Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΙΕΣ

         - Λοιπόν, να μην καθυστερούμε. Έχουμε και τον άνθρωπο μας εδώ και μπορούμε να αρχίσουμε χρήση χρήση  και με βάση το ποσοστό των μετοχών που κατέχουμε, να καταλογίζουμε τον λογαριαμό.
         - Ορθοτάτως. Συμφωνούμε όλοι, ακόμα κι αυτοί που απέχουν.
         - Τους έχεις ρωτήσει;
         - Δεν χρειάζεται. Είμαστε μια γροθιά και λεφτά, ΚΑΙ υπάρχουν, αλλά ΚΑΙ έχομεν.
         ............................................................................................................................
        - Λοιπόν αγαπητοί, τόσος είναι ο λογαριασμός στον καθένα εξ υμών. Με θέλετε κάτι άλλο;
        - Κάτσε βρε συ. Τι βιάζεσαι; Τόσα μας χρέωσες, αλλά τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στα πραγματικά. Αυτά είνα με βάση τους ισολογισμούς. Τώρα θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας οτι εγώ είχα αποχωρήσει τότε κι άρα ουδεμία ευθύνη φέρω για τις επόμενες χρήσεις.
        - Σωστά και το ίδιο ισχύει και για μένα. Κι εγώ είχα υποχωρήσει κατόπιν του αδερφού κι άρα κάποια οικονομικά στοιχεία δεν με αφορούν.
        - Πολύ σωστές κουβέντες ακούγονται. Διότι κι εγώ πρέπει να καταθέσω οτι χωρίς να έχω αποχωρήσει ή υποχωρήσει, έχω δώσει χρήματα που κάλυψαν τις υποχρεώσεις κι αυτών και υμών που πήραν οικειοθελώς τον πούλον. Πρέπει να ληφθεί στην σκέψη μας και η ταμειακή διευκόλυνση μου κι άρα να αφαιρεθεί από τον λογαριασμό μου.
       - Όχι αυτό δεν είναι σωστό. Δεν φτάνει που ξαναμιλάμε και χάνουμε τον χρόνο μας για να καλύψουμε την λάθος διαχείρηση σου. Χώρια που ακόμα δεν έχουμε αφαιρέσει κάτι ακόμα. Αν θυμάμαι καλά, την μια χρήση την βγάλαμε κερδοφόρα αλλά διανομή κερδών δεν έγινε. Αυτά δεν θα τα βάλουμε στο χαρτί;
       - ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ. ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ;
       - Έλα ρε μαλάκα τώρα. Στην Ελλάδα είμαστε. Και στο φινάλε τι φταίω εγώ, αν ο Αδαμίδης  γούσταρε να πάρει τον Ισλανδό χωρίς την έγκριση μου; Έτσι θα πάμε τώρα;
       - Συγνώμη κύριοι, αλλά έχετε ιδέα από εταιρείες;
       - Άσε ρε υπάλληλε που θα μας την πεις κιόλας. Εγώ μόνο ένα πρόβλημα βλέπω. Αυτά τα χρήματα της ερασιτεχνικής που ακόμη δεν έχω καταλάβει αν έχει 10% ή 23 ή 28%, ποιός θα τα καλύψει;
       - Ορθώς. Να συμφωνήσουμε λοιπόν τι σόϊ ποσοστό έχει αυτή και να καταβάλουμε τα χρήματα που χρωστάμε βάσει εισιτηρίων για να ξεμπερδεύουμε με τον Δημήτρη; Μόνο αυτά χρωστάμε κι είναι κρίμα να αγωνίζεται το παλληκάρι ενώ το έχουμε αδικήσει. Μέχρι και τον Μανωλά κράτησε στην ΑΕΚ. Λοιπόν, υπάλληλε, για πες μας τι χρωστάμε στη μάνα; Εύκολα προκύπτει από τα χαρτιά. Όπως εύκολα βγαίνει και τι μας χρωστάει ο πατέρας αλλά και οι 600 χιλιάδες οικογένειες. Όπως είπε κι ο θεμέλιος, χρέη δεν έχουμε.
       - Είναι καλή η πρόταση.
       - Άριστη και μάλιστα έκανε ήδη και τα σκόντα.
       - Ναι, είναι καλά αυτοκίνητα αυτά. Σκέφτομαι να πάρω ένα για τις βόλτες στην πόλη.
       - Όχι βρε. Άλλο λέω. Μάλλον μπερδεύτηκες αδερφέ. Για εκπτώσεις μίλαγα. Τα 600 τα έκανε μόλις 50 αν άκουσα καλά.
      - Όχι αδερφέ. Δεν άκουσες καλά. Ο σώφρων είπε οτι όποιος έχει δώσει 200 στους supporters , μπορεί να εισέλθει στο θεμέλιο μόνο με 400. Θα ληφθεί υπ' όψιν ο πρότερος έντιμος αεκτζήδικος βίος του.
      - Αυτός που έχει δώσει 1000; Θα πάρει ρέστα;
      - Ε, δεν τα ξέρω κι όλα. Γι' αυτό συναντιούνται σήμερα. Για τις μικρολεπτομέρειες αυτές. Το κακό είναι οτι στην συνάντηση κορυφής, δεν θα είναι ο Ντούσαν που είναι άριστος χειριστής των οικονομικών. Αλλά θάναι ο Σεραφείδης, οπότε προχωράμε δυνατά.
       - Με μας τι θα γίνει;
       - Ε τι να γίνει; Θα διεκδικήσουμε χρήματα από το θεμέλιο. Ή μήπως δεν πρέπει να πάρουμε και κάτι από τον Ψωμιάδη; Ρε μαλάκα, αν τα είχαμε αυτά, δεν θα είχαμε βάλει φράγκο.
       - Και πώς θα το παίζαμε σωτήρες;
       - Κάτσε τώρα, εσύ είσαι μαζί μας ή με τον Μελισσανίδη; Εδώ δεν είδες τι πήγε να κάνει ο πούστης; Μόλις κατάλαβε οτι ο κόσμος γύρισε, πήγε να μπει από την ερασιτεχνική. Ευτυχώς που κάποια αδέρφια κατάλαβαν την κίνηση του. Αν υπήρχαν τα λεφτά του Μάκη, τότε θα τον είχαμε σήμερα πρόεδρο.
        - Ναι σαν αυτόν που έχουμε σήμερα κι ενώ έχει παραιτηθεί, όχι μόνο δεν φεύγει αλλά προτείνει μέσω Κασνακίδη και την διάδοχη κατάσταση.
        - Μα ο Κασνακίδης θα απορροφηθεί από το θεμέλιο. Είναι καλή η τιμή.
        - Καλή είναι αλλά αυτός δεν θέλει να απορροφηθεί. Το δήλωσε εξ άλλου. Πέτρο για πες μας. Θα γίνει απορρόφηση, εισρόφηση ή αναρρόφηση;
        - Παιδιά τελειώσαμε; Πού να ξέρω τι θα κάνει ο Μάκης ( κι αυτός; ). Το μόνο που με νοιάζει είναι να πληρώσουμε τον τοκογλύφο. Αυτά να τα δώσουμε για να τελειώνουμε. Άλλο πράμα είναι νάναι ελεύθερες οι μετοχές. Να βγάλουμε και την χρήση και να πάμε στον επενδυτή. Προίκα του δίνουμε. Τόσους παίκτες μπορεί να πουλήσει και με το γήπεδο που έφτιαξε ο Βούρος, τις οικογένειες που θα σταθούν δίπλα του αλλά και τις κινήσεις μας, κέρδος θα βγάλει με το καλημέρα. Χώρια και την διαπλοκή που δεν την υπολογίσαμε στον αέρα. Αλλά χέστα αυτά. Αεκτζήδες είμαστε.
         - Συγνώμη κύριοι, αλλά η άποψη μου είναι οτι στο σημερινό χρέος που καταγράφεται επισήμως, να καταβάλετε με βάση το ποσοστό σας που ακόμα το έχετε, ό,τι σας αναλογεί. Μιλώ από το 2004 και μετά. Σε αυτό συμφωνείτε;
        - Τι λες ρε ξύπνιε; Τι μπακάλικα είναι αυτά; Αφού είπαμε οτι ο ένας απεχώρησε τότε κι ο άλλος πλήρωσε και παραπάνω. Σιγά μην επιδοτήσουμε και τον επόμενο, που θα πάρει υγεία, συσπείρωση αλλά και την προσωπική δέσμευση του Οικονομόπουλου. Άμα είναι έτσι την κρατάμε κι εμείς.
        - Γιατί δεν την κρατάτε κύριοι;
                              ΒΟΥΒΟΣ ΑΧΟΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ
                              ΚΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ
                              ΜΗΝ ΕΙΝ' ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΧΤΥΠΗΣΕ
                              ΜΗΝ ΕΙΝ' ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΟ ΕΚΑΨΕ;
                              ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ;
                              ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ;
                              ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
                              ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠ' ΤΑ ΨΗΛΑ ΜΟΝ' ΕΙΔΕ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ.
                              ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΑΚΙ ΜΗΤΕ ΑΗΤΟΣ, ΜΗΔΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ.
                              ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΛΑΘΕΥΕΙ.
                              Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
                              ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΙ ΕΔΩ.
                     ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ. Δεν φωνασκώ διότι δεν υπάρχει λόγος. Κουράγιο. Δυό εβδομάδες πριν, έχω γράψει για την περιπέτεια. Και η Άρτα τα ίδια πέρασε μέχρι να γίνει το γεφύρι. Και τότε τα είχανε ρίξει στην γυναίκα του πρωτομάστορα. Αλήθεια, αυτός τι απέγινε όταν έχασε την σύζυγο; ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΣΤΙΣ ΘΥΜΗΣΕΣ; ΡΕ ΑΕΚΤΖΗ ΞΥΠΝΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 6 ΜΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;
        Α ΝΑΙ, ΞΕΧΑΣΑ, υπάρχει το θεμέλιο. Και δεν είναι σκέτο. Είναι και 21.
                          Υγ1. Ανεκδοτο: Την στάση 81 στο σεξ την ξέρετε;
                               Ξεκινάς με ένα κλασσικό 69 και μετά καρφώνεις στον κώλο του συντρόφου σου ένα μπουκάλι ούζο 12. Φυσικά υπάρχει και η στάση 108 αλλά εκεί θέλεις τρίτον με μηδαμινή συμμετοχή. Σαν του Ντέμη που ήρθε με τα μπράτσα έξω. Γυμνός σαν την καλαμιά στον κάμπο. Αλήθεια, φορολογική ενημερότητα έχει πια; Τόχω ένα άγχος. Διότι τζάκι χωρίς σίτα, δεν θέλω να βλέπω. Μέγεθος τέτοιο χωρίς παλτό; Όλα τα σκέφτομαι. Μην κρυώσει ο άνθρωπος μας και μετά πεθάνουμε.
                       Υγ2. Με τέτοιο οικογενειακό πρόβλημα και πήγε ο ΔΧ. Φυσικά δεν άντεξε. Ποιός θα μπορούσε εξ άλλου; Σημασία έχει οτι πήγε κι αφού διάβασε το γραπτό των τριών προτάσεων, πήγε να λύσει το θέμα. Λύθηκε, ή ο ηγέτης ακόμα το λύνει; Είναι φοβερό πράμα να μην μαθαίνει η γκόμενα να φτιάχνει γιουβέτσι. Τι την θέλεις; Εδώ η άλλη σου καταλόγισε οτι δεν πήγες στην Ξάνθη αφού είχες υποχρέωση στην Γαλλία. Για την τράπεζα μιλάω. Έλα όμως σήμερα. Βγάλε μια ανακοίνωση. Ο μιλών πολύ έχει κι αποτελεσμα στις 600 χιλιάδες οικογένειες.
                                     ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ
                                     ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟ
                                     ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
                                     ΟΠΟΤΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.
                 Τι να κάνουν κι αυτοί; Τι να κάνουν βέβαια και τις πιπεριές. Σωστό ερώτημα. Αλλά είναι σωστό επειδή έχουν αποκλείσει οπές σωματικές. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν οικουμενικά.
                         

32 σχόλια:

  1. Στήβεν, απλά να πω ότι τα τελευταία 5-6 κείμενά σου είναι καταπληκτικά!. Περιμένω πως και πως κάθε βράδυ την ανάρτηση, δεν έχει πια κανένα νόημα να διαβάζουμε αθλητικά site!!! Και τελείως μπούφος να είναι κανείς θα καταλάβει κάποια πράγματα.... πόσο πιο απλά και ταυτόχρονα απολαυστικά να τα τα πεις. Μιλάς στη καρδιά και είναι ο λόγος του Αεκζή χωρίς παρωπίδες. Σου βγάζω το καπέλο, η μόνη αληθινή φωνή στα χιλιάδες ψέματα και ουτοπίες. Ένας από τους πολλούς ΦΙΛΟΥΣ σου, χαιρετίσματα από τη χιονισμένη πατρίδα (Κοζάνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στεργιε
    ξαδελφος του Steven εισαι? αντιθετα πιστευω οτι τα τελευταια 5-6 κειμενα του φανερωνουν οτι δεν ειναι σε φορμα......ασε που εχει και λιγο απο Χατζηχρηστο μεσα του και πιστευει οτι ειναι αεκαρχης και αυτος
    ειπα λιγο απο Χατζηχρηστο για να μην παρουμε τα πρωτεια απο τον πνευματικο μας ηγετη που στην ουσια ειναι μονος που παλευει για την ΑΕΚΑΡΑ μας διοτι οποιος δεν αγαπαει ORIGINAL δεν αγαπαει την ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Φεβρουαρίου, 2012 10:30

    @ dimitri και λοιπούς: Βρε τι χρυσόβουλο ήταν αυτό με φαρδιά πλατιά την τζίφρα του καισαρόπαπα? Όλα χαλάλι της ΠΑΕ και της EMPIRE.
    Κατά τα λοιπά και μόνο η πρόταση Κωστή για οποιαδήποτε θέση συμπεριλαμβάνει την υποχρεώση:
    α. Να αρθρώσει κάποιος πρόταση με πάνω από 5 λέξεις (τουλάχιστον από το δείγμα του στο κρατικό γαυροκάναλο)
    β. Να μπορεί να κατανοήσει κείμενο με πάνω από 1 παράγραφο
    γ. Να έχει έστω και 1 φορά στη ζωή του εργαστεί κάπου με ευθύνη και υπογραφή....
    σημαίνει ότι αυτός που την κάνει (κοινώς η κοπρίτζιναλ) ή έχει ξεμείνει από κανονικούς υποψηφίους ή ουσίες που δεν έχουν λήξει ακόμα.
    Μιλάμε συναγωνίζεται και την πρόταση ΓΑΠ για Έλσα Παπαδημητρίου πρωθυπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα,
    Διαβαστε το μνημονιο του ΧΑΤΖΗΠΟΥΣΤΑ και ΑΓΑΜΙΔΗ για το ΠΩΣ ΚΛΕΒΩΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Διαβαστε ΠΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΠΟΥΣΤΗΣ Τ-Σ-Ε-Ω-Σ-Ε ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ EURO ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ

    Διαβαστε πως τα 4,7εκκ εγιναν ετσι απλα 1εκκ σε δοσεις πανω απο το τραπεζι ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ..

    Διαβαστε ΖΩΑ

    Διαβαζε ΚΙΑΤΟ ΗΛΙΘΙΕ να δεις πως σε δουλευει ο αRχηγος σου

    Διαβαστε ανωνυμοι-προβατα πως ΤΣΕΠΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ τα φραγκα και εσεις ΣΚΟΥΖΕΤΕ για ενα διφυλλο.

    Διαβαστε ΖΩΑ.

    Αναγνωση ΞΕΡΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ακριβως αναφερεις Dimi; Δεν εχω καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαστε για καπελα των 5 ευρω στα ντερμπυ που εισεπρατε ο αρχηγος σας ΖΩΑ.
    Ναι ρε βοδια 5 ευρω το κεφαλι (παράγραφος 2.4 και 3γ)σας επαιρνε ο αρχηγος για να βλεπετε την ΑΕΚ και να χοροπηδατε σαν τα κατσικια

    Διαβαστε για την παραχωρηση ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (Empire) των σηματων ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!! χωρις την εγκριση της ΕΡΑ..

    Διαβαστε για το πως υπεγραφε ο αρχηγος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Δ.Σ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑ

    Διαβαστε πως υπεγραψε συμμετοχη στα κερδη!!!!!! και ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ της Empire Π-Α-Γ-Κ-Ο-Σ-Μ-Ι-Α προτωτυπια, μιας και φυσικα την Empire ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΦΕΣΩΜΕΝΗ με τα φανελλακια του Ριμπο και να κρυβουν τα εσοδα!!!

    Διαβαστε πως η Ερασιτεχνική παραιτείται από κάθε δικαίωμα είσπραξης οποιουδήποτε ποσού, παραιτείται από κάθε δικαστική ενέργεια και επί της ουσίας χαρίζει στην ΠΑΕ όλα τα νόμιμα έσοδα της πενταετίας (2005-2010) από τη χρήση του σήματος...

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ
    ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΚΗΣ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

    ΚΑΙ Ο ΑΓΑΜΙΔΑΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ χρηστο

    Βγηκε στη φορα το μνημονιο χατζηπουστα-αγαμιδι

    Πως φαγανε δεκαδες εκκ ευρω

    Αυτο που τους κραζουνε τοσο καιρο τον ΔΧ και τον Τογελο και δεν το εμφανιζανε πουθενα..

    Διαβασε να ΦΡΙΞΕΙΣ!!!

    Αυτα ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργη
    θα δεις οτι θα βαλει οποιον θελει προεδρο......

    Dimi
    οσον αφορα το καπελο ειναι μια τεχνικη που γινεται απο παλια και σ ολες τις ομαδες για τις εκδρομες, πληρωμη των ενοικιων κλπ και παλια δεν ηταν μονο για τα ντερμπυ. δεν υπηρχε συνδρομη μελων οπως στους αλλους συνδεσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Φεβρουαρίου, 2012 12:02

    Σας αρέσουν τα Γιαννιτσά? Ότι πρέπει για ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του δικεφάλου ΑΕΤΟΥ: Πόλη-Νέα Φιλαδέλφεια-ΟΑΚΑ-Γιαννιτσά.
    Μακρύς ο δρόμος, μα έρχεται κι άλλο δισάκι στον ώμο...
    Έτσι ΣΚΑΤΑ που τα έχουν κάνει οι αμέτοχοι, οι άσχετοι και τα λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. E, καλα. ΑΕΚ=Ελλαδα δεν λεμε;
    Γιατι, διαβασε κανενα μνημονιο ο Κλουζοχοιδης, η Κατσελαινα , η κανενας αλλος;
    Οι τζιφρες να πεσουν στην τουρλα του Σαβατου,το μαρουλι να τρεξει ατακα και επιτοπου και δεν γαμιονται και οι "μετοχοι" και ο "κοσμος".

    Οτι ηταν να λαβουμε,νερο και αλατι" σου λεει ο Δ.Χ.
    Καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι.

    Το οτι αναγραφουν οτι "το παρον ειναι εις γνωσην των μετοχων εκατερωθεν",αυτο καλιστα μπορει να τους οδηγησει μεχρι στα δικαστηρια-λεμε τωρα.

    Λεοντιος μπορει να χαρακτηριστει η "συμφωνια". Οχι για την ΕΡΑ ασφαλως αλλα πιστωνεται ατομικα στον Δ.Χ ο οποιος εχει αρχισει να "ανεβαινει" στα ματια μου. Και δεν του το'χα.
    Αποικια τον εκανε τον Αδαμιδη. Και την ΠΑΕ ταυτοχρονα.

    Η μονη διαφορα με τα μνημονια που υπογραφουν οι αλλοι οι παξιμαδοκλεφτες της Βουλης με τους τοκογλυφους ειναι οτι διεπονται απο Αγγλικο,ενω "η παρουσα" διεπεται απο το Ελληνικο δικαιο.

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.Αντε δηλαδη να ηταν στο Αγγλικο και να πρεπει ο Αδαμιδης να ανοιξει το γραφειο του εκει κατω απο την γεφυρα του Ταμεση για να αντικρουσει τον επαγγελματια οπαδο.

    Y.Γ. Οχι τιποτα αλλο,αλλα τον ανεβοκατεβαζε και "αδεφη",πουστη κλπ.
    Και κερατας και δαρμενος ο δικηγορος.
    Ρε τον Δ.Χ. Μας προεκυψε Τομσεν.

    Δεν ειχε αδικο ο Αδαμιδης,που ασθμενως ρωτουσε απο τηλεφωνου τον Μακαρο,να του δωσει τα φωτα του. "τι να κανω με δ'αυτον",ελεγε.
    (αν και εγω ξερω οτι οταν βριζεσαι και δεν μιλας,η εισαι "συνδαιτημονας" στο "παρτυ", η απλα εισαι μαμουχαλος.)
    Τι να κανεις. Να του ξυρισεις το μουσι και να του το φυτεψεις στο κεφαλι.
    Αφου βρισκει,καλα κανει.

    "δεν πεφτει λογος σε εξωθεσμικους,για το ποιος θα μπει προεδρος. Αυτο ειναι θεμα των μετοχων" ειπε τελευταια. Οι οποιοι εχασαν το "α" το στεριτικο και ξαναγιναν "μετοχοι". Τους το κουρεψε ο ψιλικατζης της εξεδρας.
    Εσυ που εισαι καργα στον θεσμο,ως τι μιλας;
    "ως συμβαλομενο μερος";
    Η ως "εξδραρχης" που αρχει μονο μιας παρεας η οποια ζητα να ζει με εναν ψευτοιμαμη;
    Α απλα ως ασχημος που θελει μεριδιο στην κοινωνια μεσω ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχως αυτη ειναι η μοιρα οσων "συμβαλονται" γραπτα η προφορικα μαζι του. Τα "Ντουσαν " γινονται "εξω Βατραχε" τα "Μηχαλη μου-Δημητρη μου" γινονται χριστοπαναγιες και κωλοδαχτυλα,τα "πολυτιμος" γινονται "γιαουρτας" τα "ανθρωπε μας" γινονται "φυγε χαφιε" τα "ματια μας" γινονται "αδερφες".

    Ο αγαπουλας του πηρε μονο το μετρα για το κουστουμακι. Και βεβαια ο "αλλος",τον οποιον δεν τον ηθελε μετα.

    Ενα ειναι το μυστικο: "Ταισμα". Ειναι σαν ηλεκτρονικο παιχνιδι. "insert coin".
    (Αν θυμαστε αυτα καμια φορα κολλουσαν και "ετρωγαν" κανενα κερμα. Επανερχονται μονο με τον γνωστο τροπο: Κλωτσωντας τα.

    Δεν ειναι επιστημη δηλαδη, η αντιμετωπιση των pack men. Κερμα-κερμα και που και που κανενα κλωτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ dimitri
    Εδω μιλάμε για καπελάκι απο την ΠΑΕ !!!! Όχι τους συνδέσμους ...
    Δηλαδη η ΠΑΕ εισέπραττε λεφτα που θα... Τα έδινε σε φυσικό πρόσωπο ...
    Ο νοών νοειτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Φεβρουαρίου, 2012 13:29

    Χρήστο, το "τον παππά και τα μάτια μας" δεν το πήρε πίσω όμως. Κι ας το έλεγε όταν υπέγραφε με τον υπάλληλο του το χρυσόβουλο απαλλαγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε, ναι. Γιατι ο Παπας ειναι και τωρα μια λυση μιας και "πρωτοστατει" στην εξευρεση "σωτηριας".(τινοε,δεν ξερω).
    Γιατι ξαφνικα βρηκε-επεισε και αλλους βλακες να συμμετασχουν.
    Επαναενεργοποιηθηκε. Αρα τα "ματια" ισχυουν κανονικα.
    Ο Αδαμιδης ειναι ο προφυλακτηρας. Η καλυτερα, ο λασπωτηρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dimi

    αυτο πως μπορει να γινει ομως?? ποιος μαλακας ομως επαιρνε εισιτηρια με καπελο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ dimitri

    Απλα για συγκεκριμενες θυρες στην αναγραφωμενη τιμη 5 ευρω πηγαιναν στη τσεπη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

    Με βάση την παράγραφο 2.4 και 3γ η ΠΑΕ νομιμοποιεί "καπέλο" 5 ευρώ επί των εισιτηρίων σε 4 εμπορικά ματς (ντέρμπι) της σεζόν. Ορίζεται μάλιστα στο 3δ ότι η καταβολή των χρημάτων (νομίμων ποσοστών και "καπέλου") "αποδεικνύεται μόνο με έγγραφη απόδειξη του ΑΣ ΑΕΚ ή εξουσιοδοτημένου από αυτόν προσώπου ή της Τράπεζας".

    Και οπως καταλαβαινει ακομη και ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ της οργανωσης (το Κιατο ας πουμε) ξερουμε ολοι ΠΟΙΟΣ ειναι ο 'εξουσιοδοτημενος' και ποιος ΤΣΕΠΩΝΕΙ τα φραγκα

    Εδω υπογραψε ολοκληρο μνημονιο χωρις να ρωτησει κανενα.
    Εδω 'χαρησε' 3,7 εκκ ευρω (λεμε τωρα χαρησε γιατι ξερεις πως πανε αυτα: Λεμε χαρηζουμε 3,7 και απο κατω τσιμπαμε το κατιτις μας... Η συνηθης προμηθεια ειναι 5-10%)
    Εδω χαρησε απο το 2005 εως το 2010 τη χρηση του σηματος.

    Παντα ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝ.

    Σε μια απλη εξουσιοδοτηση θα κολλησουμε?

    Αλλωστε τις σφραγιδες και τις υπογραφες ΤΟΓΕΛΕ ποιος τις κραταει??

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o dimis tsoukalas tha kanei kai kyrigma peri kapelwn!de sou dinei kapelaki o ipopotamos dimi agori mou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε αντιθεση με σενα που εισαι με τη χερουκλα απλωμενη, ψομολυσσα, και με τον αρχηγο σου που τα ειχε τακημιασει με την αδελφη και σας ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ

    ΕΓΩ, οπως και ολοι εδω μεσα, ΜΟΝΟ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΒΛΑΚΑ

    Σε κατι χαμενα σα και σενα, μπας και ξεβρωμισει το χνωτο σας απο τη πεινα..

    Αλλωστε γι αυτο θελει κοσμο ο αρχηγος.. Με 5 ευρω το κεφαλι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ και εσεις καθεστε να στριβετε καμμια ριγανη με γυρισμενη τη πλατη στα πεταλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. emeis tha sikwnoume koupes me ta lefta apo ta kapela kai sy katse na klais ti moira sou gavrako axaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δινει κουπες ΚΑΙ στην Α2??

    Σε τι μεγεθος?

    Τασακι?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Σκασε και πληρωνε τωρα. Εχει εξοδα η εταιρεια τροφοδοσιας του αρχηγου..

    ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ερωτησεις σημερα απο τον τυπο (Γαλατσης) :

    1) Αληθεύει ότι ο νυν πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ.Παπαδημητρίου, δήλωσε ενώπιον των μελών του ΔΣ σε συνεδρίαση του περασμένου Δεκεμβρίου ότι ''δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα σε ερασιτεχνική και ΠΑΕ για την παραχώρηση του σήματος και την εκμετάλλευσή του'', δήλωση η οποία έχει περάσει και στα πρακτικά της συνεδρίασης;

    2)Γιατί δεν οδηγήθηκε η ερασιτεχνική σ' αυτή τη συμφωνία με μια ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της; Τι ήταν αυτό που έκανε τον Χατζηχρήστο να λειτουργήσει με άκρως αντίθετο τρόπο απ' αυτόν που επιτάσσουν οι διαδικασίες;

    3) Υπάρχουν παραστατικά στο σωματείο από το ''πάρε – δώσε'' ανάμεσα σε ΠΑΕ και ερασιτεχνική για τις 960.000 ευρώ που κατέβαλε η διοίκηση Αδαμίδη;

    4) Αληθεύει ότι ο πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών της ερασιτεχνικής, Φώτης Αρμπής, ζήτησε κατ' επανάληψη στο παρελθόν τα παραστατικά από το προεδρείο του συλλόγου, αλλά οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αμειλικτα ερωτήματα απο τον παντα έγκυρο γιωργο γαλάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. H εγκυρωτητα των ερωτηματων εχει να κανει με ποιος τα θετει?
    Η με το τι ρωτανε?
    Οταν καποιος λεει η ρωταει κατι λογικο το αποριπτουμε επειδη δεν ειναι εγκυρος?
    Η αμα καποιος εγκυρος λεει οτι θελει το λαμβανουμε de facto ως σωστο και αληθες?

    Το αν ο ΔΧ κανει συμφωνιες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ της ΕΡΑ και χωρις να γνωριζει μεχρι χτες ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 960,000 ΕΥΡΩ ειναι θεμα εκγυρωτητας του θετωντα την ερωτηση?

    Η δηλωση του Παπαδημητρίου εγινε η οχι? Ειναι γραμμενη στα πρακτικα ναι η οχι?

    Στο χερι του ΔΧ και του ΤΟΓΕΛΟΥ ειναι να βγουν ΣΗΜΕΡΑ με τα παραστατικα στα χερια και να ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

    ΠΟΤΕ-ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.

    Απλα πραγματα..

    Βεβαια 2 χρονια τωρα τους κυνηγαει κοσμος και κοσμακης ΕΠΩΝΥΜΑ να βγαλουν δημοσια το μνημονιο... οποτε δεν τους κοβω να δειχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ τι εγινε?

    Kυριοι πηραμε ΤΟΤΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΣΑ. Που ειναι το προβλημα?

    Εμπρος λοιπον, ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΔΧ?

    Οποιοσδηποτε κατηγορειται για ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ και δεν εχει να κρυψει κατι βγαινει ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με μια απλη ανακοινωση-συνεντευξη και μεσα σε 10 λεπτα εχει καθαρισει το θεμα.

    Δεν ειναι δα και τοσα χρονια πισω. Απο το Δεκεμβριο του 2010 ειναι η ιστορια.

    Και μαζι με το καθε Γαλατση εχουν γραψει τα ιδια και σε αλλα site.

    Ολοι αναξιοπιστοι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Φεβρουαρίου, 2012 17:58

    Όχι ρε να'ούμε. ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΤΣΙΝΑΛ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΤΣΙΝΑΛ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ (την ιδέα? τη μάνα? την ΠΑΕ? την ΚΑΕ? όλες μαζί?). ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ....ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΜΩΡΗ ΓΑΒΡΙΝΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Φεβρουαρίου, 2012 18:22

    Ναι, και το βάτραχο και το χαφιέ. Μην τους ξεχνάμε κι αυτούς. Και τους γιαλατζί και τους καναπεδάτους και όλους τους άλλους.
    ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΦΙΟΙ. ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Steven: Mε την ψήφιση της τροπολογίας υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ένας αξιόλογος άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς: οσους υπερασπιζονται με παθος τον Δ.Χ. (και τον ταυτιζουν με τον δικεφαλο, την "μανα", την "ιδεα" και οτι αλλο θελουν)

    Οταν λεμε οτιδηποτε για τον Δ.Χ-απο αυταποδεικτο εως και χοντραδα-δεν θα πρεπει οι φιλτατοι "φανατικοι ΑΕΚτζιδες" να το παιρνουν προσωπικα εφ'οσον δεν αναφερομαστε ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ εν συνολω,και πολυ περισσοτερο ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    Ειναι σαν να προσβαλεται καποιος επειδη του βριζουν η του κακολογουν τον εκαστοτε προεδρο η αλλο μελος της ΠΑΕ.

    Οπως αναφερει και το νομικον εγγραφον ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ειναι-η οφειλουν να ειναι-ολες οι ενστασεις,η οι διαφορές.
    Οχι με το "νομικο προσωπο" που τυγχανει να εκπροσωπει ο ιδιος.
    Αν δηλαδη αυριο γινει προεδρος στην ΠΑΕ, τι θα λεμε; Να καταργηθει η ΠΑΕ;Η να ξηλωθει το εμβλημα,αφου το "μαγαρισε";
    Και πολυ περισσοτερο οχι με την "μανα" και ακομα περισσοτερο οχι με την ιδεα της ΑΕΚ.

    Εαν παλι,το επιχειρημα ειναι "μα ειναι ο δημιουργος της οργανωσης" να πουμε οτι δεν ειναι ο δημιουργος των ΑΕΚτζιδων.
    Κι πολυ περισσοτερο δενε χει το δικαωμα αυτοκλητα να βαφτιζει η να αφοριζει εχοντας σαν "οπλο" αυτο που ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΚΗΠΤΡΟ:ΤΗΝ "ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ".
    (Ειναι σαν το "αγιασμενο νερο" που προσφερουν τα μοναστηρια,το οποιο,ομως τρεχει απο σωληνες και ειναι της Ουλεν)

    Αν καποιος νοιωθει οτι ειναι δημιουργημα του Χατζιχρηστου,οτι δηλαδη υπαρχει σαν οπαδος-εστω και ενθερμος- επειδη υπαρχει και ο Χατζιχρηστος,δικαιωμα του.
    Μπορει καλλιστα να παει στα μητρωα του δημου και να ζητησει ανακληση του φυσικου πατερα και να υιοθετηθει απο τον πρωην εξεδραρχη.

    Με τιποτα ομως αυτο,δεν δινει το δικαιωμα στον Δ.Χ να ομιλει εκ μερους της γνησιοτητας η της αυθεντικοτητας,"σερνοντας" απο πισω του κι'αλλους.
    Οτι δηλαδη εκεινος ειναι ο διανειμων τα "χρυσοβουλα".

    Το κολπο της οικιοποιησης,το εχουν χρησιμοποιησει πολλοι.
    Ειτε ξεκινοντας με αγνες προθεσεις (αυτοεπιφοιτιζομενοι δηλαδη) ειτε εχοντας κακες βλεψεις εκ των προτερων (λαμογια που μοιραζουν "ιδεολογισμο" δηλαδη)τα αποτλεδματα ειναι απο τραγελαφικα και γραφικα στην καλυτερη περιπτωση (α)η και επιζημια και ολεθρια (β)

    Οπως λοιπον ενας προεδρος της ΠΑΕ η παραγοντας γινεται αντικειμενο σχολιασμου η και κριτικης,διχως ασφαλως να συμπαρασερνουμε και την ομαδα μαζι του, ετσι και ο Δ.Χ. υποκειται σε καθε κριτικη-καλοπροαιρετη η μη- σαν φυσικο προσωπο και μονον.

    Δεν προσβαλουμε-εγω προσωπικα- την "οργανωση" και πολυ περισσοτερο την ΑΕΚ,οπως και-διαλεκτικα- εαν υποστηριζω την οργανωση δεν σημαινει οτι απαραιτητα συμφωνω με την παρουσια του Δ.Χ, η με ολες τις πρακτικες του.

    Δεν "γαμιεται" η ΑΕΚ δηλαδη,επειδη ο Τροχανας ειναι-ηταν αυτος που ηταν,η επειδη ο αγαπουλας ηταν λαμογιο,η επειδη οι "μπροστινοι" των μετοχων ηταν και ειναι ανεπαρκεις.
    Στην ιδια βασανο της εκθεσης και της κριτικης,ακομα και της χλευης,υποκειται και ο Χατζιχρηστος. (σαν προσωπο, επαναλαμβανω και ουχι σαν ΑΕΚοκρατης,αφου τετοιοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)
    Το οτι εχει πεισει μερικες ντουζινες παιδιων-για διαφορετικους λογους ο καθενας- οτι ειναι συνωνυμο του ΑΕΚισμου και της ΑΕΚοφροσυνης,ειναι δικο τους θεμα.

    Οποιος θελει να ζησει με "τοτεμ και ταμπου" δικαιωμα του.
    Αρκει να μας "παρεχωρησει" το δικαιωμα να θελουμε να ζησουμε χωρις αυτα.

    Υ.Γ Ακουσατε τιποτα περι της κατανομης των οφειλων; Βγηκε καπνος; Εγινε τιποτα, η "αυριο";
    Γιατι μετα το ελευθερας να χτησει γηπεδο η ΑΕΚ (αυτο ηταν το προβλημα!)εφ'οσον περναει η τροπολογια,μας μενει να ακουσουμε και τα ποσα που οφειλουν οι μετοχοι,ωστε να πεσουμε κατω ξεροι.
    Δυο συγκινησεις σε μια μερα,ειναι πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το κουρεμα ειναι αναποφευκτο,εφ'οσον ειναι της μοδας. Αναγκαστικο. Δεν θελει κανεις να σερνεται στ δικαστηρια.
    Πολυ περισσοτερο να βλεπει μια μανα και μια κορη να μαλλιοτραβιουνται,μπρος εις τα οματα του διακαστου.

    "θα ειχαμε αποθνησκειν απο καιρου εαν δεν ειχωμεν λαμβανειν τιαυτα σωτηρια ποσοστα εκ'του εριτιμου αντιπροσωπου του κου Παπα,κου Αδαμιδου,οστις αντελιφθην εγκαιρως την απελπιστικην θεσην του ερασιτεχνικου σωματειου,βλεπων την επερχομενην επαιτειαν και εβοηθειν τα μαλα,ωστε αυτο εσταθει εις τας ιδιας του ποδας και εμεγαλουργησει,τι χαρι παντα του παναγαθου δικεφαλου" ειπεν ο Δ.Χ.

    Και παρεπεμψε στον δικηγορο Αλεξιου για λεπτομεριες,καθ'οτι τελευταιως εχει τεθει εις αφωνιαν ενεκα της καταχρησης απο τας εξεδρας.

    Ειπεν μεταξυ αλλων ο κος Αλεξιου:
    "Το ποσό ίσως είναι κάπως μειωμένο γιατί έκλεισε εξωδικαστικά και όπως θα ξέρετε αυτό είναι το τίμημα για να πάρεις χρήματα γρήγορα και σίγουρα χωρίς να περιμένεις δικαστήρια."

    Εχει δικιο. "αφου ρε πουστιδες δεν γραφεστε μελη να βρουμε εσοδα,θα βολεψω και την ΠΑΕ,θα βολευτουμε και εμεις εδω με "5 και στο χερι"
    Δεν τον αδικω.

    Για το αν ηξεραν οι "αλλοι":
    "...κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να γίνει γιατί τα όσα αναφέρονται στο συμφωνητικό δεν απαιτούν έγκριση του Δ.Σ σύμφωνα με το καταστατικό..."

    Και εγω πιστευω,αληθεια,οτι γνωριζαν. Απλα δια να μην εχομεν παρεξηγησεις,εναντιωσεις,παρερμηνιες κλπ,εκλεισαν σε ενα μπαουλο το συμφωνητικο και ουτε γατα ουτε ζημια.
    Ας πουμε οπως ενας πατερας ανοιγει λογαριασμο στην κορη του,αλλα φυλαει το βιβλιαριο στο παταρι,για να μη το δουν τα αλλα αδερφια.

    "Τέλος πρέπει να ξεκαθαρίσω πως η Ερασιτεχνική ουδέποτε παραχώρησε κάποιο σήμα. Εχει παραχωρηθεί η εκμετάλευση σήματος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, εκρεμούν ακόμη δικαστήρια για κάποια σήματα που περιέχουν την λέξη ΑΕΚ (aekempire για παράδειγμα)

    Πιο πανω ομως λεει "Οσον αφορά την AEK EMPIRE συμφωνήσαμε να παίρνει η Ερασιτεχνική το 1Ο% των καθαρών κερδών ετησίως."

    Και γιατι καλε μου ανθρωπε δινονταν ποσοστο κερδων για κατι που ποτε δεν παρεχωρηθει και μαλιστα ειναι στα δικαστηρια για αυτο το λογο,ακομα;

    (δν ειμαι αντιθετος με την ευλογη αποζημιωση της "μανας". Απλα λεω οτι "ειναι βαρυ και δυσκολο να πεις στον αλλον φυγε" που λεει και ο αλλος φοροφυγας και αγαπημενος των γυναικων (διδει χρηματων) Τ. Βοσκοπουλος.

    Οταν σαν γνησιος δεν πρεπει επ'ουδενει να θετεις τα κειμηλια σου προς ενοικιαση επι χρημασι,γιατι ζητας ποσοστα; "κακουργα κοινωνια,που με αναγκασες να βγω στο πεζοδρομιο";
    (δεν αναφερομαι στον δικηγορο. Εκεινος την δουλια του κανει. Αλλα στον "αλλον" που μας εχει τρελανει με τον ερασιτεχνισμο του και τους "Θουριους". Και που παραλληλα ζητα ποσοστα απο την "εκπορνευση" των εμβληματων.

    "Για το να παίρνει η Ερασιτεχνική επιπλέον 5 ευρώ για κάθε εισιτήριο 4 σημαντικών αγώνων την σαιζόν μάλλον θα πρέπει να ερωτηθεί η ΠΑΕ γιατί για το σωματείο είναι μόνο κέρδος εκτός αν κάποιος διαφωνεί και σε αυτό"

    Σε αυτο εισαι ξεκαθαρος. Κρυσταλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ...
    ΝΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΟΙ ΣΥΜΠΝΟΙΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΜΗΓΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8ΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΌΧΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ) ΔΛΔ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν αυτοι ειναι οι σκοποι τους,δηλαδη να γυρισουν οτι χρωστανε η απο αμελεια εχασαν και να ισοσκελισουν τα παντα και παραλληλα να φτιαξουν και γηπεδο και να συνεχισουν αλλα δηλωνοντας "παρον",δεν λεει κανενας φανταζομαι σε αυτα οχι.

    Αυτα ειναι και τα ζητουμενα αλλωστε.

    Αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. προς xatzi: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή