Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΠΟΣΑ

       Διότι αυτά είναι η ουσία. Όπως είπε και ο πρόεδρος , το θέμα μας είναι καθαρά ταμειακό. Όλα τα άλλα είναι λυμένα. Εγώ συμφωνώ, σαν τον πύργο της Βαβέλ που ο Τροχανάς έκανε καινούργιο μέτοχο, που υποκθιστά τον παλαιό και τελικά η ΑΕΚ έχει δυό μεγαλομετόχους: Supporters ( αποτυχημένους ) και " θεμέλιο 21". ΡΕ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ  ΙΔΙΑΝ, τότε κάτι γίνεται. Μια παρτούζα, ένα όργιο, έστω μια ελσπερμάτωση πολυμετοχική. Και κανένα πρόβλημα. Αλλού είναι το θέμα. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΡΟΔΙΣΙΟΙ. ΚΟΙΝΩΣ, δεν γαμάνε.
                Ή γαμάνε κατά συνθήκας: Και θα κάνω πράξεις τώρα. 1,6 μύρια κιτρινόμαυρες οικογένειες χ 600 ευρώ κάνουνε σχεδόν ένα δις ευρώ. Μιλάμε οτι λυθήκε το πρόβλημα της Ελλάδας αν στο τριπάκι αυτό μπει όλη η σούπερ λίγκα. Αλλά ξαφνικά, η οικογένεια έπεσε στα 50 ευρώ. Δηλαδή η ΑΕΚ θα πάρει 80 μύρια βάει πολλαπλασιασμού. Κι αν δεχτούμε οτι χρωστάει μόνο 34 μύρια, ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΣΗΜΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΧΑΝΑΚΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, κανει θυγατρικη τον ολυμπιακό. Ο ροχανάς τον πήρε κι αυτόν.
              Πλάκα λέμε. Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ την ώρα που οι μέτοχοι ψάχνουν να βρουν το κουμπί μέσω ελλειμμάτων που θα τους πει ο λογιστής και θα συμφωνήσουν όλοι στην διαφωνία τους οτι άλλος έφυγε νωρίτερα κι οτι άλλος πλήρωσε για τον άλλον την ώρα που σωστά δόθηκαν οι μετοχές αλλά κάποιος ήταν το κορόϊδο που την ώρα που δεν έπρεπε να φύγουνε τα χαρτιά, κάποιος μαλάκας χωρίς παραστατικά έδινε τα λεφτά. ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΑΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΕΚ. ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
            Κια δεν ξέρει κανείς τι γίνεται, ΕΝΩ ΕΓΩ ΞΕΡΩ. ΕΒΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ, Η ΚΥΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ. ΠΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ή κάποιος manager; ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ. Ή ΣΑΜΑΡΑ που πλέον θέλει να γίνει και πρωθυπουργός.
          Κια μην κάνετε πολλές πράξεις. ΑΝ ΤΟ 600 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ 50, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΙΣΟΠΟΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ SUPPORTERS.  Ή ΘΕΜΕΛΙΟ 21. Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΤΟ CLUB ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 200, ΚΑΙ ΤΟ CLUB ΤΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ 50. Η ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ, που δήθεν περνάει ΠΙΟ ΦΤΥΗΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΥΤΑ φυσικά. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ , ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΕΚΕΙ.  ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΟΧΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
                    ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ; ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΓΑΠΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ Ή ΤΡΟΧΑΝΑ;

23 σχόλια:

  1. Μονο να σε διορθωσω-αν και δεν εχει και μεγαλη σημασια για την ουσια- οτι οι οικογενειες,κατα Τροχανα, ειναι 600 χιλιαδες. Υπολογιζοντας κατα μεσο ορο 3 ανθρωποι,αρα εχομεν κοντα στα 1.8 εκ. ΑΕΚτζιδες.

    Οπως και να εχει,ακομα και ετσι, μπορουμε να συνεχισουμε τον ιδιο παραλογο δρομο και να υπολογισουμε 600.000χ600= 360 εκατομυρια.
    Αντε ομως και πεσαμε στις εκπτωσεις απ'την πρωτη μερα του προιοντος (αληθινα πρωτοφανες αυτο για την αγορα)και τελικα επανακοστολογειται με 50 ευρω καθε σπιτι. (δεν μας εφταναν οιτοσοι νταβαδες στο κεφαλι μας,εχουμε και τους Τροχαναδες)

    Και ετσι το ποσο ειναι λυτρωτικο:600.000χ50=30 εκατομμυρια. (μα τοσα λενε οτι ειναι τα χρεη ρε παιδια. Ακομα και χωρις τη 80αρα που λεει ο Steven υπολογιζοντας σουμα,κρυφα και φανερα χρεη,εστω και τα 30 μια χαρα ειναι για αρχη και για νεα διακυβερνηση.

    Αμ το αλλο το "αγραφο"; 1 μηνα ανακωχη-λεει-μεχρι να προωθηθει το σχεδιο "θεμελιο" και να δει ο κοσμος τις πραγματικες τους προθεσεις.

    1 μηνας ανακωχη,ειναι υπεραρκετος ακομα και αναμεσα σε εμπολεμους λαους. Ακομα και γαλαξιακο πολεμο να ειχαμε,σε λιγοτερο απο ενα μηνα,θα ειχε βρεθει καποια λυση.
    Τοσο πολυ χρονο χρειαζονται οι ξαφνικα μονιασμενοι;
    Οι αιφνης ανακαλυψαντες την αναγκη για ενωση χρειαζονται 1 μηνα; Και εφ'οσον τοσος πολυς χρονος τους παιρνει για να ξανασυνηθισουν ο ενας το χνωτο του αλλου-ερωτημα- πως διαολο θα τα βρουν στα οικονομικα μοιρασματα σε 2-3 μερες;

    Πως οι σοκαρισμενοι απο την προσπαθεια ανοχης εκατερωθεν,θα τελειωσουν το θεμα "χρεη" σε χρονο dt οπως μας λενε; Δεν ειναι παραξενα πραγματα αυτα;

    "ανακωχη" ενα μηνα μεχρι να μαζεψουν οτι μπορουν απο τον νεο δισκο που εβγαλαν,ο οποιος γραφει "θεμελιο", δηλαδη "μνημονιο 2";
    Και να βρουν οτι χρωσταει ο ενας στον αλλον απο 1-2-3 εκατομμυρια,εντωμεταξυ να εχουν παρει ηδη το ισοποσο απο την τσεπη του κοσμου.
    Μελι-γαλα,ισα για να παρει την αδειοδοτηση ο Αδαμιδης.

    Βιαζομαι; Μακαρι.Ας διαψευστω και θα πω "συγνωμη" και θα το βουλωσω. Αλλα να δω οτι το ποσο που ανακαλυψαν οτι πρεπει να καλυψουν,ειναι αυτο που "υποπτευομαστε" ολοι. Και οχι να μαγειρεψουν τα αναλογουντα με μπακαλιστικους υπολογισμους και να βρεθει τελικα οτι "χρειαστικαν 1-2 εκατομμυρια για να κλεισει η τρυπα.
    Και να επιβεβαιωσουν τον Τροχανα οτι "η ΑΕΚ δεν εχει χρεη".

    Δεκαδες ειναι τα μυρια που πρεπει να σπρωξουν.
    Και μεσα πρεπει να μπει "τριμερης". Και ορκωτοι της ΠΑΕ,και ιδιωτες δικοι τους και το ΣΔΟΕ.
    Και να "σκαβουν" 2 μηνες τουλαχιστον.
    Αυτα τα "παμε να δουμε ποσα ειναι και αμεσως τα καλυπτουμε" ειναι για τα πανιγυρια. Ειναι για τα φαστουνταδικα.Και απευθυνονται σε μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ. ΕΚΤΕΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Φεβρουαρίου, 2012 10:31

    Το λάθος σου αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.
    Ας περιμένουμε να δούμε ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ που βγάλαν οι αμέτοχοι.
    Εφόσον τα μέτρα τους φαίνονται ΚΟΝΤΑ ΕΣΤΩ στο πραγματικό κουστούμι που πρέπει να πληρώσει έκαστος ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, τότε και εσύ και εγώ και όλοι βγάζουμε το σκασμό και βάζουμε το θυρεό του μαλάκα στο χάρτινο καπέλο. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ. Αλλά όταν το παρεάκι εδώ και 8 χρόνια, ο Τρόχα με τα αεροπλανάκια και τα χάπια του εδώ και 15, λειτουργούν όπως έχουν λειτουργήσει, αναμένει κανείς ξαφνική μεταμέλεια και επίδειξη ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ?
    Αι ντον'τ θινκ σοου...αλλά τέσπα, έχουμε ούτως ή άλλως κρίσιμη μάζα πια και το τζίνι ΕΧΕΙ ΗΔΗ βγει από το μπουκάλι. Αν αυτοί εξακολουθούν να βγάζουν ότι τα χρεή τους είναι...5 κουμπιά, 3 πακέτα πατατάκια και η παραγγελία για τα σουβλάκια του BBQ, τότε ούτε αδειοδότηση παίρνουμε (ελλάδα+ευρώπη) και η ΠΑΕ πάει φούντο. Το παγόβουνο είναι μπρσοστά μας, άσχετα αν κάποιοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα,
    Ρε παιδια αυτη η ασκηση με τα εκκ και τα ποσα εχει γινει τοσες πολλες φορες που πλεον την εχουν βαρεθει και τα μικρα παιδια.
    Excel με οπαδους-πελατες και λεφτα ανα κεφαλι ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΑΝΕΣ μπορει να δουλεψει.
    Τις παπαριες του κυρ-Μιχαλη καθομαστε και συζηταμε τωρα? Που αφου εκανε τα αεροπλανακια (γνωστα και ως πυραμιδες οταν προτεξεκινησαν το 1987-88) τα γυρισε στην ΑΕΚ.

    Ειναι δε τοσο σιγουρα τα νουμερα των πελατων (600 χιλιαδες) και μας πηραξε το ποσο? Και γιατι να μην ειναι 800 χιλιαδες η 400 χιλιαδες?
    Και στις οικογενειες προφανως απαγοραυεται να ειναι καποιο μελος αλλη ομαδα ετσι? Ιδιως αν αυτος ο αλλος μπορει και να πληρωνει κιολας..

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ετσι στηνωνται οι εταιρειες?

    Μαλλον, γι αυτο το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εγχειρημα που εκανε ο στρωματεμπορας (χωρις θυρεους) πριν κανα 8μηνο πηγε απατο.

    Βαση επισημων ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΩΝ στοιχειων αν πανε θα κανουν μια τρυπα στο νερο.

    Να ανατρεξουμε σε παλιοτερη δηλωση ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΥΡΑ γιατι ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες?

    Αυτα ρε γκοντο ποιος θα τα βαλει? Εσυ η ολοι μαζι?

    ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ που ειχατε ΑΝΩ ΤΩΝ 180 εκκ εσοδα σε 7-8 χρονια, βαλατε 80 το μαγαζι μεσα (δηλαδη 250+ συνολο) και θελετε και συνδρομες?
    Και θα μας κανετε και χαρη που ΘΑ??? πληρωσετε απο ενα διφραγκο ο καθενας ΚΑΙ ΚΑΛΑ?
    ΑΣ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ (minimum) και μετα θα το παιζω και large να χαρισω ΔΥΟ, τι μας λες ρε γκοντο σοβαρα?

    Δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απο το κοσμο, ΑΝ θελετε βγαλτε ακρη μονοι σας. Σιγα μη σας δωσω συνδρομες και διαρκειας και ΠΑΠΑΡΙΕΣ για να βλεπω τον καθε αγαμιδη στη καρεκλα (με ιδιωτικα συμφωνητικα- που και καλα τα πληρωνει ο γιος της μαμας..) και τους καραμπελο-τσιπρες να φορανε φανελα ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ δεν θα ειχαν δει.
    και να μας το παιζουν και ταχα μου..


    ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΟΛΟΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ που ξαφνικα σας επιασε ο πονος της ευεργεσιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα οποια ιδιωτικα συμφωνητικα ο φιλεσπλαχνος παπατζης τα πληρωνει απο τη τσεπη του (ναι πετρακη για τα 250,000 δολλαρια λεω) για να μην επιβαρυνει την ΑΕΚ.
    Ρε πονος που επιασε το μικρο πετρακη και δεν θελει τα 60εκκ που επισημα παρουσιαζει σε χρεη να γινουν 60,2 εκκ ευρω.
    Τετοια ευαισθησια μιλαμε, τετοιος πονος..

    Αν καταλαβω οτι τα περνει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον (μετα απο δηλωση σου) ο αχυρανθρωπος για να κανει τις ΒΡΩΜΟΛΑΜΟΓΙΕΣ σας, τυπου supporters κλπ

    Εκτος αν ξερετε πολλες ΑΕ που ο ΔΣ πληρωνεται ΕΚΤΟΣ εταιρειας απο εναν απο τους μετοχους ΙΔΙΩΤΙΚΑ!

    Το για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ και ποιανου ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ το ιδιωτικο συμφωνιτικο μεχρι και αυτο το γιδι το κιατο μπορει να το καταλαβει..

    ΜΠΕΕΕΕ ΡΕ που θα παρετε συνδρομη

    ΜΠΕΕ με θυρεο κιολας... ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι,το διαβασαμε.
    Ακου λεει "αναζητηση ΑΦΜ". Σα δεν ντρεπεται.
    "Οποιος μιλαει για ΑΦΜ,να να παει να ΑυτοΦιΜωθει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας δουμε μερικα απο τα ευεργετικα μετρα που λαμβανουν οι εταιροι μας. (κατα "Μπαμπη,Αλεξη-Σκαυ, Γιαννη,Παντελη-Μεγκα και λοιποι σφογγοκωλαριοι
    FFP. Financial Fuck Play:

    Δεν εχει δικαιωμα (η Ελλαδα)μονομερους στασης πληρωμων.(εξωτερικης εννοειται,ωστε να εξυπηρετηθουν οι αμασες εσωτερικες αναγκες)

    Πρεπει να μεταφερθει το δικαιωμα συνταξης και παρακολουθησης προυπολογισμου σε επιτροπο.
    Μεριμνα συμμορφωσης στον κανονα οτι "πρωτα εξυπηρετειται το δανειο και κατοπιν οτι περισεψει σε εσωτερικες αναγκες (μισθοι συνταξεις,νοσοκομεια,σχολεια κλπ)

    Σε περιπτωση ( η οποια ειναι σιγουρη) που δεν αρκουν τα εσοδα για την δοση του δανειου,αυτα θα λαμβανονται αυτοματα απο τις πρωτογενεις δαπανες (τα γνωστα παλι: μισθοι συνταξεις,φαρμακα,επιδοματα κλπ)

    Σε περιπτωση που για οποιοδηποτε λογο δεν δωθει καποια απο τις προγραμματισμενες δοσης της Τροικας προς την Ελλαδα (γιατι ετσι γουσταρουμε βρε αδερφε) τοτε,ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα πρεπει να δωθει η κανονισμενη αποπληρωμη του δανειου απο πλευρας αποικων. (πραγμα που σημαινει οτι ακομα και αν δεν παρεις την "επομενη" δοση για να ζησεις,ακομα και τοτε θα πρεπει κανονικα να συνεχισεις να αποπληρωνεις τις δοσεις σου. Ολοι καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο)

    Ευρειες αρμοδιοτητες του επιτροπου με δικαιωμα βετου σε οτιδηποτε,ακομα και στις οποιες τυχον Συνταγματικες τροποποιησεις. (φυσικα αυτονοητο ειναι οτι η Χελλας χανει καθε δικαωμα οποιουδηποτε "βετο" σε οτιδηποτε.)

    (μεσα σε αυτες ειναι και η επικειμενη Συνταγμ. τροποποιηση ωστε ακομα και μεσω Ελλ. Συτναγματος να μην μπορει να ορθωθει-αξιωθει οτιδηποτε απο τα Χελλενικα δηκαστηρια,η αλλη αρχη.

    Οποιαδηποτε παρεμβαση πλεον θα ειναι και "Συνταγματικα κατωχυρωμενη".
    (οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.Ετσι για να μη λενε καποιοι οτι δεν ειναι συννομες οι διαδικασιες)

    Καταργηση μισθου. Κυριολεκτικα. "Υψηλομισθοι" θα θεωρουνται οι πανω απο 400 ευρω. Καταργηση αφορολογητου.Διπλασιασμος ΦΠΑ.Ακομα και σε νησια,παραμεθωριες κλπ-κλπ
    Καταργηση της συνταξιοδοτησης. Θα γινεται κατα περιπτωση.(αναλογα τον εργοδοτη,την εργασια κλπ)
    Φυσικα σκοπος ειναι το μονιμο πνηξιμο.
    Η μοναδικη χωρα ΠΑΚΓΟΣΜΙΩΣ που θα βρισκεται επι 6ο και 7ο χρονο σε συνεχη υφεση,απο τον 2ο παγκ. πολεμο εως σημερα.

    Η παγκοσμια δοτρια πολιτισμου,επιτελους ανγνωριζεται.

    Μιλαμε οχι για"γυψο". "Οχι για εφταετια". Οχι για γραφικους Παττακους. Εκεινη η εποχη ηταν ανεκδοτο σκετο.
    Μιλαμε για σκληρο BDSM.

    Ολα αυτα μεχρι τον Μαρτιο οπου και τοτε-με επιφαση αυτην την-αλλη μια εκβιαστικο κεφαλοκλειδωμα,εκλογες αντιο ασφαλως,αφου "πτω-χε-υου-με" οπως λεει και το μαλακιο ο Καψης.
    Ο οποιος πασχει απο πτω-χεση.

    Οτι ισχυε εως σημερα-ακομα και ολα αυτα τα εξωφρενικα-θα μοιαζουν με "χάρες" μπρος σε οτι ερχεται.
    Οτι συνεβει στην παρελαση του Οκτωβρη στην Θεσσαλονικη και αλλου, θα μοιαζει με παιδικο παρτι μπρος σε αυτα που θα γινουν στις 25 Μαρτη-γδαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καπου εγραψα "βετου", αντι για "βετο".
    Λαθος, απο βιασυνη. (αυτο μας μαρανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το κερασακι ειναι οτι οι ισολογισμοι πρεπει να ειναι ισοσκελισμενοι (!!!) (οτι κανει και η Πλατινου στην ΟΥΕΦΑ)

    Δηλαδη δεν ισχυει ουτε καν και αυτο το 3% αποκλιση (που ακομα και αυτο ειναι απραγματοποιητο απο μια διαλυμενη οικονομια.
    Πλεον θα ισχυει το 0.5% αποκλιση.
    Μιλαμε δηλαδη για ανεκδοτα. Ουτε σε εξωπλανητικη χωρα δεν ειναι πραγματοποιησιμο αυτο.
    Ειναι σαν να εχεις θεσει καποιον επι χρονια σε καθεστως υποσιτισμου και τωρα να τον βαζεις στην γραμμη εκινησης μαραθωνιου και να του ζητας να κοψει την κορδελα τερματισμου.

    Δεν αφορα βεβαια μονο εμας αλλα ολες τις χωρες. Να πιανουν δηλαδη νουμερα Γερμανιας. Και εφ'οσον εκ'των πραγματων καμια δεν θα μπορεσει να αντεπεξελθει,θα τεθει στο αρμα πληρους επιτηρησης των Γοτθων.
    Το 4ο Ραιχ δηλαδη κανονικα πλεον,μπροστα στα ματια ολων.

    Αν δεν εγερθουν οι λαοι,αναγκαστικα πλεον -και οχι απο αφυπνηση,αλλα απο το στριμωγμα και την λαιμαρια που θα υποστουν- τωρα,σημερα, τοτε θα χρειστει πολυ-πολυ αιμα,αργοτερα.
    Ως γινεται παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλαζει σημειο-λεει- οπου θα συναντηθει η "ομας του "θεμελιο21"".
    Αλλαζουν σημειο καθε φορα για να μη γινουν στοχος του εχθρου.
    Πιθανον στον Γραμμο,μεσα σε χιονοτουνελ.
    Αλλοι μιλανε για καταφυγιο,καπου στην Κρητη,παρεα με κατι κρι-κρι.
    Αλλοι λενε στη σπηλια του Νταβελη. Αλλοι στην Τακλαμακαν.
    Αλλοι κακοβοουλοι λενε οτι εχει κανονιστει συναντηση στο γραφειο τελετων,"Μυστρας",μεσα σε φερετρα.

    Αλλοι παλι-να χαθουνε οι ατιμοι- λενε οτι η συναντηση θα λαβει χωρα σε ευαερο βοθρο,οντας μεταμφιεσμενοι σε υπαλληλοι της "express service" (να που χρειαζονται οι χορηγοι καμια φορα)
    Καποιος ακουσε οτι θα χρησιμοποιησουν το πρωθυπουργικο falcon. Λογικο το βρισκω.
    Αλλοι παλι οτι θα συναντηθουν στα γραφεια του ΚΚΕ. Εκει ως γνωστον,απαγορευεται ει εισοδος εις παντας.
    Παψτε να λετε εξυπναδες και αφηστε τους "Βελουχιωτιδες" να κανουν πραξη το οραμα.

    Δηλαδη θα παραστουν οι "Τροχανάς, Πετράκης, Κασνακίδης, Αδαμίδης, Παπαϊωάννου, Σεραφείδης, πιθανότατα και ο Οικονομόπουλος".

    Τι θα πει "πιθανοτατα"; Δεν καταλαβαινω. Η εχουμε απαρτια,η δεν εχουμε.

    Παραλληλα συαναντωνται οι "ενοχοι 2004", για να ανακοινωσουν σε αστρονομικο χρονο τα χρεη,τα οποια θα κληθουν να πληρωσουν...οι φιλοι της ομαδος.

    Λειτουργουν ξεχωριστα,σαν δυο οντοτητες. Κατι σαν την Τροικα απο την μια και τους Μερκελοσαρκοζιδες απ'την αλλη.
    Οι μεν διαπιστωνουν οι δε επιβαλουν τα μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
    ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΑ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΝΤΑΣ-ΓΑΒΡΟΥ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΖΩΗ...

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ Ο BΟΘΡΟΣΙΔΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑ ΧΑΝΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΛΟΣ
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αδερφε, ο σταυλος δεν καθαριζει. Αυτη ειναι η φυση του.
    Απλα οποιος μπαινει και θελει εστω να μη λερωθει και πολυ,οφειλει να φορα στολη βατραχανθρωπου.

    Εις αυριον τα σπουδαια. (μη το δενετε και κομπο...)
    Θα μας ανακοινωσουν το τι χρωστα ο καθενας.
    Ο αορατος σερβιτορος εχει κατσει πανω απ'το κεφαλι τους.
    Εχουν λαβει τον λογαριασμο και σκυβουν ο ενας στο κεφαλι του αλλου:
    Ρε μαλακα τι παρηγγειλες αστακο; Δεν ειπες οτι δεν πεινας;
    - Ναι καλα τωρα....εσυ τι τα θες τα εμφιαλωμενα; Το χυμα δεν σου'κανε;
    - Ρε σεις,εμενα μου εχει χρεωσει τρεις χωριατικες. Απο που νομιζει οτι ειμαι ο μαλακας; Απο την Κρητη;
    - Γιατι εδω δεν γραφει 7 κοκα-κολες; Πουν'τες; Μην εχεις τιποτα κρυμενα μπουκαλια κατω απ'το τραπεζι ρε κοντε;
    - Δεν γαμιεσαι ρε. 4 πιατα εφαγες και σε πειραξαν τα αναψυκτικα;
    - Ειρηνη παιδια...
    - Ποια Ειρηνη; Αυτη που δουλευει στη λατζα; Την γαμας;
    - Ειρηνη ρε μαλακα λεω. Ανακωχη. Κοιτατε τι εχετε πανω σας.Ακουμπηστε τα ψηλα στο τραπεζι...Τακη,για μετρα ρε,τι εχουμε ως τωρα.
    - Να παρω τηλεφωνο τον πατερα μου που ειναι γερός στα μαθηματικα;
    - Σιγα να μη φωναξουμε και τον Τσακα να μας φαει τα κοκκαλα. Γραφε:
    4 αστακομακαροναδες....
    - Ναι καλα, λεει ο "βλακας". "Εγω μονο τα μακαρονια δοκιμασα. Και θα πληρωσω αστακους";
    - Ας δοκιμαζες. Παρακατω: 3 σιναγριδες...2 καλαμαρακια...τζατζικια 3...
    - Αντε βλαχοι που τρωτε και σκορδολασπη με ψαρια. Θα σας ακουσουν στο Πειραια και θα βαλουν τα γελια.
    - Οποιος θελει ψαρι με λαδολεμονο,να παει στο Πειραια, λεει ο "κοντος".
    - Καλα...ας μην ηταν ο "Αμερικανος" να φερει την ψηστιερα, και θα βλεπαμε...
    - Συνεχιζω...4 πατατες...2 τυροσαλατες....1 "κηπουρου"
    - Εγινε και σαλατα ο ασπρομαλης; Γιατι; Επειδη τα ετρωγε ορθιος;
    - ....
    - Και τελειωνω: 3 μπουκαλια μοσχοφιλερο, 5 σοδες 4 κοκα-κολες και μια seven up που εφερε απο το σπιτι του ο Κουλης.
    - Μπα,δεν καταλαβα. Και θα την πληρωσω;
    - Ας μη την εφερνες. Ας εφερνες ενα σεμεδακι,που δεν τρωγεται. Το λοιπον: Σουμα 235 ευρω.
    - Εχω μιαν οχληση εις τον στομαχον. Να σας αφησω δια ολιγον...με καλει η μητερα φυσης.
    - Δεν πειραζει. Ολες οι μανες παντα περιμενουν. Σε λιγο.
    Λοιπον,αδερφια μου. Ριχτε ενα καλο ρεψιμο,γυριστε και τις τσεπες σας,να τελειωνουμε,γιατι αυτη η κωλογατα εδω κατω,μου εχει ριμαξει το μπατζακι.
    - Ποτε δεν συμπαθησα,ουτε εγω τα αιλουροειδη. Εχουν μια κρυαδα. Ενα "τουπε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ. ΔΙΑΛΟΓΟ ΒΓΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ χρηστο
    Εχουμε και 2 χρησεις 'χαμενες', και ενα ταληρακι μαυρο, γιατι ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες (συνεντευξη γκοντο για κατι λατινοαμερικανους που 'ξεχασαν' να στειλουν παραστατικα)

    - Πηρατε και για τη μεση 2 γουρουνοπουλα και 5 καραφακια στην αρχη
    -Ποια μεση, εγω απο το πιατο μου ετρωγα..αναφωνησαν ολοι!!

    -Αυτο λεμε ρε τεραστιε.. ειπε το γκοντο

    ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ.. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ??

    ΥΓ Ο μπαμπας του Τακη εχει φυγει.. εξαλου αυτος ηταν που εκοψε την χρηματοδοτηση τοτε στο τακη και τη φορα στον αδελφο του να κανει τα ιδια στο ΜΠΑΟΚ.
    Δεν θα μου διαλυσετε το τσιμενταδικο με τις μαλακιες σας, ειχε πει (σωστα), και ειχε πεταξει ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ τον Τακη τοτε... ο steven ΞΕΡΕΙ (ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΕ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΚΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ανωνυμο: τι πήρες ρε μαλάκα; τωρα που ερχομαστε να σκασουμε; εσυ τι εισαι ρε που θα μας βαλεις σε ταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρωθυπουργός
    Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη Χρηματιστή Τζορτζ Σόρος».

    Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά.

    Αν επαληθευτει η ειδηση,θα ειναι ενα καλο νεο.
    Αλλαξτε του τον αντιχριστο.(κυριολεκτικα) Στειλτε την σε κανενα Γκουλακ την τελειωμενη καριολα να τη γαμανε αρκουδες νυχθημερον,νηστικη στους παγους.
    Τη βρωμιαρα με τις κομοδινι μπουκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΒΟΥΒΟΙ; ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΤΡΟΧΑΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οντως ειναι αξιοπεριεργον το πως θα υπολογισουν τα χρεη τους στο τυφλο διαστημα των δυο χαμενων χρησεων.
    Θα τους δειξει κρυφα ο κοντος τα χαρτια; Θα τονπιστευσουν μηπως εαν τα πει προφορικα; Θα τις αφησουν απ'εξω για να τις πληρωσω εγω αργοτερα;
    Κανεις δεν ξερει.

    Ισως μπορει να μας απαντησει ο πρωτος ανωνυμος που μας καλει-προσταζει να σκασουμε.
    Ζητα ακρα σιωπη. Ειναι και εκεινος ακινητος. Ησυχια παιδια.Σε λιγο θα κλασσει ο Οικονομοπουλος και ο "ανωνυμος" θελει να τσεκαρει απο θα ερθει η βρωμα,ωστε να ακολουθησει. Λαγωνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΡΔΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, όσο και να βγάζουν τους δημοσιογράφους έξω, όλα μαθαίνονται. ΓΙΑΤΙ;
    Έλα κάβουρα. Πρώτον διότι από την υαλίτιδα ουδείς θεραπεύεται - ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΦΟΡΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ - και δεύτερον ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΉΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ BLOG ΑΠΟΨΗΣ. Ξέρω τι λέω, κι αυτοί βέβαια, αλλά δεν κατάλαβαν την προειδοποίηση του καζαμία για τους " faux self made " που έχουν υψηλές γνωριμίες. Και τα λένε όλα. Ολα λόγω κοινού ομίλου αποφοίτησης. Ο Τροχανάς άνετα βέβαια κάνει τον καμπόσο στον Σεραφείδη και στα λοιπά πρόσωπα που τον κοιτάνε σαν χάνοι.
    Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ; ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ; Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ. ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ, ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΙΔΑΝΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΕΛΕ. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ Ο ΓΚΕΣΙΟΣ. ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΣΚΟΡΕΡΣ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ;

    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aekapokleistiko/to-mnhmonio-ths-aek.1601031.html

    ΚΛΕΦΤΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΕ;ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ;ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ;
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙΟΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή