Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΕΚ - ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ

           Μια εικόνα βγαλμένη από το μέλλον. Με το άδειο γήπεδο , σαν να πέρασε ο κυκλώνας του Μιζούρι, με το φτηνό ρόστερ και το σχολικό ποδόσφαιρο, τον προπονητή που ό,τι μπορούσε κατέβασε και με τον κορυφαίο παίκτη τεχνικά να μάχεται για να φύγει μετανάστης. Όχι οτι δεν είναι ήδη βάσει καταγωγής, αλλά μάλλον πρέπει να διάλεξε λάθος. Σαν τον Πακιστανό που έίχε ακούσει για την ΕΟΚ κι οτι η Ελλάδα είναι μέλος της και τώρα θα πρέπει να πάει αλλού.
           Πρώτο ημιχρόνιο και τα είδαμε αυτά που έρχονται. Ο άγιος Σάχα, με τον κορυφαίο Καράμπελα και  τον ορθολογιστή Ματέος. Οι πάγκοι; Η διαφορά των λύσεων. Οι μεν θα είναι βασικοί του χρόνου, οι δε θα φύγουν. Ο ένας προπονητής με το μαντήλι κι ο άλλος επικοινωνιακά να παρακαλάει να μείνει. Τι έμεινε πρακτικά; Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ που όμως δυστυχώς φέρει επάνω της και μια διαφήμιση. Σαν να λέει: ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, Η LG  ¨Η ADIDAS. ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ.
           Και σκέφτομαι και την ένσταση αύριο. Άντε και την κέρδισες ( που αποκλείεται ).  ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ( πλέον μέσα κι εγώ ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ; ΕΔΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ UEFA; ΕΙΠΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΣΦΑΙΡΟ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΟΧΙ ΜΩΡΕ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
          Αλλά λογικά η εξέλιξη ήταν αυτή που την περίμενε ο καθένας. Βλέπετε οτι τα παραρτήματα έχουν λόγο τιμής. ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΟΥ έπρεπε να αποδείξει ο Σισέ οτι είναι καλύτερος από τα λοιμά που τον φυλάγανε. Κατά τα άλλα υπάρχουν Αεκτζήδες ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΔΙΚΑ; ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΙΚΑΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.
           Και παρακαλάνε τον Χιμένεθ να μείνει; ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΕΧΕΙ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΒΛΙ ΕΧΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΝ ΓΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΣΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ( σε στήση εννοώ ) ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
           Μα είναι κριτική παιχνιδιού αυτή; Όχι βέβαια. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΧΑ, Ο ΝΤΑΝΤΟΜΟ, Ο ΝΤΡΙΠΙΤΣ κι όχι η γυναίκα του, αλλά και ο Τριτσώνης σαν διαιτητής. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.  ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ. ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ.
           ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΚΙΩΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΆΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, όχι για τους τσουκαλάδες.
           ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΑΣ; ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ;
              ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΔΙΚΑΝΙΚΑ.
             ΠΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΝΟΥΜΕΡΑ, που όμς έχετε και υποστηρικτές.
    ΥΓ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΧΑΝΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΕΧΩ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
     ΥΓ. Ανώνυμε με την ηθική και τα λεφτά. Να συνεχίσουμε την κουβέντα. Έχω απαντήσει στα δημοσιεύματα σου.

43 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( για την ηθική ): ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. Τα λεφτά χαλάσανε τον κόσμο, ΟΚ. ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ, Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ;
    ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ, Ο ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΣΕ ΦΑΚΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΒΟΔΙ;
    ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ.
    ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΕΙΧΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ;
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;
    ΘΕΣ ΗΘΙΚΗ;
    ΠΑΡΕ.
    ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ( υποθέτω οτι τέτοιο βγάζεις, κι εδώ δεν απάντησες ) ΤΟ ΧΡΗΣΙΜοποιες για λαδωματα, για επίδειξη, ή για συγκεκριμένες αρχές που υποθέτω οτι έχεις;
    Η ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΕΚΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΠΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ: ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.
    ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ Ή ΕΡΑΝΟ Ή ΔΩΡΕΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ;
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΔΗΑΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΥΤΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΧΘΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mεσα στην μαυριλα μας, πρεπει και να γελαμε.
    Και πραγματικα το απολαυσα το παραπανω κειμενο αδερφε.
    Ειδικα το σημειο με την adidas και το "αν φορουσαν τα παπουτσια μας θα ειχαν σωθει περισσοτεροι", επεσα κατω.

    Βεβαια ειναι παντα κλαυσιγελος οτι αφορα την ΑΕΚ η την Ελλαδα τα τελευταια χρονια.
    Και το καλο αστειο δεν ειναι ορφανο. Θελει και δραμα.

    Ειπαμε, η ενσταση θα αποκτησει τον κανονικο της χαρακτηρα, αφου εχει πλεον απεκδυθει τα αγωνιστικα συμφερονται και θα στοχευσει κατευεθειαν στην πηγη: Την ηθικη καθαρση και ανυψωση.

    Εδω και 2-3 χρονια,ειμαστε μονιμως το κυριο μεσο με το οποιο οι βαζελοι βγαινουν στο C.L και παιρνουν τα μαρουλια της ουεφα.
    Αποκλειστικοι supporters δηλαδη της προσπαθειας των λαγων.
    Ηθελα να ηξερα, δινουν κανενα φραγγο σαν ανταποδοτικο οφελος τα πρασινα αλογα,στους ανθρωπους "μας", η απλα την βγαζουν στο τζαμπα;
    Γιατι το αδικο δεν το θελει ουτε ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΕΛΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, υποχρεώσεων επιτρεπουσών, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΟΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΒΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ(ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΝΟΩ)ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ ΑΠΛΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ,Ο ΕΜΠΟΡΟΣ,Ο ΠΑΡΕΧΩΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΣΤΗΒΕΝ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΟΝ?30%,7Ο%,160% 'Η 687%?ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ?ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΕΙΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΗ ΠΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΔΕ ΞΕΡΩ,ΕΓΩ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.(ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.
    ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΤΙ;
    ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ.ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ;
    ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΩ.
    ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι supporters απο αυριο.

    Να μαζεψουμε λεφτα να τα δωσουμε στο κανσακιδη να τα δωσει στον αγαμιδη να τα δωσει στο Νοτια να κανουμε την ΑΕΚ μεγαλη.

    Και στο δρομο βεβαια να πληρωθουν και οι ανωτερω ΑΕΚτσηδες για τας υπηρεσιας τους..

    Με Χιμενεθ οεοεοεοε, Ντριμπτς, και ΔΧ, κετσετζογλου, κοσματο, και γκρεταρσον οεοεοε

    Ενσταση στο Βολο, ξυλο στον Ατρομητο και κυπελλουχος Ελλαδας 2010-2011.

    Η ΑΕΚ επιαξε την καλυτερη μπαλλα. Μονη της και ολοι τους.
    Μονη της εκανε 2 ηττες, 2 ισοπαλιες και 2 νικες δηλαδη 8 ποντακια.

    ο μακης χαβος εκανε 12 ποντακια....αλλα ειναι χειροτερος απο τον μυτογκα. Ουε στη σεβιλη ηταν ουτε 1.5 παιρνει...

    Η supporters η Δ Εθνικη...

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΣΚΑΤΟΒΑΖΕΛΙ που θα μας βαλεις και εκβιαστικα διληματα.

    Δ Εθνικη ρε βαζελι και αμα εισαι τοσο μαγκας ΠΑΙΞΕ ΤΣΑΜΠΑ αντι για 250 που θες. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ

    Αφηστε την ομαδα να πεθανει και αν ειναι να αναστηθει θα το κανει μονη της.

    Χωρις κασκανιδηδες (με χρυσα daytona να επαιτουν 200αρικα) χωρις αγαμιδηδες χωρις κωσταντινηδηδες και κοσματους.

    Νικολακη ΤΕΡΜΑ τα φραγκα και το resort επιτελους θα το βαλεις εκει που πραγματικα θα πιασει τοπο: στο κολο σου.

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ και εσυ που κοστολογησες 12 μυρια ενα εργο που με το ζορι ΔΕΝ φτανει τα 4.

    Τωρα που τα φραγκα τελειωσαν θα δουμε ποσο ΑΕΚτσηδες εισαστε ολοι σας.

    Οσο ο ΝΤΕΜΗΣ που σας ενεπνευσε...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΝ..

    Ολοι ΑΕΚαρχες μαζευτηκατε γι αυτο προκοψαμε..


    ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2010 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψυχικές διαταραχές συνδεόμενες με τη χρήση κανναβινοειδών.

    1. Εισαγωγή

    Τα κανναβινοειδή είναι ψυχοδραστικές ουσίες που προέρχονται από το φυτό της κάνναβης και ιδιαίτερα από την ποικιλία κάνναβης η ινδική. Λαμβανομένων υπόψη των ενδεχομένων ανεπιθύμητων παρενεργειών (συμπτώματα τοξίκωσης με την επανάληψη της χορήγησης) και της απουσίας επαρκούς επιστημονικής τεκμηρίωσης έως σήμερα της θεραπευτικής υπεροχής της μαριχουάνας έναντι φαρμακευτικών παρασκευασμάτων για τη θεραπεία των ίδιων καταστάσεων.

    3. Κατάχρηση-Εξάρτηση

    Η κατάχρηση της κάνναβης χαρακτηρίζεται από την επαναλαμβανόμενη ή περιοδική χρήση της ουσίας με συνέπεια την αδυναμία να ανταποκριθεί το άτομο σε οικογενειακές, ακαδημαϊκές, εργασιακές και άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις, την επαναλαμβανόμενη χρήση σε καταστάσεις που αυτή θέτει σε κίνδυνο το άτομο (π.χ. οδήγηση η συγγραφη αρθρων), τις επανειλημμένες εμπλοκές με το νόμο εξαιτίας της χρήσης και τη συνέχιση της χρήσης παρά την επίγνωση των επιπτώσεων στη διαπροσωπική και κοινωνική ζωή του ατόμου. Μελέτες δείχνουν ότι η εξάρτηση από την κάνναβη δεν είναι ισχυρή και φαίνεται να περιορίζεται σε μάλλον ήπια ψυχολογική εξάρτηση. Η βιολογική εξάρτηση δεν τεκμηριώνεται εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί η παρουσία στερητικών συμπτωμάτων κλινικής σημασίας αν και αναφέρονται ήπια συμπτώματα (ευερεθιστότητα, άγχος, διαταραχή ύπνου, ακατασχετη λογοδιαρροια, ανορεξία, απώλεια βάρους, εφίδρωση, τρεμούλες, διάρροια, ναυτία, εμετός, μυϊκά άλγη και αυξημένη θερμοκρασία σώματος) μετά από χρόνια χρήση υψηλών δόσεων της ουσίας.
    5. Επιδράσεις και συνέπειες χρήσης

    Μεταβολές στη συναισθηματική σφαίρα εκδηλώνονται στη φάση της οξείας μέθης με αίσθημα ευεξίας (high) και ακολουθούν συμπτώματα ευφορίας που συνοδεύονται από γέλιο και υπερβολική αυτοπεποίθηση, βωμολοχια, χαλάρωση ή και αταραξία τυπου βαρκουλες αρμενιζουν, αντιληπτικές και αισθητηριακές διαταραχές και εντονη ερωτικη επιθυμια τυπου ελα να σε γ...ω.
    .Η ένταση και η διάρκεια των επιδράσεων εξαρτάται από τη δόση, τον τρόπο λήψης, την ατομική αντίδραση και από τις ψυχοκοινωνικές προσδοκίες που συνδέονται με το συγκεκριμένο περιβάλλον όπου γίνεται η χρήση.
    6. Ψυχικές διαταραχές

    Η χρήση της κάνναβης μπορεί να προκαλέσει ψυχικές διαταραχές που προσομοιάζουν με τις πρωτογενείς ψυχικές διαταραχές όπως οι αγχώδεις, οι συναισθηματικές ή οι ψυχωτικές διαταραχές. Ψυχωτική διαταραχή: Υψηλές δόσεις κάνναβης μπορεί να προκαλέσουν παροδικές παρανοειδείς διαταραχές ή σε σπάνιες περιπτώσεις τυπικές ψυχωτικές διαταραχές ή να λειτουργήσουν ως ευοδωτικός/ επιταχυντικός παράγοντας στην εκδήλωση σχιζοφρενικής διαταραχής.
    Αγχώδης διαταραχή: Έντονο άγχος αλλά και κρίσεις πανικού αποτελούν ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο της τοξίκωσης από κάνναβη. Οι διαταραχές αυτές είναι συνήθως αναστρέψιμες μετά από σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της χρήσης.
    Τέλος υποστηρίζεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, ότι η χρόνια χρήση της κάνναβης προκαλεί το σύνδρομο απουσίας κινήτρων (amotivational syndrome) που χαρακτηρίζεται από απώλεια ενδιαφέροντος και επιδιώξεων, απάθεια, δυσκολία στη συγκέντρωση και κοινωνική απόσυρση.Η χρήση της κάνναβης συνδέεται με ιστορικό διαταραχής της συμπεριφοράς, διαταραχής αντικοινωνικού τύπου καθώς και διαταραχής του συναισθήματος κατά την παιδική και εφηβική ηλικία.
    7. Θεραπεία

    Την αλλη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ,ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙΣ?99 ΣΤΟΥΣ 100 ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥΣ.ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑ ΤΟ ΑΙΜΑ.(ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ).ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ(ΓΙΑΤΡΟΙ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ,ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΛΠ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ?ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥΡΕΣ 5,10 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΥΓΚΛΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΒΕΝ,ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειπα να μπω να δω ποσα μαζεψαν οι supporters απο χτες μιας και ως γνωστον τις πρωτες μερες ειναι το μεγαλο μπαμ.

    Εδικα μετα την αντρικια αντιπαραθεση του προεδρου με την ενσταση, την μεγαλειωδη εμφανιση σημερα και το ρεσιταλ προπονητικης του μυτογκα που ως πρωτη αλλαγη σε ματς που κυνηγαει το ch.l βαζει καποιον κλωναριδη..

    Και φυσικα με την παραμονη του μιας και που αλλου θα βρει αλλους μαλακες να (μοιραζεται εστω) 1.5 μυριο?

    Μετα απο ολα αυτα λοιπον ιδου το μυνημα του site που θυμιζω ΧΤΕΣ σηκωθηκε:


    Bandwidth Limit Exceeded

    The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

    Apache mod_fcgid/2.3.6 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.aeksupporters.gr Port 80

    AMA EXEIΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδια αφησα το ραδιοφωνο να παιζει και μιλαγε ο Ισπανος. Τι παρλαπιπας ειναι αυτος; Τι αμπλαουμπλας,τι μαλακας και τι πονηρος βεβαια.
    Τι "το ποδοσφαιρο προοδευει και ειναι ανταγωνιστικο στην Ελλαδα" ακουσα,τι "προοδευει και η ΑΕΚ και εχουμε μια ελαφρα προοδο" τι "θα ειμαστε καλυτεροι του χρονου" (γλυψιμο ολα αυτα δηλαδη για να συνεχισει να παιρνει το 1.5 εκ. τι "πολυτιμο παικτης ο Μπαχα" ακουσα, τι για τον Καλαμιωτη και το εργο (!!!) στις ακαδημιες ακουσα.
    Και το υστατο της αφασιας ειναι οτι ειπε: "ο Δελλας και ο Λυμπεροπουλος ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ"
    Αληθεια.
    Και δεν βρεθηκε ενας να του πεταξει ενα μπουκαλι νερο,ενα παπουτσι εστω..;

    Επισης παιζει και ενα διαφημιστικο σποτ -σας ενημερωνω- στην Ερα σπορ, οτι θα μιλησουν ζωντανα τα χαμενα αδερφακια του Βασιλη Καιλα. Δηλαδη ο Κασνακιδης με τον Αδαμιδη την Παρασκευη που μας ερχεται και ωρα 14:00-17:00.
    Θα αναλυσουν τα αναλοιωτα και θα παρουσιασουν τα αφανερωτα. Ισως να υπαρχει και ζωντανη επικοινωνια με ακροατες.
    DIMI,ειναι ευκαιρια,να παρεις και να τον χεσεις πατοκοσφα live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΧΑΖΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ.
    ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΕΡΔΟΣ 500% ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ 2%, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΑΙ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΚΥΕΘΝΙΚΕΣ Ή ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ, ΕΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΤΗΣΑ ΧΑΖΟΥΣ;
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ.
    ΕΙΠΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΝΩ.
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ.
    ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ;
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι λες ρε "doctor"; Θα μας τρελανεις;
    ΥΠαρχει ποιο καθαρο, πιο ανοθευτο -χημικα- και πιο θεραπευτικο φυσικο προιον απο αυτο;

    Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι απο οσους κυβερνουν,αποφασιζουν και χαρασουν πορειες,δεν καπνιζει κανεις τους συστηματικα καναβη,τοτε πως διαολο ο κοσμος παει κατα διαβολου και οι περισσοτεροι υποφερουν;
    Αρα; Αρα την στερηση δεν την εχουν οσοι καπνιζουν αλλα οσοι απεχουν απο το καπνισμα της.

    Η μονη λυση ειναι ο "μπαφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η HELLAS CAN ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΟΚΤΩΡ. ΑΥΡΙΟ;
    ΕΝΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
    ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΟΥΔΕΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ SUPPORTER.
    ΕΛΕΟΣ.
    ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιγα μη καθομαι να ακουω τον ΒΛΑΚΑ και τον νεο-σωτηρα που με υφος Καιλα (σωστα λες) ζητιανευει απο 50.000 κοσμο 200 ευρω, με το Rolexακι των 20.000 στο χερι..

    Που ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και το εχεις ρε μεγαλε, αλλα μην το μοστραρεις

    Και με την Μπρεζερακου διπλα να χτυπαει διπλοβαρδυα μεροκαματο απο το ενα show στο αλλο

    ΥΓ Που σε παραξενευει ο μυτογκας? Θα βρει πουθενα 1.5 (εστω και μοιρασμενο) η ειναι εποχες να ΞΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΛΙ?

    Δουλευε πουθενα πριν τον μαζεψουμε η αμα παει σε καμμια ομαδα και δειξει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κασετα απο παιχνιδι της ΑΕΚ δεν θα τον πεταξουν εξω με τις κλωτσιες???? οεοεοεοεοεοεοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Crown Hellas Can s.a στα 13,50 euro.

    Προς τι το κολλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι ειναι αυτη η "hellas can" Steven; Απο χθες το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΗΒΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΖΟ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΦΕΡΑ.ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ?ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 9 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ,ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρεμβαινω φιλε ανωνυμε (βαλε ενα ονομα μπροστα) και λεω οτι η δημιουργια τν καρτελ και αρα η αναποτελεσματικοττα της οποιας ερευνας αγορας για την εξευρεση καλυτερης τιμης ενος προιοντος δεν ειναι η αιτια της ελειψης του οποιου ηθικου ερματος.
    Απλα ειναι ενδεικτικο αυτης.

    Εδω εχουν αποφασιζονται-κατα καιρους- απο επισημα κρατη και επισημους φορεις π.χ. τεχνιτη ελειψη τροφημων (κινα) η το εμπαργκο σε φαρμακα (κουβα) η η οριζονται τοποι πειραματισμων με ανθρωπους Υεμενη,παλια, νησια Ειρηνικου κλπ) και εμεις εδω κουβεντιαζουμε για το που θα βρουμε φτηνα μαρουλια;

    Το χρημα δεν ειναι διαβρωτικο απο μονο του.
    Η χρηση του ειναι το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ.ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ 'Η ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ,ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοιταξε. Για να το πουμε απλα.: Το χρημα ειναι απλα ενα εργαλειο,ενα οργανο. Τιποτα αλλο. Η δαιμονοποιηση του,δεν προσφερει τιποτα.
    Αν το διαγραψουμε,θα γινουμε καλυτεροι πιστευεις; Εγω παλι οχι. Ειναι ενα εφευρημα. Μια επινοηση. Δεν ειναι μια Φαραωνικη καταρα εξ'ουρανου.

    Αν δεν υπηρχε αυτο,θα υπηρχε αλλο μεσο εκβιασμου,κομπασμου,επιβολης η εξοντωσης, οπως ειναι αυτο σημερα.

    Τι θελω να πω; Να κοιταξουμε εμας πρωτα και υστερα τα ζωγραφισμενα χαρτια που λεγονται χρηματα. Δηλαδη η εμφυτη ταση μας για επιβολη,για συσωρευση πλουτου (καθε ειδους)ειναι αυτη που πρεπει να εκπαιδευτει. (ναι,ειμαστε γεννημενοι κυνηγοι,αρπαγες. Φυση ειναι αυτη και καθολου τυχαια δεν ειμαστε στην κορυφη της τροφικης αλυσιδας)

    Αυτο,για να τεθει εν υπνωσει και να αναδειχθουν ΤΑ ΑΛΛΑ, τα επισης εμφυτα χαρακτηριστικα μας,οπως ειναι η συν-αισθηση ( η ικανοτητα να καταλαβαινουμε τον αλλον δηλαδη) η συμπονια, τα οποια ακρωτηριαζουμε εσκεμενα, χρειαζεται παιδεία. Δηλαδη συνεχης μορφωση. (δεν μιλαω φυσικα για τις σχολικες αχρηστες πληροφοριες)

    Ποιος θα την μεταδωσει επιτυχως η με τι τροπο αυτη θα περασει μεσα μας ωστε η αλυσιδα του δολου και της αλληλοκαταπιεσης να παψει; Που να ξερω; Εδω δεν εμαθαν αλλοι και αλλοι.

    Παντως ενας Καζατζακης (που πολυδιαβαζεται ακομα, αλλα καθολου δεν πολυεφαρμοζονται οι ιδεες του, οι οποιες κατα τα αλλα ειναι γοητευτικες και πανανθρωπινες για τους αναγνωστες) λεει το εξης λιτο και μεγα: "η ισσοροπια γης και καρδιας".
    Δηλαδη "η ζωη στη φυση,το μοιρασμα μαζι της και η αναγκη για την συν-αισθηση του διπλανου και των αναγκων του, δειχνοντας την αγαπη μας".
    Αυτος ειναι ο δρομος.

    Υπαρχουν ανθρωποι που γεννηθηκαν πληρεις. Διχως καμια αναγκη για καποια περαιωση,η διορθωση. Απλα,αυτα που διαβασαν η πληροφορηθηκαν κατα την διαρκεια της ζωης τους,τυγχανει να συμφωνουν με αυτα που και οι ιδιοι εφεραν μεσα τους,απο παντα.

    Και ενας απο αυτους ειναι ο μεγιστος και ταπεινοτατος Καζατζακης. Οπως και αλλοι. Μα λιγοι.Ελαχιστοι αναλογικα.
    Οποτε λοιπον,το σπασιμο της αλυσιδας που μας δεσμευει με τις αλογιστες και απληστες συμπεριφορες και πραξεις,ειναι το πλησιασμα στα φωτινα μυαλα.
    Και αυτο να γινει μαζικα,αν ειναι δυνατον.Ωστε ο κοσμος να αλλαξει συντομα και αρδην.
    Ειναι δυνατον; Οχι. Γι'αυτο και η αναγκη για καλυτερο κοσμο και καλυτερες η πιο τιμιες κοινωνιες θα ειναι συνεχης και αεναη.

    Και γι'αυτο λεω οτι, ειναι αγωνας ανισος,εκ'των πραγματων χαμενος,αλλα τοσο υπεροχο να δινει κανεις τετοια μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H ηθική είναι υποκειμενική. Κάτι που εγώ θεωρώ ηθικό εσύ μπορεί να το θεωρείς ανήθικο. Όσο για το χρήμα, αν μιλάμε για αυτό που είχαν οι αρχαία απο το Λαύριο, να το δεχτώ. Αλλα αυτό που κάποιος βάζει μπροστά ενα μηχανάκι και κόβει όσα θέλει, οχι δεν το δέχομαι ως μέσο. Και κάποια στιγμή δε θα το αποδέχεται κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημερα.
    "Μανωλη μεινε".
    Και γιατι να μη μεινει; Αφου τα βρισκουν σε ολα με τον Αδαμιδη. Στα λεφτα,στο αγωνιστικο παραμορφωμενο προσωπο,στην αγαπη για το "μπλα-μπλα", στην τριτοτεταρτη νοοτροπια. Παντου.
    Αυτοι πρεπει αν ειναι αδερφια,απο ξεχωριστους χιμπατζιδες,ειμαι βεβαιος.

    Οπως ακριβως λεει και η παραπανω αναρτηση: "ΧΕΣΤΑ,για οσους εχουν γνωρισει την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΕΚ"
    Αυτο ειναι ενα υβριδιο. Ενα απογυμνωμενο σαλιγκαρι. Η "ενα μωρο με δυο κεφαλια και δυο κεραμιδια στα δυο του τα φρυδια".
    Η ενα τρωκτικο υπονομου.
    Η μια μουνοψειρα που τρομαζει στη θεα της ξυριστικης μηχανης.

    Γερασαμε πριν την ωρα μας. Και μενουν μονο οι θυμησες και οι παλιες καλες μερες που τις αναπολουμε με νοσταλγια, βλεποντας ενα εξαμβλωμα διοικητικο και αγωνιστικο που ταιριαζει γαντι στην τραβεστι σημερινη εποχη.

    Η "απολαυση" του μετριου και εξ αναγκης αδυναμου,που μεταφραζει το στριμωγμα και την εκπτωση,σαν "μεταστροφη και εγλιματισμο στις νεες συνθηκες.
    Ο εξοβελισμος, εξωστρακισμος απο τις πρωτιες και τους τιτλους,εγινε "νεα παραγματικοτητα στην οποια καλουμαστε να συνηθισουμε εαν θελουμε να συνεχισουμε να υπαρχουμε" κλπ-κλπ.

    Σαν να ακουω πολιτικες αρλουμπες απο τσαρλατανους,που με το ραβδακι του ψευδους "μεταμορφωνουν" την αρχοντια σε "εξυπνη μεταστροφη στα καλεσματα των καιρων" και σε "απαραιτητη ικανοτητα ελιγμων"
    Ενω αυτο που συμβαινει πραγματικα ειναι λοβοτομη και αρχιδεκτομη ταυτοχρονα.
    Ομαδα-Καζαμπλανκα.

    Πως ξεριζωνει κανεις τα αρχιδια του; Ειναι ενα ερωτημα.
    Τα καιει σαν τον λιβα που καιει τα σπαρτα;
    Τα κοβει με ψαλιδι; Τα βαζει σε παγιδα αναμεσα σε δυο δεντρα αλα Πιτιοκαμπτης;
    Η δενει πανω τους μια "γουρουνα" που θα κανει "μπαμ" και θα βρεξει αρχιδοσκονη τρυγυρω;

    Το χθεσινο ματς-παρωδια ηταν η επικυρωση της στενης φιλιας και της συνεχισης της συνεργασιας των δυο ανυπαρκτων. Ενας κανονας υπαρχει: "ΚΕΡΔΙΖΩ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΝΩ.
    Ενεργοπαθητικα θα παμε.
    Αλλωστε και το πουστριλικι δεν ειναι τιποτα παραπανω παρα η απολαυση απο την αλλη πορτα.
    Ολα ειναι θεμα θεασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να πουμε και δυο λογια,για την απολυτως επιτυχημενη αθρωα και μεγαλη συγκεντρωση στο Συνταγμα (κυριως) αλλα και σε Θεσσαλονικη και Πατρα.
    (Δεν μπορεσα δυστυχως να παραστω,γιατι ημουν στη δουλεια,αλλα υποσχομαι στον εαυτο μου να μη λειψω απο καμια επομενη τετοια, και κυριως απο αυτη της 31 Μαιου στα Προπυλαια,που θα γινει υπο την καθοδηγηση της μπαγκετας του Μικη.)

    Τι καταδεικνυουν λοιπον αυτες οι αυτοδρασεις; Τα εξης κυρια δυο: Πρωτον, οτι υπαρχει μεγαλη μαγια,μεγαλο και πολυ υλικο αντιδρασης και παρουσιας,ετοιμο να δωσει το παρον σε καθε τι που ειναι αυθορμητο και εξω απο μαντρια και σημαιες.
    Πρεπει να ξαναθυμηθουμε οτι ειμαστε λαος των δρομων.

    Και δευτερον: Κατεδειξαν οχι μονο την ανυπαρξια αλλα ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των κατασκευασμενων,ελεγχομενων, εξαρτημενων και απολυτως διχαστικων και διαβρωτικων "συγκεντρωσεων" που κατα καιρους και εκ'περιτροπης εφευρισκονται απο τους τσιμπουκογλυφτες εργατοπατερες.

    Οι οποιες απλα λειτουργουν οπως η χυτρα.:Λιγο-λιγο και ελεγχομενα ο ατμος,μη κανουμε καμια ζημια στη πολιτικη κουζινα.

    Οταν ετσι,σαν ενας ιος,μεσα απο αυτο το θηριο το διαδυκτιο,περνα ενα καλεσμα σε πιθανον ετεροκλητους και αγνωστους χιλιαδες,οι οποιοι συνεννοουνται και τελικα οργανωνεται μια υποδειγματικη συγκεντρωση, σημαινει οτι ολα μπορουν να αλλαξουν.

    Οτι ολα πρεπει να συνενωθουν σε ΕΝΑ κυμμα. Ενα τσουναμι. Και οχι κυμματακια σε ακτες-προθαλαμους κομματικων γραφειων.

    Ξεγυμωνθηκαν οι πουστιδες που θελουν-και επιτυγχανουν εως τωρα,ειναι αληθεια-τον κατακερματισμο και την διασπαση,μονο και μονο για να συνεχισουν να τρωνε τις σαρκες των "απλων πολιτων" οπως λενε (δεν γελασατε; Αφου το λενε στα ισα.:Εσυ,εισαι απλος.Ενας μεγαλογιατρος ειναι συνθετος. Ο Κοκαλης π.χ, πιο πανω,ειναι πολυσυθετος. Και παει λεγοντας. Ενταξει. Ενα απλο γαμησι θελουμε να ριξουμε.Πειραζει;)

    Συνεκτικοτητα, ειναι το μεγαλο θεμα και ο μεγαλος στοχος. Η οποία συνεκτικοτητα, αποφευγεται οπως ο διαβολος το λιβανι απο τους νονους που διαφεντευουν τα λεφτα και τον χρονο των πολλων.
    Με προσεκτικο σχεδιασμο και μελετη μεγαλη,αποφευγουν τα κακα μονοπατια των γενικων εξεγερσεων.

    Ολα ειναι ενα φυσημα. Το πρωτο πλεον που ειναι αναγκη να γινει κατανοητο πληρως,-και γινεται σιγα-σιγα,- ειναι οτι το μονο που μπορει να περιμενει κανεις απο τις πολιτικες ορντινατζες, ειναι ξευτιλες,ντροπες και σφαλιαρες, υποτελεια, υπερχρεη,αδικη δουλεια και χαμενος χρονος,δεσμα,ξεπουληματα και δουλικες εντολες.

    Μιλαμε για καρακαλτακες πουτανες,που εχουν πιασει απο ενα φαναρι,απο ενα χαμοσπιτο και η καθε μια εχει την πελατεια της εχοντας σαν κραχτες ενα ματσο πουλημενα κομματοσκυλα που καμωνονται τους "υπερασπιστες του δικαιου του λαου,η του εργατη.
    Πουτανες που επιμενουν στο βρωμικο καλντεριμι,γιατι μονο αυτου του ειδους τους πελατες μπορουν να εχουν.

    Σκουπα και μανικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στο Συνταγμα λοιπον. Οπου και μαθητες ακομα περισσοτεροι μετα το περας των πανελληνιων βασανηστηριων.
    Οπου ενας απο αυτους 16 χρονων μαλιστα ειπε το εξης απλο,παναπλο: "πρεπει να ξεσηκωθουμε,να κανουμε ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ τα κομματα,ετσι ωστε να σταματησουμε να τσακωνομαστε μεταξυ μας".

    Η υπερτατη αληθεια. Και η μεγαλη πληγη ταυτοχρονα.
    Σκοπος υπαρξης των κομματων ποιος ειναι; Μα, οπως μαρτυρα και η ονομασια τους,ειναι ΚΟΜΑΤΙΑ ενος παζλ που δεν πρεπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ.
    Ενωση ισον ισχυς,αρα την γαμησαμε.

    Ελπιζω να γινω μαρτυρας,μιας εικονας ομορφης και ρομαντικης: περικυκλωμενο το σκυλολοι των πρωην σταυλων του Βασιλεως που καλειται "βουλη" να πηδα απο τα παραθυρα,η να ψαχνει διαφυγες απο τα τουνελ που εχουν σκαψει,σαν τυφλοποντικες.

    Που ειναι ο εχων το Σε καποια βουλη, η στο δρομο; Ποιος ειναι η πηγη ολων; Ποιος δινει την εντολη; Ποιος αρχει και σε ποιου το ονομα γινονται οτι γινονται; Ποιος εχει την πραγματικη εξουσια;
    Ο κοσμος. Δηλαδη ο δρομος. Που ακυρωνει, η επιβαλει οτι γουσταρει,οποτε θελει.
    Τα αλλα ειναι κουραφεξαλα.
    Πεταξτε τους στην θαλασσα τσιμενταρισμενους τους αμορφωτους νταβατζιδες.

    O οποιος εχει ευθυνη μεγιστη. Και οφειλει να δει το τερμα του γκρεμου και το ανεφικτο του βολεματος 10 εκατομμυριων "εξυπνακιδων. Οτι μεχρις εδω ηταν και τα ψεματα που ονειρευοταν,τελειωσαν.
    Οφειλει να καθαρισει,οσο μπορει τον σταυλο του.
    Να παψει να επιβραβευει και να ανακαλυπτει με τους πιο απιθανους τροπους,τα μεγαλυτερα λαμογια.

    Δυσκολα θα βρεθουν χειροτεροι. Μετα απο καστιγκ 40 χρονων απο το '74 ως σημερα,που εκανε ο γιγας λαος,η αληθεια ειναι οτι εχει καταφερει να αναδειξει τους χειριστους,τους απολυτως τιποτες,τους μεγαλυτερους απαταιωνες και τους πιο επικυνδυνους βλακες. Πραγματικα αυτο το ιδιοτυπο dancing with the stars ειναι μοναδικης βρωμιας και εξαιρετης αναδειξης των ταλεντων εκεινων που αντιπροσωπευουν-εως τωρα τουλαχιστον-το συνολο του πλυθησμου που απλα οπως σε καθε ψηφοφορια,αναδεικνυε τους ομοιους του.

    Τα χρονια περνουν ομως. Τα λεφτα λιγοστευουν (σημαντικο αυτο,οταν πρεπει πλεον να επιλεξεις εναν αλλο δρομο οχι γιατι ειδες το φως το αληθινο,αλλα γιατι το πουγκι για το λαο δεν εχει μια)τα ψεματα επισης,οσο και να τα ανακυκλωσεις,καποια στιγμη το πραμα δεν παει αλλο,αλλα και οι μικροι γινονται μεγαλοι και οι μεγαλοι γεροι και οι γεροι ψοφανε.(ευτυχως)

    Και η δεξαμενη πλακα-πλακα ανανεωνεται και την θεση των πολλων εσκεμενων πρασινοκοκκινων καφενειων,παιρνει το ιντερνετ και γενικα η αμεση και πολυπλευρη ενημερωση,την οποια δεν προλαβαινει να την επικαλυψει το πολιτικο ψευδος.

    Και την θεση των κλαδικων και των αμετρητων κομματοσκυλων,παιρνουν κατι τυποι που με i pod στα χερια και blue tooth στο αυτι και κοιτανε το ειδος των πολιτικων σαν να βλεπουν σκατα σε τοιχο. Τους αντιμετωπιζουν με τετοια απαθεια και γραψαρχιδισμο,σαν να αποφευγουν μια λακουβα, η μια κουραδα στο δρομο.

    Ολα ειναι πολυ δυσκολα και πολυ ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "leave us in peace". Ειπε σε απταιστα Βισιγοτθικα το καθυστερημενο καραφλο πλασμα.
    "Αστε μας ησυχους" κατα μια εκδοχη.
    Κατα μια πιο ελευθερη αλλα πιο κυριολεκτικη μεταφραση σημαινει: "αστε μας να εν ειρηνη να αναπαυθωμεν"
    Eκτος και αν εννοουσε "leave ass in pee". Γιατι η δυσλεξια ειναι παθηση που δεν γνωριζει γλωσσες.
    "Ασε τον κωλο στα κατουρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΑΚΦΑ ΜΙΛΗΣΕ. ΣΠΕΥΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποια ΑΚΦΑ; Η φωτογραφικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "καλες ειναι οι αυθορμητες συγκεντρωσεις αγανακτησμενων αλλα δεν αρκουν. Οσο γρηγορα γεμιζουν,τοσο γρηγοα αδειαζουν οι πλατειες"

    Και ο ριζοσπαστης εκανε αβαβα την χθεσινη συγκεντρωση,προβαλοντας την "δικη τους" του Σαββατου. Και μετα μου λες γιατι ειμαστε εδω που ειμαστε και κυρια γιατι ειναι οργανα του κατεστημενου.
    Αντι να αφουγκραστουν τον κοσμο ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, αντιμετωπιζουν οσους συμμετειχαν στην χθεσινη - και σε ολες τις επομενες- σαν εναν αλλο κοσμο,απο αλλη χωρα,η απο αλλο πλανητη.

    Εκατομμυρια χιλιομετρα μακρυα απο τον νεο κοσμο που ερχεται με φορα. Και μυρουδι δεν παιρνουν απο οτι ζυμωνεται στους δρομους και στα σπιτια.

    Με το ζορι να ασπαστω καποιον ψειριαρη Ρωσσο "γιγαντα αριστερο" για να γινω δεκτος στο club των επιδοτουμενων απο το κρατος των "αριστερων" της πλακας;

    Και προφανως εχωλωθεισαν εις τον Περισσο δια δυο λογους. Πρωτον,γιατι δεν μπορει εκεινη πλεον να γεμισει μια πλατεια και δευτερον γιατι στο κυριο συνθημα τους "ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ" υποψιαζεται οτι εννουν και το τμημα παλαιοντολογιας της βουλης,εκει στα αριστερα καθησματα.

    Και σωστα ανησυχει, σκεπτομενη:"τι διαολο.Αν φυγουμε ΚΑΙ εμεις, πως θα πληρονωμαστε";

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ και εσενα εννοει.
    Σας ενοχλει που δεν βλεπετε κοκκινες σημαιες και τις φωτογραφιοες του "Τσε"; Βρε δεν πατε ολοι μαζι,οσοι εχετε απομεινει στην Κινα να χειροκροτησετε τους αποστεωμενους,εξαθλιωμενους,αλλα υπεριφανους εργατες του καπιταλιστικα κομουνιστικου κιτρινου κρατους και να φτασετε σε οργασμο.Και μη γυρισετε. Μεινετε εκει.
    Ποιο ευκολα θα προσεταιρισετε κιτρινιαριδες με ιδεογραμματα,παρα εδω μιλωντας με γλωσσα που ειναι για το νηπιαγωγειο, η το τζακι.


    Σας ξερασε ο κοσμος. Σας εχεσε. Σας απεβαλε απο την αιθουσα. Πως αλλιως να σου το πουν και εσενα και των αλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν θυμαμαι φιλε χρηστο ποιος το ειχε πει για το ΚΚΕ αλλα ειχα γελασει πολυ:

    Το ΚΚΕ ειναι μια εταιρεια που εχει την αντιπροσωπεια για την Ελλαδα αλλα κανενας απο τα 'κεντρικα' δεν τους εχει ενημερωσει οτι το εργοστασιο εχει κλεισει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι. Και εγω το εχω ακουσει αυτο και επισης δεν θυμαμαι ποιος το ειπε. Για Χαρυ Κλυν μου κανει.

    Αντι να χαιρετιζουν να διαφημιζουν και να ενθαρυνουν ΚΑΘΕ προσπαθεια που γεννιεται αυθεντικα και αυτονομα,αυτοι κοιτανε την πελατεια τους και την διατηρηση του ποσοστου εκεινου που θα συνεχισει να τους κραταει μεσα στη βουλη και αρα μεσα στις εππιχορηγησεις.
    Μονο οσοι χρειαζονται.Τοσοι,ωστε να "αντιπολιτευομσατε" εναντι αντιτιμου,παιζοντας μια χαρα τον ρολο που μας εχει ανατεθει:
    "φαε το φαι σου γιατι θα ερθει ο μπαμπουλας"
    Αντε να χαθειτε πια.

    Κατι γεροντια εχουν μεινει που πιστευουν στην νεκρανασταση και κατι φοιτητες που χαιρονται τα χρονια με τις ντουντουκες στο δρομο (για να πηδηξουν καμια αριστερη γκομενα οπως σωστα λεει ο Steven) ετσι για να εχουν να θυμουνται κατι επαναστατικο-της πλακας και του χαβαλε- οταν τα χρονια παρελθουν και εκενοι μεγαλωσουν και η ρεαλιστικη σκεψη και η πραγματικοτητα τους καθιλωσει.

    Απορια: τα αριστερα μελη, πινουν κοκα-κολα; Εχουν κινητο; ipod; υπολογιστη; Τι αυτοκινητα προτιμουν; Μπαινουν σε πολυκαταστηματα,η ψωνιζουν μονο κινεζικα; Και αν μονο το δευτερο,εχουν τυψεις που οι συντροφοι εκει ξεζουμιζονται;

    Ειναι τετοιο το συστημα με αυστηρη κομματικη διαρθρωση και κρισαρα, που το ποσοστο των ακολουθων θα κυμαινεται μεταξυ 3-10% Και οι λογοι γνωστοι: Η εναντιωση στην ιδιωτικη δραση. Στην κατ'εξοχην δηλαδη εμφυτη ταση του ανθρωπου να αναριχαται. Να φιλοδοξει και να αυτο-σχεδιαζει.
    Καταργει την αυτοτελεια.Η την οποια ταση προς αυτην. Δηλαδη την απαγορευει.
    Αυτα δεν ειναι κομματα.Ειναι σιδηροτροχιες.

    Εξ'ου και η μη εγκριση της αυτοκρατειρας Αλεκας στην αυτοδημιουργουμενη,αυτοδυναμη και αυτοελεγχομενη παρουσια του κοσμου στις "περιεργες" αυτες συγκεντρωσεις.
    "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ; ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011.

    Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό.

    Ντροπή

    Γιατι ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ σε μια ανομη, τσαμπουλακιδικη και παραλογη Λιγκα?

    Γιατι τρεχεις ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ να καταθεσεις ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ του ροστερ στις 31-12-2101 στους ανομους?

    Θα σου πω γιατι: Γιατι εισαι ηλιθιος και συνεργος τους.

    Γιατι ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ απο την αδειοδοτηση σε ανεχωνται.

    Γιατι ΙΔΙΟΙ τιποτενιοι και ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

    Με την διαφορα οτι ο ενας κανει τους τραμπουκισμους του σε σενα, αλλα εσυ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΤΑ τους κανεις εκ του ασφαλους.

    Ανακοινωσεις απο το σπιτι σου, και καταθεσεις ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ.

    Ο Χερσι εχει πληρωθει?

    Ο Χουαν φραν?

    Ο Μαιστοροβιτς??

    Ποιος ειναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που εφυγε ο Ισμαελ? μηπως το οτι κανεις δεν εγγυωταν τα λεφτα σε εντιθεση με τον Νατσο που εχει παρει εγγυησεις εκτος παε?

    Τα 850 που χρωστας και θα εδινες 300 απο τον ΟΠΑΠ (ξερεις απο που και πως) ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ?

    Μιλας ΕΣΥ για ανομια?

    Η Α.Ε που διευθυνεις (τρομαρα σου γιδα εγινες και προεδρος) εχει τις χρησεις 2005*2006?

    Στο λογιστηριο σου μηπως σου λειπουν γυρω στο ΤΑΛΗΡΟ ΕΚΚ σε παραστατικα?

    Το συμβολαιο του πελετιερι ανεφερε τον πελετιερι ως μεταγραφη? Μηπως ειναι ΑΛΛΟ το ονομα που αναγραφει?

    Μιλας ΕΣΥ για παραλογισμο?

    Εσυ που ετρεχες στα χωραφια στις 2 τα ξημερωματα η μηπως οι αλλοι που τρεχανε μα τα ταξι στο γηπεδο?

    ΕΣΥ που εβγαλες την ομαδα στη τουμπα ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ του Ζαγορακη και αφου σου ΚΑΨΑΝΕ τον τερματοφυλακα μιλας για ντροπη??

    Μιλας ΕΣΥ για ντροπη που αλλαξες ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΡΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ στην ΟΥΕΦΑ για να δωσεις παιχνιδι?

    Μιλας ΕΣΥ για παραλογισμο και ανομια οταν ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ σου οι υποθηκευμενες μετοχες της Α.Ε που προεδρευεις ΓΙΔΙ εχουν γινει οι πουτανες της Ελλαδας?

    Που τις δινει (και καλα) ο Κουλης και ο Τακης στο αφεντικο σου, μετα τις παρουσιαζεις ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ στο μετοχολογιο και μετα μαθαινουμε απο εναν ΑΣΧΕΤΟ οτι τις εχει λεει αυτος?

    Πληρωσαν εφορια 5% τα αφεντικα σου που τις εχουν κανει τις μετοχες (και καλα) περιφερωμενο τσιρκο?

    Εγινε Δ.Σ ποτε και με ποια αποφαση και με τι ποσο μεταβιβασθηκε το 23% της εταιρειας που προεδρευεις?


    ΡΕ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΝΟΜΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αξιζει να διαβαστει.
    Απο το "ας μιλησουμε επιτελους":

    "...Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι γύπες και τα κοράκια που συνωστίστηκαν σε μηδενικό χρόνο γύρω από τους "αγανακτισμένους"; Είναι οι ίδιοι γύπες και κοράκια, που προμοτάρισαν και προμοτάρουν επίμονα για καιρό το "κανενικό κόμμα", από ραδιο-τηλεοπτικούς διαύλους, από εφημερίδες και από τα καθεστωτικά -δήθεν ανεξάρτητα- μικρόφωνα.
    Απάνω καταπάνω τους έχει πέσει σύμπαν το σύστημα. Το κατεστημένο σύμπαν, ολόκληρο και αυτοπροσώπως.
    "Προβάλλει", "αγκαλιάζει", "σπρώχνει", "ερμηνεύει", "εμπλουτίζει", "νοηματοδοτεί", "ντύνει-στολίζει-νοικοκυρεύει"...
    Απάνω κατά πάνω τους έχει πέσει σύμπασα η καθεστωτική εφημεριδική, ραδιο-τηλεοπτική διαπλοκή, μείζων και ελάσσων, αναδυόμενη και εγκατεστημένη (έκπληκτοι από χαρά οι γκέμπελς και οι νέας κοπής -εκκολαπτόμενοι και σιτεμένοι- εν χορώ σε όλο το φάσμα των ραδιο-τηλεοπτικών συχνοτήτων, δημόσιων και ιδιωτικών,) με έκδηλη την επιθυμία να "αγκιστρώσουν" τους δυνητικους νέους πελάτες τους, που επιτέλους "φανερώθηκαν"...Όλα τα μικρόφωνα του φιλο-μνημονιακού και ανθελληνικού καθεστώτος αφιέρωναν χθες διθυράμβους στην "αφύπνιση του ελληνικού λαού". Ως εάν μόλις προχτές να μην τον λοιδωρούσαν, να μην τον κατασυκοφαντούσαν, να μην τον κατατρομοκρατούσαν..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ντρπιτς"
    Οχι ο συντροφος της Νιβες. Οταν λεμε "ντρπιτς",εννουμε στα Λαρισαιικα : "ντροπη τους"
    Και εδω συμφωνω μετα απο καιρο με την ΠΑΕ-πουτανα. ΟΝΤΩΣ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Mi nombre es Manolο y se quedará con usted otros dos años. Así que no me marea. Me merezco tu griegos idiotas. AEK Ole !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ FACEBOOK: ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ. ΣΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMI: ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "dos anos" per que? Δεν ειναι ενα χρονμο ακομα το συμβολαιο; Δυο ειναι;
    Εγω γιατι πιστευω οτι σε ενα μηνα,δεν θα υπαρχει κανεις απο τους συμβαλομενους;

    Επι τι ευκαιρια, εχουν μαζεψει, λεει, οι 3 "Κ"αμπαλερος 60 χιλιαρικα στις δυο πρωτες μερες της λειτουργειας των κιτρινομαυρων διοδιων.
    Γιατι οπως και οι δρομοι πρωτα πληρωνονται και αργοτερα ΔΕΝ φτιαχνονται,ετσι και η μη κερδοσκοπικη οργανωση "swste_ton_papa_kai_ton_notia", κανει υπερπροσπαθεια να μαζεψει τα εξοδα του Παπα και του Νοτια που "εμειναν μονοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. es manolo:

    tha pareis ton los poulos poly syntomos kai esy kai o allos ombre pou MAZI trote ta los bikikinias tis aek gia na roufate 8 apo ton los beos

    manolo xereis apo los parelasis??

    los duos lamogios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 20 χιλιαρικα την ημερα βγαζει το μαγαζακι του κασκανιδη..

    σε 34 μερες δηλαδη θα βγαλει (αν δεν παει απατο) 680 χιλιαρικα.

    Αντε να ριξει και η πρεζερακου 2 μεροκαματα dancing with the stars να πιασουμε τα 700.

    Κριμα ρε παλικαρια. Τοοοοοση προσπαθεια και ΠΑΛΙ δεν τσιμπησαν οι ΑΕΚτσηδες.

    Τι ενστασεις καναμε, τι λεμε καθε 30 δευτερα οτι πηραμε κυπελλο, τι τον los mytogas κρατησαμε, μεχρι και τον Νοτια στο γηπεδο πηγε ο προεδρος. Και ειχε μπερδευτει ο μεγαλομετοχος γιατι ετρεχαν μεχρι την γραμμη και δεν κανανε touchdown.

    Τι γινεται ρωτησε? Που ειναι ο κοσμος γιατι ειναι αδειο?

    -Μr Nick, shit happens. ΕΠΡΕΠΕ να παιξουμε χωρις κοσμο γιατι στο τελικο κυπελλου για να διασφαλισουμε τη κουπα αφησα τα παιδια της οργανωσης να τα κανουν καλοκαιρινο. U know, ο τυπος με το μουσι απο το Δ.Σ?

    -Aυτος που με κοιταει και του τρεχουν τα σαλια? Την αλλη φορα πηγα στο μηχανημα να παρω μια soda και μου βουτηξε τα ψιλα.
    Για να βαλει βενζινη λεει σε ενα duck. Μα καλα εσεις στα duck σας βαζετε βενζινη? Eμεις τα τρωμε κινεζικα στο new york

    - Aυτος Mr Nick αυτος.. Πηραμε ομως το κυπελλο. Ειμαστε Κυπελλουχοι 2010-2011!!!

    - Κυπελλο, ποιο κυπελλο? Παιζαμε για το κυπελλο? Play off δεν μουπες?

    -Αλλο αυτο mr Nick, αυτο ειναι για την Ευρωπη..

    - Ποια Ευρωπη? Παλι λεφτα θες? Well εσυ εισαι πιο asshole απο τον αλλο το δικο μου τον Θανοπουλος..

    Που ειναι αυτο το κασνακιδες, what the fuck ολοι στουρναρια εισαστε?


    Ρε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή