Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

            Τι τραβάει κι αυτή η κακομοίρα που επέλεξε να έχει το όνομα αυτό. Και χωρίς να φταίει μάλιστα. Ένα τζάκι έψαχνε, ένα μέγεθος ρε παιδί μου σαν πελάτη στο σπίτι που δούλευε και κατέληξε να περιγράφει τα πάντα καθότι και η ελληνική γλώσσα είναι πάμπλουτη. Και βρέθηκε πια, από απλό κοράσιον, να είναι ο αντικαταστάτης χαώδους κατάστασης. Που όμως εγώ, το χάος το απολαμβάνω. Την τάξη δεν μπορώ όταν επιβάλλεται από γραβάτες ή σοβαροφανή κενοτάφεια. Υπομονή Πόπη μου.
            Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στην Ελβετία να δει ένα λαμόγιο. Τον Αντρέα με το όνομα. Που το καλοκαίρι έτρωγε σουτζουκάκια Νάξου ( τι, δεν έχει ; Για σκεφθείτε καλύτερα. ) κι είπε να βοηθήσει καθότι και φιλέλληνας. Μια φιλία που είναι βαθειά ριζωμένη στα ημιόσχεα ντόπιων ψαράδων. Κι η βοήθεια αμέριστη. Ως αναμενόταν. Ο Οστρογότθος πρώτα άνοιξε την πόρτα και μετά έκοψε την παρουσία του ανδρός. Καλύτερον τον είδε από τον Αδαμίδη και πιο αρρενωπό. Και μετά μίλησε σαν Ευρωπαίος Βούδας : " Πιστεύω οτι ήρθες με ειλικρινή μεταμέλεια και θεωρώ οτι οικειοθελώς θα θελήσεις να αποχωρήσεις από την ευρωζώνη. Αν δεν τα θέλεις αυτά, σε βάζω στον σωστό δρόμο: Μάζεψε λεφτά στα ταμεία σου όπως θέλεις ή πούλα παίκτες." Κάγκελο ο Ευάγγελος μετά τα χαστούκια, αλλά το μήνυμα το πήρε. Όλο και κάτι θα μου δώσουν τα καινούργια αφεντικά και σε προσεχή μαγειρέματα μπορεί και να προσποιηθούν την τυφλόμυγα.
              Τι κατάλαβε ο Δημητρέλλος; Οτι έφερε θετικά μηνύματα. Το πρώτο είναι οτι παρά τα τόσα προσωπικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σύμφωνα με τις προγραμματικές του δηλώσεις, ΚΑΙ ταξίδι έκανε στην αλλοδαπήν αλλά ΚΑΙ είδε άσπρη μέρα λόγω χιονιού. Είναι λίγο το οτι ο Ευάγγελος αλλά και ο Λουκάς κάθε τόσο πάνε ταξίδια με τα λεφτά μας και έρχονται με καινούργιες ιδέες; Εδώ, με τόσα δακρυγόνα πώς να δουλέψει το μυαλό; Κι από ατσάλι νάσαι, λυγάς.
              Όμως η βοήθεια δεν είναι τα ληγμένα φάρμακα και τρόφιμα που στέλνουν κατά καιρούς οι φιλάνθρωποι απανταχού του πλανήτη στην Αφρική. Μεγάλη κουβέντα το " πούλα παίκτες " αλλά και το " φτιάξε αξιόπιστο πλάνο που να τηρείται." Με τα μούτρα έχουν πέσει όλοι στην ΑΕΚ αλλά και στην Ελλάδα, και ψάχνουν. Ωιμέ για την ΑΕΚ, συνειδοτοποίησαν οτι δεν έχουν τίποτα για πούλημα πλέον, ωιμέ για την Ελλάδα που έχει μπόλικη πάγια περιουσία.
             Πάντως ΑΕΚ και Ελλάδα συμφώνησαν στο αξιόπιστο πλάνο. Η ομάδα μας θα εκμεταλλευτεί τις ακαδημίες της και οι παίκτες που θα παίζουν μετά τον Ιούνιο θα πληρώνονται από τους γονείς τους και η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δημόσιο που να χρηματοδοτεί αλλά και δεν θα δίνει συντάξεις και λοιπά τούμπανα του κοινωνικού κράτους. Οι νέοι εργαζόμενοι, μέχρι να βγούν στην ηλικία της απόσυρσης, θα πληρώνονται από τους γονείς τους που καλούνται να μην πεθάνουν διότι όπως και να το κάνεις δεν είναι δυνατόν όλος ο κόσμος να είναι σε ύφεση κι οι νεκροθάφτες να μην ρίχνουν τις τιμές.
             Μεγάλη σύσκεψη έγινε στην ΑΕΚ. Μάλιστα εκλήθη κι ο Γκρέταρσον που εθεωρήθη υπεύθυνος του stock.  Τα θετικά συνεχίστηκαν όμως, μην σας παίρνει από κάτω. Η ΑΕΚ έχει μόνο κάτι συνταξιούχους κι άρα θα σωθεί από αυτούς όπως η χώρα που βαδίζει αποφασιστικά προς την σωτηρία με το κόψιμο των συντάξεων. Οι πολίτες λοιπόν θα παίρνουν λιγότερα λεφτά και οι παίκτες άνετα μπορούν να συνεχίζουν να αγωνίζονται μέχρι τα 55 τους. Τι μανία είναι αυτή να θέλουν να κρεμάνε τα παπούτσια τους;  Και τι τρέλα σας έχει πιάσει όλους οτι σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία; Αύριο πάει ένα υπόμνημα. Σε μια εβδομάδα αρχίζει η εκδίκαση. Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Κι αυτό είναι πιο σημαντικό καθότι είναι τοις πάσι γνωστό οτι ο χρόνος είναι χρήμα. Αυτό το ρητό δεν το δέχεται η ΟΥΕΦΑ; Εδώ το δέχτηκε ολόκληρο eurogroup, που κι αυτό καθυστερεί. Τι διάολο περιμένει; Να διασφαλίσει τα συστήματα του για το psi; Μα έτσι δεν προχωράμε. Είπαμε κιόλας οτι τα βρήκαμε για 130 δις, στα 300 μύρια θα τα χαλάσουμε; Θα τα κόψουμε από αμυντικές δαπάνες. Γιατί στραβομουτσούνιασαν; Ας πουλήσουν τανκς στην Αγκόλα που παίζει ακόμα ο Ριβάλντο.
                Και την ώρα που το μέγεθος "Ντέμης" έχει βρει τον ανώνυμο χρηματοδότη, την ώρα που βρέθηκε ο Νοτιάς, την ώρα που έγινε η δίκη χθες  κι όλα πάνε καλά, έρχεται κι αυτός ο Δημάτος, που φαντάζεται οτι είναι δημοσιογράφος, και λέει περίεργα: " Η ΑΕΚ πρέπει να ζει με όσα βγάζει. Δεν πρέπει να έχει ανάγκη τον μέτοχο της." Εκπληκτική προσέγγιση και για ποιόν χτυπάει η καμπάνα; Μια καμπάνα που χτύπησε νωρίτερα δια στόματος του εκπρόσωπου τύπου της Ελας, κυρίου Κοκκαλάκη:
 " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ."  Δηλαδή; Ελάτε αδέρφια. Για το κάψιμο της Αθήνας φταίγανε οι πολίτες αλλά και για τα χρέη της ΑΕΚ φυσικά φταίνε οι οπαδοί. Η αλήθεια πέρασε σαν ρεκλάμα μπροστά στα μάτια μας. Ο μέτοχος λοιπόν χρειάζεται στην ΑΕΚ μόνο όταν αυτή έχει κέρδη αλλά και η αστυνομία χρειάζεται μόνο όταν κουκουλοφόροι δεν υφίστανται.
             Το πλάνο λοιπόν συνεχίζεται με την αυστηρή δήλωση του Οικονομόπουλου μας, που για να προβεί σε πράξεις, πρέπει να έχει στα χέρια του έγγραφες δεσμεύσεις από τους τοκογλύφους αλλά και τους λοιπούς μετόχους. Αυτός πια έγινε επίτροπος στην ΑΕΚ. Κάτι που το έχει γλυτώσει προς το παρόν η Ελλάδα καθότι το νέο πρόγραμμα δεν βγαίνει με τίποτα κι άρα λεφτά δεν ΘΑ υπάρχουν. Αλλά θα υπάρχει η Πόπη. Δεν είναι και λίγο. Κι ένα τσιμπούκι μπορεί να κάνει αλλά  και να βάλει κι ένα θεμέλιο μετά τον Ιούνιο που ξανά ξεκινάει το σπριντ Ελλάδας και ΑΕΚ. Τέτοια εποχή δεν ξεκινάει ο στίβος; Όλοι καρφωμένοι δεν θα είμαστε και τότε; Ψηλά το κεφάλι και μην ανησυχείτε για τίποτα. Διαπραγματεύεται ο Σαμαράς κι ο Αδαμίδης, που παρότι δεν του ζητήθηκε επισήμως, είναι κάθε μέρα στα Σπάτα και μάχεται. Όπως μάχεται κι ο Παπαδήμος να μην διαψεύσει αυτούς που του δώσανε την πρωθυπουργία αλλά και τον ελληνικό λαό που γνωρίζει πότε καταλύεται μια δημοκρατία. Κι αντιστέκεται. Παλιότερα με τον Κόκκαλη και σήμερα με τον Κοκκαλάκη. Τα έχουμε πει αυτά: Όλα πια τελειώνουν σε υποκοριστική κατάληξη αλλά το ελληνάκι δεν δέχεται ζυγό στον τράχηλο του. Με μια εξαίρεση: Αν ο τράχηλος είναι της μήτρας , δεν είναι και λίγο πράμα η αναγνώριση της ισότητας.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.             

13 σχόλια:

  1. @ steven

    Φιλε τη τροπαιοθηκη της μιλαν δεν την εχει καμμια αλλη ομαδα στο κοσμο.

    τωρα αν ειναι θηριο η οχι το σημερινο δεν με νοαζει.
    εχω μεγαλη συλλογη απο κυλοτακια στη τροπαιοθηκη (και λεω εχω γιατι μπαρτσα απλα γουσταρω, ΜΙΛΑΝ ειχα μεχρι και διαρκειας το 1994..)

    Εχω παρει πολλα σκαλπ 30 χρονια απο ολες τις χωρες και ολες τις ηπειρους σε ολες τις διοργανωσεις.

    τωρα αν ειναι κυλοτας ο Gatusso οκ, απλα το παλικαρι παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο σε ομαδα και εθνικη πανω απο 10 χρονια.

    Κατι δε Μακους-Ζηκους-κατσουρανηδες-και καρεμπεδες τους ειχε για ΠΛΑΚΑ σε τελικους champions league και world cup.

    Ο τυπος εχει σηκωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και στα μπουνια του ηθελε 2 ΑΕΚ τρεις ΟΣΦΠ και 5-6 βαζελομπαοκια.

    Κατι μαγκες πεπηδες και κεντιρες τους καταπινει ΧΑΛΑΡΑ και φτυνει και τα κουκουτσια.

    αλλωστε οποιος ηθελε ασ μιλαγε μεσα στο γηπεδο, τοσα χρονια δεν ειδα καποιον..
    ειδες εσυ?

    εγω ειδα 2 champions league και ενα world cup κατι πρωταθληματα Ιταλιας (κανονικα οχι special να ξεκιναει με + 12) κατι δοηπηρωτικα κλπ κλπ

    πολλοι θα θελανε ενα τετοιο σκυλι στην ομαδα τους.

    και επειδη ειναι αυτο που ειναι, περασε αυτο που περασε και παλι champions league παιζει.
    Kαι ειναι και στην 8αδα.

    τα υπολοιπα ειναι κριτικη εκ του ασφαλους.

    Οι κουπες μιλανε, και δεν ειναι γαυροκουπες ελληνικου πρωταθληματος.

    Εχει ζορισει μπολικους χλεχλεδες και τις εχει σηκωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 League Titles (2003/04, 2010/11)
    2 UEFA Champions League (2002/2003, 2006/07)
    2 UEFA Supercups (2003, 2007)
    2 Italian Cup (2003, 2007)
    2 League Supercup (2004, 2011)
    1 FIFA Club World Cup (2007)

    Αυτα εχει σηκωσει..μονο.

    Στην ελλαδα ολοκληρη ενδεκαδα απο τους κορυφαιους να βαλεις να σηκωσουν τα μισα, θα παθουν δισκοπαθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα,
    Σημερα λοιπον εφυγε το περιφημο υπομνημα.
    Το οποιο σε αντιθεση με τα αλλα ειχε μια μεγαλη δυσκολια.

    Οχι οχι η δυσκολια δεν ειναι πως θα πληρωθουν τα φεσια και τι θα κανει η ενδοξη ομας των τζακιων για να βρει τα εκκ που πρεπει μεχρι τις 32 του μηνος.

    Ουτε να καταγραψει καποιες ενδειξεις εσοδων και πωλησεως παικτων.
    Αν και ηδη εχει γινει μια προσφορα της Μιλαν για τον Χελγκασον, επειδη ο Νεστα μεγαλωσε κα ρεταρει, της ταξης των 18,5εκκ ευρω.

    Εντελως συμπτωματικα βεβαια μιας και αυτο ειναι και το ποσο που λειπει απο το ταμειον των original made τζακιων.

    Το προβλημα ειναι αλλο και πολυ πιο σοβαρο.

    Τι ζηταει η UEFA?

    Μα το αυτονοητο. Κυριοι, λεει,μιας και το παραπτωμα δεν εχει να κανει με φετινα αλλα με περσυνες κοροιδιες του 'προεδρου' σας.
    Μιας και εσεις καθε χρονο μας στελνετε και νεο προεδρο, ο οποιος εντελως συμπτωματικα 'φυτευεται' λιγο πριν τα ζορια.

    Ζηταμε το πλεον απλο που κοιταει ο καθενας πριν αναλαβει κατι.

    Ακριβεστατη ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ.
    Ποσα, που, ποτε και πως.

    Η οποια καταγραφη αν δεν ειναι 100% ακριβης,θα ξαναπεξετε σε ευρωπαικη διοργανωση οταν βγει πρωτος σκορερ ο Σμαρι,τρεξει πανω απο 2 σπριντ συνεχομενα για 12 μετρα ο Τσιπρας, η καταφερει να παρει κανα ματς με 2-3 γκολ ο special απεναντι στα κοντα.

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ.

    Εκει λοιπον ο ΦΙΚΟΣ εχει ζορι. Γιατι ειναι ομορφα στη ΓΛΑΣΤΡΑ οσο σε ποτιζουν και σε βαζουν βιτρινα για να μην φαινωνται οι ασχημομουτσουναρες τους οι αξυριστες.

    Οταν ομως πρεπει, λογω θεσης, να ξερεις και 5 πραγματα που τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ κρυβουν τοσα χρονια, τοτε πεφτει ζορι.

    Τι να πει λοιπον ο ΦΙΚΟΣ?

    Οτι ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ εναν ελεγχο που ελεγχε μεχρι τι εκανε ο προηγουμενος?
    Οτι διναμε ΜΟΝΟ οτι στοιχεια μας εβγαζε εμας γαματους και τους αλλους λαμογια?
    Οτι μας ελειπαν 2 χρησεις επι 6 χρονια και τις βρηκαμε την ιδια μερα που ο υπευθυνος εμφανιστηκε?
    Οτι λεγαμε ψεμματα και κρυβαμε ΦΕΣΙΑ κατω απο εσοδα που δεν ειναι ΚΑΝ διασφαλισμενα?
    Οτι δεν εχουμε βαλει στους ισολογισμους ΧΡΕΗ που εχουμε,επειδη ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ (ΟΑΚΑ-ΣΠΑΤΟ π.χ)
    Οτι δεν θελουμε να βγαλουμε φορολογικη ενημερωτητα αλλιως μπορουμε?

    Οτι πηγαμε πριν 15 μερες με επιταγη απο γνωστο!!! ΟΠΙΣΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ και σφραγισαμε εισητηρια η οτι παρακαλαμε να παιζουμε ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ για να μην εχουμε τη σκοτουρα στο κεφαλι μας.

    Οτι εχουμε ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ τηλεοπτικα και ΕΠΟ εσοδα ΗΔΗ για χρωστουμενα?

    Και λεω εχουμε γιατι απο την στιγμη που καθεσαι στη καρεκλα ΦΙΚΟ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και εισαι ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΘΥΝΟΣ.

    Γιατι ΑΕΚτση και οχι ΑΕΚτζη, σε πολλους προταθηκε η καρεκλα (και χωρις να ανυσηχουν για τον .... μπαμπα τους) αλλα την απεριψαν γι αυτο το λογο.
    Εσυ ομως ετρεξες να κατσεις μη τυχον και δεν γινεις προεδρος.
    Ετρεξες να τους δικαιολογησεις και να αναλαβεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποτε θελω να δω τι διαολο εκθεση χρεων θα στειλεις σημερα.

    Οχι οτι παιζει ρολο μιας και ο αποκλεισμος ειναι δεδομενος.

    Και σε αντιθεση με ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που τσαμπουνας η ποινη λεει ξεκαθαρα μεν οτι ειναι για ενα ετος, αλλα εχει διαρκεια τριων.

    Που σημαινει οτι αν δεν βγεις φετος, πραγμα πολυ πιθανο με το 'προπονητη' μας και την ΑΝΙΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ, η ποινη ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    Τωρα αν ο 'προπονητης' μας (τι καταντια για μια ΑΕΚ να εχει ενα ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ στο παγκο) το παει και του χρονου οπως το πηγε φετος, δηλαδη να παιζει με το Τσιπρα το Φραπε και το Δελλα τοτε παμε για του παραχρονου..
    Αλλωστε μονο τυχαιο δεν ειναι που απο τοτε που γυρισαν τα γεροντοπαλικαρα, εκαναν μια χορτα τον 'προπονητη' μας και παμε κατα διαολου. Εχει και Euro μπροστα του ο Τσιπρας... τρομαρα του..και πρεπει για να παει εκει να παιζει με το ζορι σε εμας.
    Μιλαμε για σιδερενια θεληση του 'προπονητη' μας που πεταξε εξω τη πιστιρικαρια για να παιζει ο ΣΚΑΤΟΒΑΖΕΛΟΣ..

    Και επειδη το ατοκο δανειο του κοντοβρακη τελικα αποδειχτηκε ΕΝΤΟΚΟ (σιγα μην δεν ηταν) και τα τζακια εμειναν απο καυσοξυλα, δε βλεπω να αλλαζει και του χρονου κατι.
    Οποτε πας υποτροπος.

    Ναι ΦΙΚΟ μου εχει αυτη τη κακη συνηθεια η UEFA.
    Σε αντιθεση με το Πιλαφιο, εκει η εισαι η δεν εισαι φαουλ και υποτροπος.
    Εκει δεν εχει μεμονομενα, εκτεταμενα, στο γηπεδο, στο προαυλιο, στο περιβαλλοντα χωρο κλπ κλπ για να τη γλυτωνεις.


    Αυτα ειναι τα ζορια του ΦΙΚΟΥ σημερα.

    Ο οποιος θα ειναι ο πρωτος 'προεδρος' που θα αφησει την ΑΕΚ εκτος Ευρωπης στη συντομη θητεια του.
    Γιατι εισαι και τοσο βλακας που δεν βλεπεις οτι ΗΔΗ σε εχουν στιψει και σε εβαλαν εκει για να παρεις το λουκι πανω σου.
    Γιατι σε 1-2 χρονια ΟΥΔΕΙΣ θα θυμαται ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι.
    Το μονο που θα γραφει το κοντερ ειναι:

    ΦΙΚΟΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α και ΦΙΚΟ πες και για μια προσφυγη για καποια 130,000 μιας Μπρέινταπλικ. Βαλτη και αυτη στο πλανο με τα ΘΑ.

    Το οποιο πλανο δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ συγκεκριμενα ποσα απλα καπου καποτε ΘΑ μπουν 5εκκ.
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ για το πως ποσα και ποτε..

    Τι ξερεις τη Μπρέινταπλικ ΦΙΚΟ?
    Τα 130,000 τα ξερεις?

    Τωρα θα μου πεις εδω δεν σφραγισεις εισητηρια, 130 σε καποια Μπρέινταπλικ θα δωσεις?

    ΘΑ ΦΑΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΩΡΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ. ΚΥΛΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσταλει το υπο-μνημα;
    Τους ξανακοροιδεψαμε τους κουτοφραγγους;
    Η αυτη τη φορα θα παρουν την χατζαρα και θα κοψουν το μεγαλο δεντρο σε μεγεθος μαργαριτας το οποιο απαρτιζουουν τα "τζακια" τα οποια ειναι τα πεταλα του γιγαντιου ανθους,υψους 14 ποντων,μαζι με την ριζα;
    Η περιμενουν το psi του χοντρου τα αμετοχα μεγεθη για να αποφανθουν εαν και ποσα θα συμβαλουν στην "διασωση" (μεχρι το επομενο καλοκαιρι δηλαδη)

    Ελπιζω ο κοντος να εχει κρατησει τα κονε και τα τηλεφωνα της εταιρειας που συνεργαζοταν και με την οποια ειχε πολλες συμφερουσες δοσοληψιες.
    Και απο εκει να προερχεται το συμφερον εντοκο δανειο των 3 εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μοργκαν: Τι΄ναι αυτά?
    Σωτήρ: 20 σουβλάκια δίπιττα κι ενα ταψί καταίφι, θέλει και ρώτημα?
    Μοργκαν: Οκέι, αλλά δεν τα παραγγείλαμε.
    Σωτήρ: Ειναι κίνηση καλής θέλησης και ποιητικού συμβολισμού όσον αφορά στο δάνειο πού έτσι κι αλλιώς έχετε ξεγράψει.
    Μοργκαν: Το δα...α, ναι! Το δάνειο. Και περιμένεις νά κάνουμε διακανονισμό με τα σουβλάκια και τα κανταίφια?
    Σωτήρ: Καταίφια λέγονται κι όχι κανταίφια ανιστόρητε Μοργκανέ. Προέρχονται απο την κουζίνα τής Μικράς Ασίας, αμπαλε. Και ναι, περιμένω μ΄αυτά να γίνει διακανονισμός. Αλλωστε απο το τίποτα πού περιμένατε εσείς και πολλά σάς πέφτουν.
    Μόργκαν: Χμμμ, έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις και πολύ άδικο. Για να είμαι ειλικρινής μόνο με τα καταίφια και χωρίς σουβλάκια πάλι εντυπωσιασμένοι θα είμασταν.
    Σωτήρ: Στη διαδρομή έφαγε ένα ο σωφέρ γιατί είναι τής ΠΑΕ και τον έχουμε απλήρωτο. Οφείλω να το πώ κι αυτό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
    Μόργκαν: Νο πρόμπλεμ, η σκέψη μετράει.

    The above is based on a write-off story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://visaltis.blogspot.com/2012/02/s510-v.html

    Tι μου λες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέποντας τις συζητήσεις της «ομάδας 2004» να συνεχίζονται αλλά τον χρόνο να περνά, ο Νάσος Θανόπουλος και εγώ, αναλάβαμε την πρωτοβουλία του να προχωρήσουμε και να κλείσουμε τελική συμφωνία με την Morgan Stanley για διαγραφή του δανείου έναντι σεβαστού ποσού το οποίο και θα πληρώσουμε εντός των προσεχών ημερών.

    ΣΩΣΤΟΣ. ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ

    Βεβαια δεν νιωθουμε καμμια υποχρεωση μη τρελαινεσαι

    τα λεφτα που πηρες δανειο πληρωσες οπως κανουν ολοι οι ελληνες.
    ασε που πολλοι πληρωνουν και λεφτα που δεν δανειστηκαν με τα χαρατσια τα φεσια κλπ κλπ

    πες μας και ποιο ειναι το σεβαστο ποσο, να δουμε αν και κατα ποσο πληρωνεις το μεριδιο σου αν οντως θες να το παιξεις ηρωας.
    οχι οτι μας νοιαζει απλα για να ξερουμε τι λεμε

    γιατι σεβασο ποσο ειναι και τα 100 χιλιαρικα.

    σεβαστο πσο ειναι και τα 40 απο καποια καφετερια που οπισθογραφησες για να σφραγισεις εισητηρια πριν 2 εβδομαδες

    το τι ειναι σεβαστο για τον καθε ενα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ

    Σεβαστα π.χ τα 120 ευρω που μου ΞΑΝΑ-εδωσε προχτες ο μεσι μιας και πληρωσα τις πιτσες και ενα μπουκαλακι και εμειναν και 50 ευρω που ειδαμε το ματσακι με τη παρεα.
    Τα ειχαμε και χτες?

    Γιατι αμα εχεις το 30% και χρωστας 7 εκκ το ποσο ειναι 2.1 εκκ
    αν εδωσες 1 ειναι μεν ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ αλλα ειχες παρει 2..

    Μην τρελαθουμε κιολαες και σου εχουμε και υποχρεωση..

    Κατα τα αλλα ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    Αυτα για να ξερουμε τι λεμε.

    Μακαρι και οι αλλοι να κανουν αναλογες κινησεις και να αποχωρησουν.

    ΥΓ Φευγωντας σε παρακαλουμε παρε και τα φυτα που εχεις βαλει στη ΠΑΕ. Κατι φικους και κατι αλλα. Και πες να αφησουν το λιπασμα (μεχρι laptop εχει παρει ο αλλος ο...τσιπης) και κατι τζιπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @steven

    φιλε δεν ξερω αν ειναι κυλοτας

    Ξερω ομως οτι εβγαλε την ομαδα απο την ανυποληψια, πηρε τιτλους, ανεδειξε πιστιρικαδες, σηκωσε premier ΑΗΤΤΗΤΟΣ, και ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ μια φαληρημενη ομαδα που επαιζε με τον Κιον και τον κατι Αγγλαρες που ηταν γιομα στη γιομα ειδαμε τρελλη μπαλα.

    http://www.arsenal.com/assets/_files/documents/oct_11/gun__1318409853_Arsenal_Holdings_plc_-_Annual_.pdf

    αγορασε και πουλησε φτιαχνωντας παικταραδες σε φουρνιες...

    σε ολα του ηταν ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΣ και τα οικονιμικα που διαχειρηστηκε απο οτι βλεπεις απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    στη θεση της arsenal ακομη και αν εφευγε απο προπονητης θα τον κραταγα οικονομικο for life..

    EΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ 4 ΑΤΟΜΩΝ (ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑ 90% ΕΔΩ ΚΑΙ 50+ ΧΡΟΝΙΑ) και ουσιαστικα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχοληθηκαν οικονομικα με αυτην..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMI
    μόνο και μόνο το ότι δεν ονόμασε το "σεβαστό ποσό" τα λέει όλα.
    Αιλουροειδές ο "βλάκας" (κατ΄ιδίου δήλωση). Διότι έκανε και καλά το ψυχικό με τη Μοργκαν οπότε έκανε και το... χρέος του, ελπίζοντας έτσι να σκοράρει μια επικοινωνιακή νίκη.
    Και για να είμαι και δίκαιος: για πολλούς ΑΕΚτζηδες την πήρε αυτήν την επικοινωνιακή νίκη. Διότι μπορεί πολλοι ΑΕΚτζήδες να πιπιλάνε την καραμέλα τού "εμείς είμαστε διαφορετικοί" αλλά παπάρια διαφορετικοί είναι.
    Αρκεί μόνο μιά βόλτα απο ΑΕΚτζήδικα φόρουμ απόψε για τού λόγου το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΛΩΣ ΕΓΥΡΙΣΕΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ: Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΒΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή