Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ

               Έχει γνώμη και η Ντόρα. Νοίκιασε μια αίθουσα των 80 ατόμων και μέσα ήτανε επτά. Την άκουσαν με τον γνωστό ησυχασμό. Είπε το πώς θα κονομήσουνε οι ακολουθούντες την. Στα διάφορα και στα περίεργα. Κύρια στη νότια περιχή της Νάξου. Τα πλοία του Μαρινάκη δεν τα πιάνω. Αφού είναι κι εισηγμένα στο χρηματιστήριο της Αμερικής. Ακόμα η κάβλα δεν μου έχει έρθει. Ισίδωρος δεν είμαι. ΟΥΤΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ. Τι; Τα γιαούρτια που πέφτανε.
              Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. Που δεν είναι αυτή η κουβέντα μας. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΜΙΟΙ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Κύρια οι μέτοχοι που τους έπιασε σαν χταπόδι ο Ντέμης και αφού δηλώνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, με κάτι πίνακες του Μπραουδάκη - ίσα με του ντεμοτεχνείου - , άντε να δεχτώ οτι φταίει η οργάνωση ή κι εγώ. ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ.
              ΚΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ OPPORTUNITY COST: ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, αλλά κύρια σε συνταξιούχο. Ή σε λαμόγιο. Ας πούμε, τι θα έκανε ο Τροχανάς ή τι θα έκανε ο κοντός αν δεν υπήρχε η εκμετάλλευση του λαού της ΑΕΚ; Ας πούμε ο ΓΑΠ τι θα έκανε αν δεν υπήρχε μαλάκας που ήθελε να πάει στην κάλπη; Στα παϊδάκια λέω εγώ, αλλά σάμπως και σε αυτά δεν διαμορφώνεται και κάποια τελική πολιτική τοποθέτηση;
             ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕΔΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, και θέμα σούβλας; Αν το έχουμε καταλάβει πάμε στον Βοσκόπουλο μέχρι τις 6 το πρωί. Αν δεν το έχουμε καταλάβει, πάμε στην Θεοδωρίδου μέχρι τις 4  τη νύχτα. Ε, ΚΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΣΕΒΑΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΤ. ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΦΤΑΙΕΙ;
                Αλλά η ΑΕΚ πάει δυνατά. Τι να θέλει μια απλή λάμπα σε ένα ράφι; Να την πάρει κάποιος. Και να την βάλει σε κάποιο φις. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ, αλλά εδώ μιλάμε για στάση ζωής.
           ΄Που οι μεν μιλάνε για πρόσφυγες κι οι δε για προσφυγική αδικία του συστήματος, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Και δεν ξέρω τι διάολο συμβαίνει σε μένα, αλλά όταν βλέπω βέρες σε δυνατή γκόμενα, τόσο θεωρώ οτι είναι έτοιμη.  Για κέρατα. Σαν την ντόρα που αν επρόκρειτο να βγάλει κάτι  και ήταν εξασφαλισμένη λέτε να κρατούσε τον Ισίδωρο; Ρε αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Ρε αυτοί είναι τα ζώα που διοικούν κι έχουν πιστέψει οτι έχουν δύναμη. Ρε κάτι Αεκτζήδες που μιλάνε ακόμα και σήμερα. Ρε κάτι άχετοι, που θα δώσουν και λύση.
            Ρε κάτι μεγέθη που λένε να πληρώσουν τα προφανή. Ρε κάτι τζάκια που αυτήν την στιγμή, λένε οτι υποφέρουν. Ρε κάτι θεμέλια ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΣ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ που μιλάνε για μεγέθη με βεβαιωμένο τον βομβαδισμό της Δρεσδης.
           ΡΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΑΤΖΑΦΕΡΗ! ΡΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

11 σχόλια:

  1. Καλημερα.

    Ενημερωτικο δελτιο:
    Στον Εβρο ειναι ετοιμοι για τις πλημμυρες που ερχονται. Τα γεροντια θα κανουν ραφτινγκ. απο τον κηπο εως την κουζινα.
    Η Βανα Μπαρμπα δηλωσε "ζουμε τον απολυτο ΠΑΤΟ"
    Εχει απολυτο δικιο. 40 χρονια βαρελαδες,τετοιον πατο δεν εχουμε ματαδει.

    Τα γαιδουρια της βουλης προσπαθουν να μεταφρασουν το στα Αγγλικα και παλι γραμμενο 50σελιδο κειμενο-ραπορτο που τους πασαραν οι φιλοι-εταιροι-συμμαχοι-συνεργατες-συνεταιροι και ομοτραπεζοι Ουνοι.

    ("ομοτραπεζος" δεν σημαινει απαραιτητα οτι ολοι καθονται στις καρεκλες του ιδιου τραπεζιου. Σημαινει επισης και οτι "οι κυριοι καθονται στις καρεκλες και οι ορντιναζες βρισκονται κατω απο αυτο,αναμεσα στα σκελια τους και παιρνουν τσιμπουκια για να αποφασιζουν με μεγαλυτερη σαφηνια και καθαροτητα οι "κυριοι-εντολεις")

    Στους δρομους της Γλυφαδας (και οχι σε καποιο χωριο δηλαδη) κοβουνμε αλυσοπριονα οσα δεντρα ειχαν την ατυχια να βρισκονται κατα μηκος των δρομων και εως τωρα αγναντευαν την θαλασσα. Χρειαζονται καυσοξυλα τις σομπες και τα τζακια, για να ζεστανουν τα "τζακια" της ακριβης και πολυ "in" περιοχης,οπου τωρα πλεον οι -πρωην-νεοπλουτοι ψαχνουν καλα μεγεθη ξυλων για να ζεστανουν το τρυφερο κορμακι τους.

    Στην ΑΕΚ αναμενουν το τελος της την Ελληνικης τραγωδιας. Ανταμα πανε σε ολα,χερι χερι,εδω και μερικα χρονια.
    Αποβολη απο την Ευρωπη πλεον φοβουνται και οι δυο.
    Ο αριθμος που την κατατρεχει,ειναι ο σημαδιακος και συμβολικος "21"
    21 η θυρα, 21 το "θεμελιο",21εκ. τα λεφτα του Μακη,21εκ. αυτα που πρεπει να καλυφθουν με εντολη της ΟΥΕΦΑ. 21 οι κατοχοι διαρκειας που επιμενουν να πηγαινουν στο γηπεδο.21 μπλουζες "Ριμπο" εχουν πωληθει ως τωρα. 21 προκειται να γινουν τα σηματα με το προσθετο "ΑΕΚ".

    21 μουτζες πρεπουν στα "τζακια" που αφησαν την διαχειρηση της εταιρειας τους σε ενα κοντο μαγκαλι. 21 κλωτσιες αξιζουν στους διαχειριστες των χρηματων του κοσμου και των "τζακιων",με πρωτο και καλυτερο το κοντο μαγκαλι,που οψιμα αναδευει τις σταχτες του για να ξανα'βρει φωτια για να ζεστανει τα κρυα τσιμεντα του ΟΑΚΑ και τις καρδιες των φιλων της ομαδας οι οποιο θυσιαστικαν σαν κυρα-Φροσυνες και επεσαν στην λιμνη της "παρεουλας" υπο τους ηχους του δημοτικου ασματος "μονη ξανα δεν θα σ'αφησω" ("μουνι ξανα δι θα σ'αφησου" στην αυθεντικη τοπολαλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεα αναβολη στην συσκεψη των γαιδουριων της βουλης.
    Μετα την -"τελικη" εως χθες σημερινη πρωινη συναντηση, αυτη μεταφερεται για το απογευμα. Και πει λεγοντας.

    Δυσκολευονται στη μεταφραση του κειμενου.
    Αγαμματα βουβαλια και ημιγραμματιζουμενες κοτες.
    "i love you...you,love i";
    "καμ γουιθ μι για αν την βρεις,να την κανουμε τουγκεδερ". Γαματα. Που να βρεις ακρη.

    Το οποιο ειναι στα Αγγλικα οχι μονο γιατι η μεταφορα των συμβασεων στο Αγγλικο (οθωμανικο) δικαιο, σηματοδοτει την επισημη πλεον κατοχη,αλλα και γιατι οι οροι του, οι οποιοι εχουν παραγραφους και παρα-παραγραφους, υποπαραγραφους και παπαρογραφους οι οποιοι δεν μεταφραζονται επ'ακριβως με κανεναν τροπο.

    Οπως δεν μπορει να μεταφραστει επ'ακριβως ενα ποιημα,απο την μητρικη του γλωσσα σε μια αλλη,ετσι και οι ακριβεις οροι και πιθανοι νεολογισμοι,ενος νομικου κειμενου-δεν ειναι δυνατον να μεταφραστουν επακριβως.
    Και αρα,οποιαδηποτε αμφησβητηση,τελικα θα γερνει προς την αρχικη γλωσσα της συνταξης του κειμενου.Δηλαδη των Αγγλοσαξονων. Τοσο απλα.
    Ανετα δηλαδη το "This is Sparta",με μια παραληψη ενος "s" και μια τελεια,γινεται "this is.Parta"

    Σε πιθανη παλι ελευθερη μεταφραση απο Γαλλικα σε Ελληνικα ,για να μπορει και ο Γαλλικος λαος μεσω του τακουνια να δει τι υπογραφει με τους απογονους των Αρχαιων, το Mologne Lavouae" ("Μολον Λαβε") μεταφραζεται ως: "Ελα να τα παρεις". (τα παντα)

    Ο κρεμανταλας-φυλακας των Βασιλικων μαχαιροπηρουνων, ο Καρατζαφερης, το θελει οποσδηποτε στα Ελληνικα.
    Ε,τι διαολο τους εχει εκει μεσα τοσους γνωστες της Ελληνικης και μαλιστα και τις Αρχαιας; Ειναι δυνατον να μη χρησιμοποιοησουν τις γνωσεις τους τωρα;
    Αλλο να σε γαμαει καποιος λεγοντας: im'going to make love to you every where" και αλλο "προκειται να σε γαμησω απο παντου".
    Εχει μια χαρη και μια περιφανεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αναρτηση με μπερδεψε χτες το βραδυ που τη διαβασα.

    Και επειδη μετα απο 2 προσπαθειες δεν βγαζω ακρη, I give up (για να μιλαμε και την αγγλικην)

    Χρηστο περιμενες κατι διαφορετικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι βεβαια. Η Αγια Αναβολη ειναι η επισημη αγια του κρατους.
    Ολα στον Κλειδωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι το 21 ειναι το μαγικο νουμερο.

    Τριετης προβλεπεται ο αποκλεισμος απο τας Ευρωπαικας διοργανωσεις. Οχι οτι θα συμμετειχαμε και ως ομαδα μιας και ο ΜΑΛΑΚΟ-ΠΑΤΕΡ και οι παΙκτουρες τυπου Τσιπρα-Σιαλμα, με το ζορι τη παλευουν τη πενταδα.

    Και επειδη ο αγαμιδης (αυτος που προεδρευει δηλαδη ακομη) βλεπει μπροστα σου λεει:
    Γιατι να σκασω φραγκα να παρω αδειοδοτηση? Αν γινει το θαυμα της πενταδας μετα θα μου ζητανε και παικτες για την Ευρωπη.
    Που να τρεχω τωρα?
    Ετσι κ αλλιως θα αποκλειστω οποτε παει το ταληρο.
    Εδω περσυ με τους ξυλοκοπους και προκριθηκα στο 112 με πεναλτυ..

    Ας παει κανας αλλος. Θα βγω και θα πω οτι εκοψα και αλλα 5εκκ ευρω..

    ΥΓ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ο νεος προεδρος, ο γνωστος και ως ΦΙΚΟΣ, και χθες.
    Ενω ο σταυρακας ενεργει ΚΑΝΟΝΙΚΑ οπως πριν. Χτες μοιραζε εντολες παλι..
    Ρε συ Δημητρελο, σε πειραξε που εισαι γλαστρα???
    Α ΡΕ Φ-Ι-Κ-Ο...

    ΥΓ2 Οποιος σκεφτηκε να βαλει το γκοντο βιτρινα για .... ενωση εχει ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΥΑΛΟ. Οι μισοι δεν θελουν να το βλεπουν ζωγραφιστο και οι αλλοι μισοι τον βριζουν πατοκορφα.
    Ο αγαμιδης ο κυρ Μιχαλης και κατι Κουληδες δε μιλανε μονο..
    Επιτυχια απο τις λιγες..


    ΥΓ3 Τεταρτο προπονητη διαβαζω οτι πηρε η .... βασιλισσα της Α2 φετος.
    Προφανως για να γιορτασει την κατακτηση της τριτης θεσης, με απονομη ενα τασακι (γυαλινο απο τα καλα)
    Αντε βρε να τα εκατοστησετε. Ο προηγουμενος αντεξε 10-15 μερες..
    Ο αRχηγος καθαριζει.
    Αντε και του χρονου ΔΥΝΑΤΑ για την παραμονη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστο είσαι πολύ πνευματώδης και απολαυστικος. Χαίρομαι πολύ να σε διαβάζω. Ειδικά εκείνη η ατάκα σου "ο Καζαμιας ονειρεύεται να γίνει Τσελεμεντες" θα μείνει στην ιστορία!
    Αν ποτέ κανείς δικό σου blog θα είμαι η μεγαλύτερη θαμώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H "Αραβικη Ανοιξη", στην οποια ελαβε μερος και ο μαλακας ο ΓΑΠ,ειναι μι νικη της "δημοκρατιας" εναντια στην "τυρρανια".
    Μπορει βεβαια οι τιμονιεριδες της δημοκρατιας στην Δυση να αγκαλιαζονταν σφυχτα με τους "τυρρανους" αλλα ειναι γνωστο οτι η "δημοκρατια" περναει και ΚΤΕΟ,καθε λιγο.
    Αναλογα με τα γουστα, η τα συμφερονται.
    Και ενω σημερα εισαι ισοτιμος συνομηλητης με τα γερακια, αυριο σε σερνουν αιματοκυλισμενο στα χωματινα χωρια του Ιρακ, του Αφγανισταν Λιβυης κλπ.

    Ας δουμε λοιπον ποσο "κακο" εκανε στη χωρα του αυτος ο-κατα ατα αλλα παρμενος,παλαβιαρης,αρχομανης- Μουαμαρ Κανταφι.:

    ΑΕΠ της χώρας 14.192 $
    Το κάθε μέλος της οικογένειας το κράτος επιδοτεί με 1000 $ το χρόνο
    Επίδομα Ανεργίας 730 $
    Μισθός Νοσοκόμας 1000$
    Το κάθε νεογέννητο το κράτος δίνει επίδομα 7000 $
    Για κάθε νέο ζευγάρι το κράτος δωρίζει 64.000 $ για αγορά κατοικίας.
    Για την δημιουργία νέας επιχείρησης το κράτος παρέχει οικονομική βοήθεια 20.000 $
    Ανύπαρκτη έως πολύ χαμηλή φορολογία !
    Παιδεία και Υγεία είναι ΔΩΡΕΑΝ !
    Σπουδές στο εξωτερικό και πρακτική άσκηση καλύπτονται με διατροφή από τους κρατικούς πόρους.
    Δίκτυο καταστημάτων με πολύ χαμηλές ως συμβολικές τιμές για τους πολύτεκνους.
    Πωλήσεις ληγμένων προϊόντων τιμωρούνται με μεγάλα πρόστιμα ή και κατάσχεσης της επιχείρησης
    Μια μερίδα των φαρμακείων παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα.
    Η παράνομη παραγωγή φαρμάκων χωρίς άδεια τιμωρείται με θανατική ποινή.
    Δεν ενοικιάζονται οι κατοικίες.
    Το ηλεκτρικό ρεύμα για τους κατοίκους είναι ΔΩΡΕΑΝ.
    Απαγορεύονται τα αλκοολούχα.
    Δάνεια για αγορά των αυτοκινήτων και διαμερισμάτων είναι ΑΤΟΚΑ !
    Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες απαγορεύονται.
    Στην περίπτωση αγοράς αυτοκινήτων το 50% της αξίας της καλύπτεται από το κράτος.
    Η Βενζίνη είναι φτηνότερη από το νερό. 1 λίτρο βενζίνης κοστίζει 0,14 $
    ( Δηλαδή με 4 ευρώ γεμίζεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου ! )

    "Που ειναι το προβλημα"; θα αναρωτηθει κανεις.
    Πουθενα.
    Μονο σε κατι ιδεες που του περασανε-καισε αυτον και σε μερικους αλλους εκει αρχηγους κρατων- περι καταργησης των χαρτονομισματων και της οποιας σχεσης με ευρω-δολαρια και την αντικατασταση τους με κανονικα χρυσα νομισματα. Που θα αντιπροσωπευουν δηλαδη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ και οχι χαρτονομισματα-χαρτοπετσετες που απλα υποτασουν τις χωρες δια μεσω του υπερδανεισμου και την αναποφευκτη δημιουργια υπερχρεων μεσω των υπερτοκων.

    Συνφωνησαν λοιπον ο Μουαμαρ και καμια δεκαρια αλλα κρατη να το ξεκινησουν.
    Τι τα θες...η "δημοκρατια" εξοργηστικε.
    Και αιφνης οι λαοι της Β.Αφρικης, και της Μ.Ανατολης ντυθηκαν στα κοκκινα απο τις φωτιες και το αιμα.

    "επανασταση...ελευθερια." φωναζουν οι πληρωμενοι εκει.
    Και να την.Ηρθε.

    Σημαντικο λοιπον το οτι "σωθηκαν" αυτες οι χωρες. Και εμειναν στα σαγωνια της ληστοσυμοριας.
    Και μετα αναρωτιουνται πολλοι "γιατι ο ΓΑΠ ανημερα 25ης Μαρτιου,δεν ηταν εδω,αλλα γιορταζε την εκει "απελευθερωση".
    Ο καθενας οπου νοιωθει και οπου ειναι τα συμφεροντα του ρε παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @dimi MA ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΙΑΕΚΤΣΗΣ ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΖΗΤΑΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ΚΙΑΤΟ: ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΑΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΙΝΤΕ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΑΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΑΧΟΥΛΕΣ.

    ΧΕΣΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ BASKET KAI TA KΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ?

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

    ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.



    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ?

    Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΚΡΙΚΕΤ?

    ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

    ΜΠΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @dimi ΠΑΝΤΩΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΒΑΛΕ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΡΙΝΟΚΕΚΕΡΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΕ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκει εκει στη β εθνική
    Και παρε φορα απο το κιατο και έλα με την όπισθεν γιατι φοβήθηκα
    Και σένα και τον αρχηγο σας το μπιχλη
    Μπεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή