Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

             Κοιτάξτε να καταλάβετε κάτι. Τα μεγέθη, γίνανε τέτοια, διότι δεν μοιάζουν με τους κοινούς θνητούς. Είναι ικανά να δρουν κάτω από συνθήκες που δεν τις γνωρίζουν απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας. Δηλαδή άνθρωποι που έχουν μάθει να προϋπολογίζουν και να μετράνε συνέχεια το βαλάντιο τους. Τόσα για το λάδι, τόσα για το ξίδι και τόσα για το λαδόξιδο. Αυτά είναι για τους κακομοίρηδες που κομψά τους ονομάζουμε νοικοκύρηδες. Τα μεγέθη έχουν άλλες συμπεριφορές.
            Ας πούμε πάνε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, όπως παλιά ο μπάρμπα Γιάννης. Κι εκεί που του δείχνανε την πόλη γυρνάει και λέει : " Αυτό το σπίτι μου αρέσει. Το θέλω. " Τι να του λένε οτι αυτό το οίκημα δεν πουλιέται, αυτός ανένδοτος : " Τι λέτε ρε μαλάκες. Όλα έχουν μια τιμή. Ποιός τρόμπας είναι ο ιδιοκτήτης; " ( αληθινή ιστορία ) Πότε συμβιβάστηκε; Όταν του είπαν οτι ήταν το Μπίκινχαμ, τα βασιλικά ανάκτορα. Και συμβιβάστηκε επειδή ήταν βασιλικός ο ίδιος, όχι για τίποτα άλλο. Και βέβαια σε αντισταθμιστικό όφελος βρέθηκε με το πριγκηπικό Bridge Water House εκεί που όταν έγινε η τότε G8, είπε στον πιανίστα : " Παίξε ρε μαλάκα κάτι ελληνικό να ακούσουν οι βάρβαροι."
               Τα μεγέθη λοιπόν μπορεί να αποφασίζουν τελευταία στιγμή. ΄Διότι κουδουνάνε τα τάλληρα στην τσέπη τους. Κι αφού χρήματα υπάρχουν γιατί να μην τα χρησιμοποιήσουν κατά την κάβλα τους αλλά και την υστεροφημία του σωτήρα; Εκεί ας πούμε που είναι να καταρρεύσει η τάδε μονή, παρά το χρόνιο αίτημα της, να την αναστηλώσουν στο 90', ή στην παράταση. Τα μεγέθη δεν ενδιαφέρονται για την αγωνία του κοινού θνητού ούτε το οτι δεν πήγαιναν οι πιστοί στη μονή μπας και τους καταπλάκωνε.
               Αυτός είναι ο πρόλογος του Δημητρέλου αύριο στην πειθαρχική επιτροπή. Η οποία θα πρέπει να καταλάβει οτι απέναντι της δεν είναι κάποιος ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, αλλά η ΑΕΚ του Γκούντγιονσεν. Του Νικολαϊδη που βρήκε ήδη 2 μύρια και άλλα 3 από τον αφανή και τίμιο επιχειρηματία. Και των λοιπών μετόχων για τους οποίους θα γίνει μια σεμνή παρουσίαση των ισολογισμών των εταιρειών τους. Και τέλος, του κόσμου - ναι αυτών των 600 χιλιάδων οικογενειών μείον βέβαια τις οικογένειες των μετόχων - που λόγω αυτού αναβλήθηκε το ματς με τον ΟΦΗ. Είχε διαπιστωθεί μια επιμονή να μπουν όλοι στο γήπεδο, που τι να έκανε κυρά ΟΥΕΦΑ και η Ελλάδα; Αντί να κρατάει διαδηλωτές να σπέυσει στο ΟΑΚΑ;
               Εν τω μεταξύ έχουμε κι άλλα. Όπως μπορεί να δει η επιτροπή, ήδη το προηγούμενο υπόμνημα είναι παλιό. Διότι επετεύχθη ήδη διακανονισμός του διακανονισμένου διακανονισμού που είχε διακανονισθεί επί του διακανονισθέντος διακανονισμού με τους παίκτες. Κι οι παίκτες είναι τρελοί που το έκαναν αυτό; Όχι βέβαια. Τρελοί είναι αυτοί που αποχώρησαν επειδή δεν εμπιστεύθηκαν τα μεγέθη.
               Και καλά αυτοί. Κοντά σορτσάκια φοράνε, τι περιμένεις; Το ΟΑΚΑ γιατί δέχτηκε επαναρύθμιση αλλά κι έσπευσε να ανανεώσει την σύμβαση και για του χρόνου; Για να χάσει τα λεφτά του; Ο Γιώργος ο Σκρέκης και η ταξιδιωτική του εταιρεία - το GS travel - γιατί ακόμα βγάζει εισιτήρια; Τα security γιατί φυλάνε ακόμα την έννομο τάξη; Επειδή πιστεύουν οτι δεν θα πληρωθούν; Ακόμα κι όταν δεν φυλάξανε τόσο καλά, μιλάμε για τον τελικό του κυπέλλου, η ΑΕΚ που έχασε ένα μύριο, έπαθε τίποτα; Για δέστε πιο καλά τα μεγέθη.
                 Χώρια που τώρα βγαίνουνε οι άσοι κι οι βαλέδες. Η Morgan τάδε, γιατί έκανε PSI;  Όπως βλέπετε, το λύσαμε κι αυτό. Η εφορία που της δώσαμε από αβλεψία ακάλυπτη επιταγή γιατί σύρεται στα πόδια μας να μας παρακαλάει για διακανονισμό; Κι όχι πια για 170 χιλιάρικα αλλά για 600, άσχετα αν τα δημοσιεύματα μιλάνε για 400. Επειδή ξεχάσαμε μια δόση από το 44 και χάνεται η ρύθμιση και για να μπούμε στο νέο διακανονισμό πρέπει να δώσουμε δυό δόσεις από το άρθρο το παλιό αλλά κι άμεσα την προκαταβολή του νέου νόμου; Τι φταίει η ΑΕΚ αν η προηγούμενη διοίκηση ήταν ασυνεπής; Αλλά επειδή εδώ μπορεί να έχουμε και κάποια ευθύνη, κοιτάχτε μπροστά σας και δέστε: Βλέπετε τον Αδαμίδη ή έναν καινούργιο πρόεδρο. Κι αυτός στα πλαίσια της ανάπτυξης και της εξυγίανσης.
                 Στα οποία βήματα, ήδη θα έχετε πληροφορηθεί για τα τρία μέτρα που έχουν ληφθεί από τα κατά τόπους υπεύθυνα μεγέθη:
                 -  ΑΜΚ κατά 18,5 μύρια στο στενό κράτος της ΑΕΚ.
                 - Το θεμέλιο 21 που είναι λογικό να μην έχει αποφασίσει ακόμα τι ποσό θα προσφέρει.
                 - Οι supporters, που είναι πάντα εδώ ενωμένοι δυνατοί έτοιμοι, για ΑΜΚ 1,8 μύρια.
               Μπορεί εδώ να συγκρούονται λίγο μετοχικά οι φορείς, αλλά και μόνο αυτό φτάνει για να δείτε το πάθος των 600 χιλιάδων οικογενειών να αποκτήσουν έστω και μία μετοχή της ΑΕΚ. Μιλάμε για τρέλα που δεν μπορούμε να την κουμαντάρουμε. Χώρια το νέο μέτοχο του 23% της ερασιτεχνικής που μάχεται να πληρώσει αλλά και τα δικαστήρια που θέλουν να ρίξουν στην ΑΕΚ έντοκα τα ποσά που υπέκλεψε ο Ψωμιάδης. 80 μύρια για πλάκα. Κι όλα αυτά εν μέσω κρίσης. Εν μέσω ύφεσης. Την ώρα που ενδέχεται η Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Και τι είναι η Ελλάδα μπροστά στην ΑΕΚ; Ένα δημόσιο μπροστά σε έναν ιδιωτικό κολοσσό. Που μάλιστα δεν θέλει να πάρει και τίποτα από το κράτος και γι ' αυτό, παρά την επερχόμενη απεργία της λίγδας, θα αγωνιστεί κανονικά με την ομάδα από την Κρήτη.
                Μόνο αυτά να λεχθούν από τα μεγέθη, χωρίς να παροσιαστεί και πιθανό business plan από τα καταστήματα της ΑΕΚ που πουλάνε αναμνηστικά, χωρίς να αναφερθούν τα μύρια από το γήπεδο και τα εμπορικά κέντρα του, είναι αδύνατον να μην πάμε καλά. Είναι αδύνατον να μην πάρουμε παράταση αλλά και υποβολή βιογραφικών από τα μέλη της ΟΥΕΦΑ για άμεση πρόσληψη στην ΑΕΚ και μάλιστα με μικρότερο μισθό. Και μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Θα έχουμε στην εταιρεία μας ξένα στελέχη άμεμπτα, που εκτός από την τεχνογνωσία τους , θα διαδίδουν καθημερινά την ιδέα της ΑΕΚ στα πέρατα της Ευρώπης. Χώρια που με τις γνωριμίες που έχουν, θα κάνουν κάτι ΚΕΔ, ΕΠΟ, ΕΕΑ μία χόρτα. Να δω πού θα κρυφτεί ο Μαρινάκης αλλά κι ο Κάκος που ειρωνεύεται στις φυσούνες κι έφαγε το κεφάλι του για το ντέρμπυ. Κάτι σαν Σπάθας μου φαίνεται οτι θα έχει το στραγάλι.
              Να τελειώνουμε λοιπόν με τις αηδίες. Θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ; Όχι. Θα πάρει προθεσμία. Τέλος. Μας θεωρούσαν αδιάβαστους κι εμείς πήγαμε με ιδιαίτερα. Μέχρι τέλος Μαρτίου κατ' αρχάς και μετά μέχρι τον Ιούνιο. Εκεί, αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα φταίμε εμείς. Τι να φταίει ο δικέφαλος αν χρεοκοπήσει η χώρα; Αν κι έχω μια ελπίδα ακόμα και για την Ελλάδα. Τα μεγέθη μας, δεν είναι δυνατόν να μην βοηθήσουν. Όταν είσαι ικανότατο μέγεθος, μόνο για την ομάδα σου ενδιαφέρεσαι; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό από Αεκτζή. Αυτό θα είναι ο επίλογος αύριο. Οτι τα μεγέθη της ΑΕΚ, θα σώσουν μέχρι και την χώρα. Ούτε αυτό το δέχεται η ΟΥΕΦΑ; Ε, τότε είναι εγκάθετη και δεν θέλει επίτηδες να συμμετάσχει μέσω ημών στην διάσωση της ηπείρου και του champions league. Τι θα κάνουμε; Δεν θα τους προσλάβουμε στην ΑΕΚ των μύριων. Θα τους αφήσουμε να σαπίζουν σε κάποια Νιόν.
          Υγ1. Και δεν μίλησα για το ποιός επιχειρηματίας έρχεται κατά Ώρα. Σιγά μην τα πούμε όλα. Τα είπε η φυλλάδα.
          Υγ2. Άντε νο περάσω στα ψιλά γράμματα: Ο Τάκης είπε : "...οι σχέσεις των μετόχων δεν είναι πια καλές..." Καλά αυτό, μέχρι και κάτι μωρά ( με την αυθεντική ετυμολογία ) που μπάινανε εδώ αλλά τώρα πήγανε στο blog που διδάσκει ελληνική ορθογραφία το είχαν καταλάβει. Ρωτάω: Τάκη, γιατί δεν είναι καλές οι σχέσεις των μετόχων; Ποιός έριξε ποιόν; Να μην ταλαιπωρείται και τζάμπα η οργάνωση. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Γιατί ακόμα προστατεύεις κάποιους κι ανέχεσαι να λοιδωρείσαι; Και το κάνω ψιλό αλλά δημόσιο, διότι επιτέλους ας μαθευτεί και μια αλήθεια.

16 σχόλια:

  1. Πολυ "αισιοδοξο" σε βρισκω,οσο αφορα στην αυριανη εκβαση.
    Πανε με αδεια χερια. Υπογραφες απο ολους τους παικτες δεν εχουν. Εξοφλησεις αποχωρουντων παικτων δεν εχουν γινει (στα τεσσερα σημεια του οριζοντα ειναι αυτοι σκορπισμενοι)

    Οι δε υπαλληλοι φωναζουν και δικαιολογημενα. Σταγονα και εκει.

    Λεφτα ζεστα σαν "κραχτης" αλλα και σαν ενδειξη οτι υπαρχει προθεση συμμετοχης,δεν εχουν κατατεθει.

    Πλανο αποπληρωμης δεν υπαρχει εφόσον δεν υπαρχουν λεφτα ορατα. (χαρτια με νουμερα φανταστικα μπορω να σου δειξω και εγω,οτι αγορασα το σπιτι που ειχε αγορασει ο Λατσης στο Λονδινο)

    Ηδη υπαρχει αναβολη παιχνιδιου λογω μη σφραγησης εισητηριων. Δηλαδη φορολογικη ενημεροτητα δεν εχουν. (χωρια τις πετσινες επιταγες οι οποιες ειναι περισσοτερες απο τα πετσια που εχει ενας τσαγκαρης στο εργαστηρι του)

    Ο διακανονισμος του 44 επεσε εξω λογω μη πληρωμης δοσης. Δηλαδη και εκει εκθετοι.

    Για την Μοργκαν δεν ξερω ακομα.Διατηρω επιφυλαξεις
    γιατι ειχαμε μεινει στο "θα ξεπληρωθει σε μερικες μερες). Εκτοτε,ουδεν επισημη ανακοινωση.

    Δεν ξερω τι ακριβως δεχθηκε σαν μειωση ενοικιου το ΟΑΚΑ. Και γιατι να μην την δεχτει; Οτι παιρνει,καλο ειναι. Τα ειχε και "προχθες" μηπως;

    Μεσα και πανω απο ολα αυτα,επικρεμονται κατηγοριες παραβασης δυο κυριων αρθρων του κατασταστικου της ΟΥΕΦΑ τα οποια μιλουν για εξαπατηση και μαλιστα κατ'εξακολουθηση. (serial rebels..."ρεμαλια καθ'εξην" δηλαδη)

    Και εγω ρωταω: Οσο και να τραβηχτει απο τα μαλλια πως θα γλυτωθει η καμπανα;
    Το αν εχει αποφασιστει ηδη καποια παραταση,πιστωση χρονου κλπ στο πνευμα της συμφωνιας των δουλων για το δανειο των 130 δισ. δεν το ξερω.

    Ισως μια πιθανη τιμωρια ομαδας χωρας η οποια τοσο απλοχερα μας παρεδωσε την κυριαρχια της, να ειναι παραφωνια.to mach. Μπορει δηλαδη να μας δωσε μερικες εβδομαδες η μηνες ζωης ο Παγκαλος,ο γεματος καλους,με τον φεντεραλισμο που αποφασισε για ολους μας.

    Παντως αν εχουν διαθεση να καρατομισουν,θα εχουν καθε λογο και κανεις δεν θα μπορει να πει και κουβεντα.
    Ειδωμεν αυριο.
    Ανω σχωμεν τας καρδιας.
    Την πασαν ελπιδα μου εις σε ανατιθημι, Παγκαλε δυσωδες μαρσιποφορο,φυλαξον με υπο την "μπακα" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Φεβρουαρίου, 2012 01:44

    "Είπε ο Κύριος αυτή την παραβολή. Ένας άνθρωπος είχε δυο γιους. Και είπε ο πιο μικρός από αυτούς στον πατέρα του· πατέρα, δώσ’ μου, το μερίδιο που μου ανήκει από την περιουσία. Και τους μοίρασε την περιουσία. Και ύστερα από λίγες μέρες τα μάζεψε όλα ο μικρότερος γιος και έφυγε σε μακρινή χώρα· και εκεί διασκόρπισε την περιουσία του κάνοντας άσωτη ζωή. Και όταν αυτός τα ξόδεψε όλα, έπεσε μεγάλη πείνα σ' εκείνη τη χώρα· και αυτός άρχισε να στερείται. Τότε πήγε και προσκολλήθηκε σ' έναν από τους πολίτες εκείνης της χώρας και εκείνος τον έστειλε στα χωράφια να βόσκει χοίρους. Και λαχταρούσε να γεμίσει την κοιλιά του από τα ξυλοκέρατα που έτρωγαν οι χοίροι και κανένας δεν του έδινε. Τότε ήρθε στον εαυτόν του και είπε. Πόσοι υπηρέτες του πατέρα μου τρώνε ψωμί και τους περισσεύει και εγώ πεθαίνω της πείνας; Θα σηκωθώ και θα πάω στον πατέρα μου και θα του πω· Πατέρα' ήμαρτον στον ουρανό και σε σένα και δεν αξίζω πια να με πεις παιδί σου· κάνε με σαν έναν από τους υπηρέτες σου.

    Και σηκώθηκε και ήρθε στον πατέρα του. Και ενώ ήταν ακόμη μακριά, τον είδε ο πατέρας του και τον πόνεσε η ψυχή του και έτρεξε και έπεσε στο λαιμό του και τον φίλησε καλά καλά. Τότε του είπε ο γιος· Πατέρα, ήμαρτον στον ουρανό και σε σένα και δεν αξίζω πια να με πεις παιδί σου. Και ο πατέρας είπε στους υπηρέτες του· βγάλτε και φέρτε την πιο καλή φορεσιά και ντύστε τον και βάλτε δαχτυλίδι στο χέρι του και υποδήματα στα πόδια· και φέρτε και σφάξτε το θρεμμένο μοσχάρι, και ας φάμε και ας χαρούμε· γιατί τούτο το παιδί μου ήταν πεθαμένο και ξανάζησε και ήταν χαμένο και βρέθηκε. Και άρχισαν να διασκεδάζουν.

    Και ήταν ο μεγαλύτερος γιος του στο χωράφι' και όπως ερχόταν και πλησίασε στο σπίτι, άκουσε όργανα και τραγούδια, και κάλεσε έναν από τους υπηρέτες και ζητούσε να μάθει τι τάχα να ήσαν τούτα. Και ο υπηρέτης του είπε πως ήρθε Ο αδελφός σου και ο πατέρας σου έσφαξε το θρεμμένο μοσχάρι, γιατί τον είδε και ήρθε πίσω γερός. Τότε Οργίστηκε και δεν ήθελε να μπει στο σπίτι.

    Βγήκε λοιπόν ο πατέρας του και τον παρακαλούσε. Και εκείνος αποκρίθηκε και είπε στον πατέρα· τόσα χρόνια σε δουλεύω και ποτέ δεν παραμέλησα εντολή σου, και ποτέ δεν έδωκες σε μένα ένα κατσίκι για να διασκεδάσω με τους φίλους μου· αλλά όταν ήρθε τούτος ο γιος σου, που σου έφαγε όλο το βίος με τις αμαρτωλές, έσφαξες για χάρη του το θρεμμένο μοσχάρι. Τότε Ο πατέρας του είπε· παιδί μου, συ πάντα είσαι μαζί μου και όλα τα δικά μου είναι δικά σου· αλλά έπρεπε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε, γιατί τούτος ο αδελφός σου ήταν πεθαμένος και ξανάζησε και ήταν χαμένος και βρέθηκε."
    Όπιαδήποτε ομοιότητα με δωματιάκια, ιμάμηδες και γκοντό είναι συμπτωματική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τα ΤσουΛού, κάτι οι φίλοι πού μαζεύτηκαν σπίτι μου για να δούμε τόπι (Λόλα, αυτό είναι το τ-ο-π-ι) και δεν μπόρεσα να συμμετάσχω στίς συζητήσεις εδώ πού είναι κρίσιμες και για το μέλλον τού τόπου και κυρίως αυτό τής ΑΕΚ (διότι η Ελλάς ως γνωστόν δεν καταλαβαίνει τον μπούτσον της).
    Για το σημερινό, κι εγώ βρίσκω ελαφρώς αισιόδοξο τον Στήβεν. Συναισθηματικά μοιράζομαι την αισιοδοξία του κυρίως όμως γιατί είμαι συναισθηματικά ανώριμο άτομο ειδικά σε κρίσιμες περιόδους.
    Δεν ξέρω αν το ΟΥΕΦΑ θα μασήσει το σότο πού πάμε να τού σερβίρουμε.
    Μακάρι.
    Ούτε έχω πρόβλεψη εκτός τού κλασσικού "πάλι με χρόνια με καιρούς...".
    Γίνανε πάντως κοσμοιστορικά πράματα χτές.
    Ποιά Γιάλτα? Εδώ ο ντεμάκος πήγε στο δωματιάκι. Διότι πάνω απ΄όλα Ενωσις οέο? Η μήπως γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και πάμε να διορθωσουμε το καραστραπατσαρισμένο image για να μπορούμε να κυκλοφορούμε? Η μήπως προετοιμάζουμε το νέον ένδοξον αύριο με καινούργιες συμμαχίες και ζυμώσεις?
    Δεν ξέρω, εγώ πάντως συνεχίζω να θεωρώ τον ντεμάκο τον χειρότερο όλων και πρέπει να γίνουν συνταρακτικά πράγματα για ν΄αλλάξω γνώμη.
    Διότι απ΄την οργάνωση τι να περιμένω?
    Απ΄τούς αμέτοχους τούς αυτοχαρακτηριζόμενους ως βλάκες, αυτούς πού κοστολογούσαν τήν ΑΕΚ 200 μύρρια, τι να περιμενω?
    Αυτόν όμως πού μεγαλόσχημα και με πομπώδη προσέγγιση αλλά και τόνους σότου μίλαγε για "πρότυπα Αρσεναλ", "ΟΔΔΥ", πού με παρότρυνε να βγάλω το κασκόλ και να πά να γίνω γαύρος αν θέλω να δώ τίτλους, αυτόν πού εμπνεύστηκε την φαρσοκωμωδία τής λίμνης, σόρρι, αλλά αυτόν τον κρίνω αλλιώς.
    Παράταση μπορεί να πάρουμε, οκέι, αν κι ακόμα κι αυτό (όπως είναι τα πράματα) κομμάτι δύσκολο το κόβω.

    Στα χτεσινά πού δεν πρόλαβα να συμμετάσχω, ναί, σαφώς και μπορεί να επιχειρηματολογήσει κανείς ότι η Ελλάδα έχει δικού της τύπου μαφία όπως άλλωστε κι η Γερμανία. Δεκτόν. Πάντως μαφία με την έννοια τής Ιταλικής, τής Γιαπωνέζικης η άλλων χωρών δεν έχει.
    Αυτή η κουβέντα έχω την αισθηση ότι θα συνεχιστεί.
    Ας δούμε τι φέρνει η μέρα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα,
    Θα δωθει μια μικρη αναβολη, τωρα για το ποσο η UEFA γνωριζει οτι (η θελει) τα μεγεθη να αντικατασταθουν θα δειξει.
    Η τραμπα που παιζεται εδω και καιρο ΚΑΙ ΗΔΗ εχει γινει ειναι ΑΕΚ ΜΠΑΟΚ.
    ΗΔΗ ο ΜΠΑΟΚ μας εχει καβαλησει στην Ευρωπη, και με την συμπραξη Βαγγελα παει να το κανει και στην Ελλαδα.
    Παραπανω μας τερματιζει, τα ανοιγματα του ειναι μικρα, κοσμο μαζευει, αυτα βλεπει η UEFA.
    Βλεπει οτι παιζει και μπαλιτσα και οτι χτυπαει τα ματσακια, δεν τα σνομπαρει ουτε το παιζει μουρη..

    Βεβαια εχει και τη ιστορια του μπουρδελου της Τουμπας αλλα αυτα μπρος στο χρημα τις εισπραξεις και τα sold out, ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    Δηλαδη εισαι εσυ επιτροπος και βλεπεις απο τη μια την ΑΕΚ να χρωσταει παντου.
    Να της δινεται η ευκαιρεια να μαζεψει λεφτα και αυτη να κατεβαζει τα δευτερα επειδη ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο προπονητης της ελπιζει στον υψιστο.
    Να μαζευει 4-5 χιλιαδες κοσμο εντος και καμμια 200αρια?? εκτος και να ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ποντο σε 5 ματς σερι.

    Τι θα διαλεγες για να κανεις promotion το προιον σου και να δινεις τα λεφτα σου??

    Χτες το γκοντο μας δανεισε λεφτα να ξεχρεωσουμε τα φεσια του!
    Αυτο ειναι θυσια.

    Και ως τετοια ξαναεγινε ο ανθρωπος μας...

    Μεταξυ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΩΣ

    Ρε πως αλλαζουν οι καιροι τωρα που εμαφανιστηκε μαρουλι ε αρχηγε??

    Πανε και τα χαφιες και τα λαμογιο και τα ρουφιανος..

    Οπως η αδελφη εγινε Σταυρος μολις επεσαν τα 960...

    Εχεις μια σταθεροτητα στο λογο σου παντως.
    Μονο τα ευρω στη χαλανε λιγο αλλα κατα τα αλλα ΒΡΑΧΟΣ.

    Για το καλο της ΑΕΚ παντα... αντε και λιγο της τσεπης μας...

    Τωρα θα μου πεις τι πλανο ειναι αυτο που θα παρουσιασει ο προεδρος-ΓΛΑΣΤΡΑ μονο αυτος το ξερει.

    Ωριστε θα πει μπηκαν 2 εκκ ευρω ΔΑΝΕΙΚΑ. Τωρα δεν χρωσταμε εκει που χρωσταγαμε αλλα χρωσταμε αλλου.
    Δεν μειωθηκαν τα χρωστουμενα. Τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι.
    Απλα αλλαξε το ονομα.
    Δεν ειναι προοδος αυτο?

    Δειτε το και αλλιως: Υπαρχει ανθρωπος που ακομη μας δανειζει..

    Ναι μα εδω μας λετε οτι εχετε ξεπληρωσει ενα δανειο και εχετε και 2εκκ τα οποια ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
    Δηλαδη στην ουσια το δανειο πληρωσατε, αρα σας λειπουν ακομη 11,5 εκκ ευρω.

    Και επειδη απο οτι βλεπουμε εχετ υποθηκευσει τηλεοπτικα, τον κ.Μακη, και εσοδα μεχρι το 2057 απο που ακριβως περιμενετε να εισπραξετε???


    Καπως ετσι θα παει το παραμυθακι για κανα μηνα, για να στηθει αναλογα και το image του γκοντο..του ανθρωπου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεινα αναυδος απο την αναλυση περι "ΜΑΦΙΑΣ".Ελληνικο εξαγωγιμο προιον ηταν,και οτως δεν ηταν τυχαια η αναπτυξη της στα νοτια της Ιταλιας.Και για αυτο τονισα οτι δεν υπαρχει στην Ελλας κατι τετοιο.Γιατι καποτε υπηρχε....ΚΡΙΜΑ.!!!
    Συζητωντας με γειτονοπουλο απο τα πατρια εδαφη του ο Παγκαλος,ειπε κι αυτο που ξεστομισε.Για αυτο και το ειχα σιγουρο για Τριτη,Τεταρτη οτι θα το ξεφουρνησει δημοσιως,οπως και το`κανε.Οσο μαλακας και να ειναι καποιος απο μικρος,οσο περισσοτερο γινεται οσο μεγαλωνει,καποια στιγμη υπαρχει και το οριο.Ποσο μαλλον αν εισαι και αντιπροεδρος τη κυβερνησης.Ας τρεξει τωρα το γουρουνοειδες μαρσιποφορο να μαζεψει τα ασυμμαζευτα,μαζι με τις μαλακιες του σχιστοματη αντικαγκελλαριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Albert
    Μαφια σαν την Ελληνικη ΔΕΝ υπαρχει πουθενα.
    Οι αλλοι μπροστα μας ειναι γατακια κανονικα.

    Πιασε ενα ενα τα 'σκανδαλα΄' που εχουν μεσα παπαδες, πολιτικους, δικηγορους, λανογια, offshore, συμβολαιογραφους, τοκογλυφους, hitmen, ποδοσφαιρικους 'παραγωντες', κρατικους μηχανισμους, ΟΠΑΠ για να ξεπλενουμε επισημα τα φραγκα, δικαστες που αφηνουν τους Μακηδες επι δεκαετιες, θειους, παραγραφεντα αδικηματα, κλπ κλπ

    Ποια γιακουζα? Με τα γατακια με τα τατουαζθα ασχολουμαστε?
    Ποια drugs πορνεια και αντε και καμμια προστασια και κανα real estate?

    Αυτα ειναι για τους ψιλικατζηδες, εδω εχουμε βαλει την εκκλησια (το πλουσιοτερο μαγαζι στο κοσμο) στο κολπο με ομολογα και ανταλλαγες...

    Εδω το γκοντο παραδεχτηκε επισημα οτι εκανε ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, γιατι αληθεια πως λεγεται οταν δινεις και λαμβανεις δανεια με 10% το μηνα???, και κανεις δε μιλαει..

    Το ιδιο εκανε και ο Κανακης, ο επαναστατης του κολου με τα λεφτα του μπαμπα του..., με προστασιες και μπραβους στα μαγαζια του και ακομη υπαρχει και αυτη η τηλεοραση....

    Eδω εχουμε βαλεο στο κολπο Siemens, υποβρυχια, ΔΝΤ, κυβερνησεις και ΑΕΠ εσυ ακομη ψαχνεις να δεις αμα η Ελλαδα εχει Μαφια??

    Μα η ΜΑΦΙΑ φιλε μου ΕΙΝΑΙ η Ελλαδα.

    Ξεπλενωνται ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΣ εδω και χρονια με κομπινες και απατες που στο εξωτερικο εχουν ΗΔΗ επιφερει ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ και στην Ελλαδα κανουμε οτι δεν ακουσαμε..

    Οι αλλοι μπροστα μας ειναι απλα οδοντοπαστες που ελεγε και ο πατερας μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ειρωνικό είναι το κείμενο. Μάλλον δεν το απέδωσα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΑ ΤΑ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 600
    ( μώκο τα κανονικά ΜΜΕ ) , ΠΛΕΟΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tίς καλησπέρες μου. Στήβεν, δεν τρέχει τίποτα, ακόμα και λάθος να βγήκε το κείμενο η ουσία είναι ότι στο θέμα είμαστε στην ίδια συχνότητα.
    Παράταση τελικά πήραμε.
    Αρα καινούργιος μήνας μαρτυρίου και σότου.
    Διαβάζοντας απο τα ρεπορτάζ τι παίκτηκε χτές το βράδυ στο δωματιάκι εμμένω στην άποψη μου. Ο ντέμης είναι ο χειρότερος όλων.
    Πρός DIMI
    σωστά όλα αυτά κι όντως γίνονται στο Ελλάντα (η στην Αντίγκουα πού έλεγε κι ο Πετρόπουλος). Σε άλλα κράτη όμως δεν γίνονται? Στην Ιταλία π.χ δεν γίνονται (ανεξάρτητα αν έχει και πατροπαράδοτη μαφία). Στην Αμερική δεν γίνονται? Στην Ρωσία? Οπου υπάρχει ο μηχανισμός "κράτος" δεν γίνονται τα ίδια? Θέλω να πώ δηλαδή ότι δεν έχει κάποια αποκλειστικότητα το Ελλάντα στο συγκεκριμένο.
    Να συμφωνήσω ότι διαφέρει η βαθμίδα. Οκέι. Αλλάζει όμως η ουσία?
    Αλλωστε σού θυμίζω εκείνη την ατάκα Ιταλού μαφιόζου απο συνέντευξη (πού είχα αναφέρει σε άλλο πόστ):
    "...σε σχέση με το κράτος είμαστε αθώες περιστερές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλακα-πλακα μια χαρα βγηκε η αναρτηση ολοσωστη.
    Ενα μηνα προθεσμια πηρε ο Ντεμης. Ο οποιος "γυριζει" κατα την "ΩΡΑ για ξεπλυμα και ξεσκονισμα".
    Αγωνας δρομου, λενε. Μονο μη σκονταψετε.
    Προδοτης ο Αδαμιδης,Ηρωας ο Δημητρελος. ΓΑΠ και Παπαδημο βλεπουμε δηλαδη.
    Και τι ηρωας με παντουφλες ο κακομοιρης. Καθολου δεν φανταστηκε οτι θα επροκειτο να κλειθει να υπερασπιστει κατι για το οποιο ουτε ιδεα εχει τι εγινε,τι γινετε, η τι θα γινει.
    Ειναι σαν να παραλαβμανει το πηδαλιο ενος καραβιου ο σκυλος του καπετανου και να τον περνα αναμεσα απο τον Ισθμο της Κορινθου.
    Τι,θα δωσουμε γαλονια στο σκυλο; Ναι,γιατι οχι.
    Εδω ειναι επι σειρα ετων πρωτοκλασατο στελεχος και υπουργαρα το ξεφραγο στρεμα,ο Παγκαλος.
    Η πονηρια μεταφρασμενη σε "εξυπναδα". Η πουστια μεταφρασμενη σε "ικανοτητα" και η υποκρισια μεταφραζομενη ως "ελικτικη ικανοτητα"
    Και βεβαια η απανθρωπη,αποκοσμη,σχεδον εξωγηινη εμφανηση, η οποια μεταφραζεται ως "παραλαγη πολεμου".
    Ενα ομιλων παχυ εντερο.


    Dimi:Με την μονη διαφορα οτι η εγχωρια "μαφια" διαλυει το κρατος στο οποιο λειτουργει. Ενω οι αλλες αντιθετα, λειτουργουν μαζι με τον "επισημο" κρατικο μηχανισμο. Αγκαλια.
    Η μονη διαλυτικη μαφια,ειναι εδω. Αλλο νεοελληνικο παραδοξο. Το οποιο καθολου δεν ειναι τετοιο,αν αναλογιστει κανεις, οτι μετα απο μια τεραστια κατσικοκλεφτικη περιοδο αιωνων,οταν οι αλλοι εχτιζαν μαζι με ανακτορα και τις μαφιοζικες παραδοσεις τους,εδω οι κοτζαμπασιδες δεν μοιραζονταν τιποτα .Ουτε τον πυρετο τους δεν εδιναν.

    Επομενο ηταν λοιπον να γινουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ το κρατος,και οχι ενα εργαλειο ΓΙΑ το κρατος,οπως σωστα λες.

    Και τι "μαφια" ειναι αυτη που κατεβαζει συσσωμη τα σωβρακα της στον πρωτο παιδεραστη Μπαροζο και στον καθε τυχαιο σακατη Σοιμπλε,ενω καθυβριζει τους ανθρωπους που αποτελουν τους ιδιους της τους πορους,δεν καταλαβαινω.
    Μαλλον μιλαμε για καρικατουρες. Για ξεπλημενες ποδιες,των υπηρετριων των κανονικων μαφιοζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @albert
    Μα σδεν λεω οτι εχει αποκλειστικοτητα, ισα ισα.
    Απλα λεω οτι ειναι ο ιδρυτης και οτι εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο, εδω και χρονια
    αλλωστε οταν ελεγε ενας απο τις γραβατες (δεν θυμαμαι ποιος-ολοι ιδιοι ειναι) που μας δανειζουν ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΤΠΩΣΗ στα παγκοσμια χρονικα, τι εννοουσε?
    Μα φυσικα οτι ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. Αυτοι ειναι τετοια μαφια που δεν τους κανεις καλα με τιποτα...
    Πανω που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μας εχουν στο χερι ΤΣΟΥΠ τη κανει γυριστη ο Ελληναρας και αντε ψαξου να δεις τι εγινε.
    Φερε τα φραγκα και μετα βαλε επιτροπους αγγλικα δικαια και φραου με μεσιε να μας ελεγχουν.
    Τα παπαρια μου θα παρεις και σιγα μη βγαλεις ακρη..
    Κοπιασε ρε Σοιμπλε να κανεις κουμαντο και αν μπορεσεις ελα και πες το μας..

    Εχουν περασει επιδοξοι Σοιμπλε και Μερκελ 5000 χρονια αλλοι 1000000 και στο τελος απλα τα παρατησαν. Ειτε με οπλα ειτε με κατακτησεις ειτε με δανεια..

    ΥΓ Προς ολους μηπως να οργανωσουμε το επομενο τσιπουρο? Τωρα που επιστρεφει ο κοντοβρακης εξαγνυσμενος και απο τον ΔΧ?
    Ενα γυρο στο 4 και αμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψαχνουν ολοι να βρουν ποιος ειναι αυτος ο αχρηστος βουλευτης που εβγαλε ...1 εκατομμυριο σε τραπεζα του εξωτερικου.
    Λυτοι και δεμενοι. Εχουν αμολυσει σκυλια,ΣΔΟΕ,οικονομικες αστυνομιες αστυνομιες,εισαγγελεις,ετοιμαζονται πορισματα,διαβουλευσεις.
    Ακομα και οι "εργασιες" στοσταυλο του Συνταγματος εχουν σταματησει και εχουν πεσει ολοι μετα μουτρα σε αυτην την πρωτογνωρη για τα Ελληνικα δεδομενα υποθεση
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΞΩ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΛΒΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΤΙΜΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ,ΕΞΑΓΟΝΤΑΣ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ 1;
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;
    ΜΕ ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΜΑΣ;
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ-ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΧΩΣ ΑΞΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΛΟΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ: ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΥΡΙΟ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ αν απεκτήθη νόμιμα. Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    Ποιός είναι; Κάποιος που πάει να κάνει κόμμα, κάποιος που είναι ανεξάρτητος ή κάποιος που ταράζει τα ελώδη νερα;
    ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ, ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΝΟΜΙΜΑ, ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΝΟΜΙΜΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΤΑ ΣΔΟΕ. Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ : " ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΥΓΕΙ." ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.300.000 αμεσα μεχρι 20 Μαρτιου.Μεχρι 20 Ιουνιου ακομη 3.500.000
    Μιλαμε για μετρητα και αμεσα απαιτητα.Δε μιλαμε για επιταγες.
    Και οπως σωστα λεει ο Στηβεν, δεν πληρωθηκε ο μηνας γενικα στην εφορια και οχι μονο τα εισιτηρια.Και ο μηνας στην ΑΕΚ γραφει 600.000 με 44, Ορφανο και λοιπες ρυθμισεις.
    Και οπως ειπε και ο Νικολαιδης, δε σημαινουν τιποτα τα 2.000.000 του Μπεκιου αλλα εχει ετοιμα το καλοκαιρι ακομη 2.
    Και ερχεται ο μαλακας της υποθεσης (εγω) και ρωτω: υπηρχε ποτε πιθανοτητα για ιδανικοτερο σεναριο απεμπλοκης των μετοχων και επανενθρονισης κοντου, εκτος απ αυτο που εκτυλισσεται μπροστα μας; Διοτι οπως παει το πραγμα και κρινω εγω με τη φτωχη μου λογικη, ειναι ολοι πουδρα εκτος απο εναν: το Νοτια.

    Την καλησπερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή