Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

          Αγαπητοί κι αγαπητές, θεωρώ ντροπή να ασχολούμαι με την ΑΕΚ την ώρα που πρακτικά διαλύεται η χώρα. Όμως η ομάδα μας, δίνει τροφή για σκέψη και για την ελληνική ζοφερή πραγματικότητα. Που είναι δομημένη με τον ίδιο τρόπο που κάποιος στήνει έναν θεόρατο πύργο που πατάει σε λεπτό γυαλί. Δεν μπορώ να περιγράψω καλύτερα την πάγια θέση μου που την έχω αναφέρει πολλές φορές: Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που μας φέρανε σε αυτήν την θέση, να το παίζουν μπροστάρηδες για το καλό μας. Και βάλτε ό,τι θέλετε στον συλλογισμό σας. Είτε Ελλάδα, είτε ΑΕΚ.
          Που και τα δυό μεγέθη, εμφανίστηκαν στους Ευρωπαίους με παραποιημένα στοιχεία. Κι αν για την Ελλάδα υπάρχει μια σκοπιμότητα στην συνύπαρξη της ηπείρου ( καταλαβαίνετε ) , δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την εταιρεία που καπηλεύεται τον δικέφαλο αετό. Είμαι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν είδα θετικά την επαγγελματοποίηση του ποδόσφαιρου ( μου είναι αδιάφορες οι εξελίξεις παγκόσμια ) , που το μόνο που κατάφερε ήταν το φαλημέντο το οικονομικό αλλά και το άνοιγμα των αποδυτηρίων σε καραβιές μεταναστών. Ίδιο με το άνοιγμα των συνόρων που έκανε τότε ο Σαμαράς πριν ανατρέψει την εκλεχθείσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά σήμερα διαπραγματεύεται για να μας σώσει.
         Και τα ίδια βέβαια ισχύουν για τον φελλό όσο κι αν έχει το ακαταλόγιστο σε επίπεδο πολιτικής. Θυμίζει τον βασικό μέτοχο μας και την στενοκεφαλιά να διατηρεί κάποιον Αδαμίδη στον θώκο μας. Που πλέον όλα τα έργα και οι ημέρες του είναι γνωστά σε όλους βάσει της έκθεσης της ΟΥΕΦΑ και δεν πρέπει να υπάρχει λογικά κανένας, που να μην καταλαβαίνει οτι ήταν ο χειρότερος διαχειριστής που μπορούσε να μας τύχει. Τα έχουμε γράψει όλα. Και τα ξαναλέω χιουμοριστικά: Δεν είναι δυνατόν να στέλνεις τον ιπποπόταμο Βενιζέλο να προσπαθεί να πείσει οτι πεινάμε κι ούτε να πηγαίνει ο Παπανδρέου έξω και να μιλάει για κούρεμα.
          Είμαστε τυλιγμένοι σε μια κόλλα χαρτί. 2,5 χρόνια και δεν έχει κλείσει ούτε ένας οργανισμός που απομυζά τα χρήματα του ελληνικού λαού. Να σας πω οτι ακόμα δουλεύει ο οργανισμός του 2004 ή οτι από το 1950 εξακολουθεί να υφίσταται η εταιρεία για την αποξήρανση της Κωπαϊδας; Ε, το παραξευτιλίσαμε με την μαλακία. Οι πολιτικοί μόνιμα σκέφτονται το κόστος τους το πελατειακό κι ο Αδαμίδης αυτούς που τον πλήρωναν με το ιδιωτικό συμφωνητικό. Που ακόμα και σε αυτούς ψέμματα έλεγε. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ. Που πλέον σε πάει σε τακτική δικάσιμο, όχι για τα λεφτά όπως ευελπιστούν κάποιοι οτι μπορεί και να βρεθούν, αλλά για παραβίαση των άρθρων 65 και 66 του FFP . μόνιμη αναξιοπιστία, κοροϊδία και εξαπάτηση. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ.
           Συνεχίζουμε όμως να υπάρχουμε. Ναι; Πώς ακριβώς; Είτε η χώρα θα πάει σε άτακτη χρεοκοπία ( το αποκλείω ) κι οι πολίτες θα χρεοκοπήσουν, είτε η χώρα θα μείνει στο νόμισμα αλλά οι κάτοικοι της σίγουρα θα είναι χρεοκοπημένοι. Δηλαδή το ίδιο πράμα , αφού η χώρα ΔΕΝ είναι τα λαγκάδια. Κι ακόμα και τώρα λέμε ψέμματα: Οι μη μεταγραφές τον Ιανουάριο ( λες και μπορούσαν να γίνουν ), η αποχώρηση τριών παικτών, η μείωση του budget σε σχέση με πέρσι, το εγχείρημα των supporters αλλά και του θεμέλιου, η ψήφιση της βουλής για το γήπεδο, η αλλαγή διοίκησης αλλά και τα λεφτά του Ψωμιάδη. Τι είναι αυτά; Είναι λεφτά; Κι αφού έχουν όλα αυτά, πώς γίνεται τα 3 μύρια του Ιούνιου, να ακολουθούνται από 13 μεταγραφές και τα χρέη να είναι 21 μύρια; Πώς γίνεται ρε πούστη μου με όλη αυτήν την φορομπηχτική πολιτική, όχι μόνο να μην πιάνονται στόχοι αλλά οι δημόσιες δαπάνες να έχουν κλείσει 25% πιο πάνω από πέρσι; Πληροφορηθήκατε οτι οι επιδοτήσεις των κομμάτων ήταν αυξημένες φέτος σε σχέση με πέρσι; Δεν λέω άλλα.
            Και σε αυτό το πλαίσιο, εμφανίζεται ο κοντός για να μας σώσει. Ενώ κι αυτός με την πρόταση του βγάζει τον εαυτό του λάδι. Κι όπως πολύ σωστά γράψανε τα Νέα η αντρίκεια δήλωση του " να βάλουμε ο καθένας ό,τι χρωστάει " μετά από κάποιες ημέρες έγινε gay " ...τους είπα να βάλουν..." Διότι οι χρήσεις δεν τελειώνουν κι ακριβώς όποτε λέει ο νόμος. Μπορεί με τις πράξεις σου να καταχρεώνεις επόμενους. Και δέστε τα απλά: Η χρήση του 2008  είπε οτι έκλεισε με 27 μύρια χρέη. Σωστά αλλά μέχρι την αποχώρηση του τον Νοέμβριο, είχε χρεώσει την εταιρεία με 18 μύρια μεταγραφές, με 5 μύρια του άρθρου 44 που δεν είχαν καταλογίστεί, κάτι τιτλοδάνεια 2,5 μύρια από δυό τράπεζες και 4 μύρια από φόρους που δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους. Και στο σημείο αυτό να αναφέρω οτι η ΑΕΚ τα εύρισκε μπροστά της αυτά, αλλά όχι και τα έσοδα από τις χορηγίες που είχαν προεισπραχθεί. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδή, ειδικά τώρα που η αριστερά χτυπάει 45% συνολικά, αλλά για το καλό του λαού παραμένει κατακερματισμένη λες και το κομουνιστικό μοντέλο έχει πολλές οπτικές, ενώ είναι πασιφανές οτι ούτε θέλει ποτέ να κυβερνήσει για να μην απομυθοποιηθεί αλλά φυσικά το ποσοστό αυτό είναι virtual μέσω δημοσκοπήσεων κι όχι μέσα από την κάλπη. Και η ΟΥΕΦΑ τα λεφτά του Ψωμιάδη virtual τα θεωρεί παρεπιπτόντως, όπως virtual θεωρεί η Ουνία την Ελλάδα και το κράτος της.
            Αλλά από κάτω έχουμε τον γίγαντα λαό. Που τι να κάνει κι αυτός; Να αλλάξει συνήθειες; Να μην αποδοκιμάζει τους πολιτικούς που ο ίδιος εκλέγει; Επειδή τώρα θα πέσει και καμιά φάπα; Σιγά τα ωά. Πάλι ένας σητήρας δεν θα αναζητείται; Ένας επενδυτής για την ΑΕΚ ρε παιδιά. Ή τα λεφτά τώρα για να περάσουμε την πειθαρχική και αύριο βλέπουμε. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΠΟΙΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Ούτε φαντασία δεν υπάρχει σε αυτήν την ρημαδοχώρα. Ο λύκος σου έφαγε τα πρόβατα κι αποφάσισε ο τσοπάνης να τον πάρει φύλακα. Κι η πλάκα η μεγάλη είναι άλλη: Αν τολμάς και μαγειρεύεις οικονομικά στοιχεία στον δανειστή σου, φαντάσου τι μαγείρεμα γίνεται εδώ μέσα. Αλλά κατά τα άλλα η βουλή μιλάει. Τι λέει ρε παιδιά; Όταν υπάρχει κομματική πειθαρχία και τα κουκιά είναι γνωστά για την σωτηρία των λαγκαδιών, γιατί το κάνει; Να σας το πω χωρίς καμία παρεξήγηση: Για να βγει ο γίγας στο Σύνταγμα. Αποφασιστικά και δημοκρατικά. Χωρίς να ξέρει ούτε τον ένα δρόμο ούτε τον άλλο. Ακριβώς όπως θεώρησε η οργάνωση οτι είναι καλύτερα στην Α2 χωρίς τα γιαούρτια. Πού είτε τα τρως είτε τα πετάς, αυτός μια χαρά κονομάει. Χαίρετε.

11 σχόλια:

  1. Οντως, πολυς κοσμος πιστευει οτι η ΑΕΚ πιστευει οτι η ΑΕΚ παει για να απολογηθει για οτι θα κανει,ενω περισσοτερο καλειται για αυτα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ενω τα ειχε δεσμευθει πολλακις,
    Δηλαδη εινα κατηγοροεμνη.
    Τωρα θα μου πεις, εναντι ποιων; Θα κριθει απο ενα ματσο αδερφες πο κανονιζουν τις βαθμολογιες,τις αξιολογησεις,τα στημενα, τις ντοπες και ολα τα συναφη;
    Τι να κανουμε. Αυτοι ειναι.
    Αν εγω ειμουν στην θεση του πρωταθλητη η γενικα του εξοδουχου στα ευρωπαικα ματς, θα επαιρνα τα μαρουλια απο την επιτυχια της εξοδου (C.L., Europa κλπ)και θα τους ελεγα "εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω,αντε γαμηθειτε, τα λεμε του χρονου".
    Σε υποχρεωνει κανενας να παιξεις;
    -----------------------------------------

    Ακομα και τα ντουβαρια ελαμψαν απο την χθεσινη λαμπρη νυχτα.
    Η επιτυχια ηταν δεδομενη. Και η Κινεζοποιηση επισης.
    Για οποιον αναρωτιεται "μα τι δημοκρατια ειναι αυτη οταν ξερουμε εκ των προτερον τα αποτελεσμστα των ψηφοφοριων" του λεμε οτι αν δεν γουσταρει, να παει στο Αφγανισταν η στο Λιβανο, η στην Αιγυπτο, οπου η καθε ψηφοφορια εχει εκ των πραγματων εξαιρετικο ενδιαφερον,εφ οσον κανεις απο τους συμετεχοντες δεν ξερει αν θα γυρισει σπιτι του ορθιος η αν θα τον παραδωσουν στην εξωπορτα τυλιγμενο σε ενα σεντονι και θα αφησουν την γυναικα του "ατυχου" να ταιριαξει τα μελη του.

    Η δημοκρατια ενικησε.Και ηταν επομενο.Οταν εχει αντιπαλους σαν τον "μπουμπουκο",η την Βασω, ειναι λογικο να παιζει μονοτερμα.
    Και ας δουμε το ανεκδοτο πλεον, σχεδον ολοκληρωμενο: Ο Γαιδαροτζαφερης μετεφερε την βομβα και κατοπιν ετρεξε μακρθυα. Την οποια παρελαβε με χαρα ο τριμαλακας Σαμαρας. Και εχουμε αιφνης σχεδον τομισο ΠΑΣΟΚ να "παιζει" αντιμνημονιακα! Αυτα ειναι.

    Ολη η μποχα,πανω στην Ν.Δ. (οταν καλυπτεις την τριπλασια αποσταση για να συναινεσεις στο μνημονιο,απο αυτην που χρειαστικε να κανει το ΠΑΣΟΚ,ειναι λογικο οτι τα πυρα του κοσμου και ηα αγανακτησση να ειναι σφοδροτερα και εντονοτερα.Αυτο ειναι το -παντοτινο-κατορθωμα της δεξιας δτην Ελλαδα αλλωστε.Να καθαριζει με φτυαραδες σαν τον Σαμαρα τωρα,τον Καραμανλη τον γερο παλιοτερα,τα κοπρανα του ΠΑΣΟΚ και παραλληλα να δεχεται την αντιπαθεια και την αποστροφη του "εκλογικου σωματος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οποιο εκλογικο σωμα ειναι γνωστο οτι αποτελειται-ως επι το πλειστον-απο τσουχτρες και πετροσγουβαιους.
    Περισσοτερο χρονο διατηρει καποιος ενα κοτοπουλο στην συντηρηση του ψυγειου του,παρα ο ψηφοφορος τα γεγονοτα στην μνημη του.

    Αρα λοιπον-οπως παντα-θα του παρουσιαστουν νεοι-παλιοι σωτηρες για να τον σωσουν. Και θα ειναι οι γνωστοι που τον εφεραν ως εδω.
    (ηδη ο σανοπωλης του "λαος",απο τωρα παιζει τον αντιμνημονιακο υμνο.Αυτος που εφερε το ΔΝΤ στην Ελλαδα)

    Και αρκει μια-προσυνεννοημενη και ανωδυνη-καταψηφηση ενος σιγουρου νομμοσχεδιου,ωστε να μπουν στην κολυμβιθρα και να βγουν σαν αντιμνημονιακοι.
    Ετοιμοι για νεους αγωνες στο πλαι του κοσμου.
    Και θα παραστισουν το αντιπαλο δεος των εως σημερα συνυπογραφοντων σε ολα. Το οποιο ομως σε επομενες εκλογες-οταν και αμα γινουν-σε περιπτωση που δεν βγαινουν τα κουκια για καποιο νομοσχεδιο,θα ειναι αυτοι που θα το υπερψηφησουν και οι τωρινοι που σημερα λοιδωρουνται θα ειναι οι επομενοι αντιμνημονιακοι που θα αντισταθουν στο "ξεπουλημα".
    Μιλαμε οχι για θεατρο.Αλλα για χορο ελεφαντων.

    Το μονο που θα χρειαζεται θα ειναι ενα μικρο κατα καιρους φρεσκαρισμα των σχηματισμων αυτων με μερικα νεα προσωπα,για να σβυνουν τα καθαρα ιχνη των "παλιων" ευθυνων.
    Και ετσι θα πηγαινει το εργο,ως την συντελεια του κοσμου.

    Ξερετε ποια ειναι η περιφημη "εντολη" που δινει ο υπηκοος ψηφοφορος-πελατης στον πολιτικαντη του;
    Η εξης: Παρε την ηγεσια,παρε και την ευθυνη,σου παρεχωρω και οποια ασυλια θες,παρε και την μεριδα του λεοντος απο τα κλεμενα.
    Αλλα σε παρακαλω: Ασε μου το δικαιωμα να μπορω να γινομαι "πρωθυπουργος για μια μερα" μεσα στα τα καφενεια,δωσε μου -με τροπο-ενα μοιραδι απο τα κλεμενα σου,ασε με να σε φασκελωνω οταν εχω καιμους και ντερτια και εδω ειμαι εγω.
    Θα σε προτιμω ,θα σε εκλεγω και θα σε ανα γνωριζω σαν "αντι εμου",εις τον αιωνα τον απαντα.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Φεβρουαρίου, 2012 10:21

    Ωραία τα χημικά χθες. Ωραία. Και όχι τζούφια σαν τον αRχηγάρα.
    Φυσικά το ξέραν όλοι ότι θα περάσει.
    17.30 ήταν φίσκα Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας.
    Αρχίζει το χημικό και μετά πιάσαν δουλειά οι επαγγελματίες.
    Τώρα?
    Ούτως ή άλλως καλοκαιράκι πάλι εδώ θα μαστε.
    Να καούν τα κάρβουνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ,
    ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ,
    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ...ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΚΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤ(Ι)Α,
    ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ,
    ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ...ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,
    Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ.

    ΠΑΡΑΝΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου πω και εγω οτι ακομη δουλευει στο γνωστο clubaki διπλα στην ΕΠΟ:
    Το Special Olympics! Μετα την επιτυχια των κανονικων μαζεψαμε και τα γκαγκα.
    Οι Μεσογειακοι αγωνες Βολος 2013, που ακομη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!Αμα δε μαθεις τα εξοδα που εχουν αυτα που στην ουσια ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ αλλα υφιστανται θα πεσεις κατω..

    Εννοειται οτι οι δημοσιες δαπανες ειναι αυξημενες.
    Οταν εχεις ΜΟΝΟ 1εκκ ανεργους ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και τους πληρωνεις 460 ευρω επιδομα απο το δημοσιο ταμειο τι θες να γινει?

    Οταν ΔΙΑΛΥΕΙΣ την αγοραστικη δυναμη με ΦΠΑ 23% (η Μεγ.Βρεττανια περσυ πηγε στο 20%) και φτανεις στο σημειο να ΚΑΘΟΝΤΑΙ στα τελωνεια απο που θα εισπραξεις φορους?
    Ποιος θα κανει εισαγωγη σε Ελληνικο εδαφος με 23% οταν μπορει να το κανει στη Κυπρο με 15% και μετα να τα φερει στην Ελλαδα?
    Γιατι να ΠΡΟ-πληρωσει ο οποιοσδηποτε επιχηρηματιας 8% παραπανω!!! στο ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που σκεφτηκε το ΦΠΑ στα 23%??

    Με 23% ΦΠΑ το ελληνικο καρτος εχει μια μειωση στα εσοδα ΦΠΑ καταφερνωντας το απιστευτο:

    Να φορολογει ΒΑΡΕΩΣ την αγορα (20% παραπανω και οχι 4 μοναδες οπως ελεγε ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ) και να εισπρατει ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οσα επαιρνε με 19%!!!

    Το βλεπουν και συνεχιζουν ακαθεκτοι, ανεβαζουν-εξισωνουν τα ΦΠΑ και στα νησια και τη παραμεθοριο!!

    Ε αμα δεν ειναι αυτο κατορθωμα μεγαλου μυαλου, ποιο ειναι?

    Εμφανιζουν δε virtual λεφτα που ΘΑ εισπραχτουν (απο ποιον και με ποια αγοραστικη δυναμη??) οπως η ΑΕΚ τα λεφτα του Ψωμιαδη..

    ΥΓ Μια χαρα ειναι η Α2. Και πολυ τους πεφτει. Γιατι με την λογικη αυτη (7ος στους 16 στη πρωτη χρονια) του χρονου πανε για Β Εθνικη ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ.
    Το Λαυριο και ο Ερμης Λαγκαδα δηλαδη ειναι χειροτεροι?

    ΥΓ3 Ο Γιουρτας δεν βλεπω να εχει προβλημα.. Ισα ισα που εχει ηρεμησει ο ανθρωπος. Και με τηνν εξυπνη (εκ του αποτελεσματος) κινηση να αποσυρθει απο το νωπο γαλα, αφηνωντας τον Βγενο να παλευει με τα εισαγωμενα ΟΕΜ στα ραφια με 30-40% ακριβωτερες τιμες, ΜΙΑ ΧΑΡΑ τρεχει η εταιρεια.
    Χωρις απλωμενες χερουκλες και φασαριες απο βρωμιαρηδες ζητιανους.

    ΥΓ Γυρω στους 65 ειναι οι διαγραφεντες-απολυμενοι- διαφωνουντες.

    Οι οποιοι βαση κανονισμου ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ιδρυουν κομμα ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ του απελευθερωτη αντωνη.
    Να δω Μπουμπουκο-Αδωνη με Βασουλα-Ζομπι-Πρεζολιν ΣΤΟ ΙΔΙΟ κομμα να γελαω..

    Η πλακα ειναι οτι τους μεν τους εδιωξαν επειδη ειπαν ΟΧΙ και του δε επειδη ειπαν ΝΑΙ!!
    Που πιο πριν ελεγαν ΝΑΙ αλλα ηταν συμφωνοι με τη γραμμη του κομματος που αλλαξε (επειδη τον εριξαν τον φυρερ στη μοιρασια) και εγινε ΟΧΙ.
    Πως λεμε απο προεδρος-αδελφη σε μια νυχτα?Ε απομενει να δουμε το ΠΟΣΟΝ (σε εμας ηταν 960) η καποιο μνημονιο συνεργασιας που θα μας ξαναφερει ολους αγαπημενους και παλι κοντα.
    Κατι σαν τον ΔΧ με τον προεδρο, που απο αδελφη εγινε παλι αντρακλας και καθομαστε διπλα διπλα στη Μεγαλη Βρεττανια.
    Ε και αμα εχει και λιγο αρωαματακι πουστρε απανω, ψωμι κ αλατι.
    Το καλυπτει η δικη μας βαρβατηλα και απλυσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα διαβάσατε πιστεύω,μεγάλη επιτυχία.
    Για ένα χρόνο τιμωρία είναι η εισήγηση και όχι τρία.
    Σαν τις αποχωρήσεις των Τζιμπούρ, Μαιστόροβιτς κλπ. που πληρώσαμε για να φύγουν.
    Τώρα πανηγυρίζουν οι σόκοι της διοίκησης διότι λέει μπορεί να τιμωρηθούμε μόνο ένα χρόνο απο την Ευρώπη.
    Και λέω εγώ,σιγά, τι κι αν χάσουμε 6-7 εκατομμύρια ευρώ...
    Λεφτα υπάρχουν που λέει και ο σωτήρας της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως κάθε φορά που κάνω σχόλιο να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ρομπότ μου κάθετε ''κάπως''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''Έξι εκατομμύρια ζητεί ο Ολυμπιακός για τον Τζιμπούρ''
    (http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231150098)

    Όχι οτι θα τα πάρει ο γαύρος τα 6, αλλά ........
    Κύριε Αδαμίδη.....
    Κάτι για περιουσιακά στοιχεία της ομάδος....
    Ανάδειξη - Πωλήσεις κλπ...... Τα έχεις ακουστά;
    Κανένα ποσοστό μεταπώλησης έβαλες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμφιβάλω αν με τα νέα μέτρα θα σωθούμε, πάντως είμαι σίγουρος ότι χωρίς το μνημόνιο δεν υπήρχε περίπτωση να φτιάξουν τα στραβά της χώρας μας που είναι μάλιστα πολλά. Κι αυτό γιατί οι πολιτικοί που μας άξιζαν (δεν ξέρω από δω και πέρα) ήταν ένα μάτσο τυχοδιώκτες λαϊκιστές. Από κοντά και ο περίφημος ελληνικός λαός. Στην πλειοψηφία του, παρασιτικό είδος που η θρασύτητά του συναγωνίζεται την αμορφωσιά του. Με αριστερίστικη ιδεολογία μέσω της οποίας επιδιώκει καπιταλιστική διαβίωση. Και τώρα μου θυμήθηκε ο έλληνας να κάνει επανάσταση. Τώρα που πειράχτηκε η πάρτη του, φοράει τον μανδύα του πατριώτη και κάνει επανάσταση με πρόφαση εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία. Που άμα του έλεγαν, να μετακομίσουν την Ακρόπολη στη Γερμανία με αντάλλαγμα να παραταθεί για ακόμα 10 χρονάκια ο ίδιος τρόπος ζωής, στην πλειοψηφία του, θα έλεγε ΝΑΙ. Δεν είδα όμως καμία επανάσταση για τους διορισμούς στο δημόσιο. Δεν είδα καμία επανάσταση για τα δάνεια που έπαιρνε η χώρα ώστε να πληρώνονται οι της Ολυμπιακής (μετά τις αυξήσεις της Μιμής), του ΟΣΕ και της ΔΕΗ. Δε ν είδα καμία αντισυγκέντρωση για τους μισθούς και τα προνόμια των συνδικαλιστών. Δεν είδα καμία συγκέντρωση, κανένα πατριωτισμό το βράδυ των Ιμίων (πανηγυρικά κέρδισε τις επόμενες εκλογές ο «ευχαριστώ την Αμερική» και ο «την πήρε ο αέρας τη σημαία»). ΑΥΤΟΙ οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ λοιπόν, ακλουθώντας τις βουλές ΑΥΤΟΥ του ΛΑΟΥ , δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξουν το επάγγελμα των ταξιτζήδων, των φορτηγατζήδων, των συμβολαιογράφων κτλ., να μετρήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους και να διώξουν καμιά 200χιλ. απ’ αυτούς, να καθιερώσουν την ηλεκτρονική συνταγογράφιση , να σταματήσουν να πληρώνουν συντάξεις σε πεθαμένους, να κάνουν καμιά ιδιωτικοποίηση κ.α. Εδώ, στο χείλος του γκρεμού είμαστε, και αυτοί συνέχιζαν να διορίζουν, ακόμα και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ μόλις έγιναν υπ/υφυπουργοί το πρώτο που έκαναν ήταν να βολέψουν καμιά 80αριά δικούς τους. Εδώ με την πλάτη στον τοίχο ήμασταν και αντι για απολύσεις στο δημόσιο, αυτοί αποφάσιζαν αύξηση και επινόηση καινούργιων φόρων. Αφού λοιπόν οι πολιτικοί μας δε είχαν κέρδος να εφαρμόσουν σωστή πολιτική και εμείς κοντόμυαλοι και δεν τους την επιβάλαμε, θα υποστούμε μαζί με τα θετικά του μνημονίου και τα πολλά αρνητικά. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε μυαλά και στη πορεία να καταργήσουμε αυτά που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την προκοπή. Αν συνεχίσουμε να ποινικοποιούμε το κέρδος και την επιχειρηματικότητα, να τιμωρούμε την ανταγωνιστικότητα (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αν δουλέψω παραπάνω, σκεφτώ περισσότερο και κερδίσω περισσότερα, θα πρέπει να ανέβω συντελεστή φορολογίας) και την προσαρμοστικότητα, να ανταμείβουμε την τεμπελιά, το θράσος και τη στασιμότητα, να διεκδικούμε με γροθιά τα δικαιώματα μας αλλά να αδιαφορούμε για τις υποχρεώσεις μας, να καταναλώνουμε περισσότερα από όσα παράγουμε και να βγάζουμε νύχια για το μικροσυμφέρον μας αλλά να γράφουμε στα αρχίδια μας για παράδειγμα τους κατοίκους του κέντρου ή της Θράκης , τότε δε θα μας φταίει κανένα μνημόνιο και καμία Μέρκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΑΤΡΙΝ. ΑΝΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ανάλογα με τι γραμματική έχει μάθει.
    ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΙ FAUX SELF MADE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/to-mega-kolpo-ton-pasokovenizelikon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή