Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Α Ε Κ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

           Πολύ κέφι για μπάλα είχα. Κάτι ο αγαπημένος μου καιρός, κάτι η εν μέρει πληρωμή των βερεσέδιων, κάτι η βαρεμάρα για τις κρίσιμες αποφάσεις των ηλίθιων που κάθονται και συζητούν με τους μαλάκες με την περικεφαλαία Ούνους, μου είχαν φτιάξει την διάθεση. Είχα και καλή συντροφιά για τα PSI πριν, ρε παιδί μου ένας αγέρας Νότιος - μια όστρια - μου είχε φέρει τη λίμπιντο σε επίπεδο προσφυγικό. Κι αν παίζεις κιόλας με τον Πανιώνιο, έχεις κι έξτρα κίνητρο. Να μην δεις ένα ωδείο πώς τα καταφέρνει στην μπάλα;
            Και μάλλον κάπως έτσι σκέφτηκαν κι άλλοι τρεις χιλιάδες ομοϊδεάτες μας, που απεφάσισαν να ενισχύσουν και να πιουν μια χαλασμένη ντοματόσουπα. Διότι σήμερα η ΑΕΚ ήταν της εντελώς πλάκας. Χωρίς ρυθμό, χωρίς νεύρο, άτολμη, κάτι σαν να ήταν έτοιμη να δεχθεί την μοίρα που της επιφυλάσσει το μέλλον. Θα χρεοκοπήσει η χώρα κι άρα θα χρεοκοπήσουν κι οι πολίτες, ή θα υποδουλωθεί η χώρα κι άρα θα χρεοκοπήσουν ξανά οι πολίτες; Θα μου πείτε τι διαφορές υπάρχουν; Μίλησα εγώ για διαφορές;
            Για την ΑΕΚ προσπαθώ να μιλήσω που θύμιζε κανονικό καφενείο και μάλιστα από εκείνα τα παλιά. Με τους μπερντέδες και τα μπρύκια που χωρίς ούτε καν ξέβγαλμα, σου φτιάχνανε είτε βαρύ γλυκό, είτε σκέτο καφέ. Μια αηδία σκέτη ήταν η ομάδα, που κατώρθωνε να κινδυνεύει χωρίς να υπάρχει αντίπαλος. Τι να πεις; Για τον χειρότερο των όλων Λυμπερόπουλο που έβγαλε όλον τον αγώνα; Για τον δημόσιο υπάλληλο Λεονάρντο, τον Κάρλος που απλά περιμένει μέχρι να φύγει ή για τον Μπέλεκ που αλλού πάταγε κι αλλού βρισκόταν;
            Στην εικόνα αυτή, ήρθε το τυχαίο γκολ του Καφέ που κάπως ηρέμησε το κοινό που ήταν σήμερα ιδιαίτερα εκνευρισμένο. Δεν ξέρω γιατί. Αφού είπαμε οτι όλοι μας πήγαμε στο γήπεδο για να μην ασχοληθούμε με την τρόϊκα και την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Μιλάμε οτι ήταν από τις λίγες φορές που θυμάμαι Αεκτζήδες να πάλλονται μεταξύ του " άντε γαμήσου τάδε" και σ' ένα λεπτό να φταίει ο διαιτητής ενώ ο τάδε είχε γίνει παικταράς, ξαφνικά να ζητάει ένα δεύτερο γκολ και καπάκι να φωνάζει " λήχτο ".
          ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΗΞΕ. Όχι για την δίκαιη νίκη παρά την κάκιστη εικόνα, αλλά κύρια για το δεύτερο. Ένα ορνιθοσκάλισμα σε σχισμένο καμβά. Με ζωγράφο τον Λαγό που μάλλον θα πρέπει να τα βρήκε ερωτοθρησκευτικά με τον προπονητή μας που απεφάσισε να βάλει τον Καράμπελα σωστά στην θέση του ( έδωσε κάποια πνοή εκεί στα αριστερά ) αλλά τελικά έφυγε ο Κάρλος κι ο Λαγός δεν ξέρω τι θα έπαιζε στο δεύτερο ημιχρόνιο. Κι ευτυχώς που τραυματίσθηκε ( δεν το λέω αυτό για τον παίκτη-άνθρωπο αλλά για την ΑΕΚ ) διότι θα πονάγαμε χειρότερα μάλλον.
           Κι ήμασταν τυχεροί που σήμερα είχαμε απέναντι μας τον Πανιώνιο. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή. Διότι μόνο με τον εκπληκτικό Βάργκας αλλά και τον πολύ καλό Μανωλά μαζί με τον Δέλλα, δεν πας πουθενά. Κι ειδικά στην κάθοδο σε συνοικίες με κόκκινα φανάρια που όλοι γυρνάνε με τα όργανα έξω. Αλλά να μην τα σκεφτόμαστε αυτά καθότι σήμερα πήραμε ένα τρίποντο, οπότε μόνο επιτροπή, δηλαδή ανθρώπινο χέρι, μπορεί να μας απειλήσει με άλλη κατηγορία.
             Αδέρφια περνάμε δύσκολες στιγμές. Ούτε ένα πεντάλεπτο καλή μπάλα πια. Μια πολυλογία χωρίς νόημα που θυμίζει τα ελληνικά πολιτικά κόμματα με τους ληστές πελάτες και τα ρουσφέτια που κανείς δεν φταίει. Εικόνα που την έβλεπες στον Αραμπατζή που δεν ξέρω γιατί γλύστραγε τόσο πολύ. Σαν να έπαιζε πάνω σε σκατά. Ίδια κι αυτά με τον πανικό του προπονητή μας που σε κάποια φάση συνειδητοποίησε την βλακεία της λάθος αλλά και γρήγορης αλλαγής. Γιατί γρήγορης; Διότι μετά τις εντολές του διαλείμματος δίνεις δέκα λεπτά ευκαιρία. Γιατί λάθος; Διότι στην θέση του Κάρλος μπαίνει ίδιος παίκτης. Μετά ξεκινάει άλλο πράμα.
              Ποιό; ΜΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΑ BALL BOYS ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕ αλλά και με ένα εξαιρετικό εφέ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ , ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ. Είναι αυτό που λένε : Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής.
            Και κλείνοντας, το μόνο που έχω να πω είναι ένα: ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ, ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Που μέχρι και παιδιά τα κρατάει μακριά από το γήπεδο. Και δεν μιλάω μόνο για τον δικό μου τον μεγάλο, καθότι προέταξε την δικαιολογία του διαβάσματος. Μιλάω για ένα εξηντάρη που έσπευσε κάτω για να διαμαρτυρηθεί στον επόπτη για κάποιο οφσάϊτ. Είναι λάθη βέβαια που θυμίζουν την ΕΛΛΑΔΑ του Μίκη και του Μανώλη. Σε λίγο τα γήπεδα θα θυμίζουν ΚΑΠΗ. Και βαρυσήμαντες αναλύσεις βουλής επιπέδου εθνικού πάρκου. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ. Εντάξει να μην αδικήσω και τους οργανωμένους. Σήμερα στο πέταλο, πρέπει νάταν 300 απελπισμένοι. Κι ειδικά όταν έσκασε και ο πλαστικός σωλήνας στην τάφρο, η λίγο πιο πίσω μου κοπελίτσα, πρέπει να μην μπήκε ούτε καν στον κόπο να αλλάξει πανί.
            Υγ1. Συνήθως όταν ένα ματς είναι αβαβά ( για να μαθαίνουν οι νεότεροι ), υπάρχουν πολλοί θλαστικοί τραυματισμοί κι αναγκαστικές αλλαγές. Όλα πάνε στραβά. Φυσικά, όχι τα δελτία του στοιχήματος ( τα πάντα ήταν γνωστά ). Και για τους δυό αντιπάλους. Κι ειδικά όταν οι μαχητές έχουν Ρουμάνο στον πάγκο. Να λυθεί και η απορία όσων θέλανε τον Μπόλονι. Κουβαλάει μια ιστορία ο τύπος. Τι έγινε σε μας; Ε, άλλο πράμα ο πρόεδρος κι άλλο ο υφιστάμενος του. Γκε-γκε; Και φυσικά μόνο ο άξιος ακολουθεί αυτόν τον δρόμο. Είναι σαν να θέλεις να τα βάλει με το παρασκήνιο ο Κούλης. Containers φύγανε από το γνωστό πορτάκι.
            Υγ2. Έχω καταλογίσει χιλιάδες λάθη στον ΔΧ και στην οργάνωση, αλλά ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ: Η ΑΕΚ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. Μιλάω για το μπάσκετ.
             Υγ3. Ήδη ο Βρύζας έκανε την πρώτη επιτυχία. ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ;   

36 σχόλια:

  1. @steven
    Τα ελεγα και τα εγραφα (αλλα ανοστοπουλου) για τον 'προπονητη' μας.
    Οχι οτι χρειαζεται καμμια ιδιαιτερη σοφια για να δεις οτι οι faux τακτικες αλεφαντου κρατανε κανα μηνα το πολυ.
    Τι για σερι διαβαζα τι για ανασταση τι για αποδυτηρια δεμενα..

    Οποιος βλεπει μπαλλα 30 χρονια βλεπει.Και επειδη βλεπεις μπαλλα απορω πως παρασυρθηκες (απο ενθουσιασμο? απο αγαπη? απο πιστη οτι δεν παει χειροτερα απο τον αποτυ-χιμενεθ?) και μιλαγες για τον ΑΠΙΘΑΝΟ.
    Ο ανθρωπος (οχι μονος του) εριξε τη Λαρισα και τον σουταραν απο τον Αστερα (κανονικα και αυτος επεσε).
    Ποιος προπονητης και ποια ΑΕΚ, ειδικα με αυτο το ροστερ..

    ποιος ΤΣΙΠΡΑΣ? Ρε αυτος θελει να παει στο euro!!!!! βγαινει εξω??
    η τολμαει να τον αφησει ο αλλος?

    Τεσπα

    ΥΓ ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ηταν και μου ειναι το καθε μπασκετ. Εγω ξερω οτι οταν ΑΞΙΖΕΙΣ σαν ομαδα και σαν οργανισμος ΠΡΟΧΩΡΑΣ. Οταν εισαι ΔΧ και original δεν μπορεις ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Α2 να κανεις προκοπη.
    Και σε περνανε κατι Λαυρια και κατι κατω ραχουλες.
    Και οποιος το λεει ειναι γαυρος.

    Εν τω μεταξυ ξεκινησαν να πλακωνωνται και μεταξυ τους!!!!

    Ρε δε πανε στο διαολο? Ας διαλυθουν αφου μονοι τους αποφασισαν να πανε, και φροντισαν να διωξουν το γιαουρτα.
    Δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει?
    Θες να το παιξεις αφεντικο?

    Οριστε τα αποτελεσματα.

    Ειναι η ΑΕΚ στη μεση θα μου πεις και θα στεναχωρηθω?
    Ε και? Ακριβως εκει πατανε τα μαλακισμενα.

    Στο ονομα.

    Επειδη ομως ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ χαμπαρι ο κοσμος εδω και καιρο, καθηστε στην Α2 στο μπασκετ και 3000 στη μπαλλα.

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κολους ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ τοτε το συζηταμε.

    Μεχρι τοτε μια χαρα ΚΟΝΟΜΑΤΕ τα εκκατομυρια με τα μνημονια..

    Οταν τσεπωσω και εγω 960.000 χωρις παραστατικα και δεν παει καλα η ομαδα κατω απο τις οδηγιες μου, τοτε θα στεναχωρηθω και για το καθε μπασκετ.

    Οποιος ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΣ επιτυχειες με τις κουπες... ας παρει και τις ευθυνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Φεβρουαρίου, 2012 21:36

    Ο Βάργκας πρέπει να πληρώνεται μέχρι κεραίας και στην ώρα του. Και να ανανεώσει ΧΘΕΣ. Μιλάμε για διαφορετική κλάση παίκτη από αυτούς τους σαπιοκοιλιές που έχουμε. Παίκτης ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΕΚ. Μανωλάς πολύ καλός, έστω και με τους χαζοτσαμπουκάδες του. Οι λοιποί, ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΚΑΤΑ.
    Οπότε συγκέντρωση, δουλειά και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ. Αιντε να δω πως οι κουτσοί θα εμπνευστουν να περπατήσουν. κομποσκοίνια, αγίες ζώνες και ευχέλαια απευθείας από τον πνευματικό του πατέρα νικόλαου. Διότι ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ μποούμε να ελπίζουμε πια ότι θα δούμε στοιχειώδη μπάλα...
    Α ναι, το γκολ ήταν πανέμορφο. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ειδικά εκείνη την στιγμή, ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Τα ίδια έκανα και τότε με τον Σέρβο ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΞΩΡΥΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΟΚ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΚ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ; ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ; Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ή οι γελοίες πλειοψηφίες, θέλεις κι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Με την φαλτσέτα δεν βγάζεις και πολλά. Πίστεψε με. Σε σένα γυρνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να στήριξεις με κάτι με το ζόρι ;
    Η να συνταχθεις ;
    Δεν είναι θέμα φαλτσετας μιας και δεν έχω καμμια φιλοδοξία στην ΑΕΚ, δε λέω ότι εσυ έχεις ,.

    ΑλλΑ και απο την άλλη δε γίνεται να βλέπω κάτι που είναι σκάλες κάτω του μέτριου και να το στηρίζω επειδη είναι ΑΕΚ !!
    Ποιος θα έρθει;; Κανένας !! Γιατι τώρα έχεις κάποιον ;;

    Τι πρωτεινω ;;

    Να φυσικα εκκαθάριση σε όλα τα επίπεδα με οποίο κόστος επιφέρει αυτο.
    Είναι ΑΕΚ αυτο που υπάρχει 3 χρονια τώρα σε όλα τα επίπεδα ?

    Τι καταλαβαίνουμε 3 χρονια τώρα ;
    Ότι απλα υπάρχουμε για να ξεφτιλιζωμαστε;
    Αγωνιστικά και σαν σωματείο ;;

    Βαρέθηκα τα μέτρια
    Κουραστηκα να χαροπαλευω με νούμερα κάθε μέρα

    Ας γίνει ότι πρέπει να τελειώνουμε.

    Όχι αλλο κάρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τα πω απλα και ας πειραξουν οσο θελουν.

    Η ΑΕΚ (οπως και ολα πλεον) ειναι μια εταιρεια. εσοδα εξοδα

    Δεν εχεις λεφτα, δεν εχεις ανθρωπους. το ΜΟΝΟ που εχεις ειναι προοπτικη και μεγαλο ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ.

    Βγες και πες το.

    Σταματα τα κρυψιματα με γλαστρες, φικους και πατερ

    Πες

    Κυριοι ειμαστε μειον και μαλιστα πολυ.

    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πρεπει να παρουμε τα μετρα μας.

    Γιατι ειμαστε ΑΕΚ και σε αυτο πονταρουμε. Με οτι αυτο επιφερει.

    Τελος τα χαιλικια.

    Αυτη τη στιγμη μπορουμε να πονταρουμε στον Π.Χ Τσιαρτα-Μανωλα-Ιβιτς για τεχνικο διευθυντη.
    Ο οποιος θα παρει ενα budget 3-5 εκκ ΕΥΡΩ και θα το διαχειρηστει με προμηθεια 10% για 2-3 χρονια ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ
    Αυτη τη στιγμη μπορουμε να πονταρουμε στον Κλωναριδη το τσιτα και 2-3 Βαργκας.
    ΤΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    Θα παρουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σοβαρο, ωραιο το πειραμα με τον ΜΑΛΑΚΑ αλλα φτανει.

    πρεπει να παμε στη Β η στη Δ ? γιατι ετσι ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ και θα μπορουμε να κερδισουμε χρονο να ΣΤΗΘΟΥΜΕ?
    θα το κανουμε.
    Απο το να βολοδερνω 5-7 στην Α καλυτερα.

    Η ΜΙΛΑΝ ΠΗΓΕ Β ΕΘΝΙΚΗ την δεκαετια του 80 τους χαλασε???? Η ΜΙΛΑΝ!!!

    Πρεπει να παιζουμε στο Χ γηπεδο, γιατι για τοσο ειμαστε. πως να το κανουμε δηλαδη?
    3000 στο ΟΑΚΑ? 20.000 με τον γαυρο?
    Και πληρωνουμε το καθε οακα ΧΡΥΣΟ?

    Τα εχω ξαναγραψει. Να τα πω παλι?

    Οταν νιωσουμε και καταλαβουμε ΟΛΟΙ που ειμαστε, τι ειμαστε και ΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ τοτε μπορει να μιλησουμε.

    Γιατι τωρα τα κανουμε ΟΛΑ επειδη ειμαστε ΑΕΚ και θυμομαστε ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ αλλα οχι τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κανουμε. Μεχρι που φτανει το σεντονι

    αλλαζουμε προεδρους, προπονητες, ροστερ και παμε καθε χρονο χειροτερα.

    Με λιγα λογια:

    στησιμο της εταιρειας-ομαδας με βαση ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    Πρεπει να δουμε την κατασταση ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΜΟΝΟ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    3000 εισητηρια κανεις? Με αυτα θα ξεκινησεις.

    Αν ερθουν ΚΑΙ ΟΤΑΝ οι 600.000 οικογενειες ΤΟΤΕ πραξε αναλογα.

    Ολα τα αλλα ειναι διηγωντας τα να κλαις..

    Οταν και αν το καταλαβουμε ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΒΡΕ ΣΥ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΜ που διαψεύστηκαν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ, τύπου " πρώτα πεθαίνουν οι ομάδες και μετά οι οργανωμένοι " ( κάτι σαν τσιμπούρι δηλαδή ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ. ΣΤΡΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ. ΒΑΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ, άσχετα που παρουσιαζεται σαν τον άγιο ονούφριο, ΚΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Όπως δεν με νοιάζει εμένα τι γίνεται στην αποθήκη μου. Με νοιάζει να γίνονται πωλήσεις. Χεσμένο τον έχω τον αποθηκάριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΣ 5 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ?
    Η APPLE ΕΧΕΙ 3...

    ΘΕΣ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ 500!! ΤΟ ΧΡΟΝΟ??
    Η ΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ 2-3 ΒΑΡΓΚΑΣ? 250 παιρνει ο κολομβιανος! Οσα ο τσιπρας..

    Τι τον θες τον ΓΚΟΥΝΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?
    Εχεις 650 χιλιαρικα να δινεις?
    αντε και τα εχεις. διωχνεις τον ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ με 72 χωρις τριπλα για να παιξεις Λοττο? για πιο λογο?

    διωχνεις το Χ αλεξοπουλο (δεν λεω ειδικα γι αυτον) με 120 για να παρεις με 200 ενα 18χρονο Ισλανδο?

    Το ΟΑΚΑ το πληρωνεις χρυσο. ΓΙΑΤΙ?

    ΟΥΤΕ 5000 μεσο ορο δεν εχεις. σου κανει νουμερα ο αλαμανος? οκ πηγαινε στο φωστηρα, στη καισαριανη στα γαμιδια.Κανε μια συμφωνια να πληρωνεις το ιδιο, 30% των εισητηριων δηλαδη σε ενα πεινασμενο που εχει το γηπεδο και καθεται, και ΚΑΝΕ ΕΔΡΑ.
    Μεχρι να σηκωσεις κεφαλι να καθαριζεις τα ματσακια ευκολα..

    ΔΕΙΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΔΕΙΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    Για να μπορουν ΟΛΟΙ και πρωτα οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να σε παρουν σοβαρα και να αρχισεις να εχεις εσοδα, χορηγους, εισητηρια, κλπ

    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ SUPER BOWL. ΜΑΧΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε ΟΛΑ πρεπει να δουλευουν σωστα το ξερεις.
    Αν η αποθηκη σου ειναι μπουρδελο, εσυ θα πουλας αλλα οι πελατες σου θα παραγγελνουν εμβολια και θα παραλαμβανουν γκοφρεττες.
    Ποιος το γαμει τον ΔΧ?
    Ενας ΘΡΑΣΥΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι που καθοτανε και εσκουζε εξω απο τη σκεπαστη επι Μακη. Τα ξεχασαμε?
    τη θελω την οργανωση ΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ αλλα μεχρι εκει.

    Κουραστηκε ο κοσμος το δουλεμα. Γι αυτο και απεχει
    και καλα κανει

    Πρωτα στηνεις το μαγαζι και μετα μπαινει ο πελατης.
    γιατι αν το προιον ειναι μουφα θα ερθει μια δυο και μετα δεν θα ξαναρθει.

    Μαγαζι με εν δυμαμει πελατες στα excel δεν υπαρχει πλεον

    αλλαξανε τα κοζια, οποιος το καταλαβαινει εχει καλως.

    Εδω μεχρι και οι γαυροι (αυτα τα ΖΩΑ) τη τελευταια χρονια του θειου τη κοπανησανε απο Ιανουαριο...

    Και εμεις θυμομαστε ακομη το 1994 και τον Καραγκιοζοπουλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγωνιστικα ουτε λογος.
    Οχι γιατι δεν καταδεχομαστε,αλλα γιατι δεν υπαρχει τιποτα να πουμε.

    Ολα τα ματια στραμενα στην αυριανη ανακοινωση των "χρεων".(ΑΕΚ)
    Και βεβαια στην "σκληρη διαπραγματευση" των γιγαντιων δουλων με τους τιτανιους τοκογλυφους.(Greece)

    Εδωσαν τα χερια απο καιρο,γελασαν, και το εργο "δραματικη κατασταση,sos χανομαστε" συνεχιζεται ,εχοντας καταφερει το εξης: Οσοι δεν εχουν ζαλιστει απο την πεινα και στεκουν ακομα στα ποδια τους,να ειναι κρεμασμενοι στα κονσερβοκουτια των τηλεορασεων και να παρακολουθουν τις καθυστερισεις του καραπιασμενου "αγωνα" μεταξυ αρκουδιαραιων δοσιλογων και τοκογλυφων γυφτων.

    Και μια χαρα συναινουν στην ομαδικη σφαγη,με ηθοποιια την οποια θα ζηλευε και ο Γκλετσος. "δεν θα γινω αιτια,να γινει επανασταση"λεει το ξεσαμαρωτο γαιδουρι,το δημιουργημα του Μητσοτακη,ο Καρατζαφυρερ. Αυτος που ειπε να δωσουμε τα παιδια μας να τα "πιασουν" οι δανειστες μας,για να μη χαθουν αυτα.

    Το ορθιο βλακομετρο-οπως λεει και καποιος- απ την αλλη, ο Σαμαρας,κανει αυτο που ξερει καλα: Στυλωνει και στηριζει το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Παπαδημος ειναι απολυτως ικανοποιημενος απο την εξελιξη της μαχης: Τα εδωσε ολα. Κυριολεκτικα.
    Ο ΓΑΠ με κοκκινο κασκολ συμπληρωνει το καρε.

    Η ΑΕΚ περιμενει την Ελλαδα και η Ελλαδα την ΑΕΚ.
    Οι κακομοιρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tη παρασκευη τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ
    Γιατι εγιναν με το +2 σημερα.
    ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ τους γαυρους. Ειναι και ηταν η ΧΟΛΕΡΑ της Ελλαδας στη νοοτροπια
    Με τα βαζελακια δεν εχω μεγαλο θεμα, μικρη ομαδα ΠΑΝΤΟΤΕ ηταν.
    Και τους μικρους δεν τους υπολογιζεις πολυ

    Κατω η παμε για sex αναλογο με το περσυνο η για εκπληξη.
    Εκπληξη ειναι και το Χ οπως ειναι τα πραγματα.

    και sex για μενα δεν ειναι να φας 3-4. αλλα να φας και 2 και να εισαι μια χορτα..

    και απο χορτα ειμαστε πολλες φορες τελευταια.

    Μακαρι να το παμε αναποδα, αλλα φοβαμαι οτι μονο με εγωισμο θα ειναι δυσκολη η βραδια.

    Μπορουμε να τους κοψουμε το πρωταθλημα?

    ΜΑΚΑΡΙ

    Γεμισμα στα χαφ και τρεξιμο στη μπαλλα. Μονο ετσι θα μασησουν τα μουνοπανα.
    γιατι σαν ομαδα ειναι μεν 3 φορες καλυτερη αλλα ειναι πολυ soft.
    oποιος τους πηγε στη κλωτσια τους καθαρισε.

    ας τελειωσουμε και με 9 τι εγινε? θα χασουμε το champions league?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΙΑΦΩΝΩ. Η ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ, δηλαδή η Ελλάδα. Όχι οτι εμείς θα επιβάλουμε κάποια τάξη, αλλά λέμε για να λέμε. Η αλογοτροφή δεν είναι αστυνομία σε διπλο ρόλο
    ( γνωρίζεις ). Ούτε με μέτοχο στα ποινικά ( που παντα ίσχυε ).
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οντως δυσκολα τα πραγματα την Παρασκευη.
    Αφου ο χοντρος ειναι στο -2,αλλο αποτελεσμα απο τον "ασσο" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Και το κακο ειναι οτι χασαμε δυο κυρια οπλα.
    α) δεν υπαρχει ο Αδαμιδης.
    β) τραυματιστικε ο Λαγος.
    Αλλα εχουμε πιστη και ελπιδα στα αλλα παιδια.
    Και ελπιζουμε ο Μπιλαρος να ξαναγινει ιπταμενο αντικειμενο απο τους οπαδους μας,οπως περσυ.
    Βεβαια δεν εχεις Σκοκο.Ουτε Τζεμπουρ, ουτε Μπλανκο,ουτε γομα,ουτε κιμωλια,ουτε σφουγγαρι.

    Οπως και να'χει ελπιζωμεν. Πιστευωμεν.

    "εδωσα βαση στον κωλο μου και τελικα εχεσα το βρακι μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ steven
    σε επιπεδο ρεαλ ναι
    δοσιλογοι, πουλημενοι και χαφιεδες, οπως και η βασιλικη ομαδα
    ο ενας ειχε το φρανκο και ο αλλος τη δεσποινα με τα wembley....
    πιο πριν η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ που επαιξε με τους Γερμανους στη κατοχη..

    μικροι δηλαδη..
    βεβαια αυτα ειναι και με τα κολληματα
    εγω απο μικρος δεν χωνευα τους κοκκινους

    σε επιπεδο αγαπης παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε χωρίς νίκη και στο πέμπτο του ματς στον πάγκο της Σαραγόσα, η οποία γνώρισε την ήτα με 2-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με Γεωργέα, Βάργκας στα χαφ θα τους παίξουμε στα ισια την Παρασκευή. Και με την προυπόθεση βέβαια οτι δε θα ονειρευτεί Αργυρίου αντι Κοντοε δεξιά! Και θα ήταν καλύτερα νομίζω, Σιαλμάς μπροστά αντι Λύμπε αλλα δε το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΥΤΕ ΤΑΛΗΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Dimi
    πριν την εποχη κοκκαλη τον γραφαμε στα αρχιδια μας τον οσφπ διοτι τον ειχαμε σ ενα απο τα δυο παιχνιδια, τον μεγαλο μας προβλημα και το πιο μισητο ηταν ο παο και κανενας αλλος....αυτος ηταν το αληθινο ντερμπυ για μας....ιδιως για τους παλιοτερους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημερα.
    Αργουν.
    Ο ενας περιμενει τον αλλον.
    Ο κοντος περιμενει τον Παπαδημο, η ο Παπαδημος τον κοντο;
    Που δεν ηθελε "με τιποτα" να ξαναασχοληθει και τωρα βαζει την μουτσουνα του μπροστα σαν μετοχικος εκπροσωπος της "παρεας" της πλακας.
    Αντε και προεδρος παλι,βρε.
    Στις δυσκολες εποχες,ολοι θυμομαστε αυτα που ξερουμε καλα να κανουμε. Παραταμε τις κορδελες και τα λουσα και γυριζουμε στα σπαργανα.
    Μαθε τεχνη κι'αστην κι'αν πεινασεις πιαστην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @dimitri.
    Εγω παω ακομη πιο πισω
    Μιλαω για τα πετρινα χρονια του Ζητα.
    Ασε που στο γηπεδο πρωτη φορα με τον ΟΣΦΠ το 1975, πιτσιρικα με πηγαν.
    Με τον ΠΑΟ εχεις παρει και κανα πρωταθλημα.
    Με τον ΟΣΦΠ???
    Ο βαζελος ειναι απλα λερα σαν ομαδα. Μικρη ομως.

    Οι γαυροι ΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ δεν παιζωνται, εχουν ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ 10-12 πρωταθληματα και κλαιγωνται για καποιο Δουρο ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ!!

    @ Χρηστο Το νουμερο παραμενει αυτο που ειπα το πρωι. Μη ψηνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα βάλω την θεία Γκουνίλα να διαβάσει εντόσθια ρέγκας Βαλτικής και σε συνδυασμό με την Αγία Ζώνη που θα φέρει κρυφά ο Πατρο Κωστέ, 1-5 θα τον φέρουμε τον Ζαβρουά με χατ - τρικ του Τσίπρα και 2 του Καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Dimiκαι στα πετρινα χρονια του Ζητα παλι με τον παο ειχαμε προβλημα οχι με τον οσφπ (ποιος δεν θυμαται το πεναλτι του Κοβη πανω στον Μπαγιεβιτς που εδωσε οφσαιντ απο κορνερ ο εποπτης και ενω ο διατητης ειχε δωσει πεναλτη και το πηρε πισω) , ρωτα κανενα παλιοτερο να σου πει
    το 75 ποσο χρονων ησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μικρος 8 χρονων..
    Δεν ειναι θεμα καποιας συμπαθειας η οχι.
    Απλα στο δικο μου μυαλό τα βαζελακια ειναι μεν χουντο-ομαδα σιχαμενη αλλα παντα για κακομοιρηδες τους ειχα.
    Γιατι ακομη και τοτε με τον Βαρδινογιαννη ΚΑΒΟΥΡΙΑ στις τσεπες και φουλ κλαψα ητανε. Νικαγανε ακομη και με την καλη τους ομαδα με Ζαετς ροτσα κλπ και ητανε σα τις χηρες στο κρεβατι.

    Οι αλλοι δεν παιζωνται. Ειναι σκασμενοι στο φαι και θελουν κ αλλο. Οχι γιατι πεινανε. Οχι γιατι θα τους λειψει. Απλα ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ.

    Εδω φαγανε 4, το πηρανε στα χαρτια ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και αυτοι κανανε φιεστα και πανυγηριζαν μια αποφαση δικαστηριου!!!

    Λες και ηταν η κατω ραχουλα που δεν ειχε ξαναδει πρωταθλημα..

    Να εχεις το ΝΤΟΡΤΙ στη πλατη, να σε δουλευει ολη η Ελλαδα και εσυ να πανηγυριζεις??? για καποιον Βαλνερ που επαιξε ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΛΕΠΤΑ και εκρινε το πρωταθλημα???

    Αυτο μας ειπαν. Οτι τα 13 λεπτα του Βαλνερ αλλαξαν 1 χρονο αγωνιστηκων.. Και οτι ο Βαλνερ (ως νεος Μεσι) καταφερε μονος του σε 13 λεπτα οτι δεν καταφερουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ 30 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ψηθηκα για κατι. Αφου δεν υπαρχει καν θρακα.
    Και εγω εχω πει απο 2 εως 4.
    Τωρα βεβαια αυτοι εχουν προαναγγειλει στο σε λιγες μερες Δ.Σ. ΑΜΚ 18 εκ.
    Δεν μας λενε ομως το νομισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ενω σε μιας κανονικης χωρας, το κανονικο χρηματιστηριο θα επρεπε να βουλιαζει,αυτο εδω, το Σιμητοφτιαγμενο,καπλαζει.
    (τροπος του λεγειν αφου οι μετοχες αντιπροσωπεσυουν κουφαρια.)
    Στο + 3 ο "δεικτης" της διαπλοκης και της ρεμουλας.
    Ειναι σαν να "ανακαλυπτει" σφυγμο η νοσοκομα στον πεθαμενο.
    Τι πονταρονται και ποιοι κερδιζουν τετοιες ωρες,νομιζω ολοι μπορουμε να το φανταστουμε.

    Αιντε ωρε παιδια της Ελλαδος. Απανω του μωρε. Και τα νυχια,και τα κοκκαλα και τις τριχες.
    Ολα στη στομαχα. Φτιαξτε λιπος.
    Ποτε θα γινετε δαδες και θα φωτιζετε πλατειες και δρομους, δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @dimi: ΡΕ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν γιναμε σοφοι με την συνεντευξη Νικολαιδη , μονο οτι βρηκε καποια ατομα που θα δανεισουν 3 εκατομυρια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν καταλαβα καλά το "θα πληρώσουμε τα χρέη μας" είναι τα 4εκ. και αν πληρωθουν? Το "θα πληρώσουμε τα χρέη μας" είναι δέσμευση μελλοντικών εσόδων της Α.Ε.Κ.? Σε τι διαφέρει αυτή η ταμειακή διευκόλυνση απο αυτές των ΕΝΙΚ, ΝΕΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΜΑΚΗ? Η μαύρη τρύπα της ΑΕΚ είναι μόνο 4εκ.? Για 4εκ. μόνο γίνεται τόση φασαρία? Τα 3εκ. που θα στερηθεί μελλοντική διοίκηση, δε θα πάνε σε χρέη των προηγούμενων διοικήσεων? Ο μπάσταρδος ο Αδαμίδης θα τιμωρηθεί ή οποιος γουστάρει μπαίνει χρεώνει και φεύγει? ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ?
    ερωτηση: Νομικά μπορεί να κυνηγηθούν οι μέτοχοι και οι διοικήσεις που δημιούργησαν τα χρέη? Αν ναι, ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος μπορεί να αναλάβει την υπόθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατι ρε Δημητρη δεν εγινες σοφοτερος;
    Δεν εμαθες ας πουμε οτι με αφορμη μια επικινδυνη κατασταση για μια ομαδα,μπορει να επανακαμψει ενας κοντος κακοδιαχειρηστης της και βαζοντας τους αλλους να πληρωσουν 4 και να βρει και αυτος στη γυρα απο αλλους αλλ 3,μπορει να εξασφαλισει ο μεν απο τους δε οτι "δεν κακοδιαειρησε" και οι δε απο τον μεν οτι "οι μετοχοι ειναι εδω και πληρωνουν τα χρεη τους"

    Τοσο κοστολογισαν ολο το πανιγυρι 7 χρονια. 7εκατομμυρια απο πλευρας οικονομικης και μερικες μερικα συγχωροχαρτια εκατερωθεν της "παρεας".
    Και ασε τους μαλακες μετα, βρισκοντας κανενα κραχτη βετερανο, να βαλουν λεφτα στα "Θεμελια" του παλαβιαρη. Και μετα ας ερθει καποιος με ΑΜΚ να τους παρει την μεγαλομετοχικοτητα την οποια νθα εχουν πληρωσει.

    "Ο κοσμος ειναι μονο για τα διαρκειας".
    Και εσυ δεν εισαι ικανος ουτε να πλενεις σκαλες.
    Πομολο.
    Αρχιδι που εγινες και ανθρωπος ανεβαινοντας καγγελα και ξαναγινες ζωο ανοιγοντας δουλειες. Γυφτακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χρηστο
    ετσι οπως το θετεις και φυσικα εγινα σοφοτερος μονο δεν εμαθα αν τα 3 εκατομμυρια θα ειναι με τοκο η χωρις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς J Patikas: Μα δεν διαβασες οτι " Ο Χαρης Οικονομοπουλος,ειναι η προικα της ΑΕΚ"
    Αν λοιπον τυχη και παρεις εσυ π.χ. η εγω την ΠΑΕ, μαζι τις σωβρακοφανελες,τα σεντονια, τα κεντιτα, την μηχανη του καφε, παιρνεις και την νυφουλα των Σπατων,την στραβοστομιασμενη.

    Ρε δεν πατε να γαμηθειτε αρκουδογυφτοι. Κουτοπονηροι που επειδη ηπιατε καφε στο Ντα καπο, η επειδη φαγατε πεινιρλι στη Δροσια,αυτοματα σημαινει οτι οι αλλοι εγιναν μαλακες.

    Προικα τα ΕΠΟΜΕΝΑ λεφτα του Μακη. Υποθηκη τα ΕΠΟΜΕΝΑ τηλεοπτικα.

    Ετσι ρε μαλακα κοντε "βαζω και εγω λεφτα.
    Και τα κομματα ετσι δανειζονται απο τις τραπεζες 200 εκατομμυρια. Βαζουν υποθηκες την μελλοντικη και σιγουρη 1η 2η θεση στις εκλογες.
    Βρισκουν και μερικους φιλους" που κανουν μερικες "ταμειακες διευκοληνσεις" σαν τον Παπουλια της Αγραμπελης και ουτε γατα ουτε ζημια.
    Και εκει κακοδιαχειρηση δεν υπηρξε οπως θυμασαι.
    Ουδεις εκαταδικασθει. Αθωα η "παρεα"
    Και η καθε παρεα σαν και αυτες που κανεις,κομματοσκυλο που θες και εδρ στη βουλη.

    Ενα σκυλοσπιτο θες να μπεις μεσα και να γλυφεις τον κωλο σου ολη μερα.
    Πατσαβουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτο το πραγμα δεν ειναι απλη απατεωνια.
    Αυτο ειναι ΜΑΘΗΜΑ τοκογλυφιας!!!

    Λεω να γινω αυριο μετοχος:

    Παω ως ΑΕΚ στην τραπεζα και δανειζωμαι 9 εκκ ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ με χρονο αποπληρωμης 10 χρονια.

    Δινω πισω τα πρωτα 5 χρονια τα 3 εκκ οπως εκαναν οι 'μετοχοι'.

    Μου μενουν 6. Σωστα?

    Για 5 χρονια λοιπον mimimum 6εκκ τα εκμεταλευωμαι φυσικα ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ.

    τον πεμπτο χρονο, ως μετοχος και αφου η τραπεζα εχει απελπιστει οτι δεν παιρνει φραγκο απο την ΑΕΚ, ΚΑΝΩ ΤΟ COLPO GROSSO:

    Δανειζω την ΑΕΚ!!! Ε-Ν-Τ-Ο-Κ-Α τα 3 εκκ (απο τα 6 που εχω ΗΔΗ παρει) και ξεχρεωνω υο δανειο!!

    Εν τω μεταξυ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 3ΕΚΚ κεφαλαιο!!!

    Και ειμαι και ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ που βγαζω την ομαδα απο τη δυσκολη θεση!!!

    Γαματος????

    Εν τω μεταξυ ΤΡΩΩ απο συμβολαια, εσοδα, διαρκειας και μεγαλωνω και το φεσι απο 18 σε 60!!!!!

    Ακομη αναρωτιεστε γιατι δεν αφηνουν τις καρεκλες?

    Ακομη αναρωτιεστε αν ειναι ο Ψωμιαδης χειροτερος απο τον ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΝΤΟ??

    ΥΓ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ δεν μας ελεγε οτι οχι μονο εχει πληρωσει το μεριδιο του αλλα εχει βαλει και ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
    Τωρα γιατι ξαναπληρωνει παλι (εντοκα!!)

    Οι τυποι απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ... τετοια ΛΑΜΟΓΙΑ δεν εχουν ξαναπερασει απο το ελληνικκος ποδοσφαιρος.

    ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ : " ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ". Κι είχε και κάτι γκόμενες από κάτω. Ρε τι έγινε! Έχασε η ΑΕΚ από τον Ιωνικό αλλά κι άλλο ένα από τον Βάλνερ. Που δεν πήγε στο ΚΑΣ από περηφάνεια.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 99.
    ΤΙ 44 ΤΙ 99;
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΡΜΑΛ, ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ο ΤΑΔΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΔΧ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ , ΑΛΛΑ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΕΙ.
    4; 4. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΤΟΣΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ 35 κατά δήλωση, Ή ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΕΘΗ; Ε, ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΤΑ 18,5 ΤΟΥ ΔΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ; ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΖΑΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο Μάκης έβγαζε πιστόλια, αυτοί όμως έκαναν τα ίδια με γραβάτες και κοστούμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. steven, έχουμε τίποτα από Φίλαθλο μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και για μια στιγμη τρεομαξαμεν με τις υποσχετικες δηλωσεις του "Καζαμια".
    "Καντε στη μπαντα" σου λεει. "ερχονται τα μεγεθη" "τωρα θα μιλησουν τα τζακια".
    Μπρρρρ.
    Και εσκασαν μυτη οι γνωστοι εντοιχισμενοι θερμοπομποι.

    Σαν να μουγκριζει ενα μαυρος πισω απο τους θαμνους και εκει που περιμενεις να βγαλει κανενα μαυρο μπαμπα και να σε κηνυγαει,αιφνης πετιεται φορωντας τις δαντελες του,καταξεσκισμενος απ'τα βατα και κυνηγα εναν κοντο που φορα παπουτσια με ταπες.
    "γυρνα πισω Μενιο μου...που μ'αφηνεις την ερμη και σκοτεινη;

    50 μυρια λεει απο το 2008 ως σημερον.
    Και ολες οιμετοχες-κατα κοντο-να πανε στο θεμελιο.
    Οπως οι μαστοροι εσφαζαν κοκορια,εδω να βαλουν φωτια στα κωλοχαρτα και να πεταξουν τις σταχτες μεσα.
    Πανε και τα χρεη,πανε τα ατιμολογητα,πανε και τα μαυρα,πανε και οι υπερτιμολογησεις,πανε ολα.
    Και να μου πει καποιος: Μπορει μια ΑΕ να πεταξει τις μετοχες της σε ενα παραμαγαζο;
    Και αν ναι,δεν εκανε τα ιδια και η μαφια;

    Επανιδρυση ζητα ο Τροχνας.
    "γαμω την Ευα και το μηλο της". Περασαν 80 τοσα χρονια και μια επανεκινηση δεν καναμε. Ειναι τωρα Ελληνικα πραγματα αυτα;

    Εχω μια ιδεα: ΠΕΡαστε τις μετοχες, στο θεμελιο,με ολα τα χρεη και τις αμαρτιες, αφηστε την ΠΑΕ κουφαρι αλλα λευκη,διχως τιποτα κυριολεκτικα,ουτε καρεκλες.
    Μονο με το εμβλημα. Και αφηστε τα μετα,ολα σε εμας.

    Αετος στα θεμελια; Που ακουστικε; Τι ειναι; Τυφλοποντικας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή