Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

            Τα βαρέα κι ανθυγιεινά είναι μάλλον δυσάρεστα στα αυτιά. Δεν γουστάρει ο Έλληνας την αλήθεια. Αποδεικνύεται ο απόλυτος χαβαλές όταν στα σοβαρά θέματα που θεωρώ οτι προσπαθώ να τοποθετηθώ, αρνείται τον σχολιασμό. Την γνώμη του ρε αδερφέ. Το λέω με βάση τα χθεσινά σχόλια. Να μιλάω για τιμωρία στην Ευρώπη αλλά και υποβιβασμό εδώ, και οι επισκέπτες να το παίζουν μέτοχοι. Σαν τους τύπους του θεμέλιου, σαν τους supporters που θέλουν να πάνε διά του προέδρου τους στην επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, σαν τους μετόχους που παίζουν τις πιτσικουλιές. Σαν τους πολιτικούς αρχηγούς που κλείστηκαν στις 5 το απόγεμα και βγήκαν στις 6 το πρωϊ.
             Κι ενώ έχω γράψει οτι τίποτα δεν κάνανε, αυτοί εξερχόμενοι της αίθουσας του Μαξίμου, μιλάγανε για διαπραγμάτευση. Και ρωτώ εγώ: Αυτούς τους έχουμε για να διαπραγματεύονται μεταξύ τους ή με την τρόϊκα; Διότι μάλλον το πρώτο ισχύει. Απ' ότι ξέρω ξένος δεν υπήρχε μαζί τους. Απ' οτι ξέρω στην αρχή ξεκίνησαν με μπύρες ( Heineken ήταν ), μετά προχώρησαν στα Scotch με φιστίκια από το Πακιστάν, κατόπιν πέρασε το delivery της Domino pizza και μετά ο μάγειρας έκανε κι ένα κονσομέ. Και δεν κάνω καμία πλάκα. Η διαπραγμάτευση για το τι θα τρώγανε ήταν πολύ σκληρή. Κι είναι πολύ λογικό. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες διατροφικές συνήθειες. Κάπου εκεί σηκώθηκε κι έφυγε ο Καρατζαφέρης που λιμοκτόνησε με τις επιλογές των άλλων.
             Και ξαναρωτώ: Όταν έχεις πιάσει μια πολυθρόνα και τραβάς ένα ροχαλητό, περιμένει ο κόσμος κάτι σαν αποτέλεσμα; Τι να διαπραγματευτεί ο Σαμαράς και τι ο Παπανδρέου; Με ποιόν κοντράρεται; Με τον Παπαδήμο; Μας τον αφήνουν σαν γνήσιο εξωκοινοβουλευτικό, να καταλάβουμε οτι είναι άνθρωπος των ξένων; Στην διαπραγμάτευση που υποτίθεται οτι έγινε, θέλω να μάθω τι κερδίσαμε και τι χάσαμε. Πού υποχώρησαν οι Βησιγότθοι ακριβώς;  Τι χάσανε από τα τοκοχρεωλύσια τους; Ποιά κόκκινη γραμμή κρατήσαμε; Τους δυό μισθούς; Μα αυτό ήταν η απειλή για να παρθούν όλα τα άλλα. Και συμφώνησαν στα 130 δις αλλά διαφώνησαν στα 300 μύρια, που όμως κι αυτά βρέθηκαν τηλεφωνικά; ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ. Θέατρο κι απόλυτη ξεφτίλα που το πιο σοβαρό θέμα πήγε να λυθεί την τελευταία στιγμή. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΙ: ΤΟ EUROGROUP ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΟ EUROGROUP ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ δεν ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.  ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
              Όπως ούτε μικρά παιδιά πιστεύουν το ντεμοτεχνείο. Που συνεχίζει προκλητικότατα και σήμερα την πρόκληση. Χωρίς να απαντάει ξεκάθαρα για τα χαμένα βιβλία, και κυριότερα χωρίς να μας χαρίζει την πληροφορία των άτοκων 3 μύριων που θέλει να βάλει ο φίλος τους αλλά όταν ο αρχηγός χρειάστηκε ένα ποσό της πλάκας κατέφυγε στον Θεσσαλονικιό τοκογλύφο με επιτόκιο περί το 6,5%.  Αλλά μπορεί μικρά παιδιά να μην τα πιστεύουν αυτά, αλλά οι γνήσιοι μεγάλοι
-ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ - ψηφίζουν στις κάλπες ( σαν την πορτοκαλάδα στο αεροπλάνο που είναι δωρεάν κι όλοι διψάνε ταυτόχρονα όταν προσφέρεται ) και σήμερα βέβαια εμφανίζουν την αριστερά στο 45%. Ρε τους μπλέ κομουνιστάς. Ρε τους τυχοδιώκτες που ψάχνουν να βρουν κάποιον σωτήρα όπως και δήποτε. Ρε κάτι μαλάκες που αγαπάνε την ΑΕΚ και χτες τα σπάσανε σε βόλλεϋ γυναικών. Που θα το θεωρούσα πιο φυσιολογικό αν είχαν προβεί σε ομαδικό βιασμό όλων των παικτριών ( δικών μας και αλλότριων ) που είπαν να χαστουκίσουν μια μπάλα. Κι οι δικοί μας κάβλωσαν με την αστυνομία. Εκτός αν εκεί πήγαν γνήσιοι φετιχιστές.
             Και θα μπορούσα να λέω κι άλλα για την ΑΕΚ και την ανατριχίλα που προκαλεί το κατηγορητήριο αλλά και η επιλεχθείσα υπερασπιστική γραμμή, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. Δεν τα λέω κατόπιν δέσμευσης - είπαμε καζαμία για τις πραγματικές εξελίξεις κι όχι για τα μπαρμπούτσαλα - κι άρα κάνω διάλειμμα γέλιου μέχρι την κριτική την αυριανή του αγώνα και την συνέχεια από Δευτέρας. Κουράγιο αδέρφια. Είπαμε οτι η περιπέτεια είναι δεδομένη. Το σημαντικό είναι να μην υπάρχει φόβος. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
             Από το ταχυδρομείο μου λοιπόν:


 - Ο Γιώργος θα είναι ο μόνος πολιτικός που το όνομά του θα δοθεί, αντί για οδό, σε αδιέξοδο.. (Ag_Kouris)

- To ποσοστό ανεργίας είναι μεγαλύτερο απ ' το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.

- Σαμαράς. Ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που απέδειξε ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει πριν κυβερνήσει. (La_cookaracha)

- Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώτος υπάλληλος που μπαίνει στην εφεδρία. (Ellinofreneia)

- Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο.Τώρα κατάλαβα ότι δεν εννοούσε τα γραπτά. (Spanakio)

- Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας. (eVaN_GiAn)

- Αυτο το ρολοι που κληρονομησε ο ΓΑΠ από τον παππού του να παει να το φτιαξει γαμώτο. Μας έχει τσακίσει στα ραντεβου. (KostasVaxevanis)

- Για να τελειώνουμε, κάντε οικουμενική κυβέρνηση με ένα Γερμανό,έναν Ιταλό,έναν Ισπανό κ έναν Πόντιο, έτσι κι αλλιώς ανέκδοτο έχουμε γίνει. (kurosawa7)

- Και μετα λένε την eurovision πανηγυρακι.... (nikosm77)

- Ο Πάγκαλος αποκαταστάθηκε επαγγελματικά στην Άπω Ανατολή. Τον προσέλαβαν σε ναό να κάνει το Βούδα... (SatanikoKoutavi)

- Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους παρουσιαστές ότι η έκφραση «τα στελέχη της ΝΔ ήταν όλη νύχτα στη Συγγρού», μπορεί να παρεξηγηθεί. (neriano)

- @g_papandreou πλακα πλακα,ανεργος και συ σε λιγες ωρες.Να ξερεις,δεν παιζει δουλεια πουθενα.Ψαχνω τοσο καιρο και τιποτα. Ειμαι Αγανακτισμενος. (K_Karamanlis)

26 σχόλια:

  1. Λογικα απορει καποιος "μα που στο διαολο ειναι το εταιρο συμβαλομενο μερος"
    Τεσσερις δοσιλογοι απο την μερια της τροικας ηταν στο τραπεζι. Ο μηχανικος παιδικων παιχνιδιων Παπαδημος,ο εγκεφαλικα σκατεμενος Παπανδρεου, το βλακομετρο ο Σαμαρας και το σανοφαγο γαιδουρι ο Καρατζαφερης.

    Η, κατα κοσμον, ο τραπεζιτης των γυφτων Παπαδημος, ο Λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραικης καταγωγης Μινεικο-Τσαντ,το καμαρι του Benακιδων και ο Τουρκοεβραιος Kara zafer., τα βρηκαν μεταξυ τους (οποια εκπληξης!) και ετσι ειναι ετοιμος ο χοντρος Ben Salon να παει πληρης και εξοπλισμενος στο Eurogroup, και να διαφυλαξει τα συμφεροντα της χωρας,αποζητωντας το καλυτερο δυνατο οφελος.

    Ολοκληρωνουν το εργο που ξεκινησε ο Kara Aman alis ο Ethnarhis (εθναρχης) κατοπιν ο Σημιτης (τι ονομα θεε μου!)κατα κοσμον Μαρδοχαιος Αβουρή,τι αμεριστι συμπαραστασι της Πολυτεχνικιας και ερημοσπιτικιας,δηλαδη της σκηνιτισας νομαδας Δαμανακη ("ειμαι Εβραια κυριε προεδρε και δεν ανεχομαι ρατσιστικες δηλωσεις μεσα στην αιθουσα")με την συμφωνη σιωπηρη γνωμη του Αλβανου Π.τ Δ κου Παπουλια.

    Τιμες αναμενουν οι:
    Αθανάσιος Τσαλδάρης, Αριστ. Παυλίδης, Γ. Παναγιωτόπουλος και Θ. Σοφούλης, Πεσματζόγλου και Πλυτά.Δημήτρης Αβραμόπουλος Κέλλυ Μπουρδάρα Αν. Ανδριανόπουλος Ι. Παλαιοκρασάς Ν. Μάρτης Γεράσιμος Αποστολάτος Ροζάκης οικογένεια Τσάτσου Μερκούρη Α. Τσοχατζόπουλος και αλλοι "εκλεκτοι".

    Ειδικη μνεια ασφαλως πρεπει να γινει σε παρελθοντα και ενεστωτα εξεχοντα μελη της πολιτικοκοινωικοοικονομικης ζωης του τοπου που βοηθησαν τα μεγιστα ωστε να επιτευχθει αυτος ο αθλος:

    Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης 'Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος κλπ.
    Αν ξεχναμε καποιον, δεν ειναι απο δολο.
    Απαντες τροφιμοι του Κ.Ι.Σ. και παντοτε παροντες σε καθε μνημοσυνο.

    Το διχως αλλο πρεπουν ευχαριστιες δια την διαδοση της εθνοσωτηριου εκκαθαρισεως σε:
    Υπουργείο Εξωτερικών, δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάϊ, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν, η Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδος, ο Η. Μόρδος, ο Χαϊμ Καπέτας, ο Β. Αλπαλάς. Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν ο Μ. Λεβί, ο Χαϊμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο, ενώ στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν ο Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσηπης, Χ. Περέζ, Χ. Ροζενστάιν."Αττικό Μετρό» Μοσέ Ραφαήλ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ.

    Προς τους ανεργους,αεργους (τωρινους και οσονουπω)αστεγους,απληρωτους,αμισθους,ακληρους και κληρονομους του "α" του στεριτικου, "δουλους" του "θεου":
    Οσοι αποφασισετε να "αγανακτισετε" γιορταζοντας στις πλατειες αυτο το Σ/Κ,την ψηφηση της νεας ζωοδοχου συμβασεως, ας εχετε μαζι σας και καμια επταφωτο λυχνια,για τα καπνογονα. (το "κιπα" ας μη το φορατε,δεν προστατευει απο τα γκλομπς
    Αλλωστε δεν χρειαζεται.
    Ο μαλακας εχει την καλυτερη περικεφαλαια.

    "ευχαριστουμε που μας παρακολουθησατε,καλο σας βραδυ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημαρτον!
    1.25 ο ασσος και 7.50 το διπλο στο αυριανο "ντερμπυ".
    Ο θρασυβουλας και η Δοξα ειχαν πετυχει καλυτερο ποσοστο.
    Το μονο που αξιζει ειναι το over το οποιο ειναι στο "παρανοικο" (σε σχεση με τα ποσοστα των σημειων 1-Χ-2) 1.70 Θα το τιμησω.
    Για να μη σας πω οτι και ενα 4-6 γκολ ειναι αρκετα πιθανο και σας προκαλεσω.
    Και ακομα χειροτερα, ενα 7+ δεν ειναι και τοσο μακρυνο σαν πιθανοτητα.

    Προσωπικη προβλεψη: 3-1

    Θα μου πεις, "απο που προκυπτει" τοση "αισιοδοξια";
    Ε, νομιζω το οτι ο Αδαμιδης υπαρχει ακομα πισω απο το παραβαν και αφου εχει ετοια επιρροη στο παρασκηνιο,δεδομενων και των σχεσεων του με τον Βαγγελα,νομιζω οτι θα κανει το παν ωστε το κοντερ να σταματησει εκει.
    Ασε που δεν υπαρχει πλεον κηπουρος στο απεναντι τερμα.
    Τουλαχιστον να βαζανε εκεινο το χαζαδι τον Αργεντινο,κατι θα γινοταν.


    Τωρα παλι, αν καποια παιδια μεσα στο χορταρι, το εχουν παιξει παλι σε κανενα πρακτορειο της Ανατολης, με διαφορες τερματων κλπ., αστα να πανε στο διαολο.
    Βλεπω τον Αραμπατζη να τραβαει γραμμες στο δοκαρι με μια προκα,οπως οι φυλακισμενοι στους τοιχους.

    Παιζει βεβαια παντα το σεναριο του "2". Ποτε δεν ξευρεις.
    Και ειναι οτι χειροτερο για τον Μπιλαρο. Μετα απο το καταπετασμα που θα εχει φαει και θα εχει πιει στο τιγανι, να τον πετανε στον αερα.
    Ισα που θα μας παθει καμια αναροφηση και θα βγουν εξω πιωματα απο την δεκαετια του '90.

    Δεν εχω ενη,ερωθει εν τω μεταξυ περι του τι αποκαμε ο Παπας με την θεση του με τα χρεη. Θα πει ναι,θα πει οχι, θα πει "αυριον". Μηπως και βγει και κανενα πριμ εστω ρε γαμωτο για τα παιδια,σαν εξτρα κινητρο.
    Δυο διπιττες με απο'ολα απο τον "Σαββα", μια κοκα-κολα και δυο κουπονια απο το "Πρωτο Θεμα" για αγορες απο "Α-Β" εως 6 ευρω.

    Και ολα αυτα παραμονες του ξενυχιασματος στην Νιον. Ωραιο μερος. Να πατε. Χιονια φουλ.
    Απασαι αι ελπιδες μας ανατιθενται εις τον Σιαλμαν που εχει ονειρο να σκοραρει στο γηπεδο οπου πλησιον εταφει ο αθυροστομος Καραισκακης και οσο αφορα στην επικειμενη τιμωρια, αι ελπιδαι μας κρεμονται επι της αραιοκατοικημενης κεφαλης του Παπα συνοδεια τω Κασνακιδι.
    ΑΕΚαρα μου τι επαθες. Που επεσες,που γονατισες κακομοιρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μενει λοιπον να ανταπαντησωμεν και ημεις εμπροσθεν τιαυτης προκλησεως:
    "εαν κερδισω θα σας γαμισω,εαν χασω θα μου κλασετε τον πουτζο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις τωρα διαβασα την κατατοπιστικοτατη και λεπτομερεστατη ανακοινωση του Παπα η οποια λεει 3-4 σοβαρα πραγματα, τα εξης 2: Τιποτα.
    Ενω ξεκινα με κατι μπουρδες περι "τοτε ξεκινα η μια χρηση και τοτε η αλλη οικονομικη χρονια" και κοβει τους μηνες σαν να ειναι σε βασιλοπιττα, καταληγει:

    α) να βαλουμε πλατη στο θεμελιο. Ο καθενας οτι εχει. Εσεις τα λεφτα και εγω θα σφαξω τον κοκκορα.
    β) να προχωρισει το επαναστατικο σχεδιο του Νικαλαιδη. Δηλαδη να αρπαξει το τηλεφωνο και να συνεννοηθει παραυτα με τους εγκλειστους στον Κορυδαλο σεσιμασμενους τοκογλυφους με τους οποιους παραδοξως ειχε αγαστη και επαναλαμβανομενη συμφερουσα (!!) συνεργασια και να λαβει τα 3 εκ.
    γ)Να βαλουν ολοι οι μετοχοι πλατη,ωστε να παρθει η αδειοδοτηση.

    Εν τω μεταξυ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ την Morgan να δει με πιο διαλακτικο ματι το χρεος το οποιο ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ. (αρα...;)

    Τι-ακομα ενα -κοινο εχουν αι συσκεψεις των "σωτηρων" του Μαξιμου με τις ατελειωτες ωρες αναμονης των δικων μας "σωτηρων";
    Το: "ωδινεν ορος και ετεκεν μυν"
    Δηλαδη-οπως λεει και ο Γεωργιου, "σαν ενα σκυλι που καθεται με τις ωρες και σφυγγεται και τελικα χεζει ενα κουραδακι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο θεος να βαλει το χερι του σημερα......αν και μ ενα Χ ο οσφπ μπορει να βγαλει τα μισα εξοδα της χρονιας και εμεις καμμια τυροπιτα....ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ dimitri
    Ασσος
    Over
    Αν θες και παραπάνω βάλε και ένα σκόρερ ( όποιον θες εσυ)
    Πάντως ένα μιραλας γκαμηλα δεν είναι άσχημο ...

    Όχι τυρόπιτα ΟΥΤΕ χαρτοπετσετα δε θα πάρεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dimi

    δεν συμφερει το ασσος με over αν γινει στησιμο διοτι κατα τις 2 θα φραγει, τελος παντων πολλα λεμε απο εδω και δεν κανει....υπαρχουν και οι κουκουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκαναν το περασμα του οι συνδικαλιστες και το "παμε",προκειμενου να κατεβουν οσο λιγοτεροι γινεται-σαν μαγαρισμενα οργανα που ειναι- και κανονικα το προγραμμα συνεχιστικε απομακρυνοντας και τους εναπομειναντες που εχουν ακομα την εντυπωση οτι αντιπροσωπευονται απο τα προδομενα οργανα τους.
    Και με την απαραιτητη και καλα δουλεμενη εδω και δεκαετιες βατραχομυομαχια μεταξυ των ΜΑΤ και των συγγενων τους παρακτατικων "κουκουλοφορων" δωθηκε για μια ακομα φορα το συνθημα-για οσους δεν το εχουν εμπεδωσει- σε περιπτωση που σκεφτονται να περασουν απο εκει το Σ/Κ. για να "διαμαρτυρηθουν", η να "αγανακτισουν".

    Ανοιγουν ξανα οι δουλειες για τους τζαμαδες και του μαρμαραδες,μετα απο μια παυση 6 μηνων.
    Η ελευθερια της επιλογης αναμεσα στη σιωπη και το σπασμενο κεφαλι ειναι η μεγαλη κατακτηση της μεταπολιτευτηκης αλητειας που κατσικωθηκε στους σβερκους μας μετα την πραγματικα παιδικη χαρα που προσφεραν οι βλακες συνταγματαρχες της 7ετιας.

    Στους στρατωνες των κουστουμαρισμενων συνταγματαρχων,εχει επιβληθει γραμμη σιωπηρης πειθαρχιας. Αλλη μια κατακτηση,αφ'οτου πηραν την δημοκρατια απο τα χερια του Παπαδοπουλου και την εκαναν πουτανα.Και σωστα εχουν τα γραφεια τους οι μεν στη Συγγρου οι δε σε παραδρομο της Σολωνος.

    Ο κωλος καμποσων βουλευτων τρεμει οσο να'ναι σκεπτομενοι την δοκιμασια της ψηφησης-και οτι αυτο συνεπαγεται- και καποιοι πηδανε απο το σαπιοκαραβο. Οχι ασφαλως γιατι ειδαν απεναντι στερια,ουτε γιατι συμφωνησαν στο σινιαλο του κοσμου,αλλα μονο απο αδερφιστικη αντιληψη περι ανδρος. "τσου ρε Λακη"
    "τακη" "μακη" "σουλα" κατσαριδακια μου γλυκα,ωρα να φευγομεν.

    Οταν υπαρχει πολεμος,τρια πραγματα ΜΟΝΟ μπορεις να κανεις. Η να μεινεις και να πολεμισεις εκει που εχεις ταχθει ΕΞ'ΑΡΧΗΣ, η πηδας στο απεναντι στρατοπεδο μιας και βλεπεις οτι ερχεται κατακρεουργηση,η τιποτα απο τα δυο παρα το πιο απλο: Παρατας και τους μεν και τους δε και πας σπιτι σου για φασολαδα λεγοντας "αυτα ειναι απανθρωπα και σκληρα πραγματα,εγω ειμαι πολιτισμενος ανθρωπος και με αρχες"
    Ριχνεις και μια βραδυνη κλανια μακροσυρτη και πεφτεις για υπνο.
    Αυτα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ dimitri
    Το ματς δεν στηνεται.Και δεν εχει λογο.Τι να στησεις?
    Το Καραμπελα και τον Ρικκα?


    Ο αλλος θελει τα 20-25 του ch.l σιγα μη κατσει να ασχοληθει με τον αγαμιδη το φικο το πατερ και το μπελεκ..για να παρει στραγαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DIMI δεν ειναι ούτε 20 ουτε 25.Είναι πάνω από 45. Εκτός να πιστεύεις όι θα προκριθεί και δεύτερη Ελληνική ομάδα στο CL.
      Σκέψου και το άλλο,Ο βάζελος δευτερος,το πιο πιθανό με ένα άνοιγμα περίπου 10 εκ.Ποιος θα τα βάλει; ο Τζίγκερ; χα χα.Εδώ γελάω. Οπότε καταλαβαίνεις,μονοπώλειο αγαπητέ.
      Τι να στείσεις,τον Μιραλας απέναντι στον Αργυρίου; Ή τον Τζιμπούρ απέναντι στον Μανωλά;
      Να παρακαλάμε να τους έχει φύγει η καυλα.
      Βέβαια μέχρι ο βράδυ μπορεί και να βγεί ο ΗΛΙΘΙΟΣ χασοδίκης και να κάνει καμιά παράξενη δήλωση και να κάνει τον αγώνα μπουρλότο

      Διαγραφή
  10. Χαραλαμπε 20-25 ειναι το συνολικο market pool για την Ελλαδα.
    Ο πρωτος παει στα 15 και ΑΝ υπαρχει δευτερος παει στα περιπου στα 10.
    Μπορεις ενδεικτικα να δεις την προηγουμενη χρονια του Βαζελου:

    http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/66/11/07/1661107_DOWNLOAD.pdf

    Φυσικα και δεν χρειαζεται να στησεις την αρμαδα του πατερ..
    Ο 'προπονητης' μας τη στηνει μια χαρα μονος του..
    Βοηθαει και η κλαση (απο το κολο) του ροστερ:
    Η τριπλα του Αργυριου
    Το αμυντικο τοιχος του Ρικκα
    Οι καθετες πασες του Φραπε
    Η ταχυτητα του στομα εχω και μιλια δεν εχω αρχηγου Τσιπρα
    Η σβελταδα του Τραι-αναλογη με φορτωμενη τριακονικη με τρακτορα

    κλπ κλπ

    Ασσος, μαλλον οβερ με σκορερ οποιον θες. Μεχρι και Μελμπερκγ βλεπω σεκανα στημενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @DIMI: ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι θα πει "μαλλον οβερ";
    Μαλλον πουλοβερ θα ελεγα.
    Βλεπω τον Αραμπατζη να σπαει δοντια τσατσαρας.
    Αν το παιξω γκολ-γκολ και βαλουμε αυτογκολ,πιανεται;

    Ο αδερφος μου απο το χωρίον στη Μανη εκεί,λεει ακριβες σκορ 1-2
    Μαλλον θα καπνισε κανενα μπαγιατικο.

    Απογευματινή πορσευχή. "The Trisagion Prayers".
    Βασιλεύ Ουράνιε, Παράκλητε, το Πνεύμα της Αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν, και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος, και σώσον, Αγαθέ, τας ψυχάς ημών.

    Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς. Κύριε ιλάσθητι ταις αμαρτίαις ημών, Δέσποτα, συγχώρησον τας ανομίας ημίν, Αγιε επίσκεψαι και ίασαι τας ασθαινείας ημών, ένεκεν του ονόματός Σου. Κύριε, ελέησον. Κύριε, ελέησον. Κύριε, ελέησον.

    Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι, και νυν, και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Κιατο
    Μολις βγεις απο τη τρυπα σου και το ΚΟΛΟΧΩΡΙ σου ελα να τα πουμε.
    Μολις περασεις το αυλακι και σταματησεις να μας ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ απο μακρια και με ασφαλεια.
    Ανεβα ΜΩΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑ αφου εισαι τοσο μαγκας και προκαλεις.

    Εχω γραψει πολλες φορες ποιος και που ειμαι.
    Ελα με την οπισθεν να δεις τι σημαινει ξεσκισμα.

    Αιντε που ΚΡΥΒΕΣΤΕ ολες οι ΚΟΤΕΣ πισω απο την ανωνυμια σας.

    Στο ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ που σας ψαχναμε ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ?

    Που να τρεχουμε τωρα, αντε μωρε, θα τα πουμε αλλη φορα. Κατι τετοια ψελιζατε ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ..

    Ελατε ΩΡΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ. ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΟΣΕΣ ΕΙΣΑΤΣΕ.

    Να ψεκασω μονο πριν μη πεθανουμε απο τη μποχα

    ΑΠΛΥΤΟΙ

    Ο Βαγγελας ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ?
    Οπως φιλος και συμμαθητης μου ειναι και ο Μωραλης.
    Και βαζελοι και γαυροι και αεκτζηδες.
    Δεν το ξερα να κανω φιλους αφου τους ρωτησω πρωτα τι ομαδα ειναι..

    Να τσακωθω να κανω παρεα με κανα ΜΠΙΧΛΗ σα και σενα?
    Ασε γιατι δε μπορω να ειμαι με το χερι στη τσεπη συνεχεια να σε χαρτζηλικωνω.


    Εγω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ και μια χαρα φορολογικη δηλωση κανω. Και με το παραπανω μαλιστα.
    Δεν μου λειπει κατι. Οτιδηποτε.

    Και τα ουισκακια μας πινουμε και γελαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Και στα ευρωπαικα πολλες φορες ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.


    Κατι βλακες σα και σενα γαμαει και κατι ηλιθια σαν το αφεντικο σου.
    Που ψαχνετε υποσταση ακομη απο μια οργανωση αλλα ακομη ανωνυμα βλαμμενα παραμενετε.

    Και ενιοτε καζαμιες και τζακια.

    Που κραζετε αδελφες και μετα τις αγκαλιαζετε και κανετε ραντεβουδακια σε ξενοδοχεια.

    Που καθεστε και συνομιλειτε στο ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

    Που απο τη μια βριζετε και απο την αλλη τσιμπουριαζετε μπας και παρετε και εσεις λιγο απο τζακι. Εστω τη σταχτη.
    Η μια κλανια εφοπλιστικη, να αλλαξετε αρωμα.

    Αιντε ρε προβατο που θα μου μιλησεις κιολας.

    ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ

    ΜΠΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ DIMI ΚΑΙ ΚΙΑΤΟ: Ήρεμα αδερφοί. Πάμε στο τηγάνι ενωμένοι. Για την ΑΕΚ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Μικρες" και "μεγαλες" χωρες

    Ας δουμε λοιπον τι υπαρχει ακομα απο το λειψανο-που δεν ειναι καν τετοιο- που αφησαν, οι επι δεκαετιες παραληψης,εσκεμενης διαλυσης,αποβιομηχανησης,μεταπρατισμου,αχταρμοποιησης και βεβια ικανης πλυσης εγκεφαλου οτι "πρεπει να ψοφισουμε ταπεινα" και να κανουμε ησυχια μη και ταραξουμε τους παγκοσμιοποιημενους γυφτους και αλλους λατρεις του πισοκωλιτου δικαιου.

    "Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

    Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Έχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζιπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέιζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων(ΚΕΑ) στο Ελληνικό.

    Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. Μέχρι και .ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνομε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία REPLICAR HELLAS). Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

    Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόνοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.

    Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

    "ρε δεν ψοφανε με τιποτα αυτοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περα απο ολα τα αστεια λοιπον-τα οποια θα τα συνεχισουμε,οπως παντα- να ευχηθουμε το καλυτερο στην ομαδα μας και ενα καλο αποτελεσμα. Και κυρια μια πολυ καλη εμφανηση.

    Αλλο τι φοβομαστε και αλλο τι θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ steven

    Καμμια ενωση με τα βλαμμενα.
    Καμμια ανακωχη με τους βρωμιαρηδες που ξερουν να βριζουν και να προκαλουν
    Καμμια ειρηνη με την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΜΠΙΧΛΗΔΩΝ, ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΟΤΟΥΛΕΣ
    Ανεπαγγελτοι, αγραμματοι, πρεζακια και βρωμιαρηδες

    Βρωμαει το χνωτο σας ρε, εισαστε σιχαμενοι και κλαψιαρηδες.

    Ενα τσουρμο βλαμμενα που εχουν αρχηγο ενα ψευτη ρουφιανο και ΚΛΕΦΤΗ.

    Ενα ΛΑΜΟΓΙΟ που κλεβει εκκ και σας διοικει, δινωντας λιγο ριγανη κανα αλβανικο και σας στελνει να μαχαιρωνεστε στα γυναικια βολευ και να κυνηγιεστε με πυροσβεστηρες σε καποια χαντμπολ

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΟΥ.

    ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

    ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ

    ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΤΕ Τ-Σ-Ο-Υ-Τ-Σ-Ε-Κ-Ι-Α ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΛΟΒΛΑΧΑΚΙΑ

    1500 ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ

    ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΝΩΤΑ ΣΑΣ, ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΖΩΑ



    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕ ΓΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ καλά τα λες, αλλά υπάρχουν κι άλλα στο ταμπλώ. Αυτά που σε φέρνουν σε υστέρηση. Κι εκεί έχουμε πρωτιές. Και με βάση τις αρνητικές πρωτιές γίνεται η έφοδος. Για τις θετικές που δεν κατωρθώσαμε να τις διαχειριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2012 20:00

    Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Χαράλαμπο σήμερα, για να μην ξεχνιώμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Αδερφέ, την έχασα την γιορτή. Νάναι καλά ο Γιώργης. Άντε και με ένα δώρο κατά τις 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Xρηστο
    1)φιλε ΑΥΤΕΣ τις πρωτιες εχουν βαλει στο ματι
    2) δεν υπαρχει ελλαδικος χωρος. οταν οι 'άδελφοι΄Κυπριοι ειχαν δημοψηφισμα για το αν θελουν αυτονομια η οχι ψηφισαν συντριπτικα αυτονομια. να πανε να γαμηθουν αυτονομα λοιπον.
    αν αμφιβαλεις πηγαινε στη κυπρο να δεις πως σε κοιτανε μολις καταλαβαινουν οτι εισαι ελληνας
    3)ας κοψουμε το παραμυθι με τα αλβανακια που ειναι βορειοηπειρωτες. και γιατι να μην εινι νοτιοαλβανοι? νισαφι με τους πυρρους-νινηδες και λοιπους αλβανους
    4) δεν ειναι και καλο που εχουμε αεροπορια και ναυτικο απο τα καλυτερα στο νατο
    α) γιατι ουτε φρεγατες φτιαχνουμε ουτε F16
    β) γιατι μας πουλανε αλλοι αρα εξαρτωμαστε
    γ) γιατι μας τα παιρνουν κανονικα για να τα εχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2012 21:26

    Μόλις έκλεισα το κανάλι. Πάμε για όβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Steven: Ασφαλως. Αυτα ειναι μερικα μονο απο τις πρωτιες. Οι "αναποδες πρωτιες" τα χαλια δηλαδη,ειναι αυτα που δινουν το δικαιωμα να αμφισβητουνται και να πωλουνται τα παραπανω.
    Ας βαλει καποιος με το νου του, τι θα μπορουσαν να πετυχουν οι λαοι, αν τους αφηναν στην ησυχια τους οι νταβαδες.

    Dimi: δεν νομιζω οτι μας υπερφορτωνουν με εξοπλισμους επειδη εχουμε εφεση στο πιλοταρισμα πλοιων η αεροπλανων. Αναλογη εξοπλιστικο κυμμα υπαρχει και σε πολλες αλλες ανατιολικου τυπου εμπολεμες-ταχα χωρες, των οποιων οι αξιωματικοι αδυνατουν να ξεχωρισουν το χαλιναρι της καμηλας απο το κοκ-πιτ ενος αεροσκαφους. Μιλαμε για γελια.

    Δεν εχει να κανει με αυτο. Αυτο ομως,καταδεικνυει κατι αλλο,ακομα πιο σημαντικο. Οτι παρόλο που δεν κατασκευαζεις εσυ αυτα τα συστηματα,τα χειριζεσαι καλυτερα απο τους ιδιους τους κατασκευαστες.
    Και αυτο σημαινει απλα οτι προκειται για ευφυεις ανθρωπους.
    Και αυτο δεν διδασκεται. Απλα υπαρχει.
    Το γιατι ενας τοσο χαρισματικος,εφευρετικος, δωρικος στην σκεψη και επινοητικος λαος καταδικαστηκε να ζει σαν το γυφτακι στα φαναρια,ειναι μια μεγαλη,βαθια και λυπητερη ιστορια.Η οποια συμπεριλαμβανει ασφαλως ενα μεγαλο μερος απο δουρειους ιποους και δοσιλογους. Κυριως αυτους.
    Τελος παντων.

    Ημιχρονο στα κοκκινα φαναρια. 2-0 Καλα παμε. Απο πλευρας ευρους σκορ.
    Μα ειναι απελπιστικη η εικονα να μη μπορει να αλλαχθει μια μπαλια. Να μη κρατιεται η μπαλα πανω απο 7 δευτερολεπτα. Λες και παιζουμε στο Νου Καμπ. Μπαπα-μπουπα, πριν το κενρο,επιστροφη στον Αραμπατζη και βουρ για καμιναδα να βρεθει ο κωλος του Λυμπεροπουλου,μπας και πεσει,μπας και κλασει ,μπας και φτασει διπλα στι γυφτακι και εκεινο να κανει την γνωστη μαλακια και μετα να σηκωσει το χερι να ζητησει συγνωμη για 24.987 φορα.
    Τι καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Dimi: ξεχασα να πω οτι αναφεροντας "ελεγχο χωρου" μεχρι την Κυπρο,ασφαλως και κανεις δεν μιλα η υπονοει καμια πολιτικη η αλλη ενωση,αφου οπως σωστα λες, οι Κυπριοι-και καλα κανουν-δεν την γουσταρουν.
    Αλλα αυτο σε τιποτα δεν εχει να κανει με το οτι ο ενιαιος αυτος χωρος απο την Χαλκιδικη ως την Λαρνακα και απο το Καστελοριζο ως την Κερκυρα απο πλευρας εκμεταλευσιμοτητας ειναι ΕΝΑΣ. Δηλαδη,δεν υπαρχει κανενας αλλος στη μεση γεωγραφικα. (τωρα το αν οι δικοι μας ειναι ικανοι να αναγνωρισουν Αιγιακη υφαλοκρυπιδα ακομα και στο κρατος του Θηβετ,αυτο ειναι αλλο θεμα.
    Αλλα σκληρα γεωπολιτικα,γεωγραφικα, ο χωρος ειναι ενας.

    (προβλημα συνηθως εχουν οι χωρες που ναι μεν βρεχονται τουλαχιστον απο την μια πλευραμε θαλασσα-και αρα εχουν τα αναλογα μερισματα- αλλα δεν εχουν μεγαλη "προβολή" μεσα στη θαλασσα. Οπως η Ελλαδα π.χ η η Ιταλια,οπου στην ουσια μιλαμε για χερσονησους. Οταν μαλιστα εισαι "βουτιγμενος μεσα σε μια κλειστη θαλασσα οπως το Αιγαιο,τοτε τα προνομια και οι κυριοτητες ειναι στον υπερτατο βαθμο.

    Και αυτο το ξερουν καλα οσοι εχουν βαρια και διαχρονικα συμφεροντα και αυτα "περνούν" απο εδω (Αγγλια πριν,Αμερικη τωρα κλπ).
    Μονος τροπος υφαρπαγης, ειναι το γονατισμα δια του υπερδανεισμου και της υπερχρεωσης τα οποια αυτα τα επιβλεπει και τα φροντιζει μια μονιμη πεμπτη φαλαγγα με ελληνικοτατα-καμια φορα- ονοματα)

    Φανταζεσαι να ειχαμε π.χ. μια "Μαλτα" μεσ΄τη μεση του Αιγαιου;
    Αυτη ειναι και η μοιρα της Κρητης ασφαλως,ωστε να εξασφαλησει τα νοτια κοιτασματα οχι για λογαριασμο και της Ελλαδας,αλλα μονο για αλλους.
    Ειναι και μοναχοφαιδες οι πουστιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τελικο 2-0 under.
    Kioy-va-dex

    Μπορει να βλαστιμαει κοσμος με αυτο το αποτελεσμα,αλλα σιγουρα,ουτε "τερατα" θα διαβασουμε αυριο και το κυριοτερο δεν θα πεταχτει στον αερα ο Μπιλαρος.

    Το χειροτερο ειναι οτι μιλαγαμε για ενα χρονικο προαναγγελθεντος θανατου.
    Μια ηττα εντος προγραμματος.
    Μια ηττα που ηταν τοσο σιγουρη,οσο ειναι σιγουρη και μια ηττα οταν δεν κατεβεις καθολου να παιξεις και να παρει ο αντιπαλος το ματς στα χαρτια.
    Δεν υπαρχει στην ουσια πια ομαδα.
    ειναι μονο στα χαρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή