Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΓΑΠΗ

                  Καμία αγάπη δεν υπάρχει. Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα. Ποτέ δεν υπήρχε. Τρίχες κατσαρές ήταν πάντα. Τα πάντα ήταν θέμα θέμα διαπλοκλής και τα πάντα εξακολουθούν να είναι τα ίδια. Καλός ήταν ο θείος.καλός ήταν ο τάδε ή ο δείνα, χροντολαμόγια του κερατά.  Στον λαμογισμό του επικρατούντα κερατά. Σιγά τα ωά.  Η Πεσινέ δηλαδή είχε καμία διαφορά από την σημερινή intracom; ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΖΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ  ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ κι αδύναμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
                 Τρέχει τίποτα για το θεμέλιο; Τρέχει κάτι για τα μωρά του Αδαμίδη; Τρέχει κάτι για τον ΔΧ και την οργάνωση του; Τρέχει κάτι για τον Κασνακίδη που δεν θέλει να απορροφηθεί; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ. ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΝ ΡΗΣΗ : " ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ." ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
                 Δηλαδή το μέλλον μέσω παρελθόντος. Τρέχουν όλοι σε τι; Σε κάτι καλύτερο ή στο θεμέλιο με θεματοφύλακα τον τερματοφύλακα του 70 και τον παλαιό παράγοντα του 80; Δεν ξέρω κι ακριβώς, αλλά σίγουρα ξέρω οτι η Ελλάδα ακόμα υπηρετείται από αυτούς που την φέρανε στην θέση αυτή αλλά κι ακριβώς από τους ίδιους νομίζει οτι θα βγεί στον αφρό. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ λόγω πλούσιας γλώσσας , ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ .
             Διότι για την ΑΕΚ, κάποιοι κάθονται και συζητάνε. Και πρακτικά τι λένε; ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΛΑΔΙ. Αγνό παρθένο τίμιο του χωριού. Έδωσε ο ένας, έδωσε ο άλλος, έγινε της πουτάνας της αγίας η δωρεά, και σε λίγο θα ακούσουμε το ελληνικό οτι " μαζί τα φάγαμε" ή οτι " οι οικογένειες θα πρέπει να πληρώσουν καθότι οι μέτοχοι δεν έχουν χρέη και να πάρουν κι ένα οικογενειόσημο." ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΗΤΟΣ, ΑΝΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΆΣΣΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ -ίδιον με όλους τους Έλληνες - ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ - ένα νούμερο - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΙΔΙΟΣ;
          ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΣΕ ΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ, που ειλικρινά αν είχα την δύναμη θα τους έβγαζα σε μια δημόσια διαβούλευση για να τους κρεμάσουν οι οπδοί τους. Που προς τα παρόν τους ακολουθούν, ΑΦΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
               Εγώ λέω καλημέρα. Κι αύριο. Που σπεύδουν οι τίποτες να μας λένε οτι χωρίς λεφτά φτιάχνουν γήπεδα. Ρε βάλανε τροπολογίες οι βουλευτές. Ρε δεν θα γίνουν προσφυγές. Ρε καβλώσανε οι οπαδοί του ναού. Κάποιος πούστης θα έρθει να χτίσει τον ναο. Άλλο λέω: ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ; Η ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;
               ΑΛΛΑΞΑΝΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ , ΣΥΜΦΩΝΩ. ΨΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. Ε, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ.
         

26 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ stergio: Αδερφέ, γνωρίζουμε οτι δεν είμαστε ξάδερφοι. Γνωρίζουμε όμως οτι μας ενώνουν πολλά. Κύρια οτι θα ήθελα να είμαι στην πατρίδα μου και να ζήσω τα πατρογονικά. Έχω κάνει κι ένα άλμπουμ με όλα τα τότε των τότε. ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2012 10:23

    "Για το καλό της ομάδος που κατέκτησε πρωτάθλημα στο χάντμπολ και στο στίβο το κανα"...κοινώς αμάρτησα για το παιδί μου (κομμάτι δύσκολο για ένα τζούφιο).
    Και τα πιπιλισμένα λεν "καλά τα λέει, ουδέν μεμπτόν...". Μετά αρχίζουν τα κλασικά αεκόμετρα ("γαύρος ο δημοσιογράφος που το έβγαλε!")...και business as usual.. Βρε καλά τα λέει ο DIMI...ΓΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πρρρρρρρρρρτσναααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμα θαυμα
    Μαζι με το γκοντο ΒΡΕΘΗΚΑΝ τα βιβλια!
    Και ΕΚΠΛΗΚΤΟ το γκοντο οπως ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ και ο προεδρος ανεφωνησαν ΕΥΡΗΚΑ!!

    -Μα καλα που ηταν τοσο καιρο τα βιβλια? ρωτησε το γκοντο
    -Δεν ξερω μαλλον με τη μετακομιση!!! τα μπερδεψαμε και τα τυλιξαμε με τα χαλια, απαντησε ο προεδρος
    -Και τωρα με τα χιονια ειπατε να στρωσετε ε?
    -Ακριβως, απαντησε ο προεδρος, και πανω που ξετυλιγαμε τη μπουχαρα ΤΣΟΥΠ πεταχτηκαν απο μεσα..

    ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ σε αυτη την ομαδα..

    Μολις εμφανιστηκε το γκοντο, εμφανιστηκαν και οι χρησεις...


    Ωραια μας τα ειπε ο ΔΧ και ο δικηγορος του.

    ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΜΩΣ.

    Κατι για πρωταθλημα στο Χαντμπολ, στο οποιο ζηταγανε 20 χιλιαρικα να πληρωσουν θυμιζω, και κατι στιβους, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ μας αραδιασαν.

    ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ? ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΕΙΣ?

    Αν εχεις ΔΕΙΞΤΕΣ. Αν δεν εχεις ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.

    ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΝΕΙ 960,000 ΕΥΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα στο blog.Σημερα ειναι η μερα πολυ σημαντικη,ασχετα αν θαφτηκε το θεμα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ απο τα ΜΜΕ.Στο δικαστηριο της Χαγης θα βγει,αν βγει,μια αποφαση που θα φερει τουμπα πολλα σκηνικα.Δεσμευομουν μεχρι σημερα να μην κανω νυξη,γιατι οι μυστικες συμφωνιες που εγιναν με τους τροικανους και οχι μονο,ανεφεραν πως οι αποφασεις για την νεα δανειακη συμβαση θα παρθουν με την αποφαση της Χαγης.Πληροφοριακα να αναφερω μονο,πως ειναι τοσες οι πιεσεις που ασκηθηκαν,ωστε οι του δικαστηριου τις τελευταιες δυο μερες αποφασισαν πως θα ηταν καλυτερα να βρεθει τροπος για αναβολη.Το τι θα γινει τελικα δεν ξερω,αν γινει η οχι η δικη,ξερω ομως πως οι κυβερνουντες της Ελλας,ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για αναβολη,η για αποφαση που να μην χρειαζεται η υπογραφη του υπουργου δικαιοσυνης και της κυβερνησης.Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να δικαιωθουμε,παρα πολλες.Κρατηστε το αυτο και τα ξαναλεμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aμα καθε κουπα στην ΕΡΑ απο τα ΔΕΚΑΔΕΣ αθληματα κανει 1 μυρριο, παμε να παρουμε τη Μπαρτσελωνα καλυτερα.

    Πιο φθηνα θα μας ερθει..

    YΓ Που να παρει και κουπα στην Α2 ο αRχηγος.. Κανα δεκαρικο εξοδα θα εμφανισει. Ε ρε ΚΛΩΤΣΙΕΣ που θες ΚΛΕΦΤΟ-ΚΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dimi,στο ταχυδρομειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @CONPATER

    Φιλε τα λεφτα σημερα ειναι 160 ΜΟΝΟ για το Διστομο..
    Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.

    Αν ανοιξει τετοιο δεδικασμενο, εκτος των υπολοιπων περιοχων της Ελλαδας, ανοιγει και ΔΙΕΘΝΕΣ ζητημα.

    Και τοτε η Βρωμιαρα η Μερκελ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 10 ΖΩΕΣ για να ξεχρεωσει. Μονο η Ελλαδα συνολικα διεκδικει γυρω στα 3 ΤΡΙΣ ευρω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε,της Γερμανιας της την χαρισανε δυο φορες.Κι επειδη καταλαβαν οτι ειναι κακο σπυρι στον κωλο,για αυτο και υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για δικαιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2012 12:13

    @dimi και conpater: ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, είναι το "μπιστόλι στο τραπέζι" που λεγε ο φελλός. Όχι οι μαλακίες του στα γκαλά της σοσιαλιστικής διεθνούς και τα κωλοτριψίματα του στους ΔΝΤιστες.
    Για να δούμε...αλλά εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος. Σιγά και μη βγάλει η Χάγη απόφαση που θα μπορεί να ενοχλήσει στο ελάχιστο τους χρηματοδότες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Φεβρουαρίου, 2012 12:38

    Όπως τα πα. Χάσαμε στη Χάγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεσω Ιταλιας. Ασφαλως και ηταν χαμενη υποθεση αφου ο αμεσα ενδιαφερομενος-βλαφθεις,δηλαδη ο δημος Λειβαδιας και η Ελλαδα κατ'επεκταση πηγε μεσω Ρωμης.

    Αυτο βεβαια καμια σχεση δεν εχει με τις εν γενει επιδικασμενες αποζημιωσεις (κατοχικα δανεια,ζημιες σε ανθρωπινο δυναμικο και υποδομες κλπ) αλλα και μη αναγνωρισμενες απο το εδω δουλικο πολιτικο προσωπικο το οποιο αναδρομικα εκανε και κανει "μοκο" και παρεχωρει το δικαιωμα της υπερασπησης του συμφεροντων της χωρας αλλα και της μνημης των σφαγιασθεντων, στις καλενδες. Με ανταλλαγμα την συνεχηση του αισχρου δανεισμου,την μεταφορα μεταναστων εργατων στην Γερμανια κλπ.

    Ποτε και καθολου σοβαρα και συσσωμα δεν αντιμετωπιστηκε το θεμα οπως του αξιζει. Οντας η μονη χωρα-παγκοσμιως που δεν εχει λαβει ουτε φραγγο-δραχμη-ευρω απο τις οικονομικες αποκαταστασεις.

    Αντιθετως, η Γερμανια ειναι η πιο εποφελουμενη μετα την ληξη του πολεμου.Γνωστο αυτο.
    Αφου εκανε αυτο που ξερει καλα-δηλαδη διελυσε την Ευρωπη και εκανε τις χωρες συντριμια-την μπουκωσαν με χαριστικα δανεια,και εργατικο δυναμικο προερχομενο ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕ- ετσι ωστε τωρα,να εχει φτασει στο ικανο μεγεθος αλλα και θρασσος ωστε να ξανααπειλει την Ευρωπη με χαος.

    Αφου λοιπον το 4ο Ραιχ ειναι και στα πολυ πανω του,πως ηταν δυνατον να παρθει καποια αποφαση διαφορετικη απο την φορα των πραγματων.

    Η οποια φορά, ως γινεται παντα, εχει ισχυρη αλλα και συντομη ροπη με ταση καθοδικη,εως να εκπνευσει.
    Ποσοι θα εχουν ζησει και ποσοι θα εχουν πεθανει εως τοτε,ουδεις ξερει.

    Ας δουν οσοι θελουν ποθεν εσυσταθει,το Χαγεικο δικαστηριο και θα παψει να ορθωνει αξιωσεις, τουλαχιστον υπο αυτες τις συνθηκες
    Οτι ειναι και η ακαδημια Νομπελ που βραβευει Ναζιστες και τοκογλυφους.
    Οτι ειναι και ο περιφημος ΟΗΕ που κοτσαρουν πρωην παλιοτομαρα κιναιδους σαν προεδρους του και 24 φορες εχει καταδικασει μεν την Τουρκικη εισβολη, αλλα και κανει την παπια οταν και οποτε η Αμερικα-κυριως- δεν χρειαζεται την συγκαταθεση του,ωστε να πιασει τους τρομοκρατες και να επαναφερει την δημοκρατια μεσω μπομπαρδισμων.

    Οτι ειναι και ο ΠΟΥ (υγειας οργανισμος) που μια χαρα συντηρειται απο τις καπνοβιομηχανιες,για των οποιων τις δραστηριοτητες εχει μεν αποφανθει "σαν καταπελτης" οτι "το τσιγαρο περιεχει χημικες-κατασταλτικες ουσιες και εν γνωση των εταιρειων" εχει ενα αξιοπρεπες αριθμο θανατων και καρκινοπαθων-καρδιοπαθων ανα την υφηλιο, ωστε να δουλευουν και τα γραναζια των φαρμακευτικων εταιρειων και αλλων ευαγων ιδρυματων που με το αζημιωτο προσπαθουν να διορθωσουν τα κακως κειμενα των πρωτων.
    Ω τι κοσμος μπαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚΑΡΑ ΚΙ ΑΡΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΙΔΗΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομιζω οτι στο προσωπο του Δημητρελου, βεθηκε Παπαδημος (τον οποιον και εκεινον τον "προωθησε"ο ΓΑΠ,δηλαδη πηρε απλα εντολη να παραδωσει την βομβα,εφ'οσον ηταν ηδη υπεραρκετα οσα εκανε για την πατριδα ο νοητικα σακατης γιος της Μαργκαρετ)

    Ετσι και εκεινος-κατα δηλωση του-κουβαλα μια βομβα.
    Και δεν ειναι αυτη της "οργανωσης".
    Ελπιζουμε παντως να μην ανεχθει παιχνιδια μεσω του προσωπου του ο ανεγνωρισμενα ΑΕΚτζης και πραγματι "αλεξιπτωτιστης" Δημητρελος,ο οποιος ευρισκοταν και στο ψηφοδελτιο Μελισσανιδη.

    (Αρα ο "μη ασχολουμενος" εχει μεσα Δημητριαδη, Ντουσαν, Δημητρελο. Μια χαρα αναλογια ειναι για μη απασχολουμενο με "τρελους και λαμογια").

    Εχει και παραδοση,αφ'οσον ο πατερας του -σιδεροκεφαλου ελπιζουμε-προεδρου ηταν στην διοικηση Μπαρλου.
    Κα ο ιδιος ηταν που παρεδωσε σαν ενδιαμεσος-μεταβατικος προεδρος τα σκηπτρα στον Νικολαιδη,τοτε εκεινο το καλοκαιρι του 2004 οπου η θαλλασες εβραζαν και οι γλαροι ειχαν βγαλει κοριζα και πεθαιναν μπλεγμενοι σε παρατημενα στριγκ στις αμμουδιες. Και η ξεφλουδισμενη γοργονα απαντουσε στις εκκλησεις των ΑΕΚτζιδων για τον βασιλια: "Ζει και εχει και marlboro στην κολοτσεπη"
    Εκτοτε δεν ξαναεμφανησθει στην ακρογιαλια,παρα μονο ο καπετανιος ενος πλοιου του Παπα την ματαειδε μετα απο χρονια καπου στην Αμβερσα.
    "καμακωστε την την καριολα" διεταξε ο πλοιοκτητης.
    Δεν ξερουμε τι απεγινε. Αγνοειται η τυχη της.

    Ξεφυγαμε ομως:
    Απο του οποιου οπως λεει τις κινησεις "περιμενει πολλα".

    Οπως ειπε και ο ιδιος "δεν θελω να ντροπιασω το ονομα του πατερα μου" και εν'τουτοις αναλαμβανει την καρεκλα με το τοπιο στην ομιχλη,διχως να εχει ανακοινωθει τιποτα απο τα θεμελια και απο απεναντι, τους δυναμιτες-μετοχους.

    Σοφη η ενσταση του. Και ολιγον ακατανοητη- για εμας- η βιασυνη να παρει τα ηνια-εστω και προσορινα.
    Πως ξερει οτι το προτωδικειο εχει απομακρυνθει;
    Πως ξερει οτι σε ενα μηνα ολα αυτα θα ειναι παρελθον και θα αναγκαστει αντι για καποιον Ντεμη,να παραδωσει αυτη τη φορα σε καποιον δικαστη;

    Ελπιζουμε οτι απο καπου εχει λαβει τις διαβεβαιωσεις οτι το ονομα του πατερα δεν θα λερωθει και κατ'επεκταση και το δικο του.
    Αν ηταν ετσι, δεν φερνανε κανενα Δ.Χ η κανενα Γεωργατζογλου,που ειναι και "μανουλες" στα ζητηματα της μητρικης στοργης;

    Μοιαζει αρκετα σοβαρος για να πνηγει σε μια κουταλια νερο. Δηλαδη σε μια σουπα απο χρεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον συγκεκριμενο δεν τον ξερω.

    Τωρα για τον πατερα σου που δεν θες να ντροπιασεις, ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ, εκεινος δεν ηταν που παρεδωσε στον Γρανιτσα το γηπεδο για τις μπουλντοζες? Ενα το κρατουμενο..

    Προεδρο που οριζουν οι Α-ΜΕΤΟΧΟΙ-ΜΕΤΟΧΟΙ (παρακαλω τον ιμαμη να μας πει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, με την συγκαταθεση του αγαμιδαρου και του ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ επιτρεψτε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου. Πως το λεει η παροιμια? Αλλεξε ο Μανωλιος?? Δυο τα κρατουμενα..

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ οτι τα κρατουμενα ειναι λαθος.

    Μεχρι τοτε, για μενα, ειναι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ προεδρακος που απλα τσιμπαει την ευκαιρεια του να γινει ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ.

    Και ΧΕΣΤΗΚΑ αν ειναι ΑΕΚ.

    Και ο Μπαρλος (μιας και τον αναφεραμε) ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ.

    SO FUCKING WHAT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντως σταχυολογοντας κανεις τα οσα εγιναν τις τελευταιες 10-15 μερες,σαν εξελιξεις και φτιαχνοντας ενα "δεμα",ειναι βεβαιο οτι βρισκει καπως αβαρες,αλλα μεσα του ενεχει και μερικους σπορους ικανους να υποσχεθουν κατι.

    Οχι βεβαια απο αυτα τα ιδια τα σταχια,αλλα απο τους μετεπειτα καρπους.
    Αν αποφυγουν την ολοκληρωτικη καυση,μπορουμε να δουμε κατι αναμεσα.

    Η οψιμη,ξαφνικη μεταμελεια και ανανηψη των μετοχων-αμετοχων να "αναλαβουν ευθυνες" και μαλιστα υπο τις προτροπες του κοντου τον οποιον κανεις δεν θελει να βλεπει,σημαινει οτι τα ορμεμφυτα η αδιριτος αναγκη της "παρεας" να ξαναβρεθει και να καλυψει τουλαχιστον της αδειοδοτησης της ομαδας δεν ειναι σωστο να αναζητηθει στην θρησκευτικη τους μανια,αλλα σε καποιο μικρο μαστιγιο, το οποιο ηνηγκασε τα αλογα να βγαλουν την αμαξα εστω απο τον λακο της αναγκαστικης πτωχευσης.
    Η "κατι ειδε ο σερβιτορος" , η καπως εξηνηγκασθην.Απο "ανωτερα δυναμη"
    Ο καθενας αυτο το ονοματιζει οπως θελει.

    Εδω ευρεθει το χαλκινο βιβλιο της χρησης 2005-2006
    Καποιοι υπο εξεραιτικα δυσμενεις συνθηκες αναγκαζονται να κανουν πραξεις υπερανθρωπες.
    Ειναι γνωστοι αλλωστε οι αμυντικοι μηχανισμοι του ανθρωπου.

    Η μετα παρτυ εποχη εφτασε στο τελος της.
    Δεν ξεκινησε ποτε δηλαδη,αφου οχιμονο δεν διελυσε κανενα "παρτυ" αλλα ουτε καν στα σκαλοπατια της εισοδου δεν εφτακε.

    Εκτος και αν,οταν ελεγε "το παρτυ τελειωνει" δεν αναφεροταν στους αντιπαλους της ομαδος μας που θα τους εκανε μια χαψια,ουτε και στα λαμογια που τριγυριζουν τον Δικεφαλο.Αλλα αναφεροταν στον Ελληνικο λαο και στο τσεκουρι που θα φαει στην κεφαλα καλωντας τον να συμορφωθει με την νεα πραγματικοτητα. Αν ειναι ετσι,επεσε μεσα.

    Και ξεκιναει μια αλλη. Που δεν εχει ουτε παρτυ σαν προσχημα,σαν"αντιπαλο". Παρα μονο την Ευελπιδων.

    Εφυγε ο "βαζελος",εφυγαν καποια απο τα "Κ" (μονο ο Κασνακιδης εμεινε να μετραει τα ρεστα)εφυγε και ο σιγουρα αντιΑΕΚτζης Αδαμιδης.

    Τι εμεινε και τι ερχεται; Επανεκαμψε το παρεακι, εσυστηθει ενα "θεμελιο" που ψαχνει τα τουβλα για να εδρεωσουν πανω του.
    Ηρθε ο "κατεστραμενος" Δημητρελος (του οποιου η κατασταση ειναι ταμαμ με αυτην της ΑΕΚ)ο Βουρος αποκαμε σαν βουλευτης και ειπε "το εργο μου τελειωσε,Πατερα παρε με κοντα σου" (ξεμειναν κατι Σιριζαιοι απο τους 131 που αντιστεκονταν με μανια στην αναπτυξη και στις θεσεις εργασιας.Ως εχουν κομματικο καθηκον)

    Ερχεται και μια ΑΜΚ σε επερχομενη Γ.Σ καπου στα 2.5 εκ. γιατι λεει δεν εχουν να πλερωσουν το κοστος του ενημερωτικου δελτιου. (και οι αλλοι που συνεδριαζουν καθε μερα και σε αλλη γειτονια,το παρεακι,τι κανει; Κατω απ'το τραπεζι θα τα δωσει τα - οποια- λεφτα; Δεν θα δωθουν κανονικα;
    Και μεχρι τα 8 που χρειαζονται ως την Ανοιξη,θα τα φερουν σε μαυρες σακουλες;

    Δημητρελο μου,τι σου'μελε να παθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Dimi ΚΑΩΛΟΓΑΒΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -Ακόμα και εγώ κρέμομαι από άλλους.
    -Επειδή η περιουσία μου είναι δεσμευμένη από τότε δεν έχω να χάσω κάτι και δεν θέλω να πάει η ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο.
    (ΚΑΙ ΕΣΥ δεσμευμενη περιουσια? ΡΕ ΤΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ειναι αυτη για την ΑΕΚ? Μαλλον στο job description πρεπει να υπαρχει ΟΡΟΣ αμα δεν εχει δεσμευμενη περιουσια δεν μπαινεις προεδρος..)

    -Ζητώ ενότητα και όχι πίστωση χρόνου.
    -Ξέρω τι γίνεται αλλά πρέπει να ζητήσω πίστωση χρόνου....

    (τελικα ζητας η δεν ζητας πιστωση χρονου? με μπερδεψες.. Δε ζητας καμμια κανονικη πιστωση ΜΠΑΣ και στριψεις το μηνα?)

    -Προτάθηκα από τον κύριο Αδαμίδη, ο οποίος παραιτήθηκε, και με ενέκριναν οι πληρεξούσιοι των μετόχων. Αύριο ίσως να μην είμαι εδώ.
    -Λόγω προσωπικότητας δε επιτρέπω σε να κανέναν να με λέει γλάστρα του Αδαμίδη και του Κασνακίδη.

    Καλα εγω θα σε λεω φικο, αμα σε στεναχωρει η γλαστρα.
    Στις λεξεις θα τα χαλασουμε? Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    Μια χαρα το ξεκινησες μεγαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ KIAΤΟ
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΜΠΕΣ, ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΥΓ Τελικα βρηκατε τι τα εκανε τα φραγκα ο αρχηγος? Σας μοιρασε τιποτα η παλι με ριγανη θα τη βγαλετε?

    ΜΠΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To ΔΣ ειναι ολα τα λεφτα..

    Κασκαντερ, Τογελος!!!!!, Σιμος, Γρυσμολακης και Σεραφειδης...

    Σε κανα σοβαρο καφενε αμα πας ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ θα εχουν στο τραπεζι.

    Στην ΑΜΚ αφου αποκλειωνται οι παλαιοι μετοχοι ΠΟΙΟΣ θα βαλει λεφτα?

    Ο Τογελος με τον ΔΧ???

    Αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδη,αν καταλαβα καλα,εχουμε μανι-μανι 3 οι οποιοι δεν θελουν Πρωτοδικειο για να περισωσουν τις περιουσιες τους, η να επιστραφουν μερη απο αυτα που εδωσαν,πισω.
    Παπας- κοντος- Δημητρελος.
    (απο κοντα και ο πατερας της "μανας" Δ.Χ.)

    Τα μισα ραφια στο Παρακαταθηκωνε και Δανειωνε (που λεει και ο Χ.Κλυν) ειναι γεματα με ΑΕΚοασχολουμενους.

    Ρε λες να μας καταστρεφει, η να μας σωζει ο αγαπουλας απο τα Σκοπια;
    Να τους πηρε κανενα τηλεφωνο και να τους εταξε κανενα μουσαντενιο συμβιβασμο και τρεχουν να τσονταρουν για να τα παρουν παραμονη του αγιου πουτσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαν υστατο χαιρε στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ που περασε ποτε απο αυτην την ομαδα βαζω την δηλωση του οταν ανελαβε:

    «Βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο διαπραγμάτευσης σημαντικών εκκρεμοτήτων για τη βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της αγαπημένης μας ομάδας, μετά την διευθέτηση των οποίων είμαι διατεθειμένος να αναλάβω με υψηλό αίσθημα ευθύνης το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της. Θέλω πάντως να τονίσω τα εξής: Κατάπληκτος παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να εκτυλίσσεται ένα πρωτοφανές σχέδιο αποδόμησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απατεωνίσκοι επίδοξοι παράγοντες, τυχοδιώκτες ΑΕΚάρχες που ζουν στην πλάτη της ομάδας διακινώντας «Κροίσους» και ΑΕΚοφροσύνη, μάνατζερ που προσπαθούν να κάνουν μια τελευταία αρπαχτή δημιουργώντας θέματα εκ του μη όντος, απίθανοι «επενδυτές», χρηματιστές που τελικά ήταν εστιάτορες-ασφαλιστές, ασφαλιστήρια δεκάδων εκατομμυρίων που αποδείχθηκαν απλές προσφορές, συνθέτουν ένα όζον περιβάλλον μέσα στο οποίο προσπαθεί να επιζήσει η ομάδα μας. Ο στόχος των παρασίτων είναι προφανής: να παραμείνει η ΑΕΚ ακυβέρνητη, ώστε να απομυζήσουν ανενόχλητοι και την τελευταία σταγόνα. Σε όλους αυτούς, έχω να πω τρεις λέξεις μόνο: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩNEI».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΠΑΕ ΑΕΚ αφήνει την ομάδα χωρίς κόσμο
    Εν έτει 2012 ελληνική ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία που θέλει και είναι «γεννημένη» να κάνει πρωταθλητισμό, άσχετα αν ο στόχος αυτός έχει απομακρυνθεί αρκετά, όπως γίνεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια, δεν έχει εκδώσει εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της...

    Ο λόγος για την ΑΕΚ, που αποδεικνύει καθημερινά και με την πρώτη ευκαιρία, πόσο συρρικνώνεται τον τελευταίο καιρό από τους ανθρώπους της κι αν μη τι άλλο οι ιθύνοντές της δεν σέβονται τους εν κατακλείδι πελάτες της, αφού οι οπαδοί είναι αυτοί που συντηρούν κατά ένα μεγάλο μέρος την Ενωση με τα εισιτήρια που κόβουν οι «κιτρινόμαυροι» στο ΟΑΚΑ.
    Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΕΚ, απόγευμα Παρασκευής και ώρα 18:00 δεν έχει πάει στην εφορία για να σφραγίσει τα εισιτήρια του κυριακάτικου (5/2, 17:15) αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ!

    e.m

    Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ή θα πρέπει να ανοίξει η Δ.Ο.Υ. που ανήκει η Ανώνυμη Εταιρία και να σφραγιστούν τα εισιτήρια, κάτι που δεν φαντάζει και πολύ εφικτό ή να μπουν στο γήπεδο μόνο όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας!

    Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι πόρτες και να μπει ο κόσμος δωρεάν, κάτι που ενέχει ωστόσο πολλούς κινδύνους και το σενάριο αυτό δεν φαντάζει και πολύ... έξυπνο.

    Ετσι λοιπόν οι πιθανότητες είναι οι εξής δύο αν αναλογιστούμε ότι η εφορία δύσκολα θα ανοίξει. Είτε μπαίνουν μόνο τα διαρκείας στο γήπεδο είτε το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών...

    Η παραπάνω γκέλα λοιπόν, προστίθεται στην μακρά αλυσίδα των ήδη υπαρχόντων που έχουν κοστίσει στην Ενωση κι επιτάσσουν την άμεση ανάληψη ευθυνών και την αλλαγή του σκηνικού σε διοικητικό επίπεδο πριν να είναι πλέον πολύ αργά.
    antigrafh apo sentragoal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ Ε.Μ : ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΠΕΣΙΑΛ ΡΕΚΒΙΕΜ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μη σκοτιζεσαι αδερφε e.m.
    Υπαρχει και τριτη λυση: Να μπουν να παιξουν οι 11 κατοχοι διαρκειας που -πιθανον-να ερθουν και οι παικτες να παρουν την θεση τους στις κερκιδες. Ενας ανα μια θυρα.

    Dimi: Ενταξει. Και εγω ειχα ενθουσιαστει με αυτα.
    Για παρτυ διαβαζα,ξεκομενες κουβεντες μετρουσα,τριζαν τα δοντια του μεσα απο το κειμενο. Αφου παγωσα.
    Ειχα καυλωσει. Λεω "λες να υπαρχει τετοια αντρουκλα κρυμενη στο Λονδινο; Να αποφασισαν οι Αγγλοι για πουστοσεισαχθεια; Ξετρελαθηκα οταν το διαβασα. Ειδικα οταν τον ειδα σε εκεινη την πρωτη φωτο,καπου στα επισημα με υφος μπλαζε να τους εχει ολους γραμμενους και να κοιταζει το κινητο του,χωμενος στα κασκολ τα καρο, ειπα "επιτελους, ΤΕΛΟΣ".
    Και ηρθε.
    Το τελος.


    Μετοχες; Θελω και εγω. Δυο με απ'ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή