Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α Ε Κ

             Ακεφιά αδέρφια είχα. Κάτι μια δύσκολη εβδομάδα με οριακές διαπραγματεύσεις, κάτι το όλο περιβάλλον που βλάπτει σοβαρά την καθημερινή επιχειρηματικότητα, κάτι μια  μικρή αδιαθέσία, αποφάσισα κι εγώ να στουμπωθώ μπροστά στο χαζοκούτι. Έχασα και το καθιερωμένο κουτουκάκι της Παρασκευής, απέρριψα και μια πρόταση να κατέβαινα στο τηγάνι και φώλιασα στην πολυθρόνα. Τα παιδιά μου σιγά να μην χάνανε την έξοδο τους, έμεινα παρέα με τον σκύλο που όμως είναι ΠΑΟΚ λόγω χρωμάτων. Καλή κι αυτή η παρέα δεν λέω αλλά στα σχόλια μου με κοιτάζει σαν βλάκας. Τι να κάνουμε; Ξανά γραφικός στο σπίτι για τα θηλυκά.
             Σαν την γραφική ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνιου. Της πλάκας. Λες και μπήκε να παίξει την μπουκάλα. Χωρίς κέντρο, χωρίς πλάγια και χωρίς καμία διάθεση για κυκλοφορία της μπάλας. Που πάλι καλά που έφαγε το γκολ στο 5 και ξεκάβλωσε ο αντίπαλος αλλοιώς θα νόμιζα οτι βλέπω ευρωπαϊκή ομάδα εναντίον ερασιτεχνών. Που βέβαια δεν ήταν έτσι. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, για τον πειθαρχικό έλεγχο μιλάω κι όχι για τα γκολ, ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
               Όμως δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Το περίμεναν όλοι κι όλοι το ποτήρι θα το πίναμε έτσι. Αλλά να δεις μια στοιχειώδη αντικειμενικότητα αλλά και μια προσπάθεια για ανάπτυξη. Την πουτάνα την ΑΕΚ. Πόσο μοιάζει με την ελληνική κυβέρνηση. Που από ένα σημείο και μετά, λένε και οι ξένοι οτι " μας δουλεύουν". Άμα ρε φίλε σου πουλάνε τσαμπουκά οι μισθοφόροι της δαφνοστεφανωμένης κι εσύ που είσαι ελληνοποποιημένος σαν ενδεκάδα κάθεσαι και τις τρως, τότε τι να κάνω κι εγώ σαν τηλεθεατής; Να πάω να παίξω στην θέση του χειρότερου όλων, δηλαδή του Δέλλα, και να μην ξέρω πώς να κόψω φέτες έναν Βέλγο; Μιλάμε να μην ξέρω τι έβλεπα. Φυσικά δεν πήγαινα για νίκη. Για ποιόν λογο - εξ άλλου δεν θα μπορούσα κιόλας. Αλλά αυτή η ελληνική παθητικότητα; Ε, άει στο διάολο με τις κότες και τα τάκλιν τους. Κι άει στο διάολο με τον διαιτητή.
          Μια εικόνα που δεν άλλαξε κι ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Οι κότες που τυγχάνουν να φορούν δικέφαλο αετό, κάνανε τα ίδια χωρίς να απειλήσουν ούτε την σβηστή μηχανή της δαφνοστεφανωμένησ αδερφής αλλά ούτε και την διαιτησία που έπαιξε στην σίγουρη πλευρά. Συνεπικουρούμενη από τον Ιμπαγάσα που ακόμα και σε αυτήν την ηλικία , φανέρωνε σε μας την αγυμνασιά αλλά και την εκ των προτέρων παράδοση. Την διάθεση να τελειώσουμε το παιχνίδι σαν να θέλαμε να δείξουμε μια βελτίωση σε σχέση με τα περσινά ταξί.
             Να μην λέμε πολλά όμως. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν θα βάλουμε και γυαλιά των εφημερίδων αύριο. Το ρόστερ της δαφνοστεφανωμένης είναι πολύ καλύτερο αλλά κι αν στο κλικ της προσπάθειας είναι κι ένα βήμα παραπάνω, γάμησε τα. Ειδικά αν δεν έχεις στόχους κι ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα υπάρχεις αύριο καθότι στηρίζεσαι στον Παπά ή στο θεμέλιο. Δηλαδή πούτσες μπλε. Εθνικές. Δεν έχω παράπονο από τον Κωστένογλου. Ούτε από τον κορυφαίο Μανωλά που έχει υπογράψει στο τηγάνι. Θεωρώ την  ήττα φυσιολογική αλλά με πειράζει που βλέπω την ομάδα μου να είναι τόσο μικρή σαν σθένος έστω και για κόκκινη κάρτα. Εγώ την κακιά Βραζιλία την απολάμβανα ακόμα και για τα φάουλ της. Έχω άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο. Το θεωρώ πόλεμο κι όχι θέατρο.  Ίσως γι' αυτό κάποτε κατέφυγα στον ερασιτεχνισμό του αθλήματος. Ενώ τώρα βρίσκομαι στον ερασιτεχνισμό καζαμιών. Οπότε λογικά θα μας πηδάει αγωνιστικά ένα νούμερο που λέγεται Ολυμπιακός και Μαρινάκης. Αλλά όποιος θέλει σοβαρή πορεία, δεν έχει παρά να πάει με τα " σοβαρά μεγέθη " κι όχι με τους faux self made. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ, κι όπως είδες μου έμεινε, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ , σαν τζάκι, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ; Απλά πράματα. Διότι αυτά γαμώ και το γουστάρουν. Κάνω λάθος;  Ρε πούστη σε προκαλώ. Αν σε αφήσω μόνο σου, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
                                  ΚΡΥΜΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ. ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ. Και μην αρχίσω να λέω τώρα για την Μαρία σου.  

65 σχόλια:

  1. ti perimenes me tous gamospitous pou exoume stin omada?me ta leipsana kafedo-lympe-dellas kai ton asxeto ston pagko kaname mia kali proponisi gia tous apogonous tou stolou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ; Να στο πω ξεκάθαρα. Ήττα περίμενα. Αλλά ανδρικό εγωϊσμό. Να σου γαμήσω τη μάνα μέχρι να μπεις στο τέρμα. Τα είπα επάνω. Αργεντίνικη αντίδραση ή βραζιλιάνικη μαγκιά. Άλλο χάνω σαν πούστης κι άλλο επειδή δεν μπορώ να παίξω, να μην σε προβληματίσω.
    Και τι με νοιάζει εμένα που παίζεις στην Ευρώπη; ΣΤΑΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΑΝ ΑΕΚ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ( όχι εσύ, καταλαβαίνεις ). ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΞΩΘΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΛΕΣ. ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟ. ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Ή ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΑ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΕ. ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono oikto kai sympatheia prokalei auti i omada.kapoioi ta elegan oti otan ksetraumatistoun ta kapi oi klwnaridides oi tsites kai oi egglezou tha vlepoun entekada me to kyali opws kai egine.gia na kseroume kai ti rolo varane oi gerontes kai o vlakas tou pagkou.

    ksexwra apo dioikitika ta parapanw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγωνιστικα ουτε λογος.Δεν υπαρχει αντικειμενο προς εξεταση εδω και καιρο.
    Αλλα να μπαινουν λες και βλεπεις τον Λακη το Γαβαλα να μπαινοβγαινει στην Ευελπιδων; Κουνιστοι. (αυτος καποιον αστυνομικο θα εχει βαλει στο ματι που κανει βαρδιες εκει.Δεν εξηγειται αλλιως. Η γουσταρει να γαμηθει σε εδρανο τριμελους)

    Ειναι η μετα το βασανιστικο διαστημα που περνα (περσυ και προπερσυ)περιοδος της αποδοχης της καταστασης απο το μελοθανατο.
    (αυτα τα λεει και μια επι χρονια φροντισουσα ασθενεις στα τελευταια σταδια της ζωης τους. Λεει λοιπον οτι τα σταδια που περνα ο σε λιγο μακαριτης ειναι: Λυπη-νοσταλγια-οργη-κλαμα-αποδοχη.

    Αντε λοιπον σιγα-σιγα να παμε και κατα την Νιον να δουμε τι θα γινει.
    Ασχετο (ισως): ο υπουργος της Πορτογαλιας στεκεται πανω απο τον σακατη Σοιμπλε, και του ζητα να δουν το "θεμα της Πορτογαλιας"
    - Ασε να ξεμπερδεψουμε την Ελλαδα και κατοπιν βλεπουμε και με εσας"
    - Ευχαριστουμε για την κατανοηση.Αναμενουμε" ηταν η απαντηση του Πορτογαλου.
    Αληθεια.

    Τελος παντων.
    Εγω οσο αφορα στην παραπανω σειρα των συναισθηματων που απαριθμησε η νοσοκομα που φροντιζε τους μελοθανατους,ειμαι ακομα στο δευτερο σαταδιο.Στην νοσταλγια. Εχω ακομα λιγο χρονο.

    Περασμενες μου αγαπες
    του καιρου χαλασματα
    δεν αντεχονται οι φαπες
    αστα,βραστα,γαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2012 23:46

    Στο 25' το γύρισα. Η κατάντια είναι ότι μετά το τέλος είδα το σκορ και είπα "πάλι καλά".
    ΟΣΟ άντεξα και είδα....τι να πω τώρα...δε μπορώ να καταλάβω γιατί η εμμονή με τους "έμπειρούς". Τι κερδίζουμε δηλαδή? Ας τρώγαμε πάλι 6 με 19χρονα.
    Εντάξει, στην άμυνα ο γέρος έχει απομείνει (στο γκολ ήταν 6 μέτρα πίσω στα 10 πρώτα). Δεν τον κατηγορώ. Αλλα μπρος τι κάνουμε με καφελύμπε και τον δανεικό μαύρο το τζούφιο?
    ΕΝΑ (1) ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΩ ΦΕΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΓΙΑΤ? ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΕΨΑΝ.
    Τελικά είναι ΤΟΣΟ μαλάκας ο πάτερ? Τόσο παραδόπιστος? Σε τι αποσκοπεί? Έστω και με αυτή τη διαλυμένη ομάδα...αυτό είναι το στίγμα του? η χρήση των "έμπειρων"?
    Α ναι, μην το ξεχάσω: ΑΓΑΜΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟΒΑΖΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ. ΗΜΙΘΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστο ρε Στήβεν, το κουράζεις.Στο τέλος κινδυνεύεις να καταντήσεις γραφικός όχι μόνο στα θηλυκά αλλά και στα αρσενικά , σαν τον δαφνοστεφανοκαυλομένο έφηβο.
    Φιλάκια γατάκια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: " μα σε εμένα έλαχε αυτό;" Είναι η απιστία.
    Το νοιώθει κι αυτό η ΑΕΚ. Να βλέπει την Ελλάδα πυραυλοκίνητη.
    Την ώρα που έβλεπε πού μικρες ομάδες να κρατούν την ισοπαλία μέχρι πολύ αργά.
    ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ. ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ
    ( δήθεν ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. κι αυτήν κάνουν μαλακίες για κάποια αδειοδότηση. ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΙΔΙΟΣ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανως ο Κωστενογλου θα εσκεφτηκε: Οταν πας να σε γαμησουν,στελνεις τα "εμπειρα" κοριτσια.
    Μπορει να νοιωσει και καμια αποστροφη ο πληρωνων και ετσι να αρκεστει σε μερικα κοπλα και μετα να την αφησει.
    Μαλλον του βγηκε το σχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ Red 1925: μα δεν ντρέπομαι. Είμαι γραφικός για την ΑΕΚ. Αδερφέ, κατ' αρχάς συγχαρητήρια, όλοι είμαστε γραφικοί για τις παιδικές αγάπες. Εκτός αν θέλεις να μου πεις να μην ασχοληθώ ξανά με τα αθλητικά. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OK Στηβεν.Εντάξει πλακίτσα κάνουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ με τα προβλήματα που έχει αδυνάτησε αγωνιστικά.Λόγω ιστορίας δεν χάνει τίποτα από την αίγλη της αλλά έχει χαμηλώσει αγωνιστικα,βλέπε και σχόλιό μου στο δικό μου blog.
    be well

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Steven: Τώρα που το λες,ετσι συνδυαστικά,δεν το είχα σκεφτεί.
    Παπά έχουμε, θεμέλια σκάβουμε,για "έξοδο" από την Ευρώπη μας μιλάνε, για "υποβιβασμούς" ακούμε...
    Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα.

    Βρε μπας και τα φώτα που βλέπουμε τριγύρω δεν είναι οι προβολείς των γηπέδων αλλά τα κεντρικά μανουάλια;
    Και η θολούρα δεν είναι απο καπνογόνα αλλα απο θυμιατά;
    Και αι σεπταί μορφαί των αξύριστων στα επίσημα δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι μαυροφορεμένες που μας "σπρώχνουν ήρεμα και μαλακά στο τάφο";

    "...και προχωρουσα μεσ στη νυχτα,χωρις να γνωριζω κανενα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οταν δεν κανεις ενα φαουλ ..τι περιμενεις? 2 ταχυτητες πανω ηταν ο οσφπ χθες και χαλαρα
    ωραια προετοιμασια πρεπει να εγινε το καλοκαιρι πανω στην φυσικη κατασταση....τελος παντων και παλι καλα ηταν οσον αφορα το σκορ
    ΑΕΚ πανω απο ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα
    Το ματσακι δεν το είδα λόγω επαγγελματικού φαγητού.
    Τι είναι πιο βαρετό;
    Να τρως με κάποιους άγνωστους που κανεις δουλεια, η να βλέπεις κάποιους άγνωστους που ξαφνικά βρέθηκαν ο ένας στο πάγκο με μόνιμη τρικυμία στο κρανίο και οι άλλοι να φοράνε μια φανελλα που κανονικά ΟΥΤΕ σε φωτογραφία δεν θα εβλεπαν
    Απο ότι διαβάζω ο τσιπρας πάλι έκανε ματσαρα. Το ίδιο και κοντοες, στα έλεγα Steven ότι είναι για μια χόρτα αλλα..., και γενικα η ομάδα ήταν αλλου για αλλου.
    Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό;
    Δε λέω για σένα ρε μαλακα κιατο εσυ με δυο αλβανικά τα βλέπεις όλα μπομπατα
    Θα τρέξει ποτε ο τσιπρας;
    Θα μάθει μπαλλα ο ρικκα με το φραπέ;
    Θα καταλάβει ποτε ο μαλακοπατερ ότι παίζουμε μπαλλα και όχι ραγμπυ να πετάει τη μπαλλα ψηλά το τέρμα και οποίος τη πιάσει;;
    Αυτα τους μαθαίνεις 5 μήνες ρε μαλακα;;

    Υγ έπιασα σκόρερ μελμπεργκ και άσσο.
    Έχασα το οβερ. 2 στα 3 ...
    Αιντε και απο σήμερα ξανά ξεκινάει το σωσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ RED 1925: Φίλε, ποιό είναι το blog σου; Άμα δεν θέλεις δημοσιοποίηση, μου το στέλνεις στο ταχυδρομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @red 1925
    Μονο για πλακα ειναι το μαγαζι (ολο το ελληνικος ποδοσφαιρος ) και τιποτε αλλο.Ποσο μαλλον Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ μας.

    Βλεπεις εσυ κανενα σοβαρο?
    Η αιγλη φυσικα και δεν χανεται.
    Μπορει ομως να ξεθωριασει αν η κατασταση παραμενει ετσι απο δεκαετιες.
    Εγω στα τελαυταια 10 χρονια π.χ σε 3 ματς ενιωσα ΑΕΚ που ηξερα και εχω μαθει.
    Στο 4-0 με εσας ΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο 3-3 με τη Ρεαλ και στο 1-0 με τη Μιλαν,για το συνολικο θεαμα (κοσμος-σκορ-ενταση ματς)

    Στο ενα προηθηκα και 3-1 και απο απειρια δεν το πηρα γιατι απεναντι
    στο Ζιζου (τι ονομα..) ειχα το μαλαδενη και απεναντι στο ρομπερτο καρλος το κασαπη.Που στο συγκεκριμενο ματς του διδαξε πως παιζεται το αριστερο μπακ..

    Στο αλλο ειχα απεναντι μου τη μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη και ας με εσωσε 4 φορες ο Αγιος Σορεντινο στην αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @dimi ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΠΙΑ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ KIATO
    KOITA TA XΤΕΣΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aπο το καισαρη:
    Για να δουμε ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και πως συμπεριφερεσαι οταν εχεις το ροστερ του ΟΦΗ!!!! οχι της ΑΕΚ.
    Δεν λεω τι θα κανει και αν θα το κανει.
    Βλεπω ομως ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...

    Ακους ΜΑΛΑΚΑ-ΠΑΤΕΡ?

    ΜΙΛΑΓΕ χθες κάποιος με τον Αναστόπουλο: «Νικόλα, αν κερδίσεις το Σάββατο τον ΠΑΟΚ, τον πιάνεις στη βαθμολογία». Ο Αναστόπουλος τον διόρθωσε: «Επειδή το ματς της Τούμπας είχε έρθει 0-0 και με 1-0 να κερδίσω ο ΟΦΗ είναι καλύτερος στην ισοβαθμία. Κι αν κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, περνάμε τρίτοι». Κι εντάξει. Το να κάνει ο ΟΦΗ τις τέσσερις σερί νίκες που έχει μέχρι τώρα έξι θα είναι το όγδοο θαύμα. Λέμε, όμως, για την πίστη και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό του Νίκου Αναστόπουλου. Οπως οφείλει να έχει ο κάθε προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα σε όλους.
    Κατ'αρχην θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με θυμήθηκαν και μου ευχήθηκαν. Θρήσκος δεν είμαι,αλλά για το τυπικό της υπόθεσης,για την παράδωση δηλαδή ευχομαι και εγώ σε όσους γιορτάζουν,και δέχομαι τις ευχές τους. Εχει κι αυτό μια ομορφιά και βλέπεις και άλλα πράγματα,δηλαδή ποιοί είνα αυτοί που σε έχουν στο μυαλό τους π.χ.
    Τώρα για τον αγώνα,απαντώντας και στον Στίβεν, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ΝΑΙ το πήρα το δωράκι μου χτες από την ΑΕΚ! ΔΕν ξεφτηλιστήκαμε,δεν φάγαμε 6 όπως πέρσυ,κάναμε πρόοδο βρε αδερφε πως να το κάνουμε,άρα πρεπει να νιώθω χαρούμενος!
    Φυσικά θα πρεπει να ευχαριστήσω και την Καζαν,που άθελα της μας βοήθησε.Μαζί με την Καζαν βέβαια να ευχαριστήσω και την παναγιά και τον χριστό.
    Μην μας ακούσει και κανένας πάτερ και παρεξηγηθεί.
    Ε ρε Παπανοτιάδες και όλο το παρεάκι του 2004, που καταντήσατε την ΑΕΚ....
    Άσχετο, τι σχέση έχει ο Βενιζέλος με τον Αδαμίδη; Όποιος το βρει τον κερνάω μπύρα στο επόμενο ουζο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eλα βρε Στήβεν που δεν ξερεις το blog μου!!!!
    Αν κάνεις κλικ πανω στο red1925 σε ΄΄πετάει΄' μόνο του στο ιστολόγιο μου.
    Και κάτι άλλο ρε Στήβεν.Θέλω να έρθει κάποτε η στιγμή να πάω στην έδρα πχ της ΑΕΚ με φίλους αεκτζήδες να δώ ντερμπυ ΑΕΚ-ΟΣΦΠ και μετά ο νικητής να κεράσει μπυρες στον χαμένο.
    Ειμαι 50,θα το ζήσω ποτέ αυτό η θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος , γιατί σωστά αναφερθηκες σε πόλεμο οταν μιλούσες για το ποδόσφαιρο.
    Τώρα ως προς αυτούς που βρίζουνε συνεχώς...........
    "μακάριοι οι πτωχοί...κλπ." που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε καζούρα.
    Νασται ολοι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ RED 1925: Αδερφέ, για να είμαι ειλικρινής πάτησα το red 1925 ( δηλαδή με κενό ανάμεσα ) και δεν βγήκε τίποτα. Τώρα θα το επαναλάβω. Και κάτι ακόμα: Επειδή κι εγώ είμαι 50, και όλον τον αθλητισμό σε επίπεδο παρακολούθησης τον έχω μάθει αλλοιώς, η πρόταση σου είναι άμεσα δεκτή έστω κι αν υποχρεωτικά πρέπει να είμαστε καμουφλαρησμένοι. Αυτό όμως δεν χαλάει μια παρέα - ακόμη αγνώστων - που θα κάνει πλάκα μεταξύ της. Η πλειοψηφία αυτού του blog είμαι σίγουρος οτι το αποδέχεται αφού " εχθροί" είμαστε
    - και σωστά - 9-11. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΖΟΥΡΑΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να μη κουραζεσαι
    http://red1925.wordpress.com/
    ως προς το καμουφλαρισμα, εγω εχω φαει τα τσιμεντα στο παλιο Καραισκακη με το κουταλι-εμενα 100 μετρα από αυτο οταν ημουν φοιτητης 1979-80.-και σπανια εχω παει με κασκόλ(οχι οτι ειναι κακό το κασκόλ,το αντιθερο).Αρα δεν θα χρειαστώ καμουφλαρισμα.Θα το κανονίσουμε και θα περασουμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ RED 1925: ΜΠΗΚΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ. ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΗΣΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.
    ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΚΑΣΚΩΛ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΚΙ ΕΓΩ, όπως κι εσύ υποθέτω, ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΜΙΛΙΑ. ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ. ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ; ΡΙΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ: Ο ΜΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΨΗΦΟΥΣ. ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ UNDER.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ( μιλάω πολύ σοβαρά.) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ DIMOULA ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΚΙΑΤΟ: Αδερφέ, έχω μια ιδέα. Γιατί δεν έρχεσαι μαζί; Φίλους από άλλες ομάδες δεν έχεις; Συγγενείς; Συνάδελφους στην δουλειά; Πριν συναλλαγείς με κάποιον, ζητάς πιστοποιητικό ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Steven, προσπαθείς να διαφθείρεις αδούλωτα πνεύματα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Steven την Μπύρα θα στην κεράσω κανονικότατα αφού δίκιο έχεις.
    Όταν το έγραψα βέβαια το μυαλό μου ήταν στο ότι και οι δυο τους είναι τσακωμένοι με την αλήθεια.
    Οι μεγαλύτεροι ψεύτες-ever.
    Ο ένας στην ΑΕΚ, ο άλλος στην Ελλάς. ΑΕΚ=Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αρχίσανε οι παραιτήσεις και στα δυο κόμματα,πασοκ και ΝΔ.
    Σου λέει ο άλλος ας πω ότι δεν ψηφίζω το μνημόνιο μήπως και γλειτώσω το ξύλο.
    Το κράξιμο θα το φάνε,και το τρώνε έτσι κι άλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όταν βουλιάζουν τα πλοία, τα ποντίκια πηδάνε από αυτό πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και γιατί δηλαδή να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στην δράχμή;
    Να πάμε στο USD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ KYMIOTIS: ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΟΥΛΩΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ( = καυσόξυλα ). ΤΖΑΚΙ= ΝΤΕΜΗΣ = " τον είχα θεό" = ...Σείχα κάνει θεό... ( Στανίση ) = ΝΤΟΥΣΑΝ. ΡΕ ΓΕΛΙΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,μου έβγαλες φλόγα κι έχω και τον Μητσάρα απόψε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΚΑ. OI FAUX SELF MADE ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΘΑ ΚΕΡΑΣΤΟΥΜΕ, αλλά όχι μπύρες ( you don't drink it, you just rent it up to the WC ). ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ.
    ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΚΑΦΕ. ΑΝΤΕ ΘΑΧΩ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πιτσιλαδής=θεός του ούζου.
    Το βρίσκεις πλέον εύκολα στην Αθήνα.
    Όσο καλό ή κακό είναι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ( γνήσιος Αεκτζής ) ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΑΘΕ; ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ. ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΡΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ Ή ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΣΩ MAILS. ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ. ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΚΙ Η ΟΥΕΦΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ: ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ.
    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ EUROGROUP. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΠΛΗΡΩΝΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ κι ευτυχώς που η ουεφα δεν ψάχνει την πηγή των χρημάτων. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΘΕΝ ΕΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ; ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ Ή ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΜΑΙ. ΟΚ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ Ή ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ- ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στη πλατεια κουμουνδουρου το μονο που αξιζει ειναι τα μπριζολακια του Τελη.
    Τι μας νοιαζει αμα ειναι γνησιος Αεκτζης?
    600.000 οικογενειες (ακομη χωρις θυρεο) ειναι.
    Αμα δεν πληρωνεις σε χαλαει ενα ταξιδακι στην Ελβετια να ανοιξεις λιγο και το status σου?

    Εδω ο προεδρος (ο παραιτημενος που παραμενει...) οχι η γλαστα-ΦΙΚΟΣ με τον Κασνακιδη ΤΣΑΚΙΣΑΝ ολες τις ψαροταβερνες σε Ελλαδα και Κυπρο το καλοκαιρι με το γνωστο αποτελεσμα:ΜΗΔΕΝ- NADA- ZERO

    Πρεπει να εισαι ο ΔημητρΦΙΚΟΣ να εισαι γνησιος η να εισαι προεδρος για να τα ξερεις?
    Μηπως εκοψαν το internet στο resort και δεν μπορουσε να στειλει mail?
    Μηπως δεν εβρισκε το τηλεφωνο της UEFA και το 11888 ειναι ακριβο?

    Η Μηπως ειπαμε να το παιξουμε και εμεις προεδροι ν κανουμε το κομματι μας?

    Ε ΡΕ ΜΑΤΟΙΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ...

    ΥΓ Α δηλωσε κιολας οτι θα πουλησουμε το Μανωλα!!! ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ συνεχιστης του αγαμιδη..
    Τι θα πουλησεις ρε τεραστιε? αυτο που δεν σου ανηκει?
    η αυτο που ΗΔΗ ειναι πουλημενο??

    ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ολόκληρο όροφο στο Σύνταγμα νοίκιασε το cnn για να έχει καλή οπτική. Τρείς μέρες θα μείνει κλειστό μεγάλο μαγαζί στο Σύνταγμα όπως μου είπε ΄γνωστός μου που εργάζεται εκεί.
    Υ.Γ. 0-2 ο παοκ στο 34. Όσο και ο γαυρος στην Τούμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Φεβρουαρίου, 2012 21:49

    Πάω δουλειά (σας περιμένω!)...αλλά διαβάζω το διάγγελμα παππά μετά παρακολουθώ το διάγγελμα παπα-δήμιου (δηλαδή μόνο το δήμιος στο όνομα τους διαχωρίζει) και πρόσπαθώ να δω τις διαφορές. Deja vu ή ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Τελικά όλα φούντο...
    ΥΓ: Αύριο σύνταγμα...με τους απ' έξω φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς όποιον γνωρίζει:
    α. Με το financial f.p. θα απαγορεύεται στους συλλόγους να ξοδεύουν περισσότερα απο τα έσοδά τους? Στα έσοδα προσμετρούνται και τα λεφτά των μετόχων? Δηλαδή αν ο οσφπ έχει έσοδα απο χορηγούς, εισητήρια κτλ. 10εκ. και βάλει και ο Μαρινάκης 10εκ. τα έξοδα του θα πρέπει να είναι 20εκ.?
    β. Με υποβιβασμό στη Δ΄ διαγράφονται τα χρέη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στηβεν σου εστειλα mail με τηλ κλπ.Ελπίζω να το ελαβες.Μην χαθούμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και κάτι τεχνικό.Η ώρα στα μυνήματα βγαίνει λάθος.Αλλαξέ την.
    νασται καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θα προσπαθεισω να σου απαντησω-και- εγω,απο οσα ξερω;
    Αυτο που ζητουν ειναι ισοσκελισμενοι προυπολογισμοι.
    Εαν π.χ. τα εξοδα για μεταγραφες εχουν ξεπερασει τα υπολογιζομενα και καθορισμενα εσοδα,τοτε με μια ΑΜΚ,θα πρεπει να καλυπτουν την "τρυπα".
    Δεν λενε δηλαδη "να μη ξοδευουν οι ΠΑΕ" αλλα "να μη ξοδευουν χωρις να βουλωνονται οι τρυπες με φρεσκο χρημα"

    Οσο για το αν διαγαφονται τα χρεη,απο οσο ξερω, οχι.
    Τα χρεη διαγραφονται μονο με λυση (διαλυση) της εταιρειας. Δηλαδη κηρυξη χρεωκοπιας.
    Αυτο που δυνιτικα δηλαδη θα μπορουσε να σωσει και την χωρα.
    Οπως λεει και η λεξη -που τοοοστο τρομαζει οσους δεν γνωριζουν και σιτιζονται με κουφιες απειλες περι "πτωχευσης" και "πεινας"- χρεω-κοπω σημαινει κοβω τα χρεη μου.
    Ειναι το υστατο μεσο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥ ΜΕ ΧΡΕΗ.
    Ειναι δηλαδη ενα εργαλειο, ενα "οπλο" του δανειζομενου και ουχι του δανειοληπτη οπως εσκεμενα και πολυ πονηρα εχει περασει στα μυαλα του κοσμου.
    Και αυτο εχει εφευρεθει,σαν μια λυση προκειμενου ο δανειζομενος να κανει μια καινουρια αρχη,ενα νεο ξεκινημα και να ξαναμπει στην παραγωγικη διαδικασια.

    Σε μικρη κλιμακα,μπορουμε να το δουμε π.χ. με τα σβυσμενα χρεη των πελατων των τηλεφωνικων εταιρειων.
    Ενω εχουν αφεμαξει τον συνδρομητη και του εχουν πιει το αιμα στο τελος τα οποια χρεη του-σιωπηρα- σβυνονται.
    Προκειμενου αυτος να ξαναμπει στο χορο,εστω και απο αλλη πορτα.Δηλαδη απο αλλη εταιρεια. Αλλωστε ολα πανε στην ιδια μεγαλη τσεπη.
    (οποιος πιστευει οτι οι υπερεταιρειες ειναι ανεξαρτητες και δρουν αυτονομα,ειναι βαθια νυχτωμενος.)

    Ακομα και κρατη ολοκληρα,δεν γλυτωνουν απο αυτο.
    Η Ελλαδα,και 0 χρεος να αποκτισει αυριο το πρωι,σε μερικα χρονια,θα ειναι εκει που ειναι σημερα.
    Και δεν εχει να κανει με καμια "παραγωγη" και καμια "εξαγωγη".
    Οι ποιο "παραγωγικες" ομαδες ειναι και οι πιο χρεωμενες-σε απολυτους αριθμους.
    Η Αμερικα η οποια εστυβε τον κοσμο για 50 χρονια,εκει που θα νομιζε κανεις οτι εχει τρομερα πλεονασματα,το μονο που εχει ειναι 15 τρις χρεος και ενα μαυρο μαλακα προεδρο.Και αναπροσαρμοζουν συνεχεια το χρεος τους-προς τα πανω ασφαλως- και συνεχεια κοβουν χρημα. Που θα παει αυτο; Ξερω και γω. Ρωτα τον Μπενρακε,τον Ροκφερερ και τον Ροτζιλντ.
    Κατι θα ξερουν. Δηλαδη αρχιδια. Ολα καταληγουν στο μηδεν (0).


    Θα μου πεις "και που ειναι το "σωσιμο" αφου και παλι θα φτασεις εκει που εισουν";
    Ε, μα αυτος ειναι ο σκοπος. Να παιρνεις μια ανασα και μετα να ξανακολυμπας στα χρεη. Και στο μεσοδιαστημα να σε εχουν μαδησει σαν κοτοπουλο.
    Και φτου και απ'την αρχη.
    Και οποιος αντεξει.

    Γι'αυτο και οποιος δεν συμμετεχει σε αυτο το πανιγυρι καθολου,ειναι ο πραγματικα ελευθερος.
    Βεβαια αυτο,στον απολυτο βαθμο του,ειναι αδυνατο. Αλλα οσο πιο μακρυα,τοσο πιο ελευθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Βαρυγδουπες δηλωσεις τραγικου χαρακτηρα με ανυπολογιστο βαρος και συνευθηνη, απο τα δυο πλεον μερη της εσωτερικης τροικας. Ο τριτος τοξεσαμαρωτο γαιδουρη Καρατζα-φερεις, τελειωσε το εργο που του ανατεθει και ειπε να ξανασηκωσει την σημαια και το χεσμενο του σωβρακο.

    Οι αλλοι δυο πλεον εις σαρκαν μιαν (ελπιζω και ο πιο μαλακας αριστεροδεξιος να μην εχει πλεον καμια αμφιβολια) πορευονται μαζι με τον εκπροσωπο των τοκογλυφων ο οποιος τελυταιος εκανε το δραματικο διαγγελμα του:
    "αγαπητοι και αγαπητες, οι στιγμες ειναι κρισημες, ας ειμαστε δειλοι,ας φανουμε αντριωμενοι.
    Εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα στην πολυτιμη σιωπη και στην απροκλητη ταραχη και οχλοβοη.
    Ας πραξωμεν ορθα.
    Ειδ'αλλως θα ηταν ανοικειο να δωσουμε το δικαιωμα στον Ελληνικο- η αλλο- στρατο να ατιμαστει εις μιαν ετι φορα, θανατωνοντας αλληλους.

    Ειμαστε λαος με φιλοτιμο και περιφανοι.Ας πραξουμε αυτην την γεναια πραξη υποταγης στο συμφερον.
    Δωστε τα παιδια σας στον Σιωνιστικο μινωταυρο. Αφηστε τα γεροντια να αναπαυθουν και ας μετατρεψομεν τις συνταξεις σε απαλειφομενο δανειο. Αφηστε τις κορες και τις γυναικες σας-οσες δεν εχουν γινει σα σακαρακες- να πιασουν ολα τα κεντρικα φαναρια. Το κερδος εις την απομειωση,θα ειναι σημαντικοτατο.
    Μα ακομα και οι μη παρσιμες,ειναι απραιτητες εις τα restaurants της Γερμανιας

    Πετυχαμε πολλα. Ηδη η ανεργια με την βοηθεια του Μπαφομετ,εχει ανερθει εις το 25 και ανεπισημα στο 30%. Μαζι,μπορουμε ακομα περισσοτερα.
    Επιτελους,σιγα-σιγα, σας απαλλασουμε απο την αναγκη και την βια της μισθωτης εργασιας,εφ'οσον πλεον δεν θα ειναι οι εισφορες σας εκεινες που θα μας σωζουν,αλλα τα ιδια τα εδαφη και τα υπεδαφη. Επιτελους Ελληνες, αναπνευστε ελευθερα και αναλωστε τον υπεραρκετο πλεον χρονο που θα διαθετετε εις εκδρομας δια την αναζητηση φυσικης τροφης απο την υπεροχη χλωριδα και πανιδα μας.

    Μετα την καπλαζουσα μειωση της καταναλωσεως πετρελαιου και λοιπον επιβαρυντικων καυσιμων υλων Θα αναδιαταξομεν την ατμοσφαιρα και θα ξαναλαμψει ο λαμπερος Ατικκος ηλιος που τοσο υμνηθηκε απο ποιητας και σκηνοθετας.
    Συν του οτι επιτελους ολοι μας θα αναπνεετε νηστικοι και ελευθεροι

    Αφηστε τα παιδια σας να ξανανοιωσουν το χωμα της πατριδος κατω απ'τα ποδια τους.Πεταξτε τα παπουτσια σας.
    Ξανααναψτε τα μαγκαλια και θυμηθειτε τα παραμυθια της γιαγιας. Τα εσωρουχα ειναι μια περιτη πολυτελεια. Φοραγαν τετοια αραγε οι αντριωμενοι του '21;

    Κλειστε τα αυτια σας στις σειρινες που σας καλουν σε ψευτικο υπερδανεισμο,ακρατη σπαταλη,αχρειαστη πλεον αποταμειευση,ενοχλητικες φωνες που σας καλουν να παιξετε τους κοπους σας στο χρηματηστιριο.
    Οι τραπεζες ειναι μια φενακη.Μια απατη. Συντομα θα παψουν να υπρχουν,εφ'οσον θα παψει και το χαρτονομισμα,και το χρημα εν συνολω.
    Συντομα θα γινουν αποκαιδια. Το εργο τους εφτασε στο τελος. Αδερφοι μου,τις νικησαμε!

    Ελληνιδες-Ελληνες... (μη ρωτας σε ποιο φυλο ανηκεις,δεν ειναι ωρα για τετοια)Ελατε ολοι μαζι να ξαναγινετε ανθρωποι. Θα μας παρει χρονο.Το ξερω. Αλλα εχουμε ολοι, την καλη πιστη και την βοηθεια της ζουγκλας. Μας εμπιστευονται. Ας μη τους προδωσομεν.

    Oι στιγμες ειναι δραματικες men (ο γιεα) αλλα και ιστορικες. Μια φορα πεθαινει κανεις.Γιατι να μην ειναι τωρα;
    Εκληθην να επωμισθω ενα πολυ δυσκολο εργο.
    Το εργο μου ολοκληρωνεται οσονουπω. Μετα, θα αποχωρισω δια μιαν αλλη αποστολη η οποια θα μου ανατεθει απο το Ευρωπαικο Σανχεντριν.
    Θα σας θυμαμαι με αγαπη βδελιγμια και αποστροφο...αποστροφη εννοω. Και θα σας στελνω τις ευχες μου καθως θα σας αγναντευω,απο εκει,τον 14ο οροφο της ΕΚΤ στας Βρυξελας. Απο εκει ηδη θα βλεπω και θα θαυμαζω τους γυαλιστερους κιονες του Παρθενωνα μας. Του δικου μας Παρθενωνα.
    Που βημα-βημα-σποδνυλος σπονδυλος εμεταφερθει εδω στο κεντρο της Ευρωπης.
    Exete geia vrusoules.

    Don't ask what the Masons can do for you,but what you can do for the Masons.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλημερα:
    Μεγαλη μερα σημερα,αφου σηματοδοτει το επομενο χειροποδαρο δεσιμο για τα επομενα 50 χρονια.
    Το δεσιμο υπαρχει απο την εποχη της ναυμαχιας του Ναυαρινο.
    Αρα θεμα "υπαρξης",η "ελευθεριας", η "εθνικης ανεξαρτησιας" δεν υφισταται,αφου και αυτες οι εννοιες ειναι μακρυνο,πολυ μακρυνο παρελθον.

    Θελει να "σωθει" ο μαλακας ο Ελληνας; Θελει να "χρηματοδοτηθει"; Θελει να συνεχισει να ζει δανειζομενος και να δανειζεται ζωντας;

    Θελει και παραθελει.
    Θελει η πουτανα να κρυφτει και η αγανακτηση δεν την αφηνει.
    Οι λογοι που δεν κατεβαινει σε συντριπτικο βαθμο στις πλατειες, οι λογοι που δεν ειναι συσωμος κατω, ειναι κυρια τρεις:
    α)Το-γνωστο σε ολους μας πλεον- δογμα του "σοκ",εχει φερει αποτελεσματα.
    β)Νοιωθει-και σωστα- συνυπευθυνος για τα χαλια που τωρα καλειται να μουτζωσει.Ειναι σαν να εγειρεται καποιος εναντια στον εαυτο του. Προκαλει παρακρουση και το αποτελεσμα ειναι να αδρανοποιειται στον καναπε,οντας συνενοχος.
    γ) Αναμενει τα νεα δανεια,γιατι εχουν γινει δευτερη φυση. Η σχεση ευπορου πατερα και ρεμπεσκε γιου,που εχει υφανθει εδω και 2 αιωνες,αναμεσα στην "Ευρωπη" και την "Ελλαδα", ειναι δυσκολο εως αδυνατον να διαραγει.

    Η ψηφηση σημερα δεν επιδεχεται αμφηβολιες. Θα περασουν ολα. Οι δε "παραιτησεις" που παρουσιαζονται και σαν "ηρωικες αποχωρισεις" απο τα βοθροκαναλα,δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ισχυροποιηση των "ναι" στην συμβαση,εφοσον οι επιλαχοντες βουλευτες που θα παρουν την θεση των ποντικων που εφυγαν θα υπερψηφησουν την αγια συμβαση.
    Αρα προκειται περι διευκολυνσης και οχι για εμποδιο προς την "ευτυχη καταληξη των διαπραγματευσεων".

    (εαν διαφωνεις με τα μετρα,η με παραγραφους της συμβασης, μενεις και καταψηφηζεις. Και χρησιμοποιεις τα οποια οπλα της βουλευτικης εδρας προς τον σκοπο αυτο. Δεν την κοπανας για το χωριο σου.Ολα αυτα,αν δεν ειχαμε να κανουμε με φοβισμενες κοτες που ψαχνουν πυθαρι να κρυφτουν)

    Απο πλευρας του "κοσμου", καταψηφηζει" τον δικοματισμο,ωριεται εναντια στους "ψευτες και κλεφτες", οχι γιατι αποδειχθηκαν τετοιοι,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ,συμπαρασυροντας με παλαμακια τον ενθουσιασμενο κατοικο-υποστηρικτη-ψηφοφορο-πελατη.
    Και αντ'αυτου,μας πηραν ολους χαμπαρι και τωρα θα γυρισουμε μερικα η αρκετα χρονια πισω.

    Προκειμενου (για οσους δεν ανοικουν σε κανενα κομμα και δεν εχουν ποτε δοσοληψιες,ουτε και της ζητησαν,οσοι τελος παντων μια αλλη κοινωνια ηθελαν και σε αυτο ηλπιζαν,οσοι ξερουν,γνωριζουν,ενοχλουνται και δυσφορουν,δηλαδη οι αφυπνισμενοι) να ζησουν οσο το δυνατον λιγοτερο βασανιστικα στην κατακτημενη αυτη χωρα, ο μονος τροπος,το μονο φαρμακο ειναι ο ρεαλισμος.
    Και η αναλγιτικη δραση που παρεχει η κατανοηση του οτι: Δεν χαθηκε ΤΩΡΑ καποια κυριαρχια, η καποια ελευθερια.

    Δεν "παιζεται" κατι τρομερο για την χωρα,η οποια ναι μεν εχει μια σημαια,καποια συνορα και απο δυο πρωτευουσες και απο δυο εθνικες εορτες και ενα κοινοβουλιο,ετσι για να βαυκαλιζονται οι εδω ιθαγενεις,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο, είπαμε
      όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια πηδάνε πρώτα...

      Διαγραφή
  48. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128951001

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ Ο ΨΕΦΤΑΡΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαραλαμπε καλημερα
      1) Χρονια πολλα για προχτες. Δεν δικαιολογουμαι αλλα ειμαι ο χειροτερος Χ.Ο, δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με γιορτες κλπ και με το ζορι θυμαμαι αυτα των πολυ κοντινων μου (και αμα).
      2) Στο μυαλο μου εισαι και οπως ειπα προχτες στον dimitri ο αγαμιδης πρεπει να διωχτει για ΨΕΥΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (αποπληρωμη παικτων στην ΕΠΟ), ΨΕΥΔΗ δηλωση προς το ΣΔΟΕ, ξεπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (πως λεγεται οταν δηλωνεις ως προεδρος Α.Ε οτι πληρωσες λεφτα που ΔΕΝ εχεις λαβει ποτε? ΞΕΠΛΥΜΑ δεν λεγεται?)

      Πρεπει να διωχθει για ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΣΟΔΩΝ-που βρηκες χρηματα και 'πληρωνες' οικονικα παικτες και εκανες μεταγραφες?

      Ο ΠΟΥΣΤΗΣ πρεπει να παει ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Για να αρχισει να δινει και κανα ονοματακι απο αυτους που καλυπτε και ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗ και το παρεακι..

      Διαγραφή
  49. Πειθαρχικός επιθεωρητής της UEFA Ζαν Σαμουέλ Λεμπά:

    «Θα μπορούσε να αμφισβητηθεί και το αν η ΑΕΚ θα έπρεπε να λάβει μέρος στο Europa League της περιόδου 2010/11.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα για την αποτυχία του συλλόγου να σεβαστεί τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από τα άρθρα 65 και 66 του financial fair play. Θα ήταν επομένως σωστό πέρα από τη βασική τιμωρία της να παρακρατηθεί από το σύλλογο ένα μέρος των οικονομικών κερδών που εξασφάλισε από τη φετινή συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πρόστιμο αυτό θα πρέπει να προστεθεί στην ποινή για τριετή αποκλεισμό του συλλόγου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι απαράδεκτο να αγνοούν σύλλογοι σε τέτοιο βαθμό το financial fair play.

    Είναι απαράδεκτο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι να αγνοούν σε τέτοιο βαθμό τις απαιτήσεις του financial fair play. Επιτρέποντας σε τέτοιους συλλόγους να λαμβάνουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όχι μόνο υπομονεύουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου, αλλά ταυτόχρονα θέτουμε σε κίνδυνο το financial fair play μεταξύ τέτοιου είδους συλλόγων και αυτών που σέβονται τους κανονισμούς. Ταυτόχρονα ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της χρεοκοπίας τέτοιων συλλόγων, γεγονός που θα έπληττε ανεπανόρθωτα το κύρος του θεσμού. Για όλους τους παραπάνω λόγους και με δεδομένο ότι ο σύλλογος δεν έχει επιδείξει κανένα σημάδι όχι μόνο συμμόρφωσης, αλλά ακόμα και προσπάθειας ή έστω και διάθεσης να βελτιώσει την κατάσταση, είναι αναγκαίο να επιβληθούν ανάλογα πειθαρχικά μέτρα».

    Δημητρελος ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΓΛΑΣΤΡΑ του αγαμιδι ο γνωστος ΦΙΚΟΣ:

    Δεν έχει σημασία το νούμερο το οποίο είναι του Σεπτεμβρίου και που εμείς πρέπει να το φτάσουμε στο τέλος Δεκεμβρίου. Όμως αυτό το νούμερο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν ενδιαφέρεται για τους φόρους!!!!!!!!

    ΝΕΟ ΑΞΙΩΜΑ μας εμφανισε ο ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!!
    Η ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!
    Δηλαδη το μονο που ενδιαφερει την ΟΥΕΦΑ ειναι το net-net ποσο.
    Το αν η εταιρεια ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ και δεν θελει (γιατι αλλιως μπορει....) να βγαλει ενημερωτητα!! ΔΕΝ την ενδιαφερει!!!

    <>

    Καλα Γ-Ρ-Α-Φ-Ι-Κ-Ε ΦΙΚΟ, επειδη εχεις περασει κοκκινο απο την Εκαλη μεχρι το Φαληρο, παρε τηλεφωνο το Κουλουρη. Θα βελει λιγο eyeliner θα μπουκαρει και με το αμαξι στα γραφεια να τους πατησει μια δοση να καθαρισεις.

    Εμείς ζητάμε να μας αφήσουν και εάν δεν έχουμε κάνει τίποτα μέχρι τότε για να διορθώσουμε την κατάσταση μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου, να μας τιμωρήσετε. Εχουν υπολογιστεί κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν, θεωρητικά μιλάμε για ένα άνοιγμα της τάξης των 11-12 εκατομμυρίων.Με τον κ. Νοτιά δεν έχω μιλήσει, έχω μηνύματα πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι εδώ, οπότε εάν δεν έχει μιλήσει με κάποιον μέχρι τότε θα ξέρουμε εάν έχει λυθεί το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Mας εφαγε μια παραγραφο το blog. Αυτη η δηλωση ειναι κανονικα μετα το σχολιο της φοροδιαφυγης.

    Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε κάνει παράβαση. Το φανάρι το περάσαμε με κόκκινο. Το θέμα είναι ότι επειδή υπάρχει άλλο ένα φανάρι μέχρι τις 31 Μαρτίου, αν θα μας αφήσουν να φτάσουμε μέχρι εκεί.

    Παμε παρακατω:

    Το ανοιγμα σου ειναι 18,5 εκκ ευρω συμφωνα με τον ισολογισμο που εχει καυαθεσει το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.
    Τι 11-12?
    Τι ειναι το εκκατομυριο ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΗ που το ανεβοκατεβαζεις ετσι απλα?
    Τοσο large εισαι?
    Εχεις 1 εκκ ευρωστο ταμειο και το πετας ετσι χαλαρα?
    Ο Μανωλας ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ?

    Εισαι ενας ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ενας ΨΕΥΤΗΣ, και μια απλη ΓΛΑΣΤΡΑ.

    Λες ΜΟΝΙΜΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για να καλυψεις αυτον που σε τοποθετησε
    προεδρο.

    16 εχει ο μηνας σε 4 μερες. 3 απο δευτερα.
    Θα βρεις 11-12 εκκ ευρω (εστω αυτα τα ΨΕΜΜΑΤΑ που λες) μεχρι τη Πεμπτη το βραδυ?
    Εδω εισαι 'προεδρος' τρομαρα σου και δεν μπορεις να βρεις τον βασικο μετοχο της ομαδας.
    Αν δεν εχει μιλησει με καποιον?
    Με ποιον να μιλησει δηλαδη? Με τον κυρ-Μπαμπη το περιπτερα? Με τη κυρα-Βαγγελιω στο φουρνο? Με τη κοπελλα στα διοδια?


    ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    Νεε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ, λαμογιο του κερατα, ψευτη και ΜΠΡΟΣΤΙΝΕ.

    Ολοι οι γνησιοι και οι Αεκτζηδες (ανρθρωποι μας και μη) πλακωσανε να μας σωσουνε. Γι αυτο παμε κατα διαολου..

    Συνεχισε ΦΙΚΟ το δουλεμα.Ετσι κ αλλιως η τιμωρια γινεται ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ Ψ-Ε-Υ-Τ-Η-Σ. Και θα φας ενα τριετη αποκλεισμο.
    Για τα φετινα σε περιμενει αλλη καμπανα ΒΛΑΚΑ.
    Αλλα τι σε νοιαζει εσενα? Εκανες και εσυ το κομματι σου εγινες και εσυ προεδρος.

    Οπως ο πατερας σου ΠΑΡΕΔΩΣΕ σε καποιο Γρανιτσα το γηπεδο (αυτος που δεν ηθελες να αμαυρωσεις τη ....φημη του) ετσι και ο γιος πουλαει μουφα και βγαζει την ουρα του απ'εξω.

    Τη Παρασκευη που θα λαβει χωρα η σεμνη τελετη να σε δω.

    ΨΕΥΤΗ

    @Steven, καμμια φορα τα προβληματα ειναι απλα. Καντε ενα check στο Internal clock του server του webmaster σου που κραταει το blog και επικοινωνει με το google. Μπορει να δινει λαθος data.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Φεβρουαρίου, 2012 13:02

    Επειδή ΑΕΚ=Ελλάς, όπως είχαμε τη "διαπραγμάτευση" του μνημονίου 2 από τον αντωνάκη, ετσι και στην ΑΕΚ θα έχουμε τη "διαπραγματευση" του μπουγιουρντί από την UEFA από το αγαμίδι. Συγγνώμη από τον δημητρέλο εννοούσα...
    ΑΓΑΜΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑ, ΔΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εν τω μεταξυ η βασιλλισα που εγινε πουτανα για το παιδι της (τον ασφαιρο αρχηγο) παει τρενο, οπως θα περιμενε ο καθε λογικος ανθρωπος που αναθετει σε ενα ΤΕΜΠΕΛΗ οπαδο με ΑΦΜ που ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ, να παει.

    Τεταρτος προπονητης φετος, τεταρτη σερι ηττα.
    Που μου θελατε και Α1 τρομαρα σας ΒΛΑΚΕΣ
    Που δεν μπορειτε να περασετε τα Λαυρια στην Α2 ηλιθιοι.
    Που θελατε και κουπες τρομαρα σας ΖΩΑ. Παρτε ενα τασακι ΜΕΓΑΛΟ βαλτε το στο ΚΟΛΟ ΣΑΣ και του χρονου παλεψτε για την παραμονη.

    Να διοικησετε δεν θελατε?
    Εσεις δεν εισαστε οι 'γνησιοι'?
    Εσεις δεν εισαστε ΑΕΚαρες και ολοι οι αλλοι που σας φτυνουν ειναι γαυροι?

    Ε ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ Α2 αλλα μια χρονια και ευαχριστημενοι να εισαστε.
    Γιατι με τον αRχηγο σας ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 960,000 (και αυτα ειναι μονο τα επισημα-μη βαζουμε καν ποσα εχει σπρωξει ο Παπατζης για να σταματησουν οι 'επισκεψεις', μονο στη πρωτη πηρε 50,000 ευρω..)
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ.

    Αιντε στριψτε καμμια ριγανη, πειτε μας ολους γαυρους καθιστε στην ΕΒΔΟΜΗ (7) ΘΕΣΗ και εμπρος για το ντερμπυ με τον ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ που ειναι1 βαθμο απο κατω σας.


    Εχω και πελτε Λαγκαδα να σου βαλω?


    ΜΠΕΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ

    YΓ Χρηστο δεν αναφερωμαι καν σε αποφασεις ηδη παρμενες. Αν περιμενω απο μια διαδηλωση και 300 νουμερα να καθορισουν το μελλον μας σωθηκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για την αλλαγή της ώρας κανε:
    1.Πίνακας ελέγχου
    2.Ρυθμίσεις
    3.Γλώσσα και μορφοποίηση
    4.Επέλεξε ζώνη ώρας (GTM+02:00)Αθήνα
    5.Αποθήκευση ρυθμίσεων
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @ red1925
    σωστο και αυτο αν και λογικα ο webmaster θα το εχει τσεκαρει.
    Λεω για το internal clock οχι αυτο των windows.
    μπορει να παιρνει απο εκει την εντολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. DIMI,
    κάτσε μην πέσουμε Β΄ εθνική στο μπάσκετ!
    Χρήστο,
    αν δε διαγράφονται τα χρέη τότε δεν υπάρχει λύση. Διοτι ΑΕΚ με άλλο αφμ δεν είναι ΑΕΚ. Αμέσως θα χάσει το 50% της βάσης φιλάθλων της που θα ξενερώσει, θα χάσει το συναίσθημα που την κρατάει αφου σε τίτλους δεν μπορεί να στηριχθεί. Με αυτή τη λογική κάθε 5 χρόνια να πέρνουμε άλλο αφμ. Επιμένω, καμία διαφορά μεταξύ Μάκη, ΕΝΙΚ, ομάδα Ντέμη. Η μάλλον υπάρχει μια διαφορά, επι Μάκη είδαμε μπάλα και παιχταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @ jimmy
    Δεν πεφτει η ομαδα οσο την κρατανε οι γνησιοι και ο αRχηγος. Οι υπολοιποι ειμαστε γαυροι με πρωτο το φιλλιπου που ακομη και σημερα εχει τη σημαια της ΑΕΚ πανω στο deck... KAI στα δυο σκαφη..


    Τα χρεη διαγραφωνται αλλα πας σε ερασιτεχνικο επιπεδο.
    το 50% θα ξενερωσει? δηλαδη ΠΟΣΟΙ θα μεινουν? Δηλαδη απο τους 3000 νοματαιους με το Μπαοκ θα μεινουν 1500-2000? Ε ΚΑΙ?
    Αλλαζει κατι?
    Φιλε το 95% εχει ΗΔΗ ξενερωσει. Για αυτο και δεν παταει. Απο τα 25000 ΜΟ εχεις πεσει στα 3-4.
    Ειδες κανα sold out?
    14 ειχε με το γαυρο εντος..

    Ο μακης εφαγε 30-40 εκκ και αυτοι ΕΠΙΣΗΜΑ 60..

    Ο μακης σε ειχε στο ch.l και εκανες παιχνιδια με τη ρεαλ ΑΗΤΤΗΤΟΣ. Αλλα ηταν ο βατραχος.
    ενω τωρα ΕΚΑΝΕΣ (γιατι δεν προβλεπεται να παιξεις ξανα) ΗΤΤΕΣ απο καποια λοκομοτιβ με καποιον πατερ..

    Η διαφορα ΜΑΚΗ με σημερα, ειναι οτι ο Μακης σου εφερνε Γκαμαρα και ο αγαμιδης Χελγκασον.
    Ο Μακης σου ειχε τσιαρτα-κασαπη-ιβιτς-ντεμη-ζηκο και σημερα εχεις μπελεκ... τσιπρα!!! και γυφτακι..

    ο μακης ειχε γεματο γηπεδο και τα μαλακισμενα εσκουζαν (ως ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΟΤΕΣ απ εξω μιας και ΧΕΣΜΕΝΟΙ δεν τολμουσαν να μπουν μεσα)
    Σημερα εχει αδειο γηπεδο και οι γνησιοι κανουν κουμαντο. Και με τη πρωτη ευκαιρια γαμανε καποια γυναικοπαιδα του ατρομητου, μαχαιρωνωνται σε καποιο γυναικειο βολλευ και κυνηγανε με πυροσβεστηρες τους αντιπαλους σε καποιο χαντμπολ..

    ο μακης πληρωνε με κλεμμανα ΜΕΤΡΗΤΑ τους παικτες.
    σημερα τα κλεμμενα μετρητα ειναι στις τσεπες των σωτηρων με τον αγαμιδι να μιλαει για 1000 ευρω μισθο αλλα να ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ 250.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ..επειδη δεν τα πληρωνεται απ ευθειας απο την αεκ αλλα απο το παπατζη..

    Εχει και αλλα πολλα.

    Γιατι σε αντιθεση με τον ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 250 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΙ ΣΤΑ ΑΠΥΔΥΤΗΡΙΑ, ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ.

    ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ.

    ΓΚΕΓΚΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν το ηξερα οτι "ΑΕΚ" ειναι ενας 9ψηφιος αριθμος στα καταστιχα του υπουργειου οικονομικων.
    Και αν δηλαδη αυριο αποφασιστει να αλλαξουν ολων τα ΑΦΜ, η αυτα να αλλαζουν καθε 10 χρονια,θα σημαινει οτι δεν μπορουμε να προσδιοριστουμε σαν ΑΕΚ;

    Αλλο ΑΕΚ αλλο μια εταιρεια που σημερα ειναι "ετσι" ακι αυριο "αλλιως".
    Τιποτα δεν θα σημανει,οσο αφορα στην αισθηση και στην ιδεα του κοσμου περι κιτρινομαυρου και Δικεφαλου, μια ενδεχομενη αλλαγη καποιου αριθμου.
    Δεν εχει σηκωθει ποτε πανο που να γραφει "παμε γερα μωρη 054680325"
    ----------------------
    Και γιατι ρε παιδια δεν παιρνει το ΑΦΜ της Ερασιτεχνικης;
    Μια απλη αλλαγη νομου ειναι.
    Η μηπως οι νομοι δεν υπαρχουν για να αλλαζουν;
    Θελει το 10% να σωθει, ναι η οχι;

    Να τελειωσει και η δικαστικη διαμαχη των γονεων για το που ανηκουν τα παιδια και ποιος θα τα βλεπει και ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Φεβρουαρίου, 2012 16:00

    Ετοιμάζομαι σιγά να βγω.
    2 παρομοίωσεις :
    Έβλεπα με το γιο μου το bagpuss. Άξαφνα στο επεισόδιο πετάγονται κάτι ποντικάκια πάνινα και τριβελίζουν.
    Γυρίζω ξαφνικά κανάλι.
    Ξεκινάει η συνεδρίαση του κυνοβουλίου.
    Πάλι 300 ποντικάκια πανιασμένα έβλεπα.

    Μετά κοιτάω τους 3 "νέους αντικαταστάτες βολευτές" να τους ορκίζει ο παπάς.
    Έτσι που το κάναν στα γρήγορα και με το τέλος να είναι εγγύ, περισσότερο σαν αεροβάπτιση μου έκανε.

    Τα λέμε σύνταγμα με το γερομίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. DIMI
    το 95% εχει ξενερώσει με την τωρινη κατασταση, θα γυρίσει όμως αν δει οτι μπαίνει μια τάξη και οτι γίνεται δουλειά που θα έχει αποτέλεσμα. Με καινούργιο αφμ όμως (θρασυβουλος πχ), εγω προσωπικά δε θα την έβλεπα ως ΑΕΚ. Διοτι για μενα και η αλλαγή αφμ απατεωνιά είναι, κοροιδευεις τον εαυτό σου. Αν τα χρέη διαγράφονται οπως λέει ο DIMI, να πέσουμε ερασητεχνικό χίλιες φορές. Αυτό είναι αντρίκειο και ναι, αυτο προσδιορίζει την ΑΕΚ. ΑΕΚ 1924 με έτος ίδρυσης το 2012 ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ που έχουμε μάθει να πέρνει πρωταθλήματα και όχι γιο-γιο σαν τους άλλους. Να μη μπορεί να σου μιλήσει κανένας και να τους έχεις όλους απο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Διόρθωση: ερασιτεχνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ "DIMI".
    ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙ ΜΑΚΗ ΡΕ DIMI?ΚΑΠΝΙΖΕΣ ΡΙΓΑΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΗΣΟΥΝΑ ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΙΠΛΑ?ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. φυσικα και ειναι φιλος μου.
    οπως φιλοι ειναι και αντιστοιχοι βαζελοι και εχω παει αγγλια να δω παιχνιδι τους με την αποστολη καλεσμενος.

    μολις αποφαισω να βρωμησει το χνωτο μου και να ζηταω δανεικα θα κανω εσενα φιλο.

    τα διαρκειας και τα εισητηρια επι μακη ειναι δημοσιευμενα.

    οπως και οι 'αποχες' σας οταν ο αρχηγος σας πηγε να κανει το καμποσο και τον εβαλε ο μακης να 'μιλησει' με τον αναλογο 'υπευθυνο'..

    Γρηγορης ειναι το ονομα του και σε διαστασεις ειναι ιδιο υψος με ιδιο πλατος.
    η δε κουβεντα ηταν πολυ συντομη..
    ενα πλατς ακουστηκε μονο.. ρωτα να μαθαινεις μπιχλη.
    σιγουρα του εχει μεινει αξεχαστη η συναντηση μιας και εγινε μπροστα σε πολυ κοσμο στη πορτα του members στη 18.
    εκει ηταν υπεθυνος ο 4Χ4.

    μετα καθοσασταν απ εξω και σκουζατε, με αρχη ενα αγωνα με το μπαοκ..

    ΥΓ Εμενα ειναι φιλος μου. Για ρωτα τον μαγκα ΚΟΛΛΗΤΟ του αρχηγου σου ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ του εκανε δωρο τον γκαμηλιερη..
    Που βρηκε τα 350 και ποσα ηταν τα ρεστα..

    ΥΓ Οσοι με ξερουν, ξερουν και τι καπνιζω. Περιπου το μισθο σου (αν εχεις) το μηνα. Τη ριγανη την αφηνω για να φτιαχνεσαι να βλεπεις τα ματς με γυρισμενη τη πλατη..
    Και αμα νιωθεις μαγκας να πλακωνεις κανα κοριτσακι με κασκολ του ατρομητου..

    ΒΛΑΚΑ

    ΜΠΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή