Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

           Να το πω εξ αρχής: Το πρώτο ημιχρόνιο δεν το είδα. Υπάρχουν και δουλειές. Που όμως στην διάρκεια τους, ένα ραδιοφωνάκι παίζει. Έλα όμως που είμαι και ξεχασιάρης. Και μπαίνοντας στο αυτοκίνητο για την επιστροφή στο σπίτι, αντικρύζω το ταμπλώ του αυτοκινήτου να με πληροφορεί για μόνο 7 χιλιόμετρα διαθέσιμη βενζίνη. Υπολόγισα οτι θα μου φτάνανε. Τρίχες σκέψεις αφού το πάτησα στην εθνική οδό. Στο 1-1 μπήκα στο πρατήριο, στο 2-1 βγήκα. Σκέφτηκα την ΑΕΚ σαν άδει ρεζερβουάρ μου.
          Πάντως στήθηκα στην τηλεόραση, κι αφού είχα μπερδευτεί ξανά. Δεν καταλογίσθηκε ένα πέναλτυ εις βάρος μας κι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με ανύπαρκτο φάουλ; Λεπτομέρειες είναι αυτά. Όπως λεπτομέρεια ήταν το σημερινό παιχνίδι για μένα. Διότι το θεωρούσα χαμένο. Πίστευα οτι τα πάντα για μας είναι ο Βόλος και η τελευταία αγωνιστική με την αλογοτροφή. Δεν ξεγράφεις εύκολα τους βάζελους κι εγγράφεις σε πιθανό μπλοκάκι Ευρώπης κάποιον Μπέο. Αυτά είναι για τους ρομαντικούς ή για τον Στρος Καν, που την είχε δει παγκόσμια εξουσία.
           Τι είδα στο δεύτερο ημιχρόνιο; Μια διαιτησία που τα έκανε μαντάρα, δηλαδή ήταν συμβατή με τις παραπάνω απορίες μου. Χωρίς βέβαια να επιρρεάσει κι αυθεντικά το σκορ, αφού κύρια τα λάθη ήταν στον πειθαρχικό έλεγχο και στην διαιτησία έδρας. Που κακώς απέβαλε τον Μάκο, αλλά άμα είσαι χεσμένος λόγω Τούμπας αυτά περιμένεις.
          Πιο πολύ υπέυθυνος είναι ο Χιμένεθ. Που έπαιζε για δυό αποτελέσματα και τελικά βρέθηκε πάνω στο παγωτό. Διότι αγχώθηκε ιδιαίτερα με την Τούμπα, δεν έλαβε υπ' όψιν του την νίκη της αλογοτροφής - ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ - και μάλλον μπέρδεψε το ό,τι παιζόταν στο γήπεδο για την ομάδα μας με τις αλλαγές του. Που διόρθωνε τα αδιόρθωτα του. Εκεί κατά την γνώμη μου χάθηκε η μπάλα. Κι επιμένω, διότι αν έχεις ένα σαρανταπεντάλεπτο να βάλεις ένα γκολ και με όλο τον ΠΑΟΚ πίσω, κάνεις ένα δημιουργικό ποδόσφαιρο. Δεν πλακώνεις τις γιόμες επειδή διάβασες οτι είσαι πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις.
          Δηλαδή κατηγορώ τον προπονητή; Γιατί να το κρύψω; Εκτός αν κάποιος πιο ειδήμων μου εξηγήσει γιατί δεν ήταν Χάβος στον πάγκο, γιατί βγήκε ο Σκόκο, γιατί μπήκε ο Μπαχά, πού έπαιζε ο Λεονάρντο ακριβώς και πόσες ευκαιρίες γίνανε με βάση την αλλαγή του συστήματος που έγινε μπάχαλο στο κεφάλι του Βέγγου με την είσοδο του Γκερέϊρο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
        Φυσικά τα πάντα εξηγήθηκαν στην συνέντευξη τύπου. Που ακούστηκε το εκπληκτικό: " ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ." Μιλάμε για πανικό κι οτι πολύ γρήγορα έμαθε ο Μανόλο τα κόλπα τα ελληνικά. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΔΕΛΛΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
        Κι επειδή τα πράματα είναι όπως τα έχουμε συζητήσει, τα κλασσικά παραμένουν: Θέλεις διπλό στον Βόλο και μετά, το ανδρικό σου παιχνίδι με την αλογοτροφή που θα κερδίσει σίγουρα το σκορποχώρι του Χάβου. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ και με απόλυτο λογικό rotation σε πόντους κι όχι τόσο πολύ σε παίκτες. ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο 1,5 ΜΥΡΙΟ.
      Φυσικά θα διαβάσω τα σχόλια σας για το διάστημα που δεν είδα. Δεν πολυπιστεύω οτι κεντάγαμε κι οτι έπεσα σε κακό διάστημα. Δηλαδή οτι ήμουν άτυχος σαν τηλεθεατής. Θεωρώ άτυχο τον Δέλλα που κανείς δεν είδε το σχίσιμο του κεφαλιού του, τον Γεωργέα που τον αντιμετωπίζω σαν καλύτερο σε όσα είδα, τον Μίτσελ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ( φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνα αλλά κι ούτε να γίνει καταγγελία απο τον Αδαμίδη ), τον Μάκο που θα μας λείψει στον Βόλο αλλά και τον Σάχα που έκανε την απόκρουση του αγώνα που όμως ήταν off sight.
ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ.
          Και πάντως πρέπει το παρασκήνιο κάπως να δικαιωθεί. ΠΩΣ; ΑΣ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ; ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ; ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;   

21 σχόλια:

  1. Πριν καν μπει στο πουλμαν εφτιαξε ανακοινωση ο Αδαμιδης.
    Την ταχυτητα του να ειχαν τα αργοκαραβα που μπηκα σαν αλλαγες Γκερειρο-Μπαχα,ισως κατι γινοταν.

    Ασφαλως και εγιναν "λαθη" (χα) απο την διαιτησια.
    Ασφαλως και ο ΠΑΟΚ ειναι αλητοομαδα. Ειναι γνωστο αυτο. Και καλα κανει,αφου ετσι εχει αποτελεσμα.
    Αλλα...αλλα οταν σε 90 λεπτα δεν κανεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ,τοτε δεν σου φταιει κανεις ΠΑΟΚ και κανεις Σιδηροπουλος.

    Για τους λατρεις του παλιου, "καλου" Αγγλικου ποδοσφαιρου,αυτη η ομαδα θα γινει λατρεια. Σαν την Νοτς Καουντι ενα πραμα.
    Για τους κανονικους της φιλους ομως,που την ξερουν "αλλιως", ειναι ενα σοκ. Η στη καλυτερη περιπτωση, "μια συνηθεια που εγινε αγγαρια".

    Βιβα Γκαρσια.

    Και ο Μανωλης πλεον ειναι ενας Ισπανοβαλκανιος "Χαρισον Φορντ" υποδυομενος τον "Φυγα"
    Και ο Αδαμιδης,επισης, διαπιστωνει οτι τον κυνηγανε Νεφελιμ καβαλα σε Βιμανας.
    Ποτε προκαναμε και απο καρπαζοεισπρακτορες γιναμε τοσο ποθητοι και δαχτυλοδεικτουμενοι,δεν ξερω. Ειναι ενα κενο που το εχω,αληθεια.
    Ισως οταν ετρογα το μεσημερι και με πηρε ο υπνος κανα-δυο ωρες,εκει να συνεβησαν ολα.

    Παμε δυνατα (;) στα επομενα δυο ματσακια,μπας και διευκολυνθει το σχεδιο support

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ξεφτύλα να χάσουμε από αυτόν ειδικά τον Παοκ που σήμερα ήταν μια ομάδα Β κατηγορίας.
    Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το μόνο που έκανε ήταν να καθυστερεί την μπάλα ακόμη και όταν έπαιζε με παίχτη παραπάνω.
    Εμείς είχαμε Μανόλο στον πάγκο και φυσικά όλα εξελιχτήκαν όπως είδατε.
    Κερδίζοντας τον Βόλο πάμε στους 11 και μετά έχουμε ελπίδες για πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Αβραμίδη, σας διαβάζω από καιρό (έχουμε άλλωστε μιλήσει στο παρελθόν για ιστορίες της εποχής Μηντιούρη και Τίγρη...)και θεωρώ ότι είστε οξυδερκής, ενίοτε και γλαφυρός σχολιαστής, αλλά και γνώστης τόσο του προσκηνίου, όσο και των παρασκηνίων του βόθρου που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο και σούπερ λίγδα.
    Αν είχατε παρακολουθήσει τον αγώνα εξ αρχής, έχω την αίσθηση ότι δεν θα θεωρούσατε υπεύθυνο τον Χιμένες, στο βαθμό που το κάνετε στο σχόλιό σας, γιατί κατά τη γνώμη μου η ήττα οφείλεται αποκλειστικά στον στημένο αληταρά που φρόντισε να εκνευρίσει (αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του) την ομάδα, υπογράφοντας με τις αποφάσεις του ένα από τα μεγαλύτερα χειρουργεία που έχει δεχθεί η ΑΕΚ την τελευταία εικοσαετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος κατάλαβε εχθες, κατάλαβε. Ανεξάρτητα απο το πόσο μαλακας είναι ο Αδαμίδης το
    "όλοι σας και μόνοι μας " ισχύει απο τότε που θυμάμαι την ΑΕΚ!!! Και για αυτο δε μας φταίει κανένας αλλα ο εαυτός μας. Τι να πω, διπλό στο Βόλο και με ΠΑΟΒ? Ας είμαστε ρεαλιστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ'ΩΣ ΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΟ?Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟΝ ΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΛΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΙΓΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΙΓΟ ΟΙ 2 ΑΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΧΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος W.W.19 Μαΐου, 2011 09:30

    Μερικά - σύντομα - σχόλια για το παιγχνίδι μια και ήμουν στο γήπεδο.
    1. Ο Χιμένεθ είναι πιό επικίνδυνος από την παράγκα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
    2. Με το γκόλ του Σκόκο άπαντες στο γήπεδο είχαν χεστεί επάνω τους και η ομάδα δεν το πήρε το μήνυμα.
    3. Του χρόνου (στην Ριζούπολη ?) κάποιοι δημοσιογραφίσκοι, που το αντικείμενο του σχολιασμού τους είναι πως να φανατίζουν, θα δούν πως είναι οι αντρικές ομάδες, και τελευταίο και σημαντικώτερο :
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σε ολους.

    Δεν θεωρω οτι η ομαδα ειναι ασχημη απο πλευρας θελησης. Αυτο το εχουμε αναγνωρισει,απο την πρωτη αγωνιστικη των πλευ-οφ (αν εδειχναν την ιδια αγωνιστικοτητα,ποσες ητες και ξευτυλες θα ειχαν αποφευχθει στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος;)
    Εχουν παθος,τρεχουν πολυ,εχουν τσαμπουκα,τα δινουν ολα. Ο.Κ

    Αλλα δεν αρκουν αυτα. Πρεπει να κανεις φασεις,για να βαζεις γκολ. Πρεπει να κανεις μια μινιμουμ καλη παραγωγη παιχνιδιου δηλαδη.
    Και η ΑΕΚ-αυτη η ΑΕΚ-δεν το κανει αυτο. Γιατι δεν το εχει μαθει.
    Δυο χρονια τωρα του λαχιστον,αυτο που δεν βλεπουμε,ειναι η παραγωγη παιχνιδιου.

    Ασφαλως και "καποιοι δεν θελουν η ΑΕΚ να..."
    Αυτο ελειπε να θελουνε. Δεν εχει κανεις καμια υποχρεωση να σε "παει". Ου και κανεις απο μας εχει την εντυπωση οτι απαραιτητα η ΑΕΚ θα πρεπει να ειναι το "πουλεν" καποιων".
    Τι λεμε τωρα; Εχει καμια υποχρεωση να "θελει" την ΑΕΚ καποιος Μαρινακης,καποιος Μπεος η καποιος αλλος; Εχει κανεις μας αυτην την εντυπωση; Οχι. Ο καθενας κοιτα την παρτυ του και τα συμφεροντα του.

    Αυτο που πρεπει να κανεις εσυ,ειναι να τους βαλεις κατω ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και να τους γουλισεις σαν χταποδια. Εδω ειναι το θεμα.

    Αυτη η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ αλλα δεν μπορει να παιξει ετσι,με τετοιο τροπο ωστε να βαλει απο κατω δυσκολες συνθηκες αλα Τουμπας. Πως γινεται κατι τετοιο; Μα με ΜΠΑΛΑ βεβαια. ΜΕ ΓΚΟΛ.Και τα γκολ ερχονται-εξαιρουμενων ορισμενων ευλογων περιπτωσεων-με παραγωγη παιχνιδιου. Με δημιουργια φασεων.
    Το τσαμπουκαλικι της καθε εδρας και τις οποιες βρωμιες, η ΑΕΚ παντα τις αντιμετωπιζε με τον γνωστο τροπο: Με ΠΟΥΤΣΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΓΚΟΛ

    Και πολυ θα ηθελα να το δω αυτο και χθες.
    Ποιος ΠΑΟΚ; Μαλακιες τωρα. Βαλ'του τρια μπαλακια του πουστη και αστον να σκουζει.

    Η διαιτησια του πουστη Σιδηροπουλου,ασφαλως και εκνευρισε. Αλλα αυτο δεν μπορει να ειναι δικαιολογια. Τι,πρωτη φορα τα αντιμετωπιζουν;
    Παιξε την μπαλα σου -ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ- και ασε τον αλλον να κανει οτι γουσταρει.

    Και να ετοιμαζομαστε για αλλες δυο υπεροχες διαιτησιες. Στο Βολο και στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.
    ΥΓ. ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ "ΚΥΡΙΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα,

    Ποιος οργανωνει το παιχνιδι της ΑΕΚ.
    Ποιος δηλαδη ειναι ο παικτης που θα παρει τη μπαλλα στα στοπερ η στο κεντρο και θα τη κουβαλησει 15-20 μετρα η θα την πασαρει καθετα σωστα η θα την ανοιξει στο κεντρο?

    Πως επιτιθεται και αντιστοιχα αμυνεται η ομαδα και ποιος ειναι ο ηγετης της σε αυτο το θεμα?

    Γιατι εγω βλεπω τον μαλακο-ισθπανο να εχει δωσει οδηγια μολις πιασει μπαλλα ο Σαχα ελευθευρο στου διαολου μπας και το δικο μας κατσικι πιασει κεφαλια πριν το αντιπαλο κατσικι και παει η μπαλλα καπου καπως καποτε στρωμενη σε κανα φουκαρα.

    Η αμα παρει μπαλλα η αμυνα (ολη) πασα στο Δελλα και γιομα 40αρα για το αναλογο αποτελεσμα.

    Το παιχνιδι το ΕΧΑΣΕ ο μαλακοπιτουρας ο μυτογκας που μετατο 1-0 καθεται και δινει μετρα σε ΑΤΕΧΝΟΥΣ ποδοσφαιρηστες αντι να πιεσει στα 15 μετρα κατω απο τη σεντρα και να τους τελειωσει.

    Με ενα Χαλκια που ειναι με διαφορα ο χειροτερος τερματοφυλακας???? με επιπεδο αστα να πανε, δεν κανει σουτ!!!
    Ο τυπος οτι παει γραφει και εμεις αντι να του πιεσουμε τις φασεις, οπισθοχωρουμε.

    Αμ ο αλλος ο Μπαχα?? Ρε τι ΓΙΔΙ ειναι αυτο?

    Βγαζεις το Σκοκο ρε μαλακα που με τη μπαλλα στα ποδια τον τρεμει ΟΛΗ η αμυνα και κραταει πισω 2-3 παικτες και μου βαζεις το καρναβαλι?

    Και μου βαζεις αυτο το ΓΑΤΑΚΙ τον μικρο μαγο σε ματς που πεφτει το ξυλο της αρκουδας?

    Γι αυτο ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ παιρνεις 1,5 μυριο?

    Οσο για την ανακοινωση του ΒΛΑΚΑ μονοι μας και ολοι σας ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Ρε ΠΑΠΑΤΖΗ δεν εφυγες? Εφυγες..

    Γιατι πρεπει να ανεχωμαστε αυτο το νουμερο που μας κουβαλησες?

    Τι θα πει μονοι μας ρε ΜΑΛΑΚΑ?

    ΑΕΚ ειμαστε.

    87 χρονια ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ειμαστε ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ?

    Μηπως ΔΕΝ παρακαλας δημοσιους οργανισμους επιτροπες και ομοσπονδιες?

    Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?

    ΚΙΝΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ?

    Τα λεφτα που σου κοψανε 500 απο το τελικο ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΧΗΡΑ απο δημοσιο οργανισμο και ομοσπονδια δεν στα κοψανε ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ?

    Επειδη ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διαχειρηστεις εστω και μια αστεια υποθεση που λεγοταν τελικος κυπελλου με καποιον ατρομητο και τα εκανες κολο?

    Επειδη ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να εχεις εστω τυπικες δημοσιες σχεσεις στη Λιγκα. Επειδη η λογικη σου ειναι να ανοιγεις πολεμο ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ αντι να εισαι (απο την στιγμη που δεν μπορεις να συν-αγωνιστεις)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.

    Επειδη εισαι ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και πας και κανεις νουμερα στο Μαρινακη, που για να μην αποκλειστεις και χασεις και τα 5 εκκ απο το Europa σου εδωσε γηπεδο να παιξεις, οταν το φιλαρακι σου εσκαβε το ΟΑΚΑ και δεν σου εδινε ουτε τη Λεωφορο.

    και ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ο αλλος οταν μετα απο 1 μηνα το παιζες και μαγκας.

    ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που το παιζεις επαναστατης χωρις βαρκι να αλλαξεις.

    Που μου θες 1,5 μυριο για προπονητη που προπονει τον Νταντομο τον Αργυριου και τον Εντερ.

    Σου ανεφερω αυτους ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εφερες στην ομαδα.

    Αντι να κοιταξεις να συμαζεψεις λιγο τις δημοσιες σχεσεις σου, αντι να κοιταξεις να ηρεμησεις τα πραγματα και να σταματησει ο πολεμος (ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ) μου βγαζεις ανακοινωσεις επαναστασης..

    Για να συγκινηθει η οραγνωση και να συσπειρωσεις του 5,000 που πανε στο γηπεδο, απο του χρονου ομως μιας και σε τιμωρησανε για φετος.

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ που εχεις καταφερει να γραφει η ΑΕΚ τα ιστορικοτερα χαμηλα σε ολα τα επιπεδα..

    Η νομιζεις οτι εχει ξεχασει ο κοσμος τα 7 απο το Μπεο, τα 6 απο το γαυρο και τα -23??

    Δεν εχουμε μνημη ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ σαν και σενα ολοι.

    Ουτε 1-1,5 εκκ ΑΕΤΖΗΔΕΣ (ΜΕ Ζ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ) κανουν λαθος..

    Κυπελουχε Ελλαδας 2010-2011...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οκ ρε dimi μας ζάλισες με τον αδαμίδη τι διάολο κόλλημα είναι αυτό πουχεις φαει.προηγούμενα από το στρατό έχετε?εσύ πρέπει να τον βλέπεις στον ύπνο σου και να πετάγεσαι πάνω.χαλάρωσε δικε μου μη σουρθει κανα εγκεφαλικό στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στρατο πανε τα αγορακια.
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Ι5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαΐου, 2011 15:52

    Ενδιαφέρον αυτό από premier:
    http://www.scribd.com/doc/55741334/Sport-Scribd-Doc

    Εδώ θα δείτε μία βασική ανάλυση ετήσιων χρηματοροών για τα clubs τηε premier. Ενδιαφέρον για να καταλάβουμε κι εμείες που είμαστε.

    Χθες παίχτηκε κλασικό κωλοποδόσφαιρο τούμπας. Χάθηκε από μαλακίες ΟΛΩΝ.
    Πάντως, αφού ενοχλούμε και το ξέρουμε, ας μην το ρίχνουμε στις ανακοινώσεις, αλλά ας προσέχουμε παραπάνω.
    Πάντως οι παίκτες το παλεύουν πραγματικά και αμυντικά δεν είναι σκορποχώρι.
    Νομίζω ότι από εκεί ξεκινάει το όποιο χτίσιμο και για να είμαστε δίκαιοι, ομάδα που παρελήφθει καταμεσίς της περιόδου δε μπορεί να μονταριστεί ΚΑΙ μπρος ΚΑΙ πίσω.
    Πάντως χθες ο ιθπανοθ δεν το διαχειρίστηκε σωστά.
    Συνολικά η σούμα του είναι θετική ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΛΕΣΕ 2 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΤΟΝ ΚΟΜΝΗΝΟ, ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ( τα ονόματα τα γράφω σε σειρά δύμαμης, από κάτω προς τα πάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aυτο παλι που το πας;

    Αφου- κατα τις υστατες ανακοιωνωσεις του- απαξιει τις αρχες (και σωστα) λοιδωρει την ΕΠΟ και δινει ειρωνικα "συγχαρητηρια" στην πολιτεια για τα μετρα της βιας, τοτε τι διαολο την επομενη μερα τους καλει απαντες στον Βολο,αφου ειναι ανευθυνοι και ανικανοι αλλα και συνεννοημενοι εναντια στην ΑΕΚ;

    Αυτοι που κυνηγουν την ομαδα,καλουνται να παρευρεθουν στο γηπεδο για να την προστατεψουν;

    Νo comprendo nada.

    Ο DIMI λεει οτι απλα ειναι βλακας με δραστηριοτητα. Δεν ξερω. Μπορει.
    Το σιγουρο ειναι οτι πλεει σε πελαγη ελαφροτητας και η δημοσιοτητα, του εχει προκαλεσει νοητικη τυφλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. avramidi tha bis k esi stous saporters?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προεδρε καλεσε επισης τον Πετρο Κοκκαλη (ποτε δεν ξερεις τι γινετα) τους Γιαννακοπουλους (ολους) και μιας και θα ερθουν να φερουν και τον Ομπραντοβιτς μαζι.
    Επισης την Μερκελ, τον Σαρκοζι, (το Στρος Καν ξεχνα τον) τον Ομπαμα και τον αρχηγο της καταιγιδας της ερημου στο Ιρακ το 91 (οχι τον Παουελ το αλλο το γομαρι).

    Μην ξεχασεις το μπαμπη το σουγια (απο τους αμαν) τον μαικ το φασολακη (για να εχεις και τον ant1 μαζι σου), τον Luiggi Colina για δευτερη γνωμη, και τελος τον Coleio να στο γραψει και βιβλιο...

    Τον Benini μην τον καλεσεις ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ δεν υπαρχει λογος για αλλο νουμερο.

    Υ.Γ Αληθευει οτι ενας εκ των supporters δηλωνει επαγγελματιας παικτης του ποκερ?

    - Check, λεει ο προεδρος.
    - Κεντα στο χρωμα, λεει ο supporter, χτυπαω σεντερ φορ..
    - Ωπα μεγαλε φλος, κατσε στα αυγα σου, πεταγεται ο Μπεος
    - Φλος royal, ειμαι και εγω εδω πεταγεται ο 007..

    Αν ειναι αληθεια θα δειχνει το Δ.Σ στον alpha τα βραδυα στο texas hold..

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. DIMI, Νορμαν Σβαρτσκοπφ, ηταν το "αλλο" γομαρι του πολεμου του Ιρακ το '91.
    Το θυμαμαι γιατι μου αρεσε το ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οντως και ηταν διμετρος και φατσα που δεν σηκωνε πολλα πολλα.
    Ονομα και πραγμα στρατηγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικα επειδη εχω μπερδευτει λιγο, η δοικηση 'καταφερε να παιζει ουσιαστικο ρολο στα κεντρα αποφασεων' οπως δηλωσε επισημα ο προεδρος πριν μια εβδομαδα στη συνεντευξη Η 'μονοι μας και ολοι σας' οπως δηλωσε χτες?

    Καλα ενα αρχειο δεν κρατανε εκει στη ΑΕΚ με τις δηλωσεις του προεδρου?

    Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο μιας και ο προεδρος σκατα να ειχε φαει λιγοτερο θα μιλαγε, αλλα καντε μια προσπαθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ: ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΕΚ;
    ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή