Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ;

                Δικιολογείται ο έρωτας; Η αγάπη; Ένα πάθος; Μια στάση ζωής; Πουθενά και ποτέ όταν επικρατεί το επιθυμητικόν επί του λογιστικού ( ψυχιατρική ). Όταν η φρόνηση πάει περίπατο κι επικρατεί η ανδρεία ( Πλάτων - και οι λέξεις αυτές δεν έχουν την σημασία την σημερινή ). Αυτή είναι η σχέση μου με την ΑΕΚ, την μόνη γυναίκα που δεν απάτησα ποτέ. Κι απάτη δεν είναι μόνο όταν τον χώνεις αλλού, αλλά κι όταν σκέφτεσαι άλλα την ώρα που βρίσκεσαι εδώ αλλά είσαι αλλού ( η φαντασίωση επιτρέπεται κατά την ιατρική ).
                  Θυμάμαι λοιπόν πιτσιρικάς οτι λάτρευα την Βέροια. Τρέλα σας λέω. Η μάνα μου που ήταν συνέχεια στο γήπεδο της αλογοτροφής, δεν μπορούσε να εξηγήσει τι έλεγα ο πεντάχρονος. Ούτε είχα καμιά σχέση με εκείνον τον τόπο, ούτε τηλεοράσεις υπήρχαν ή άλλα ερεθίσματα για να μην είναι ΑΕΚ έστω το παιδί , δηλαδή ό,τι ήταν ο πατέρας του. Ένας πατέρας που δυσκολεύτηκε να βολευτεί στην ΑΕΚ, περί τα 25 του καθότι Κοζανίτης με τρέλα για τον ΠΑΟΚ. Κι ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν φόρεσε κασκώλ, ουδέποτα έβρισε μέσα στο γήπεδο κι είχε μια τρέλα να καπνίζει μισό πακέτο τσιγάρα στην κερκίδα ( ΔΕΝ ήταν καπνιστής ) αλλά και να ανησυχεί όταν γινόταν κάποιο λάθος στο κέντρο του γηπέδου !
                  Στο σημείο αυτό να πω οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ, αν γινόμουν κάτι. Και γούσταρε την τρέλα μου με την Βέροια αλλά και την μετέπειτα με τον Λεβαδειακό ( ναι, καλά διαβάσατε ) και την κατάληξη μου στην Προοδευτική. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Αντίθετα η μάνα μου είχε μια τρομακτική προπαγάνδα για την αλογοτροφή, σε σημείο που σιχάθηκα την συγκεκριμένη ομάδα ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΩΝΑΖΕ " πέναλτυ". Όταν θεωρούσε οτι ο Αντωνιάδης ήταν ανώτερος παίκτης του Δομάζου επειδή έβαζε γκολ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
                   Και μετά έρχεται ένα ματς κυπέλλου. Μονός αγώνας στην Φιλαδέλφεια χωρίς σκεπαστή και με κάρβουνο γύρω γύρω. ΑΕΚ- αλογοτροφή. Περί την θύρα 17 και γύρω στο 1969. 1-1 και στα πέναλτυ αποκλειστήκαμε. Σεραφείδης τερματοφύλακας.
               - Καλά ρε μπαμπά, πώς γίνεται κι έχασε η ΑΕΚ από τους άσχετους;
               - Ε, στα πέναλτυ ; Αυτά δεν μετράνε στο ποδόσφαιρο.
               Άυτό που μέτραγε για μένα ήταν μια τρομερή κατακεφαλιά που είχα φάει από οπαδό της αλογοτροφής - ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ - όταν μετά τον πανηγυρισμό του στο τελευταίο πέναλτυ είχε προσγειωθεί πάνω μου. Τότε καθόμασταν όλοι μαζί. Πρέπει να τον κοίταξα με πολύ μίσος την ώρα που μου χάϊδεψε το κεφάλι. Είχα λίγο απομακρυνθεί από τον πατέρα μου αφού με ενοχλούσε το τσιγάρο.
              Ακομμάτιστα λοιπόν πήγαινα με την Προοδευτική μου μέχρι το 1972. Η μάνα μου δεν με άφηνε να πηγαίνω στο γήπεδο αφού " μόνο αλήτες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ". Τώρα γιατί πήγαινε η ίδια και πλήθος συγγενών και φίλων, τα τοποθέτησα στην άποψη των αλογοτροφών περί μπάλας.
               Φεβρουάριος λοιπόν του 1972. Όλη η Ελλάδα στο πόδι για την αλογοτροφή και τις συνεχείς προκρίσεις στην Ευρώπη. ΠΑΟ - ΑΕΚ στην λεωφόρο, τριακόσια μέτρα από το σπίτι μου. Δεν είχαν πού να με αφήσουν οπότε όλοι βουρ στον τόπο των αλητών ( Τι είναι το πουλόβερ; Το ένδυμα που φοράει το παιδί όταν κρυώνει η μαμά του ). Εγώ με τον πατέρα μου για την θύρα 6 κι η μάνα μου με τους λοιπούς για την 3. Όλοι μαζί ανηφορίζαμε την Αλεξάνδρας και περάσαμε φυσικά και κάτω από το σπίτι με τον αριθμό 122. Η μάνα της μάνας μου είχε κρεμάσει την πράσινη τσόχα του κουμ καν καθότι αλογοτροφή κι αυτή. Χαιρετηθήκαμε από κάτω. Ο άνδρας της δεν ήταν στο μπαλκόνι.
 " Έχουμε σοβαρά θέματα κι αυτοί οι νέοι ασχολούνται με την μπάλα..."
              Αλλά στο ύψος της Αρζεντίνα ( το σινεμά ) πουλάγανε κασκώλ. Και ξαφνικά:
         - Μπαμπά, μου παίρνεις ένα κασκώλ της ΑΕΚ;
         - Τι να το κάνεις;
         - Το θέλω. Σήμερα λέω να είμαι με την ομάδα σου.
               Γυρνάει στο καροτσάκι και ρωτάει:
         - Πόσο το έχεις το κασκώλ;
         - 8 δραχμές κύριε.
               Ψάχνει την τσέπη του, δεν υπάρχουν ψιλά και γυρνάει σε φίλο του αλογοτροφή:
         - Μου δίνεις ένα δεκάρικο;
         - Σώπα ρε Ηρακλή. ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;
                  Με πείραξε πολύ αυτή η κουβέντα. Πρακτικά ήταν σαν να έλεγαν τον πατέρα μου μαλάκα. Μου αγόρασε το κασκώλ αφού πήγε στο περίπτερο και χάλασε κατοστάρικο κι αυτό το κασκώλ το αγάπησα πολύ. Σαν να με τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα. Μια κακοτεχνία ήταν. Μαύρο και μουσταρδί. Την ώρα που το πήρα στα χέρια μου, ο πατέρας μου πρότεινε:
         - Όταν φτάσουμε στο τουρνικέ, βάλτο στην τσέπη σου. Δεν ξέρω τι μπορεί και να γίνει μέσα.
         - Μπαμπά, το πήρα για να το φοράω. Τώρα τα βάζουν και με παιδιά;
                Αγαπητοί κι αγαπητές, να μην σας κουράζω κι άλλο. Το γήπεδο ήταν βρεμένο και περί το 9ο λεπτό χάναμε 1-0 με γκολ του Δομάζου που κατάλαβε οτι η μπάλα θα κολλήσει στην λάσπη κι ο Κωνσταντινίδης θα ήταν άλλη μια κότα Αεκτζής. Στο πέταλο που ήμουν εγώ. Τι λέγαμε οι Αεκτζήδες μεταξύ τους; Αφείστε τα. ΠΙΟ ΛΙΓΟΨΥΧΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΣΟ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ. Αφού όταν στο τέλος κερδίσαμε με 1-2 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, δεν το πιστεύανε κιόλας. "Τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς ; " σκέφτηκα. Ρε Προοδευτική και πάσης Ελλάδος.
               Καθ' οδόν για το σπίτι, η μάνα μου έλεγε τα δικά της. Κάτι για την διαιτησία, κάτι για τον Δομάζο και τον Τομαρά που είχαν πουληθεί. Εγώ αντιδρούσα. Στα 12 λίγη μπάλα ξέρεις. Κι έχεις δει και το παιχνίδι. Με μια καραμούζα μου χτύπαγε περιπαιχτικά το κεφάλι και μου ψιθύριζε για την ευρωπαϊκή ομάδα. Τσαντιζόμουνα που στην όλη παρέα αντιδρούσα ενώ ο πατέρας μου το έπαιζε Βούδας. Λογικό. Υπήρχε κι άλλη Κυριακή να βγάλει μέχρι τον ύπνο.
                Και ξαφνικά σταματάει Αεκτζήδικο αυτοκίνητο αγνώστων κι ο συνοδηγός λέει:
             - Αγόρι μου ( το κασκώλ το φορούσα συνέχεια ), Αεκάρα μου, έλα να σου δώσω ένα φιλί.
              Τα παίξανε όλοι κι εγώ κοίταξα τον πατέρα μου.
             - Πήγαινε, μου είπε.
             Με φίλησε ο μάλλον σαραντάρης άγνωστος και μου είπε :
             - Είσαι στην μεγαλύτερη ομάδα της γης. Αγόρι μου για σένα έγινε η νίκη αυτή.
                  ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΠΕΡΛΟΚ. Και το κασκώλ αλλά και το μπρελόκ, κρέμονται σήμερα σε κάδρο στο γραφείο μου. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ. Μέσα σε ένα λεπτό διάλεξα το στρατόπεδο αφού πια είχε γίνει και μια κοινωνικοποίηση. Απογαλακτισμός. Τι απέγινε η Προοδευτική; Πάντα την αγαπούσα και την βοήθησα παραγοντικά πολύ αργότερα όπως και τον Αστέρα 2004 της Καισαριανής όταν ξέσπασε η λαίλαπα του κοντοχαφιέ που έκοψα το γήπεδο.
                   Με την ασύλληπτη πορεία της Ευρώπης και του Φάντροκ, του Νικολούδη και του Χρηστίδη, μέσα πια στο γήπεδο ρουφούσα μια δικαίωση. Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑΡΑ. ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΤΣΙΚ ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
                 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ προοδευτική ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ; ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ; ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ORIGINAL ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΎΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΛΟΓΟΣ.
                     Ευχαριστώ για την κατανόηση.

63 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΛΛΟ ΡΩΤΑΩ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ; ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΕΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Η ΟΥΕΦΑ; ΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Γίνεται δεκτή η εισήγηση της Αστυνομίας, με το δεδομένο ότι μέχρι την ώρα σύνταξης της παρούσας Απόφασης (22.00), οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έχουν ενημερωθεί για την αδυναμία έκδοσης εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση με σφοδρή πιθανότητα την προσέλευση οπαδών, την δημιουργία αντεγκλήσεων, με πρόδηλο κίνδυνο εκ των ως άνω αιτιών να προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια.

    Κατόπιν αυτών, αναβάλλεται η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα θα καθοριστεί σύμφωνα με το Νόμο, από την Διοργανώτρια Αρχή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΦΗ, δικαίως, απαιτεί να γίνει το ματσάκιον. Η αστυνομία ξευτυλίζει περαιτέρω την ΑΕΚ με το κωμικό "....υπό τον κινδυνο επεισοδίων". Οι σωτήρες συνεχίζουν να σώνουν και να δέρνουν.
    Κι η ντεμοποίηση τώρα δικαιώνεται.
    Το σημερινό με την αναβολή τού μάτς έρχεται να δέσει με την κουβέντα πού κάναμε εδώ χτές περι διαφορετικότητας.
    Και το έργο θα συνεχιστεί μέχρι την υπέρτατη ξευτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν
    Τρεις φορές τα σχόλια μου εξαφανίσθηκαν ως δια μαγείας. Γιατί,ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαραλαμπε για καποιο λόγο ηταν μαρακαρισμενα σαν ανεπυθήμητα (spam). 2 σχολια τα επανεφερα.
    κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα.
    Και εκει που παει να πει καποιος "δοξα τω θεω" αμεσως μετα λεει "βοηθα Παναγια"
    Αυτη ειναι -προς το παρον- η "διαφοτρετικοτητα" του ταλαιπωρου ΑΕΚτζη.
    Οι οποιοι ΑΕΚτζιδες, ειδικα οι μικροτεροι ηλικιακα μολις τωρα ανακαλυπτουν,αυτο που εμεις εδω εχουμε διαπιστωσει παρα πολυ καιρο.
    Και τα σχολια τους στα διαφορα παπαγαλοsite,-και με αφορμη την μη σφαγηση εισητηριων και την αναβολη του αγωνα με τον ΟΦΗ- πλεον ειναι πως "ειμαστε σαν την Ελλαδα ρε παιδια". "οι μετοχοι ειναι σαν τους πολιτικους μας" "ΑΕΚ-Ελλαδα μαγκες" κλπ.
    "μα ειναι δυνατον; Βρηκαν 2-3 εκ. για την Μοργκαν και δεν δινουν 150 χιλ. για τοσο αμεσο λογο"; Ειναι και παραειναι.
    Και εγω εχω "αγορασει" ενα σαλε στην Ελβετια,αλλα αδυνατω να πληρωσω τον κηπουρο για να κλαδεψει τους θαμνους.


    Ο Μπιτσαξης ανεβαλε το ματς για τον φοβο επεισοδιων. Ποιων επεισοδιων; Αφου 3 χιλ. ταλαιπωροι πηγαιναν στο γηπεδο ετσι κι'αλλιως. Με την απαγορευση λογω μη σφαργησης, πολυ απλα δεν θα παταγε κανεις. Μια χαρα μερα εχει,να κανει ο κοσμος καμια βολτα,διχως να πρεπει να εξηγησει στον γνωστο του "γιατι δεν πηγε γηπεδο".

    Οπως οι εναπομεινασες γριες πανε "αναγκαστικα" καθε κυριακη στην εκκηλησια,μιας και η μια "τραβαει" την αλλη. Και οι περισσοτερες αρνουνται να αρνηθουν να πανε γιατι μπορει να τις πιασουν στο στομα τους οι υπολοιπες. Οταν ομως ο παπας αποφασισει οτι "σημερα λειτουργια γιοκ",τοτε οι γριες ανακουφιζονται που εστω και για μια Κυριακη δεν θα νοιωσουν την θαανατερη μυρωδια του λιβανιου και θα πανε για καφεδακι,χωρις να χρειαστει να περασει εκεινος ο απαραιτητος χρονος προσαρμογης,απο την επιθανατια για εκεινες λειτουργια,μεχρι την προσεδαφηση ξανα στην σκληρη μεν αλλα πολυ γνωριμη γιηνη πραγματικοτητα.

    Δηλαδη: Καλυτερα να σου ζεσταινει τον-εστω και γερασμενο- σβερκο ο ηλιος, παρα να κανεις προθερμανση της εξοδιου ακολουθιας σου καθε Κυριακη στον οικο του θεου,ο οποιος σε κοιτα με μισο ματι.

    Δεν υπαρχει λοιπον θεμα,ουτε λογος για ανησυχια. Ολα καλα. Τραβατε οσοι μπορειτε να μαζεψετε ηλιο,καντε καμια βολτα,χαρειτε το Σ/Κ σας αφοβα και το κυριοτερο χωρις δυσαρεστες ειδησεις.
    Αφου στην ΑΕΚ πλεον, οτι αναβαλεται ειναι γιορτη,αφου οτι συμβαινει ειναι μονο απογοητευση.
    Δηλαδη "no news, good news".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει και κάποια πρωτοτυπία ρε παιδί μου, δεν υπάρχει το στοιχείο τού μη-αναμενόμενου.
    Να πείς δηλαδή ότι αυτά πού γίνονται στην ΑΕΚ είναι...σοκαριστικά, ότι δεν τα περίμενε...κανείς.
    No sir.
    Σαν χιλιοπαιγμένη παράσταση τρίτης διαλογής με ηθοποιάκους τής πλάκας πού περιφέρεται θλιβερά και οι 3 εναπομείναντες νοματαίοι πού τήν βλέπουν ξέρουν και τίς ατάκες και το στόρι.
    Ποιά εισιτήρια?
    Ποιά Μόργκαν?
    Α, μιάς κι είπα Μόργκαν. Προς τί η πρεμούρα να ξεχρεωθεί η Μόργκαν εναντι..."σεβαστού ποσού" (λατρεμένη φράση απ΄τη μέρα πού την διάβασα) εφόσον δεν είχε καμία σχέση με τον πέλεκυ τής ΟΥΕΦΑ?
    Τι ρωτάω τέτιες ώρες...
    Ποιός πάτερ, ποιά ομάδα, ποιοί παίκτες, ποιό αύριο και γενικώς what the fuck????
    Οπου κακώς χρησιμοποιώ τήν θρυλική έκφραση "what the fuck" διότι αυτή χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει μεγάλη έκπληξη.
    Ποιά έκπληξη?
    Ο δε πάτερ δήλωσε ότι η αναβολή βάζει λέει σε κίνδυνο τα αγωνιστικά πλάνα τής ΑΕΚ.
    Ρε τι μαθαίνει κανείς.
    Εχουμε και "πλάνα"? Και ποιός τα καταστρώνει?
    Και καλά αυτό, είναι και "αγωνιστικά" τα πλάνα?
    Μου θυμίζει όταν είμασταν παιδιά κι είχαμε ένα πυροβολημένο ποδήλατο, με φρένα τελειωμένα, με ακτίνες πού λείπανε, με ξεσκισμένη σέλα, αλλά όταν ερχόταν το πιτσιρίκι απ΄την άλλη γειτονιά τού λέγαμε "είναι αγωνιστικό το ποδήλατο" για να πουλήσουμε μουρίτσα.
    Οπως και τα πλάνα μας. "Αγωνιστικά" κι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα,
    Για το χθεσινο φιλο των 16 ειναι χαρα να συμμετεχουν και νεωτεροι στη κουβεντα να ακουμε και την φρεσκια αποψη.
    Βεβαια αν εισαι 16 και ΝΦ γκρεμιστηκε πριν 10 χρονι,δεν μπορωνα καταλαβω πως (στα 6) ειχες προλαβει να πας σε πολλα ματς και καταλαβες και ατμοσφαιρα, ποσο μαλλον να τη θυμασαι.
    Τεσπα ο καθενας οπως νομιζει.

    Χαρη (νομιζει ο ΦΙΚΟΣ) οτι του εκανε ο Μπισταξης για την αναβολη.
    Ποια αστυνομια και πρασινοκοκκινα αλογα?
    Βγαλε τα διαρκειας πανε δε πανε 500-1000 νοματαιοι καθε κυριακη.

    Τι φοβηθηκε δηλαδη η.... αστυνομια?
    Μη κανει κανα sold out αυτο το ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ και μαζευτουν 60,000 κοσμος και δε μπουν?

    Αυτο το ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ που εκαστε στη καρεκλα ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΑΜΙΔΗ?

    Που ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΣΙΠΑ θα ειχε δηλωση ΗΔΗ παραιτηση?

    Αλλα που να τη βρει τη τσιπα ο ΦΙΚΟΣ?
    Ποιος την εχασε?

    Ακρα του ταφου σιωπη και στη ΠΑΕ που η τελευταια ανακοινωση ειναι η....αποστολη για το ματς με τον ΟΦΗ.

    ΑΧΝΑ δεν βγαζει το ΛΑΜΟΓΙΟ, ουτε ΚΑΝ να πει δεν γινεται το ματς.

    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ που ανυσηχουσες και για την υστεροφημια του .... μπαμπα σου.

    ΑΝΙΚΑΝΕ ΒΛΑΚΑ που καθεσαι ΒΙΤΡΙΝΑ για να μας λες οτι η ΑΕΚ θελει λεει λεφτα..

    ΣΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑ σοβαρα? Και εγω που νομιζα οτι θελει οσπρια και γραφικη υλη.

    Που δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να στελνεις υπομνημα ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ οτι ειμαστε σε καλο δρομο και μια μερα μετα να μη μπορεις να σφραγισεις εισητηρια.

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΓΛΑΣΤΡΑ.

    ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕ

    ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΥΓ Ποια 2-3 εκκ πατε καλα?
    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1,2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

    Σιγα που τον επιασε ο πονος τον ΒΛΑΚΑ να πληρωσει 1,2 μονος του..

    Τα διαβαζετε μια χαρα. Ξερεις εσυ για ποιον μιλαω. Λεω ψεμματα?
    Βγητε να το διαψευσετε με ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.

    ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tη Κυριακη οι χιλιαδες των οπαδων δεν θα δημιουργησουν προβληματα?

    Η ξαφνικα η ΕΛ-ASS βρηκε τροπο να ελενξει τις δεκαδες χιλιαδες που θα πανε να δουνε τα αγωνιστικα πλανα (ελα μη γελατε) του Κωστενογλου?

    Ρε ΦΙΚΟ νομιζεις οτι ολοι εχουν το iq-ραδικιου που κουβαλας εσυ?

    ΥΓ Σιγα μη σου απαντησουν και στα e-mail.
    SPAM και Junk σε εχουν ολοι.
    ΧΕΣΜΕΝΟ με λιγα λογια αν δε το καταλαβες.

    Ουτε τα τηλεφωνα δε σηκωνουν..
    Και μη βαζεις αυτο τον αξυριστο το Βουρο μπροστα οταν πηρες εκει που πηρες.
    Αχωνευτος ειναι ο κολο-ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεντευξη στην Ρeal News εδωσε ο Νικολας απο Αμερικη
    Και αληθεια ειναι οτι μιλησε επι παντος επιστιτου.
    "σπαει την σιωπη του" και "δινει κατεθεση ψυχης" οπως λενε και τα σκουπιδοπεριοδικα.

    Βεβαια για το ανεπιστιτο,δεν ειπε κατι. Ουτε και μαζι με τις "καταθεσεις ψυχης" δεν ειπε κατι για καμια τραπεζικη καταθεση,προς τους εδω ΠΑΕτζιδες μεταναστες.

    Και κανεις δεν μπορει να του προσαψει κατι. Λεφτα εχει δωσει,τοσο ηταν το ποσοστο, του αφησε και ενα προπονητικο αφου το εφτιαξε με μεγαλο "δαγκωμα", και εδω και καιρο μας χαιρετα απο τους ουρανοξυστες αφηνοντας τους εδω αρχιδοξυστες να τ βγαλουν περα.
    Ο Παπας το καθηκον του το εκανε και αυτος "και με το παραπανω" οπως λεει αφου και εκεινος βρεθηκε να εχει δωσει περισστερα του αναλογουντος ποσοστου.
    Το διδυμο Γκουμας-Χατζιωαννου,εκαναν και αυτοι το χρεος τους,αληθεια. Εδιναν οτι τους αναλογουσε, και εφυγαν πληρωνοντας αυτο που τους αναλογουσε.

    Ο δε κοντος, οπως λεει, χρεη δεν εχει. "Φαινεται αυτο απο τα βιβλια", οπως λεει.
    Οι δε υπολοιποι, Τακης, Κουλης κλπ, συμφωνουν οτι "πρεπει να μπει πλατη,οπως επισης συμφωνουν να πληρωθουν αναλογικα τα χρεη αλλα και εκεινοι-οπως και ο κοντος- εχουν διαπιστωσει οτι και οι ιδιοι εχουν κανει το καθηκον τους και αρα δεν υπαρχει κατι να πληρωσουν.
    Και ετσι ο κοντος,αφου βλεπει οτι τελικα ολοι τους,πλην ενος εξαιρουμενου εχουν εκπληρωσει τις οικονομικες τους εκρεμοτητες,οτι εχουν καλυψει πληρως- με τον ενα η τον αλλον τροπο- τις οικονομικες τους υποχρεωσεις σαν πρωην η νυν μετοχοι της ΠΑΕ.
    Ομορφα.

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ παραλληλα ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΕΩΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,οπως μας διαβεβαιωνουν;
    Και αφου κανεις πλεον δεν χρωσταει στην ΠΑΕ και ειναι καλυμενοι, ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΣΥΣΩΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΤΙ "ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ";
    Ποιες ευθυνες εφόσον ολα δειχνουν- οπως εχουν αποφανθει-οτι δεν υπαρχει καποια για να καλυψουν;
    Παρα μονο να βρει 3 εκ. και να τα δανισει εντοκα στην ΠΑΕ ο κοντος μαλακας που συνεργαζονταν και με τους "συμφεροντες"- οπως εχει πει- τοκογλυφους;

    Μετα την Κανα, οπου το νερο εγινε κρασι, πως τα αδεια ταμεια και οι μαυρες τρυπες,ξαφνικα δειχνουν "ανυπαρκτες";

    Αυτο ηταν ολο. Βαλαν τον κοντο μπροστα και του ειπαν: "Εσυ τα σκορπισες,εσυ να τα βρεις Εμεις απλα θα "σου βαλουμε πλατη" επικοινωνιακα. Βρες ρε μαλακισμενο κανενα φραγκο μπας και περασουμε τις εξετασεις της ΟΥΕΦΑ,για να καλοκαιριασουμε...και εσυ ετσι θα εξιλεωθεις καπως και ισως προβιβασθει σε υπο-χαφιες και υπο-κλεφτης...και μετα βλεπουμε".

    Ουστ κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ: ΤΟ 23% ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ; ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΑΝΕ 170 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. 50 ΤΩΡΑ, 50 ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΙ 70 ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ...η αναβολή δεν βολεύει αγωνιστικά αλλά βολεύει για την ΟΥΕΦΑ..." Λες κι η ΟΥΕΦΑ δεν μαθαίνει τι γίνεται εδώ. Εν τω μεταξύ γίνεται άλλος χαμός. Ο Μπιτσαξής - ΑΕΚ είναι αυτός - πάει να το κάνει αύριο, αλλά η αστυνομία θα είναι στην συγκέντρωση, χώρια που ο ΟΦΗ τώρα δεν θέλει αφού έβγαλε εισιτήρια για την Κρήτη. Μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στίς αρχές τής δεκαετίας τού 80΄ κάποιες ιταλομαφιόζικες οικογένενειες τών ανατολικών ακτών τών ΗΠΑ ανακάλυψαν μιά καινούργια μέθοδο ώστε να ξεγελάνε τόσο το FBI όσο και άλλες μαφιόζικες οικογένειες.
    Για να μην γίνεται γνωστό ποιός είναι ο αρχηγός τής οικογένειας (boss) τοποθετούσαν μπροστά έναν τύπο πού έπαιζε τον ρόλο τού αρχηγού χωρίς να είναι (frontman). Αυτός δεν είχε βέβαια καμία δικαιοδοσία και δεν μπορούσε να πάρει καμία απόφαση αλλά προσποιούτο ένα ρόλο.

    Πήγαινε δηλαδή σε συναντήσεις με άλλους -πραγματικούς- αρχηγούς, έδινε διαταγές (τίς οποίες έπαιρνε απο άνωθεν φυσικά) και όλα τα χαμηλόβαθμα μέλη έδιναν λόγο και υπάκουαν σ΄αυτόν. Μόνο ένας πολύ στενός κύκλος ήξερε ποιός ηταν το πραγματικό boss.

    Το ψεύτικο αφεντικό λοιπόν έπρεπε να παίζει με θαυμαστή ικανότητα το ρόλο τού αληθινού αφεντικού και γι΄αυτό πληρωνόταν πάρα πολύ καλά. Γι΄αυτό μόνο?
    Οχι.
    Η δουλειά είχε θανάσιμα ρίσκα.
    Αν μιά άλλη μαφιόζικη οικογένεια ηθελε να βγάλει απ΄τη μέση τον αρχηγό μιάς άλλης τότε θα στοχοποιούσε αυτόν πού έπαιζε απλώς τον ρόλο κι όχι τον πραγματικό. Ο ψεύτικος δηλαδή θα έτρωγε τίς σφαίρες κι ο πραγματικός θα έμενε αλώβητος.

    Το ίδιο και με το FBI.
    Αν το FBI συνελάμβανε τον "αρχηγό" θα είχε στα χέρια του τον ψεύτικο κι όχι τον αληθινό.
    Κι αν ο ψεύτικος αποφάσιζε να μιλήσει στο FBI τότε θα έπρεπε να κρύβεται για όλη του τη ζωή, κι αυτός κι ολοκληρη η οικογένεια του.

    Η μεθοδος αυτή αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική. Σημερα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαπιστωθεί ποιός κυβερνάει μιά μαφιόζικη οικογένεια ακόμα και με τίς εκλεπτυσμένες μεθόδους τού FBI.
    Γιατί τα λέω αυτά?
    Ε, λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 600 Χ 14 = 8400, τόσα παίρνει κάποιος. Ο 13 και 14 μισθός σώθηκαν αλλά το 600 γίνεται πια 450. 450 χ 14 = 6300. Και άρα ο εργαζόμενος χάνει 8400 - 6300 = 2100. Δηλαδή 2100 / 600 = 3,5 μισθοί απώλεια αλλά θα πληρώνεται 14 φορές. Αυτό είναι διαπραγμάτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Albert_AEKstein

    NA ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ...

    ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ;
    ΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;
    ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ;
    ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ;

    ΡΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτο θα σκεφετε -και σωστα- η ΟΥΕΦΑ " Οταν εν μεσω "ζυμωσεων","δεσμευσεων", υποσχεσεων, παραδομενων υπομνηματων,σταυροκοπηματων,ορκων και πλανων αποπληρωμης, "σιγουρων διακανονισμων", "αποδεικτικων" στοιχειων, "εμπρακτων" αποδειξεων και λοιπων "ακραδαντων" στοιχειων τα οποια παραδιδεις, παραλληλα σφραγηζεις με ακαλυπτες επιταγες την μια Κυριακη και την επομενη παιζεις με κλειστες θυρες λογω μη δυναμενος να καταβολεις των φορους"... τοτε αυτο που τους αξιζει ειναι μια πουτσα στη λαδοκολα"

    Και τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μονο που στο τραπέζι είχε μπει και τα 450 και μείων 13ος 14ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο 13 ΚΙ Ο 14, ΑΛΛΑ ΚΙ Ο 12 ΚΙ Ο ΜΙΣΟΣ 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, τώρα που έκλεισε η κάνουλα. Τώρα όλοι έρχονται εδώ, ΝΑΙ ΕΔΩ, κι αφού διαβάσουν, γράφουν τα αρθράκια τους για να ενημερώσουν και τον κόσμο που τους διαβάζει. Κατάλαβες Τάκη μου, την διαφορετικότητα του εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα δεν χαθηκε τι λετε?
    Υπαρχει απλα μειωθηκε..

    Εισατε ολοι γαυροι, αυτο δε μου λενε εμενα που εχω φιλο το Βαγγελα? Λες και ειτε απαγορευεται να εχει φιλους απο αλλη ομαδα, ειτε ολοι εχουν μια ομαδα, ενα κομμα, μια σκεψη και φυσικα μια αποψη.
    Τι σημασια εχει αν οι πατεραδες μας δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ (επαγγελματικα-εκπαιδευτικα) αλλα ηταν κολλητοι?
    Αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

    Βεβαια εχω φιλο και συμμαθητη και το γιο του Κωσταντινου (το παλιο τερμα του ΠΑΟ) αρα ειμαι και βαζελος. Οπως και τον Πιλαφιο που πηγαινε τριτη οταν εγω πηγαινα πρωτη+ το οτι εχει παντρευτει πολυ καλη μου φιλη. Χ2 Βαζελος

    Ταυτοχρονα και ο steven ως μεγαλυτερος εχει το ιδιο το Γοντικα (μεγαλυτεροι αυτοι και κολλεγιοπαιδα-ποτε δεν τα πηγαιναμε καλα με το κολλεγιο, ειχαμε καλες σχεσεις με το εταιρο σχολειο της περιοχης)

    Αρα ο steven ειναι βαζελος.

    Παμε παρακατω.

    Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ

    Γυρναει σιγα σιγα υπερ μας το γαιτανι του τακουνια και των γερμανων.

    Τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ οι Ιταλοι ΗΔΗ ειναι συντριπτικα ΥΠΕΡ ΜΑΣ.

    ΗΔΗ αμερικανοι, γαλλοι ακομη και Βρεττανοι (ενας υπερ συντηρητικος λαος αλλα με αισθημα δικαιου ακομη και αν ειναι υπερ τους) γυρνανε προς τα εμας.

    Μιλαω για τον κοσμο ΟΧΙ για τις κυβερνησεις.

    Βλεπω το πατο στο βαρελι πλεον

    Το καλο ειναι οτι ο πατος εχει αρχιζει και φωναζει υπερ μας.

    Δεν ξερω τι θα κανουν οι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΤΟΙ

    Οι Δημητρελοι και οι Μερκελ.

    Βλεπω ομως οτι η κατασταση γυραν σιγα σιγα υπερ μας.

    Οποιος θελει ας δει τα οικονομικα νουμερα 4th quarter των ΗΠΑ.

    Δεν λεω για ανωνυμους ουτε για Κιατα που εχουν φ-υ-σ-ι-κ-α εξαφανιστει σε οπιαδηποτε κουβεντα εχει iq> ραδικιου, εδω και μερες.

    Προφανως περιμενουν τη θεση του αρχηγου για να κλασουν απο το στομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΠΑ, ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ " WE ARE ALL GREEKS ";
    ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΑΚΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Φεβρουαρίου, 2012 21:27

    @steven: Οι τελευταίοι ασπρουλιάρηδες που ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αλληλέγγυοι με το ελλάντα γίναν κεμπάμπ από τους τουρκαλβανούς στον πέττα. Άντε και ο λόρδος που πήγε από το εκπληκτικό κλίμα του μεσολογγίου. Α, ναι και οι νεοζηλανδοί που θαφτήκαν στα Χανιά το 41.
    So fucking what, then? ότι βλέπουν να μας γαμάνε πατόκορφα και έχει αρχίσει να τους τρώει και ο δικός τους κώλος είναι το θέμα και έχει αρχίσει να ξεθωριάζει η καραμέλα του έλληνα τεμπελολαμόγιου (όχι ότι δεν είμαστε, αλλά σάμπως και οι ιταλοι, και δει οι νότιοι, είναι καλύτεροι λχ?). Επί της ουσίας? Και δυό αβγά τουρκίας. Την κυριακή μας ταράξαν στο χημικό (ήταν 100δες χιλιάδες κόσμος) και μας διαλύσαν. Αρα? τέλος ο συντεταγμένος τρόπος διαμαρτυρίας. Εδώ πρέπει να βγουν τακτικές Άρη (μεγάλο μυαλό και τακτικός).
    Πάντως μόνοι ΔΕΝ μπορούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 450 x 12 = 5508
    450 x 14 = 6300
    Αυτή είναι η διαφορά. Θα μου πείς τι Γιάννης, τι Γιαννάκης. ΟΚ αλλα τα 800 ευρώ τέτοιες μέρες είναι υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΑΔΕΡΦΕ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ ΚΑΘΟΤΙ BISEXUAL.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΑΠΛΑ: ΟΥΤΕ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ 300.
    @@@@@ ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ @@@@@
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΗΣ Ή ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΥ ΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ: ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΔΙΩΞΕ.
    ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Η ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΠΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΣΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΑ
    ( αφού ζήσανε καλά ).
    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.
    ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ Ή ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαβάζω όλες αυτές τις μέρες τα άρθρα και τα σχόλεια και έχω να παρατηρήσω τα εξής.
    Α. Μάλλον τον κηδέψαμε και τώρα τον κλαίμε τον μακαρίτη θυμούμενοι πως τον γνωρίσαμε.
    Β. Οκ για το μνημόνιο και τους προδότες αλλά εναλλακτικό σενάριο (τώρα, οχι πριν 2 5 7 17 χρόνια) υπάρχει? Οχι. Φταίμε και θα πληρώουμε. Πρέπει να πληρώσουμε και να βγάλουμε μόνοι μας με τον καιρό τον εαυτό μας απο τη δύσκολη θέση. Αν είμαστε ικανοί. Που πιστεύω οτι είμαστε και ιδιαίτερα η πλειψηφία των νέων. Αυτα περι "δεν πληρώνω", "επανάσταση", "έξοδος απο το ευρώ" κτλ είναι για του κομμουνιστές και τους λοιπούς βολεμένους του δημοσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στήβεν,
    αν απευθύνεσαι σε μένα πιο πάνω (είναι 2 οι Τακηδες) να πώ απλώς ότι δεν αμφισβητώ την διαφορετικότητα τού "εδώ".
    Συνεπώς συμφωνούμε.
    Κατα τα άλλα ένα σχόλιο στον Γιώργη:
    λές, ότι "δεν μπορούμε".
    Πιθανώς να΄ναι κι έτσι.
    Προσωπικά δεν έχω απολύτα καταλήξει ακόμα στον αν όντως "δεν μπορούμε" η αν παίζει στη μίξη και μιά δόση "δεν θέλουμε".
    Και τρώγομαι να γράψω κανά 2 σεντόνια γι΄αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΕΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΚΡΑΤΑ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΤΟΥΣ 14. ΑΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3 Ή 4 Ή
    5 %, ΑΛΛΑ 15% ΟΛΑ ΟΚ;
    ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΒΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ. ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ FUND ( αυτά δεν τα ακουμπάνε ποτέ ) ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΔΩΣΩ. ΕΝΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ασε πού με κεντρίζει κι ο Στήβεν με αυτό το "..την πραγματική εξουσία την έχει η αριστερά".
    Για το οποίο η πρώτη σκέψη πού μού σκάει στο μυαλό είναι η εξής:
    - η αριστερά πού υποννοείς Στήβεν, και η οποία όντως έχει τεράστια δύναμη, είναι όντως αριστερά? Η άλλο ένα Δούρρειο αλόγατο?
    Διότι αυτού τού είδους η...αριστερά κυβερνάει και στην Ευρώπη. Και στο Αμέρικκκα ο Ομπάμα θεωρείται "liberal".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΣΠΟΝΤΕΣ ΠΕΤΑΩ Ή ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ.
    ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ - δηλαδή από φύσης - ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΕΝΟΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΟΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΣΕ ΠΟΣΑ BYTES ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    Πού απολογείται η δεξιά; Πού το ΠΑΣΟΚ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ;
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
    ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;
    ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ;
    ΜΙΑ ΚΑΝΕΛΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΛΩΝ.
    ΜΙΑ ORIGINAL ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7.
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ; ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΩΛΟΥ ΚΛΠ.
    " ONCE UPON A TIME IN AMERIKA ", ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ πάντως είμαι μέσα για τέτια κουβέντα κι ας χρειαστούν εφτά σκληροί δίσκοι για να χωρεσει.
    Ετσι κι αλλιώς...η επικαιρότητα τής ΑΕΚ δεν μάς πιέζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ( δηλαδή έχει αυτοαναγορευτεί ) ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ.
    ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΙ ΑΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΕΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ: ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ Α2 ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ...
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Ή ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΔΧ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΕ ΚΙ ΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΙ Ο ΑΡΗΣ. ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 2050, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΧ, που και σαν φάτσα δεν έχει κι ιδιαίτερες διαφορές με τον Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ PSI ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ " ΕΤΑΙΡΟΙ " ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
    ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΤΟ 2012 ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ 1974 " ( ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ) ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ 74 ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΜΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , λόγω πουριτανισμού, ΕΒΛΕΠΑ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ.
    " ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. " ( ΜΑΡΙΩ ) Η ΚΥΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΩΝ ( δεν έχω τίποτα εναντίον τους ) ΚΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ, ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ; ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;
    ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; ΕΠΟ, ΠΕΣΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.
    ΚΟΙΝΩΣ;
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΠΟΥΤΣΟΦΛΩΡΕΣ, ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στηβεν,πραγματικα θα`θελα να μου πεις για ποια ΑΚΡΙΒΩΣ αριστερα αναφερεις οτι αναφερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για την αριστερα που νομημοποιησε ο Καραμανλης ¨εθναρχης μονο και μονο για να λειτουργει σαν σκιαχτρο,ωστε η μαριδα να μαζευεται στο κεντρο. και να πεφτει στο λακο με την σκυλα και την χαρυβδη πασοκ νδ το οποιον ειναι ενα σωμα. Απλα το πασοκ λαμβανει τα κερδη και η δεξια τις "φαπες" ( ο λαος δεν ξεχνα" κλπ)

    Ο δευτερος λογος υπαρξης της αριστερης "σπιναλογγας" ειναι οτι χρησιμοποιειται σαν κολυμβιθρα δημοκρατισμου (
    τι ωξιμωρο για ενα απολυτα Σταλινικο αποκομα).Σαν κεντρο αποκτησης αγωνιστικων ενσημων.
    Το συνολο των φασιστων που σημερα αυτοπλασαρονται σαν σωτηρες καισαν πρωτα ονοματα κατσικωθηκαν στις πλατες μας,εχουν περασει για ενα διαστημα απο εκει.
    Αποκορυφωμα η "εδω πολυτεχνειο" η οποια ζει πλεον εδω και χρονια κοντα στους "γονεις" της,στην καρδια του κτηνους.

    Οσο για το αν εχουμε πιασει πατο ακομα,οικονομικα δεν ξερω.Σιγουρα παει κι'αλλο. Οι κατατρωμαγμενοι αλλα και πολλοι "βολεμενοι" στις ενοχες τους νεοελληνες, "παιρνουν" κι'αλλο στριμωγμα.
    ΠΑντως ελπιζουμε καπου εκει να κρατηθει ο πατος και να μη προβουν σε πιο "ριζικες" λυσεις, αι μεγαλαι δυναμεις,ως ειθησθε να κανουν με καθε χωρα η οποια εχει την ατυχια να εχει ορυκτο πλουτο,χρησιμο για την τροφη του "μινωταυρου".
    Σε ολες τις αλλες περιοχες που ετυχε να βρεθει πετρελαιο,αεριο,χρυσος, ουρανιο, η οτι αλλο, την "εσκαψαν" κανονικα.
    Με μια απλη προφαση περι καποιας "καταπολεμησης της τρομοκρατιας" η καποιας "υποπτης κατασκευης επικινδυνων πυρινικων" και με την συμφωνη γνωμη του ΟΗΕ (αυτος ειναι αλλωστε ο ρολος του,αφου δικο τουε δημιουργημα ειναι) μπιμπαρδιζαν απο γη και αερα και τα εκανα ολα ισιωμα. Πυρινικα δεν εβρισκαν βεβαια,αλλα ουτε και τρομοκρατες καταδιωχθησαν. Αλλα μια χαρα αρπαζαν τις πηγες και τους αγωγους.

    Τα ιδια και εδω. Ο ορυκτος πλουτος ειναι το θεμα. Ο οποιος ειναι υπεραρκετος,τοσος ωστε να σε κανουν ισιωμα και σενα.
    Απλα εδω,ειμαστε ιδιαζουσα περιπτωση. Δια ευνοητους λογους ( και θα πρεπει να ευχαριστουμε τους αρχαιους προγονους για αυτο) για την οποια κληρονομια την πολιτιστικη και την οποια αιγλη στα ματια της παγκοσμιας κοινοτητας,εχουμε αποκτισει, και ετσι αντι για κανοικο βομβαρδισμο,αντι για στρατιωτικο πολεμο,επροκριθει η λυδη του οικονομικου πολεμου. Της οικονομικης ασφυξιας.

    Αντι να βλεπεις στελθ και αρματα και να ψαχνεις μεσα σε κρατηρες τα μελη του παιδιου σου για να το συναρμολογισεις,καλυτερα ειναι να βλεπεις τον σακατη Σοιμπλε και την καμπουρα προισταμενη του και ολες τις Φλαμανδικες αδερφες να κουνανε το δαχτυλο.
    Τουλαχιστον θα εισαι ζωντανος ωστε να τους βλεπεις.

    Αρα κατα βαση "ειμαστε τυχερακιδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ...γιατι,κατα την γνωμη μου,η "αριστερα" σταματαει οταν συναντιεται με την εξουσια και το χρημα.Εκει τελειωνει το παραμυθι,και ξεκιναει η πραξη.Με αδειες τσεπες,θελεις να βλεπεις τα πραγματα ισοδυναμα,ισοτιμα,μολις γεμισουν θελεις να εισαι ανωτερος απο την χλεμπα που βρισκοσουν πριν λιγο.Αν τυχει και εχεις καποια εξουσια? Γαμας και δερνεις οτι βρεις μπροστα σου.Ολα τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα.Αδειες τσεπες ειχε και ο Κιτσος,κι ο Μπομπολας και πολλοι αλλοι.Τους ειδαμε αργοτερα τι εκαναν.
    Και επιτελους καποιος εκανε τον σωστο υπολογισμο οσον αφορα τους μισθους και αναφερομαι σε αυτο που αναφερεις Στηβεν στο "600χ14...".Οταν το ανεφερα σε μια συζητηση επεσαν να με φανε.Κι ομως ετσι ειναι.Και επειδη προσωπικα προβληματα με κρατησαν μακρια απο το blog για πολυ καιρο,να θυμισω οτι οσα εχουν γινει μεχρι τωρα εχουν γραφτει απο πριν τα Χριστουγεννα,μεχρι και ημερομηνιες εχω γραψει.Μεχρι και γιατο 450αρι του βασικου και των συνταξεων.Για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη.Και την Τριτη η Τεταρτη θα σκασει τετοια βομβα που θα τριβεται τα αρχιδια σας(μας) για να δουμε αν υπαρχουν ακομα στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Φεβρουαρίου, 2012 11:47

    Steven δε διαφωνώ σε ΤΙΠΟΤΑ με αυτά που λες. Μα τίποτα. Εντάξει, έχουμε κάνει και 5ετία λονδίνπ, καταλαβαίνουμε από τι πήγε ο λόρδος, απλά αναπαράγουμε την επίσημη ιστορική καταγραφή των καψήδων της εποχής...
    Σε αυτά που αναλύεις συμφωνώ, αλλά διευκρινίζω ότι, προσωπική μου άποψη, είναι ότι ΟΝΤΩΣ όταν ΕΝΩΜΕΝΟΣ ο λαός, αοφύ ε΄χει καέι όλο το λίπος του και απελπιστεί, θα τους βάλει ένα PSI αράπικο στον πάτο. ΑΛΛΑ. Αλλά...2 ζητήματα παίζουν να μην γίνει αυτό:
    1. Είναι θέμα timing. Δηλαδή πιστεύω ότι οι καταστάσεις θα ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ την δημιουργία κρίσιμης μάζας. Ενώ εδώ θα κατεβάινουμε σε χωριστές διαδηλώσεις, ΟΛΟΙ (πλην...ΠΑΜΕ) θα συνωστιζόμαστε στο σύνταγμα (αλά προκυμαία σμύρνης) και οι μπάτσοι θα ρίχνουν χημικό, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ΠΡΙΝ γίνει το μπαμ, θα προκύψει μιά κατάσταση που θα το εκτονώσει. Ποιά είναι αυτή? Μακάρι να ξερα. Πιθανόν 2-3 ξεροκόμματα στον κοσμάκι (ενώ του έχουμε πάρει το βιός), μία ψευδοαριστεροκεντρώα συνασπισμένη κυβέρνηση με κανένα άκη στην ψειρρού, ένα PSI που θα επιφέρει ταχατε΄μου έναν ισοσκελισμό, κανένα κύπελλο σε κάνα μπάσκετ και....μπεεεεεεεεε.
    Τώρα θα μου πεις "μα το σύστημα εδώ έχει σαπίσει ΤΟΣΟ πολύ που δε μπορεί καν να σώσει τον εαυτό του"...συμφωνώ. Αλλά ποιός σου είπε πως ΑΥΤΟ θα σωσει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ? Τη δουλειά θα την κάνουν άλλοι, όπως πάντα. (δες 1827, 1945 κλπ) Και οι κοτζαμπάσηδες απλά θα αλλάξουν προβιά. Όσον αφορά τον ελληνικό λαό, ουδεμία εμπιστοσύνη του έχω ΔΙΟΤΙ: α. έχει αλλοτριωθεί πολιστισμικά, β. έχει αστικοποιηθεί, γ. ΔΕΝ έχει ταξική συνείδηση (αφού ελέγχεται από τους αριστερούς πραματευτάδες). Πάμε στην "κακιά" αλβιώνα να σου δείξω ταξική συνείδηση λχ δ. δεν έχει ΔΥΝΑΜΙΚΗ (λόγω υπογεννητικότητας και εγκεφαλίτιδας)...
    2. Άλλος λόγος, και με πονάει που το λέω αυτό, είναι ότι η γενιές των 15-30, οι οποίες ΔΕΝ αναπληρώνει ποσοτικά (λόγω υπογεννητικότητας), δηλαδή το μέλλο, έχουν μόνο όνειρο να την κάνουν στα ξένα, και πολλοί το καταφέρνουν ΠΟΛΥ πιο εύκολα απ' ότι το 50 και το 60. Μόνη σωτηρία να μην τα καταφέρουν κάποια δυναμικά τμήματα της, διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ. Αν εγώ αντέχω 2 κύμματα χημικών, αυτοί αντέχουν 10 και θα κάνουν και κάνα γιαγκίνι...δε γίνεται μαγιά χωρίς αυτούς (φυσικός νόμος αυτό). Και ΔΕΝ τους κατηγορώ ότι είναι βολεμένοι ή με κώλους σα βάρκες από τα 12ρα στο facebook. Ας δεχτούμε ότι αυτά τα ξεπερνάνε ΠΡΩΤΑ. Οπότε χωρίς αυτούς δεν πρόκειται να δημιουργηθεί και το momentum που σου έλεγα παραπάνω. Φυσικά θα μαζεύονται κάθε τόσο όξω από καμια πρεσβεία στη χώρα που είναι ή θα ποστάρουν στο facebook εικόνες και απόψεις αλλά....χρειαζόμαστε κορμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Φεβρουαρίου, 2012 12:02

    Άσχετο: Και ο δημητρέλος "καλά" το πάει...Συμφωνία και για του χρόνου με το ΟΑΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ. ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΙ...προτείνω και φάκελο για ΝΕΟ διστημόπλοιο στον ΟΔΔΥ τώρα. ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ CONPATER: Ποιά αριστερά; Αυτήν ακριβώς που βλέπεις. Αυτήν που περιέγραψες ορθότατα. Πρώτα εκεί λόγω αφραγκίας ή ταξικών προβλημάτων και μετά στην τούμπα. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
    Και παραπέμπω του ALBERT CAMUS : " ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ Ή ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. "
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΡΚΑ:
    " 1η Μαϊου κι απ' την Βαστίλη ξεκινούν οι φοιτητές..."
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΟΦΗ,ΠΑΛΙ 1η ΜΑΙΟΥ : "...κλείσε το τζάμι μην κρυώσει το παιδί."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Υπάρχει και ο Gil Scott Heron με το μυστηριώδες (διότι επιδέχεται πολλές ερμηνείες): "...η επανάσταση δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά".
    Η "αριστερα" έχει μικρή (η έστω, την μικρότερη) ευθύνη για την έλλειψη ταξικής συνείδησης.
    Η εν λόγω έλλειψη οφείλεται στο κράτος και πρώτιστα στο σύστημα εκπαίδευσης.
    Η "αριστερά" αναλαμβάνει δράση κι έχει ευθύνη για το στάδιο τού πανεπιστημίου όπου φυσικά η "άποψη" πού προτείνει η ίδια είναι ένα καμένο χαρτί πού δεν αναδυκνείει την ταξική συνείδηση αλλά απλώς προτάσσει ένα άλλο στρατόπεδο ως επιλογή.
    Βέβαια κάποιος θα πεί: η "αριστερά" συμμετέχει στο κράτος, και ως τί?
    Ως ΠΑΣΟΚ? Ως SPD και Πράσινοι? Ως Δημοκρατικοί?
    Αν αυτοί είναι η κρατική "αριστερά" δεν έχω κάτι να παραλλάξω στα παραπάνω πού είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και του χρόνου η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!
    Μια χαρά κίνηση την βλέπω.Ε, κι αν δεν έχουμε να το πληρώσουμε θα βάλουμε τους δυο χιλιάδες τεμπέληδες της ορίτζιναλ να καθαρίζουν τις κερκίδες ή να κουρεύουν το χορτάρι.
    ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    Μια που πιάσαμε κουβέντα για την αριστερά,οι πιο πλούσιοι πολιτικοί ποιοι είναι;
    Τις χειρότερες φασιστικές μεθόδους όπως στρατολόγηση ή διακίνηση ιδεών ποιοι τις έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποια Αριστερα ρε παιδια?
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΡΑ? Τους νοσταλγους του Σταλιν με τα σφυροδρεπανα?
    Τους νοσταλγους των Γκουλαγκ και των βασανιστηριων?

    Την αριστερα που πρεπει να εισαι πιστο κομματοσκυλο και να μην παρεκλινεις απο τη γραμμη του κομματος αλλιως μαυρο φιδι που σε εφαγε?

    Την αριστερα της Ανατολικης Ευρωπης, με τα τειχη, τη Σταζι και τις Σιβηριες?

    Με τα τανκς στη Τσεχια και στην Ουγγαρια και σε οποιον διαφωνουσε?

    Την Αριστερα ΞΑΝΑΛΕΩ του σφυροδρεπανου?

    Ποια διαφορα εχουν οι λατρευτες του Σταλιν απο τους Ναζι?

    Μιλατε σοβαρα τωρα? Γιατι μαλλον πλακα κανετε.

    Να ξερω αμα ειναι να το γυρισω στη τρελιτσα και εγω...

    ΥΓ Ο ΔΗΜΗΤΡΛΕΛΟΣ εκλεισε το ΟΑΚΑ για του χρονου?
    Και που ειναι το περιεργο?

    Σαμπως το πληρωνει? Η μηπως σφραγιζει κανα εισητηριο?
    Η μηπως παιζει?
    Ολα ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ

    Ετσι και εγω το κλεινω και παιζω ταβλι..

    Το εγραψα και παραπανω:

    ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ που εκαστε στη καρεκλα ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΑΜΙΔΗ

    Ακρα του ταφου σιωπη και στη ΠΑΕ που η τελευταια ανακοινωση ειναι η....αποστολη για το ματς με τον ΟΦΗ.

    ΑΧΝΑ δεν βγαζει το ΛΑΜΟΓΙΟ, ουτε ΚΑΝ να πει δεν γινεται το ματς.

    Εκει εφτα σε η ΑΕΚ:

    Να την διοικει ενας Δημητρελος (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ) ενας Αγαμιδης και ενας Κασνακιδης.

    Ρουφιανοι, λαμογια, ψευταραδες και ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ που ανυσηχουσες και για την υστεροφημια του .... μπαμπα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ,
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ,Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ,
    Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ,Η ΜΕΣΑ ΔΕΞΙΑ,Η ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ,
    Η ΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,Η ΚΑΤΩ ΜΕΣΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ,
    Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ,
    ΚΑΘΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ 'Η ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ,
    ΑΡΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ.

    Η ΑΓΝΟΙΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΟΛΕΣ
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΥΣ,
    ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΠΟ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ
    ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΛΑΒΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ.
    ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΘΕΟ 'Η ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΓΝΟΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το KKE παραμενει πιστα και εσκεμενα σκληρα Σταλινικο,για να υπενθυμιζει στις μαζες τι μπορει να παθει εαν δεν ψηφιζει συνεχως Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
    Πολυς και αξιος ο μισθος τους.

    Παραμενει στο ΟΑΚΑ και εγω διαβασα.
    Μπραβο. Ορθη κινηση. Να βαλουν και αυτην την ανανεωση της συμφωνιας με το ΟΑΚΑ στο φακελο του υπομνηματος προς την ΟΥΕΦΑ. Ειναι αλλο ενα καλο υπερσπιστικο "χαρτι": "παιζουμε σε σταδιο χωριτικοτητας 70 χιλ. θεατων. 20ευρω Χ 70.000 Χ 20 αγωνες μας κανουν 28 εκατομμυρια γιουρω. Οριστε κυριοι...γιατι φωναζετε;"

    Τι πιθανοτητα υπαρχει να "χαψει" να "φαει" η ΟΥΕΦΑ την παραμυθα με τα υπομνηματα και τα φανταστικα νουμερα που ΘΑ ερθουν απο ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,εις το αμεσο μελλον, σε μια ΠΑΕ η οποια, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αποκλειεται απο τς τρεχουσες αγωνιστικες της υποχρεωσεις της διατι δεν εχει-ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙ- μερικα ευρω για να σφραγισει τα εισητηρια της;
    Καμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΛΟΓΩ SOLD OUT ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΥΡΩ ( η τιμή συζητείται ), εχομεν και άλλα: 600 χιλιαδες οικογένειες - 70000 στο ΟΑΚΑ, απομένουν 530 χιλιάδες ( με την αυθαίρετη παραδοχή οτι μόνο ένας πληρώνει ανά οικογένεια ). 530 000 χ 10 = άλλα 5 μύρια.
    Και στο business plan δεν βάζω καινούργιους οπαδούς ή τα μέλη των οικογενειών που θα κάνουν νέες οικογένειες. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ 80 ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ. ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΟΥΕΦΑ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ;
    ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ( θα το έχουμε σε πολλές μορφές ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ;
    ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΤΑ DOUBLE HEAD DILDOS ( λόγω δυό κεφαλών του δικέφαλου το λέω ); 50 ευρώ ή ακριβότερα; πιο κάτω δεν δέχομαι πάντως. Η ΑΕΚ σε γαμεί κυρά μου. Άρα 600000 χ 50 = 30 μύρια άπαξ βέβαια. Επίσης, αυτές οι οικογένειες κόρες δεν έχουν. Άσε ξέφυγα στα λεφτά. Σταματώ να τα μετρήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Φεβρουαρίου, 2012 17:59

    Για να αποκτήσεις ταξική συνείδηση πρέπει πρώτα να αποκτήσεις πολιτική (με την έννοια του πολίτη ενός κράτους, με τις ευθύνσες και τα δικαιώματα του). Πρώτα μπουσουλάς και μετά περπατάς. Κι εδώ είναι άρτσι μπούρτζι και λουλάς. Ουδένα κόμμα, με τις όποιες "ιδεολογίες" πουλάει αποδέχεται, ευαγγελίζεται και περιμένει από τους ψηφοφόρους του να είναι ΠΟΛΙΤΕΣ. Και πρώτα απ 'ολα τα "αριστερά". Άσε τις τωρινές ενοχικές ρητορικές για να πλερώνουμε τα δικά τους σπαζμένα...
    Διότι αν ήσουν πραγματικός ΠΟΛΙΤΗΣ, θα απαιτούσες και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του κάθε οργανισμού αλλά και ΑΤΟΜΟΥ (δηλαδή κρατικού λειτουργού, αλλά και άλλου πολίτη, ιδιώτη) αυτού του κράτους απέναντι σου. Αλλά θα απαιτούσες και από τον εαυτό σου το ίδιο απέναντι στους άλλους. Τέτοιους, που είναι ελάχιστοι στο γιουνάν μπεηλίκ, έχω γνωρίσει στους ακομμάτιστους χώρους, αλλά και "μοναχικούς καβαλάρηδες" στο χώρο της...φιλελεύθερης παλιάς κοπής δεξιάς, αλλά και του ΚΚΕ. ΠΟΤΕ σε σύριζες, μΠΑτΣΟΚ και λοιπά αριστρά γκρουπούσκουλα.
    Τέσπα, είμαι απαισιόδοξος ως προς τη δημιουργία μομέντουμ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αλλαγής, ειδικά μετά από 35 χρόνια αλλαγής του πράσινου ήλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Φεβρουαρίου, 2012 18:04

    @ steven: Και μην ξεχνάς και τους δονητές μεγαλυτέρου διαμετρήματος (Μk II) για τα ομοφυλόφιλα μέλη των 600.000 οικογενειών. Τι δηλαδή, 600.000 οικογένειες είμαστε, δε μπορεί να μην έχουμε και τρελά αγόρια στις τάξεις μας. Με σήμα ροζ δικέφαλο και deisgn του Κωστέτσου, του φίλου του γκοντό, τώρα που ξαναμπήκε στα πράματα...
    Άσε που έτσι θα έχουμε και μαζικές προσχωρήσεις του αδερφάτου στο θεμέλιο. Τότε, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, θα σωθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η συμπαθής κάστα τού image-marketing πρέπει να τραβάει τα μαλλιά της.
    Ούτε μιά σοβαρή επικοινωνιακή νίκη δεν είναι ικανοί να πετύχουν οι "σωτήρες".
    Ο ένας κάτι πήγε να ψιλοκάνει με το "σεβαστό ποσό". Με την έννοια δηλαδή ότι βρέθηκαν καμιά 40 χαιβάνια να χειροκροτάνε. Επικοινωνιακή νίκη πάντως δεν ήταν αυτό, μάλλον πρός φούσκα φέρνει.

    Ο Αμερικάνος έδωσε συνέντευξη σαν άνθρωπος πού παρακολουθεί τα ταραχώδη τεκταινόμενα εκ τού μακρόθεν και χωρίς ο ίδιος να έχει κάποια ανάμιξη.
    Εξέφρασε και την neutral ευχή του "να σωθεί η ΑΕΚ".
    Ας ευχηθώ κι εγώ "ειρήνη κι αγαλλίαση σ΄όλο τον κόσμο" με την ευκαιρία αυτή.

    Ο ντεμάκος το έκανε το χρέος του, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Διότι πρώτα εμπνεύστηκε την προχώ....λύση με το "ψαχτείτε να δούμε τί σας αναλογεί" και ψάκτηκε κι ο ίδιος με τίς άκρες του για νέα δανεικά. Και σ΄αυτή την περίπτωση βρέθηκαν καμιά κατοσταριά χαιβάνια να χειροκροτούν χωρίς να έχουν ιδέα τί άκουσαν και τι χειροκροτούν.

    Το θεμέλιο ψάχνεται κι αυτό για το ποιός θα πληρώσει το λογαριασμό για τίς πίτσες και τα σουβλάκια. Κι εκεί, νομίζω, μπορεί να ακολουθηθεί η συνταγή τού να "δουμε τι μάς αναλογεί".
    Ποιός τέλος πάντων παράγγειλε τα 30 δίπιττα και ποιός τίς έξι "κουάτρο φορμάζι"?
    Ερωτήματα πού απαιτούν απαντήσεις.

    Ο Κασνακάουα δήλωσε σήμερα ότι δεν εχει λέει επαφή με τά τής ομάδας. Απασχολείται με την συλλογή μετοχών απερχόντων αμέτοχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θα διαβάσατε φυσικά τις δηλώσεις Μαιστόροβιτς από την Σκωτία,ότι του χρωστάμε ακόμη λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χαραλαμπε
    80 στον σουηδο
    250!!! στον ισμα
    60 στον..... χερσι (ναι μεχρι και σε αυτον)
    γυρω στα 120 στον αρουαπαρενα!!
    Ο χουανφραν απλα δεσμευσε 300 απο τη τελευταια δοση του europa (απο αυτα που εταζε σαν 1 εκκ ο εν δυναμει και σε ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ηρθαν 700 αρχικα και πηραμε 400 με αυτα που ρατησε ο πιλαφιος...)

    και που να γραψω και αλλα που γινωνται στο λογιστηριο και σηκωθουν και οι πετρες να τους βαρανε..

    Να πουμε ας πουμε για πρωην διοικητικους που φευγωντας επαιρναν τα εταιρικα laptop (για τετοια ΞΕΦΤΙΛΑ μιλαμε- για 500-1000 ευρω)..?
    Να πουμε για εξοδολογια μεχρι και τους καφεδες!!!! στο αεροδρομιο? Ναι και ομως υπαρχει αποδειξη 4 ευρω για καφε απο αντιπροεδρο της ΠΑΕ!!!

    Ασε μιλαμε για τρελλους ΓΥΦΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΩΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 28%, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ; ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ, που μου θυμίζει γουρουνόπουλο με οικογένεια αλλά και υποστατικό ανατολικής Αττικής.
    Μεγέθη; Ρε μέχρι κι ο Τροχανάς κλάνει πλάκα, και χέζει σχέδια ΣΟΕ. Με Βούρους και Ψαριανούς και τα αρχίδια μου κουνιούνται.
    ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΣΑΣ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ.
    ΑΝ ΝΑΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ. ΑΝ ΟΧΙ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΦΜ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; ΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ;
    ΕΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΚΙ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΚΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ. ΑΕΚΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, που γυρνάτε την βόλτα.
    ΕΛΑ ΡΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΟΥΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, που θα θέλαμε στην Γερμανία; Ε, δεν ισχύουν αυτά. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;
    ΟΧΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ 4%, ΑΦΟΥ ο ελληνικός λαός ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. ΕΛΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ.
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ steven

    Γυφτος ειναι αυτος που λαμβανει 250.000 usd Μ-Α-Υ-Ρ-Α ετησιως η φευγει ΠΛΗΡΩΣ εξοφλημενος (ΟΡΘΑ) απο μια εταιρεια που την αφησε στο χειλος του γκρεμου, μιλωντας και για εργο και εξυγιανση!!!! και κανει εξοδολογια για 4 ευρω ενα καφε!!

    Εχουμε κανει εταιρικα ταξιδια και τα εξοδολογια ειναι ξενοδοχειο-ταξι-φαγητο αντε και κανα δωρακι εταιρικο τυποις προς την εταιρεια που συναλλασωμαστε.

    Καφεδες 4 ευρω εξοδολογιο με μισθο 120.000 ευρω?
    Ρε ΓΥΦΤΟΥΛΑ αμα εισουν στην Ελλαδα δεν θα επινες καφε?

    Φυσικα μιλαω για μακγαλια, ποια τζακια? ετσι ειναι τα τζακια?

    Νεοπλουτοι που τσγγουνευωνται τους καφεδες?

    Ποιος βουρος? Ποιος Ψαριανος? Μιλας για κατι αξυριστους που δεν εχουν ΚΑΝ το τακτ να ειναι αξιοπρεπως εμφανισημοι οταν εκπροσοπουν ??? ενα θεσμο?

    Ο Νοτιας φιλε γνωριζεις οτι μεσω συμβασης τα 11 ετσι η αλλιως θα τα εισπραξει -30% (που ειναι δικα του) για ενα εργο που στοιχησε ΣΚΑΡΤΑ 4.

    Η οργανωση εχει το 23% ???και δεν θελει να πληρωσει φυσικα.
    ΠΑΠΑΡΙΑ 23 εχει.
    Ποτε πληρωσε για να πληρωσει τωρα?

    Και αφου εχει 23% (με τις χαρισμενες και καλα) τοτε γιατι ο τακης και ο κουλης θελουν να πληρωσουν?

    Τους επιασε η ΚΑΨΑ η μηπως ΟΥΔΕΠΟΤΕ εγινε καμμια μεταβιβαση?

    Ποιος ειναι ο μεγαλοsupporter? γιατι πληρωσε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ?

    ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΟΚ σε πειραξαν? Και τι μας νοιαζουν?

    Αν λεμε αν ο ΜΠΑΟΚ περασει μεθαυριο ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα παιξει με τα εσοδα του χρονου.

    Του πατερ δεν του εκαναν τα εσοδα, του μπολονι του κανουν τα ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΚΚ που εβγαλε ο ΜΠΑΟΚ απο μας ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑ ΜΑΚΡΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

    Βλεπεις δεν σνομπαρει τα ματσακια σαν το μαλακα το δικο μας.

    ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΑΝ οι αρχηγοι για τα λεφτα του ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ μιας και το ΧΑΡΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΕ, στη συναντηση με τον εν δυναμει?
    Γιατι ΕΚΑΝΕ ΜΟΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ οταν μετεφερε για 700 στους αλλους?
    Εχει μηπως εξοφληθει?
    Τι ΘΕΣΗ του εχουν ηδη ετοιμασει στην ομαδα?

    Να πω και αλλα?

    Πως το ελεγε? Αντε μην ανοιξω το στομα μου?

    Ποσος ειναι ο ΕΝΤΟΚΟΣ διακανονισμος του γκοντο? 5.90% μηπως?
    Σαν ενδιαμεσος ΠΟΣΑ καθαριζει και γιατι εχει σταβωσει ο εν Ιαπωνια μετοχος?

    Ο Δ.Χ που εχει χαθει και για ποσα? Χαλασε ο τηλεφωνητης η μηπως τα 960 μας βολεψαν?

    Ε ρε ΔΟΥΛΕΜΑ που πεφτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 5.9% X 3EKK = 177.000 EURO.

    Καλα δεν ειναι για 3 μηνες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πλάκα-πλάκα, αν είχαμε περάσει την Τότεναμ κι είμασταν στα πρόθυρα να περάσουμε και την Ουντινέζε θα μιλάγαμε για "έπος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ ΟΛΟΥΣ : Σχετικά με το πρόβλημα στον χρόνο επισήμανσης στα σχόλια : Αν και το πρόβλημα δεν ειναι γενικό φενεται να το εχουν αρκετες εκατονταδες blogs. Σημερα ειδα αναφορά απο επίσημο contributor στο Blogger Help forum της google απο οπου και αντιγράφω :

    " The comment date problem is a bug that they are aware of. We are waiting patiently for the fix."

    Καντε λίγο υπομονη μαζι με το PSI θα λυθει και αυτό..
    costas ( blogoμανδρίτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Φεβρουαρίου, 2012 22:21

    @steven: μιλάς για το πως θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα ή για το πως είναι? εγώ μιλάω για το πως θα έπρεπε (κατ' εμέ) να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή