Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

           Είναι ωραίο να κάθεσαι και να χαζεύεις τους κορυφαίους του πλανήτη χωρίς άγχος. Δηλαδή να μην υποστηρίζεις κανέναν, διότι ούτε γουστάρεις τον βλαχοδήμαρχο ή τον σερ τσίχλα, αλλά και να μην έχεις παίξει και στοίχημα. Με τις μαλακίες της UEFA να κάθεσαι να προβληματίζεσαι και το πώς θέλει φέτος να μοιράσει την πίτα για να υπάρχουν λεφτά για τα λαμόγια της του χρόνου; Όλοι θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι για κάτω από ποιό κλίμα διεξάγονται οι εκλογές της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
             Να λέμε τα ίδια; Τι πολιτισμένος κόσμος, τι διοργάνωση, τι μπάλα. Αυτά είναι γιά όσους δεν έχουν δει τον παλιό Άγιαξ, ή τον Μαραντόνα που ήθελε 4000 Μέσι στην καθισιά του. Διότι η διαφορά του 9 και του 10, είναι πάντα μόνο τα αρχίδια. Αυτά, που καλά κάνει ο Πικέ, και τα χρησιμοποιεί για την Σακίρα. Πού να αντιληφθεί οτι ο Βαλντές είχε βγει ή οτι ο Ρούνεϊ έπαιζε για δέκα κι είχε όλη την άμυνα της Καταλωνίας για απλό τάπας;
         Φυσικά είχαμε και τα άλλα: Την κατοχή 66 -34 και το χάσιμο του λογαριασμού στις πάσες. Το 4-4-1-1 του σερ, αφού στάνταρ έπαιζε με την κορυφαία ομάδα του πλανήτη. Και ψάχνω να βρω τι διάολο λάθος έκανε ο Μουρίνιο παλιότερα. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΤΙΣΜΕΝΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ Ή ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ. Κι άρα φυσιολογικά γίνανε όλα.
               Κι ειδικά όταν η United έμεινε από δυνάμεις εντελώς στο δεύτερο ημιχρόνιο ( για μένα έμεινε στο 20 λεπτό) , διότι ΠΑΝΤΑ Η ΜΠΑΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. Κι άρα το passing game της Μπάρτσα, θα εξουδετέρωνε την οποιαδήποτε ντόπα και την τρέλα του να πρεσάρω ψηλά. ΑΛΛΑ, ΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ... σαν αποτυχημένος μπουζουκτσής.
         Και να μην βλέπεις κάποιον Πάρκ να κυκλοφορεί και να τρέχει άσκοπα. Που να μην βλέπει  τις μαλακίες του όντας απόφοιτος κάποιου παρηκμασμένου pub στα νότια του λιμανιού . Μιλάμε οτι είναι παραδοσιακός λαός ο Εγγλέζος αλλά κάποια στιγμή θα έπρεπε να διαγνώνει οτι χάθηκαν και οι αποικίες ή οτι ο αρχηγός της απλά, είναι για να πάει σε κάποια πυραμίδα και να το παίζει μούμια. Διότι είναι προφανές οτι το μυαλό του σερ έχει νερουλιάσει. Δεν πειράζει όμως. Η παράδοση περιποιεί τιμάς κι άρα πρέπει πρώτα να χάσεις τις αποικίες.
        Χέστα όμως αυτά. Άμα δεν δουλεύει το μυαλό, θα ψάχνω γιατί ο Ολλανδός - που του έγινε και πρόταση ανανέωσης - τρώει γκολ εκτός περιοχής στην μέση του τέρματος; Φυσικά είναι απέναντι στην κορυφαία ομάδα, αλλά υπάρχουν και όρια. Στην αισθητική μας ή στην μπάλα που θεωρητικά γνωριζουμε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΤΣΑΧΑΪΜΕΡ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ.
         Κι είναι δικαίωση για πολλούς το σημερινό αποτέλεσμα. Κύρια για όλους εκείνους που πιστεύουν οτι οι ομάδες χτίζονται ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.
          Μου άρεσε το παιχνίδι; Τίμια; ΟΧΙ. Φυσικά η επόμενη ερώτηση, είναι το γιατί. ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΩΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ. ΚΙ ΑΡΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ , που εύκολα το ακυρώνει ο Μουρίνιο.
              ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΥ. ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Ή ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
        Τι θα ήθελα εγώ; Ελάτε ρε παιδιά. Τα εύκολα. Να έχω μια Φεράρι και να τρέχω στο ράλλυ με αντίπαλους φιατάκια. ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ.  Α, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ.
         Το αποτέλεσμα είναι δικαιότατο. Όμως δεν μου χάρισε βραδυά αλησμόνητη. Ούτε Κρόϊφ, ούτε Μαραντόνα. Φυσικά και η Αγγλία με την αντιπαθέστατη United σωστά έχασε. ΚΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΗΔΗ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ; ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ; Βρε δεν πα να είναι ό,τι θέλετε. Υπάρχει ενδιαφέρον και για του χρόνου. ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
       ΥΓ1. ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ 2.
       ΥΓ2. 123 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ 79 Ο ΦΙΝΑΛΙΣΤ. 

32 σχόλια:

  1. @steven ΕΤΥΧΕ χτες και μπηκαν 2 γκολ απο το κεντρο. Ολες οι φασεις γινονταν απο τα πλαγια με Βιγια Ινιεστα (που εβγαινε μονιμα μπροστα απο τον αμπινταλ) απο τη μια και Μεσι με τον Ντανι αλβες απο την αλλη.

    Ο ΡΟΥΝΕΙ θελει ολη την αμυνα για ταπας? Επειδη ειναι ΓΟΥΡΟΥΝΕΙ και στα γιομα επαιρνε την πρωτη κεφαλια? Και μετα τι ακριβως?
    Πασα σπασιμο της μπαλλας?, τριπλα? (χαχα) οργανωση παιχνιδιου? κρατημα της μπαλλας? Τι απο ολα εκανε ο παικταρας?

    Πολυ χιμενεθ βλεπει ο τσιχλας στην αναπτηξη παιχνιδιου. Αφου μπερδεψα τον Ολλανδο με τον Σαχα σε καποια φαση. Βουρ στη γιομα να παιξουμε το κλασσικο british football: να πηδηξει ο γουρουνει μπας και παρει τη κεφαλια καινα δωσει σε καποιον τσιτσαρικο τριτσαρινο η οπως διαολο τον λενε.
    Με παρκ... και βαιο-βαλεντσια μεσα..

    Δεν θα κανω συγκριση ντιεγκο μεσι. ο μεν ντιεγκο επιαζε μονος του.
    ο δε λιο ξεχωριζει με διαφορα σε μια ομαδα με παικταραδες, εχει παρει τα ΠΑΝΤΑ και ειναι 23..

    Μονο ο χρονος θα δειξει

    ΥΓ Δεν υπαρχει προπονητης Μουρινιο. Μονο ενα ΝΟΥΜΕΡΟ που ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ και φυσιολογικα με τον αφρο εχει παρει οτι εχει παρει. Kαι μην ακουσω την Πορτο. και η Στεαουα εχει παρει ch.l..

    Το μονο που κανει ειναι να καταστρεφει οτι δεν μπορει να νικησει αντι να κοιταξει να βελτιωσει και να αναδειξει τουλαχιστον ΕΝΑ παικτη

    Καμμια ομαδα του δεν παιζει ποδοσφαιρο που να σε ελκυει.
    ΒΑΡΕΤΟΣ, ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

    Και με τον Καρβαλιο σε οποια ομαδα παει. Κατι σαν τον Αμπονσα ενα πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ πίσω από τις γραμμές σου.
    ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΔΕΡΦΕ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΠΑΝΩ.
    ΣΕΡ ΤΣΙΧΛΑΣ; ΣΤΟ ΑΛΤΣΧΑΊΜΕΡ.
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ με ό,τι ανέφερα; Ο ΤΙΠΟΤΑΣ Ή ο εξωγήινος ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ.
    ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ( φυσικά είμαι βλάσφημος αλλά δεν με νοιάζει).
    ΕΠΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ ΑΡΑ, ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ( δεν μιλώ για σένα που σε γουστάρω χοντρά ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ).
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Ή ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΕΣ Ή Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπερα. Ασφαλως και να κανουμε σχολιο για τον τελικο.
    Και ασφαλως και δεν ηταν ενας καλος τελικος. Και αυτο γιατι βλεπαμε μια ομαδα μονο.. Και αυτο δεν μπορει ποτε να ειναι καλο.
    Ποδοσφαιρο ισον συναγωνισμος. Εδω βλεπουμε οτι η ομαδα των Ισπανων εχει καταργησει τους νομους τους ποδοσφαιρικους οπως τους ξεραμε ως σημερα.
    Φυσικα αυτο κραταει λιγο.4-5 χρονακια. Μετα,η ομαδα αυτη θα ειναι μια αναμνηση.
    Ισως απλα δημιουργησει μια καινουρια "σχολη".

    Ας χαρουμε αυτο που βλεπουμε γιατι σιγουρα βλεπουμε μια απ'τις καλυτερες και τις αρτιοτερες ποδοσφαιρικες μηχανες που δημιουργηθηκαν ποτε.

    Τα περι "βαρετου ποδοσφαιρου" ειναι χαζομαρες. Πως γινεται η "φανταστικη Μπαρτσα" με το "διαστημικο" ποδοσφαιρο" που παιζει play-station, να ειναι μια "βαρετη ομαδα"; Θα αποτρελαθουμε εντελως.

    Απλα,το ωραιο,ξερουμε,εχουμε μαθει, οτι ειναι σπανιο. Οταν ομως αυτο,εγκαθιδρυθει και γινει καθημερινοτητα,χανει την αξια του στα ματια μας. Εννοω τα ματια μας,δηλαδη το μυαλο μας χανει την ικανοτητα εκτιμησης του βαθμου αρτιοτητας,δυσκολιας και τελικου αποτελεσματος ενος εγχειρηματος.

    Γνωστα πραγματα αυτα. Και ο Χριστος να κατεβει στη γη για μονιμη εγκατασταση,μετα τις πρωτες παραληρηματικες μερες και τις διακαναλικες συνδεσεις κατω απο το σπιτι του, συντομα θα ερθει μερα που θα πουμε: "ΕΛΑ ΜΩΡΕ,ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ"
    ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ; ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Και ξερετε,σε ενεστωτα χρονο,ειναι δυσκολο να εκτιμησει κανεις το πραγματικο μεγεθος ενος "θαυματος" η μιας καταστροφης. Αυτα, κατατασονται και μετρωνται μονο με το περασμα του χρονου.

    Οι μετρισεις και οι καταταξεις της Μπαρτσα σε σχεση με ομαδες αλλων εποχων,δεν με νοιαζουν.
    Ουτε και αν τελικα ο Μεσι ειναι μικρος για τον Μαραντονα, η αν τελικα θα τον προσπερασει.
    Τα ματια μου να μενουν ευχαριστημενα και δεν παει να περασει και τον Μιχαηλ Αγγελο. Τι με νοιαζει;

    Το αν η σημερινη Μπαρτσα ειναι "πρωτη", "τριτη", "καλυτερη απο την ταδε" η οχι,αυτα τα ακουω βερεσε. Τισημασια μπορει να εχουν; Ληξιαρχοι ειμαστε; Γιατι ολα πρεπει να τα βαζουμε σε charts;
    Καμια σημασια δεν εχει που θα καταταχθει. (αλλωστε καθε "καταταξη" ειναι υποκειμενικη και αρα, πιασε το αυγο και κουρευτο)
    Αρκει που την βλεπω και εχω την τυχη να την παρακολουθω.

    Ουτε και "υποστηριζω" καποια ομαδα-περαν της ΑΕΚ.
    Παιζει μπαλαρα η Μιλαν του Σακι; "Ειμαι" Μιλαν. Παιζει η Ρεαλ του ταβερνιαρη; "Ειμαι" Ρεαλ. Σημερα "ειμαι" Μπαρτσα.
    Αυριο μπορει να ειμαι Μπρομαποικαρνα.

    Τα χρωματα τα χρειαζονται μονο τα παραδεισια πουλια,για να βρισκουν ταιρι. Και τα κομματα για να βρισκουν πελατες.

    Η Μπαρτσα δεν εχει καποια "τακτικη". Δεν προκειται για κατι τετοιο, αλλα για ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Που ειναι προιον δουλειας,μεθοδικοτητας,ΑΓΩΓΗΣ και κυρια αγαπης στην μπαλα. Το ειπε και ο "τσιχλας" αλλωστε: "ειναι φανερο οτι αυτοι ευχαριστιουνται το ποδοσφαιρο".
    Ε,τοτε,αφου εσεις βασανιζοσαστε που ασχολειστε μαζι του,γιατι δεν πατε να κυνηγισετε αλεπουδες με την γρια Βασιλισσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμφιβάλω αν τα πρόσωπα οδηγούν την ιστορια αλλα σίγουρα η ιστορία αποκτά ενδιαφέρον μόνο απο μεγάλες προσωπικότητες που κάνουν την εμφάνιση τους κατα καιρούς. Διοτι η ιστορία έγραψε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ 2006 ΙΤΑΛΙΑ. Κανένα ενδιαφέρον διοτι η μεγαλυτερη προσωπικότητα εκει μέσα αποδείχτηκε ο Ματερατσι. Αντίθετα ΤΕΡΑΣΤΙΟ το ενδιαφέρον για το ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1986 που έγραψε ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ διότι υπήρχε η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ. Ποιο προσωπο οδήγησε την Ιταλία το 2006 αν εξαιρέσουμε τον γιατρό τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για τις "τακτικες",αυτες οντως παιζουν τον ρολο τους και ειναι απαραιτητες.
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ; ΜΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ. Η Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Γιατι, ο καλυτερος απο σενα,τι να την κανει; Αφου σε γαμαει και ετσι.

    Ο Μουρινιο,σαν προσωπικοτητα,σαν ΑΤΟΜΟ δηλαδη,ειναι αξιοπροσεκτος. Και περιφημες οι προσπαθειες του, να βαλει στο βαθρο τον εαυτο του πετωντας απο εκει καποια αλλη ομαδα. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

    Και ολοι ξερουμε οτι πιο ευκολα καταστρεφεις, απο το να δημιουργησεις κατι απ'την αρχη. Παιρνει πολυ χρονο και ενεργεια. Και χρονο πολυ δεν εχουμε. Ειδικα αν ειμαστε καιροσκοποι και τυχωδιωκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" ηθελα να γραψω πιο πανω.
    Μη τρελαθουμε κι'ολας.
    Να θελει βοηθεια ο Μοτσαρτ να νικησει τον Σαλιερι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανοιγεις σε παρακαλω το msn επιτελους ελπιζω να καταλαβες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Ή ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΕΣ Ή Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Συμφωνω και διαφωνω μαζι.

    Οπως σωστα (αν και φυσικα μασημενα) ειπε ο Γκπουαρντιολα, ο Μεσι μας ανεβαζει ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ πιο πανω και κανει την δουλεια μας πιο ευκολη.

    Στα ποδοσφαιρικα αυτο εγω βλεπω 2 πραγματα οτι μπορει να σημαινει.
    1) Οταν μπλοκαρουν ολοι οι αλλοι ο κοντος παιρνει το τοπι και τρεχει την ομαδα μονος του. Λεγωντας τρεχει εννοουμε κραταει τη μπαλλα, σπαει το ρυθμο του αντιπαλου, κανει 1-2 μπουκες και δινει ανασες στους υπολοιπους να ξεμπλοκαρουν.
    Ακριβως οτι ΔΕΝ κανει κανενας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Γουρουνει.
    2) Οταν αρχιζουν τα γιουρια και οι 30 πασες ανα διλεπτο η αντιπαλη αμυνα προσαρμοζεται πανω του με αποτελεσμα ειτε ο αλβες να μπουκαρει μονος του (ποσες φορες εχει κανει την κινηση πισω απο το αριστερο μπακ??) ειτε να κανουν παρτυ ακομη και αναποδοι παικτες οπως ο Βιγια.

    Οποτε το ατομο λειτουργει για την ομαδα η το αναποδο?

    ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ την διαφορα συγκρισης Ντιεγκο-Μεσι.
    Η μαλλον την δυσκολια να πεις τι γινεται.

    Ο Ντιεγκο επαιζε με 1-2 πολυ κατωτερου επιπεδου και 3-4 υποφερτους με αλλους 3-4 ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ (που γουσταρω με τρελλα) στυλ Μπορουσαγκα, δηλαδη γκαουτσος : η η μπαλλα η ο παικτης η ακομη καλυτερα ΤΙΠΟΤΑ..

    ο κοντος ξεχωριζει με τον τσαβι τον ινιεστα και τον βιγια και το πεδρο διπλα του.

    Τι γινεται??? Δυσκολο να πεις.

    Απο την αλλη εχουμε οντως μια ομαδα με τα δυο εξης καταπληκτικα.

    1) Εχει τουλαχιστον 3 δεκαρια και αλλα 3 που παιζουν σα δεκαρια. Ακομη και οι αμυντικοι της ΞΕΡΟΥΝ μπαλλα δηλαδη παιζουν με το κεφαλι ΨΗΛΑ ΕΝΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Ποτε το εκανε αυτο ο Φερντιναντ για παραδειγμα?
    2) Δεν εχουν σεντερ φορ!!! αλλα 4-5 περιφερειακους. Για να σηκωθει δε η μπαλλα μαλλον στραβοκλωτσια πρεπει να πεσει. Οι τυποι ΔΕΝ ΒΑΡΑΝΕ πλεον σε τελικο ch.l ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ.
    Τσαμπα κατεβαινε ο Σακιρας και ο Αμπινταλ στα κορνερ, μονοι τους αλλαζανε τη μπαλλα τα pokemon στο σημαιακι..
    Και φτασαμε να βλεπουμε ενα ματς με καποιον Φερντιναντ να κυνηγαει λεει τον Βιγια τον Vidic να κυνηγαει το Πεδρο η τον Μεσι (σε μια φαση στο 43 πηγε να σπασει κανα κοκκαλο ο κακομοιρης) και τον αλλον να βγαινει αλλαγη επειδη εκοψε ενα τακουνακι!!!!! διπλα στη γραμμη.

    Χρηστο ουτε εγω ειμαι τιποτε, απλα με αυτο που βλεπω (και σε συνδυασμο με το sex που ριχνουν στον αχωνευτο γυμνο βασιλια) με ευχαριστουν πολυ.

    Καθομαι στη ΤV ΚΑΙ ΞΕΡΩ οτι θα δω ομορφιες. Περιμενω να παει η μπαλλα στο 10 για να δω τι θα σκαρφιστει να κανει.
    Μου εχει λειψει αυτο ειδικα με τους τσελιγκες που τρωμε στη μαπα εδω...

    ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ για ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΤΟ 89.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αραγε,αν παιξουμε με την μπαρτσα ποσα θα φαμε?
    ειναι φανερο.... την τριαδα που εχει στο κεντρο τσαβι-ινιεστα-μεσι.... δεν την εχει καμια ομαδα στον πλανητη και για αυτο κανει την διαφορα.Γουσταρουν το τοπι οσο κανεναν αλλον και τους εγωισμους τους εχουν για τα αρχιδια τους,ολοι για εναν και ενας για ολους.Επιστημη το εκαναν οι μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να που με και δυο λογια,για την "αξιοπροσεκτη" (αμαν!) συγκεντρωση στο Συνταγμα αλλα και αλλου.
    Η οποια απλα θα ειναι μικροτερη απο την αμεσως επομενη,αυτην της Τριτης.
    Αλλα κυριως το γιατι η χωρα, το κρατος καλυτερα,εχει ΑΦΕΘΕΙ ΕΡΜΑΙΟ απο τις εξωτερικες δυναμεις.

    Εφ'οσον: 30 τοσα χρονια τωρα, δημιουργηθηκε το καταλληλο πριβαλλον αφαιμαξης.

    Εφ'οσον ενα ολοκληρο συστημα δουλεψε δουλικα για λογαριασμο των Αμερικανων αλλα και των βισιγοτθων απο την ενταξη και μετα.

    Εφ'οσον οτι ηταν να παρθει επαρθει,οτι ηταν να κατασπαραχθει εκατασπαραχθει και οτι ηταν να ξεκωλιαστει εξεκωλιασθει.

    Εφόσον ακομα και τα πολυτιμα για αυτους εκβιαστικα διλληματα και εκφοβισμοι, επιασαν τοπο και γεννησαν με τον γνωστο κερδοσκοπικο τροπο ακομα περισσοτερα δισεκατομμυρια.

    Εφ'οσο και οι ιδιοι αναγνωριζουν το "μη παρεκει". Οχι λογω ευαισθησιας βεβαια αλλα ξερουν οτι στην αναποφευκτη επανασταση που ερχεται,αυτοι πρεπει να ειναι απων και να αφησουν τα εγχωρια πολιτικα κοροιδα να ξεμπερδεψουν με τον εξεγερμενο κοσμο.

    Εφόσον δηλαδη η χωρα εστηφθει ωσαν λεμονοκουπα, δεν υπαρχουν πλεον και πολλα περιθωρια κερδους. ( ή, οσα υπαρχουν ακομα,τελειωνουν με τις τελευταιες κερδοσκοπικες αρπαχτες,με την αμεριστη βοηθεια βεβαια των δικων μας εδω και τις περιφημες δηλωσεις-μπουρλοτο που κανουν. Οι οποιοι εκτος απο δειλοι και δουλοι,ειναι βεβαια και βλακες)

    Τι θα εχει μεινει μετα για φαγωμα; Τιποτα. Νυχια και κοκκαλα.
    Τα περι "οι ελληνες εχουν νησια για πωληση" και "εχουν 300 δισ. δημοσια περιουσια" και "δωστε μας την Ακροπολη", ολα αυτα λειτουργουν εσκεμενα προς την εναντιωση του κοσμου, ο οποιος ξερουν οτι δεν θα τα βαλει με τον επικειμενο αγοραστη,αλλα με τον πουστη πωλητη.
    Και ως γνωστον ο προδοτης δεν χαιρει εκτιμησης ουτε απο τον εκδουλευτη. Ευκολα μετα τις "βραυευσεις" ερχεται το κρεματοριο
    "φιλος Πλατων,φιλος Σωκρατης,φιλτερα δ'απαντων η κονομα".

    Βεβαια οι απαραιτητες καταπατισεις θα γινουν.
    Αλλα βελουδα.
    Και κυρια μιλαμε για την συνεκμεταλλευση υπογειου πλουτου. (το "συν" τροπος του λεγειν βεβαια)
    Και καθολου δεν θελουν να μπλεξουν με τις κωλοεταιριες εδω, τους κωλοελληνες και την κωλονοοτροπια τους. Μονο σαν αγοραστες πεταμενων και περιττων προιοντων τους μας θελουν.
    Τα ορια τα ξερουν. Και η αγανακτηση του κοσμου ηταν αναμενομενη για αυτους, αν οχι υποδαυλιζομενη απο αυτους. Και θα χρησιμοποιηθει σαν επιχειρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι οτι τους εχω και για φωστηρες βεβαια. Ουτε και σαν ελεγχοντες ολες τις παραμετρους.
    Ο αρπαγας εχει ελατωματα.Ειδικα αν ειναι Βισιγοτθος. Κυρια, η πλεονεξια και η βουλιμια. Που οδηγουν σε τυφλωση. Δηλαδη σε υβρη.
    Αλλα τελος παντων,αυτο ειναι-κατα την γνωμη μου- το -παγιο- σχεδιο. Το οποιο ακολουθειται πιστα σε τοσες δυσμοιρες χωρες, δεκαετιες τωρα: "στιψτε τους και πεταξτε τους".

    Και: "σας αφηνουμε λοιπον στην ησυχια σας, αφου ετσι το θελετε και αντε να δουμε πως θα επανακαμψετε" "kalo kouragio"(γνωστα κολπα)

    Δηλαδη, "δωστε μας τους πορους σας και κρατειστε τα προβληματα για εσας".

    Γυριστε στο κερμα με την κουκουβαγια και καντε την επανασταση ταχα. Den theloume lefta-afou den exete alla, ma theloume ta petrelaia kai to fusiko aerio. Kai emeis ta metatrepoume se lefta monoi mas.

    Για να παρεις τζαμπα,πρεπει να εξαθλιωσεις τον κατοχο. Δινοντας του βεβαια την ευκαιρια να "καθαρισει" το πολιτικο πεδιο,αντικαθιστωντας τους προηγουμενους απαταιωνες με αλλους λιγοτερο ορατα τετοιους.
    Η γυναικα του Καισαρα,δεν χρειαζεται να ειναι τιμια,αρκει να φαινεται σαν τετοια.

    Δεν προεξοφλω ως αποτυχημενες και εκ των ουκ ανευ τις συστηματικες διαμαρτηριες και τις ολοενα και αυξανομενες συγκεντρωσεις-αλλωστε μετεχω σε αυτες οποτε μπορω- απλα μιλω για την εναλλαγη του ενος φορεμενου και φθαρμενου καθεστωτος με ενα αλλο νεοκοπο,του οποιου την αναγκη υπαρξης καταδεικνυει μεν η συσωμη αγανακτηση αλλα η σωματοποιηση του θα ζημωθει οχι μονο μεσα απο τις λαικες διεργασιες,αλλα θα βαλουν το χερακι τους και οι εξωτερικοι μαγειροι κατευθυνοντας αυτο το οντως δυνατο ρευμα, οχι μακρυα απο τους χωρους ελεγχου.

    Μπορει ΤΩΡΑ να ειμαστε αχρηστοι,αλλα πρεπει να κοιταμε και το μελλοντικο στιψιμο.

    Θα ηθελα την γνωμη σας και βεβαια αυτην του φιλου conpater.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διωξη-λεει κατα 2 στελεχων του ΟΠΑΠ και αλλων 2 της intralot για απιστια (κερατωμα δηλαδη; δεν καταλαβαινω) απο κοινου (παρτουζα δηλαδη; δεν καταλαβαινω) με συνολικη ζημια -κρατηθειτε- 15.000 (ολογραφως: δεκαπεντε χιλιαδων ευρω)(σε δεκαρικα, η εικοσαρικα; δεν καταλβαινω ουτε τωρα)

    Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι καλα κανουν και μας γαμουν παροκορφα αφου βλεπαμε για χρονια οτι πεντε ψυλοι γαμανε εναν ελεφαντα και δεν διαπιστωναμε τιποτα το παραξενο.

    Για τις Αφρικανικες "συμβασεις"-απευθειας αναθεσεις 2005 και 2007.
    Εκριθησαν λεει οι απευθειας αναθεσεις ως "κατεπειγον" απο τον οργανισμο της πουστιας και του αισχους -μετα και την τελειως τυχαια "παραιτηση του προεδρου αξιολογησης και ενος ακομα μελους 10 μερες πριν εκπνευσει η προθεσμια καταθεσης των αλλων προσφορων (οι οποιες ηταν αρτιοτατες).
    Εκληθει δηλαδη ο "θειος" σαν γιατρος τα μεσανυχτα να δει τον ασθενη και απο τις επισκεψεις του εβγαλε πανω απο μισο δισ. γιουρο.

    Για ενα πληροφοριακο συστημα, το οποιο,μια θυγατρικη του πιο ξεφτυλισμενου οργανισμου της οικουμενης, το παρεχωρουσε ΔΩΡΕΑΝ.
    Δηλαδη πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες στους ιθαγενεις.

    Τι θα πει "δωρεαν" ρε; Και οι "επιχειρηματιες"-κατασκοποι τι θα κανουν; Κασταναδες θα γινουν;

    Ειναι γνωστο οτι "δωρεαν" σημαινει χωρις χρημα. Και αν δεν υπαρχει χρημα και αρα χοντρη μιζα,τι να το κανεις;

    Και τελικα παραπεμπονται-ταχα- για 15 χιλιαρικα.
    Τελικα αυτο εννοουν λεγοντας οτι "θα σεβαστουμε και το τελευταιο ευρω του Ελληνα πολιτη. Δεν θα μεινει ουτε κερμα.

    Βεβαια ειμεθα χωρα με εθος και ηθος.
    Υπαρχει το εθιμο της απαλλαγης κατηγορουμενου ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΓΙΟΥ Η ΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    Εχουν ανεγνωρισθει τα σαρκια -η τα πνευματα ελειψει των πρωτων- 10 χιλιαδων και πλεον,οι οποιοι εχουν ανακηρυχθει οσιοι η αγιοι.
    Αρα εχουμε: 10.000 διά 365 μας κανει...χμ...μουμπλε-μουμπλε...27,37 οσιοαγιοι ανα ημερα. Υπεραρκετοι ωστε να δικαιολογουν ακομα και την αποφυλακιση της εταιριας δολοφονων.

    Ετσι λοιπον,οι "δικαστες" θα σεβαστουν το εθιμο και δε θα καταδικαστουν ασφαλως οι προσαγωμενοι. Η ειμαστε χωρα με παραδοση, η δεν ειμαστε.

    Να μην εχει κανεις καμια αμφιβολια οτι η δικαιοσυνη ειναι ΑΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xρηστο που να δεις τι γινεται με τις επεκτασεις συμβασεων 12μηνης διαρκειας για την υποστηριξη του στοιχηματος...και την αναβαθμιση hardware με τα τερματικα Coronis στα πρακτορεια που τα χρεωνουν 4,500 ευρω το ενα!!!
    Εχω γραψει παλιοτερα για αυτα..

    Οσο για τη διωξη εισαι αδικος δεν ειναι μισο δις.

    Η εισαγγελία εκτιμά ότι από την απευθείας ανάθεση του έργου το δημόσιο ζημιώθηκε με εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο διεθνής διαγωνισμός που είχε κηρυχθεί άγονος από την εταιρεία κατέληξε σε απευθείας ανάθεση στην Intralot, με αποτέλεσμα το προϋπολογισθέν τίμημα των 96 εκατ. ευρώ να εκτοξευτεί στα 280 εκατ. ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι δεν καταλαβαινω το νοημα της παραπακτω παραγραφου;
    (απο το εγχειρημα των supporters και το "που πανε τα χρηματα μου")

    "Η συγκέντρωση του ποσού των 6 εκατομμυρίων ευρώ της πρώτης φάσης αποτελεί αναμφισβήτητα την πρωταρχική μας προτεραιότητα. Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν λιγότερα χρήματα, μπορούν και πάλι να αξιοποιηθούν ουσιαστικά για την πορεία και την ανάπτυξη της ομάδας. Παρ’όλα αυτά, όπως έχει προβλεφθεί, σε μία τέτοια περίπτωση θα τεθεί σε λειτουργία μηχανισμός επιστροφής χρημάτων για όσους θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

    Δηλαδη αν δεν συγκεντρωθουν 6 εκ. και ΠΑΝΩ αλλα λιγοτερα,αυτα α) θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 30/6 και β)τον οβολο τους, θα μπορουν να τον παρουν πισω μεγαλωνοντας ετσι το τελικο ποσο που θα χρειαζεται προκειμενου να παρθει η αδειοδοτηση;

    Επισης ας με βοηθησει καποιος σε αυτο: " η supporters ΑΕ κατεχει αυτην την στιγμη το 23% των μετοχων της ΠΑΕ."
    Μα, το ποσο με το οποιο ξεκιναει ειναι 400 χιλιαρικα. Αν τοσο κανει το 23% και αρα το 100% 1.700.000 περιπου, τοτε πως μονο το ροστερ, κοστολογειται 25 εκ. οπως ακομα λενε με τον τελευταιο ελεγχο;
    Οι μετοχες δεν αντικατοπτριζουν την τρεχουσα αξια του συνολου των περιουσιακων στοιχειων;
    Αν οχι,τι διαολο αντικατοπτριζουν και τι αντιπροσωπευουν οι συγκεκριμενες;

    (ερωτηση: πριν ξεκινησουν το εγχειρημα της "διασπορας νεων μετοχων" γιατι δεν καλεσαν μια εταιρεια αξιολογησης-οπως οφειλαν- προκειμενου εκεινη να κανει την επισημη αξιολογηση και με βαση αυτην να οριστει το υψος τιμης μετοχης αλλα και το συνολο αυτων.
    Δηλαδη πως εφτασαν στο συμπερασμα: "10 ευρω το κομματι"; Πως το εξαγουν; Ρωτησαν τον Χορταρεα, η εξετασαν τα σπλαχνα καποιας γιδας;)

    Ακομα, ντεν καταλαμπαινω το εξης:
    "Η μεταβίβαση των μετοχών της Supporters Club Α.Ε. επιτρέπεται μόνον εφόσον εγκριθεί από το Δ.Σ. της και υπό την προϋπόθεση ότι το τίμημα της μεταβίβασης θα κατατεθεί ως δωρεά στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ".

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ δηλαδη να φυγεις με χρημα,σε περιπτωση που θελεις να αποχωρισεις.
    Δηλαδη: "αφου θα παρεις τα αρχιδια σου φευγοντας,τοτε μεινε εσσαει εδω και δινε τον κεφαλικο φορο".

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
    Δηλαδη απλα, αντι π.χ. να δινεις 200 θα δινεις 365.
    Briliand !

    Τελος, μου εκανε εντυπωση-λεμε τωρα- η περιφημη "εκπληξη" που ετοιμασαν οι supporters στους εκολαπτομενυς μικρο-μετοχους:
    "Προχωρούμε σε σχεδιασμό, εξεύρεση πόρων και υλοποίηση έργων υποδομής όπως η ανεύρεση χώρου (κατά προτίμηση στη Νέα Φιλαδέλφεια) για τη δημιουργία Προπονητικού των Ακαδημιών της ομάδας".

    Εγω ξερω οτι "εκπληξη" ειναι κατι υπαρκτο, η κατι που αμεσα ειναι ορατο. Η "δευτερα παρουσια" δεν ειναι.
    Και εγω σας κανω μια εκπληξη: Θα μεταφερουν τα δικαωματα καθως και τις εγγραφες τους ΑΠΑΝΤΕΣ οι οπαδοι-μετοχοι της Μπαρτσα στην supporters ΑΕ και επισης- σαν εκπληξη της εκπληξεως- θα κανουμε εδρα τον Νεο Καμπο της Βαρκελωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: 10 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SUPPORTERS, OXI ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
    ΤΑ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 23%.
    ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @steven και χρηστο.

    Εκει ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και η ολη λαμογια.
    Τα λεφτα ΔΕΝ πανε στη ΑΕΚ πανε λεει σε καποια εταιρεια supporters που εχει λεει το 23% της ΑΕΚ.

    Το οποιο 23% παραχωρηθηκε εναντι 400,000 ευρω ετσι απλα.
    Τι ειπες στην τελευταια (ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ) συνεντευξη τυπου του ΜΑΛΑΚΑ δεν υπηρχε στο μετοχολογιο κανενας supporter?
    Τι ειπες δεν εγινε κανενα ΔΣ και δεν πληρωθηκε καμμια εφορια μεταβιβασης?
    Τι?
    Δεν υπαρχουν μετοχες και ολα ειναι φουμαρα?


    Σαμπως τους ελεγχει κανεις? Οτι μαλακια θελει η κουτρα του κασνακιδη κατεβαζει.Μαγαζι του ειναι οτι θελει λεει.

    Και αφου εδεχθησαν παραχωρησεις γιατι δεν παραχωρουν και το υπολοιπο και μονο το 23%?

    Τελικα εχω και εγω μπερδευτει ρε παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?

    Η ΑΕΚ κανει 200 κατα τακη, 1 ευρω κατα Θανοπουλο, 0 κατα Παπατζη, 400 τα 23% κατα κασνακιδη, η μηπως 5 κρικοι ενα ταληρο?

    Εχω κατι ρουβλια οχι πολλα κανα χιλιαρικο με το ζορι (1000 RUB= 25 EURO) παιρνω τιποτα?

    Χρηστο το εχω ξαναπει η λεξη κλειδι ειναι το ΔΩΡΕΑ...

    Ειναι δε τοση η ανταποκριση του κοσμου που εχει κολλησει το νουμερο στις 651.200.
    Δωστε τωρα που γυριζει.. κανονικα σημερα πρεπει να παει 725,000 μιας και το ΣΚ δεν ανεβηκε ουτε διφραγκο. Και ελεγα και εγω τι κανουν αυτοι με τις μπομπες εξω απο τις τραπεζες στην ουρα ολο το ΣΚ..

    Ερωτηση: Αφου το 23% ψαχνει τα 6εκκ για να παρει αδειοδοτηση το ΥΠΟΛΟΙΠΟ 77% τι κανει?

    Ερωτηση Νο2: O Aραουχο τελικα ειναι παικτης της ΑΕΚ οπως λεει ο ΚΛΕΦΤΗΣ η παικτης της Λανους?
    Γιατι να εχει 2 ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΣ απο την UEFA ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ.

    STEVEN τι λες, στοιχειοθετει καταγγελια αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙ ΡΩΤΑΣ;
    ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα ο ιδιος ο Κασνακιδης στην συνεντευξη ειπε οτι "θα υπαρχει ταβανι στο υψος του ποσοστου που θα μπορει να εξαγορασει καποιος ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ,ετσι ωστε να αποφευχθει η πιθανοτητα στην οποια καποιος δινοντας 2 εκατομμυρια να κατεχει την πλειοψηφια του πακετου των μετοχων της ΑΕΚ...δεν μπορουμε να το επιτρεψουμε αυτο οπως καταλαβενετε..."
    Και βεβαια καταλαβαινουμε.

    Εξακολουθω να εχω την απορια: Λαμβανουν σαν δωρεα το 23% και επειτα ζητουν να το αυξησουν με την αγορα μετοχων εκαστη 10 ευρω;
    Με αλλα λογια.: π.χ. μου παρεχωρουν το 23% ενος παλιοσπιτου και επειτα εγω εκδιδω μετοχες 10 ευρω η μια (ενω οι ηδη υπαρχουσες διατιμωνται προς 1,30)

    Δηλαδη ξανα: Οι νεες μετοχες να "πλακωσουν" τις παλιες εως το 100% δηλαδη μεχρι αφανισμου τους και τελικα να προκειψει ενα εξαμβλωμα οπου καθε φυκι θα κοστιζει οσο μια μεταξωτη κορδελα.
    Και θα βρεθουν αντι με το 100% παλιων και υπερχρεωμενων μετοχων με ενα αλλο 100% εξωφρενικα υπερτιμημενων με βαση τα ανυπαρκτα σχεδον περιουσιακα στοιχεια. Δηλαδη: ΦΟΥΣΚΕΣ.
    1 ευρω η μετοχη της alphabank και 10 ευρω της ΑΕΚ
    Τι λετε ρε μαλακες;

    Η τιμη μιας μετοχης οριζεται η οχι απο το συνολο της αξιολογησης των υπαρχοντων πρειουσιακων στοιχειων ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ απο την ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΑΥΤΩΝ; ΝΑΙ. Αρα; Τι διαολο εχουμε εδω; Αυτοι προσθετουν στην τιμη αυτης (της μετοχης) το ενοικιασμενο προπονητικο των Σπατων, το σε αγνωστο χρονο μελλοντικο γηπεδο που ισως χτιστει οπως και τις ακαδημιες που και αυτες δεν υπαρχουν και που και αυτες ειναι περιουσιακο στοιχειο "με το στομα".

    Μα θα μου πει καποιος "αυτο ειναι το θεμα. Να δημιουργηθει μια μαγια. Ενα κεφαλαιο για να γινει ενα καινουριο ξεκινημα" Ο.Κ. Και πως θα γινει αυτο;
    Αφου το "καινουριο" θα ειναι μια υπερχρεωμενη ΠΑΕ". Δηλαδη ξανα επιστροφη στο παλιο και αρρωστο,απλα με μερικα ακομα χρηματα των μικρο-μετοχων στο ταμειο.

    Εξυπνο.Δεν λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα ναι DIMI. Το ποιο συμαντικο που πρεπει νακατανοησει κανεις-οσοι τουλαχιστον προτιθενται να γινουν μετοχοι- οτι δινουν τα λεφτα τους και σε μια αλλη εταιρεια και ΟΧΙ στην ΑΕΚ.
    Απλα-λενε οι φημες- οτι τα λεφτα αυτα θα πανε σε εκεινη.
    Θα πανε; Που να ξερω. Το πιο πιθανο ειναι να πτωχευσει πληρως, να γινει λυση της εταιρειας ΑΕΚ ΠΑΕ,και να ξεφυτρωσει σαν κυκλαμινο η ΑΕΚ CLUB, αποτοκο του σημερινου "ΑΕΚ supporters club".

    Επιστροφη στις ριζες. "Pera club" ειμασταν "ΑΕΚ club" θα ξαναγινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σημερα στο ΧΑΑ διαπραγματευτηκαν 9 τιτλοι πανω απο τα 10 ευρω.
    3Ε, Τραπεζα της Ελλαδος, ΚΑΕ, ΟΠΑΠ, FRIGOGLASS, TITAN, ΛΑΜΨΑ και τα 2 Λιμανια (ΟΛΠ, ΟΛΘ).

    Ολο το υπολοιπο ταμπλο ειναι κατω απο τα 10 ευρω με τις τραπεζες ALPHA, EUROBANK, ΤΤ κατω απο τα 3 ευρω και την ΕΤΕ στα 4,48..

    Και ο κασνακιδης πουλαει supporters με 10!!!!

    Για να κατανοησουμε το μεγεθος της ΜΑΛΑΚΙΑΣ η Ford Motor Co με κεφαλαιο 38,343 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ διαπραγματευεται στα 10,33 ΤΩΡΑ στο Νyse...(http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=F:BB)

    steven απο την μια ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ απο την αλλη το 200αρι δεν το πινουμε τσιπουρα με τα παιδια να το χαρουμε?
    Με 200 πινουμε 1 βαρελι ΜΑΖΙ με μεζεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 672.400 το καταστημα.

    ΟΥΤΕ 25,000 σε τρεις μερες δεν μαζεψε το κινημα.

    Και μενουν 31 ημερες ακομη.

    Με αυτο το ρυθμο παιδια ΟΥΤΕ ΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ..

    Χεθε μεθα δηλαδη ουτε ο Μανωληθ δεν θα πληρωθει.

    Γιατι ειμαι σιγουρος οτι οι επιφανεις θα εμφανιστουν η αυτη την εβδομαδα, για να παει γυρω στο 1,5 το μαγαζι η στο παρα πεντε?

    Τοτε που απαντες οι Πρεζερακοι θα αναρωτιουνται τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.

    Και κυπελλο πηραμε και τον Φουλη ανανεωσαμε και τον ανεργο εκ Σεβιλλης κρατησαμε.

    Γιατι δεν ερχωνται αυτοι οι 50,000?
    Λες να σπρωχνωνται αναμεσα στο 1,5 εκκ λαου?

    Αφου στο excel μια χαρα τα υπολογισαμε με τον Κοσματο και τον Καπετανιδη.

    Λες να εχουν πιασει κανενα virus τα laptop?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.
    ΟΡΙΖΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΕΛΩ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ.
    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMI: ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMI: KI H METOXH TΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ steven σωστο αυτο που λες για τον ορισμο τιμης αλλα οπως ΞΕΡΕΙΣ πρεπει να ανταποκρινεται και σε καποιες παραμετρους.

    Αξια εταιρειας, μετοχικο κεφαλαιο, τζιρο, ισοζυγιο, επενδυσεις κλπ κλπ.

    Το να βγαινει ο καθενας και να οριζει 10 ευρω τον ΑΕΡΑ ειναι παραπανω απο κουλο.

    Ο Κασνακιδης μας λεει οτι η μια ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ΜΗΔΕΝ περιουσια και φεσια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΕΚΚ, διαθετει μια μετοχη ισαξια της Ford, διπλασια της Εθνικης Τραπεζας και αλλες τετοιες αμπελοφιλοσοφιες ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ θα την κάνουμε σε βάθοε χρόνου.
    ΜΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΥΡΩ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ, δηλαδή ρομαντικά, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ( κατά την γνώμη μου οι μέτοχοι θα πληρώσουν κι έτσι πρέπει ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι,συμφωνω. Αλλωστε με το τελευταιο σχολιο μου,αυτο θελω να πω,περι του διαφαινομενου τελους,της "καταληξης" (δηλαδη του θανατου) της πρωτης.
    Αν ο σκοπος ειναι "πεθανε για να ζησεις" (μου θυμιζει moto χολιγουντιανης ταινιας) παει καλα.
    Αν ομως ειναι απλα το σκεπασμα του εγχειρηματος με ρομαντικες φανφαρες,μονο και μονο για να βοηθησουμε στον αδυνατο,δηλαδη στην καλυψη χρεων μιας χοντρα χωμενης "μεσα" εταιρειας,αυτο ειναι ψιλοπουστια και αυτο ειναι στο οποιο δεν συμφωνω.

    Ασφαλως και ο καθης μπορει να συστησει εταιρεια με υψος μετοχης ισο με αυτο της BP.
    Αυτο πρακτικα δεν σημαινει απολυτως τιποτα.

    Να αυτοκληθω και εγω Μεγας Ναπολεων ετσι.

    Βεβαια το να χαραμισει κανεις -αν του περισευουν- 200 ευρω μονο και μονο για να εχει την ευκαιρια να βλεπει τις εξελιξεις απο μεσα και να γινει μαρτυρας εις αυτο το απονενοημενο διαβημα ειναι πραγματικα μια διασκεδαστικη εκδοχη. Σκετος πειρασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΙΝΑΖΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ;
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στηβεν,λαπα ειναι η λεγομενη πανσετα,που ψιλικομμενη φλυδα ειναι το μπεικον...Οταν εγω λεω χοντρο εννοω προβατινα.Βεβαια,θα μπορουσαμε να βαλουμε και χοιρινο χερακι,γυρω στα 7 κιλα.Το μαριναρουμε απο το απογευμα μεσα σε δεντρολιβανο,αλατι,πιπερι,και κανα δυο αλλα....(ειπαμε οχι κι ολα...)και το βαζουμε απο βραδυς στους 100 βαθμους και πεφτουμε για υπνο.Στα μισα βαζουμε μουσταρδα και ........,πανω στην πετσα για να ξεροψηθει,και το μεσημερι παιρνουμε οτι ζουμι εχει βγαλει και ψηνουμε τις πατατες.Και το ΕΚΑΒ να ειναι ετοιμο.....
    Dimi,θα το πω ξανα οτι η κωλοφαρδια αυτης της χωρας δεν παιζεται.Ηδη σημερα παιξανε τα καναλια οτι μεχρι και ο Δρουτσας ειχα εντολη να πεισει τον Σαμαρα.Εναν Σαμαρα,ο οποιος ειναι εγκλωβισμενος,και που στριμωχνεται πλεον και απο τους ευρωπαιους δικους του ομοσταυλους.Για αυτο και εριξε τους τονους.Αν δεν το χετε καταλαβει,εχουμε το πανω χερι στην παρτιδα,κι αντι να μεγαλωσουμε το πονταρισμα παμε πασο.Δεν ειναι τιποτα οι Ολλανδοι,ουτε οι Βελγοι,απλα κρατανε παρακαταθηκη λεφτα των αλλων.Και το παιχνιδι συνεχιζετε αυριο και μεθαυριο,με τον Καρατζαφερη και την Ντορα,να παιρνουν ανοιχτα το μερος των αντιπαλων γιατι ο Σαμαρας επαιξε μεχρι τωρα ψυχραιμα την παρτιδα και ο μονος που την μυριστηκε την δουλεια ηταν μονο ο Τσιπρας.Το αν ειναι τελειωμενη η δουλεια θα ξεκαθαριστει σε λιγες μερες,οταν θα ενδωσει ο Σαμαρας στις πιεσεις,που θα ενδωσει,δεν μπορει να κανει αλλιως.Το μονο που ζηταει ειναι η μειωση της φορολογιας,που για μενα ειναι σωστο,αφου μονο ετσι φερνεις "κοσμο" στην Ελλαδα.Κατα τα λοιπα,σε ολα τα αλλα ειναι συμφωνος.
    ...Για να`χουμε και το νου μας,αμα τηγανιζετε χωριατικο λουκανικο με πιπεριες και πρασσα,πρωτα θα τηγανισετε αυτα και μετα να βαλετε το λουκανικο.Και στο τελος πεταχτε πανω και λιγο ροκφορ να λιωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν αμφιβαλω καθολου σε αυτο. Ολα τα μεγαλα ξεκινησαν ειτε απο απελπισια,ειτε απο πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Μαΐου, 2011 10:45

    όχι και ροκφόρ ρε φίλε...εδώ μου τα χαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ CONPATER : ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ.
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή