Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΧ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

             Μπορεί ο κόσμος να χάνεται, αλλά το όργανον πάντα θέλει να είναι καλλοπισμένο. Οπότε το κεφάλι που έχει τον έλεγχο του, δεν μπορεί να κάνει πολλά. Υπακούει στην κάτω απόληξη, που άμα γουστάρει ίσα που σέρνει και καράβι. Το πιστεύουν οι άνδρες, να μην το πιστέψουν κι οι γυναίκες που το καουβαλούν;
           Οπότε στα πλαίσια αυτής της λογικής, έχουμε σήμερα έκτακτο συμβούλιο της λίγδας καθότι βρήκε κενά στο καταστατικό της. Κι όχι ακριβώς κενά, αλλά δεν της αρέσει πλέον το άρθρο 5 που λέει τα εξής: " ...τα ιδρυτικά αλλά και τα νέα μέλη υποχρεούνται να προσκομίζουν ετησίως στο ΔΣ το πιστοποιητικό της ΕΕΑ σύμφωνα με τον νόμο 1725/99 ". Και η επιδιωκόμενη αλλαγή είναι το κρατικό όργανο να μην έχει κανένα λόγο στο ποιοί παίζουν, πώς παίζουν, πού βρήκαν τα λεφτά για οτιδήποτε και ποιοί κάθονται στα διοικητικά καρεκλάκια των μελών της λίγδας. Κοινώς, άντε και γαμήσου ΕΕΑ κι άντε και γαμήσου κράτος.
             Και στ' αρχίδια της και η ΕΠΟ που έχει εγκρίνει το καταστατικό του φορέα που διοργανώνει κατ' ανάθεσιν το πρωτάθλημα. Αυτή σκέφτηκε ο αρχιτραμπούκος πρόεδρος της λίγδας, οτι την βολεύω με ένα πεντοχίλιαρο, χώρια που την έχω βάλει να χορεύει σε ρυθμούς " αυτοδιοίκητου " παρέα με το φιλοξενούμενο λαμόγιο εκ της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Έχει δυό πόρτες η Βαγγέλα να παίξει, έριξε δυό χαρτιά και σου λέει, δεν μπορεί, η μπίλια θα κάτσει ή στο μαύρο ή στο κόκκινο.
            Πάει λοιπόν ακραία και στην πλήρη ρίξη, σίγουρος οτι οι παπάρες της βουλής θα έρθουν στην μετριοπαθή θέση του Πιλάβιου, που ναι μεν αναγνωρίζει την ΕΕΑ κι ό,τι κάνει, αλλά του έχει κατσικωθεί οτι αυτός πρέπει να ρίχνει τις ποινές και κανένας άλλος. Και μέχρις ένα σημείο μάλλον έχει δίκιο, αφού οι βλαχοδήμαρχοι της ΕΠΟ, πού μάθανε ανάγνωση για να αξιολογούν χαρτιά και σφραγίδες; Μην την ξαναπατήσουμε πάλι όπως με τον Ηρακλή πέρσι αλλά και φέτος με τον ΟΦΗ, χώρια που υπάρχει και θέμα με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και λοιπά επαμφοτερίζοντα οικονομικώς σωματίδια. ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΕΑ, ΈΣΤΩ ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κι όλα καλά.
               Ο Μαρινάκης όμως, ξέθαψε το τομαχόουκ και πάει ακόμα πιο άγαρμπα. Και δεν θα μπορούσε να το κάνει κι αλλοιώς. Λεφτά είναι αυτά που δίνει η απ' ευθείας πρόκριση στους ομίλους, χώρια που δεν είναι δυνατόν να χάσει τον τίτλο από κάποιον προπονητή και κάποιον Δημήτρη. Αχ βρε Δημήτρη, που ακόμα το βυζαίνεις το δάχτυλο. Στο βόλλεϋ πώς να σε στήσουν άλλωστε; Ούτε επαφή με τον αντίπαλο δεν έχεις. Και να μην ξέρεις οτι υπάρχει και το μηδέν στην ρουλέτα. Κάθε πότε έρχεται; Α, είναι θέμα ποιοόν παίρνεις τηλέφωνο.
              Αχ βρε Δημήτρη. Που αφού σε χλευάσανε μετά την δήλωση σου για φιλικά παιχνίδια στον πάγο των Ιωαννίνων, τώρα σου είπανε οτι έδωσες φιλικό με τον Εργοτέλη. Που ο πρόεδρος του φυσικά διορίσθηκε από την Βαγγέλα. Δεν ξεχνάνε τίποτα όπως βλέπεις. Ο Σάββας, το μόνο αλτσχάϊμερ που είχε, ήταν όταν του πήρανε την γυναίκα αλλά ο μισθός έπεφτε κανονικά όταν παρίστανε το ντόμπερμαν των αποδυτηρίων της κλασσικής ελληνικής ομάδας. Άλλα δεν γίνεται να ξεχάσει.
             Ο κλασσικός Έλλην παλαιοπαράγων, έκατσε και μελέτησε το πρόγραμμα. Και δήθεν για κάποιο αυτοδιοίκητο, ανέβαλε την αγωνιστική αυτής της Κυριακής. Δηλαδή να μην παίξει η αλογοτροφή με τον ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Ουντινέζε. Και βέβαια σε βάθος χρόνου, να μην γίνει το ματς αλογοτροφής - δαφνοστεφανωμένης στις 10/3 αφού τότε η δαφνοστεφανωμένη θα ερχόταν μετά το παιχνίδι με την Μέταλιστ. Όχι και να βρει η αλογοτροφή κουρασμένους τους δυό αντιπάλους της. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΤΟΡΥ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ. ΑΡΑ, παρά την γενική απεργία μεθαύριο της λίγδας, Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
                 Και κάνω μια πρόβλεψη: Η ΑΕΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ συνεπικουρούμενο από τους μεγάλους αντιπάλους της. Εκτός αν μαζευτούν όλοι οι Αεκτζήδες των νοτίων προαστείων. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΖΟΥΝ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
                Γιατί; Μα η Βαγγέλα κι ο Σάββας, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ. Και κάνουνε το περίφημο fine tuning.  Κι όποιος αμφιβάλει, ας γυρίσει την πλάκα ανάποδα. Κι ας μου πει τι θα είχε κάνει ο Έλληνας δαφνοστεφανωμένος αν αυτές οι μεθοδεύσεις είχαν γίνει εις βάρος του; Εγώ λέω οτι ίσαμε θα είχε πάει στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
              Εκεί που έχει προσφύγει κι ο Μπέος εξ άλλου διότι ο άνθρωπος τι έκανε; Κι αυτός μιλούσε με τον αέρα σαν τον Τσακογιάννη. Κι αυτός μιλούσε σαν τον Μάκη και τον Πατέρα περί ανέμων και υδάτων. ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΕΑ; Αφού η Βαγγέλα θέλει η ίδια να αποφασίζει με ποιούς αντιπάλους γουστάρει να κανονίζει το πρωτάθλημα. Κι άρα, γιατί να μην τους θέλει όλους αυτούς έξω; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ, που όμως η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη ενώ απέδωσε κατηγορίες, μετά έχασε ΚΑΙ το μαχαίρι αλλά ΚΑΙ το κόκαλο;
                Αλλά γουστάρω να περάσει της Βαγγέλας. Διότι η πολιτεία - ΟΛΟΣΩΣΤΑ - ΔΕΝ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΧΟΡΗΓΊΑ ΤΑ 14 ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ. Κι όταν λέμε κρατικά βέβαια, εννοούμε ακόμα κι αυτά που είναι με χρησηδανεισμό. Ας πούμε σαν το τηγάνι. Ε καλά μην τα πιστεύετε κι όλα επειδή ζείτε με δανεικά. Ή με Βαγγέλα αρχόντισσα.
                Αιθεροβατώ; Σίγουρα. Γιατί τα γράφω; Διότι γράφω την αλήθεια όπως την βλέπω. Κι όπως πρέπει να την αντιλαμβάνεστε, κατά την γνώμη μου, όλοι εσείς που τιμάτε αυτόν τον χώρο. Που δεν είστε και λίγοι. Είστε πια κοντά στις επτά χιλιάδες σταθερά καθημερινά με χρόνο παραμονής περί τα ένδεκα λεπτά - πράγμα που σημαίνει οτι διαβάζετε. Και διαβάζοντας, αύριο άνετα διαμορφώνετε την στάση σας αλλά και την εθελημένη ενοχή σας. ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. Κι ανάλογα με τα πρόσκαιρα καιροσκοπικά μικροσυμφέροντα, που όμως υπάρχει κι αυτός ο καζαμίας που καρτερεί αναδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού.
             ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ
- λογικό αφού ακόμα ζουν οι μαμάδες τουλάχιστον - ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΤΑΚΤΗ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ; ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΙΡΑΝ. ΑΔΕΡΦΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, τα έχω ξαναπεί. Και προετοίμασε και την οργάνωση διότι το "...έχουν γνώση οι φύλακες..." δεν το πολυκατάλαβα. Παρακάλια αλλά και ολίγην αόριστη απειλή δεν κατανοώ. Απειλούνται αυτοί που κάνανε τα χρέη, απειλείται το καινούργιο που αν πετύχει πέτυχε, ή γενικά μιλάμε σαν τον Τσίπρα ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ; Σε ρωτάω επειδή σε βλέπω σιωπηλό ως προς τα μεγέθη αλλά επειδή συναλλάσσεσαι και με τους δεξιούς αλλά και τους αριστερούς της ΑΕΚ, άνετα θα μπορούσες να διαφωτίσεις ένα blog εκτός εξελίξεων. Χαίρετε.
             Υγ. Πιστεύω οτι η ΑΕΚ δεν θα τιμωρηθεί προς το παρόν. Θα πάρει μια διορία. Εξ άλλου απόφαση δεν θα βγει την Πέμπτη. Επίσης το χαρτί του νέου διακανονισμού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Και σ' αυτά οι Βησιγότθοι είναι ευαίσθητοι. Πες μας ψέμματα συστηματικά, μην μας τα αλλάζεις κάθε λίγο. Άρα ο Δημητρέλος έχει κι άλλα χαρτιά για την εφέσεων. Μην σας τρελαίνουν οι άσχετες εφημερίδες κι οι Δημάτοι ( αυτός έχει καταπιεί μπαστούνι; ) του ντεμοτεχνείου.
             Και λέτε οι τροϊκανοί όταν τους την πέσουν κάποιες απεσταλμένες γκόμενες ή μερικά λεφτά, εν μέσω φλεγόμενης Αθήνας, να μην κάνουν και μερικά κωλομελογλυφάτα; ΝΑΙ ΡΕ, ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ FBI ΕΚΑΝΕ INTERNAL AFFAIRS. ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΟΛΟΥΣ. Σαν τον Μάκη που σαπίζει ή μήπως δεν το ξέρετε κι αυτό; Δηλαδή ο επιχειρηματίας ο μεγάλος, τυχαία θα ένωνε την Καβάλα με τον Ηρακλή; Ποιός χρηματοδοτεί τους πόντιους; Ή μήπως αγνοείτε το παρασκήνιο;

23 σχόλια:

  1. @ Ολους : Για καποιο λογο η αναρτηση ειχε "πεσει" και δυστυχως δεν το είδα εγκαιρως. ( Οχι δεν μας χάκαραν οι "anonymous" )!! αυτοι ασχολουνται με το υπ. δικαιοσύνης !
    Μπορειτε να συνεχίσετε τον σχολιασμό σας λοιπον εδω.

    κώστας (web master)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dear all,

    Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

    Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

    Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

    Η ανακοινωση ΦΥΣΙΚΑ και δεν ανεβηκε στη σελιδα της ΠΑΕ μιας και αυτη η ΛΟΥΛΟΥ ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ, αυτη η ΚΟΤΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ συνεχιζει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια πολιτικη:

    Ψευτομαγκιες, ΨΕΜΜΑΤΑ, υποσχεσεις, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ, και φυσικα ΚΡΥΨΙΜΟ.

    ΑΧΝΑ δεν εβγαλε για τα εισητηρια, ΑΧΝΑ δεν εβγαλε για τα γινεται δεν γινεται της αστυνομιας και του Μπισταξη, ΑΧΝΑ δεν βγαζει για την ανακοινωση.

    ΚΟΤΟΥΛΑ κανονικη που εχει κρυφτει στο λαγουμι..

    ΕΜΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που πηγε και το επαιξε μαγκας στα αποδυτηρια και μετα εγινε λουης κανονικα.

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ μετα τον απι-Θανοπουλο και τον αγαμιδη.

    Ο οποιος δηλωσε κατα λεξη: Ειμαστε το σωστο δρομο!!!!

    Φυσικα ξερουμε ποιοι υπογραφουν και για ποιους λογους ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ Ε ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ? Ε ΚΑΦΕ?
    Τι σας νοιαζει εσας? Θα βρισκατε οχι τετοια συμβολαια, αλλα συμβολαια γενικως σε αλλη ομαδα?

    Θα σε πληρωνε κανενας ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΕ για να κανεις μοκο ως αρχηγαρα που εισαι στις ταρζανιες του αγαμιδη?
    Εδω μεχρι και ο Ειντουρ βγηκε και μιλησε.
    Προχτες ο Δελλας και ο Φουλης.
    Ο ΜΟΝΟΣ που δεν βγαζει αχνα εισαι εσυ, ξεφτιλισμενε ΒΑΖΕΛΕ.

    Ο οποιος Ειντουρ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ μιας και μπορουσε να μην ασχοληθει καν, τουριστας ειναι και τα λεφτα του τα εχει ΗΔΗ παρει.

    Για να τελειωνει το θεματακι:

    ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤH ΚΑΡΕΚΛΑ να τελειωνουμε.
    Αφου ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ να βαλετε λεφτα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πειτε το.

    Η μηπως νομιζετε οτι με το να το παιζετε εξαφανισμενοι θα παρετε συγχωροχαρτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Albert...,αυτο λεω.Οτι δεν υπαρχει "μαφια" στην Ελλαδα.Μεχρι τωρα τουλαχιστον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι
    Η Μαφια, μπορει οχι σαν παρακρατικη οργανωση, ειναι 100% ΕΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ πατεντα απο τους αρχαιους χρονους.

    Η Αθηνα δεχωταν ειτε σαν κοινωνια να εχουν οι πολιτες δουλους σε ανταλλαγμα να τους 'προστατευουν' δινωντας τους φαι σπιτι και εργασια.
    Σαν πολιτεια εκανε το ιδιο με τους αλλους ειτε δινωντας την 'προστασια' της με το καλο η με το αγριο.

    Πηγαινωντας οι Ελληνες στην Ιταλια και κανωντας τη Μεγαλη Ελλαδα εκαναν ακριβως το ιδιο.

    Ειναι ΤΥΧΑΙΟ που Commora-Nostra κλπ ιδρυθηκαν δρουν στο Νοτο και τη Σικελια?
    Στα δε 'βαρια' σικελικα χωρια, μιλανε ΜΟΝΟ μια ελληνικη διαλεκτο-50-50 με ιταλικο-αρχαιο-λατινικα.

    Η μηπως σε δυσκολες περιοχες της Ελλαδας σημερα δεν υπαρχει Μαφια?
    Τα Ζωνιανα σας λενε κατι?

    Μαφια εννοω τη σκεψη και τις πρακτικες, οχι την ταινεια του Νονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χωρες που προανεφερες στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ασφαλως και δεν "εχουν" μαφια,αφου ΕΙΝΑΙ μαφια τα ιδια τα κρατη. (δεν μιλαω για τους λαους αυτων.Προσοχη. Μιλω για τους επισημους μηχανισμους οι οποιοι αποψιλωνουν περιοχες ολοκληρες με το προσχημα της "ελευθερης προσβασης και της "δημοκρατιας"
    Οι δε συμβατικες μαφιες λειτουργουν και για λογαρισμο αυτων. Το ενα χερι νιβει το αλλο.
    Το κρατος και το παρακρατος ειναι δεμενα με κομπους.

    Χρυσες δουλειες δεν κανει η Αμερικανηκη κυβερνηση- η εκαστοτε- με την ντοπια μαφια; Αδυνατουν να συλαβουν για ομαδικες εκτελεσεις και καταδαφισεις ολοκληρων οικοδοκικων τετραγωνων τις οποιες "εκανε" η μαφια και τελικα συλαμβανουν καποιον εξ'αυτων για "χρεη στην εφορια";
    Αυτη δεν ελεγχει-για λογαριασμο του κρατους- τα περασματα της κοκαινης και αλλων συναφων υλικων;
    Απο εκει δεν "προσλαμβανει" υπαλληλους το κρατος οταν θελει να κανει μια "δουλεια"; Δεν αναθετει το ιδιο "δουλειες" στην μαφια με ανταλλαγμα την μονοπωλιακη αντιπροσωπια προσασιας και προμηθειας;

    Δεν ειναι "μαφια" ο ιδιος ο Αγγλοσαξονισμος; Θα μπορουσε ποτε καμια οργανωση απο μονη της να αφαιμαξει με τοσο δημοκρατικο και "συνταγματικο" τροπο χωρες ολοκληρες και να προσεταιριστει τις πηγες τους;

    Τι να την κανουν την "επισημη" μαφια, οι κανονικοι μαφιοζοι των εδρανων;

    Οι χωρες οι οποιες ειναι περισπουδαστες για την "μαφια" τους, την "επισημη",την ala "scarface" ειναι οι λεγομενες "δευτερες" (αν θεωρισουμε οτι "τριτες" ειναι αυτες του λεγομενου "τριτου κοσμου")

    Κινεζοι και Λατινοαμερικανοι,ειναι οι "mast". Ακολουθουν οι Ιταλοι,οι οποιοι εχουν εξεχουσα θεση ομως,λογω οτι προτιμωνται για τις "ακριβες" και πολυ "ευαισθητες" "δουλειες". Οι αλλοι ειναι για τις δουλειες του "δρομου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ιεραρχια που παρακολουθουμε σε αρκετα φιλμ-κυριως ντε Παλμακαι βεβαια Σκορσεζε-ειναι κοντα στην πραγματικοτητα.
    Ο "Ιταλος", σηλωνει το τηλεφωνο και παιρνει την οδηγια απο τον "γερουσιαστη" η τον "δημαρχο". Λει "aspeta" και παιρνει τηλεφωνο τον "ιδιοκτητη" ενος στριπτιτζαδικου, και του αναφερει "τις εντολες". Εκειςνος με την σειρα του,κανονιζει ενα ραντεβου με εναν σκαμενο και σημαδεμενο Λατινοαμερικανο (παλια την δουλεια αυτη την εκαναν Εβραιοι...τωρα ειναι πολυ πονεμενοι αλλα και πολυ κονομιμενοι για αυτες τις δουλειες. Οι ιδιοι πλεον τις αναθετουν σε αλλους.Αυτο θα πει "προοδος")η με καποιον σακατεμενο νεγρο. Και η δουλεια γινεται στο πι και φι.

    Για δουλειες υψηστης σημασιας αλλα και ακριβειας, χρησιμοποιουνται παιδια απο τις Ανατολικες χωρες οι οποιοι εχουν "σπουδασει" σε ανωτερα "κολλεγια" οπως αυτο της KGB της Stazi κυριως.
    Δηλαδη εξειδικευμενο προσωπικο που δεν αρκει μονο η αφοσιωση και η εθελοδουλεια των μπρουταλ και ηλιθιων πολλες φορες Λατινοαμερικανων-αλλα χρειαζονται "λεπτες,χειρουργικες επεμβασεις". Και αυτες τις μπορουν μονο οι σωστα εκπεδευμενοι.

    Και τελειωνοντας,οσο αφορα στην Αμερικανικη μαφια-η οποιοα δεν προκειται να εκλειψει γιατι ειναι το δεξι χερι ολων των κυβερνησεων (κατι παρα;πανω ξερουν οι ιδρυτες της κοινοπολιτειας,Αβρααμ,Θιοντορ, Ουσιγκτον και λοιποι Μασωνοι απο "εκβιασμους" μαχαιρωματα και μαστρωπειες,αφου μιλαμε για ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ φαρα σε αυτα)

    Η πολυ ενοχλητικη για το Αμερικανικο κατεστημενο αλλα και την επισημη Αμερικη, ταινια "Gangs of New York" (θα την εχετε δει),αυτο ακριβως περιγραφει το οποιο δεν θα ηθελαν να "υπενθυμισουν" οι κυβερνωντες στον λαο τους: Οτι "γενηθηκαν" απο συμμοριες των δρομων.

    Γι'ατυο η "ακαδημια" των πουστιδων που αφειδως διδει αγαλματακια στον πρωτο που θα υποδυθει εναν πουστη η εναν κυνηγιμενο Εβραιο,εκλεισε τα ματια σε μια ταινια που χαλαρα επρεπε να παρει μια εξαδα απο δ'αυτα.

    Δεν γαμιεται ομως. Εδω τα τελετραια 8 χρονια εχουν τιμηθει με Νομπελ Ειρηνης (!!!) 2 Αμερικανοι προεδροι. (προεδρος και αντιπροεδρος για την ακριβεια)
    Εχουν παρει νομπελ οι "Μεγκελε" της επιστημοσυνης.
    Δινουν νομπελ σε κατι βολεμενους φλυαρους "λογοτεχνες" ρημαγμενων χωρων,απλα για να ισοσκελιστουν οι εντυπωσεις απο την αχρεια εκμεταλευση λαων των.
    Αμην. Η καλυτερα, Alleluia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Dimi Καλα,ναι. Για αυτην γραφω και εγω, η οποια κυριαρχει. Η αλλη η πολυ διαδεδομενη και πολυθρυλητη και πολυδιαβασμενη και με ενα πεπλο απανω της,δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ακριβοπληρωμενα τζιρακια.
    Απλα ο απο πανω φοραει καμπαρτινα,κουστουμι και καπνιζει πουρο (ρε που τα εχουμε ξαναδει αυτα; Χμμ...)
    ο πιο κατω ενα φτηνοτερο τζακετ και εχει αγκαλια μια φτηνη πουτανα και δινει εντολες στον πιο κατω να παει να καθαρισει ωστε να συνεχεισει να μαζευει λεφτα για τις σπουδες του παιδιου του, η για την αποφυλακηση του αδερφου του (τον οποιον τον εχει καρφωσειη ιδια η οργανωση στην "αστυνομια" - η οποια η μιση ειναι συνεργατες τους)

    Τι κουβεντιαζουμε τωρα. Υπαρχει μεγαλυτερος μαφιοζος απο τους Μαο ΣΤαλιν Χιτλερ; Υπαρχει.Και απο κοντα και καθολου χειροτεροι (καλυτεροι μαλιστα θα ελεγα αν κρινουμε απο τον "εντιμο βιο" και τις τιμες στις κηδειες τους) Τσορτσιλ, Θατσερ,προεδροι τρεις δωδεκαδες απο ΗΠΑ, Τσαροι, κλπ.

    Και εδω βεβαια εχουμε. Ποιοι ειναι οι "μεγαλυτεροι πολιτικοι ανδρες" και "σωτηρες" και "οραματιστες" και "εθναρχες";
    Ε, αυτοι.

    Με Ελληνικα "manual" κινουνται ολοι αδερφε.
    Απο το πως ζουνε,πως στηνουν τις κοινωνιες τους,μεχρι τα οικονομικα συτηματα, την παιδεια την κοινωνικη διαρθωση, τους "αμυντικους " μηχανισμους, τις γραφες τους,τα κτισμα τα τους, τους "νομικους πολιτισμους" τους, τα θεωρηματα...
    Γι'αυτο μιλαμε για "ορκ".
    Οχι γιατι εχουν καποια κατωτερη καταγωγη,αλλα γιατι παρόλο που εχουν ξεσηκωσει ολοκληρη την Ελληνικη φιλοσοφικη,επιστημονικη διανοηση,την εχουν κανει ξεπατικουρα,παρ'ολα αυτα δεν εχουν κανει ουτε εναν ποντο μπροστα,σαν προοδο.
    Τιποτα.Ζερο Ναδα.Ναθινγκ.

    Θυμισε μου ενα Ευρωπαιο "γιγαντα". Καποιον που τον ξερουν ολοι τα τελευταια 50-60 χρονια. Καποια "μορφη", που αναδειχθηκε. Ουτε ενας.
    Γιατι; Γιατι πλεον η ηπειρος χρησιμοποιωντας "Ελληνικα" οπλα, αφησε την ισοροπη αναπτυξη και παραδωθηκε στους τοκογλυφους γυφτους.
    Απαντες κηνυγανε κατι νουμερα σε κατι καντραν. Και αυτη η πανουκλα,εχει περασει και στα κατωτερα στρωματα. Συν την εσκεμενη αμορφωσια η οποια επιβαλεται,απο τα λογης ΜΜΕξημερωσης (που λεει και ο Τζιμαρας ο Πανουσης)και ολοκληρο το "ταμπλοιντ".

    Και τελικα,αυτοσκοπος,κυριαρχο δεδομενο και πρωτιστος στοχος ειναι "να πιασεις τα νουμερα". Να "εξισοροπησεις δαπανες και ελειματα".
    Δηλαδη να γινεις και σαν ατομο αλλα καισαν κρατος,ενα εργαλειο των γυφτων. Οι οποιοι ειναι αυτοι που "κερδιζουν" μετα απο καθε "σωτηρια επεμβαση" η "αναπροσαρμογη" και "επανακαθορισμο" και λοιπες οικονομιστικες-τραπεζιτικες-μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι παραγει τελικα ενα σπιτι,μια κοινοτητα,ενα κρατος,μια ενωση,μεσα απο αυτο το αλληλοκηνυγητο;
    Τι οφελος υπαρχει απο αυτον τον αεναο και ψευτικο αγωνα για "οικονομικη εναρμονηση" και "ορθολογικο ελεγχο" και "ελεγκτικους μιχανισμους αποτροπης ελειματων" και λοιπνω αηδιων;
    Τιποτα παρα μονο το χωσιμο στην κινουμενη αμμο των πονηρων ερημιτων γυφτων.

    Παραγωγη νοησης,πνευματικη ωθηση,καλιτεχνικη δημιουργια,κοινωνικες επινοησεις,πολιτικη σκεψη "αμυντικοι" μηχανισμοι κλπ. πανε ολα περιπατο.
    Δεν εχει κατασκευαστει τιποτα ΟΜΟΡΦΟ.
    Δεν εχει επινοηθει τιποτα ΑΡΜΟΝΙΚΟ.
    Δεν ειναι εντυπωσιακο;
    300 εκατομμυρια ανθρωποι επι 60 χρονια,δεν εχουν φτιαξει ουτε ενα κεντημα.Δεν εχουν παραξει τιποτα σημαντικο.Ολοι στην φορμολη.

    Αυτο που πρεπει να παλεψει ο συγχρονος δουλος,δεν ειναι να αποφυγει το δανειο,η να μην πληρωσει το αορατο χρεος του. Αυτο ειναι απλα η απαρχη.
    Αυτο που ειναι υποχρεωμενος να κανει,ειανι-με καθε τροπο-αν αφησει να επιστρεψει η νοηση και η πνευματικη παραγωγη.

    Ο "ογκος εργου" μιας κοινωνιας,ενος κρατους,μιας ενωσης-η οτι αλλο-μετριεται κυριως απο αυτους τους δεικτες. Η "οικονομικη παραμετρος ειναι δευτερευουσα. Η οποια ομως αυτοματα,εφ'οσον ολοκληρη η κοινωνια θα ωθειται προς τα μπρος, και εκεινη θα εχει θετικα προσιμα.
    Κατεστραμενη οικονομια και πνευματικη ανθηση,δεν υπαρχει.
    Κατεστραμενες ομως οικονομιες και κοινωνιες δεν μπορουν ποτε να ορθοποδησουν πνευματικα,αφου θα ειναι εσκεμενα ακρωτηριασμενες.

    Αυτο ειναι και το μεγα "κατοθρωμα" των αλητων.
    Να γυρισεις στην εποχη των σπηλαιων.Tοτε που μονημη ανησυχια ηταν εναν θα εχεις να φας,εαν θα εχεις να σκεπαστεις και αν η στεγη μπαζει.
    Τιποτα αλλο.
    Εχουμε μπλεξει με απανθρωπους,ειναι αληθεια. Αν δεν το δουν,τοσο το συνολο του κοσμου,οσο και οι μηχανισμοι ανασχεσης οι οποιοι μπορει ακομα να παραμενουν εν λειτουργεια,τον μεγαο κινδυνο αποανθρωποιησης,τοτε ισως κατι προκανουμε.
    Αν οχι,τοτε θα γυρισουμε στην εποχη των βραχων, απο την πισω πορτα.

    Και θα ειναι κριμα εαν αμετρητοι ανθρωποι και παμπολοι μηχανισμοι ανασχεσης, καταφερουν και γινουν λεια μιας χουφτας γυφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το οτι αναλαμβανουν και επισημα πλεον καρεκλες μερικοι λογιστες τυπου Παπαδημου η Μοντι,αυτο σημαινει και την εσχατη καταπτωση. Μιλαμε για τον γκρεμο, για την καταβαραθρωση,για την οπισθοδρομηση
    Αυτος που σε ομαλες συνθηκες θα επρεπε να εργαζεται πισω απο καποιον γκισε, σπρωχνεται και αναδεικνυεται σε πρωθυπουρευον.
    Μιλαμε για την ζωωδη κατασταση.

    Οι "Παπαδημοι" ειναι-θα επρεπε να ειναι- οι "δουλες" του "σπιτιου". Αυτες που με το φαρασι καθαριζουν τα σκατα της αυλης.
    Αυτος ειναι ο κανονικος προορισμος τους,σε μια κοινωνια με ορθολογικη συγκροτηση και με ελαχιστη εστω πνευματικη αναπτυξη.
    Ειναι οι χαμαλιδες. Οι "εργατες".

    Η "ανυψωση" τους σε πρωτευοντα στοιχεια,ειναι ενδειξη εσχατης παρακμης.

    Πιο κατω δεν παει.
    Ακομα και μια πορνη εβαλαν στην Βουλη τους οι Ιταλοι,για να κανουν πλακα με το σαπιο πολιτικο κατεστημενο τους.
    Και ομως ακομα και τοτε δεν ειχαν πιασει πατο.
    Σημερα καλουνται-οπως και μεις αλλα και αλλοι στο μελλον-να "καταπιουν" εναν υπηρετη τραπεζων. Ενα που "καθαριζει σκαλες" στα τραπεζικα μεγαρα.

    Τσουτσεκια,αδεια σακια, πληρως εκβιασιμοι,τοσο, οσο καμια πουτανα του δρομου δεν θα μπορουσε να ηταν.

    Αυτη ειναι η εσχατια μιας κοινωνιας.
    Το να "κυβερναται" απο ατιμασμενα δουλικα.
    Απο το χειροτερο ειδος "πορνης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ." θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ EUROPE 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και γιατι να ειναι κακο; Οταν εισαι γαμημενος απο μικρος σε νοιαζει αν δεν σε ραψουν στα 80;
    Aφου τα παιρνει και απο μεσα και απ'εξω,γιατι να αποκτησει κομπλεξ το "παιδι";
    "Πατριδα,ειναι ενα συνολο οικοπεδων προς εκμεταλευση".Δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε.

    Μονο που ξεχασε να αναφερει την ιδοτητα του "φεντεραλιστη" ο χοντρος,οταν ηταν με λιγα μαυρα μαλια στην κεφαλη και ακολουθουσε τον Αντρεα τον γλετζε στις περιοδειες του και μοιραζε σημαιες.
    Μαλλον ξεχασαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ να τυπωσουν το ερωτηματικο,στο τελος της προτασης επανω στις αφισες και τα πλαστικα που εγραφαν "Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες".

    Η Ελλαδα ανηκει σε μια συμμορια εδω και αιωνες. Και για τροχονομους των συμγεροντων,εχουν κουβαλισει με ιστιοφορα "Παγκαλους".
    Του οποιου ο παππους,μαλλον και αυτος απο φεντεραλισμο εκανε οτι εκανε
    "Ραλλιδες" δοσιλογους που αργοτερα τα τεκνα ελεγαν "δεν θελω ου", καταργωντας τα αρχαια απο τα σχολεια,σαν βαρβαρη γλωσσα.
    Και Μπενιζελους ασφαλως εχουμε,απο τα πλοκαμια της μαφιοζικης οικογενειας. Μητσοτακης-Σαμαρας-Κτηνος. Και οιτρεις απο εκει κρατανε. ( ο τριτος οχι αιματολογικα,παρα μονο εζητησε να οικοιοποιηθει το ονομα δια ευνοητους λογους.
    Για Παπανδρεου ας μη μιλησουμε,γιατι θελομεν σελιδες. Αιωνες τωρα στη ραχη μας. Τα ιδια και με τον γαμπρο του Παλατιου,τον "οταν λεμε ισοβια εννουμε ισοβια" και "η Κυπρος κειται μακραν" και "οι πρωθυπουργοι δεν φυλακιζονται,παρα πανε σπιτι τους". Στα στερνα του θυμηθηκε να πει με κροκοδειλια δακρυα οτι "η Μακεδονια ηταν και θα ειναι Ελληνικη".

    Συμφωνουμε γιγαντα μου. Τερας μας. Ασφαλως και θα ειναι Ελληνικη,εφ'οσον ο φεντεραλσιμος σας,αρκουδογυφτοι ολοι, δεν εμπεριεχει συνορα,αρα ολα τα κραταμε στις μνημες μας αλωβιτα και αθικτα.

    Ελπιζω να σοκαρεται ολο και λιγοτερος κοσμος απο την απογυμνωση των αλητων που επαιξαν και παιζουν ζαρια στις πλατες του.
    Απο το πεταγμα των παλιορουχων που φορουσαν -αναγακστικα- τοσο χρονια που εγραφαν "Εμπρος Ελλας" και "Παμε μαζι" και "Ζητω οι Ελληνες" και "Ξανα μαζι" και "Σοσιαλισμος-Δημοκρατια" και "Ελλας-Ευημερια-Προοδος" και λοιπες μαλακιες,περασαν,με την αδεια των αφεντικων τους ασφαλως- στα πολυ "προχω": "Ας πατε αλλου να ζεισετε". "Δεν υπαρχουν χωρες,μονο οικογενειες" "τελος στον σωβινισμο" "τι ειναι η εθνικη κυριαρχια", "ενα μπουρδελο εισαστε","γαμω το κρατος σας και γαμω την "πατριδα σας" "ντρεπομαστε για λογαριασμο σας", "ειστε οι 10 πληγες του φαραω", "αν δε ειμασταν εμεις,θα τρωγατε βαλανιδια" και αλλα ωραια. Στα ισια πλεον.

    Πλεον αφου το σχεδιο των αφεντικων τους εχει προχωρισει πολυ και ειναι στα τελαυταια σταδια,θα ηταν εκ των ουκ ανευ,οι ιδιοι να παραμενουν στα ιδια παλια κλισε τα οποια ειναι πλεον αχρειαστα.

    Πεταξαν λοιπον τιε μασκες και τα κουρελια της Ελλαδοσυνης, και ξεκαθαρα πλεον, οι ιδιοι αληταμπουρες, σου προμοταρονται σαν "μετοπολιτισμικοι- μεταπροοδευτικοι- φεντεραλιστες, δηλαδη, για να καταλαβαινει και ο παππους: ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ,ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ.
    NO BORDERS για τους αλητες.NO LIMITS, για τους ανωμαλους κιναιδους. NO STATES για τους παιδεραστες και μαστρωπους.
    NO FRONTIERS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ,ΑΚΙΔΕΣ,ΜΑΝΤΕΛΙΔΕΣ,ΓΚΑΡΚΓΑΝΕΣ,ΜΠΙΣΤΙΔΕΣ,ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥΣ,ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ και λοιπους κωλομπαραδες.

    Τα συνορα,θα ειναι μονο για σενα παππου. "εδω" θα ζεις", "εδω" θα μαρτυρησεις", "εδω" θα σε πεθανουν.
    Kοιτα ενα ωραιο φραγμα που σου ετοιμαζουν στον Εβρο. Παραξενο εργο για προοδευτικους-φεντεραλιστες,ετσι δεν ειναι παππου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ελπίζεις για περισσότερο κόσμο να καταλαβαίνει αδερφέ, αλλά λάθος κάνεις. Τώρα είναι που γίνονται τα χειρότερα. Και τώρα είναι να δεις, τι θα πάρει ο δικομματισμός που από τώρα λέει οτι πάει σε συγκυβέρνηση.
    Τώρα που η Ράπτη είναι έγκυος από τον Λοβέρδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ας πουμε τα απλα και τα στοιχειωδη,γιατι με δ'αυτους θα χασουμε την Α-Β (κυριολεκτικα):
    Ο καθενας,για το ατομο του μπορει να επαγελεται οποια αποψη θελει.

    Οταν ομως αυτη για να γινει πραξη προαπαιτει και την συμφωνη γνωμη και των υπολοιπων γυρω του,τοτε ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

    Που στο διαολο μεγαλωσες; Στον Αμαζονιο; Η σε καμια Στοα;

    Ελα λοιπον Παγκαλε να δουμε τι θες: Θες να ζησεις σε μια Ευρωπη και σε εναν κοσμο ασυνορο. Πολυ ωραια.
    Πολλοι το θελουμε.Ποσοι ομως; Α, εχει σημασια.
    Ας δουμε αν μπορεινα γινει αυτο. Αν μπορει να γινει ας το κανουμε. Αλλα ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ 0.1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    Για το πως θα ηθελε να ζησει ο κοσμος και σε τι περιβαλλον ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ,ΒΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΓΚΑΛΕ; Ερωτηση κανω.
    Ειναι δουλεια της μειοψηφιας,να υποδειξει κατι; Και πολυ περισσοτερο να επιβαλει;

    Εγω μπορει να θελω να πεθανω,εσυ με υποχρεωνεις να ζεισω οπως θελεις;
    Αν οι περισσοτεροι αποφασισουν οτι θελουν να μετονομαστουν απο "Ελληνες" σε "Σειριους" η αντι για ορθοδοξια να εχει "Ουμανισμο", η αντι για γλωσσα,να κανει νοηματα,αυτο ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΑΓΚΑΛΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.
    Δεν διεκπαραινωνονται σε ενα συμβουλιο,σε μια νυχτα,απο 5 σκερβελεδες πουλημενους σαν και του λογου σου.
    ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ, ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ.
    ΟΧΙ ΕΣΥ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ 10 ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Ακομα και αν ο κοσμος "δεν ξερει" οπως σωστα επικαλειστε οι τυφλοι φωστηρες,δεν θα επρεπε να του δειξετε πως να φτασει εκει;Δεν ειναι προτιμοτερο,δημοκρατικοτερο (μπρρρρρρ) και εν τελει πιο ανθρωπινο,να παρεις απ'το χερι καποιον και να του δειξεις τις προθεσεις σου αλλα και τους δρομους του,απο το να τον παγιδευεις και μετα να τον φερνεις εξ απροοπτου,αναγκαζοντας το 99% να δδεχθει "λυσεις" οι οποιες βολευουν πλεον μονο το 1%;

    Πρωτα ενημερωνεις,υστερα ρωτας,κατοπιν ενεργεις.
    Αυτη δεν ειναι η σωστη σειρα βρωμυλε ψωμοσάκουλα;

    Δεν πρεπει να ορισει ο ιδιος ο κοσμος την μοιρα του,αρχοδομουρη Παγκαλε,απο το να του την καθυποδειξεις εσυ,με το πιστολι στο κεφαλι;
    Πως λεγετε,εγγονε δικτατορα, αυτο;

    ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΤΑΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΓΚΑΛΟ.Και μια χαρα αποδεικνυονται οι "παραδοσεις" και τα "ηθη-εθΙμα".

    Οπως ενας βοσκος,θα παιξει φλογερα πανω απ'την κουνια του παιδιου του,οπως ενας ψαρας θα παρει το παιδι του στη βαρκα,ετσι και εσυ-και οι συν εσου- θα πειτε αυτα με τα οποια σας μπολιασαν.Αυτα με τα οποια ανατραφηκατε.

    Για το μονο που σας χαιρομαι,πραγματικα,ειναι για αυτην την διαρηξη της πραγματικης εικονας και χαρακτηρα που προβηκατε,επειτα απο 50 χρονια συνεχουν ηθοποιιας.
    Δυσκολη η καλογερικη. Αλλα κρατηθηκατε.Δεν "σπασατε". Οσες δεκαετιες χρειαστικαν να φορεσετε τα ζιβαγκο και να παραμεινετε, να συγχνωτιστειτε με τους παριες,τις φερατε εις περας.Αξιος ο μισθος σας, γεννημενοι αναπηροι.

    Μα αφου δεν ρωτας κανεναν,και αποφασιζεις ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Αυτο δεν ειναι το "κανονικο";
    Δηλαδη δωσε μου την ευκαιρια πολυ απλα,να σου δειξω την "αγαπη μου" και το "σεβασμο μου".
    Παμε λοιπον. Αντεχεις; Μωρη ανθρωπινη κηλιδα.
    Βρε Δυσμορφο Λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι,μα συμφωνω,οτι το ηλεκτροσοκ στο οποιο υπεβαλαν και υποβαλουν τον ετσι κι'αλλιως μαλθακο κοσμο,ηταν αρκετο να του υποδειξουν-με "δημοκρατικο" παντα τροπο- τις παμπολλες λυσεις που εχει στην διαθεση του...Τρεις για την ακριβεια, οι εξης δυο:Μια. Ο αγιος δικομματισμος. Η "δημοσιά" που λεγαμε.

    Που στο διαολο να τρεχεις τωρα για "καινουρια" και επικινδυνα αδοκιμαστα πραγματα.
    "Εδω να μεινεις" που λεει και το ασμα.
    Που θα βρεις χειροτερα, βρε αμορφωτε και δειλε κοπηλατη γαλερας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με την ΑΕΚ τι γινετε ρε παιδια; Εχουμε κανενα νεο;
    (εχουμε και τους πουστιδες Μασονους που μπλεξαμε,εχουμε και τον πονο μας. Διπλοπενια)

    Εξω απο τα γραφεια του πατερα του ΤΑκη,ηταν η οργανωση. Αλλοτε παει για να δωσει "ξυλο",αλλοτε για να παρακαλεσει. Τι παιδια ειναι αυτα;
    Και κυριως τι ποντικομαμη ειναι αυτος ο "αρχηγος";

    Δεν ξερω τι απογινε. Μπορει να περασε καμια βαρελα και να τους μαζεψε για μεροκαματο σε κανενα νταμαρι. (τωρα μαλιστα!)

    Παλι,διαβαζω,οτι το πρωην σεντερ-φορ και επιτυχημενος επιχειρηματιας διχως φορ.ενημεροτητα,μαζι με τον στραβοστομη Οικονομοπουλο θα βαλουν τα 2 εκ. που εξασφαλισαν απο την εναπομεινασα συμμορια των πολυ συμφερουσων τοκογλυφων.
    ΤΩΡΑ, μαλιστα διαβαζω. Αμεσα.
    Και καλουν και τους αλλους μετοχους "να κανουν το ιδιο",οπως χαρακτηριστικα λενε.

    Δηλαδη τι; Να παρει ενα Φιατ ο Παπας,μεταμφιεσμενος σε αγροτη,με καρο πουκαμισο και με μια γυφτισσα στο διπλα καθισμα και να παει σε κανενα ξεροδρομο να βρει τους τοκογλυφους να του δωσουν μεσα σε σακουλες,χρηματα ανακατεμενα με λαχανιδες;
    Ειναι πραγματα αυτα τωρα;

    Αγωνας αγονος γινεται. Και θα δουμε το αποτελεσμα.
    Ανακοινωση-απονενοημενο διαβημα εκαναν οι παικτες.
    Φανταζομαι οτι το αγαπημενο παιδι εκει μεσα ειναι το γυφτακι. Ολο συμπαθειες εχει.

    Σηκωσε λοιπον το Λαβαρο ο Σαμουηλ-Λυμπεροπουλος και φτανοντας στην πυριτιδαποθηκη,ειπε με τρεμαμενη φωνη το Σωκρατειο: "εγω παω τωρα να ζησω και εσεις για να πεθανετε. Ποιος θα παει σε καλυτερο μερος,μονο ο θεος το ξευρει"

    Παρεδωσε το αναμενο δαδι στον συντοπιτη Γεωργεα και του ορμηνεψε: "μετρα μεχρι το 50. Αν δεν με δεις να φευγω,απο κατω, μη κανεις τιποτα.Μπορει να εχει κλειδωσει κατα λαθος ο Χατζι-Χρηστος..."
    - Ο.Κ. Αναμενω αρχηγε" απαντα ο λεοντοκαρδος "Φουλης"
    -Οχι ρε μαλακα αναμενο. Ετσι οπως ειναι κρατα το.Σβυστό. Εγω θα σου πω ποτε..."

    Αντε να δουμε...
    Ηθελα να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ κατά την γνώμη μου. Εξασφαλίζεις ό,τι πρέπει - με τα λεφτά μας εξ άλλου - και μετά οδηγείς το πόπολο
    ( φυσικά μέσα κι εμείς ) στην επόμενη λύση. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ. Διότι αν κάνεις αυτό, τότε αυτόματα έχεις βίαιες αντιδράσεις με το καλημέρα. Και στο άλλο έχεις βέβαια διαφωνίες, αλλά ΑΛΛΟΟ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΕΛΤΕΣ, τι να κάνουμε; Δεν είμαστε όλοι Οστρογότθοι για να δεχτούμε το βρεττανικό μοντέλο. Δεν είμαστε όλοι Γερμανοί για την συνομοσπονδία.
    Κι εγώ είμαι φεντεραλιστής αλλά για να αποφεύγω τους πολέμους. Δεν θα με κάνουν έτσι ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ, αλλά η βραδυνή ανάρτηση έχει όλη την επιχειρηματολογία προς τους ποδοσφαιρικούς εταίρους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μεγαλο "σαλτο μορταλε" το διεθνισμου,του "φεντεραλισμου" που λεει και ο Παγκαλος ειναι αυτο ακριβως το προβλημα που καλουνται να ξεπερασουν και το οποιο το δημιουργησαν οι ιδιοι σαν εργαλειο ωστε να φτασουν εδω.

    Δηλαδη: Ο εθνικος αλλα και ο θρησκευτικος φονταμενταλισμος, ο οποιος ταιστικε και προοθηθηκε απο τους ιδιους τους "διεθνηστες" επι δεκαετιες ολοκληρες προς δοξαν των εξοπλισμων,της κονομας αλλα και του απαραιτητου "διαιρει και βασιλευε",πρεπει τωρα να σπασει τα κελυφη αυτα και να φιταχτει μια πολυ ωραια,ομοιομορφη ομελετα.
    Πως θα γινει αυτο; Που να ξερω...
    "Εχουν γνωση οι φυλακες" ιως, οπως λεει και ο Καζα-μιάου.

    Σαν να ριζωνεις ενα δεντρο για να τρως απο τα φρουτα του,για χρονια και μετα να πρεπει να το ξαθαψεις,να το ξεριζωσεις για να φτιαξεις το χωραφι ξανα χερσο.
    Και δεν ειναι ενα. Ειναι αμετρητα τα ατιμα.

    Βεβαια Η ειρωνια ειναι μια: Οι μεγαλυτεροι σωβινιστες και εθνικιστες,να προμοταρουν τον φεντεραλισμο και τον πανεθνισμο για ολους τους υπολοιπους,σαν τον μοναδικο δρομο.

    Ρε δεν γαμιοσαστε νυχτιατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ: ΨΗΦΙΖΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: " ΑΝ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ..."
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ που λογικά θα ψήφιζε αντιμνημονιακούς. Αν γυρίσουν όλοι, τι να ψηφίσει; ΜΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. Είναι μαλάκας ο λαός; Τάκη, ή έχει απλά πάθη;
    Πάθη για τους γνωστούς;
    Άγνωστη γκόμενα δεν θέλει; Ακόμα την παιδική του αγάπη θέλει να πηδήξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ. ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΚΟΛΥΒΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ.
    ΡΩΤΑΩ: ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΙΧΘΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απο την μια ο Βαγγελας που θελει να αποκαταστησει τα "εγκληματα κατα της Ελαδος" με το στραμπουλιγμα των Λιγδιαριδων και απο την αλλη ο Σαββας, ο οποιος κραταει τα "ισοδυναμα" μιλωντας-γαυγιζοντας συνεχως για "σφαγη εναντιον του Ολυμπιακου", "ετοιμαζεται πολεμος εναντιων μας" "βαλομεθα απο παντου" "προετοιμαζονται Κουκουλιαδες" και αλλες μαλακιες τις οποιες μονο ενας ο οποιος εχει παραδωσει μια γυναικα στο "Δια" προς εξευμενισμο των ανεμων, εχει το δικαιωμα να εκστομει.
    Και δικαιως.
    Μια απορια εχω: Τα κερατα ειναι κτερισματα για ταφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή