα στο Βαγγελα, Το Ροτσιλντ το παπαδημο και το γαπ.

    Κοιτατε τι κανουν αυτοι οχι τι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

    Κοιτατε το Βαγγελα να πουλαει το Τζιμπουρ 4-6 εκκ και βριστε τον που δεν ειναι μαλακας να τον χαρισει.
    Κοιτατε το Κοκκαλη να μας παιρνει στο δικαστηριο πρωταθλημα(και 20εκκ) επειδη εμεις δεν ασχολουμαστε

    Παντα οι αλλοι φταινε. Ποτε εμεις. Αλλωστε αυτο μας ειπε και ο πατερ. Χανετε !!!! (οι παικτες) τα ματς μονοι σας..
    Εγω ουδεμια ευθυνη φερω..Αλλωστε εγω ειμαι ΑΕΚ, εσεις?

    Ρε οχι αλλο καρβουνο λεμε. Οχι αλλη συνομωσια των κακων που τα εχουν ολα προσχεδιασει για να μας εκμεταλλευωνται.

    Οποιος δεν θελει κανει κατι.

    Οποιος δεν κανει ας κατσει να μυξοκλαιει ως 'επαναστατης'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ serpico,
    Φιλε η Τσελσι και με το special πλακες παθαινε, μη σε πιανει πανικος.
    Με ολη την αφροκρεμα και παλι τα μαζευε απο το Τσιχλα που του πηρε και 2 κουπες με τον Φλετσερ..
    Τωρα επενδυσε σε καποιον Βιλας Μποας... γαμησε τα..

    Η Ιντερ πηρε γαματες κουπες.
    Με τη Γιουβε στη Β Εθνικη και την Μιλαν -12 και -8..
    Ετσι και ο Κωστενογλου παιρνει πρωταθλημα..

    Α ναι πηρε και ενα ch.l με ενα offside στο μιλανο και 2 (ΔΥΟ) ακυρωθεντα γκολ στο Καμπ νου..
    Και με το Μιλιτο στοπερ..

    Τρελλο θεαμα...μας επιασε κραμπα στα σαγονια απο το χασμουρητο.

    Η δε εμπαθεια μου δεν ειναι εμπαθεια. Σιχαμαρα ειναι. Ουτε τη φατσα του δεν αντεχω.

    Την απολαμβανω μετα απο καθε ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ που του κανει η Μπαρτσα ομως.


    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΩΝΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. serpico,
    τι ακριβώς θεωρείς "εμπάθεια" απ΄αυτά πού λέγονται εδώ για τον Special One? Για να το ρωτήσω αλλιώς, υπάρχει τρόπος για να αντιπαθεί κάποιος κάποιον χωρίς να μπορεί να κατηγορηθεί για "εμπάθεια"?
    Και τέλος πάντων μάλλον εννοείς "αντιπάθεια" διότι "εμπάθεια" σημαίνει ενσυναίσθηση κι είναι μιά απ΄τίς κλασσικά λάθος χρησιμοποιούμενες λέξεις στα Ελληνικά.
    Αλλά ακόμα κι έτσι, γιατί θεωρείς αδικαιολόγητο το να αντιπαθεί κάποιος τον Μουρίνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρεπιπτόντως, και μιλώντας καθαρά ετυμολογικά:
    - εμπάθεια: το να μπορείς να συναισθανθείς τα...πάθη τού άλλου.
    Ειναι αστεία η ζωή τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τα κατορθώματα τού Σπέσιαλ Ουάν μιά χαρά βεβαια τα λέει ο Ντίμι πιο πάνω.
    Θέλω όμως να κάνω λίγο το δικηγόρο τού διαβόλου εδώ. Ναι, το πρωτάθλημα πού πήρε με την Ιντερ ηταν τζούφιο αφού λείπανε οι μεγάλοι τού καμπιονάτο μιάς και αρμενίζανε στη Serie B.
    Το να πάρεις κούπα με την Ιντερ δεν είναι αμελητέο καθώς ανήκει στίς ομάδες classic losers τής Ευρώπης (όπως κι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σάλκε, η Τότεναμ, κι άλλες).

    Τέτιες ομάδες χρειάζονται το κόσμο να γυρίσει ανάποδα για να δούν χαρά στα σκέλια τους.
    Και πήρε κι ένα ΤσούΛού με την Πόρτο έστω κι αν στο δρόμο είχαν αυτο-αποκλειστεί οι μεγάλοι μεταξύ τους.

    Οι τίτλοι γράφουν το όνομα σου στα κιτάπια, όντως, αλλά δεν σε καθιερώνουν ως μεγάλο από μόνοι τους. Και μιλάω ειδικά για το προπονητηλίκι πού είναι μεγάλη απάτη στο ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον έτσι όπως "πλασάρεται" απ΄τα μήντια κι εξηγώ πιο πάνω γιατί.

    Ο Ρεχάγκελ π.χ κατάφερε να πάρει κούπα με την Ελλάδα κι αυτό θεωρείται δικαίως σαν ένας απ΄τούς μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς άθλους πού έγιναν ποτέ. Το ποδόσφαιρο όμως αυτής τής ομάδας ήταν για να ξερνάς. Και το ξέρουμε όλοι ανεξάρτητα τι λέμε σε στιγμές...εθνικής έπαρσης.
    Ισχύει κάτι διαφορετικό με τον Μουρίνιο?

    Οταν θέλεις να δείς δηλαδή μπάλίτσα βλέπεις τίς ομάδες τού Μουρίνιο? Εχεις δηλαδή στο πίσω μέρος τού μυαλού σου ότι "πιθανά να πάρουν και τίτλο" οπότε κάτσε να τίς δω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΜΠΑΘΕΙΑ,ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ,ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ,
    ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο SERPICO.

    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
    ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    Ο ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ
    ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.
    ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ
    ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ 'Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΡΟΠΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
    ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ;

    ΠΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΙΠΠΟΙ;
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.

    ΘΕΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΑ,ΜΕ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ,ΔΟΜΑΖΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΜΕΝΑ.
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ,ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 4-5 ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ
    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αμ τα αλλα που τα πας: Πονηρος: αυτος που πονα (κοπιαζει)
    Μοχθηρος αυτος που μοχθει. Και βεβαια: Ελλην: Ειδωλολατρης.
    Η αλλιως: αυτος που γαμει ακομα και τους θεους του.
    Να μας ζησει το μνημονιο,η επιστασια, η Ναζιστικη λυση και τα πυθαρια που εχουν μεσα τους κρυμενους κατι νεοελληνες. Οι οποιοι βγαινουν,μονο οταν τους φεξει με το φακο του ο ΔΟΛ, η ο Αλαφουζος.

    Σαν τον αγαμητο συγγραφεα (ναι μη γελατε) Τατσοπουλο, ο οποιος ειναι τοσο πολυγραφοτατος που ολη μερα ειναι στο facebook
    Τελευταια τον πειραξε η επικληση του Καμενου στην Παναγια κατα την ιδρυση του κομματος του.
    Ενταξει και εγω με τα "θεικα" δεν τα παω καλα. Αλλα απο εκει μεχρι του να βρισκεις πεδιον δοξης και χεσιματος λαμπρον,ωστε να σε κοφτει η Παναγια η ο Βουδας που ισως επικαλειται καποιος,ακομα και για ψηφοθηρικους λογους,εχει μια αποσταση που μονο με διαπλεκομενο μαχαιρι μπορεις να βρεις ακρη.

    Δηλαδη "σκωτωσε" ολα τα αλλα τα μεγαλα τερατα, αυτος ο μικρος Ηρακλης με την δαδα στο κωλο και του εμειναν οι "ανεξαρτητοι Ελληνες"; Να πεις στον Ευρισθεα-Αλαφουζο να σε πεταξει σε ενα λακο με ασβεστη, ποντικοκουραδο.

    Οταν ο καραφλος μεντορας σου ελεγε "λεφτα υπαρχουν" δεν σε ειδαμε να σκιζεις τα ρουχα σου παλιομαλακα κηφινα Τατσοπουλε.
    Οταν παλι ο αλλος ο Καλαματιανος μαλακας, ελεγε "οχι στο μνημονιο" και μετα συνυπεγραφε με τον συμφοιτητη,παλι δεν ειδες κατι στραβο.
    Οταν εδω και 2 χρονια ακουμε απο παντου (δηλαδη απο τις γνωστες κατευθυνσεις) "η μνημονιο η χρεοκοπια" και διχαστικε-εκβιαστικα διλληματα,παλι τα ειδες ολα καλα καμωμενα.
    Τοσο καιρο που καμαρωνες τον Καρατζαφερη της "ακρας δεξιας" να ειναι ομοτραπεζος και ομοδρομος των αλλων δυο,παλι δεν χτυπησε καποιο αλαρμ, στο πολυ καλα ταισμενο απο τον δικομματισμο στομαχι σου.
    Το Συτναγμα ξεσκιζεται και το ομολογουν πλεον απαντες που ασχολουνται με αυτο (πλην του μουνοδουλου με τη μασελα,υπουργου υγειας και του Κτηνους)και παλι κατι μεμπτο δεν βρισκεις στη χωρα των ονειρων.
    Πες μας που ειναι η σχισμη,να σου ριξουμε το κερμα,για να αρχισεις να διαμαρτυρεσαι και για κατι σοβαρο επιτελους. Που ειναι; Στην πλατη,στις πατουσες,στο κωλο σου,που ειναι ρε γιδοτομαρο;
    Θα γαμηθειτε και θα'ναι μερα μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παει και ο Κωστακης με 3 κατοσταρικακια και πολλα ειναι.
    Ο δε θρασυβουλας που εχει το 30% παιρνει και αυτος 3 κατοσταρικα..

    Μα καλα πως γινεται ο 70 με τον 30 να παιρνουν τα ιδια λεφτα?

    Ε εμεις εχουμε Δημητρελο, δε παιζουμε..

    Την Ορθια ΚΟΥΡΑΔΑ. Που πληρωσε, α ρε χουβαρτντα!!, τους μανατζερ αυτος..

    Πρωτη φορα πληρωνει ο ΠΩΛΗΤΗΣ και οχι ο αγοραστης τους μανατζερ.

    Ναι αλλα οι αλλοι δεν εχουν Δημητρελο..

    Που σημειωτεον ειναι και ΑΕΚ σαν το 'προπονητη μας'...

    Α και αφηνει την ομαδα με το Δελλα και τον Χελγκασον που ουτε στις προπονησεις δεν τον βαζει ο αλλος..

    Μιλαμε για τεραστια μυαλα. Αλλα ειναι ΑΕΚ..

    Ρε μηπως να φερουμε κανα γαυρο κανα παοκτζη κανα βαζελο μπας και δεν μας πανε τοσο καλα?

    Γιατι και ο βαζελος χρωσταει αλλα δεν ειδα το Γοντικα να πουλαει τα 2 στοπερ του ΜΑΖΙ για 220 χιλιαρικα (80 πηρε για να φφυγει ο αλλος..)

    Ρε σεις εκει στην UEFA μη κουραζεστε με τιμωριες και αποκλεισμους.

    Εχει αναλαβει ο......Δημητρελος!!! και ο πατερ, μια χαρα τα καταφερνουν μονοι τους..

    Νομιζα οτι ο αγαμιδης ειναι ο μαγαλυτερος ΜΑΛΑΚΑΣ που εχει περασει.

    ΑΜ ΔΕ..

    Που να φανταστω το Δημητρελο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η τιμωρια μου ειναι οτι θα συναγωνιζομαι με τον...Χελγκασον για την θεση.Σαν να κλεβω εκκλησια.
    Σκεφτομαι να σπασω το ενα μου ποδι και να παιζω με την πατεριτσα. Ειναι κριμα για το παιδι να μη δει ποτε 11αδα.

    Μια χαρα ξηγηθηκε το Μανωλαιικο. Ποιος θα εκανε κατι αντιθετο,ειδικα τετοιες εποχες;
    Το θεμα ειναι οι παναχρηστοι. Που απο καθε φυγη,λυση συμβολαιου,απομακρυνση η οτι αλλη μορφη μπορει να εχει μια αποχωρηση περιουσιακου στοιχειου απο την ΠΑΕ,εκεινοι, με εναν απολυτα μαγικο και παραξενο τροπο,λαμβανουν τα λιγοτερα δυνατα οφελη. ΤΑ οποια ξεκινανε απο το "0" και φτανουν ως το -5. Δηλαδη καμια φορα χρειαζεται και να βαλουν απ'την τσεπη τους για να βοηθεισουν σε μια μεταγραφη καποιας...αλλης ομαδας. Η ειμαστε ορθοδοξη ομαδα, η δεν ειμαστε.

    Ειναι σαν να βρισκεσαι σε μια παραλια τιγκα στις γκομενες και να εχεις ολη την μερα μπροστα σου.
    Και τελικα να σε βρισκει το δηλινο με εναν αραπη απο πανω σου.
    Πρεπει να εισαι πολυ looser. Πολυ τιποτας.

    Καλη πορεια να ευχηθουμε στον Κωστα. Τιποτα το ιδιεταιρο σαν παικτης,αλλα οι Ναξιωτες ειναι διασημοι απογονοι των Σκοτσεζων. Θα επρεπε να ονομαζονται Mac'ξιωτες.
    ( ο "θειος",ειχε αγορασει καφετερια στην πλατεια της χωρας,την "χωρισε" στα δυο με εναν τουβλοτοιχο και κατοπιν τις πουλησε σαν ΔΥΟ καφετεριες. Η εχεις το χαρισμα η δεν το εχεις. Αυτοι ειναι ικανοι να προκαλεσουν αυτοκτονια Σκοτσεζου, ο οποιος γνωριζοντας τους,συνειδητοποιησε την "εκλυτη" ζωη που εκανε.)
    Εχω ακουσει,οτι οταν πεθαινουν,καιγονται,δεν θαβονται (δια ευνοητους λογους)
    Και η σταχτη δεν παει χαμενη.Ριχνεται στα πατατοχωραφα.Ειναι πρωτης ταξεως λιπασμα.

    Να δουμε τι αλλο μενει για πουλημα. Εκεινο το προπονητικο,το εχει "δεσει" καλα ο Νοτιας; Ειναι βεβαιος; Μη και παει καμια μερα στα Σπατα και δει στη θεση του κανενα βυρσοδεψειο.
    )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πεταχτηκε και η μουσατη κλανια.
    Ο βρωμιαρης με το μουσι:

    Ο κύριος Αδαμίδης έδωσε με εκχώρηση 240.000 ευρώ στον Λεονάρντο. Αν έδινε 150.000 στον Μανωλά θα είχε κέρδος η ΑΕΚ κάποια εκατομμύρια. Αςε κάνει μια εκχώρηση ο Δημητρέλος στον Μανωλά για να τον κρατήσουμε άλλα 3 χρόνια στην ΑΕΚ

    EΣΥ ποσα δινεις με το 23% που εχεις? 150χ23%=34,500 σωστα?

    Πηγαινε και κατεθεσε πρωτα λοιπον 34,500 που αναλογειο το ποσοστο σου (με τις μετοχες του Τακη που..... αποδεχτηκες-λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα) και μετα βγες και μιλα.

    Εκτος αν εισαι μετοχος μονο στο ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ.

    Τι διαολο μετοχος εισαι ρε ΒΡΩΜΙΑΡΗ?

    Δεν εχεις τις μετοχες του Τακη του φιλου σου? Γιατι δεν πληρωνεις παρα βγαζεις κλανιες απο το στομα τι πρεπει να κανει ο Δημητρελος?

    Ο Δημητρελος προεδρος ειναι (τρομαρα του) ΕΣΥ εισαι μετοχος.
    Δωσε εσυ τα 34,500 στο Δημητρελο και οταν τα δωσεις, δωστου και εντολη ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ που εισαι τι να τα κανει..

    Α ΡΕ ΜΠΙΧΛΗ. Που ξερεις ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ μονο να κανεις κριτικη με τα λεφτα των αλλων.

    Α ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ 960,000 χιλιαρικα για ενα ταβλι ενα σκακι και ενα χαντμπολ..
    Και μολις σου ειπαν να δειξεις παραστατικα το γυρισες στη τρελιτσα και στα γενικως και αοριστως..
    Με τον Ιωαννου τι γινεται ρε ΒΡΩΜΙΑΡΗ?

    Α ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ που αρχισες τις αγκαλιτσες με τον ΧΑΦΙΕ που ξαναεγινε ο ανθρωπος σου...

    Mολις μυριστικατε ολοι ΦΑΙ σας επιασε ο πονος και οι αγαπες ο ενας για τον αλλον...

    ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, TOKOΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και στη μεση ο Δημητρελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για τον Σάχα και τούς άλλους δύο πώς και δεν γίνεται κουβέντα?
    Περίμενα όταν θα έμπαινα στα σχόλια σήμερα να έχει ήδη συζητηθεί πολύ.
    Γιατί έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α ρε Στηβ ΜΠΡΑΒΟ σε μιση σελιδα ΟΛΑ , τελειο κειμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Albert
    Εχει γινει περσυ μεγαλη.
    Σαχα, Γιαχιτς, Νασουτι (ειδικα αυτος) στο κολπο
    Και φυσικα αγαμιδης και διοικηση..
    Γιατι αν γινωνται τετοια μπροστα στα ματια σου και δεν εισαι στο κολπο εισαι καθυστερημενος.

    Ο αποτυχιμενεθ γιατι εφυγε αποτη Σεβιλλη οεοεο?

    Μονο το γκοντο με το Κανελακη ειναι εξυπνοι? Α ναι τοτε ηταν στο κολπακι και αυτος που μας εκανε τη χαρη που επαιζε στην ΑΕΚ.
    Μαζι με το κολλητο του που ηταν μετα στη ομαδα των αετων και ειχαν ξετιναξει τη μιση Ιταλια...(πριν μετακομισει εκει)

    Ειναι αλλωστε γνωστο οτι στο Calciopolis εστηνε παιχνιδια ο Μοτζι και ευνοουσε και τη Μιλαν μαζι με τη μιση λιγκα.

    Μονο ο Μορατι ο αμολυντος, ο ασπιλος δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτε.
    Και ηταν ο μονος που δεν τιμωρηθηκε, πηρε μαλιστα και πρωταθλημα αφου πεσανε οι αλλοι..
    Και φυσικα 'επεσε απο τα συννεφα' οπως και ο αγαμιδης αλλωστε..

    Ρε μερικοι ανθρωποι ειναι αγγελικα πλασμενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οκέι, έχω χάσει επεισόδεια. Αλλη μιά λαμπρή σελίδα για το παρεάκι τού 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή