Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

            Έχω την εντύπωση οτι θα ταλαιπωρηθήκατε όλοι με το blog αυτό, αλλά και με όλα τα άλλα που προσπαθήσατε να επισκεφθείτε και να καταθέσετε κάποια γνώμη. Λογικά πράματα αφού μια απλή συντήρηση του blogger έγινε παγκόσμιος πόλεμος. ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ blogspot.com κατέρρευσαν διεθνώς. ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ SITES ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Ή ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ;
            ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ INTERNET ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
             Ήταν και για μένα καημός που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με όλους εσάς που με τιμάτε με την παρουσία σας σε μια προσπάθεια γνήσια Αεκτζήδικη που δεν ζητάει τίποτα από την ίδια την ΑΕΚ. Την τρέλα μου βγάζω και τον παραδεκτό τίμιο οπαδισμό μου. ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚ-LIVE ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SERVER. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ CRASH DOWN ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
            Για την συνέχεια, σήκωσα ήδη τον Βέγγο ( της Πέμπτης) , που όμως πήρε ημερομηνία Παρασκευής χωρίς σωμένα σχόλια. Η κριτική μου για το χθεσινό ματς, δεν αξίζει ανάρτησης, ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.
           ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΣΑΧΑ. ΑΡΑ; ΤΙ ΑΡΑ; ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ.
           ΜΠΑΡΑΖ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ Ή ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΠΙΛΑΒΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ.
           Τέλος πάντων, μην τα πολυλογούμε. Εδώ θα πάμε αύριο με το κείμενο μου στον Φ που είναι κριτική στον "αδερφό" μου για τα σχόλια του περί του τελικού. Συγνώμη, δεν έχω υποχρέωση να ζητήσω, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, δεν θα τους ξεκαρφώνω εγώ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.
         ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ, Ή ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ.
         ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Ή ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ( όχι για εδώ ), ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
         ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο BLOG MASTER ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΙΠΟΤΑ.



Στις 09/5/11 μια λιτή ανακοίνωση πληροφορούσε ολους τους διαχειριστες οτι για λογους συντηρησης ο blogger θα "τρεχει" σε κατασταση "αναγνωσης μονο" (read only). Αυτο πρακτικά σημαίνει οτι οι διχειριστες δεν θα μπορουσαν να "σηκώσουν" νεες αναρτησεις αλλα και οσοι θελαν να σχολιασουν δεν θα μπορουσαν να καταχωρήσουν τα σχολια τους οσο διαρκει η συντήρηση. Ως εδω οκ για μια ώρα δεν που θα διαρκουσε η συντηρηση δεν υπήρχε πρόβλημα. Κατα την διάρκεια ομως της συντήρησης και καθώς οι ωρες περνουσαν χωρις να  μας αφηνει το σύστημα να κάνουμε log in, είδαμε ξαφνικα να χανονται τόσο η τελευταια αναρτηση καθώς και τα σχόλια της!
Ολο το back end του blogger ειχε "πέσει" και μαλιστα "κράσαρε" μαζι και ενα κομμάτι απο τα δεδομένα. Μια πολυ μυστήρια ανακοίνωση εμφανίστηκε απο την επίσημη Google στο διαδύκτιο μάλλον μεσω twitter :
   Παρόλο που υπήρξε ενας σχετικός αναβρασμός αυτό που είναι αξιο να σχολιαστει είναι το γεγονός οτι μεσα σε διάστημα ενος ετους τοσο το gmail οσο και ο blogger ( η δημοφιλέστερη ισως πλατφόρμα blog παγκοσμίως ) "πέσανε" ξαφνικά, αφήνοντας ξεκρέμαστους εκατομύρια χρήστες σε όλο τον πλανήτη.  Δεν εχω προλάβει να διαβάσω αντιδράσεις μεχρις αυτην την στιγμή, ούτε και την επίσημη παραδοχή της Google, αλλα είμαι σίγουρος οτι οι ανταγωνιστές θα γελουν ειρωνικά ιδίως μάλιστα μετα την επιτυχία τους να την πετάξουν εξω απο την διεκδίκηση του skype.. Βεβαια θα μου πείτε η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρεία στον πλάνήτη  εχει ανάγκη απο λίγες ωρες off line?
web master

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ KYMIOTIS: ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΦΙΞΗ, Ή ΤΕΛΙΚΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΙ.
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ GOOGLE ANALYTICS ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως μας, παλι.
    Αναγκαστικα- με το "κρασαρισμα" του bloger- συμμετειχαμε και εμεις-εστω και οψιμα-στην προχθεσινη απεργια που ενω ηταν "γενικη" το μονο που δεν δουλεψε "γενικα" ηταν τα πουστροΜΜΕ, μονο και μονο για να μη κανουν τον γυρο του κοσμου τα φρεσκοανοιγμενα κεφαλια απο τα γκλομπς.
    Η εχουμε επιλογες,η δεν εχουμε.(δεν εχουμε)

    Η δυναμη και η απεραντοσυνη του ιντερνετ ειναι παραλληλα και η αχιλειος πτερνα του.
    Ενας οδοστρωτηρας που κυβερναται με κλωστες.

    Αρκει ενας μαλακας- η εγκαθετος- για να κανει τα παντα μουτι.
    Αυτο το κρεμασμα του ανθρωπου απο μηχανες που εαν βηξουν μπορει να κοπει η επαφη σε εκατομμυρια, δεν ειναι καθολου καλη.

    Αντε να πεισεις τους προληπτικους,οτι δεν φταιει το οτι ειναι Παρασκευη και 13.
    ----------------------------------
    Το ματς-με τον βαζελο- ηταν οντως ενα κλωτσοσκουφι με ευκαιριες οι οποιες προερχονταν απο εκατερωθεν αδυναμιες και οχι απο σχεδιασμενες ενεργειες.
    Ο λιγοτερο κακος,θα κερδιζε. Τελικα κερδισε το ποδοσφαιρο (γελια).

    Οι πιο πεινασμενοι,φαινεται οτι εχουν παρει κεφαλι στα play-off.
    Τελικα το νηστικο αρκουδι χορευει και παραχορευει.
    15 μυρια ειναι αυτα.(εαν περασει οποιος φτασει στις κληρωσεις)

    Υ.Γ Ειμαι σιγουρος οτι οι δυναμεις εδω, ειναι ιδιες και θα επανεμφανιστουν. Δεν μπορει μια νεκρη μερα, να ριξει εναν καλοστημενο πυργο.
    Μαλλον στερητικο συνδρομο πρεπει να προκαλεσε η μικρη αυτη παυση,παρα απομακρυνση.

    Υ.Γ 2 Steven,Δεν θεωρησα απαραιτητο να σου στειλω κατι στο ταχυδρομειο σου,τετοιο που να δειχνει καποια ανησυχια μου για την υγεια σου,εφ'οσον απο παρακολουθηση και αλλων blogs, ηξερα οτι το προβλημα ειναι γενικο.
    Αλλωστε-γενικα- οταν συμβαινει "κατι", ποτε δεν βαζω σαν πρωτη σκεψη,την ασχημη στο μυαλο μου. Γιατι να το κανω;
    Ασχετο αλλα σχετικο: Ολο λεω να σε παρω τηλεφωνο αλλα ολο το αναβαλω "για αυριο". Φταιει λιγο και η αισθηση της επικοινωνιας και της επαφης μεσω του blog βεβαια,αλλα αυτο ποτε δεν θα ηταν αρκετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ " ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ 760 ΓΡΑΜΜΑΤΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΔΩ.
    ΑΣΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ, ΤΟ ΕΝΤΑΣΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ; ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ;
    ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ; ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαΐου, 2011 00:40

    Η πιθανότητα να σε πετάγαν έξω από τη μπλογκόσφαιρα ήταν ίδια με αυτή να μας πετάγαν έξω απ'το ευρώ....που θα βρίσκαμε χειρότερα...
    Δεν ανησύχησα, μιάς και το πρόβλημα ήταν παγκόσμιο. Και η γυναίκα μου υπέφερε από το ξεκρέμασμα του μπλογκ της. Δε μπειράζει, back on track.
    Καλά, για το χθεσινό τι να έλεγες δηλαδή? Καλά που δε βγήκε πάλι το αδαμίδι να μας θυμήσει ότι πήραμε κύπελλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς φάνηκε για άλλη μια φορά το πόσο βαριέται να σκέφτεται ο κόσμος. (Μπορεί να φταίει η ανθρώπινη φύση, το σογιέλαιο από μεταλλαγμένη σόγια στις μαγιονέζες, ή ερπετόμορφοι Εβραίοι εξωγήινοι. Δεν ξέρω).

    Ρε σερφαδόρε -και καλά- της βλογόσφαιρας, από που κι ως που έκλεισε το βλόγια ο Γιωργάκις; (ακούστηκε πολύ αυτό) Με τι προσόντα; Τα Ελληνικά βλογ της wordpress κανονικά δεν δουλεύανε ωρέ;
    Κάνα ξένο βλογι του blogger δεν έψαξες; Κάνα CNN, bbc;

    Μπα πολλά ζητάω.

    Και οι 4 σε αυτό πανάχρηστο πανηγύρι των πλέη οφφ, φακ οφφ, πώς τα λένε τέλος πάντων, είναι για τα μπάζα και όποιος βγει 2ος έχει να χορτάσει πολλή σφαλιάρα στα προκριματικά του Τσου Λου.

    Θα το ξαναπώ, ότι αν είναι να υπάρχουν αυτά τα πλέηφακόφφ πρέπει να βγάζουν ΤΟΝ ΠΡΩ-ΤΑ-ΘΛΗ-ΤΗ, όπως Αμερική.

    Δλδ. αν η Ελλάδα κατρακυλήσει κάμποσες θέσεις στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ επειδή οι - πλέον άπορες - Ελληνικές ομάδες τα κάνουν μαντάρα στην Ευρώπη και πλέον θα βγαίνει ΜΟΝΟ ο πρωταθλητής στο Τσου ΛΟυ, θα συνεχίσει αυτή η μπούρδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Steven νομιζω οτι ηταν 1870 τα γραμματα που ελαβες στο ηλεκτρονικο σου ταχυδρομειο και μεσα σε αυτα ηταν και ενα απο τον τιγρη. Μην σου πω οτι μπορει να σου εστειλε και ο Αγαμιδης. Για τον Ντουσκο δεν ειμαι σιγουρος αν σου εστειλε.

    Με την αληθεια ποσα χρονια ειναι που εχετε μαλωσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα, καποιοι το πηραν χαμπαρι με τη μια καποιοι οχι.
    Shit happens - εχουν και μια σωστη παροιμια οι αμερικλανοι...

    Ματσαρα το προχθεσινο ε? Παρακαλαγες να μην τελειωσει.. Τ συνδυασμοι, τι τριγωνακια τι αυτοματισμοι τι ομαδικοτης..
    Θα πρεπει να αλλαξαμε και τεσσερις πεντε φορες πανω απο 3 πασες.
    Μιλαμε οτι ΤΩΡΑ δικαιωνεται το resort. Που να κανεις προπονηση στο βουνο τα συστηματα αυτα?
    Που να δουλεψει ο Ιθπανοθ τον περιφημο ρομβο?

    Αμ ο αλλος ο Φερειρα? Τι ομαδαρα ειναι αυτη? Που ατυχως κατερρευσε μετα το καραισκακη λεει πριν 3 μηνες και δεν μπρουν λεει να παιξουν.

    Ρε δε κοιτατε εμας? 6 μαζεψαμε και δεν τρεχει μια. Και περηφανος !!!!!!!! ειναι λεει ο μαλακαθ και μπαλαρα παιζουμε.

    Α ειμαστε και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010-2011 το παμε σημερα?δεν το παμε..

    Αν υπαρχει καποιος που βαρεθηκε προχτες ας περιμενει μεχρι αυριο.
    Θα κατεβει ο μπαοκ για το χηναρι, ειμαστε και εμεις σε κατασταση μεταξυ υπνου και ξυπνιου οποτε αναμενεται ματσαρα λογικα.

    Under με καθαρο χρονο παιχνιδιου κατω απο 60 λεπτα υπαρχει?

    Η πλακα ειναι οτι θελουν λεει να πανε στο CH.L ...

    Αντε και βγηκες πρωτος.

    Με ποιον θα πας στο ch.l ρε μεγαλε? Με τον .... λυμπε τον δελλα και τον ντατομο? που θα τους βαλεις να κανουν προετοιμασια Ιουνιο μηνα καπακι και θα ξεκινησουν τη σαιζον Ιουλιο? Στα 37 και στα 38 τους?

    Και αντε και ξεκινησαν. ΠΟΣΟ θα αντεξουν να παιξουν? Νοεμβριο ας πουμε θα παιζουν ΗΔΗ 5 μηνες ο τσαφ τσουφα ο δελλας ο φουλης ο λυμπε και τα λοιπα μαθητουδια..

    Ανακοπη θα παθουν αγαμιδιιιιι.... ξυπνα μαλακα.

    Παλι εκτος στοχων Νοεμβρη μηνα θα εισαι.

    Και αντε και παιζουν σε καθε αγωνιστικη (μη γελατε εκει πισω), στην δευετρη αγωνιστικη προκριματικων που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πεσεις με μεγαλη ομαδα με ποιους (περαν των λυκοπουλων) θα κατεβεις να παιξεις?

    Mε τον Κοντοε?

    Επιθετικο μετα τον Μπλανκο το Τζιμπουρ ποιον θα εχεις? Θα κρατησεις τον Μπαχα με 1 μυριο?

    Και για να την κανω πιο απλη την κουβεντα:

    κοντα 6 μυρια θελει η ομας σε 46 ημερες ακριβως.

    Ξεκιναω ρολογακι: 46 και σημερα.

    αιντε να το κανω ακομη πιο απλο: 60/46=130.000 ευρω την ημερα.

    Ξεκινατε τα sms λεμε...

    Για να τελειωνει το παραμυθι με τα play ωχ.

    Eδω δεν ξερουμε ΑΝ θα παιξουμε στο πρωταθλημα η Ευρωπη μας μαρανε.

    Υ.Γ ΜΕΤΑ τα 810 (και οχι 734 ΨΕΥΤΗ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ Η ΠΑΕ απο προστιμα, ξεκιναει απο αυριο αλλη μια οικονομικη και ηθικη και ψυχολογικη στηριξη της οργανωσης προς την ομαδα.

    Τελειος καιρος, ᾽κρισιμο᾽το ματσακι, καλος ο αντιπαλος να μην μαζευεες 15-20 χιλιαδες στο γηπεδο? Τι λετε ρε τον ΔΧ τον ρωτησατε?

    Ολοκληρη κουπα σας εφερε μην τα θελετε ολα δικα σας.

    ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2010-2011 ( το ξεχασατε ε?  Σας αφηνω εγω να το ξεχασετε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΡΙΣΕ ( ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ) ΜΕ SWISS ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή