Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER

         ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
********************************************************************************

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ (COOPER), η οποία έληγε στις 31.12.2010 και ανανεώνεται αυτόματα, εκτός και αν έχει ήδη αρνηθεί η κυβέρνηση;

Αγαπητοί φίλοι, καλείστε να ερευνήσετε τα κάτωθι:

1. Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ, η σχετική σύμβαση υπογράφηκε το 1940 (?) και έληγε την 31.12.2010.

2. Υπάρχει στο Υπουργείο Βιομηχανίας το κείμενο της σύμβασης και παραδίδεται σαν «ιερό κείμενο» από υπουργό σε υπουργό. Αν δεν Αρνηθεί η εκάστοτε κυβέρνηση, δηλαδή η ΤΩΡΙΝΗ κυβέρνηση έως το τέλος του μήνα, δηλαδή τώρα. Εάν δεν έχει ήδη γίνει αυτό, αυτόματα η σύμβαση ανανεώνεται για άλλα 25 έτη. Έγινε σχετική επερώτηση στην Βουλή με αριθμό 6696 . Ποιές είναι οι δεσμεύσεις της Ελλάδας από την σύμβαση Cooper, βάσει της οποίας τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδας, καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα του Αμερικανικού consortium εταιρειών;

3. ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα του Πλανήτη σε ραδόνιο, ρουτίλιο, κόκκινο υδράργυρο, λουτέσιο και λανθάνιο, εμπλουτισμένο ουράνιο, λιγνίτη, αλουμίνιο, βωξίτη, μαγγάνιο, χρυσό, νικέλιο, σμηκτίτες, μαγνήσιο, χρωμίτη, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ επίσης το περίφημο ΟΣΜΙΟ. Η Ελλάδα, μόνο από τα αποθέματα του Μεθανίου που έχει στην μία άκρη της Κρήτης, φτάνει να κινήσει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη!....

4. Η κυβέρνηση με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση έχει υποθηκεύσει την δημόσια γη..

5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις οποιεσδήποτε δικαστικές διαμάχες με πολίτες ή το ίδιο το κράτος που θα προκύψουν για θέματα ένεκα του μνημονίου, αρμόδιο δικαστήριο επίλυσης είναι τα αγγλικά δικαστήριο και ως εκ της αποφάσεώς τους, οποιαδήποτε δανειοδότρια χώρα, οργανισμός ή ιδιώτης δικαιωθεί από το αγγλικό δικαστήριο, θα μπορεί να πουλήσει σε τρίτους κρατική γη και κρατικό πλούτο!!!......................

Αγαπητοί φίλοι μάθετέ τα αυτά, δείτε τα , γνωρίστε τα και πράξετε όπως εσείς νομίζετε....

H Σύμβαση Cooper & ποιός ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης.

H Σύμβαση Cooper
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ ΄! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.
Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που ειχε γραψει το 1947 με τιτλο "Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα", αποκάλυψε την υπαρξη της......
λεγόμενης "συμβασης cooper"(υπεγραφη το 1940 και ληγει το 2010 και ειμαι περιεργος να δω αν οι ξεφτιλισμενοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπαρχει στο υπουργειο βιομηχανίας και παραδιδεται-σαν "ιερο κειμενο"-απο υπουργο σε υπουργο!), βασει της οποιας τα λεγομενα "στρατηγικα ορυκτα" της Ελλαδας καθως και ο υδατινος μας πλουτος,τιθενται υπο την αιγιδα ενος Αμερικανικου consortium εταιρειων! Το αποτελεσμα αυτης της αποκαλυψης ηταν να τουφεκιστει ο Μπάτσης μαζι με τον Μπελογιαννη το 1952! Απο τους 12 που ηταν για "ντουφεκι", επελεξαν μονον 3, ενας εκ των οποιων ηταν και ο Μπατσης! Kαταλαβατε γιατι κανενας πολιτικος δεν αποτολμα να ακουμπησει τα παρθενα κοιτασματα ορυκτου πλουτου που βρισκονται στην Ελλαδα.Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη με σιδερο-χρωμιο και νικελιο και δεν παραγουμε ουτε γραμμαριο ανοξειδωτου χαλυβα.

Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε μέχρι να τα δώσουν στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
Ότι ο Δημήτρης Μπάτσης εκτελέστηκε πλάι στον Νίκο Μπελογιάννη δεν ήταν τυχαίο. Ότι εκτελέστηκε για το βιβλίο του και τις ανακαλύψεις του, ούτε κι αυτό είναι τυχαίο.
Ότι μια γενιά Ελλήνων αγνόησε την ύπαρξη του βιβλίου και τον συγγραφέα του και αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Το κατεστημένο είχε πολλές και βαριές ενοχές για να μπορέσει να σταθεί στο έργο του Μπάτση και να αντλήσει από αυτό έστω και λίγα διδάγματα. Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει ποιος ήταν αυτός ο πατριώτης, και μην μπερδέψετε τα πολιτικά στην μέση γιατί τότε θα σας χαρακτηρίσω κι εγώ, μαϊμούδες, όπως ακριβώς αποκαλούν τους ανθρώπους, οι Επικυρίαρχοι.
Η διπλή εκμετάλλευση
Στο κείμενο που ακολουθεί, ο οικονομολόγος και δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης, συγγραφέας του σημαντικού έργου «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» (εκδ. «Τα νέα βιβλία», 1947) αναλύει τους μηχανισμούς παράνομου πλουτισμού που συνδέθηκαν με την παραλαβή, κατεργασία και διανομή των εφοδίων της ΟΥΝΡΑ στη μεταπελευθερωτική Ελλάδα. Το κείμενο δημοσιεύτηκε με τα αρχικά του συγγραφέα στο περιοδικό «Ανταίος» (10 Μαίου 1946), το επιστημονικό περιοδικό της Αριστεράς που διηύθυνε ο Μπάτσης και το οποίο εκδόθηκε για να υποστηρίξει τη θέση περί βιωσιμότητας της Ελληνικής οικονομίας. Ο Δημήτρης Μπάτσης συνελήφθη στην τελευταία φάση !!? της υπόθεσης Μπελογιάννη και εκτελέστηκε με τους Ν. Μπελογιάννη, Η. Αργυριάδη και Ν. Καλούμενο στις 30 Μαρτίου 1952.

31 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ PHIL MARLOW: ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ.
    ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Η ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ( σε διαβεβαιώ οτι δεν έγινε τίποτα ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
    ΤΟ BLOG ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΟΜΩΣ, ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ελληνικότητα μας.
    Το ποδόσφαιρο δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΩΝΕΣ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει γινει η ανανεωση της συμβασης COOPER Στηβεν.Ειναι μια συμβαση που καμια κυβερνηση δεν μπορει να αρνηθει να υπογραψει.Το χειροτερο ομως ειναι οτι εμπλουτιστηκε και με καινουργιες παραγραφους οι οποιες δεν προκειται να αναφερθουν πουθενα.Οταν λεμε οτι ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ,κυριολεκτουμε...
    Το ενα τριτο των δανειων ειναι ηδη πουλημενο σε τριτες χωρες,οι οποιες διατηρουν το δικαιωμα σε περιπτωση μη πληρωμης των δανεικων,να κανουν χρηση της "υποθηκης".Και υποθηκη σημαινει εκτασεις που κρυβουν στο υπεδαφος ολα αυτα που αναφερει ο Μπατσης στο βιβλιο του,και τα οποια εχω αναφερει σε παλιοτερα σχολια μου.Και επειδη στο μνημονιο δεν γινεται ΣΑΦΗ αναφορα για αυτες,θα γραφτουν ΤΩΡΑ κανονικα και με τον νομο,που λεμε.Ειμαστε τελειωμενοι σαν χωρα,η σφραγιδα λειπει να το επικυρωσει κι αυτο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΕ, ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΘΙΣΗ ΤΟΥ BLOG. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, καθώς έχεις τις πληροφορίες, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.... ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Καποια πραγματα λεγονται και καποια οχι..Παντως πολλα γραμματα μαζι χωρεσαν σε...τρια! Οσο για το βιβλιο του Μπατση,τα πρωτα που εκδοθηκαν "καπαρωθηκαν" απο τους Αμερικανους,και εξαφανιστηκαν! Του προσφεραν πολλα για να σταματησει,αλλα στα κρυφα τυπωνε συνεχεια μεχρι που τον σταματησαν μια και καλη.
    Στην υποθεση Μπελογιαννη,ο Μπατσης "μπλεχτηκε" απο τους "δικους του",αφου δεν επρεπε με κανεναν τροπο να χαλασουν τα "συμφωνηθεντα".Αν σωζονται σημερα καποια βιβλια αυτο οφειλεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,και ηταν αυτοι,οι Αγγλοι,που τον "τυλιξαν" σε μια κολλα χαρτι, κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη,και τον κολλησαν στον "Μπελογιαννη"...Πεθανε κι ο Μπλουμπιδης να μαθαιναμε περισσοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα σε ολα τα παιδια.
    Ειχαμε κανει μια κουβεντα πριν απο λιγο καιρο απο εδω, για αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα,μετα απο καποιο σχολιο του Steven περι "συμβασης cooper".

    Ειναι πραγματικα θληβερο αλλα και εξοργηστικο να διαπιστωνεις πλεον κανονικοτατα οτι εισαι κατοικος πουλημενης και δεμενης χειροποδαρα σαν κατσικα χωρας.

    "ανηκουμε ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ στη Δυση".
    Οι υποθεσεις τυπου "Μπατση", οσο καλα και αν κρυβονται η μασκαρευονται απο τις μυστικες υπηρεσιες, η τα υπουργεια-γαμω τα υπουργεια τους- ειναι εξοφθαλμες.

    Και το οτι "στην πολιτικη γινονται και πργματα που δεν λεγονται" ειναι η κυρια διαδρομη απου ακολουθειται. Οπως ειχε πει και ο μεγιστος εργολαβος "Περικλης"-Καραμανλης με τα φρυδια σαν κεραμιδια.
    Και αφου δεν μπορεις να πεις αυτο που κανεις,τοτε τι στο διαολο δημοκρατια εχεις ρε μαλακα γερο;
    Δεν βαριεσαι.
    Εδω που τα λεμε ειναι μια "ασφαλεια",ειναι μια "προστασια" το να εισαι με τους ισχυρους.
    Αφου αυτο λεμε και απο εδω.
    Αλλο το οτι θα πρεπει να το κανεις εξυπνα προκειμενου να αποκομιζεις τα μεγιστα δυνατα οφελη σαν κρατος. Και οχι τα μεγιστα δυνατα οφελη σαν ατομο, η σαν πολιτικη οικογενεια.
    Πουστιδες,αφυλοι,ψευτογλετζεδες και κυναιδοι.
    Για μια προτομη,η μια ονοματοδοσια δρομου,γαματε τα παντα.

    Τιποτα ορθιο λοπον.Παρτε τα μνημονια,τα ΔΝΤ και τους "ρητους και αμετακλητους" ορους των συμβασεων και τις υποχρεωτικες πωλησεις γης και οτι αυτη κρυβει μεσα της.
    Ετσι για να "ανηκωμεν" και με τη Βουλα.
    Τι μενει; Τι να μεινει; Τα μεγαλα εμπορικα κεντρα και τα "ιδρυματα δημοκρατιας" Καραμανλη-Παπανδρεου-Μητσοτακη. Δηλαδη εμπορικα κεντρα και παλι.
    Αντι να στηθουν αυτοι στα 6 μετρα,στηνονται οι "Μμπατσιδες".
    Διαβαστε "ιστορια" παιδια. Σας θερμοπαρακαλω. Ειδικα οταν χεζετε και υπαρχει μια "δυσκολια", ειναι οτι πρεπει. Σε ταξιδευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο για τα δικα μας εδω τα της φουκαριαρας ΑΕΚ,ειχαμε ηδη υπολογισει το μεγεθος της προσφορας των παιδιων που παιρνουν παιχνιδια και κουπες μονα τους "αμα λαχει".

    Το οποίο κυπελο και αυτο ο "κοσμος" βοηθησε τα μεγιστα να παρθει. (λεγοντας ο κοσμος να μη παρεξηγηθω. Δεν εννοω το 99.90% των καναπεδακιδων. Ποιος τους γαμει αυτους; Αφου ειναι η πληοψηφια. Και ως γνωστον, οι μειοψηφιες κανουν κουμαντο στις μπανανιες σαν και την δικη μας εδω. Αναφερομαστε στο 0.10%. Που θα καθαρισουν λεει αμεσως τα σκατα τους. Τα οποια ειναι δεκαετιων. Ξεραμενα δηλαδη. Πως θα γινει αυτο; Με σφυροκαλεμο; Τελος παντων)

    Ο λογαριασμος της αμεριστης αυτης βοηθειας,λοιπον εφτασε κοντα στο ενα εκατομμυριο,μαζι με τα ξηροκαρπια.
    duoble dot το τραπεζι, καθοτι τελικος ηταν.
    Να μη το ριξουμε και λιγο εξω; Καλοκαιρι ερχεται.Δηλαδη ξηρασια.

    Εφτασε το μπουγιουρντι λοιπον στον εορταζοντα και οργανωνοντα το τραπεζακι αυτο.
    Στα Σπατα ο λογαριασμος.

    Βεβαια κατι ανωνυμοι του χαβαλε και τις απολυτης πλακας,περιμενουν καποια αποτελεσματικοτητα στην εφεση. Λες και το θεμα ειναι εκει. Αν τελικα ειναι αν το ποσο θα ειναι 700 η 900 χιλιαρικα.
    Γιατι,θα βαλεις τιποτα απο την τσεπη σου, ρε μαλακα μαστουρη;
    Οι "καναπεδατοι" φιλοι σου θα τα δωσουν.

    Καθε σπιτι εχει τα κατοικιδια του. Τα οποια δεν λενε να συμορφωθουν και χεζουν πανω στους καναπεδες και τα χαλια. Και δωστου καθαρισμα. Και δωσ'του εξοδα.
    Και να ειναι και τιποτα λυκοσκυλα,παει στο διαολο. Για κατι κωλο-γκριφον μιλαμε. Ολο φωνη και χεσιμο δηλαδη
    Δεν βαριεσαι.
    Ζωακια ειναι. Τι να κανουμε. Θα τα συμπεριλαβουμε στα εξοδα του σπιτιου.

    Μεχρι να δεθουν-ξανα- εξω στη γωνια της αυλης,στη ριζα της λεμονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mou fenete oti to biblio exei epanakykloforhsei, kapou to eida sthn a8hna.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτες οι επαναλαμβανομενες "παταξεις" της πολιτειας (κλαστε ολοι μαζι) εχουν πολυ πλακα και ειναι απο τα λιγα πραγματα που μας διασκεδαζουν τοσο πολυ.
    "παταξον μεν ακουσον δε" ειχε πει ο αρχαιος.
    "παταξον μεν αλλα παιξ'τον δε" λεει ο σημερινος αρχιδούλος.
    "θα ειμαστε αμιλικτοι"..."μεχρις εδω ηταν"...το παρτυ τελειωνει" (κατι μου θυμιζει αυτο) "τα παντα στο φως"..."καμια ελαστικοτητα (σαν σωβρακο διχως λαστιχο δηλαδη) ..."το μαχαιρι στο κοκκαλο" (το κλασσικο. Που κανονικα ειναι: "το μαχαιρι στον Κοκκαλη")
    Τι κανει αυτος που δεν γαμει; Μα, ΜΙΛΑΕΙ. ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΕΙ. Λεει παραμυθια,κυρια για τον εαυτο του, για να μη νοιωθει μαλακας.

    Θυμιζει την αγωνιωδη αλλα και εκ'των πραγματων ακαρπη, προσπαθεια ενος γερου να γαμισει την εικοσαρα.
    Τι ταματα,τι ορκους, τι βιαγκρα,τι γιογκες ο γερος, τι βοτανα, τι μαγισσες, τι θεραπειες. Τιποτα.
    "θα σε σκισω βρε καριολακι", λεει στον καθρεφτη. "θα σου πεταξω τα ματια εξω", ψιθυριζει,για να το ακουει.
    Παιρνει βαθεια ανασα,πινει τρια χαπια μαζεμενα,φοραει και το κομποσχοινι που αγορασε απο το Μοναστηρακι και βουρ,παει στην κρεβατοκαμαρα.
    Μα που ειναι; Εφυγε η μικρη; Βαρεθηκε να περιμενει; Αφου ειναι κλειδωμενα. Πως;
    Μπα. Στον υπνο του ο γερος "ειδε" μουναρες και επικειμενα γαμισια.Τιποτα.
    Σηκωθηκε να κατουρησει τα μισα που αφησε, και ειπε να κοροιδεψει τον εαυτο του αλλα και τον Χαρο.

    Μπορει να επιβαλει κατι ο ανικανος; Μπορει να "εισβαλει" καπου ο αχρηστος; Οχι.
    Ε, αστον να λεει. Ξυσε τα αρχιδια σου με την αξίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καιρός για Αθήνα, Ελλάδα Lat:37.98 Lon: 23.73 μέσο υψόμετρο: 110m. (Χάρτης)
    Αναφορά σταθμού Ελευσίνα στα 21.86 Km από Αθήνα. Υψόμετρο: 31m

    Τρέχουσες συνθήκες
    Θερμοκρασια:16c με αυξημενη συννεφια.
    Σχ. Υγρασία: 55%
    Άνεμος: Β με 17 km/h, 39 km/h gusts
    Ορατότητα: > 10000m
    Πίεση: 1016.9 mb

    Για τον "προεδρο" οι πληροφοριες. Να ξερει πως να ντυθει. Μην εχουμε τιποτα αλλα σημερα παλι.
    ΕΛπιζουμε την συνεντευξη "πλυντηριο" να την δωσει τελικα σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα,

    το βιβλιο κυκλοφορει απο τις εκδοσεις κεδρος ISBN: 9789600419375 στα 45 ευρω.
    Υπαρχει σε τουλαχιστον 4 βιβλιοπωλεια, μην τα αναφερω και κανουμε και διαφημηση.
    Αν καποιος θελει μπορει παντως να το βρει σχετικα ευκολα.

    Υ.Γ Χρηστο ο αλλος αρρωστησε μολις ακουσε την παγωμαρα-μυριο που του ηρθε ως λυπητερη.
    Μια φορα σου λεει πηγα να το παιξω και εγω Βαγγελας και Πατερας και εκει σκατα τα εκανα.

    Τον ενημερωσε και ο εταιρος Καπαδοκης οτι δεν υπαρχει σαλιο μιας και με τα 6000 μυνηματα τα 900 γινωνται 894 οποτε κατα το κοινον χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

    Και μεσα σε ολα χτυπαει και το τηλεφωνο. Που ζηταει να πληρωθει ενα ΟΑΚΑ που πανω στα σεκλετια του ο προεδρος με τα παιδια εκαναν τη ζημια τους. Αν σκεφτεις οτι ακομη ο προεδρος ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ 40.000 απο τοτε με την Νταντι!!!! τοτε λογικο ειναι να το πιανει κρυος ιδρωτας..

    Επειδη αναμενεται ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΑΛΑΚΙΑΣ σημερα, με οσους ειναι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 και επειτα, μαζι με λιιιιιγο Θανοπουλο (ειναι και αυτη η MS στη μεση βλεπεις αλλα και τον εχουμε και Δ.Σ στη Μεσογαια...) να παιρνουν ολο το αναθεμα και ολο το φταιξιμο.
    Παπας και νοτιας βεβαια θα εμφανιστουν με φωτοστεφανα και δακρυα θα χυθουν για την αποχωρηση του παπατζη.

    Εχει πολυ γελιο σημερα. Μεχρι και Δ.Χ θα εκπλαγει με αυτα που θα ακουσει.

    Μονο η υπολοιπη Ελλαδα φυσικα δεν θα ανακαλυψει την αμερικη.
    Την εχει ανακαλυψει καιρο τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ10 Μαΐου, 2011 12:01

    Καλός ο Μπακαούκας και συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
    Σίγουρα είναι κάτι σπουδαίο μια και είναι μια νέα ομάδα που ουσιαστικά ξεκίνησε με την απορρόφηση της ομάδας της Ηλιούπολης . και γιατί τα παιδιά όλα είναι άνθρωποι που αναγκάζονται να κάνουν άλλες δουλειές ως προς το ζην τα πρωινά και το χάντμπολ το κάνουν λόγο της αγάπης τους.
    Όμως προσωπικά θα προτιμούσα το sms να το στείλω κάπου αλλού που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
    Στο χαμόγελο του παιδιού.
    Στο 54020 στέλνεις την λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (με χρέωση 2,46 ευρώ ανά sms) χρήματα που πηγαίνουν στην προσπάθεια που κάνει αυτός ο σύλλογος για τα παιδάκια που έχουν ανάγκη. Εκεί χρειάζεται περισσότερο, ειδικά τώρα.
    Για την σύμβαση τα έχουμε ξαναπεί.
    Μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και να μην έχει εφαρμοστεί ποτέ.
    Βλέπετε καμιά σοβαρή εκμετάλλευση των ορυκτών πόρων της χώρας και δεν την έχουμε δει εμείς;
    Ή περιμένανε να φτάσει στην λήξη της η σύμβαση για να ξεκινήσει;
    Περίεργο μου φαίνεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πούστης ο Μαρινάκης τέτοια ψύχωση έχει με το γαυρό? Τα ναύλα πέφτουν, συγχωνεύει εταιρείες αλλα αυτος εκεί, τα σπρώχνει στην ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kανε μια ΑΠΛΗ ερευνα στο google στις capital kai barcley shipping.

    H πρωτη ειχε 10 φορες καλυψη στην εισαγωγη της στο NYSE με ανοδο 24% την πρωτη ωρα trading και διατειρει 30 Tankers 9 bulk και 2 container.

    Η δευτερη εχει 20 φορτηγα cargo και υπο ναυπηγηση αλλα 20...

    Λες να εχει κανα θεμα να ριξει και μερικα στο ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΩΣΗ?? (και στο λεω απο πρωτο χερι)

    Μονο αυτο να αναλογιστεις και οτι το αγαμιδακι που παιζει κρυφτο για 40 χιλιαρικα θελει λεει να τον ανταγωνιστει σε πιανουν τα γελια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ10 Μαΐου, 2011 12:16

    Κατά τα άλλα κοιτάμε λέει την περίπτωση ενός Όκουε ή Οκουέ που μένει ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων !!!!! και μας κάνει και τον δύσκολο ο Ζήκος που είναι μάνατζερ του Αφρικανού. Αντί να κάνει ανάποδες τούμπες να έρθει στην ΑΕΚ.
    Εκεί καταντήσαμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδη ρε συ Χαραλαμπε αμα εσυ πουλαγες οχι παικτη αλλα σουβλακια, και ηξερες οτι δεν υπαρχει ουτε κολοχαρτο στη τουαλετα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα τα εδινες?
    Με τι?
    Με υποσχεση να πληρωθεις τις πιττες σε 2 μηνες και το κρεας σε 10?
    Ετσι πληρωνωνται στην ΑΕΚ.
    Απριλιο μηνα εδωσε το 50% των χρωστουμενων απο το 2010 και το αλλο 50% απλα υποσχεθηκε οτι ΘΑ το δωσει στις 30-6-2011.Μιλαμε για λεφτα του 2010 παντα ετσι?
    Τωρα το τι θα πρωτοδωσει στις 30-6 καταλαβαινεις και μονος σου. Θα μας κανει και μια οικονομικη αναλυση σημερα που μπροστα της ο George Sorros θα ειναι ενα απλο γατακι..

    Υ.Γ Ο Ζηκος ειναι συναιτερος του γκοντο. Με το ξεμπροστιασμα που θα του ριξει σημερα, Οχι παικτη, ουτε ροχαλα δεν του ριχνει του βλακα.
    Και ας ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΕΙΟΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ.
    Αλλα αμα εισαι στουρναρι δεν καταλαβαινεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @DIMI
    Το ίδιο πράγμα λέμε.
    Για την δικιά μας κατάντια το γράφω, όχι για την στάση του Ζήκου που δεν μανατζάρει και τον Ντρογκμπά, έναν Οκουέ ελεύθερο αφρικανό μανατζάρει.
    Αν τον ήθελε δηλαδή ο Μαρινάκης, για να συμπληρώσει 36αδα , θα του έλεγε ο Ζήκος περίμενε να τελειώσουν τα πλέυ-οφ;
    Για αυτή την ξεφτίλα μιλάω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ξερω φιλε μου, ΑΠΛΑ ο παραλογισμος πλεον εχει ονομα

    ΠΑΕ ΑΕΚ

    Μου ηρθε ΘΕΙΚΗ ΑΤΑΚΑ αγαμιδι απο το press room με sms:

    -Θεωρειται οτι το πλανο που μας παρουσιασατε ειναι βιωσιμο?

    - Δεν ξερω αν ειναι βιωσιμο εγω απλα το παρουσιαζω..

    Μιλαμε οτι ο τυπος ειναι στο πλανητη happy... που λενε και οι Micro..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Μαΐου, 2011 14:43

    ΑΕΚ=Ελλάς, άρα
    αδαμίδι=πανκαλο...γιατί?
    Σήμερα ΞΑΝΑκούσαμε το γνωστό "μαζί τα φάγαμε"...
    Μιλάμε το παιδί πρέπει να πάει στη θέση του πεταλωτή, αδικείται εδώ. Είναι ΕΤΟΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Μαΐου, 2011 14:46

    Το συμπέρασμα ήταν "Ουπς, γίναν μαλακίες, αλλά πλήρωνε ΠΑΛΙ εσύ μαλάκα λαέ της ΑΕΚ" κια "καλά που έχετε εμένα εδώ να παλεύω με τα θηρία για εσάς. Πληρώστε τώρα τα σπασμένα μας."
    Όπου ΑΕΚ βάλτε ελλάδα και βάλτε ΟΛΗ τη συνέντευξη στο στόμα του πεταλωτή, του λομμμμπέρντο και του jeffrey.
    Δε θα ακούγεται μιά χαρά φυσικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Μαΐου, 2011 15:10

    Συνέχεια του απανθίσματος (μιλάμε για λουλούδια, κυριολεκτικά!):
    Μεταγραφή Ενσαλίβα που μέσα σε μία μέρα το αρχικό συμφωνητικό εμφανίστηκε κατά 300.000 ευρώ αυξημένο.
    Μεταγραφή Ασκάρατε. Η ΠΑΕ πλήρωσε δύο φορές από 41,650 ευρώ τον ίδιο μάνατζερ! 30/6 και 1/7. Δανεισμός του Πελετιέρι: 1,2 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο. Δύο πληρωμές σε δύο εταιρείες. 185,000 και 85,000 αντίστοιχα και διαγραφή ποσών, χωρίς παραστατικά και αποδείξεις. Μεταγραφή Ντελίμπασιτς: Καταβολή Παρτιζάν 340,000, ενώ στο συμφωνητικό έγραφε για 210,000 ευρώ

    Πρώην εμπορικός διευθυντής 275,125 το 2007, 471,559 το 2008. 895,000 πήρε ως μισθό σύνολο, ενώ θα έπρεπε να είναι κάτω από 250,000 ευρώ. Δεν κατηγορούμε τον κύριο, αλλά θα πρέπει να μάθουμε με ποια λογική δόθηκαν αυτά τα χρήματα. Και δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητο, κινητά κλπ. Πρώην γενικός διευθυντής Το συμφωνητικό για κάθε μήνα 3,000 ευρώ και την επόμενη μέρα νέο με μπόνους 42,000 ευρώ ετησίως. Ο μάνατζερ κ. Διμιτζόγλου: Καλοκαιρινή προετοιμασία κλπ. 539,705 ευρώ. Πρώην εμπορικός διευθυντής 275,125 το 2007, 471,559 το 2008. 895,000 πήρε ως μισθό σύνολο, ενώ θα έπρεπε να είναι κάτω από 250,000 ευρώ Δεν κατηγορούμε τον κύριο, αλλά να μάθουμε με ποια λογική δόθηκαν αυτά τα χρήματα. Και δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητο, κινητά κλπ. Πρώην γενικός διευθυντής Το συμφωνητικό για κάθε μήνα 3,000 ευρώ και την επόμενη μέρα νέο με μπόνους 42,000 ευρώ ετησίως! Ο μάνατζερ κ. Διμιτζόγλου: Καλοκαιρινή προετοιμασία κλπ. 539,705 ευρώ. Πρώην λογιστής: Ετήσια αμοιβή 62 χιλ. καθαρά. Έλαβε επίσης 52,000 για 2005, αν και ξεκίνησε το 2006! Πήρε 117 χιλ. για το 2007. Παράλληλα υπήρξε έμμισθος υπάλληλος της ΠΑΕ και ταυτόχρονα λογιστής της EMPIRE με 50,000 μισθό. εκκαθάριση εισιτηρίων ΑΕΚ - Μίλαν, έλλειμμα 60,000 ευρώ που στη συνέχεια διαγράφηκε. Για 35 ημέρες απασχόλησης ένας άλλος οικονομικός διευθυντής πήρε 70,000 καθαρά. "....
    Απορία: Εγώ κονομάω όσα ο "άλλος" σε 2,5 χρόνια και όχι σε 35 μέρες. Γιατί δεν ζητάνε από το μάνατζερ του ενσαλίβα, του ντελίμπασιτς ή το Διμιτζόγλου να γίνουν κι αυτοί sypporters? Λεφτά υπάρχουν, απ' ότι βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΕ ΑΕΚ: Τα πρόστιμα έχουν αυξηθεί κατά 350% σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι ήταν 220 χιλ. και θα φτάσουν στις 737χιλ.

    737? Οταν ΗΔΗ εισαι ΜΟΝΟ απο το κυπελλο στα 795???

    ΜΟΝΟ στο κυπελο εχεις 100 με το βαζελο και 300 απο τον ΟΠΑΠ και 200 απο την ΕΠΟ και αλλα 295 χτες.

    100+300+200+295 μας κανουν 737???

    Και στα παιχνιδια που εχεις κλειστα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ?

    Η μηπως επειδη δεν ειναι προστιμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ?

    Δεν πειραζει ΜΑΛΑΚΑ.

    Πληρωνε ΕΣΥ (γιατι οπως σωστα ειπες 5,000 με το ζορι μαζευτηκαν προχτες) τα σπασμενα του κυπελλου μιας και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και να ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙΣ σου φερνουν κουπες ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΟΓΙΡΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...

    Οι ερωτησεις (ειδικα του Καραλη) θυμιζουν διαλογο παπακωσταντινου-ραγκουση-γαπ, σε υπουργικο συμβουλιο..

    Καλα τα κανω παιδια?
    Ναι προεδρε εισαι τεραστιος
    Σιγουρα? Μηπως λεω μαλακιες?
    Οχι προεδρε προχωρα και εμεις σε στηριζουμε..


    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αδαμίδης: Χρειάζεται σύνεση και πλάνο για την ΑΕΚ

    Γ. Παπανδρέου:Χρειάζεται ευρύτερη συναίσθηση ενότητας και συμπαράστασης για να μπορέσει να ορθοποδήσει ο τόπος.

    Αδαμίδης: Θα μιλήσουμε ανοικτά και αληθινά, όπως κάναμε από την πρώτη μέρα. Σήμερα θα κλείσουμε το κεφάλαιο διοικητικό και οικονομικό παρελθόν και θα χαράξουμε μία νέα πορεία αφήνοντας πίσω μεμψιμοιρίες και μιζέριαΠαλαιότερα υπήρχε η δυνατότητα να σπρώξουμε τις υποχρεώσεις και να τις συναντήσουμε στο μέλλον. Σήμερα όχι.

    Γ. Παπανδρέου:Εμείς έχουμε επιλέξει, όπως και όλους αυτούς τους 18 μήνες, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος, να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές, για να φτιάξουμε μια βιώσιμη οικονομία, μια κοινωνία δικαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το κολπακι με τους supporters και τη λαικη συμμετοχη εγινε ξεκαθαρα για να την κανει ο Παπας με ελφρα και απαρατηρητος. Δεν ειναι τυχαιο πως μετα τον τελικο και το μπαχαλα εγαλε και ανακοινωση ο μικροψυχος! Αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι οτι μετα τα σημερινα αδαμειδια, η απογοητευση μεγαλωνει και ισως οδηγειθουμε μη αναστρεψιμες καταστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι μας είπε ρε ο χαμένος!
    Έχει παράπονα από τον κόσμο επειδή 10 το βράδυ Κυριακής δεν πήγε στου διαόλου την μάνα να δει την ομάδα και για αυτό τιμωρήθηκε η ΑΕΚ;
    Που έχει και παράπονα ο υπάλληλος επειδή δεν μαζευόμαστε 45000 σε κάθε αγώνα!
    Όταν σκάζαμε τα 700άρια για διαρκείας ήταν όλα καλά Σταυράκο; Τότε κάνατε πάρτι. Τώρα μόκο. Που θα μας πετάξεις και το μπαλάκι περαστικέ που υποστήριζες την ΑΕΚ από μικρό παιδί και καλά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αμ το άλλο,
    Θα γίνει σαπόρτερ ο Παππάς και ο Νοτιάς.
    Ε, και;
    Και ο Μπάγιεβιτς είναι σαπόρτερ…
    Και από τα φραγκάκια που σκάει το 10% το τσιμπάει μια χαρά ο πρωταθλητής πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος ΑΕΚτζης10 Μαΐου, 2011 19:21

    Tωρα δηλαδη αυτο ήταν το πολυαναμενόμενο ξεμπρόστιασμα του Ντεμη, οπου θα αποκαλυπτόταν όλες οι ρεμούλες και τα εκατομμυρια που αυτες του απέφεραν για να χτίσει το πανακριβο σπίτι και να δημιουργήσει τις δεκάδες εταιρείες του;

    'Η μηπως το επομενο σεναριο λέει οτι τελικά ο Σουγκαρ λυπηθηκε τον 'γκοντο' και μεσολάβησε για να μη σπιλωθεί ανεπανόρθωτα και μπει φυλακή και χασει και τις εταιρείες του, και πώς θα ζήσει μετα τη φαμέλια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥΓΚΑΡ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΕΓΙΝΕ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ή Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΛΟΓΙΚΗ". ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ; ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΝ ΣΟΥΓΚΑΡ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος ΑΕΚτζης10 Μαΐου, 2011 21:27

    'Eλληνικο ξεμπρόστιασμα' λοιπον. Κριμα γιατί με είχες γεμίσει προσδοκίες.

    Γιατί όταν εγραφες για "ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ", για την "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, η μετά τον τελικό, (που) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.", για την " ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Όλα τα δεδομένα έχουν βγει απο τα ντουλάπια και προχωράνε με μια μεθοδικότητα που θα την ζήλευαν ονομαστές μυστικές υπηρεσίες. ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.", δε περιμενα 'ελληνικο ξεμπροστιασμα' αλλα επιτελους να μπει ενα τελος σε αυτη την ιστορία, εστω και με την αποκάλυψη ότι ο Ντεμης είναι αρχιαπατεωνας και όχι απλώς ενας ακατάλληλος για την θεση του προέδρου.
    Και λέω 'εστω' γιατί ξερεις πολυ καλα ότι τη γνωμη σου για αυτον δεν την μοιραζονται όλοι οι ΑΕΚτζηδες.

    (ασχετο, αλλα αν ο Αδαμίδης προσθέσει όλη τη χασουρα που 'αποκαλύψε' απο την κακοδιαχείρηση του Νικολαίδη με τα τζαμια, τον Ενσαλίβα κλπ απο την μία. και προσθέσει και όλες τις δικές του μαλακίες με τον Τζιμπουρ, τον Μπλανκο, τον Αραούχο, την κολεγιά με τους οργανωμένους κλπ, ανετα μπορει να καταλήξει ότι περισσοτερη ζημιά έχει προκαλέσει ο ίδιος σε ενα χρονο στην ομάδα.)

    Οποτε, που καταλήγουμε; Οπως και μετα τον ελεγχο της BDO, ανθρακες ο θυσαυρός, αλλα αυτο δε μας απαγορεύει να πεταμε λασπη μας ελευθερα, ετσι;
    Ελευθερία εχουμε να λεμε τη γνωμη μας αλλωστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θεωρειται λασπη η ΙΔΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΟ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ 5 ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ?

    Δηλαδη πηραμε σχεδον 2 δις δραχμες και απλα καπου τα δωσαμε?

    θεωρειται λασπη οτι ο προεδρος της ομαδας επαιρνε ΕΚΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ και μαλιστα σε λογιστη ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ?

    Και αναφερω ΜΟΝΟ 2 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ απο τα ΔΕΚΑΔΕΣ που υπαρχουν.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ, απλα γιατι ειναι ενας ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ που ακομη και σε απλα θεματα που πρεπει να διαχειρηζεται ενας Δ.Σ τα εχει κανει ΣΚΑΤΑ.

    Προσφατο παραδειγμα η κατακτηση ενος τιτλου μετα απο 9 χρονια που καταφερε (γιατι κατορθωμα ειναι αυτο) να αφησει ξαμολυμενους τους μαλακες να τα κανουν μπουρδελο, να τιμωρηθει με σχεδον 1 εκκ ευρω και να ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ 40.000 που ηταν μεσα και ολους τους αλλους που ειναι ΑΕΚ.

    Ας μας εξηγησει το γκοντο για αρχη ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ να ειναι ΕΚΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ, για αρχη και μετα μιλαμε.

    Ας μας πει και που εδωσε 5εκκ ευρω, γιατι αν υπηρχε κρατος ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ

    Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΕΚΤΖΗ: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ;
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΠΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΨΑΞΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΩ, ΞΑΝΑΨΑΞΟΥ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ, ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΛΥΝΩ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΖΗΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος ΑΕΚτζης11 Μαΐου, 2011 17:01

    Αυτο τι ηταν, χρησμός;
    Θα μπορουσες να πεις απλα, πεταμε και καμμια κουβεντα παραπανω ρε Ανωνυμε ΑΕΚτζη, ολα στα σοβαρα πρεπει να τα παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή