Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

           Δεν ασχολούμαι με νόμους, ούτε με τροπολογίες διατάξεων. Αυτά είναι για τους αναξιοπαθούντες που κάθονται όταν αισθάνονται αναφροδίσιοι και διαβάζουν τις εκδόσεις των ΦΕΚ ή υποστηρίζουν τα δελτία ειδήσεων που έχουν μετατραπεί σε κοινά ξεκατινιάσματα ανίκανων και άβουλων ανθρώπων - δημοκρατικά εκλεγμένων βεβαίως - με σκοπό να περάσει η ζωή και να πάνε γρηγορότερα στην κάσα. Ρεαλιστικά προσπαθώ να βλέπω τα πράματα και με κύριο μέτρο την ανάπτυξη. Ούτε και με ενδιαφέρουν τι είπαν ογδόντα τόσοι βουλευτές για αλλαγή του οικιστικού νόμου.
             Εδώ μιλάμε για Ελλάδα. Που τότε, 131 και σήμερα ακόμα μια μειοψηφία, βγάζει ανακοινώσεις για το γήπεδο μας. ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.  Εκεί ήταν το πούστικο ριζωμένο και δεν ενοχλούσε κανέναν. Ίσα ίσα, που στην αισθητική, άλλα ενοχλούσαν. Αλλά χέστο αυτό. Τόσος αγώνας να μην παρθούν κάποια στρέμματα από το άλσος, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ; ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ; ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ, ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ;
              Και να θυμίσω, τι είναι γήπεδο. Ένα οικόπεδο χόρτο που γύρω γύρω έχει θέσεις για θεατές. Που δουλεύει μια φορά στις δεκαπέντε μέρες και φιλοξενεί κόσμο να δει μια παπαριά. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΧΩΡΟΥ; Οι ενέσεις πρέπει να βαριώνται εν απόλυτη ησυχία. Ε, ας λάβουν τα μέτρα τους οι ενεσάκηδες. Για το τετράωρο χρήσης του γηπέδου, να μην τις κάνουν. Ας πάνε αλλού ή ας τις κάνουν προληπτικά ή post game. Και πολύ ασχολήθηκα. Όπως και πολύ ασχολήθηκε και η βουλή, που για άλλο λόγο πληρώνεται. Αλλά γι' αυτό η Ελλάδα είναι σε αυτό το χάλι. ΟΤΑΝ 80 ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΨΙΛΛΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ 130 ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ, ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ " ρε δεν γαμιέστε με τα αρχαία και με τον κάθε μαλάκα που για να κρατήσει την θέση του υπερασπίζεται και μια διάταξη."
                Γέμισε γάβρους η Φιλαδέλφεια. Γέμισε παραπληγικούς που πάνε να πιουν τον καφέ τους εκεί που χτύπαγε η καρδιά μιας ομάδας αλλά κύρια του κόσμου της, με σαλωμένους κι ηλίθιους λογιστές που ψάχνανε τα τεφτέρια τους για να μπλοκάρουν ένα γήπεδο. Το οτι η Φιλαδέλφεια είναι ένα βήμα από βιομηχανικά πάρκα, δεν τους ένοιαξε ποτέ. Τώρα, αλλά και τότε πάθανε την ευαισθησία. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΝΩ ΜΕΛΕΤΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΤΖΙΜΙΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ. Ρε κάτι ευαίσθητοι στο περιβάλλον, που μαζεύτηκαν δίπλα στην χαβούζα του άλσους.
                 Κι η ΑΕΚ να τρέχει. Αφού ο Γρανίτσας - ο μόνος παπάρας που νόμιζε οτι θα εκλεγεί βάσει κατεδάφισης - πίστεψε κάποια Βάσω, να είμαστε σήμερα στο σημείο να παρακαλάμε έναν δήμο. Που συμφώνησε τελικά. Χρειάστηκαν βέβαια τρεις γάμοι και μια κηδεία. Αλλά δεν πειράζει. Στην Ελλάδα είμαστε που για να γίνει το απλό και το χρήσιμο, ΠΡΕΠΕΙ " ...να γυρίσει ο ήλιος ανάποδα...και θέλει δουλειά πολλή..." ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΡΥΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. Και τρέχει ο φίλος μου ο Μάλλιαρης να μαζέψει ποδοσφαιριστές - δηλαδή κάποιους γνωστούς - μπας και γίνει κάποια αντίσταση. ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Ψιλά γράμματα βέβαια, σαν όλους εκείνους τους μαλάκες που πανηγύριζαν την ώρα της πίπας της Αγγελοπούλου στον Θόδωρο αλλά κι όταν αισθάνθηκαν περήφανοι Έλληνες την ώρα που το λάδωμα στους αθάνατους είχε πιάσει τόπο.
               Ε, λοιπόν όχι στην χώρα της απίστευτης μπούρδας να υπάρχει προβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ. Και δεν το λέω σαν οπαδός. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Και πόσα άλλα. Όμως την ΑΕΚ την ξέρω καλύτερα. Και γνωρίζω οτι η Καππαδοκίας δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ίσα που μπορεί ΑΥΤΗ να αποτελούσε πρόβλημα αν κάτι απέναντι δεν ήταν ερημόσπιτο. Ίσα που η εκκλησία δεν είχε θέμα με την καμπάνα κι ίσα που από κάτω δεν υπήρχε τίποτα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Η ΑΕΚ ΤΟ ΑΛΣΟΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ. ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, κανείς οπαδός δεν έκανε σκουπίδια το γήπεδο του. Εντάξει, εξαιρείται ο Πανιώνιος. Αλλά κι αυτουνού, δεν είναι δικό του. Δημοτικό είναι και κοινό.
        Υγ. Πιθανώς να περιμένατε κάτι για τις αποφάσεις των μετόχων. Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα.
 " Είμαι εκτός εξελίξεων." Και σωστά.  Διότι αν η ΓΣ αποφασίζει ΑΜΚ 2,5 μύρια και το σημερινό ΔΣ αποφασίζει 18,5 τότε οι εξελίξεις είναι σαφείς: ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΟ ( όλους εννοώ ) να πληρώσουν τα χρέη τους. Κι αυτό δεν είναι εξέλιξη για μένα. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και στις πραγματικές τα ξαναλέμε.

17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ SERPICO: ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ. ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. 4 ΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, τα μεγέθη, ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ, ΟΙ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ.
    600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥΤΣΟΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΑΝΕ, είμαι σίγουρος, ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. ΑΣΕ ΔΕ ΑΝ ΤΑ 600 ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΛΗ. 1,2 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥΤΣΟΙ ΚΑΙ 0,6 ΜΟΥΝΙΑ.
    ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΤΟ ΜΗ FAUX SELF MADE. Ε, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΓΑΜΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΑ 4 ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 60; ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εφτασε λεει σημερα ειδοποιηση απο την ΟΥΕΦΑ που ζητα απο την ενωση Τζακιων να παραστει με τα απαραιτητα βεβαιωτικα εγγραφα,σε 10 μερες.
    10 εκ. πρεπει να εχουν βαλει εως τοτε.

    Τωρα αν το εγγραφο ηρθε σημερα η περιμενε την ανακοιωνση του κοντου γι να βγει,ας το κρινει ο καθενας.

    4 και 3 ρεφενε το σεντερ φορ,7 μενουν αλλα τρια. Αν δεν τα βαλει κανενα τζακι,ας τα βαλει κανεναν μαγκαλι.

    Τρομερη αναλογια οντως. 7 εκ. αυτοι και τα υπολοιπα 60 ο κοσμος;
    Και εδω μνημονια;
    Ρε μια φορα η λεγομενη αρχουσα ταξη δεν θα πληρωσει;
    Που θελει και να αρχει, ενω τα σπιτια τους ειναι σαν τα σπιτια στη Φυλης απλα ειναι στρωμενα με μαρμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Παράλληλα, αποφασίστηκε και η ΑΜΚ κατά 18 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις δεν εκδόθηκε, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Και αυτό διότι ο νυν πρόεδρος, σε επικοινωνία που είχε με τον Χάρη Οικονομόπουλο, θέλει να ενημερωθεί αν μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση του καταστατικού, που θα αφορά τα χρήματα από την υπόθεση Ψωμιάδη. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν όλες οι αποφάσεις."
    Πειτε τους εκει στην ΟΥΕΦΑ: Οριστε η καλυψη εσοδων-εξοδων. Κανουμε ΑΜΚ με προσδοκομενα εσοδα 21 εκ. Ειναι στο σκαλοπατι της Ευλελπιδων τα λεφτα. Ετοιμα.

    Η ακομα καλυτερα, να απαιτεισετε απο την υποθεση αγαπουλα, παραπανω. Γιατι 21. Ας πουμε 70.
    Και να πειτε στον Πλατινι: Οριστε μωρη: 20 εκ. ΑΜΚ και 50 για ανεγερση γηπεδου (τα οποια εξοδα γηπεδου δεν λαμβανονται υπ'οψην στους ισολογισμους τους οποους ζηταει η ΟΥΕΦΑ,εφ'οσον θεωρουνται επενδυσεις.)

    ΘΑ χλωμιασουν ακομα και οι οικονομικοι μαγειροι της Goldman Sucks με αυτα τα μπαχαρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2012 09:47

    Τζούφιος. Άνθρακες ο θυσαυρός. Τελικά, ο γκοντό τι μας είπε? Ότι το μαγαζί είναι μέσα 56 μίλιονς. Και έχουμε και τα διακανονισμένα του 44, οπότε καλώς την 80ραααα...Κοινως αυτά που κραυγάζει όλος ο κόσμος.
    Και τις φταίει? ΕΔΩ ΩΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΓΚΟΝΤΟ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ: ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Ο λογαριασμός πάλι κάτω από την πόρτα των 600.000 θεμελιωτών με το θυρεό σε σχήμα δικεφάλου πάντα και από κάτω το έμβλημα: "ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ".
    Φυσικά ο γκετζετζόγλου, η οργάνωσις (καίτοι με σημαντική εμπειρία από τις "μικρότερες" κατηγορίες), ο χήνος και το αγαμίδι ξορκίζουν με πιπέρι στο στόμα όποιον λέει "Βου και νέο ΑΦουΜου".
    Μου θυμίζει το ΑΕΚ=Ελλάς "Δεν θα κάνομεν κούρεμα! και μετά να παρακαλάμε για κούρεμα μετά σιδηροκωλοδαχτύλου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2012 09:51

    Όσον αφορά το γήπεδο, μιά προσφυγούλα στο Ε' τμήμα και η τροπολογία εξαϋλώθηκε.
    Τελικά, ο έρτσος έχει ΔΙΚΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ, αφού τα μπικικίνια θα βγαίνουν πάλι από την ΠΑΕ.
    3 μύρια το χρόνο δίνουμε ΟΑΚΑ, αν τα δίναμε για το γήπεδο μας με μια 60ρα κάβα το ξεχρεώναμε σε 25ρα χρόνια. Στεγαστικό δηλαδή.
    Και μετά μου θέλει ο άλλος διαστημόπλοια στον ΟΔΔΥ, 50.000 θέσεις στην καππαδοκίας, mall πλάι στη σκεπαστή...
    Τέσπα, ο κόσμος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2012 09:55

    Με μιά 4ρα το χρόνο Σπάτο+Φιλαδέλφεια καθάριζες. ΒΛΑΚΑ γκοντό. Έβαζες και μιά 6ρα για το μπουγαίδη, το καράμπελα και το σιαλμά με το γιακά τον πέτσινο και ο κόσμος θα ακολουθούσε. Καθάριζες. ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο ειναι ΜΑΘΗΜΑ τοκογλυφιας!!!

    Λεω να γινω αυριο μετοχος:

    Παω ως ΑΕΚ στην τραπεζα και δανειζωμαι 9 εκκ ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ με χρονο αποπληρωμης 10 χρονια.

    Δινω πισω τα πρωτα 5 χρονια τα 3 εκκ οπως εκαναν οι 'μετοχοι'.

    Μου μενουν 6. Σωστα?

    Για 5 χρονια λοιπον mimimum 6εκκ τα εκμεταλευωμαι φυσικα ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ.

    τον πεμπτο χρονο, ως μετοχος και αφου η τραπεζα εχει απελπιστει οτι δεν παιρνει φραγκο απο την ΑΕΚ, ΚΑΝΩ ΤΟ COLPO GROSSO:

    Δανειζω την ΑΕΚ!!! Ε-Ν-Τ-Ο-Κ-Α τα 3 εκκ (απο τα 6 που εχω ΗΔΗ παρει) και ξεχρεωνω υο δανειο!!

    Εν τω μεταξυ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 3ΕΚΚ κεφαλαιο!!!

    Και ειμαι και ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ που βγαζω την ομαδα απο τη δυσκολη θεση!!!

    Γαματος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παμε στα φρεσκα:

    -Δεν έφυγα και τους άφησα μόνους τους. Δεν μπορώ να το ακούω αυτό.

    ΣΩΣΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΓΚΟΝΤΟ (και αν του εχω σουρει και θα του σερνω του γκοντο)
    Μονο μεξικανικο σηριαλ με την μικρη παρθενα παπατζου δεν μας παιξανε οι μετοχοι μεχρι τωρα, που φτωχη πλην τιμια αλλα ατιμασμενη και εγκαταλελημενη εμεινε μονη στο παγωμενο ΟΑΚΑ...

    -Θεωρούσαν ότι ήμουν σπάταλος. Είχε μπει ήδη ο Θανόπουλος έξι μήνες πριν. Υπήρχαν και τα πλέι οφ που μου χρέωσαν.

    ΕΣΥ σπαταλος? Που με το ζορι πηρες 80,000 φανελλες Ριμπο?
    ΕΣΥ σπαταλος? Που εκανες συμβολαιο 2εκκ στο ξενοδοχο και το εδιωξες μετα απο 2 μηνες?
    ΕΣΥ σπαταλος? Που πληρωνες 800 χιλιαρικα (σαν ΑΕΚ) SECURITY και τα εισεπρατες ΩΣ ΓΚΟΝΤΟ?
    ΕΣΥ σπαταλος? Που με το καλημερα ΠΛΑΚΩΣΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΑΣΑΠΗ που δεν δεχτηκε να χαρισει λεφτα και καπακι πηγες και χρεωσες ενα ΓΚΡΙ BMW X5 ΑΝΩ ΤΩΝ 100,000 ΣΤΗ ΠΑΕ ΜΕ LEASING?
    ΕΣΥ σπαταλος? Που εδωσες ΜΟΛΙΣ 100,000 ευρω+ ΦΠΑ για ενα τραγουδι στο ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ?
    ΕΣΥ σπαταλος? Με τις 80 μεταγραφες σε 4 χρονια?
    ΕΣΥ σπαταλος? Με τα 5ΕΚΚ Μ-Α-Υ-Ρ-Α που λειπουν απο τα ταμεια (αληθεια αυτα ποιος τα χρεωθηκε) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ???
    Φωτια να πεσει να τον καψει οποιος το ειπε αυτο...

    -Δεν μπορούσα να αφήσω όμως το θέμα του Παπασταθόπουλου
    Σιγα μη το αφηνες. Τοσα ΦΡΑΓΚΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ, ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ 8 ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ?
    Αληθεια σε πια ομαδα και σε πια χωρα η εταιρεια , μπαινει ορος οταν αποχωρει ο προεδρος να μενουν ελευθεροι οι παικτες-υπαλληλοι??
    Εσυ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΗ ειχες τετοιο ορο? Γι αυτο ειχε ερθει σπιτι εκεινο το απογευμα? Να 'συζητησετε' τους ορους??

    -Δεν θα μπω εγώ στη διαδικασία να πω ποιοι θα πληρώσουν. Ας τα βάλουν κάτω να δουν αν ο Νικολαϊδης έκανε κακοδιαχείριση. Μακάρι να είχα λεφτά να βάλω και θα έβαζα, παρότι όπως προκύπτει από τα νούμερα, δεν χρωστάω.

    Αχου το. Που δεν εκανε κακοδιαχειρηση. Βεβαια μεχρι προχτες μας ελεγες οτι δεν εκλεψες εκανες κακοδιαχειρηση.
    Τωρα μας λες οτι δεν χρωστας.
    Και ο Νοτιας το ιδιο λεει, οτι ειναι να παιρνει απο το resort κιολας
    Ο παπατζης λεει οτι εχει δωσει και παραπανω μαλιστα
    Ο Γκικας-Πολυς ειπαν check please τους εβγαλαν το λογαριασμο, πληρωσαν και εφυγαν


    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Να ειναι ο Γοντικας? Ο Βαγγελας? Μηπως ο Παραπραστανιτης?

    Αφηνω το θεικο για τελευταιο:

    Ο ....Οικονομοπουλος, αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ που ελεγε δημοσια οτι οι μετοχες δεν ειναι δεσμευμενες απο την MS, να μπει στη διοικηση ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ επειδη λεει κυνηγησε το Ψωμιαδη.
    Κατι σαν τις συνταξεις της Εθνικης Αντιστασης δηλαδη που δοθηκαν μετα απο 40 χρονια.
    Το μοντελλο διοικησης (κατα Γκοντο) ειναι σωστο αν συμμετεχει ενας δικηγορος που κυνηγησε μια υποθεση ατασθαλιας-φοροδιαφυγης..


    Και στην Αμερικη ειχαν σκεφτει να κανουν προεδρο τον Elliot Nesh.
    Τελικα τον εκαναν ταινεια μετα απο 60 χρονια...

    YΓ Γιωργο, αυτα που λες ειναι ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ. Μιλας για το ΓΚΟΝΤΟ, ενα τυπο που καβαλαγε κατι συρματα στη ΝΦ για να ειναι κοντα στις υπολοιπες ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ και τον αγαμιδη που πριν λιγους μηνες ειδε τη οικονομικη εξυγιανση που ειναι εδω κοντα!!

    Ειδες ποτε κανα Σαβεφσκι κανα Μαυρο κανα Μπαγεβιτς κανα Τσιαρτα ακομη και αυτο την αλκοολα τον Johnny Black Billaro να καβαλαει τα συρματα??


    ΥΓ2 Ο Βαγγελας ειχε πει: Υπαλληλος εισουνα και μετα απο εδω παλι υπαλληλος θα γινεις. Γιατι ουτε δικο σου γραφειο δεν εισαι ικανος να φτιαξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΑΡΩΔΙΑ συνεχιζεται ακαθεκτη:

    -Νεες εκλογες !!! και νεα ΑΜΚ (η 553356) κατα 18εκκ αυτη τη φορα! Μετα την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΜΚ ουτε καν πριν μια εβδομαδα!!! των 2,5εκκ βγαζουμε καπακι νεα. Μιλαμε για ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.
    Ο ΦΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ..

    -Μονο 6εκκ χρεωσε την ΑΕΚ το γκοντο, ενω ο απι-θανοπουλος και ο αγαμιδης 49,6εκκ!!!
    Φυσικα και εχουν περασει ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΡΥΚ μεσα.
    Αλλα και παλι ο ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ Ο ΛΟΛΕΚ δεν εχουν να πουν τιποτε για τα 49,6εκκ? Ουτε μια δηλωση ετσι για το γαμωτο?Κατι σαν το γκοντο οτι δεν εκλεψαν ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?

    -Ο Γ-Ρ-Α-Φ-Ι-Κ-Ο-Σ Βουρος βρηκε εγγυητη: το κοσμο της ΑΕΚ. Κλαιν μαιν.
    Συνεχιστε ετσι και τα φετεινα 8000 διαρκειας θα σας φενωνται πωλησεις Camp Nu του χρονου...
    Ρε Βουρο: Ασχετως ηθοποιος ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΟΥΝΑ. Ασχημος επισης (σαν να εχεις τρακαρει με περιπτερο εισαι) Αφησες και το μουσι και εισαι σα ουρακοταγκος. Ελεος με το μουσι πλεον εκει στη ΑΕΚ τι διαολο ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ δεν εχετε?

    -ΣΟΚ!!! απο την Ουεφα. Καλεσε λεει σε 10 μερες την ΑΕΚ να παρουσιασει στοιχεια!!! Απο το πουθενα μας βρηκε το κακο. Κανεις δε το περιμενε!!!
    Πεφτουμε απο τα συννεφα (παλι) ολοι...

    ΥΓ Ο αγαμιδαρος εκοβε βολτες ολη μερα στα Σπατα χτες. Και φυσικα στο γραφειο του προεδρου, μιας και ο νεος ΦΙΚΟΣ ελειπε. Ειχε παει για λιπασμα μαλλον..
    Ρε μανια αυτο το παιδι με τη καρεκλα.. Εφιαλτης του εχει γινει.
    Μηπως να αλλαζαμε καμμια κλειδαρια μπας και μεινει απ εξω?

    Ξερω και ενα κλειδαρα ΑΕΚτζη που θα κανει και πιστωση..(θα το κανει τσαμπα δηλαδη..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Παπας ειπε σημερον "θα πληρωσω τα χρεη που μου αναλογουν".
    Βρε ανθρωπε του θεου,εσυ δεν ελεγες μεχρι χθες οτι εχεις βαλει πολλα περισσοτερα απο οσα σου αναλογουν;
    Δεν ενοιωθες εως και βλακας που εμεινες,αρα ειχες χρεωθει και μεριδια αλλων;
    Εκτος και αν τα καλυψατε μεταξυ σας και βγαινεις μπροστα σαν "υπευθυνος μετοχος".
    Η τελικα το 30 τοσο % ειναι πραγματικα δικο σου;
    Με βαση τι ποσοστο "καλυπτεις τις υποχρεωσεις" σου οπως λες;
    Τι δουλεμα ειναι αυτο;

    Θα εξετασω την προταση Νικολαιδη"
    Ε,οχι γαμω την πουτανα μου.
    Οι εχοντες το χρημα, οι τζακατοι,ανεμεναν την προταση ενος ξεβρακωτου και τελικα την πηραν και την εξεταζουν;

    Τι μαλακιες μας λεει ο "καζαμιας" οτι "θα ανλαβουν αι μεγαλαι δυναμεις"; Τον Νικολαιδη εννοουσε;
    Που βγηκε και ειπε "η χρησεις μου δεν χρωστουν τιποτα, μετα εγινανα ολα,βαλτε οτι χρωστατε και μετα σας δανειζω και εγω με κατι φιλαρακια μου" (ελπιζω να μην εννοει τους τοκογλυφους που συναναστρεφοταν. Που τους εβρισκε και συμφεροντες συνεργατες και ειχε επι μακριν συνεργασια)

    Με βαση την σημερινη εικονα,με βαση την τελευταιο γυμνασιο του κοντου,μπορει κανεις αριστα να αντιληφθει σε τι χαντακι τους ειχε χωμενους οσο ηταν στην διευθυνση της εταιρειας.
    Πραγματικα αποκαρδιωτικο. Ακομα και μετα απο ολα οσα εχουν προηγηθει.
    Ακομα και μετα απο ολα οσα εχουν γινει γνωστα. Ακομα και μετα απο αυτην την εικονα που αφησαν να διαρευσει για τα προσωπα τους-καλως η κακως- ακομα και τωρα, ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΜΟΛΟ να βγαινει μπροστα να κανει προτασεις με τρυπια τσεπη και να κανει υπολογισμους με τα λεφτα τους.

    Οι καραβοκυριδες με τις 10 εταιρειες ο καθενας, ξαφνικα χανουν την δυναμη τους οταν βλεπουν κιτρινομαυρα χρωματα.
    Πραγματικα για γελια και για κλαματα.
    Να γιατι φτασαμε ως εδω. Να γιατι 8 χρονια ηταν για πεταμα.

    Συνεχιζει και τους δουλευει ενας που καβαλαγε στα καγκελα
    Αυτα παθαινει κανεις οταν εχει "θεους".

    Γραμματια ξεπληρωνει ο κοντος με την παρεμβαση του.
    Οχι βεβαια των μετοχων.Αυτους τους εχει για χεσιμο.Απεδειχθει εις μιαν ετι φοραν.
    Αλλου εχει υποχρεωση.
    Μπορει ο χρονος να μη γυριζει πισω,αλλα μια ΕΜΠΡΑΚΤΗ συγνωμη,ειναι κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dimi
    επειδη φερνεις αρκετες φορες για παραδειγμα τον Βαγγελα ...να κανω μια ερωτηση, τ καραβια ειναι δικα του η μπροστινος ειναι?
    και τι σχεση εχει αν ο βουρος ειναι ομορφος η οχι? την δουλεια την εκανε ομως με το γηπεδο αν και ασχημος.....
    ξερεις κανενας κανενα ιδιοκτητη που εφυγε απο ελληνικη ομαδα πληρωνοντας τα χρεη του? αν τον βρειτε να μου τον πειτε και μενα να τον μαθω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την φαγαν στη στροφη την Ντορα (την εβαλαν δηλαδη απλα στο ψυγειο) και επροωθηθει ο γονος του Μπενακη. Διοτι θα μπορουσε να χειριστει καλυτερα την στηριξη του αδελφου σωματειου ΠΑΣΟΚ,μιας και το Μιτσοτακαιικο ειναι γνωστο οτι ειναι απαχθες στην ελληνικη κοινωνια.
    Οποτε η οικονομικη επελαση που ονειρευτηκε η Βαγγελα,γνωστη στηρικτης του Μητσοτακαιικου,θα πρεπει να περιμενει μερικα χρονια.
    Σχετικα νεος ειναι. Εχει καιρο.
    Προς το παρον προηγουνται αλλοι που ειχαν καλυτερη ενημερωση απο πολυ παλια,οσο αφορα στη σειρα με την οποια θα καθησουν οι πολιτικοι οικογενειαρχες στην πρωτη καρεκλα της αποικιας.

    Η forecast προγνωση λεει Παπαδημος- Σαμαρας-Βενιζελος-Ντορα.
    Παραπερα προγωνση καιρου ειναι αδυνατον να κανουμε επακριβως αλλα περιπου μονο: Λοβερδος η Διαμαντοπουλου-Αβραμοπουλος και Τσιπρας,με γκριζα μαλια και ηδη συγχωνευμενος-απαλοτριωμνος.
    Εκει οπου εταχθει δηλαδη. (και ο Κυριακος Χρυσος θα "παιξει εκεινη την εποχη)

    Παρα περα οπως καταλαβαινετε,ειναι ακομα πιο δυσκολη η προγνωση για τα χαμηλα βαρομετρικα που θα περασουν πανω απο την χωρα μας.
    Ισως καποιος γιος του Αντρικου η η κορη του ΓΑΠ.
    Καποιο ξωγαμο εγγονι του Μητσοτακουλα, κανενας μικρος Καραμανλης που θα μαθουμε οτι ζουσε στην 10ετια του 2010-2020 σε καποιο ορφανοτροφειο και τελικα αναγνωρισθει ως γαλαζοαιματος.
    Η ο γιος του Πρετεντερη η η κορη. Καποιος γιος συμαθητη του Alexis Papagelas.

    Θα βρεθουν παντως ανθρωποι να μας "τρεξουν" και σαν εταιρεια και σαν οντα.
    Δεν μας φοβαμαι.

    Φυσικα ουτε λογος για εκλογες και λαους,αφου η αρρωστια της δημοκρατιας θα εχει εκλειψει ολικως μετα απο την καταλληλη φαμακευτικη αγωγη η οποια εχει ηδη ξεκινησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξεχασα ασφαλως την τακτικη μου επικοινωνια με τον Καρολο τον ντροπαλο προεδρο.
    Του εστειλα με email και σημερα τις ευχες και την προτροπη μου: "σηκω και φυγε γαιδουρι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ dimitri

    Δικα του ολα. Τη εισαγωγη στο NYSE την εκανε με τον Γεωργακοπουλο. Κολλητος του Τιγρη..
    Δεν θα σου πω ΚΑΝ τα νουμερα γιατι θα παθεις ταρακουλο.
    Ενδεικτικα σου αναφερω οτι τις πρωτες ΔΥΟ μερες διαπραγματευσης τα κερδη ηταν 860εκκ USD..

    Αν θες πληροφοριες και για την Crude: http://www.capitalpplp.com/overview.cfm

    To γηπεδο ΔΕΝ χτιζεται αν ακομη και σημερα κανουν τη ιδια ακριβως τακτικη που εκαναν το 2003. Δεν εχει αλλαξει κατι, απλα μια φωτογραφικη διαταξη ειναι. Μη τρελαινεσαι.

    Οσο για το ομορφος-ασχημος ΝΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    Να βλεπω αξυριστους, χλεχλεδες με μπουζακια τατουαζ και οτι παπαρια του κατεβαινει του καθενα.
    Εκπροσωπεις την ΑΕΚ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΤΡΑΒΑ ΞΥΡΙΣΟΥ. Και βαλε ενα κουστουμι.
    Σπιτι σου γυρνα σαν τον ναυαγο χεστηκαμε.

    Ναι ξερω. Στη συμφωνια του Κοκκαλη με το Βαγγελα, ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ 63ΕΚΚ ΕΥΡΩ καθως και οι υποχρεωσεις του δανειου μεχρι το 2019 που ληγει (και ο Κομνινακης μεσα με την Καραισκακης ΑΕ που ειναι αλλη εταιρεια).
    Το συνολικο deal ηταν και για την Θρυλλος και την Καραισκακης και φυσικα την sports united.

    Εξ αλλου να ρωτησω κατι?

    Αυτο δεν ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ το 2004 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ?
    Οτι τερμα οι λαμογιες κλπ κλπ και απο εδω και περα θα εχουμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ?

    Η λογικη: το κανουν ολοι αρα και εμεις ειμαστε οκ, ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ SORRY.

    Και αν σε καλυπτει εσενα, ας βρει το παρεακι ενα αντιστοιχο Βαγγελα και ας του φορτωσει τα χρεη.
    Προς το παρων ψαχνουν γωνια στο δεκαρικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dimi
    και ποτε προλαβε και τα εκανε ολα αυτα? 4 σαπιοκαραβα ειχε ο πατερας του πριν.....και πως γινεται να ασχολειται 24 ωρες με τον οσφπ???
    γιατι στην πιατσα μιλουν για πολιτικη οικογενεια απο πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @dimitri
    4 ειχε το 1980...απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι..
    Και εγω το 84-85 ειχα ενα 125 και ειμουνα και προνομιουχος..

    Και επισκευαστικο επισης.
    Εχεις ιδεα τι λεφτα ειχε η ναυτιλια τη δεκαετια 1998-2008?
    Μιλαμε για ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
    Ξερεις τι ειναι να διπλασιαζεις ναυλους σε 1 μηνα μεσα?
    Εκει που εχεις OP.EX 4 χιλιαρικα και χρεωνεις 10 την ημερα ξαφνικα να χρεωνεις 20? Και μετα 30?

    Η να εχεις 1 μικρο ro-ro και εκει που το πηρες 20εκκ στα 2-3 χρονια να εχει παει 40+ ???

    Ριξε μια ματια στα Baltic Index της δεκαετιας (o δεικτης της ναυτιλιας ειναι)
    Ο ναυλος το 2003 ηταν στα 930USD και το 2009 στα 11,300USD!!

    Που σημαινει οτι σε 6 χρονια μεσα η ημερησια αποδοση αυξηθηκε 11 φορες!!!

    Το πλοιο βεβαια το ΙΔΙΟ παραμενει στα OP.EX. Τα εσοδα αλλαζουν.

    Ο Tiger τι ειχε το 1992-94 θυμασαι?

    Εδω εχουν κανει λεφτα ολοι οι απιθανοι, δεν θα κανει καποιος που ειναι στο κολπο 40 χρονια?

    Εδω εκανε λεφτα το Γκοντο...που κλωτσαγε ενα τοπι και ανεβαινε κατι συρματα..και επαιρνε ΤΟΤΕ 1 δις!!!!

    Δεν ειναι μυστικο η σχεση του με το Μητσοτακεικο. Ποια πιατσα?

    Αυτος εχει παντρεψει τη Ντορα με τον Κουβελο.
    Πιο πριν ο πατερας του ειχε αναλαβει βουλευτης με προτροπη Μητσοτακη οταν αντικατεστησε τον Ανδριανοπουλο που πηγε δημαρχος Πειραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή